Mistletoe i le 2 gaosi oloa

  • Faʻamatalaga
  • Uiga
  • Faamatalaga a le Kamupani
  • O lenei oloa o loʻo i luga o le upega tafaʻilagi a le kamupani
  • Faʻafouina: 07.17.2019
  • 8 (800) 551-XX-XX Faʻaali le numera
  • Faʻasala tupe
  • Faletupe Faletupe

Uiga

  • Ituaiga o tonometaotometi

O le Omelon i le taimi e tasi na te faatinoina i le taimi e tolu galuega tauave i le taimi e tasi: e otometi lava ona taofiofia le toto, pulusal rate ma o se faailo o le kulukose e aunoa ma le toto sampling. Aisea e taua tele ai le faʻatasia o nei fua? E tusa ai ma le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi, e 10 pasene o le faitau aofaʻi o le lalolagi e aafia i le maʻisuka. Afai o loʻo iai sau faʻateleina o le toto ma le kulukose o le toto, o lona uiga o le lamatiaga o le atinaʻeina o le myocardial poʻo le stroke e faʻatupulaʻia i le 50 taimi, o lea e taua ai le mataituina o nei faailoga e lua i le taimi lava e tasi.
"O le Omelon V-2" o le a mafai ai e oe ona faʻaaoga le puleaina o lou soifua maloloina e aunoa ma le faatupuina o faʻafitauli ma tau faaopoopo.

O le OMELON fomaʻi, lea e leai ni mea tutusa i le lalolagi ma ua avea ma manumalo i le tele o tauvaga, ua uma ona taʻua o le tulaga ese (o se glucometer e aunoa ma se siaki). Na fausia e OMELON faatasi ma sui o le MSTU. N.E. Bauman. Ua faʻapipiʻiina e le atinaʻe ma le gaosiga i le masini ni fofo faʻapitoa faʻatekinisi ina ia mafai ai e tagata taʻitoʻatasi taʻitasi ona faʻaleleia atili le soifua maloloina.

O le mita o le kulukose o le Omelo B-2 o se faiga sili atu ona maualuga e faʻatusatusa i le muamua Omelon A-1. O loʻo i ai faʻamatalaga faʻaonapo nei ma fou e faʻaleleia ai le saʻo ma le faʻamaoni o fua.

  • Fuataga e le faʻaleagaina: leai se toto sampling
  • Faʻapitoa: e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga
  • Faʻaaogaina: avanoa avanoa
  • Multifunctionality
  • Autonomy
  • Lagolago auaunaga

Faʻamatalaga faʻapitoa o Omelon V-2:

Faʻalogo: O punaoa eletise e le aofia i totonu o le pusa o le Omelon V-2 masini.

Tapulaʻa i le faʻaaogaina:
Mo tagata o loʻo i ai le malosi o le gaioiga i le mamafa, ma le salalau o le atherosclerosis ma fesuiaʻiga fesuiaiga i le toto, o le masini e maua ai se mea sese, talu ai ona o le tele o le tino o nei tagata e sili atu ona lemu nai lo isi.

Glucometers e aunoa ma ni suʻega suʻega

Mo le tele o tausaga e tauivi ma le DIABETES e aunoa ma se taumafaiga?

Ulu o le Inisetiute: "O le a e maofa i le faigofie o le togafitia o le maʻisuka i le ave i aso uma.

O le mita o se masini faaeletonika faʻapitoa lea e faʻaaoga e fuafua ai le maualuga o le suka i le toto. O nei masini e faʻaaogaina e tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka ma maua ai le avanoa e suʻe ai le kulukose i le aso i le fale e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻiina o se fomaʻi.

O le taimi nei i luga o maketi o loʻo i ai se numera tele o glucometers o le gaosiga o fale ma fafo. O le tele oi latou e osofaia, o lona uiga, ia ave le toto mo le auiliiliga, e tatau ona tui le paʻu.

