Glucophage poʻo Siofor: o le fea e sili atu?

O le fea e sili atu - "Siofor" poʻo le "Glucophage"? O fualaau nei e tutusa lelei ma le metformin i le tuufaatasiga. O lenei vailaʻau e faʻaaogaina i togafitiga o le maʻisuka pe afai e le galue le taumafataga. O fualaau faasaina e maualalo ai le toto suka. E mafai e se fomaʻi ona faatonuina ni fualaau oona. Ae o le tele o taimi, e pei o Glucophage poʻo Siofor ua faʻamatalaina. E ui o loʻo i ai isi analogues. O le a tuʻuina atu i le faaiuga o le tusiga.

Fale faʻapitoa falemaʻi

O le metformin malosi o le mea tutusa e tutusa ma nei vailaʻau. Faafetai ia te ia, e tupu:

  • faaitiitia le lagona o le insulin i sela,
  • faʻaitiitia le faʻaleleia o le toto ile kulukose,
  • faʻaleleia atili le gasegase o le gasegase o siama.

O le a le eseesega i le va o Siofor ma Glyukofazh? Seʻio tatou faʻataʻitaʻiina.

O le gaosiga o le inisalini e le faʻaosofia e le metformin, ae naʻo le tali mai o sela e faʻaleleia. O se taunuuga, o loʻo i ai se faʻaleleia atili o le gaosiga o gaʻo i le tino o le maʻisuka. O le mea lea, o le vailaau i sauniuniga:

  • faʻaitiitia le manaʻo - o se tagata e na te faʻaitiitia meaʻai, talu ai ona ua leiloa lenei mamafa mamafa,
  • Faʻasaʻoina le gaosiga o le carbohydrate,
  • faaitiitia le mamafa
  • faʻaitiitia le toto suka.

O faʻalavelave faʻafuaseʻi o le maʻisuka e faʻaititia tele pe a ave nei fualaau. Ua faʻaitiitia le lamatiaga o le loto ma le maʻi vascular. O le maʻisuka e masani ona mafatia i lenei mea.

O vailaau taʻitasi e iai lana lava gaʻo ma le umi o le gaioiga, lea e fuafuaina e le fomaʻi. O loʻo i ai le metformin faʻatasi ma se gaioiga umi. O lona uiga o le aʻafiaga o le maualalo o le kulūkose toto e umi se taimi. I le igoa o fualaau o loʻo i ai le upu "umi". E tusa ai ma le tala o le ave, mo se faʻataʻitaʻiga, Glucofage Long medication, o le maualuga o le bilirubin o loʻo faʻapipiʻiina ma o le gaosiga o le protein e faʻapitoa. Faaaoga se fualaau faaumiumi na o le faatasi i le aso.

A filifilia se tasi poʻo le isi fualaau faasaina, e tatau ona e malamalama afai o le mea galue malosi e tutusa mo latou, ona tutusa lea o le faiga o le galuega.

O tagata e mafatia i le maʻisuka e masani ona fesiligia le fesili: e sili atu le lelei o Siofor poʻo le Kalalukafa? I lenei tusiga, o le a tatou iloiloina atili auiliiliga uma o le tasi ma le isi fualaau faasaina.

O vailaʻau uma e tatau ona faia e le fomaʻi. E le taliaina e le tagata ia te ia lava. Le faʻamaonia le tupu mai o soʻo se faʻafitauli matuia mai le tino, e tatau ai:

  • tausisia le tausisia o taumafa malosi,
  • faamalosi tino (e mafai ona aau, taʻavale, taʻavale fafo, malosi),
  • ave le fualaau faasaina, matauina o le tui ma isi togafitiga uma a fomaʻi.

Afai e le taʻua e se fomaʻi se vailaau faapitoa, ae na te tuuina mai ni igoa e filifili mai ai, ona mafai lea e le tagata gasegase ona faamasani i iloiloga a tagata faatau ma faatau mai le fofo talafeagai.

O lea, o le a le mea e sili atu - "Siofor" poʻo le "Glucophage"? Ina ia taliina lenei fesili, e tatau ona mafaufau i meatotino o nei vailaʻau.

E uiga i vailaau "Siofor"

O le fualaau sili lea ona lauiloa, e tusa ai ma tagata faʻatau, lea e faʻaaogaina faʻasolosolo mo le puleaina o le mamafa, faʻapea foʻi togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. I le avea ai o se vaega o le vailaau, o le mea galue malosi o le metformin, lea e fesoasoani ai i siama ia malamalama i le inisalini, o lona uiga, e faʻaaogaina e taofia ai le inisalini. O se taunuuga o le ave, o le maualuga o le cholesterol ua faaitiitia, ma faatasi ai ma le lamatiaga ole maʻi cardiovascular ua faaitiitia. I le faasolosolo malie ma le lelei, o le mamafa ua faaitiitia, o le mea sili lea ona aoga ia Siofor.

Faʻafefea ona faʻaaoga "Siofor"?

O le a tatou iloiloina mafaufauga mulimuli ane.

O le tele o taimi, o le togafitiga Siofor o loʻo faʻamatalaina mo le maʻisuka ituaiga 2 mo togafitiga ma le puipuia. Afai o se seti o faamalositino ma mea taumafa e le aumaia ai taunuuga, e taua foi le amata ona ave.

E mafai ona faʻaaogaina faʻatasi, pe faʻatasi ma isi vailaʻau e aafia ai le kulukose toto (inisalini, fuamini i lalo o le suka). E sili ona lelei le faʻaleleia o le faʻaleleia i le taimi e tasi ma meaai poʻo vave pe a uma. O le faʻaopoopoga o fualaau e tatau ona mataituina e le fomaʻi. O lenei mea e faʻamaonia ai faatonuga mo sauniuniga Siofor 500.

O a faʻamaʻiloga na maua e Siofor?

E le faatagaina lenei fualaau i tulaga nei:

  • Vaʻaia 1 le maʻisuka (sei vagana pe leai se meaʻai, lea e togafitia ma Siofor).
  • O le pancreas e le maua ai le insulin (mafai ona matauina i le ituaiga 2).
  • Coma ma ketoacidotic coma.
  • Micro- ma le macroalbuminemia ma le uria (o loʻo i ai i le urine ma le protein o le globulins ma le albumin).
  • Maʻi o le ate ma le le lava o lona faʻatonuina o galuega.
  • Le lava le galue o le fatu ma toto toto.
  • Faʻafitauli o le respiratory.
  • Faʻaitiitia le hemoglobin i le toto.
  • Togafitiga ma manua.
  • Ava malosi.
  • Tina ma ao faagasolo le vaitau o le susu.
  • I tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga.
  • Faʻasalaga taʻitoʻatasi i vaega o le vailaʻau.
  • O le faia o fomaʻi faʻamaʻi, o loʻo i ai se tulaga lamatia o se maʻitaga le manaomia.
  • I le matua ina ua mavae le 60 tausaga, pe afai latou te faia galuega faigata.

E pei ona mafai ona iloa mai luga, "Siofor" e tele faʻasolega. O le mea lea, e tatau ona faʻaaogaina e pei ona faʻamatala e le fomaʻi ma le faʻaeteete.

Afai o aʻafiaga o aʻafiaga e tutupu, faʻaaoga le vailaau ma faʻafesoʻotai se fomaʻi vave.

Le faʻaaogaina o le "Siofor" mo le gau o le mamafa

"Siofor" e le o se vailaau faapitoa mo le mamafa o le mamafa, ae o iloiloga e faamaonia ai le alu vave vave o le mamafa pe a ave pills. O le faʻaititia o le manaoga, o le metabolism faʻavave. I se taimi puupuu, o le toʻatele na mafai ona faʻaumatia le tele o kilokalama. O lenei aafiaga e faʻaauau pea ao ave le fualaau faasaina. O le taimi lava e le toe inu ai e tagata, o le mamafa e sau ona o le gaʻo o le tino.

