Satellite glucose mita

O le faʻaaogaina o suʻega o isi ituaiga e le faʻatagaina ma faatasi ai ma le ola ola ola lea e mafai ona taʻitaʻia ai le faitau saʻo o le mita!

O le a le mea e fetaui ma le 'au o le "satelite"?

faʻalautele lanu Lanzo ma One Touch Ultra Soft

O a ni mea sese e tatau ona aloese mai le faʻaaogaina o se glucometer?

Aʻo leʻi faʻaaogaina le mita, ia mautinoa e faitau faʻamalosi pepa o loʻo aofia ai ma le pusa. Afai ei ai ni au fesili faaopoopo, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le Faʻamatalaga o le Faʻamatalaga a le Aufaigaluega e ala i le valaʻau 8 800 250 17 50 (o se valaʻau i totonu o le Rusia) e leai se totogi) ma maua mai fautuaga mai le matou fomaʻi.

O le a le mea o loʻo i ai le olaga o le suʻega mo le satelite, satelite faʻatasi, faʻamaonia le kesi glucose numera?

O le soifuaga o le vaega o le suʻega mo le masini Satellite Express e 18 masina mai le aso e gaosia ai, mo le Satellite ma Satellite Plus e 24 masina. O faʻasalaga taʻitasi mo le satelite ma le satelite faʻatasi ai ma glucometers ei ai le afifiina o tagata taitoatasi, ma o le mea lea e le faalagolago i ai le ola o le olaga o tagata taʻitasi taʻitasi i le taimi e faʻaaogā ai isi vaega o suʻega i totonu o le pusa.

O suʻega suʻega o mita mita e talafeagai mo mita Satellite Plus?

O faʻataʻitaʻiga mo le satelite Tele mita e le talafeagai mo le mita satelite.

O vaega o suʻega mo le mita eletise Satellite mita e talafeagai mo mita Satellite Plus?

Ole vaega ole suʻega mo le satelite e le fetaui mo le mita Telefoni.

Pe a faʻatusatusa le faitauga o kulupu mai le gaosiga eseese, e iai ni eseesega taua. O le a le mafuaaga?

E le mafai ona faʻatusatusa le faitauga o glucometers o tufuga eseese mo le iloiloga tonu o mafuaaga nei:

1. O faitauga o glucometers o tagata gaosiga eseese e mafai ona fetaui ma faitauga o tagata suʻesuʻe suʻesuʻe suʻesuʻe i fale suʻesuʻe e fua i le maualuga o le kulukose i le plasma poʻo le toto atoa. O eseesega i le va o taunuuga o nei tagata suʻe suʻega e aofia ai le 10% i le 15%.

2. O eseesega i faitauga o glucometers saʻo o tagata gaosiga eseese e mafai ona ausia le 40%, ae le o ese mai le sili atu ma le 20% mai faitauga a se suʻega suʻega. Afai ei ai ni ou masalosaloga e uiga i le saʻo o lau mita, faʻafesoʻotaʻi le Faʻamatalaga o Faʻamatalaga a le Aufaigaluega e ala i le telefoni 8 800 250 17 50 (o se valaʻau i Totonu o le Russian Federation e leai se totogi) ma maua mai fautuaga mai le matou fomaʻi.

O le a le sao o le satelite ma le satelite, faʻatasi ai ma le faʻaaliga satelite faʻamaonia?

O le sao o le satelite, satelite ma le faʻatautaia o satelite e ogatusa ma GOST R ISO 15197. I le taimi nei, o tagata uma e faamauina i le Russian Federation e tatau ona tausisia lenei tulaga. E tusa ai ma manaʻoga o le tulaga maualuga, e manatu le saʻo o le kulupu pe a sili atu i le 95% o fua o fua i luga o le mita e le ese mai iʻuga o fuataga i le suʻega suʻesuʻe e sili atu i le: ± 20% mo taunuʻuga e sili atu nai lo le 4.2 mmol / l ± 0.83 mmol / l mo taunuuga sili atu i le 4.2 mmol / l. O suʻega o suʻega e faʻamaonia ai le sao o le satelite, satelite faʻatasi ai ma faʻamatalaga manino o satelite.

Ole suʻega ole satelite Glucose-faʻapitoa? Ou te maua togafitiga ma Extranilum o loʻo i ai inodextrin, i lenei tulaga, e naʻo glucose-faʻataʻitaʻiga faapitoa e tatau ona faʻaaoga e fuafua ai le kulukose toto?

O le faaupuga "glucose-specific" e faʻaaogaina mo fasi faʻataʻitaʻiga e aofia ai le glucose oxidase (GO) ma e mafai ona faʻaaogaina i le dialysis e faʻaaoga ai vaifofo o loʻo aofia ai inodextrin. O le SATELLIT PKG-02, SATELLIT PLUS PKG-02.4, SATELLIT EXPRESS PKG-03 na faʻaaogaina ai le mita eletise o le fuaina o fasi fualaʻau e aofia ai le GO. Ae ui i lea, ona o le mea moni tatou te leʻi faia ni suʻesuʻega faapitoa o le aafiaga o le isodextrin i faitauga o mita, matou te lapatai atu ia te oe e uiga i le aoga o le fualaau faasaina. Matou te tosina atu lou mafaufau i se suiga talafeagai i le kalamatika i le taimi o le maʻi pipili, lea e mafai ona oʻo atu ai i se faʻasalaga faaopoopo. Ina ia aloese mai iʻuga o le aoina o le kulukose i le taimi o le faʻamalosi, atonu e manaʻomia lou faʻafesoʻotaʻi poʻo le mataʻituina o se fomaʻi.

