O le a le mea sili atu Festal poʻo Mezim mo pancreatitis? Festal poʻo Mezim: o le mea e sili atu

O le olaga o se tagata faʻaonaponei e taʻutaʻua ona lava tulaga. O le vevesi tele, femalagaaiga, pefu ma le atuatuvale, meaai i le alu, meaai le lelei ma le leai o se gaoioiga e taitai atu ai i faafitauli masani ma le manava ma le gaogao. O lea la, o sauniuniga o le enzyme e sili ona lauiloa i tagata o loʻo nonofo i megacities. E taua le iloa: Festal poʻo Mezim - o le a sili atu ma sili atu le lelei o nei vailaʻau.

E uiga i Mezim

Fai mai le faasalalauga "Mezim mo le manava e taua tele". O le tuufaatasiga o le vailaʻau e aofia ai sauniuniga o le enzyme. Fesoasoani ma le faʻafetai faʻafetai i se mea gaosi o le pancreatin.

Faafetai i le fualaau faasaina, o le faagasologa o gaʻo vavae, proteins ma meaʻai gaʻo e sili atu ona faigofie ile tino.

O vailaʻau faʻasolosolo lelei le gaioiga o le iniseti laitiiti, ma o le tele o enzymes faaopoopo e faʻaititia ai le mamafa o le mamafa i le tagata pancreas.

O le maualuga o le aʻafiaga e amata i le 25-30 minute pe a uma ona 'ai.

E taua le manatua o Mezim ua matua faasaina ona talia faʻatasi ai ma le pancreatitis poʻo le maʻi poʻo le allergies i soʻo se vaega o le vailaʻau. O se faʻafefe faʻafefe i le vailaʻau e mafai ona mafua ai le gasea pe oʻo foi i le vomiting, o le vevela i luga o foliga ma le tino, vaivave, faafitauli ma le ogaumu (ogaoga o le manava, faamaʻi).

Mezim, e pei lava o isi fualaau faasaina, e mafai ona mafua itu aʻafia:

  1. O se allergy.
  2. Tigā, tiga i tua o le ulu.
  3. Naua, vomia, afaina, tiga matuitui i le manava.
  4. Faʻailoga, le mautonu ma isi faʻafitauli i totonu o le vaega o meaʻai.

Faatasi ai ma le le pulea lelei ma le masani a Mezim, o le tagata e masani ona i ai uiga o le hyperuricosuria ma le hyperuricemia. I lenei tulaga, e tatau ona e vave faʻamalo le vailaʻau ma saili le fesoasoani mai se gastroenterologist.

Mezim poo Pancreatin - o le mea e sili atu, o le fomaʻi ua filifilia e filifili. Ae o uiga o fualaau faasaina e foliga tutusa.

Feso, le tuufaatasiga o fualaau faasaina

E le pei o Mezim, Fesoʻotaʻiga lauteleO le Pancreatin o se tasi o vaega galue o le fualaau faasaina. I le faaopoopo atu i ai, o le vailaau faʻasaina e aofia ai le 2 sili atu o le malosi o le enzymes:

  1. Fale O lenei enzyme e fesoasoani i gaʻo ia vave faʻavaveina i le tino. E le gata i lea, o le talo e paʻu i lalo fualaʻau o fualaau aina, vitamini e gaosia ai le gaʻo, faʻafouina le pancreas.
  2. Gemmicellulose. Auai i le malepelepe o fiva, o se taunuuga, o le tele o gaʻo i totonu o le manava e faʻaitiitia ma totoina ai meaai e vave faʻavavevave.

Faʻatau Venal i luga o papa papaʻe. O loʻo faʻapipiʻi pepa i se mea faʻapitoa, e faʻamavae i totonu o le fatu. E i ai se manogi manogi o le ice cream ice cream.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Mezim ma Feso e tutusa la latou faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. O le tele o taimi, e faatonuina ai i latou e fomaʻi:

  • aʻo leʻi oʻo i le ultrasound o le manava, ate, pancreas, intestines,
  • pe a taumafa ma taumafa taumafa mamafa (meaʻai falai, moa i le tele o mea, ava malosi, salamati e ala i le mayonnaise),
  • faʻatasi ai ma maʻi faʻafefeteina pe a fai se laupepa faʻapipiʻi, faʻaletonu o le tino, ma isi,
  • faatasi ai ma isi fualaau faasaina Mezim poo Festal ua faatonuina mo le togafitiga ogaoga o faamaʻi masani o le gastrointestinal tract,
  • pe a faʻafefe pe aveeseina le manava, ate, gall vladder, vaega o le inumaga,
  • ma faʻalavelave laiti i le galuega o le manava, manava manava, faʻalauteleina o le kesi.

Eseesega o fualaau

O le eseesega tele i le va o Mezim ma Feso e faʻailogaina ai le faʻaaogaina.

Fautuaga lautele pe a aua le faʻaaoga sauniuniga enzyme:

  1. Faʻasoga taimi o le pancreas.
  2. Lapatai pancreatiti.
  3. O le gasegase i soʻo se vaega.

O le taliaina o Festal ua faʻaseseina mo tagata o loʻo i ai se talaʻaga o faʻamaʻi nei:

  1. Extrahepatic cholestasis.
  2. Faʻasalaga o le Bowel.
  3. Uma o le ate.
  4. O le faaputuputuina o le tulei ma le i ai o maa i totonu o le paʻu.
  5. Faateleina le sao o le bilirubin i le toto.
  6. Faanatinati taimi.
  7. Fofo ole gaʻo.

E le o faʻasinoina Feso mo tamaiti ei lalo o le 3 tausaga. Muamua, e le mafai e pepe ona foloina uma le timu ma mafai ona tataʻi. Lona lua, o le fualaau faasaina ei ai se fua mo tamaiti matutua ma tagata matutua.

E aoga tele Feso mo tamaiti e mafai ona latou fufulu fualaau, ona o faʻamaʻaloga e faʻaumatia e ala i le gaioiga o le suka ma o le a le galue i totonu o le manava. Mezim, e pei o Feso, o loʻo faʻamatalaina i tamaiti e mafai ona faʻaumatia atoa le vailaʻau.

Pe a faʻaaogaina fualaau faasaina o le kuluma o le enzyme, e tutusa lava mea e le o lelei e matauina. E mafai ona avea ma mea e afaina ai i le tino e pei o le vevela, vevela ma le isu, faaletonu o le mafaufau e pei o le vomiting, taoto, manava, manava, ma tiga i totonu o le manava.

O le faʻaaoga umi o vailaʻau, faʻamaualuga o le mucous membrane o le gutu poʻo le aus, ma le faʻateleina o le anotusi o le uric acid i le urine ma le toto, o loʻo matauina.

Auala e faʻaaoga ai Feso ma Mezim

Inu soo se sauniuniga o le enzyme e fautuaina i le taimi o le taumafataga poʻo le taimi lava e uma ai. E taua le faʻaaogaina o meaʻai Mezim poʻo le vevela o Feso i le vai. E le fautuaina e inu vailaʻau faʻatasi ma lauti poo le sua.

O le puleaina umi o le pancreatin e naʻo le fomaʻi taitoatasi e faatonuina.

E faʻatagaina le ave faʻamalosi o le enzyme i le taimi e tasi e pei o le calcium carbonate, magnesium, fualaau oona. O le aoga o fualaau uma faʻatasi ma lenei togafitiga e faʻaitiitia.

Pe a ave Festal ma Mezim Forte, o loʻo i ai se faʻaitiitia o le faʻafefe o sauniuniga uʻamea.

E ui lava e faʻatau atu vailaʻau o le enzyme i luga o le pusa, e le fautuaina le togafitiga. E matautia i le soifua maloloina o tagata.

Analogs o tupe

Pancreatin o se faʻatonuga tutusa Mezima. O nei fualaau oona e fetaui lelei ma le tuufaatasiga, faailoga ma le faʻailogaina, le masini o loʻo iai nei. Mezim ma Pancreatin ei ai se eseesega - o le atunuu o gaosiga ma tau.

O le isi analog o Mezim o Creon poʻo se isi - Panzinorm. E aofia ai foi le pancreatin, ae o le pepa e tuʻuina atu ai o le paluga o le jelly capsules, lea e faʻamaepe i totonu o le inumaga.

Mo tamaiti ma fafine maʻitaga fautuaina faaaoga se fualaau faasaina ua taʻua o le micrazim. E i ai foi le pancreatin i lona faavae, ma o loo maua i le paluga o le suamalie e lelei mo le foloina.

Fesoʻotaʻiga e leai ni ana tala faʻatusa.

O le a le mea sili atu ona aoga

E leai se tali mautinoa, talu ai o nei fualaau oona e eseese i le tuufaatasiga, foliga vaaia, faʻailoga ma le ituaiga o faʻamalolo. Mezim poʻo Pancreatin e faʻatusatusa i taimi uma, e sili atu, o le a tali mai le fomai. I le lautele, o le eseesega ua na o le gaosi oloa.

O le lelei ma le faapalepale o tagata taitoatasi i lenei mataupu e taua tele. Afai e te vavae ese ia Petal ma Pancreatin, o le a le eseesega, ona tutusa mea uma ia Mezim.

E tāua tele le faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi soʻo se tasi o nei fualaau faʻamaʻi pe a uma se suʻesuʻega muamua (ultrasound o le manava po o se mea e gaosia ai le tino, suʻesuʻeina o feces, urine poʻo le toto).

I le tele o tausaga i tausaga talu ai nei, na mafatia ai o ia i le gasegase gasegase faatasi ai ma se faʻalavelave atoa o le meaʻai. Ina ua faatonuina e le fomai Mezim ma isi vailaau. O le taimi lona lua o Feso. Ou te lei lagonaina se eseesega tele, ae a uma Feso a ou lagona le fatu o le fatu fatu i ni nai taimi.

E masani ona faʻalogo ua suia Mezim i le masani o Pancreatinum na faia i Rusia. O le tuufaatasiga e tutusa. Ae o le fualaau faasaina o le afa o le tau. Sa ou taumafai lava ia, ou te leʻi matauina le eseesega.

Eseesega o vailaʻau

Fesoʻotaʻi Feso ma Mezim i falemaʻi taʻitasi e aunoa ma le tuʻuina atu o se faʻamaumauga mai se fomaʻi. Ae ae e te leʻi faatauina mai se tasi o mea faigaluega, e tatau ona e suʻe pe faapefea ona ese.

O le eseesega muamua o le tuufaatasiga o Mezim, Feso:

  • O le nofoaga e aofia ai mea nei e tolu: o le pancreatin, hemicellulose ma le pia vine. O le lipolytic o le pancreatin i le fualaau faasaina e 6000 OD. E. F., amylolytic - 4500 OD. E.F., proteolytic - 300 OD. E. F. Hemicellulose i papa taʻitasi e aofia ai le 0.005 g, ma le paina pulu vine - 0.025 g.
  • Mezim Forte, e le pei o Feso, e na o le tasi le mea e galue malosi - pancreatin, e aumaia mai le paʻu pancreas. O laulau taʻitasi o le vailaʻau e aofia ai le 93 i le 107 g pancreatin, e faʻaalia ai le lipolytic - 3500 OD. EF, amylolytic - 4200 OD. E. F. ma le proteolytic - 250 OD. E. F.

Pancreatin faʻaleleia ma faʻavaveina le faiga o meaʻai ma le faʻaaogaina o protein, gaʻo ma gaʻo i totonu o le manava. Hemicellulose e aʻafia ai le malepe o le fiber ma faʻamaonia ai le microflora intestinal. O le pata e faʻamalolo ai gaʻo, faʻaleleia ai le lipase.

E i ai eseesega i le tuufaatasiga o mea leaga, ae e leai se afaina. O se faʻasesega o le le lava o le tagata e tasi pe sili atu foʻi.

O le eseesega lona lua i le va o vailaʻau o le gaosiga. E foliga mai e le o se uiga sili ona taua o le fualaau faasaina, ae masani lava o le maualuga o fualaau faasaina e faalagolago i ai.

  • O le nofoaga e maua e Sanofi India Limited.
  • O Mezim na gaosia e le lauiloa Siamania Berlin-Chemie.

Afai tatou te mafaufau i lenei faailo pe a filifilia, ona tatau ai lea ona talitonuina e Mezim Forte.

O pepa faʻapolopolo e eseese foi:

  • O le fale e faia i foliga o se paʻu ma se atigi paʻepaʻe.
  • E maua Mezim i le lanu mumu.

O faʻamaoniga o fualaau faasaina e ese foi le eseesega:

  • O le Mezim e le o faʻamaonia mo le vaʻaia o le tino i ona vaega, o le tino pancreatitis ma le faʻalavelave o le intestinal.
  • O Feso e tele atu faʻasolega, e mafua ona o le i ai o le talo i le tuufaatasiga. O lona faʻaaogaina e faʻasaina i le tulaga o le vaʻaiaiga ile vaega, faʻalavelave ile manava, tino pancreatitis, siasi, gallstone maʻi ma le mai lesepatitis.

Faʻasologa o vailaʻau

Mezim ma Festal e le gata o eseesega, ae tutusa foi mea tutusa. Muamua lava, o vailaʻau uma o loʻo i ai i le vaega faʻapitoa o vailaʻau faʻamalositino - teuteu polyenzyme.

O le auala o talosaga mo Feso ma Mezim e tutusa lava:

  • Ave 1-2 laumei poʻo timuga i le taimi lava e tasi ma meaai poʻo vave pe'ā maeʻa, ma le tele o le vai.
  • O vailaau faʻasoifua maloloina e tatau ona faʻaumatia uma, e aunoa ma le pipiʻi ma aua le faʻafefe, ina ia le faʻaleagaina le atigi siama. O lenei mea o le a faʻamautinoa ai o le a gaosia le gaioiga malosi i le iniseti laitiiti, lea o le a faʻaalia ai lona togafitiga.

O tupe uma e mafai ona faʻataʻitaʻiina mo tamaiti mai le 3 tausaga, i le noatia i le avanoa e foloina se pusa poʻo se mea paʻu atoa. O le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e ala i le maʻitaga ma le fafagaina o fafine e faʻatagaina pe a maeʻa ona iloilo le fuainumera o penefiti i le tino o le tina ma le mafai ona afaina ai le tamaititi poo le pepe.

O le fea vailaʻau e sili atu ona aoga

O le filifilia o oe Festal poʻo Mezim e le fautuaina. E manaʻomia le faʻatagaina o le vailaʻau e se fomaʻi e amanaʻia ai le faʻamaʻi poʻo le manaʻoga o le tino mo ni enzymes faaopoopo, uiga o le tino maʻi ma le i ai o faʻamaʻi pipisi. O le filifiliga sili lea mo soʻo se vailaʻau.