Siofor e sili atu ona lelei i luga o isi fualaau. Ole numera o aʻafiaga itu e itiiti. Faatasi ai ma le taatele o le i ai o le manava manaia, fulafula ma afaina. O le tau o le vailaau e maualalo, lea e mafai ai ona taugofie mo tagata uma.

Ae e taua le mafaufau i ni mea. E tatau ona mulimulitaia se taumafataga maualalo-gaosiga. O lenei mea o le a fesoasoani i le paʻu mamafa. E le gata i lea, e tatau ona faʻaauau ona auai i faʻamalositino i le taimi e ave ai "Siofor."

I le tele o aofaiga, o le sauniuniga Siofor e mafai ona lamatia. E mafua lenei mea i se tulaga lactic acidotic, lea e mafai ona oo atu ai i le oti. O le mea lea, e le tatau ona sili atu le mamafa o le tui, ma afai e te manaʻo e leiloa le mamafa, e mafai ona e taʻalo pe aau tele, mo se faʻataʻitaʻiga.

I le maʻisuka ituaiga 2

Faʻafefea ona faʻaaoga "Siofor 500"? Fai mai le tusi o tulafono faavae mo le puipuia o le maʻisuka e faapenei:

  • soifua maloloina
  • talafeagai, paleni paleni paleni,
  • gaoioiga faaletino.

Ae le o tagata uma e naunau e usitaia nei fautuaga. "Siofor" i nei tulaga e mafai ona fesoasoani e aveesea le mamafa, lea o le a taofia ai le maʻisuka. Ae o meaai ma gaoioiga faaletino e tatau lava ona i ai, a le o lea, o le a le maua ni iuga e manaʻomia.

E uiga i Glucopka

O lenei vailaau e mafai ona mafaufauina o se faatusatusaga o le "Siofor." Ua faatonuina foi mo le maʻisuka ituaiga 2. E toʻatele e manatu e sili atu ona lelei, ae e iai foi uiga leaga.

O le glucopifa o se gaioiga umi, o lona aoga sili lenei. Metformin ua faʻamalolo atu i le 10 itula. O le gaioiga a le "Siofor" e muta pe a uma le afa itula. I le faʻatau atu, e mafai foi ona e mauaina le fomaʻi "Glucophage", lea o le a le faia se gaioiga umi.

O a mea lelei o le fualaau faasaina "Glucofage" pe a faatusatusa i le "Siofor"? E uiga i mea nei:

  1. O le "Siofor" o loʻo faʻaaogaina i nisi o metotia i le tele o taimi i le aso. Glucophage O le umi e lava e inu ai faʻatasi i le aso.
  2. O le gastrointestinal tract ua paʻu i se tulaga maualalo, talu ai e le masani ona faʻatautaia.
  3. Faʻafuaseʻi suiga i le kulūkose ua le o iai, aemaise i le taeao ma le po.
  4. O se laʻititi maualalo e le afaina ai le aoga, o le kulūkose ua faʻaitiitia, faʻapea foi ma le taimi e ave ai Siofor.

Faʻataʻitaʻi e fomaʻi Glucofage 500 mo le maʻisuka ituaiga 2, ae o le mamafa o le mamafa o se faʻaopoopoga matagofie.

Aisea e aveesea ai e le tagata le mamafa mai nei fualaau?

  1. O loʻo i ai se faʻafoʻisia o le gasegase o le lipid deficit i totonu o le tino.
  2. O le faʻaitiitia o le malepelepe o meaʻai gaʻo, e le aʻafia ma e le liliu i le gaʻo.
  3. O le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e faʻapitoa, ma ua faʻaitiitia le aofai o le cholesterol.
  4. Le faʻaititia o le manaʻoga ona o le itiiti ifo o le tuʻuina atu o le inisalini i totonu o le toto. Ma, o le mea lea, o le itiiti ifo o le taumafa taumafa e mafua ai le paʻu o le mamafa.

Faatonuga mo le faʻaaogaina "Glucofage"

Ia mautinoa, pei o le faʻaaogaina o le "Siofor", e tatau ona e mulimuli i se taumafataga:

  1. E le aofia ai le taumafataga o meaai ia e faʻatupulaʻia ai le maualuga o le kulukose.
  2. E faʻamaʻaʻaʻaʻaʻaʻavaʻavaʻavaʻavaʻavaʻavaʻavaʻaʻaʻaʻaʻaʻavaʻavaʻa. O laʻau suamalie, paluga, pateta.
  3. Meaʻai faʻamaoaiga-meaʻai ua faateleina (e tatau ona e 'ai le falaoa atoa, fualaau faisua ma fualaau aina, faʻapea foʻi ma leki).

1700 kcal i le aso - o lenei faailo e tatau ona sailia. O amioga leaga e manaʻomia foʻi e faʻaumatia. O le ava i le taimi o le togafitiga fualaau e tatau ona faaitiitia. O le ulaula e mafua ai le le lelei o le niniina, o lona uiga o mea taumafa e afaina i se mea itiiti. O gaoioiga faaletino e faʻamalosia i le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina "Glucophage." Ave pills mo le 20 aso, ona faʻaalia lea o se malologa. A maeʻa, e mafai ona e toe faia le togafitiga. Ua faia lenei mea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o vaisu.

O afea e faʻasaina ai le vailaʻau?

E le fautuaina e faʻaaoga le fualaau faasaina "Glucofage 500" ma:

  1. Ituaiga 1 maʻisuka.
  2. Tina ma le lactation.
  3. I le taimi lava pe a uma le taotoga poʻo le manua.
  4. O faʻamaʻi o le tino cardiovascular.
  5. Toto fatu.
  6. Tagata taʻitoʻatasi faʻaaloalo i vaega o le vailaʻau.
  7. Faʻavaʻa faʻavalea.

Faʻaiʻuga

O vailaau taʻitasi e mafai ona mafua ai ni aʻafiaga le lelei a le tino. E taua le tausisia o le metotia. O aʻafiaga e seasea tutupu, ae i nisi tulaga, foliga mai o:

  1. Dyspeptic disorders.
  2. Ootia.
  3. Laʻau.
  4. Tatala
  5. Faateleina le vevela o le tino.
  6. Lē vaivai ma le vaivai.

E masani lava ona tupu pe afai ua sili atu le tele o le metotia fautuaina. I le faaopoopo atu i ai, e tupu e aunoa ma se taumafataga e maualalo i lalo o le kalapu aʻo faʻaaogaina le kullufafuga, o aʻafiaga leaga o le tino e atiaʻe, e tele lava mai le gastrointestinal tract. E tatau ona faʻaitiitia le tui i le afa. O faʻatalanoaga faʻapitoa e manaʻomia e faʻasaʻo ai faʻafitauli, aemaise lava pe a iai le maʻisuka ituaiga 2.

Ua oʻo i le taimi e fuafua ai - o le fea e sili atu: "Siofor" poʻo le "Glucophage"?

Talu ai ona o nei vailaʻau tutusa ma se tasi o mea galue malosi, e faigata ona filifili i le va oi latou. E le gata i lea, o le taunuuga o togafitiga e faʻalagolago atoa lava i uiga o le tino:

  1. Glucofage e tele naua aʻafiaga, atonu o le mafuaʻaga e le maualalo ai Siofor.
  2. O Siofor ei ai le numera sili atu o faʻailoga.
  3. Afai e te le gauai i vaega o le vailaʻau, e mafai ona e amata ave Glucophage ma se faaumiumi aafiaga.
  4. O lo latou tau e tutusa lava, ae peitai, o Glyukofazh e taugata. "Glucophage" faʻaalu le tau e sili atu nai lo le mea e masani ai, o le mea lea, pe a filifilia, o le tau e ono afaina.
  5. Ole numera o faʻasalalauga i aso taitasi e le afaina ai le iuga.

