Drops Beresh faaopoopo

E tusa ai ma faatonuga i Beresh Plus, o mea aoga o le vailaʻau o vanadium, fluorine, cobalt, nickel, magnesium, manganese, boron, iron, copper, molybdenum, zinc. O tagata e maua ai le pata o le sodium edetate, glycerol, faapea foi le aminoacetic, succinic, ascorbic ma boric acid, vai faamama, acid corrector.

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai suauu suavai suamalie o minerale ma elemene:

  • O le zinc o se vaega taua o se numera o enzymes, e aofia ai le alcohol dehydrogenase, transferase, oxidoreductase ma le carboxypeptidase. O le vailaʻau e aofia ai i le gaioiga o le T-lymphocytes, le metabolism o protein ma le lipids, e maua ai le malosi ma le faʻamalosia o gaoioiga,
  • Fluoride e talafeagai mo le faʻamaʻiina o nifo ma ponaivi,
  • O le uʻamea e aafia i le faagasologa o le erythropoiesis, ma o se vaega o le hemoglobin e tuʻuina atu ai le okesene i masini,
  • O le Copper e aofia i tali le tali atu, faia o toto ma le manava o le tino,
  • O Manganese e faaosofia ai le manava o le tino ma afaina ai le atinaeina o ponaivi,
  • O Molybdenum e pei o se tagata e le enzymatic cofactor ma auai i faiga faʻalelei,
  • Vanadium fesoasoani e faatumauina le maualuga o le hemoglobin, e aofia ai i le gaosia o le gaioiga ma le alualu i luma,
  • Nickel o se vaega tāua o le tele o faiga faʻavae i le tino.

Pe a faʻaaoga le Beresh Plus, e fesoasoani i le tulafono faatonutonu ma le faʻamautuina o metabolic processes, ei ai le malosi lautele o le tino ma le immunomodulatory.

Faʻaaogaina o mea tau vailaʻau faasaina o le fualaau faasaina Drops Beresh faaopoopo

O le sauniuniga o loʻo i ai se vaifofo suamalie o vailaʻau oona ma elemene o loʻo i ai faatasi ma le fesoasoani o faʻamaopoopo faʻatasi o loʻo aofia ai i totonu o fualaau o meaola. O elemene o elemene e taua tele i le tausisia o le paleni o le tino. O le tele lava oi latou o loʻo i totonu o siama e masani lava ona i ai i le tulaga o mea faʻatasi o le enzymes, e maua ai a latou gaioiga, faia se sao i le faʻamautinoa o le fausiaina o macromolecules e le o le enzymes, i le faatumauina o le maualuga o vitamini ma hormones i le tino o le tagata.
O le le atoatoa o le Micronutrient e mafai ona tupu i tagata soifua maloloina, mo se faʻataʻitaʻiga, i nisi o vaitau (tauleʻaleʻa, matua ma seneturi), poʻo le faʻapitoa faʻapitoa (i le taimi o le maʻitaga ma le lactation), i taimi o le faateleina o manaʻoga mo i latou. O nisi faʻamaʻi ma togafiti togafitiga e mafua ai le atinaʻeina o vaivaiga micronutrient, lea e mafai ona faʻaalia i le tele o faʻamaʻi faʻamaʻi. E tusa lava pe itiiti le lelei o elemene e mafai ona i ai se aafiaga leaga i le tulaga o le tino, tulaga faaletino ma le lautele o le tino, ae maise lava i le vaitau o le faamalolo pe a mavae gasegase ma taotoga.
Drops Beresh Plus o loʻo i ai le tele o elemene taua. O le mafuaʻaga o le faʻaaogaina o mataʻu o le faʻaaogaina o le numera talafeagai o elemene o loʻo i totonu o le tino, ia lava e faʻamautinoaina ai le gaioiga o meaola e faalagolago ia i latou, e aofia ai:

  • uʻamea e aʻafia ai le fatuga o le hemoglobin ma le tele o enzymes, o le metabolism RNA e manaʻomia e tausisia ai le tulaga puipuia,
  • zinc afaina ai le gaioiga o le enzymes e aafia i le hematopoiesis ma le tuufaatasiga o mea amino oona, o le gaioiga o le pancreas ma le vavalo fafine, tulaga le tumau, galuega toe fananau,
  • magnesium e talafeagai mo le gaioiga masani o le myocardium ma maso skeletal, puipuiga o antioxidant, o le faia o ponaivi ma nifo, protein, carbohydrate ma le gaʻo gaʻo, o le gaioiga o mea o le nerve,
  • O Manganese e aʻafia ai le gaosia o le ponaivi, le fausiaina o ponaivi ma le tilotilo, puipuiga o le tino,
  • apamemea e aafia ai le tulaga o le puipuia, puipuia o le tino,
  • vanadium ma nickel faʻasaʻo le mea o loʻo i totonu o le cholesterol i le toto, o le maualuga o lona maualuga o se mea taua tele mo le atinaʻe o maʻi cardiovascular,
  • E aofia ai Boron i le fesuiaiga o le calcium, magnesium ma fulukalama, i le faia o le ponaivi.

Drops Beresh Plus faʻalauteleina le teteʻeina o le tino i faʻamaʻi eseese. E leai ni faʻalavelave faʻafefe i le faʻaaoga umi, e leai ni faʻalavelave ma mea e aʻafia ai.
Pharmacokinetics O mea aoga o le fualaau faasaina Drops Beresh Plus o loʻo faʻaleleia lelei i totonu o le vaega o meaʻai, o loʻo faʻamautinoa ai le digestibility o elemene. Suesueina o le Pharmacokinetic i taifau e faʻaaoga ai le isotopic tuufaatasia. Faʻavaeina o elemene 72 itula i le maeʻa ai o le pulega e faʻamaonia ai i totonu o mea gaosi o le vailaʻau Drops Beresh Plus:

  • o le uʻamea e faʻaaogaina i le tele o mea taua (e tusa ma le 30% o mea e aofia ai),
  • zinc, cobalt ma le molybdenum o loʻo faʻaaogaina i le tele o mea (e tusa ma le 5, 6 ma le 4% o mea e aofia ai),
  • manganese ma nickel o loʻo gauai i le itiiti ifo o le taua (e tusa ma le 2 ma le 1% o le anotusi).

