Analogues o fualaau Rosucard


Analogues o le vailaʻau faʻasolo, vailaʻau mo le aʻafiaga o le tino, sauniuniga e aofia ai le tasi poʻo le sili atu foi o vailaau faʻamalosi tutusa. Pe a filifilia ni upu tutusa, mafaufau ile tau e le naʻo latou tau, ae faʻapea foi le atunuu o gaosiga ma le talaaga ole gaosi oloa.
  1. Faamatalaga o le fualaau faasaina
  2. Lisi o analogues ma tau
  3. Faʻamatalaga
  4. Faatonuga aloaia mo le faaaogaina

Faamatalaga o le fualaau faasaina

Rosucard - O se vailaʻau faʻasaina mai le vaega o statins. O le faʻatagaina faʻataʻitaʻitipi filifilia o le HMG-CoA reductase, o se enzyme lea e liua ai le HMG-CoA e vavalo, o se vailaau o le cholesterol (Ch).

Faateleina le numera o le LDL receptors i luga o le hepatocytes, lea e tau atu ai i le faateleina o le alualu i luma ma le catabolism o le LDL, le taofia o le VLDL synthesis, faaitiitia ai le aofaʻiga atoa o le LDL ma le VLDL. Faʻaititia le faʻaogaina o le LDL-C, HDL cholesterol-non-lipoproteins (HDL-non-HDL), HDL-V, cholesterol atoa, TG, TG-VLDL, apolipoprotein B (ApoV), faʻaititia le fua faatatau o LDL-C / LDL-C HDL-C, Chs-not HDL-C / HDL-C, ApoB / apolipoprotein A-1 (ApoA-1), faʻalautele ai le maualuga o HDL-C ma ApoA-1.

O le lipid-lowering effect e tuusaʻo saʻo lava i le aofaʻi o le fua faatonuina. O le togafitiga faʻapitoa e aliali mai i totonu o le 1 vaiaso talu ona amata le togafitiga, pe a maeʻa le 2 vaiaso e oʻo i le 90% o le maualuga, ausia le maualuga i le 4 vaiaso ona tumau pea lea.

Pusa 1. Faʻalavelave faʻalagolago i tagata gasegase o le hypercholesterolemia (type IIa ma le IIb e tusa ai ma le faʻavasegaga o Fredrickson) (fua faʻatusatusa o le pasene faʻatusatusa i le tau muamua)

FaiNumera o tagata gasegaseHS-LDLAofai ChsHS-HDL
Placebo13-7-53
10 mg17-52-3614
20 mg17-55-408
40 mg18-63-4610
FaiNumera o tagata gasegaseTGXc-
non-HDL
Apo vApo AI
Placebo13-3-7-30
10 mg17-10-48-424
20 mg17-23-51-465
40 mg18-28-60-540

Pusa 2. Faʻalavelave faʻalagolago i tagata gasegase e maua i le hypertriglyceridemia (ituaiga IIb ma IV e tusa ai ma le faʻavaeina o Fredrickson) (pasene pasene faʻatusatusa i le tau muamua)
FaiNumera o tagata gasegaseTGHS-LDLAofai Chs
Placebo26151
10 mg23-37-45-40
20 mg27-37-31-34
40 mg25-43-43-40
FaiNumera o tagata gasegaseHS-HDLXc-
non-HDL
Xc-
VLDL
TG-
VLDL
Placebo26-3226
10 mg238-49-48-39
20 mg2722-43-49-40
40 mg2517-51-56-48

Falemaʻi malosi

E aoga i tagata matutua ma le hypercholesterolemia ma le leai foi o le hypertriglyceridemia, e tusa lava po o le a le ituaiga, tagata poʻo le matua, e aofia ai. i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ma le gasemalamia faaleaiga. I le 80% o tagata gasegase i le IIa ma le IIb hypercholesterolemia (e tusa ai ma le fesuiaiga a Fredrickson) ma le fua muamua o le LDL-C e tusa ma le 4.8 mmol / L, aʻo ave le vailaʻau i le 10 mg, o le maualuga o le LDL-C e oʻo ifo i le 3 mmol / L.

I tagata gasegase e maua i le heterozygous familial hypercholesterolemia e maua ai le totoga i se fualaau o le 20-80 mg / aso, sa maitauina se tulaga lelei o le lipid profile. A maeʻa le faʻasologa i aso taitasi o le 40 mg (12 vaiaso o togafitiga), o le faaitiitia o le maualuga o le LDL-C e 53% na maitauina. I le 33% o tagata gasegase, na ausia ai le maualuga o le LDL-C e itiiti ifo ma le 3 mmol / L.

I tagata gasegase e maua ai le hypercholesterolemia aiga faʻafeiloaʻi e maua ai le totoga i se fualaau o le 20 mg ma le 40 mg, o le averesi maualalo o le maualuga o le LDL-C e 22%.

I maʻi ma le hypertriglyceridemia faatasi ai ma le amataina o le TG mai le 273 mg / dL i le 817 mg / dL, o le mauaina o le pulupastatin i doses o le 5 mg i le 40 mg 1 le taimi / aso mo le ono vaiaso, o le maualuga o le TG i le plasma toto na matuā faaitiitia (tagai i le laulau 2 )

O se faʻaopoopoga faʻamalosi e matauina i le tuufaatasiga ma le feteenaiga e faatatau i le maualuga o le TG ma le acidic nicotinic i le lipid lowering doses (sili atu ma le 1 g / aso) e faatatau i le maualuga o le HDL-C.

