Faʻamaonia le maʻisuka: faatonuga mo le faʻaaogaina

Cyanocobalamin e aofia i le fausiaina o le myelin, lea e fai ai le afu o fiva namu. Faateleina le mafai ona toe faʻaleleia le tino.
O le vailaʻau C (ascorbic acid) e aʻafia i le faʻatonutonuina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o mea, gaioiga o le gaʻo, gaʻo toto, toe faʻaleleia o mea, ma faʻalautele ai le tetee o le tino i faʻamaʻi pipisi. E faʻamaonia le faʻamalosia o le capillary, auai i le faʻasalalauga o hormones steroid, collagen, faʻapea foi i tali le tali atu. Faʻaauau le faʻamaeʻaina ma le polotini o galuega a le ate, faʻaopoopoina le faʻasologa o le prothrombin.
Rutin ei ai meatotino faʻapitoa, ei ai lona faʻafituga: faʻaitiitia le fua o le faamamaina o vai i capillaries ma lo latou gafatia i polotini. E fesoasoani e faʻagesegese ai le atinaʻe o le retinopathy o le maʻisuka, o le puipuia o le microthrombosis ma isi faʻamaʻi o le retina o vascular origin.
Lipoic acid - o se antioxidant, e aafia i le faatonutonuina o le gaosiga o gaʻo, fesoasoani e faaitiitia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma faateleina le glycogen mea i totonu o le ate, faapea foi ma le faatoilaloina o le insulin resistance. Faʻaleleia neu vaʻalele ma faʻaititia le faʻaalia o le neuropathy o le maʻisuka.
Biotin o loʻo faʻateleina le tuputupu ae o le tino, auai i le faʻapipiʻi o gaʻo gaʻo, i le faiga o le ave faʻatasi o isi vitamini B. O le biotin o loʻo i ai le inisalini, e faʻaitiitia ai le kulūkose o le toto. I le maʻisuka, o loʻo i ai se soliga o le metabolism o le biotin, ma o se taunuuga, o lona le atoatoa.
Zinc o se vaega o le tele o enzymes, e aafia i ituaiga uma o metabolism. Faʻaleleia le gaioiga o le inisalini. O le Zinc e aofia ai i le vavaega ma le eseesega, e faʻaolaina ai le faʻafouina o le paʻu ma le tupu aʻe o lauulu, ma e iai foi sona aafiaga faʻavaomalo.
E aofia ai le magnesium i le faʻatonutonuga o le faʻavaveina o le neuromuscular, e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o neu ma faʻagesegese le faʻaogaina o le neuromuscular, ma e aʻafia ai foi i le tele o tali o le enzym.
Chromium e aʻafia i le faʻatonutonuina o le maualuga o le kulukose o le toto, faʻaleleia le gaioiga o le inisalini i faʻafitauli uma.
O le selenium o se elemene o se vaega o siama uma o le tino. Tuuina atu le puipuiga o antioxidant o siama kulupu, e mafai ai ona faia le gaioiga E, e talafeagai mo le faagaioiga o le tino puipuia. Faʻatasi ai ma vitamini A, E ma le C, o loʻo i ai le aʻafiaga o le antioxidant ma faʻaleleia uiga talafeagai o le tino i lalo ole aʻafiaga o mea ogaoga.
O le Ginkgo biloba extract e faʻaleleia ai le gasegase o le cerebral ma le tuʻuina atu o le okesene ma le kulukose i le faiʻai, ma fesoasoani i le faʻasaʻoina o le aufaasālalau i le ogatotonu o le tino. E i ai lona aʻafiaga o le vasorogula, e faʻatonutonu ai toto toto. E faʻaleleia le gasegase i gaioiga ma fusi, e fesoasoani e faʻaleleia ai le faʻaaogaina o le okesene ma le kulukose, ma e iai foi sona aafiaga antihypoxic. O loʻo i ai se aafiaga lelei i faʻafitauli o le gaioiga lautele, e aofia ai le maʻisuka microangiopathy.

