O le a le mea sili atu Ranitidine poʻo Omez: faʻamatalaga i fualaau mo pancreatitis

Togafitiga o le gastritis e faʻavae i luga o fualaau faʻasaina e faʻamaonia ai le malosi o le manava. A filifilia se vailaʻau, e tatau i le fomaʻi ma le tagata maʻi ona amanaʻia le tele o mea, e pei o le lelei i togafitiga ma faʻasaʻo, faʻasagaga ma tau. O Omez ma Ranitidine e masani ona faatonuina mo togafitiga o maʻi o le manava. O lo latou aʻafia i luga o le fualaau oona, e tutusa, ae peitai, e tatau ona e malamalama i le mea e sili atu ona lelei - Ranitidine poʻo Omez?

O le taunuuga o le faʻaogaina o lenei mea poʻo lena fofo i tulaga taʻitasi e faʻaalia ai ia lava i auala eseese. E faʻalagolago i le tulaga o le faʻamaʻi, o le gaioiga o le tino o le maʻi ma aʻafiaga o vailaʻau faaopoopo. Faʻamatala se togafitiga faʻapitoa, tuʻuina atu nei 3 tuʻutuʻuga, e naʻo se gastroenterologist.

Pe a faʻaaoga

O fualaau faasaina, Ranitidine ma Omez, o loo iai foi faailoga tutusa mo le faaaogaina:

  • gastritis o se ulupo (erosive) o le manava ma duodenum i le taimi o le faʻalavelave ma mo le faʻamoemoe o le puipuia,
  • pancreatitis
  • reflux
  • faʻamaʻi pipisi o le esophagus ma isi totoga o le gastrointestinal system,
  • Zollinger-Ellison maʻi,
  • togafitiga o le faaleagaina o le mucosa gastric e mafua mai i le anti-inflammatory non-steroidal,
  • puipuiga faʻafefe e puipuia ai le toe faʻaleleia o faʻasologa o ulugalii,
  • Helicobacter pylori irradiation.

O le ranitidine fualaau faasaina

O Ranitidine o se vailaʻau lauiloa tele lea e masani ona faatonuina e gastroenterologists mo tagata gasegase e inu.

O le mea autu o le ranitidine hydrochloride, lea e taofia ai le taliaina o le histamine i totonu o sela o le mucosa gastric. O lona gaioiga e faʻamoemoe i le faʻaitiitia o le faʻavaeina o le eletise. O le polokalame o le aafiaga o le Ranitidine e maua ai se aafiaga lelei o le antiulcer.

O lenei vaifofo e tele mea lelei, ae peitai, e le tatau ona e faalagolago i na o latou i le filifilia o fualaau mo le togafitiga o le gastritis, maʻi o le tino po o le pancreatitis. I togafitiga o gasegase gastrointestinal, o loʻo i ai itu lilo e naʻo se fomaʻi e iloa.

O lea, o aoga o Ranitidine:

  • O le fualaau faasaina ua sili atu ma le tasi augatupulaga. Ona o le mea moni o le gaosiga na amata mai i le 80 tausaga o le Soviet Union, o le fua faʻatatau o suʻesuʻega faʻataʻitaʻiina ma ua faʻamaonia lona aoga.
  • O le aʻafiaga o le vailaau faʻasaina o loʻo faʻaalia i vaega uma o lona faʻaogaina, o iloiloga e uiga i fualaau faasaina e lelei.
  • O le faʻatulagaga o le tau o le Ranitidine e manaia ma o le a le maua ai se toesega tele i tagata gasegase o soʻo se tulaga mauoa.
  • Faʻatasi ai ma le saʻo, o le togafitiga faʻapitoa e vave ona ausia.
  • Na faʻamaonia e le falemaʻi le leai o sotogenic ma aʻafiaga i le tino.

O itu leaga o le vailaau faʻasaina e aofia ai se lisi tele o aʻafiaga ogaoga:

  • o le susu, faafitauli o le stools, vomiting,
  • i se tulaga e seasea tupu, o le hepatitis palu, mumcreatitis,
  • suiga i le toto,
  • vaivaiga, ulu tuʻinanau, vevela,
  • i se tulaga e seasea tupu - faʻalogo, faʻalogo le faʻalogo,
  • faʻanoanoa vaaia
  • leai se manao feusuaʻi
  • faʻamaʻi maʻi.

Contraindications

O le faapalepale Ranitidine e lelei.

