Faatonuga ma iloiloga mo le glucometer One touch verio iq

  • Faailoga mo le faʻaaogaina
  • Metotia o le talosaga
  • Contraindications

Glucometer OneTouch Verio IQ - Le kamupani atinaʻe lata mai LifeScan. OneTouch Verio IQ Glucometer (VanTouch Verio IQ) o se mita fou o le kulukose o le toto ma le maualuga o le fua saʻo ma o sina mataua itiiti o le toto. Lanu lapoa ma le lanu ma le moli, faʻasologa i le Rusia ma se vaipuna matagofie, atinaʻe masani. Na o le masini e iai se masini e fausia, lea e tumau mo le 2 masina o fua i aso taitasi. E molia i luga o se fesoʻotaʻiga USB mai le masani poʻo le komepiuta.
O se tasi o galuega aupito sili ona taua o le glucometer o le faʻamatalaga o le hypo / hyperglycemia e faʻavae i luga o faiga - o se faasologa o faailo mataʻituina o loʻo matauina i le taimi e tasi ma alu i tua atu o faʻataʻitaʻiga o tagata taʻitoʻatasi. O lenei galuega e aoga tele mo fafine maʻitaga o loʻo maua i le maʻisuka, tagata gasegase e maualuga le lamatiaga o le hypoglycemia, faʻapea foi i latou e fia aloese mai faʻalavelave. E le gata i lea, e mafai ai ona e faia ni faailoga i luma atu / pe a uma taumafa ma faʻaalia faitauga e ala i le Glukoprint system.
O le VanTouch Verio IQ seti e aofia ai le VanTouch Delica auto-piercer, o le nila e sili atu le manifinifi nai lo o latou tagata, lea e mafai ai ona e togiina lou tamatamailima ma le le faʻaleagaina. E le gata i lea, o le VanTouch Verio test strips (OneTouch Verio) na faʻaaogaina ai le palladium ma le auro. E le tali atu i le maltose, galactose, okesene, ma le tele o isi vailaʻau e ono i totonu o le toto poo le ea, ma e mafai ai e oe ona maua saʻo taunuʻuga. O le toto e manaʻomia ai le 0.4 microliters, lea e laʻititi tele ma mafai ai ona e fuaina le suka e tusa lava mo tamaiti laiti.
O le OneTouch Verio IQ toto glucose mita o le a fesoasoani ia te oe e iloa ai se aga (o se mea e maualuga ai le maualuga o le kulukose o le toto) ma iloilo au taunuʻuga na mauaina i le taimi e tasi ile 5 aso talu ai.
Afai o le vaitaimi lea i le 2 aso, o le toto kulukose o le toto e itiiti ifo nai lo le tapulaʻa pito i lalo o le fua faʻatatau

Faailoga mo le faʻaaogaina

Polokalame e mataituina ai le toto kullucose OneTouch Verio IQ O loʻo faʻatatau mo le fua faʻatatau o le kulukose (suka) i le toto fou toto fou na aveesea mai le tamatamailima. E mafai e fomaʻi soifua maloloina ona faʻaaoga toto samasama. O le OneTouch Verio IQ toto monitoring system ua fuafuaina mo le faʻaaogaina tutoatasi i fafo atu o le tino (mo vitio in vitro) ma fesoasoani e pulea le aoga o togafitiga o le maʻisuka.
O le tino e mafai ona faʻaaogaina e tagata e maua i le maʻisuka i le fale mo le siakiina e le tagata lava ia ma tagata fomai i totonu o le falemaʻi.

Metotia o le talosaga

Fufulu le nofoaga o le paʻu ma faʻapipii malie se isi mataua o le toto pe faia foi se pupuʻu i se isi nofoaga.
Fua faʻatatau
Faʻaaogāina o le toto i le suʻega faʻataʻitaʻi ma faitau iʻuga. Faaaoga le faʻataʻitaʻiga i le vaega o le suʻega. E mafai ona e faʻaaoga le toto i itu uma o le suʻega. Tuu lau toto i le itu o le pulou capillary. Ia mautinoa e faʻaaoga vave le toto faataitai pe a uma ona maua se mataua o le toto.
A o uu le mita i se mea itiiti, tusi le tatala tatala i se mataua o le toto.
A paʻi atu le capillary i lau toto totoʻa, o le a tosoina le toto i le siaki.
Faatali sei maeʻa atoa le capillary. O se mataua o le toto o le a tosoina i totonu o se pulou vaapiapi. I lenei tulaga, e tatau ona atoatoa. O le capillary o le a mumu ma o le mita o le a amata ona faitau i lalo mai le 5 i le 1. E le tatau ona faʻaaoga le toto i le pito i luga poʻo le pito i luga o le suʻega. Aua le faʻafefeteina le toto faataitai ma aua le tipiina i se fasi siaki. Aua e te taina le pusa o le siaki i luga o le poloka poloka i le va o le poloka, pe a fai o le capillary e mafai ona poloka ma o le a le faatumuina lelei. Aua neʻi toe faʻaaogaina le toto i le fasi siaki ina ua maeʻa ona e aveeseina le siaki mai le pa'ū. Aua e te gaoioi le fasi siaki i le mita i le taimi o le suʻega, a leai o le ae mauaina se savali sese pe mafai foi ona tape le mita. Aua le aveesea le siaki seiloga ua faʻaalia le iuga, a leai o le a tape le mita. Aua e te suʻeina aʻo e molia le maa. Faitau le iuga ile meter. O le faaaliga o le a faʻaalia ai le taunuuga o le fuaina o le maualuga o le kulukose i lou toto, o iunite o fuataga, o le aso ma le taimi na maeʻa ai le suʻega.
Afai, a o siakiina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, e aliali i luga o le lauulu le tali o le Faʻamatalaga, ona toe fai lea o le suʻega ma se suʻega fou.
A maeʻa ona maua iuga o le fuaina o le maualuga o le kulukose i le toto I le mauaina o le fua o le fuaina o le kulūkose i le toto, e mafai ona e faia mea nei:
• Afai e mafai ona faʻamalosia le faʻasologa o le faailoga, tuʻu se faailoga i luga o lenei taunuʻuga (vaʻai itulau 55-59). Pe
• Taomi ma taofi le ki e toe foi i le lisi autu. Pe
• Tipi ma uu le faamau mo ni nai sekone seia oʻo i le mita. E le gata i lea, o le a tape le mita pe a uma le lua minute o le le toaga. Aveesea o se laupepa faʻaaogaina. O lenei manua o loʻo i ai le malosi e alu ai, o lea e le manaʻomia ai ona e toso ese le laʻau faʻaaogaina.
1. Ave ese le pulou mai le lima o le tui. Aveese le pulou e ala i le liliu i luga o le auala.
2. Tulei i fafo le uila. Faʻasese le uʻamea agai i luma seia oʻo mai le uila mai le lima o loʻo tui. Toe faafoi atu le levela i lona tulaga muamua. Afai e le tulei le laʻau, ia toe pipiʻi le manoa, ona faʻasolosolo lea o le leve agai i luma seia oʻo i fafo le uila.
3. Tapuni le pito i luga o le laʻau faʻaaogaina. A o lei aveeseina le laupepa, tapuni lona pito i luga i se puipui puipui. Faʻaofi le pito i luga o le uʻamea i totonu o le ipu faʻaputu o le tapuni ma taomi i lalo.
4. Sui le pulou ile lima o le tui. Tuu le pulou i luga o le masini, liliu i le taeao e faatulaga ai le pulou. E taua le faʻaaogaina o se fagu fou i taimi uma e te maua ai se toto faataitai. O lenei mea e fesoasoani e puipuia faʻamaʻi ma tiga i tamatamailima pe a uma le vaʻa. Aua le faʻamalosi.

