145 mg ata e vali ata

E tasi le api e aofia ai

gaioiga galue - faʻasalalau faʻamalosi 145 mg,

tagata faʻapitoa: hypromelilose, masini suauu, sucrose, sodium lauryl sulfate, lactose monohydrate, cellulose silonized microcrystalline, le crospovidone, magnesium stearate.

atigi fagu: Opadry OY-B-28920 (polyvinyl alcohol, carbon dioxide E171, talc, lekithin bean, xanthan gum).

O laupepa e pei o le ovalina e paʻepaʻe i se paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe, na vaneina i le "145" i le tasi itu ma le logo a le kamupani i le isi itu.

Pharmacological property of the drug Tricor 145 mg

o le fenofibrate o se mafuaaga lea o le fibroic acid. O lona aafiaga i le lipid profile, lea sa matauina i totonu o tagata, ua faatalanoa e ala i le faatoaagaina o se masini e mafai ona galue e ala i le faateleina o le peroxisome alpha type peroxisome (PPARA).
E ala i le faʻatoagaina o le PPARα, o le fenofibrate e faʻapupulaina ai le maualuga ole lipolysis ma le faʻaumatiaina o fualaʻau o le TG mai le plasma toto e ala i le faʻamalosia o le lipoprotein lipase ma le faʻaitiitia o le fatuga o le apoprotein CIII. Faʻatoagaina o le PPARα e mafua ai foʻi le faateleina o le faʻasologa o apoproteins AI ma le II.
O aʻafiaga o loʻo i luga o le faʻamaoni i luga o le LP e mafua ai le faʻaitiitia o vaega o VLDL ma LDL, lea e aofia ai le apoprotein B, ma le faateleina o le vaega o HDL, lea e aofia ai apoproteins AI ma le II.
E le gata i lea, i le suia o le sifi ma le catabolism o le vaega ole VLDL, o le fenofibrate e faateleina ai le faasao o le LDL ma faaitiitia le aofai o le LDL, o lona maualuga ua faateleina i le atopesene lipoprotein phenotype, lea e masani ona matauina i tagata mamaʻi e ono maua i le maʻi o le fatu.
I le taimi o tofotofoga faʻapitoa o le faʻamaoni, o le maualuga o le cholesterol atoa na faʻaititia i le 20-25%, TG e 40-55%, ma le maualuga o le HDL cholesterol na siitia i le 10-30%. I le gasegase o le hypercholesterolemia, o le maualuga o le LDL cholesterol ua faaitiitia i le 20-35%, o le aofaʻiga o aafiaga e faatatau i le cholesterol e fesootaʻi ma le faaitiitia o le aofaʻiga o le cholesterol i le HDL cholesterol, LDL cholesterol i le HDL cholesterol poo le apoprotein B i apoprotein AI, o faailoga ia o le atherogenic.
Ona o lona aafiaga i le LDL cholesterol ma triglycerides, o le togafiti faʻamalosi e iai sona aafiaga lelei i tagata gasegase ma e aunoa ma le hypercholesterolemia i le faʻatasi ai ma le hypertriglyceridemia, e aofia ai le hyperlipoproteinemia, e tutusa ma le na maua i le ituaiga II o le maʻisuka.
E oʻo mai i le taimi nei, e leai ni taunuuga o suʻesuʻega umi e suʻesuʻeina e faʻaalia ai le aoga o le faʻamaoni e uiga i le puipuiga muamua ma le lua o atherosclerosis faafitauli.
O tupe teu i fafo o le cholesterol (xanthoma tendinosum ma tuberosum) e mafai ona faʻaitiitia pe oʻo lava ina mou ese atoa i le taimi o togafitiga faʻamalosi.
I tagata gasegase e maualuga le maualuga o fibrinogen oe na togafitia ma le vavalalata, o se toesega taua i lenei tulaga na matauina. O isi faailoga o le mumu, e pei o le CRP, ua faaitiitia foi i le togafiti.
O le aʻafiaga o le feteenaiga, lea e mafua ai le faaitiitia o le maualuga o le uric acid i le 25%, e mafai ona avea o se aafiaga sili atu i tagata mamaʻi e maua i le dyslipidemia faatasi ai ma le hyperuricemia.
Na maua ai o le faʻamalosi e mafai ona faʻaititia le faaputuga platelet e aʻafia e le adenosine diphosphate, acid arachidonic, ma le epinephrine.
145 mg O fualaau papaʻi o loʻo i ai le faʻamalama i le tulaga o nanoparticles.
Suiga
Ole maualuga ole maualuga ile plasma toto e maua i le 2-4 itula pe a uma le faʻafofoga tautala. O le faʻaoʻoina i le plasma toto e mausali ma togafitiga faifaipea.
E le pei o isi sauniuniga faʻamalosi, o le maualuga o le faʻasalaga i le plasma o le toto ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina lautele, lea e aofia ai nanoparticles, e le aafia i le taumafaina o meaai. O le mea lea, o fualaau o Traicor 145 mg e mafai ona faʻaaoga e tusa lava po o le a le meaʻai.
O se suʻesuʻega e uiga i le tagofiaina o fualaau faasaina, lea na aofia ai le faʻaaogaina o fualaau e 145 mg i tane ma fafine soifua lelei i luga o se manava gaogao ma taimi o taumafataga ma se gaʻo maualuga, na faʻaalia ai o le taumafa o meaʻai e le aʻafia ai le avega (AUC ma maualuga le plasma concentration) o le acid fenofibric.
Tufatufaina
O le acid Fenofibrici e maualuga maualuga lona fusifusia i le plasma albumin (sili atu i le 99%).
Metabolism ma Excretion
A maeʻa le faʻafofoga tautala, e vave ona faʻaleleia le hydrolyzed e le pronounrases i le metabolite o le fenukabric acid. Le faʻamaonia e le suia i le plasma toto e leʻo iloa. O le faʻamalosi e le o se mea e fai mo le CYP 3A4 ma e le auai i le faʻamaʻi o le gataifale.
O le faʻamaonia o loʻo faʻamalosi tele i le urine. E toetoe lava a uma ona aveeseina i le 6 aso. E faʻamalo i le tino o le fenofibric acid ma lona faʻatasi ma le glucuronide. I tagata matutua, o le aofaʻi o le faʻamaonia o le plasma o le fenofibric acid e le suia.
Suesuega o fuainumera i le maeʻa ai o se fualaau e tasi ma faatasi ai ma togafitiga faaumiumi na faaalia ai e le o faʻamalosia e le tino le faʻamalosi.
O le faʻamaʻi faʻamalosi e le o faʻamalosi e le siama.
O le afa o le ola o le acid fenofibric mai le plasma toto e 20 itula.