O le fuafuaina o le suka i le toto e faʻaaogaina ai ia glucometers e faʻatinoina i fasi pepa faʻataʻitaʻi. E faʻaaogaina le sui soʻotaga i nei fasi pepa, lea e tali mai i luga o le faʻafesoʻotaʻi ma le toto, e mafua ai le fuafuaina o le kulukose i le toto.

E le gata i lea, o faailoga o loʻo faʻaalia i fasi pepa o loʻo faʻamaonia ai le mea e faʻaaoga ai le toto i le taimi o le suʻega.

Mo ituaiga taʻitasi o le mita, o le isi ituaiga ituaiga o siaki ua gaosia. Mo laʻasaga taʻitasi mulimuli ane, e tatau ona ave se laasaga fou.

Ole maualuga o le kulukose toto e maua i luga o le maketi e le manaomia ai le paʻu o le paʻu ma e le manaʻomia ni fasi, ma o le tau e taugofie. O se faʻataʻitaʻiga o sea glucometer o se masini e fai Rusia o le Omelo A-1. O le tau o le masini o loʻo i ai nei i le taimi o le faʻatau atu, ma e tatau ona faʻamaonia i vaega o le faʻatau.

O lenei iunite e faʻatino galuega e lua i le taimi e tasi:

  1. Faʻaalia vave o le toto maualuga.
  2. Fua o le suka o le toto i se auala e le faʻafefe, o lona uiga, e aunoa ma le manaʻoga mo se faʻamaʻi tamatamailima.

Faatasi ai ma se ituaiga masini, o le puleaina o le kulukose i le fale ua sili atu ona faigofie e aunoa ma ni lavea. O le faagasologa lava ia e le atoatoa ma saogalemu, e le afaina ai.

Glucose o se punavai malosi mo suauʻu ma gaʻo o le tino, ma e aʻafia ai foʻi le setete o toto toto. O le leo e faʻalagolago i le aofaʻi o le kulukose, faʻapea foi le i ai o le insulin.

O le glucometer o le Omelon A-1 e aunoa ma se fasipepa e mafai ai ona e suʻesuʻeina le vascular tone e ala i le toto ma le pulunaua. O fua e fai muamua muamua i le tasi lima ona sosoo ai lea ma le isi lima. A maeʻa lena, o le fuaina o le kulūkose e fai, ma o fua o fua o loʻo i luga o le lau o le masini i numera numera.

O le Mistletoe A-1 ei ai lona malosi eletise malosi ma le maualuga, ma e mafai ai ona sili atu le sao o le totoina o le toto nai lo le faʻaaogaina o isi siaki toto.

O nei masini o glucometers Rusia, ma o le atinaʻe lenei o saienitisi o lo matou atunuu, ua pateni i Rusia ma Amerika. Na mafai e le au atinaʻe ma le au gaosi oloa ona faʻaaogaina i le masini masini faʻaogafesaʻi sili ona taua, ina ia faigofie ai i tagata taʻitasi ona faʻaaogaina le galuega.

O le faailoga o le suka i le Omelon A-1 o le masini e faʻaogaina i le auala o le glucose oxidase (auala Somogy-Nelson), o lona uiga, o le laʻititi laʻititi o le pulea o meaola e masani ai le masani i le 3.2 i le 5.5 mmol / lita e avea ma faavae.

O le Omelon A-1 e mafai ona faʻaaogaina e fuafua ai le kulūkose i tagata soifua maloloina faʻapea foi i le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka.

E tatau ona fuafuaina le faʻatonuga o le kulukose i le taeao i luga o se manava gaogao pe leai muamua nai lo le 2.5 itula pe a uma se taumafataga. Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, e tatau ona e suʻesuʻe maeʻaeʻaeʻa faatonuga ina ia saʻo le fuaina o le fua (muamua poʻo le lua), ona e manaʻomia lea ona e maua se toʻafilemu filemu ma ia i ai mo le lima minute aʻo leʻi ave le fua.