Contraindications

Polokalame e mataituina ai le toto kullucose OneTouch Verio IQ e le tatau ona faʻaaoga mo tagata gasegase oe na tofotofoina mo le absorption D-xylose i le 24 itula mulimuli, aua o lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i le maualuga o le sogasoga o taunuuga.
Aua le faʻaaogaina le OneTouch Verio IQ system pe afai e iloa, pe masalomia, o le toto atoa o le tagata maʻi e aofia ai xylose poʻo pralidoxime (PAM).
Aua le faʻaaogaina fasi siaki pe afai o le fagu ua faaleagaina pe tumau i le avanoa. O lenei mea e mafai ona tupu i ni feau sese po o ni le saʻo.

Filifiliga:
- glucometer
- Peni mo le taina o Delica ma le 10 taʻavale
- fasi siaki: 10 pcs.
- telefoni USB ma le uta AC
- se mataupu mo le teuina ma le aveina
- pepa ma faatonuga

Faamatalaga o VanTouch Verio IQ mita

O le pusa masini e aofia ai:

  • Fua o le suka o le toto,
  • Pening pen Delica,
  • Sefulu tala
  • Sefulu suega,
  • Maina uta
  • Mini USB cable
  • Tausia ma le Teuina o Meaʻai,
  • Aʻoaʻoga Rusia.

E faʻaaogaina e le suʻesuega se tekinolosi fou mo le suʻesuʻeina o le kulukose i totonu o le toto. I totonu o le lima sekone, o le tele o fuainumera o fuataga o loʻo faʻatinoina, mulimuli ane o faʻataʻitaʻiga uma ua maua ma faʻamaonia le maualuga o faʻamaumauga. O le fuataga e fua mai i le 1.1 i le 33.3 mmol / lita.

I le foliga mai, o le masini ma se faʻamatalaga manino ma le faʻamaonia e pei o le iPod. Mo tagata e maualalo le vaʻaiga, e aoga tele le mata o le lauulu, faafetai i le mea e mafai ona e fuaina i le pogisa.

O le fana o Delica ua i ai se faʻafouga fou, faʻafouina. O loʻo maua i le maʻisuka le loloto o le loloto o le loloto o le loloto o le loloto o le loloto o le vaʻaia, o le faʻaogaina o le faʻaleleia o le punavai, lea e faʻaitiitia ai le faʻamalosi o le gaioiga o le tino ma faʻaitiitia le lamatiaga o le paʻu o le paʻu.

Ole mita glucose Van Touch Verio Aikyu e iai lona fua faʻatusatusa o le 88x47x12 mm ma le mamafa o le 48 g. E le manaʻomia le faʻaogaina o le masini.

E tusa ma le 750 fuataga talu ai nei o loʻo teuina i le mafaufau o le masini; i se faaopoopoga, o fuainumera taua mo le vaiaso, lua vaiaso, masina ma tolu masina ua fuafuaina.

O le tau o le masini e tusa ma le 1600 rubles.

Faaaogaina o meaʻai

Ole tasi OneTouch Verio IQ mita e manaʻomia naʻo ana lava suʻega o suʻega, e le fetaui mo le masini faʻapolofesa faʻapitoa Van Tach Verio Pro Plus e faʻaaogaina i totonu o fale suʻesuʻe, falemai poʻo falemaʻi.

E mafai ona e faʻatauina i latou i soo se fale talavai, i luga o le faʻatau atu o se pusa o fasi pepa e 50. E le gata i lea, o suʻega faʻasoa i aso nei e mafai ona maua i luga o tulaga talafeagai.

O suʻega suʻega e faia i le faʻaopoopoga o auro ma palladium, lea e mafai ai e oe ona maua saʻo suesuega o le toto. O le iloiloga e na o le 0.4 μl o le toto e manaʻomia, o le mea lea o lenei mea e lelei mo tamaiti.

E mafai ona e faʻaaoga se mataʻu o le toto i itu uma e lua o le fasipepa, lea e faigofie tele mo paʻu. Pe a faʻapipiʻi le suʻega i totonu o le taulaga, e taua le faʻamautinoa o loʻo tusi atu ni nifo sili i le tagata faʻaaoga.

Van Touch Delica lancets e mafai foi ona faʻaaogaina naʻo le manoa o le tui e aofia ai le masini. O la latou vaega o le faʻaaogaina o le nila pito sili ona lelei ile diamita 0.32 mm, lea e mafai ai e le tagata gasegase ona tuia se tamatamailima mo le aoina o toto.

E le gata i lea, i totonu o se fale talavai e mafai ona e faʻatau se afifi o le 25 aisa.

Iloiloina o foliga fou o le mita

Ina ia iloa le aoga o tekonolosi faʻaonaponei mo le otometi o suʻesuʻega, na faia ai se suʻesuʻega faapitoa e faʻaaoga ai se masini fou mo le fuaina o le suka toto. Sa tatau ona faatusatusa e saienitisi le sao atoatoa ma le saoasaoa o suʻesuʻega, lea e manatua pea le mita ma le auiliiliina o faailoilo o se tusi masani e siaki ai le tagata lava ia.

O tagata na auai i le suʻega e 64 tagata faʻamaʻi pipisi na mauaina 6 tusi faʻasolosolo taitasi. E tatau ona latou maitauina le maualuga o le faateleina ma le faaitiitia o le suka i le toto, ma ina ua mavae le tasi le masina, na fuafua le aofaʻi o le kulukose.

  • O nei faʻatusatusaga na faʻatusatusa i fuaitau na saunia e le mita.
  • E pei ona faʻaalia i le suʻesuʻega, o le auiliiliga o faʻamatalaga i le tusi o le siakiina e le tagata lava ia e manaʻomia ai le itiiti ifo ma le 7.5 minute, aʻo tuʻuina atu e le tagata suʻega faʻamatalaga tutusa pe a uma le 0.9 minute.
  • O le mea sese i le faagasologa o le faagasologa o tusi lesona e 43 pasene.

O le masini telefoni ua uma ona tofotofoina i le 100 tagata maʻisuka i luga ifo o le 16 tausaga le matua ma se siama o le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2. O tagata uma lava na maua se tui malosi o le inisalini na maua ai faʻamatalaga pe faʻafefea ona fetuunaʻi le fuataga e faʻavae i luga o le siakiina o le tagata lava ia.

Sa faia le suʻesuʻega i le fa vaiaso. O faʻamatalaga masani uma na tusia i le tusi o le siakiina o le tagata lava ia, lea na faia ai se suʻesuʻega i totonu o le au auai e uiga i le aoga ma le aoga o le faʻaaogaina o galuega faʻatino.

E tusa ai ma taunuʻuga o le suʻesuʻega, na aʻoaʻoina e tagata gasegase le mafuaʻaga o se faʻateleina pe faʻaitiitia le suka o le toto.