Ae ui i lea, o loʻo i ai le tele o mafuaʻaga e faʻasaina ai lona faʻaaogaina:

  • maʻitaga
  • susu
  • maʻi leaga o le manava ma le gastrointestinal tract,
  • lalo o le 12 tausaga
  • o se faʻamaʻaloga mataʻutia o le vailaau faʻasaina ua afaina i le maualuga o le maualuga o le kulimi hydrochloric i totonu o le manava.

Uro Omera

O le elemene autu autu i totonu o le falemaʻi o Omez o le omeprazole. O se vaega lauiloa lenei ua oʻo mai ia i tatou talu mai le seneturi ua mavae, ae ua leiloa lona aoga.

O le aʻafiaga o Omez o loʻo faʻatatau foi i le faʻaitiitia o le gaosiga o le kulimi hydrochloric i totonu o le manava. O le pamu pamu faʻamalositino o le feaveaiga o enzymes na gaosia i le taimi o le'onaina. O le gaioiga o nei mea o loʻo faasolo ina faʻaititia, ona o le aafiaga o Omez ua leva.

O faʻamanuiaga

  • O le fualaau faasaina ua faatonuina i se tulaga masani e aunoa ma le faaitiitia po o le faateleina o le fualaau, lea e faigofie mo tagata mamaʻi.
  • O Omez o se vailaau fou, ua gaosia i fale suesue i aso nei.
  • E le pei o Ranitidine, e mafai ona ave Omez mo se taimi umi, o le lamatiaga o le atrophy o le mucosa gastric ua toetoe lava a leai.
  • O le faatonuina o le omez e sili mo le faamaʻi fatu fatu ma le le atoatoa.
  • O lenei fualaau faasaina ua faatonuina mo tagata matutua ona o le leai o se aafiaga le lelei i le mucosa gastrointestinal.
  • E tuʻuina atu i ai Omez ma ona analogues ma le le faʻamaoni i Ranitidine.

Faʻafitauli

O aʻafiaga o Omez e mafua ona o ona aʻafiaga e tele:

  • tofo, toso, manava, gase, vomiting,
  • o nisi taimi o le hepatitis, jaundice, galuega leve o le ate,
  • atuatuvalega, faʻafeiloaʻiga, tigā, vaivai,
  • faafitauli o le galuega toto totoina,
  • lagona lelei i le malamalama, sasaina,
  • urticaria, faʻalavelave anaphylactic,
  • fulafula, vavalalata vaaiga mamao, faateleina le sulu.

Faailoa Omez

O le masani lava, o lenei vailaau ua faatonuina mo le maʻi o le maʻi, pe afai e ave e se tagata ni vailaau e le o le steroidal, togafiti i le pancreatitis, toe toso o se maʻi o le manava. E mafai ona faatonuina mo le mastocytosis. O le masani lava, o le tuʻuina atu o le vailaau faʻasaina o loʻo i totonu o le paʻu, ae afai e le mafai e le tagata maʻi ona ave ia mea, ona tuʻuina atu lea i le tagata gasegase i se auala vavalalata.

O le aʻafiaga o le pule malosi e sili atu le malosi nai lo le capsules. I totonu o falemaʻi, o se sui e sili ona lauiloa mo Omez o Omez D. O lenei sui e le tele se eseesega mai le vailaau autu, ae o loʻo i ai pea le eseesega. Latou te tutusa le mea e gaosi ai, ma tuʻuina atu tutusa lava taunuuga i togafitiga.

Ae o le lona lua o loʻo i ai le eseesega o le tuufaatasiga mai le autu autu. O loʻo i ai se elemene o loʻo i ai se aʻafiaga faʻapitoa ma le faʻaleagaina. O lenei vaega e faʻateleina ai le gaioiga o le gaogao o le manava pe afai ei ai i se tagata le malosi. O lea la, o le faaiuga e taʻu mai ai lava o le meafaigaluega lona lua e lautele atu i le faaaogaina. Faʻatasi ai, o le Famotidine e masani ona faʻaaogaina ma e fiafia tagata maʻi i Famotidine poʻo Omez, o le a sili atu? Muamua le fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lautele atu, e ui lava e toetoe lava tutusa le ituaiga o togafitiga.

O loʻo faʻamaonia pe afai o togafitiga faigata ma vailaʻau e le maua ai ni iuga.

O le vailaau faʻasaina ei ai le tele o aʻafiaga o aʻafiaga ma faʻailoga.

E masani lava ona le faʻaaogaina pe a fai o le tagata gasegase le gaʻo ma le ate.