Faʻaaliga Beresh Plus

O le Beresh Plus ua faʻataʻitaʻiina mo tagata mamaʻi i tulaga e tuʻuina mai ma se manaoga tele mo elemene, poʻo le le lava o mea latou te faaaogaina i meaai. E aofia ai:

  • Le lava o meaai paleni, e aofia ai le maʻisuka, meaai faapitoa ma taumafataga o meaʻai,
  • O le vaitaimi o le faʻamavaega i le maea ai o gaioiga ma faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi,
  • O le vaivai, le mautonu, le lava le fiaai, vaivaiga,
  • Faateleina gaioiga faaletino, e aofia ai le tele o taaloga,
  • O le vaitaimi o le taamilosaga.

Auala e faʻaaoga ai Beresh Plus ma atumaga

O faatonuga i le Beresh Plus e taʻu mai ai o le vailaau e sili ona lelei ma taumafa i le taimi e tasi e tusa ma le 50 mg o le vai (fualaau suamalie, syrup, fualaau suamalie, vai) poo le 50-100 mg o vaitamini C. O le aso i aso taitasi ua faatonuina i le fua faatatau o le 1 le pa'ū 1 kg o le mamafa o le tagata ma vaevaeina i 3 inumaga. O le umi o togafitiga e fuafuaina e le aoga ole aoga o fualaau faasaina ma le maʻi. Afai e manaʻomia, e mafai ona faia se vaega lua o togafitiga.

Mo le faʻamoemoe o le puipuiga, o le vailaʻau e ave i aso taitasi i le fua faatatau o le 1 pa'ū mo le 2 kilokalama o le mamafa o le tino o le tagata maʻi, vaevaeina i le 2 inumaga. E tusa ai ma iloiloga o Beresh Plus, o le togafitiga sili ona lelei e mafai ona ausia pe a mavae le 6 vaiaso o le faʻaaoga masani o lālā.

O le fualaau faasaina ua fautuaina e ave i le taimi o le maitaga ma le lactation.

Contraindications Beresh Plus

E tusa ai ma faatonuga, e le o faatonuina Beresh Plus mo tagata e leai se faaletonu o le tino, o le gasegase i metals ma vaega o le mataʻu, faapea foi ma faamai pipisi ma le paʻu o le paʻu ma le iron metallolphy, e aofia ai le Westphal-Wilson-Konovalov faamai (lesepalicularular dystrophy), hemochromatosis (mea vaivai metabolism ), o le hemosiderosis (sili atu le teuina o hemosiderin i totonu o le tino).

Faamatalaga Faaopopo

E le tatau ona tuʻuina faʻatasi togafitiga o Beres ma isi fualaau oona e aofia ai elemene e tutusa ma ia, ma o le va i le va o doses of drops and other drugs e tatau ona le itiiti ifo ma le 1 le itula.

Aua le aveina le oloa ma le kofe poʻo le susu, pei o lenei tulaga, o le faʻaitiitia o le faʻaleleia o vaega o le oloa e mafai.

Pe a faaopoopo le Beresh Plus i le lauti, e ono faʻapogisa le fofo.

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e le aofia ai ni mea e le talafeagai, o mea e puipuia ai ma gaʻo.

O fualaau e faʻatapulaʻaina i tamaiti pe afai e sili atu le mamafa o le mamafa o le tino i le 10 kilokalama, ma na o lalo o le vaavaaiga malosi a le fomaʻi.

E tusa ai ma faatonuga, e tatau ona teuina Beresh Plus i se pogisa, malulu, mago ma le mamao e mafai ai e tamaiti.

Mai i falemaʻi ua faʻatuina i luga o le faʻasologa o le-counter-counter.

Faiga faʻapolopolo

O vailaau faʻapitoa e maua i totonu o fagu maligi tioata e iai se mea faʻapitoa ma se pulou faʻamaufaʻailogaina. I totonu o le falemaʻi e mafai ona faʻatauina ni koneteina o le 30 ma le 100 ml. O le vailaʻau faʻatau e faʻatau atu i pepa afifi faʻatasi ma faatonuga mo le faʻaaogaina.

O fualaau e tatau ona teuina i se nofoaga malulu. E le sili atu i le 25 tikeri le malulu o le ea. O le taimi faʻatinoga e 4 tausaga mai le aso o le gaosiga.

A uma ona lomia le oloa, e mafai ona faʻaaogaina mea o le fagu mo le ono masina. E faʻasaʻoloto e aunoa ma se faʻamaumauga. Atunuu na afua mai - Hungary.

