Le fua o le glucose o le toto saʻo saʻo fua

Glucometer Accu-Chek Performa Nano (+10 bars)

Zinaida (02.22.2018 20:12:59)

Aua le faʻatau. Na ia faia ni fua se 9 i se laina. E eseese uma lava! mai le 5.4 i le 6.6. Faʻasalaina!

Serge (12/06/2017 08:16:44)

Hooray! Maua se vaifofo!
Na ou maua se mea sese e-6 pe a faʻaaoga se mataua i le pito i luga o le fasi pepa. Sa na ona ou taumafai e paʻi i le pa'ū o le toto i le pito o se fasipepa ma se vaʻa samasama, e vave ona aʻafia, e tumau pea le mama o le siaki, o le taimi nei e iloa ai le taunuuga, e itiiti le toto e manaʻomia. Maofa.

Le mailei (11.24.2017 18:55:54)

Ua ou le fiafia foi, i le taimi o le faatau, na sili ona faaseseina o ia. Na ou manao i le mea sili, ae na oʻo mai F ... Ua ou malilie faatasi ma lago ao ou faatauina "Accu-Chek Performa". E leai se tasi e toe faʻafoʻi tupe, o pusa taugata o ituaiga uma E-6, E-1. matau ... .. Toe faafoi le tupe i tagata gaosia.

Sasha (07/30/2017 19:13:21)

o loʻo faʻaaogaina glucometers, siakiina glucometers, faʻataʻitaʻiga 9.3, kuki-chek performa nano 8.1 ma lua faʻafetaʻi 7.1 ma 6.6 glucometers, o le faailo i totonu o le fale suesue ile plasma e 5.7

Valya (05/26/2016 11:02:52)

O esega e tulai mai eseese, o le ae le manatua uma. Fai se kopi o faatonuga ma ave i se mataupu. O loʻo i lalo se faʻamatalaga puupuu o le glucometer. Faʻamatalaga saʻo o le nano: E-1 Ua faaleagaina le laina o le suʻega. Aveese le fasi siaki ma toe faʻaaogaina, pe sui le fasi siaki faʻasoasoa ma se mea fou. E ono mafai ona faʻaofiina se pusa faʻailoga le saʻo. Ave le masini ma faʻaofi se pusa fou.

E-2 Pusa faʻaletonu sese. Ave le masini ma faʻaofi se pusa fou. E-3 O lou maualuga o le kulukose o le toto e matua maualuga lava, pe o se masini poʻo se faʻataʻitaʻiga lavea. Afai e talafeagai lenei mea mo lou soifua lelei, ia faʻafesoʻotaʻi loa se fomaʻi.

Afai e le fetaui lenei mea i lou soifua manuia, toe fai le fua ma faitau le Mataupu 2, "Fua Faʻamau Fua Faʻamau". E-4 O le le lava o le toto poʻo le faʻafoega o le fofo na faʻaaogaina i le suʻega o le suʻega e faia ai le fuataga, poʻo le toto poʻo le faʻafoega o le fofo na faʻaaogaina ina ua maeʻa le fua. Aveese le fasi siaki ma toe fai le fua.

E-5 O le aso e muta ai le afifiina i fasi pepa faʻataʻitaʻiga, lea o loʻo i ai le pusa tulafono, ua maeʻa. Ia mautinoa o le numera numera o le pusa faʻamaonia e fetaui ma le numera code i luga o le tui pipisi. Aveese le laulau faʻailoga, ulufale i le set-up mode ma siaki pe ua saʻo le setiina o le taimi ma le aso.

E-6 O le toto poʻo le faʻafoega o le fofo na faʻaaogaina i le vaega o le suʻega aʻo leʻi oʻo le faailoga o le matūa pa'ū i luga o le faʻaaliga. Aveese le fasi siaki ma toe fai le fua. E-7 Ua i ai se mea sese i le eletise, poo, i se tulaga e seasea tupu, ua uma ona aveeseina ma ua toe faʻaaogaina se fasi siaki faʻaaoga.

Liliu ese le masini ma toe, pe aveese le maa mo le 20 sekone, ona toe fufulu lea. Faʻaaoga se kulūkose toto poʻo le puleaina fofo. E-8 O le vevela o loʻo i fafo atu o vaega talafeagai o le tino.

Alu i le mea o loʻo i ai le vevela i totonu o le laina o loʻo faʻamaonia i totonu o faatonuga - o le mea faʻapipiʻi mo fasi pepa faataitai, faʻatali mo le lima minute ma toe fai le fua. Aua le faʻaalia le meafaigaluega i le faʻamalosi pe faʻamafanafana. E-9 O polo e toetoe lava faʻaaoga uma. Sui vave ia maa.

E-10 O le taimi ma le aso e ono le saʻo le setiina. Siaki le saʻo o le taimi ma le aso.

lyudmila (05/12/2016 12:08:35)

Fautuaina se selau e fai. Sa ou faatauina mai se fasi siaki i luga o le maa, lea ou te lei faaaogaina mo se taimi umi. Suia ia maa. Ma ua ia faʻaalia le 5. Pe le o se mea e le o le tulafono tulafono? Le mea e fai

mila (12/17/2015 14:50:46)

O se togafiti leaga, i se tasi o fonotaga mo le tolu taimi i le laina, e aumaia ai faailoga eseese mai tamatamai lima eseese, ma le isi, i luga o se tulaga faateleina. O nei fasi pepa e taugata, i St. Petersburg o loʻo i ai pusa (fagu) i falemaʻi 890 rubles.

I totonu o le fale itumalo, e iai ituaiga aoga, ae ou te taumafai e aua le tuuina atu ia i latou i soo se auala, e ui lava na tuuina mai e le fomai ia au faatonuga, e mafai ona ou iloa pe faapefea ona ou faaaogaina, ma o faamanuiaga o se toese itiiti mo le maʻisuka ituaiga 2 na o suega faataitai ma i nisi o falemaʻi, ma e mafai ona maua e Accu Chek lenei lapisi e le o faʻatau atu i nei falemaʻi. Pau lava lena. Suʻega atoa ((((

toffee (03/17/2015 12:32:07)

Elvira (01/24/2015 12:44:17)

Sa ou faaaogaina le masini mo le tele o masina. Maʻeu malie.na i ai ni nai taimi sa ia faia ai se mea sese, ae o loʻu sese, ina ua uma ona ou faitauina ia faatonuga sa ou malamalama i ai. O le mataʻu o le toto e tatau ona avea o se "pulou" ma e le pa'ū i luga o le vaega o le suʻega.

E tatau ona e paʻi i le mataʻu i le pito o le fasipepa ma e vave ona faʻaalia. E tusa ai ma - "fua faʻatatau i le tolu taimi mai le tasi punhole" - i le asō ua na ona ou faitauina le Old. O le a avea pea ma faitauga eseese, aua

e tatau ona toso ese le mataua malosi, ma o lenei toto e loloto ma e iai isi faʻamatalaga.

Anna (01/20/2015 23:23:10)

IA LE FAIA LENEI Glucometer. E foliga mai o la matou vailaau e faʻatautaia ma le kamupanī! Ua suia suiga masani mo fafine maʻitaga, o lenei ua maua le maʻisuka histone i le fua faatatau o le 5.2 mo se suʻesuʻega se tasi, e ui lava o le masani lea i luma atu, ma o le taimi nei o le masani lea mo tagata uma. Na fautuaina e le endocrinologist e faatau lenei iunite.

Mo le tolu masina na ou tauivi ai ma le suka, ao fuaina i se glucometer na tuuina atu. Ma o le suka e leʻi pau lava. Mo le tolu masina na ou fia ai le pepe i loʻu manava.

O le masalosalo muamua o loo taoto le glucometer, na ou maua ina ua ou fuaina le suka mai le tasi mataua o le toto ma le mea lava e tasi o loʻu tina, o le eseesega e 0.4. O le iʻuga, ina ua maua mulimuli ane se faʻamatalaga mo se suʻega o le toto, na oʻo mai lenei mea: aʻo leʻi faia le suʻega, o le glucometer na faʻaalia le 5.2, ma le suʻega toto mai le vein - 2.96. E fesuisuiai, e ala mai i le sese o le gaosi oloa, na ou paʻu ai i se faʻanoanoa pagatia o laʻu pepe e leʻi fanau mai, o lona atinaʻe ua amata ona lafoaʻi i tua. Aua le faʻatau lenei mita! E sili atu le suʻeina o le toto mo lenei tupe - faalua-siaki ma faʻatau fualaau aina!

Accu Chek Performa Nano: faatonuga, iloiloga, iloiloga

O le Roche Diagnostics Accu Chek Performa Nano glucometer ua taua o le taʻitaʻi e le mafaatusalia i le tele o mea faʻapitoa mo suʻesuʻega i aso taʻitasi o le maualuga o le suka. O lenei masini e saʻo ma lelei i le mamanu, lea e laʻititi i le telē, o lea e faigofie ai ona ave i totonu o lau ato, aemaise lava mo tamaiti, ina ia mafai ai ona taofiofia le faitau glucose i soo se taimi.

Meafaigaluega

Ina ia maua fua faʻataʻitaʻiga i lenei glucometer, e na o le 0.6 i le toto e manaʻomia, o le tasi lea o le pa'ū. O le Nano glucometer ua faʻapipiʻiina ma le maualuga o le faʻaaliga faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga tetele ma faʻamalamalamaga lelei, o lea e mafai ai e tagata e maualalo le vaʻaia ona faʻaaogaina, aemaise lava o lenei mea e faigofie mo tagata matutua.

O le siakiina o le siaki o nano ua i ai le tele o le 43x69x20 mm, o le mamafa e 40 kalama. O le masini e mafai ai e oe ona faʻapolopolo 500 taunuʻuga o le suʻesuʻega ma le aso ma le taimi o le suʻega.

E i ai foi se galuega e fuafua ai le aofaʻiga o fuataga mo le vaiaso, lua vaiaso i le masina poʻo le tolu masina.

O lenei mea e mafai ai e oe ona suʻeina le faʻaogaina o suiga ma auʻiliʻili faʻamaumauga i luga o se vaitaimi umi.

Faʻasalaga faʻasoa-siaki nano ua faʻapipiʻiina i se pusa faʻapitoa faapitoa e aofia ai ma le masini; e mafai ai e oe ona faʻafetaui faʻamatalaga uma na mauaina faʻatasi ma se komepiuta poʻo se komepiuta. O lea e le galo le tagata gasegase i le faia o suʻesuʻega talafeagai, o le mita o loʻo i ai se uati faʻalogologo lelei e iai se mea e faamanatu ai.

E lua masini lithium CR2032, lea e lava mo le 1000 fua, e faʻaaogaina e pei o maa.

E mafai e le masini ona faʻaaoga e ia lava pe a faʻapipiʻi se taʻai siaki ma faʻafuaseʻi ona tape pe a uma ona faʻaaogaina. O le mita e alu i le lua minute pe a maeʻa le suʻega.

A maeʻa le suʻega, e tatau i le masini ona logoina oe i lenei mea faʻamaʻi.

Ina ia mafai ona tumau le siakiina o le siakiina o le siakiina mo se taimi umi, e tatau ona mulimuli i tulafono o le faʻaoga ma le teuina o le masini. O le malulu e mafai ona gafatia e mai le 6 i le 44 tikeri. O le maualuga o le ea e tatau ona 10-90 pasene. E mafai ona faʻaaogaina le masini i le maualuga o le galuega e oo atu i le 4000 mita i luga aʻe o le sami.

O faʻamanuiaga

O le tele o tagata e faʻaaogaina, filifili le siakiina o Accu i le taimi nei, tuu ni manatu faaalia lelei e uiga i lona aoga ma le maualuga. Aemaise lava, o le maʻisuka e iloagofie ai uiga lelei o vaega nei o le masini:

  • I le faʻaaogaina o se glucometer, e mafai ona maua ai i le afa minute le taunuʻuga o le fuaina o le suka toto.
  • Mo le suʻesuʻega, na o le 0.6 i le toto e manaʻomia.
  • O le masini e mafai ona teuina ia mea mulimuli e 500 ma le aso ma le taimi o le auiliiliga i le mafaufau.
  • E tupu faʻafuaseʻi le fodula.
  • E i ai i le mita se atunuʻu faʻapipiʻi mo le fesoʻotaʻiina o faʻamaumauga faʻatasi ai ma ala o faasalalauga i fafo.
  • O le mita e mafai ai ona e fuaina mai le 0.6 i le 33.3 mmol / L.
  • Ina ia suʻesuʻe le maualuga o le kulukose i le toto o le tagata maʻi, e faʻaaogaina ai se metotia elekene.

O le pusa masini e aofia ai:

  1. O le masini lava ia e fua ai le suka o le toto
  2. Sefulu suega,
  3. Accu-Chek Softclix peni peni,
  4. Ten Lancets Accu Check Softclix,
  5. Nofo i luga o le auʻau mo le ave o le toto mai le tauau poʻo le lima,
  6. Faʻafeiloaʻi le faʻamalieina o le tagi mo le masini,
  7. Tusi lesona i le gagana Rusia.

Faatonuga mo le faaaogaina

Ina ia mafai e le masini ona amata galue, e tatau ona tuʻu i ai se fasi siaki i totonu. Ma le isi, e tatau ona e siaki le numera numera. A maeʻa ona faʻaalia le code, o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga, se faʻamalo i le foliga o se paʻu matala o le toto, o loʻo taʻu mai ai ua saunia le mita mo le faʻaaogaina.

Aʻo leʻi faʻaaogaina Accu Chek Faano Nano, fufulu ou lima i le fasimoli ma totigilima.

O le tamatamailima ogatotonu e tatau ona faʻamamaina lelei ina ia faʻaleleia ai le toto, pe a maeʻa ona faʻamamaina i se vaifofo e iai le ava ma faia ai se pu e faʻaaoga ai se peniscercer.

E sili atu ona tipi le paʻu mai le itu o le tamailima ina ia le afaina. Ina ia tulaʻi i fafo se pa'ū o le toto, e manaʻomia le masima sina tamatamailima, ae le oomi.

O le pito i lalo o le siaki, e vali i le lanu samasama, e tatau ona aumai i le mataua o le toto. O le siaki o le suʻega o le a otometi lava ona faʻaaogaina le toto manaʻomia ma o le a logoina oe pe a leai se toto, i le tulaga lea e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻaopopo le toto manaʻomia ole toto.

A maeʻaeʻa le toto i totonu o le suʻega, o le faailoga o le tioglass o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga o le masini, o lona uiga o le Accu check perf nano ua amataina le faagasologa o le suʻeina o le toto mo le kulukose i totonu. O le suʻega o le a oʻo mai i luga o le lau pe a maeʻa le lima sekone, ma o le tele o glucometers Rusia e galulue i lenei auala.

O faʻataʻitaʻiga uma o suʻega e otometi lava ona teu i le mafaufau o le masini, ma o le aso ma le taimi o le suʻega e lauiloa. A o leʻi tapeina le mita, e mafai ona faia fetuʻutuʻaiga i taunuʻuga o le auʻiliʻiliga ma faia ni faʻamatalaga pe'ā faia se suʻega toto - muamua pe pe a uma se taumafataga.

Faʻamatalaga e uiga i le Accu Check Faʻaaoga Nano

O le faʻataunuʻuina o nano e sili ona lauiloa i tagata o loʻo i ai faafitauli i le maualuga o le kulukose. Muamua lava, e matauina e le aufaitau le faʻaaogaina ma se lisi faigofie o le masini. O le siakiina o le siaki o Accu nano e mafai ona faʻaaogaina mo tamaiti ma tagata matutua.

Ona o lona laʻitiiti, e mafai ona ave faʻatasi ma oe ma, pe a manaʻomia, ia faia se suʻega toto i soo se taimi. Mo lenei, o le masini ei ai se pusa fetaui talafeagai ma vaega, o mea uma lava mo le suʻeina o le suʻega e fetaui lelei lava.

O le masini ei ai lona mamanu faʻaonapo nei, o lea e mafai foi ona faʻaaogaina o se meaalofa. O le tele o tagata faaaoga e le faatuai e faaali atu le mita ia latou uo, e foliga mai o se foliga vaaia fou o foliga mai, ma faaalia ai le fiafia o isi.

E toatele e finau e tutusa lava ma se telefoni feaveai i aso nei, lea e tosina mai ai le mafaufau.

O faʻamatalaga i luga o le mita ei ai foi ni iloiloga le lelei, lea e masani lava ona oʻo mai i le faigata o le maua o ni faʻataʻitaʻiga mo le suʻega o le toto. E le gata i lea, o nisi tagata latou te faitioina o faatonuga mo le masini ua tusia i totonu o le faigata o se gagana ma se tamai lomiga.

O le mea lea, ao leʻi tuʻuina atu le masini mo le faʻaaogaina i tagata matutua, e fautuaina e faʻataʻitaʻi muamua, pe a maeʻa o le a faʻamatalaina faʻatasi ma se faʻataʻitaʻiga pe faʻapefea ona faʻaaoga le mita.

