Le fualaau faasaina Mildronate: faatonuga mo le faʻaaogaina

I tagata e mafatia i le maʻisuka, o le tino ua faʻalavelaveina i le gasegase, lea e afaina ai le galuega o le fatu o le fatu ma faateleina ai le lamatiaga o le atinaʻeina o faʻafitauli eseese, e aofia ai le siama, taʻavale, le faʻauʻuina o le myocardial, ma isi. O le mea lea, e masani lava ona faatonuina e fomaʻi Meldny mo le maʻisuka, lea e maua ai le lagolago maumaututu i le fatu o le fatu, faʻapipiʻiina i le okesene ma toe faʻafoisia ai faiga faʻapitoa, ma puipuia ai le faʻaalia o le tele o faʻafitauli.

O aoga o vailaʻau

E fautuaina le melitononi mo ituaiga uma o le maʻisuka ma le maʻisuka ituaiga 2. O lona gaosiga galue o le vailaʻau o le igoa e tasi e taua o le meldonium, lea e aʻafia i le vaega o le pharmacological o metabolites. Faʻafetai i lenei vailaʻau o lenei vailaʻau e maua ai le toe faʻaleleia o gaioiga faʻasolosolo i totonu o le fatu o le fatu, ma faʻaitiitia ai suʻesuʻega ma le hypoxia.

Ae peitai, o nei mea uma e le o mea aoga uma o le fualaau faasaina. Mo le maʻisuka, e aoga foi i le fesoasoani i le maualalo o le toto suka ma puipuia ai le atinaʻeina o le hyperglycemia, faʻapea foʻi ma aʻafiaga na mafua ai ona tele - hyperglycemic coma.

I le avea ai o se tulafono, o le Meldononium ua faʻamatalaina faʻatasi ma vailaʻau faʻatau i metformin. O lenei tuufaatasiga e maua ai le puipuia faʻamaoni o le acidosis, gaʻo ma le neuropathy o le maʻisuka.

E le masalomia, o Meldononium i le maʻisuka e aoga tele. Ae ui i lea, e le mafai i se isi lava tulaga ona faʻafoeina e aunoa ma le malamalama o se fomaʻi, talu ai ona o lona faʻatulagaga ma le umi o le pulega e faʻamoemoeina taʻitasi.

O le Meldononium ua faʻamatalaina o se togafitiga faʻafesoʻotaʻi pe afai o loʻo i ai i le tagata maʻi tulaga nei ma faʻamaʻi:

  • cerebrovascular accident,
  • angina pectoris
  • cardiomyopathy
  • loto vaivai
  • afaina o le faiʻai
  • encephalitis
  • taʻavale
  • faaitiitia galuega.

Ole fualaau o le Meldononium e na o se fomaʻi e faatonuina

Talosaga

Ituaiga lua o vailaau maʻisuka

E pei ona taʻua i luga, o le fualaau o le fualaau faasaina ma le umi o lona faʻaaogaina e faʻamautuina i luga o se faavae taʻitasi ma e faalagolago i le tulaga lautele o le maʻi ma faʻamaʻi na faʻaalia mai ia te ia.

O le faʻasalalauga o le Meldononium e faʻaalua ona faia 2 taimi i le aso. O le maualuga aupito tasi o le dose e 500 mg. O le fualaau faasaina ua faia i vasega o le tele o masina. E fautuaina ina ia pasi 2 i le tausaga.

E tatau ona maitauina i le amataga lava o le tagofia o fualaau faasaina, o le tele o tagata gasegase ua le lavava. O le mea lea, e fautuaina e ave i le taeao.

O fea e le tatau ai ona e ave Meldonium?

E ui lava i le mea moni o lenei vailaʻau e sili ona aoga mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka, o lona faʻaaoga i nisi tulaga e le mafai. Ma o nei mataupu e aofia ai tulaga faʻaleagaina nei,

  • aʻafiaga faʻapipiʻi
  • tagata le faʻamaoni i vaega o loʻo faia ai fualaau faasaina,
  • faʻafitauli i le totonugalemu o le tino,
  • toe le manuia
  • foia le ate
  • lactation
  • maʻitaga
  • tausaga e 18 tausaga.

I le i ai o faʻasagaga, e le mafai ona ave Meldonium i soʻo se mataupu, aua e mafai ona oʻo atu ai iʻuga ogaoga leaga

Aafiaga aʻafiaga

Aʻo ave le Meldononium, o nisi aʻafiaga aʻafia e mafai ona tupu. O le tele o taimi, o gasegase ao faagasolo togafitiga o togafitiga:

  • afaina o le tino
  • afaina o le gastrointestinal disks
  • ulu matua
  • Tachycardia
  • faateleina elemene amine
  • dyslipidemia,
  • tulaga atuatuvale
  • toto maualuga

E tusa ai ma fomaʻi, o le aliali mai o nei itu aʻafiaga e masani lava i le amataga o le togafitiga (ile 2-5 aso). Afai e mataʻituina aʻafiaga mo le silia ma le vaiaso, e tatau ona e faʻamaonia lau fomaʻi ina ia faalēaogāina le vailaʻau ma suia.

Faʻasalaga

Faatasi ai ma le maualuga o le fualaau faasaina, o loo i ai se tulaga lamatia maualuga o le atiaeina o tuinanau i luga o le eleele, lea e faaalia i le atuatuvale, loto nutimomoia, vaivaiga ma le ulu tiga. I lenei tulaga, o le soloia o le Meldononium e le tatau ona i ai. Ina ia faʻamalo faʻamaoniga o le maualuga, e tatau ona faia se togafitiga faʻamaʻi, lea e naʻo le fomaʻi e faatonuina.

Taua! Ina ia aloese mai le tupu mai o le maualuga ma le faʻaalia mai o le faʻamavaega, e tatau ona e faʻaaogaina le vailaʻau faʻamalosi e tusa ai ma le polokalame na faatonuina e le fomaʻi, e aunoa ma le tele o lona fua.

E tatau ona malamalama o le maʻisuka o se faʻamaʻi tuga ma e masani ona taʻitaʻia ai faʻafitauli eseese mai le cardiovascular system, lea e mafua ai le oti.

O le mea lea, mai aso muamua ina ua maeʻa ona iloa, e tatau ona faia ni puipuiga e puipuia ai nei faʻafitauli. Ma o Melitoniu e fesoasoani lelei i lenei mea.

Ae ia manatua e aunoa ma le tofiaina o se fomaʻi, e le mafai ona e aveina o ia!

Mildronate mo le maʻisuka ituaiga 2: pe faapefea ona fesoasoani

Faʻafefea ona aʻafia le tino o le tagata i le Mildronate. O lona aoga i le maʻisuka ituaiga 2. O a faʻamaʻi e fesoasoani i le puipuia, faʻafefea ona ave, ma o ai foi e solia. E mafai ona ou aveina mo tamaiti ma tagata matutua. O a aʻafiaga o lona faʻaoga.

O le maʻisuka e afaina ai toto toto ma e ono afaina ai fatu. O nei faʻafitauli o loʻo i ai muamua i totonu o faʻamaʻi e mafua ai le oti. O le mea lea, e taulaʻi tele le fomaʻi i le puipuia o nei faʻafitauli o le suka suka.

I aso nei, o le fualaau faasaina ua faaigoaina "Mildronate" o le mauaina lea o le lauiloa, lea e fesoasoani i le taulimaina lelei o faamai o toto toto ma le fatu. Na maua mai talu mai le 1984 ma o taunuʻuga mai lona faʻaaogaina na sili atu nai lo faʻamatalaga sili ona lelei a fomaʻi.

Seʻio tatou mafaufau atili i le auala e aoga ai lenei fofo i le puipuia o le maʻisuka faafitauli.