Fale faʻamaloilo

Pharmacokinetics

145 mg pusa ata vali E i ai pepa papaa e 145 mg o le microunized fenofibrate i foliga o nanoparticles.

Suiga. A maeʻa ona faia le Tricor, ona maua ai lea o le 145 mg o le Cmax (sili ona maualuga) o le paofibroic acid pe a uma le 2-4 itula. Faatasi ai ma le faʻaaoga umi, o le maualuga o le acid fenofibroic i le plasma e tumau pea le mausali, e tusa lava po oa uiga patino o le tagata maʻi. E le pei o le tuufaatasia o le vaeluaina, Cmax i le plasma ma le aofaʻi atoa o le microofized fenofibrate i le nanoparticles (Tricor 145 mg) e le faalagolago i le taumafaina o mea taumafa tutusa (o le mea lea, e mafai ona ave le vailaau i soo se taimi, e tusa lava po o le a le meaʻai).

Fenofibroic acid o loʻo mausali ma sili atu i le 99% tuʻuina i plainma albumin.

Metabolism ma le faʻamalosi

A maeʻa le faʻafofoga tautala, e vave ona faʻaleleia le suasite i le gasheses i le acid fenofibroic, o lona tino gaioiolosi malosi. Le faʻamalosi e le maua i plasma. O le faʻamalosi e le o se mea e fai mo le CYP3A4, e le o aafia ai i le microabal metabolism i le ate.

O le faʻamaonia o loʻo faʻaaogaina i le urine i le ituaiga o le fenofibroic acid ma le glucuronide conjugate. I totonu o le 6 aso. fenukabrate ua toetoe lava a maeʻa. I tagata matutua, e le suia le atoaga o le faʻamaonia o le fenofibroic acid. O le afa o le ola o le fenofibroic acid (T1 / 2) e tusa ma le 20 itula. Pe a le faʻaalia le hemodialysis. O suʻesuʻega faʻasolosolo na faʻaalia ai e le faʻapipiʻiina le faʻamaoni pe a uma le faʻasolosolo tasi ma le umi faʻaaogaina.