Afai e faatauina le fualaau faasaina ina ia faʻaleleia ai le faimamago ona o le fafaga, ona tatau lea ona e gauai atu i:

  • faʻailoga mo fualaau
  • foliga o la latou talosaga,
  • mafai fegalegaleaiga ma isi auala.

E tatau ona manatua i le mafaufau o soʻo se vailaʻau e mafai ona mafua ai le faʻamaʻi o le tino, gasegase, tiga o le manava, faamaʻi poʻo le manava. Fesoʻatasi i le faaopoopo atu i lenei mea e mafai ona faʻaosoosoina ai le atinaʻe o hyperuricosuria.

  • Ua atoatoa lelei Mezim mo le faaleleia o le gasegase ma togafitiga o faamai pipisi o le pancreatic mo le toetoe o tagata uma.
  • O tagata e maua i le gallstone faamaʻi ma isi faʻamaʻi o gallbladder ma le ate o le a teena ai Feso. I le taimi lava e tasi, o lenei vailaʻau e lelei atoatoa mo i latou o loʻo faʻaaogaina le tele o meaʻai gaʻo ma fiber.

Toeitiiti lava o le tasi o tatou i le taimi e tasi i lo tatou olaga ua feagai ma faafitauli faʻalavelave. E mafai ona mafua mai mafuaʻaga faʻapitoa e pei o taumafataga tele ma se tele o ipu e matua aofia ai. O le mea lea, o le a aoga tele le faamasani i sauniuniga o le enzyme, o le faʻaogaina e fesoasoani e faaleleia ai le meaʻai fua ma faʻasalalau faʻagasolo masini.

Faiga faavae o mea faavae: o le a le mea taua e iloa ai e uiga i na vailaau

O vailaau o le Enzymatic o mea ia e pulea ai le faiga o meaʻai. O mafuaʻaga autu o le gastrointestinal disorders o faʻamaʻi pipisi: pancreatitis, fibrosis ma isi. O loʻo i ai foi ni faʻafitauli e lua e taʻua o le "secondary" digestive systems, lea e masani ona mafua mai i le tele o taumafa o meaʻai gaʻo, faapea foʻi ma fualaau faisua ma fualaʻau e maua i le fiber. I nei tulaga, o sauniuniga o le enzyme e saʻo ai le faagasologa o le faʻapalapalaina o meaai ma faʻatautaia le gaioiga o le pancreas, lea e faʻagata ai le manaʻo ma le tiga o le manava. O nisi o tuufaatasiga o le enzyme, e pei o Festal, e aofia ai le talo, lea e faaosofia ai le motilea o le gallbladder ma le gaogao. O le mea autu o nei fualaau oona o le fesoasoani lea i le vavaeina o puipuiga, gaʻo ma gaʻo i totonu o le tootoo laiti, ma o se mea faaopoopo o le mafai lea ona faʻamaonia le microflora intestinal.

Faamatalaga o le fualaau faasaina

O le tuufaatasiga o le "Festal" e aofia ai enzymes e fesoasoani i le lomiina o meaai, ma isi mea faaopoopo. E pei ona taua i luga, latou te saofagā i le vave faʻaaogāina o palatini, gaʻo ma gaʻo i le puipui o le intestinal. E aofia ai foʻi le hemicellulose ma le sile extract, lea e faʻaleleia atili ai le gaʻo o gaʻo (o le a latou lagona le manaia ma faʻaleleia lo latou faʻamalosiina ma sili atu le gau o fiber. "Fesoʻotaʻi Feso" i le atinaʻeina o ona lava enzymes i le manava, pancreas ma le tootoo laiti. ma le faʻavavevaveina o le faagasologa o le gaosia o le keke i totonu oi latou e faʻaaogaina le sauniuniga a Feso, lea e maua ai le lelei o le taumafa. A faʻaaogaina lenei mea faigaluega, o le tulaga lautele o le gastrointestinal tract e faʻaleleia afaina fualaʻau toe foi mai i le masani.

E faʻafefea ona inu "Festal"

E tusa ai ma faʻamatalaga tuʻuina atu, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau pe a talafeagai ma taumafataga. O le masani masani o le 1 capsule, ae o maʻi ogaoga, e mafai ona faʻaaogaina 2. E le o se mea e tupu i luga ae o se tasi o fualaau o vailaʻau tele. O lenei vailaʻau e saogalemu tele, o lea afai e te le maua ni enzymes, e mafai ona faʻaaoga mo le tele o tausaga i le laina. Na o le tasi, e pei lava o isi mea, o meafaigaluega e iai ona faʻailoga ma uiga o le faʻaaogaina i ni vaega o tagata, lea o le a talanoaina i lalo.

A e le mafai ona e "Festal"

O faʻamaoniga i le tagofia o fualaau faasaina e mafai ona mumu o le pancreas, gasegase faʻalavelave ma faʻamaʻi ate, lea e tulaʻi ai le maualuga o le bilirubin i le toto. E ui o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le "Festal" e le o fai mai se mea e uiga i ana fegalegaleaiga ma le ava malosi, e tatau ia i tatou taitoatasi ona malamalama o le tuufaatasiga o soo se fualaau faasaina ma le ava malosi e masani ona o mai faatasi ma ni faʻafitauli matuia poʻo le le lelei o le soifua maloloina. E le gata i lea, i nisi tulaga, o le avea o le "Festal" e mafai ona faʻaosofia ai ni faʻafitauli o le maʻi ona e mafua mai i le tele o le faʻalogo i vaega o le vailaʻau. O nei mea e mafai ona aofia ai le mumu, sneezing, nao, manava, ma le tiga o le manava.

E mafai ona ou ave "Festal" ao ou maitaga?

O le tele o taimi, o fafine ua maitaga e feagai ma le tele o faʻalavelave e mafua mai i faʻalavelave i totonu o le tino. O se faanaunauga faifai pea e 'ai i se mea, o se suiga i masaniga pe ae manaʻo i se mea manaia lelei, o meaʻai, e masani ona mafua ai le faʻalauteleina o le kesi, mamafa i totonu o le manava.Faʻafefea ona aloese mai lenei mea? O le tele lava o taimi, e fesili ai tinā faʻamoemoeina pe o le a le mea e fai i se tulaga faapea ma le lautele - pe mafai ea e fafine maʻitaga ona maua Feso? Seʻio tatou faʻataʻitaʻiina. Matou te manatua o lenei vailaʻau faʻatasi ma hemicelluloses ma enzymes. E aoga tele ma vave fesoasoani e taulimaina le mimitiina, lea e mafua mai i le taumafa ma le tuufaatasiga o meaai e le o taumafa. O tali a fomaʻi e pei ona taua i lalo: "Festal" e mafai ona faʻaaogaina i le taimi o ma maitaga ma aʻo faia le susu (lactation). Peitai, e tatau ona manatuaina o le faʻaaoga soo o lenei fualaau faasaina e le o taimi uma e aoga ai. O lea, e mafai ona mafua ai nisi mea e afaina ai le tino, lea e afaina i tina ma pepe. E le gata i lea, o le mumunia o le mucosa o le tautala e tulai mai i le faaaogaina o fualaau faasaina "Festal", lea e mafua ai le le mautonu i le taimi o le maitaga poo isi foi faafitauli.

E faʻapefea ona fesoasoani le vailaʻau i fafine maitaga

O le isi faafitauli e masani ona tulaʻi mai i le faagasologa o le tauaveina o se pepe o le taatele o le tumutumu. Ina ia puipuia lenei faalavelave, e tatau ona e pipii atu i le taimi lava e tasi e te alu ai i le faletaele ma ia aofia ai meaʻai e mauʻoa i le fiva tele i aso taʻitasi. E mafai ona avea ma fua, fualaʻau, laumei, fatu. I le taimi lava lea e tasi, e le tatau ona e aʻafia i le kofe ma le sukalati, ia e itiiti le sukaisa. Laʻau ma le kefir o le a afaina ai le manava. Ae peitaʻi, afai e le mafai e le fua faʻatatau luga ona faʻasaoina le tulaga, ona tatau loa lea ona e liliu i sauniuniga o le enzyme. E faʻapefea ona ave le "Festal" i le taimi o le maitaga? Ia faaeteete nai lo mea masani. I le aluga o le 9 masina, e mafai ona ave se tasi aso malolo i le aso ma e tatau pe a manaʻomia: naʻo le ogaoga o le galala ma le pala. O fafine maʻitaga e tatau ona aloese mai lenei vailaʻau. Faamolemole ia matau e le o tamaitai uma ua faatagaina e ave Festal. O i latou e mafatia i faʻamaʻi ogaoga o le gallbladder poʻo le ate e le tatau ona ave lenei vailaʻau. Ae ui i lea, a oʻo i le maitaga e le fautuaina i le mafaufau o le tagata lava ia, e sili ona lelei le sailia o fautuaga faʻafomaʻi ao le i tagofia le fualaau faasaina. Masalo, o le fofoina o faafitauli o meaʻai, o le a lava mo oe le faia o se auala o le faʻaaogaina o mea faʻalaʻau faʻapitoa, o le faʻaaogaina e faatagaina ma matua saogalemu i le taimi o le maʻitaga. A uma, e muamua ona manaʻomia ona mafaufau mafaufauga o tina i le soifua maloloina o le tamaititi.

"Feso" pe a 'ai

I taimi o aso malolo ma le pisapisao, o laulau e masani ona pupuʻu ma le tele o meaʻai lelei, ae o mea manogi po o meaai vevela. O le tele o taimi, o le tele o nei meaʻai e mafua ai le ita, lea eo faatasi ma le mamafa ma tiga i totonu o le manava, manava ma le gasela. O le mea lea, i taimi o aso malolo, faʻapea foʻi ma ni nai aso mulimuli ane, ua fautuaina e faʻaaoga le enzymes lea e fesoasoani i le vaega atoa o le digestive. "Feso" o fualaau faasaina, lea e aofia ai vaega o le pancreas ma le talo. O mea o loʻo i totonu o le tasi o vaega o lenei vailaʻau. E aʻafia ai le pele i le aoga o enzymes, faʻataʻitaʻi le inumaga atoa, ma saofagā i le gaogao masani ma le faʻamamaina o le mamafa i totonu o le manava. O le faagasologa o le vaeluaina o le fiber laau e faʻaolaina foi e le sauniuni a Festal, lea e faʻafaigofieina ai le faʻasiliina o oloa gaosi oloa, ma le faʻaaogaina o le kesi ma le poloka. O pusa pesalela e ufiufi i se faʻapitoa faapitoa e puipuia ai lo latou gaogao i le manava. E faʻamavae le vailaʻau pe a ulu atu i le duodenum, lea e saofaga i le vave faʻapalaina o meaai.

Pancreatin, Mezim poʻo Feso - o le a le mea e te filifilia?

Ola i se fesuiaiga o ona po nei - galue seia oʻo i le leva o le afiafi ma maua ai ni meaʻai i luga o le alu, e faigata tele ona tausisia lelei meaʻai. I le avea ai o se tulafono, ua maeʻa le aso i se taumafataga manaia ma le mamafa i totonu o le manava.O le tele o tagata e mafatia i le gasegase po o faafitauli i le gastrointestinal tract e fiafia i mea e filifili mo togafitiga: "Festal" poʻo le "Pancreatin", poʻo le "Mezim" - o le a sili atu le lelei e fesoasoani ai i le vave faʻaleleia o meaai? Muamua, o nei vailaʻau uma o sauniuniga ia o le enzyme e totogi ai le le atoatoa i le gaioiga o le galuega faalilolilo o le pancreas ma le biliary - ate. Avea ma Mezim poʻo Festal, pancreatin o le a avea pea ma mea aoga autu i le tuufaatasiga. O lenei vailaʻau e aofia ai le lipase, protease ma amylase - enzymes e tatau mo le faʻaleleia masani. Latou te gaoioi, talepe ma faʻafetaui pulu, gaʻo ma gaʻo. O fualaau uma mo lenei faamoemoe e aofia ai le pancreatin. Ia, o isi faʻaopoopoga e avea ma vaega faaopoopo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le paʻu paʻu o se faʻaopoopoga lea i sauniuniga a Festal, o le mea lea, o le faʻaleleia o vaega uma o mea taumafa ua faʻaleleia ma faʻaleleia atili le lipase. Ia, i isi itu uma lava, o nei vailaʻau e le eseese tele le tasi i le isi. O le a le vailaʻau e sili atu ona talafeagai ma pe o le a le mea e faʻaaoga ai o se fesili a le tagata lava ia, ma sili atu le lelei e filifili ai lau fomaʻi. E mafai ona e gauai atu i le tau, e ui o nei vailaʻau e tutusa tau tutusa. O faʻamatalaga autu mo lo latou faʻaaogaina: faʻamalo, vevela, faʻaitiitia le motumotu o le intestinal, faʻapea foʻi faʻamaʻi masani o le gastrointestinal tract or non-infectious diarrhea.

Contraindications i le faʻaaogaina o Mezima ma isi fualaau tutusa

Ae ui i lea, e tatau ona manatuaina o "Festal" ma "Mezim" o loʻo i ai foi faʻafeagai tutusa mo le faʻaaogaina. E mafai ona taʻua lenei mea o le faamaʻi i totonu o le iniseti, ole gasegase e le o aʻafia ai le tino, faamai pipisi o le pancreatic, faapea foi faʻamaʻi ate. I le taimi lava lea e tasi, e le tatau i se tasi ona galo e uiga i tagata taitoatasi le le faapalepale i vaega o loʻo faia ai nei fualaau.

O mea e tatau ona e manatuaina pe a filifilia fualaau faasaina

O lenei ua e iloa le faʻaaogaina o le pepa "Festal", mai le mea latou te fesoasoani ai, o latou faʻamaoniga ma le faʻailogaina mo tagata gasegase masani, faapea foi ma tina maʻitaga. Ae e taua le manatu o faʻamalositiga faʻasalalau fualaau faʻamaonia e faʻamautinoa ai i le au faʻatau e faapea o "Festal" ma isi auala e fetaui ma soʻo se tagata. E le tatau ona galo ia i tatou i le mea muamua - o vailaau nei. O le mea lea, o le feutagai ma se fomai aʻo lei faʻaaogaina ia mea e manaʻomia pea. A uma mea uma, e ono aliali mai e le gata mai i le le lava o mea e maua mai i enzymes mo le faʻailogaina o meaai, ae ona o se maʻi tuga. Ma o le fesoasoani o nei vailaʻau e le tatau ona toe faʻaaoga i taimi uma. Faʻaauau le mataʻituina lau meaʻai, aua le faʻamaʻaʻaina - ona e le toe manaʻomia lea ona faʻaaoga soʻo se vailaʻau.