Accu-Chek® Faʻaalia NANO

  • 1. Faaali atu
  • 2. Taʻiala mo le faʻasalaga
  • 3. I luga / tape / Seti le faamau
  • 4. Lago mo le faʻaaogaina o le fatu
  • 5. Toe faʻaaogaina le vaega o le pikiapu
  • 6. Infrared (IR) taulaga
  • 7. Uʻamea taumatau ma le tauagavale
  • 8. Vaavaaiga
  • 9. Vailaau faʻamaʻi faʻamaʻi
  • 10. Pusa i le faʻafoega faʻafoe
  • 11. Polokalama o le gaioiga pulapula
  • 12. Pamu
Mataupu faavae o faʻamatalagaGlucose dehydrogenase, elekenelosi
FaʻavasegainaPlasma
Lisi o faailo0.6 i le 33.3 mmol / L
Sample samoa0.6 μl
Taimi fuafuaina5 sekone
Punavai mana3V masini lithium (type CR2032), 2 pi.
Soifua olaE tusa ma le 1000 pulega poʻo le 1 le tausaga
Tapuni aunoa le aunoaA maeʻa le 2 minute
Manatua500 results, e aofia ai le taimi ma le aso, faʻapea foi ma le averesi mo le 7, 14, 30 ma le 90 aso
LuluPe a teuina ni siaki faʻataʻitaʻiga: mai le 2 i le 32 ° C Aʻo teuina le mita: mai -25 i le 70 ° C I le taimi e mataʻituina ai: mai le 6 i le 44 ° C
TotogiI le taimi o le pulea e le tagata lava ia: mai le 10% i le 90%
Maualuga3094 mita i luga aʻe o le sami
Tele43 x 69 x 20 mm
PaunaFaamaonia 40 g (ma maa)
Faaali atu96-vaega le pito i luma tioata tioata tioata (LCD)
FaʻasologaManatu uumi o le kulukose
PC talafeagaiAccu-Chek® Smart Peaks e ala i infrared
Tetele o puipuigaIII
Le saʻo aʻiaʻi o iugaO le Accu-Chek® Performa Nano polokalama ua matua tausisia uma le EN ISO 15197: 20131

1 "Suesuega ma iloiloga o le sao atoatoa o le 43 glucometers mo le tausisia o le faatulagaga EN ISO 15197", Journal of Science Diabetics and Technology for September 2012.

O taunuʻuga e faʻaolaina i le mafaufau o le mita.
E toetoe lava a leai se mea e maua ai maa. Sui vave ia maa.
O le mita e i ai i le faʻatulagaina o le faʻatulagaga.
Pe a faʻatusatusa le tau (faʻamaumauga): o le faailoga e muamua atu i le numera o aso na faʻaaoga i le faʻatusatusaga.
Ua i ai le leo leo.
Faʻamalamalama - suʻesuʻeina le tagata lava ia poʻo le fuafuaina o le tau aofaʻi o loʻo faʻaauau.
Ua saunia le mita mo le faʻaofiina o se suʻega.
Ua saunia le mita e faʻaaoga se mataʻu o le toto poʻo se tali faʻafoe.
Faailogaina o taunuuga na maua mai "aʻo leʻi 'ai taumafa".
Faailogaina o taunuuga na maua mai "ina ua uma ona 'ai".
Faailoga - "General".
Faʻailogaina o se faʻamanatuga o le manaʻoga e taʻitaʻia le tagata lava ia pe a uma se taumafataga.
Faailogaina o se faamanatu o le manaʻoga mo le pulea e le tagata o ia lava.
O le kulūkose o le toto atonu o luga aʻe o le laina.
O le kulūkose o le toto e ono i lalo ifo o le laina.
Glucose o le toto e maualalo ifo nai lo le maualuga o le hypoglycemia (maualalo o le kulukose toto).
Faʻasalalau le feʻauMafuaʻaga
O le suʻega o le suʻega atonu e le lelei pe leai foi.
Lelei faʻasologa le saʻo.
Ole maualuga o le kulukose o le toto atonu e matua maualuga, pe o se glucometer poʻo se faʻataʻitaʻiga lavelave na tupu.
O le le lava o le toto poʻo le fofo o le fofo na faʻaaogaina i le suʻega o le suʻega e faatino ai le suʻesuʻeina o le tagata lava ia, poʻo le toto poʻo le faʻafoega o le fofo na faʻaaogaina pe a amata le suʻesuʻeina o le tagata lava ia.
O lenei savali e ono aliali mai i luga o le lau pe afai e faʻapipiʻi se laulau paʻepaʻe papaʻe i le mita. O lona uiga ua maeʻa le ola o le mea e fai ai le suʻega ma le laulau faʻasologa.
Faʻasalalau le feʻauMafuaʻaga
O le toto poʻo le vaifofo fofo na faʻaaogaina i le vaega o le suʻega aʻo leʻi oʻo ile faailoga o le matāua pa'ū i luga o le faʻaaliga.
Ua i ai se mea sese i le eletise, poo, i se tulaga e seasea tupu, ua uma ona aveeseina ma ua toe faʻaaogaina le laasaga ua uma ona faʻaaogaina.
O le vevela o loʻo i fafo atu o le vaʻaiaʻiga o le tino.
O maa e toetoe lava a leai se aoga.
O le taimi ma le aso e le mafai ona saʻo lelei.
O taunuʻuga na maua i le taimi o siaki siaki ua faailogaina i se faailoga.
  1. 1. Accu-Chek® Performa Nano Glucometer
  2. 2. Accu-Chek® Performa Test Test No. 10
  3. 3. Accu-Chek® Softclix lafoaʻi masini
  4. 4. Lancets Accu-Chek® Softclix Nu. 10
  • • Vaega o suʻega Accu-Chek® Performa Numera 10
  • • Accu-Chek® Performa Test Strips Numera 50
  • • Accu-Chek® Performa Control Solutions
  • • Faʻailoa Accu-Chek® Softclix Nu. 25
  • • Faʻailoa Accu-Chek® Softclix Numera 200
  • NOFOAGA FAALELEIA 0 800 300 540
  • AOAOGAINA VIDEOacc-chek.com.ua

Vagana ai ua faʻamaonia mai i le Taiala a le Tagata. Aʻo leʻi faʻaogaina, faʻafesoʻotai lau fomaʻi

O le faʻamatalaga ua faʻamoemoeina mo fomai ma fomaʻi gaioiga. Accu-Chek® Performance Nano Lipoti Faʻaletausaga. Faʻamaumauga na saunia e Roche.

Faitau le tusi faʻataʻitaʻiga aʻo leʻi faʻaaoga.

Roche Diabetes Care GmbH Sandhofer Strasse 116 68305 Mannheim, Siamani www.accu-chek.com.ua Accu-Chek® ma Accu-Chek® Performa Nano o faailoga tau fefaatauaiga

Roche Diabetes Care GmbH.

Faatagaina le sui ile Iukureini: Dialog Diagnostics LLC, Ukraine, 04205, Kiev, 32 Obolonsky Prospekt Telefoni numera 0 800 300 540.

Tusi Faamaonia o le resitalaina o le Setete o le Matagaluega o le Soifua Maloloina o Iukureini Numera 12910/2013, 12948/2013, 12950/2013 na faia ile 08.16.2013. O le faʻamatalaga ua faʻamoemoeina mo fomai ma fomaʻi gaioiga.

Accu-Chek® Performance Nano Lipoti Faʻaletausaga. Faʻamaumauga na saunia e Roche.

A o le i faaaogaina, faitau le Taiala a le Tagata.

Accu-Chek Performa Nano! Faʻamatalaga, Tau, Iloiloga! Faʻatau le Accu-Chek Performa Nano glucometer e aoga i Bodree.ru!

O le Accu-Chek Performa Nano glucometer o se masini faʻaonaponei ma saʻo mo le siaki i aso uma o le maualuga o kulukose o le toto.

O le mita e matua faigofie lava ona faʻaaoga, e vave ona galue, ma e manaʻomia se toto itiiti mo suʻesuʻega (na o le 0.6 microliters).

O le saʻo o iuga e faʻamaonia e ala i faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, lea e aofia ai le 6 fesoʻotaʻiga auro (o laupepa e mafai ona teuina ma mafai ona teuina sei vagana ua maeʻa le aso).

O se mea iloga o le Accu-Chek Perform Nano glucometer o se ata tele lanu uliuli e tele le eseesega ma numera paʻepaʻe lapopoa ma le susulu malamalama, faigofie mo le suesueina o suega o suʻesuʻega, faapea foi ma se mamanu lauiloa o mea e fai.

O se faʻamatalaga tele e mafai ai e le visaga matala ona faʻaaoga le masini. O le masini e otometi lava ona alu i le 2 minute pe a uma le faʻaaogaina. O le glucometer Accu-Chek Performa ei ai se atigi infrared, e faigofie ai ona fesuiai faʻamatalaga i se komepiuta patino.

Ua faʻapipiʻiina ma se manatuaina mo le 500 fuataga ma fuafua le fua faʻatatau mo le 7, 14 ma le 30 aso. O lenei mea o le a mafai ai e oe ona teuina faʻamaumauga o fuataga, tausia se pepa o fuataga a le tagata lava ia, ma fesoasoani pe ae alu i le fomaʻi.

E mafai ona e faʻaaoga le mita e avea o se api lea o le ae iloa manino ai se suiga i le kulūkose i totonu o lou toto.

O mea e mafai ona maua e Accu-Chek Performa e mafai ai ona e faia punctures i le tamatamailima, muaʻi lima, tauau, pama i luga o le lima matua, thivae po o le tamai povi. E mafai ona e filifilia le nofoaga sili ona saogalemu ma sili ona leai se tiga ia oe lava.

O se faʻaopoopoga ma taua mo tagata faʻaletonu o le vaʻavaʻai o le faʻatonuina lea o le faʻatinoga o faʻamaufaʻailoga faʻamaonia e uiga i fua o fua.

O lona uiga i le faaiuga o le fuataga, o le mita o le a logoina oe i faailo leo e uiga i fua o fua.

Faʻataunuʻu ma le Accu-Chek Faʻapitoa Nano glucometer e 10 laasaga faʻataʻitaʻiga faapitoa, 10 vailaau faʻamaonia ma se peni moli mo puncturing Accu-Chek Softclix. Ua saunia le masini mo le faʻaaogaina ma e mafai ona vave amataina le faʻatinoga. O le pusa foi e aofia ai se ato mo le teuina ma le aveina o mea uma.

E taua tele le fuaina o le toto kulukose. O fua o le suʻega o le a tuʻuina atu ia te oe faʻamatalaga e uiga i suiga uma o le tino ma pe faapefea ona aʻafia itu o lou maʻisuka.

E faʻaaoga e le mita ia poloka o suʻega a Accu-Chek Performa.

Faʻailoga talafeagai

Pe a suʻesuʻe le auala e siakiina ai le mita mo le saʻo, e sili atu le amata ile auala e iloa ai le fale. Ae muamua, e tatau ona e faʻamalamalama pe o loʻo e faʻaaogaina lelei mea taumafa. E mafai ona sese le masini pe afai:

  • Tausia se penitala faʻatasi ma meaʻai i luga o le windowsill poʻo luga o le afi faʻavevela,
  • O le ufiufi i luga o le fale gaosi mea e faʻapipiʻi ai faʻamaʻi e leʻo tapunia,
  • Faʻatauga ma le taimi faʻamalolo litaea,
  • Mea eleelea eleelea: pupuni o fesoʻotaʻiga mo le faʻaofiina o mea taumafa, ata tioata e paʻu pefu,
  • O tulafono e faʻaalia i luga o le pencil ma faʻamau ma e le fetaui le masini,
  • E faia faʻamaʻi i tulaga e le o tausisi i faatonuga (faʻafefe o le vevela mai le 10 i le 45 ° C),
  • O lima o loʻo malulu pe fufulu i vai malulu (o le ai ai se faʻaopoopoga o le kulūkose i le toto paʻu),
  • O lima ma meafaigaluega e afaina i meaai sugary,
  • O le loloto o le pupuʻu e le fetaui ma le mafiafia o le paʻu, e le oso fua mai le toto, ma o taumafaiga faaopoopo e mafua ai le faʻasaʻolotoina o le va o le intercellular, lea e faʻaseseina ai le molimau.

Aʻo leʻi siakiina le sao o lau mita o le kulukose o lou toto, e tatau ona e siaki pe faʻafeiloaʻi tulaga uma e teu ai mea taumafa ma toto sampling.

Afai o le setete o le soifua maloloina e manino e le fetaui ma faitauga o le mita, e matua faanatinati le toe sueina o suʻega i le fale suesue

Glucometer Accu-Chek Performa - faatau i Murmansk, tau

Glucometer Accu-Chek Performa Nano

E iloa o tagata e maua i le maʻisuka (ma nisi faʻamaʻi) e tatau ona siakiina e le aunoa a latou maualuga o suka. Meafaigaluega eletise - e fuafua mo le mea lenei. O se tasi o mea sili ona sailia i le maketi o le Accu-Chek Performa Nano.

O se masini lea e na o le 40 kalama ma e foliga mai e pei o se telefoni feaveai. O lenei tutusa e mafua ona o le LCD matala tele. Faʻasaga i lona lanu pogisa, o numera papaʻe lapopoa e faʻaalia - o faitauga o le masini - e oʻo lava i se tagata e maualalo le vaʻaia e mafai ona faigofie ona faitau mea o faʻaalia i le faʻaaliga.

O le toto o le suka i le toto e fuaina e faʻaaoga ai faʻataʻitaʻiga faapitoa. O se seti o le 10 ituaiga fasipepa e aofia ai ma le masini. O lenei masini e mafai ona iloa ma logoina ia lava pe a maeʻa le aso e muta ai nei fasi fefaʻatauaʻiga.

E le gata i lea, o se masini faapitoa e faʻapipiʻiina i le Accu-Chek Performa Nano - o se peni mo le tipiina o le paʻu ma le ave toto. E mafai ona e fetuutuunai le loloto o le pipisi, talu ai o le toto e talafeagai mo fuataga e le gata mai tamatamailima, ae mai le pama, lima ma isi nofoaga (o faatonuga o loo i ai se auiliiliga auiliili o le taualumaga).

O le a i ai foi se afifi o lalaga (10 fasi vaega), lea e faia ai se pupu. O mamanu taʻitasi ua mamanuina mo le 20-30 faʻaaoga. AUA! naʻo le tasi tagata! - afai e te manaʻo e fua le maualuga o le suka mo se isi tagata - sui le mea faʻapitoa!

Manatua, galueaina ma le tuʻuina atu o faʻamatalaga

Accu-Chek Performa Nano e matua talafeagai lava aua e mafai ona teuina ma fesiitai le tele o faamatalaga. O lenei masini e teuina i le 500 fuataga ma teuina i latou i le aso ma le taimi o le auiliiliga.

O nei faʻamatalaga e mafai ona tuʻuina atu e ala ile infrared i se komepiuta patino - o se maʻi poʻo se fomaʻi. O faʻamatalaga e uiga i suiga i le maualuga o le toto suka o le faavae sili lea ona taua ina ia mafai ai ona faʻatino lelei ma faʻaleleia le togafitiga, faʻamautu le fua saʻo ole vailaʻau.

Taumatau i le masini e mafai ona e vaʻai i faʻamaumauga i le maualuga o le suka mo le vaiaso, lua, masina poʻo le tolu masina. I lenei tulaga, e mafai ona e makaina taunuuga o fuataga ma faatusa "aʻo le i ai" ma "pe a uma ona 'ai" e faʻasoa ai le aafiaga o lau meaʻai.

Faʻailoga, faʻalavelave, faʻalogo

Accu-Chek Performa Nano e mafai ai e se tagata ona toʻafilemu i le latou pisinisi, e le popole e mafai ona ia faaalu le taimi mo se meaʻai, inu vailaau, fuaina o le kulukose i le toto.

E mafai ona e seti ni faʻailoga se fa i le masini mo se taimi taua mo oe.

E le gata i lea, e mafai ona e setiina se faamanatu mo le ave o le toto pe a uma se taumafataga - pe a uma le tasi pe lua itula.

I totonu o le Accu-Chek Performance Nano tafaoga, e mafai ona e setiina ia maualuga o le suka ia e matautia mo lenei maʻi. O lenei mea ua taʻua o se faailoga o le hypoglycemia.

O lea ituaiga o galuega o le a taua tele, mo se faataitaiga, mo tamaiti poʻo tagata matutua, oe faigata ona manatua i taimi uma vaega o le kulukose toto lea e le lamatia ai lo latou ola maloloina.

Afai, o se taunuuga o le fua, o le masini e iloa ai mea maualalo maualalo, o le a faailo e uiga i le hypoglycemia ma e tatau ona e "maua se mea".

Ina ia lelei le masini, e tatau ona e mulimulitai i tulafono mo le tagofiaina ma le taimi e faʻataʻatitia ai:

  1. Seti le aso ma le taimi sao,
  2. Tatalaina o se pusa fou o fasi siaki, e tatau ona e faʻaofi se pusa lafoaʻi mai ia i latou i le Accu-Chek Performa Nano,
  3. Mo le faʻavasegaina o le masini, faaaoga na o fofo faʻapitoa e faʻamautinoa i totonu o faatonuga,

O se faʻataʻitaʻiga faʻaonapo nei o le masini e mafai ai e oe ona iloa poʻo le a le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, i ni nai sekone. Glucometers "Acco-Chek Performance Nano" e le sili atu i le taua o le ki i le taavale. O nei masini ua gaosia i Amerika e Roche.

