Sugar suit substvolside Sweet (sweta): meatotino ma iloiloga

Stevioside - o se vailaau o le glycoside group, o loʻo i ai se faʻatoʻaga masani, o loʻo faʻaaoga e sui ai le suka. O loʻo faʻaalia i le leai o le kalo ma le leai o se gaʻo, lea e mafai ai ona faʻaaogaina e le maʻisuka ma tagata i le tele o meaʻai.

O le vaega e maua mai laulaau o le stevia - o se laau faʻalauiloa. O le tuufaatasiga e aofia ai le tele o vitamini ma vaega o minerale, antioxidants. O le aso masani mo le tagata e 40 g.

Faʻafetai i mea e pei o le tutinetoso ma le quercetin, o le suisua suka e faʻaaogaina e togafitia ai se mea e faʻafefe ai. O se fuaitau mai le stevia e masani lava o se vaega o aʻafiaga o le ola maloloina, talu ai e maua mai ai le antibacterial, anti-inflammatory and regenerative effect.

O Stevia e masani ona faʻaaogaina i fomaʻi faʻapitoa ma faʻamuamua, masani o le cosmetology - faʻaleleia le tulaga o le paʻu, lauulu, ma taua e faasaga i aʻa. Mafaufau pe o le a le faʻaaogaina o se mea manogi, pe faʻapefea ona faia sao e tusa ai ma faatonuga, ma le mea e sui pe a tatau ai?

Faʻavae vaʻaia

Stevioside Sweet o le sili atu ona lauiloa i le faʻatusatusa i laulaau o se laau tulaga ese. E mafua ona o le faigofie o le faʻaaogaina o le suamalie. E i ai ituaiga eseese o le faʻamalolo - paʻu, syrup concentrated, pepa lapopoa ma sipuni. O loʻo faʻatau atu i falemaʻi poʻo faleoloa tetele, maua ni voluma eseese, o lea e mafai ai ona e faʻatau le filifiliga sili mo oe lava ia.


E mafai ona faʻaaogaina laʻau stevia vavalalata e fafa ai se meainu. O sina mea paʻu pau i le 250-300 ml ipu vai ua lava. Togi mo le 5-10 minute, inu e pei o le lauti mafanafana.

E toʻatele e fiafia i le eseesega i le va o le stevia ma le pito i tua. O le eseesega o le stevia o se laau toto, ma o le vevioside o se vailaʻau e aʻafia i le kulupu o glycosides, latou te tuʻuina atu le suamalie i sui suka.

O le sini iloga o le faʻaaogaina o le suka e aofia ai le faʻamalolo atoa o le tino. E mafai ona fautuaina e se fomaʻi i tulaga nei:

  • Ituaiga 1 maʻisuka. O le stevioside e faʻaleleia ai le puipuiga, faʻamalo toto,
  • Tusa 2 le maʻisuka malosi. O suʻesuʻega e faʻaalia ai o le taumafa masani e fesoasoani i le maualalo o kulūkose i le tino,
  • Maualuga maualuga. O le vaega fesoasoani e fesoasoani i lalo ifo o le toto,
  • Oona tele poʻo le mamafa,
  • Soifua maloloina.

E le fesoasoani le faʻaopoopoga o meaai e faʻaitiitia ai le mamafa i le tuusao, ae o le a sui lelei ai le suka ma le maualuga-calorie granulated sugar, o le taumafaina lea e mafua ai le faateleina o le mamafa o le tino, solia o metabolic and carbohydrate processes.

Faʻamatalaga a fomaʻi o loʻo vaʻaia lelei le pito i luga o le gataifale e afaina ai le gasegase ma gastrointestinal, lea e fesoasoani i le faʻaitiitia o faʻamaʻi pipisi.

O le faʻaaogaina o se mea suamalie i le maʻisuka e fesoasoani e faʻamaonia le kulūkose, lea e faʻaitiitia ai le ono mafai ona atiaʻe le faʻafitauli o le maʻisuka. Ua faʻamaonia foi o le stevioside e faʻaleleia ai le toto, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le tolopoina o faʻafitauli o le maʻi.

Ae o aʻafiaga o le itu, e le o matauina pe afai e le sili atu le tagata i le laʻau fautuaina.

O faʻamaoniga e aofia ai le taimi o le maʻitaga (na o maliega ma le fomaʻi), lactation, tamaitiiti ma le hypersensitivity i le tuufaatasiga o le vailaʻau.

Stevia Sweeteners

O Stevia Sweta o loʻo maua i le paʻu o le paʻu, lea e mafai ai ona e faaopoopo se suka e suitulaga i keke e fai i le fale, o meaʻai eseese ma mea inu, paluga, kisisi, ma isi. O le faʻaalia e faʻaalia ai o le eletise e maualuga le faʻaogaina, o lea e faigata ai ona maua le metotia sili ona lelei i le taimi muamua.


Afai e te faʻaopopo mea e sili atu nai lo le mea e te manaʻomia, e te lagona se tofo malosi. O le tau o Stevia "Suite" e faalagolago i le tele o le paʻu i le pusa. O le tau o le tasi kilokalama e tusa ma le 3000 rubles. A masani ona faʻaaoga e se tagata se mea suamalie, e sili atu ona lelei le faʻatau o se afifi lapoa - e sili atu ona aoga.