I suʻesuʻega a le METEOR, o le togafitiga o le rosuvastatin na telegese ai le fua o le alualu i luma o le maualuga o le mafiafia o le vavalalata fesoʻotaʻi vavalalata (TCIM) mo vaega e 12 o le carotide o loʻo faʻatusatusa i le placebo. Pe a faatusatusa i tau o le faavae i le vaega o le rosuvastatin, o le faaitiitia o le maualuga o le TCIM e 0.0014 mm / tausaga na maitauina pe a faatusatusa i le faateleina o lenei faailoga ile 0.0131 mm / tausaga i le vaega placebo. I le taimi nei, o se mafutaga tuusaʻo i le va o se faʻaitiitiga o le TCIM ma le faʻaitiitia o le lamatiaga o le gasegase o fatuga na leʻi faʻaalia.

O taunuʻuga o le suʻesuʻega JUPITER na faʻaalia ai o le rosuvastatin e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atinaʻe o faʻafitauli faʻapitoa i le cardiovascular ma le faʻaitiitia o le faʻaleagaina o le 44%. O le aoga o togafitiga sa maitauina ina ua mavae le 6 masina muamua o le faaaogaina o fualaau faasaina. E i ai le fuainumera taua o le faaitiitia o le 48% i le tuufaatasiga tuufaatasi, e aofia ai le maliu mai i le cardiovascular causes, stroke ma le myocardial infarction, o le faaitiitia o le 54% o le tulai mai o le faaleagaina o le myocardial fatal or nonfatal, ma le 48% o le paʻu o le oti pe leai. O le aotelega o le tino maliu na paʻu i le 20% i le vaega o le rosuvastatin. O le talaaga o le saogalemu i tagata mamaʻi e 20 mg rosuvastatin e tutusa lava ma le profile profile i le placebo.

Analogues o fualaau faasaina Rosucard

O le analogue e taugofie mai le 529 rubles.

Foafoa: Biocom (Rusia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Pusa 10 mg, 30 pcs., Tau mai 110 rubles
  • Pusa 20 mg, 30 pcs., Tau mai 186 rubles
Atorvastatin tau i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Atorvastatin o se sauniuni mo le tuʻuina atu o laupepa mo le togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi fatu cardiovascular. Faʻailoa i le taimi o le maitaga, lactation ma tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.

O le analogue e taugofie mai 161 rubles.

Foafoa: Pharmastandard (Rusia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Pusa 10 mg, 30 pcs., Tau mai le 478 ru
  • Pusa 20 mg, 30 pcs., Tau mai le 790 rubles
Tau o faʻamaonia i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

O Akorta o se fomaʻi na faia e Rusia lea o loʻo maua i le pepa ma ua faamoemoe mo togafitiga o faʻamaʻi o le cardiovascular system. Faʻailoa i le maitaga ma le lactation. E i ai aʻafiaga i itu.

O le analogue e taugofie mai le 176 rubles.

Foafoa: AstraZeneca (UK)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Pusa 10 mg, 7 pcs., Tau mai le 463 rubles
  • Pusa 20 mg, 30 pcs., Tau mai le 790 rubles
Tau mo Crestor i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Krestor o se vailaʻau mo togafitiga o faʻamaʻi o le cardiovascular system. I le avea ai o se mea galue malosi, e faʻaaogaina ai le gasegase i le aofaiga o le 5 mg. mo le 1 papa. E iai faʻamaoniga ma aʻafiaga i itu.

O le analogue e taugofie mai 180 rubles.

Foafoa: Gideon Richter (Hungary)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • 5 mg tablets, 30 pcs., Tau mai le 459 rubles
  • Pusa 20 mg, 30 pcs., Tau mai le 790 rubles
Mertenil tau i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Mertenil o le lipid Hungary e maualalo ai fualaau faasaina e faavae i luga o le rosuvastatin. Faatau i totonu o katoni 30 laulau. O faʻamaoniga autu mo le tofiga: hypercholesterolemia, hypertriglyceridemia (ituaiga IV e tusa ai ma Fredrickson), faʻapea foʻi ma le puipuiga muamua o faʻafitauli ogaoga o le cardiovascular (stroke, heart attack, revisional revival).

O le analogue e taugofie mai le 223 rubles.

Foafoa: Krka (Slovenia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. p / obol. 5 mg, 30 pcs., Tau mai le 416 rubles
  • Pusa 20 mg, 30 pcs., Tau mai le 790 rubles
Roxer tau i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Roxera o le lipid-lowering drug of Slovenian production. E maua i le pepa o loʻo i ai rosuvastatin i se fua o le 5 i le 20 mg. Faʻaaogaina e faʻafaigofieina le cholesterol maualuga.

O le analogue e taugofie mai le 371 rubles.