O fualaau e toetoe lava a tutusa, o lea o le filifiliga e tumau pea i le tagata faatau. O le a le tau mo fualaau o le Glucofage? O le a le tele o Siofor?

Siofor e mafai ona faʻatau i soʻo se faleoloa o fale talavai i le tau e 250 rubles mo le 500 mg. O le masani o le "Glucophage" e tau mai le 100 i le 300 rubles, "Glucophage Long" mai le 200 i le 600, e fuafua i le itulagi ma le fua.

O le fea vailaʻau e sili atu ona lelei - "Glucofage" poʻo "Siofor"? O faʻamatalaga e faʻamaonia ai e masani ona fesiligia e tagata faʻatau fesili.

O loʻo i ai le tele o iloiloga e uiga i nei vailaʻau e lua. O le tele oi latou e lelei. Latou te gaoioi lelei, aemaise lava o tagata faʻatau e togafitia i se fale faaumiumi. E le manaʻomia ona e manatua pea e uiga i le ave o le pulu, na ona inu i le tasi aso i le taeao. E faʻaititia le suka o le toto, e leai ni oso malolosi i le gasologa o le aso. E matua faigofie lava. O aʻafiaga e seasea lava, aemaise lava pe a oʻo atu le atunuʻu. E toʻatele tagata e manatu i le mea moni o le mamafa o le mamafa e faʻaititia. Ae o lenei mea e fai fuafua i taumafa ma gaoioiga faaletino.

Mafaufau i sauniuniga "Glucofage" ma "Siofor" analogues.

Faʻasologa Faʻasologa

O le eletise autu autu o le metformin hydrochloride. Vaega faʻaopoopo: hypromelilose, povidone, magnesium stearate. O le gaioiga o le fualaau faasaina: faʻaitiitia le faʻaleleia o le suka ma faateleina ai le tali o sela i le inisalini, siama faʻanatinati o siama musika. Metformin e le mafai ona faaosofia le gaosia o lona lava inisalini e le tino.

E faʻaaogaina e togafitia ai le maʻi faʻamaʻi ma i le i ai o le oona. O le paʻu o le mamafa e oo atu i le 2-4 kilokalama i le vaiaso.

Faʻasalalauga: pepa faʻatasi ma se fua o le 500, 850 ma le 1000 mg o le vaega autū. Faʻailogaina: 2 i le 3 taimi i le aso, 1 papalama i le taimi poʻo le maeʻa foi o taumafataga e faʻaitiitia ai le faʻavelaina o fua. Ua faʻaumatia uma ia papa, e le mafai ona e gaugau ma olo i le paʻu.

O le vasega o le taliaina e 3 vaiaso. A maeʻa le 1.5-2 vaiaso, ona fua lea o le suka i totonu o le toto ma suia le fua. Ina ia aloese mai le tagofia o mea ua fai ma vaisu, i le faaiuga o le togafitiga e tatau ona e malolo mo le 2 masina. Afai e manaʻomia le faaumiumi o le gaoioiga, o loʻo faʻatulaga se faʻasologa o le Glucofage Long.

I le togafitiga o le maʻi, e tatau ai ona aua nei aluese mai se taumafataga maualalo-kalori, fuafuaina mo le 1800 kcal. E tatau ona faʻaesea le faʻaaogaina o le ava malosi ma taofi le ulaula - o lenei mea e taofia ai le faʻaaogaina ma le faʻasoaina o le vailaʻau.

  • migraine
  • manava manava
  • dyspepsia (e pei o le mea oona),
  • afaina
  • vaivaiga
  • vaivai,
  • faateleina i le vevela o le tino.

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • faamai o le vascular system ma le fatu,
  • afaina o le nephrological
  • gaioiga ma le susu,
  • taimi toe faʻaleleia pe a uma le taotoga,
  • o le ava malosi,
  • le le faapalepale i se tasi o vaega o le fualaau faasaina.

Faʻaiʻuga Faʻailoga: migraine, manava.

I le tulaga o faʻafitauli, e faʻaititia le fua ile 2 taimi i le 1/2 tablet mo le faʻasologa tasi.

Uiga o Siofor

O Siofor foi e faʻaaogaina togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O le gaosiga autu autu o le metformin. O loʻo galue i luga o masini eletise, faʻaleleia lo latou gauai i le inisalini, faʻaleleia le gaioiga o le tino cardiovascular, fesoasoani e faʻaitiitia le mamafa ma faateleina le maualuga. O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e amata i le 20 minute talu ona maeʻa le pulega.

Fua i pepa: 500, 850 ma le 1000 mg. Substances faaopoopo: titanium dioxide, magnesium stearate, povidone, hypromelilose, macrogol.

Taimi faʻatulagaina: amata togafitiga i le 500 mg, ona faʻateleina lea i le 850 mg, i mataupu faʻapitoa e oo atu i le 1000 mg. E fautuaina e ave faʻamaʻi 2-3 taimi i le aso i le taimi poʻo le maeʻa o taumafataga. I le taimi o le togafitiga Siofor, o le kulukose e mataʻituina i le 2 vaiaso.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

  • ituaiga 2 maʻisuka togafitiga,
  • faʻamaʻi faʻamaʻi
  • mamafa tele
  • le gasegase lipid metabolism.

O le vailaʻau e aoga mo se taumafa maualalo-calorie ma faamalositino. O le faʻafoega faʻapitoa o fualaau faʻasaina ma isi vailaau e mafai.

  • ituaiga 1 maʻisuka faʻamalolo i le inisalini insulin,
  • siakiina o albumin ma globulin e puipuia i le mimi,
  • foia ole ate ma le le mafai e le tino ona faamama le toto o toxins,
  • faʻamaʻi o le tino vascular system,
  • faamaʻi pipisi ma manava manava,
  • maualalo le hemoglobin
  • ave tupe mai se maitaga e le manaʻomia, aua O Siofor e faʻaseseina ai o latou aʻafiaga,
  • maʻitaga ma lactation
  • tasi le le faapalepale o vaega o le fualaau faasaina,
  • o le ava malosi,
  • manava manava
  • coma
  • taimi faʻatopetope
  • tamaiti ma tagata e silia i le 60 tausaga.

O aʻafiaga e aʻafia ai:

  • o loʻo taoto i totonu o le manava
  • sina afaina
  • taʻavale
  • malulu maʻi
  • vili
  • metotia lanu
  • tiga o le manava
  • afaina o le maʻi,
  • lactic acidosis
  • solia o galuega faavae o le ate.

O aʻafiaga o le Siofor e mafai: faʻavevesi i totonu o le manava, sina afaina.

Ina ia faʻaitiitia le faʻaalia o faʻamalologa le lelei, e tatau ona vaevaeina i aso uma i ni vailaʻau.

Fua Faatatau o Fualaau Faasaina

O vailaau uma e sili atu ona tutusa nai lo eseesega.

Glucophage ma Siofor ei ai uiga tutusa faapena:

  • o le tuufaatasiga e aofia ai le metformin tutusa mea taua,
  • ua faatonuina i le togafitiga o ituaiga e lua o togafitiga o le maʻisuka,
  • faʻaaoga e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino,
  • mafua ai le taofiofia o le manaʻo,
  • e le tatau ona ave i le maitaga,
  • avanoa i le laupepa.

E le gata i lea, e tatau ona e mumusu e tago i fualaau faʻasaina i ni nai aso aʻo leʻi maeʻa le suʻega x-ray.