Stevia o loʻo faʻatau atu i pepa laulau. Mo meainu - o se pepa sili atu ona faigofie. O le oloa o loʻo faʻatau atu i totonu o fagu ma se tufatufa, o le tasi laulau e tutusa ma le sipuniti o suka. O fualaau lelei e mafai ona faaopoopo i mea malulu ma vevela. O le tau e faʻalagolago i le numera o laupepa i totonu o le pusa ma eseese i luga o se lautele lautele.

Isi ituaiga o faasaolotoga o le pito i tua:

  1. Phytotea. O le afifi o loʻo i ai sachets e faʻaaogaina e pei o ni taga lauti masani. Tasi le taga tuʻu i totonu o se ipu vai vevela, gaosi mo le 5 minute. Ua saunia le inu. O le tau e tusa ma le 100 rubles. O le pusa e aofia ai 20 taga.
  2. O le siva suamalie ua faia e faʻaaoga ai se tekinolosi faʻapitoa mo le kukaina o laulaau o le laau seia oʻo ina maua se vailaʻau viso. O sea suauu e mafai ona faʻatau pe faia ile lava fale. 2-4 drops o le siva ua faaopoopo i le ipu o le vaiinu. O le tau mo le 50 ml e pe tusa ma le 450-500 rubles.
  3. O mea manogi e faʻatau atu i ni pusa eseese, o le tau e faalagolago i lo latou mamafa. O le meafaigaluega e matua faʻalautele. E lava le paʻu i luga o le pito o le naifi e faia ai le inu.

Stevia syrup e mafai ona saunia na o oe. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia le 1000 ml o le vai, 100 g o le mago pe 250 g o mea fou. Sasaa le vai tafe i luga o mea aoga, tapuni le tapuni ma faʻaosooso mo le 24 itula.

O le mea na maeʻa e faʻamaʻaina ma sasaa i totonu o pusa inu, teu i totonu o le pusaaisa mo le 10 aso.

Vaʻaiga i tua


O le gaosiga o meaai e maua ai ituaiga eseese o suka. O isi auala masani e aofia ai le fructose ma le xylitol. O le avanoa o se suamalie suamalie, o le leai o ni faʻamaʻiloga ma aʻafiaga (pe a fai e tausia le vailaau). O le toesea ole suamalie e le fetaui lelei mo meaai paleni, ona o lo oi ai a latou kalori e latalata ile suka.

O se analog o le FitParad. O le tuufaatasiga e aofia ai le pito i tua, o se siʻomaga mai sulu o le rose, erythritis ma le sucralose. Faʻafetai i le fiafia, o le suamalie o loʻo aofia ai le tele o le acid ascorbic ma e fesoasoani e faʻateleina le puipuiga. Faatasi ai ma le maualuga o le oloa, ua matauina ai le gasegase.

Mo le gau o le mamafa, e mafai e se tagata ona filifili soʻo se sui suka, toetoe o mea uma e leai ni calories (sei vagana ai mea masani). Mo le togafitiga o le maʻisuka, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se tagata e finau i le suʻega e saili ai le filifiliga sili.

  • Aspartame o se mea suamalie, o loʻo maua i le paʻu ma le pepa laupepa, o se vaifofo. O le kalori o loʻo i ai le 4 kalori i le gram. O le tau i le kilokalama o le paʻu e tusa ma le 1000 rubles,
  • O le Sorbitol paula e faatau atu i le 110 ruulu i le kilokalama, e le fautuaina mo le faʻaaogaina o cholelithiasis ma le gaioiga o le tino.

Pe a filifilia se mea suamalie, e tatau ona e suesue ma le totoʻa i le tuufaatasiga o le afifi, talu ai o nei oloa e masani ona aofia ai isi mea. E tusa ai ma iloiloga o maʻi, o le stevioside e faʻaalia i se tofo faapitoa: o nisi e pei o lea, o isi ua le mafai ona faʻaaogaina. O le soona oso i luga o le suʻa e taʻitaʻi atu ai i faafitauli faʻalavelave, o le aisa (atonu o le vomiting), tiga o le manava.

O faamatalaga Stevia sweetener o loʻo maua i le vitio i lenei tusiga.

Stevia Sweta Overview

Sweta stevioside e faia mai i se vaomago Stevia e masani i Amerika Latina. O lenei vao ua lauiloa ia Aborigines mo le tele o seneturi o se suauu manogi. Sa aina e Initia o ituaiga eseese ma taua o le "mutia vao" (kaa heʻe).

I nei aso, ua maua muamua e le stevia le lauiloa i le maketi a Iapani. I le vaitau 60, i le Land of the Rising Sun, na amata ona latou aveeseina lenei laau ina ia maua ai le vailaau "stevioside". O iina, na faia ai suʻesuʻega talafeagai i luga o le saogalemu o le faʻaaogaina e le tagata, lea na faʻafeteʻenaʻi ai le mea masani ma le malamalama.

I le taimi nei, e sili atu ma le 40% o le maketi mo mea suamalie ma suga i Iapani o loʻo nofoia e stevioside. E faʻaopopoina i ituaiga uma o mea faʻafiafia, meaʻai, meaʻai, nifo ma mea faʻalelei.