Fesili i le setiina o le numera i luga o le mita satelite PKG-02: Aiseā, ae le o le numera-lima-numera code, e faʻamalama le tolu-numera code code?

Muamua, matou te mananaʻo e tosina atu lou mafaufau i le mea moni o le numera i luga o le mita satelite PKG-02 e lima-numera, mo se faataitaiga: 25-365 ma o loʻo faʻaalia i vaega, o lona uiga. lua numera ma se paʻu, ona tolu lea o numera, mo se faʻataʻitaʻiga: 25-, ona 365. Naʻo le toʻatasi, atonu e iai le fenumiai pe afai o le vaega muamua ma le lua o le numera o numera numera, mo se faʻataʻitaʻiga:

Pe a faatulaga le numera i luga o le mita 26-266, o le numera o le a vaaia e pei o le tolu-numera "266" ma o le numera mulimuli "6" o le a moli, o le mea moni, o numera o loʻo faʻaalia 26 - 266. Afai ei ai ni au fesili, valaʻau le hotline 8 800 250 17 50 (valaau i Rusia e leai se totogi).

O le a le mea e talafeagai mo le satelite mita

E manaʻomia ni nila, e aofia ai mo se gaioiga e taʻua o le Satellite Express. O lenei masini ua gaosia e le kamupani Rusia ELTA, mo se vaega faapitoa o tagata faatau, e taua tele o le oloa o le fale.

Peitai, e ui i lea, afai na e faʻatauina se ituaiga masini, e mafai ona e faʻamoemoe e umi, faʻapitoa le potopoto, ma o le auaunaga e le tatau ona mafua ai ni faʻafitauli i le mea o le a malepe. I totonu o le pusa mo le masini pe a faʻatau, o loʻo i ai le 25 aisa - o ni nila e aunoa ma se mea e le mafai ai ona suʻe toto. Ae o le a le satelite e 25?

O le seti atoa o le masini e aofia ai nila mo se satelite mita e taʻua o Lanzo. Ae o le faafitauli, o le sailia tonu o ia ituaiga i falemaʻi e le faigofie. Afai e te alu i le upega tafaʻilagi a le gaosi oloa, ona fautuaina lea e tagata faufautua Van Tach lancets. Ae o nei mea e masani lava o ni taula sili ona taugata, ma e le o tagata faatau uma e mafai ona faʻatau pea nei oloa.

Lancets mo le mita Satellite Express:

  • Faʻamatalaga. O se filifiliga lelei o le sailia lea i totonu o se fale talavai e le faigata, ma o le tau e lava lelei. Ae o le amataga e masani lava ona le mafai ona taulimaina nei nila, o faafitauli e tulai mai i totonu o la latou folasaga. O se tagata e taumafai, e le aoga, ua ia faaiʻuina e le fetaui le laʻau, e alu o ia i le fale talavai mo se isi mea tutusa. Masalo o le mea moni o oe o loʻo faʻaofi saʻo i ai - e tatau ona faʻaofiina le pito i totonu o le togavao i luga o le au.
  • Taula. Ma o se filifiliga lelei foi, lea e le taugata, ma ua faaofiina e aunoa ma se faigata, ma e mafai ona e mauaina i le lautele o le faatauina atu.

I le faʻataʻitaʻiga, o faʻatautaia talafeagai mo le satelite satelite o ni laupepa tetrahedral. E mafai ona fai lenei mea o se filifiliga atoatoa.

Faʻasalalau, e lua ona foliga, o le a le afaina pe a faʻafeiloaia - e tatau lava ona e maua le tautau o le faʻapipiʻi.

E faʻapefea ona filifili lancets

O nei masini laʻititi e foliga tutusa i le tepa muamua. Faataitaiga eseese, ma e tatau ona filifilia e fuafua i le mea o le auiliiliga mo, e fuafua i le fausaga o le paʻu ma le afaina o le pa. O le umi o le peni o le nila e aofia ai foi mea - o le loloto ma le lautele o le pupu, ma o le mea lea o le tafe toto, faʻalagolago i ai.

O tagata gaosiga o nei masini e amanaʻia le moni o le paʻu ma lona fausaga e eseese mo tagata - o le mea lea, o laʻau, o latou mafiafia ma mamanu e tatau ona eseese.

Tulafono mo le fuaina o le suka toto

Pe a faʻaaoga le mita mo le taimi muamua, e faʻapipiʻiina se laupepa code i totonu o se sisi faapitoa. O le a e vaʻaia se seti o faʻamaufaʻailoga i luga o le lau, ma e tatau ona faʻatusatusa tutusa ma tau o loʻo faʻaalia i luga o le siaki. Afai e le fetaui faamatalaga, o le a tuʻuina atu e le masini se mea sese. Ona e alu lea i le nofoaga autu o auaunaga - o iina e tatau ona latou taulimaina le faafitauli.