Mildronate ma le maʻisuka

O vailaau faʻasaʻi (3- (2,2,2-trimethylhydrazinium) propionate dihydrate), meldonium ma MET-88. O lenei vailaau e faʻasaga i fualaau oona ua atiae e le Latvian Institute of Organic Synthesis. O le faʻaleagaina o le Mildronate e mafua mai i le faʻasaina o le y-butyrobetaine hydroxylase ma le faʻaitiitia o le oxidation beta o gaʻo gaʻo.

O aʻafiaga o le Mildronate i le maʻisuka ua uma ona suʻesuʻeina i kusi. O taunuʻuga o suʻesuʻega na faʻaalia ai i totonu o manuʻa na maua i lenei maʻi, lea na tuʻuina atu ia Mildronate mo le sili atu ma le 4 vaiaso, ua paʻu le maualuga o le suka ma ua faʻagataina le tele o faʻafitauli.

I falemaʻi, sa faʻaaogaina le vailaʻau e togafitia ai tagata mamaʻi i le maʻisuka ituaiga 2.

O le suʻega na faʻamaonia ai o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e maualuga le kulukose o le toto ma puipuia ai le atinaʻe o le inishalopathy, diabetic retinopathy, autonomy neuropathy ma isi faʻamaʻi.

O nei faʻamaumauga na faʻamaonia ai le faʻamalosia o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i le maʻisuka mo le puipuia mai o faʻafitauli o lenei faʻamaʻi, e le gata i tamaiti ma tagata matutua.

E le gata i lea, o lenei vailaʻau e aoga mo maʻi faʻamaʻi. E faʻavaveina ai le gaioiga o le tino, tuʻuina atu i le tagata le malosi faaopoopo, ma fesoasoani ai foi e saturate le musika o le fatu ma le okesene, ma tuʻuina atu i le myocardium.

O lenei vailaau e fesoasoani i le tino atoa ina ia lelei lelei, faʻafetaia le faʻaleleia o le tino faaletino. O le fualaau faasaina e faaleleia ai le faia o le faiʻai, lea e tau atu i le faateleina o le faatinoga.

O tagata e maua i le maʻisuka e masani ona lagona le vaivai ma vaivai vave. Mildronate i lenei faʻamaʻi o le a fesoasoani e taulima nei tulaga ma tuʻuina atu le malosi.

A faʻaaogaina lenei fualaau faasaina, o le malosi e toe faʻaleleia i le tele o taimi vave.

O vailaʻau vasodilating o lenei vailaʻau e fesoasoani e faʻaleleia ai le toto i taʻau uma. E fesoasoani le mildronate i le tino ia toe malosi vave pe a maeʻa se fatu fatu.

E taofia ai le fausia o se sone o le necrosis, o le mea lea e vave vave ona vave vave ai le tagata.

I le le atoatoa o le fatu, o lenei fualaau e fesoasoani i le feagaiga o le muscle fatu, e sili atu ona malosi i le faateleina o le atuatuvale, o lea o le numera o osofaiga a angina ua faaitiitia tele.

O lenei vailaʻau e faʻafoʻi ai le sao o le toto i le tupe.

O le faʻaaogaina o le Mildronate e faʻamalolo ai le ava malosi, e fesoasoani i le faʻaaogaina o faʻafitauli o le tino o le tino, lea e masani ona tupu i le ava malosi.

O fualaau faasaina ua gaosia i le tulaga o laupepa ma capsules. E eseese gaʻo: 250 ma le 500 mg. I pusa laugatasia, e masani lava o le 40-60 papa.

Na ia faʻaalia lelei o ia i togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi eseese, e aofia ai le maʻisuka i talavou ma tagata matutua.

  1. Togafitiga o le faʻaleagaina o le myocardial.
  2. Faateleina le malosi o le tino i mamafa mamafa.
  3. Faatasi ai ma le mafaufau tele galuega.
  4. Togafitiga o fasipolo, angina pectoris ma le toilalo o le fatu.

  • Togafitiga o le gaioiga o le cerebral i le ituaiga 2 o le maʻisuka, osteochondrosis o le tino, maualuga o le maualuga o le maʻisuka ma isi faʻamaʻi.
  • Cardiomyopathy e mafua mai i le le mautonu ma le misa i tamaitai matutua.
  • Lelava vaivai.

  • Togafitiga o vaʻa i le ituaiga 2 maʻisuka.
  • Aveesea o le maʻi i le togafitiga o le ava malosi.
  • Auala e ave ai Mildronate

    E tatau ona ave le vailaʻau i le taeao, aua e faʻaosofia ai le faʻaoga o le tino ma e mafai ona taʻitaʻia ai tagata matutua, pe ae inu pe a uma le 'aiga o le afiafi.

    Contraindications mo le aveina o lenei vailaʻau

    1. Faateleina le mamafa o tui.
    2. Faʻafouina faʻasolosolo.
    3. Faʻaleagaina o le gasegase i totonu o le faiʻai.
    4. Faʻasalaga i vaega o le vailaʻau.

    Faatasi ai ma le maualuga o le fualaau faasaina, o ia itu aafiaga e mafai ona atiae:

      • paʻu paʻu
      • taʻavale
      • Quincke le edema,
      • Tachycardia
      • faʻateleina le mamafa o tagata matutua.

    O le aʻafiaga o fualaau faasaina i luga o fafine maʻitaga ma tamaiti e leʻi tofotofoina. I le ituaiga maʻisuka ituaiga 2, ua faatonuina le Mildronate i vasega e faatumauina ai le soifua maloloina ma toto toto, toe faʻafoisia le soifua maloloina. O lenei vailaʻau e mafai ona onā i le faʻatagaga a lau tausi maʻi. E le mafai ona e faʻamaonia lenei vailaau oe lava.

    Metabolic Mildronate mo le maʻi suka

    O le maʻisuka ituaiga 2 e le lelei le afaina o toto toto ma mafua ai le ogaoga o faafitauli i le tino o faamaʻi, lea e pito sili ona maualuga o maʻi uma ma e masani ona afaina.

    O le mea lea, o fomaʻi i le salafa o le lalolagi latou te faʻaeteete i togafitiga puipuia mo nei faʻamaʻi. O le faʻaaogaina o le Mildronate i le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ai ona faʻafetaui ia faʻafitauli o se maʻi matautia ma le manuia maualuga.

    Mafaufau i le auala e galue ai Mildronate i le tino o le tagata, ma o le a le aoga o le maʻisuka ituaiga 2.

    Faʻapitoa

    Na fausia le Meldononium i le Institute of Synthesis Organic o le Latvian Academy of Sciences i le 70s o le 20 seneturi. I le amataga, na ia mauaina se pateni e avea o se vailaau e pulea ai le tuputupu ae o laau ma faaosofia ai le tuputupu ae o manu. I se taimi mulimuli ane, na i ai na ia faʻaalia ni mea faʻaleagaina. O le mea lea na sau ai le manatu e saili ia te ia se aoga i le falemai.

    O le vailaʻau e faʻaaogaina i togafitiga o faʻafitauli o le cardiovascular system, o le faiʻai, ma le faʻalogoina o le faʻaaliga, ma isi mea faapena. E faʻaaoga foi pe a maeʻa le mamafa o le tino ma le mafaufau ina ia toe faʻafoʻi le tino o le tagata, ma puipuia ai faʻafitauli.