O le vai lanumeamata, lea e le maua ai se gaioiga, o loʻo aofia ai elemene ma suauu meli e lagolagoina ai le paleni o le tino:

  • Zinc - faʻamalosia ai le puipuiga o le tino, puipuia mai le aʻafiaga o faʻamalolo saoloto ma e aofia i le metabolism o lipids ma proteins.
  • Fluoride - faʻaosofia ai le totoina o le toto, le faʻavaeina o le nifo ma le dentin. O lona auai e faʻamalosia ai le ponaivi o mea ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o manua i le taimi o le faʻamalositino.
  • O uʻamea - faʻasolosolo meaʻai ma le okesene ma e aofia ai i ni mea e le o toe faʻafoʻi ma le faagasologa o le hematopoiesis.
  • Omea - e tatau mo le faʻalauteleina o le tino ma le faʻaoʻoina o le okesene o siaki. Faatasi ai ma lana fesoasoani, ua faʻaleleia le gaosiga o le eletise ma puipuia le puipuiga.
  • Manganese - e taua tele le sao i le atoatoa o le vitamini B ma le faia o ponaivi.
  • Molybdenum - o loʻo aʻafia ai le faʻaogaina o le meaʻai, faʻamalosia le faʻapipiʻi o mea amino, faʻafaigofie le metabolism.
  • Vanadium - e manaʻomia le faatumauina o le hemoglobin, e faʻaitiitia ai le cholesterol toto, faʻamautuina le faʻaleleia o le tino ma le gutu o le endocrin.
  • Nickel - tuʻuina atu le okesene i siama, faʻasalalau hormones, faʻamautuina galuega o totoga i totonu.

O mea faaopoopo o le mataʻu o vai faʻamamaina, o le eletise o le acidity, glycerin, boric, tartaric, aminoacetic ma acids ascorbic.

Faailoga mo le tofiga

O le tele o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e lautele. Togafitiga e mafai ona taofia le atiina ae o faamai ma faaitiitia ai le matuia o faailoga. E fautuaina laulau e faʻaaogaina:

  • vaivai
  • tigā
  • vaivaiga maso
  • leai se manaʻo
  • faaitiitia le puipuiga,
  • maʻi faʻamaʻi
  • faailoga o le misa.

O le togafitiga e manaʻomia i se taumafataga le lelei, aemaise lava pe a oʻo mai faatasi ma le solia o le faʻaaogaina o elemene. O faʻasolosolo e atiaʻe i lalo o le faʻamalosi o faʻamaʻi ma i le matua.

O fualaau e aoga e faʻaoga i togafitiga faʻapitoa o le fatu ma toto toto. O le faʻaleleia o se vaifofo malosi e maualalo ai le cholesterol, faʻateleina puipui puipui ma le vevela, ma puipuia ai le tafe o le mamafa.

O vaega ole pata ile aofia ai i le faia ole ponaivi ole tino ma aafia i le metabolism o le calcium ma le vaitamini D.

Talosaga aʻoaʻoga Beresh ma faʻaleleia le vavalalata faʻatasi ma faʻaitiitia le tiga i maso ma ponaivi.

Tusi lesona

E tatau ona ave le meafaigaluega i meaai, faʻasese le numera manaʻomia ole pata ile vai mama poʻo isi mea malulu.

Fomaʻi fautuaina le tuufaatasia o le vasega ma le taumafa i aso taitasi o le vaitamini C. O le togi sili ona lelei e mai le 50 i le 100 mg. O le umi o togafitiga e fuafuaina faʻapitoa ma faalagolago i le tulaga o le maʻi. I le averesi, e tusa ma le ono vaiaso.

Faʻamatalaga o le faʻasalaga ma le tuʻufaʻatasia

O le fualaau faasaina "Beresh Plus" o loo maua i le tulaga o se fofo mo le puleaina o tautala. I totonu o le fale talavai e mafai ona e faatauina ni fagu tioata o le 30 poo le 100ml, lea ua faʻapipiʻiina i se kuluga faigofie.

O le vailaau faʻasaina o loʻo aofia ai elemene autu autu lea e matua talafeagai mo le masaniga masani a le tino. Aemaise lava, o ona vaega autu o le uʻamea, magnesium, zinc, manganese, molybdenum, kopa, nickel, vanadium, cobalt, boron ma fluorine.

I le gaosiga o mea faʻaauau, vai faʻamamaina, eleʻele ascorbic, sodium edetate, acidic succinic, glycine, boric acid, glycerin ma le faʻamaʻi eletise. O le ola o le fualaau faasaina e fa tausaga. A uma ona tatala le fagu, e mafai ona faʻaleleia lauulu mo vaiaso e ono.

O a meatotino o loʻo i ai i vailaʻau?

E faʻafefea ona aʻafia le tino i le vailaʻau Beresh Plus? O faatonuga mo le faʻaaogaina e taʻu mai ai o le vailaau faʻasaina e tele mea aoga, aua o loʻo i ai le tele o suauu ma siama. O nei vaega e taua mo le masaniga o le tino o le tino.

Mo se faataitaiga, o le iron o se vaega o le hemoglobin, e nafa ma le felauaiga o le okesene ma le carbon dioxide, e puipuia ai le atinaʻeina o le anemia. E manaʻomia le fluoride mo le faʻamamaina o ponaivi ma nifo. Zinc e faʻamalosia ai le gaioiga o le tino puipuia o le tino, galue e avea o se antioxidant, ma e taua foi mo le tuufaatasia o le tele o enzymes. O le taloni ma le 'apamemea e aofia ai i tali le tali atu ma suāsusu, ma e taua foi mo le hematopoiesis ma le atinaʻe o ponaivi. O le Molybdenum e taua tele mo nisi o gaioiga, ma o le vanadium ma le nickel e taua mo le tuputupu ae masani o le tino ma le gaioiga o le gaosia o le tino. O le le atoatoa o nei elemene e mafai ona mafua ai ni suiga le lelei i le faagaioia o ituaiga tino eseese.