Faailoga mo le faʻaaogaina:
Faʻaleaga faʻamaʻi ua fautuaina e avea o se mea faʻapitoa o meaʻai mo meaola mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka - o se punavai faaopoopo o vitamini A, C, E, kulupu B (B1, B2, B6, B12, pantothenate calcium, siama gaosia), nicotinamide, rutin, acid lipoic, biotin, mineral elemene (seleni, zinc, chromium), o se punavai o flavonoids o le ginkgo biloba.
Faʻaleaga faʻamaʻi faʻamoemoe e faʻaaoga i meaʻai i tagata e maua i le maʻisuka
Le faʻafaigofieina o le metabolism ma faʻatumu ai le le lava o vitamini ma minerale
Faʻatasi ai ma le le atoatoa ma le le paleni mea taumafa, aemaise lava i meaai maualalo-kalori.
Fautuaina e avea o se mea faʻaleleia o meaai faʻaaogā.

Metotia faʻaaoga:
Tagata matutua ma tamaiti e sili atu i le 14 tausaga le matua, 1 papa Faʻaleaga faʻamaʻi i le aso ma meaai.
Ole taimi o le faʻatagaina ole 1 masina.

Contraindications:
Contraindications i le faʻaaogaina o fualaau faasaina Faʻaleaga faʻamaʻi o le: le faʻamaoni o le tagata lava ia i vaega, o le maʻitaga, fafagaina o le susu, faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular, le faʻaleagaina o le myocardia, o le maʻi o le manava ma le duodenum, gastritis erosive, tamaiti ei lalo ifo o le 14 tausaga.

Tulaga o le teuina:
Faʻaleaga faʻamaʻi e tatau ona teuina i se matutu, puipuia mai le malamalama, mai le aapa atu o tamaiti i le vevela e le sili atu i le 25 ° C.

Faiga faʻavae:
Faʻafesoʻotaʻi le maʻisuka - o se papa maʻa e tusa ma le 682 mg.
30, 60 po o 90 fualaau i totonu o se fagu vailaʻau poʻo 10 pusa i pusa tioata.
E mafai ona tofu ma le 3 fasi pusa fasi pepa i se pepa pepa faʻatasi ma le faʻataʻitaʻiga.

Faatulagaga:
1 papalama Fafaga le maʻi suka aofia ai:
Vitamin C (acid ascorbic) - 60 mg
Magnesium (i le foliga o magnesium hydroorthophosphate 3-hydrous) - 27.9 mg
Rutin - 25 mg
Lipoic acid - 25 mg
Nicotinamide (Vitamin PP) - 20 mg
Flavonoids (Ginkgo biloba extract) - 16 mg
Vitamin E * (a-tocopherol acetate) - 15 mg
Vitamin B5 * (calioum pantothenate) - 15 mg
Zinc (e pei o le zinc oxide) - 7.5 mg
Vitamin B1 * (thiamine hydrochloride) - 2 mg
Vitamin B2 * (Riboflavin) - 2 mg
Vitamin B6 (Pyridoxine Hydrochloride) - 2 mg
Vitamin A (Retinol Acetate) - 1 mg
Folic Acid * - 400 mcg
Chromium * (pei chromium chloride) - 100 mcg
d-Biotin - 50 mcg
Seleniuma (pei o selenite sodium) - 50 mcg
Vitamin B12 (cyanocobalamin) - 3 mcg
O le mea e maua mai ai: lactose (susu gaʻo), sorbitol meaai (E 420), masini pateta, microchostalline cellulose (E 460), povidone (E 1201), hydroxypropyl methylcellulose (E 464), talc (E 553), dioxide (E 171) , polyethylene oxide (E 1521), magnesium stearate (E 470), indigo carmine vali (E 132), quinoline yellow coloring (E 104).

