EASY TOUCH ANALYZER MO LE BLOOD GLUCOSE, CHOLESTEROL MA URIC ACID IN BLOOD

Ituaiga Iloiloga
Metotia metotia eletise
Taimi o fua 6-150 sec
Sample samoa 0.8-15 μl
Manatua 300 fua
Faʻavasegaina toto atoa
Faʻaogaina otometi
Fesootaiga i komepiuta leai
Faʻasologa 88 * 64 * 22 mm
Pauna 59 g
Mea e faʻaaoga ai le pu 2 AAA maʻa 150 V
Faʻatau Bioptik Tech, Taiuani

Faamatalaga o oloa

  • Iloiloga
  • Uiga
  • Faʻamatalaga

Ole Easy Touch GCU Multifunction Analyzer e le o se toto faigofie ole kulukose toto. O lenei fale "fale suesue" atoa ua mafai ona mafai ona faia vave se suʻega toto i tolu taʻiala, o lona pulea e taua e le gata mo le maʻisuka, ae faʻapea foi mo le tele o isi faʻamaʻi o le tino. Faatasi ai, e mafai ona e maua i totonu o nai minute le faʻamaoniga (e le sili atu ma le 5% sese) faʻamatalaga o le uric acid i totonu o le toto, cholesterol ma, tuusao, glucose.

Mo suʻega taʻitasi, o le ae manaʻomia ni fasi pepa faigofie Easy Touch, ae o le a faigata ona faʻafefiloi le tasi i le tasi - muamua, e ese la latou lanu, ma lona lua - o le masini e mafai ona fuafua tonu pe o le a le mea e faʻapipiʻi ai. Faʻaaoga se mataʻu o le toto i le vaega o le suʻega, ma o le taunuuga o le kulukose po o le uric acid o le a faʻaalia i luga o le mata i totonu o le 6 sekone, cholesterol pe a maeʻa le 150 sekone.

O le faiga o siaki mulimulitaia e na o le in vitro diagnostics (mo naʻo fafo e faʻaaoga) mo le fua faʻatatau o le mea o loʻo i ai faʻamatalaga i le toto toto fou fou mai le tamatamailima. O le tino e aoga mo tagata e maua i le maʻisuka, hypercholesterolemia poo hyperuricemia. O le mataʻituina e le aunoa o nei toto, o se popolega faaopoopo mo lou soifua maloloina.

O le masini fua o le glucose i le va o le 1.1 i le 33.3 mmol / L ma le uric acid mai le 179 i le 1190 mmol / L e na o le 0.8 μl o le toto e faʻaaogaina mo le auiliiliga. Mo le fuafuaina o le cholesterol, o se faataitaiga o le a manaʻomia atili - 15 μl, o taunuuga o le 2.6-10.4 mmol / L.. I le taimi lava e tasi, o le mana manatuaina o le Analyst Easy Touch GCU e mafai ai ona e teuina i le taimi e tasi le 200 fuataga o le kulukose, 50 - cholesterol ma le 50-uric acid i le mafaufau.

O le masini ua oʻo mai ma le 10 suʻega suʻega mo le kulukose, 10 fasi faʻataʻitaʻiga mo le uric acid, 2 fasi pepa mo le cholesterol, se pomafana faʻapitoa, 25 lekone, faʻapea foi maʻa tatau, se siaki, se ato teu, se siaki mataʻitu, faatonuga i le Rusia ma se faʻamatalaga puupuu.

Afai e le lava lenei faʻamatalaga mo oe, o le a masani ona faʻamatalaina oe e le au atamamai o le maʻisuka i mea uma e uiga i le faʻaaogaina o le aufaʻatasi o le aufaʻasalalau o le Easy Touch.

Faʻamataʻu faʻapitoa mo le suʻesuʻeina o le kulūkose, cholesterol ma le uric acid i totonu o le toto

• Faatonuga i le gagana Rusia

• Pamu (AAA - 2 pi.)

• Glucose test strips (10 pcs.)

• Cholesterol test strips (2 pi.)

• Vaega o suʻega mo le uric acid (10 pcs.)

Faʻafaigofie EasyTouch GCU

Pusa o masini multifunctional system mo le mataituina o le maualuga o le kulukose, cholesterol ma le uric acid i le toto

EasyTouch GCU Model

Metotia o le Fuaina o Mea Elekene

Tusa o le faʻamaonia o plasma

Taʻitaʻi faʻasologa Folasaga toto fou atoa

Glucose 1.1-33.3 mmol / L

Aofaʻi cholesterol 2.6-10.4 mmol / l

Uric acid 179-1190 mmol / L

Units of measurement mmol / l, mg / dl

Faʻasalaga o fuataga maualuga ± 20%

Fua o le toto toto 0.8 μl, 15 μl

O le umi o le fuataga e 6 sec. glukose ma le uric acid, 150 sec. cholesterol

Manaoga mo le mafaufau 200 iuga mo le glucose, 50 taunuuga mo le cholesterol, 50 taunuuga mo le uric acid

Batipi 1.5V papa maʻaleʻale (AAA) - 2 pi.

Soifua o le Baturi e tusa ma le 1000 fuataga

Chip Testing Coding

Itū'āiga 88 x 64 x 22 mm

Fefaʻatauaʻiga Taugofie

Mo le siakiina oe lava o le kulukose / cholesterol / uric acid i le toto.

O le siakiina o le muliniunal system e fuafua mo le suʻesuʻeina i vitio (mo na o le faʻaaogaina fafo).

Mo le siakiina oe lava o le kulukose / cholesterol / uric acid i totonu o le toto,

O le siakiina o le multifunctional system mo na o faamoemoega tau faʻataʻitaʻiga.

in vitro (mo na o le faʻaaogaina fafo). Ua mamanuina le faiga mo tagata faigaluega.

soifua maloloina ma tagata e maua i le maʻisuka, hypercholesterolemia poʻo le hyperuric-

myea, mo le fua faʻatatau o le kulukose, cholesterol ma le uric acid

oei totonu o le toto fou capillary mai lou tamatamailima. Faʻaauau ona mataʻituina mataupu i totonu

glukose toto, cholesterol, uric acid - tausiga faaopoopo mo tagata mafatia

maʻisuka, hypercholesterolemia ma hyperuricemia. Na o le tuu o se mataua o le toto i le suʻega

afaina, ma o le taunuuga o le kulupu kesi o le a faʻaalia i luga o le mata pe a uma le 6 sekone,

cholesterol pe a maeʻa le 150 sec

  • E mafai ona e faʻatau se suʻega maʻaleʻale faʻapitoa mo le siakiina o le kulukose toto, cholesterol ma uric acid i Moscou i se falemaʻi faigofie mo oe, i le tuʻuina o se poloaiga i luga o Apteka.RU.
  • O le tau o se tagata e faigofie ona fesoasoani i le suʻeina o ia lava ile maualuga o le kulukose, cholesterol ma le uric acid i le toto i Moscow o le 5990.00 rubles.
  • Taʻiala mo le faʻaaogaina mo le fesoasoani faʻapitoa mo le suʻesuʻeina o le kulukose toto, cholesterol ma le maualuga o le uric acid.

E mafai ona e vaʻai i vaʻaiga lata mai i Moscow iinei.

Faaaogaina o le EasyTouch GCHb

O se filifiliga sili lea mo tagata ei ai se faʻamaʻi o le maʻisuka o loʻo mataituina ma le totoʻa lo latou ola maloloina ma mataʻituina soʻo se suiga i le tuufaatasiga o le toto. Ole suʻesuʻega ole EasyTouch ole suega ole kullukose, cholesterol ma hemoglobin. O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se faʻataʻitaʻi tioata tioata ma ni tagata lapopoa, o le mea lea e faigofie le masini mo tagata matutua ma tagata gasegase i se vaaiga mamao.

E mafai e le mita ona fetuʻutuʻatasi tutoʻatasi i le ituaiga o fuainumera o loʻo manaʻomia ina ua maeʻa ona tuʻuina se 'ato faʻamaonia faapitoa i le sola. I le taimi muamua, atonu e foliga mai e faigata le faʻaogaina o le masini, ae a maeʻa ona suʻesuʻeina ia faatonuga, e manino lava e faigofie tele ma e faigofie ona faʻatautaia.

Ina ia faia se suʻega toto mo le suka, toto toto mai se tamaʻi lima e faʻaaogaina i se aofaiga e le sili atu nai lo le 0.8 μl. Mo le fuaina o le maualuga o le cholesterol, ia faia faʻalua, ma ia suʻesuʻeina le hemoglobin - tolu.

O le lelei o lenei masini e aofia ai vaega nei:

  • E mafai ona e maua taunuuga o le siama o le hemoglobin ma le suka pe a mavae le 6 sekone, ma e manaʻomia le 2.5 minute e fuafua ai le maualuga o le cholesterol, lea e vave lava.
  • O le au suʻesuega o loʻo teuina mea mulimuli e 200 ma le aso ma le taimi o le suʻesuʻega.
  • O le fua o le suka o le 1.1-33.3 mmol / L, cholesterol - 2.6-10.4 mmol / L, hemoglobin - 4.3-16.1 mmol / L.
  • O le tele o le masini e 88x64x22 mm, ma o le mamafa e na o le 59 g.

O le pusa e aofia ai se tusi lesona, o se suʻega siaki e siaki ai le sao o le masini, lua maa AAA, se seti 25 lancets, se peni, se mataupu mo le teuina ma le aveina o le masini, se tusi o faʻamatalaga, 10 suʻega suʻesuʻe mo le suʻega o le suka, 5 mo le hemoglobin ma 2 mo le cholesterol. O le tau o se tagata suʻesuʻe e 5000 rubles.