O le a le eseesega

O vailaau eseese e ese i lo latou aafiaga i le tino:

  1. O le kelikaloga e fai ma vaisu i le maualuga o le suka, ma se malologa pe a uma ona manaʻomia le pule e toe faʻafoʻi ai le tino.
  2. Pe a ave le Siofor i le mavae ai o le 3 masina, o le mamafa o le mamafa o le a lemu, ae le ona o le tagofia o mea ua fai ma vaisu, ae ona o le faatonutonuina o le metabolic process.
  3. E mafai e Siofor ona taofiofia le faʻaogaina o le tino, ma le Glucophage, i se isi itu, e le afaina ai le manava ma le fatu.
  4. Siofor e sili atu le taugata nai lo Glucofage.
  5. O Siofor e sili atu ona faʻailoga ona o nisi vaega fesoasoani.

O fea e sili atu - Glucofage poʻo Siofor?

Ole fualaau e sili atu ona aoga e faigata ona tali lemu. O le filifilia o se fualaau talafeagai e tatau ona amanaia le fua faatatau o le metabolic ma le malamalama o le fualaau faasaina e le tino.

O le sini autu o le faʻalauiloaina o fualaau faasaina o le togafitiga ma le puipuia o le maʻisuka ma le faʻaitiitia o le mamafa o le faʻamaʻi. O nei vailaʻau e taulimaina lelei nei galuega ma e leai ni mea tutusa i le uiga o le aoga o o latou aafiaga ile tino. Afai e manaʻomia lou faʻaitiitia o le suka toto i se taimi puupuu, ona faia lea e Siofor sili atu.

Faʻatasi ma le maʻisuka

O nei vailaʻau e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le maua o le maʻisuka i le 1/3, ma se olaga ola malosi - tusa ma le afa. E na o fualaau ia e mafai ona taofia le amataina o le maʻisuka.

A maeʻa togafitiga ma Siofor, e faʻapena ona faʻafoʻisia e le tino le mafai ona faʻafoʻosaʻoina le aofaiga o le kulukose i totonu o le toto. Aʻo ave le kalapu, o le glucose concentrations o loʻo i ai i taimi uma ma e leai ni osofaʻiga mataʻutia.

Pe a aveesea le mamafa

Ina ia foia le mamafa, o Siofor e sili atu ona talafeagai, talu ai ona:

  • le manava oona i le faʻaitiitia o le faʻasaʻoina o le inisalini,
  • faʻaitiitia ai manaʻoga mo lauulu suamalie,
  • maualalo le cholesterol
  • faʻagesegese ai le malepelepe o meaʻai gaʻo, faʻaitiitia ai lo latou gaogao ma le liua i le gaʻo,
  • toe faʻaleleia ma faʻateleina le metabolism,
  • faʻamaonia le gaosia o hormones.

I le taimi o le paʻu o mea mamafa, e tatau ona e mulimuli i se taumafataga maualalo. O gaoioiga faaletino e tatau ona faia i aso uma e vave ai le susunuina o gaʻo ma le aveesea o toxins mai le tino. E le mafai ona e sili atu nai lo le 3000 mg o metformin mo le faʻavave o le mamafa. O le maualuga o le metformin e mafai ona faʻalavelaveina ai gaioiga ma faʻaleagaina ai le kulūkose maualuga.

Le manatu o fomaʻi

Mikhail, 48 tausaga, tagata paleni meaʻai, Voronezh

O le tele o maʻisuka o loʻo i ai se faafitauli tele: e faigata mo i latou ona puleaina o latou manaʻoga i taimi o taumafa. Metotia e faʻataʻitaʻiina e fesoasoani i le faʻaitiitia o manaʻoga mo laʻau suamalie. E faasolosolo, o le masani o le taumafa ma le 'ai i le po e pasia. Ou te tusia se fuafuaga mo meaʻai mo oʻu maʻi ma faatonuina Glyukofazh, faatasi ai ma lona le faapalepale ou te sui ai Siofor. E gaoioi mo le itula ma vave ona taofia le manaʻo, faʻaititia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Oksana, 32 tausaga, endocrinologist, Tomsk

Ou te faatonuina Siofor i aʻu maʻi. E fesoasoani i le feagai ma le maʻisuka ma le mamafa. Afai e tupu ni mea leaga i le foliga o le manava ma le vevela, ona ou suia lea o lenei fualaau faasaina i le Glucofage. I ni nai aso, o mea uma e alu ese. I aso nei, o Glucofage ma Siofor na o fualaau lava ia e lelei ona togafitia le maʻisuka ma le gaʻo.

Suʻega o maʻi mo Glucofage ma Siofor

Natalia, 38 tausaga, Magnitogorsk

Na maua aʻu i le maʻi suka ma le fualaau faasaina Siofor na faatonuina mo togafitiga. Sa ia ave i se fua faatatau na faatonuina e se fomai, ua faaleleia lona tulaga, sa tausia le suka i totonu o tafaoga masani. Ma ina ua mavae sina taimi sa ou matauina ua ou le maua foi le mamafa. Mo le 1 masina na leiloa 5 kilokalama. E ui lava na lapatai mai le fomai e mafai ona i ai aʻafiaga, ae sa naʻo sina manava o le manava i le amataga o le aveina o fualaau. Ma i totonu o le vaiaso na alu ese mea uma.

Margarita, 33 tausaga, Krasnodar

Na faatonuina e le fomai Siofor, ma na amata ona ou inu 1 le papa i le taeao ma le afiafi. Ina ua mavae le 10 aso, na aliali mai faʻafitauli o le manava, fale le fiafia, ma le manava o le manava. Na faatonuina e le fomai le Glucopifa nai lo lena. Na toe faʻafoʻiina le galuega a le manava, ua leai se tiga. O le sauniuniga e sili ona lelei, e le gata i le faʻafetai i le mea na ou leiloa 7.5 kilokalama.

Alexey, 53 tausaga, Kursk

I le mavae ai o le 50 tausaga, ua faateleina le kulukose o le toto. I le taimi muamua, na ave e Siofor, ae na ou afaina, afu, ma le vomia. Ona faatonuina ai lea e le fomai le Glucopeli. Sa ou alu foi i se meaai na faia e se tagata fai meaʻai. E toetoe lava leai ni aʻafiaga na matauina i le taimi o fualaau. Ina ua mavae le 3 vaiaso sa ou pasia le auiliiliga. Na toe maua mai le kulukose, toeitiiti le manava, ma na ou leiloa le 4 kilokalama.

Faʻafefea ona sui?

E i ai isi analogues mo le mea galue malosi:

E masani lava, mo le togafitiga o le maʻisuka (DM), o fomai e faatonuina se tasi o fualaau faasaina: Siofor po o le Glucofage. O ni vailaau sili ona lelei ma ina ia mafai ai ona iloa po o fea e sili atu ma pe oi ai se eseesega i le va oi latou, e tatau ona e faamasani ia i latou taʻitoʻatasi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻatusatusa ia faʻamaoniga, tofo, tapulaa i le taliaina ma le fesoʻotaʻiga ma isi vailaʻau.

Faatusatusaga uiga vaaia

Ina ia tausisia maualuga le maualuga o le toto i totonu o tapulaa masani, e fautuaina e fomaʻi fualaau faasaina eseese i tagata gasegase: Siofor, Glyukofazh (Glukofazh Long), Gliformin ma isi. Lua muamua e sili ona lauiloa i le maʻisuka. O le vailaʻau mo togafitiga o le "Siofor" o loʻo i ai lona fatuga o se vaega malosi - metformin, o le mea lea e faʻaitiitia ai le glucose plasma ma maua ai se togafitiga. O le "Siofor" e faaitiitia ai le gafatia o le gastrointestinal tract e gauai ai le kulukose, e faaitiitia ai le maualuga o le cholesterol i le toto, ma faamautu ai le mamafa, o lea e masani ona faaaoga mo le gau o le tino e tagata gasegase. Glucophage, pei o Siofor, e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le suka toto ma galue i le taua e sili atu i le mamafa. E le ese mai lona tutusa ma mea aoga. O le kelikaloga e faʻavae foʻi i metformin.