E sili atu ma le 70 pasene o le faʻataʻitaʻiga na filifili tagata auai e fesuiaiga i le faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga faʻaonaponei faʻaonaponei ma se faʻatinoga o mea e fai.

Manatuga Faʻamatalaga ma Faʻamatalaga

O sui o le kamupani o le fausiaina e taua le glucometer o le muamua ma na o le auiliiliga lea e mafai ona siaki le maualuga ma maualalo le maualuga o le suka i le toto, pe a maeʻa ona faaali atu ai se savali lapatai.

Faʻatasi suʻesuʻega fou, o le masini e faʻatusatusa ai i le taimi nei faʻamatalaga ma faʻamatalaga muamua. Faʻatasi ai ma se faasologa faasolosolo mai le masani, e logoina le tagata maʻi i se lapataiga. O lenei mea e sili ona aoga mo maʻi maʻisuka-e faalagolago i le maʻisuka, o ia o le toso malosi i le kulukose toto e mafai ona oʻo atu ai i faʻafitauli.

E ala ile siakiina e le aunoa, o le tagata maʻi e mafai ona puipuia le faafitauli i le taimi. E aofia ai foi i totonu o le pusa masini o se faatonuga lea o loʻo faʻaalia ai mafuaʻaga uma mo le faʻaleleia ma le faʻaitiitia o le suka. Tuuina atu fautuaga, o le maʻisuka o loʻo mafai ona faʻatulagaina faʻamaoniga.

O le mea lea, e pei o le New Touch Verio Pro toto glucose mita mo le faʻaaogaina faʻapitoa, e manatu le tagata suʻesuʻe e avea ma fofo fou e fesoasoani ai i tagata e maua i le maʻisuka oe mananao e malamalama ia latou faailo ma pulea i latou i le taimi.

E tusa ai ma le faʻaaogaina e le au faʻaaoga, o le masini fou ua faʻaopoopoina ma faʻaaoga. O uiga lelei e aofia ai le i ai o le lanu lanu, o le moliuila moli ergonomic, o le gafatia e fai faailoga muamua ma le maeʻa o taumafataga, faʻapea foʻi ma sina mea sese o le mita.

O le toso tele, o le mea muamua lava, o le maualuga tele o tau o suʻega. I aso nei, o se fasipepa e 50 fasi pepa mo One Touch Verio Pro ma le IQ glucometers e tusa ma le 1300 rubles, ma e 100 fasi vaega e mafai ona faʻatauina mo le 2300 ru.

O le faʻaaogaina o le mita o le a taʻu atu i le fomaʻi i le vitio i lenei tusiga.

Glucometer Van Tach Verio IQ (OneTouch Verio IQ)

Glucometer Van Tach Verio IQ - o se fofo sili lea ona lelei mo i latou e filifilia le suʻesuela mo le taimi muamua, ma mo i latou ua uma ona i ai se faʻaleleiaiga o mea e faʻaogaina ai le tele-labs.

Faigofie ma faigofie ona faʻaaoga, faʻatusatusa, aulelei, ma aupito sili ona saʻo.

O le suʻesuʻeina o le Verio IQ, o le siakiina o le kulukose o le a oʻo atu i se tulaga fou, o le a fesoasoani ia te oe e taitaia se olaga pisi ma ia tausia pea.

Ua mamanuina le masini e fuafua ai le pasene o le kulukose i le aofaʻi atoa o le toto capilla atoa. E le gata i lea, o OneTouch Verio e mafai ona faʻaaogaina ni suʻega e manaʻomia mo le suʻega.

Faatusatusa le van Tach Verio IQ glucometer ma isi taligalu tutusa o le mea lava e tasi ma VanTouch Select Simple pe VanTouch Select Plus ma filifili le sili ona talafeagai mo oe. O se faufautua faufautua o le a fautuaina oe i le ata sili ona lelei mo lau mita.

O le OneTouch Verio IQ mita o se atinaʻe fou e LifeScan (o se lala o Johnson & Johnson). O le inisinia a le kamupani, muamua lava, taulai atu i tagata gasegase i se olaga ola malosi.

O le masini na maua ai se ata matagofie o ona po nei, o loʻo faʻaalia i le maualuga o galuega ma faʻamatalaga faʻamatalaga. I le taimi lava e tasi, e le galo ia tagata atinaʻe e uiga i tagata matutua matutua.

O tagata lauiloa e matuā manino lava i luga o se lanu telē; o le masini e faigofie ona faʻaogaina. E faia faʻataʻitaʻiga e aunoa ma le faʻaaogaina o polo.

O le masini e iloga e le suʻesuʻega saʻo, o le mea sese e le sili atu i le 0.3-0.5%. O na taunuuga na ausia ona o mea nei:

  • fesuiaiga o elemene eleniuma, flucose dehydrogenase enzyme e le tali atu i le okesene, maltose, vitamini C,
  • tele-pulse technological - i le 5 sekone e leai se tasi, ae pe tusa ma le 1000 fuataga, o loʻo faʻatulagaina ma maua ai le tau aofaʻi. O le auala e faʻaumatia ai le aʻafiaga o aʻafiaga sese.
  • o fasipepa taitasi ei ai se atigi pito i fafo, o lea e mafai ai ona e faʻaaoga ou tamatamailima e faia ai soʻo se vaega e aunoa ma le lamatiaga o le maua o ni mea le saʻo.

O le au suʻesuela ua i ai le mafaufauga e mafai ai ona e teuina faʻamaumauga mulimuli e 750 ma le aso ma le faaigoaina o faailoga "aʻo le i ai taumafa" ma le "pe a uma meaai". E faʻavae i luga o faʻamaumauga e teuina, e mafai ona fuafua le tau aofaʻi.

Ae o le autu autu o le auiliiliga o le vavalo o le glycemia e faavae i luga o faiga. O le masini e siaki ai taunuuga o auiliiliga e faia i aso uma i le taimi lava e tasi, ma faailoa ai soʻo se faʻaogaina, fuafuaina o faiga ma vaʻaia le ono mafai ona maua i le hyper- poo le hypoglycemia.

O le tagata suʻesuʻe e faʻamalosiina e se masini ua fausiaina, tasi le totogi e lava mo le tasi i le lua vaiaso, e fuafua i le gaoioiga e faʻaaoga ai. O le masini e afaina mai le tau poʻo le USB USB o le PC. O se tele-USB cable e talafeagai mo le tauina.

Faatasi ai ma le suʻega, o le OneTouch Delica lancet device na mamanuina mo laʻau lapopoa. Faatasi ai ma le Verio IQ, o le toto sampling o le a leai se afaina.