Faafetai i se mita tulaga ese, e mafai e le maʻisuka ona faia le auiliiliga e aunoa ma le tuua o latou fale i ni minute. E taua tele le mataʻituina o le maualuga o le cholesterol ina ia mafai ai ona iloa vave le solia o le lipeta metabolism ma faia ai se gaioiga. I le tulaga o suiga e le manaomia, o le a faatonuina e le fomai le tausia o se taumafataga maloloina, o le a manaomia foi se olaga ola maloloina.

A o leʻi suʻeina, e tatau i le maʻi ona a itiiti ifo i le 15 minute i se tulaga toʻafilemu.

O aʻafiaga o faʻamaʻi e mafai ona aafia i le atuatuvale, mafatiaga faaletino ma le tagofia o meaʻai, o lea la e tatau ona le aofia ai nei mea.

Faaaogaina o le EasyTouch GCU ma le GC

Ole suʻesuʻega a le EasyTouch GCU e faia se suʻesuʻega mo le kulūkose, cholesterol ma le maualuga o le uric acid e faʻaaogaina ai se metotia suʻesuʻeina faʻamalosi. Mo le suʻega, faʻaaogaina toto toto mai le limatusi.

Ina ia maua ni taunuuga maumaututu, e tatau ona aveese mai le 0.8 μl o meaola olaola i le suʻesuʻega o le kulukose ma le 15 μl e suʻesuʻe ai le cholesterol.

O taunuʻuga o le suʻesuʻega o le suka ma le uric acid e mafai ona maua i le mavae ai o le 6 sekone, faʻaalia le lipid i luga o le masini faʻaaliga pe a maeʻa le 150 sekone.

O lenei masini e mafai foi ona faʻapolopolo i le faʻataʻitaʻiga o suʻesuʻega faʻataʻitaʻi, lea e faigofie tele mo tagata gasegase e sili ona vaʻai i fuainumera o suiga. O le tau o sea masini e 4500 rubles, e le taugata.

Easy Touch GCU glucose analyzer uric acid cholesterol e aofia ai i se seti:

  1. Faatonuga mo le faʻaaogaina o le tagata suʻesuʻe i le gagana Rusia,
  2. Lua maa AAA,
  3. O se seti o lalaga i le aofaiga o 25 fasi vaega,
  4. Lui lima,
  5. Faʻaaliga faʻasologa
  6. Vaevaega mo le fuaina o le suka ma le uric acid i vaega e 10,
  7. E lua suʻega suʻega mo le suʻega o le cholesterol.

E le pei o faʻataʻitaʻiga nei e lua, o EasyTouch GC o loʻo faʻatatauina o se paketi ma se filifiliga mama, e na o le fuaina o le cholesterol ma le suka.

A le o lena, o le mea e le o ese mai i masini na muamua atu, e le tutusa lava ia mea ma mea faigaluega.

E mafai ona faʻatau sau ituaiga masini i se fale talavai poʻo se faleoloa faapitoa mo 3000-4000 rubles.

Faatonuga mo le faaaogaina

Aʻo le i faia faʻataʻitaʻiga i le fale, faitau le tusi aʻoaʻoga mo le mita. Seiloga o tausia uma fautuaga ma tulafono, o le a mafai ona fuafua le maualuga le saʻo o le kulukose i totonu o le toto e aunoa ma ni mea sese.

A e liliuina le masini mo le taimi muamua, e tatau ona e ulufale i le aso ma le taimi, faatulaga vaega talafeagai ole fua. Ina ia suʻeina le toto, e tatau ona e faʻatau se seti faaopoopo o fasi siaki.

A e faʻatau meaʻai, e tatau ona e gauai atu i le igoa o le faʻataʻitaʻiga, talu ai o le suʻe toto mo le glucose cholesterol uric acid e manaʻomia ai le faʻaaogaina o suʻega taʻitasi, o le a le galue mai le isi mita.

Ina ia maua le faʻamatalaga sili ona saʻo ma aloese mai mea sese, e tatau ona e tausisi i tulafono nei o loʻo faʻamaonia i totonu o faatonuga:

  • E fufulu lima i le fasimoli ma faʻamamaina atoa i se solo.
  • O mea fua e tuʻuina i luga o le laulau. O le lalaga ua faʻapipiʻi i le pen-piercer, pe a maeʻa ona tuʻuina atu le fasi siaki i se tulaga faapitoa.
  • O le tamatamaʻilima o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai le vaiinu vai, pe a maeʻa ona faʻafefeteina ma punitia.
  • O le mataua muamua o le toto ua fautuaina ina ia aveeseina i le fulufulu mamoe po o se fusi faʻamalosi; mo le suʻega, o le lua o mataua o meaola o loʻo faʻaaogaina.
  • A maeʻa ona maua le toto talafeagai, ona aumai lea o le tamatamailima i le laina o le suʻega mo le mita ina ia mafai ai e le vai ona faʻapipiʻatasi i totonu o le mea ua faʻamoemoe mo lenei.

A faʻalogo le leo faʻalogo, e mafai ona iloa iuga o suʻesuʻega i luga o le mita. O le faailo o le cholesterol o le a faʻaalia mulimuli ane, talu ai o lenei suʻega e sili atu le tele o taimi. O le faʻamaumauga e maua mai le otometi e teuina i le masini ma le aso ma le taimi o le fua.

O puʻa e faʻaaogaina e avea o se maa, o lea e tatau ai ona e faʻaeteete i le faʻatau mai o se paʻu faʻasao ma ave faʻatasi ma oe i totonu o lau ato. Ina ia mafai ona saʻo lelei taunuʻuga o le suʻesuʻega, e tatau ona e faʻaaogaina na o mea lelei ma talafeagai.

E leai se tulaga e tatau ona e faʻaaogaina ai le suʻega o suʻega, o ia mea e mafai ona teuina mo le silia ma le tolu masina, pe a maeʻa ona tuʻuina atu. O le aso faʻasologa ma le maeʻa aso e mafai ona iloa i le mataupu.

Ina ia lē faʻaseseina i le taimi e teu ai, e fautuaina e taʻu mai le aso e tatala ai i luga o le afifi. E taua le teuina o mea taumafa i se mea pogisa, mago, e ese mai le susulu o le la, i se tulaga tapuni, i le vevela o le 4-30 tikeri.

E tusa ai ma manatu o fomaʻi ma tagata gasegase, o uiga nei e mafai ona mafua mai i le manino o le lelei o EasyTouch:

  1. O se masini talafeagai lelei lea e iai se tapulaa maualuga o le 20 pasene, o le tulaga masani lea mo na fale masini feaveaʻi.
  2. O le masini e iai lona faʻatusatusaga ma e laʻititi laʻitiiti, o lea e lelei ai mo le aveina ma le faimalaga.
  3. O le faʻataʻitaʻiga faapitoa o le mita EasyTouch GCU o le masini feaveaʻi muamua ma e na o masini feaveaʻi i le maketi Rusia e mafai ona faia se suʻega toto mo le maualuga o le uric acid.
  4. I le taimi o le auʻiliʻiliga, ua faʻaaogaina ai se metotia o le suʻesuʻeina o elekenelosi faʻaonapo nei, o le mea lea, o le mita e leai se mea e faʻaogaina ma e manaʻomia ai elemene filifilia mo le tausiga, ae o le faʻamaoniga o le saʻo e le faʻalagolago i le moli.

O le pusa e aofia ai mea uma e te manaʻomia mo le maʻisuka, o lea e mafai ai ona faia se suʻega toto i le maeʻa ai ona faʻatau le mita. O le suʻega muamua e mafai ona faia saʻo ile faleoloa e suʻe ai le masini ma ia iloa pe faʻapefea ona faʻaaoga.

Mo le puipuia o le atiaʻe o le atherosclerosis, o le maʻisuka e tatau ona mataʻituina lona toto i aso uma. I le tulaga o le malosi tele o faailoilo, e tatau ona e sailia vave se fesoasoani faafomaʻi. O se soifua maloloina faʻapitoa e aunoa ma ni gaʻo ma gaʻo maualuga maualuga o meaʻai o le a fesoasoani i le faʻaumatia o lipine leaga.

O tulafono mo le filifilia o se glucometer o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

O le a le suʻe toto mo le kulukose, cholesterol ma le uric acid?

Mo le tele o tausaga le tauivi ma le CHOLESTEROL?

Ulu o le Inisetiute: "O le ae maofa i le faigofie o le faʻaitiitia o le cholesterol e ala i le ave i aso uma.

Talu ai e taua le mataʻituina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i aso uma i le maʻi suka, e tele lava ina faia e suʻa se suʻega toto i le fale. Mo lenei mea, ua faatauina ai masini faapitoa e mafai ai ona e fua tutusa, e aunoa ma le asiasi i le falemaʻi.

Faatasi ai ma le maʻisuka, o le meafaigaluega lautele mo le fuaina o le cholesterol sugar ma le uric acid EasyTouch mai Bioptik e matua manaʻomia. E tele ituaiga o meafaigaluega i lenei faasologa, e eseese i le saʻo o faailoga ma le mafai ona fuaina nisi o laina i le taimi e tasi.

Ua faʻaaoga lelei e le au faitau Aterol i lalo ifo o le cholesterol. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O se mita aupito maualuga, faigofie ma le faʻatusatusa ma sina mea sese. E mafai e tagata gasegase ona ave faʻatasi ma latou i totonu o latou ato ma fai suʻega i soʻo se taimi talafeagai. E faʻaaogaina e le masini se metotia o le faʻamalositino, lea e sili atu.

