Le fualaau faasaina - Oligim - faʻamatalaga ma faʻaoga mo le puipuia o le maʻisuka

Faʻasologa o foliga - mea maʻa: lapotopoto, mamafa 0,52 g (20 pcs.) I totonu o se paʻu, i se pepa pepa 5 paʻu pepa ma faatonuga mo Oligim).

Faʻavaeina o le 1 papa maʻa:

  • vailaʻau faʻamalosi: inulin - 300 mg (aofia ai fiva suauu e mafai ona suauu - 250 mg), faʻasalaga gimnema - 40 mg,
  • Vaega o ausilali: microcrystalline cellulose, maltodextrin ma le maso (fusi), aerosil ma le calcium stearate (anti-caking agents).

Pharmacodynamics

O Oligim o se meaʻai faʻalaʻau lea e tausia ai le toto sugar masani ona o vaega e lua:

  • inulin: o le ulu atu i totonu o le manava o le manava, ua liua i le fructose - o se mea suamalie faalenatura lea e maua ai le malosi i maso ma maso e aunoa ma le aʻafia o le toto toto,
  • Gimnema leaf extract: o loʻo aofia ai faʻataʻitaʻiga gimnemic, lea e faʻagesegese ai le faʻaaogaina o le sugar maualuga mai meaʻai, e puipuia ai le suka mai le ulufale atu i le toto ma fesoasoani i lona faʻasalaga saogalemu. Gimnemicids fesoasoani foi e lagolagoina le pancreas ma le soifua maloloina o le inisalini.

O le faatumauina o le toto masani o le toto o se mea taua i le tausisia o galuega taua, soifua manuia, ma le soifua maloloina. Faʻaopoopoga e faʻaititia ai le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻisuka.

O pusa e 4 o loʻo aofia ai le 40% o le tulaga talafeagai o le taumafa i aso taitasi o filo faʻamaʻi meaai.

Oligim: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

Phytotea oligim with diabetes 1.5g n20

Teu o le Oligim mo le maʻisuka laau tihi 2.0 g 20 pcs.

OLIGIM VITAMINS FOR DIABETES tea mo le maʻisuka 2.0 20 pcs. taga mama

OLIGIM (INULIN FORTE) papa 100 pcs.

Olive elemene mo le maʻisuka 0.4 g se seti o capsules 60 pcs.

Olivima 0.52 g papafa 100 pi.

Oligim tab. n100

VITAMINS OLIGIM MO DIABETES capsules 60 pcs.

Oligim 100 tabl

Aoga: Rostov State Medical University, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

E tusa lava pe le o le fatu o se tagata, e mafai lava ona ola pea mo se taimi umi, e pei ona faaali mai e le faifaiva Norwegian Jan Revsdal ia i matou. O lana "afi" na taofi mo le 4 itula talu ona leiloloa le faifaiva ma moe i le kiona.

O le toto o le tagata e "tamoe" i totonu o vaa i lalo o le mamafa mamafa, ma afai o lona amio saʻo ua solia, e mafai ona fana e tusa ma le 10 mita.

E tusa ai ma le WHO, o le faia o se talanoaga i le afa itula i luga o se telefoni feaveaʻi, e faʻapupulaina ai le ono o le faiʻai e 40%.

Faatasi ai ma asiasiga masani i le moega tanning, o le avanoa e maua ai le kanesa o le paʻu e faateleina i le 60%.

O le tale o le tale "Terpincode" o se tasi o taitai i le faatauina atu, e leai lava ona o ona togafitiga.

I se taumafaiga e aveese le maʻi, e masani ona mamao tele fomaʻi. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi Charles Jensen i le vaitau mai le 1954 i le 1994. na ola ai i le sili atu ma le 900 le aveesea o le neoplasm.

E mafai e a tatou fatuga ona fufulu tolu lita o le toto i le minute e tasi.

Ina ia mafai ona fai atu upu sili ona pupuu ma faigofie, tatou te faaaogaina le 72 muso.

O tagata e masani ona fai le 'aiga o le taeao o le tele lava o le mea e le mafai ona maua.

I le taimi o le seneezing, o le tino ua maeʻa ona galue. E oo lava i le fatu ua taofi.

O galuega e le fiafia i ai le tagata e sili atu ona afaina i lona mafaufau nai lo le leai o se galuega.

E tusa ai ma fuainumera, i le Aso Gafua, o le aʻafiaga o tua o manuʻa ua faateleina le 25%, ma le aʻafiaga o le fatu fatu - e 33%. Ia faaeteete.