  • Faʻasologa: 8.79 x 4.7 x 1.19 cm
  • Pauna: E tusa o le 47.6g
  • Taimi fuafuaina: 5 sec.
  • Fua o le toto Volume: 0.4 mmol / L
  • Vaefaʻatatau o le tau: 1.1 - 33.3 mmol / L
  • Manaoga mafaufau: 750 taunuuga
  • Faʻaiʻuga: plasma
  • Toto o le toto: O le toto fou toto
  • Galuega faʻatulagaina:
    • vevela: 6 - 44 ° C
    • humu vavalalata: 10-90% non-condensing
    • hematocrit: 20 - 60%
    • maualuga i luga o le sami: e oo atu i le 3048 mita
  • Puipuiga o Punaoa: 3.7 V masini molimoli polymerium lithium
  • Soifua le ola e aunoa ma le toe faʻaaogaina i le masani masani: 6-8 vaiaso
  • Puʻeina le malosi faʻapitoa: i le maeʻa ai o le 2 minute o le le toaga
  • Talosaga: e le faʻamapulaʻaina

  • Glucometer VanTouch Verio IQ
  • 10 suega
  • Manua le tasiTouch Delica
  • Lancets - 10 fasi vaega
  • Lolo
  • Mini USB cable
  • Tulaga
  • Faʻamatalaga faʻamaonia atoatoa ma manino

E le aofia ai faʻamatalaga puleaina.

O a tulaga e tatau ona teu ai le mita?

Teuina i le mataupu na tuʻuina atu ma le suʻega. O suʻega e faia i le vevela mai le66 i le 44 ° C ma le faʻamamafana mai le 10 i le 90%.

Taʻotoga faʻataʻitaʻiga puupuu

- faʻaofi le fua o fua i totonu o le atunuʻu faapitoa o le suʻega,

- a uma ona sui, faʻaaoga se mataʻu o le toto (1 μl) i se faamalama faapitoa e faʻaaoga,

- a maeʻa le lima sekone, o le a faʻaalia i luga o le lau.

Afai e te manaʻo e liliu le masini e matamata ai i fuainumera poʻo fuainumera, e tatau ona e taomi ma uu le OK OK.

O a tulaga e tatau ona teu ai le mita?

Teuina i le mataupu na tuʻuina atu ma le suʻega. O suʻega e faia i le vevela mai le66 i le 44 ° C ma le faʻamamafana mai le 10 i le 90%.

Taʻotoga faʻataʻitaʻiga puupuu

  • faʻaofi le fua o fua i totonu o se atunuʻu faapitoa i luga o le tagata suʻesuʻe,
  • pe a uma ona sui, faʻaaoga se mataʻu o le toto (1 μl) i se faamalama faʻaaoga faapitoa,
  • pe a uma le lima sekone, o le a faʻaalia i luga o le lau.

Afai e te manaʻo e liliu le masini e matamata ai i fuainumera poʻo fuainumera, e tatau ona e taomi ma uu le OK OK.

Glucometer OneTouch Verio IQ. Faatonuga i le pdf format.

Glucometer One Touch Verio Pro Plus (One Touch Verio Pro +) - faʻamatalaga faʻamatalaga:

O le One Touch Verio Pro Plus glucometer (One Touch Verio Pro +) o le masini pito sili lea ona faigofie ma saʻo mo le faʻafesoʻotaʻiina o le maualuga o le glucose (sugar) i le toto. E mafai ona e fuaina lou kulukose toto i totonu o le 5 sekone, i soo se taimi, i soo se mea. O le masini ua gaosia i Amerika e LifeScan Onetouch.

O le mamanu o le masini ua mamanuina i se auala e faigofie ai ona uu i lou lima. Glucometer One Touch Verio Pro Plus (One Touch Verio Pro +)? Ole polokalame faʻapitoa faʻapitoa lenei mo le faʻaaogaina i falemaʻi mo le mataituina o le kulukose i le tele o tagata gasegase.

O le tino mautu e mafai ai ona puipuia le siama, ma le aveeseina o le siakiina ole vaega ole suʻega e mafai ai e fomaʻi ma tausisoifua ona alo ese mai fasi pepa o suʻega. O lenei faiga e maua ai: 1.

faʻamaʻi pipisi - o le ki e aveese ai siaki suʻesuʻe e faʻaitiitia ai le faʻafesoʻotaʻi o le toto, o le foliga o le pito i luma o le mita e taofia ai le toto mai le atinaʻe mo le faʻaofiina o fasi siaki. 2. fua saʻo - faʻamaoni pe a faʻaaoga faʻataʻitaʻiga o le vevela, capillary ma arterial blood.

O le tekinolosi Smart Scan e siakiina faataitaiga faʻalelei i le 500 taimi, fetuutuunai le taua o le amanaia o le aʻafiaga o le faʻafefeina o mea. 3. taitaia se numera tele o suʻega. O le OneTouch Verio Pro + Meter e le manaʻomia le fesuiaiga. Faʻaaliga lanu ma le moliuila, faʻamalosi i luga o le lau i Rusia, faʻamatalaga sese sese.

Tasi le Touch Verio Pro Plus glucometer One Touch Verio Pro + - saogalemu ma le faʻatuatuaina: • Faʻasalaga mo le aveeseina faʻafuaseʻi o suʻega faʻasolosolo • O le lamolemole o le masini e faigofie ai ona fufulu ma faʻamaʻi pe a maeʻa le faʻaaogaina o kulini faʻamaufaʻailoga e le faatagaina ai le eleʻele ma vai eseese e tuʻuina ai le masini (in e aofia ai le faʻaogaina o le faamoega mo fasi faʻataʻitaʻiga) Le saʻo i le auiliiliga o toto vevela, capillary ma arterial: • Faafetai i le technological Scan technology, o siaki toto taitasi ua siakiina 500 taimi i le taimi o le fua, ua fuaina taunuuga maua faapea ona fetuunai Easy e faaaoga. • Leai se faʻamatalaga manaʻomia • Fautuaga i le gagana Rusia. • Faʻasalalau ni faʻamatalaga sese • Faʻafetai i foliga eletonika, e fetaui lelei i le alofilima o lou lima ma e faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina Le glucometer o loʻo faʻaaogaina i le One Touch Touch Verio Pro strips Test O le OneTouch Verio Pro + glucometer o le siakiina o le kulukose toto mo le faʻaaogaina faʻapitoa. E masani lava, o lenei masini e mafai ona faʻaaogaina e le gata i totonu o fale suesue, ae faapena foi i le fale.

Glucometer One Touch Verio Pro Plus (One Touch Verio Pro +) - faʻamatalaga:

Faiga Faʻapitoa: • Faʻamatalaga mo le faʻaogaina: O le OneTouch Verio®Pro + Blood Glucose Monitoring System ua fuafuaina mo suʻega a fafo e fomaʻi polofesa ma mo le faʻaaogaina o aiga e faʻamaonia le saʻo.