Fua o le Cholesterol o le Aiga

O le faʻaateleina, o tagata faʻaonapo nei e masani ona faʻaaoga fualaau mo le fuaina o le cholesterol i le fale. Ma e leʻo se mea e ofo ai, aua e itiiti se taimi e alu ai, taumafaiga ma faʻatagaina oe e maua le mea tonu e aunoa ma le tuua o le fale. O se mea moni lauiloa e iai le aʻafia o le lipid maualalo e maua ai se aʻafiaga leaga i le soifua maloloina o le tagata ma e mafai ona oʻo atu ai i le vevela vascular. E fautuaina e fomaʻi le siakiina o le toto o le cholesterol i se taimi talafeagai e puipui ai oe lava mai le manaʻoga e le manaʻomia.

O se fua faʻatatau o le cholesterol e fautuaina, muamua lava, mo i latou na i ai muamua le solia o faailoga masani o triglycerides poʻo lipoproteins o le maualuga ma le maualalo. O lenei mea o le a fesoasoani i le taimi saʻo e faʻamaonia le maualuga o le cholesterol ma se meaʻai po o vailaʻau.

Faʻamanuiaga o le faʻaaogaina o masini

O mita o le cholesterol o aso nei e feaveaʻi, faigofie ona faʻaoga, ma sili ona saʻo.O taunuʻuga o le auʻiliʻiliga e mafai ona maua vave, o faʻamau uma o loʻo teuina i le masini masini. O lenei mea e mafai ai e oe ona suʻeina le malosi o le gasegase o le faʻamaʻi ma, pe a tatau ai, ia suia le isi togafitiga faʻatasi ma le auai o le fomaʻi. O le glucometer ma le cholesterol fua e mafai ai e oe ona faamanino faailoilo o le cholesterol ma le suka o le toto.

Le aoga o le fuaina o le cholesterol i le fale:

  • E leai se mea e tatau ona e alu i le GP i le lotoifale i taimi uma.
  • Leai se mea e te alu ai i le falemaʻi, faʻatali i laina ma foaʻi toto mai se vein.
  • E leai se mea e manaʻomia e sauniuni ai mo le suʻega: mulimuli i se taumafa malosi, mumusu e inu lauti ma kofe.
  • A maeʻa ona maua le taunuʻuga, asiasi i se fomaʻi i taimi uma.
  • E mafai ona maua faʻamatalaga faʻamaonia i le mea moni i se minute.

O le pusa, lea e mafai ai ona toe sui i le fale, e aofia ai le cholesterol meter, sikola faʻataʻitaʻiga faapitoa e ufiufi i vailaʻau kemini, faafetai lea e mafai ai ona e maua se taunuʻuga saʻo. O fasi pepa e tali atu i le plasma cholesterol faapea foi ma le pepa laititi i le kulimi. O iunite o le toto cholesterol o le millimoles i le lita (o ia ituaiga e masani lava mo Rusia), poʻo le milligrams per deciliter (masani mo suʻesuʻega Amerika). I le tulaga o le solia o faailoga, e manaʻomia e le tagata maʻi se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi, meaʻai ma, atonu, o le tagofia o fualaau.

Fuaina o masini

Mafaufau i masini e sili ona lauiloa ma sili ona maualuga mo le fuaina o le cholesterol:

  1. I le faʻaaogaina o le Easy Touch analyzer, e mafai ona e pulea le gata cholesterol, ae o le kulukose ma le hemoglobin. O le masini o le a taua tele mo i latou o loʻo iai ni faaletonu o le gataifale. E mafai ona e maua iʻuga pe a maeʻa ni nai sekone, e manaʻomia ai le itiiti ifo o le sampling samples. O le pusa e aofia ai le mita tuusao, faʻamatalaga faʻapitoa mo le kullukose, cholesterol ma le hemoglobin, se mataʻitusi o le tagata lava ia, matala, se peni faapitoa mo le punitia o se tamailima.

Faʻamataʻu faigofie

2. O le faʻaaogaina o le suʻesuʻeina o meaola o le Accutrend Plus, lea e maua mai i Siamani, e mafai ai ona e fuafua le maualuga o le kulukose, lactate, triglycerides, lipoproteins ma le cholesterol maualalo. O le taʻiala o le faʻatinoga e faʻavae i luga o se faʻataʻitaʻiga photometric o le malamalama o loʻo atagia mai i le faʻataʻitaʻiga. O le masini e faamoemoe mo le fale ma le aoga. Faʻapitoa ua faʻapipiʻiina i se tioata tele tioata tioata, o loʻo faʻaalia ai fua o fua ma faʻapipiʻi le tagata maʻi i le taimi o le suʻega. O faʻamatalaga faʻapitoa ma leo lelei e logoina vave e uiga i le solia o tulafono e mafai ona tupu i le taimi e faʻaaoga ai. Ua mamanuina le mafaufau mo le selau fuataga mo suʻega taʻitasi.

Accutrend Plus

Ua faʻaaoga lelei e le au faitau Aterol i lalo ifo o le cholesterol. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

3. I le faʻaaogaina o le Multi Care portable speed analyzer, e mafai ai ona e fuaina sikiglycerides, cholesterol ma glucose. E faigofie le faʻaogaina o le masini, faʻapipiʻiina ma faʻaalia le tele o faʻaaliga. Ua mamanuina le mafaufau mo le 500 gaioiga. E mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga i se komepiuta. E mafai ona vavae ese le vaega pito i lalo o le tino mo togafitiga faʻapitoa o togafitiga. E maua e le au gaosi le aia e filifili ai i le va o tekonolosi e lua: reflexometric ma amperometric. O le mea mulimuli e faigofie ona fuafua le maualuga o le kulukose i le plasma toto.

Tele tausiga

4. O le Faʻafaigofie o Sea Sea o se tasi lea o ata laʻititi laʻititi laʻititi. Faatasi ai ma isi faʻaopoopoga: o le tele o fuataga, o le tau maualalo o le toto na faʻaaogaina mo fuataga, ua mamanuina le mafaufau mo le 20 taunuʻuga, o le aso ma le taimi o le suʻesuʻega o loʻo faʻamaumauga atili.

Tele tausiga

5. Faʻamatalaga auʻiliʻili faʻapitoa o le maketi o Cardio Chek e mafai ai ona iloa le fusi o le lipid, glucose ma le creatinine. O le auiliiliga e tele ni minute. O le fausiaina o mafaufauga e mafai ai ona e faamaumauina le 30 fua mulimuli. O le masini e matua faʻatusatusa, e mafai ona e aveina faʻatasi ma oe ile malaga uumi ma malaga faapisinisi. O fua o suʻega o loʻo faʻaalia i millimoles poʻo i milligrams, i le talosaga a le tagata maʻi. O le auiliiliga manino e mafai ona suʻeina le toto i le taimi e tasi i luga o le tele o faailoga. Pe a manaʻomia, e mafai ona fesoʻotaʻi le masini i se komepiuta.

Siaki siaki

E mafai ona faʻatau ni laupepa i vailaau falemaʻi poʻo le faʻatonuina i luga o le initaneti. Fomaʻi fautuaina le faatauina o masini mo le fuaina o le cholesterol i fale faʻapitoa poʻo falemaʻi. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e vave suʻeina le masini, siaki lana faʻatinoga ma fesili atu i le fomai tipitipi e faʻaalia mataupu faavae o le gaioiga.

Ina ia mafai ona saʻo, faʻamaonia lelei, aʻo leʻi amataina le faʻaaogaina o le masini, e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete faatonuga mo le faʻaaogaina ma fautuaga uma a le kamupanī. I le avea ai o se tulafono, o le faia o fua e faigofie. Afai o se tagata matua o le faʻaaogaina lea o fualaau faasaina, e tatau ona faʻamatala atu ia te ia pe faapefea ona faia saʻo lenei mea. O le taʻiala o le taotoga e matua faigofie lava: e tatau ona e tuʻi lou tamatamailima ile lanumaʻa faapitoa, faʻaititia se mataʻu o le toto i luga o se suʻega faʻapitoa - o se laina.

Fautuaga

O le fuafuaina o tulaga cholesterol e fautuaina mo tagata uma i nai tausaga uma. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e faʻamaonia le taimi e mafai ai ona solia. O loʻo i ai ni vaega o tagata e tatau ona suʻesuʻeina le tulaga o le gasegase o le lipid - oi latou nei o tagata ulaula ma tagata e faʻaleagaina le ava malosi, faʻapea foi i latou o loʻo i ai faafitauli i le mamafa.

E fautuaina e fomaʻi le faʻatauina o masini faʻapitoa mo le faʻaaogaina o le fale e iai galuega a le glucometer ma le cholesterol mita mo tagata o loʻo mafatia i le maʻi suka, o tagata matutua, faapea foi ma i latou o loʻo i ai le faʻasologa o le maʻisuka e faʻalautele ai le cholesterol. O tagata na faʻamaʻi mai faʻamaʻi pipisi, e pei o le fatu fatu fatu, fatu fatu, poʻo le stroke, o loʻo lamatia foi.

O masini faʻaonapo nei ua i ai le malosi e le gata ina fuaina le cholesterol, maualuga ma le maualalo lipoproteins, triglycerides, ae ia fuafua ai foi le suka i le plasma toto. O le mataʻituina pea ma le tausisia o fautuaga uma a le fomaʻi e mafai ona puipuia ai le atinaʻe o faʻamaʻi tuga ma faʻaleleia le lelei o le olaga o le maʻi.