Saili pe aisea ua sili ona lauiloa ai o ia?

Digestibility

I le taimi lava e tasi, e leai se mea e maua mai le calorie, ona e le aʻafia e o tatou tino, ma, e tusa ai ma lea mea, e le faateleina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O lenei mea e taua ai pe a mulimulitaia se taumafataga maualalo ma le televave mo faʻamaʻi eseese, e pei o le maʻisuka o soo se ituaiga, ma mo musika taaloga "faʻamago."

E le gata i lea, e le pei o mea suamalie e sili ona lelei, e le o faʻamalosia ai le fiaʻai ma le suamalie, ae o le a le faʻafefeina ai le suamalie.

Faiga faʻapolopolo

O le gaosiga o le gaosiga o le vevela e faapitoa lava le lafoaia o le laupepa, e filifilia ai le paʻu, aua e le gata ina faʻamalosia ai lona faʻamaʻapeina i le vai, ae e mafai foi ona e le faʻaaogaina ni vaega faaopoopo - e leai ni laʻau e mafai ona aloese mai faʻamalosi faʻapitoa i la latou gaioiga.

O le mea lea, e mafai ona faigofie ona suamalie i suʻavasa suites e le gata o le kofe vevela, lauti poʻo koko, ae o le yogurt poʻo le kefir, faʻaopoopo i le siʻosiʻomaga, moa fale pe paluga.

Meganoleptic properties

Talu ai o lenei mea e sili atu ona suamalie nai lo le suka, 5 g o lona mamafa e tutusa ma le 1 kilokalama o le oneone - e tatau ona e malilie i ai, o se faailo mataʻina!

O le stevioside suite e leai se mea mulimuli pe o se mea e le lelei, e pei o le tele o isi mea suamalie, ma e masani ona tofo i se ipu lauti, matou te sasaa lava i le pito o le naifi, o lona uiga, 1/33 tsp.

Faʻaaogaina o mea totino ole gaioiga ole auala

I le faaopoopo atu i mea uma o loʻo i luga, o se oloa faʻapitoa e i ai sona aafiaga lelei i o tatou tino.

  1. I le Sasaʻe, ua leva ona faʻaaogaina e le gata o se suka e leai se aoga e sui ai le maʻisuka, ae latou te togafitia lelei i le oona, atherosclerosis, maualuga maualuga ma isi maʻi fatu cardiovascular.
  2. O le vaʻaia e faʻamautuina ai le mea o loʻo i ai meaʻai, o loʻo i ai se aʻafiaga faʻamalosi ma le faʻaaogaina.
  3. Suesuega i Saina ua faaalia ai o tagata ofo mai e ave le 250 mg faaopoopo 3 taimi i le aso mo le tolu masina tuu ifo le toto toto. Na faʻaauau pea le aʻafiaga i le gasologa o le tausaga.
  4. E le gata i lea, o le stevioside e maualalo ai le cholesterol, faamalūlūina pe aveesea atoatoa le faʻaalia o faʻamaʻi o le tino, faateleina le puipuiga ma le tino atoa.
ia faamalieina

Stevioside Suite: Faʻamatalaga o oloa

Talu ai o lenei oloa na tuʻuina atu i luga oa tatou maketi mo sina taimi, e tele naua iloiloga.

O le tele lava o le natura, leai o aʻafiaga, faʻalavelave mo le matua ma le tamaoaiga - o se tagavai masani o le 40 g stevioside suite mo le tele o masina, talu ai e tusa ma le 8 kilokalama o le suka! Taugofie ma tau maualalo.

O le mea le lelei o le stevia, o le tele e faailoa ai le le fiafia i le taimi mulimuli. E matua maʻoti lava ma e manaʻomia se masani. O le stevioside suite e leai se mea e itiiti. E le pei o le suka masani, lea e maua ai soʻo se ipu o se mea 'eseʻese' tioata ', o ipu e suamalie i le stevioside e manaia atoatoa le natura, e pei o fualaau aina po o sua masani.

O lea la, e tusa pe e te maua pe leai foi se mea e maua mai i le pito i tua. E sili le feutagai ma tagata atamamai ma fuafua poo a faafitauli e te faʻamoemoe e foia ma lenei suamalie.

Laisene e maua ai tala fou e ala i le imeli ma kiliki i luga o faʻamaufaʻailoga faʻaagafesootai saʻo i lalo o le tusiga.

Faatasi ai ma le mafanafana ma le tausiga, endocrinologist Lebedeva Dilyara Ilgizovna

Le aoauli lelei, Dilar. Sa i ai se faafitauli i le komepiuta, o le kiliva na mumu, (e lua oi latou), ma e le mafai ona toe maua mai faamatalaga mai le afi mumu, (lea e matua faanoanoa tele mo aʻu), o lenei faamatalaga ua avea ma tusi na e saunia mo i matou e aunoa ma se totogi mo le download. Ma e le mafai ona ou mauaina i luga o lau 'upega tafaʻilagi, pe mafai ona ou toe maua se avanoa faapena. Ou te aioi atu ia te oe. Faafetai

Faamatalaga o oloa

Crystal stevioside o se mea maualuga maualuga o le stevia extract e faʻaaogaina ai tekonolosi intermolecular fermentation ma o se faʻasalaga tutoatasi o SWETA stevioside, lea e maua i Malaysia e Pure Circle.