• O le mataupu faavae o le suʻesuʻeina o le enzyme: FAD-GDH (Flavin adenine dinucleotide dependent glucose dehydrogenase) • Faʻaogaina: e aunoa ma le coding • Faʻatali: ile plasma • Toto o le toto samasama: capillary, venous, blood arter • Fua o le toto toto: 0.4 μl • Faʻatonuga o le system: 99.7 % o faʻamaumauga o le polokalama i totonu o le ISO toleniga • Vaega: mmol / L • Fuataga mo le maualuga o le kulukose o le toto: 1.1-33.3 mmol / L • Vaega o le hematocrit: (%) 20-60% • Taimi fuafuaina: 5 sekone • Vaitaimi o le gaosiga o le auaunaga: 6 - 44 ° C • Vaʻaia galuega Totoga maualuga o le mita: 10-90% (e le o le gaosiga) • Maualuluga i luga aʻe o le sami: e oo atu i le 3048 mita (10000 futu) Vaega o le mita: • Mea o le mita: polycarbonate ma le suʻega mamafa mai se elastomer thermoplastic • Fausaga o le mita: 120 (umi), 51 (lautele ), 31 mm (ofiafia) • Mataea o le mita i maʻa: 137g • Faʻatinoga mo le faʻaaogaina le faʻasalaga o le suʻega: le faamau mo le aveeseina o le fasi siaki. • O le tino ua mamanuina mo le le itiiti ifo ma le 7,672 faasolosolo toe fai. • Malosiaga ma le tumau o le pusa o le suʻega: Fuafuaina mo le le itiiti ifo i le 7,672 faasologa o taamilosaga. • Toe i lalo: O le tua i tua o le a faʻaalia i taimi uma pe a uma le mita. Afai a maeʻa ni nai sekone, e leai se mea e tupu, o le a faʻamalo le tua i tua. A e kilikiina soʻo se ki, o le a toe liliuina, e aunoa ma le aafia ai o le faʻaogaina o le mata. • Faʻailoga leo ma lapataiga: o le mita mita e logoina ai le tagata e uiga i le faʻaalia o se faʻamalosi i luga o le lau pe faʻamaonia le maeʻa o le gaioiga, ma faʻalauiloa foi o faafitauli e ono aʻafia ai ma le mita, faiga o suʻega, taunuʻuga poʻo maʻa. • Faʻasalaga aunoa: 2 minute i le maea ai o le gaioiga mulimuli • Faʻafesoʻotaʻi i le komepiuta: fesoʻotaʻiga USB • Manatua: 980 fua o le maualuga o le glucose toto, 200 iuga o fofo taulima, 50 taunuuga o fofo e pulea ai le laina o fuataga • Faʻaalia o le tala faʻasolopito: faʻaaliga faʻaalia i le mata e oʻo i le 5 taunuʻuga mulimuli mulimuli • Malosiaga e iloa ai mea sese: ioe. - Faailoa atu le faʻaaogaina o mea sese ma se savali i luga o le mata. Pamu: • Aofaʻi o maa: 2 AA maʻa maʻaleʻale • Auai batini: 2 x 1.5V • Ola faʻaola: ia le itiiti ifo ma le 7 aso o le ola o le ola mo le faʻaoga masani, e tusa ai ma: o - mūmūmūmū: 22 ° C (± 5 ° C), o - taimi faʻatali 21h 40 min i le aso, 7 aso i le vaiaso o - 140 fua i le aso, 1 min mo fuataga o teteʻe i vailaʻau faʻasaina (o le mita na tofotofoina mo le tetee atu i le 7 672 o vaʻalele mama) Suʻega- afifi: • OneTouch Verio test strip plate • Suʻega o le Enzyme: FAD-GDH (Flavinadenind glucose dehydrogenase faalagolago i le nucleotide) • Lalagaina o le ola o fasi fuataga: faʻaalia i luga o le faʻailoga o le fagu faʻatasi ai ma ni faʻataʻitaʻiga • Aso o le faʻamatuuina o suʻega: aso e tatala ai le fagu + 6 masina. • O le umi o le teuina o fasi siaki: 22 masina • O le faapipiiina o vaega ole suʻega: o se fagu e iai se ufi faʻapipiʻi ma faʻatasi ai ma le susu, 25 fasi pepa i totonu o le tasi fagu • Faʻaaogaina o le susu: i luga o puipui i totonu o le fagu • Anticoagulants: samples toto toto toto fou e mafai ona aoina i masini tofotofo faatasi ai ma le faaopoopoina o le sodium heparin, lithium heparin, potassium EDTA ma le citrate citrate. Aua nei faʻaaoga le sodium fluoride / oxalate poʻo isi tui puipuia, poʻo le puipuia. • Faʻasaʻo faʻasalaga mo le faʻafefeina o vailaʻau: ioe. Faʻasaʻoina le iai o le 57 mea faʻafefe masani, e pei o maltose, paracetamol / acaminamin, vitamini C ma isi i faʻamaʻi togafitiga. • E le faʻaeteete i le maualuga o le okesene i le faataitaiga: ioe. E fetaui lelei mo le suʻeina o tagata mamaʻi o loʻo faʻafofoina le okesene. • Nofoaga faʻapipiʻi toto totoʻa: tamatamailima • Faʻailoaina o faʻataʻitaʻiga: ioe • Faʻasalaga faʻatapulaʻaina mo le faʻamaoniga o le faʻaaogaina o le toto: ioe • Faʻataʻitaʻiga faataitai faataitaiga: leai • Fale maualuga-malosi: ioe One Touch Verio Pro Plus Glucometer One Touch - - meafaigaluega: 1. OneTouch Verio Pro + glucometer (i maʻa), 2. Mea e teu ai oloa, 3. Tusi a le tagata faigaluega, Faʻataʻitusi: Life Scan, Suiselani (Faʻasalalau: Johnson & Johnson, ISA)

Glucometer one touch verio iq - faatau i Moscow: tau ma iloiloga, faatonuga mo le faʻaaogaina, faʻamatalaga, tuufaatasiga

  • OneTouch Verio®IQ Meter
  • Tulaga
  • Tasi Touch Verio® Test Strips
  • OneTouch® Delica® Puncture Handle
  • Sterile lancets
  • Lolo
  • Mini USB cable
  • Tusi a le tagata
  • Taiala Amata Taiala

O le OneTouch VerioIQ VanTouch Glucometer e faʻaaogaina le tekonolosi fua o le toto toto fou. I le lima sekone, o le tele o fuataga e ave. A maeʻa lena, o faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faʻafaigofieina i le matematika ma o le taunuuga e faʻaalia ma le saʻo saʻo. Faʻafetai i le tekinolosi a ColourSure ™, o se lanu felanulanuaʻi e aliali mai i luga o le mata i taimi o faʻasalalauga faifai pea o maualuga ma le maualalo o le kulukose. O le mea e malie ai, o le OneTouch VerioIQ mita e talitutusa lava ma le iPod. O loʻo i ai se foliga fiafia, susulu. Faʻasalaga faigofie. Faʻasalaga le pito i luma o le suʻega. O VanTouch Verio IQ mita (OneTouch VerioIQ) e leai ni maʻa. Ae, o loʻo i ai, ae o le maa. E molia le tagata suʻesuʻe i le eletise (sau i totonu o le fesoʻotaʻiga), pe mai se port i USB masani i totonu o se komepiuta poʻo soʻo se isi lava eletise. O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina i le mita lava ia o loʻo faia i le mea laititi-telefoni. O loʻo taʻua o Delica ("Delica", mai le upu "eleelea"). O le auʻau o loʻo i ai se filifiliga o le lautele o le loloto o puncture. O a latou lalaga ... tasi le tolu pito sili ona mimiti nai lo se tasi o analogues. O le manoa e matua malamalama lava ma e iai le faʻaleleia o le toto, e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le laʻau, lea e faʻaitiitia ai le manua o le paʻu, ma le maua o le pa'ū i le toto e leai se mea leaga. . O faʻamau uma e fesoʻotaʻi faʻatasi ma e mafai ona toso uma i fafo ma suʻe ai le suka. E matua faigofie lava! O le mea moni, o le mita taʻitasi. New, modern, compact, faigofie ona faʻaoga, faʻatasi ai ma se atunuʻu faʻaoga ma le lanu lanu. Mo le faʻasilasila faigofie o le vaega o le suʻega, ua tuʻuina atu se faʻafanua, e mafai ona faʻaaogaina le toto i le suʻega i itu uma e lua (talafeagai mo tagata taumatau ma lima tauagavale). O loʻo i ai se faʻatinoga o faailoga "AE LEʻI FOʻI" ma le "PE AFIA LE FAʻAMATALAGA." O loʻo faʻamaonia le nofoaga o suʻega (e le pei o isi auga i luga o le maketi Rusia) - e taua tele mo le fuaina o le kulukose i tamaiti laiti i le po. E le manaʻomia ona e susulu le malamalama i luga o le laʻau. O se laʻitiiti itiiti lava o le toto e maua ai le fua saʻo o fua - e na o le 0.4 μl. O le masini e sau ma se pulufana matagofie, leai se tiga One Touch Delica!