Mea gaogao e mafai ona fuaina le kulukose ma le toto toto

Talu ai nei, o faʻamaʻi na tupu ona o se gasegase o le gataifale ua matua lautele lava. E mafua ona o le faʻaitiitia o le maualuga o le gaioiga faaletino o le faitau aofai o tagata, le lelei o meaai ma amioga leaga a tagata. O nei maʻi o loʻo i ai le tele o uiga taua.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e sili atu ona faigofie le puipuia pe togafitia i le amataga. O le mea lea, o le puipuiga ma le vave suʻesuʻega o loʻo faʻatautaia, mo se faʻataʻitaʻiga, o se glucometer mo le fuaina o suka ma le cholesterol, lea e mafai ai e oe ona mataʻituina le lamatiaga o le atinarosclerosis e lua fatufatuʻi i le taimi e tasi-o le maʻisuka ma le atherosclerosis.

O nei masini e gaosia e le tele o kamupani, e aofia ai Easy Touch.

Suʻesuʻe toto toto

E faigofie tele, faʻafetai i le tagata maʻi e mafai ona faia ni suʻesuʻega se lua i se taimi puupuu. E le gata i lea, o meafaifaʻaili e pei o Analy Touch Touch e fesoasoani e aloese mai le fenumiai i taunuuga.

Ona o le fuaina o le maualuga o nei mea i masini eseese e manaʻomia ai le tele o le taimi ma le taumafaiga, e tele gasegase e teenaina ona o le paie po o le galo, lea e mafai ona afaina ai o latou soifua maloloina.

E le gata i lea, e aoga tele, aua e te le manaʻomia le faʻatau se masini ese mo le fuaina o le cholesterol ma le lona lua mo le suka. E tasi le masini o le a taulimaina lenei galuega.

Le mataupu faavae o le faagaoioiga o le masini

O se metotia eletise e faʻaaogaina e fuafua ai le tele o mea toto i le Izi Chach masini. Faʻafetai i lenei mea, e faʻaaogaina e le masini vaega laiti o le toto, lea e le afaina ai le auiliiliga.

I totonu o le masini e i ai le mita mo le malosi ma le tele o tau eletise lea e aliali mai i le taimi o le gaioiga faʻaalia i le va o vailaʻau o le suʻega ma le cholesterol ma le hemoglobin.

O lenei metotia e maua mai i le augatupulaga aupito lata mai o masini suesue, aua e mafai ai ona vave faia se suesuega: o le maualuga o le suka o le toto e faʻaalia i le vave lava, ma le aofai o cholesterol - pe a maeʻa ni nai sekone.

E le gata i lea, faʻafetai i lenei auala, o le aʻafiaga o aʻafiaga i fafo o taunuʻuga mulimuli e faʻaititia.

I le taimi lava e tasi, o le tele o auiliiliga o le a faʻatinoina, o le tele o fuainumera saʻo e mafai ona maua, talu ai o meafaifaʻaili ua faʻamaonia ao faagasolo le taotoga.

O le mea moni, e le mafai ona faʻatusatusaina i masini suʻesuʻe a le falemaʻi e mafai ona faʻataʻitaʻiina ai oe ma iloa ai le maualuga o le creatinine, ae peitai, o ia suʻesuʻega e itiiti se mea e manaʻomia, ae o le Easy Touch Analyzer e faʻatautaia lelei le galuega autu. O le mea sese i se taunuuga e le sili atu i le 15-20%, lea e manatu i ai o le masani mo lenei vasega o masini.

O ai e tatau ona faʻaaoga lenei ituaiga masini?

Muamua, e manaʻomia le Easy Touch glucometers mo tagata ua uma ona mafatia i se tasi o faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma maʻi faʻaleagaga.

Faatasi ai ma le fesoasoani a latou, o le a mafai ona latou iloiloina le toto mo le kullukose, lea e matua taua lava mo togafitiga lelei, ma e mafai ona faʻagesegese ai le alualu i luma o maʻi, faʻaitiitia le lamatiaga o faʻafitauli ma faʻafitauli vave faʻatasi ma le mea moni ua tele naua le kulukose o le toto.

Mafaufau o tagata e maua i le maʻisuka ma le faʻaaogaina o Easy Touch e mafai foi ona i ai le maualuga o le cholesterol, o le fua o lipid level measurement function was added to modern devices.

O masini e sili atu ona maualuga, ua faaigoaina GCHb, e mafai ona fuafua ai le maualuga o le hemoglobin.

Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o se tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi masani e maua ai le avanoa e pulea atoatoa ai vaega taua e tolu o le toto ma faʻafesoʻotaʻi fomai i le taimi e faasaʻo ai togafitiga poʻo faʻamaʻi faʻaopopo.

E le gata i lea, o nei masini e mafai ona fautuaina mo tagata e lamatia le atiaʻe o le maʻisuka poʻo le atherosclerosis, mo se faʻataʻitaʻiga:

  • Tagata e iloagofie le hyperglycemia anapogi.
  • Tagata mamaʻi maualuga maualuga cholesterol, LDL, VLDL.
  • Tagata o loʻo i lalo o le aʻafiaga o mea taua e fesoasoani i le atinaʻeina o nei maʻi o loʻo i ai amioga leaga poʻo se olaga le saʻo.
  • O gasegase matutua, o le matua o se tasi lea o tulaga lamatia mo le atiaʻe o le maʻisuka poʻo le dyslipidemia.

Failautusi o meaola oona mo tagata e popole i lo latou ola maloloina

O lea, e faʻaaoga ai glucometers, o le a mafai ai e tagata ona mataʻituina lo latou ola maloloina. Afai e sui ia faailoga, alu i tua atu o le masani, ona tatau lea ona e faʻafesoʻotaʻi le falemaʻi, lea e mafai e fomaʻi agavaa ona faia se suʻega atoa ma faʻamaonia le saʻo togafitiga.

O faʻamanuiaga o le faʻaaogaina o auiliiliga feaveaʻi

E taua le malamalama o le fuaina masani o le suka o le toto poʻo le maualuga o le lipid toto o se metotia faʻamalosi lelei, talu ai e mafai ona faʻaaogaina e maua ai faʻamatalaga taua i luga o suiga o suiga, i le fua faatatau o le alualu i luma o maʻi ma ia iloilo le aʻafiaga o vailaau faʻatauina i tagata gasegase.

Faʻafetai i nei masini, e leai se manaʻoga e te alu i le falemai i taimi uma ma faʻaalu le taimi i laina ma togafitiga, lea e mafai ai ona e faʻaogaina le ola atoatoa ma mafai ona faʻaitiitia le aʻafiaga o togafitiga i lona masani.

Ituaiga o glucometers

Easy Touch e maua ai ni ituaiga glucometers. E eseese i latou i galuega, tau ma igoa. O le mea pito sili ona faigata e mafai ona fuafua i le taimi lava e tasi le tele o tulaga toto - cholesterol, glucose ma le hemoglobin.

Ua faaigoaina i latou ma le GCHb. E moni, o le tau o ia glucometers e maualuga atu nai lo faʻataʻitaʻiga faigofie.

E ui i le mea moni e mafai ona latou fuaina ni nai toto toto, o lea ituaiga masini o se fesoasoani lelei lea e mafai ai e oe ona mataʻituina le soifua maloloina o le maʻi.

Easy Touch GCU - o se masini mo le fuaina o le kulukose, cholesterol ma le uric acid

O se isi itu lelei o le Easy Touch GCU analyzer, lea e faʻaalia ai le maualuga o le uric acid i totonu o le toto, lea e ono taua mo na gasegase o loʻo i ai se tulaga maualuga o le atiaʻeina o le fatu fatu. E masani ona faʻaaogaina i tagata e maua i le maʻisuka umi, poʻo le maua o ni atherosclerotic leions o vaʻa.

Mo na gasegase e manaʻomia le fuaina o le cholesterol ma le suka, ei ai glucomet GC. E sili atu ona faʻamaonia ma sili atu le taugofie nai lo o latou tagata sili atu.

O lenei masini mo le fuaina o le kullukose e lelei mo tagata na o loʻo faʻaalia le pulea o le toto toto e tasi, ma le lona lua e filifili, ae latou te mananao e pulea.

E tatau ona e iloa le mea ua fautuaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le masani o le cholesterol i tagata pe a mavae le 30 tausaga, ma afai o le taunuuga o fafo atu o le masani, ia faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

E faapefea ona siaki le sao o le galuega?

Ina ia siaki le sao atoatoa o le masini, e tatau ona faia ni fuataga i se laina, ma faatusatusa le faaiuga fuafuaina. Afai e saʻo le masini, ona le eseese lea o numera i le sili atu ma le 5-10%.

O le isi filifiliga o le suʻeina o le toto i totonu o le falemaʻi, ona fuafua lea o le maualuga o le suka ma se glucometer, ona faʻatusatusa lea o taunuuga. E tatau ona fetaui lelei pe vavalalata le tasi i le tasi. E tele masini ua fausia-e manatua, lea e mafai ona laveaʻi ai iʻuga ua mavae, lea o le a fesoasoani e aloese ai i mea sese i taimi o faʻamaoniga ona o le faʻagaloina.

Le seti atoa o le masini

Cholesterol Test Strips

E masani lava, o le pusa e aofia ai le masini fua o le masini lava ia, faatonuga mo le Rusia, se seti o maa, se fasimea e iloilo ai le saʻo le faagaoioia o le masini, faapea foi ma se seti o siaki mo le suesueina o le kulukose, cholesterol ma isi mea (faalagolago i le ata o le masini ma lona gafatia). O le pusa foʻi e aofia ai se tusi faʻataʻitaʻi mo le tusia o faitauga, lea e aoga mo le suʻesuʻeina oe lava ia, lea e tatau ona e tusia ai le faailo na fuaina e le masini, ma se faʻamanatuga mo le faʻaaogaina.