O lenei tekinolosi ua mafai ai ona e aveesea le oona oona, lea e masani ai mo mea masani o le stevia. O le fua o le suamalie o le 100 - 150 e faatatau i le suka. Faʻafetaia le maualuga o le vevela ma e faʻamausali i siosiomaga faʻamaʻi ma alkaline. O le kalori matāʻupu o le oloa e leai se mea.

E faʻaaogaina e avea ma suka e suitulaga ai mo le sauniuni o le tele o ituaiga ipu ma oloa. I le fale, e faʻaaogaina i le tao, gaosi, jams, cereals, etc. E mafai foi ona e suamalie le lauti poʻo le kofe.

I totonu o le alamanuia o taumafa e faʻaaogaina e avea o se mea suamalie i le gaosia o meaʻai, mea e gaosia ai le susu, fualaʻau susu, meainu vevela, mea inu ava, fualaau suamalie, kulimi kulimi ma mea malulu, ketchups, sauga, meaʻai, fualaau suamalie, fatu, , fugalaʻau ma nati, nifo ma solo, vailaʻau, tapaa, mea taumafa faʻapitoa mo togafitiga o mea taumafa ma mea taumafa faʻasolosolo o meaai ma meaai mo diabetics.

Crystal stevioside ua fautuaina mo tagata taʻitoʻatasi e manaʻomia ona faʻatapulaʻa (faʻaaogaina) le suka. E faʻaaoga lenei mea i tagata e pulea le mamafa o le tino, e taʻitaʻia ai se soifua maloloina lelei, faʻapea foʻi ma le maʻisuka.

Faʻatau se pusa o le 1 kilokalama e sili ona aoga. O le tau i le kilokalama pusa e sili atu le taugofie (lua taimi) faʻatusatusa i le faʻatauina o se tamaitusi laitiiti. O se ola ola o le 3 tausaga e te le mafai ai ona e popole i le oloa e le mafai ona faʻaaogaina aoe faʻaaogaina. E tasi le kilogram taga e masani lava mo le tusa ma le 1 le tausaga.

I le taimi nei, o le Malaysian stevioside 1 kilokalo (gaosi Pure Circle) e le o tuʻuina atu i Rusia, ma o le toʻatele o loʻo faʻaaogaina o loʻo mafaufau pe o fea e faʻatau ai se oloa faapena ma le lava mea e tasi nai lo le suia o le SVITA stevia powder. O le fesili lava lea e tasi e fiafia i latou e mananao e faʻasoa fafo SWITA (SWETA).

O le SWEET Crystal extract e tutusa lona fatuga ma ua faia e faʻaaoga ai le tekinolosi tutusa e pei o le sweta. Faʻalapotopotoga - Qingdao Sunrise Biotechnology Co., Ltd o se taʻiala taʻutaʻua i luga o le lalolagi e maua mai i luga o le eletise maualuga le extravia.

Matou te mautinoa o le tofo o le "SWEET Crystal" o le a faamalieina ai le tagata sili ona atamai.

Tagaʻi i le Buyer Feedback:

Vaʻaiga i tua "Crystal" 250 gr – 21.02.2017 :

O le taimi muamua na ou faatauina ai le paʻu paʻu i lenei faleoloa. O taga e tolu sa faʻatau mai, o le sachet na foliga mai ua le atoatoa (e leʻi suamalie le lauti), ae
"Crystal" 250 g ma Rebaudioside A 97 20 gr. Sui le 7.2 kilokalama. suka
tua atu o viiga. Mulimuli ane, na ou maua Stevia e aunoa ma le ita. Ou te matuai fiafia lava.
O le kulimi moli moli, saunia se keke keke, kuki oatema, falaoa suamalie ma fualaʻau lole ... "Crystal" => i le falaoa, kefir, tea, kofe. Sa ou amataina se olaga fiafia fou. Ua naʻo se ituaiga o vavega. O le isi taimi ou te faʻatau ai se pusa tele. Ou te matua fiafia lava i le taimi nei e mafai ona e 'ai, toetoe a leai se tapulaa, suamalie (e aunoa ma le ita) ipu o la tatou lava gaosiga.
Ma ou te toe manaʻo foi e matau tuutuuga o le tuʻuina atu i itulagi: o le auina atu o le poloaiga e sili atu le vave, o le vaega na lafoina i le aso e tasi i ni nai itula talu ona uma le totogiina! Na o le sili! Ma o le mea pito sili ona taua, o Stevia o le mea e te manaʻomia! Ou te fautuaina atu i tagata uma o loʻo toesea le mamafa ma, ioe, ia i latou e le tatau ona 'ai le suka.
Irina Vyacheslavovna.

I le faʻatau atu, e sili atu le faʻatau 1 kg Crystal stevioside i la tatou faleoloa i le initaneti. O le a matou ofoina atu ia te oe le tau pito i maualalo, ave i Moscow i le aso e sosoo ai, taugofie ma vave ona malaga atu i soo se itulagi o Rusia.