E le mafai ona faʻaaoga pe afai:

  1. O se tagata e iai sona faʻapitoa faapitoa i vaega o loʻo fausiaina.
  2. O se tagata o loʻo i ai le manava po o le manava o le manava.
  3. O se fafine o susu.
  4. O le maʻi e gasegase mai le gaʻo o le manava ma le gaʻo.
  5. O le tagata gasegase e mafatia mai le faalavelaveina o le gastrointestinal tract, lea ei ai le natura natura o le amataga.
  6. I le taimi o le maitaga.

E le mafai e fomai ona fautuaina le faaaogaina o lenei vailaau mo tamaiti ei lalo o le 12 tausaga. Ina ia faia sea filifiliga, e tatau ona e talanoa ma le tagata tomai faapitoa talafeagai.

Ina ia fuafuaina le filifiliga o se vailaau faasaina, e tatau ona e iloa pe faʻapefea ona faʻaaoga, e faaopoopo i le iloaina o uiga lelei o fualaau faasaina. Afai e avea o se sui lagolago, ona e inu lea i lea aso ma lea aso, i le taeao.

E manaʻomia lou inu lua capsu i le taimi. E le o ulaina, ae na o le 'aina. Ona inu lea i le vai. Afai o se faʻavavevavega o le faʻamaʻi ua tupu, ona tatau lea ona faʻateleina le fuainumera i le lua doses i le aso.

Faʻaaoga i le afa itula ao leʻi oʻo i taumafataga, o lona uiga o le a atili malosi le aʻafiaga. Afai ei ai se masalosaloga o le a le mafai ona ulu atu le kapulea i totonu o le manava, ona fautuaina lea o le pule malosi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina Ranitidine

O nei fualaau e masani lava ona faʻaaogaina mo le manava o le manava aua o loʻo i ai sona aafiaga sili atu ona lelei. E le mafai ona suia i se gaʻo faʻaoga. Aʻo iai le dyspepsia gastric, ma le mastocytosis ma le adenomatosis. E tele taimi e faʻamatalaina mo le dyspepsia, faʻatasi ai ma se tiga matuia.

O se tagata e faamuta le 'ai ma moe masani, ma o le fofo e taofia ai faiga faataumaoi ma fesoasoani i le toe faaleleia. E faʻamaonia pe a oʻo mai tiga i totonu o le manava ma le tafe toto ma puipuia le toe foʻi mai o lenei mea matautia. E aveesea le aʻafiaga o le elekene hydrochloric i luga o le manava ma faʻalavelave ai lana pule faitalia.

O le tele lava o taimi, e faatonu e fomaʻi mo le manava ma le faʻaleleia, gastroscopy. O loʻo i ai sana kamupanī faʻapitonuʻu, ma o le vailaʻau e maualuga lona lelei. E itiiti se tau faʻatusatusa i paaga.

E ui lava i tulaga lelei, e i ai ona aʻafiaga laiti i foliga o le fiavalea, lea e mafai ona aafia ai le tagata i se taimi le tumau.

O le faʻatonuga a Ranitidine e aofia ai faʻamatalaga: e le tatau i se tagata matua ona faʻaumatia le sili atu ma le tolu selau miligrams i le aso, e tatau ona vaeluaina lenei aofaiga. A o lei alu i le moega, ave mea uma mo le po. Mo tamaiti, e tatau ona e vaevaeina i le lua, e fa miligrams i le kilokalama o se tamaititi. Faatasi ai ma le mumū o le pancreas, o le a tumau pea le gaʻo.

I se tau, o Ranitidine ei ai se avanoa, aua e sili atu le taugofie nai lo Omez. E masani ona gauai atu i ai, aemaise lava pe a oo i togafitiga mo se taimi uumi.

O a meafaigaluega e filifili ai?

O le Ranitidine i vailaau faʻasoifua maloloina ei ai lona malosi lautele, o lona uiga, ua umi ona ia faʻaaogaina lona fausaga i fualaau lelei. I le uma, e toetoe lava leai ni aʻafiaga i itu ma e ofoofogia. Ae o le tele o au atamamai e teenaina le fiafia i isi, fou atu. O vailaau faafomai e le tumau pea, o le mea lea, e ui lava e lelei o ia, o aso uma e iai fualaau faasaina e avea ma sui o fomai masani.

O Omez ma le pancreatitis e faʻaaogaina tele, ae e taua le mafaufau o lona uiga e le maualuga i taimi uma. Ae e mafai ona faʻaaogaina ma le le atoatoa ma le faʻasologa o le hepatic, e le mafai ona faʻaaogaina le Ranitidine. O le mea lea, o analogues e masani ona faʻaaoga. Ina ia filifili le mea sili, e tatau ona e iloa le mea galue, e tutusa lava - omeprazole. O fualaau faʻasaina e tutusa tutusa ma faʻamaʻi ma aʻafiaga.