Mo nei aso, o le fesili o loʻo tumau pea, fomaʻi a Feso ma Mezim - o le a le mea sili?

O fualaau oona e fesoasoani i le tele o meaai, aemaise lava i le pancreatitis, cystic fibrosis, cystic fibrosis, sauniuniga mo ultrasound, x-ray, faapea foi ma le togafitiga o nisi faamaʻi.

O le faʻatusatusaina o nei vailaʻau e tatau ona tatau ona e iai a latou faʻatusatusaga eseese ma tapulaʻa faʻaaogaina.

Faʻavae vailaau

O fualaau o le Enzyme e talafeagai mo tagata mamaʻi o loʻo mafatia i faʻamaʻi o loʻo i ai le faʻaitiitia o le manava i fafo o le pancreas. O le faʻaaogaina o fualaau oona ei ai le pancreatin e tatau foi i taimi o tausamiga ma aso malolo. O le mea lea, e taua le sailia o le mea e sili ona lelei e faʻaaoga - Festal poʻo Mezim.

Muamua e tatau ona e iloa pe o le a le tuufaatasiga o nei vailaʻau. O fualaau faasaina e aofia ai le pancreatin, lea e maua mai i le paʻu o povi. E aofia ai enzymes:

  • lipase - mo lipid breakdown,
  • amylase - mo le faʻamamaina o gaʻo,
  • puipuigaase - mo le faʻapalapalaina o palatini.

O nei vailaʻau e tatau ona faatusatusa, ona e eseese a latou vaega o ausilali. Lalo o se laulau faʻatasi ai ma faʻamatalaga i luga o le faiga o le faʻasaʻolotoina ma le faʻapipiʻi.

O Mezim, lea e maualuga lona maualuga o le pancreatin, ua gaosia foi.

Hemicellulose e manaʻomia mo le faʻaaogaina o fiber (fiber) meaʻai, lea e puipuia ai le faʻamalosi ma faʻaleleia le faagasologa o le faʻapalapala. E fesoasoani le talo e paʻu i lalo lipids, o fuālaʻau fuālaʻau, vitamini gaʻo, ma faʻaleleia le gaosiga lipase.

Faailoga ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina

O fualaau uma e lua e faʻaaoga mo le solia o le galuega o le exocrine pancreatic. E mafai ona faʻataʻitaʻiina e se tagata tomai faapitoa togafitiga, ae talu ai ua faʻatau atu i luga o le counter, e mafai e tagata uma ona faʻatau i latou.

Fesoʻotaʻiga a Feso ma Mezim i le lisi tutusa. E mafai ona e faʻaaogaina mea taʻavale ma papa maʻa i ia tulaga:

  1. Faatasi ai ma se manulele. E faʻaaoga lenei mea i tagata soifua maloloina oe ua tele naua meaʻai, e iai ni faʻafitauli i le faʻaaogaina o le gaioiga ona o le umi o le immobilization (le faʻamalosia o vaega o le tino) poʻo le ofuina o faʻamau.
  2. I le cystic fibrosis, cystic fibrosis poʻo le pancreatitis. I nei tulaga, o le gaosia o enzymes e oʻo atu ai i le sili atu o le afaina o le pancreas.
  3. I le sauniuniga mo le ultrasound ma le radiography o okeni peritoneal.
  4. Faʻamālōlō togafitiga. O nei mea e mafai ona avea ma faʻasolosolo faʻamaʻi faʻamaʻi-fomaʻi o le faʻaogaina o meaʻai, cholecystitis, oona, aveeseina, poʻo le chemotherapy o le manava, ate, gaselase, poʻo le intestine.

E ui i faʻamatalaga lautele, e eseese feteʻenaʻiga a Feso ma Mezim. E faʻasaina le faʻaaogaina o le Feso i tulaga faapena:

  • faatasi ai ma le faʻavavevave o taimi masani ma,
  • ma faʻamaʻi pipisi,
  • faʻamaʻi faʻamaʻi,
  • faatasi ma lagona taitoatasi i vaega,
  • faatasi ai ma se faʻaopoopoga o mea o le bilirubin,
  • faʻatasi ai ma le faʻalavelave o le manava,
  • i laʻititi laiti nai lo le 3 tausaga.

Pei faʻatusatusa ia Feso, e itiiti le faʻasaina o Mezim:

  1. O le tino pancreatitis i totonu o le laasaga laititi.
  2. Vaʻaia le vailaʻau.

O vailaʻau e faʻataʻitaʻiina ma le faʻaeteete tele i tina maitaga ma tina tausi maʻi.

Talu ai ona e leai se faʻamatalaga i luga o auala o loʻo faʻaaogaina ai le vailaʻau i le taimi o le maitaga ma le vaitaimi o le lactation, o loʻo faʻamaonia mai pe a sili atu le aoga o le faʻaaogaina o aʻafiaga le lelei.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o laupepa

O sauniuniga Enzymatic e tatau ona 'aina i taumafataga. E tatau ona foloina atoa laulau ma taʻavale, ma faʻauʻu ile vai.

O le faʻatulagaga ma le umi o le togafitiga e faʻamautinoa e le tagata tomai faapitoa e auai.

O le umi o fualaau e mai i ni nai aso i ni nai masina ma e oʻo lava i tausaga i le mataupu o le suia o togafitiga.

E iai vailaʻau e le mafai ona e faʻaaoga faatasi ia Feso ma Mezim. E aofia ai:

  • aitema e faʻaitiitia ai le lelei o nei vailaʻau, mo se faataitaiga, Rennie,
  • Cimetidine, faʻaleleia le aoga o sui o le enzyme,
  • vailaau faʻamaʻi, PASK ma sulfonamides, talu mai le faʻafoega tutusa ma Festal poʻo Mezim faʻalauteleina a latou faʻalauiloa.

O le faʻaaogaina vave o sauniuniga o le enzymatic e oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o vailaʻau o loʻo iai le uʻamea.

E iai tulaga manaʻomia mo le teuina o fualaau. E tatau ona teuina le teuina i fafo mai le mafai e tamaiti. O le fua o le vevela mo Mezim e oʻo atu i le 30 ° C, mo Festal - e oo atu i le 25 ° C.

O le ola ola o fualaau faasaina e 36 masina. A maeʻa lenei taimi, o le faʻatagaina o fualaau faasaina e matua faʻasaina.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

E seasea lava o Mezim ma Festal ma pancreatitis ma isi faamaʻi e mafai ona mafua ai ni mea leaga.

Ina ia aloese mai taunuuga le lelei, e tatau ona e mulimuli i tofiga uma a le tagata tomai faapitoa.

E le gata i lea, e tatau ona e mulimulitaʻia ma le manino ia faatonuga i le faʻapipiʻi faapitoa.

O aʻafiaga autu o fualaau faasaina e aofia ai:

  1. O le maʻi lesepese: faamaʻi, manava, vevela faʻalavelave, faʻalavelave, vomia, lagona o le tiga i le itu o loʻo aʻafia.
  2. Aluʻi: faʻateleina le lapataiga, mūmū o le paʻu, faʻafefe, sisiva.
  3. I tamaiti aʻoga aoga, o le ita o le mucosa ma le gaʻo e mafai ona tupu.
  4. Siitia le uric acid i le urine ma le toto.

E ono mafai ona iloa e se tagata faailoga o le televave o Feso poo Mezim. I le avea ai ma tulafono, hyperuricemia ma hyperuricosuria (faʻapupula i le maualuga o le uric acid i totonu o le toto). I ia tulaga, e tatau ona mumusu e ave le sui elekene ma faʻaaoga faʻamalo.

Ae ui i lea, o na uiga le lelei e tupu i ni tulaga e le masani ai. O le mea lautele, o vailaʻau e saogalemu mo le tino o le tagata.

I lenei tulaga, o sauniuniga o le enzyme e mafai ona fesoasoani, o le i ai o lea mea e le o se nofoaga i tagata uma. O fualaau nei e faatonutonuina ai le faʻaogaina o meaʻai. E aofia ai, ae le gata mai i. E mafai foi ona latou fesoasoani i faafitauli e fesootaʻi ma le pancreas. ma - o sauniuniga ia o le enzyme e faʻatonutonuina ai metabolic processes, faʻamaonia le tuinanau.

O Feso o se sauniuniga tuʻufaʻatasiga e aofia ai le talo, lea e faʻaosofia ai le motauli o le gallbladder ma le vavae. O le galuega autu a lenei vailaʻau o le faʻamavaeina o aʻafiaga, gaʻo ma gaʻo i totonu o le inumaga laiti. Fesoʻotaʻi aoga mo lona gafatia e faʻafaigofieina le microflora intestinal. O le vailaʻau e faʻamalosia le gaosia o ana lava enzymes i le manava.

Mezim, e pei o le fale, e aofia ai enzymes pancreatic: ampilase, lipase ma le protease. E pei o le fale, meki le mezim e faʻateleina ai le gaogao ma le faʻaaogāina o palatini, gaʻo ma gaʻo. O faʻamatalaga mo le pancreatitis, o le pala, o le faʻaaogaina o meaʻai gaʻo tele, ma isi faʻamaʻi. E mafai foʻi ona e faʻaaogaina faʻamaʻi.

E faʻapefea ona ese le tausamiga mai le mezim

E taua le taʻuina o le faavae o mezima ma le ave e aumai mai le paluga o se puaa povi povi. Ae ui i lea, o le tausamiga, mo se faʻataʻitaʻiga, e aofia ai le keke, e le oi totonu ole mezima. Ma o le eseesega tele lenei. E fesoasoani le Festal e faʻamalo le kulimi mai le tino, ma gaʻo pe'ā faʻapalaina e faʻaititia i ni mea laiti. E le maua e Mezim ia meatotino. A leai, o nei vailaʻau e itiiti lava mai le tasi ma le isi. E faʻalagolago i uiga taʻitasi o le tino o tagata taʻitoʻatasi. O le tausamiga e sili atu mo se tasi, o le mezim e mo le isi. O le eseesega o le tau. Festal o se vailaʻau faʻasaina, o Mezim o le Siamani, o lea e sili atu le taugata.

Ae peitaʻi, pe a fuafua e faʻataʻitaʻi le tasi po o le isi fualaau faasaina, e tatau ona manatuaina o vailaʻau taʻitasi e iai, o lea e manaʻomia ai lau faitau ma le totoa. O le mea e te manatu o le ogaoga o le gasegase e mafai ona avea ma se gasegase tuga. E tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi.

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o le festa ma le mezima o faʻamaʻi faʻamaʻi pea o le gastrointestinal tract i le laasaga o le vevela, faʻamaʻi pipisi o le gasegase, faʻaogaina i totonu o le manava, ma isi. O lea la, o le faʻaaogaina o le festa ma le mezima e le mafai ai ona faʻaaogaina e mafai ona oʻo atu ai i faʻafitauli o nei faʻamaʻi.

O le gaioiga malosi i le vailaʻau o le pancreatin.

A faʻaaogaina Mikrasim e faʻateleina le gaogao o gaʻo, gaʻo ma pulu. Ole vailaʻau e le o aʻafia mai i le gastrointestinal tract ma e iai sona aʻafiaga i le lotoifale. E alu ese mai le tino ao faagasolo le gaioiga masani.

E i ai se eseesega i le va o fualaau

Fesoʻotaʻi ma le Pancreatin i se tasi o vaega faʻapitoa faʻakomepika - sauniuniga o le enzyme. Ae e le mafai ona taʻua i latou tutusa foliga tutusa o le mea galue. O a latou eseesega eseese o loʻo taʻoto i le tuufaatasiga. O le laulau o loʻo faʻaalia ai igoa o vailaau o loʻo tuʻufaʻatasia ma a latou gaioiga i le 1 papa.

Igoa o mea aogaFesoPancreatin
Pancreatin, faʻatasi ai ma le eletene:

amylase

192 mg

4500 iunite

100 mg

1500 PIECES

Hemicellulose50 mg
Vaevae vaega25 mg

O le tuufaatasiga o lauulu o papatusi e matua ese lava. Ae taʻitasi i latou ma puipuia mai le gaioiga o le suka.

Faʻalogo! O Pancreatin e maua mai i fale gaosi oloa tumaoti. O le mea lea, ei ai se eseesega o fualaau o fualaau faasaina. I luga o le pusa o loʻo faʻaalia pe o le aofaiga o pancreatin (100 mg, 125 mg, 250 mg), poʻo le numera o iunite o le protease (25 PIECES).

Mai le laulau ua manino ai o le gaioiga a Feso e faʻavae i luga o fesoʻotaiga vavalalata o vaega taua e tolu.

Le fea e sili atu: Festal poʻo Pancreatin

O le faia o se faaiuga e naʻo le tuufaatasiga o Festal poʻo Pancreatin e sese. Faʻalagolago i le tulaga o le tagata maʻi, o fualaau faasaina e ese ai. E tofu i latou ma ona lelei ma mea le lelei.

Taua! O le i ai o se allergy i soʻo se mea mai le tuufaatasiga o Festal ma Pancreatin o se faʻalavelave e 100% i le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Lelei ma le le lelei o Pancreatin

O Pancreatin sa i ai i le maketi falemaʻi mo sina taimi. I le taimi lea, ua ia faʻavaeina o ia o se fualaau lelei i le togafitiga o le pancreatitis. Ae faʻaopoopo i lenei mea, o loʻo i ai le tele o faʻamanuiaga e iloagofie ai mai ana analogues:

  1. Le tau maualalo. Faatasi ai ma togafitiga mo se taimi uumi, o le a avea lenei mea ma mea e sili ona taua pe a filifilia se fualaau faasaina.
  2. O se tulaga maualalo o aʻafiaga itu na lipotia mai.
  3. Talu ai o Pancreatin e gaosia i Rusia e le tele o kamupani falemaʻi, e leai se faigata i le sailia ma le faʻatauina o vailaʻau.

O faʻafitauli sese, o le faʻaalia o faʻamaʻi i le vaega (masani lava i vailaʻau e fausia ai le atigi o le laulau), faʻapea foi ma le maualalo o gaioiga o le enzymes i se laʻititi laʻititi, ua maitauina.