Afai ei ai se manaʻoga e faʻatusatusa faʻamaumauga na mauaina i le Omelon A-1 ma fua o isi masini, ona muamua lea e tatau ona e iloiloina le faʻaaogaina o le Omelon A-1, ona ave lea o se isi glucometer.

I lenei tulaga, e tatau ona amanaʻia le auala o le faʻatulagaina o se isi masini, lona metotia fuataga, faʻapea foʻi ma le kulūkose masani mo lenei masini.

GlucoTrackDF-F

O le isi kesi e le osofaia, leai se oso, glucose-free glucose ole GlucoTrackDF-F. O lenei masini ua gaosia e le Kamupani Isaraelu o Integrity Applications ma ua faatagaina mo le faatauina atu i atunuu o le konetineta o Europa, o le tau o le masini e ese le eseese i totonu o atunuu taitasi.

O lenei masini o se kiliva faʻapipiʻi lea e pipii i le talipupuni. Ina ia maimoa i taunuuga o loʻo i ai se tamaititi, ae le o se mea faigofie.

GlucoTrackDF-F e manaia e le port USB, aʻo faʻamatalaga e mafai ona faʻafeiloaʻi i se komepiuta i le taimi lava e tasi. E toʻatolu tagata e mafai ona faʻaaoga le tagata faitau i le taimi e tasi, ae e manaʻomia uma se mea e iloa ai, o le tau e le amanaiaina lenei mea.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O ata e tatau ona sui tasi i le ono masina, ma o le masini lava ia e tatau ona faʻamanatuina i masina uma. Ua fai mai le kamupani gaosi oloa e mafai ona faia lenei mea i le fale, ae sili atu ona lelei pe afai o lenei faiga na faia e tagata tomai faapitoa i le falemaʻi.

O le faʻaogaina o le faagasologa e umi tele ma e mafai ona alu pe a ma le 1.5 itula. O le tau o loʻo iai nei i le taimi o le faʻatau.

Accu-Chek Mobile

O se ituaiga mita lea e le faʻaaogaina ai ni suʻega, ae e osofia (e manaʻomia ai le toto sampling). O lenei iunite faʻaaoga se kaseti faʻataʻitaʻi faapitoa e mafai ai ona e faia ni fuataga 50. O le tau o le masini e 1290 rubles, e ui i lea, o le tau e ono fesuisuiai e fuafua i le atunuu o le faʻatau poʻo le fesuiaiga o tupe.

O le mita o le tolu-in-one system ma o loʻo aofia ai elemene talafeagai uma mo le saʻo lelei o le kulukose. O le masini e gaosia e le Swiss company RocheDiagnostics.

Accu-Chek Mobile o le a laveaʻiina lē e ona mai le lamatiaga o le faʻasolosoloina o suʻega, aua e le o iai. Nai lo lena, o se kaseti faʻataʻitaʻi ma se punch mo le taina o le paʻu ma le fausaga o loʻo aofia i totonu o le afifi.

Ina ia aloese mai le pupuʻu tamatamailima e aunoa ma le faamoemoeina ma ia faia vave se suiga vave o lancets faʻaaogaina, o le 'au o loʻo i ai se masini feaveaʻi. O le kaseti o le suega o loʻo aofia ai le 50 fasi pepa ma ua mamanuina mo suʻega e 50, lea e faʻaalia ai foi le tau o le masini.

O le mamafa o le mita e tusa ma le 130 g, o lea e mafai ai ona e tauaveina i taimi uma i lau taga po o le ato.

O lenei masini e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta e faʻaogaina ai le telefoni USB poʻo le faʻapipiʻi folasia, lea e mafai ai ona e tuʻuina atu faʻamatalaga faʻamatalaga mo le gaosiga ma le teuina i se komepiuta e aunoa ma le faʻaaogaina o polokalama faaopoopo O le mea lautele, o mita glucose toto ua leva ona i luga o le maketi ma ua leva ona iloa e le maʻisuka.