  • Faʻamau. I lona tele, o le mita e le sili atu nai lo ki i se taavale. E mafai ona ave i totonu o lau taga, lea e faigofie tele pe a faimalaga. O lona mamafa e na o le 40 kalama.
  • Le saʻo o taunuuga. Mo maʻi e maua i le maʻisuka, e taua tele le mataʻituina o le kulukose, o le mea lea e matua tatau ai le mita o le kulukose toto. O faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatau atu ma Accu-Chek Performa Nano o loʻo i ai faʻamaumauga saʻo.
  • Mafaufau mama. Accu Chek Performa e mafai ona teuina i le 500 fuataga. O lenei mea e mafai ai e oe ona puleaina lou suka toto mo se taimi umi ma fuafua le fuainumera o le iuga mo se vaiaso poʻo se masina. O se ituaiga o tusi faʻataʻitaʻi tele o le a faatagaina ai oe e filifili le fua saʻo o fualaau.
  • Faʻaaogaina. E le tatau ona ave se faʻataʻitaʻiga mai se tamatamailima mo se auiliiliga. E mafai ona e filifilia le nofoaga pito sili ona tiga mo punctures: i luga o le tauau, forearm, ogavae poʻo le pama.
  • Galuega faʻalogo. Faʻatagaina oe e te le popole e uiga i le leai o se taimi suʻesuʻe. Ua seti le faʻailoga mo le 4 taimi eseese. E mafai ona e faia mea masani, ma o le masini e faamanatuina ia lava i le taimi.
  • Fuafuaga talafeagai. E oo lava i se tamaititi e mafai ona feagai ma le auala mo le fuaina o le suka toto ma le fesoasoani a Accu-Chek Performa Nano, aua O le mita e matua faigofie lava ona faʻaaogaina. Ma i luga o se faʻamatalaga tele ma le faʻatusatusa maualuga, numera paʻepaʻe tele, o tagata e faigofie ona faitau.

Afai e manaʻomia, o le mita e fesoʻotaʻi i se komepiuta poʻo se komepiuta, lea e mafai ai e oe ona siaki ma teu iʻuga o suʻesuʻega Ina ia aloese mai mea sese, e tatau ona e mulimulitai i tulafono mo le taʻavaleina o le mita.

O le fea mita e sili ona sao?

O kamupani gaosia sili ona taʻutaʻua e mai Siamani ma Amerika, o faʻataʻitaʻiga o nei faailoga e pasia ai le tele o suʻega, o nisi e faʻamaonia le ola atoa. O le mea lea, latou te maualuga le manaʻo i atunuu uma. Faʻamaumauga o faʻatauga e pei ona taʻua i lalo:

  • BIONIME Tonu GM 550 - e leai se mea sili atu i le masini, ae o le le lava o isi galuega tauave e le taofia ai mai le avea o se taʻitaʻi i le saʻo.
  • One Touch Ultra Easy - o se masini feaveai e na o le 35 g e matua saʻo ma faigofie ona faʻaaoga, aemaise ile alu. O le toto sampling (e aofia ai mai isi laufanua) e faʻatinoina e faʻaaoga ai se paso faapitoa. Tusi faʻamaonia mai le kamupanī - e le faʻaumatia.
  • Accu-Chek Active - o le faatuatuaina o lenei masini ua faamaonia i le tele o tausaga o lauiloa, ma o lona avanoa e mafai ai e soo se tasi ona talitonu i ona uiga. O le taunuuga e aliali mai i luga o le faʻaaliga pe a maeʻa le 5 sekone, pe a manaʻomia, o se vaega o le toto e mafai ona faʻaopoopo i le lava laina pe afai e le lava lona voluma. Manatua mo le 350 iuga, e mafai ona fuafua le aofaʻi o tau mo se vaiaso poʻo se masina.
  • Accu-Chek Performa Nano - o se masini multifunctional ua faʻapipiʻiina ma se pusa ua faʻapipiʻiina mo fesoʻotaiga vavave i se komepiuta. O se faamanatu faʻatasi ma se faʻavevesi o le a fesoasoani i le pulea o le taimi ole suʻesuʻega. I fua faʻatatau, o se leo faʻalogoina e ala. E le manaʻomia le faʻasolosolo o suʻega ma latou toso ifo ai le toto.
  • Faʻamaoni Moni Maualuga - o le sao o le mita e mafai ai ona e faʻaaogaina i soo se ituaiga ma i soo se laasaga o le atinaʻeina o le maʻisuka, e manaʻomia ai sina toto itiiti mo auiliiliga.
  • Contour TS (Bayer) - na fausia le masini Siamani i le faʻaaogaina o tekonolosi aupito lata mai e mautinoa ai le maualuga ma le tumau, ma o lona tau taugofie ma le saoasaoa o le saoasaoa faʻaopoopo i lona lauiloa.

O le glucometer o le mea aupito sili ona taua i le togafitiga o le maʻisuka, ma e tatau ona e togafitia i le tutusa le taua e pei o vailaʻau. O le auiliiliga ma le saʻo o le faʻamaoni o nisi o faʻataʻitaʻiga i le maketi i totonu o le lotoifale e le faamalieina ai manaoga o le GOST, o lea e matua taua tele le pulea lelei o le saʻo i se taimi talafeagai.

O glucometers falemaʻi e sili atu ona sao nai lo le tagata lava ia, o le mea lea latou te le maua ai se faʻafitauli matautia.

O tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi e faʻamoemoe e naʻo le siakiina o le kulukose i le maʻisuka ma tagata gasegase ma isi faʻamaonia e manaʻomia ai sea faiga. Ma e tatau ona e faʻatau na oi latou i falemaʻi poʻo se fale faʻapitoa o mea tau fomaʻi, o le a fesoasoani e aloese ai mai faʻasalaga ma isi mea e le manaʻomia.

I le tala fou, "Aisea e le mafai ai e glucometers ona faitau leotele le iuga o le fuaina o le suka toto?" Na matou faatusatusa taunuuga o le fuaina o le lua glucometers o kamupani tauva, lea, i le maofa, na ese ai.

Ua ou i ai i le fale, sa ou fuaina loʻu suka i taimi e tele ma glucometer taʻitasi ma maua ai faailoga eseese. Sa tonu ia te au e saili pe aisea ua tupu ai lenei mea. Ma sa ou mauaina. O lenei ua manino le mafuaʻaga o le faitau o kelu "savali".

E le mafai ona faʻatusatusa glucometers masani faʻatasi ma faʻataʻitaʻiga o fale suʻesuʻe, talu ai o tulaga masani ia. I falemaʻi, tagata faigaluega e mataʻituina le vevela, masima ma le mamafa. O le aufaigaluega faʻapitoa e faia suʻega i masini taugata o loʻo tausia pea ma faʻamautuina i le tele o taimi i le aso. Suʻesuʻega o suʻesuʻega suʻesuʻe suʻesuʻega samples toto i totonu o le 60 sekone.

O le maualuga o kulukose toto i le fale e masani lava ona faalagolago i luga o le sao o fasi siaki. Ae o le saʻo o fua o le fua e afaina ai foi i le vevela, tau, vevesi, masima ma le nofoaga o le gaosiga o fasi siaki.

Ae aiseā e maua ai e le eseese o mita glucose toto ni fua eseese? O lenei mea e mafua mai ona o le faʻavasega ma le faʻamaonia o le mita. Ma o laina taʻitasi taʻitasi e fegalegaleai ai ma le mita.

O le mea mulimuli ma tasi o mafuaʻaga autu o le tagata e faʻaaogaina. E te taulimaina saʻo fasipepa? Ou te faʻamoemoe e te le faʻaaogaina loa ina ua uma ona e 'aina se mea suamalie ma e leʻi fufulu ou lima pe a maeʻa?

Waterfall aafiaga

O faʻamatalaga o lou suka toto o se tasi lea o le tele o mafuaʻaga e mafai ai ona tatou tusia faaiuga e uiga i le setete o le soifua maloloina o tagata. Endocrinologists i le salafa o le lalolagi e finau faapea o le sao o le mita e tele sona sao i le fuataga atoa o le fua o le insulin. O le mea pito sili ona taua, o le faʻatautaia tatau lea o meaʻai gaʻo ma faʻamalosia le inisalini!

Na fai mai le tasi fomai e le sili atu le 8% pe afai o le mita e talafeagai ma le tulaga ISO (95% o le taimi i totonu o le ± 20% o suega suesue i fale suesue). Mo le faʻatusatusaga, o le averesi o le sese i le faʻatusatusaina o gaʻo pe tusa o le 20%, ma i le manaʻomia mo insulin - e tusa ma le 25%. O le mea lea, o le tui e mafai ona tele ni faaletonu.

I le taimi nei, o lenei faafitauli e mafai ona foia e ala i le faia saʻo o mea nei e tolu. Afai tatou te faateleina le sao o le mita i le faaopoopo ma / itiiti ifo 15% - o le fautuaga fautuaina a le FDA - ma ou toe faamatalaina mea o aʻu mea inu, o le a faateleina loʻu sao i le fuafuaina o le tui o le inisalini, o lea o le a matua faateleina ai oʻu avanoa e maua ai le fua saʻo o le insulin.

O lea, pe ou te manaʻo ia sili atu le saʻo o laʻu mita? Ioe! Na fai mai laʻu fomaʻi o lenei tulaga mo tagata ei ai le ituaiga 1 e mafai ai se pasene e 15%. I totonu o le 15% le saʻo, tatou te misia le 10% o hypoglycemia. Matou te manaʻomia ni pusa e tusa ma le 10% le sao e sili atu nai lo le 1% hyp.

O le au atinaʻe o glucometers e saili e faʻateleina lo latou saʻo. O nisi oi latou ua ausia manaoga o le ± 15%, mo se faataitaiga, Accu-Chek Performa Nano o Roche ma le Contour mulimuli EZ o Bayer. Atonu e sili atu, ae ou te iloa na o latou. E le gata i lea, ua fai mai tagata inisiua o AgaMatrix glucometers ma suʻega na faʻapipiʻiina i lalo o le Medicare's Liberty medical plan, faʻapea foi ma Kroger ma Glucometers, le Sanofi iBGStar fou, ei ai le laʻitiiti laitiiti o mea sese - na o le 10%.

Ae ua le naʻo loʻu popole i le puʻeina o le hypoglycemia. Ou te manaʻo e faʻamautinoa e pulea laʻu suka i le umi e mafai ai, o le a mafai ai ona ou aloese mai faʻalavelave. O lea, e faaopoopo atu i mea uma na fai mai.

Ou te manaʻo i tagata fai meaʻai e faʻamatalaina pe faapefea ona aʻafia le suka i le toto, mo se faʻataʻitaʻiga, o gaʻo i meaʻai e faʻagesegese ai le faʻafefe o gaʻo suka. Ou te manaʻo i tagata faʻatau fualaau e sili atu le fautuaina o tagata i le faʻaaogaina o le inisalini, o le fua saʻo e ono mafua ai ona oʻo mai taunuuga.

Ma ou te manaʻo i fomaʻi e faʻaleagaina tagata gasegase mo le mea moni e le mafai e le tagata mulimuli ona faʻatumu le tusi o le tagata lava ia e mataʻituina i se isi lava auala, togafitia faʻamaoni, aua o le mea moni e mautinoa e le faigofie tele ona fai lenei mea.

Le faʻamaoni o fua i se glucometer

O tagata e faʻaaogaina ituaiga faʻalelei o le kulupu e masani lava ona masalosalo i faitauga a le latou suʻega. E le faigofie le pulea o le glycemia ma se masini e le o mautinoa lona saʻo. O le mea lea, e taua le iloa pe faapefea ona siaki le mita mo le saʻo i le fale.

E manatu le au atamamai o taunuuga o fuataga tutoatasi saʻo pe afai o le vavaeese mai faailoga na mauaina i le taimi o suʻega suesue e le silia le 20%. O sea mea sese e le o atagia i le filifiliga o togafitiga togafitiga, o le mea lea, ua manatu e taliaina.

O le tikeri o le vavalalata e mafai ona aʻafia i le faʻatulagaina o masini, ona uiga faʻapitoa, le filifiliga o se faʻataʻitaʻiga faapitoa. E saʻo le fuaina o fuataga e:

  • Filifili le masini saʻo mo le faʻaaogaina o le fale,
  • Iloilo lelei le tulaga i le le lelei o le soifua maloloina,
  • Faʻamalamalama le fua o vailaʻau e taui ai mo le glycemia,
  • Fetuunai le taumafa ma faamalositino.

Mo mita toto o le glucose, o le taiala mo le saʻo auiliiliga e tusa ai ma le GOST o le: 0.83 mmol / L ma se kulūkose plasma o le itiiti ifo i le 4.2 mmol / L ma le 20% faatasi ai ma taunuuga sili atu i le 4.2 mmol / L. Afai e sili atu le aofaʻiga i faʻatapulaʻaina le faʻatagaina, e tatau ona suia le masini poʻo mea faʻatau.

O se tasi o auala sili ona faigofie e siakiina ai le sao o se masini o le faatusatusa lea o faamaumauga i le taimi o le siakiina o fale ma i totonu o le falesuesue, pe afai o le taimi i le va o ni toto se lua e itiiti. E moni lava, o lenei metotia e leʻo uma ona fausia, aua e manaʻomia se asiasiga i le falemaʻi i lenei tulaga.

E mafai ona e siaki lau glucometer ma ni fasipepa se tolu i le fale pe afai ei ai se taimi puupuu i le va o suʻega toto e tolu. Mo se meafaigaluega saʻo, o le vavalalata i taunuuga o le a le silia ma le 5-10%.

E tatau ona e malamalama o le faʻavasegaina o le mita o le kulukose toto ma masini i le fale suesue e le o taimi uma e fetaui lelei. O nisi mea e fai i le tagata lava ia e fuaina ai le glucose mai le toto atoa, ma suʻesuʻega - mai le plasma, o le vaega o le toto lea e valavala mai i sela.

Mo lenei mafuaʻaga, o le eseesega i taunuʻuga e oʻo atu i le 12%, i le toto atoa o lenei faʻaaliga e masani lava ona maualalo. I le faatusatusaina o taunuuga, e tatau ona aumai le data i le tasi fuataga, e faʻaoga ai laulau faʻapitoa mo le faaliliuga.

E mafai ona e suʻesuʻeina tutoatasi le saʻo o le masini e faʻaaoga ai se vai faʻapitoa. O isi masini e iai fofo faʻafoe. Ae e mafai ona e faʻatau eseese. O tagata gaosi oloa mo a latou faʻataʻitaʻiga e maua ai se vaifofo o le suʻega, e tatau ona amanaʻia.

O fagu o loʻo i ai se faʻalauiloaina o le kulukose. Aʻo faʻaopopo e faʻaopoopoga vaega e faʻateleina ai le saʻo o le faʻatinoga.

Afai na e suʻesuʻeina ma le totoʻa ia faatonuga, na e vaʻai i ai o se auala e fesuiaʻi ai le masini e galue ai i le vaʻalele. O le algorithm o le faʻataʻitaʻiga o le a avea ma se mea faapenei:

  1. O se fasi siaki ua faʻaofiina i totonu o le masini, e tatau ona faʻaalia le masini.
  2. Siaki pe o le tulafono i luga o le mita ma le suʻega sikoa.
  3. I le lisi o loʻo e manaʻomia e suia ai tulaga. O masini uma mo le faʻaaogaina o le fale e faʻapipiʻiina mo le samplesina toto. O lenei mea i le lisi autu o nisi faʻataʻitaʻiga e tatau ona suia i le "faʻafoega o le fofo". E te manaʻomia le suia o tulaga poʻo le vave ona fai i lau faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e maua mai au faatonuga.
  4. Lulu le fagu fofo ma faʻaoga i se fasi pepa.
  5. Faatali mo le iuga ma faatusatusa pe latou te fetaui ma tapulaa faatagaina.

Afai o le a pa'ū i luga o le tele o mea e taliaina, e leai ni faitioga e uiga i le mita.

Afai e maua ni mea sese, e tatau ona toe faia le suega. Afai o tutusa faailoga po o le mita e faʻaalia ai taʻesega taʻitasi i taimi taʻitasi, muamua e te manaʻo e suʻe se pusa fou o fasi siaki. Afai e faʻaauau le faafitauli, e le tatau ona e faʻaaogaina sea ituaiga masini.

O tagata gaosiga o le toto kullukose i soo se atunuu e manaʻomia e suʻe ai le saʻo atoatoa o masini aʻo leʻi ulufale i le maketi. I Rusia o le GOST 115/97. Afai o le 96% o fuataga e pau i totonu o le mea sese, ona ausia lea e le masini manaoga.

Ua fautuaina e tagata tomai faapitoa le siakiina o le faatinoga o le mita i le 2-3 vaiaso, e aunoa ma le faatali mo mafuaaga faapitoa e masalosalo ai i lona uiga.

Afai o loʻo gasegase le maʻisuka poʻo le maʻisuka ituaiga 2, lea e mafai ona taofiofia e ala i le maualalo o le kapelu ma gaʻo maso talafeagai e aunoa ma vailaʻau o le hypoglycemic, ona mafai lea ona e siaki le suka i le vaiaso. I lenei tulaga, o le taimi e siakiina ai le faagaoioiga o le masini o le a eseese.

E siaki se siaki e leʻi faʻasalalau pe a pa'ū le masini, mai luga o le masini, ua i luga le masini poʻo le afifiina o fasi pepa faʻataʻitaʻiga ua leva ona lomia.

Glucometer saʻo

O le glucometer o se masini mo le fuaina o le maualuga o le kulukose i vaiinu (toto, suamalie, ma isi). Glucometers e le faʻaaogaina mo le siama o le maʻisuka. O le suka o le toto i suiga o maʻi e vave lava.