Pharmacodynamics

Tricor o le lipid-lowering agent mai le vaega o mea e maua mai i le fibroic acid. O le faʻamaonia e iai le malosi e suia ai le mea e maua ai le lipid i totonu o le tino ona o le faʻaagagaina o le PPAR-α receptors (alpha receptors activated by the peroxisome proliferator).

O le faʻamalosi e faʻaleleia le lipolysis o le plasma ma le excretion o le lipoproteins atherogenic ma se maualuga maualuga o triglycerides e ala i le faʻamalosia o le PPAR-α receptors, lipoprotein lipase ma faʻaitiitia le faʻasologa o le apoprotein C-III (apo C-III). O aʻafiaga o loʻo taʻua i luga e oʻo atu ai i le faʻaititia o mea o LDL ma VLDL, e aofia ai le apoprotein B (apo B), ma le faʻaopoopoga o vaega o vaega ole HDL, e aofia ai le apoprotein A-I (apo A-I) ma le apoprotein A-II (apo A-II) . E le gata i lea, ona o le faasaʻoina o le solia o le tuufaatasia ma le catabolism o le VLDL, o le fenofibrate e faateleina ai le faasao o le LDL ma faaitiitia ai mea o mea laiti ma eleelea o le LDL (o le faateleina o nei LDL o loo matauina i tagata mamaʻi i le atherogenic lipid phenotype ma e fesootaʻi ma se maualuga maualuga o CHD).

I le taimi o suʻesuʻega faʻapitoa, na maitauina ai o le faʻaaogaina o le fenofibrate e faʻaititia ai le maualuga o le cholesterol atoa ile 20-25% ma le triglycerides e le 40-55% faatasi ai ma le maualuga o le HDL-C e 10-30%. I tagata gasegase e maua ai le hypercholesterolemia, o le maualuga o le Chs-LDL ua faaitiitia i le 20-35%, o le faʻaaogaina o le palota na mafua ai ona faʻaititia le aofaʻiga: o le Chs / Chs-HDL, Chs-LDL / Chs-HDL ma le apo B / apo A-I, o faailoga ia o le atherogenic lamatiaga.

O loʻo i ai le faʻamaoniga e mafai e le fibrates ona faʻaitiitia le taimi o mea na tutupu e maua i maʻi fatu fatu, ae leai se faʻamaoniga o le faʻaitiitia o le soifuaga atoa i le puipuiga muamua poʻo le lua o le maʻi cardiovascular.

I le taimi o togafitiga ma le faʻamaoni, o tupe teu a le XC (tendon ma tuberous xanthomas) e mafai ona faʻaitiitia ma e matua mou ese lava. I tagata gasegase e maualuga le maualuga o le fibrinogen e togafitia ma le vaeluaina, o se toesega taua o lenei faailoga sa matauina, faapea foi ma tagata mamaʻi e maualuga le maualuga o le lipoproteins. I le togafitiga o le faʻamaoni, o le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le C-reactive protein ma isi faailoga o le mumū o loʻo matauina.

Mo tagata mamaʻi ma le dyslipidemia ma le hyperuricemia, o se faʻaopoopoga sili atu o le faʻamaoni o loʻo i ai se aafiaga o le uricosuric, lea e mafua ai le faʻaitiitia o le maualuga o le uric acid e tusa ma le 25%.

I suʻesuʻega a le falemaʻi, na faʻaalia ai le faʻamaoni e faʻaitiitia ai le faaputuga o le platelets na mafua mai i le adenosine diphosphate, acid arachidonic, ma le epinephrine.