Faʻapitoa ma le le lelei o Feso

O le eseesega tele o Festal, lea e iloagofie ai le vaega o sauniuniga o le enzyme, o lona uiga faigata.

  1. Ona o le maualuga o le puipuiga, lipase, amylase, o le pancreatin e faʻaumatia ai meaʻai i ni vaega faigofie vave.
  2. Hemicellulose e faʻaolaina ai le malepelepe o fiva, lea e faʻaaogaina ai faʻamaoniga o le afaina.
  3. O vaega o le bale ei ai le aafiaga o le choleretic, faʻaleleia le faʻaleleia o gaʻo ma fuamoa gaʻo.

Ae o le i ai o mea faʻaaoga faʻaopoopoga e faʻalauteleina ai le lisi o faʻamaʻi, lea e mafua mai i le le lelei o le fualaau faasaina. E le fautuaina Feso i tulaga nei:

  • gasegase tino
  • faʻavavevavega o le pancreatitis o le taimi masani,
  • gaioiga o le ate,
  • faʻalavelave o le gallbladder ducts,
  • suppuration o le gallbladder (faaputuputu o le tulei i totonu o lona pulou).

E le gata i lea, o Feso e foliga mai o aʻafiaga, lea e masani ona faʻaalia i le atinaʻeina o le manava.

O a faaiuga e mafai ona tosina

E ui lava i eseesega i sauniuniga, e maitauina e fomaʻi se tutusa tutusa i taunuuga o togafitiga ma nei sui. O le mea lea, o le lelei o le tulaga o le maʻi o le ai ai i vailaʻau uma. Ae o loʻo i ai pea ni faʻaaliga:

  1. Afai ei ai ni faʻafitauli i le pancreas ma le gaioiga o le gallbladder, e aoga le tuʻuina atu muamua o Festal.
  2. I le pancreatitis e le masani ai, o le filifiliga o pancreatin o le a sili atu ona tauamiotonuina, ona o loo i ai naʻo enzymes pancreatic. Ona o lenei mea, o aʻafiaga le lelei o le fualaau faasaina e itiiti lava.
  3. Ina ia faʻaitiitia taunuuga o le taumafa poʻo le taumafaina o meaʻai gaʻo, e taua le ave o Festal (ona o le tuufaatasiga ma le aofaiga o UNITs o le enzyme taitasi).

O le filifilia o tupe mo le faʻaleleia o otaota, o ona faafitauli e le o fesoʻotaʻi ma suiga faʻaleaga, o loʻo faʻatinoina. O nisi taimi o uiga taʻitasi o le tino e filifilia ai le filifilia o vailaʻau mo le maʻi. O le tau taugofie o Festal ma Pancreatin e le lavea ai le taga a le tagata.

Ae afai ei ai se masalosaloga o se maʻi oona, e manaʻomia le faʻatalanoaga a le fomaʻi.E taua le faʻamaonia muamua o le siama, ma na o le amata togafitiga. O le togafitiga o le tagata ia te ia lava i le tele o tulaga, e mafua ai ona faʻaleagaina le tulaga.

O le a le eseesega i le va o Mezim ma Feso?

O Mezim o se lauiloa Siamani sauniuni, tuʻuina atu i ni pepa se tolu: Malosi, 10000, 20,000 (20 poʻo le 80 fasi vaega i le pusa). O le eseesega i le va oi latou ua na o le aofaʻi ma ua fuafuaina e le aofaʻi o enzymes o loʻo i totonu o le tasi papa. E faitau afe o iunite faavaomalo e fuaina le aoga o le lipase, o le enzyme autu e nafa ma le talepeina o gaʻo. O le maualuga o lenei faailoga, o le "malosi" o le fualaau faasaina.

I le faaopoopo atu i le lipase, o Mezim e aofia ai le protease (o le vaeluaina o puipuiga) ma le amylase (o le gau o gaʻo). O a latou gaioiga e fuaina foi i iunite, ae talu ai ona o le le atoatoa o le liposory deficiency e mafua mai ona o le le atoatoa o le lipase, o le faasologa o sauniuniga pancreatin i tulaga o gaioiga o loo faailoa mai e le lipase units.

Mezim Forte - 20 Pusa

O French Festal e aofia ai foi nei enzymes, e sili atu nai lo Mezim Fort, ae e itiiti ifo i le Mezim 10 ma le 20,000 (tagai i le faatusatusaga i lalo). Maua i le 20, 40 poʻo le 100 ipu. O le mea autu e vaʻaia Feso mai Mezim o le i ai o pitonuʻu ma hemicellulase vaega i papa taʻitasi. O lenei faʻaopoopoga e maua ai se faʻateleina o le auai i fualaau faasaina i le gaosia o meaai.

  1. Vaevae vaega :
    • faaleleia atili le lipase i le vaevaeina o gaʻo,
    • faʻaleleia lelei le faʻasaina o le gallbladder i le dyskiniia,
    • fesoasoani i le faʻaaogaina o vitamini gaʻo,
    • maua sina aafiaga itiiti ona o le faateleina o le motumotu ile intestinal.
  2. Hemicellulase - O le enzyme e nafa ma le malepe o le fiva laau i le inumaga. I se tagata soifua maloloina, o lenei vailaau i le tele o aofaiga e maua mai i le microflora masani. I le tulaga o le le atoatoa i le normoflora poo le le atoatoa o lenei enzyme, amataina le faagasologa o le faʻamalosi, faʻaalia i le sili atu o le gaosiga o le kesi ma le pala. Ole numera o hemicellulase i le tasi papatini o Festal e le tele naua e faʻamautinoa ai le sui atoatoa o lona le atoatoa i tulaga o faʻafitauli o le intestinal, e mafai ona tatou faʻalagolago i se fesoasoani.

O le a le mea e filifili?

O fualaau faʻamaʻi uma ua faʻaaogaina i le gastroenterology mo se taimi umi ma ua faʻamaonia lelei lava i latou. Filifilia i le va o Festal poʻo Mezim, e sili atu ona alu ese mai le suʻesuʻega na faia e le fomaʻi. Mezim 10,000 poʻo le 20,000 e sili ona lelei mo togafitiga faʻaletausaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le pancreatitis masani, filifilia o le sao ole vailaau palapala. Mezim Forte poʻo Festal e ave faʻatasi pe leai foi e fesoasoani i le faʻalaumalie. E fautuaina foi Festal i le i ai o le DZhPV (hypokinetic type), i taimi o taumafa e manaomia ai le faateleina o fiva (greens, bran, vegetables) i le taumafataga, faatasi ai ma le taofiofia e fesootai ma meaai paleni le talafeagai.

E mafai ona tupu ni faafitauli faʻalavelave mo mafuaaga eseese, o se tasi o ia mea atonu o se faʻafitauli o le pancreas ma, o se taunuuga, o le le lava o nisi o hormones ma enzymes. I lenei tulaga, o tagata gasegase ua faatonuina fualaau faasaina e totogi ai moli elemene vaivai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea faʻapitoa a Feso o se tau faʻatau ma sili atu ona taugofie lea e mafai ona fesoasoani i le tino e taulimaina se faafitauli oi ai nei.

O fualaau faasaina "Festal"

O le pancreas e iai sona tino faapitoa i le tino - e maua mai ai le pancreatin - o se enzyme lea e fesoasoani i le faagasologa o le faʻailogaina o meaai, faʻamaonia elemene taua ma aveesea faʻasologa e le tatau ai i feces. Afai o le pancreas mo nisi mafuaaga e le lelei pe leai foi, e manaʻomia e se tagata ni vailaau faʻapitoa, e pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, Feso. O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻatau fualaau o loʻo taua i lalo:

  • ava malosi po o le faʻaleagaina o le ate,
  • cirrhosis
  • taunuuga o cholecystectomy (aveeseina o le gallbladder),
  • o le dyskinesia o le talo,
  • dysbiosis ma le le mautonu o le faasoasoaina o le pule a le gallbladder,
  • Malabsorption - o se soliga o le faʻaaogaina o le faʻaogaina o meaʻai i totonu o le tootoo laiti,
  • gastritis
  • duodenitis
  • cholecystitis.

Faʻatasi ai ma se faʻamaoniga saʻo, o le fomaʻi o loʻo faʻamatalaina le togafitiga talafeagai mo vailaau faʻasoifua maloloina i le tagata maʻi, lea e aofia ai mea e pei o le masani a Feso. Faʻatau pe taugata, matua tutusa pe foliga tutusa, ae ese i le tuufaatasiga - o le fomaʻi e filifili.

E faapefea ona galue le vaega galue?

O fualaau faasaina "Festal", o faailoilo mo le faaaogaina o lea mea o le soliga o le gaosia o otaota mo nisi mafuaaga, o se oloa lauiloa tau vailaau. E aofia ai vaega taua e tolu:

  • pancreatin
  • hemicellulose,
  • mago vevela bile.

O le Pancreatin o se mea faalilolilo faʻailoga e aofia ai enzymes tolu pancreatic - amylase, lipase, ma le protease. O ia e nafa ma le faʻamavaeina o puipuiga, gaʻo ma gaʻo i totonu o fausaga faʻaogaina. Hemicellulose, i le avea ma vailaau o le ballast, e fesoasoani i le faʻavaveina o le faʻaleleia o meaai faʻapalaina e ala i le manava. O vaega eleʻele e fesoasoani e faʻasalalau ai le faʻatinoina o le faiga o le biliary - o le faʻaogaina o lelei ma sphincters e aafia i le tafe o talo.

I le faaopoopo atu i vaega taua e tolu, o le sauniuniga a Feso e aofia ai se faʻalavelave o mea faʻapitoa:

  • acacia gum,
  • glycerin
  • glukose vai
  • gelatin
  • calcium carbonate
  • suauu
  • macrogol
  • methyl paraben
  • manu ola,
  • manuia
  • talisa paʻu
  • titanium dioxyide
  • celhiophate
  • ethyl vanillin.

O nei vaega uma e faʻapitoa pe faʻamalosia atili ai le tofo.

Vaʻaiga tutusa

Masalo, i totonu o fale falemaʻi fale uma o loʻo i ai le fualaau oona "Festal". O le a le mea na ia fesoasoani mai ai? Mai le vaivai i totonu o le manava, mai le afaina, afaina, masani ona mafua mai ona o le leai o ni meaʻai. O le toʻatele oi latou o loʻo feagai ma i latou na foia nei faafitauli uma e ala i le mauaina o faʻamatalaga tau falemaʻi.

O le masani a Feso e sili atu le taugofie pe sili atu foi le taugata - o se tasi o talosaga sili ona masani mai fomaʻi. O se fualaau taugofie o le a avea ma se mea e sili ona lelei - o se vailaau e na o le tasi le vaega e galue ai ma tauaveina lona igoa. Mo Festal, o le vailaʻau faʻasaina o Pancreatin. I totonu, i le faaopoopo atu i le tino pancreatic complex ma vaega e fausia, e leai se mea. Ae o lenei fualaau faasaina e faatolu ona sili atu le taugofie nai lo Feso ma o lea e masani ona i ai i manaoga masani i totonu o tagata faatau.

O se tasi o faʻatau fualaau faʻatau i vailaʻau faʻapitoa o Festal. O le a le mea e fesoasoani i ai lenei fofo? Mai i le mativa leaga ma le soifua maloloina e mafua mai i lenei mea. Ae o loʻo feagai foʻi le faʻamaʻi Mezim ma faafitauli e tasi.

O lenei vailaʻau e le mafai ona taʻua uma e tutusa ma "Festal". I le avea ai o se vaega taua, e naʻo le pancreatin e galue ai. E leai se hemicellulose, poʻo ni vaega o talo manu e i ai i Mezima.

O faʻamatalaga mo le faʻaogaina o lenei vailaʻau e fetaui ma faʻamatalaga mo le faʻaogaina o Festal. Ae o le talitonuga maumaututu e le mafai ona taliina le fesili: "Feso" poʻo "Mezim" - o le fea e sili atu? "Naʻo se fomaʻi, i le suʻesuʻeina o le talaʻaga o le tagata maʻi, na ia faia ai se faʻamaoniga - o le mafuaʻaga o le mativa leaga, o le a mafai ona fuafua po o le fea o fualaau e sili ona lelei e le tagata maʻi.

I le tau o Mezim, e toetoe lava o le afa o le tau o Feso i le ituaiga o mea e gaosia ma le numera tutusa o laupepa i totonu o le afifi.

O le tutoatasi o Feso o le taugofie lea o le Enzistal. E tolu vaega galue o loʻo galulue i lenei sauniuniga, e pei lava o sauniuniga a Feso. O le fua o le faʻalavelave faʻalavelave e talitutusa lava i fualaau faʻasaina uma, faʻapea foi ma le mauaina o le numera tutusa o laupepa i totonu o le afifi.

A fesiligia pe sili atu ona lelei le faʻatau o Enzistal poʻo Festal e fesoasoani i le faʻaogaina o otaota, o le tele o tagata gasegase e filifili mo le fualaau muamua, e sili atu le taugofie.Ma afai e manaʻomia le faʻamautuina o le gasegase mo se taimi umi e ala i le faʻaaogaina o vailaau faʻamaʻi, o le faʻamaonia e oo lava i ni nai rubles mai le afifiina o fualaau faasaina e tele.

E tele taimi e mafai ai ona e faʻalogo pe faʻapefea ona talanoa tagata o loʻo i ai ni faʻalavelave faʻaogaina e uiga i Omez. O le fesili e tulai mai: "O le a le aafiaga o le Omez ma e mafai ona faaaoga i togafitiga e ala i le sui o Feso?"

O le vaega malosi o le fualaau o Omez o le omeprazole, o se vailaʻau e faʻaitiitia ai le pule faakomepiuta o le eleʻele o le hydrochloric i totonu o le manava, faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi e aʻafia ai le faaleagaina o le mucosa gastric ma le ulutala duodenal. E matua faigata lava ona filifili le mea e faʻatau pe faʻaaoga i le togafitiga o faafitauli o meaʻai - "Festal" poʻo le "Omez", ona o nei vailaʻau eseese eseese, latou te le vavalalata i soo se auala i la latou galuega, i le i ai o vaega eseese o galuega.

O le fesili pe faʻaaoga nei vailaʻau i le taimi lava e tasi poʻo le togafitiga faʻatasi ma le tasi fualaau faasaina e faatoa mafai ona amata pe a maeʻa le vasega o togafitiga ma le isi, e mafai ona filifili e le fomaʻi. E leai ni faʻasalaga i le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina uma, ae o le faufautua o ia togafitiga e tatau ona talanoaina ma se tagata tomai faapitoa.