Foafoa: Belupo (Croatia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Pusa 10 mg 14 pcs., Tau mai 268 ru
  • Pusa 20 mg, 30 pcs., Tau mai le 790 rubles
Rosistark tau i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

O Rosistark o se vailaʻau faʻasaina o le vaega o le statins. E aofia ai le mole molelaʻau. Faʻaitiitia le cholesterol ma ona vaega, e faʻaumatia ai le faʻamaʻi o le endothelial. E i ai mea e puipuia ai ma faʻamalosia ai. O loʻo faʻamatalaina mo le hypercholesterolemia, faʻateleina triglycerides i le toto, ina ia faʻaitiitia ai le alualu i luma o le atherosclerosis ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o faalavelave faʻafuaseʻi. O oloa uma e aofia ai rosuvastatin e faʻaaoga i soo se taimi o le aso, e tusa lava po o le a le meaʻai. Ole faʻamaʻi faʻamaʻi mo le faʻaaogaina o faʻamaʻi ogaoga o fatugaʻo ma le ate, myopathy, fafine o le gafa o le matua e aunoa ma le faʻailoga. O aʻafiaga o le itu, o le taatele o le malosi, tiga, ma le tiga o le muscle.

O le analogue e taugofie mai 305 rubles.

Foafoa: Aegis (Hungary)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. p / obol. 5 mg, 28 pcs., Tau mai le 334 rubles
  • Taofi. p / obol. 10 mg, 28 pcs., Tau mai le 450 ru
Rosulip tau i luga o falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

O Rosulip o se tasi lea o vaega o le statin class. E maua, e pei o Rosart, faapea foi ma isi rosuvastatins o loo i ai nei, i le tulaga o ni meaʻai. Pe a ave, e maualalo le maualuga o le cholesterol, lipoproteins maualalo ma maualalo (LDL, VLDL), triglycerides, ma faateleina le lipoproteins maualuga, lea e puipuia le tino o le tagata mai i le fatu ma le faiʻai. Faʻaleleia le toto totoʻa, e puipuia ai le fausia o ni atherosclerotic plate. O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina, fuataga ma le pulega pulega, faʻamaʻiina ma aʻafiaga itu e tutusa lelei lava ma Rosart ma Rosistark, talu ai ona o nei vailaʻau uma e aofia ai le rosuvastatin.

Fualaau oona

Ina ia filifilia ia analogues a Rosucard, e tatau ona e iloa po oa meatotino o ia. O le vailaʻau e maua i le ituaiga 10 mg tablets. O le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le maualuga o le lipoproteins maualalo, poʻo le "leaga" cholesterol, ma faʻateleina le maualuga o lipoproteins maualuga. O le eletise autu autu o le rosuvastatin.

E faʻaaogaina mo le atherosclerosis, hyperlipidemia, hypercholesterolemia. E mafai ona faʻaaogaina e avea o se faʻasolosolo i faʻamaʻi fatu cardiovascular.

E taua le tuʻufaʻatasia o fualaau faʻataʻitaʻi ma le gaʻo o le lipid, o lona uiga, meaʻai, lea e faʻaitiitia ai le tele o le gaʻo.

O le togafitiga ma le fualaau faasaina e tatau ona tasi le masina. Ole suʻega na filifilia taitoatasi e le fomaʻi. O togafitiga e faia i lalo o le malosi o le pule a le tagata maʻi o le cholesterol ma le kulukose, aua e iai se tulaga lamatia o le atiaeina o le maʻisuka ituaiga 2 i le maea ai o le vasega.

E le mafai ona e ave tagata e iai faʻamaʻi:

  • ate ma le fatu fatu,
  • myopathy
  • hypothyroidism.

E le gata i lea, e le fautuaina le fualaau faasaina i le taimi o le maitaga, lactation, tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua, ma le tui ole lactose.

E le mafai ona tuʻuina togafitiga ma le ava malosi ma le Cyclosporin immunosuppressant. E tatau ona tuʻuina atu le faʻaeteete i tagata e silia i le 65 tausaga le matutua ma tagata o le Mongoloid race.

I le faagasologa o togafitiga, o aʻafiaga e lua e mafai ona tupu:

  • vavao
  • tiga o le ulu
  • taʻavale
  • malosi
  • asthenia
  • afaina o le tino
  • le gaioiga o galuega fatu fatu.

O le tau o se fualaau oona e aofia ai le 30 papa e 870 rubles.

Analogues o fualaau faasaina

O Akorta o se generic o Rosucard, poʻo le Rusia tutusa. E tutusa lava lona malosi. Avanoa i totonu o fualaau o 10 ma le 20 mg. O faʻamaoniga, faʻasolega ma aʻafiaga itu e tutusa lelei ma Rosucard. O le tau o le fualaau faasaina e taugofie - 653 rubles.

Atomax O le fualaau faasaina e gaosia soofaatasi e Rusia ma Initia. O le mea e gaosia ai le tino o le atorvastatin calcium trihydrate. Avanoa i le pepa.

E faʻaaogaina mo le maualuga o le cholesterol. Faʻailoaina i tamaiti, maʻitaga ma fafine lapatai. E tatau ona ave le lapataiga mo le solia o le ate, le maualalo o le toto, afaina o le endocrin, o le ava malosi, epilepsy.

O se vailaau e mafai ona mafua ai na aʻafiaga itu:

  • asthenia
  • tigā
  • tiga o le ulu
  • tatagi i taliga
  • sosolo
  • fiva.

O le togafitiga e 2-4 vaiaso. O le tau o le fualaau faasaina e 323 rubles.

Lipitor - fualaau o lo o maua ai le cholesterol maualalo, gaosiga Siamani. O le gaioiga malosi o le atorvastatin. O le tau e 630 rubles.

O Pravastatin o se faʻatasi o le gaosiga faʻatasi o Rusia ma Slovenia. O le gaioiga malosi o le pravastatin sodium. I le maualuga o le cholesterol, o le vailaʻau o loʻo i ai se faʻavaivai i luga. E faʻaitiitia ai foi le aofaiga o triglycerins, lipoproteins maualalo.