E faavae i luga o le tele o fua i vaega eseese o le aso, e mafai ona faʻamaonia e saʻo le togafitiga. Ua mamanuina le mita e fesoasoani ai ia te oe i lenei mea, ina ia le alu i le fale suesue i taimi e tele i le aso.

E tele ni metotia fua. Talu ai nei, na faʻalauteleina ai glucometers feaveaʻi mo fua o fale. E lava le faʻaaogaina o se mataʻu o le toto i se pusa faʻalauiloa e mafai ona faʻaaogaina i le glucometer, ma a maeʻa ni nai sekone ua lauiloa le maualuga o le kulukose i totonu o le toto (glycemia).

O glucometer taitasi e aofia ai le 20% o measina fua (e tusa ai ma le ISO 15197), o le mea lea, o taunuuga o le fuaina o le kulukose toto i luga o masini eseese ma fale suesue i le taimi e tasi e mafai ona ese siʻitia. E tatau foi ona manatua i le 5% o mataupu, e sili atu i le 20% le sese o le fua.

I le faaopoopo atu i ai, e tele glucometers faʻaonapo nei o loʻo faʻaalia le maualuga o le kulukose o le plasma, e 11-15% le maualuga nai lo suʻesuʻega a le laboratory mo le toto capillary (pe a suʻeina ma le tasi mataua o le toto, o le masini e faʻaalia atili).

Ina ia siaki le saʻo o glucometers, o le "Response solution" e faʻaaoga. E maua se fofo faʻafoe ONLY i le nofoaga autu. O le mea lea, ina ia siaki le saʻo, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le kamupanī ma saili pe o fea o loʻo i ai le latou nofoaga autu.

  • Afai e te lagona o le faʻatinoga o le masini e le fetaui ma le lelei,
  • Afai e masalosalo, e saʻo le molimau.

Tusi faitauga

O le aufaʻatau o masini e masani ona feagai ma se faʻafitauli pe a, i le aso e tasi talu ona faʻatau, e toe faafoi mai e le tagata maʻi le masini, ma le fiafia e le mafai ona fetaui lelei nei faʻamatalaga. E toatele e faatatau i suʻega suesue suʻesuʻe - mo i latou o le kulūkose e sili atu ona maualalo.

O loʻo i ai se isi faʻamatalaga mo le eseesega i le molimau - i totonu o se fale suesue lelei, o metotia fou o suʻesuʻega ua faʻaaogaina, toetoe lava a faʻaitiitia ai le aʻafiaga o mea moni mai fafo lea e maua ai tulaga lelei mo suʻesuʻega. O le mea lea, o le mea sese e le sili atu i le 2%.

O le mita o le kulukose o le toto o se masini feaveaʻi e le mafai ona manaʻomia e saʻo, pei o se suʻesuʻega atoa. O lona sese e le itiiti ifo i le 10%. E tatau ona maitauina o le maualuga o le maualuga o le suka i le toto, o le sili atu lea o le sese. E oo lava i le tele o le toto e mafai ona aafia ai le sao o le iuga.

Ina ia mafai ai e le tagata totoʻa mai le suʻega ona faʻaleleia le tele o vailaʻau mai le toto, e tatau ona faʻapena le matālaʻau i luga o le suʻega. E fautuaina foi e fomaʻi le le faʻaaogaina o le fualaau muamua na maua mo le suʻega, talu ai o loʻo i ai le vai faʻafefete e aafia ai le lelei o le suʻega.

E tusa ai ma le au atamamai, o le molimau o se masini lelei e faʻaaogaina ai faʻataʻitaʻiga aupito maualuga e mafai ona ese mai faʻataʻitaʻiga e le silia ma le 3 iunite. A leai, atonu e te masalomia e le o lelei le galuega.

O se eseesega e faatagaina i totonu o le mea sese, o lona uiga i totonu o le 15%. O le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o se tau fesuiaʻi, e eseese. I le taimi nei, o faʻataʻitaʻiga uma a Accu-Chek e faʻamamaina i le plasma toto.

Ina ia mafai ona iloilo le fua o fua e te le manaʻomia ona faia se fetuunaiga i le iuga, ua lava lea e iloa ai le masani o le maualuga o le suka i le plasma. O le vave anapogi i se tagata maloloina e 4.1-5.9 mmol / L., I le aso 2 itula i le maeʻa ai o le 7.8 mmol / L.

I se tagata maʻi e maua i le maʻisuka, o le toto kulukose toto e tatau ona fetuunai e le fomaʻi. Afai ei ai ni masalosaloga e uiga i le faagaoioiga o le masini, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi nofoaga autu mo faʻamatalaga e siaki ai le faagaoioiga o le masini.

O mea e tatau ona e iloa pe faʻafefea ona faʻatusatusa taunuuga o le auʻiliʻiliga i luga o lau mita faatasi ai ma taunuʻuga na maua i le fale suʻesuʻe poʻo luga o le isi mita.

Mo le tele o tagata, o le fesili saʻo o loʻo tulaʻi mai i le taimi latou te maua ai se glucometer fou, faʻatusatusa ona taunuuga ma taunuʻuga o la latou glucometaga muamua poʻo le iʻuga o se auʻiliʻiliga i le fale suesue, ma maitau se eseesega tele i le va o faitauga.

I le tepa muamua, o le a faamoemoe se tasi e maua uma lava e le au failautusi ma le falesuesue suʻesuʻega. I le iuga, latou te fuaina le faailoga tutusa - o le maualuga o le suka (glucose) i se toto faataitai faapitoa.

Glucometer Accu Chek Performa Nano: tau, iloiloga, saʻo

Glucometer AccuChek Performa Nano o le taʻitaʻi e le mafaatusalia o le au suʻesuʻe o le gaosiga a Europa. O le gaosiga o lenei masini mo le fuaina o le toto glucose maualuga o le lalolagi lauiloa lauiloa Roche Diagnostics.

O le masini e faʻaalia i le maualuga ma le saʻo ma le mamanu, o loʻo i ai ona faʻatusatusaga, o le mea lea e matua faigofie lava ona ave i totonu o lau taga po o le ato. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, o lenei masini e tele lava ina filifilia mo tamaiti e tatau ona fuaina le suka.

E maua e le kamupanī se faʻamaoniga mo le maualuga ma le tumau o oloa. Faafetai i le glucometer, o le maʻisuka ua i ai le tomai e mataitu ai o latou lava tulaga, fetuunai togafitiga togafitiga ma meaai.

O le a le mea saʻo?

A o leʻi filifili pe saʻo lau mita, e tatau ona e malamalama pe o le a tonu le saʻo. I le vailaau, o le taunuuga o le sailiiliga o le kulukose i totonu o le fale e manatu o le falemaʻi saʻo lelei pe afai e pa'ū i totonu o le vane o le ± 20% * o le mea e teu ai suʻesuʻega, ona o le vaeluaina o le taunuuga ile ± 20% e le afaina ai le suiga i togafitiga.

O le tele o kulukose toto e fuaina le glucose i le toto atoa, aʻo mea e faaaoga i fale suʻesuʻe e faʻaaogaina ai le plasma toto mo le auʻiliʻili - o lona uiga. o le vai o le toto na maua pe a uma ona tuʻuina atu ma aveesea le toto.

Ona o le eseesega i faʻataʻitaʻiga o suʻega, o le maualuga o le kulukose i le toto atoa e masani ona 12% lalo ifo i le plasma. O le mea lea, mo se faʻatusatusaga faʻalagolago, e tatau ona e mautinoa le faʻaogaina o lou mita toto glucose ma mea falesuesue.

Ina ia faatusatusa le iuga i luga o le mita ma le taunuuga i totonu o le fale suesue, e tatau ona e fesiitai muamua le fua o le laboratory i le fua tutusa o le fua - mo le toto atoa, vaevaeina o le suesuega i le 1.12. Afai o le suʻesuʻega a le laboratory e 8 mmol / L, e vaevaeina i le 1.12 e maua ai le 7.14 mmol / L.

I lenei tulaga, o le aoga o le 7.14 mmol / L o loo atagia mai ai le "toto atoa" tutusa ma le suesuega o le laboratory na maua i le plasma. Ona tatau lea ona faatusatusa le taunuuga i le mita i le 7.14 mmol / L. Afai o le tau i le mita o loʻo i totonu o le lautele o le 5.71-8.57 mmol / L (± 20%), o le iuga o le mita o le a saʻo.

I le faʻatusatusaina o le iuga i luga o le mita ma le taunuʻuga i totonu o le fale suesue, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi muamua le fua o le laboratory i le fua tutusa o le fua plasma, faʻateleina le fua o le laboratory i le 1.12. Afai o le suʻesuʻega a le laboratory e 8 mmol / L, o le faʻateleina i le 1.12 e maua ai le 8.96 mmol / L.

I lenei tulaga, o le tau o le 8.96 mmol / L e atagia ai le "plasma" tutusa ma le suesuega o le laboratory na maua i le toto atoa. Ona tatau lea ona faatusatusa le taunuuga ile mita i le 8.96 mmol / L. Afai o le tau i luga o le mita o loʻo i totonu o le laina 7.17 - 10.75 mmol / L (± 20%), o le iuga i le mita o le a saʻo.

I lenei tulaga, o le liua o iuga e le manaomia, ae e le tatau ona tatou faagaloina ± 20% o le mea ua faatagaina. Afai o le taunuuga o le laboratory e 12.5 mmol / L, o lau mita e tatau ona i ai se tau aoga i le lautele o le 10-15 mmol / L.

I lenei faʻataʻitaʻiga, e ui i le mea moni e faʻapea o le pito i lalo o le mea sese o le ± 20%, ona o le maualuga muamua o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o le eseesega i le va o le laʻititi ma le maualuga i luga o le mita e foliga mai e mataʻina.

O lenei mea e mafua ai ona manatu tagata e le saʻo a latou masini, e ui o le mea moni e leai. O lea mea sese e mafai ona faatagaina e le gata i le va o le mita ma le fale suesue, ae faapea foi i le va o fale suesue faasaienisi e lua. Ae afai, pe a uma le tala e tatau ai, o le taunuuga e sili atu nai lo le 20%, e tatau ona e faafesootai le tagata gaosi fautuaga ma se suiga talafeagai o lau mita.

E leai ni mita se lua, e tasi lava le gaosiga ma se tasi faʻataʻitaʻiga, o le a le maua i taimi uma le tali tutusa. E le gata i lea, o nisi glucometers e mafai ona tuʻuina atu i luga o le toto atoa, o isi i luga o plasma, ma isi e mafai ona fusi i se mea i le ogatotonu.

Ina ia faʻatusatusa taunuuga o glucometers eseese, e manaʻomia pea ona e iloa le taua moni o le kulūkose i totonu o le toto, lea e naʻo le suʻega a le suʻega maualuga e mafai ona fuafuaina. O le mea lea, o tagata uma e gaosi oloa e taʻu atu ia i latou o loʻo faaaogaina e na o le pau le auala e siaki ai le saʻo o le mita o le faʻatusatusa lea o le taunuʻuga na mauaina i luga o le fua o le fale suesue, ae le o le isi mita.

O se vaega o glucomet Johnson & Johnson ua faʻamamaina i le toto atoa. O nei, mo se faʻataʻitaʻiga, One Touch® II, One Touch® Basic, One Touch®Profile, One Touch® Basic Plus. I le oʻo mai o fautuaga mai se faʻapotopotoga faʻavaomalo o maʻisuka i le faʻavasegaina o mita glucose plasma ma laboratories, Johnson &

I Rusia, o se tasi o ia masini o le SmartScan glucometer. Afai o oe o le tagata e umia le Johnson & Johnson glucometer, e tusa lava po o le a le faʻamautuina, ia mautinoa o loʻo ia te oe se tasi o glucometers sili ona saʻo i le lalolagi.

Afai e te vaʻaia ma le totoʻa lou maʻisuka, o le ae matauina pe a fesuiai mai se glucometer ua faʻamaʻi ma le toto atoa i se glucometer ua faʻamamaina i le plasma, o le eseesega o le a siʻitia e tusa ma le 12%.

Afai ua e suia lau mita o le kulukose toto, logo i lau fomaʻi i le isi asiasiga. O le a seti e le fomaʻi au taumafaiga mo togafitiga taʻitasi, o lona uigalau ituaiga o kulukose o le toto e tusa ai ma lau glucometer ma o le a fetuʻunaʻi lau togafitiga togafitiga pe a manaʻomia.

O le iloa o le toto o lou kulukose (pe a masani ona tofotofoina) o le ki lea i le manuia o le puleaina o lou maʻisuka. O le siakiina faifaipea o suiga ile maualuga ole kulukose o le toto o le a fesoasoani ia te oe ma lau fomaʻi e fuafua lelei le lelei o fualaau, meaʻai ma faamalositino.

  1. Ia mautinoa o lau mita e mama ma o le code i luga o le mita e fetaui ma le numera mo fasi pepa o loʻo e faʻaaogaina. O se vaega ole suʻega eleelea poʻo se seti faʻasologa saʻo i luga o le mita e mafai ona taʻitaʻia ai iʻuga le saʻo. A maeʻa ona faʻamamaina le masini ma ia mautinoa o le numera i luga o le mita ma le suʻega sikoa matamata, ia faia se suʻega ma le fofo faʻafoe mo lenei mita. Afai o le taunuʻuga e pa'ū i totonu o le laina faʻamaonia, ia faia se suʻega toto. Afai o le suʻega faʻataʻitaʻiga ma le faʻafoega o le puipuiga i tua atu o tapulaʻa faʻapitoa, faʻafesoʻotaʻi le gaosi oloa
  2. Saili pe faapefea ona siakiina le mita o le kulukose o lou toto ma o le toto faataitai e faʻaaogaina i le fale. O nisi o glucometers e faʻamaʻi i plasma, o isi i le toto atoa. O le tele o fale suesue e faia suʻega plasma / serum. O le taunuuga o le auiliiliga i le toto atoa e 12% lalo ifo nai lo le plasma / serum Afai e siakiina lou glucometer mo plasma, ma le fale suesue mo le toto atoa ma le isi itu, e tatau ona toe fuatia taunuuga i se fuafaatatau o se fuataga se tasi ona fai lea o se faatusatusaga. E le gata i lea, e le tatau ona galo se tasi e uiga i le faʻatagaina o le ± 20%.
  3. Aua le 'ai 4 itula ao leʻi oʻo i le iloiloga faʻatusatusa i le fale suesue. Afai e te 'ai talu ai nei, ona oʻo loa lea i le fua o se suʻega toto mai le tamatamailima i luga o lau mita o le a sili atu le maualuga nai lo le taunuuga o se suʻega toto mai se vein i totonu o le fale suesue - o le eseesega i faitauga e mafai ona oʻo atu i le 4.9 mmol / L.
  4. Ia mautinoa e lua faʻataʻitaʻiga e ave i le taimi e tasi. O le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e mafai ona eseese tele i se vaitaimi puupuu ona o le faʻaofiina o le inisalini, i lalo o le aafiaga o le faʻagaioiga faaletino ma isi mafuaaga. E tusa lava pe 15 minute, e mafai ona tupu suiga taua.
  5. Afai e ave le toto mai se vein mo le auiliiliga i totonu o le fale suesue, ia mautinoa ia luluina le faataitaiga lelei ia faʻafefiloi ma le okesene ao leʻi faia le suʻega. Ole aofaʻi o le okesene i le toto faataitai e suʻeina e mafai ona aʻafia ai le iuga. O le toto e aveesea mai se vein e mativa i le okesene pe a faatusatusa atu i le toto paʻu na ave mai i se tamailima. Afai o le toto vevela e fefiloi lelei ma le okesene, o le a sili atu le saʻo.
  6. Ia faʻamautinoa ua faia se suʻesuʻega suʻesuʻe i totonu o le 20-30 minute talu ona faia se suʻega toto. O le kulūkose i le toto faataitai i le potu vevela e faʻaitiitia ai itula uma e 0.389 mmol / L ona o le glycolysis (o le faagasologa o le kulukose e maua e toto mumu mumu ina ia maua ai le malosi). Afai e le mafai ona faia vave le suʻega o suʻesuʻega suʻesuʻe, e tatau ona vave vavaeeseina le toto mumu mumu mai le plasma (ia le silia ma le 30 minute). A le o lea, e tatau ona faaopoopo i le toto se mea e puipuia ai e taofi ai le togafitiga o le glycolysis. Faʻalogo! Aua nei faʻaaogaina le toto lea na faʻaopoopoina ai se puipuiga mo le auʻiliʻili i lau mita. E faʻasao faʻasalalau le faʻasao i le vailaau faʻasolosolo i le vaega o le suʻega ma taʻitaʻi atu ai i le le saʻo.
  7. Ia mautinoa o lou hematocrit e masani. Afai o lou hematocrit (numera o lelamūmū mūmū) e maualuga tele pe, i se isi itu, laʻititi maualalo, o taunuuga ile mita e le saʻo. Vaʻai i faatonuga e iloa ai pe o le a le laina o le hematocrit e tatau ona i ai ina ia maua ai ni faʻataʻitaʻiga saʻo.
  8. Afai o loʻo e matua maʻi, faʻamaonia iuga i luga o le mita i le suʻega suʻesuʻe. O taunuuga i lou mita atonu e le saʻo pe afai o lou tino ua matua lela ona o le vomiting, manava manava (manava), vave vave, ma le vevela tele.