O fualaau oona uma ei ai a latou lava uiga.

Ranitidine ma Omez, o le a le eseesega?

E mafai ona fesoasoani le faʻatusatusa o tupe. E tofu i latou ma aʻafiaga eseese, faʻavae eseese ma metotia faʻaaoga. O vailaau faʻasoifua maloloina ei ai itu lelei ma le lelei. Ua latou maua le tele o iloiloga lelei, ua latou faamaonia lelei i le taimi. I lalo o ni tuutuuga patino, e mafai ona inu faatasi Omez ma Ranitidine. O a latou faʻasigaga e tatau ona talanoaina ma le fomaʻi.

Ina ia filifili po o le fea o oloa e sili atu ona lelei, e taua le fuaina o mea lelei ma le lelei, aua e le na o le tau, ae o le tulaga o le soifua maloloina e faalagolago i ai. E tofu le tagata ma ona lava eseesega faʻapitoa e mafai ona aafia ai le tulaga. E taua tele le siakiina o le fesoʻotaiga o le tino i lenei vailaʻau. O le filifiliga sili ona saʻo o le faʻafesoʻotaʻi lea i se fomaʻi, o le a ia faia se mea talafeagai talafeagai ma faʻamaonia vailaʻau e manaʻomia mo togafitiga.

E mafai ona e faʻaaoga uma fualaau faʻamalositino, latou te faʻalagolago le tasi i le isi, ae o se faʻalavelave faʻaaogaina e matautia mo le tino.

O faamatalaga e uiga ia Omez o loʻo maua i le vitio i lenei tusiga.

Eseesega i le va o Omez ma Ranitidine

O Ranitidine o se vailaau e le masani ai, ma o aso nei i falemaʻi e tele atu fualaau faʻaonapo nei ma aoga mo gastritis ma pancreatitis. E tutusa a latou mea aoga, ae o le auala mo lona gaosiga ua faʻaleleia.

O vailaau faʻamaʻi uma e faʻamalieina atoa ai le tiga, ae o le aʻafiaga o Omez ua faaumiumi, lea e fesoasoani i se faʻasologa umi o togafiti.

Mo Ranitidine, o analogues faʻaonapo nei o Novo-Ranidin, Ranital, Histak. Mo Omez, o le gaosiga, e tusa ai ma gasegase, i aso nei e le maualuga tele e pei o Swedish - Omeprazole, Omezol, Vero-omeprazole, Krismel.

O le a le fualaau faasaina "Ranitidine"?

Atonu e faigata ona maua se tagata e leʻi faalogo i lenei igoa. "Ranitidine" na toe foʻi mai i le mamao o le valusefulu valu o le seneturi talu ai. O le mea autu aoga i le vailaʻau o le ranitidine. O lenei vailaʻau e iai le malosi e poloka ai tali o le histamine i totonu o sela mama o le mucosa gastric.

O lenei meatotino e mafua ai le faaititia o le gaosiga o le eletise o le eleele ma le faaitiitia o lona aofaiga. I se isi faaupuga, o le elemene o le manava ua faaitiitia. O le auala lea e galue ai Ranitidine. O faatonuga mo le faʻamaonia e faʻamaonia ai lenei mea. Ae faapefea e uiga ile fofo lona lua?

Faiga o vailaʻau

O vailaau faafomai ua faamaonia ai i latou i le itu lelei, ua pasia suega ma suesuega. O tausaga i le faʻaaogaina o nei fualaau faʻamaonia ua faʻamaonia ai lo latou aoga tele. Iloiloga lelei e talanoa ai e uiga i meafaigaluega e le taugata e lelei ai a latou galuega. O se eseesega taua e na o le taua.

O Omez e sili atu ona lelei i le togafitiga o faʻamaʻi o le manava ma meaola oona e mafua mai i ona atinaʻe faʻaonapo nei. E ui lava o le gaoioiga a Ranitidine e masani lava ona faʻamoemoe e faʻaitiitia ai le gaosia o le eletise chlorhydrate ona o le taofiofia o faʻamaumauga o histamine.

Afai o le Ranitidine na togafitia e matua oo tatou matua, ona leai lea o le leaga o le fualaau Omez, ma o se isi itu e sili atu ona afaina ai le manava ma le pancreas. O faʻamatalaga e uiga i tagata soifua maloloina, faʻapea ma manatu o gastroenterologists, malilie e sili atu le aoga Omez nai lo Ranitidine. Ae ui i lea, o le faaiuga e faatonu se vailaau faapitoa e tatau ona faia na o se fomaʻi.