I le lumanaʻi, o le mea autu o le faʻaalu o le a avea ma suʻega, o le faʻatauga e tatau ona toe faʻaleleia.

O le mea lea, pe a faʻatau se masini, e tatau ona taulai i le tau o mea taumafa, talu ai ua vave ona faʻaumatia. Ae o le filifiliina o se glucometer leaga ona o le mea e sili atu ona taugata ia fasi siaki e le aoga. A uma, o lenei masini e nafa ma le setete o le soifua maloloina o tagata.

Faaiuga

O le mea lea, o masini e fuaina ai le toto ma le lipids e aoga tele mo tagata ua maua i faʻamaʻi e fesoʻotai ma le gasegase o le gataifale ma le tele o faʻaopoopoga o nei mea.

Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e mataʻituina lou lava soifua maloloina i le malosi, ma e leai se mea e te asiasi ai i falemaʻi. O faʻamaumauga e maua mai i siaki masani e mafai ona faʻaaoga e le fomaʻi.

I totonu o le falemaʻi, faʻavae i luga ia i latou, faasaʻoina o tulafono, meaʻai ma togafitiga fualaau faʻatauina.

O se tina matua ma se fomaʻi e uiga i le maualuga o le cholesterol

E mafai ona aoga e pei o se auala e mataituina ai lou lava soifua maloloina, faʻatasi ma le sini o le puipuia o le maʻisuka poʻo le atherosclerosis, aua e sili atu le faigofie ona puipuia o latou foliga nai lo le togafitia mulimuli ane.

Ae maise lava pe a e manatu o nei faʻamaʻi tumau, e aʻafia i le atinaʻeina o se numera tele o faʻalavelave taufaamatau.

Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei masini, e mafai e se tagata ona fuafua pe o le a le tele o le lamatiaga o lo latou tupuga, ma liliu atu i le falemai i le taimi mo fesoasoani faafomai agavaa.

Glucose ma le cholesterol analyzer mo le fuaina o le cholesterol, glucose, uric acid ma le hemoglobin

Ua saunia le polokalama EasyTouch® GCHb mo le siakiina o le kulukose toto, cholesterol ma hemoglobin.

O le siakiina o le Easy Touch® GCHb e tulaga ese ma e leai ni mea tutusa i le maketi a Rusia. E le pei o isi masini faʻapitoa mo le mataituina e le tagata lava ia, o lenei faiga e mafai ai ona e faʻatinoina ituaiga tolu o auʻiliʻiliga e faʻaaoga ai naʻo le tasi le masini, lea e faigofie ai EasyTouch®.

O tagata e faʻaaogaina le polokalama EasyTouch® GCHb e mafai ona mataʻituina a latou faʻaiʻuga i aso uma. Ua fuafuaina le masini e quantify le kulukose, cholesterol ma le hemoglobin i le toto fou capillary mai le tamatamailima.

O le mataʻitūina o le faʻavae e faʻavae i le metotia eletise eletise. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaitiitia le tau maualalo o le toto i le auʻiliʻiliga. O fua o fua o le kulukose o le a faʻaalia i luga o le mata pe a uma le 6 sekone, cholesterol - 150 sekone, hemoglobin - 6 sekone.

O loʻo i ai i le masini se galuega e teu ai faʻamaumauga o le a fesoasoani e te mataʻituina ai le alualu i luma o suiga i le maualuga o le kulukose, cholesterol ma le hemoglobin i le toto.

Fuataga mo le kulukose: 20-600 mg / dl (1.1-33.3 mmol / l).

Fuataga mo le cholesterol: 100-400 mg / dl (2.6-10.4 mmol / l).

Fuataga mo hemoglobin: 7-26 g / dl (4.3-16.1 mmol / l).

Laititi maualalo le toto mo le suʻesuʻeina o le kulukose: 0.8 μl. Laititi o le toto toto mo le auiliiliga mo le cholesterol: 15 μl.

O le toto maualalo mo le hemoglobin analysis: 2.6 μl.

Uric acid measure measuring. Meafaigaluega mo fale e fuafua ai le uric acid, kullukose, cholesterol toto. Uric acid determination value

fesili:
E te le tamoe i le falemaʻi mo suʻega toto. Ma faatasi ai ma le gout ma le maʻisuka, ma e tusa lava pe i ai se taumafataga na taʻua. O lenei, pe o le a le faailoga o le urea ma le suka i le fale, a?

Medtech: fale suesue fale

O le a sili atu ona saʻo le faapea atu:
masini fale mo le fuafuaina o le maualuga o le uric acid i totonu o le toto.

O se manatu o se faiga e talitutusa ma mea e faaaoga e le maʻisuka e fua ai le suka toto ma mafai ai ei latou ona iloilo ma faatonutonu.

E oʻo mai i le taimi nei, e tatau ona ou alu i le fale suesue pe faʻaaoga foi fasi siaki e fua ai le maualuga o le pH o le urine, ae o filifiliga uma na i ai a latou toso.

E pei ona faamatalaina e Grasse, o le asiasi atu i se fale suesue, faaopoopo i se tau maualuga atu, o lona uiga o le le mautonu o le fegasoloaiga ma se suiga talafeagai i le fua, ae o le sueina o fasipepa ua tele naua mea sese.

Afai oi latou o lenei ituaiga poʻo le ituaiga, e manaʻomia le faʻaogaina ma le vaitaimi o fua eseese. O nei kalapu o loʻo faʻamaonia ai i soʻo se mataupu, e tatau ona faʻataunuʻuina lenei faagasologa o le mataʻituina ma se fomaʻi o le a ia taʻuina i le maʻi le tele o fua tatau e tatau ona faia i aso uma ma le auala e galue ai i luga o faʻamaumauga.

Aisea e fuafua ai le faʻaogaina o le uric acid

Le lelei o taumafa ma vailaʻau e aʻafia ai le gout - mulimuli ane: fuafua i le gaosiga o protein mama i totonu o le masini acid uric - ua fuafuaina i luga o se tino faapitoa, i luga o se tagata maʻi faapitoa i le taimi moni.
E ui lava i se taumafa malosi, na ia 'ai se palukeke - maua ai se osofaʻiga, se osofaʻiga o le afu (manatua i nisi o mea - "vae i se mailei"?) Ma ... faʻamatalaga i luga o mea e maua i le uric acid. Maliliega, o le pito mulimuli lea e sili ona leai se tiga pe leai foi.

Na taʻua e kalafi e tusa ai ma suʻesuʻega talu ai nei, e 16% o tagata Sipaniolo na mafatia i maʻa fatuga, ma ua faʻamaonia e avea ma faʻasologa o le "alu aʻe".

Ae e mafai, faʻaopopo i le suia o lau meaʻai, faʻaaoga nisi togafitiga fale e faʻaititia ai le siama o le uric acid.

Faʻamatalaga faʻamatalaga e mafai ai e oe ona mataʻituina le taumafataga ma fetuunai, faia se filifiliga patino o oloa (toetoe lava a le iloa le mea - vaai).
O le mea lea, o se tagata e faʻaaogaina faʻamatalaga uric acid fesoasoani e fesoasoani i le togafiti o le kuka ma se meaai (e le o se mea atoa, ae o meaai o se vaega taua ole togafitiga).

O maʻa kulimi o loʻo maua i le urine acidic.
Suesuega a le tagata lava ia i se fale talavai. O le mafai ona faʻatino suʻesuʻega faʻataʻitaʻi i totonu o se vailaau mo togafitiga o se meafaigaluega talafeagai ma talafeagai mo le atinaʻeina o se mea manaia o tausiga tau vailaau.

E iai le tele o faʻataʻitaʻiga e ono mafai ona pulea i le falemaʻi ma e manaʻomia e le tagata maʻi maʻi lenei auaunaga, aua a uma ona maua i le maʻi ma amata togafitiga, latou te asiasia i nisi taimi a latou fomaʻi fomaʻi mai lea taimi i lea taimi.

E lua fesili manaia e uiga i le leai o suʻesuʻega o suʻesuʻega o le uric acid i tagata (ola!)

  • O le a le ituaiga toto: mai se vevene - pe mai se capillary ("tamailima") - capillary? I tua atu o le fale suesue, o le tele o faalapotopotoga o puipuia le tagata e le faatagaina le ave o le toto mai se vein mai se tagata ola, ma masani ona pikiina i latou i veins. O le faʻavaeina o "faiga" (faʻaogaina o le masini, lelaʻau) o se isi mataupu. O le mea lea, o le toto capillary e faʻaaogaina mo le vave faʻataʻitaʻiina o le masini, e ui lava o lona tuufaatasiga e ese mai le toto vevela.
  • Fuafuaina o le uric acid i le urine (urine) poʻo le toto? E leai se upu i le urini; o le uric acid e sili atu le faigofie ma e sili atu ona faʻavasegaina tekinolosi. Ae o le otaota e tuʻuina atu i totonu o le uila - o se mea e leʻi teuina i sooga o le gout (e aofia ai :-), ma le toto (capillary) - o mea ia e mafai ona gauaiina e le tino.

Tau o Kamupani mo le fuaina o le maualuga o le uric acid, cholesterol, suka o le toto

O le tau o le maualuga o le uric acid (Na ou vaaia i luga o le upega tafailagi a le malo a le kamupani - lona ofisa sui) i le aso 7 o Iulai, 2015 (sa le ofoina atu le tau) - easytouch.bg/?page_>

EasyTouch GU kit
fua o le uric acid, toto toto - tau 46.15 Euro (calculator tupe, o le na tatalaina le itulau o loʻo i ai nei)

O vaega e tolu o le mauaina o tulaga faatauaina o le a eseese e fuafua i le tulaga lamatia e aafia ai: o le muamua o le a aofia ai fuainumera e manatu e masani, ma o le lona lua o le a aofia ai tulaga faatauaina talafeagai, o le a taua tele fautuaga ma le mataituina o le fomaʻi ma le tolu o le a aofia ai tulaga maualuga, oe manaʻomia vave togafitiga faafomaʻi. O nei tulaga faatauaina e eseese lava e faalagolago i le tusi o tala. O nai fesuiaiga laiti e mafai foi ona tutupu mo nisi o tulaga faatauaina, e fuafua i le faia o le filifiliga i alii ma tamaitai.