A oʻo ina manuia le faʻatinoga, e mafai ona e tuusaʻo saʻo i fua. O fua uma e faia i lima mama, mago.

Ona faʻaauau lea:

  • Ua faʻaofiina se nila fou i totonu o le pen-piercer, faʻatasi ai ma lona fesoasoani e faia ai se pupuʻu i luga o le paʻu ma le mamafa o le mamafa,
  • O le mataua muamua o le toto e vaʻaia ma le totoa ma le mama mama, ma le lona lua e tatau ona e tago atu ma le faʻaeteete i le vaega faʻaalia o le vaega o le suʻega,
  • A maeʻa ona maua le tele o le toto mo le auiliiliga, ole a faʻamaonia e le tagata suʻe se leo leo, o le pa'ū pa'ū ile faʻaaliga o le galo o le a mou atu,
  • A maeʻa ni nai sekone, o le a aliali mai totoa i luga o le lau.

Afai o le maualuga o le suka e masani (mai le 3.3 i le 5.5 mmol / L), ona faʻaalia lea o le ata ataata i luga o le faʻaaliga.

Toto toto

E tusa lava po o le a le maoaʻe ma le mafanafana o se mea, o loʻo i ai tulafono lautele mo le aveina o le toto mai se tamatamailima, lea e faalagolago ai le manuia o lenei faiga.

O LE MEA E LE FAI:

  • Ave le toto mai tamatamai lima malulu - i luga o le auala i le taumalulu pe na o le taunuu mai i le fale, pe a malogo lima ma o tamatamailima o ni aisa,
  • Fufulu le paʻu aʻo leʻi faia le faʻataʻitaʻiga ma le ava malosi - o le ava malosi e faʻaleagaina ai le paʻu, ma faʻaosooso e aʻafia ai fua o fua,
  • Fai fua ina ua uma ona aveese le poli fao i se vai malosi e iai le ava - afai e le o fufulu lima, o vaega ninii o le vai e mafai ona manatu faatauvaa i fuainumera o fuainumera.

Ma le isi, e le mafai ona faʻaaoga soʻo se mea i le paʻu aʻo leʻi faia le fuataga, mo se faʻataʻitaʻiga, kulimi lima.

Lima ao leʻi suʻeina suʻesuʻega e tatau ona fufuluina i le fasimoli ma faʻagogo. Faatasi ai ma lima paʻu ma lima vaivai, aua lava neʻi fuaina.

E faʻapefea ona suʻe se suʻega i le falemaʻi

Mai lea taimi i lea taimi, e tatau ona faia e le maʻisuka se suega o le kulukose toto i totonu o le falemaʻi. O lenei mea e tatau ai le itiiti ifo ma le puleaina o le saʻo o fuataga e ave e tagata gasegase i se glucometer. E leai ni eseesega faavae i le va o ituaiga e lua o suʻesuʻega.

O le toto e foaʻiina i le taeao i luga o se manava gaogao, aʻo leʻi tuuina atu le toto e tatau ona e le itiiti ifo i le 8, ma sili atu i le 10-12 itula e le 'ai ai. Ae e le mafai ona e fiaaai mo le silia ma le 14 itula. E na o vai inu masani e faatagaina, ona faʻamapulaʻaina lea. Tasi i le lua aso ao leʻi oʻo i le toto foai, faʻatagaina gaʻo ma falai meaʻai, meaai vevela, faʻapea foʻi ma le ava malosi.

Aʻo lei faia le faʻatinoga, taumafai e aua le popole - popolega, aemaise lava taimi umi, mafua ai se oso maualuga o le adrenaline, lea e aafia ai fua o fua. Suga e mafai ona tulaʻi mai, ma o le auʻiliʻiliga o le a toe faʻaleleia, masalo e sili atu i le tasi. O le mea lea, fai se moe lelei i le po i luma atu, ia e toʻa ma faʻalogo i se auiliiliga lelei auiliiliga.

Iloiloga a tagata

O nisi taimi o le mea e sili ona talafeagai, faʻamatalaga saʻo o le faʻaaogaina e le tagata faʻaoga o gasegase. O le mea moni, latou te faʻaauau lava i taimi uma, ae leai se faʻamaoni o faatonuga.

Boris, 36 tausaga, Rostov-on-Don "I le avea ai o se fomaʻi, ou te fautuaina tagata uma - ia na o na laupepa e taua o" tetrahedrons ". "E sili atu ona lelei ma saʻo, latou te le faʻafefeteina, ma e faʻapipiʻi lelei lava i totonu o le tagata e oti."

Inessa, 28 tausaga, Moscow "O se microlight o le pito sili lea ona lelei, o le mea lea e mafaufau ai laʻu uo pele. O le mea aupito itiiti oi latou na ou faʻaaogaina, e itiiti ifo le tiga. "E taua lenei mea ia te au, aua o fua e tatau ona faia soo, ae o loo i ai pea loʻu tiga: Ou te matamuli mai soo se pine."