O fualaau faasaina "Omez"

I lenei fualaau faasaina, o le eletise autu autu o le omeprazole. E pei o le vailaau muamua, o lenei vailaau na toe faia i le vaitau e valusefulu e se tasi saienitisi Suetena. "Omez" o le inhibitor o se tasi o le enzymes intracellular, lea e taua o le pamu proton.

O fualaau faasaina o "Omez" mo le faaaogaina e toetoe lava a tutusa ma le "Ranitidine". E maualalo ai foi le maualuga o le maualuga o le sua oona. E aʻafia foi i togafitiga ma le puipuia o maʻi pipisi. O lona aafiaga e mafua ona o le puipuia o le siama Helicobacter pylori, lea e faaosofia ai le gastritis ma le mai. E taua foi le faʻaaogaina o lenei vailaau e avea ma se mea e poloka ai le faʻaaogaina o le eletise eletise i le manava.

O lenei auupega e amata ona galue i totonu o le itula talu ona maeʻa le pulega ma faʻaauau pea ona faʻaalia i le aso atoa.

Faʻaiʻuga

O le a le mea sili atu - "Ranitidine" poʻo le "Omez"? I le taliina o se fesili faigata, e tatau ona faʻafetaia le faafitauli i se tulaga lautele, maeʻa suʻesuʻeina mea lelei uma ma faʻataunuʻu o se oloa faapitoa. E pei ona e iloa, toetoe o fualaau uma e iai aʻafiaga. O a vailaau tatou te mafaufau i ai? E uiga i lenei - i lalo.

O aʻafiaga o le "Ranitidine"

  • I nisi tulaga, o se ulu tiga.
  • Slight malaise.
  • E mafai ona tupu faafitauli faʻafitauli.

I le aʻoga e uiga i aʻafiaga uma e ono tutupu, e tumau pea le filifili po o fea e sili ona lelei e fai - "Ranitidine" poʻo "Omez". E tusa ai ma fuainumera, i le tele o mataupu, o Ranitidine e agavaʻa, ma o aʻafiaga e matua seasea.

Tofiga "Ranitidine"

O faʻamaʻi ma tuʻutuʻuga nei o faʻamatalaga mo le tagofia o lenei fualaau faasaina:

  • Papatitis ulcer o le manava ma le fatu.
  • Zollinger-Ellison Syndrome.
  • Gastritis taimi.
  • Gastric dyspepsia.

Tofia le "Ranitidine" ma le toto toto. E faʻaaoga lelei foi mo faamoemoega faʻasolosolo, i le toe foʻi ma pe a maeʻa togafitiga.

Ole fua ole aso o lenei vailaʻau e 300 mg. I le avea ai o se tulafono, o lenei aofaiga e vaevaeina i ni inumaga se lua, inu i vailaau i le taeao ma le afiafi pe a uma ona 'ai. Ae o le vailaʻau e tatau ona faʻatonuina e le fomaʻi. E le fautuaina le togafitiga o le tagata lava ia.

O fea e sili atu? Faatusatusaga

Ina ia malamalama i le mea e filifilia Ranitidine poo Omez, e tatau ona faʻatusatusa nei fualaau.O togafitiga uma e lua e toetoe tutusa lava faitauga.

Faʻaaoga vailaʻau mo faʻamaʻi o le gastrointestinal tract, e faʻaitiitia ai le malosi o le sua o le manava. Faʻafetai i lenei mea, o le mea e faʻafefeteina ai le faʻaosofia.

O vailaʻau e maua ai mea totino. Ae o le a le eseesega i le va o Ranitidine ma Omez, e iloa e gastroenterologists.

Vailaau faafomai e eseese i le faiga o gaoioiga. O le mea lea, o le Omez e taofia ai le galuega a le pamu proton, ma o Ranitidine ua manatu o se taufaasese histamine. O lona uiga e iai tutusa foliga o papa maʻa, ae e eseese a latou auala e aʻafia ai.

O tapenapenaga e i ai se eseesega faavae. Omez ei ai le omeprazole, ma le lona lua o fualaau faasaina o le Ranitidine. O le vaega mulimuli ua faia i Rusia, Serbia ma Initia, ma Omez o loo maua i Initia.

O vailaʻau uma lava e tutusa ma le faʻasaʻoina ma le le fiafia. Tupe maua i le tulaga o laupepa ma se vaifofo vailaau.

E tusa ai ma le tulafono, e inu faalua Omez i le aso i le 20 mg. Ole fua ole aso o Ranitidine e 300 mg, lea e vaevaeina ile 2 togi.