Glucometer Van Touch Iio (One Touch Verio IQ) + 10 pepa faʻataʻitaʻi

E faigata ona mafaufau i le tele o masini eseese mo le maʻisuka ma isi tagata gasegase e maua i gasegase gasegase gasegase o loʻo i ai nei. O se tasi o mea pito sili ona aoga ma taua, o kesi - o mea faʻapitoa e mafai ai ona e fuafuaina le maualuga o le suka i totonu o le toto i ni nai minute.

Faatasi ai ma le tele o ituaiga o mea faigaluega, o se upu ese e taua le tau atu Glucometer Van Touch Verio IQ.

O le a le OneTouch Verio Iq Glucometer?

O lenei masini faʻapitoa e mafai ai ona e malamalama pe faapefea ona aʻafia le toto o le suka i totonu o le toto i le inisalini, meaʻai ma mea faʻaletino.

E le gata i lea, ao faagasolo le fua, o lenei masini e iloilo ai taunuʻuga.

I le tulaga o fua faʻateleina i le maualuga poʻo le maualuga o le kulukose, ona Tasi Taʻi Mata lipoti lenei i le faailogaina o le savali i le lanu.

O lea faʻapitoa o se mea faʻaonaponei faʻatasi ma mea lelei uma - maualuga le pito i tua o le la, e tutusa ma le lau. E le gata i lea, o loʻo lagolagoina le atinaʻe gagana gagana Rusia. O se taunuuga o le faʻaaogaina o tekonolosi aupito lata mai o le tele o fuataga, o le auʻiliʻiliga o le aofaʻi o le kulukose i totonu o le toto e maua saʻo lava.

O a vaega autu o le van e paʻi ai i le verio aikyu?

O lenei masini e tele naua foliga e iloagofie mai isi masini:

  • Muamua o le faʻaaogaina o tekonolosi lata mai mo le fuaina o le suka toto. Mafaufau, i le naʻo le 5 sekone, o le mita e sili atu i le afe sikuea, faʻamaopoopoina le tasi ma le isi ma tuʻuina atu le sili ona saʻo.
  • Lona lua, mo le tele o tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi pipisi o le gaosiga, o mamanu ma ergonomics e taua. Mo le maualuga maualuga o le faigofie, faʻapea foi ma le faigofie o le iloa, ua tuʻuina atu e le au atinaʻe lenei 'eleʻele i se' ata 'fiafia' ma le susulu, faʻatasi ai ma le sili atu ona lelei. I le pogisa po o se nofoaga le lelei, e faigofie foi ona faʻaaoga le masini, talu ai o loʻo i ai se pito sili ona maualuga o le nofoaga o loʻo faʻapipiʻi ai le laupepa.
  • Lona tolu, o le glucometer o lenei faasologa ma le gaosi oloa e iloga i le lava o le motu, e mafua mai i le mea moni o lenei masini e leai ni maa, ae o se masini gafatia. E molia le mita i le faʻaaogaina o le eletise e sau i le masini.
  • Fa, o se isi upu e tatau ona tautalagia e uiga i le peni mo le togiina o tamatamai lima, e igoa ia Delica. O le masini ua faʻapipiʻiina i lenei auʻau, o loʻo i ai le tele o vaʻaiga loloto o le loloto. I le taimi lava e tasi, o lenei masini e maualalo le mamafa, ei ai se masini faʻapitoa e matuā faʻaitiitia ai le tiga (ona o le i ai o se faʻamautu mai vaipuna, faʻamaluluina o le pipisi).
  • Lona lima, mo se fuataga atoa, o se siʻitia o le toto ua lava, o le masini e mautinoa ai le ausia o se fua saʻo.

O nei mea e 5 e mafai ai ona faia le filifiliga saʻo e fiafia i lenei glucometer.

Faʻatau le mita o le kulukose toto Van Touch Verio IQ

E mafai ona e maua ile faleoloa i le initaneti mo le maʻisuka Diatech pe sau i lo matou ofisa i Izhevsk ile:

  • Izhevsk, st. Autalavou 111, o. 300 (fogafale 3)
  • Izhevsk, st. Gorky 79, off.220 (1st floor)

A e faʻatau mai se glucometer, o le a tuʻuina atu e le aufaigaluega ni aʻoaʻoga talafeagai, ma o le ae mauaina foi se faʻamaoniga e le faʻamaonia i luga o lenei masini ma e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi mai i matou pe afai o le malepelepe o le glucometer.

Seti se tasi Touch Verio Meter introductory commentary mai le tuufaatasiga o la tatou meaola faafomaʻi Onlin

Tasi le Touch Verio IQ Meter Seti le amataga. Tusi se toe iloiloga ma maua le tuufaatasiga o le IQ SET ONE TOUCH Verio Initiat i totonu o la tatou faleoloa o le falemaʻi faʻainitaneti o loʻo faʻaaogaina

Ava i totonu o le 1-2 aso pisinisi

Faʻalogo: o le mea mulimuli i le faʻasoa!

amata aso:

Vaʻai tulaga faʻapipiʻi mai - Tuusaʻoloto mai le 99 €
Tagaʻii le lisi

Le tasi Touch Verio IQ LIFESCAN glucometer ua teuina ma faʻaalia toto toto 7, 14, 30 ma le 90 aso faʻatasi ma lona manatuaina o 750 iuga.

Fautuaga ma fautuaga ile ONE TOUCH Verio IQ

A e faʻapipiʻi se fasi siaki i le OneTouch Verio IQ, o le faʻaofiina o le laasaga o le suʻega ma le faʻaaliga o loʻo faʻaalia ai le lanu ina ia i ai le malamalama mo le suʻega i le pogisa ma vaai i iuga ma faʻamalo.

O lenei mita e galue i fasi pepa e faʻamaonia e aunoa ma le faʻasologa. E mafai ona aveese le toto mai itu taʻitasi o le fasipepa.

O taimi uma e faia ai se siaki, o le a otometi lava ona sailia e le tagata taʻavale ituaiga o le maualuga poʻo le hypoglycemia ma faʻaalia pe a ia mauaina.

O le tagata taalo e faʻaaoga se lanu lanu: lanu mumu mo le hyper ma le hypo blue mo le faʻaalia o le ituaiga o faʻamatalaga na vave ona iloa. E 2 vaiaso le ola o le ola. Ina ia toe faʻaleleia, e le na o se mea faʻapipiʻi AC poʻo se tele-cable cable.