Faamatalaga o mea

O le Acclu Chek PerformaNano glucometer e taua tele mo tagata ei ai le siama o le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2.O le tau o le masini e tusa ma le 1,500 ruble, lea e taugata tele mo le tele o le maʻisuka.

O lenei masini e maua ai iuga o le suʻesuʻega i le lima sekone. O le pamu o aofia i totonu o le pusa e lava lea mo le 1000 fuataga.

O le seti e aofia ai se fuataga, fasi pepa mo le Accu Chek Faia le Nano glucometer i le aofaiga o 10 fasi pepa, peni pipisi, 10 lancets, se paso faaopoopo mo le samasama toto mai isi nofoaga, se api talatalanoa mo le maʻisuka, lua maa, se gagana Rusia, le coupon i lalo o le tusi saisai, se tulaga talafeagai mo le aveina ma le teuina o le masini.

O le Accu Chek Performa Nano analyzer, i le faaopoopo i le maualuga ma le faatuatuaina, e tele mea lelei.

  • O se masini faʻatusatusa lea, e foliga tutusa le tele o le kesi mo se taavale ma e na o le 40 g. E mafua mai i lona laʻitiiti, e faigofie lava i totonu o se taga po o se ato, e lelei tele mo le faimalaga.
  • O le masini lava ia ma vaega o suʻega o loʻo aofia i totonu o le pusa tuʻufaʻatasiga e maua ai le saʻo lelei o auiliiliga, o le tele o le maʻisuka e talitonu i le mita. O le sao o le mita e laʻititi. O le faʻatinoina o le suʻega e faʻatusatusa i le saʻo i faʻamatalaga na maua mai auala suʻesuʻe.
  • Ona o le iai o faʻapitoa faʻapitoa auro, e mafai ona teuina faʻasalalau faʻamau. O le pa'ū o le suka e manaʻomia ai le laʻititi maualalo o le toto o le 0.5 μl. E mafai ona maua faʻamatalaga faʻamaonia pe a uma le lima sekone. A oʻo i le aso e muta ai le suʻega o le suʻega, o le masini e logoina oe i lenei mea i se faʻaaliga faʻalogo.
  • O le tagata suʻesuʻe e iloga i se mafaufauga malosi, e teuina i luga o le 500 suʻesuʻega lata mai. I lenei itu, o le maʻisuka e mafai ona fuafua le aofaʻi mo le 7 po o le 30 aso. O le tagata maʻi e maua le avanoa e faʻaali ai faʻamatalaga na mauaina i le fomaʻi.
  • I le faʻaaogaina o se poma faapitoa, o le maʻisuka e mafai ona ave toto e le gata mai tamatamailima, ae mai le tauau, luma, ogavae po o le pama. O ia nofoaga e manatu e itiiti le tiga ma le mafanafana.
  • O le faʻatulagaina o le alamalo talafeagai o le a faʻamanatu atu ai ia te oe le manaʻomia mo le suʻega Ua ofoina atu e le tagata faʻaoga ni fa faʻafesoʻaiga mo le faʻatulagaina o faʻamanatu i taimi eseese. O le masini o le a fesoasoani ia te oe e faamanatu oe ia te oe i le taimi e faʻaaoga ai le leo leo tele.

E le gata i lea, o le tagata gasegase e mafai ona tutoatasi se maualuga o le suka. A oʻo mai lenei faailo, o le a tuʻuina atu e le mita se faailoga faʻapitoa. E mafai ona faʻaaogaina le galuega lava e tasi i le maualuga o kulukose.

O se mea faigofie ma faigofie-e faʻaaogaina e tusa lava pe mafai e se tamaitiiti ona taulimaina. O se faʻateleina sili atu o le i ai o se lautele lauulu ma faʻamatalaga lautele lautele, o le mea lea o le masini e lelei tele mo tagata matutua ma faʻaletonu le mafaufau.

Afai e talafeagai, faʻaaogaina se uaea, e fesoʻotaʻi le tagata suʻesuʻe i se komepiuta a le tagata lava ia ma tuʻuina atu uma faʻamaumauga teuina.

Mo le mauaina o faʻataʻitaʻiga saʻo, e tatau ona e iloa pe faʻapefea ona e faʻaaoga le Aku Chek Performa Nano mita.

Tasi Touch Club

  • o faatalatalanoaga saoloto nei * i le faaaogaina ma le mauaina o Johnson & Johnson glucometers ma oloa e ala i le valaauina o le LifeScan Hotline, -
  • o se saofaga saoloto i le Suʻega lomiga,
  • o se tusi e leai se totogi o le siakiina o oe lava ia ma se tusifolau o se maʻisuka (pe a talosagaina, e le silia ma le 2 taimi i le tausaga),
  • o se avanoa lenei e auai ai i le mauaina o taui taua mai ia Johnson & Johnson,
  • o se 'auʻaunaga e leai se totogi mo le vaitaimi atoa o le faʻaaogaina o glucometers na gaosia e Johnson & Johnson, e tusa lava po o le a le taimi o le tusi poloaiga ma le nofoaga e faʻatau ai

Mafuaaga o le Vaeluaina

O nisi masini e iloilo le fua o le fua e le i totonu o le mmol / l, e faʻaaogaina e tagata Rusia, ae i le mg / dl, lea e masani ai mo tulaga i Sisifo. O faitauga e tatau ona faaliliuina e tusa ai ma le faiga o fetusiaiga nei: 1 mol / l = 18 mg / dl.

Suesuega o suʻesuʻega i fale suʻesuʻe, suʻega, ma toto toto.O le eseesega i le va o ia faitauga e oʻo atu i le 0.5 mmol / L.

E le mafai ona tupu ni faaletonu ma le le faʻaeteete o le faʻataʻitaʻiga o le biomaterial. E le tatau ona e faalagolago i le taunuuga pe a:

  • Se laasaga o le afaina pe a fai e lei teuina i totonu o lona uluai afifiina o mea ua faamaufaailogaina pe solia foi tulaga o le teuina,
  • O se laneto e leai se aoga e masani ona faʻaaogaina
  • Ituaiga ua maeʻa, o nisi taimi e te manaʻomia le siakiina o le aso maeʻa o le tatalaina ma tapunia tapuni,
  • Le lava le lima maloloina (e tatau ona fufuluina i le fasimoli, faʻamago i se lauulu),
  • O le faʻaaogaina o le ava i le togafitiga o le nofoaga pupuʻu (pe afai e leai ni filifiliga, e tatau ona e tuʻuina atu se taimi mo le vevela o le puao),
  • Iloiloina i taimi o togafitiga ma le maltose, xylose, immunoglobulins - o le a faʻaalia e le masini le taunuuga maualuga.

O nei faʻaaliga e tatau ona amanaʻia pe a galue i soʻo se mita.

O se laulau mo le liliu mai o le plasma e siaki ai glucometers i le suka toto

E tusa ai ma algorithms o togafitiga faafomaʻi faʻapitoa mo le maʻisuka, o le tele o nei fua mo le maʻisuka e 4 p. / Aso. ma le maʻisuka ituaiga 1 ma le 2 p / aso. ma le maʻisuka ituaiga 2. E masani ona tatou faʻaaogaina faʻaoga eletene o le eletene, faʻaoga pei o le photometric i aso ua tuanaʻi, e le o mafai ona maua e le tagata faʻatau le faʻaaogaina o tekonolosi e le aofia ai le paʻu paʻu. O masini mo le fuaina o le kulukose o fale suesue ma fafo-fale suesue.

O lenei tusiga e faʻatatau i tagata e siakiina fale feaveaʻi, lea e vaevaeina i glucometers (e faʻaaogaina i falemaʻi o falemaʻi) ma tagata taitoatasi, mo le faʻaaogaina patino. O glucometers falemaʻi e faʻaaogaina mo le uluai suʻesuʻega o le hypo- ma le hyperglycemia, mo le mataʻituina o le kulukose i falemaʻi falemaʻi i le endocrinological and therapeutic departments, ma mo le fuaina o kulukose i faʻalavelave faʻafuaseʻi.

O se fuataga o le saʻo auʻiliʻiliga o se glucometer o lona sese. O le faʻaitiitia o le vavaeeseina mai faʻataʻitaʻiga, o le maualuga atu lea o le saʻo o le masini.

I ni nai tausaga ua mavae, o le tele o tagata, e aofia ai le Accu-Chek asset, toto maualuga toto i le toto atoa. Talu ai nei, e leai lava se mea na totoe ma o le tele o glucometers e faʻamaʻiina i le plasma toto. Ma o le tele o taimi o le taunuʻuga e faʻamatala seseina e le maʻisuka.

I le iloiloina o taunuʻuga, e tatau ona manatuaina i le plasma toto o le suka toto e 10-11% le maualuga nai lo le toto capillary. I totonu o potu suʻesuʻe mo le siakiina o le kulupu, ina ia maua ai tulaga faatauaina o le suka o le toto, ua fautuaina e vaevaeina le faitauga o le glucometer e ala i se vaega o le 1.12 (o le tuufaatasiga lea e faia ai se laulau faaliliu).

Afai e fautuaina lau fomaʻi ia e taulai atu i le plasma o le toto, ona e faʻaaogaina lea o le mita, ae o tulafono masani o le a faapenei: 5.6-7.2 i luga o se manava gaogao ma e le maualuga atu nai lo le 8.96 2 itula talu ona 'ai. Afai o loʻo taʻitaʻia oe e le masani lauiloa o le suka toto toto, o faʻaalia masani o le a faapenei: 5.0-6.5 i luga o se manava gaogao ma aʻo leʻi 'ai, ma le 7.8 2 itula talu ona' ai.

Ina ia liua faailoga o le plasma i faailo toto, e mafai ona e faʻaaogaina le laulau, o tulaga masani o le toto suka o loʻo faʻaalia i le piniki. E tatau ona maitauina o le sao o lau masini e tatau ona siakiina i fale suesue faapitoa.

  • I le maualuga o le kulukose o le toto e itiiti ifo i le 4.2 mmol / L, 95% o fuataga e tatau ona ese mai le tulaga e le sili atu nai lo le 0.82 mmol / L
  • A oʻo i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e sili atu i le pe tutusa i le 4.2 mmol / l, 95% o fuataga e tatau ona ese mai le tulaga maualuga e le sili atu ma le 20%, i luga ma lalo.

I le aso 13 o Me, 2013, na ou suʻeina au meafaigaluega i le fale suesue mo le suʻesuʻeina o mita kulukose o le ENC (Moscow, Moskvorechye St., 1). Ma o le tala lenei na ia mauaina: o le faʻatagaina o le faʻatautaia a Roche glucometers (o Accu-checkers) uma ua maua nei le 15%, ma mo isi kamupanī kamupani - 20%. O faʻamatalaga aloaia lenei.

Aotelega o le mita Accu Chek Performa

Mo le tele o tausaga e tauivi ma le DIABETES e aunoa ma se taumafaiga?

Ulu o le Inisetiute: "O le a e maofa i le faigofie o le togafitia o le maʻisuka i le ave i aso uma.

Glucometers ua avea ma vaega taua i olaga o tagata maua i le maʻisuka. O fesoasoani o loʻo i ai i le siakiina o faailo i le fale.

Ina ia mafai ona lelei ma saʻo le togafitiga, e tatau ona filifili se masini e talafeagai mo tafaoga ma faʻamaonia saʻo le ata.

O le tekinolosi sili ona lata mai o le Roshe o le toto glucose toto - Accu Chek Performa.

Faʻapefea ona faʻaaoga le masini?

Muamua e te manaʻomia le faʻaogaina o le masini:

  1. Liliu ma liliu le masini i luga ma le faʻaaliga.
  2. Faʻaofi le pusa faʻasologa faʻatasi ma le fuainumera mai ia te oe lava i totonu o le fesoʻotaʻi seia oʻo ina taofi.
  3. Afai ua uma ona faʻaaogaina le masini, ona aveese lea o le ipu tuai ma faʻaofi se mea fou.
  4. Sui le peleni pe a faʻaaoga le pepa fou o suʻega i taimi taʻitasi.

Faia le fua o le maualuga o le suka i le faʻaaogaina o le masini:

  1. Fufulu lima.
  2. Saunia se masini punipi.
  3. Faʻaofi le fasi siaki i le masini.
  4. Faatusatusa faʻamaoniga o faʻamatalaga i luga o le lau ma faʻamau i luga ole pu. Afai e le oʻo mai le code, e tatau ona e toe faia le taualumaga: muamua aveese ona faʻaofi lea o le fasimea.
  5. Le faʻaaogaina o se tamailima ma ia tuʻia le masini.
  6. Tago i le lanu samasama i luga o le fasipepa i se mataua o le toto.
  7. Faatali mo le taunuuga ma aveese le taʻaloga o le suʻega.

Aoaoga vitio mo le faʻaaogaina o Accu-Chek Fai:

Vaevaega mo le masini

O suʻega suʻega e faia e faʻaaoga ai tekinolosi tulaga ese lea e faʻamaonia ai le faʻamaonia atoatoa o faʻamaumauga o suʻega

E ono la latou fesoʻotaʻiga auro e maua ai:

  • fetuunaiga i le fesuiaiga o le maualuga o le maualuga o le maualuga,
  • fetuunaiga i fesuiaiga o le vevela,
  • vave siakiina o gaoioiga,
  • siaki le aofaiga o le toto mo suʻega,
  • siaki le saʻo o fasipepa.

Ole suega ole suʻega e aofia ai se vaifofo o ni tulaga se lua - faatasi ai ma se maualuga maualalo maualuga o le kulukose. Latou te manaʻomia: pe a maua ni faʻamatalaga faʻamaonia, pe a uma ona suia i se masini fou, pe a faʻaaoga se mea fou e teu ai pepa.

O le a le mea e ese ai Accu-Chek Performa Nano?

Accu Chek Performa Nano o se itulau laʻititi tele lava, lea e faigofie tele mo le ave i totonu o se ato po o se ato. Ae paga lea, ua le toe faʻaaogaina, ae e mafai lava ona e faʻatau i nisi o faleoloa i luga o le initaneti poʻo falemaʻi.

Faatasi ai ma le lelei o se mea sili, o le mea lea e mafai ona iloga:

  • aso nei mamanu
  • faʻamatalaga tele ma ata manino ma le malamalama,
  • compact and lightweight
  • tuʻuina atu faʻamaumauga faʻamaoni ma fetaui lelei uma manaoga,
  • tele faamaoniga o iuga,
  • galuega faʻatino: fuaina o le tau aofaʻi, faailoga muamua ao leʻi uma le 'aʻai, o loʻo i ai faʻamanatuga ma faailoilo lapatai,
  • manatuaga tele - e oo atu i le 500 suega ma lo latou faʻaliliu atu i se PC,
  • umi le ola o le ola - e oo atu i le 2000 fua,
  • o loʻo i ai se siakiga faʻamaonia.

O mea le lelei e aofia ai le le lava o mea taumafa ma le tau maualuga o le masini. Ole iloiloga mulimuli o le a le faʻaitiitia mo tagata uma, talu ai o le tau o le masini e ogatasi ma le lelei.

Manatu o tagata

Accu Chek Performa ua aoina mai le tele o iloiloga lelei mai tagata na faʻaaoga le masini mo le mataituina o fale. Lagolago ma le lelei o le masini, saʻo atoatoa o faailoilo, o galuega faigofie faaopoopo na matauina. O nisi tagata faaaoga na talisapaia uiga o fafo - o se mamanu lelei ma se mea e faʻatusatusa i ai (e faapitoa loʻu fiafia i le afa fafine).

O le a ou faʻasoa atu loʻu aafiaga i le faʻaaogaina o le masini. Accu-Chek Perfoma e faigofie ona faʻaaogaina, e iai se manatuaga mo se fuainumera tele o fuataga, faʻamaonia lelei le taunuʻuga (faʻamaonia mautinoa e le auʻiliʻili o le falemaʻi, o faʻamaumauga e eseese i le 0.5). Sa ou fiafia tele i le peni tui - e mafai ona e setiina le loloto o le pupuʻu (tuu i le fa). Ona o lenei mea, o le taualumaga na toetoe lava leai se leaga. O le galuega o le faʻamaloilo e faamanatu atu ai ia te oe le mataʻituina o le maualuga o le suka i le aso atoa. Aʻo lei faʻatau, na ou tosina mai le gauai i le mamanu o le masini - o se ata faʻaonaponei ma le faʻatusatusa lea e mafai ona ou aveina faʻatasi i soo se mea. I le lautele, ou te matua fiafia i le glucometer.

Olga, 42 tausaga, St. Petersburg

Ou te faʻaaoga lenei mita i laʻu galuega faafomai.Ou te maitauina le saʻo atoatoa o taunuuga i le tulaga o le suavai ma le maualuga o suga, o le tele o fuataga o fuataga. E manatuaina e le masini le aso ma le taimi, e iai se mafaufauga tele, fuafua le fuainumera, e fetaui lelei ma manaoga saʻo - o nei mea taua e taua mo fomaʻi uma. Mo maʻi e faʻaaoga i le fale, o se faʻamanatuga ma se lapataiga o le a faigofie. Pau lava le leaga o le faʻalavelave i le tuʻuina atu o fasi siaki.