E faʻaaogaina mo le puipuia o le faʻaosoosoina o le fatu, fatu faʻamaʻi fatu, angina pectoris. Faʻaaogaina e fai ma mea faʻapipiʻi i le meaʻai e maualalo le lipid.

O le vailaau faʻasaina ua faʻasaina mo maʻi o le ate, maitaga ma lactation, faʻaleagaina o le ava.

O le togafitiga e mai le 7 i le 28 aso. E faia i le mataʻituina pea o le lipid level.

O le tau o le fualaau faasaina e 650 rubles mo papa e 10.

E mafai ona e suia le Rosucard faʻatasi ma papamaa a Romanian - Simvastol. O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le simvastatin. E maualalo ai le cholesterol toto. O le togafitiga e 1-1.5 masina.

Ua faailoa mai mo le maualuga o le cholesterol ma le maʻi fatu fatu.

Togafitiga ma le vailaʻau ua solia i totonu o ia faʻamaʻi:

  • epilepsy
  • maʻi ate
  • manatu faʻapitoa
  • manuʻa talu ai nei ma gaioiga.

E mafai ona mafua ai na itu aʻafiaga:

  • afaina
  • taʻavale
  • vavao
  • anaemia
  • Fua le ESR
  • faaitiitia le malosi.

O pusa e tatau ona onā i le po, inu lelei i le vai. E le fautuaina e faʻafefiloi ma ia vailaʻau:

  • fomaʻi
  • nicotinic acid
  • cytostatics
  • vailaau oona.

E tatau foi ona manatuaina o le faʻaaogaina o le sua suamalie e faʻaleleia ai le aʻafiaga o fualaau faasaina.

O le tau o le fualaau faasaina e 211 rubles.

Ariescore o se tagata Rusia. O le tuufaatasiga o pepa e aofia ai:

  • simvastatin
  • ascorbic acid
  • citric acid
  • Lactose.

O le tau o le laina Rusia e 430 rubles.

Zokor - o vailaʻau faʻavae e faʻavae i le simvastatin. E faʻaaogaina mo le maualuga o le cholesterol. O le atunuu e gaosia ai le oloa o le Netherlands. Faailoga ma le faʻailogaina tutusa. O le tau e 572 ru.

A o le i suia ia pili o le kapalapala o le cholesterol, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

Rusia ma tagata ese mo sui Rosucard

O le analogue e taugofie mai le 529 rubles.

Atorvastatin o se vailaʻau o le hypocholesterolemic, o le vaega autu o le isi mea o le HMG-CoA reductase inhibitor: atorvastatin. E 10, 15 ma le 20 mg capsules. Ua faailoa mai mo le hypercholesterolemia o soʻo se afuaga, faʻamaʻi faʻamaʻi - dysbetalipoproteinemia, hypertriglyceridemia, nisi o hyperlipidemia, faʻamaʻi o le cardiovascular system. Ole fua e le faalagolago ile taʻaloga ma laina mai le 10 i le 80 mg o le vailaʻau i le aso. E le faʻamaonia i le toilalo o le ate, o le le faʻalogo i vaega o le fualaau faasaina, i le taimi o le maitaga ma le lactation, ma i lalo o le 18 tausaga. E feteenai ma le tele o vailaʻau.

Rosistark (pusa) Faʻailoga: 40 Maualuga

O le analogue e taugofie mai le 371 rubles.

O Rosistark o se faʻatusalia o le Rosucard, o loʻo maua i laupepa o le 10, 20 ma le 40 mg. O loʻo faʻamatalaina mo faʻamaʻi tutusa lava e pei o isi vailaʻau, o le gaioiga masani o le totoga, i ona faʻamatalaga ma le faʻamavaeina e le eseese foi mai ia mea. E leai sona aafiaga i le lagona o le psychomotor, o le mea lea e mafai ona faʻaaoga e avetaavale taavale ma tagata e pulea isi meafaigaluega.

O le analogue e taugofie mai 305 rubles.

Rosulip o loʻo maua i totonu o laulau. Mea gaosi gaosi: rosuvastatin. Tosiga: 5 mg, 10 mg, 20 mg, 40 mg. I le avea ai ma se faʻatagaina o le HMG-CoA reductase, ua faʻaitiitia ai le toto o le cholesterol ma triglycerides ma ua faatonuina mo le atherosclerosis, hypercholesterolemia e mafua mai i aʻafiaga, ma hypertriglyceridemia. O le bioavailability o lenei mea e sili atu ona maualuga i tagata o le Mongoloid race, o le mea lea, o fualaau faasaina e faavae i luga o ia mea ua faatonuina ma le lapataiga. O fua i aso uma, e fuafua i le faʻamaʻi ma lona mamafa, e mai le 10 i le 40 mg.

O le analogue e taugofie mai le 223 rubles.

Roxera o loʻo faʻatasi uma lava e tusa ai ma faʻamaoniga ma isi Rosucard sui e aofia ai le rosuvastatin, e sau i ni pepa e iai se fua o le 5, 10, 15 poʻo le 20 mg. O se lisi mausali o faʻamaʻiloga ma aʻafiaga e mafai ona iloa i luga, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. E le faʻaoga faʻatasi ma le cyclosporine ma isi fualaau oona.