O le autu autu o vailaau mo togafitiga o lo o iloiloina o le togafitia o le maʻisuka ituaiga II. E sili ona fautuaina le faʻaogaina o le "Siofor" ma le "Glucophage" pe afai o le maʻisuka e ogatasi ma le oona, e le mafai ona faʻaleleia togafitiga o meaʻai ma gaioiga faaletino. Faʻamatala togafitiga e le gata ina faʻaumatia, ae ia taofia ai foi le mafai ona maua i le toto suka. I le maʻisuka, Glucophage ma Siofor e mafai ona faʻaaogaina e pei o le monotherapy poʻo le faʻatasi ai ma isi vailaʻau e aafia ai le kulukose.

Contraindications

O vailaʻau faʻatusatusa e masani lava e le eseese, talu ai o loʻo aofia ai le mea taua e tasi. O le mea lea, o tapulaa mo le faʻaaogaina o le a tutusa, ae ui i lea, o loʻo i ai pea ni eseesega ma e mafai ona e vaʻavaʻai manino atu ia i latou i le laulau:

E mafai ona faʻamaonia e faapea o le vailaau faʻasaina o le Siofor e sili atu ona faʻailoga. Ma afai e le fautuaina mo le faʻaaogaina o maʻi o le ate, ona mafai ai lea e le kullufafage ona afaina ai tagata gasegase i faafitauli tau fatu fatu. O le aoga o vailaau mulimuli i luga o le Siofor o le mafai lea ona faʻaaogaina i le tulaga o le le lava o le gaosiga o le inisalini.

Faʻapefea ona faʻaaoga?

Faʻaoga mo le togafitiga o le maʻisuka e faʻatatau i le metformin e faatoa mafai lava ona faia pe a uma ona feutagai ma se fomai poto.

O le vailaʻau Siofor o loʻo tuʻuina atu i tagata maʻi ma le maʻisuka faʻafofoga 2-3 taimi i le aso pe a uma le taumafataga autu. Afai e te inuina le vailaau i le taimi o le taumafataga, ona faʻagesegese ai lea o sina mea itiiti. Togafitiga e amata i le 0.5 g i le aso, i le aso 4, o le gaosiga e siitia i le 3 g. E taua i le faagasologa o togafitiga le siakiina o le suka i le 2 vaiaso ina ia mafai ai ona fetuunai saʻo le metotia.

E leai se eseesega i le faʻaaogaina, ma o fualaau o le kullufafage e manaʻomia foi ona foloina atoa, e aunoa ma le malepe pe tuʻimomomo. O le fua muamua o le 500 mg 2-3 taimi i le aso. A maeʻa le 14 aso, ona siaki lea o le glucose ma, faʻalagolago i suiga, toe iloilo le suʻega. E tatau ona malamalama e naʻo le fomaʻi faʻataʻitaʻi e tatau ona suia le fualaau.

Faiga o vailaau

Togafitiga o le maʻisuka e tele se taimi ma e taua ai i le tagata maʻi ona iloa pe faʻafefea ona togafitia se fualaau faasaina pe afai e manaʻomia isi vailaau e tutusa ma le maʻisuka. O le mea lea, o mea tau hypoglycemic o le Siofor e mafai ona faʻaleleia atili pe afai e te inuina faatasi ma isi vailaʻau o le suka, fibrates, insulin poʻo le inhibitors MAO. O le aoga o le "Siofor" atonu o le a faaitiitia pe a tuu faatasi ma gaseterone, hormones thyroid, estrogens ma thiazide diuretics. Afai o se tuufaatasiga o ia ituaiga sooupu e le mafai ona alofia, ona tatau ai lea i le tagata gasegase ona pulea le maualuga o le glycemia ma fetuunaʻi fua o le sui sooupu.

E tusa ai ma le Glucophage, e le fautuaina e faʻaaoga faʻapitoa faatasi ma Danazol, aua e mafai ona taʻitaʻia ai le hyperglycemia. O le atinaʻeina o le siako lactic acid e mafai ona fai pe a faʻapipiʻiina Glucophage faatasi ma le diuretics. O loʻo i ai se faʻalauteleina o le togafitiga o le fualaau oona i le hypoglycemic ao aveina i le inisalini, salicylates ma le fualaau faasaina "Acarbose".

O le fea e sili atu: Siofor poʻo Glyukofazh?

O vailaʻau faʻatusatusa e tutusa lelei ma o le mea lea e le mafai ona e fai mai po o fea e sili atu le lelei. O se eseesega taua o le numera sili atu lea o faʻasolega mo Siofor. A leai, o fualaau oona e toetoe lava a tutusa, o lona uiga e na o se fomaʻi agavaa e tatau ona filifili mea e faʻaaoga mo le togafitia o le maʻisuka: Glucophage poʻo Siofor, e faʻavae i luga o uiga patino o le tino o le maʻi. E tusa ai ma le iloiloga a tagata faatau, o le "Glucofage" e sili atu nai lo lona tulaga, talu ai e le afaina ai le puipui o le gastrointestinal ma e le iloa ai ni oso malolosi i le glucose plasma i taimi o togafitiga.

O le maʻisuka ituaiga 2 o se faʻamaʻi ogaoga, ae ui i lea e mafai ona faʻamaʻi. I le taimi nei, o fualaau pito sili ona lauiloa mo le Siofor ma Glucofage. O le faʻaaogaina o nei vailaʻau faʻatasi ai ma se taʻaloga talafeagai o taʻaloga ma mea taumafa e mafai ona maua ai ni faʻaleleia taua i le tulaga o le maʻi.

Glucophage ma Siofor i le maʻisuka e mafai ona maua ai siama e faigofie ona maua i le inisalini, ma faʻaitiitia ai le faʻamalosia o le inisalini. O se auiliiliga faʻatusatusa o le a faʻaalia ai le siofor poʻo le glucophage - e sili atu ona faʻaoga mo le maʻisuka, faapea foi le auala e faʻaaogaina ai fualaau faasaina.

Tulaga lautele

Metmorphine - o le faavae o Siofor ma Glucophage (ata: www.apteline.pl)

Siofir ma Glucofage - o lona uiga o le metformin o le vaega autu.

O se fualaau oona ei ai le metformin e faaitiitia ai le kulukose i le maʻisuka e ala i le faateleina o le lagona o le tino o le tino i le inisalini. E le gata i lea, o lona gaosiga autu autu - metformin - faʻagaoioia ai le faʻaaogaina o le kulukose mai vela maso.

I le faaopoopo atu, metamorphine:

  • faateleina le maualuga o le gaioiga gafatia o polotini suka o loo feaveaiina i totonu o le toto,
  • ei ai sona aafiaga lelei i le lipidropetene lipidroteins, e faʻaitiitia ai le maualuga o triglycerides,
  • e faʻaitiitia ai le maualuga o le "leaga" cholesterol (maualalo),
  • faʻaauau le faʻaaogaina o le kulukose i le maualuga o le cellular,
  • ona o le faʻasaina o le glycogenolysis ma le gluconeogenesis e faʻaitiitia ai le gaosiga o le kulukose i le ate,
  • faʻagesegeseina le aveʻesea o le kulukose e ala i le inumaga.