    Faamanuiaga o le Mildronate

    • O se sui gasegase ua faailoaina mo le togafitiga o le siama, aua e fesoasoani i le saturate o le fatu maso ma le okesene.
    • Faʻafetai i le Mildronate, o le tino e tumau lona leo, faʻafeiloaʻi mamafa mamafa, ma fesoasoani e faʻaleleia le gaioiga o le faiʻai, faateleina le gaioiga galue, lea e le lava mo tagata o loʻo mafatia mai le vaivai i taimi uma i le maʻisuka.
    • O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina e mafai ona afaina ai toto toto, o lona uiga o le faʻaleleia atili o le toto i gaʻo uma ma totoga.
    • E mafai ai e le tino o le tagata ona vave faʻaleleia vave pe a maeʻa se fatu fatu, ona e faʻagesegeseina ai le atinaʻeina o le vailaʻau oona.
    • Faatasi ai ma le angina pectoris e fesoasoani ai i le fatu musika konekarate, e mafai ai ona tetee i le faateleina o le mamafa, ma o le taunuuga lea ua faaitiitia ai le numera o osofaiga.
    • O loʻo i ai le meatotino o le toe faʻafoʻiina o le toto o le faʻaogaina o mea faitino ma faʻalavelave faʻaleagaina o le tupe.
    • O lenei vailaau faʻamalositino e togafitia ai maʻi faʻapitoa o le fatugalemu o le tino i le ava malosi.

    E mafai ona maua le meafaigaluega i ni mea se lua - o se fofo mo tui tui ma capsules (10, 40 poʻo le 60 fasipepa).

    O afea e tatau ai le tofiga o Mildronate

    • Mo le togafitiga o le faʻaleagaina o le myocardial, o le fatu vaivai o le fatu, faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular, angina pectoris.
    • Le faʻalauteleina o le malosi o le tino i le faʻatupulaia o le tino.
    • Pe a vaivai ona o le sili atu o le gaioiga o le faiʻai.
    • Ina ia mafai ai ona faʻasaʻo le toto i totonu o le tino ma le maʻisuka, osteochondrosis, toto maualuga, ma isi.
    • Faatasi ai ma le vaivai faifai pea.
    • Mo le togafitiga o le ava malosi.
    • I le taimi mulimuli ane mo le vave faʻafouina o le tino.
    • Faʻatasi ma togafitiga o le retina, lea e mafai ona tupu i le maʻisuka.
    • Faʻaogaina i le cardiovascular system i le talavou.
    • O maʻi faʻamaʻapeʻaleʻa na mafua ona o le faʻaleagaina o le hormonal i le moapo i fafine.

    O a faʻamaoniga o loʻo i ai ma pe faapefea ona ave

    O le metabolite e fautuaina mo le faʻaaogaina i le afa muamua o le aso, ona e iai sona aafiaga lelei i le fatugalemu o le tino ma e mafai ona mafua ai le vevesi o le moe ma le moe i le matutua o tagata na ave le fualaau faasaina i le aoauli.

    • Tetele i luga o le intracranial.
    • O le fatu o le pupuʻu poʻo le maʻi mama.
    • Alu i luga o vaega o se sooupu metabolic.
    • Faʻafitauli faʻapitoa i le toto totoga o le faiʻai.
    • Paʻu o le paʻu o le tino
    • Naua, tiga o le manava.
    • Angioneurotic edema.
    • Loto o le fatu.
    • Faateleina le mamafa o le toto i tagata matutua.

    Faʻasagaga itu ma se faʻalavelave

    E tatau ona manatuaina o suʻesuʻega i luga o le aʻafiaga o le gaioiga galue a se sui soʻo i luga o tina maitaga ma tamaiti laiti e leʻi faʻatautaia.

    Ina ia faʻaleleia le malosi ma tausia se soifua maloloina lelei ma le vascular system i le ituaiga 2 maʻisuka, o le Mildronate ua faʻamatalaina e fomaʻi o ni kosi.

    E tatau ona ave le fualaau faasaina e pei ona faatonuina e se fomai faapitoa o le a filifilia taitoatasi se togafitiga talafeagai, ma le saʻo ma talafeagai le fualaau o le vailaʻau mo oe, faatasi ai ma nisi vavao i le va o vasega.

    O le pulea e le tagata o ia lava e lamatia ai le faaaogaina o se fua faatatau le saʻo, ma, o le mea lea, o le lamatiaga o gasegase.

    Metabolic Diabetes Mildronate Lisi i le lomiga autu

    Ituaiga 2 Tisuka Mildronate: Faaaogaina o le Mildonium mo le Tomaʻi

    Mildronate i le maʻisuka ituaiga 2 o se fualaau faasaina lea e mafai ona taofia pe taofi ai le atinaʻeina o suiga faʻapitoa i le cardiovascular system ona o le faateleina o le kulukose i le tino.

    O le tele lava o taimi, e fautuaina e fomaʻi le aveina o Mildronate mo le maʻisuka ituaiga 2, faʻapea foʻi ma isi faʻamaʻi.

    E mafua lenei mea i le mea moni e faapea o lenei fualaau faasaina ei ai meatotino e fesoasoani e faʻaleleia ai faiga faʻavae i le tino. O le faʻaaogaina masani o le fualaau faasaina o le a fesoasoani i le faʻavaveina o le metabolism lea e tupu i totonu o tisipenisione o le tino.

    O le mafuaʻaga lea ua fautuaina ai lenei vailaʻau mo le faʻaaogaina i le maʻisuka. O lenei faʻamaʻi o loʻo faʻatasi ma le toilalo i le faiga o gasegase o le tino, faʻapea foʻi ma isi faʻamaʻi faʻamaʻi.

    Faʻapea o le maʻisuka e tele lava ina mafatia mai le fatu o le fatu poʻo le mai fatu fatu.Ae le o tulaga uma nei e mafai ai ona e faʻaaogaina lenei vailaʻau.

    Mo se faʻataʻitaʻiga, e aoga i solitulafono nei:

    1. O le gasegase o le myocardial.
    2. Faʻasologa masani
    3. Alu o le faʻamalolo o le ava.
    4. O le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le mafaufau.
    5. Faʻaauau le faʻatinoina o le tino.
    6. Malosi malosi.
    7. O faʻafitauli o le gaioiga o loʻo tupu i le faiʻai ma le retina.

    E tatau ona maitauina o lenei vailaau e maua i ituaiga eseese. E pei o le siva, capsules, faʻapea foi ma se fofo e faʻaaogaina mo le tuiina. O le mea aoga autu o se vaega o le vailaʻau o le meldonium.

    Le tuufaatasiga o fualaau faasaina, pepa faasao ma aafiaga faafomai i le tino

    O le tuufaatasiga o le gelatin capsule e faalagolago i le faatulagaina o le 250 poo le 500 mg o le meldonium. O le Meldononium i le tuufaatasiga o le vailaau faasaina o loo i ai i le foliga o le dihydrate.

    Afai e faʻaaogaina le fualaau faasaina i le faiga o se fofo mo le tui, ona aofia ai lea o le 10 mg o le meldonium i le tasi le mililita.

    E le gata i lea, o le tuufaatasiga o le vaifofo e aofia ai le vai mo le tuiina, e avea o se vaega fesoasoani.

    E le gata i lea, o le tuufaatasiga o masini faafomaʻi e aofia ai:

    • pateta pateta
    • colloidal silicon dioxide,
    • calioum stearate.

    I le gaosia o capsules, faʻaaogaina le gelatin ma le dioxide.

    O fualaau o fualaau faasaina e aofia ai le 500 mg o le meldonium. I lenei ituaiga o fualaau faasaina, o le meldonium o loo i ai i le ituaiga phosphate. E le gata i lea, o mea nei e aofia ai i totonu o maʻa:

    • tosina
    • povidone K-29/32,
    • pateta pateta
    • silica
    • microcrestal cellulose,
    • magnesium stearate.

    O ituaiga autu o le faʻatagaina o le faʻatagaina:

    1. vai fofo
    2. gelatin capsules
    3. pepa laupepa.