Mafaufau i le mea moni e sili atu le lelei o Ranitidine poʻo Omeprazole, e tatau ona e iloiloina le tau o vailaʻau. O le tau o Omez e tusa ma le 100 i le 300 rubles. Le tau o Ranitidine e taugofie - e tusa ma le 100 rubles.

Gastroenterologists fautuaina e filifili Omez. O fualaau faasaina o se meafaigaluega sili ona lata mai, aoga. E mafai ona ave Omeprazole e tagata matutua. E le gata i lea, o togafitiga e saogalemu tele ma e mafai ona onā mo se taimi umi.

Fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia

O le faʻatulagaina tutusa o omeprazole ma le ranitidine e naʻo le i ai o le faʻamaʻi o le gastroesophageal reflux. I lenei tulaga, ua faatonuina Omez i se fua faatatau o le 0.2 g, lea e vaevaeina i ni 3 inumaga. O le aofai o Ranitidine e 0.15 g i le 2 vaeluaina.

I isi tulaga, o le fetaui o le ranitidine ma le omeprazole o le a le talafeagai. I le uma, o vailaʻau faʻasaina ei ai foi lona aafiaga faapena.

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le ranitidine ma fualaau faʻasaina e faʻamalosia ai togafitiga. Ma o le faʻaogaina o Omez, pe a faʻaogaina faʻatasi ma lona tutusa, e faʻaopoopoina i le isi itu.

Tulaga o le Ranitidine

Ua maua Ranitidine talu mai le 1980. O lenei vailaʻau e le mafua ai aʻafiaga i luga o le motumotu. O vailaau faʻasologa o faʻamaumauga o le histamine o loʻo i totonu o laupepa o le mucosa gastric. O le gaioiga malosi o le ranitidine, lea e faʻaitiitia ai le gaosiga o le eleʻele o le chlorhydrate, lea e vave faʻaleleia ai le tulaga.

  • paʻu peptic o le manava ma duodenum,
  • NSWI gastropathy,
  • fuga o le fatu (e fesootai ma le hyperchlorhydria),
  • faʻateleina faasela o le vai gaositi,
  • afaina o gaʻo,
  • feʻau faʻasalaga,
  • reflux esophagitis,
  • Zollinger-Ellison maʻi,
  • masocytosis,
  • polyendocrine adenomatosis.

Omez Faʻaalia

O lenei fualaau faasaina e tele lava ina faatonuina e aveese ai faailoga o le gasegase o gasegase oona: gastritis ma le maualuga o le eletise o le gastric juice, pancreatitis, etc. E masani lava ona faatonuina e le fomai ia Omez faatasi ai ma le Ranitidine po o isi togafitiga e togafitia ai le manava ma le maʻi o le fatu. O le Omez e seasea lava ona faatonuina e avea ma togafitiga autu mo faamaʻi pipisi. O le elemene galue o le omeprazole, lea e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le sua oona.

O le vailaʻau o le poma paoso o le faʻasa. E mafai ona faʻaaogaina e le gata mo togafitiga, ae mo le puipuia foi o gasegase gastrointestinal. O se vailaau ua faatonuina foi mo le togafitiga ma le puipuia o maʻi o le manava ma le maʻi gaʻo. O le faiga o le gaioiga o lenei vailaʻau e faʻamoemoe e faʻaitiitia ai maʻi faʻapitoa e mafua ai le atinaʻe o le maʻi maʻi peptic.

O le fualaau oona e vave faʻavaveina i totonu o le manava ma e iai sona faʻamalositino i le itula e tasi pe a uma ona ave le vailaʻau.

O le auupega o loʻo i ai mea faʻapitoa, lea e fesoasoani i le tagata maʻi e faʻaumatia le tiga ma le mamafa i totonu o le manava. O le togafitiga faʻapitoa e tumau i le aso atoa.

Faatusatusaga o Ranitidine ma Omez

Talu mai le taimi e faatonuina ai le fualaau faasaina, e tatau ona amanaʻia le fomaʻi o le maʻi, ona tatau loa lea i le fomaʻi ona filifilia lenei vailaʻau poʻo le vailaʻau e amanaʻia ai le mamafa o faʻamatalaga o loʻo i ai nei. Talu ai ona o aʻafiaga oona ei ai lona aafiaga tutusa i luga o le tino o le tino, o mea leaga na tutupu e tutusa lava.

O le Omez e itiiti ifo i ai le faʻamaonia, e mafai ona ave i se tamaititi e sili atu nai lo le tasi le tausaga ma fafine maʻitaga mai le lua tausaga. O le Ranitidine e le tatau ona faʻasalaina i se tamaititi i lalo ifo o le 12 tausaga ma fafine i le maitaga. E iai foi eseesega i le tau o fualaau faasaina: Omera e sili atu ona taugata.