Faailoga mo le ave o lālā

Muamua lava, o tagata gasegase e fiafia i le mea tonu e manaʻomia e ave ai fualaau faasaina. O le mea moni, e tele faʻamatalaga mo le taliaina:

  • Laʻau "Beresh Plus" e masani ona faʻataʻitaʻiina mo le le paleniina o meaai poʻo le taumafa paleni. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vailaʻau o le a aoga i tagata o le vaomatua, tagata e mulimuli i nisi o meaai faʻapitoa, poʻo gasegase e le lelei a latou mea taumafa i elemene.
  • O lenei fualaau faasaina ua fautuaina foi mo le faateleina o le malosi faaletino (mo se faataitaiga, tagata taaalo) e taofia ai le vaivai.
  • O faʻamatalaga mo le aveina o Beresh Plus o taotoga talu ai nei poʻo maʻi ogaoga, o le auala o le ave o le matūa o le a faʻateleina ai le faagasologa o le toe faʻaleleia.
  • I le avea ai o se togafitiga ma le puipuiga, o se vailaau e fautuaina mo le faateleina o le vaivai, malosi o le mafaufau, tulaga o fetu.

Le fualaau faasaina "Beresh Plus": faatonuga ma togafitiga faafomaʻi

E vave lava ona fai atu, tusa lava pe saogalemu le fualaau faasaina, e na o se fomai e mafai ona faatonuina. I le auala, o Beresh Plus e faʻafefe lelei mo tamaiti? O loʻo faʻapea mai le kamupanī mo tamaiti laiti, o le fofo o le a aoga foi, ae naʻo le maeʻa suʻesuʻega ma le fautuaga a se fomaʻi.

O le a le tele o tatau e tatau ona ou faʻaaogaina ai vailaʻau? Tasi mataua mo kilokone taitasi o le mamafa o le tino - e tatau ona vaevaeina le fualaau i ni atumaga se tolu. Afai o tatou talanoa e uiga i le togafitia o se tamaititi, ona mamafa lea o lona tino pe tusa ma le sefulu kilokalama.

O fomaʻi fautuaina le faʻafefe o Beresh Plus i meaʻai, faʻamalo i latou pe tusa ma le 50 ml o le vai. E mafai ona e faʻaaogaina le lauti vevela, inu vai, sipuni, sua sua. O le umi o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi, e ui lava, o se tulafono, e ono vaiaso. Afai e manaʻomia, pe a mavae sina pupuu, e mafai ona toe faia le vasega.

E faʻapefea ona fai toʻesea mo puipuiga?

Afai o tatou talanoa e uiga i le puipuia, ona faʻapalapala "Beresh Plus" ma o le a aoga. O le mea moni, o faʻamalosi puipuia o le a maualalo lalo ifo nai lo togafitiga. O le numera o laʻau o aso taʻitasi e fuafua e tusa ai ma le polokalame "tasi le paʻu mo lua kilokalama mamafa." E tatau ona vaevaeina le togi maua i ni atopa se lua. Le faʻaleleia atili o le faʻaaogaina o vaega o le vailaʻau, faatasi ai ma lamala, e fautuaina e ave le vitamini C (50-100 mg i le tasi). O lenei, i le ala, o le a fesoasoani e faʻamalosia ai le puipuiga o le tino.

E i ai nisi tulafono aoga e mulimuli ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te le manaʻomia le fausiaina o laʻau i le kofe poʻo le susu, aua o nei meainu e afaina ai le faʻaaogaina o vaega taua o le vailaʻau.

O nisi taimi pe a uma ona faʻapipiʻi laʻau i le lauti, e ono faʻapogisaina le tali. Aua nei fefefe i se ituaiga o gaioiga, ona e matua masani lava ma e fesootai ma le i ai o le tannic acid i nisi o ituaiga o lauti. Afai e te faaopoopoina se naimoni po o le acid ascorbic i le meainu, e mafai ona e toe faafoi le lanu masani.

E i ai tapulaa i le taliaina?

Mo le tele o gasegase, o le fesili taua pe mafai e tagata uma ona faʻaaogaina Beresh Plus. Fai mai le tusi o nisi tapulaa e faʻaaoga. E taua le faʻamalamalamaina o oe lava i le lisi o faʻamaʻiloga aʻo leʻi amataina togafitiga:

  • faʻalauteleina faʻafitauli i soʻo se vaega o le vailaʻau,
  • hemochromatosis, Westphal-Wilson-Konovalov faʻamaʻi, hemosiderosis ma isi faʻamaʻi e fesootaʻi ma le paʻu paʻu ma le iron metabolism i le tino,
  • ogaoga faaletonu,
  • tamaiti ei lalo o le lua tausaga,
  • mamafa o le tino e itiiti ifo ma le sefulu kilokalama.

Ae o le maitaga ma le lactation e le o ni faʻasalaga. E le manaʻomia e le tagata maʻi se faʻasologa o fualaau. E ui lava, i le isi itu, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Faʻamatalaga o aʻafiaga e ono tutupu

E tusa ai ma suʻesuʻega ma iloiloga, o Beresh Plus e seasea ona afaina ai aʻafiaga. Ae ui i lea, o nisi tulaga leaga e mafai pea. Mo le tele o vaega, o faitioga e faitioina ai gasegase o le paʻu, faʻasalaga, mumu, fulafula, ma isi. O nisi taimi o le tiga poʻo le le toʻa i totonu o le manava e mafai, ae, o se tulafono, e fesoʻotaʻi ma le ave o pata i luga o se manava gaogao poʻo le tele se vaega itiiti o le vai. I le i ai o ni faʻafitauli le lelei, e tatau ai ona taofia le togafitiga faʻafuaseʻi ma saili le fautuaga a se fomaʻi.