Faailoga mo le faʻaaogaina

I le faaopoopo atu i taumafa ma isi togafitiga e le o togafitiga

(gaioiga faaletino, gau gau) i tulaga nei:

ogaoga o le hypertriglyceridemia i le pe leai foi o le cholesterol maualalo

- hyperlipidemia ua fefiloi i le i ai o faitioga poo le le faapalepale i fuainumera

- hyperlipidemia ua fefiloi i tagata gasegase e maualuga le cardiovascular lamatia e faaopoopo atu i fuainumera e leai se aoga i le faasaʻo o triglycerides ma le cholesterol maualuga

Tosiga ma le pulega

O le vailaʻau Tricor 145 mg e ave i soo se taimi o le aso, e tusa lava po o le a le mea e 'ai, e tatau ona foloina uma le laulau, e aunoa ma le mumu, ma se ipu vai.

Faʻatasi ma se taumafataga, Tricor 145 mg o loʻo faʻatulagaina i vasega uumi, o lona aoga e tatau ona siakiina i taimi taʻitasi.

Ole malosi ole togafitiga ole iloiloga e faʻaaogaina ai tulaga faatauaina ole fusi ole lipid (aofaiga o cholesterol, cholesterol maualalo, triglycerides).

Afai i totonu o le 3 masina e leai se faʻaleleia atili o le talafatu lipid, e tatau ona tuʻuina atu le iloiloga i le tofiaina o se faʻaopoopoga poʻo se isi togafitiga.

O tagata matutua ua faʻamatalaina 1 papalama o Tricor 145 mg 1 taimi i le aso. O tagata e ave le 1 capsule o le faʻamaoni 200 mg e mafai ona sui i le aveina o le 1 papalama o Tricor 145 mg i le aso e aunoa ma le toe fetuunaiga o fualaau.

O tagata maʻi e ave le tasi papalama o le faʻaliliu 160 mg i le aso, e mafai ona suia i le aveina o le 1 papalama o le Tricor 145 mg e aunoa ma le toe fetuunaiga o fualaau.

Tomaʻi matutua e aunoa ma le toilalo, e fautuaina le fua o le tagata matua.

Faaaogaina o fualaau faasaina i totonu gasegase e maua i le ate leʻi suʻesuʻeina.

Faʻaiʻuga

O nei faʻaleagaga leaga na matauina i le taimi o faamasinoga faʻapitoa e pulea nofoagabose (n = 2344):

- tiga o le manava, afu, vomiting, manava manava, flatulence (agamalu)

- le maualuga o le ate ua fesuiaʻi

- verombosis loloto, pulmonary thromboembolism

- faʻasolosolo o le eleʻele o le tino: vevela, vevela, urticaria

- myalgia, myositis, musele maso, vaivaiga maso

- faʻalauteleina le maualuga o le creatinine i totonu o le toto

- faʻaitiitia le maualuga o le hemoglobin, faʻaitiitia i totonu o mataupu o leukocytes

- alopecia, faʻasologa o le photosensitivity

- faʻalauteleina o le urea i le plasma toto

- lagona lelava, faʻafefe

O aʻafiaga na faʻaalia i le taimi o le faʻaaogaina o maketi (le masani ona iloa):

- jaundice, cholelithiasis faʻafitauli (e pei o cholecystitis, cholangitis, biliary colic)

ogaoga o le paʻu (e pei o, erythema multiforme, maʻi o Stevens-Johnson, togiaso e le mautonu)

Le faʻaaogaina o le fualaau faasaina Tricor 145 mg

I le tuufaatasiga ma togafitiga o fualaau, o le fualaau faasaina ua fuafuaina mo togafitiga umi, o lona aoga e tatau ona siakiina i taimi uma e ala i le fuafuaina o le maualuga o le lipids i le toto (total cholesterol, LDL cholesterol, TG).
Afai a maeʻa le faʻaaogaina o fualaau mo le tele o masina (mo se faataitaiga 3 masina), o le maualuga o lipids i le toto toto e leʻi faʻaitiitia, e tatau ona mafaufau i le tofiaina o togafitiga faʻaopoopo poʻo isi ituaiga togafitiga.
Lafo
Tagata matutua
Ole fua fautuaina ole 145 mg (1 le papa) i le aso. O tagata maʻi e faʻaaogaina i se fualaau o le 200 mg e mafai ona suia i le 1 papalama o le Tricor 145 mg e aunoa ma le filifilia o fualaau faʻapitoa.
Tomaʻi matutua
Mo tagata matutua matutua, o le masani masani o tagata matutua e fautuaina.
Tagata gasegase ma le gaʻo
O maʻi e maua i le faʻauluuluga o le tino e tatau ona faʻaititia le fualaau. O ia ituaiga o gasegase ua fautuaina e faaaoga fualaau oona lea e maualalo ifo i lalo o le palota (100 mg poo le 67 mg).
Tamaiti
Tricor 145 mg ua solia mo le togafitiga o tamaiti.
Faʻi maʻi
O le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi i tagata mamaʻi ma faʻamaʻi ate e leʻi suʻesuʻeina.
Metotia o le talosaga
E tatau ona faʻaumatia uma ia laumei i se ipu vai.
145 mg E mafai ona ave i lalo o fualaau laufanua i soo se taimi o le aso, e tusa lava po o le a le meaʻai.