Antsiferova L.B., endocrinologist

E maua i loʻu maʻisuka ma e manaʻomia ona pulea le kulukose. Sa ou faatauina mai le Accu-Chek Perfoma i luga o le fautuaga a se tagata poto masani faafomaʻi. O le masini e foliga manaia tele, e matua faʻatusatusa ma se lapoʻa lapoa ma le malamalama, e taua mo tagata matutua. E pei ona matauina e Mama, o le faʻaaogaina o se glucometer e matua faigofie lava ona pulea le suka. Pau lava lou manaʻo e faʻapipiʻi se fasi pepa, tuʻi lou tamatamailima ma faʻaaoga le toto. A maeʻa ni nai sekone, o le a oʻo mai le iuga ile faʻaaliga. "Faamanatu" e faigofie foi, lea e uunaia ai le faia o se suega i le taimi. Mo maʻi e maua i le maʻisuka, o le a avea le masini ma uo moni mo se taimi umi.

Alexey, 34 tausaga, Chelyabinsk

E mafai ona faʻatau le masini i fale faʻapitoa, falemaʻi, faʻatonuina i luga o le 'upega tafaʻilagi.

Tau faʻatatau mo Accu-Chek Performa ma mea faʻapitoa:

  • Accu-Chek Perfoma - 2900 p.,
  • O le fofo o le fofo o le 1000 p.,
  • Vaevaega 50 pcs - 1100 p., 100 pcs. - 1700 p.,
  • Battery - 53 p.

Accu-Chek Perfoma o se masini fou fou mo le suʻeina i tulaga eseese. O le mauaina o le iuga i se glucometer ua vave, faigofie ma faigofie.

Glucometer Accu Chek Performa Nano: iloiloga ma tau o Accu Chek Performa Nano

O le Roche Diagnostics Accu Chek Performa Nano glucometer ua taua o le taʻitaʻi e le mafaatusalia i le tele o mea faʻapitoa mo suʻesuʻega i aso taʻitasi o le maualuga o le suka. O lenei masini e saʻo ma lelei i le mamanu, lea e laʻititi i le telē, o lea e faigofie ai ona ave i totonu o lau ato, aemaise lava mo tamaiti, ina ia mafai ai ona taofiofia le faitau glucose i soo se taimi.

Accu-check performance glucometer - faʻatau i Moscow: tau ma faʻamatalaga, faatonuga mo le faʻaaogaina, faʻamatalaga, tuufaatasiga. Polokalama kullucose mita Accu-check Performa ma le faʻatagaina o fale

  • Accu-Chek Performance mita ma le maa
  • Accu-Chek Faʻataʻitaʻi siaki, 10 pcs.
  • Accu-Chek Softclix suauu tui paʻu
  • Lancets mo le masini Accu-Chek Softclix, 10 pi.
  • Tulaga
  • Faatonuga mo le faaaogaina

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina

O le glucometer Accu-Chek Performa ua mamanuina mo le faʻaaogaina o poloka o suʻega a Accu-Chek Performa mo le fua faʻatatau o kulūkose i toto fou, totoʻa, toto ma le toto atoa e avea ma auala e mataituina ai le mataalia o le mataʻituina o le kulūkose o le toto.

I le fuaina o le kulukose o le toto, e mafai ona aveesea le toto capilla atoa mai lou tamatamailima ma isi nofoaga fautuaina (e pei o le forearm).

Mo nofoaga fautuaina ma isi faʻasalalauga faʻapitoa, tagaʻi i le Suʻega o Suʻesuʻega o le toto (AST) o lenei taʻiala.

O le glucometer Accu-Chek Performa faʻatasi ma faʻamaumauga o suega a Accu-Chek Performa o se faʻataʻitaʻiga atoa o suʻega mo le suʻesuʻeina o in vitro e fomaʻi i totonu o falemaʻi faapea foi ma tagata gasegase i le fale.

E mafai ona faʻaaoga mo le pulea o oe lava.

Tusi lesona

Faʻapefea ona faʻaaoga le mita? Aʻo leʻi faia le auʻiliʻiliga, e tatau ona e suesue i faatonuga ma saili pe faapefea ona faʻaaoga le Accu Chek Performa Nano glucometer. Ina ia mafai e le masini ona otometi ona amata galue, o se fasi siaki ua faʻapipiʻiina i totonu o le laina o le mita.

Ma le isi, e tatau ona e siaki le seti numera o numera, lea o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga. Afai e aliali mai le faailoga o le paʻu paʻu o le toto, e mafai ona e amata saogalemu le suʻega - ua saunia le mita mo le faʻaaogaina.

Saunia ni fasi suega, o se peni ma se mea o le a tupu muamua. Aʻo le i faia le gaoioiga, ia mautinoa o fufuluina ou lima i le fasimoli ma faʻamago i se solo.O le tamatamailima ogatotonu o loʻo faʻafefeteina lelei ma faʻamamaina lelei e faʻaleleia ai le toto.

  1. O le tamatamailima tamatamailima e afaina i le ava malosi, o le vaifofo ua faatagaina e faamago, ona faia ai lea o se tui e faaaoga ai le peni tui i le itu e puipuia ai le tiga. Ina ia vavaeeseina le toto o le a manaʻomia, o le tamatamailima e malupuipuia le masini, ae e le mafai ona faʻamalosi i luga o vaa.
  2. O le suʻega i se nofoaga faapitoa, valiina i le samasama, ua mafua ona o le pa'ū o le toto. O le faʻaaogaina o meaola faʻapitoa e tupu faʻafuasei lava. Afai e le lava le toto mo le auiliiliga, o le a logoina oe e le masini e uiga i lenei mea, ma o le maʻisuka e mafai ona faaopoopo i ai le fua o loo misi o le faataitaiga.
  3. A maeʻaeʻa le toto, o le itulaglass icon o le a faʻaalia i le mita mita. A maeʻa le lima sekone, e mafai e le tagata maʻi ona iloa iuga o le suʻesuʻega i luga o le faʻaaliga.

O le faʻamaumauga e maua mai i le otometi e teuina i le mafaufau o le analyzer; o le aso ma le taimi o le auiliiliga e faʻaalia atili.

Afai e manaʻomia, e mafai e le maʻisuka ona faia se tusi e uiga i le vaitaimi o le suʻega - muamua pe pe a maeʻa se taumafataga.

Faamatalaga o Accu-Chek Performa

Accu-Chek Performa o se masini ma isi galuega faʻamaonia.

Faʻapitoa o le masini faʻatulagaina:

    Faʻafaigofie ma faigofie ona faʻaaoga - o le taunuuga e mafai ona maua e aunoa ma le faʻaogaina o le kulupu, o se laupepa lapopoa ma le tele o lomiga o le a fesoasoani i faafitauli tau vaʻai, o le auala faʻapipiʻi o le sampling samples e mafai ai ona e fua i le fale.

O a suʻega faʻataʻitaʻiga e fetaui lelei ma le Accu-Chek Perform Nano mita? O le faʻataʻitaʻiga o le a faʻaaogaina faʻatasi ma ia lava mea e tasi e pei o le Accu-Chek Performa. Ae mo le saʻo o le taunuuga, e le gata o le mafai gafatia o meafaigaluega e taua, ae o lona tomai gafatia foi.

Tosiga ma le pulega

  • Faaaoga na o Accu-Chek Faʻailoga suʻega.
  • Faʻaoga le taʻavaʻava vave pe'ā uma ona aveeseina mai le pusa faʻataʻitaʻi.
  • Aua nei faʻaaogaina le toto poʻo se vaifofo faʻafoe i le suʻega siaki pe afai e leʻo tuʻuina atu le laasaga i le mita.
  • Faʻamama le faʻamau pipisi o le suʻeina vave i le taimi nei pe'ā uma ona aveese ia fasi pepa faʻataʻitaʻiina e puipui ai le suʻega o le suʻega mai le susu.
  • Teu faʻasologa o suʻega e leʻi faʻaaogaina i totonu o se pusa faʻamalosi muamua faʻamaonia.
  • Siaki le aso e muta ai na lolomiina i luga o le pusa siaki. Aua nei faʻaaogaina le faʻamalosia o le suʻega.
  • Teu le pusa siaki ma le mita i se nofoaga malulu, mago, e pei o se potu.
  • E sili atu faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i tulaga o le teuina o le suʻega o le suʻega ma le faʻaogaina o le tino o loʻo faʻaalia i le faʻamaufaʻailoga

Faatonuga faapitoa

  • Fua o le toto: 0.6 μl
  • Taimi o fuataga: 5 sekone
  • Manatua: 500 suʻega faʻamatalaga i le taimi ma le aso
  • Taʻiala faʻatatau: mo le 7, 14, 30 ma le 90 aso
  • Faailoga mo taunuuga o le "muamua ma le mulimuli" meaai: ioe
  • Faʻamanatuga o Mealima: Ioe
  • Le malamalama maualalo o le suka i le toto: ioe, faʻapitoa
  • Galuega faʻalogo: ioe, i le 4 i le taimi
  • Faʻasologa: 94 x 52 x 21 mm
  • Pauna: 59 g (aofia ai le pati).
  • Laveaʻi mo fuataga: +8 ° C i le +44 ° C
  • Teu o Meaʻai: -25 ° C i le +70 ° C
  • Avanoa Taua: 0.6 - 33.3 mmol / L
  • Fua faʻatatau: elekenelosi
  • Faaali atu: LCD
  • Menu: amio
  • Batiri: 1 masini, CR 2032
  • Tuuina atu o faamatalaga i le PC: e ala i le infrared

Iloiloga a tagata

O le fua o Measu Chek PerformaNano e masani lava ona i ai ni iloiloga lelei mai tagata na latou faʻaaogaina e fua ai le suka i le fale. O loʻo taʻua i le maʻisuka o lenei mea e sili atu le auiliiliili ma faʻamalamalama manino ma faigofie. O lenei masini e mafai ona faʻaaoga e tamaiti uma ma tagata matutua.

Ona o lona fua faʻatusatusa, o le mita e lelei mo le ave, e mafai ona e aveina ma le saogalemu i femalagaiga poʻo galuega. O se ufiufi avanoa e mafai ai e oe ona ave faʻatasi ma oe faʻataʻitaʻiga, taʻavale ma mea uma e manaʻomia.

E le gata i lea, o le tau o le masini e manatu o se tele tele, ona o le toatele o tagata e mafai ona faatau.O loʻo gaosia e le kamupanī le 50-tausaga le faʻamaonia, ma faʻamaonia ai le maualuga, tumau ma le faʻatuatuaina o ana oloa. O le vitio i lenei tusiga o le a faʻaalia ai pe faapefea ona galue le glucometer o le ituaiga filifilia.

Glucose toto

E taua mo tagata e maua i le maʻisuka le siakiina e le aunoa o le maualuga o le kulukose i le toto toto. E masani ona faia e le tagata maʻi le insulin i le tele o taimi i le aso, ma tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ona faia se suʻesuʻega 1-2 taimi i le vaiaso. Auʻaunaga e le manaʻomia mo tagata uma e maʻisuka o ni kesi.

Accu-Chek Performa Nano

O se faʻataʻitaʻiga faʻaonapo nei o le masini e mafai ai e oe ona iloa poʻo le a le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, i ni nai sekone. Glucometers "Accu-Chek Performa Nano" e le sili atu i le taua o le ki i le taavale. O lo latou mamafa e na o le 40 g. E 69 mm le umi, 43 mm le lautele, ma o lo latou mafiafia e na o le 20 mm. O nei masini ua gaosia i Amerika e Roche.

I le faʻaopoopoga i lona tele faʻatusatusaga, e toʻatele e tosina atu i le mamanu o le masini.

E gauai atu tagata i le lapoʻa o le vaʻaia, faʻalauiloaina o se telefoni feaveai, ma se faʻataʻitaʻiga tele e faʻaalia ai le tele ma le tele o numera.

E taua foi e le gata i tagata gasegase e masani lelei i tekonolosi faʻaonaponei ma tumau i taimi e mafai ona aʻoaʻo ai e faʻaaogaina, ae faʻapea foi matutua matutua o loʻo fefefe i faʻafouga faʻainisinia uma.

Afai e te fiafia i le mita o le Accu-Chek Performa Nano, e mafai ona e faatauina i se fale talavai, o se faleoloa e faapitoa i le faatauina atu o sapalai faafomai, poo le faʻatonuina mai sui.

I le faaopoopo atu i le masini lava ia, o le pusa e aofia ai se masini faapitoa ua fuafuaina e tui ai se tamatamailima e taua o le "Accu-Chek Softclix", o le ata mo ia i le aofaiga e 10 pcs.

, o se poma faʻapitoa lea e mafai ai ona e totoina e le gata mai tamatamailima, ae mai isi nofoaga, e pei o le alofilima poʻo le pama. E le gata i lea, o le kamupanī e vave tuʻuina atu ni suʻega se 10 mo faʻamaʻi.

O le pusa e maua mai i se tulaga faigofie, lea e faigofie ona aofia ai le Accu Chek Faia Nano glucometers, o se aʻoaʻoga e fesoasoani ia te oe e iloa ai pe faʻapefea ona faʻaaoga le masini, lua maa.

Tausaga o mea

Faʻatusatusa i masini talitutusa, o le Roche masini e tele mea lelei. E mafai ona manatuaina e ia taʻutaʻu 500 fuataga o fua.

I le taimi lava e tasi, e maua e tagata faʻapitoa le avanoa e faʻatusatusa ai faailoga faʻatusatusa mo aso mulimuli e 7, lua vaiaso poʻo le masina.

E le gata i lea, o tagata e faalagolago i le inisalini e mafai ona faia ni faailoga ma filifili pe a faia fua - aʻo leʻi oʻo pe a maeʻa foʻi taumafataga.

O le isi mea e le mafai ona faʻaaogaina, o le maua lea o iuga i le 5 sekone. I le auala, o sina mataua itiiti ma se voluma e na o le 0.6 μl ua lava mo le siakiina. A e faʻapipiʻi se fasi siaki i totonu o le Accu-Chek Perform Nano mita, e sui le aunoa.

O le seti o loʻo faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai se masini faaeletonika faʻapitoa, lea o loʻo i totonu o pusa taitasi. I le auala, o le masini o le a tuʻuina atu se lapataiga pe afai e te taumafai e faʻamaonia le faʻaaogaina o suʻega faʻamalo. E aoga mo le 18 masina mai le aso o le gaosiga.

E le afaina pe o afea na tatalaina ai le afifi.

Malosiaga tulaga ese

Glucometers "Accu-Chek Performa Nano" o masini faʻaonapo nei nei. O loʻo faʻamoemoe muamua ina ia faigofie ona iloa le faʻaogaina o le kulukose.

Ae i le faaopoopo atu i lenei, e mafai ona e faʻapipiʻiina la latou fesoʻotaʻiga ma se komepiuta a le tagata lava ia e faʻaliliu ai iʻuga e ala ile infrared.

E le gata i lea, o le masini e faʻatusatusa lelei ma le mea moni e mafai ona setiina se uati o le faʻamalo, e faʻaalia ai le manaʻomia mo fuataga. Ua maua e tagata faaaoga le avanoa e filifili ai 4 taimi eseese o faailoga.

O le saʻo o le siakiina o le masini e faʻamautinoa e ala i suʻega faʻapitoa faʻataʻitaʻiga ma faʻalanoaga auro. E le gata i lea, pe a manaʻomia, e mafai ona faʻavasegaina i le plasma toto.

Glucometers "Accu-Chek Perform Nano" e faʻatagaina ai oe e fuafua le faʻamoemoe o le kulukose i totonu o le toto i ia tulaga: 0.6-33 mmol / l.O a latou gaioiga masani e mafai ona faia i le vevela o le vevela o le +6 i le +44 ° C ma le maualuga e le sili atu i le 90%.

Faʻamatalaga Faʻatino

Afai e te manaʻomia le fuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, ae e te leʻi faʻaaogaina muamua masini faʻapitoa, ona e manaʻomia lea ona e malamalama pe faapefea ona galue le Accu-Chek Performa Nano glucometers. Le faʻaaogaina o nei masini e faigofie ona malamalama pe ae vaʻai i faatonuga.

Ina ia amata galue faʻatasi ma le masini, e tatau ona e tuʻuina se fasi siaki i totonu ma siaki le code i luga o le afifi ma luga o le mata. Afai e fetaui, ona mafai loa lea ona e alu i le laasaga e sosoo ai.

O se uila ua faʻaofiina i totonu o le peni uamea e faia ai se tamai puncture i le tamatamailima. O le pito sili o le fasi siaki (lau samasama) e faʻaaogaina i le toto ua tupu. A maeʻa lena, o le itulaglass icon e tatau ona i luga o le lau. O lona uiga o le masini o loʻo galue ma auʻiliʻili mea na maua.

A maeʻa le faagasologa, o le a e vaʻai pe o le a le maualuga o lou kulukose. O le taunuuga o le Accu-Chek Perform Nano mita ua otometi ona laveaiina. I le taimi lava e tasi, o le aso ma le taimi o le suʻesuʻega o le a faʻaalia latalata i ai.

A aunoa ma le tosoina o le suʻega mai le masini, e mafai ona e maitau pe a fuaina le fua - aʻo leʻi maeʻa pe a uma ona 'ai.

Faʻatauina se masini ma sapalai

Ua iloa e le maʻisuka o le faatauina mai o le mita toto suka e le o se faafitauli. Ae o se mea eseese o mea faʻaalu i soʻo se paketi a le aiga o ni suʻega ma ni faʻataʻitaʻiga. O le mea moni, e le tatau ona faʻatau faʻatau i le tele o taimi. E masani lava ona faʻaaogaina se tasi olala 20-30 taimi.