Mo faʻatau faʻatau oloa, faʻatumu le pepa o loʻo i lalo pe tele telefoni.+7 499 705 81 58

Stevia e faatau i Moscow oloa tetele ma fefaatauaiga

E mafai ona e faʻatau ni laʻau faʻatau vevela o stevia ma stevioside e aumai mai le lauʻeleʻele o Paraguay, poʻo le faʻatauina o fatu vaovao mo le tutoatasi o le mutia meli i luga o le windowsill poʻo le fanua faʻasao faʻatasi ma i matou i le faʻatau atu pe televave faʻatasi ma le faʻasalalau i Rusia. O le Paraguayan stevia lea e mafaufauina sili ona aoga ma aoga, ona e tupu i le sili ona natura ma le lelei mo le tau.

  • O nei lau stevia e seleseleina i le taimi sili ona lelei, i le taimi o le fuga o le laau. I le vaitau lenei, o le mutia meli ei ai lona tofo lelei. O lau na mago i le la e aunoa ma le faaaogaina o le vevela maualuga. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻapolopolo mea sili ona taua o le faʻamalolo ma meaʻai o le laau. O laasaga Stevia e 10-15 taimi e sili atu ona suamalie nai lo le suka, o nisi o laʻau o le stevia ua lava lea e faʻamalieina ai le ipu tiuti poʻo se isi lava meainu.
  • O le afa o le kilokalama o laʻau mamago e tutusa ma le suamalie i le tusa o le sefulu kilokalama o suka, ma o le lelei o laulaʻau e le mafaatusalia. O faʻamaʻaloga ua magumago i le la i se auala masani. Paraguayan Initia na faʻaaoga stevia i le fiaselau tausaga talu ona maua Amerika e Columbus. O le tele o taimi, na faʻaaoga ai e le Guarani Indiya le mutia vao e faʻamalie ai le paaga. I faʻamatalaga matala e uiga i faʻasalaga i le faʻaaogaina o stevia, e leai se taua e maua.
  • O le kilokalama o laʻau o le stevia o le a aoga mo se aiga tele ma i le taimi e masani ai le fale. E mafai ona faʻaaogaina le mutia meli suamalie nai lo le gaʻo masani pe a fai e tilotila mo le taumalulu poʻo le faia o sua suamalie suamalie, lea e mafai ona faʻaaogaina i le sauniuni o ipu ma mea inu. Mai laulaau, e mafai foi ona e faia ni mea e faʻaaogaina e avea o se mea gaosi.
  • Faʻataʻoti faʻamago laʻau mamago o Paraguayan stevia, faʻapipiʻi i taga mama. I le teuina o 20 taga. E fautuaina e faʻaaoga nai lo le suka masani, faaopoopo i ai se tasi pe lua taga i le lauti poʻo soʻo se isi meainu e tofo ai. Mo le faʻaalia atoatoa o le suamalie suamalie, e fautuaina e vaeluaina le vai vevela mo le itiiti ifo ma le 10 minute. E mafai ona faʻaaogaina e avea o se vai inu.
  • Laʻau malogo uma o Paraguayan stevia, afifi i pusa pepa o le 50g. E fautuaina e faʻaaoga nai lo le suka masani, faʻaopoopo e tofo i le tasi poʻo le tele laulaʻau i le lauti poʻo soʻo se isi meainu. Mo le faʻaalia atoatoa o le suamalie suamalie, e fautuaina e vaeluaina le vai vevela mo le itiiti ifo ma le 10 minute. E mafai ona faʻaaogaina e avea o se vai inu.
  • O laʻau lelei o stevia. E faigofie ona faʻaaoga nai lo le suka i le kuka mo le faaopoopo i salakeke, marinades, sau sau, meainu ma isi ipu. Tuuina mai o lanu o le mutia o le meli e tusa ma le 20 taimi e sili atu ona suamalie nai lo latou suka masani, 50 kalama o le stevia tino suamalie e tutusa ma le suamalie i le tusa ma le tasi le kilokalama suka. Ae o faʻamanuiaga o le stevia e matua sili atu ona sili atu!
  • O le suamalie suamalie o le stevioside i le paʻu foliga e tusa ma le 250, o lona uiga. o lenei stevia extract e tusa ma le 250 taimi sili ona suamalie nai lo le suka. Matou te fiafia i le polokalama Paraguayan. Filifilia o le tuatusi mai Paraguay, matou te faia le filifiliga e sili ona lelei ma sili ona lelei. E mafai ona faʻaaogaina le stevioside i faʻaaoga uma o suka.
  • O le suamalie suamalie o lenei itu i le paʻu o le paʻu e tusa ma le 125, o lona uiga. o lenei stevia extract e tusa ma le 125 taimi sili atu ona suamalie nai lo le suka. Faia i Malaysia. O se mea e maualalo le suamalie e faʻatusatusa i le pito i tua ole Paraguayan e faʻamalieina ai lenei oloa mo i latou e le fiafia i le tofo o le stevia, aua faatasi ai ma se faaitiitia i le suamalie o le pito i tua, o le mea oona foi ua faaitiitia.
  • O mea o loʻo i totonu o le sapalai e tasi e tutusa ma le lua laulau punetini o suka i le suamalie. E le pei o le auala e tuʻu ai le laulau, o le Stevia i fafo o se sachete e tumau pea le mama atoatoa ma le natura, e aunoa ma ni mea faʻapitoa vailaʻau ma mea leaga. Faʻamaufaʻailogaina, uumi ma faigofie le faʻatagaina e mafai ai ona e teuina ma felauaiga le oloa i le toetoe o soʻo se siosiomaga.
  • E ala i manaoga faʻapitoa, matou te maua nei Stevia i fafo i fualaau. E tatau ona faʻapipiʻi nisi mea i luga o le tusiga o le vaega. O mea faaopoopo e saogalemu ma e le afaina, ae afai e te faʻaaogaina mea e masani ona masani ai, matou te fautua atu lau vavao vevela poʻo le vevia vaʻavaʻai fafo - stevioside i le paʻu.
  • E tasi le kilokalama o le pito i tua o le eletise e tutusa ma le suamalie i le tusa o le 100 kilokalama o le suka masani. O sea ituaiga o suka e suitulaga atonu e fiafia i mea e gaosiga mea taumafa o loʻo popole i tagata faʻatau mai a latou oloa. O le olaga ola o le stevioside e 2 tausaga, o le mea lea mo le faʻaaogaina patino tatou te fautuaina ai le faʻaaogaina o le stevia i le 50g vaʻa.
  • Ua tupu Stevia e ala i le lūlūina o fatu i totonu o le eleele poo i totonu foi o fualaau. A lūlūina, faʻapipiʻi faʻapipiʻi fatu i eleele mama poʻo lūlūina i lalo o le tioata. O le maualuga o le vevela e 23-25 ​​C. Muamua ma pe a maeʻa, e tatau ona mataʻituina le susu o le palapala ma puipuia le faʻamago. Stevia - o se laau e le lelei, faigofie ona fetuunai i eleele eseese. E mafai ona tupu aʻe Stevia i le avanoa e tatala ai, i totonu o greenhouses, faʻapea foi i totonu o fagu ma fugalaau i tulaga o potu.
  • Pasefika "Growing Stevia i le fale." Aʻoga aʻoaʻoga mai se fomaʻi - faʻatoʻaga o le stevia ma le 3 tausaga o le poto masani Anatoly Bogdanov. Aoao pe faʻapefea ona tupu le stevia i le fale - ma maua se suʻesuega masani e sui i lau windowsill!