Fualaau "Beresh Plus": iloiloga o maʻi

I vailaau faʻaonapo nei, o vailaʻau o loʻo tatou mafaufau e faʻaaoga soo. Ae pe o le a sili atu le aoga o Beresh Plus? O faʻamatalaga e uiga i tagata ua uma ona latou faʻataʻitaʻiina se togafitiga faʻaalia e iloa ai o suiga lelei e matauina i ni nai vaiaso talu ona amata togafitiga. E tusa ai ma tagata atamamai, o le vailaʻau e fesoasoani e faʻavevesi ai le togafitiga, faʻaleleia le maualuga o le hemoglobin i le toto. O nisi o tagata gasegase na matauina i le taimi o le togafitiga, na faaleleia atili le tulaga o le soifua maloloina, le fiaai, ma le vaivai ma le lelava na mou atu.

O mea le lelei atonu e le o se manaia lelei o le tofo, ae e mafai ona e faʻaaoga i le taimi. I le avea ai o se tulafono, ua lava se fagu e tasi mo le atoaga o togafitiga. O aʻafiaga o loʻo faʻamaumauina i mataupu vaʻaia, o le mea lea, e masani ona fautuaina e fomai Beres Plus ia latou gasegase ina ia faateleina lo latou malosi.

Mo tagata matutua

Mo tagata matutua matutua o loʻo i ai le mamafa o le tino i luga atu o le 40 kilokalama, o le togafitiga fautuaina mo le faʻamavaeina o faʻamaʻi e 20 pa'ū tolu taimi i le aso. Mo faamoemoega puipuia, o le fua faatatau o le taumafa e 20 pa'ū 2 taimi i le aso.

E mafai ona faʻaaoga le meafaigaluega mo tamaiti e amata mai le 2 tausaga. O le fualaau e faalagolago i le mamafa o le tino ma e 1 le mataua i le 2 kilokalama o le mamafa.

O le taimi o le faʻatagaina e faalua i le aso.

Fegalegaleaiga ma isi auala

E le fautuaina e inu paluga faʻatasi ma vailaʻau, e aofia ai se seti o micro ma elemene elemene. E leai se fetaui ma le ava malosi.

Ina ia aloese mai le faʻaititia o le faʻaaogaina o vaega, pe a ave Beresh faatasi ma vailaau faʻamaʻi, e tatau ona faatumauina se vaeluaga a itiiti mai o le 2 itula. O isi vailaau e tatau ona ave muamua nai lo le itula pe a uma ona faʻaaoga mataʻu.

Tali leaga

O le atinaʻega o aʻafiaga i se itu e seasea. I mea vavalalata, i le faagasologa o le vasega, e mafai ona faʻalavelaveina oe e:

  • taʻavale
  • tiga i le gutu
  • solia le nofoa
  • tiga o le manava
  • hypersensitivity.

Afai e tumau pea ona faʻaalia o latou lava i totonu o nai aso, e tatau ona faʻagata le togafitiga ma faia se taimi atofaina ma se fomaʻi.

E leai ni analogues ma se vaega tutusa o vaega faʻamalosi. O meatotino faʻapitoa e maua e sauniuniga Panangin, Asparkam, Magnesium ma le potassium e le o toe faʻatasi.

O le fesoʻotaiga e faigofie ona maua ni iloiloga o tagata moni na faʻaaogaina faʻapuefu e toe faʻafoisia ai faʻamaʻi ma togafitiga faʻamaʻi. O tagata maʻi e tautala lelei e uiga i vailaau ma faʻamaonia lona aoga.

Marina Tkachuk, 33 tausaga

I le amataga o le tautotogo, sa ou lagona le le lava ma le vaivai. Na fautuaina e le fomaʻi ia Beresh ma faʻafefe mo le toe faʻaleleia lautele. Sa ou inuina i latou mo le masina ma le afa ma vave ona matauina le alualu i luma. Sa amata ona moe vave o ia i le afiafi ma lava le moe, na ia le toe popole e uiga i tiga o le musika ma le lelava masani. A maeʻa le kosi, faʻaauau le faʻamalosia o le puipuiga. O lenei la e le mafai ona ou maua se malulu, sa i ai le malosi ma se uiga lelei.

Victoria Belikova, 29 tausaga

O laʻu tama teine ​​na maualalo le hemoglobin. Sa le lelei lona taumafataga, sa paʻu ma vaivai. I luga o le fautuaga a se fomaʻi, Beresh ma isi faʻafefe ua amata ona ave. E i ai a latou vaega atoa o elemene taua mo le soifua maloloina. Na ou tuʻuina atu i le tamaititi le toʻasefulu faalua i le aso. I totonu o le masina, na faateleina lona hemoglobin mai le 95 i le 126. O le fiafia o lona afafine, na ia fiafia ma malosi.

Mikhail Belyaev, 44 tausaga

O laʻu galuega e aofia ai le faʻamalosi tino faaletino e faʻaleagaina ai le soifua maloloina. Ina ia toe faʻafoʻi le paleni o elemene, ou te ave Beresh ma faʻafefe i le ono masina. Ou te faʻatau i se fale talavai e aunoa ma se faʻamatalaga ma inu 4 vaiaso o le 20 fuga i le taeao o le taeao, le aoauli ma le 'aiga o le afiafi. Latou te fesoasoani vave mai ia te au. O le vaivai ma le moe o le a mou atu. O loʻo i ai se moliaga o le malosi ma se manaʻoga lelei. Ou te talitonu e manaʻomia e tagata uma ona faʻaogaina le leai o ni elemene, ona o le tulaga leaga o loʻo tatou nonofo ai.