O tau mo masini e faalagolago i luga o le nofoaga e faatau ai. O nisi e maua i latou i le 800 ruble., O isi e faatau mo le 1400 rubles. O se eseesega i le tau e na o le tau o le tau o faleoloa ma falemaʻi e mafai ona e faʻatau ai Accu-Chek Performa Nano glucometers. O suʻega suʻega e sili atu foi le lelei e suʻe ai, nai lo le faʻatau i totonu o le falemaʻi muamua i luga o le 'upega tafaʻilagi. Mo se pusa o 50 pi. e tatau ona totogia sina sili atu i le 1000 rubles.

Toe iloilo tagata

Afai e te filifilia se glucometer, ona e fiafia lea e le gata i faʻamatalaga na tuʻuina e le kamupanī, ae i manatu foi o tagata gasegase e faʻaaogaina e le aunoa. E taua le iloa o le toʻatele o tagata e fiafia i le masini.

Latou te maitauina e mafai e se tasi ona iloa auala e galulue ai ma ia.

O se lauulu malamalama tele e faigofie lava mo tagata e le lelei le vaai, ma le manatuaina mo le 500 o taunuʻuga ma o le malosi e fuafua ai le tau aogā e talafeagai mo tagata maʻi o le insulin.

E toatele ua sauni e fautuaina atu le au Accu-Chek Performa Nano glucometers ia latou uo. O faʻamatalaga e faʻaalia ai e faigofie lava le faʻaogaina o le masini. O nisi e fiafia i le galuega faamanatu, o isi e fua i na o le taimi talafeagai mo i latou.

E moni, o tagata e ona le masini e fai mai o nisi taimi e faigata ona suʻe ni suʻega. Ae o lenei faafitauli e talafeagai mo tagata nofoia o taulaga laiti ma taulaga i le taulaga. I nofoaga tetele o le ai ai pea falemaʻi poʻo faleoloa e iai faʻatauga faafomaʻi lea o loʻo i ai pepa faʻataʻitaʻiga mo glucometers ua faʻaalia.

Glucometer Accu Chek: faatonuga mo le faʻaaoga

O fuainumera i luga o le tuputupu aʻe o le maʻisuka i le maʻisuka i lo tatou atunuu e ofoofogia, ona o loʻo i ai se faʻafitauli o le epidemiology e tupu ma le tele o mataupu.

Professor Alexander Ametov e uiga i se tagata e sefulu miliona tagata.

E toetoe lava o nei tagatanuu uma na mafai ona aloese mai le maʻisuka pe a latou faaaogaina le Accu-Chek mita, o se masini e maualuga le numera o iloiloga lelei ma le leai o se mea sese.

O se meafaigaluega mo le mataituina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, faia i tulaga aupito maualuga - o le mea lea o le glucometer galue a Accu-Chek. O le filifiliga o le tele o le maʻisuka e fiafia i ai Accu-Chek ona o le maualuga o le fuaina o kulukose i luga o latou lava i le fale.

Faʻatalanoaina le kamupani kamupanī o le Roshe Roshe, faʻamaonia atoatoa upu e uiga i le "Siamani moni" pe a fatuina le masini.

O le lapoa lapoa, foliga vaaia malamalama i luga o le faʻaaliga, mulimulitaia faiga faʻaeletoroni, ma le maualalo o le tau e avea ai le masini ma ofo tulaga ese i luga o le maketi.

O le Accu-Chek laina e aofia ai masini o latou galuega e faavae i luga o mataupu faavae ua faavaeina. I le Accu-Chek O gaioiga eletise, o le suʻeina o le toto e faʻavae i luga o le metotia o le photometric measurement o le lanu o se faʻasalaga pe a uma le ulufale mai o le toto.

I le Accu-Chek Performa Nano, o le masini e faʻavae i le metotia eletise. O se enzyme faʻapitoa e tuʻufaʻatasi ma le kulukose o loʻo i totonu o le suʻeina o le toto, o se taunuuga o le faʻasaʻoina o se eletise e tali ma le puluvaga.

E le gata i lea, o le tuʻuina atu o le eletise e mafai ai ona e iloa le maualuga o le suka.

E eseese le laina o oloa gaosi a Accu-Chek, lea e fesoasoani e filifili ai le ituaiga masini ua saunia ma uiga e talafeagai mo uiga patino o tagata taitoatasi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Accu-Chek mobile e faigofie mo i latou o latou olaga e aofia ai malaga masani, ma Accu-Chek Go e mafai ona faʻalogoina faʻamatalaga.

O le tuufaatasiga e tuʻufaʻatasia le saʻo atoatoa o fuataga, laʻititi ma faigofie o le puleaina. O le faʻatulagaina o loʻo faʻatusalia mai e ono ata:

Accu-Chek Mobile

O le faapitoa o lenei mita e mafai ona faʻamasinoina i le igoa - o le masini ua mamanuina mo i latou e leʻo nonofo. E mafua lenei mea ona o le laʻititi ma le teuina o pepa faʻataʻitaʻi i kaseti o le 50 pcs .:

  • igoa faataitai: Accu-Chek Mobile,
  • tau: 4450 p.,
  • uiga: taimi suʻesuʻeina 5 sekone, toto toto mo le suʻesuʻeina - 0.3 μl, fuataga o le photometric, manatua 2000 fuataga, siakiina mo le plasma, e aunoa ma le cododing, mini-cable cable, power battery 2 x AAA, dimensions portable portable 121 x 63 x 20 mm, mamafa 129 g,
  • faʻaopoopoga: 50 fasi suʻega i totonu o le tasi penisini, tolu i le tasi (masini, pepa o faʻataʻitaʻiga, taufaʻailoga lima), faʻaitiitia o le tiga, faʻamaoniga,
  • Cons: se tau maualalo, pe afai o le lipine faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga ua vaʻaia (faigata tele ona fai), ona tatau lea ona suia le kaseti.

Accu-Chek Active

Se mita faigofie, faigofie, galue ma saʻo le kulūkose ua faʻataʻitaʻiina e le taimi ma miliona o tagata faʻaoga:

  • model model: Accu-Chek Active,
  • tau: e mafai ona e faatauina Accu-Chek Asset mo le 990 p.,
  • uiga: taimi - 5 sekone, volume - 1-2 μl, mataupu ole photometric, manatua mo 500 fuataga, siaki mo plasma, siakiina o fasi siaki siaki e siakiina i se pulou, telefoni USB e aofia ai, powered by CR 2032 battery, dimensions 98 x 47 x 19 mm, mamafa 50 g,
  • Faʻaopoopoga: maualalo le tau, maualuga le saʻo o fuataga, faʻasologa mo Accu-Chek Asset e fesoasoani e faʻaaoga se mataua o le toto i totonu o le masini poʻo fafo atu foi, maualalo le tiga, tele lau faitau faitau aunoa le faʻamatalaga,
  • fomaʻi: i se tulaga e seasea tupu, atonu e manaʻomia ai se mataua lapopoʻa o le toto mo le auiliiliga.

O le tulaga ese o lenei masini o le faʻaaogaina lea e Accu-Chek Performa Nano glucometer se metotia e faʻaaoga ai eletise e maua ai iuga:

  • Igoa Faataitai: Accu-Chek Performa Nano,
  • tau: 1700 p.,
  • uiga: taimi - 5 sekone, toto toto - 0.6 μl, mataupu ole elekenekene, manatua mo le 500 results, siakiina mo le plasma, pusa infrared, CR 2032 pauna, fausaga 43 x 69 x 20 mm, mamafa 40 g,
  • Faʻaopoopoga: fua saʻo e faʻavae i luga o se metotia fou, o le suʻega o le suʻega e aʻafia ai le toto manaʻomia, faʻaoga lautele (e le manaomia le suia o le pulou), infrared (e aunoa ma ni pai), ola umi o faʻataʻitaʻiga a Accu-Chek, faʻaali
  • Cons: fasipepa mo lenei masini e tulaga ese ma e ui e le faʻatau atu i soo se mea, o le fou e mafai ona faʻapupulaina le faigata i le taimi muamua o le faʻaaogaina.

Accu-Chek Go

O le masini e faʻapipiʻiina i se lisi faigofie, faigofie ma faigofie ona faʻaaoga. E faigata ona feiloai ia te ia, aua ua le o toe faatauina atu:

  • model model: Accu-Chek Go,
  • tau: 900 rubles,
  • uiga: taimi - 5 sekone, toto toto - 1.5 μl, mataupu o le gaosiga o le photometric, gafatia o le mafaufau - e oʻo atu i le 300 faʻasalaga, faʻamamaina mo le plasma toto, faʻapipiina i le pusa infrared, CR 2032 popo, fuataga 102 x 48 x 20 mm, mamafa 54 g ,
  • Faʻamau: o se laʻititi maualalo o le manatua.

Le masini ma le taʻiala o le faʻaaogaina o fasi pepa Accu-Chek Performa

O le fausaga o le laupepa o le multilayer, ua atiae e tekonolosi fou. O le faʻapipiʻi puipuia ma le mamafa o palasitika o le a puipuia ai se tau e faʻaaogaina mai le faʻaleagaina lea e faʻaleagaina ai taunuuga.O aʻa mo le iloiloga o le suka i lenei faasologa e le mai le vaega tala o le paketi, aua e 6 a latou paʻu auro i la latou mamanu! O lenei mea e tuʻuina atu ai le faiga ma le saʻo ma le faʻamaoni.

I le auala, e mafai ona iloilo le faʻamaoni ma le tikeri o le vavaeese mai le masani e tusa ai ma se kalafi e faʻaalia ai le avanoa o fua o 100 fuataga e pa'ū i totonu o le tulaga masani (faʻaalia e le faila). E tusa ai ma le EN ISO 15197, 95% o faitauga e tatau ona i ai i le vii o le ± 0.83 mmol / L. Afai o le toto toto i le taimi o le auiliiliga e lalo ifo i le 4.2 mmol / L, ma le ± 20% pe afai o faʻamaufaʻailoga e maualuga atu i le fuainumera.

O le taʻiala o le faʻaaogaina o le Accu-Chek Perform ma Accu-Chek Faʻaaoga Nano glucometers e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga a Accu-Chek Perform test o le elekenelosi. A maeʻa ona toso i totonu o le toto, e faʻafesoʻotaʻi ma le glucose dehydrogenase, o se enzyme faapitoa e mautinoa ai le faʻaalia o se eletise eletise ona o se taunuuga o le tali.

E pasi atu i le 6 fesoʻotaʻiga auro i le masini, pe a fai o le taunuʻuga ua liua i se faatulagaga numera ua faʻaalia i le faʻaaliga.

E taua tele fesoʻotaʻiga auro i le vaega o le suʻega?

  • Latou te fesoasoani e siaki le gaioiga o mea e gaosia ai meaʻai,
  • Fetuunai le faiga i suiga i le vevela ma le susu,
  • Siaki le faʻamaoni o fesootaiga,
  • Fuafua le toto na manaʻomia,
  • Fetuunai le faiga i tusi o le hematoconi.

Accu-Chek Aviva

O le laʻititi laʻititi, le susulu ma le maualuga o le toto na ave e eseese mo lenei ituaiga masini:

  • igoa faataitai: Accu-Chek Aviva,
  • tau: faʻatau atu e le kamupanī o glucometers o lenei faʻataitaiga i Rusia, e le o faʻatino,
  • Tausaga - 5 sekone, i le matāua o le maualuga - 0.6 μl, faʻataʻitaʻiga photometric, e oʻo atu i le 500, faʻamaonia mo le plasma toto, lua batipi lithium, 3 V (ituaiga 2032), faʻapitoa 94x53x22 mm, mamafa 60 g,
  • Faʻamaumauga: le leai o se avanoa i se auaunaga atoa i Rusia.

Auala e filifili ai se Accu-Chek glucometer

A filifilia se mita maumaututu, e tatau ona e gauai atu i le matua o le tagata ma lona olaga. Ole maualuga ole kulukose mita ma se tulaga malosi, kulini, ma se faaaliga tele e talafeagai mo tagata matutua.

Mo tagata talavou o loʻo tele a latou gaioiga io latou olaga, o le Accu-Chek Mobile o se masini laitiiti. O le faatauina atu o kiliva i luga o le upega tafaʻilagi i Moscou ma St. Petersburg, faʻatasi ai ma le meli.

E mafai ona e faʻatau se mita o le glucose o le Accu-Chek i falemaʻi.

Auala e faʻaaoga ai le mita Accu-Chek

I le faʻatauina o se glucometer, e mafai ona galo oe e uiga i le tausimaʻi, o le e faʻamalosi lona tamatamailima i se mea faʻagata ma e amata ona "faʻaaoga" lou toto i totonu o le fagu.

E tatau ona faʻapipiʻi se fasi siaki i totonu o le tino o le mita, faʻamaʻa le paʻu i luga o le tamatamaʻilima ma se laupepa ma faʻaaoga le toto i se vaega faapitoa o le vaega o le suʻega. O le a otometi lava ona i ai faʻamaumauga i luga o le faʻaaliga.

Afai e te faʻaaogaina Accu-Chek Performa, ona aʻafia ai lea e le ata le toto saʻo o le toto. O aʻoaʻoga faʻapipiʻi Accu-Chek Asset e faʻamanatu pea ia te oe le faasologa o gaioiga.

I le tausaga talu ai, na ou faʻatonuina ai le masini a le Accu-Chek Active i se maketi Yandex i se toesega tele. E leai sou maʻisuka, ae na fai mai le fomaʻi e iai se gasegase o le fatu. Talu mai lena taimi, o nisi taimi ou te siakiina ma faʻaititia le faʻaaogaina o gaʻo e aofia ai le suka, pe afai o faʻamaufaʻailoga e tafe i luga o mea matautia. O lenei mea na mafai ai ona leiloa ni nai pauna mamafa.

Svetlana, 52 tausaga

E le taugata i le faʻatauga na ou faʻatauina i le fale talavai o le glucometer Accu-Chek ua maeʻa i maʻa. E faigofie ona taʻavale, o le taimi nei e le mafai ona ou mafaufauina pe na faapefea ona ou ola e aunoa ma lenei mea, na le toe agaʻi i luma le faamai. E moni, e tatau ona ou tuu le jam ma le suka i le lauti. E sili atu lenei mea nai lo le maua o se vae. O lenei ou te fautuaina tagata uma e faʻatau le masini Accu-Chek, e taugofie.

Ou te manatu o lenei masini galue o le a faalauteleina loʻu ola. Sa masani ona ou siakiina loʻu toto i le tasi kuata kuata ma sa maualuga pea le suka, ae o lenei ua ou faʻaaogaina le masini. I le taimi muamua na faigata le pulea o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o lea e manaʻomia ai ni nai minute. O le a faaauau pea ona ou faʻaogaina le masini, ou te fiafia i ai

O le faʻamatalaga o loʻo i totonu o le tusitusiga e mo naʻo le taʻiala.O mea o le tusiga e le valaau mo togafitiga tutoʻatasi. E naʻo se fomaʻi agavaa e mafai ona faia se faʻamautinoaga ma tuʻuina atu fautuaga mo togafitiga faʻavae i luga o uiga patino o se tagata maʻi faapitoa.

Glucometer akk chek performance nano: tau, iloiloga, saʻo - faasaga i le maʻisuka

Glucometer Accu-Chek Performa Nano (+10 bars)

Zinaida (02.22.2018 20:12:59)

Aua le faʻatau. Na ia faia ni fua se 9 i se laina. E eseese uma lava! mai le 5.4 i le 6.6. Faʻasalaina!

Serge (12/06/2017 08:16:44)

Hooray! Maua se vaifofo!
Na ou maua se mea sese e-6 pe a faʻaaoga se mataua i le pito i luga o le fasi pepa. Sa na ona ou taumafai e paʻi i le pa'ū o le toto i le pito o se fasipepa ma se vaʻa samasama, e vave ona aʻafia, e tumau pea le mama o le siaki, o le taimi nei e iloa ai le taunuuga, e itiiti le toto e manaʻomia. Maofa.

Le mailei (11.24.2017 18:55:54)

Ua ou le fiafia foi, i le taimi o le faatau, na sili ona faaseseina o ia. Na ou manao i le mea sili, ae na oʻo mai F ... Ua ou malilie faatasi ma lago ao ou faatauina "Accu-Chek Performa". E leai se tasi e toe faʻafoʻi tupe, o pusa taugata o ituaiga uma E-6, E-1. matau ... .. Toe faafoi le tupe i tagata gaosia.

Sasha (07/30/2017 19:13:21)

o loʻo faʻaaogaina glucometers, siakiina glucometers, faʻataʻitaʻiga 9.3, kuki-chek performa nano 8.1 ma lua faʻafetaʻi 7.1 ma 6.6 glucometers, o le faailo i totonu o le fale suesue ile plasma e 5.7

Valya (05/26/2016 11:02:52)

O esega e tulai mai eseese, o le ae le manatua uma. Fai se kopi o faatonuga ma ave i se mataupu. O loʻo i lalo se faʻamatalaga puupuu o le glucometer. Faʻamatalaga saʻo o le nano: E-1 Ua faaleagaina le laina o le suʻega. Aveese le fasi siaki ma toe faʻaaogaina, pe sui le fasi siaki faʻasoasoa ma se mea fou. E ono mafai ona faʻaofiina se pusa faʻailoga le saʻo. Ave le masini ma faʻaofi se pusa fou.

E-2 Pusa faʻaletonu sese. Ave le masini ma faʻaofi se pusa fou. E-3 O lou maualuga o le kulukose o le toto e matua maualuga lava, pe o se masini poʻo se faʻataʻitaʻiga lavea. Afai e talafeagai lenei mea mo lou soifua lelei, ia faʻafesoʻotaʻi loa se fomaʻi.