Faʻasalaina tagata faʻatau mo le vaʻavaʻavea ma stevioside i le vaitau o le tau. Matou te valaʻau atu ia te oe e felagolagomai ma falemaʻi maloloina, faʻapea foʻi ma mea e gaosiga meaʻai, o ē alolofa ma le faamaoni i le soifua maloloina ma le soifua manuia o latou tagata faʻatau!

O matou paaga

O oloa uma ua faamaonia:

Fomaʻi faʻatasi le au fai mai matou te tuʻuina le suka. Ae ui i lea, mo le toatele o tagata fiafia, o se ituaiga o meaai e foliga mai i lanu uliuli. Kolati, kuki, siamu ma le suamalie o le la ma le suka o se vaega taua o le taumafa o tatou uma. E i ai se tali faigofie? Ioe, ma o se mea suamalie e leai se silotilo ma mea matagofie.

Stevia o se vao o le aiga chrysanthemum, o lona atunuu o Amerika i Saute (Paraguay ma Pasila). I aso nei, e mafai ona e faʻatau stevia i soʻo se atunuʻu i le lalolagi: o loʻo ola manuia le laau i Amerika i Matu, Asia, Europa ma e oʻo lava i le itu i saute o Rusia.

O Stevia na sili ona faʻaaoga e avea o se mea suamalie. O le mealilo o le mutia o le meli (o le auala lea na valaau ai e le tagata moni - le Paraguayan Indians o Guarani) e mafai ona faaputuputu mea faigata - glycosides. E oʻo mai i le taimi nei, e sili atu ona lelei (e tusa ma le 250 taimi sili ona suamalie nai lo le suka).

Aiseā e sili ai le sili atu o le oti nai lo le stevia? O le mea moni o le, e le pei o mea suamalie masani, e le o iai ni calories.

E leai foi se gaioiga o mea suamalie e maua mai i le mutia o le meli: e le suia ai le metabolism o le suka i totonu o le toto, o lona uiga e le saofaga i le maua o le mamafa. I le faaopoopo atu i ai, o le stevia o se mea moni e 100%, e mafai ona e totoina i le fale.

E leai se aʻafiaga o aʻafiaga ma, e le pei o le suka gaosi, e le naʻo le saogalemu, ae e oʻo lava ile manuia o le soifua maloloina.

O le a le mealilo o mea faʻamalolo o stevia?

E toaitiiti i le lalolagi o laau totō e sili ona tamaoaiga i minerale, vitamini ma minerale e avea ma stevia. O nisi vaega e mafua ai ona maua le manava o le meli:

  • B, P, A, C vitamini
  • sili atu i le 12 flavonoids
  • linoleic, arachidonic, hydroxycinnamic acid
  • alkaloids
  • fiber
  • sili atu ma le 17 amino acids
  • glycosides
  • elemene (potassium, magnesium, copper, chromium, phosphorus, calcium, iron, silikoni, zinc, seleni, ma isi)
  • taua o suauu.

E faapefea ona tausia e stevia o tatou tino?