O fualaau faasaina ua faatonuina mo le maʻisuka ituaiga 2. E faapitoa lava le faʻamaonia i le mataupu o se tagata maʻi gasegase, pe a le aoga le gaioiga faʻale-tino ma le soifua maloloina o le tino mo le le maua o le mamafa. O loʻo faʻaalia foi mo le faʻamaʻi o le inisalini (pe a oʻo i le maualalo o le eletise o le tino ia latou inisalini). O nei vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina e fai ma fofo muamua, o lona uiga, mo le togafitiga muamua.

Faʻafetai i le faʻaaoga saʻo o se tasi o fualaau, e mafai e le tagata gasegase ona faʻateʻa ese ia uiga le lelei o le maʻisuka, e pei o le fia inu ma le vevela, se lagona o le mama ma le faʻalautele. O le tele o iloiloga lelei e faamaonia ai le aoga o nei tupe.

O le isi mea taua o le metformin o le faaitiitia o le mamafa o le maʻi, lea e tupu ona o le faateleina o le metabolism ma faaitiitia ai le fiaai, e aofia ai le faaitiitia o le manao i le suamalie. E tusa ai ma iloiloga, i le tulaga o se taumafataga tutusa ma nai vailaau faʻamalosi faigofie, e oʻo lava i le faʻailoaina o le le fiafia i meaʻai e mafai.

Taua! Mo le gau o le mamafa, o nei vailaau e le fautuaina mo tagata taaalo: o se faaopoopoga faaopoopo o le kulukose e mafai ona faatupuina ai le gaioiga ma le vomiting, aemaise lava i le taeao ma le maea ai o aoaoga.

E masani ona faʻaaogaina e Siofor 850 poʻo le kululu le faʻaaogaina e tagata soifua maloloina mo le paʻu mamafa. Ae ui i lea, e tatau ona e mafaufau: o le mamafa o le mamafa e na o le taimi lava e ave ai le vailaau. A maeʻa le kosi, o mea uma na leiloloa e masani ona vave faʻafoʻi. O lenei mea o loʻo molimauina i faʻamatalaga ma iloiloga na faʻaaoga nei fualaau. O le mea lea, e tatau ona e le gata e faalagolago ia i latou, ae o gaoioiga faaletino foi ma paleni paleni. Mo tagata soifua maloloina, o le bioavanoa o nei fualaau oona e oo atu i le 60%.

Glucophage poʻo Siofor mo le maʻisuka e mafai ona faʻaaogaina e naʻo fualaau (monotherapy), pe faʻatasi ma le inisalini poʻo isi vailaau faʻasaina ua faatonuina e lau fomaʻi. E tatau ona ave le tausiga pe a tuufaatasia nei fualaau faʻasaina:

  • vailaʻau
  • fofo
  • Polokalame faʻasolosolo
  • o lona uiga o le paʻu mamafa e aofia ai le sibutramine (e mafai ona mafua ai le le atoatoa o le hormonal),
  • vailaʻau faʻasolosolo,
  • iodine-e aofia ai vailaʻau faʻasaina,
  • chlorpromazine
  • glucocorticosteroids,
  • isi glucose faʻaitiitia o fualaau faasaina.

O le faʻaaoga faʻaaogaina o le Siofor / Glucofage ma fualaau o le fananau mai o fanau e mafai ona faʻaitiitia ai le lelei o fualaau faʻasaina ma i le taimi lava e tasi e faʻaopopo ai le avega i luga o fatugaʻo. I lenei tulaga, o se maitaga e lei fuafuaina e mafai.

Taua! E i ai tulaga pe a lelei le aoga o fualaau oona ei ai le metamorphine e afaina tele ai le faaaogaina o nisi fualaau faasaina i aso ua tuanai

Pe a ave le vailaʻau (aemaise lava i le amataga o togafitiga poʻo le faʻateleina o fualaau), o aʻafiaga nei e mafai ona tupu:

  • manava manava po o le isi itu, le mautonu,
  • gagging
  • solia o le tofo ma le manao,
  • mea manogi, mumu, ma le paʻu (e seasea lava),
  • manava manava
  • vili
  • leaga le tofo i le gutu
  • afaina ma le afaina,
  • faʻalavelave i meaʻai
  • i nisi o tulaga, o le atinaʻeina o le anatelamia (B12-deficient anemia) e mafai (faʻatasi ma togafitiga faaumiumi).

E masani lava, aʻafiaga itu e tutupu i le amataga o togafitiga ona faasolosolo malie ai lea e mou. Ina ia faʻaitiitia le ono mafai ona tupu, o le a tatau ona faʻatupulaia lemu i le televave e mafai ai.

O se faʻalavelave tuga o le siama laka. I le taimi muamua, o ona faailoga e fetaui lelei ma aʻafiaga sili ona lelei, e pei o le gaioiga, manava, ma isi mea. O le vaivai, moe, le manava, o le gasegase, toto maualuga, ma le maalili e aliali mai foi. Aemaise lava e tatau ona faʻamaonia le tagata maʻi i le tagofia o le musika. Faatasi ai ma le malosi faaletino ma le matelaina, o le siama lactic acid e mafai ona oo atu ai i le maliu o le tagata maʻi i ni nai itula. A oʻo mai nei faʻaʻailoga, e tatau ona e vave taofia le tagofia o fualaau faasaina ma faafesootai se fomai.

Faailoga suʻesuʻega o le faʻalavelave - o se oso i luga o le maualuga o le lactic acid i luga atu o le 5 mmol / l ma le gasegase matautia. O le mea e lelei ai, o le faʻaaogaina o fualaau oona ei ai metfomine e faʻaosofia ai le gasegase lactic. E tusa ai ma fuainumera, i le 1 mataupu mai le 100,000. O tagata matutua e lamatia, aemaise lava pe afai latou te faia ni galuega mamafa mamafa.

I tulaga e maualuga le lamatia o le maʻisuka, e mafai ona faatonuina e le fomaʻi le Siofor 850 ma le Glucofage mo le puipuiga. E tusa ai ma nisi o suʻesuʻega, o le faʻaaogaina o nei vailaʻau e faʻaitiitia ai le lamatia o le maʻisuka e 31% (ma le soifua maloloina - e 58%).

Ole vaega o tagata gasegase e mafai ona faʻataʻitaʻiina nei vailaʻau mo le puipuia o le faʻamaʻi e aofia ai tagata e le sili atu i le 60 tausaga le matua, ae o loʻo iai le tele o tulaga lamatia e pei o:

  • ogaoga maualuga
  • maualalo le toto cholesterol
  • sili atu ma le 6% hemoglobin glycated,
  • toto e sili ona maualuga nai lo le masani
  • aiga vavalalata e maua i le maʻisuka ituaiga 2,
  • body index index o le 35 pe sili atu.

Tulafono mo le faʻaaogaina o fualaau

Togafitiga o le maʻisuka ma Sephorus (ata: www.abrikosnn.ru)

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • ituaiga 2 maʻisuka, lea e le maua ai e le tino lona lava inisalini,
  • allergy i metfini poʻo le faʻamausiliina i ai,
  • faʻalavelave o le faʻafitauli o le faʻamaʻi, o le atinaʻe o precoma poʻo le coma,
  • faʻamaʻi pipisi
  • manua ogaoga i le vaega laititi,
  • ogaoga o le hepatic po o le le atoatoa,
  • afaina o le tino
  • faʻamaʻi o le cardiovascular system (o le fatu le fatu, le faʻaleagaina o le myocardial, le taimi o le stroke),
  • afaina o le tino (aemaise lava le lactic acidosis, e tusa lava pe na matauina i le taimi ua tuanai),
  • maʻitaga ma lactation (pe a manaʻomia togafitiga, e tatau ona faamuta le fafagaina o susu),
  • tausisia e le tagata gasegase i se taumafataga o le hypocaloric (itiiti ifo i le 1000 o le aso / aso),
  • o le a oʻo mai le taʻavale (e tatau ona taofi fualaau i totonu o le 48 itula).