Lancets o se elemene talafeagai, taua mo le aso, e aunoa ma se mea e le galue ai le glucometer. E sili atu, e le mafai ona faia se suʻesuʻega e faʻaaoga ai se suʻega. Faatau laupepa mo le faʻaaogaina i le lumanai, e pei ona manaʻomia i se taimi e te le maua ai le avanoa e alu ai i le fale talavai.

Glucometer Satellite: iloiloga ma fuataga

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka ua faʻamalosia e faia suʻega o le toto mo faailoga o le suka i aso uma ina ia faʻamautinoa le tulaga masani o latou tino, faʻaaoga togafitiga faʻasoifua maloloina ma vailaʻau. O se glucometer e fesoasoani i le tausisia o faailo o le kulukose o le toto.

O se mea laʻititi ma le faigofie-e faʻaaogaina ma se faʻaaliga e faʻaalia ai iuga o le suʻega a le tagata maʻi. I le fuafuaina o faailoga o le suka toto, e faʻaaogaina ai fasi suʻesuʻega i le toto o le maʻisuka, pe a maeʻa ona faitau e le masini le faʻamatalaga ma faʻaalia le faʻamaumauga pe'ā maeʻa suʻesuʻega.

E uiga uma i le masini

O le gaosiga o lenei masini o le kamupani Rusia ELTA. Afai e faʻatusatusa i faʻatusa tutusa o le gaosiga mai fafo, ona mafai lea e le glucometer ona faʻamaonia le le lelei, lea e taoto i le umi o le gasologa o taunuʻuga. O faʻamaumauga o suʻega e aliali mai i luga o le faaaliga pe a uma le 55 sekone.

I le taimi nei, o le tau o lenei mita e sili ona lelei, o le tele o le maʻisuka latou te filifilia e lagolagoina lenei masini. E le gata i lea, o suʻega faʻataʻitaʻiga mo se glucometer e mafai ona faʻatau i toetoe lava o soo se taimi, talu ai o loʻo avanoa lautele. I le taimi lava e tasi, o lo latou tau e maualalo tele, pe a faʻatusatusa i filifiliga mai fafo.

E mafai e le masini ona teu i le manatua le 60 suʻega o suʻega toto mo le suka, ae e le oi ai le gaioiga o le taulotoina o le taimi ma le aso pe a fuaina. E aofia ai se glucometer e le mafai ona fuaina le fuataga mo le vaiaso, lua vaiaso poʻo le masina, pei o le tele o isi faʻataʻitaʻiga, o le tau e sili atu le maualuga.

Faatasi ai ma le sili atu, e mafai e se tasi ona tuueseese le mea moni e faapea o le glucometer ua fufula i le toto atoa, lea e mafai ai ona mauaina saʻo saʻo le suka o le toto, lea e latalata i mea na maua i totonu o suʻesuʻega ma na o sina vaega itiiti o le mea sese. Le faʻaalia o le kulūkose o le toto, e faʻaaogaina ai le metotia elemene.

O le masini komepiuta masini e aofia ai:

  • O le masini satelite lava ia,
  • Sefulu suega,
  • Puleaina
  • Pulu tui,
  • Tulaga talafeagai mo le masini,
  • Faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita,
  • Tusi faʻamaonia.

Glucometer Satellite Plus

O lenei masini komepiuta mo le fuaina o le maualuga o le toto toto mai le ELTA kamupani e mafai ona televave ona faia suʻesuʻega ma faʻaali faʻamaumauga i luga o le lau, faʻatusatusa i le mamanu muamua o lenei gaosiga. O le mita o loʻo i ai se faʻaaliga faigofie, o se mea mo le faʻapipiʻiina o fasi faʻataʻitaʻiga, faʻamau mo le puleaina ma se vaega mo le faʻapipiʻiina o maʻa. O le mamafa o le masini e na o le 70 kalama.

I le avea ai ma se maa, o le 3 V o le faʻaaoga, e lava lea mo le 3000 fua. O le mita e mafai ai ona e fuaina i le vasa mai le 0.6 i le 35 mmol / L. E teuina i le manatuaina o suʻega e 60 o le toto.

O le lelei o lenei masini e le na o se tau maualalo, ae o le mita foi e mafai ona otometi le tapeina pe a uma ona suʻeina. E le gata i lea, o le masini e vave faʻaalia iuga o suʻesuʻega i luga o le lau, o le faʻamatalaga e aliali i le faʻaaliga pe a maeʻa le 20 minute.

O le afifi o le masini Satellite Plus e aofia ai:

  • O se suʻega toto o le suka
  • O se seti o siaki i le aofaiga o 25 fasi vaega, o le tau e maualalo,
  • Pulu tui,
  • 25 aisa,
  • Mafai ona feaveaʻi
  • Puleaina
  • Faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita Satellite,
  • Tusi faʻamaonia.

Glucometer Satellite Express

Glucometers mai le kamupani ELTA Satellite Express o le atinaʻe manuia lea, e taulai atu i manaoga faʻaonapo nei o tagata faʻaoga. O lenei masini e mafai ona faia suʻesuʻega toto mo le maualuga o le kulukose, o le fua o le suʻega e aliali i le faʻaaliga pe a uma le 7 sekone.