-1 OneTouch Verio (pamu na aofia ai) Tasi o le test OneTouch Verio -10 -1 Tape -10 Vili vaʻavaʻa 1 Faʻatauga -1 Taiala -1 Faʻamatalaga amata

LifeScan o se taʻitaʻifaga taʻiala i le maketi o le pulea e le tagata lava ia. O aso uma lava, e silia ma le 3 miliona tagata i le lalolagi atoa e faʻaaoga le mita LifeScan. O a tatou oloa e mafai ona suia ai le ola o le maʻisuka.

O le olaga o LifeScan e alu atili. Mo le puleaina o le maʻisuka, e sili atu nai lo se mea faigaluega. Ina ia lelei le puleaina o se gasegase faaumiumi, e tatau ona iloa e le tagata maʻi lona maualuga o le kulukose toto, e pei o le fuaina ma le pulea o lenei faʻamatalaga.

O le mea lea tatou te talitonu ai o se tasi oa tatou galuega autu o le tuʻuina atu lea o faʻamatalaga sao ma manino. O a tatou kulukose o le toto e mafai ona fesoasoani e faʻaleleia le lelei o le olaga mo tagata e maua i le maʻisuka.

TasiTouch Verio® Pro + Blood Glucose Monitoring System

Aua nei galo! Totogi faʻaletupe mai 1000 rubles! Faʻamatalaga auiliili ...

2014 Fou! Glucometer Professional Van Touch Verio Pro Plus (One Touch Verio Pro Plus) - se masini mo le fuaina o le maualuga o le glucose (suka) i le toto mai le LifeScan Johnson & Johnson (LifeScan Johnson & Johnson). Fuafuaina mo le faʻaaogaina faʻapitoa. E mafai ona faʻaaoga mo le faʻaaogaina o le fale.

Vaega:
e uiga i E galue i le toto paʻu mai le tamatamailima, faʻapea foi ma le toto vevela ma le toto.

e uiga i saʻo ole taunuʻuga 99.7% (598/600) toto toto mai se limatusi
e uiga i saʻo atoatoa o taunuʻuga 99.5% (199/200) toto totoʻa
e uiga i saʻo ole taunuʻuga 100% (177/177) toto vevela
e uiga i faʻasologa o plasma
e uiga i otometi tifaga
e uiga i faʻasolo i fafo le kiliva siaki
e uiga i sese ma le le faʻamaonia lapataiga
e uiga i lisi i le gagana Rusia

Suega saʻo ole EGA (3 ituaiga o toto)

Vailaʻau NO LE aʻafiaga o le taunuʻuga:
e uiga i Anticoagulants. O toto toto atoa e mafai ona faʻaaogaina i faʻamaumauga nei: heparin, citrate, EDTA.

Vailaʻau e aafia ai le taunuuga:
e uiga i Aua nei faʻaaoga le mita pe a iai se mafuaʻaga e masalomia ai, pe afai e iloa lelei o le toto atoa o le tagata maʻi o loʻo aofia ai mea e le manaʻomia e pei ole xylose poʻo le PAM (pralidoxime).
e uiga i E le talafeagai le faʻaaoga o toto toto atoa ma faʻamaumauga nei: fluorides ma oxalates.

Sini leo ma lapataiga.
e uiga i O le mita o loʻo faʻaalia i se faailo leo e uiga i faafitauli e mafai ona iai faatasi ma le masini fua, faiga o suʻega, taunuʻuga o suʻega poʻo faafitauli i maʻa.

Malosiaga aunoa i seleselese, taofiofi aunoa 2 minute i le maea ai o le gaioiga mulimuli.

Faamatalaga auiliili i faatonuga. E mafai ona e siiina faatonuga mo le tasi Touch Verio Pro Plus glucometer i le faʻamaufaʻailoga "Faatonuga"

E faʻaaogaina e le mita sikola tofotofoina:
e uiga i
Tasi Taʻi Faʻailoga Faʻailoga mo le OneTouch Verio

Faʻatasi i le faʻafeiloaʻiga:
e uiga i Glucometer VanTouch Verio Pro plus (OneTouch Verio Pro +)
e uiga i Tulaga
e uiga i O le aoaoga i le Rusia ma se kata pepa faʻataonia.

P.S. suʻega faʻasolosolo ma laupepa mo le penisini penisini masini tuusao. Afai e manaʻomia lou fuaina o le suka i le tele o taimi, aua nei galo e faʻatonu le aofaiga tatau o mea taumafa ma le masini.

Faamauina o le resitala Numera ФЗЗ 2012/13425 na tusia i le aso 27 o Tesema, 2012

Galuega leo: leai

Fua faʻatatau: glucose

Auala fua: eletise

Taunuʻuga Faʻapitoa: i le plasma toto

Fua o le Toto toto (μl): 0,4

Taimi o fua (sec.): 5

Manatua (numera o fua): 980

Fuainumera Faamauina (fua mo aso X): leai

Fua Faʻatonu (mmol / L): 1,1-33,3

Suʻega o Suʻega Faʻailoga: otometi

Faailoga Taumafa: leai

Pusa afifi o le suʻega: gaʻo

Pauna (g): 137

Umi (mm): 120

Tautele (mm): 51

Maʻi (mm): 31

Fesootaiga PC: USB

Tulaga o le Battery: AA

Talosaga (tausaga): 3 tausaga

Glucometer One Touch Select! Tau, Faamatalaga, Faʻamatalaga, Aotelega! Faʻatauina o le Tasi Tasi Filifili le mita e aoga i Bodree.ru!

O le OneTouch Filifili le glucometer o se masini mo le siaki i aso uma o maualuga o le kulukose o le toto, ua fuafuaina mo le faʻaaogaina o le fale, mo tagata e fiafia i le faigofie, saoasaoa ma le saʻo o fua. Ole taimi ole fua e naʻo le 5 sekone!

O le mita e matua faigofie lava ona faʻaogaina, o se toto itiiti e manaʻomia mo suʻesuʻega (na o le 0.6 microliters).

O faʻatulagaga o fuataga taʻitasi e faʻaalia i luga o se faʻaaliga lapoa, e mafai ona mafai ona faʻaalia i foliga o fusi ata ma tusiga i le gagana Rusia. E faigofie lava mo tagata e le lelei le vaai.

O le saʻo o iuga e faʻamaonia e ala i siaki faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. O le masini e otometi lava ona alu i le 2 minute pe a uma le faʻaaogaina.

O le OneTouch Select mita e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta mo le fesiitaiga o faʻamatalaga, faʻapipiʻiina se manatua mo le 350 fuataga ma fuafua le fua faʻatatau mo le 7, 14 ma le 30 aso.

O lenei mea o le a mafai ai e oe ona teuina faʻamaumauga o fuataga, tausia se pepa o fuataga a le tagata lava ia, ma fesoasoani pe ae alu i le fomaʻi.

E mafai ona e faʻaaoga le mita e avea o se api lea o le ae iloa manino ai se suiga i le kulūkose i totonu o lou toto.