O nei vailaʻau e le tatau ona ave 2 aso muamua ma le 2 i le maeʻa ai o suʻesuʻega x-ray pe a faʻaaogaina se vailaʻau o le iodine.

Aua e inu ava malosi ao e tago i le fualaau faasaina. O le ava malosi o se faʻalavelave e faʻaaoga. E le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le metformin ma soʻo se fualaau oona o iai le ava.

Faʻasalaga lelei ma pe a uma ona faʻatalanoa se fomaʻi, o le tasi o fualaau e faʻaaogaina mo le ovary polycystic.

E maua le Siofir i le pepa. E tolu ituaiga o mea. E ese i latou i le mamafa o le mea autu (metformin hydrochloride) i laupepa taʻitasi. E iai Siofor 500 (500 mg o le metformin i le laulau), Siofor 850 (850 mg) ma le Siofor 1000 (1000 mg). O laupepa taʻitasi e aofia ai foʻi mea faaopoopo: magnesium stearate, kilokoni dioxide, macrogol, povidone.

O le metotia a Siofor mai le maʻisuka maʻi ua filifilia taitoatasi e le fomaʻi. I lenei tulaga, ua na o le maualuga o le glycemia ma le mamafa o le tino ua amanaia. E le o manatu le tane. E tatau ona ave Siofor e aunoa ma le vevela, e masani lava ile 2-3 taimi i le aso muamua, pe faʻatasi ai ma meaai. O le maualuga o le maualuga o le fualaau faasaina e oʻo i le 2.5 itula i le maeʻa ai o le taumafaina. Afai o le fualaau faasaina i le taimi o taumafataga, e faʻaitiitia le faʻaaogaina o fualaau ma faʻaitiitia. O le vailaau faʻasaina ua faʻateleina i le uila, o le afa-ola faʻamaʻi e tusa ma le 6.5 itula. O lenei vaitaimi e mafai ona faʻatupulaia pe afai o le tagata maʻi ua faʻavaivaia le aoga. Mo tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua, e faasaina le vailaʻau.

O le Siofor 500 e masani ona faʻaaoga i Siofor 850 poʻo, pe afai e manaʻomia, Siofor 1000. Afai e ave e le tino le vailaau masani, e aunoa ma se faʻaaliga le lelei i le soifua maloloina, e faʻafetaui le fuataga e tusa ai ma faailo o le kulukose toto i le lua vaiaso seia oʻo i le sili aʻafiaga. I lenei tulaga, o le fua aupito maualuga o aso taitasi o le 3 g metformin. Ina ia faʻamalieina le iʻuga, e mafai ona faʻamalosia le inisalini mo togafitiga ma le siofor.

Le faʻaogaina o le glucophage. O le vailaʻau faʻapitoa o Glucophage o ni meaʻai. E pei o le Siofir, e iai le 500/850/1000 e fesootaʻi ma le aofaiga o le metformin. E tatau ona foloina ia laulau e aunoa ma le pisapisao ma fufulu i le tele o vai. E fautuaina e ave i le taimi o taumafataga pe a maeʻa ('aʻai pe a uma meaai e mafai ona faʻaititia le malosi o aʻafiaga le lelei). Mo tagata matutua, o le fua masani o aso taitasi e masani lava 2-3 pusa o le 500 poʻo le 850, mo tamaiti e sili atu i le 10 tausaga - 1 le papa. 10-15 aso talu mai le amataga o le vasega, ua siakiina le kulūkose ma, e faalagolago lava i lenei, ua suia le fuainumera.

I le averesi, tasi le vasega o le 10-21 aso, pe a maeʻa ona fautuaina le vaeluaina o le 2 masina e aloese mai le faʻaaogaina.

O le aveina o le glucophage i le maʻisuka e aofia ai le teenaina o meaai maualuga-kalori o loʻo i ai vailaʻau faʻataʻavale. E mafai ona faʻavevesi ai ni mea faʻafefeteina pe faʻaleagaina ai faʻaaliga o lenei itu itu. O le faʻaogaina o calorie i aso taitasi e le sili atu i le 1800 kcal. A leai, e le galue le fualaau faasaina. E fautuaina e faʻaaoga meaʻai e iai fila.

Taua! O tagata faʻamaʻiina nei fualaau oona e le o ni mea fautuaina e manaʻomia ai le vave vave o le gaioiga o le psychomotor poʻo le faʻamalosi, aua o loʻo i ai se tulaga lamatia o le hypoglycemia

Aʻo le i faʻatuina vailaʻau ma mulimuli ane i le ono masina poʻo le sili atu e masani ona tatau ona pulea galuega a gaʻo ma le ate, faʻapea foʻi ma le maualuga o le lactate i le toto.

Faʻafesoʻotaʻi Glucofage umi

Le fausaga o le laulau Glucophage umi (ata: www.umedp.ru)

O le tele o vailaau e pei o le Glucophage umi ei ai ona lava uiga. Ona o le maʻa fou o le gel, o le metformin ua faʻasaʻolotoina ma sili atu ona lemu nai lo se vaifofo masani. Afai o se laulau ma se faʻagaloga masani e maua ai le maualuga maualuga pe a uma le 2.5 itula, ona sosoo ai lea ma se sui faaumiumi pe a mavae le 7 itula (faatasi ai ma le bioavailability). Ona o lenei mea, o lenei vailaʻau e le mafai ona inu i le 2-3 taimi i le aso, pei o le Siofor poʻo le Glucofage masani, ae tasi, i le taimi o se taumafataga afiafi. O mea e le aoga e mulimuli ane faʻaaogaina e ala ile inumaga.

E pei ona faʻaalia mai i le tele o suʻesuʻega, pe a faʻaaogaina le Glucofage umi, o le numera o mataupu o le nausea ma le faʻavaivaia o le gastrointestinal tract ua faʻaitiitia, ao le mea e maua ai le suka e tumau pea i le tulaga tutusa e pei o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O le isi avanoa o le tuai o le gaioiga e le maualalo le faʻaleleia i le kulūkose i le toto o le tagata maʻi.

O faʻamatalaga e uiga i lenei mea faigaluega e masani ona feteʻenaʻi, aemaise lava pe a sau i le le faʻaitiitia o le suka, ae le maua ai le mamafa. E tusa ai ma fuainumera, 50% oi latou e leiloa le mamafa o loʻo faamalieina i le iuga. I nisi tulaga, o le mamafa na leiloa e tusa ma le sefuluvalu kilokalama i ni nai masina. I le taimi lava e tasi, o nisi o au e tali atu e uiga ia te ia o se fualaau faasaina lea na fesoasoani pe a le aoga nisi vailaʻau.

Peitai, e tusa ai ma iloiloga, e leai sona aoga i luga o le mamafa o isi tagata, tusa lava pe a uma ni vasega.

Taʻiala mo le filifilia i le va o Siofir ma Glucophage

A filifilia se ituaiga o vailaau, e tatau ona e siaki suiga (ata: www.diabetik.guru)

E tusa ai ma le tele o tagata atamamai, Siofor, e le pei o le Glucofage, e le o se vaisu i le faʻaitiitia o le suka o le toto. Afai o Siofor 850 e faʻaaogaina e se tagata soifua maloloina mo le gau o le mamafa, pe a mavae le tolu masina o le fua o le mamafa o le mamafa o loʻo amata ona faʻagesegese - peitai, o le mafuaaga mo lenei mea e le o se mea ua fai ma vaisu, ae o le manaʻo o le tino e faʻatonutonu le metabolism.

O le isi eseesega e faapea o tui o le Siofor e mafai ona faatonuina naʻo tagata taʻitoʻatasi mo tulaga taʻitasi e le fomaʻi, ao Glucofage o loʻo manino faatonuga mo le ave.