Accu-ShekMobile e manatua mo le 2000 fuataga. E mafai foi e ia ona fuafua le maualuga o le kulukose i se tagata maʻi e maua i le maʻisuka mo le 1 pe 2 vaiaso, masina poʻo le kuata.

Multifunctional device Omelon V-2 - faʻamatalaga atoa

Mo tagata uma e faʻaaogaina le tausiga o latou soifua maloloina, mataʻituina o mea taua - o le toto maualuga, o le kulukose toto e talafeagai i taimi uma. Ma faʻatasi ai ma le maʻisuka poʻo se faʻamuamua i lenei faʻamaʻi faʻamaʻi, o le fuaina o nei fuaitau e faʻaʻumiʻumi ai le ola, faʻaolaina le maʻisuka mai faʻalavelave matuia mai le loto ma toto toto.

O le Omelon B-2 masini e tuufaatasia ai 3 galuega: o se tagata suʻesuʻe auiliiliga o le toto ma le fua o le fatu, faapea foi ma le fuafuaina o le maualuga o le suka i le plasma. O le multifunctionality e mafai ona avea o se tasi o mea lelei o le masini, ae le o le autu autu.

Faamoemoega o mea

O le Omelon V-2 le auiliiliga e mafai ona feaveai e mamanuina le talaaga o le glycemic, le toto toto ma le fatu e faaaoga ai auala e le o osofaia.

O glucometi uma o loʻo i ai nei o loʻo fautua mai le i ai o pusi faʻataʻitaʻi ma lafoaʻi tuʻuina mo le samasama toto i la latou faʻatulagaga. O le faʻasalaga faifai pea o tamatamailima i le taimi o le aso e mafua ai se lagona le fiafia lea e toatele, e oo lava i le iloaina o le taua o lenei faiga, aua le fuaina le toto sugar ao lei faia le taumafataga o le afiafi.

Faʻaleleia atili le Omelon B-2 o se mea moni lava, aua e mafai ai ona faia fua e aunoa ma se osofaiga, o lona uiga, e aunoa ma le toto sampling mo le auiliiliga. O le metotia o fuataga e faʻavae i luga o le faʻalagolago i le malosi o le galasticity o vaʻa o le tino o le tagata i luga o mea o loʻo i totonu o le homone o le insulin ma le maualuga o le kulukose i totonu o le tino. Pe a fuaina le mamafa o le toto, e aveese e le masini ma iloilo auiliiliga o le galu o le pulupulu e tusa ai ma le auala pateni. Mulimuli ane, e tusa ai ma lenei faʻamatalaga, o le sugar sugar level o loʻo fuafua tonu lava.

Faʻaeteete, e tatau ona e faʻaaoga le masini:

  • Tagata e faʻafuaseʻi suiga i le toto,
  • I le atherosclerosis ogaoga,
  • Maʻisuka, e masani ona faʻamautuina le tele o fesuiaiga i le glycemia.

I le mataupu mulimuli, o le fua o le fuaitau ua faʻamatalaina i se suiga faʻatuai o le vascular tone e faʻatusatusa i isi vaega o tagata faʻaoga.

Faʻamatalaga ma le faʻaogaina o le masini

O le masini e maualalo lona tau, i soʻo se tulaga, o le maʻisuka e na o le 9 taimi e faʻaalu ai le tau o le mita o le kulukose toto i le tausaga i luga o fasi faʻataʻitaʻiga. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o tupe teu i mea taumafa e tele. O le Omelon B-2 masini na atiaʻe e saienisi Kursk ua pateni ma faamaonia i le Russian Federation ma Amerika.