Pharmacodynamics

O le micro ma elemene elemene o loʻo avea ma vaega o le Beresh Plus Drops e fesoasoani i tulafono faatonutonu o metabolic process in the body ma faʻatumu ai le faaletonu o loʻo i ai nei:

  • Fluoride - talafeagai mo le faʻamaʻapeʻaina o ponaivi ma nifo,
  • Copper ma manganese - e aofia ai i le hematopoiesis, gaioiga faʻavae o le ponaivi, respiration o le tino ma tali le tali atu,
  • Vanadium ma Nickel - fesoasoani i le faʻasaoina o se tulaga mausali o le hemoglobin, faagasologa o le alualu i luma ma le toe gaosia,
  • Zinc - o se vaega tāua o se numera o enzymes, o loʻo i ai le antioxidant ma le faʻamalosia o le gaioiga,
  • Uʻamea - maua ai le okesene i felaʻuaiga,
  • O le Molybdenum e tatau ona faia ile toe tali atu.

Drops Beresh Plus, faatonuga mo le faʻaoga: metotia ma metotia

O le vailaʻau e ave faʻatasi ma taumafa faatasi ai ma le 50-100 mg o le vaitamini C ma le 50 ml o le vai, fualaau suamalie, sualaʻau poo le lauti sua. Aua nei inuina le fualaau faasaina ma le kofe po o le susu, aua o le a faagesegeseina ai le faaaogaina o ona vaega.

Drops Beresh Plus mo faamoemoega faʻasolosolo ua fuafuaina i le fua faatatau o le 1 pa'ū i le 2 kilokalama o le mamafa o le tino i aso taitasi, vaevaeina i le 2 atumaga. Mo togafitiga togafitiga, e tatau ona faaluaina le fua o aso taitasi ma vaevaeina i 3 inumaga. O le umi o togafitiga e faalagolago i le togafitiga o le tagofia o fualaau faasaina. O le mea masani, o laulaʻau ei ai lona malosi sili ona lelei pe a uma le 1.5 masina o le faʻaauau ona faʻaaogaina.

E mafai ona ave le vailaʻau e tusa ai ma faʻamatalaga i le taimi o le maitaga ma le taimi o le lactation. O loʻo faʻaalia mo le faʻaaogaina e tamaiti ei ai le mamafa o le mamafa o le sili atu i le 10 kilokalama.

Faʻasalaga

O le ave maualuga o vailaau faasaina, o le tele o poloaiga e sili atu le maualuga nai lo le fautuaina, e mafai ona mafua ai le taotoga, o le tofo i le gutu ma le le mautonu o le manava e iloa ai le vevela, goto i totonu o le manava, ma le lagona e le lava le toto.

I lenei tulaga, ua fautuaina e taofi le ave o Beresh Plus Drops ma fai togafitiga symptomatic pe a tatau ai.

E oʻo mai i le taimi nei, e leai ni faʻamatalaga i luga o luga.

Faatonuga faapitoa

E le fautuaina e ave Beresh Plus Drops i le taimi lava e tasi ma isi vailaʻau o loʻo aofia ai microelements, aʻo ave isi vailaau, e tatau ona matau le vaitaimi i le va o atopa o le itiiti ifo ile itula.

O vailaʻau e leʻo aofia ai faʻasaʻoga, gaʻo gaʻo ma lanu faʻalanu.

Aua le faʻaaogaina ni matū i le taimi lava e tasi o ni meaʻai e faʻaleagaina ai lo latou faʻaaogaina, e pei o le kofe poʻo susu.

E tatau ona faia le siakiina o togafitiga faafomai pe a faatonuina le vailaau i tamaiti e mamafa le mamafa o le tino i le 10 i le 20 kilokalama.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

E taua le faatumauina o le va i le va o le tagofia o Beresh Plus Drops ma isi vailaʻau mo le itiiti ifo ma le tasi le itula.

Ina ia aloese mai le tele o doses o macro-ma microelements poʻo a latou fegalegaleaiga taufaʻatau, e tatau ona aloese mai le faʻaaogaina o isi vitamin-mineral complexes.

O vailaau faʻasaina, vailaʻau o loʻo i ai le bisphosphonates, penicillamine, fluoroquinolone, tetracycline e tatau ona faʻaaogaina e le sili atu nai lo le lua itula mulimuli ane ma le sili atu ma le lua itula aʻo leʻi avea Beresh Plus Drops, ona o se taunuuga o fegalegaleaiga faʻa-physico-kemikali e mafai ona suia ai lo latou faʻaaogaina.

O analogues o Beresh Plus Drops o: Asparkam, Panangin, Aspangin, Potassium ma le magnesium vavalalata.

Faʻaaliga mo Drops Beresh Plus

O faʻamatalaga e uiga i Drops Beresh Plus e sili ona lelei. O tagata maʻi e fautuaina se faʻalavelave o micro-elemene elemene e avea o se auala e faʻamalosi vave ai le puipuiga o le tino ma faʻaleleia le soifua manuia lautele. I lenei tulaga, o le tagofia o fualaau faasaina e le taitai atu ai i le atiina ae o aʻafiaga itu. O lona tau e masani ona iloiloina e taugofie.

Drops Beresh Plus: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

Drops Beresh Plus faʻamalo mo le faʻafofoga tautala 30 ml 1 pc.

Drops Beresh Plus faʻamalo mo le faʻafofoga tautala 100 ml 1 pc.

Aoga: Rostov State Medical University, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

I se taumafaiga e aveese le maʻi, e masani ona mamao tele fomaʻi. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi Charles Jensen i le vaitau mai le 1954 i le 1994. na ola ai i le sili atu ma le 900 le aveesea o le neoplasm.

E mafai e a tatou fatuga ona fufulu tolu lita o le toto i le minute e tasi.

O le maualuga o le vevela o le tino na tusia i Willie Jones (Amerika), o le na ulufale i le falemaʻi ma le vevela o le 46.5 ° C.