Contraindications Tricor 145 mg

O le le atoatoa o le faʻamaʻi (e aofia ai le biliary cirrhosis), faʻalavelave faʻapitoa, tamaititi, hypersensitivity i le faʻamalosi poo isi vaega o le vailaʻau, photosensitivity poʻo le phototoxic reactions i taimi o togafitiga ma fibrates poʻo ketoprofen i le taimi ua tuanai, gallstone disease.
Tricor 145 mg e le tatau ona ave i tagata gasegase e maua ai le allergy i le pata pipi ma le lithithia, poʻo ni oloa e fesoʻotai atu (ono ono lamatia le gaioiga o le hypersensitivity).

Faʻaiʻuga o le vailaʻau Tricor 145 mg

O aʻafiaga e faʻaalia i le tele o taimi i lenei auala: tele lava (1/10), tele (1/100, ≤1 / 10), e le masani ai (1/1000, ≤1 / 100), e seasea (1/10 000, ≤1 / 1000), e seasea lava (1/100 000, ≤1 / 10,000), e aofia ai mataupu vavaeese.
Mai le gastrointestinal tract
E masani lava: tiga o le manava, taotoga, vomiting, manava manava ma le vevela, faʻaleagaina le mamafa.
Faʻaauau: pancreatitis.
I le vaega o le ate ma le biliary tract
E masani lava: o se faʻalautelega faʻatupulaia i le gasegase o siama (silasila i FAʻATONU FAATINO).
Faʻasalaga: o le faʻavaeina o maa i le gallbladder.
E seasea lava: mataupu o le hepatitis. Afai o faʻamaoniga (faʻataʻitaʻi, jaundice, itching) faʻaalia le tupuga o le hepatitis, e tatau ona faia suʻesuʻega suʻesuʻe suʻesuʻe suʻesuʻega faʻamaonia ma, pe'ā tatau ai, faʻaaogaina le vailaʻau (silasila i FAʻATONU FAʻAMASINOGA).
I luga o le vaega o le paʻu ma le tino pala
E le masani: faʻavevesi, sosolo, sulu, po o ni ata o gaioiga.
Faatauvaʻa: alopecia.
E seasea lava ona tupu: ata o le paʻu i le erythema, o foliga vaaia o vesicles poʻo nodules i vaega o le paʻu na faʻaalia i le susulu o le la po o le vevela ultraviolet i nisi tulaga (tusa lava pe a maeʻa le tele o masina faʻaaogaina e aunoa ma ni faʻafitauli).
Mai le maskotakeletal system
Faʻamataʻu: faʻasalalauina le gaʻo, myositis, gaʻo maso, ma vaivaiga maso.
E seasea lava: rhabdomyolysis.
Mai le cardiovascular system
Faʻasalaga: o le thromboembolism vevela (pulmonary embolism, vein thrombosis).
I le vaega o le toto ma le tino o le tino
Faʻateleina: faʻaitiitia le hemoglobin ma le paʻepaʻe toto.
Mai le tino popole
E seasea lava: vaivaiga feusuaʻiga, maʻi tiga.
I le vaega o le manava, pusa ma mediastinum
E seasea lava: pneumonia interstitial.
Fuaina o suʻesuʻega
Faʻasalaga: faʻateleina le fatu o le serininini ma le urea.