Fale faʻamaloilo

O le elemene malosi i le fualaau faasaina Rosucard rosuvastatin, ei ai meatotino e taofi ai le gaoioiga o le reductase, ma faaitiitia le faaulutalaina o molelaʻau mevalonate, lea e nafa ma le tuufaatasiga o le cholesterol i uluai laasaga i le ate.

O lenei vailaʻau ua faʻaalia ai le togafitiga o le lipoproteins, e faʻaitiitia ai lo latou faʻasoasoaina i nila o le ate, lea e maualalo ai le maualuga o le lipoproteins lipoa i le toto ma faateleina ai le maualuga o le lipoproteins elemene maualuga.

Pharmacokinetics o fualaau faasaina Rosucard:

  • O le maualuga o le tele o vaega taua i le tuufaatasiga o le plasma toto, pe a uma ona ave pepa, e tupu pe a mavae le 5 itula,
  • O le bioavailability of drug is 20.0%,
  • O le Rosucard i totonu o le polokalama e faalagolago i le faateleina o metotia,
  • 90.0% o fualaau o le Rosucard e fusifusia i masini plasma, tele lava, o le proteinin protein,
  • O le metabolism o le fualaau faasaina i totonu o le ate i le uluaʻi laasaga e tusa ma le 10.0%,
  • Mo le isoozymone isoenzyme Nu. P450, o le gasegase gaosi rosuvastatin o se vaega,
  • O le fualaau faasaina e ave i luga e 90.0% ma feces, ma o vailaau o le intestinal e nafa mo ia,
  • 10.0 faʻamalosi e faʻaaoga ai sene faʻatasi ma urine,
  • O vailaʻau mo togafitiga o le fualaau faasaina Rosucard e le faʻalagolago i le matutua o tagata maʻi, faʻapea foʻi i luga o le itupa. O le fualaau faasaina e tutusa lelei, i totonu o le tino o se tagata talavou ma tagata matutua, na o le matua lava e tatau ona na o le togi maualalo mo togafitiga o le maualuga o le cholesterol index i totonu o le toto.

O le amataga o le togafitiga o le fualaau o le Rosacard vaega o fuainumera e mafai ona lagona pe a uma ona ave le vailaau mo le 7 aso. O le maualuga o aafiaga o le togafitiga e mafai ona vaaia pe a uma ona ave le pulu mo le 14 aso.

O le tulaga autu mo le tagofia o fualaau o le suʻesuʻeina lelei lea o le faʻamatalaga ma tausisia fautuaga uma a le fomaʻi, ona oʻo ai lea i le maualuga o le togafitiga.

O le tau o vailaau Rosucard e faalagolago i le kamupanī o le vailaau, o le atunuu lea e faia ai le vailaʻau. O tala faa Rusia o fualaau faasaina e taugofie, ae o le fualaau faasaina e le faalagolago i le tau o le fualaau faasaina.

O le laina Rusia o le Rosucard, ona o le faʻaitiitia lelei o le faasinoupu i le toto cholesterol, faʻapea foʻi ma vailaau mai fafo.

Le tau o le fualaau faasaina Rosucard i le Russian Federation:

  • Le tau o le rosucard 10.0 mg (30 papa) 550.00 rubles,
  • Medication Rosucard 10.0 mg (90 pi.) 1540.00 rubles,
  • Muamua togafitiga Rosucard 20.0 mg. (30 laina.) 860.00 rubles.

O le soifuaga ma le faʻaaogaina o fualaau Rosucard e tasi le tausaga mai le aso na faʻasaʻolotoina ai i latou. A maeʻa le aso e muta ai le aoga, e sili atu ona lelei le vailaʻau e le tatau ona ave.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Aʻo leʻi faʻaaoga togafitiga fualaau e faʻaititia ai le maualuga o faʻamaufaʻailogaina i le toto cholesterol, e tatau ona faʻaaoga togafitiga e le o fualaau faasaina i le faʻapipiʻi o lipoproteins i le tino:

  • Gaoioiga faaletino ma gaoioiga,
  • Faʻaaogaina o faʻafitauli uma (faʻamalosi ma le vaisu o le nicotine),
  • Ave se taumafa o le anti-cholesterol e maualalo ai le toto ma faamumu atili pauna.

Afai e le maua fua e le au fualaau o fualaʻau o le cholesterol, ona filifili lea e le fomaʻi i le tofiaina o vailaʻau o le numin group.

E tusa ai ma le tele o fomaʻi, o fuainumera e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le taumafataga o le cholesterol, lea o le a fesoasoani i le sili atu ona faʻaitiitia le igoa o le cholesterol mo sina taimi puupuu.

E masani lava, i le fetuunaiga o le maualuga o le cholesterol i le toto, ou te faaaogaina fualaau faasaina ei ai le eletise malosi e maua ai le toto.

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, lea e tuʻuina atu e le kamupanī o vailaʻau, o vailaʻau Rosucard ua faʻamaonia mo ituaiga faʻamaʻi o le tino:

  • Heterozygous hypercholesterolemia,
  • O le hypercholesterolemia,
  • Faʻailoga a le Peraimeri o le hypercholesterolemia,
  • Hypertriglycerinemia,
  • Toto o le toto atherosclerosis.