E mafai e le masini ona teuina ia suʻesuʻega e 60 mulimuli, ae i lenei faʻataʻitaʻiga o le mita e laveaʻiina le taimi ma le aso o le suʻega, lea e fou ma taua mo le maʻisuka. O le vaitaimi o le tusi saisai mo le faʻaaogaina o le mita e le faʻapulaaina, o lenei mea e faʻamaonia ai o tagata gaosi oloa e mautinoa i lona lelei ma le faʻamaoni. O le batini ua faʻapipiʻi i le masini ua mamanuina mo le 5,000 fuataga. O le tau o le masini e taugofie foi.

O le seti o masini Satellite Express e aofia ai:

  1. Mea mo le fuaina o le Satellite Express Express toto,
  2. O se seti o siaki i le aofaiga o 25 fasi vaega,
  3. Pulu tui,
  4. 25 vae
  5. Puleaina
  6. Tulaga Lelei
  7. Faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita mita satelite,
  8. Tusi faʻamaonia.

O faʻataʻitaʻiga mo lenei faʻataʻitaʻiga o glucometers mo aso nei e mafai ona faʻatauina e aunoa ma ni faʻafitauli, o lo latou tau e maualalo, o se mea sili atu mo tagata e masani ona faia suʻega o le toto.

Suʻega faʻataʻitaʻiga ma faʻatautaia Satellite

O vaega o suʻega e sili atu le lelei nai lo isi atunuu. O le tau mo i latou e le gata ina taugata mo le au faʻatau Rusia, ae e mafai foi ona e faʻatau e le aunoa mo suʻega o le toto i taimi uma.

Afai ua maeʻa le ola o le vaega, e tatau ona lafoai ma e le faʻaaogaina i soʻo se mataupu, a leai o le a latou faʻaalia ni tali le mafaʻatuatuaina.

Mo faʻataʻitaʻiga taʻitasi o glucometers mai le kamupani ELTA e manaʻomia fasi suʻega taʻitasi o loʻo i ai se faʻailoga maʻoti.

O le PKG-01 e faʻaaogaina mo le mita satelite, PKG-02 Satellite Plus, PKG-03 mo le Satellite Express. I luga o le faʻatauga, o loʻo i ai seti o fasi siaki o 25 ma le 50 vaega, o le tau e maualalo.

O le pusa masini e aofia ai se taʻavale o loʻo tuʻuina i totonu o le mita ina ua uma ona faʻatauina le masini i totonu o se faleoloa. Lancets mo ituaiga uma o glucometers e laugatasia, o le tau o ia mea e avanoa mo tagata faatau.

Faia o se suʻega toto mo le suka faatasi ai ma le fesoasoani o mita satelite

O masini suʻesuʻe e fuafua ai le suka toto o se tagata maʻi e ala i le faʻaaoga toto toto. E matuā saʻo lava, o lea e mafai ai ona faʻaaogaina nai lo le faia o suega suʻesuʻe suʻesuʻega e iloa ai kulūkose i le tino. O lenei masini e lelei atoatoa mo suʻesuʻega masani i le fale ma i soʻo se isi lava nofoaga, i soo se tulaga, e lelei tele le nofoaga aloaia o le glucometer satelite, ma o le faʻamatalaga e matua atoatoa.

E tāua le mafaufau i lena toto vevela ma o le serum e le talafeagai mo le suʻega. E le gata i lea, e mafai e le mita ona faʻamaonia ni faʻamatalaga sese pe afai o le toto e matua mafiafia pe, i se isi itu, sili ona manaia. O le numera hemomolomi e tatau ona 20-55 pasene.

E aofia ai le masini e le fautuaina ina ia faʻaaogaina pe afai o le tagata maʻi e aʻafia ai pe faʻamaʻi i le mafaufau. Afai o le maʻisuka i le afiafi o suʻega na ave pe faʻauluina le acid ascorbic i se aofaiga e sili atu ma le 1 gram, e mafai ona faʻaalia e le masini fua o fua o le maualuga.

Tulafono mo le filifiliina o laina mo le satelite faʻaalia

O na gasegase lea na fautuaina e le fomai e faatauina se glucometer e masani ona ofo i le tau o lenei masini. O le mauaina o se fale suesue i le fale, e tatau ona e totogi pe a ma le 1000-1500 rubles mo ia (pe a fai o se glucometer o se vaega taugata faamaoni). E fiafia le tagata faʻatau: mulimuli ane, na ia mautinoa o le a sili atu ona taugata tele ia te ia. Ae o le olioli e vave ona fenumiai e ala i le malamalama - o oloa mo le mita suka e tatau ona faatauina i taimi uma, ma o lo latou tau i nisi tulaga e tutusa ma le tau o le suʻeina lava ia.

Ae faʻaopopo i le mauaina o fasi faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e faʻatau faʻatau - o le mea lava lea e tasi, o nila e faʻaofi i totonu o se peni faapitoa. Ma mo le tele-maketi laina o glucometers (o lona uiga, oi latou o loʻo maua, e taugofie, galue i luga o fasipepa), e manaʻomia pea ia laasaga.