Faatonuga faʻapitoa mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Tricor 145 mg

O le puleaina o le Tricor 145 mg e faapitoa lava ona faailoa mai i le i ai o tulaga mautinoa o le lamatiaga e pei o le maualuga o le maualuga (maualuga) ma le ulaula tapaa.
I le tulaga maualuga o le hypercholesterolemia, ao lei amataina togafitiga ma TRICOR 145 mg, e tatau ona togafitia lelei ia tulaga na mafua ai pe aveesea foi isi mafuaʻaga talafeagai, e pei o le ituaiga o le maʻisuka ituaiga II, hypothyroidism, maʻi o le nephrotic, dysproteinemia (mo se faataitaiga, faatasi ai ma le myeloma ), hyperbilirubinemia, vailaʻau faʻapitoa (faʻamaʻi faʻamaʻi, corticosteroids, antihypertensive drugs, inhibitors protease mo togafitiga o le HIV), ava malosi.
O le aafiaga o togafitiga e tatau ona pulea e ala i le fuafuaina o le maualuga o le lipids i le toto toto (aofaiga cholesterol, LDL, TG). Afai e leʻi maua se faʻamaoniga talafeagai mo le tele o masina (mo se faʻataʻitaʻiga, 3 masina), e tatau ona mafaufau i le tofiaina o togafitiga faʻaopoopo poʻo isi ituaiga togafitiga.
I tagata gasegase e iai le hyperlipidemia oeo loʻo faia ni gasegase o le estrogene poʻo ni mea faʻamalosi e aofia ai isrogens, e tatau ona siaki pe o le hyperlipidemia e muamua pe o le isi foi tupuaga, talu ai ona o le faʻaaogaina o estrogens oral e mafai ona faateleina ai le maualuga o lipid.
Fale gaosi
E pei o le faʻaaogaina o isi lipid-lowering drugs, o le faateleina o le gaioiga o le transaminase sa maitauina i nisi tagata gasegase. I le tele lava o tulaga, sa agavaʻa, agamalu, ma le soymptomatic. E fautuaina le siakiina o le gaioiga o feeseeseaiga i le 3 masina i le uluai 12 masina o togafitiga. Manaomia le mataʻituina o le tulaga o tagata gasegase oe na faʻaalia le faateleina o le tulaga o le pala. Faatasi ai ma le maualuga o le maualuga o le Alat ma le Asat e sili atu i le 3 taimi faʻatusatusa i le pito i luga o le masani, e tatau ona faʻagata le fualaau faasaina.
Pancreatitis
I tagata gasegase na latou faʻamaonia, o mataupu o pancreatitis na maitauina. O le mea na tupu e mafai ona mafua mai i le le manuia o togafitiga i tagata gasegase o le hypertriglyceridemia ogaoga, o le aafiaga tuusao o le fualaau faasaina po o le isi mafuaaga, mo se faataitaiga, o se maa i le talo pe o le faalavelaveina o le pule masani.
Muscle
O aʻafiaga i luga o maso, e aofia ai mataupu e seasea lava ona maua i le rhabdomyolysis, ua maitauina i fibrates ma isi fualaau o le lipid-lowering. E faʻateleina lona faʻasolosolo i le hypoalbuminemia poʻo le toilalo i tua. O le aʻafiaga o aʻafiaga i maso i tagata gasegase e faʻasalalauina ai le gaioiga, gaogao ma vaivaiga maso, faʻapea foʻi ma le maualuga o le CPK (5 taimi faʻatusatusa i le masani), e tatau ona amanaʻia. I nei tulaga, togafitiga ma TRICOR 145 mg e tatau ona faamutaina.
Afai ei ai ni mea e iloa ai le uiga o le myopathy ma le / or rhabdomyolysis, e aofia ai le matua e sili atu i le 70, faʻamaʻi i luga o maso i se tagata maʻi poʻo tagata o le aiga, faʻamaʻi fatu, hypothyroidism, poo le ava malosi, atonu o le a iai le tele o aʻafiaga o le atinaʻeina o le rhabdomyolysis. I ia ituaiga o gasegase, e tatau ona iloilo ma le totoa le manuia ma le lamatiaga o togafitiga ma Triicor 145 mg.
O aʻafiaga o aʻafiaga i luga o maso e mafai ona faateleina pe afai o le vailaʻau faʻasaina e faʻatasi ma le isi fibrate poʻo se inhibitor o le HMG-CoA reductase, aemaise lava i le i ai o faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi. O le mea lea, e fautuaina le faatonuina o le tuufaatasiga o le fenukabrate ma le statin ia na o tagata mamaʻi ma le tigaina o le dyslipidemia ma le maualuga o le lamatia o le fatu cardiovascular i le leai o se talafaasolopito o maʻi mama ma faia togafitiga i lalo o le mataituina o se aafiaga matautia i luga o maso.
Gaioiga galuega
Togafitiga e tatau ona faamutaina pe afai e faateleina le maualuga o le creatinine e le sili atu i le 50% pe a faatusatusa i le tapulaa maualuga o masani. E fautuaina ina ia mafaufau i le manaʻomia o le mataʻituina o tulaga o le creatinine i masina muamua talu mai le amataga o togafitiga.
Tricor 145 mg o loʻo i ai le lactose, o maʻi e maua mai i le galactose, le lappase lactase poʻo le glucose-galactose Malabsorption e le tatau ona ave lenei vailaʻau.
Tricor 145 mg o loʻo i ai mea e sili ona lelei, o tagata mamaʻi na maua mai faʻamaʻi pipisi e pei o le pala o le fructose, le glucose-galactose Malabsorption poo le sologa o le isomaltase e le tatau ona faʻaaoga lenei fualaau.
Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation
O faʻamatalaga talafeagai e uiga i le faʻaaogaina o le faʻamaoni ao leʻi maitaga e le o maua. O suʻesuʻega a manu e leʻi faʻavaeina ni aafiaga tauatogenic. O aʻafiaga faʻapitoa e iloa ai faʻamaʻi pipisi i le tina. O le tulaga lamatia o le tagata e le o iloa, o le mea lea, Tricor 145 mg e mafai ona faʻaaoga i le taimi o le maitaga ae faatoa maeʻa iloiloga lelei le fua faʻatusatusa / manuia.
E leai ni faʻamatalaga i le faʻamalolo o le vavalalata ma / poʻo ana metabolites i susu susu, o le mea lea, Tricor 145 mg e le tatau ona ave e tinā o susu.
Le malosi e faʻaosofia ai le fua faʻatatau pe a faʻaaogaina taavale poʻo le galulue faatasi ma isi auala. E leai ni aʻafiaga sa maitauina.