Isi faʻamanuiaga e aofia ai:

  • O le masini e mafai ai e oe ona mataʻituina le setete o vaega taua e tolu o le tino,
  • O le hypoglycemia e mafai nei ona taofiofi ma le le faʻatiga: e leai ni aʻafiaga, e pei o le toto sampling (faʻamaʻi, faʻaleagaina),
  • Ona o le le lava o mea taumafa e manaʻomia mo isi ituaiga glucometers, o le savings e oʻo atu i le 15 afe rubles. i le tausaga
  • O le faʻalagolago ma le tumau e avea o se faʻamaoniga mo le suʻega suʻesuʻe mo le 24 masina, ae o le faʻamasinoina e iloiloga, 10 tausaga o le lelei tele o vaʻaiaʻiga e le o le tapulaa o ona gafatia,
  • O le masini e feaveaʻi, e faʻamalosi e fa maa tamatamailima,
  • O le masini na atinaʻe e tagata tomai faʻapitoa, o le gaosimea o Rusia foi - OJSC Electrosignal,
  • E le manaomia e le masini ni tau faaopoopo i le taimi o le taotoga,
  • Le aoga - o le masini e faigofie ona faʻaaogaina e sui o soo se vaitausaga, ae o tamaiti e fuaina i lalo o le vaavaaiga a tagata matutua,
  • Endocrinologists na auai i le atinaʻeina ma le suʻega o le masini, o loʻo i ai fautuaga ma faʻafetai mai falemaʻi.

O aʻafiaga o le suʻega e aofia ai:

  • E le lava le maualuga (e oʻo i le 91%) le saʻo o fua o le suka (pe a faʻatusatusa i glucometa masani),
  • E lamatia le faʻaaogaina o se suʻega o le suʻe toto mo maʻi maʻisuka e ola i le inisalini - talu ai ona o fua o fua, e le mafai ona e faʻatusatusa saʻo le tui ole inisalini ma faʻaosooso ile glycemia,
  • E tasi le (mulimuli) fua o loʻo teuina i le mafaufau,
  • O vaega e le faatagaina le masini e faʻaaoga i fafo atu o le fale,
  • E faʻamalosi tagata faʻatau i luga o isi punaoa eletise (lima).

E gaosia e le gaosi oloa le masini i ni kopi se lua - Omelon A-1 ma Omelon B-2.

O le ata aupito lata mai o se kopi sili atu o le muamua.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Faatonuga mo le faʻaogaina o le talosaga-glucometer

Ina ia amata fua e te manaʻomia e fesuiaʻi ma fetuunai le masini, tuʻu i luga le lima tauagavale lima. E le afaina pe a masani i le tusi faakomepiuta, pe a fautuaina e taofi le filemu pe a fua le toto. E sili ona lelei le faiga aʻo e nofo i le laulau ina ia i ai le lima i le fatu, i se tulaga toʻafilemu.

  1. Saunia le masini mo le galuega: faʻaofi 4 pusa o masini poʻo se maa i totonu o se vaega faʻapitoa. A faʻapipiʻi lelei, e pepese le leo ma 3 zeros o loʻo i luga o le lau. O lona uiga ua saunia le masini mo fuataga.
  2. Siaki le galuega: ia lolomi uma ia ki taitasi: "On / Off" (seia oʻo i le faailoga i luga o le faʻaaliga), "Filifili" (e tatau ona i ai le ea i totonu o le paʻu), "Manatua" (faʻasao vaalele).
  3. Saunia ma tuu le paʻu i le tauagavale tauagavale. O le mamao mai le paʻu o le tulilima e le tatau ona sili atu nai lo le 3 cm, ae na o le lima e leai se lima e naʻo ai.
  4. Kiliki le "Amata" button. I le faaiuga o le fuataga, o le pito i lalo ma le pito i luga o tapulaa e mafai ona vaaia i luga o le lau.
  5. A maeʻa fuaina le mamafa i le lima tauagavale, e tatau ona faamaumauina le iuga e ala i le uomi o le "Manatua" button.
  6. E tutusa foʻi, e manaʻomia lou siakiina o le mamafa i le lima taumatau.
  7. E mafai ona e vaʻai i au vaega e ala ile kiliki i le "Filifili" button. Muamua, ua faʻaalia tulaga taua. O le faailo o le kulūkose o le a faʻaalia pe a maeʻa le 4th ma le lima o faʻamaufaʻailogaina o lenei faamau, pe a faʻafeagai le mata ma le vaega "Sugar".