O se tagata e ave faʻamalosi i le tele o mataupu o le a toe mafatia mai le atuatuvale. Afai o se tagata na te taofiofi ma lona atuatuvale, ua ia te ia avanoa uma e galo ai e uiga i lenei setete e faʻavavau.

O le maʻi sili ona leaga o le maʻi lea o Kuru. Na o sui o le ituaiga Mua i Niu Guinea o loʻo maʻi ia te ia. O le maʻi na maliu i le talie. E talitonuina o le mafuaaga o le faʻamaʻi o le 'ai lea i le faiʻai o le tagata.

O le manava o le tagata e faia se galuega lelei i mea mai fafo ma e aunoa ma se togafitiga faafomaʻi. O le sua suamalie ua lauiloa e faʻaumatia ai tupe siliva.

O le galu muamua o le fugalaau o loʻo oʻo mai i le iʻuga, ae o laau fugalaau o le a suia e mutia mai le amataga o Iuni, lea o le a faʻalavelave ai i ē na mafatia.

O afea e tofia ai?

O le autu autu o Oligim o le puipuia o le maʻisuka ona o le faʻamautuina o le taumafa ma le faasaʻoina o taumafa i aso uma i le itu o le faʻaitiitia o le aofaʻi o meaʻai gaʻo ma oloa e aofia ai le suka.

Fomaʻi foʻi e mafai ona faʻaaoga togafitiga e faʻataʻitaʻi ai le maualuga o le suka ma le maʻisuka o le ituaiga muamua ma lona lua.

Olive foi e mafai ona faʻaaoga mo ituaiga ituaiga oonae tulaʻi mai i le tulaga o le taumafa tele o taumafa suamalie, faapea foi ma meaʻai e aofia ai le tele o le masini ma meaʻai gaʻo.

E faʻapefea ona fai?

Ole aofaiga ole aso ole vailaau ua fautuaina mo se togafitiga tumau ole 4 papa, lea e tatau ona vaevaeina i ni atopa (2 pusa i le taimi).

Talu ai ona o le faalagolago o le faʻaaogaina o le vailaʻau o le gimnema i luga o le gaosiga o le suka gaosia, ua fautuaina e ave le fualaau faʻatau ma meaai.

O le itiiti ifo o le umi o togafitiga e 30 aso, ae peitai, ina ia ausia se togafiti o togafitiga, e fautuaina e le kamupanī le faʻaaoga pea o le vailaʻau faʻamaʻi i le maeʻa o masina taʻitasi o le faʻaogaina (o le vaeluaga o vasega e 5 aso).

Fegalegaleaiga ma vailaʻau ma vailaʻau

E leʻi tuʻuina atu e le kamupanī ni faʻamatalaga e uiga i fegalegaleaiga a Oligim ma isi vailaʻau poʻo vailaʻau faʻamalosi.

Mo lenei mafuaʻaga le pulea e le tagata lava ia o tupe - e manaʻomia se faʻatalanoaga a le fomaʻi, lea o le a amanaia ai faʻasagaga o loʻo i ai ma filifili ai le mafai ona faʻaaogaina Oligim (faʻavae i luga o faʻamaʻi faʻamaʻi ma vailaʻau o loʻo faʻaaogaina).

Vitio: "E faapefea ona togafitia le maʻisuka ituaiga 2"

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga le aoga aʻo faʻaaoga Oligim e le o faamauina i le taimi nei. Ae ui i lea, o le aʻafiaga o faʻamaʻi o le tino e le mafai ona faʻamavaeina, talu ai o le tuufaatasiga e aofia ai vaega o vailaʻau.

Alu i le oloa e mafai ona tupu i faʻamaʻi nei:

  • paʻu o le paʻu (faʻavevela, vaʻa, hyperemia, lagona mu),
  • lapataiga
  • mumu o le mata o le mata,
  • gutu o le isu (maʻi rhinitis),
  • sasaina i vaega eseese o le tino.

O faʻamaʻi pipisi e le mafai ona le amanaiaina, aua e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻe o anaphylactic. E tatau ona ave se antihistamine ma talanoa i se fomaʻi.

Contraindications

O Oligim e masani lava e leai ni tapulaa mo le tofiga, talu ai e le o iai ni elemene oona ma mea matautia matautia.

O fualaau faasaina, pe a talafeagai ai, e mafai ona faʻaaogaina e faia ai togafitiga i gasegase o tamaiti (e pei ona faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi poo le fomaʻi poto faapitoa).