E sili atu ma le $ 500 miliona i le tausaga e faʻaalu i fualaau faʻamaʻi na o ia i le Iunaite Setete. E te talitonu pea o le a maua se auala e faʻatoʻilaloina ai allergies?

E miliona miliona siama ua fananau mai, e ola ma feoti i totonu o o tatou gutu. E na o le maualuga lava e mafai ona vaaia, ae afai latou te potopoto faatasi, o le a latou fetaui lelei i se kofe masani.

Pe a feasogi tagata, e tofu i latou ma le 6.4 kcal i minute taitasi, ae i le taimi lava lea latou te faafesuiai le toeitiiti 300 ituaiga o siama eseese.

O le mamafa o le faiʻai o le tagata e tusa ma le 2% o le mamafa o le tino, ae na te faʻaumatia pe a ma le 20% o le okesene ulufale atu i le toto. O lenei mea moni e mafua ai le faiʻai o le tagata i mea leaga e mafua mai i le leai o se okesene.

O loʻo i ai ni faʻasalaga faʻapitoa o le fomaʻi, e pei o le fafagaina o mea faitino. I le manava o se tasi tagata maʻi na mafatia i lenei mania, e 2500 mea mai fafo na maua.

I le faaopoopo atu i tagata, e na o le tasi le mea ola i luga o le lalolagi Earth - taifau, e pagatia mai le prostatitis. O a matou uo sili ona faamaoni.

I le taimi o le seneezing, o le tino ua maeʻa ona galue. E oo lava i le fatu ua taofi.

I le 5% o tagata gasegase, o le clomipramine antidepressant e mafua ai le iniseti.

O ponaivi e fa e sili atu le malosi nai lo le sima.

Afai e le toe gaoioi lou ate, o le a oti i totonu o le aso.

E tusa ai ma le WHO, o le faia o se talanoaga i le afa itula i luga o se telefoni feaveaʻi, e faʻapupulaina ai le ono o le faiʻai e 40%.

E tusa ai ma le tele o saienitisi, o fale o le vitamini e le aoga mo tagata.

O le polyoxidonium e faatatau i fualaau faʻamaonia. O loʻo galue i nisi o vaega o le puipuiga o le tino, ma o lea e saofagā ai i le faʻatupulaia o le mautu o.

Faailoga mo le faʻaaogaina o le fualaau faasaina Drops Beresh plus

  • e totogi ai le le lava o elemene,
  • ia tumau le gaoioiga a le tino puipuia, o le tetee o le tino pe i mataupu o se paʻu i le mea mulimuli, mo se faataitaiga, i le fulu ma isi malulu,
  • i le tulaga o le le paleni (meaai faapitoa, e aofia ai le maʻisuka, maʻisuka mo le leiloa o le mamafa, i le tulaga o meaʻai i meaʻai), faʻapea foʻi ma le faʻatupulaia o le tino,
  • faatasi ai ma le tele o le vaivai, le lava o le fiaai, le mautonu, vaivaiga, le mautonu, ma mo lo latou puipuiga, faapea foi i le taimi o le toe faaleleia pe a uma gasegase ma taotoga,
  • i le taimi o le faʻasologa,
  • e avea o se togafitiga faaopoopo e faʻaleleia atili ai le tulaga lautele ma le manuia o tagata gasegase e maua i le kanesa.

Le faʻaaogaina o le fualaau faasaina Drops Beresh faaopoopo

mo faamoemoega puipuia tofia: i le mamafa o le mamafa o le 10-20 kilokalama - 5 faʻavaa. 2 taimi i le aso, 20-40 kg - 10 pala. 2 taimi i le aso, 40 kilokalama - 20 pola. 2 taimi i le aso.
Faatasi ai ma se togafitiga faafomai faʻatonu: i tagata gasegase e mamafa le mamafa o le 10-20 kilokalama - 10 faʻavaa. 2 taimi i le aso, 20-40 kg - 20 mata. 2 taimi i le aso, 40 kilokalama - 20 pusa 3 taimi i le aso.
I le tulaga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e avea o se togafitiga faʻapitoa i tagata gasegase o loʻo i ai faʻamaumauga i luga o le eleele, faatasi ai ma se tagata maʻi e mamafa le 40 kilokalama, o aso uma e sili atu nai lo luga, ae le silia le 120 cap./day, e mafai ona faʻatatauina e tusa ai ma le fautuaga a le fomaʻi. I ia tulaga, e fautuaina le fua o aso taitasi e vaevaeina i le 4-5 vaega tutusa.
E tatau ona ave le vailaʻau faʻatasi ma meaai ma le 50 ml o le vai (e pei o vai, fualaau suamalie, lauti fua).
I le tulaga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i laasaga fautuaina, o le mea sili ona lelei e mataituina mo le ono vaiaso o le faʻaauau pea o le faʻaleleia o lālā ma le faʻaauau pea o le faʻamalosi o fualaau faʻasaina i togafitiga puipuia, e mafai ona tausia mo le taimi manaʻomia (mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o le tautoulu-taumalulu o faʻamaʻi).
Mo togafitiga togafitiga, o le fualaau faasaina i le fua fautuaina ua ave seia oʻo ina matauina faitioga ma faailoga o le maʻi.
Afai o faitioga ma faailo leoccur, e mafai ona toe faia le togafitiga.
Pe a faʻaaoga le Beresh Plus Drops e avea o se togafitiga faaopoopo (mo se faʻataʻitaʻiga, i tagata gasegase), le umi o le togafitiga, o le metotia taʻitasi o le talosaga e faʻamoemoeina e le fomaʻi, i le amanaʻia o le maʻi ma le togafitiga autu o loʻo faʻaaoga.