Drug Interactions Tricor 145 mg

Ofo faʻamaʻi toto
O le faʻamalosi e faʻamalosia ai le aʻafiaga o le faʻaogaina o meaola faʻamaʻi ma mafai ona faateleina le lamatiaga ole toto. E fautuaina le faʻaitiitia o le fua o le anticoagulants i le 1/3 i le amataga o togafitiga ma faʻateleina lona faʻaleleia, pe afai e manaʻomia, i lalo o le pule a le INR (fuainumera masani faʻavaomalo).
Cyclosporin
O nisi o mataupu ogaoga o le gaioiga o le gaioiga o le tino na matauina i le faaaogaina tutusa o le fenofibrate ma le cyclosporine, o le mea lea, i ia ituaiga o gasegase, e tatau ona mataituina ma le faaeteete le galuega fou. Togafitiga ma le TRICOR 145 mg e tatau ona faamutaina i le tulaga o mea matuia o mea tau suesuega.
HMG-CoA Reductase inhibitors ma isi fibrates
O le aʻafiaga o faʻamaʻi tiga matuia o le gasegase ua faateleina ao faʻaaogaina i le HMG-CoA reductase inhibitors poʻo isi fibrates. O lenei tuufaatasiga e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete ma mataʻituina ma le faʻaeteete foliga vaaia o se aʻafiaga i luga o maso (silasila FUAFUAGA FAʻATONU).
Cytochrome P450 Enzymes
Suesuega in vitro faʻaaogaina o fualaau o le hepatic tagata, o le fenofibrate ma le fenofibric acid e le o ni faʻatagaina o le cytochrome (CYP) P450 i le tulaga CYP 3A4, CYP 2D6, CYP 2E1 poʻo le CYP 1A2. O i latou o ni faʻalavelave vaivai o le CYP 2C19 ma le CYP 2A6 ma e iai le malosi o le inhibitory o le CYP 2C9 i le togafitiga o togafitiga, lea e tatau ona amanaia pe a faʻaaogaina fualaau faʻasaina e aofia ai le auai o nei vavaega cytochrome P450.

Tuua Lau Faamatalaga