EasyTouch GCU Kit
fua o le uric acid, toto toto MA CHOLESTEROL - tau 76.92 Euro (calculator tupe, o le na tatalaina le itulau oi ai nei).

Taʻiala GU-GCU faʻatau oloa - le tau o faʻamaufaʻailogaina faʻataʻitaʻiga

O le masini e faʻamalosia e se faʻataʻitaʻiga AAA (laʻititi).

Glucose o se faailoga o le faʻafitauli e faʻaaogaina e tau ai le maʻisuka. I Sepania, e tusa ma le 2.5 miliona tagata e maua i le maʻisuka, ma o lenei fuainumera e tatau ona faaluaina i lenei tausaga. O le faʻamaʻi na mafua mai i le atoatoa poʻo se vaega o le insulin, lea e mafua ai le faateleina o le kulukose toto.

E pei ona e iloa, e lua ituaiga o maʻisuka, ituaiga 1 maʻisuka, maʻisuka e fesootai i le insulin ma le maʻisuka o le tamaitiiti, lea e manaʻomia ai togafitiga o le olaga atoa ile inisalini, ma le maʻisuka ituaiga 2, tagata e le o insulin-tausi poʻo le tagata matua, lea e masani ona togafitiina i a latou taimi amata vailaʻau faʻapitoa o antidiabetic poʻo vailaʻau o le hypoglycem, e na o ia pe faʻatasi, e ui o nisi taimi, pe a uma le togafitiga muamua, e manaʻomia le inisalini.

O le mea moni, o le tau mo le tasi fua o toto totoʻa:

Tau mo faʻamaufaʻailogaina o faʻataʻitaʻiga (filifiliga): Tau mo le uric acid test test: 25 suega - 15.38 Euro. Tau mo le suʻega suʻe toto: 25 suʻesuʻega - 12.82 euros.

Cholesterol analysis tape price: 10 suega - 20.51 euros.

Le tau o suʻega toto ma le lelei-tau

I le taimi lava e tasi, i totonu o se potu suʻesuʻe i falemaʻi i le falemaʻi poʻo le falemaʻi, o le suʻeina o le toto mai se vein e tau 2 mo le tasi palota (totogi tumau). E ala i le faiga o le meli faamalosi. Inisiua (Inisiua Inisiua tumau) suʻesuʻeina ole toto ole a leai se saʻolotoga. Ae i le taimi lava lea e tasi, e tele naua galuega o le taimi ma tau feʻaveaiga e le mafai ona faʻatauina.

E ui o le maʻisuka ituaiga 2 e masani ona afaina ai tagata e sili atu i le 45 tausaga le matutua, ua amata nei ona maua i le tele o taimi nai lo mea e manaʻomia i tupulaga talavou. O le tele o tagata mamaʻi e manaʻomia le puleaina o le kulukose i totonu o le falemaʻi e aofia i le vaega lona lua, o lona uiga, oi latou o le maʻisuka e le o manaʻomia le togafitiga o le inisalini ma e mulimuli i togafitiga faʻapitoa o togafitiga.

O nei tagata e auai i a latou suʻega masani e masani lava ona talosagaina se suʻega pe a iai ni o latou soifua maloloina, sui o latou togafitiga, meaʻai e masani ona latou mulimuli i ai, a latou gaioiga faaletino pe naʻo le fia iloa e mautinoa o loʻo lelei mea uma. O maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 1 e masani lava e le o faia i se fale talavai, ona o latou lava, i le avea ai o se tulafono, latou te pulea lelei lenei tulaga mai le fale poo soo se mea pe tasi taimi i le aso.

O le mea lea, mai i mea taumafa i totonu o le masini (gadget), e na o se vaega faapitoa o le suʻega e faʻaaogaina, ma le ava malosi e mafai ona suia i le vodka poʻo le diluted acetic acid e faʻamaʻi ai afu toto capillary mai se tamatamailima.

Uric acid o se tasi lea o vaega aupito sili ona taua o le hauva o loʻo aofia ai vaega o le urine. Pe a 'aina le aano o manu, o le tele o le uric acid i le urine e tulaʻi ma pa'ū i meaʻai. O le ao masani masani o le uric acid o loʻo faʻamalosi i le urine e 0.3-1.4 g (i le 0.8 g).

O le faateleina o le uric acid i le urine ua matauina i le niumonia, leukemia, osofaʻiga o le gout, pe a uma le faʻaaogaina o le suauu.
At maʻisukama pe'ā maeʻa foʻi ona maua ni vailaʻau maʻoti (quinine, antipyrine, urotropin, ma isi mea), o le uric acid o loʻo faʻateleina i le urine i se tau maualalo.

Tulaga lelei. Suʻega Murexide.

2-3 otaota o le suʻeina o le mimiti e tuʻuina i totonu o se ipu faʻalanu, faʻafefiloi ma le 2-3 gogo o le kulimi kulimi ma faʻamago i totonu o le vai vai, mulimuli ane o loʻo tumau pea se paʻu mūmū mūmū.

I luga o lenei osofaʻiga, 1-2 laulaua o ammonia e faʻaaogaina, lea e mafua ai se lanu violē-lanu mumu (murexide - elemene ammonium), e liua lanu violē pe a faʻapipiʻi le tasi mataua o le alkali.

Faʻatatau auala. O lenei metotia e faʻavae i luga o le vaʻaia o le uric acid i le ituaiga o le ammonium urate, ma o lona aofaiga e tatau ona fuafuaina e ala i le faʻasalaga ma se vaifofo o le potassium i le taimi atoa.

Faʻatonu Tali: 1) 5/500 g o le ammonium sulfate, sasaa atu i totonu o se fagu lita, ua soloia i le 600 ml o vai faʻafefiloi, o le paluga o le 5 g o le uranium acetate, ua faʻamaʻapeina i le 100 ml o le vai faʻafefe ma 6 ml o le malosi o le acetic acid, ma ua uma ona sasaaina i totonu o le fagu seia oʻo i le faailoga tasi le lita o vai faʻafefeteina 2) malosi malosi o le sulfuric (H2S04) 3) 25% amonia ma

4) 1/50 vaifofo masani o le potassium i le taimi e tasi.

Metotia o le naunautaiga: i totonu o se suʻega faataitai ma le 8 ml o le urini, faaopoopo le 2 ml o le reagent Numera 1 (vaifofo o le ammonium sulfate ma le uranium), tuu e fai se tafega (72 itula), ona faamama lea ma le 7.5 ml o le filtrate, o le 6ml o le urine, centrifuge tube, faaopoopo 10-15 silula o le amonia (reagent No. 3), ufiufi ma se taofi ma tuu mo 10-15 itula. O le aveeseina o le uric acid e maua i le ituaiga o urate ammonium.

Uric acid ammonium centrifuged, ua faʻafefe le suavai, 6-8 ml o le faʻafoo Numera 1 ua toe faʻaopoopoina, fefiloi ma toe faʻafoʻi, ona faʻafefe lea o le vai.

3-5 ml o vai faʻafefeteina, 1 ml o le sulfuric acid (reagent Nama 2) e sasaa atu i le mea na maua mai, faʻavevesiina i le uamea tioata ma ua mafua ai le suamalie o le suamalie 1/50 potassium (reagent Numera 4) seia oʻo i vali lanu piniki mo le 10 sekone .

Faʻataʻitaʻiga: O le numera o milliliters o le paluga o le potassium e masani ona faʻaaogaina i le titration e faʻateleina i le 1.5, talu mai 1 ml o le 1/50 N. paluga o le paluga o le potassium e tutusa ma le 0.00150 g po o le 1.5 mg o le uric acid.

Maua le aofaiga milligram uric acid i le 8 ml o le suʻega suʻesuʻe. Ina ia fuafua le aofaʻi o le uric acid i le aso ole suʻega suʻesuʻe (1500 ml), ia faʻalautele le numera o milliliters o le potassium faʻasalaga taʻitasi i le 1.5, vaevaeina i le aofaiga o le urine tofotofoina (8 ml) ma faʻateleina ile aofaiga masani ole suʻega suʻesuʻe (1500 ml).

Auala e filifili ai se glucometer - o le mea sili mo le fuaina i le fale

Talofa tagata uma! Ina ua ou maua le maʻisuka, o loʻu taimi lea e filifili ai se glucometer. Ina ua ou tilotilo i se vaega o filifiliga, sa ou nofo i luga o le lima pito i luga. O le aso o le a ou talanoa e uiga ia i latou taitoatasi.

O se tasi o ituaiga taatele masani o suʻega e manaʻomia ai le mataʻituina lelei o le mafaufau o se suʻesuʻega e fuafua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Mo lona fuataga, e faʻaaogaina ai masini faʻapitoa - glucometers, e faigata ona filifili i latou lava ona o le tele o uiga patino. I totonu o le maketi i totonu o aiga, o faataitaiga nei ua faʻamaonia lelei i latou i aso nei.