Le faaaogaina o le fualaau faasaina Rosucard i togafitiga puipuia o ia faamai:

  • Fuafuaga puipui mo le osofaʻi o le fatu
  • Faatasi ai ma le fuafuaina o le tino i le atinaʻeina o angina pectoris,
  • Puipuiga o le tui o le cerebral,
  • Ina ia taofia le atinaʻeina o togafitiga vascular o le atherosclerosis,
  • Mo le puipuia o le maualuga o le toto i luga o le maualuga,
  • A maeʻa taotoga i luga o laʻau o le toto.

E masani lava, i le fetuunaiga o le maualuga o le cholesterol i le toto, ou te faaaogaina fualaau faasaina ei ai le eletise malosi e maua ai le toto.

Contraindications

E le mafai ona faʻaaogaina e faʻaititia ai le numera o le cholesterol i le toto o tagata mamaʻi e iai ni faʻalavelave faʻafuaseʻi ma maʻi faʻapitoa o le tino:

  • Maualuga maualuga o le tino i mea o loʻo avea ma vaega o togafitiga Rosucard,
  • Likolo gase malosi
  • Fofo ma fatuga fatu
  • I le faʻafitauli matuia,
  • Faatasi ai ma se faasinomaga o le index transaminase,
  • Faatasi ai ma togafitiga, myopathy,
  • I le taimi o le maitaga i fafine,
  • I le taimi o le fafagaina o le pepe i susu susu.

E le gata i lea, o Rosucard e le o faʻasinoina mo fafine o loʻo fananau mai e le faʻaaogaina togafitiga.

E i ai faʻamaoniga i le tofiaina o le fualaau o Rosucard, faʻatasi ai ma le maualuga o fuataga i le tasi laulau o le vaega galue o le rosuvastatin i le 40.0 miligrams:

  • Faʻatasi ai ma le inu malosi, o le fualaau faasaina Rosucard e le o faʻamaonia,
  • Faʻafitauli matuia o le ogaoga o le gaioiga o le gaioiga o le okeni,
  • I le lamatiaga o le atiina ae o togafitiga, myopathy,
  • Faʻailogaina o le hypothyroidism, i le foliga faʻapitoa,
  • Togafitiga o le maualuga o le cholesterol ma fualaau o le fibrate group,
  • Sepsis i le toto
  • Tagata faʻamaʻi maʻi
  • A maea le taotoga i le tino,
  • O le atinaʻeina o le faoa faamalosi i le tino ma maʻi o le tino maso,
  • Faʻailogaina o maʻi pipili,
  • Faʻaleagaina i faiga faʻasolosolo i totonu o le tino, lea e tupu i se tulaga ogaoga.

Aua le faʻaaogaina vailaau mo fafine aʻo maʻitaga

E faʻapefea ona ave rosucard?

O le fualaau faasaina Rosucard e tatau ona faia i le tautala ma le lava le vai. O le suʻeina o se laulau e faʻasaina, aua e ufiufiina i se membrane e solo i totonu o le manava.

Aʻo leʻi amataina le togafitiga faʻasoifua maloloina ma le fualaau o le Rosucard, e tatau i le tagata maʻi ona pipii i le taumafataga o le maʻamalala, ma o le meaai e tatau ona o faatasi ma le tino atoa o togafitiga ma fuainumera, e faavae i le vaega o le gaioiose.

E filifilia e le fomaʻi le suʻega mo tagata maʻi taʻitasi, e faʻavae i luga o taunuʻuga o suʻega a le fale suʻesuʻe, faʻapea foʻi ma le faapalepale o le tino maʻi.

Naʻo se fomaʻi, pe a manaʻomia, iloa le auala e sui ai lau laupepa Rosucard. Fai le fetuunaiga ma le sui o le vailaʻau faʻatasi ma se isi vailaau e tupu muamua i le lua vaiaso mai le taimi o le pulega.

Ole fua muamua ole vailaʻau o le Rosucard e le sili atu i le 10.0 milligrams (tasi le papa) i lea aso ma lea aso.

E faasolosolo lava, i le taimi o togafitiga, pe a manaʻomia, i totonu o le 30 aso, e filifili le fomaʻi e faʻapupula le metotia.

Ina ia faʻateleina le fua ole aso ole togafitiga Rosucard, o mafuaaga nei e manaʻomia:

  • O le malosi o le hypercholesterolemia, lea e manaʻomia ai le maualuga o le 40.0 milligrams,
  • Afai i se fua faatatau o le 10.0 miligrams, o se lipogram na faʻaalia ai se faʻaitiitia o le cholesterol. Ua faaopoopo e le fomai se fua faatatau o le 20.0 miligrams, poo le vave lava o le fua faatatau pito i maualuga,
  • Faatasi ai ma ni faʻafitauli matuia o le le atoatoa o le fatu,
  • Faatasi ai ma se tulaga alualu i luma o togafitiga, atherosclerosis.

O nisi o tagata gasegase, ao le i faateleina le tui, e manaʻomia tulaga faapitoa:

  • Afai e tutusa mea le mautonu o le ate ma le fua o le Child-Pugh 7.0, ona faʻaopopoina lea o le fua o le Rosucard e le fautuaina,
  • I le tulaga o le faaletonu o fatugao, e mafai ona e amataina se vasega o fualaau faasaina i le 0.5 pauna i le aso, ma a maeʻa lena e mafai ona e siitia malie le metotia i le 20.0 miligrams, pe oʻo i le maualuga o fua,
  • I le faaletonu o le le atoatoa, e le faatagaina ia fuainumera,
  • Le ogaoga o le ogaoga o le gaʻo o le tino. Ole fua pito i maualuga o le fualaau faasaina Rosucard e le o tusia e fomaʻi,
  • Afai ei ai se faʻafitauli o le togafitiga, e tatau foi ona amata le myopathy i le 0.5 ipu ma o se fualaau e 40.0 miligrams e faasaina.