Faʻamatalaga o le Faʻamatalaga Satellite Express

E manaʻomia ni nila, e aofia ai mo se gaioiga e taʻua o le Satellite Express. O lenei masini ua gaosia e le kamupani Rusia ELTA, mo se vaega faapitoa o tagata faatau, e taua tele o le oloa o le fale.

I le manatuaina, o le masini e laveaʻi na o le 60 o taunuʻuga pito lata mai: faʻatusatusa mo oe lava, o tagata tauva o le Satelite, taugofie i le tau, maua se mafaufauga o le mafaufau e 500-2000 fua.

Peitai, e ui i lea, afai na e faʻatauina se ituaiga masini, e mafai ona e faʻamoemoe e umi, faʻapitoa le potopoto, ma o le auaunaga e le tatau ona mafua ai ni faʻafitauli i le mea o le a malepe. I totonu o le pusa mo le masini pe a faʻatau, o loʻo i ai le 25 aisa - o ni nila e aunoa ma se mea e le mafai ai ona suʻe toto. Ae o le a le satelite e 25? Ioe, e le lava lenei mea. Afai o le maʻisuka e masani ona faia fua, ona faʻapea lea o se numera o nila e lava mo aso muamua e 4 o le faʻaaoga (pe a faʻapea o taimi uma lava e faʻaaogaina ai e le tagata faʻaaoga se vailaau fou).

O le a le laupepa

Muamua e tatau ona e malamalama: o le a le laupepa, o le a le mea e mafai ai, pe faapefea ona galue, ma isi.

O le uʻamea o se naifi siʻosiʻomaga e faʻasino i itu uma e lua, lea e masani ona faʻaaoga i vailaʻau. Aisea e faʻaaogaina lautele ai? Faatasi ai ma se uila, latou te le gata na o le paʻu o le paʻu e ave ai se toto toto. E mafai ona faʻaaoga mo nisi o gaioiga i le taimi o le taotoga, faʻapea foʻi ma le faʻaogaina o le alo. Ae o le tele lava o taimi, o le mea moni, o le lancet o loʻo aʻafia i suʻesuʻega o le toto suesue.

Aisea e sili ai ona talafeagai le laʻau e ave ai le toto mai se tagata maʻi:

  • E itiiti le tiga
  • O le puipuiga o le mea e aoga
  • O nei nila e muamua ona faʻamaonia,
  • O faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai se mamanu tele,
  • Tele ituaiga eseese.

O vailaau faafomai i aso nei e matua saogalemu lava mo le tagata e faaaogaina. O masini ua faʻapipiʻiina ma se masini faʻapolopolo faapitoa. O lenei faiga e maua ai le tasi taimi, ma o lea e faʻaogaina ai le saogalemu. E ui lava o nila e masani ona faʻaaogaina, lea e mafai ona faʻaaoga i nisi o taimi. Ae sili atu le faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga lenei mataupu faavae.

I se lapoʻa faʻaonaponei, o le nila e maua ai le faʻamalositili, mulimuli ane, o le puipuiga malu o le pupuni. A maua se suʻe toto, e toe foʻi le nila i luga o le masini i le mataupu ma tuʻuina i ai, lea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le paʻu pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi.

Vaaia o lalaga mo le glucometer

Lancets o se tasi o mea e masani ona faʻaaogaina e le maʻisuka e pulea ai le glycemia ma le glucometer.

O lo latou faʻaaoga e manatu lelei, e toetoe lava a leai se leaga ma saogalemu, talu ai o loʻo tuʻuina mai ma se faʻafitauli itiiti o faʻamaʻi.

O le faʻaaogaina o nila e eseese i le foliga, lapopoa, o le paolo ma e faʻaaoga e tusa ai ma le kamupani tutoʻatasi. O loʻo faʻamoemoe mo le faʻaaogaina e tasi, o lea e tatau ai i tagata ona malamalama i le auala e faʻaoga ai, faʻapea foʻi le masini e faigofie ona faʻaaoga.

Ituaiga o laupepa mo le glucometer

E faʻaaoga totola o le lima tamatamai lima e pulea ai le glycemia. O suʻega e faia i le fale poʻo le fale suesue e faʻaaoga ai se glucometer. O lenei metotia o le mataʻituina o le kulukose maualuga e manatu e sili ona faigofie ma sili ona leai se tiga.

O le masini faʻapipiʻi masini e aofia ai se masini faapitoa mo le tui, lea e mafai ai ona maua le toto saʻo mo le suʻesuʻega. E manaʻomia ni nila e manaʻomia e suʻe ai le meafaitino, lea e faʻapipiʻiina i le peni.