O le a le mea e filifili?

E masani ona faʻalogo tagata faʻamaʻi falemaʻi i le fesili: "Pancreatin" poʻo le "Enzistal", "Festal" poʻo le "Mezim" - o le a sili atu ona lelei le faʻatau? "Festal" ma le "Enzistal" o ni uiga tutusa i le mea faigata o mea gaioiolosi, lea e aofia ai, e faaopoopo atu ile pancreatin, hemicellulose ma le pale.

I le tele o tulaga, e taʻitaʻia tagata e ala i iloiloga a isi tagata faʻatau po o tagata masani na latou aveina soʻo nei tupe, faapea foi ma le tau, ma talitonuina afai e tutusa lelei fualaau, aisea la e tele ai le totogi e maua ai se tali tutusa. O se tasi o se lagolago o le mea tuai, o le faamaonia ma lona fiafia ia Mezim, aʻo talitonu se tasi e na o mea fou lava e maua i le tau maualuga e mafai ona foia le faafitauli i le faatauina o Festal. O le faaupuga "pe toafia tagata - tele manatu" o loʻo galue i le tulaga o nei fualaau faasaina.

Festal ma Mezim o vailaʻau faʻamalosi lauiloa. E ave uma mo le togafitiga o faʻamaʻi gasegase, ma faʻaumatia ai faailoga o le vevela. O le gaioiga malosi i fualaau uma e lua, o le pancreatin, e maua mai le pancreas puaa.

Fesoʻotaʻiga Feso

Tuuina atu i le ituaiga o mea e gaosia i totonu o fale. Pancreatin o se mea malosi e aofia ai enzymes oona:

  • amylase - e aofia ai i le gaogao o gaʻo,
  • lipase - talepe i lalo gaʻo,
  • puipuigaase - talepeina lalo o palatini.

O le tuufaatasiga foi e aofia ai vaega o talo ma hemicellulose. E fesoasoani fesoasoani o le talo e faʻatau meaai. O le enzyme o le hemicellulose e aafia i le gaogao o fiva laau.

A maeʻa le faʻaaogaina o Feso, e faʻamalolo le eletise malosi i le tootoo laiti, i le mea o loʻo i ai sona aʻafiaga.

O vailaau faʻasaʻo ua faʻaalia i tulaga nei:

  • le mautonu o le galuega o le panocreatic exocrine,
  • afaina, le manava e le afaina,
  • afaina o le manava
  • faasalalau faʻamaʻi ate,
  • gastritis tumau, colitis, cholecystitis, duodenitis.

I tagata gasegase e aunoa ma ni faʻalavelave, o loʻo faʻaaogaina le vaega o meaʻai e faʻaleleia ai otaota.

O le fualaau faasaina ua faailoa mai mo faamaʻi o le esophagus, faapea foi ma le sauniuni mo le ultrasound, suesuega o le tino-numera o le tino.

Faʻailoga i le tofiga o Feso:

  • hypersensitivity
  • hepatitis
  • gasegase tino
  • faʻavavevavega o le pancreatitis o le taimi masani,
  • foia le ate
  • gasegase o le hepatic poʻo le muaʻi sau,
  • lanu
  • mumu mumlentia o le gallbladder,
  • hyperbilirubinemia,
  • faʻalavelave ile manava,
  • vavave i le manava,
  • gallstone faamaʻi
  • tausaga e oo atu i le 3 tausaga.

O fafine maʻitaga ma lapatai ua faʻamaonia ma le faʻaeteete.

Saili lou tulaga lamatia mo faʻafitauli o le hemorrhoid

Ave se suʻega i le initaneti mai suʻe suʻesuʻe

Taimi o suʻega e le sili atu ma le 2 minute

7 faigofie
o mataupu

94% sao
suega

10,000 manuia
suʻega

  • afaina o le tino (mimiti, paʻu o le paʻu, lacrimation, gutu o le isu),
  • malfunctions o le faʻaogaina o le tino (tiga o le manava, inu, manava manava),
  • hyperuricemia, hyperuricosuria, faʻaaloalo o le mucosa o le waha ma le aus (tupu pe a ave se faʻatelega o fua).

Mezima Tagata

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina Mezim e aofia ai le pancreatin. E mafai e le pancreatin enzymes ona fesoasoani i le suʻeina o proteins, gaʻo ma gaʻo, ia e taua tele i le tele o gaioiga o le tino.

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e taulai i le atinaʻeina o ana lava enzymes o totoga i totonu. E amata ona gaosia lelei le talo, toe faʻafoʻisia le faʻaogaina o meaʻai. O lenei mea e mafai ai e oe ona eliina ma faʻafefeteina meaʻai sili ona mamafa, mamafa.

O le Mezim e faʻamalolo mai i ni pepa e mafai ona sosoʻo. Na te puipuia le gaioiga galue mai aafiaga o le suka gaosia. A aunoa ma lea atigi, o le a faʻaitiitia le faʻafitauli.

O le fualaau faasaina ua faailoa mai i tulaga nei:

  • maʻi o le pancreas
  • chronic pancreatitis
  • afaina, afaina, manava,
  • cystic fibrosis,
  • togafitiga o le vaega o meaʻai ma le ate,
  • le le atoatoa o le enzyme pe a uma le taotoga i luga o le manava po o le manava,
  • sauniuniga mo suʻega faʻataʻitaʻi.

Ole fualaau faasaina e le tatau ona faʻaaogaina mo le tino pancreatitis, faʻavavevave o le pancreatitis masani, hypersensitivity. E faʻatagaina fafine fananau ma faʻamaonia. Ae e taua le manatu o suʻesuʻega lelei i nei vaega e leʻi faia.

O le tele o taimi, ao ave le vailaau, o itu nei e aʻafia ai:

  • fomaʻi i le ituaiga o urticaria,
  • manava, manava, vevela, vomia,
  • le le mautonu i le mea na tupu.

Le tutusa o le tuufaatasiga

I nei fualaau faasaina, o le mea e tasi o le gaioiga o le pancreatin. Ae o le fuainumera o enzymes e ese si ese. O le mea lea, i le 1 papalama Mezima o loʻo aofia ai:

  • 3500 iunite o lipase,
  • 4200 iunite o le amylase,
  • 250 iunite o puipuiga.

O le tuufaatasiga e aofia ai vaega fesoasoani:

  • microcrystalline cellulose,
  • carboxymethyl starch sodium masima,
  • colloidal silicon dioxide,
  • magnesium stearate.

  • 6000 iunite o lipase,
  • 4,500 iunite o le amylase,
  • 300 iunite o puipuiga.

E aofia ai foʻi:

  • 50 mg hemicellulose,
  • 25 mg bovine bile extract.

O isi vaega i Feso e:

  • suauu
  • manuia
  • gelatin
  • dextrose
  • celhiophate
  • ethyl vanillin
  • acacia gum
  • titanium dioxyide
  • macrogol
  • glycerol.

O le mea lea, o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e tutusa. Pau lava le eseesega o le gaoioiga o le enzymene o enzymes ma tagata e afaina. Pe a faatonuina ia Festal poo Mezim, e tatau i le fomaʻi ona amanaʻia nei foliga.

O le a le eseesega i le va o Feso ma Mezim

O sauniuniga e iai ni nai feeseeseaiga itiiti:

  • Mezim e itiiti ni enzymes, o lea e manatu ai e saogalemu. O le fualaau faasaina ua i ai le manogi o le manogi. O le lisi o faʻailoga e puupuu, aua leai se talo i le tuufaatasiga.
  • E iai le manaia o Feso, ae e le mafai ona faʻaaoga mo ni faʻamaʻi. Se lisi tele o faʻasalaga.

O tufuga eseese e gaosia fualaau faasaina. O le fale e maua mai e se kamupani faʻapitoa a tagata Initia, o Mezim na faia e le Siamani. E taua foʻi le taugofie o Mezim nai lo Feso. E ui o tau i falemaʻi eseese e mafai ona fesuisuiaʻi.

O le a se mea sili atu e faʻaaoga ai Feso poʻo Mezim

Ua leva ona faaaoga uma fualaau faasaina i le gastroenterology ma ua faamaonia ai i latou lava, ua faigata ai ona filifili. Ae faʻavae i luga o le tele o iloiloga a fomaʻi ma tagata gasegase, e mafai ona tatou faʻamaonia:

  • E lelei fetaui lelei Mezim mo togafitiga umi mo faʻamaʻi pipisi ma le faʻalaumalie.
  • E le tatau ona faʻaaoga Feso mo faʻamaʻi o le ate ma le gall vladder.E sili atu le faʻaaogaina o lenei vailaʻau mo sina taimi puupuu.
  • O vailaau faʻamaʻi uma e fai ai se galuega tele ma faʻamaoniga o le fafagaina. Ae i le taimi lava e tasi, e le mafai ona taʻua se tasi fualaau e sui ai se tasi.

Mezim ma Festal o vailaau ia, e na o le fomaʻi e tatau ona faatonuina. Pe a filifilia, o le ogaoga o le faʻamaʻi ma uiga taʻitasi o le tino ua amanaia.

I falemaʻi, e tele fualaau faʻatau e faʻatau e foia ai faafitauli ma le gastrointestinal tract, o le sili ona lauiloa o Festal ma Mezim.

O faʻatinoga o fualaau taʻitasi e faʻalagolago i uiga o le tino. E mafai ona e suʻesuʻeina faʻapitoa i aʻafiaga o ia mea taʻitasi. Ae e sili atu le suesue i sauniuniga o le enzyme ua faʻamatalaina e fesoasoani ai i le vaega o meaʻai.

O a sauniuniga o le enzyme mo?

I totonu o la tatou tino o loʻo i ai ni mea faapitoa - o enzymes e paʻu i lalo, fesoasoani i le faʻamalosi ma aveese meaai. Afai e leaga le faʻaogaina o le tino, e mafai ona tupu se faaletonu o nei vailaau, ona amata ai lea o faafitauli ma mea le lelei ma le gastrointestinal tract.

O auala e sili ona aoga mo le gaosia o enzymes o le pancreatin - o le vaega autu o Feso ma Mezim. O se vaega sili ona saogalemu e aofia ai le lipase, amylase ma le tatau. A aunoa ma nei enzymes, e le mafai ona gaoioi le fualaau otaota.

Fesoʻotaʻi mai Festal ma lauiloa talu mai aso o le USSR. O loʻo i ai vaega o le pancreas ma le talo, lea e aʻafia ai le aoga o enzymes. O le siʻosiʻese o le puluʻu e fesoasoani i le faʻafefe o gaʻo i totonu o le manava, lea e aliali mai ai le afu ma le vaivai. O le faatonutonuina o le galuega a le bowel, o le talo e faʻalauteleina ai le nofoa faʻasaʻo.

O le mafuaʻaga autu o Festal o le vaevaeina o gaʻo, proteins ma gaʻo i totonu o le togafiti laiti, faʻamautuina o le microflora i totonu o le manava ma le faia o a latou lava enzymes i le manava.

O le gaʻo o loʻo faʻamalieina e Festal ona o ana mea taua.

O le gaioiga i totonu o le manava o le fiva laʻau o loʻo pulea foi i Festal, lea o le a faafaigofieina ai le faʻasiliina o mea totino ma puipuia ai le poloka.

O le saofaga i le gaosia o ona lava enzymes i le gastrointestinal tract, o Fesoʻetai foi e faʻavaveina ai le faagasologa o le gaosiga o le talo, faʻamaonia le faiga o fualaau oona.

E faʻaaogaina Feso i le togafitiga o faʻamaʻi gasegase o le gastrointestinal, e faʻaleleia ai otaota, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina i le ofuina o se auvae faʻamalosi ma ia saunia mo se suʻega x-ray o le tino.

Faʻasalaga o le toto, ma faʻamaʻi pipisi o le pacreas ma le ate, e le o faatonuina Feso. I nisi tulaga, o le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai le afaina o le tino i vaega o lona tuufaatasiga.

I le tulaga o cholelithiasis, pe a faasaina mea faasaina, ma i se uiga o le manava, e le tatau ona faʻaaoga Feso, talu ai o loʻo i ai le auala masani.

E ui lava o Feso o loʻo faʻataʻitaʻiina mo tina maitaga ma tina tausi maʻi, o lona masani ona faʻaaogaina e mafai ona mafua ai le faʻamaʻi o le tino ma e oʻo lava i le mumu o le mucosa.

E faapefea ona tali mai tagata maʻi?

« Afai e te faʻafuasei ona 'ai i se mea e le lelei tele ma e le vave malamalama, e sili atu le ave o se pusa o Feso e faʻaitiitia ai le ono mafai ona' inuina. I le ala, e tasi le mealilo. Afai e te ave le pulu i le taeao o Ianuari 1 ma se vaiinu vaivai, o le a maleva le vave. E ui lava ou te le fautuaina le aveina o le fualaau faasaina ina ia le amata ai ona paie le pancreas. E sili atu le mulimuli i le taumafataga ae le faatagaina ni mea e sili atu. " Marina Poroshina, Petrozavodsk.

« Ou te faʻatau le tagata Initia, e masani lava pe a uma se ituaiga o taumafataga tele. O nisi taimi e mafai ai e loʻu tino ona tali leaga i le gaʻo gaʻo po o le sisi. Ona avea lea o Festal ma se faaolataga, e tasi le laulau e lava mo mea uma e toe foi i le masani. Ma ou te talia foi Mezim pe a leai se Feso i le taimi nei. Ae aiseā e totogi ai le sili atu mo le aafiaga tutusa? " Elena, Moscow.

O Mezim e foliga tutusa ma gaioiga ia Festal.E aofia ai lipase, ampilase ma protease - enzymes mo le gaioiga o le pancreas. E fesoasoani Mezim e faʻamalo ma faʻafefiloi proteins, gaʻo ma gaʻo. O loʻo faʻamatalaina mo pancreatitis, faʻasalaga, meaʻai, ma isi.

O le faʻaaogaina o Mezim e taatele ona o le tele o meatotino lelei o le vailaau faʻasaina, lea e maua ai le fesoasoani faʻafuaseʻi i le pancreas ma fesoasoani e faʻatau meaai. O lenei vailaʻau e saogalemu tele ma ua faʻamaoniaina mo tamaiti laiti ma fafine maʻitaga. I lenei tulaga, o le lelei o Mezim o le maualalo lea o le enzymes i totonu pe a faatusatusa i le tutusa Feso.