    Meldononium, o le vaega autu o le vailaau faasaina, o se vailaʻau faʻasaina lea e talitutusa i ana mea totino i le y-butyrobetaine. O le butyrobetaine o se vailaʻau o le oxytrimethylaminobutyric acid, o se mea e fesootaʻi atu i vitamini B.

    O le togafitiga o le fualaau faasaina

    O lenei vailaau e fesoasoani e faaleleia le metabolism i le tino o le maʻi.

    Afai e masani ona e tago i fualaau, o le ae mafai ona toe faʻafoisia le amio saʻo o vaʻa, latou te malolosi. O se taunuuga o lenei mea, e masani lava ona faamutaina e le tagata maʻi le faʻavaivaia o faʻalavelave mamafa, o le ulu o le ulu poʻo le valea.

    Afai e faʻamalosia se tagata e faʻalagolago i avega mamafa, ona fesoasoani lea o vailaau e maua uma ai siama o le tino ma le aofaʻi tatau o le okesene. E le gata i lea, pe a uma ona faʻaaogaina le fualaau faasaina, e sili atu ona faigofie ona aveese e le tino mea vevela e faʻaputu i totonu o siama ma puipuia ai lo latou faʻaleagaina.

    O se masini faʻainisinia e iai sona aafiaga e pei o:

    1. Puipuia sela mai aafiaga leaga uma ma faaumiumi ai lo latou gafatia, aemaise lava, o se okeni taua e pei o le fatu,
    2. Faʻaititia uma aʻafiaga leaga e aliali ona o le leai o se okesene mo sela,
    3. Faʻafouina puipui o toto toto ma puipuia i latou mai le faʻaumatia atili

    E pei ona e iloa, o le ituaiga lona lua o le maʻisuka e masani ona o mai faatasi ma le gasegase tumau ma maʻi vaivai, lea e mafua ai ona faʻaitiitia le gaioiga o le mafaufau.

    Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

    E fautuaina le fualaau faasaina i le taeao. E tatau ona faia lenei mea ona o le mea moni o le fualaau faasaina ei ai sona aafiaga taua i luga o le tino ma e mafai ona faaosofia ai le tupuga o le le mautonu i tagata matutua.

    E faʻaaogaina le mildronate mo le maʻisuka ituaiga 2 i le tulaga o vasega o pulega. O le sini o ia togafitiga faʻapitoa e puipuia ai le loto i se tulaga maloloina ma toe faʻafoisia le tulaga masani o le vascular system, pe a iai se maʻi fatu i le maʻisuka.

    O le vailaau e faatoa faia pe a uma ona suʻe atoa le tino o le maʻi e le fomaʻi. O le fuataga ua fuafuaina e amanaia ai uiga patino o le tagata maʻi. Faʻasaina le tuʻuina atu o fualaau faasaina ia te oe lava.

    O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega o mea nei:

    1. O le i ai o le faateleina o le mamafa o le intracranial.
    2. O le i ai o ni neoplasms intracranial.
    3. O le i ai i le tino o le maʻi o faʻafitauli e fesoʻotai ma le vevela i totonu o le faiʻai.
    4. Le tupuga o se tali atu i le vaega o loʻo faia ai le fualaau faasaina.

    Afai e tupu tele, e mafai e le tagata gasegase ona aʻafia itu nei:

    • Rasū i luga o le paʻu.
    • Le foliga mai o se lagona o le gaioiga.
    • Le atinaʻeina o le upusite a Quincke.
    • Le atinaʻe o tachycardia.
    • Faateleina le mamafa o le toto i luga o tagata matutua.

    O le tagofia o fualaau faasaina i le taimi o le maitaga ma le lactation e tatau ona faia ma le faʻaeteete tele.

    Le tau o le fualaau faasaina ma analogues, iloiloga o maʻi

    Toeitiiti lava o soʻo se tagata o loʻo tago i lenei vailaʻau e maua ai ni iloiloga lelei e uiga i le lelei o vailaʻau. Aemaise lava o loʻo faʻaleleia i le cardiovascular system.

    O se tagata e ave lenei vailaau i le mavae ai o le tolu i le lima masina na ia iloa ai le leiloloa atoatoa o uiga o le maʻi. O le mea lea, e mafai ona tatou faʻapea atu ma le saogalemu, o vailaau faʻavave e mafai ona faʻamalolo atoa le faʻamaʻi e fesootaʻi ma le galuega a nei totoga ma tino.

    E le gata i lea, o tagata gasegase na togafitia i lenei vailaau faasaʻo i a latou iloiloga o ni suiga lelei io latou tulaga e pei o:

    • o le leai o se manava,
    • faaleleia atili o lagona, pasi soo se lagona atuatuvale,
    • o le malosi o le tino e tumau ai i le mamafa o avega e faateleina, faaletino ma faalelagona.

    E tele ni iloiloga mai tagata taʻaalo faʻapolofesa o loʻo faʻamaonia lea, faʻafeiloaʻi ia Mildronat, o la latou manava ua faʻaitiitia faʻaititia ina ua maeʻa aʻoaʻoga. O lenei mea e taʻu mai ai ua toe faʻaleleia galuega a le loto.

    E i ai nisi o iloiloga le lelei e uiga i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, lea e masani ona fesoʻotaʻi ma le le faʻaaloalo i vaega o le vailaʻau.

    E toʻatele tagata atamamai ua talitonuina o Mildronate e le mafai ona faʻaaogaina i se taimi e maua ai faafitauli i galuega a le fatu ma le maʻisuka i le taimi lava e tasi. A uma mea uma, e fesoasoani i le faʻaleleia atili o metabolic processes i totonu o le tino, o se taunuuga o le galuega o gaioiga uma, e aofia ai le fatu, ua toe faʻaleleia.

    O le tala sili ona lauiloa o loʻo taliaina e Mildronate o le Meldononium. E avanoa foi mo le faʻatau e aunoa ma se faʻamaumauga ma e taugofie.

    E le gata i lea, e mafai ona suia i se vaifofo e pei ole angiocardyl. E sili atu analogues e aofia ai:

    • Cardionate (e mafai ona faʻatau atu e pei o capsules ma o se fofo mo inisiua),
    • Midola
    • Medatern
    • Mildrocard ma le tele o isi.

    Afai tatou te talanoa e uiga i le tau o le vailaʻau, ona ono ese lea e fuafua i le ituaiga o faʻamalolo. O fualaau faasaina i foliga o capsules e lua selau limasefulu mita i le tasi, tau pe tusa ma le 250 rubles. Capsules e lima selau miligrams e maua mai i le 500 i le 700 rubles. O le fofo mo le inisiua e i ai le tau e 300 i le 400 ruulu i le pusa o 10 ampoules. O le kuluga o loʻo i ai se tau i le itulagi o le 400 rubles.

    I totonu o le vitio i lenei tusiga, ua manino le faʻaalia o le faiga o le faatinoga a Mildronate.

    Faʻamatala lou suka pe filifili se itupa mo fautuaga Suʻeina E leʻi maua Sailia e leʻi maua Sailiga e le maua

    Pharmacokinetics

    I le faʻaofiina o se vaifofo o le Mildronate, o le fualaau faasaina e afaina ai le 100%. O le faʻaogaina o le palasi e vave oʻo atu i le maualuga. A faʻaaogaina capsules, o le vailaau oona o loʻo aʻafia e 78%. Ole maualuga pito i luga o se mea i totonu o le toto e oʻo ile 1.5-2 itula. O le metabolism o le fualaau faasaina e tupu i totonu o fatugaʻo. O le taimi faʻamalosi e mai le 3 i le 6 itula.

    Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

    • manuʻafa angina pectoris,
    • le lava atoatoa o galuega a le lotofuatiaifo o se aʻoga masani,
    • cardiomyopathy
    • faaletonu o galuega o le cardiovascular system,
    • sosoʻo totoga i totonu o le faiʻai,
    • popolega faaletino
    • faʻaititia galuega
    • taimi o le toe faʻaleleia pe a mavae le manua o le ulu, fasia, encephalitis,
    • tosoina o le maʻi maʻi ma le faʻalagolago i le ava malosi.

    "Meldononium" e aunoa ma le fefe e mafai ona tuʻu faʻatasi ma fualaau e faaleleia ai le microcirculation. I le faʻaopoopoga, o lenei vailaʻau e fetaui lelei ma glycosides cardiac, faʻavaitaimi o gaʻo.

    O lenei vailaʻau e faʻaleleia ai le gaioiga a vasodilators, faʻamaʻi faʻamaonia. E iai le fesoʻotaʻiga lelei ma fualaau mo togafitiga o le AIDS.

    E le fautuaina e faʻafefiloi ma fualaau faasaina e faavae i luga o le cyclophosphamide ma e le afaina ona o le lamatiaga o le cardiotoxicity. E le gata i lea, e le fautuaina le faʻaaogaina o isi vailaʻau faʻasaina i le taimi e tasi, ona o le faateleina o le aʻafiaga o le atinaʻeina o mea leaga.

    O vailaau faʻatasi ma le mea e tasi o loʻo galue i le tuufaatasiga e taʻua o analogues. I le va o latou lava, e eseese i latou i igoa tau fefaʻatauaʻiga, kamupanī gaosiga, masani tau ma le lelei.

    Faatasi ai ma analogues o le "Meldonium" o sauniuniga: "Mildronate", "Fugalaau", "Metamax", "Milocard-N", "Vazopro", "Metonat", "Mildrakor". O le maʻi suka e mafai ai ona faʻaaogaina uma ana faʻalogona o le Meldononium.

    E le fautuaina e fefaʻatauaʻi nei vailaʻau nei, e mafai ona faia lenei mea pe a maeʻa ona talanoa lau fomaʻi.

    Contraindications

    O le faʻaaogaina o le Mildronate i maʻi o le mafaufau ma le faʻateleina o le mamafa o le intracranial e le fautuaina. E le gata i lea, e le fautuaina e faʻaaoga togafitiga i le togafitiga o tuutuuga faʻatasi ai ma le vevela vevela mai fafo mai ipu o le faiʻai.

    • tasi le le faapalepale i le vaega autu autu poʻo isi vaega o vailaʻau,
    • faateleina le mamafa o tui,
    • faʻaleagaina faʻaleagaina i le faʻalavelave faʻapitoa,
    • ogaoga o le hepatic ma / poʻo le le atoatoa,
    • maʻitaga o maitaga
    • lactation period
    • tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.

    Mildronate Reviews

    O lenei vailaʻau ua leva ona faʻaaoga i togafitiga faafomaʻi, o lea e tele iloiloga e uiga i lona aoga.

    Igor, 45 tausaga, Rostov-on-Don

    Kristina, 38 tausaga, Vladivostok

    Sa ou togafitia aafiaga o le stroke mo le silia ma le 12 tausaga. E masani ona ou faatonuina Mildronate i aʻu maʻi. O lenei meafaigaluega e le fetaui mo tagata mamaʻi i le faateleina o le mamafa o le intracranial, ae i isi tulaga e le mafai ona faʻaaogaina. E fesoasoani i le vave faʻaumatiaina o faʻafitauli o le tino, lea e faigofie ai ona maua e tagata le taimi e toe faʻaleleia ai.

    Vladimir, 43 tausaga, Murmansk

    O fualaau faasaina e mafai ona faaleleia ai le tulaga o le fatu ua afaina. Ona o le antihypoxic ma le antioxidant aafiaga, o lenei meafaigaluega e fesoasoani e faʻamautu ai le loto ma faʻateleina le teteʻe atu i faʻafitauli faaletino ma le gaioiga o le tele o itu leaga.

    Irina, 82 tausaga, Moscow

    Igor, 45 tausaga, Ryazan

    Iloiloga o le aoga antihypoxicity o le meldonium i faʻafitauli o le microvasculature i tagata mamaʻi e iai le maʻisuka ituaiga 2 | Nofoaiga Tupu

    | Nofoaiga Tupu

    Korpachev V.V., Korpacheva-Zinich O.V., Gurina N.M., Kovalchuk A.V., Kushnareva N.N., Shishkan-Shishova K.A., Nailed O.V.

    O le maʻi suka (DM) o se faafitauli faanatinati, ona o lona maualuga maualuga, o se uiga e faateleina le numera o tagata gasegase, ma le i ai o faafitauli masani.

    O se galuega taua o le atiina ae o auala fou mo le puipuia ma le togafitiga o le maʻisuka, e fuafua i le faaitiitia o le lamatiaga o le atinaʻe ma le alualu i luma o faafitauli i micro-ma macrovascular. O le DM o loʻo faʻamatalaina i faʻafitauli o le polymetabolic e aofia uma ai sootaga faʻaleaga.

    O le solia o le faʻaaogaina o le autu autu o le malosiaga e tuʻuina mai faatasi ma le faʻaitiitia o le malosi o le malosi o le gaosiga o le malosi, o le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le eletise macroergic, ma le faʻaopoopoga o faiga faʻavae radical.

    O le maʻisuka ituaiga 2 o loʻo i ai i le sone o le tele o aʻafiaga o le tupuga ma le alualu i luma o faʻafitauli faʻapitoa i le cardiovascular, lea e mafua ai se suiga i le okesene o meaola ma okeni uma.

    Aemaise lava, o le taunuuga o le chronic chronic illness and the hypoxia o tissuʻu pito i lalo, o le atinaʻe lea o le maʻisuka neuro- ma le angiopathy.

    O le vaega mulimuli o loʻo faʻamatalaina i se tuufaatasiga tuʻufaʻatasiga, o laʻau uma e lua ma le lautele (macroangiopathy) ma microvasculature (microangiopathy lautele).

    E oʻo lava i le leai o ni faʻamaʻi taua tele o le autu o tagata gasegase e maua i le maʻisuka, e masani lava ona iloa ai le le mautonu o le faʻafitauli o le microcirculation, faatasi ai ma suiga tetele o le gasegase. O le mea lea, o le okesene o felauaiga, o lona faʻafeiloaʻiga ma le faʻaaogaina o le tino o faʻamaumauga pito sili lea ona taua o le faʻatinoga o le lagolagosua i le ola, ma o lo latou lava iloiloga e manaʻomia e filifili ai le auala aupito sili ona lelei ma togafitiga mo togafitiga mo tagata taitoatasi.

    O le suʻesuʻeina o le microcirculation, metotia radionuclide (scintigraphy), capillaroscopy vitio, microscopy i totonu ma / e aunoa ma le faʻaaogaina o masini faʻafefete, laser Doppler flowmetry, faʻaoga o le oximetry o le pelorographic o loʻo faʻaaogaina.

    Talu ai nei, o le metotia o le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga faʻasalalau, faʻapipiʻi le tekonolosi o le mataʻituina o le faʻamalama o X-ray ma le faʻataʻitaʻiga ma le faʻaaogaina o le vailaau oona, lea e fesoasoani i le mafaufauina o toto toto ma toto i totonu, o le auala sili lea mo le suʻesuʻeina o le alualu i luma o faʻamaʻi atherosclerotic.

    Ae peitai, i le vavalo ma le togafitia o maʻi o le maʻisuka i pito i lalo, o le fua saʻo o le ova o le okesene (eletise) (o le okesene o le okesene - tcpO2) o le tulaga auro mo le iloiloga o le okesene (Gamzina A.E. et al., 2010).