Faʻasalalauga aʻo maʻitaga

O le faʻaaogaina o Oligim e le fautuaina mo fafine maʻitaga, faʻapea foi ma tamaitai o loʻo susu, talu ai e leai ni faʻamaumauga faʻamaonia e uiga i le saogalemu o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i nei vaitau.

I le faʻaopoopoga, o le aʻafiaga o allergies i vaega o mea totino e tupu i le taimi o fanau. E lē gata i lea, e le mafai ona faʻatumauina pe faʻapefea ona tali atu le tino o le pepe i le susu, lea o loʻo i ai vaega o le vailaʻau.

Vitio: "O le a le inulin?"

Teuina o le fualaau faasaina e tatau ona faia i tulaga o le vavaeese atoatoa mai tamaiti laiti ma fagafao. O le maualuga o le faʻasaoina o le vevela e 25 tikeri, o le tau maualalo e 15 tikeri.

Soifua maloloina - 2 tausaga (ao le i oʻo i le aso e muta ai le faʻasologaina o masini).

Oligim ua gaosia i Rusiao le mea lea, o le tau o le felauaiga ma le teuina o fualaau faasaina ua matua faaitiitia. O lenei mea e mafai ai ona e tausia se tau e taugofie mo vailaʻau, lea e tu mai i totonu o falemaʻi a Rusia 180 i le 240 ru.

I Ukraine o le tau e laʻititi foʻi - o le tau o se tasi afifi o mai le 120 i le 135 hryvnias.

Faʻafefea ona sui?

E tele lava taimi ei ai tulaga e tatau ai ona suia le vailaʻau faʻatasi ma se isi lava meafaigaluega e tutusa ma se masini tutusa o gaioioiga, tuufaatasiga poʻo le taunuuga o le togafiti.

O le mafuaaga autu o le tali atu a le tagata lava ia i le le faapalepale poo se allergy i vaega o le vailaʻau.

Afai e te manaʻomia le faalēaogāina o le "Oligim", e mafai ona e gauai atu i se tasi o fualaau oona nei:

  • Flammulin pefu,
  • "Agaricus" (tuʻufaʻatasiga mo sauniuniga o le tali),
  • Reishi Ave ese capsules,
  • Estrella spray
  • Pasila agaricia Pasila,
  • "Tapala. Vitamini mo le maʻisuka ",
  • laʻau tipu "Yoga Faʻatasi."

O le gaioiga o fualaau taʻitasi ua lisiina e naʻo le tagata lava ia, o lea o le a eseese la latou aoga. Mo le tele o taunuuga, e manaʻomia le fautuaga faʻapitoa.

Patient Reviews

O le tele o tagata e faʻatau Oligim e talanoa e uiga i se muamua le talitonu i le vaifofo, talu ai e le o se vailaʻau (Oligim o se faʻaopoopoga i le gaioiga o meaola o vaega).

E ui i le masalosalo, toetoe lava o tagata uma na matua maofa i le taunuuga. Faafetai i fualaau faasaina, o tagata gasegase maua i le maʻisuka na mafai ona faatumauina le maualuga o le suka i totonu o le pito i luga (i luga o se manava gaogao).

4.8-5.5 mmol / L - o fuainumera taua ia o loʻo faamaumauina i tagata e maua i le toto i luga o se manava gaogao (faʻaaogaina le faaumiumi ma masani ona faʻaaogaina).

O le faapalepale o Oligim na faateia ai foi le toatele, talu ai o fualaau faasaina (e le pei o fualaau faasaina) e toetoe lava leai ni aafiaga, sei vagana ai mataupu o le le faapalepale i vaega.

E le gata i lea, e le faʻaumatia e Oligim ia sela ma e leai se tino o le tino, mea oona ma le teratogenic i totoga sili ona taua.

Toeitiiti lava o tagata gasegase (pe tusa ma le 93%) talanoa e uiga i le suia o amioga masani pe a uma le 2-3 masina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

I tagata gasegase, o loʻo manaʻomia le faʻaaogaina o laʻau suamalie, ua mou atu le manaʻoga mo meaai faifaipea ma o le masani o le pulea o le aofaʻi o meaʻai gaʻo ua faʻaaogaina. O nisi na mafai foi ona faʻaitiitia le mamafa ona o le faasaʻoina o le taumafataga.

O iloiloga uma i lenei vailaʻau e mafai ona maua i le pito o le tusiga.

Tuua Lau Faamatalaga