I le faʻatusatusaina o nei auala e lua, e tatau foi i se tasi ona amanaʻiaina faʻamatalaga patino o le kalapu. Mo nisi, o lenei vailaʻau atonu e sili ona lelei ona o se tasi o fualaau. Atonu o se filifiliga sili lea mo le maʻisuka ia Siofor ma le foliga masani o Glucophage na mafua ai ona faʻaogaina meaʻai. Afai e te manaʻomia se taunuʻuga vave, o le a avea Siofor ma filifiliga silisili.

A uma ona feutagai ma lau fomaʻi ma le siakiina o le tino o le tagata i se fualaau faapitoa, e mafai ona e filifilia le mea e sili ona lelei.

Vaʻai i le vitio o loʻo i lalo mo uiga faʻatusatusa o Siofor ma Glucofage.

Faatusatusaga o Glucofage ma Siofor

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai metformin. Ua faatonuina mo le maʻisuka ituaiga 2 ina ia mafai ai ona faʻamaonia le tulaga o le maʻi. O vailaau faafomai i le ituaiga o laupepa o loo maua. E tutusa o latou faʻamatalaga mo le faʻaoga ma aʻafiaga.

Faʻafeiloaʻi le kilikaloga i le pepa laulau.

Mo le gau o le mamafa

Siofor faʻaititia lelei le mamafa, aua taofiofia meaʻai ma faʻateleina le malosi o le tino. O se taunuuga, o se tagata maʻi e maua i le maʻisuka e mafai ona leiloa ni nai pauna. Ae o lea taunuuga e matauina na o le taimi lava e ave ai fualaau. A maeʻa ona faalēaogāina, vave vave ona toe maua le mamafa.

Faʻaitiitia le mamafa ma le glucophage. Faatasi ai ma le fesoasoani a le fualaau faasaina, ua toe faʻaleleia ai le lipid metabolism, o meaʻai gaʻo e le o faʻapalapalaina ma faʻafefe. O le faʻaitiitia o le faʻamalolo o le inisalini e mafua ai ona faʻaitiitia le tuinanau. O le tolopoina o le fualaau faasaina e le taitai atu ai le maua vave o le tupe mama.

Fomaʻi iloilo

Karina, endocrinologist, Tomsk: "O le glucophage ua faatonuina mo le maʻisuka ma le gaʻo. E fesoasoani tele i le lelei o le mamafa o le mamafa e aunoa ma le faʻaleagaina o lou soifua maloloina, ma faʻaititia lelei ai le suka toto. O nisi tagata gasegase e mafai ona maua le manava aoe tago i le fualaau faasaina. "

Lyudmila, endocrinologist: "O Siofor e masani lava ona faatonuina mo aʻu tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2 ma vailaʻau. I le tele o tausaga o galuega, ua ia faamaonia lona aoga. E mafai ona tupu i nisi o taimi le le fiafia ma le manava le manava. O na aafiaga i le mavae ai o sina taimi e pasi ai i latou lava. "

Fale faʻamaloilo

O fualaau oona uma e aofia ai le metformin elemene gaosi, o le mea lea, e iai a latou faailoga masani, faʻasalaga ma se faiga o gaioiga. Metformin faʻalauteleina le faʻafitauli o siaki i le inisalini na faia e le pancreas, i lalo o le aafiaga lea latou te amata amata ona gauai ma gaosia le kulukose. E le gata i lea, o le metformin e taofia ai le gaosiga o le kulukose i le ate ma faʻafefe ai lona gaogao i le manava ma le fatu.

  • ituaiga 2 maʻisuka, aemaise lava i le mamafa o le tino ma le maualalo o le lelei o meaai ma faamalositino,
  • puipuiga o le maʻisuka ma le tele o aʻafiaga o lona atinaʻe.

Faʻaiʻuga

  • taoto, vili,
  • tuinanau oona
  • solia o le tofo, "metallic" tofo i le laulaufaiva,
  • manava manava
  • tiga po o le le toʻa i le manava,
  • paʻu o le paʻu
  • lactic acidosis,
  • faaitiitia le absorption o vitamini B12, lea e ono mafai ai ona mafua mai le ania,
  • faʻaleaga le ate.

Faiga faʻavae ma tau

  • 0.5 g papa, 60 pi. - 265 p.,
  • tab. taʻitasi 0.85 g, 60 pi. - 272 p.,
  • tab. 1 g, 60 pcs. - 391 itu.
  • 0.5 g papa, 60 pi. - 176 p.,
  • tab. taʻitasi 0.85 g, 60 pi. - 221 p.,
  • tab. 0.1 g taʻitasi, 60 pi. - 334 p.,
  • Pepa uumi o le 0.5 g, 60 pcs. - 445 p.,
  • tab. "Umi" 0.75 g, 60 pi. - 541 p.,
  • tab. "Long" 0.1 g, 60 pi. - 740 itu.

Glucophage poʻo Siofor: o le a sili atu mo le faʻaitiitia o le mamafa

I tausaga talu ai, o nei vailaʻau ua maua ai le lauiloa i le tele o tagata, ona o se tasi oa latou meatotino o le mafai lea ona faʻaitiitia le mamafa o le tino. E tusa ai ma le faatulagaina lelei o le mamafa, e le mafai foi ona e taʻu tonu poo le a le fualaau e sili atu ona aoga. E mafai ona e filifilia soʻo se tasi oi latou, e taua tele le mulimuli i tulafono lautele mo la latou talosaga.

Faatasi ai ma le masani ai o le tele o taumafataga (faatasi ai ma meaai paleni le talafeagai), o le faaaogaina o Siofor, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le Glucofage, e le o faʻaalia. O loʻo faʻamautuina faapitoa mo le gasegase faʻasolosolo, lea e fesoʻotai ma le "malepelepe" ile faiga ole gasegase. O lenei tulaga e tuʻufaʻatasia foʻi ma le faʻaopoopoga i le serum cholesterol, maualuga maualuga, PCOS (polycystic ovary syndrome) ma faʻavalea i le tulaga o tamaʻitaʻi.

O le faʻaaogaina o Siofor, faapea foi ma le Kamupani mo le leiloa o le mamafa e aunoa ma le oti ma le lava gaioiga faaletino o le a le manuia. Ua amata ona latou ave le fualaau faasaina i lalo ifo o doses (0.5 g i le aso), faasolosolo filifiliga filifilia se tasi aoga. O se mea sese masani a le toatele o tagata e mananao e vave ona le toe maua a latou pauna faaopoopo o le amata lea ona faaaoga fualaau faasaina i luga o fua o le tino, lea e tau atu i aʻafiaga, o le taatele o le manava ma le tofo.

Glucophage umi poʻo Siofor: o le fea e sili atu?

O le glucophage le umi o se faʻalautele lautele o le metformin. Afai o loʻo faʻatulagaina le Glucofage poʻo le Siofor faʻataʻitaʻi ile 2-3 taimi i le aso, ona mafai lea ona umi le taimi e faʻaaogaina ai le kulūkofa i le aso. I lenei tulaga, o le fesuisuiai i lona maualuga i le plasma toto ua faaitiitia, ua faaleleia le faapalepale ma ua sili atu ona talafeagai le faaaogaina. E tau e tusa ma le 2 taimi sili atu ona taugata nai lo isi ituaiga o vailaʻau, ae e totogiina i le tele o taimi o faʻasalaga.

O le mea lea, afai ei ai se filifiliga, o fea laupepa e sili atu ona faʻatau: Siofor, Glyukofazh poʻo Glyukofazh umi, ona oʻo ai lea i le mea mulimuli.

Tuua Lau Faamatalaga