O fualaau faʻamalosi e togafitia lelei togafitiga o gasegase gastrointestinal. O le tele o taimi, o nei vailaʻau e faʻaaogaina e togafitia ai le maʻi o le manava o le manava po o le duodenum.

O fualaau faʻamalosi e vave ona faʻaalia ai se togafitiga faʻapitoa i le tino. O nei vailaʻau taʻitasi e mafai ona faʻaititia le gaosiga o le kulimi hydrochloric e le manava. O le mea lea, pe a faʻaaogaina nei vailaʻau, e mafai ona faʻamalolo atoatoa togafitiga.

O le eseesega i le va o nei vailaʻau o aʻafiaga o latou i luga o le malosi o le manava. O le iuga o fualaau uma o fualaau faasaina o se faaitiitia o le malosi o le vai gastric. Ae i le taimi lava e tasi, o le Ranitidine e taofia ai le tali mai o histamine, ma Omez i luga o enzymes e faʻaaogaina protons i le vaega o le gaosiga o le kulimi hydrochloric. Ona o nei eseesega, o se gastroenterologist o loo faatonuina ai se vailaau. O eseesega o loʻo iai i vaega taua o fualaau faasaina, ma i la latou faʻasalaga.

Lenei e taugofie

E mafai ona e faatauina Omez i le tau e 78 i le 340 rubles., Tau o Ranitidine mai le 22 i le 65 rubles., O lona uiga, e sili atu le taugofie.

O se gastroenterologist e tatau ona filifili po o fea vailaau e sili ona lelei mo le maʻi. Ina ia faia lenei mea, o le fomaʻi muamua e suʻeina le tino o le tagata maʻi, faʻapipiʻi se talaʻaga o togafitiga, faʻasolosolo faʻasologa o togafitiga, e pei o ultrasound, X-ray, ma suʻega suʻesuʻe. E tatau ona faʻatautaia taualumaga uma o suʻega ina ia mafai ai ona faʻamautinoa le faʻamaonia saʻo.

A maeʻa lenei mea, e togafitia e le gastroenterologist le faʻamaʻi. Ina ia aveesea le tiga, o Omez e masani lava ona faatonuina. E televave le gauai i totonu o le manava, o le togafitiga o lenei sooupu e tumau mo se aso.

Ae mo nisi tagata gasegase, e fesoasoani tele Ranitidine. E mafua ona o Omez, e pei o fualaau faasaina ole vaega o vailaau e leai ni steroidal, e tele atu ona uiga leaga nai lo le ranitidine.

O le mea lea, o tagata ei ai faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi po o se faʻagasolo i faʻalavelave faʻaleagaina o loʻo faʻatulagaina i latou mulimuli.

Tofiga "Omez"

Faailoga mo le faʻaaogaina:

  • Erosive ma le ulutala esophagitis.
  • Papatitis ulcer o le manava.
  • Faʻamalosi le maʻi maʻi.
  • Papatitis ulcer o le duodenum.
  • Pancreatitis
  • Masocytosis.
  • Vaitaimi o le faʻasolosolo o le ulugalii.

Tofia le "Omez" ma faʻateleina o maʻi gastrointestinal. E aoga mo le toto toto.

O fea e sili atu - Omez poo Ranitidine? Faatasi ai ma le pancreatitis, o fualaau uma e lua e mafai ona faatonuina.

O lenei vailaʻau e faʻaaogaina 20 mg i le afa itula aʻo leʻi fafagaina faalua i le aso. I nisi tulaga, e manaʻomia le faateleina o le dose i le 40 mg. E taua le maitauina o lenei meafaigaluega o loʻo avanoa i foliga o capsules poʻo se vaifofo i ampoules (mo tui). E faigofie lava lenei mea aua e mafai ai ona e suia ia kapula ma inisiua pe a manaʻomia.

O a mea o fai mai ai iloiloga?

O lea, Omez po o Ranitidine - o le fea e sili? O iloiloga o le toʻatele o tagata o loʻo tagofia nei vailaau e feteenai, aua o le tele o tausaga latou te fesoasoani ai i tagata uma i maʻi o le manava. E tusa ai ma manatu o tagata maʻi, o Ranitidine o se vailaʻau sili lea na fesoasoani i le toʻatele o maʻi pipisi. E aoga tele ma e lelei ona aʻafia i le tiga.

Ae o le fualaau "Omez" i lenei tulaga e le maualalo. Na ia tauivi foi ma le tiga, ma o lona umi e toetoe lava faaluaina le umi e pei o Ranitidine.