Fai le fetuunaiga i taimi o togafitiga

Faʻasalaga

O le maualuga o le fualaau faasaina Rosucard e le aafia ai le pharmacokinetics o le fualaau faasaina. E leai se suiga i se mea maualuga. E leai ni tomai faʻapitoa na faʻavaeina e faʻaitiitia ai le maualuga o fualaau faasaina Rosucard.

E tatau ona togafitia faʻamaoniga o le maualuga o fuainumera. E tatau ona mataʻituina pea faailoga o le galuega o le ate ma, pe a tatau ai, ia faia fua.

O le faʻaaogaina o le toto, ma le maualuga o le fuainumera, e leai sona aoga i le tino.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

I le tele o atunuu, o le faʻatau atu o vailaʻau e faʻataunuʻuina e pei ona faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi, e tele a tatou vailaau faʻasaina, e faʻamalosia ai le tele o tagata gasegase e faʻataʻitaʻi i lo latou soifua maloloina ma faʻaaogaina fualaau faʻatau fualaau.

O lenei mea e mafua mai i aʻafiaga ogaoga mo le tino, ona e le amanaʻiaina e tagata gasegase faigata uma o aʻafiaga o fualaau oona i le tino. E le gata i lea, e le o le toʻatele o tagata e iloa pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi faʻamaʻi ma isi aʻo latou aveina.

O loʻo faaalia i le laulau iuga o le suʻeina o le fualaau oona Rosucard pe a fegalegaleai ma isi vailaʻau:

Ituaiga o fualaau faasaina ma ona metotia i aso taitasifua o aso taʻitasi o rosucardsuiga i togafitiga AUC Rosucard
fualaau faasaina Atazanavir 300.0 mg ma vailaau Ritonavir 100.0 mg tasi / aso., mo le 8 aso.10.0 mg i le taimi.3.1 taimi faateleina.
Cyclosporine mai le 75.0 mg faalua i le aso. e oo atu i le 200.0 mita faalua i le aso, afa tausaga10.0 mgmaualuga i le 7.1 p.
vailaʻau Lopinavir 400.0 mg / faʻatau Ritonavir 100.0 mg faalua / aso.20.0 mgSiʻitia i le 2.1 p.
Simeprivir tablets 150.0 mg 1 taimi / aso.10.0 mg2.80 p. Maualuga
Eltrombopak 75.0 mg tasi / aso.10.0 mgmaualuga i le 1.6 p.
fualaau faasaina gemfibrozil 600.0 mg faalua / aso.80.0 mgse siʻitia o le 1.90 p.
Tipranavir 500.0 mg ma Ritonavir 200.0 mg10.0 mgse faʻaopoopoga e 1.40 p.
vailaau Darunavir 600.0 mg ma vailaau Ritonavir 100.0 mg faalua10.0 mgluga atu o le 1.50 p.
medication Itraconazole 200.0 mg tasi10.0 mgo se siitaga e 1.4 p.
Dronedarone 400.0 mg faalua i aso umaleai se faʻamatalagafaateleina i le 1.2 p.
vailaʻau fozamprenavir 700.0 mg ma togafitiga Ritonavir 100.0 mg faalua10.0 mg1.4 p. Maualuga
fualaau Aleglitazar 0.30 mg40.0 mgle faʻaituau
Eseetima 10.0 mg tasi10.0 mgle faʻaituau
Faʻamamaʻi 67.0 mita faʻatolu10.0 mgle faʻaituau
Silymarin 140.0 mg tolu taimi10.0 mgleai se suiga
Ketoconazole 200.0 mg faalua80.0 mgleai se suiga
Rifampicin 450.0 mg tasi20.0 mgleai se suiga
fomaʻi erythromycin 500.0 mg fa fa80.0 mg20.0% faʻaititia
vailaau Fluconazole 200.0 mg tasi taimi80.0 mgle faʻaituau
papaʻu Faʻailoa le 50.0 mg i le tolu taimi20.0 mg47.0% lalo

O le faʻaoga tutusa o le Rosucard ma faʻatagata, faatasi ai ma le luminium ma le magnesium, faʻaitiitia le faʻamalosi o le statin i le 2 taimi. Afai e te faʻaaoga nei vailaʻau faʻatasi ma le vaeluaga 2 i le 3 itula, ona faʻaititia lea o le aʻafiaga leaga.

Pe a faʻapipiʻiina le faʻaaogaina o romacards ma fualaau faʻasaina i le initaneti protease, ole AUC0-24 e matua faateleina.

Mo tagata ua afaina, ua solia le HIV ma ua i ai ni taunuuga faigata.

Faʻaiʻuga

Afai e te saʻo le tagofia o le fualaau faasaina, ma e matua usitai i fautuaga uma a fomaʻi i le aveina o Rosucard, faapea foi i meaʻai, ona mafai lea ona aloese mai se itu ogaoga o le fualaau faasaina i le tino.