O le OneTouch Select mita e oʻo mai i le 10 SpecialTouch Select Trial Test, 10 vailaau faʻamaonia, se peni mūmū mo le tosoina ma se tau faʻatauga e tumau mo 1,500 fua. Ua saunia le masini mo le faʻaaogaina ma e mafai ona vave amataina le faʻatinoga. O le pusa foi e aofia ai se ato mo le teuina ma le aveina o mea uma.

E taua tele le fuaina o le toto kulukose. O fua o le suʻega o le a tuʻuina atu ia te oe faʻamatalaga e uiga i suiga uma o le tino ma pe faapefea ona aʻafia itu o lou maʻisuka.

Fautuaga i le Rusia, toetoe lava a leai se tigaina o le puncturing, faailogaina o taunuuga aʻo leʻi maeʻa ona 'ai - o mea uma ia e faigofie ai le mita ona faʻaaoga.

Faʻafouina le Tusi Muamua OneTouch VerioIQ Glucometer | | Fomaʻi Tala Fou ile Medego.ru

| Fomaʻi Tala Fou ile Medego.ru

O nisi taimi e foliga mai i le lalolagi ei ai le tele o ituaiga o glucometers e pei ona i ai tagata e maua i le maʻisuka. E le gata i lea, o loʻo tuʻuina atu e le gaosi oloa se ituaiga masini ma se tulaga tulaga ese o galuega tauave e ese mai i isi.

O lea, ina ua faasilasila e LifeScan lona OneTouch Verio IQ Meter fou, sa matua fia iloa e tagata uma se isi mea e mafai ona maua i lenei vaega.

O le masini e faʻamatalaina e tagata atiae e avea ma "muai faʻataʻitaʻiga e mafai ona maualuga ai maualuga ma le maualuga o le kulukose o le toto ma taʻu atu ia i latou i se savali lapatai i le mata."

O le VerioIQ o se tagata e faʻapipiʻi lima ma faʻataʻitaʻiga faigofie i le fa o faʻamau faʻamau, ma le faʻaaliga lanu, manatua mo le 750 faʻamatalaga ma lagolago le Igilisi ma le Sipaniolo.

E pei o le tele o glucometers, o le aoina o toto mo le auiliiliga e faʻatinoina e ala i le tosoina o se tamatamailima i se tipiga faapitoa.

O se faʻaleleia atili o le masini o le polokalama PatternAlert, lea e faamaumauina ai taimi ole taimi ile vaitaimi ole 5 aso ole maualuga ole maualuga o le kulukose o le toto ma le maualalo, o lea e le talafeagai ai le faamaumauina o ogalaau.

E ui lava mo i latou e mataʻituina ma le totoʻa a latou faʻatinoga, e le o se faafitauli, e manino lava e tele tagata gasegase o le a vaʻaia se avanoa lelei i lenei tulaga fou.

O loʻo mulimuli mai upusii mai se faʻatalatalanoaga ma le Kamupanifa faʻatau o Kamupani Bandscan, Kamal Bandal.

Fesili: Mata e mafai ona e taʻuina mai ia i matou sina mea e uiga i lau NewTouch VerioIQ oloa fou ma ona tulaga tulaga ese?

O le ki i le maʻisuka o le tausia lea o le suka i le tulaga masani. I le masani ai, e te manaʻo e faʻaitiitia le maualuga ma pa'ū.

Ole suʻeina o le toto e mafai ai e le tagata maʻi ma le fomaʻi ona maua mai faʻamatalaga e talafeagai e faʻamaonia ai oloa e aʻafia ai le maualuga o le suka ma faia ai le taimi talafeagai.

Ae tele lava ina faʻatuina au taunuʻuga ma a latou faʻatinoga faʻatinoga o loʻo iai se faigata.

OneTouch VerioIQ o le muamua ma le na o le auiliiliga e siakiina tumutumu ma paʻu i le kulūkose ma lapatai e uiga ia i latou e ala i le faʻaalia o se savali ile mataʻitu. I suʻega taʻitasi, e faʻatusatusa ai e le suʻega le taunuʻuga o loʻo i ai nei ma i latou na maua i le taimi muamua ma logoina le tagata maʻi pe a iai se eseesega faifaipea mai le masani.

E taua tele lenei mea mo tagata gasegase i le inisalini, oeo loʻo i ai le faʻaitiitia o le suka i le suka. O le mea lea, o le siakiina e le aunoa o le toto o le suka e mafai ona avea ma fofo.

I le faaopoopo atu i le suʻega, o loʻo tuʻuina atu se tusi lesona auiliili e faʻamatalaina ai mafuaʻaga talafeagai o mea le talafeagai ma auala e faʻafaigofie ai le maualuga o le suka.

Fesili: E i ai sau fuafuaga e te ulufale atu i le maketi tau smartphone?

Ua matou iloa e tele le gasegase e faalagolago i luga oa latou telefoni feaveai e faia le tele o galuega masani, ma o le a faigofie mo i latou ona pulea iuga o suʻega e faʻaaoga ai se tusi faʻapitoa.

E ui lava i lea, tatou te le o faʻasalalau ni oloa fou, aʻo tatou faʻaauau pea ona saili mo tekonolosi fou e mafai ona sili atu ona faʻaaogaina i aso uma o tagata gasegase ma fesoasoani ia i latou i le mataituina ma le puleaina o latou faatinoga.

Fesili: O le a se mea e te manatu i le tulaga sili ona mataga i le puleaina o le maʻisuka?

O le taimi nei ua matou iloa le tausaga o faʻamatalaga. E manaomia e tagata maʻi se malamalamaaga oa latou taunuuga ma a latou taga. Ma o se tasi o auala sili e fesoasoani ai ia i latou i lenei mea o le tuʻuina atu lea o le mea aupito sili ona lelei mo le siakiina o aso uma.

Ma o iinei e taua tele le faafaigofieina ona faaaoga, malamalama ma talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te iloa o le tele o tagata gasegase e faʻafetaui a latou kulūkose e ala i le tagofia o vailaau i luga o le tino, ae le o le fenumiai i le sailiga mo mafuaʻaga o suiga le lelei.

I lenei tulaga, e mafai ona latou maua se ituaiga alalaupapa televave, o loʻo feagai ma ni tumutumu ma pa'ū i lalo ma le le malamalama i mea na mafua ai.

O le mafuaʻaga lea na matou atiaʻe ai le OneTouch VerioIQ System, aua matou te talitonu o se fofo fou lea e mafai ona fesoasoani tele i tagata gasegase i le malamalama ma le faʻatinoina o la latou faatinoga.

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina

O le OneTouch Verio®IQ Blood Glucose Monitoring System ua mamanuina e fuafua ai le maualuga o le glucose (sugar) i le toto toto fou atoa ua aveesea mai lou tamatamai lima. E mafai e fomaʻi soifua maloloina ona faʻaaoga toto samasama.

O le OneTouch Verio®IQ toto monitoring system ua fuafuaina mo le faʻaaogaina faʻapitoa i fafo atu o le tino (mo vitio in vitro) ma fesoasoani e pulea le aoga o togafitiga o le maʻisuka.

O le tino e mafai ona faʻaaogaina e tagata e maua i le maʻisuka i le fale mo le siakiina e le tagata lava ia ma tagata fomai i totonu o le falemaʻi.

Tuua Lau Faamatalaga