    O le faavae o lenei metotia o le fuafuaina lea o le maualuga o le oxygenation o le paʻu i se auala e le osofaia e ala i le faʻaaogaina o se eletise o loʻo i luga o le fogaeleele.

    O le fuaina o le tcpO2 e faʻavae i luga o le mataupu faavae o le faʻamalamalamaina o le okesene i meaola olaola ma mafai ai e se tasi ona faʻamasino le galuega o le paʻu o le paʻu ma le faʻaofo o le okesene i totonu o masini.

    O le mafai ona toe faʻafoʻi le metabolism o le tino i masini vascular o le pito i lalo tonu e faalagolago i le maualuga o le faaleagaina i le microvasculature, lea e mafai ona faʻamalosia e faʻamatalaga oximetic transcutaneous.

    E faʻatatau i le taua o le tcpO2, o laasaga nei o le faʻasoesa o le microcirculatory ma le metabolism o le tino ua iloga:

    • O aʻu (faʻaaogaina le metabolism o le tino) - tcpO2> 30 mm RT. Art.,
    • II (metabolism o le tino) - tcpO2 = 20-30 mm Hg. Art.,
    • ІІІ (metabolism o le tino) - tcpO2 40 mm Hg. Art. (Rooke T., 1998) O faailo o le gaoioi o le metabolism ma le okesene i le microcirculatory level faʻamaoni tonu ma le maualuga o le faaleagaina o le moega lapisi. O le malosi o mea e maua mai i le microcirculatory ma le tetee atu o le metabolism o le tino i le siama e iloa lelei ai le tulaga o le gaogao o le tino. o le meldonium - o se faatulagaga tutusa o le γ-butyrobetaine précursor o le carnitine. O le Carnitine e avea o se avega o gaʻo gaʻo gaosia (FAs) e ala i le membrane i totonu o le mitochondria, lea e tupu ai le β-oxidation (Titov V.N., 1997, Kalvinsh I.Ya., 2001, Soloshenko O., 2010). Meldononium, o le avea ma se tagata faʻataʻitaʻi faʻatauvaʻa o le enzyme γ-butyrobetaine hydroxylase, e faʻatapulaaina ai le fua o le biosysehesis o le carnitine mai le γ-butyrobetaine.I le taimi lava e tasi, o le maualuga o le carnitine i le cytosol ua faaitiitia, e itiiti le FA e sau i le mitochondria, lea e tau atu i le faaitiitia o le FA oxidation ma se fesuiaiga o le metabolism i le faaaogaina sili atu o le okesene e ala i le aveesea mai o le malosi mai gaʻo. I le taimi o le oxidate oxidation, pe a faʻatusatusa i le β-oxidation o FA, o fua o fua o le ATP na maua mai mole mole o le okesene ua faʻaaogaina e 12-13% le maualuga. Ona o lenei mea, o le aafiaga o le oxygen-o le meldonium (meldonium) e faateleina ai le bioavailability o le NO-endothelial vasodilation factor, lea e fesoasoani i le faatulagaina o le tulaga o galuega o le methiolum ma, e tusa ai ma le faatulagaina o le vascular tone (vasodilating I.) Ya., 2001, Baumane L. et al., 2002). O le faiga o le faateleina o NOASU ma le faʻaaogaina o le meldonium e fesoʻotaʻi ma le faʻamalosia o le leai o le biosynthesis ma le faaitiitia o lona le faʻamalosia e radical free. O le Meldononium e faʻapupulaina foi le gaioiga o elemene e sili ona taua i le kesi o le oxidation o le glucose - hexokinase ma pyruvate dehydrogenase, ma puipuia ai le acidosis e ala i le faʻaitiitia o le lactate. O le tele o aafiaga lelei o le meldonium (pronoun anti-ischemic, antioxidant, anti-hyperglycemic effects), o lona faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka ituaiga 2, o le faʻaaogaina lea o le faʻaaogaina o le maʻisuka. talafeagai. O le mafai ona faʻaitiitia le faʻaoloaina o le okesene i le tino atoa ("toleniga metabolic" poʻo le faʻapipiʻiina o le tino), faʻaleleia le faʻamaʻiina o le kulūkose, puipuia le faʻapupulaina o FAs e aunoa ma le faʻamalosia ma le atinaʻeina o le lactic acidosis, faʻapea foi le faʻaitiitia o le gasegase o le endothelial, tatala avanoa mo lona lautele i togafitiga, aemaise lava i le maʻisuka. O le faʻasalaga faʻasolosolo e taua tele mo faʻafitauli o le maʻisukalo pei o le maʻi o le maʻisuka pito i lalo. O le sini o le suʻesuʻega o le suʻesuʻeina lea o le aafiaga o le meldonium (Trizipin, Mikrokhim, Iukureini) i le tulaga o le microvasculature i tagata gasegase o le maʻisuka ituaiga 2 ma le angiopathy lima.

    Sini ma metotia suʻesuʻe

    O le suʻesuʻega na aofia ai le 30 tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka ituaiga 2 (15 alii ma le 15 fafine), na matauina i totonu o le Aoga o Endocrinology ma Clinical Pharmacology, Ofisa o le Setete "V.P. Institute of Endocrinology and Metabolism" Komissarenko. "Faʻamaumauga o le aofia: o le i ai o le maʻisuka ituaiga 2, microangiopathy, faʻamaʻi fatu o le fatu, toto maualuga, le toesea o le atherosclerosis o pito i lalo, lea na iloiloina i luga o le rheovasography (RVH) ma le auvae-brachial index. faʻaleagaina o le myocardial, o le stroke, angina pectoris, faʻataʻitaʻiga ogaoga, faaletonu o le ulutala i pito i lalo, hypersensitivity i le fualaau faʻasaina, togafitiga o le ate (faamaʻipatitis, cirrhosis) o le faaaogaina o fualaau faasaina o le meldonium poo ona analogues, fualaau faasaina ma mea o le vasodilation, fualaau faasaina. O le averesi o tausaga o alii auai e 56 ± 2.5 tausaga, fafine - 60.9 ± 2.1 tausaga, o le umi o le maʻi autu - 10.7 ± 0.8 tausaga O le maualuga o le hemoglobin glycated (HbA1c) e 8.8 ± 0.4%. O uiga lautele o tagata gasegase ma faailoilo o le RVG o loo tuuina atu i luga o le laulau. 1 ma le 2. Lisi 1 Tulaga lautele o tagata suʻesuʻe

    Taʻiala: Tagata (n = 15) Fafine (n = 15)
    BMI, kg / m228,6±1,731,4±0,9
    O le toto toto, mmHg Art.135,3±3,4135,3±2,9
    Diastolic toto maualuga, mmHg Art.83,7±1,784,7±1,8
    Loto o le fatu, afiafi79,1±1,981,7±1,8
    C-peptide, ng / ml1,7±0,11,8±0,2
    Inisalini, meli / l10,2±0,310,4±0,3
    Glucose anapogi, mmol / L11,7±0,910,8±0,8
    Faʻaleleia le glucose level, mmol / l10,2±0,89,9±0,7
    HOMA-IR Index, faʻamaonia. iunite4,9±0,45,4±0,3
    Dyslipidemia, n9,011,0

    Laulau 2 Faʻaaliga RVG

    Faailoga autu: Alii (n = 15) Fafine (n = 15)Leuavale Agavalematau Lelei Sini Sini Tonu
    O le tele o le galu, o Om0,042±0,0020,043±0,0020,034±0,0100,036±0,001
    Faʻafanua o faʻamatalaga0,48±0,0140,49±0,0120,47±0,1600,49±0,070
    Faʻasologa o taimi e faʻaleleia ai le galu, s0,229±0,0040,228±0,0040,197±0,0130,199±0,009
    Aotelega tutusa,%9,5±1,511,5±1,7