O le mea moni, muamua lava, latou te fautuaina tagata mamisuka ma tagata e mananao e aveesea le mamafa ma le mafanafana e faatau le stevia o se mea suamalie. O le maualuga o le kulukose o le toto e masani ona faʻatulagaina ma o le gaosiga o le inisalini e le pancreas e faʻateleina.

O Stevia e aoga foʻi le faʻatau mo isi mea lelei, e aofia ai:

  • O Stevia e faʻaleleia le gaioiga o le vaega o meaʻai: gaʻo ma le ate ua faʻagaoioia, o faʻasolosolo gaioiga e faʻaolaina. Talu ai ona o mea o le gaʻo o le mutia o le meli, o faʻamau e vave ma faʻaaoga lelei mai le tino. E fautuaina Stevia mo le gastritis, maʻi o le tino, le galala.
  • Talu ai o le laau o loʻo i ai le tele o meaʻai, e fesoasoani i le faʻalauteleina o galuega puipui a le tino
  • E fautuaina foi Stevia mo maʻi mamaʻi. O le laau e faʻamaonia le galuega o le cardiovascular system ma fesoasoani e faʻaitiitia le toto.
  • Stevia e taofia le toe gaosia ma le tuputupu aʻe o le tele o siama matautia ma faʻamaʻi pipisi.
  • O le suamalie faalenatura e matua le afaina i nifo

O fea e mafai ona ou faʻatau ai stevia i Moscow?

Afai o loʻo e suʻeina se mea e faʻatau ai stevia i Moscow poʻo soʻo se isi lava taulaga i lo matou atunuu, i luga o le upega tafaʻilagi stevia.ru e mafai ona e maua ai le tele o filifiliga:

  1. Faʻatau se laʻau vavave stevia i se afifi o le 100, 500 kalama ma le 1 kilokalama.
  2. Stevioside i foliga o le paʻu.
  3. Stevia fatu mo le totoina o laau i le fale.

Matou te avatu stevia i Rusia.

Sugar suit substvolside Sweet (sweta): meatotino ma iloiloga

I le senituri 21, e le o se mea lilo i soo se tasi: ia tumau i le foliga, e tatau ona e taaalo i taaloga ma mataʻituina lau meaʻai.

O le vaega lona lua e mafai ona faafaigofieina pe afai e amata ona e faaaogaina se mea manogi, mo se faataitaiga, Stevioside Sweet, lea o le a ou talanoaina i lenei tusiga.

O le a tatou iloa pe faʻapefea le natura, faʻaaoga poʻo le afaina, fuafua le maualuga o fuataga ma le lautele.

Stevia suamalie (stevioside)

: 0 mai le 10. 0 rating

I aso nei, o mea suamalie e faʻasaina i le stevia e manatu o se tasi o mea sili ona saogalemu. E masani ona taʻua i latou o suamalie aoga, naʻo le faʻamoemoe mo i latou e fiafia i laʻau suamalie ma e le mafai ona teenaina i soo se tulaga.

Stevia poʻo le mutia o le meli o se vailaʻau faʻalaʻau lautele (ma o le laau sili ona suamalie i luga o le fogaeleele). I le taimi muamua, na masani ona faʻaaogaina e avea ma auala e maua ai le suka o le toto ma puipuia ai le maʻisuka. Ae ui i lea, o lenei mea totino e tele isi mea lelei.

Mea aoga o stevia

Stevia o se suauu e le o se carbohydrate. O le mea pito sili ona taua i mea aoga o le stevia mo le aveesea o le mamafa e mafai ai ona faʻaitiitia lou manaʻo ma maua ai se suamalie lelei e aunoa ma ni calorie faaopoopo.

  • O le inu i le stevia - lauti ma e masani lava le vai masani o loʻo faʻaitiitia i le 1 i le 1 ma le vai e faʻaaoga lelei e faʻaitiitia ai le mamafa. E inu i latou ao leʻi oʻo i le aoauli ma le 'aiga o le afiafi pe nai lo le' aiga o le taeao ina ia faʻaitiitia le aofaʻi o mea taumafa taumafa.
  • E mafai ona e ave se mea suamalie pe a uma le taumafataga, ae o le tele o meaʻai e fautuaina oe e faʻaalu le afa itula "malolo" i le faaiuga o se taumafataga.

Stevia ei ai tulaga faʻapitoa faʻamalolo.

    I le faaopoopo atu i glycosides suamalie, o le stevia e aofia ai foi isi vailaau e aoga mo le tino: antioxidants, o suauu taua, minerale (potassium, magnesium, zinc, seleni, iron, calcium, sodium), vitamini C, A, E.

I le faaopoopo atu i le suamalie ma le faapaleniina o meaʻai, o le stevia e mafai ona puipuia faʻamaʻi pipisi ma catarrhal, faʻamalosia le puipuiga, ma fesoasoani i togafitiga o nifo.

    O loʻo iloa le solo o le stevia i le gutu, faʻafefiloi i se fuainumera 1 i le 1 faʻatasi "popoto" pei o le calendula broth ma le horseradish tincture.

I aso nei, e manatu le au faifaatoʻaga ia Stevia o le sili sili ona lelei e sui ai le suka, ua fautuaina faapitoa mo le mamafa o tagata e maualuga le cholesterol ma le suka suka.