ACCU-CHEK Accu-Chek Performa

O le a le mea e faigofie ai le glucometa? O lenei oloa e maua mai i lauiloa lauiloa mo le fuaina o le kulukose toto, lea e mafai ai e oe ona suʻeina le suʻega talafeagai i oe i le fale. E le manaʻomia e le mita se poto faʻapitoa e maua ai se taunuuga. E iai foi ona tulaga taua e aofia ai:

  • Taimi o le galue. O le masini e amata galue i sekone.
  • Le mafai ona mataʻituina faʻamaumauga. O le siakiina o loʻo faia e ala i le teuina o manatuaga mo iloiloga muamua e 500 (o se faʻamaumauga o le taimi o le suʻega ma le taimi ua tuʻuina atu), faʻatusatusaina le fuainumera ma le mafai ona gaosia faʻamaumauga mo se vaitaimi patino i luga o se komepiuta.
  • Le i ai o se faʻamatalaga mataala, lea o le a faamanatuina i le taimi e tatau ai le faʻatalanoaina.
  • Faaaogaina o le tumama. O le pusa glucometer e aofia ai le i ai o fasi siaki (10 pcs.), Lancets (12 pcs) Ma se peni mo le taina. Ina ia maua se taunuuga i lenei glucometer, e naʻo le 6 μl o le toto e manaʻomia, lea e faaitiitia ai le tiga ma le mafai ona maua i siama e ala i le manua.
  • Puipuiga o le teuina. O le glucometer e laʻititi i le telē (93 × 52x22 mm, mamafa - 62 g) ma o loʻo teuina i se pusa faʻapitoa, lea e taofia ai mai le malepe ma mafai ai ona maua e tamaiti.

O le kamupani a le RocheDiagnostics development e maua ai se faʻamaoniga (e leai se taimi faʻatapulaʻa) mo le masini ma faʻamautinoa le sao atoatoa o iuga faafetai i lona atinaʻe faʻapitoa - faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma le faʻaogaina o auro.

OneTouchVerioPro + Meter

OneTouchVerioPro + o se fua ole fua o le kulukose toto. E masani lava ona faʻaaoga i falemaʻi ma, pe a manaʻomia, mo faamoemoega o aiga.

O le kamupani atinaʻe ua mafai ona maua le saogalemu ma le faʻaauau ona faʻaaogaina e le tele o tagata gasegase e faʻafetai i le uluai masini o le faʻaaogaina o faʻamaumauga o suʻega.

Ua fautuaina foi le tasiTouchVerioPro + mo le faʻaaogaina faʻapitoa faʻapitoa ona o ana galuega autu, e aofia ai:

  • Puleaina ole Infection. A maeʻa le auʻiliʻiliga, o le faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu o le aufaigaluega fomaʻi e le manaʻomia le aveeseina o fasi siaki.
  • Tekonolosi faʻapitoa "atamai scan" e maua e le tagata gasegase le auiliiliga saʻo o auiliiliga. O faʻataʻitaʻiga uma o le vevela, capillary ma arterial toto e siaki pe a ma le 500 taimi e amanaʻia ai le aʻafiaga o le faʻafefeina o mea.
  • Faʻaaogaina. O le faʻaaliga o le mita (o faʻamatalaga uma e tuʻuina atu i le Rusia) ma le leai o se manaʻoga mo le fesuiaiga o taunuʻuga na maua mai le galulue faʻatasi ma le polokalama e faigofie ma lelei pe a mafai ai.
  • O le faʻaaogaina o mea aupito sili ona lelei ma se mamanu faʻamaonia e mafai ai ona faʻamaʻi le masini pe a uma ona faʻaaogaina.
  • Faʻasalalau lipoti faʻaletonu, sauniuni o taunuʻuga, ma isi. Faʻatagaina oe e vave ona iloa pe faʻapefea ona faʻaaoga le mita ma vave ona maua faʻamatalaga mai ai.

E aofia ai 25 sikola faʻataʻitaʻi i totonu o se fagu ma se tapuni faʻapipiʻi. O le ola mai le aso na tatalaina ai le afifi o le 6 masina ona o le i ai o le susu i totonu o le fagu.

Faamatalaga o le Easy Touch mita mo le opr. glukose / cholesterol

O lenei mea o se oloa lautele mo le fuaina o tolu vaega i le taimi e tasi: o le maualuga o le kulukose, cholesterol ma le uric acid i totonu o le toto. O le na faia le Bioptik na ia faia se masini mo le faʻaaoga i le fale, o lea la e faigofie tele le faʻatinoga o le faʻatinoina o suʻega.

Ina ia maua iuga, e tatau ona faʻaofi se fasi siaki o le ituaiga manaomia i totonu o le masini ma faʻaaoga se toto faataitai i se voluma e na o le 0.8 μl. O le masini e faigofie mo le tagata lava ia faʻafetai faʻafetai i uiga e pei o:

  • Galuega o le mafaufau, faʻafetai i le mea e faasaoina ai le 50 ma le 200 fuataga.
  • O le gaioiga o le mataʻituina o faitauga, o lona uiga, o le faʻatusatusaina o fuainumera fuainumera fuainumera mo se vaitaimi. O lenei faʻataʻitaʻiga e fuafua ai le faʻamaoniga mo le 7.14 ma le 28 aso.
  • Galuega a Alert, o lana galuega o le faamanatu atu lea ia te oe e sui le meaʻai poʻo le faʻasologa. A maeʻa ona ulufale atu i tulaga talafeagai, o le a faʻaalia foʻi le masini i se taimi e uiga i le manaʻomia o le suʻega.

E faaopoopo i le mita EasyTouch glucose, i le faaopoopo i le masini lava ia, o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga mo glucose ma cholesterol, lancets, se puʻupuʻu ma se faʻavaa. E leai se fesoʻotaʻiga i se komepiuta.

Faʻamatalaga o le mita o le glucose EasyTouch mo opr. glukose / cholesterol / urina gaʻo

O le glucometer e mafai ai e oe ona faʻatinoina vave taualumaga talafeagai i le fale ma aunoa ma le fesoasoani a le aufaigaluega faafomaʻi.

O lenei masini e aʻafia ai le faʻaaogaina o siaki faʻataʻitaʻiga mo ituaiga uma o auʻiliʻiliga, lea e naʻo le 0.8 ml o le toto (glucose ma le uric acid) ma le 15k (cholesterol) e manaʻomia. O le taimi mo le mauaina o le auiliiliga e na o le 6 sekone, mo le cholesterol - 150 sekone.

O le kamupanī atinaʻe Bioptik ua faʻapipiʻi le glucometer ma faʻataʻitaʻiga mo le kulūkose ma le uric acid, 2 mo le cholesterol ma se tasi o faʻamaumauga, 25 lekiona, se taʻavale ma se ufiufi.

O le mea lea, e manino lava pe a filifilia se glucometer, e tatau ona e gauai atu i le tumama o le masini, o lona uiga o le faʻaaogaina o mea e mafai ona faʻaaogaina, o le gafatia e mataʻituina iuga ma tuʻufaʻatasia, pe a manaʻomia, suʻega kullukose ma isi e maua ai faʻamatalaga atoatoa e uiga i le setete o le soifua maloloina.

Faʻapefea ona faʻaaoga le EasyTouch GCU o le tagata suʻesuʻeina lima?

  • Faamatalaga lautele
  • Faʻapefea ona faʻaaoga le suʻega?
  • Manatua le mafaufau

Bioptik EasyTouch GCU ua na o le pau lea o le aufaʻasalalau feaveaʻi i le maketi a Rusia lea e mafai ai ona e fuafua le maualuga o le uric acid i totonu o le toto. O lenei faʻataʻitaʻiga e masani ona fautuaina mo tagata gasegase e pagatia i le gout, o le gasegase, o le masima ma isi paʻu faʻatasi. E i ai i le masini se mea e sili ona maualalo i le fua, e mafua ai ona matauina le faʻaleagaina o le tino i le tino ile taimi.

Faamatalaga lautele

Ua fuafuaina le tagata suʻesuʻe e pulea le maualuga o le kulukose, cholesterol ma le uric acid i le toto fou capillary e ave mai i se tamailima. Faʻafetai i le intuitive interface ma faʻalauiloa tetele, o lona faaaogaina e mafai ona tuʻuina atu i tagata matutua. E le gata i lea, ole laʻititi ole EasyTouch e faʻatagaina ai oe e ave le masini i luga o le auala, lea e tatau ile taimi o le faʻalavelave o maʻi.

O mea mo suʻesuʻega e maua mai i le fesoasoani a se tagata faʻatau, lea e aofia i totonu o le pusa autu i luga o le faʻatau. E manaʻomia e le suʻesuela ni fofo taulima (faʻatauina eseese, manaʻomia e faʻamaonia le saʻo) ma suʻe suʻega, o nisi o loʻo i totonu o le pusa. Ina ia fuaina faʻamatalaga, o loʻo faʻaaogaina se metotia elekenelosi e manaʻomia ai sina toto maualalo:

  • 0.8 μl e siaki ai le kulukose ma le maualuga o le uric acid,
  • 15 μl pe a tofotofoina mo le cholesterol.

O faailo ua maeʻa o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga mo le 6-150 sekone, faʻalagolago i le auiliiliga o le auiliiliga. E mafai e le faiga faʻapolopolo ona faʻasaoina iuga, o lea o le tagata maʻi i soo se taimi o le a mafai ona ia tutoatasi i le malosi o togafitiga.

Ae peitaʻi, e aoga le faʻapea atu o tagata gaosi oloa e le fautuaina le faaaogaina o le Easy Touch mo tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga, ma lapatai foi e uiga i le le atoatoa i le fuaina o le kulukose i tagata e maualuga le cholesterol (sili atu i le 500 mg / dl) ma le hemokaralalo i lalo ifo o le 30% ma sili atu i le 55%.