Afai e le fetaui lenei mea i lou soifua manuia, toe fai le fua ma faitau le Mataupu 2, "Fua Faʻamau Fua Faʻamau". E-4 O le le lava o le toto poʻo le faʻafoega o le fofo na faʻaaogaina i le suʻega o le suʻega e faia ai le fuataga, poʻo le toto poʻo le faʻafoega o le fofo na faʻaaogaina ina ua maeʻa le fua. Aveese le fasi siaki ma toe fai le fua.

E-5 O le aso e muta ai le afifiina i fasi pepa faʻataʻitaʻiga, lea o loʻo i ai le pusa tulafono, ua maeʻa. Ia mautinoa o le numera numera o le pusa faʻamaonia e fetaui ma le numera code i luga o le tui pipisi. Aveese le laulau faʻailoga, ulufale i le set-up mode ma siaki pe ua saʻo le setiina o le taimi ma le aso.

E-6 O le toto poʻo le faʻafoega o le fofo na faʻaaogaina i le vaega o le suʻega aʻo leʻi oʻo le faailoga o le matūa pa'ū i luga o le faʻaaliga. Aveese le fasi siaki ma toe fai le fua. E-7 Ua i ai se mea sese i le eletise, poo, i se tulaga e seasea tupu, ua uma ona aveeseina ma ua toe faʻaaogaina se fasi siaki faʻaaoga.

Liliu ese le masini ma toe, pe aveese le maa mo le 20 sekone, ona toe fufulu lea. Faʻaaoga se kulūkose toto poʻo le puleaina fofo. E-8 O le vevela o loʻo i fafo atu o vaega talafeagai o le tino.

Alu i le mea o loʻo i ai le vevela i totonu o le laina o loʻo faʻamaonia i totonu o faatonuga - o le mea faʻapipiʻi mo fasi pepa faataitai, faʻatali mo le lima minute ma toe fai le fua. Aua le faʻaalia le meafaigaluega i le faʻamalosi pe faʻamafanafana. E-9 O polo e toetoe lava faʻaaoga uma. Sui vave ia maa.

E-10 O le taimi ma le aso e ono le saʻo le setiina. Siaki le saʻo o le taimi ma le aso.

lyudmila (05/12/2016 12:08:35)

Fautuaina se selau e fai. Sa ou faatauina mai se fasi siaki i luga o le maa, lea ou te lei faaaogaina mo se taimi umi. Suia ia maa. Ma ua ia faʻaalia le 5. Pe le o se mea e le o le tulafono tulafono? Le mea e fai

mila (12/17/2015 14:50:46)

O se togafiti leaga, i se tasi o fonotaga mo le tolu taimi i le laina, e aumaia ai faailoga eseese mai tamatamai lima eseese, ma le isi, i luga o se tulaga faateleina. O nei fasi pepa e taugata, i St. Petersburg o loʻo i ai pusa (fagu) i falemaʻi 890 rubles.

I totonu o le fale itumalo, e iai ituaiga aoga, ae ou te taumafai e aua le tuuina atu ia i latou i soo se auala, e ui lava na tuuina mai e le fomai ia au faatonuga, e mafai ona ou iloa pe faapefea ona ou faaaogaina, ma o faamanuiaga o se toese itiiti mo le maʻisuka ituaiga 2 na o suega faataitai ma i nisi o falemaʻi, ma e mafai ona maua e Accu Chek lenei lapisi e le o faʻatau atu i nei falemaʻi. Pau lava lena. Suʻega atoa ((((

toffee (03/17/2015 12:32:07)

Elvira (01/24/2015 12:44:17)

Sa ou faaaogaina le masini mo le tele o masina. Maʻeu malie. na i ai ni nai taimi sa ia faia ai se mea sese, ae o loʻu sese, ina ua uma ona ou faitauina ia faatonuga sa ou malamalama i ai. O le mataʻu o le toto e tatau ona avea o se "pulou" ma e le pa'ū i luga o le vaega o le suʻega.

E tatau ona e paʻi i le mataʻu i le pito o le fasipepa ma e vave ona faʻaalia. E tusa ai ma - "fua faʻatatau i le tolu taimi mai le tasi punhole" - i le asō ua na ona ou faitauina le Old. O le a avea pea ma faitauga eseese, aua

e tatau ona toso ese le mataua malosi, ma o lenei toto e loloto ma e iai isi faʻamatalaga.

Anna (01/20/2015 23:23:10)

IA LE FAIA LENEI Glucometer. E foliga mai o la matou vailaau e faʻatautaia ma le kamupanī! Ua suia suiga masani mo fafine maʻitaga, o lenei ua maua le maʻisuka histone i le fua faatatau o le 5.2 mo se suʻesuʻega se tasi, e ui lava o le masani lea i luma atu, ma o le taimi nei o le masani lea mo tagata uma. Na fautuaina e le endocrinologist e faatau lenei iunite.

Mo le tolu masina na ou tauivi ai ma le suka, ao fuaina i se glucometer na tuuina atu. Ma o le suka e leʻi pau lava. Mo le tolu masina na ou fia ai le pepe i loʻu manava.

O le masalosalo muamua o loo taoto le glucometer, na ou maua ina ua ou fuaina le suka mai le tasi mataua o le toto ma le mea lava e tasi o loʻu tina, o le eseesega e 0.4. O le iʻuga, ina ua maua mulimuli ane se faʻamatalaga mo se suʻega o le toto, na oʻo mai lenei mea: aʻo leʻi faia le suʻega, o le glucometer na faʻaalia le 5.2, ma le suʻega toto mai le vein - 2.96. E fesuisuiai, e ala mai i le sese o le gaosi oloa, na ou paʻu ai i se faʻanoanoa pagatia o laʻu pepe e leʻi fanau mai, o lona atinaʻe ua amata ona lafoaʻi i tua. Aua le faʻatau lenei mita! E sili atu le suʻeina o le toto mo lenei tupe - faalua-siaki ma faʻatau fualaau aina!

Vaega o mea taumafa

I le faʻatulagaga o le masini fou, e mafai ona e mauaina se pulou lanu uliuli. O loʻo faʻatulagaina mo le tasi-taimi coding o se glucometer. E tatau ona tuʻu le pu i le itu pito o le masini. Latou te le toe foi i lenei faiga, tusa lava pe a uma ona sui le afifiina o fasi pepa. Siaki naʻo le aso faʻauʻu o mea taumafa ao lei faia le fuaina o fuataga. Faʻasaga le faʻaogaina o le afifi fou, pei o faʻataʻitaʻiga muamua o le laina, e le talafeagai.

O lona uiga pe a uma ona tatala le pipili, e tatau ona e taulai atu na o se aso e pei ona faailoa mai i luga o le pepa afifi ma luga o se fagu palasitika. Ae o le ae teuina oloa, e pei o le suʻega, i tulaga talafeagai.

I luga o le penitala ma le pusa kata o fasi pepa o loʻo i ai se ata o se sikuea lanu meamata, o lona uiga o mea e faʻaaogaina e le tutoʻatasi (e le faʻatagaina e faʻalavelave i le maltose).

Faʻailogaina o pipisi o lenei faasologa i le plasma toto. E mafai ona e faʻatautaia taunuuga e tusa ai ma le tulaga masani na fautuaina e WHO i le 1999, e tusa ai ma le laulau.


Glucose maualuga, mmol / lFaʻatulagaina atoa o le toto
Tulaga masaniMai le veinMai le tamatamailima
I luga o se manava gaogao3,3 — 5,53,3 — 5,5
Faʻatasi ai ma se uta o le carbohydrate (2 itula talu ona 'ai)Fautuaga lapatai

I le amataga o le faʻaaogaina o le pusa fou, pe a suia le maʻa poʻo le mea e faʻaaogaina, faʻapea foʻi ma le mea na pa'ū ai le masini, e fautuaina e suʻe lana faatinoga e faʻaaoga ai faʻafitauli faapitoa CONTROL 1 ma CONTROL 2, lea e faʻatau faʻatau eseese i le fesoʻotaʻiga o fale talavai.

E le manaʻomia le faʻapipiʻiina o se afifi fou o fasi pepa pe taomi ai nisi o kulini: e liliu le masini pe a uma ona ulufale atu i le mea e faʻaaogaina i totonu o le fesoʻotaʻiga, faʻamavaeina ma liliu ese pe a uma ona aveese le fasi pepa. Afai e le maua e le masini biomaterial i totonu o le tolu minute, e otometi lava ona tape.

  1. Ia mautinoa o mea uma e tatau ai mo le faʻatulagaga ua saunia: ava malosi ma pulu cotton, o se glucometer ma se peni toso, o se puʻu ma ni taʻaloga ma ni laupepa faʻaoga. E le tatau ona e popole e uiga i le maualuga o le malamalama - o le taunuuga o loʻo faʻaalia i le tele o le lolomi ma se moli lanumeamata lanumeamata i luga o le faʻaaliga, e mafai ona e iloa numera e aunoa ma ni tioata.
  2. Faʻaofi se lalaga faʻaogaina i totonu o le peni faʻapitoa. Ina ia faia lenei mea, faʻasao mai le afifiina o tagata taitoatasi, aveese le pito i luga mai le 'au ma tulei le uila i le auala atoa. A maeʻa se kiliki lelei i le fesuiaʻiga o gaioiga, e mafai ona e aveesea le pupuni puipui mai le nila ma sui le pulou o le au. Ia mautinoa o le tipi i luga o le mataupu e fetaui ma le faailoga i luga o le pulou. Mo le faʻasalaga muamua, ua lava lea e faʻatulagaina ai le tulaga 2, faʻataʻitaʻiga e mafai ona ausia le loloto o le loloto mo lou paʻu o le paʻu. Talu ai o le masini e le o le "toto toto", ona le manaomia ai lea o se paʻu loloto ma le tele o manuʻa. Leomi le ki i le pito o le tauʻau, moa le tagata na tu. E mafai ona e faʻamaonia le saunia o le meafaigaluega e le faailo samasama o loʻo aliali mai i le faamalama.
  3. Vaʻaia le tumama: i le fale, e sili atu le vaʻaia o le nofoaga pupuʻu e le o le ava malosi, ae faʻatasi ai ma le vai mafanafana mafanafana. O le faʻamagoina faalenatura (mafai ma se lauulu) e sili ona lelei i se solo solo.
  4. Ave se fasi siaki mai le pu ma faʻaofi i totonu o le sola o le mita, tapuni le fagu. E le manaʻomia le faʻamaonia o tulafono laiti i luga o le lau ma luga o le afifiina, e pei o isi faʻataʻitaʻiga o le Accu Chek line, pe afai o le masini ei ai se puʻu uliuli. O le foliga o le pa'ū pa'ū e faʻamaonia ai ua saunia le masini mo le samasama toto.
  5. Mo le lavelave, o tamatamai lima e masani ona faʻaaogaina (o alofilima ma alofilima e mafai ona faʻaaogaina). Suia ou tamatamailima e aloese ai mai le faʻalavelave. E sili atu le faigofie ona tipi le paʻu mai le itu i le faʻaaogaina o le 'au ma faʻapipiʻi le kuluma amata.
  6. Muamua, e mafai ona e faʻamalo masalo lou tamatamailima e faʻalautele ai le toto. E le tatau ona tui le toto i se taumafaiga: o le va o le vai e faʻafefeteina ai taunuuga. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, o le lua paʻu e faʻaaogaina mo auiliiliga. O le mea muamua e sili ona faʻamamaina i se pusa ua le faʻamaonia.
  7. O se mataua, pe afai e mafai ona e valaʻauina se pau o le 0.6 i le toto, e manaʻomia mo le suʻega e Accu-Chek Faʻaaoga ma Accu-Chek Faia Nano glucometers (mo faʻatusatusaga, Accu-Chek Asset e manaʻomia 1-2 μl o le toto, ma faʻataʻitaʻiga o le Sattelit series - all 4 μl), aua le faʻaaogaina i le fasi pepa. E mafai e lenei mea ona faʻaleagaina lona leai se faamoemoe. Ua lava le aumaia o se tamailima i le pito i luga o le ipu faataitai ma o le masini lava ia e vave maua mai ai le biomaterial mo suesuega i luga o le togi samasama lanu samasama.
  8. Faʻaleagaina le nofoaga faʻasolosolo ma se paʻu o le cotton ua susu i le ava ma faʻatali mo le fua o fua. O se itula tioata i luga o le faʻaaliga e faʻamaonia ai o le masini o le gaosiga o faʻamatalaga.
  9. E manaʻomia sina taimi mo le masini atamai e mafaufau ai: a maeʻa le maualuga o le 5 sekone, o le taunuuga e aliali mai i luga o le lauulu e tutusa ma le saʻo aʻiaʻi i suʻesuʻega falesuesue. Afai e le lava le toto mo le masini, o le faailo ma le fetaui tutusa o le a maua ai le avanoa e toe faʻatumu ai lona voluma i le lava laina mo le 5 sekone.
  10. Glucometer consumables e lafoaʻi ma e tatau ona lafoaʻi pe a uma le faʻatinoga. Ave ese le pulou mai le tagata e tu. I le siitia o le fale i le ogatotonu, e mafai ona lafoina le lanini i luga o le paʻu lapisi. Aveese le fasipepa mai le mita ma auina atu i ai.

Mo tagata matutua ua faʻaaogaina e tausia faamaumauga masani, e mafai ona faamaumauina iuga i se tusi o le tagata lava ia. E sili atu le faigofie mo tagata faʻaaogaina atili e mataʻituina a latou talaaga faʻapitoa i totonu o le komipiuta, o le mafai ona faʻafesoʻotaʻi se PC i nei faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu (pusa infrared).

E mafai e le masini ona fuafua le averesi mo fuataga mo le vaiaso, lua poʻo le masina.

O le manatuaina o le Accu-Chek Performa ma Accu-Chek Performa Nano glucometers e aofia ai le 500 gaioiga, ae o le kopiina o taunuuga mo le siakiina o le tagata lava ia e taua tele. O le faʻalagolago i lou manatuaina pe a oʻo mai i lou lava saogalemu e le mafaamatalaina.Faʻaleleia sili atu ma faʻamatalaga taua mo oe lava ia.

I le maliega ma le endocrinologist, e mafai ona faailoa mai i le manatuaina o le masini e faailoa ai le auala o se tulaga o le hypoglycemic, ma o le masini lava ia o le a mulimuli ane lapatai atu i mea matautia.

E le o tagata maʻisuka uma e faʻaalia i le amio pulea a oe i ia mataupu, o le uati o le uati e mafai ona setiina i le 4 faailo i le aso o le a faamanatu atu ia te oe le manaʻoga mo le isi faʻatulagaga.

Teuina ma le faʻaaogaina tulaga mo mea taumafa

O le aso o le tuʻuina atu o fasi pepa o Accu-Chek Performa o loʻo faʻaalia i luga o le afifi; o le latou ola ola e 18 masina. A e ui o oe o le a teuina i latou (e pei o vaega uma) mai le windowsill ma le la susulu, o le afi vevela vevela, o se pusaaisa ma le maualuga o le suavai ma e tusa ai ma faatonuga a le kamupanī:

  • O le maualuga o le vevela e teu ai le + 2-30 ° C, o se nofoaga malulu ma pouliuli, mo se faataitaiga, o se kapoti i totonu o le potumoe, e le mafai ona gauai atu i ai le fanau. O le susu, vevela vevela i totonu o se faletaele poo le umukuka e mafai ona faaleagaina ai mea taumafa.
  • Tuu fasi pepa i totonu o le latou afifi muamua. Ave ese se isi ipu i le taimi lava lea aʻo leʻi faʻaaoga ma vave tapuni le penitala.
  • Aʻo le i faia taualumaga taʻitasi, faʻamautinoa le aso e muta ai - ua maeʻa, faʻaleagaina, pala, ma faʻaaogaina fasipepa e tatau ona lafoaʻi. O le meafaigaluega foi e faamanatu ai le iuga o le olaga o mea taumafa.
  • E le mafai ona e tuʻu se mataua i luga o le ipu seia tuʻuina i totonu o se vailaau oona, ma e na te leʻi tuuina mai se faailo o le sauni mo le auiliiliga.
  • Aua le faʻaaoga le malosi pe a faʻapipiʻi le fasi pepa. Faʻaeteete: ua mamanuina i se auala e mafai ai ona ulu i totonu o le faamoega i le tasi itu ma se lanu auro.
  • Mo le felauaiga o le mita ma le faʻaaogaina, faʻaaoga se mea faʻapipiʻi faigata e faʻatautaia mo le teuina o le pusa.
  • Faaaoga fua o suega o Accu-Chek Performa mo na o le mita o le igoa lava e tasi ma lona anagatusa Accu-Chek Performa Nano.

Mo faʻataʻitaʻiga mo le Accu-Chek Perform glucometer, o le tau e le mai le vaega o le paketi: 1000-1500 rubles. mo le 50 pcs.

Tusa lava pe na e masani ona e faʻaaogaina auʻiliʻili e puleaina le glycemia, poʻo le faʻafeiloai muamua i lenei faʻatinoga, e tatau ona e suʻesuʻe ma le totoa le tusi lesona mo le faʻaaogaina. O lenei mea o le a sili atu le faʻaogaina o le faiga e maua ai se sao saʻo ma le mataʻituina lelei le mataituina.

Tuua Lau Faamatalaga