Le faʻaaogaina o le stevia mo le gau o le mamafa

O le fua o le meaʻai lea e sili ona lauiloa: i le taeao i luga o se manava gaogao, inu se ipu o le tea tea ma le stevia, ona 3-4 itula lea e taofi ai meaʻai, ma mo le 'aiga o le aoauli ma le' aiga o le afiafi e faʻaaogaina na o mea masani, faʻasaʻo aloese mai faʻasao ma falaoamata papaʻe.

Steen-based sweetener (stevioside)

O Stevia e tasi lava lona toe foʻi. Afai, o le faitau e uiga i le mutia o le meli, e te faʻamoemoe i se suamalie suamalie, pei, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le suka masani, o le ae ono le fiafia. O le oloa o loʻo i ai se tofo lelei.

O nisi o ituaiga o stevidoside, o se suga-based sugar substitute, ua le maua. I falemaʻi, e mafai ona e faʻatau ni laumei lanu enaena o le stevioside - o se vaega faʻapitoa. A faʻaaogaina i le vevela poʻo le kofe, o le toʻatele o tagata o le a le lagonaina se "tofo faaopoopo".

Stevioside (English steviosides) - o se glycoside mai le stevia extract.
Stevioside ua faamauina i le alamanuia o meaai e avea o se taumafa meaai E960 e avea o se mea suamalie. E leai ni calories, e tele taimi e suamalie nai lo le suka masani.

I luga o le faʻatauga o loʻo i ai foi se paʻu paʻepaʻe papaʻe i le faiga o suka ma fructose. Na o le eseesega mai isi "suamalie e aunoa ma le suka" o se faʻalavelave faʻalavelave o le faʻasaina i le vai. O lea la, o lau lauti o le a sili atu ona le mautonu.

O loʻo i ai foi le vai vevela, e mafai ona faʻaopoopo i keke tiʻetiʻe, jams, jellies ma meaʻai e maualalo-calorie. O le mea masani, e tusi e le gaosioloa i le afifiina o le fua o lona oloa "i se sipuni o suka" ma, e faalagolago i lenei mea, e tatau ona e fuafuaina le tele o le pito i tua e faʻaaoga i ipu.

    Faʻatasi ai ma se maualuga maualuga o le suamalie o le stevia, o le faʻamaonia o caloric o le pito i tua e le faʻavalea. Talu ai ona o lona maualalo o le kalori, o loʻo fautuaina le vavao i meaʻai.

O suʻesuʻega faafomaʻi ua faʻaalia iʻuga lelei i le faʻaaogaina o le stevia i le togafitiga o le gaʻo.

Le faʻaaogaina o le stevia i le maʻisuka

I le 2006, na aloaia ai e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Malo Stevia o se saogalemu mo tagata, ma faamaonia mo le faaaogaina. WHO ua ia iloaina foi o le stevia extract (stevioside) e aoga mo tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2 ma le toto maualuga.

E i ai le faʻamaoniga o le stevia extract e faʻapupulaina ai le lagona o le inisalini e talia, faʻaleleia le lipid ma le carbohydrate metabolism. O nei uiga e mafai ai ona inu ava ma stevia ina ia talafeagai mo le soifua maloloina o le maʻisuka.

Afai o loʻo e faʻaaogaina le falemaʻi i luga o le falemaʻi, ia mautinoa o le kulimi paepae masani poʻo le fructose e leʻi faʻaopopoina i le oloa. Ia mautinoa e faitauina le areto falaoa, ma aua le faʻaaogaina i le sima. Fai mai fomaʻi e oʻo lava i le sugar sugar "e mafai ona aʻafia le aafiaga o le inisalini.

Faʻalavelave ma faʻasaʻo

Stevia e iai vitamini A, E ma C.

Afai o loʻo e faʻamalosi i le tagofia o mea taumafa taumafa, faaopoopo i au mea taumafa ma le vaitamini ma minerale faʻalavelave mo le paʻu o le mamafa, ma 'ai le tele o fualaau aina ma fualaʻau, atonu o iai ni faʻafitauli i le hypervitaminosis.

Soʻo se paʻu o le paʻu, "togitogi," o le paʻu o le paʻu e tatau ona avea ma faailoga mo le alu i le fomaʻi. Masalo o se mea mai lau "lisi o le ola maloloina" e sili ona manaia mo le tino.

E i ai foi se tasi le le faapalepale i le stevia. E le gata i lea, o nisi taimi e le fautuaina le laau ina ia aofia i le taumafa o le maʻitaga ma le lactating.

Ae ui i lea, e le tatau i tagata soifua maloloina ona sasaa ma sasaa atu i tua i soo se mea ma soo se mea. Ua faʻamaonia e fomaʻi e tali atu le tino i soʻo se manaia suamalie ma le faʻasaʻolotoina o le inisalini. I totonu o se tagata soifua maloloina, o le lagona o le inisalini e mafai ona faʻaitiitia pe afai e masani ona ia puʻe suamalie ma laʻau suamalie. Pipiimau i le masani - o ni meainu suamalie po o se tasi meaʻai i le aso, ma o le a lelei mea uma.

Faiaʻoga faʻaleleia Elena Selivanova - mo le http://www.AzbukaDiet.ru/.

Tuua Lau Faamatalaga