    O le trizipine (injection) na faia i se vailaau faʻafesoʻotaʻi ile 500 mg (5 ml) mo le 10 aso i le togafitiga ma le faʻamaʻi (oral antihyperglycemic agents), faʻapea foʻi faʻafitauli (α-lipoic acid, benfotiamine) i lalo o tulaga faʻapitoa, ona i ai lea i le pepa faʻamaʻaloga faʻasaʻoloto (Trizipin® umi) i se faʻasologa o le 1000 mg 1 le taimi i aso taitasi mo le 56 aso i luga o se falemai. Na faʻaaogaina falemaʻi, fale suʻesuʻe ma mea faigaluega. Sa faia se suesuega faaletino, e aofia ai le fuafuaina o faailoga o le anthropometric, sosoo ai ma le fuafuaina o le BMI, ma le mamafa o le toto ma le fua o le fatu na fuaina. Na matou iloiloina auiliiliga o meaola o laau (cholesterol, triglycerides, maualuga, maualalo ma maualalo le lipoprotein cholesterol, index atherogenic, creatinine, bilirubin, alanine aminotransferase - Alat, aspartate aminotransferase - ASAT). O le maualuga o HbA1c (D-10 ™, BIO-RAD), insulin (ARHITECT ci8200, Abbot) ma le anapogi o le toto glucose sa fuafuaina foi. O le faʻatusatusaina o le HOMA-IR faʻamalosia o le inisalini na faʻatinoina e tusa ai ma le fua faʻatatau. O le auiliiliina o le tvрО2 na faatinoina e ala i le faaaogaina o se masini TSM 400, ma o le RVG na faatinoina e ala i le faaaogaina o le CARDIO 02-216. SF-36 tusi aoga o le soifua maloloina (Ware J.E. et al., 1993). O le fesili na aofia ai le 36 mea na faʻavasegaina i le 8 sikula: gaioiga faaletino, galuega faʻatino, tiga o le tino, soifua maloloina lautele, malosi, agafesootai, tulaga faʻalagona, ma le soifua maloloina o le mafaufau. O le faʻatinoga o fuainumera taʻitasi e ese mai le 0-100, pe a 100 e fai ma sui o le setete o le soifua maloloina atoatoa. O taunuuga na faauigaina o ni sikoa i luga o sikeri e 8. O le tulaga lelei o le olaga na fuafuaina e faavae i luga o le aofaiga o faʻamaumauga na maua. Suesuega o suʻesuʻega, tcpO2 ma le faʻatumu o fesili na faia i le taimi o suʻesuʻega ma le maeʻa ai o le togafitiga. Pe a faʻatusatusa le 2 vaega i le tufatufa masani o faailoga na maua, sa faʻaaogaina le sue-t-tamaititi. O le maualuga o le taua o le p na fuafuaina. O le eseesega i faailoilo na manatu i le taua i le p

    Faʻafefea ona ave Mildronate mo le maʻisuka?

    I le maʻisuka ituaiga 2, e fesoasoani ai Mildronate e faʻasaʻo le suka toto. O le mea lea, o ona fomaʻi togafitiga e masani ona faʻataʻitaʻiina mo faamoemoega puipuia. O taunuʻuga lelei na faʻamaonia i le au matutua ma tupulaga talavou.

    Faʻafetai i le faʻaaogaina o le Mildronate, ua faʻavaveina faʻamalositino, ona o le tino o loʻo maua ai le malosi. O le vailaʻau e fesoasoani e faʻamalūina ai le muso o le fatu ma le okesene, lea e tuʻuina atu i le myocardium.

    O le faʻaaogaina o le Mildronate i le maʻisuka ituaiga 2 e maua ai se aafiaga lelei i faʻafitauli o loʻo aʻafia ai le faʻamaʻi:

    • o vailaʻau faʻaaogaina e faʻaaogaina i tulaga o le muai faʻaleagaina,
    • o le meafaigaluega e faʻaaogaina e faʻatele ai le tumau o le tino o le tagata i ituaiga eseese o avega,
    • o se vailaau e faʻaleleia atili ai le taʻaloga o le cerebral, lea e taua mo le maualuga o le toto,
    • e fesoasoani i le togafitiga o vaʻa vaʻa, lea e masani ona afaina i le maʻisuka.

    Ona o aafiaga aoga o vaega o le vailaʻau i luga o le setete o le tino, e masani ona fautuaina e fomaʻi polofesa ia Mildronate mo le maʻisuka.

    E faʻapefea ona ave se vailaʻau

    E fautuaina e ave ni vailaʻau poʻo le tuʻuina atu o injections i le taeao. O le mafuaaga mo lenei mea o le mea moni o le meafaigaluega o le faʻapogai lea o le faʻalavelave o le tino. O le mea lea, afai e te ave Mildronate i le afiafi, e mafai ona aliali mai foliga o le moe.

    E matua faʻasaina le faʻaaogaina o le Mildronate mo togafitiga o le cardiovascular system i ia tulaga:

    • maualuga le mamafa o tui,
    • maʻi leophome,
    • o le tele o le vevesi o le vevesi i le mafaufau,
    • tasi le le faapalepale i nisi vaega o vaega o fualaau.

    E tatau ona faʻaogaina Mildronate faʻamalosi e tusa ai ma faatonuga a le fomaʻi, ia mataʻituina le vailaʻau.

    A le o lea, o na ituaiga o gaioiga e mafai:

    • afaina i le paʻu,
    • le mautonu o le gastrointestinal tract,
    • Quincke le edema,
    • le foliga mai o le tachycardia,
    • i tagata matutua o loʻo i ai le faateleina o le toto maualuga.

    Talu ai e leʻi suʻesuʻeina lelei le fualaau faasaina, e tusa ai ma le faʻaogaina o fafine maʻitaga ma ao faagasolo le lactation, ua fautuaina e fomaʻi i na o mataupu ogaoga. E le fautuaina tamaiti e ave vailaau, talu ai e le faʻamaonia le aʻafiaga o le tino tuputupu aʻe. I le maʻisuka ituaiga 1, o le fualaau faasaina Mildronate o loʻo faʻasolosolo ona faʻaitiitia le tele o taimi.

    O fomaʻi e fautuaina o latou gasegase o loʻo mafatia i le faateleina o le suka o le toto, faia vasega Mildronate. Togafitiga e fesoasoani e faatumauina le gaioiga o le fatu ma toto toto. E mafai e le Mildronate mo le maʻisuka ona ave e aunoa ma se faʻamaumauga? E leai se mea e tatau ona e mafaufau i ai oe lava. Mildronate e tatau ona naʻo luga o le fautuaga a le fomaʻi aoga.

    Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/mildronate__8897
    Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

    Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

    Mildronate - faatonuga mo le faaaogaina, tau, iloiloga ma analogues

    O le Mildronate o se fualaau oona e faʻaaogaina e faʻaleleia ai le fua o le metabolic ma faʻaleleia ai le malosi o le gaosiga o masini. O lenei vailaʻau e faʻaaogaina mo le tele o faʻafitauli ma tulaga faʻaleagaina. Faaaoga fualaau faasaina i luga o le fautuaga a se fomaʻi, ia mulimuli lava i faatonuga mo le faʻaaogaina.

    O lenei vailaʻau i le faʻavasegaina faavaomalo o ATX ei ai le code C01EV.

    O le Mildronate o se fualaau oona e faʻaaogaina e faʻaleleia ai le fua o le metabolic ma faʻaleleia ai le malosi o le gaosiga o masini.

    O le mea autu autu o le Mildronate o loʻo faʻatusalia e le meldonium dihydrate. O le tuufaatasiga o mea e afaina tele e faalagolago i le ituaiga o le faasaolotoina. I le gaosiga o le fofo, faʻaaogaina le vai. O le faʻalapotopotoga a le ausilali o le Mildronate, o loʻo maua i capsules, e aofia ai le titanium dioxide, sarch, gelatin, ma isi.