Mezim o loʻo faʻamatalaina i luma o se x-ray poʻo le ultrasound o le vevela. Ae ui i lea, e tatau ona fautuaina e se fomaʻi faapitoa o le a fuafua lelei le inumaga ma le umi ole togafitiga.

Ua faʻaseseina Mezim mo le faʻaaogaina ma le faʻapitoa faapitoa o le maʻi, faʻapea foʻi taimi o faʻalavelave o pancreatitis. E ui o le fualaau faasaina e faigofie ona faapalepale, e mafai i nisi taimi ona faʻaosofia ai le gasea ma e oo foi i le vili.

Atonu o le a le maua e Mezim le mea e manaʻo ai, talu ai e masani ona faʻasalaina. O lenei mea e mafua ona o le maualuga o le tau o fualaau faasaina. Ina ia faamaonia le moni, i lalo o le pito i luga o le hologram e te manaʻomia e maua ai le ata o le mataitusi M, o lenei mea o se faamaoniga o le moni o le fualaau faasaina.

E faapefea ona tali mai tagata maʻi?

"O le manogi o fualaau oona e le o se mea manaia tele, ae mafai ona e faʻaaogaina pe talia. Ae o le lagona e lagona pe a uma le afa itula. E faigofie tele pe afai e manaʻomia lou galue vave pe a uma ona 'ai. " Rinat Khayrullin, Omsk.

"O Mezim o se sauniuniga lelei, e matua taua lava i aso malolo. "E tatau ona tatou ave se piliki ao le i ai, ona leai ai lea o le mamafa, afaina ma isi faafitauli talitutusa ma le manava!" Alena, Moscow.

Lalo pito: o le a le vailaʻau e sili atu?

So Mezim poʻo Feso?

O le eseesega i sauniuniga o loʻo taoto i la latou tuufaatasiga: i le faaopoopo atu i pancreatin, o Feso foi o loʻo aofia ai pitonuʻu masani ma gimetcellulase. O lenei eseesega o loʻo taʻu mai ai le filifiliga e fiafia i ai Mezim i luma o cholelithiasis. I le taimi lava lea e tasi, o Feso e i ai ana mea totino, e fesoasoani i se lelei sili atu ona gaʻo le gaʻo.

Mo le filifiliga o fualaau faasaina, o lagona o le maʻi e taua, talu ai e leai se eseesega tele i le va o Mezim ma Festal.

Aua nei galo le mea autu: o vailaau ia e tatau i se tagata tomai faapitoa ona faatonuina. O le tiga i le manava ona o le leai o ni enzymes, e mafai ona e faamutaina se maʻi ogaoga.

Faatasi ai ma le tele o le taumafaina o le ava malosi, le tagofiaina ma le le atoatoa o le tino, ua aliali mai faafitauli faafomaʻi. E masani lava ona o faatasi ma le mamafa i le manava, ulu o le ulu, leisa, manava manava, po o le taʻavale. I ia tulaga, e tele faʻamalosiga eseese o le enzyme e fautuaina. E faapefea i se tasi o ia aofaiga ona filifili le sili ona aoga ma le faʻaleagaina ai le tino? O le tasi oi latou o Festal ma o se vailaau faapena - Mezim. O le a se isi mea e sili atu ona lelei ma lelei?

Faailoga mo le faʻaaogaina

O vailaau uma e lua e toetoe tutusa lava faitauga. Ua mamanuina e faʻamalo ai faafitauli faʻafefete, ma fesoasoani e toe faʻafoʻi le aofaʻi tatau o enzymes e fesoasoani i le faʻapalaina o meaai. Fautuaina mo soliga tulafono:

  • leai o enzymes i le pancreas,
  • chronic pancreatitis poʻo le cystic fibrosis. O nei faʻamaʻi o loʻo i ai se paʻu mataʻutia o enzymes i totonu o le manava,
  • pe a uma le taotoga poo le vavalalata o le pancreas,
  • aveeseina o aafiaga o le togafitiga o radiation,
  • dyspepsia, flatulence,
  • i se suiga e le masani ai i meaʻai: le lelei poʻo le tele o mea taumafa ua 'aina,
  • mafuaʻaga faʻapitoa mafuaʻaga e faigata ai i le gutu ona galue. E pei o le ofuina o tao, misi nifo, gau gau,
  • cystic fibrosis.

Tuai, uliterative colitis ma gastritis e mafua foi i le Tausamiga.

E tatau ona matauina se aso e muta ai le tolu sefulu ono masina. O le faʻaaogaina i le lumanaʻi o le a le maua ai ni faʻamanuiaga, i se isi itu, o le a afaina ai le soifua maloloina.Teu tapenaga o le enzyme e tusa ai ma tulafono. O le fale e tatau ona teuina i se vevela e le sili atu i le 25 tikeri, Mezim - 30 tikeri ma mamao ese mai le mafai ona aapa atu tamaiti.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

O vailaau faʻasaienisi e eseese gaosiga, ae le o se mea e ese le eseesega.

Initia gaosi ma gaosiga. Latou te foliga mai o se paʻepaʻe paʻepaʻe, ei ai se autu ma se atigi faʻataʻamilo, ma le manogi o vanilla. O loʻo aofia ai le pancreatin malosi, ae faʻatasi ai ma se faʻateleina o fua. I le faaopoopo atu i ai, o le hemicellulase ma le vailaau vine o loo i ai i totonu o se fausaga faigata. O le muamua e nafa ma le vaeluaina o fiva, faʻateleina le aveesea o gaʻo. O le lona lua - ei ai mea taua ma fesoasoani i le faʻaaogaina o vailaʻau. Latou te vaʻaia fualaau e lua mai le tasi i le isi. O le lavelave o nei elemene e lua o le a sili atu ona lelei le talepeina o gaʻo, carbohydrates ma proteins. Siʻitia le faʻaogaina o vitamini o loʻo aofia i totonu o fualaau.

I Feso, masini suauu, gelatin, dextrose, ethyl vanillin, sucrose, celhiophate, gumini acacia, glycerol, macrogol, ma le titanium dioxide o loo maua foi i ni togi laiti. E le afaina pe afai e le maua e le tagata maʻi se mea e maua ai le tagata.

Fausia i Siamani e Berlin-Chemie. O nei lanu piniki e pei o se manogi. E aofia ai se fatuga ma se atigi. Mea e sau mai ai:

  • Lipase - e gafa ma gaʻo,
  • Amylase - nafa ma puipuiga,
  • Puipuia - nafa ma gaʻo.

Faʻatasi, o mea vailaʻau e maua ai le Pancreatin, i Mezim o loʻo i ai pea: microcrystalline cellulose, colloidal silicon dioxide, carboxyl methyl starch sodium salt and magnesium stearate.

Faʻaaogaina

O vailaau uma e lua e ave i meaai, pe vave pe a uma. E le mafai ona vaevaeina pe faʻapalapala papa ma laʻau ina ia mafai ai ona taofia le faʻaumatia i luma o le taimi. I le faaopoopo atu, e le fautuaina pe a uma le moe e alu i le moega ma faʻaaoga i isi vailaʻau. Na o dosese ei ai eseesega:

  • Ua ave Mezim e tamaiti - 50,000 i le 100,000 iunite o lipase, tagata matutua - 150,000 iunite, i le leai o a latou lava enzymes i le tino - 400,000 iunite. O le togafitiga e umi, o nisi taimi e tolopo mo le tele o tausaga.
  • Ole fua a Festal e faʻamoemoeina e le fomaʻi, e faʻalagolago i le talaʻaga ole maʻi.

O vailaʻau e mafai ona faia i le taimi lava lea aʻo leʻi faia le suʻega. E tusa ma le lua i le fa aso aʻo le i ulufale atu ma ni pusa e lua i le aso. Talu ai latou te fesoasoani i le ultrasound ma isi suʻega e faʻaaoga ai x-ave.

I le taimi o togafitiga, e tatau ona e mulimuli i se meaʻai ma e le 'ai meaʻai, meaai falai ma le ava malosi.

Aafiaga ma faʻaleagaina

E pei o isi togafitiga, o Feso ma Mezim o latou faʻasagaga ma aʻafiaga aʻafiaga.

O le talo, o se vaega o Festal, e toe faʻaleleia lelei le microflora o le intestinal, ae e leaga lona aafiaga i le ate. Le malosi e le fautuaina mo tamaiti ei lalo o le tolu tausaga le matua, talu ai e le mafai e le tamaititi ona foloina le laulau atoa, ma fafine maʻitaga. O se taunuuga o le talosaga, o le vaega o loʻo totoe e ono aliali mai:

  • gallstone pathology poʻo le tuleia i totonu o le manava,
  • hepatitis o ituaiga eseese,
  • lanu
  • o le le mafaia o le ate ma isi ona faʻamaʻi e fesootaʻi ma le bilirubin,
  • tigaina o le intestinal
  • siama e aofia ai enzymes.

Mezim e itiiti le lamatiaga ma e le fautuaina mo na o le pancreatite ma le tigaina, faapea foi ma se mea e faʻafefe ai oe i enzymes. E faatagaina e talia tagata gasegase e oo i le tolu tausaga le matua pe afai na te foloina atoa le laulau. E le o faʻamatalaina Mezim i teine ​​maitaga ona o le mea moni e le lava le suʻesuʻega i lenei vaega.

O le faʻaaoga soo o vailaau faʻasaʻo, ulu o le ulu, leisa, ma le manava manaia e ono aliali mai. O aʻafiaga aʻafiaga e taua o le iperuricuria ma le hyperuricemia. I tamaiti, latou te mafua ai le ita o le mucosa.

I le faaiu, e sili atu le aua le ave o se piliki e aunoa ma le fautuaga a se fomaʻi faapitoa.

I le taimi lava lea, e faʻatau atu i falemaʻi e aunoa ma se faʻamaumauga.

E masani ona maua se mamanu sese Mezim. Ina ia aloese mai mea sese, aveese le pepa taʻavale pe a faʻatau. E tusa lava pe a uma ona faʻaaoga, e tatau ona i ai se tusi a le kamupani "M" i lalo.

Afai e tulaʻi mai le fesili i le va o Mezim ma Festal, e tatau ona taʻitaʻia oe e au lava mea faʻapitoa o le physiological: o le le faʻalogo, tausaga, tikeri ma mafuaʻaga o le maʻi. I se tulaga ogaoga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa, ae afai o loʻo e filifili pea ia togafitia oe, ia mulimuli i le fua ma e le sili atu.

Fegalegaleaiga ma isi vailaau

Mezim ma Festal e le tatau ona ave i ai vailaʻau faʻamaʻi e aofia ai le magnesium hydroxide poʻo le konatela carbonate, mo se faʻataʻitaʻiga, "Rennie." Aua a leai, o le taunuuga mai le mauaina o le a faaitiitia, pe matua leiloa.

O vailaʻau faʻatasi ma le i ai o uʻamea, pe a faʻaogaina faʻatasi, o le a leiloa a latou meatotino e faʻaaogaina.

Faʻafeiloaʻiga ma vailaau faʻamaʻi ma sulfonamides o le a taʻitaʻia ai le faʻalauteleina o le adsorption.

E tutusa ma Mezim o Pancreatinum. E i ai tutusa lava faʻamatalaga mo le faʻaaogaina, aʻafiaga o le itu ma le faʻailoga.

Pancreatin o se vaega o le Tausamiga. O le isi o le talo, lea e mafai ona taʻitaʻia ai le tui. O le a sosoo ai ma le faʻalauteleina o le ate ma le faʻalauteleina o le capsule. O le iʻuga, e aliali mai le jaundice. Alualu i luma o le a oʻo mai ma se lagona o le vaivai i le manava ma le tiga. Faoa ma le fiva e le masani ai.

O le mafuaʻaga lea i le i ai o faafitauli i maʻa i totonu o le talo, e sili atu le tuʻuina atu o Mezim poo Pancreatinum.

O le isi tala tutusa o Creon. E faʻaaogaina mo le togafitiga o tamaiti.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Mikrasim ua gaosia i foliga o capsules: gelatinous, faigata, ma se tino manino, ua tumu i totonu mai le lanu enaena i le lanu enaena i lanu e ala i pusa tioata o se fulafula, foliga paʻu pe foliga le lelei, faatasi ai ma se uiga masani:

  • 10000 PIECES (vaega o le gaioiga) - le numera Numera 2 ma le ufiufi lanu enaena (i ni pusa tioata e 10 pcs., 1, 2, 3, 4 po o 5 paʻu i totonu o se atigipusa pepa, i totonu o fagu tioata tioata, fagu vailaʻau po o fagu o le 20, 30, 40 poʻo le 50 pcs., 1 le tasi poʻo le 1 fagu i totonu o se atigipusa pepa pepa),
  • 25000 PIECES - le numera Numera 0 ma se tapuni moli lanumoana (i luga o pusa paʻu 10 pcs., 1, 2, 3, 4 poʻo le 5 paʻu i totonu o se atigipusa pepa, i totonu o fagu tioata tioata, pusa fagu polymer poʻo ipu o le 20, 30, 40 pe 50 pi, 1 le 1 poʻo se fagu i totonu o se pusa pepa),
  • 40,000 iunite (i totonu o pusa o pusa paʻu o le 3, 5 poʻo le 10 pcs., 1, 2, 3, 4, 6, 8 poʻo le 10 paʻu i totonu o se pusa pepa, i totonu o fagu polymer 20, 30, 40 poʻo le 50 pi. i totonu o se atigipusa pepa pepa).

E tasi le capsule e aofia ai:

  • O le gaosiga faʻapitoa: pancreatin (i le ituaiga o pellets-soluble) - 10000, poʻo le IED (125, 312 poʻo le 512 mg), e fetaui ma le gaoioiga lipase - 10000, poo le IED, amylase - 7500, poʻo le IED, protease - 520, 1300 poʻo le 2080 IU,
  • O mea e maua mai: pellet-coated - o se copolymer o le methacrylic acid and ethyl acrylate (i le foliga o se 30% dispersion, faaopoopo ai le polysorbate 80, sodium lauryl sulfate), triethyl citrate, emulsion simethicone 30% (mamafa mamafa 32.6%), e aofia ai talc, dimethicone, vai, colloid silicon aveese mai, o le aisa, o le methylcellulose, o le colloidal suspended silicon,
  • O le tuufaatasiga o le tino paʻu: dioxide, paʻu ulaula (pono 4R), gelatin, suauu lanumoana pateni, vai, quinoline vali lanu samasama.