Faailoga mo le faʻaaogaina

Faʻatasi ai ma le maʻisuka o soo se ituaiga, o se soliga e le maalofia o le metabolism o le carbohydrate e tupu, ma o le mea lea o le faateleina o le glucose mea e faʻaleleia ai le gaosiga o mea aoga uma. O le mea lea, o le galuega autu mo le maʻisuka o le toe faʻafoʻiina o le maualuga o le suka ma ia mautinoa ai le lelei o le faiga o metabolic.

Faʻaauau le maʻisuka ua mamanuina e foia ai lenei faafitauli i tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2. O loʻo faʻatuina le faʻamalosia e faʻatatau i le tulaga o le tino pe'ā iai se faʻamaʻi, e avea o se punavai o vitamini sili ona taua ma minerale, e aofia ai le flavonoids o loʻo i totonu o lau o le ginkgo biloba.

Faʻaopoopo le faʻaopoopoga o mea taumafa:

  • Ina ia faʻaitiitia le hypovitaminosis ma le toesea o le mineral, ia puipuia le faʻaleleia o tulaga e mafua ona o le le lava o mea
  • Faʻateleina meaʻai paleni
  • I le taimi o taumafa maualalo-calori e mautinoa ai le tulaga masani o vitamini ma minerale.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

1 papalama (682 mg) o le Complivit Diabetes e aofia ai:

  • Ava i - - ((C) - 60 mg
  • Lipoic to - ta - 25 mg
  • Nicotinamide (Vit. PP) - 20 mg
  • α-tocopherol acetate (Vitio E) - 15 mg
  • Calipota pantothenate (Vititi B5) - 15 mg
  • Thiamine hydrochloride (Vit. B1) - 2 mg
  • Riboflavin (Vitamin B2) - 2 mg
  • Pyridoxine hydrochloride (Vititi B6) - 2 mg
  • Retinol (Vitio A) - 1 mg (2907 IU)
  • Folic acid - 0.4 mg
  • Chromium Chloride - 0.1 mg
  • d - Biotin - 50 mcg
  • Selenium (selenite sodium) - 0.05 mg
  • Cyanocobalamin (Viteni B12) - 0.003 mg
  • Magnesium - 27.9 mg
  • Rutin - 25 mg
  • Zinc - 7.5 mg
  • Laʻau o le Dry Ginkgo Biloba Lea - 16 mg.

Vaega le atoatoa o le aoga: lactose, sorbitol, starch, cellulose, vailaʻau ma isi mea e fausia ai le fausaga ma le atigi o le oloa.

Faamalologa meatotino

Ona o le tuufaatasiga o le tuufaatasiga o vaega ma le metotia, o le faaaogaina o le Complivit ua i ai sona aafiaga faafomaʻi:

  • Vitamin A - o le antioxidant sili ona malosi lea e lagolagoina ai totoga o faaaliga vaaia, o le fausia o pigments, o le fausiaina o le epithelium. O le Retinol e faʻatautaia le alualu i luma o le maʻisuka, faʻaitiitia ai faʻafitauli matuia o le maʻisuka.
  • Tocopherol e talafeagai mo gaioiga faʻasolosolo, o le galuega o le toe gaosia, ma le gutu o endocrin. Puipuia le matua o le matua, e puipuia ai le atinaʻeina o ituaiga ogaoga o le maʻisuka.
  • O vitamini B o loʻo aʻafia i faiga faʻavae uma, lagolago NS, tuʻuina atu o aʻafiaga o aʻafiaga, faʻavaveina le faʻaleleia o mea, poloka le faʻavaeina ma le gaioiga o fualaʻau saoloto, ma taofia ai le faʻaleagaina o le neuropathy uiga o le maʻisuka.
  • O le Nicotinamide e puipuia mai i faʻafitauli o le maʻisuka, fesoasoani e faʻaititia ai le maualuga o le suka, pipisi i totonu o le ate, puipuia malu mai siama mai le autoimmune, e faʻaseseina ai le faʻavaeina o aʻafiaga saoloto i totonu.
  • Folk acid e manaʻomia mo le fefaʻatauaʻiga lelei o mea amino, vailaʻau, toe faaleleia o mea.
  • O le pantothenate o le calcium, faʻaopoopoga i le auai i faiga faʻasolosolo, e talafeagai mo le felaʻuaiga o manaʻoga o le nasu.
  • O le vitamin C o se tasi o antioxidants pito sili ona malosi, e aunoa ma ni metabolic reactions, o le fausia o le malosi malosi, o le toe faʻaleleia o sela ma masini, ma le toto totoina e le mafai.
  • Rutin o se antioxidant-flavor-based antioxidant-plant that regulates levels of sugar and prevents atherosclerosis.
  • Lipoic acid e puleaina ai le kulukose toto, fesoasoani e faʻaitiitia lona faʻamalosi, ma faʻataʻitaʻia ai le neuropathy o le maʻisuka.
  • Biotin o se mea e mafai ona sosolo vai e le faʻapipiʻi i le tino. E manaʻomia mo le fausiaina o le glucokinase, o se enzyme e aofia i le glucose metabolism.
  • E manaʻomia le zinc mo le taamilosaga atoa, e puipuia ai le faʻaitiitia o le pancreas i le maʻisuka.
  • Magnesium Faʻataunuʻuina, o le hypomagnesemia e tupu - o se faʻalavelave e afaina ai le CVS, o le atinaʻe o nephropathy ma le retinopathy.
  • O le selenila e aofia ai i le fausaga o siama uma, e fesoasoani i le malosi o le tino i aʻafiaga mai fafo.
  • Flavonoids o loʻo iai i laulaau o le ginkgo biloba e maua ai mea taumafa i pulou faiʻai, faʻasao o le okesene. O le aoga autu o mea totino o loʻo aofia ai i le Complivit, o le fesoasoani lea e faʻaititia le maualuga o le suka, ma faʻafefe ai le atinaʻe o le microbetiopathy o le maʻisuka.

Faʻasalaga Fomu

Le tau maualalo o le faʻamaonia Diabetes: 205 rubles.

O le fesoasoani faaopoopo o mea taumafa o loʻo i totonu o pepa. Pills o le lanu lanumeamata, lapotopoto, biconvex, i totonu o le atigi. E 30 vaega o loʻo tumu i pusa alumini eleelea, o loʻo faʻapipiʻiina i pusa pepa faʻatasi ma se pepa o loʻo tuʻuina atu.

Contraindications

Faʻaopoopoga Faʻafetai E maua le maʻisuka i:

  • Lafoaia o le tagata lava ia
  • Tausaga a tamaiti (itiiti ifo i le 14 tausaga)
  • Faalavelave Cerebrovascular
  • Faʻaleagaina o le myocardial
  • Gastric and ducle ulcer
  • Erosive gastritis
  • Tina ma le susu.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

O le faʻaopoopoga meaai e aoga mo le 2 tausaga mai le aso o le gaosiga. Ina ia puipuia ona meatotino, e tatau ona teuina i se nofoaga e puipuia mai le malamalama, vevela ma le susu, mai le mea e mafai e tamaiti. Lavea o mea e teu ai - e le silia le 25 ° C.

Ina ia filifilia se fualaau faasaina e tutusa lelei ma le Fomaʻi, e tatau ona e faafesootai se fomaʻi, talu ai o le tele o vailaau masani o fualaau oona e aofia ai mea e le manaomia mo le maʻisuka.

Doppel Herz Activ Vitamins mo le maʻisuka

Queisser Pharma (Siamani)

Tau: Nu. 30 - 287 rubles., Nu. 60 - 385 ru.

E ese mai le Faigaluega mo le maʻisuka i le tuufaatasiga - e leai se penisini, lipoic acid, sosolo ma le ginkgo biloba extract i le oloa mai Doppelherz. O vaega o loʻo totoe o loʻo tuʻuina atu i se isi metotia.