Ae o loʻo gaosia pea e le kamupanī ni faʻafitauli le lelei o le tino i le ave o fualaau:

tino ma ona totogatele lavae le masani onai nisi taimivaʻa mamaoe masani ona le iloa
sosolo tototogafitiga o le tino o le hemostatic - thrombocytopenia
faʻamaʻi pipisihyperglycemia - maʻisuka
nofoaga tutotonu o le tinoO le pala i le ulu,manatuaina le mafaufauMoega o le moe,
· Faʻasalaga,Faʻailoga o le polyneuropathy.
lē lelei le faʻatasia o le fegasoloʻiga.
faaletonu mafaufauTulaga vaivai
Lagonaina o le fefe
Mamafa.
fualaau oonaO le vaivai i le manava,
Tatala
malosi
fomaʻi faʻamaʻi - pancreatitis.
respiratory systemTasi malo vaivai
Umi le manava
· E faigata ona manava.
popo o le hepaticTranslations o le gasegase o le gasegase o le hepaticity e tulai maiafaina i totonu o le ate - atepatitis
paʻu o le paʻuPaʻu o le paʻu,Johnson-Stevenson syndrome
E fiafia tele,
Sulu malosi.
skeleton ma musikatogafitiga faʻapitoamaʻi myopathyfomaʻi faʻasologaTupon rupture,
Myopathy o se natura le mautonu.
vaega masanigynnecological organs
urinary systemstogafiti faʻamaʻi - hematuria
uiga masani o le soliatogafitiga o le astheniafulafula i foliga ma vae.

O le tele o faʻaaliga o aʻafiaga leaga i le tino e faalagolago i le tele o mea:

  • Faʻateleina le faasinoupu o le glucose i le toto (luga o se manava gaogao 5.6 mmol i le lita ma luga),
  • BMI e sili atu nai lo le 30 kilokalama i le mita,
  • Maualuga o le toto triglyceride index,
  • Maualuga maualuga.

O sauniuniga, lea e faʻaaogaina ai le rosuvastatin e avea o se vaega malosi, e tele mea e gaosia. E maua i le tele o atunuu, e aofia ai kamupanī Rusia.

Faʻaaogaina o togafitiga a le Rosucard i totonu o le fale e sili atu ona taugofie nai lo le tala mai fafo.

O fualaau faasaina na faia e Rusia e lelei foi i le faaitiitia o le igoa o le cholesterol, faapea foi ma fualaau faasaina mai fafo, lea o loo i ai i se tau sili atu ona taugata.

E na o se fomaʻi e mafai ona filifili se faʻasologa mo togafitiga. Analogues o fualaau faasaina Rosucard, faapea foi ma ona ituaiga:

  • O fualaau faasaina o Torvacard,
  • Meriseil medications,
  • Statin Rosuvastatin,
  • O le fualaau faasaina Krestor,
  • Roxer Medication
  • Generic Atorek,
  • Drug Zokor,
  • Le fualaau faasaina Rosuvakard.

Faaiuga

O vailaʻau Rosucard e mafai ona faʻaaogaina i le togafitiga o le maualuga o le cholesterol maualuga i le toto, na o le faʻatasi ai ma le taumafa o le faʻamalama o le anticholesterol.

O le le lava o mea taumafa o le a faatuai ai le faagasologa o le faamaloloina ma faateleina ai le le lelei o le fualaau oona i le tino.

Ole fualaau faasaina Rosucard e le mafai ona faʻaaogaina e fai ma vailaʻau a le tagata lava ia, ma pe a faʻasalaina e faʻasaina le faʻafoʻosaʻoina o le fua o le maʻa, faʻapea foʻi le suiga o le togafitiga togafitiga.

Yuri, 50 tausaga, Kaliningrad: statins faaitiitia laʻu cholesterol i tulaga masani i totonu o le tolu vaiaso. Ae ina ua mavae lena, na toe tulai le faasino igoa, ma sa tatau ona ou toe uia togafitiga o fualaau oona.

Naʻo le taimi na suia ai e le fomaʻi lau vailaʻau muamua i Rosucard, na ou iloa ai o nei fualaau e le gata ina mafai ona toe aumaia laʻu cholesterol i mea masani, ae le o le faʻateleina foi o le malosi pe a maeʻa se togafitiga.

Natalia, 57 tausaga, Ekaterinburg: cholesterol na amata ona tulai i le taimi o le moa, ma o le meaai e le mafai ona faaitiitia. Ua ou aveina fualaau faasaina mo le 2 tausaga. 3 masina talu ai, na sui ai e le fomai laʻu fualaau muamua ma fualaau Rosucard.

Na ou lagonaina lona aafiaga i le taimi lava lena na ou lagona le lelei ma sa ou teʻi ona sa mafai ona ou leiloa le 4 kilokalama o le mamafa o le mamafa.

Nesterenko N.A., cardiologist, Novosibirsk Ou te faatonuina fuainumera i oʻu tagata gasegase pe a uma ona tofotofoina metotia uma o le maualalo o le cholesterol ma e maualuga le tulaga lamatia o le atiina ae o maʻi cardio, faapea foi le atherosclerosis.

O tulafono e tele naua aʻafiaga i luga o le tino, lea e aʻafia ai le lelei o le ola o tagata gasegase.

Ae o le faʻaaogaina o fualaau o Rosucard i laʻu masaniga, na ou matauina ai na taofia e le au gasegase faitioga e uiga i aafiaga le lelei o statins. O le tausisia o fautuaga uma mo le faʻaaogaina o le a maua ai e le tagata maʻi se tulaga maualalo o le faʻaleagaina o le tino.

Tuua Lau Faamatalaga