Beresh faaopoopo, faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fua)

Faʻasua i luga o le sau Beresh Plus i taimi o taumafataga, faʻatasi ma vitamini C i se fua o le 50-100 mg ma mautinoa ia inu i se vai i se voluma o le itiiti ifo i le 200 ml. E mafai ona e inu i le vai, sua, compotes, lauti fua.

Mo le faʻamoemoe o le puipuiga ma le togafitiga, o Beresh faaopoopo o loʻo faʻatulagaina i se fuataga o le 1 le pa'ū i le 2 kilokalama o le mamafa o le tino i le aso, lea e 2 suʻe. O le aʻafiaga o le vailaau faʻataʻitaʻi e aliali mai i le 1-1.5 masina o le faʻaauau ona faʻaaoga. E tusa ai ma faʻamatalaga, e mafai ona faia se vasega lua o le taliaina. O le vailaau faʻasaina Beresh faaopoopo mo tamaiti o loʻo faʻatulagaina i le ituaiga lava e tasi, amata mai le lua tausaga.

Faʻamatalaga e uiga i Beresh Plus

O faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina e lelei.

  • «... O lo ma atalii sa matua mativa lava, ina ua latou o atu i le fomai, na foliga mai o le hemoglobin index sa maualalo foi. Tofia Beresh faaopoopo. Na inu le tamaititi mo le toeitiiti atoa le lua masina, ma ua maeʻa ai le tulaga, na foliga mai na manaʻo».
  • «... E masani ona matou faʻaaoga pata o Beresh. O le tane e iai le osteomyelitis, o le fesiitaiga ua maeʻa nei faʻatonuga e fitu ma a uma ona faʻasolosolo ia te ia lenei vailaʻau».

Pani Pharmacy

Aoga: Na faauu o ia mai le School Medical Medical a Sverdlovsk (1968 - 1971) ma se tikeri i Paramedic. Na faauu o ia mai le Donetsk Medical Institute (1975 - 1981) ma se faailoga i le Epidemiologist, Hygienist. Na ia maeʻa aʻoaʻoga pasi i le Central Research Institute of Epidemiology i Moscow (1986 - 1989). Tomai o Tomai - Faʻatonu o Sciences Faʻasaienisi (tikeri na maua i le 1989, puipuiga - Central Research Institute of Epidemiology, Moscow). E tele ni aʻoaʻoga faʻapitoa i epidemiology ma faʻamaʻi pipisi na maeʻa.

Aafiaga: Galue o le ulu o le matagaluega o le faʻamaʻiina ma le faʻamaʻaloga 1981 - 1992 Galue e avea ma ulu o le matagaluega aemaise lava faʻalavelave mataʻutia 1992 - 2010 Aoao atu i le Inisinia Falemai 2010 - 2013

O se mea alofa e le o falemaʻi uma e faʻatau mamao atu. I laʻu tamai taulaga na tatau ona ou tilotilo i nei mataʻu, na maua i le falemaʻi lona tolu.Ou te faʻafetai lava i le pa'ū lelei, faʻaleleia le hemoglobin ma faʻaleleia le manuia lautele.

Ou te inu Behers Plus e faʻafefe mo le puipuiga, aemaise lava i le taimi o le afaina o le malosi, puipuiga lelei. O le maʻi na faasolosolo ona faʻaitiitia, o le setete o le soifua maloloina na faʻaleleia, e peiseai o le le mautonu ma foliga mai o se talavou lona lua. E mafua lenei mea ona o le tuufaatasiga o le mataʻutia o loʻo i ai minerale aoga ua le lava loʻu tino mo le tele o tausaga.

O elemene o siaki e faigofie ona suia i palale o Beres Plus - ou te aveina i taimi uma i le tautotogo. Pe a ou lagona o mea uma lava - o loʻu malosi o loʻo i luga o le auala e alu ese atu ai - o le naunau i le tino ma le atuatuvale e feosofi i totonu. Ua amata ona ou ave nei laʻau ma sili atu le malie o le olaga)) O foliga vaaia e foliga mai. gaoioiga. O le mea autu lava ou te moe i le po, ma e faʻavavau - pe a ou vaivai, e foliga mai e tatau ona ou moe - ma le mea e le mautonu - ma o le a atili ai ona leaga. I le auala - e mafai foi ona tuʻuina atu i tamaiti - mai le tausaga, pe a ou manatuaina saʻo - ua naʻo loʻu mauaina o mea uma e matua tele atu nai lo tamaiti)

i totonu o lo matou aiga, o se aga masani le inuina o mea i le ono masina mo le puipuiga - ao ou laʻititi, sa ou faia ituaiga uma o tui puipui iina, ona ou iloa ai lea e le o le mea moni lea. O lenei ou te tuʻuina atu na o vitamini ma faʻapalapala Beresh Plus. Aua o vitamini o vitamini, ae o le iron, magnesium, zinc. pailani ma isi mea, o le a latou le suia, ioe, ua e malamalama. E seasea lava ona tatou maʻi, e foliga mai tatou te le maʻi, ma o lea, tatou te maua ai se tiga laitiiti, pe afai e pipisi soo se siama, tatou te vave maua vave.

E manaʻomia e tamaiti le meaʻai tatau lelei ma meaʻai talafeagai, aua o vitamini ma minerale e le o se fuaitau le aoga - e manaʻomia mo le soifua maloloina. E mafai ona maua fuamini i fua, ae e le mafai ona maua mai meaʻai i le micronutrients. Ou te faʻaaogaina Beresh Plus mai lea taimi i lea taimi mo tamaiti, latou te faʻamalosia le puipuiga ma faʻaleleia le metabolism, faateleina le hemoglobin i se tulaga lautele.

Tuua Lau Faamatalaga