E mafai ona maua ni faʻamaumauga o le glucometer faʻamautinoa pe afai e ave fua i luga o se manava gaogao (sugar sugar) poʻo le muamua atu i le 2 itula i le maeʻa o se taumafataga (postprandial sugar).

O amioga faʻafesoʻotaʻi e iai se sao taua i le fua saʻo. E le mafai ona e faimalaga aʻo lei faia le taʻaloga, taʻalo taʻaloga. E tatau ona tatou taumafai e toʻafilemu ma malolo.

I le taimi o le suʻega, e le fautuaina e talanoa pe gaoioi. E fautuaina le faia o fua i luga o se faʻatulagaga i le itula e tasi.

O le masini e faʻapipiʻi faʻalua: tasi mo tagata ei ai vailaʻau poʻo le uluaʻi laasaga o le maʻisuka ituaiga 2, faapea foi ma tagata soifua maloloina i lenei tulaga, o le isi mo le maʻisuka ma le ituaiga 2 faʻamaʻi o le ogaoga o le gasegase oeo loʻo faʻaaogaina fualaau faʻasolosolo.Ina ia fesuiaʻi le fua, e tatau ona tigā lua paʻi i le taimi e tasi - "Filifili" ma le "Manatu".

O le masini e faigofie mo le faʻaaogaina i totonu o le falemaʻi ma i le fale, ae o le mea autu lava e le gata o multifunctional, ae maua ai foi se mea e leai se tiga, aua o le taimi nei e leai se mea e manaomia e maua ai le faʻalauteleina o le toto.

E tāua foi le faʻaogaina o le toto i le mea e tasi, aua o le maualuga o le suka ma le mamafa e faʻatele ai faʻafitauli o faʻalavelave mai le fatu ma vaʻa toto i le 10 taimi.

Iloiloga o mea

O le Omelon V-2 masini ua puipuia i se tulaga e le mafaamatalaina, o fua uma o taunuuga e mafai ona faitauina i luga o se mata o le komepiuta. O le tele o le masini e matua faʻatusatusa: 170-101-55 mm, mamafa - 0.5 kilokalama (faʻatasi ai ma se paʻu ma se liʻo o le 23 cm).

E masani lava ona faia e le kulupa se pa'ū mamafa. O le eletise ua fausia e suia ai pulupulu i faailoilo, pe a uma ona latou gaosia o le a faʻaalia taunuuga. O le faʻamaufaʻailoga mulimuli o soʻo se ki o le a otometi lava ona tape le masini pe a uma le 2 minute.

O kulupu o loʻo i luga o le pito i luma. O le masini e faagaoioi lelei, e faʻamalosia e ni maa se lua. Faamaoniga fua saʻo - e oo atu i le 91%. O se paʻu ma se tusi aʻoaʻoga e aofia ai ma le masini. E naʻo le masini e teuina faʻamatalaga mai le fua mulimuli.

I le masini Omelon B-2, o le tau e 6900 rubles.

Iloiloga o gafatia o le mita o le kulukose o le toto e tagata faʻatau ma fomaʻi O le Omelon B-2 masini na maua ai le tele o tali lelei mai tagata faʻapitoa ma tagata masani masani. E fiafia tagata uma i le faigofie ma le leai o se aoga, faʻaoga tupe i mea taumafa. O le toʻatele e fai mai o le fua saʻo e matuā faitioina i lenei itu e le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka, oeo loʻo mafatia mai le le faʻavauvau ma le tele o punipures pine nai lo isi.

Tuua Lau Faamatalaga