Faʻaaogaina o falemaʻi

O Micrazim o se sauniuniga o le enzyme mai le suauʻu o manu. E aofia ai le protease, amylase ma le lipase, lea e maua ai le tino ma le gaʻoina o gaʻo, proteins ma gaʻo. Lipase e tele sona sao i le faagasologa o le gasegase, lea e faia i totonu ole inumaga laiti. Ae o le amylase, e tatau mo le vaeluaina o le suka ma le pectin i suga faigofie (sucrose ma maltose).

Mikrazima po o Mikrazim gelatin capsules e solo i totonu o le manava i lalo o le faatosinaga o le sua oona, ma pancreatin micro granules faatasi ai ma mea o loo i totonu o le manava e muamua ulufale atu i le duodenum, ona sosoo ai lea ma le tootoo laiti, lea e tatala ai le enzymes ma o meaʻai ua paʻu.

Pancreatin i foliga o microgranules, lea e avea ma faavae o Mikrasim, e maua ai le tufatufaina tutusa o enzymes digestive i le gasologa o le iniseti ma vave faʻafefiloi ma mea i totonu o le iniseti. O lenei mea o loʻo faʻamatalaina ai le maualuga o le elekenema faʻatusatusa i ana fualaʻau fualaau e iai le eseesega o metotia. O le maualuga o le lelei o fualaau faasaina e matauina pe a uma le talosaga.

Tausaga ma auala o le pulega

O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai o le fualaau o Mikrasim e filifilia taʻitoʻatasi e faalagolago ile tausaga, ogaoga o faʻamaoniga ma meaʻai. Fai le filifiliga e faia e faʻaaoga ai fualaau faasaina Mikrazimed ma Mikrazimed.

O fualaʻau e ave faʻatalanoa ma se aofaiga o le vai e le o se vai-vai (vai, sua o fualaau suamalie). Afai o se fualaau e tasi o le fualaau faasaina e sili atu ma le tasi le pusa, e tatau ona e aveina le afa o le numera atoa o capsules i le taimi lava ae leʻi 'aʻai, ma le isi afa i meaai. Afai o se tasi mea e tasi e 1 le pusa, e tatau ona ave ma meaai.

Afai e faigata le foloina (mo se faʻataʻitaʻiga, i tamaiti poʻo tagata matutua), e mafai ona tatala le pulou ma tuʻu tonu i totonu o pellets, pe a uma ona faʻafefiloi ma se vai poʻo se vaiinu (pH

Mezim poo Pancreatin

Ae e te leʻi iloa poʻo fea e sili atu - Mezim poʻo Pancreatin, e manaia le suʻeina o le a le eseesega i le va oi latou. A uma mea uma, o le analogue o se mea tutusa, ma i tulaga taʻitasi taʻitasi e faʻamaonia ai le fualaau.

O le Pancreatin o se faʻalavelave o le enzymatic lea e maua mai le paʻu o manu (povi, puaa ma moa). E aofia ai:

  • Amylase, lea e malepe ai i lalo gaʻo,
  • puipuiga proteins process processes,
  • lipase - carbohydrates.

O lo oi ai se fualaau faasaina o le igoa e tasi. Ae o le pancreatin o se vaega o fualaau uma lea e faʻateleina ai le galala ma tuʻuina atu le tino i meʻamea o loʻo misi. Filifili Pancreatin poo Mezim e tatau ona tusa ai ma le fuainumera o mea gaosi.

E tele fualaau oona e aofia ai Pancreatinum:

  • Feso
  • Panzinorm,
  • Penzital
  • Motugamu
  • O Meraima
  • Creon
  • Pangrol,
  • Enzystal
  • Pankrenorm,
  • Panzim
  • Aiga ma le tele o isi.

Ae o Mezim sa tumau pea ma o le tala sili ona lauiloa o Pancreatin. E ui o isi fualaau oona e le itiiti ifo i lalo ifo o lenei "ulugalii fiafia."

O a eseesega i le va o fualaau faasaina

O le eseesega autu o le maualuga lea o le enzyme amylase. E masani lava o le numera lea i le igoa o vailaʻau. Mezim Forte 10000 o loʻo i ai lenei aofaiga o le amylase. O analogs o Mezim Forte i le faʻatonuga o Creon, Panzinorm ma Mikrazim ma le tagata tutusa i le igoa.

  1. Creon ma Mikrasim 25000 o le maualuga maualuga lea o le enzyme. Mezim Forte 3500 o le pito sili ona maualalo.
  2. I le faaopoopo atu i le maualuga o le amylase (faasolosolo, ma isi paneta o enzymes), ole tutusa ole analogues Mezim ile vaega o vaega faaopoopo. Festal, Enzystal ma Digestal e iai foi le hemicellulose ma le talo.
  3. Mezima O isi sui e mafai ona gaosia i ituaiga vailaʻau vailaʻau eseese. O nei laupepa ua faʻapipiʻi ma gelatin capsules ma pusa mumu i totonu.

O le mea lea, e mafai ona e filifili e le gata o Mezim poo Pancreatin, ae tutusa foi mea tutusa, e fuafua i le tulaga lautele, mafuaʻaga o maʻi fomaʻi ma le maualuga o le faaleagaina i le pancreas.

Faʻaaliga ma faʻaaogaina faʻaoga

Aʻo leʻi faia soʻo se tapenaga o le enzyme, e tatau ona e iloa e uiga i na mataupu pe a faʻaalia mo le faʻaaogaina.

O togafitiga faʻapitoa e masani lava ona faʻamatalaina mo maʻi ma tulaga nei:

  • Cystic fibrosis,
  • chronic pancreatitis ona o le vaivai o le enzyme,
  • infanmatory pathologies o le manava i maʻi fomaʻi,
  • faʻamaʻi o le ate ma le gall vladder with a violation of the digestive tract,
  • maʻi faʻamaʻi
  • feteenaʻiga ma le tuufaatasiga o totoga ua taua i luga,
  • aʻo leʻi oʻo i le ultrasound o tino o le manava poʻo le leitio o nei totoga,
  • gasegase
  • ava malosi.

E na o mataupu mulimuli e lua e mafai ona e aveina Mezim poo Pancreatin poo a latou lava analogues. I isi mea uma, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma le filifilia o se fua faatatau lelei. E faia lenei mea i luga o le faʻavaeina o togafitiga faʻataʻitaʻi e fuafua ai le setete o le pancreas.

Afai e manaʻomia e se tagata le lagolago lē tumau, o lona uiga o le a leai se aoga. Afai e le galue le gland, o lona uiga o le togafitiga o le a foliga mai e tumau pea ma i se tulaga maualuga lava.

E tatau ona e iloa o le manava ua mafua ai e ala i le faʻamaʻiina o le paluga, e le mafai ona faʻaaogaina fualaau oona. O le mea lea, o le tali i le fesili - Festal poʻo Mezim, o le a tonu ia Mezim.

E tatau ona ave le sui o le enzymene i le taimi o se taumafataga, faʻauʻu i lalo i sina vai po o se sua, ae le o se vai alkaline. I le taimi lava e tasi i le fualaau oona, o le atigi (i luga o fualaau poʻo le gelatin capsule) e solo saʻo i totonu o le tootoo, lea e sili ona manaomia ma taua ai le gaioiga o enzymes.

E pei ona uma ona tatou iloa, o le tele o analogues Mezim e eseese uma i le numera o enzymes pancreatic ma i le tulaga o le faʻamalolo ma nisi vaega. Mafaufau i le masani, lauiloa ma taugata.

Isi analogues ma sui

O le taimi nei e itiiti se mea e nonofo ai i se mea e le o iloa, ae leai ni fualaau oona e mafai ona taʻua - Mezima sui. Ma seʻi o tatou amata i le pito sili ona maualuga.

  1. Mezim Forte 10000 poʻo Mikrasim 10000 o vailaau tutusa lava. Ae o lo tatou "toa" lona lua o loʻo maua foi i se fua o le amylase 25000,
  2. Panzinorm 10000 ei ai le lisi lava e tasi o faailoga, o se masini o gaioiga ma eseese i na o le laulau,
  3. Penzital ei ai le maualalo o le amylase - 6000. O loʻo faailoa mai mo le togafitiga o faʻafitauli o le tulaga o le digestive system, lea e mafai ona lelei le puleaina pe a fai o loʻo faʻatulagaina ia vailaʻau faatonuina.

E mafai ona suia Mezim i se fualaau faasaina e pei o Motilium. E le o aofia ai Pancreatin, ae e iai foi sona lelei i sauniuniga o le enzymatic, aua e mafai ona taofi le vomia, faʻafeiloaʻi ma le gaosiga o le kesi ma poloka, faʻaleleia le motusia o le manava ma le fatu, ma faʻaleleia ai le sili atu o le manava o feces during processes.

I le iloa pe faapefea ona suia Mezim, o le a le faigata tele ona fai se filifiliga, ma o igoa e le masani ai o le a le matua fefefe e aafia ai le mafaufau o le tagata maʻi. Ae e tatau ona manatuaina o analogues a Mezim e taugofie nai lo ia lava, ma e le o se auala ese mai le tulaga, ae maise lava pe afai o le fualaau faasaina na faatonuina e se fomaʻi e foia ai nisi o faafitauli.

O le aliali mai o faʻafuaseʻi o le afu malulu e mafai ona faʻaalia ai le i ai o faʻamaʻi eseese, ia e mafai ona i ai ni galu matautia.

Faatonuga O le fualaau faasaina "Monural" ua faatonuina mo le togafitiga o le cystitis siama matuia, faapea foi ma toe foi mai o lenei maʻi.

Hepatitis St. Hepatitis o se maʻi gase tiga ma le masani ai le ate e leʻo faʻalauiloa, ae masani. Vaʻalele.

I aso nei, e tele fomaʻi e talitonu e mafai ona e inu kofe i le cirrhosis, e tusa lava pe tusa ma le 50 tausaga talu ai latou te fai mai le faafeagai. O le a se aafiaga.

9 masina o le maʻitaga o se taimi fiafia ma le taua i le olaga o se tamaitai. I le uluaʻi masina muamua, ua faia ai le fomaʻi ma ua vaevaeina le malosi o le tino.

O le Dufalac o se fualaau oona e faʻaaogaina mo le faʻamalosi, faʻapea foi aʻo leʻi faia suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga.

O le pati o le olaga nei, e moni, e tuu ai lona faailoga i luga o le setete o lo tatou soifua maloloina.Passion mo meaai leaga, taumafa le lelei, le lelei o le taeao ma se taumafataga tele, meaai le lelei - o nei mea uma o le amataga i luga o le ala i faamaʻi pipisi.

O tagata uma lava e siakiina lona soifua maloloina e tatau ona i ai se manatu i tapenapenaga o le enzyme, o le togafitiga faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamoemoe i le faʻaleleia o le meaʻai ma le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le tino.

O faʻamaʻi masani masani o le mea o loʻo i ai meaʻai o le pancreatitis, lea e faʻaalia i se le lelei o le pancreas. Po o mataupu o le pagatia e tasi ona o le tele o le gasegase ma le fiafia mo meaai gaʻo e le masani ai. I nei tulaga, o sauniuniga eletise e oʻo mai i le laveaʻiina, lea ua fuafuaina e faʻafoeina ai le faʻaogaina o le faʻaogaina ma faʻafetaui le gaioiga o gaioiga o le pancreas e taofi ai le tiga ma faʻasalalau le manaʻo. Faafetai i le pancreatic enzymes i le gastrointestinal tract, o mea lavelave ua soloia i ni mea faigofie e mafai ona faigofie e le tino.

O le mea lona lua o togafitiga o vailaʻau o le faʻafefeteina lea o le vaevaeina o gaʻo, gaʻo ma puluvaga i le tootoo laiti, faʻapea foi le auai i le atinaʻe o microflora aoga.

Festal poʻo Pancreatinum: o le fea e sili?

E masani lava ona iloa lelei e se tagata faatauvaa fualaau faasaina Pancreatin ma Festal, lea e avanoa saoloto i filifili o vailaau. O nei vailaau e maua ai le togafitiga faʻamalosi ma faailoga o le mimiti. Ae ui i lea, Pancreatin poʻo Festal, o le fea e sili? Matou te taumafai e iloa pe o le a le eseesega i le va oi latou.

Enzymatic sauniuniga Festal ma Pancreatin

Faʻatusatusa o vailaʻau

O le mea moni, o vailaʻau o loʻo tatou mafaufau i ai o loʻo i ai i le tele o itu foliga tutusa i latou aafiaga, o le mea lea, latou te tutusa faailoga mo le faʻaoga :

  • chronic pancreatitis i tua atu o le vaitaimi o le faigata,
  • fesuiaʻi suiga i le fausaga o le ate,
  • faʻalavelaveina le faʻavaeina o le talo ma le puleaina o talo,
  • e faʻafefe ai le galo i le taimi o le taumafa ma le le atoatoa o le tino,
  • sauniuniga o le vaega o meaʻai mo le ultrasound.

O faʻamaoniga e tutusa lelei:

  • hypersensitivity ma faʻamaʻi aʻafiaga i vaega o le vailaʻau,
  • gasegase lapoa ma lapisi,
  • gasegase peta
  • gallstone faamaʻi ma le faʻaaogaina o le gallbladder,
  • ituaiga eseese o le hepatitis ma le jaundice,
  • faʻalavelave ile manava,
  • manava manava
  • tausaga e oo atu i le 3 tausaga.

I le taimi o le maitaga ma le lactation, faʻaaoga ma le faʻaeteete ma le maeʻa ona feutagai ma se fomaʻi o le a iloilo le lamatiaga ma le manuia.

O vailaau uma lava e talitutusa lava i pepa e tuʻuina atu. E gaosia e gaosiga i latou i foliga o timu ma papa.

Pancreatin ma Festal: eseesega

O lenei, seʻi o tatou vaʻavaʻai pe faapefea ona ese Pancreatin mai Festal . O le eseesega tele i le va o vailaau o loo i totonu o la latou tuufaatasiga. O le tapenaga o le enzymatic O le Pancreatin o loʻo i ai le mea lava e tasi, faʻapea foi le suparaum stearate, sarch, sucrose, talc, lactose ma le glucose e avea ma vaega fesoasoani.

Le eseesega i le va o Pancreatin ma Festal fuafuaina i le tuufaatasiga oa latou mea e gaosi ma meaʻai. A o Festal, faatasi ai ma le pancreatin, o lona tuufaatasiga e aofia ai le hemicellulose ma le talo e avea ma mea gaosi, ma o le sodium chloride o galue o se vaega fesoasoani.