O lenei filifiliga faigata

Mai mea ua taʻua i luga, e mafai ona tatou manatu o nei vailaʻau e lua e le itiiti ifo i le tasi i le isi i tulaga o le aoga.

"Ranitidine" na amata ona gaosia i le sili atu ma le luasefulu tausaga talu ai, ae i le taimi lava e tasi, e naʻo le galuega i le aso nei. Ma o le aoga sili lava o le pito maualalo o numera o aʻafiaga. Ma e taua le taʻua o le tele o gastroenterologists latou te fautuaina.

Ae ei ai foi Omez, e ui lava ina e faitau i ona faatonuga, o le aofaʻi o aʻafiaga, faʻamaoni, e mataʻutia.

O le fea e sili atu - "Ranitidine" poʻo le "Omez"? E naʻo le fomaʻi e mafai ona tali sao i lenei fesili. I Omez, o le tuufaatasiga ua sili atu ona faaonaponei pe a faatusatusa i le Ranitidine. Ae tasi le mea e tasi: "Ranitidine" e le fautuaina mo fafine maʻitaga. Ma o le faʻaaogaina o le "Omez" i le tina faʻamoemoe o loʻo faatagaina, ae na o le fua na faʻamatala e le fomaʻi, ma i lalo o lana vaavaaiga.

Ae a le tau?

I le tele lava o tulaga, e tofu le tagata ma le mafaufau i le tau o le fualaau faasaina, ona faia lea o se faaiuga: faatau mai pe taumafai se mea tutusa, lea e sili atu le maualalo o le tau. Mo le maʻi pipisi, o togafitiga e faia i le tele o fualaau oona. Ma i lenei tulaga, o le tagata maʻi e taumafai e faaitiitia ana tupe gau. Ma o le fesili e sili atu ona taugofie - "Ranitidine" poʻo le "Omez", e pei ona leʻi faia muamua, ua amata ona talafeagai.

O le tau o le Ranitidine i falemaʻi e le sili atu i le 100 gaʻo. Ma o le tau o Omez e tusa ma le 300 rubles. I le tulaga masani, i lenei tulaga, e le gata i lea, o le sili atu foi e manino le le lagolagoina o le iuga mulimuli.

Ae faʻatasi ai ma mea uma o loʻo taʻua i luga, o le tofiga ma fautuaga a le fomaʻi aoga e tele sona sao. Ae o le fesili atu ia te ia se fesili e uiga i le fesuiaʻiga o nei fualaau oona e matua mafai lava. Talu ai o loʻo i ai se avanoa i se mataupu faapitoa, o se sui e le aafia ai le soifua maloloina o le tagata.

Le manatu o fomaʻi ma iloiloga o maʻi

Igor Nikolaevich, gastroenterologist

O vailaʻau uma e lua e sili ona aoga i le togafitiga o faʻamaʻi gasegase ma maualuga maualuga.

Elena Konstantinovna, pediatrician

O le Ranitidine e mafai ona faʻatulaga i tamaiti e sili atu ma le 12 tausaga. O Omez e sili atu ona talafeagai mo tamaiti laiti, e pei e itiiti lava le faʻamaʻiina ma e le afaina ai le tino o tamaiti.

Natalya Semenovna, 52 tausaga

Ua ou mafatia i le gastritis ma le maualuga maualuga mo le tele o tausaga. Sa ou ave fualaau ma togafitiga faa-tagata. Talu ai nei sa ou i ai i le mauaina o se tagata gastroenterologist i se nofoaga autu faufautua. Na faatonu e le fomai Omez. O se vailaau lelei tele, e le afaina ai aʻafiaga. Ina ua uma le togafitiga, ua mou atu faailoga o le gastritis, ua mou atu le tiga ma le le mautonu i le manava. Ua ou lagona le fiafia i le taimi nei.

Ou te mafatia i le maʻi ulutala. E masani ona ou togafitiga ma Ranitidine poo Omez. O fualaau nei o fualaau lelei lea e fesoasoani e aveesea ai le tiga ma faʻaleleia le gaioiga.

  • E mafai ona tuʻu faatasi Paracetamol ma No-Shpu?
  • Le mea e filifili: tausamiga po o le mezim
  • E mafai ona ou aveina le lipoic acid ma le carnitine faatasi?
  • Duspatalin poo Trimedat: o le fea e sili atu

O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina le Akismet e tau ai le feʻau. Saili pe faʻapefea ona faʻasoa lau faʻamatalaga faʻamatalaga.

Tuua Lau Faamatalaga