    O le gaosiga o le Mildronate i le laupepa e le o amataina.

    O le faʻatagaina o Mildronate o loʻo i ai i foliga o capsules. E i ai la latou 'ulu gelatin tetele o lanu paʻepaʻe. E i ai se paʻu paʻepaʻe i totonu o pulou taʻitasi. O lenei paʻu e sili ona solu i le vai.

    E mafai ona maua ni capsules Mildronate i se vailaʻau 250 mg ma le 500 mg. O paʻu o loʻo tumu i paʻu o le 10 pcs.

    Papatusi ma Mildronate o loʻo teuina i totonu o pusa palama, lea o loʻo i ai se faʻamatalaga ma faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina.

    O le fofo mo le iniseti o loʻo maua i ampoules tioata manino o le 1 ml ma le 5 ml. E le lanu. O le tui o le mildronate e tuʻuina atu i le vavao ma le intramuscularly. O le vailaʻau faʻasaina o loʻo faʻapipiʻiina i siama palasitika ma pusa pepa.

    O le siva o loʻo maua i totonu o fagu tioata o 100 mg ma le 250 mg. O fagu uma e teuina i totonu o se pusa kata.

    Faʻatinoga o gaioiga

    O le faʻamalositino o gaioiga a Mildronate e faʻavae i luga o le mea moni e faapea o le vailaʻau galue o lenei vailaʻau o se mea faʻapitoa o gamma-butyrobetaine o loʻo i ai i totonu o potu taʻitasi.
    O le faʻaofiina o le vailaau faʻasaina e mafai ona toe faʻafoisia le paleni saʻo i le va o manaʻoga o sela i le okesene ma le faʻatagaina o lenei vailaʻau. Fesoasoani e aveese faʻamaʻi mai le tino o le maʻi.

    E le gata i lea, o le mea galue malosi o le Mildronate e mafai ai e oe ona aloese mai le faaleagaina o mea tau tino. E i ai foʻi lona aʻafiaga faʻaleagaina, lea e faʻateleina ai le malosi o le tino ma faaitiitia ai le numera o osofaiga a angina. I le i ai o nofoaga o le leʻo faʻaleagaina, o le faʻaaoga e faʻamaonia le faʻaitiitia o le salalau o le foci ma faʻaitiitia ai le taimi faʻafouina.

    Soifua Maloloina Faʻalavelave faʻatau. O le a le mea e agavaʻa? (03/27/2016)

    Mildronate® Suʻesuʻega o Suesuega Faʻapitoa

    PBC: Aisea ma o ai e manaomia le Mildronate-Meldononium?

    O le a le vailaʻau mo?

    O le faʻaaogaina o le Mildronate e faʻamaonia i le tele o faʻamaʻi. Injections o fualaau faasaina e faʻaaogaina mo hemophthalmia alualu i luma. O lenei fofo e masani lava ona faatonuina mo le toe afaina o le tino, tusa lava po o le a le uiga o le maʻi.

    E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻafitauli faʻaleleia pe a ave Mildronate i le thrombosis o le vete tutotonu ma ona lala o loʻo i le retina. O gaioiga lelei e matauina pe a maeʻa le faʻaofiina o Mildronate i le retinopathy o le maʻisuka.

    O le vailaʻau e fesoasoani e faʻaitiitia ai le musika o le musika ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻaaogaina o le myocardial primary ma le lua. O le tofiga o Mildronate e faʻamaonia i le le mautonu o le fatu ma le cardiomyopathy.

    O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o lenei vailaau o gasegase o le cerebrovascular ma stroke. O le Mildronate foi e tauamiotonuina i le togafitiga o le toe aveeseina o faailoga, lea na atiae e faasaga i le tulaga o le ava malosi. O se vailaʻau e faʻaaogaina mo le gasegase o le vaivai vaivai.

    E faʻapefea ona fai?

    Ona o le aafiaga talafeagai, e tatau ona faia le vailaau i le taeao. Mo faʻafitauli o le cardiovascular system, o le faʻaaogaina o le Mildronate o loʻo faʻaalia ile aofaiga ole 0.5 i le 1 g i le aso.

    I le tulaga o le faalavelave o le cerebrovascular, o le fualaau faasaina ua faatonuina i se fua faatatau o le 0.5 i le 1 g i aso taitasi. O le faagasologa o togafitiga e mai le 4 i le 6 vaiaso. O vasega faifaipea e faia 2-3 taimi i le tausaga. I le taimi masani o le ava malosi, o le faʻaofiina o le Mildronate i le togafitiga e faʻaalia i le fua o le 0.5 g i aso uma. O le togafitiga e faia mo le itiiti ifo i le 2 vaiaso.

    Faʻaiʻuga

    O aʻafiaga pe a seasea maua le Mildronate. E mafai ona tupu mai ni faʻafitauli. I tagata e iai le vailaʻau ile vaega o le vailaʻau, e mafai ona fai angioedema. O se itu o le togafitiga o fualaau faasaina e mafai ona maua i le dyspepsia, le mama toto ma le tachycardia. E le masani ona tupu le eosinophilia.

    O tagata e faʻasalaga i vaega o le vailaau faʻasaina e mafai ona aʻafia ai i meaʻai.

    Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

    O le faʻaaogaina o le Mildronate e le faʻasaina faʻatasi ma fualaau faʻaaoga e faʻafefe ai le toto ma faʻaitiitia ai le aʻafia o le toto. Bronchodilators ma togafitiga e mafai ona faʻaaoga i togafitiga o Mildronate. E tatau ona faʻaeteete faapitoa ile faʻaaogaina o le Mildronate ma le Nitroglycerin. E le gata i lea, o lenei meafaigaluega e faʻaleleia le aoga o glycosides fatu.

    O fualaau faʻasaina ei ai lona aʻafiaga e aofia ai:

    O le fualaau faasaina Melfor o se tutusa o Mildonate.

    Folasaga faʻasalalau ma fatuga

    O le mea autu autu o le Mildronate o loʻo faʻatusalia e le meldonium dihydrate. O le tuufaatasiga o mea e afaina tele e faalagolago i le ituaiga o le faasaolotoina. I le gaosiga o le fofo, faʻaaogaina le vai. O le faʻalapotopotoga a le ausilali o le Mildronate, o loʻo maua i capsules, e aofia ai le titanium dioxide, sarch, gelatin, ma isi.

    O le gaosiga o le Mildronate i le laupepa e le o amataina.

    O le faʻatagaina o Mildronate o loʻo i ai i foliga o capsules. E i ai la latou 'ulu gelatin tetele o lanu paʻepaʻe. E i ai se paʻu paʻepaʻe i totonu o pulou taʻitasi. O lenei paʻu e sili ona solu i le vai. E mafai ona maua ni capsules Mildronate i se vailaʻau 250 mg ma le 500 mg. O paʻu o loʻo tumu i paʻu o le 10 pcs. Papatusi ma Mildronate o loʻo teuina i totonu o pusa palama, lea o loʻo i ai se faʻamatalaga ma faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina.

    O le fofo mo le iniseti o loʻo maua i ampoules tioata manino o le 1 ml ma le 5 ml. E le lanu. O le tui o le mildronate e tuʻuina atu i le vavao ma le intramuscularly. O le vailaʻau faʻasaina o loʻo faʻapipiʻiina i siama palasitika ma pusa pepa.

    O le siva o loʻo maua i totonu o fagu tioata o 100 mg ma le 250 mg.O fagu uma e teuina i totonu o se pusa kata.

    Tuua Lau Faamatalaga