Afai tatou te liliu atu i le tuufaatasiga o vaega taua o fualaau faasaina, o lona uiga o le avanoa manino o Feso. Ae ui i lea, aua nei galo o le lisi o aafiaga o lenei vailaau faasaina e matua lautele lava: gasegase o le tino, faamaʻi, leu, manava. E ui lava o le pancreatin e mafua ai aʻafiaga i le tele o taimi.

E tusa ai ma le faʻatinoga, o le vailaʻau tuʻufaʻatasia o Feso o loʻo i ai se tulaga iloga, talu ai ona o le faaopoopoina i galuega failautusi e faʻaleleia ai le manava ma le gaioiga motilusili.

E taua le manatuaina o le pulea le pulea o fualaau e mafua ai le atinaʻeina o faʻafitauli e le manaʻomia. O togafitiga talafeagai e na o se fomaʻi e mafai ona faʻamaonia pe a maeʻa le faʻamaonia saʻo. O le eseesega i le va o Feso ma Pancreatin e laʻititi. I le le i ai o se togafiti o togafitiga, poʻo le faʻaalia o aʻafiaga, e mafai ona suia se tasi o fualaau faasaina ile lua.

O fea e sili atu le tau: Feso ma Pancreatin?

Aʻo talanoa e uiga i le tau o vailaʻau, o Pancreatin e iai sona avanoa lelei, talu ai e sili atu ona taugofie nai lo Feso. Mai se tulaga tau tupe, o Feso e sili atu ona talafeagai mo togafitiga faʻapitoa ma le le talafeagai, ao Panreatin o loʻo faʻaalia mo le faʻaaoga pea.

I totonu o potu faʻatau oloa, o loʻo i ai vailaau faʻasaina, e le gata i Rusia ma faʻaulufale mai (o le tele lava o Europa). O le fesili, o lea, o le tau, ae le o le lelei o le fualaau faasaina. O faʻataʻitaʻiga i fafo atu o loʻo faʻapipiʻi i "pusa felanulanuaʻi", lea e maualuga ai le tau.

O le ita tele o se faafitauli taatele. O tagata uma e le itiiti ifo ma le tasi i o latou olaga na mafatia mai le manava o le manava, fulafula, vevela, taoto, ma se lagona o le atoatoa i totonu o le manava. E tele mafuaʻaga mo le atinaʻeina o faʻafitauli o le faʻalaumalieina ma le faʻatagaina o mea taumafa - o faʻamaʻi ia o le gastrointestinal tract, ma le faʻatoʻaina o meaʻai poʻo le solia o le taumafataga. I ia tulaga, o sauniuniga o le enzyme e sau i le laveai, mo se faataitaiga, Feso, Mezim.

Pancreatin Characterization

Pancreatin o loʻo maua i le ituaiga o mea e ufiufi ai pepa ma se ata e faataape i totonu o le inumaga. O le mea galue malosi o le pancreatin. O le tuufaatasiga e aofia ai enzymes faapitoa.

Ole vailaau ua faatonuina e faateleina ai le enzyme gaoioiga i faʻamaʻi o le tino. Faʻaaogāina i faʻamaʻi masani o le pancreas, manava, ate, gall vester ma le vavae. Mo le solia o le gaioiga galue, o se olaga le talafeagai, o le fualaau faasaina e mafai foi ona faatonuina i tagata e aunoa ma ni faalavelave i le faagaioia o totoga o le gastrointestinal tract e faaleleia ai le fausiaina o meaai. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e faʻaaogaina mo le x-ray poʻo le ultrasound.

O faʻamaoniga o le faʻauigaina lea i le mea galue. O le vailaau faʻasaina e faʻasaina i totonu o le tino o le mumu o le pancreatic inflammation. I le taimi o le maitaga, o le taliaina o ia ituaiga togafitiga e filifilia eseese i mataupu taʻitasi.

O le vailaʻau e faʻatuina e aunoa ma se faʻamaumauga.

O le tau o le afifiina e tusa ma le 50 rubles. E mafai ona teuina le vailaʻau mo le 3 tausaga i se nofoaga matutu, pouliuli, o le vevela e le silia le 25 ° C.

Atonu ei ai aʻafiaga o le itu, ia e masani ona tupu ai ni mea e ono tupu ai le faʻafitauli. I le tulaga o le soona fai, fufulu le manava o le maʻi ma valaʻau i se falemaʻi.

O le a le eseesega i le va o Feso ma Pancreatin

O le eseesega i le va o fualaau oona o le faʻaogaina lea o mea gaosi. Fesoʻatasi e aofia ai le tele o pancreatin ma fualaau oona.

E le gata i lea, e aofia ai vaega o le hemicellulose ma le pale, e le o iai i Pancreatin. O le tuufaatasiga o le kapeta e solo i totonu o le inumaga e ese foi.

Le fea e sili atu - Festal poʻo Pancreatin

Filifili se vailaau e tatau ona uma ona feutagai ma se fomaʻi. Aua e te faia lenei lava mea: o se fomai faapitoa o le a fesoasoani ia te oe e filifilia se fualaau faasaina e faavae i luga o uiga o tagata taitoatasi, o le a mafai ona e solia. E le gata i lea, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina le faʻaogaina o se analog: Mezim, Creon poʻo isi auala.

I le lalolagi faʻaonaponei e faigata tele ona maua se tagata soifua maloloina atoatoa o le a le mafai lava ona oʻo i faafitauli faʻalavelave i lona olaga. O le tele o mea e fesoasoani i lenei mea, mo se faataitaiga, o se olaga le taua, o le naunau i meaʻai gaʻo, televave i taimi o taumafataga, ma le tele o le ava i le taumafataga.

O le iʻuga, e toʻatele e masani ona masani i faafitauli o le la, stove, ma le mamafa i totonu o le manava. I le avea ai o se tulafono, e fofoina e le tagata nofoia nei lava faafitauli, e aunoa ma le alu i le fomaʻi.Faʻafetai i faʻasalalauga faʻasalalauga faatosina, ua iloa uma e tagata ua lava le faʻatau o se vailaʻau i totonu o falemaʻi, e inu ai ni nai fualaau - ma o le a aveesea atoatoa ai faailoga uma.

O se tasi o sauniuniga sili ona lauiloa o le enzyme o loʻo faʻaaogaina i lenei mataupu o Pancreatin ma Festal. E eseese nei fualaau faasaina, ma afai o lea, o le a tonu? Ma e mafai e se tasi ona fai mai o se tasi oi latou e sili atu le lelei nai lo le isi? Seʻi tatou taumafai e faʻataʻitaʻi i lalo.

O le sini autū o lenei vailaʻau o le faʻaleleia lea o le faʻalaumalieina, faʻaopopo atu, o loʻo i ai se faʻafitauli faʻavaivai vaivai ma faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le kesi (o le mafuaʻaga lea e masani ona faʻataʻitaʻiina muamua, aʻo leʻi suʻesuʻeina suʻesuʻega o le gaʻo). Ona o le enzymes o loʻo aofia ai i lona tuufaatasiga, o le Pancreatin e fesoasoani e faʻavaeina le faagasologa o le vaeluaina ma le faʻamalamalamaina o aʻafia, gaʻo ma gaʻo i le intestine.

O le mea aoga autu o loʻo faʻaaogaina o le faʻaaogaina mai le paʻu o povi po o puaa.

E tusa ai ma faatonuga, o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o "Pancreatin" e faapenei:

  1. O le le atoatoa o le pancreatic Exocrine, e aofia ai le pancreatitis ma le cystic fibrosis.
  2. Faʻamatalaga inflammatory i totonu o le manava, ate, iniseti, vevela, e aofia ai mea o loʻo masani ai.
  3. Toe faʻaleleia pe a uma le vaʻaia poʻo le faʻamaʻiina o tino o le tino.
  4. Tulaga masani o le faagasologa o le galoina o meaai pe a uma ona fafaga.
  5. Sauniuniga mo suʻesuʻega faʻapitoa o okeni peritoneal.

O le tele o taimi, o Pancreatin e lelei lana galuega ma e le mafua ai ni faʻafitauli mo maʻi. Ae ui i lea, o loʻo i ai le tele o faʻailoga i lona faʻaaogaina, faʻapea foʻi aʻafiaga o aʻafiaga.

E faasaina le tagofia o fualaau faasaina:

  • i le tulaga o le vevesi o le pancreatitis masani,
  • ma le tino pancreatitis,
  • maʻitaga (e mafai ona ulufale pe a fai e filifili le fomaʻi o le faamanuiaga i le tina e sili atu i le lamatiaga i le tamaititi),
  • afaina i vaega o le fualaau faasaina

Feso: faamatalaga pupuu e uiga i le fualaau faasaina

Fesoʻotaʻiga a Feso e tutusa ma Pancreatin. Ona o le i ai o meaola suamalie i lona tuufaatasiga, "ua faamaonia ai e le" Festal "ia lava i le togafitia o le ate, e aofia ai pusa talo i totonu.

O le siʻosiʻese o le pulu e fesoasoani i le faʻasalalauina o le faʻataʻitaʻiga, le faʻafefe o gaʻo ma vitamini. O le hemicellulase enzyme, o se vaega o le tuufaatasiga, ei ai lona aafiaga aoga i le gau o fiva, lea e mafua ai le faaitiitia o le gaosiga o le kesi i totonu o le manava ma faaleleia ai le otaota.

O loʻo i ai faʻamatalaga nei mo le mauaina o le "Feso":

  • exocrine palacreatic le atoatoa,
  • o se vaega o togafitiga faʻapitoa mo maʻi o le ate, e aofia ai le gasegase,
  • faʻamaʻi pipisi o le biliary tract, o le leiloa o le kulimi pati, solia o le talo,
  • faʻatalanoaina o le faʻaogaina o meaʻai i tagata soifua maloloina pe a uma se mea sese i meaai paleni, sauniuni mo suʻega, faʻapea foi ma se mea e faʻamalosi ai ma le sogasoga.

O le lisi o faʻailoga i le "Feso" e lautele ma aofia ai tulaga nei:

  • afaina i vaega o le fualaau faasaina,
  • chronic pancreatitis i totonu o le gaioiga mamafa, o le tino o le pancreatitis,
  • muamua, faʻata, poʻo le le mafaia o le ate,
  • hepatitis
  • hyperbilirubinemia,
  • faʻataʻaveʻaina jaundice, maʻi gallstone,
  • o le faʻalavelave o le intestinal, o le mumusu o le gallbladder,
  • manava manava
  • o le matua o le maʻi e itiiti ifo ma le 3 tausaga, maitaga (atonu pe a uma ona feutagai ma se fomaʻi).

Eseesega o fualaau

O faʻamatalaga ma le faʻailogaina mo le faʻaogaina i le "Pancreatin" ma le "Festal" e tutusa, o lea e tulai ai le fesili, o fea e sili atu ona filifili? O eseesega e taoto i le tuufaatasiga o fualaau faasaina.

O le elemene aoga autu i le Pancreatin ma le Festal o le puaa po o le vailaʻau o le pancreas, o le pancreatin. O le tuufaatasiga o pepa e eseese:

O nisi o gaosi oloa e maua ai le Pancreatin e aunoa ma se atigi, lea e faaitiitia ai le aoga o fualaau faasaina, ona o le siosiomaga oona o le manava ua faaleagaina ai le mea galue. I nisi tulaga, o le Pancreatin shell e aofia ai se paluga e aofia ai: methacrylic acid, ethyl acrylate, copolymmer, macrogol, dioxide dio, ivye, azorubine.

O le atigi figota o le Petal tablets e aofia ai le sucrose, celhiophate, gelatin, calcium carbonate, glycerol, ethyl vanillin.

Tagata faʻatau

I le faaopoopo atu i le gaioiga gaosi o le igoa lava e tasi, o Pancreatitis e aofia ai foi le calcium stearate, starch, sucrose ma lactose. I totonu o laupepa o le "Festal" e naʻo le tasi le mea e fesoasoani i ai - sodium chloride. I le taimi lava e tasi, o se vaega o le "Festal" e lua isi mea gaosi: vailaʻau vine ma le hemicellulose.

O le fea tulaga e filifili ai se vailaʻau faapitoa

I le faia o se iloiloga faʻatusatusaga o Pancreatin ma Festal, e mafai ona e vaʻaia o nei vailaʻau uma o lo oi ai o latou lava lelei ma mea le lelei. Ioe, o le mea autu i le filifilia o fualaau faasaina e tatau ona avea ma fautuaga a le fomaʻi.

Ae ui i lea, ei ai tulaga e mafai ona fai mai ai ma le manino, o le faʻaaogaina o se vailaʻau faapitoa e sili atu nai lo le faʻasologa. O le mea moni e faapea e ui lava o le "Pancreatin" ma le "Festal" e i ai foi lona aafiaga tutusa ma e tutusa lava le malosi o le malosi o le gaioiga i la latou tuufaatasiga, o le fusi o la latou gaioiga e ese lava le ese.

Ona o le auai o bile bile i lona tuufaatasiga, "Feso" ua faailoa mai mo le faaaogaina i le i ai o faafitauli ole ate, e aofia ai leona na mafua mai i le ava ma toxins. E faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa i le taimi o le toe faʻaleleia o le tino i le maeʻa ai o le cholicistoscotomy, faʻapea foi le solia o le auala-biliary circulating acid acid.

O nei faʻamaʻi e le oi totonu o le lisi o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le "Pancreatin", o le mea lea, i lenei tulaga, o le mea e sili ona fiafia i ai e tuʻuina atu i le "Festal".

I isi tulaga uma (mo le pancreatitis e masani ai, sauniuniga o le iniseti mo suʻega, faʻapea foʻi ma le solia o le taumafataga), e filifilia e le fomaʻi le vailaʻau.

Le aotelega, e faigata ona fai atu o Pancreatin e sili atu le lelei nai lo Festal poʻo le isi itu. "Pancreatin" e aoga i nisi o tulaga e le fautuaina ai le "Festal", mo se faataitaiga, i le cystic fibrosis.

E le gata i lea, i isi tulaga, o Festal e faʻaalia le maualuga o le lelei. O le itu pito i tua o le tali le lelei o le tino i le "Festal" e sili atu ona taatele, e le gata i lea, o lona tau e tele taimi e sili atu nai lo le "Pancreatin".

I soo se tulaga, e tatau ona tumau pea le upu taua ma le fomaʻi, aua na o ia, i luga o le suʻega o suʻega, o loʻo i ai faʻamatalaga atoa e uiga i le soifua maloloina ole maʻi.

Tuua Lau Faamatalaga