  1. Manulagi masani. E fetaui mo le toetoe lava o tagata atamamai uma. O nisi o glucometers ua faʻapipiʻiina i ni faʻalavelave faʻapitoa, lea e aʻafia ai le faʻaogaina o na o nila faʻapitoa. O ia ituaiga masini e nofofua ma e le auai i le vaega o le paketi, e lauiloa i le faitau aofaʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, Accu Chek Softclix lancets). O le masini mo le mauaina o le toto e mafai ona faʻafetaui e ala i le faʻatulagaina o le loloto o le vavave talafeagai mo le matua o le maʻi (mai le 1 i le 5 laasaga i le fua o le pule faʻatonutonu). Aʻo faʻagasolo, e filifili e tagata taʻitoʻatasi le filifiliga talafeagai mo ia lava.
  2. Lancet Auto. O le lelei o nei oloa o le faʻaaogaina o nila pito sili ona lelei, lea e faʻaaogaina ai le puncture ma le le faʻaleagaina. O le manoa o le tui tamatamailima e mafai ai e le faʻapipiʻi o lancets sui. O le toto e tupu mai i le patipatiina o le amataga o le oloa. E tele glucometers e faatagaina le faʻaaogaina o nila faʻapitoa, o se vaega tāua pe a filifilia se masini mo le maʻisuka ituaiga 1. Mo se faʻataʻitaʻiga, o gaioiga o le Contour TS e faatoa faʻaaogaina i le taimi e faʻafesoʻotaʻi ai le paʻu, ma faʻaitiitia ai le aʻafiaga o siama.
  3. Lancets mo tamaiti. Latou te paʻu i se isi vaega. O latou tau e maualuga atu nai lo oloa masani. O masini ua faʻapipiʻiina i se manulele mataʻutia ma manifinifi, o lona uiga o le toto sampling e vave ma leai se mea e leai se aoga, lea e taua mo tagata gasegase.

O le a le tele o taimi e suia ai taʻavale?

O tagata e le iloa pe fia taimi e mafai ona e faʻaaogaina ai se laumei e tatau ona manatua o lea mea e faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina ma e tatau ona suia pe a maeʻa le suʻega. O lenei tulafono e faʻaaogaina i ituaiga uma o nila ma o loʻo faʻaalia i faatonuga mo glucometers o tagata gaosiga eseese.

Mafuaaga aisea e le mafai ai ona toe faʻaaogaina nila:

  1. O le manaʻomia mo se suiga faifaipea e fesoʻotaʻi ma se maualuga maualuga o le faʻamaʻi i le tulaga o le faʻaaogaina pea, aua a maeʻa se faʻamaʻi, e mafai e pathogens ona ulu i totonu o le tootoo ma ulu i le toto.
  2. O le faʻaaogaina o nila ua faʻapipiʻi mo punctures ua faʻapipiʻiina ma se puipuiga faʻapitoa, lea e le mafai ai ona faʻaaogaina. O ia mea taumafa e manatu e sili ona faatuatuaina.
  3. O le masani ona faʻaaoga e taʻitaʻia ai le nila, o le toe faia pea o le tui samasama o le a oʻo i le tiga ma e ono afaina tele ai le paʻu.
  4. O le i ai o le toto i luga o le uila pe a uma le suʻega e mafai ona mafua ai le atinaʻeina o microorganisms, lea, e faaopoopo atu i le lamatiaga o siama, e mafai ona faʻasese le fua o fua.

Faʻaaogā le faʻaaogaina o mea taumafa e faʻatagaina i na o mataupu pe a fuafua e mataʻituina le maualuga o le glycemia i le tele o taimi ile aso e tasi.

Tau masani ma tulafono faʻavae

O le tau o se afifi e faalagolago i le tele o mea:

  • le numera o nila e ulufale i ai,
  • tagata gaosi oloa
  • uiga lelei
  • mauaina o isi mea faaopoopo.

O manaoga masani e taua o oloa taugofie, lea e faamatalaina ai lo latou lauiloa tele. O loʻo faʻatau atu i soʻo se fale talavai ma toetoe o faleoloa faapitoa. O le tau o se mea maualalo maualalo e ese mai i le 400 i le 500 ruulu, o nisi taimi e maualuga atu. O le maualuga o tau mo mea taumafa uma o loʻo avanoa i le falemaʻi faʻapitoa.

O le mita mo le mita e tele lava ina aofia ai ma le masini, o le mea lea pe a faʻatau mai nila, o le mea e ave i ai le faamuamua e masani lava ona tuʻuina i mea e mafai ona faʻaaogaina.

  1. A maeʻa fua taʻitasi, e taua le suia o le nila i le mita. O fomaʻi ma gaosi oloa o sapalai e le fautuaina le faʻaaogaina o se oloa faʻaaoga. Afai e le maua e le tagata gasegase le avanoa e suitulaga ai ia te ia, ona fai lea ole suega faifai pea, e tatau ona faia e le tagata lava ia le togi e tasi le nila. E mafua mai lenei mea i le mea moni e faapea o ia mea taumafa o auala taʻitasi o le pulea lelei.
  2. E tatau lava ona teu oloa pipi i nofoaga matutu ma pouliuli. I totonu o le potu o loʻo i ai le pusa o fuataga, ua fautuaina ia e tausia se tulaga sili ona lelei o le susu.
  3. A maeʻa faʻataʻitaʻiga, e tatau ona lafoaʻi le faʻalaʻilaina o le faʻala.
  4. O lima o le tagata maʻi e tatau ona mulumulu ma fufulu muamua aʻo leʻi faia fua.