Faʻapefea ona faʻaaoga le suʻega?

E mafai ona gaoioi lelei le masini i na o le vevela mai le +14 ºC i le +40 ° C mai isi punavai o le faʻavelaina o le eletise. Aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete le tusi lesona, talu ai o le saʻo o iuga e faalagolago i le tele o mea, e aofia ai le faʻamautinoaina o fualaau faʻasaina ma le faʻamalosi i le tino.

A e faʻafesoʻotaʻi Easy Touch mo le taimi muamua, e manaʻomia e le GCU ona tuʻuina le aso ma le taimi e faʻaaoga ai le S ma le M ki, ma faʻaauau foʻi le faʻaogaina o le iunite (mg / dl poʻo le mmol / l) o loʻo i lalo ole tapuni pito i luga i le tulaga manaomia.

Aʻo leʻi amataina se suʻega o le toto, e fautuaina e siaki le faʻaaogaina o se vaega faapitoa i totonu o le pusa.

Afai e lelei mea uma ma le masini, a maeʻa ona tuʻuina le suʻega i totonu, "OK" e tatau ona i luga o le lau, pe a le o lea, faʻafesoʻotaʻi le nofoaga autu.

O faatonuga mo le faʻaaogaina e matua faigofie lava, aua o le toto analyzer e faʻafoeina le faʻamaoniga manaʻomia mo le tuʻuina ese o faʻataʻitaʻiga mo le kulukose, cholesterol ma le uric acid.

O le faʻatonuga o le a manaʻomia mea nei:

  • vili faʻamalosi,
  • auto piercer,
  • le laasaga o le suʻega ma le laulau faʻasalalau manaʻomia mo fuataga (mai le tasi pusa),
  • toso i luga o le cotton i totonu o se vailaau faʻamaʻi.

Tusa lava poo le a le ituaiga sailiiliga EasyTouch e faʻaaoga mo, o le algorithm o taga e tutusa lava tutusa:

  1. Saunia se sikuea sikuea. Mo le faia o lenei mea, seti le umi o le lane ma le tipita umi e faʻalagolago i le tulaga o le paʻu. O le sili atu ona faigofie ma sili atu ona mafai, o loʻo manaʻomia le loloto o le loloto o le loloto. Ina ia faʻamalolo le faʻavae pe a uma ona fetuutuunai, toso le vaega e mafai ona feaveaʻi o le tipima seia oʻo ina kiliki ona faʻasaʻo lea.
  2. Faʻaofi le kenera code mai le vial ma fasi suʻega i le suʻe toto. A o lei faia lenei mea, e tatau ona e mautinoa o lona fuainumera ma le lanu e tutusa ma na o loʻo faʻaalia i le igoa.
  3. Aveese le fasi siaki mai le afifiina ma tuu i totonu o le vaega ua aiaia i le masini. Afai e saʻo mea uma, o le a faʻapipiʻi lona numera i luga o le faʻaaliga.
  4. Faʻaleagaina lou tamatamailima pe a faʻaalia se mata o le mata i luga o le lau ma faʻatali mo le paʻu e faʻagogo.
  5. Tuu lou tamatamailima i luga o le taʻavale ma faʻasalalauina le mea na amata. A oʻo mai le toto, ia faʻaaoga lelei i le pito o le suʻega. O le masini o le a toso faʻatasi i totonu, ma faʻatumu atoatoa le malae vaʻaia.

Pe a amata le auiliiliga o le auiliiliga, ole a logoina e le masini le tagata maʻi i se faailo lelei. O le faʻaaliga e amata i le 6-150 sekone (o le suʻega o le cholesterol e manaʻomia ai le tele o le taimi), ona faʻaalia ai lea o iuga i vaega ua filifilia.

Manatua le mafaufau

Faigofie EasyTouch faʻamaumauga mo le masina, ao le pito sili ona tuai ona suia e fou pe a leai se avanoa avanoa mo lo latou teuina. E taua le maitau o le suia o le pauna e le afaina ai taunuuga i soo se auala, o lea afai e taofi e le tagata suʻesuʻe le faʻaalia o faʻamatalaga pe a uma ona faʻaaogaina le paʻa, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le auaunaga mulimuli ane.

E ui ina le atoatoa le manatuaina o le "EasyTouch", e faʻaalia ai faailoga i le faasologa o mea e ave i ai le faamuamua. A maeʻa le vaiaso, e amata ona maua e le masini fua faʻatatau mo le 7, 14 ma le 28 aso.

Ina ia maua lenei faʻamatalaga, e tatau ona e tuʻuina le ki i le vaega e tutusa ai (eseese mo suʻesuʻega taʻitasi) ma ulufale i le ata maimoa e ala i le uomi o le M button.

Ina ia faia se suʻesuʻega fou, e tatau ona e tape le masini i le ki S ma toe amata.

EasyTouch GCU suʻe toto suʻesuʻe - o se iloiloga o le faiga mo le fuaina o le cholesterol, kullukose, uric acid i le fale

O le mataituina o le toto e taua e mataʻituina ai le tulaga o le tino i faʻamaʻi eseese o faʻaoga ma okeni.

O le suʻega i se falemaʻi totogi ua taugata, i le setete - mo se taimi umi, ma e tatau ona e siakiina pea le tulaga o le tino.

Ina ia faafaigofieina le ola o se tagata maʻi i maʻi masani, na fausia ai se tagata e suʻesuʻeina le toto EasyTouch GCU, o se iloiloga lea ou te ofoina atu ia te oe i lenei iloiloga.

Bioptik EasyTouch GCU toto analyzer ua mamanuina e faʻatusatusa uric acid, cholesterol ma le kulukose o le toto. Ua mamanuina le masini mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, faʻamaʻi o sooga, cardiovascular ma isi faiga.

E tusa ai ma le gaosiga, faʻaaogaina le masini, o se tagata maʻi (ma le soifua maloloina) o le a mafai ona fua tutusa ia ala talafeagai ma mataʻituina le tulaga o le soifua maloloina i le fale.

Faʻamatalaga EasyTouch GCU e aofia ai:

  • fasi siaki
  • mataupu
  • 25 aisa,
  • faatonuga
  • toso tui
  • auiliiliga.

Faʻaogaina i ni maa se lua AAA, o loʻo aofia ai. O le masini e teuina i le 200 fuataga i le mafaufau, pe a maeʻa lea e faʻaalia ai le tau aofaʻi.

Iʻuga

O laʻu iloiloga o le suʻega suʻe toto e leaga.

O le polokalama faigofie a le EasyTouch GCU o se tasi lea o mea e sili ona le aoga o togafitiga faafomaʻi na ou uuina i oʻu lima (ma sa ou suʻeina ni mea eseese). E leʻi tasi le taimi na fetaui ai le faitau o le kulukose toto ma mea moni: faʻatusatusa i le OneTouch Ultra glucometer ma masini suʻesuʻe.

Cholesterol ma le uric acid i se suʻesuʻega e tolu-taimi i totonu o fale suʻesuʻe ma se suʻega suʻe toto e le fetaui. E le gata i lea, o le cholesterol o se tamaititi e le o le maʻitaga o le 28 tausaga, na fuafuaina e le masini EasyTouch GCU 7 mmol / L i luga atu o le masani, ma o le uric acid na faaalia i se aofaiga na matua le fetaui ma talafeagai.

O mea e iloa ai le saʻo lelei o le faʻaaogaina o se suʻega suʻe toto (lea ou te leʻi vaʻaia i le taimi o le faʻatau) e le o iloa. Masalo o le masini na muamua le gafatia.

O le saʻo fua o le suʻega EasyTouch GCU e maualuga, o lona uiga o le a le mafai lava ona e filifilia ia aoga moni o le cholesterol, uric acid ma le kulukose i le fale ma lenei masini.

Auaunaga

Afai e gau le masini Touch Touch, e tatau ona e togi ese le suʻega pe faʻaaluina tupe a le tagata lava ia e toe faaleleia ai, vagana ai, ioe, o oe o se tagata nofomau i Moscow. Na pau lava le nofoaga tautua na maua i totonu o le laumua o Rusia, o tagata nonofo i isi aai o le a toe faaleleia le masini ia latou lava tau.

O le tau o le gadget i faleoloa i le initaneti o le 4300-4700 rubles, e fuafua i le totogi faaopoopo.

I le tasi itu, o le EasyTouch GCU toto analyzer o le a teuina se aofaiga o tupe i luga o se suʻega o le toto o meaola, i le isi itu, o mea e faʻaaogaina i le ituaiga o laupepa ma le faʻataʻitaʻiga ua vave ona faʻaumatia.

O le tau o fasi pepa o suega a EasyTouch GCU e le o se paketiina: mo se faʻataʻitaʻiga, 10 fasi pepa mo le fuafuaina o le tau o le cholesterol mai le 520 ru.

Ona o aʻafiaga leaga, o le faatauina mai o se tagata e suʻesuʻeina le faʻaaogaina o mea e le aoga. E sili atu ona faigofie i le masina ona totogi le tautua a se fale suesue poo le foai toto i se falemaʻi.

O le pulea o le kulūkose toto, ioe, e tusa ai ma faʻamatalaga, e mafai ona faʻatinoina i le 5-7 taimi i le aso, ae mo lenei mea e mafai ona e faʻatau le OneTouch Select poʻo le Accu-siaki e le taugata, lea ua faamaonia ai ia lava i luga o le maketi.

Afai e te manaʻo e lafo tupe i luga o se mea e le manaʻomia mo le fuaina o le cholesterol, uric acid ma glucose - EasyTouch GCU e fetaui mo lenei faʻamoemoe. Ou te le fautuaina le faatauina.

Tuua Lau Faamatalaga