Suʻega algorithm e Accu-Chek Softclix:

  1. Aveese le pulou puipui le tipuni o le nila mai le au.
  2. Faʻapipiʻi le uʻamea i le auala atoa seia oʻo ina tupu se kiliki uiga.
  3. Ave ese le pulou mai le fagu.
  4. Sui le pupuni puipui mai le tino o le au, ia mautinoa o le malologa i luga o le masini e fetaui lelei ma le ogatotonu o le tipi o loʻo i luga o le nofoaga ogatotonu ole aveeseina o le nila.
  5. Filifili le loloto loloto ma toe faaleleia.
  6. Faʻapipiʻi le peni i luga o le paʻu, faʻafesoʻomi luga le pa o le mea faʻapipiʻi i le afaina.
  7. Ave ese le pulou mai le meafaigaluega ina ia mafai ai ona faigofie ona aveese ma faʻaaogaina le nilala.

Vitio vitio i le faʻaaogaina o se peni pipili:

O le tulaga lelei o le autu autu lea e taulai i ai i le faagasologa o le pulea lelei. Soʻo se uiga le faʻaeteete i fuataga e faʻateleina ai le aʻafiaga o faʻamaʻi ma le tupu mai o faʻafitauli. O le sao o le iuga e faalagolago i fetuunaiga na faia i le taumafataga ma fualaau o fualaau ua ave.

Manoa faʻatusa

O faʻataʻitaʻiga autu o loʻo manaʻomia i le maketi o taʻavale o mamanu nei:

  1. Lancets Microlight. O oloa ua gaosia faapitoa mo le faʻaaogaina o le mita TC mita. O le au e faia i le silasila faafomai, o lona uiga o le saogalemu ma le saogalemu i le faʻaaogaina. O oloa e leai se faafetai i faafetai i pusa puipuia. O nila mo lenei masini e lautele, o le mea lea, e talafeagai mo le Satellite Express meter, Ajchek ma isi faʻataʻitaʻiga o le paketi.
  2. Medlant faaopoopo. O oloa e lelei tele mo suʻega ma tagata atamamai faʻaonapōnei o loʻo galulue ma sina toto. O le loloto o le osofaiga, lea ua saunia mo le masini, e 1.5 mm. E maua le toto e ala i le faʻapipiʻiina o le masini i luga o le paʻu i luga o le tamatamailima, ma o le aofia ai i le gaioiga e tupu faʻafuasei lava. Lancets ua gaosia i lalo o lenei ituaiga e eseese i le lanu lanu, lea e mafai ai ona filifili le voluma mo lou mafiafia o le paʻu. Mo le auʻiliʻili, e matua talafeagai lava soʻo se vaega o le tino.
  3. Siaki Vaʻa. O oloa o loʻo gaosia e se kamupanī Rusia ma e talafeagai mo ituaiga masini eseese. O ituaiga uma o lalaga e togafitia i le silicone, lea e faamautinoa ai le le atoatoa ma le saogalemu.
  4. IME-DC. O lenei ituaiga o faʻatulagaga o loʻo i ai i le toetoe o autafa uma. O nei lanu o le pito i lalo o le aofaʻi e mafai ona tuʻuina atu, lea e faigofie mo le faia o suʻega glycemic i pepe. O oloa e faia i Siamani. E i ai a latou foliga e pei o le tao, o se faʻavae faʻavae, ma o le mea autu o le gaosiga o mea faʻapitoa o le faʻamalosi umi o le tino.
  5. Polokalame. O oloa o se kamupani Saina e gaosia i foliga o ni ata eseese se 6, e eseese i le mafiafia ma le loloto o le poloka. O tulaga mataʻutia i le taimi o le auʻiliʻiliga e faʻamautinoa e le pupuni faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o nilala taʻitasi.
  6. Taula. Lancets e mafai ona faʻaaogaina e le gata i masini eseese, ae faapena foi i le autasi. Ua tapunia le nila ile pito i fafo ma se kapili eletise, na faia i le silasila uamea faapitoa e se kamupani Polani. O le faʻataʻitaʻiga e le fetaui ma Accu Chek Softclix.
  7. Tasi le paʻi O lenei kamupani o loʻo atiina ae se nila mo le mita o le Touch Touch Select. O i latou o se vaega o mea taumafa lautele, o lea e mafai ai ona faʻaaogaina i isi peni e mamanu ai le paʻu o le paʻu (faʻataʻitaʻiga, Satellite Plus, Mikrolet, Satellite Express).

E taua le malamalama o le fua i le fale e tatau ona faia ma le gauai faʻapitoa, usitaia o fautuaga uma ma tiute. O nei tulafono e faʻaaoga i ituaiga uma o glucometers ma mea e manaʻomia mo suʻesuʻega.

O taunuʻuga na maua e mafai ai ona matou malamalama i suiga i le maualuga o le glycemia, e faʻamalamalama ai mafuaʻaga na mafua ai ona faʻaitiitia le faʻamatalaga mai le masani. A le o lena, o mea sese e mafai ona faʻasese ai le faailo ma tuʻuina atu faʻamaonia le saʻo lea e mafai ona faʻamalosi ai togafitiga o le maʻi.

Tuua Lau Faamatalaga