O loʻo faʻapipiʻiina mea e manaʻomia mo le maʻisuka i mea aoga, o se mea faigaluega fesoasoani e faʻatumu ai le leai o elemene. O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i papatusi uamea, ua afifiina i ni fasi pepa se 10 i le paʻu. I totonu o se pepa pepa - 3 poʻo le 6 papatusi, se faʻamatalaga tuʻufaʻatasia.

O fualaau o loʻo faia i aso taitasi i le tasi le tasi mo le masina. Faʻafeiloaʻi faʻafeiloaʻi faʻatasi ma le fomaʻi.

Faailoga mo le maʻisuka

O le gasegase o le gaosiga o le carbohydrate o se faafitauli le maalofia i le maʻisuka. Ona o le faateleina o le maualuga o le kulukose, o elemene aoga uma ua fufulu mai le tino.

I le fesoʻotaiga ma tulaga aliae mai, o le galuega autu e le na o le tausisia o le maualuga o le suka, ae ia mautinoa foi le tafe o metabolic processes i le itu saʻo. O le tali i lenei faafitauli e matua faigofie.

Mo lenei mea, e masani ona fautuaina e fomaʻi Complivit, lea e mafua mai i le maʻisuka le amanaia o tulaga uma ma uiga o le faamaʻi, e fesoasoani e toe faʻaleleia le faʻaagaga o fualaau ma minerale na misi. E le gata i lea, o lenei microadditive e maua ai le tino ma le flavonoids o loʻo i totonu o lau o le ginkgo biloba.

O lea la, o faʻamatalaga mo le faʻamaonia o le Faʻatonu o loʻo taua i lalo:

  • faʻaolaina o taumafa le paleni,
  • aveeseina o le le lava o minerale ma vitamini, puipuia o taunuuga o lo latou leai
  • toe faʻaleleia o mea o loʻo iai i vitamini ma minerale faʻatasi ai ma meaai maualalo-calorie.

Faatonuga mo le faaaogaina


O le taliaina o le fualaau faasaina e mafai mai le 14 tausaga.

O le suʻega e tasi le laulau i le aso, e tatau ona onā i taimi o taumafataga.

E le afaina po o le a le taimi o le aso e filifilia mo lenei mea, ae e manaʻomia le tutusa i aso uma.

O le umi o le faʻaaogaina e 30 aso, pe a maeʻa ona faia lea o se vasega lona lua i se maliega ma le fomaʻi.

O le faʻamalosi e le mafua ai aʻafiaga. I lenei tulaga, ei ai le tele o mataupu pe a faʻasaina le tagofia o fualaau faasaina:

  • gasegase o le myocardial,
  • erosive gastritis,
  • hypersensitivity i vaega,
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular,
  • se ulupo i totonu o le manava ma le manava.

E taua foi le maitauina o le fualaau faasaina e le manaomia ao faagasolo le maitaga ma le lactation. I lenei vaitau, e sili atu le faʻaaogaina o vailaʻau faʻapitoa.

I luga o nisi tagata, e mafai e le oloa ona maua se faʻamalosiauga. Afai e maitauina lenei tulaga, ona fautuaina lea e ave i le taeao, ina ia leai ni faafitauli i le moe.

I soo se tulaga, e ui lava i le mea moni e faʻapea, o le Complivit e le o se fualaau faasaina, e tatau ona faia pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi, aemaise lava mo le maʻisuka.

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo lou manaʻo e faʻaaoga ...


Faʻaopoopoga o loʻo iai i ni pepa. E i ai la latou foliga lapotopoto ma maua ai le lanu meamata lanu meamata.

I totonu o le pusa e 30 vaega. O le tau o le fualaau faasaina e ono fesuisuiai e fuafua i le falemaʻi.

O le tau e mai le 200 i le 280 rubles. O le mea lea, o le meafaigaluega e taugata tele mo le faʻaaogaina.

O fualaau oona i le maʻisuka ua manatu e talafeagai.

I aso nei, o le filifiliga o tupe e tele tele, o lea e taua ai le faia o le filifiliga saʻo.

E tusa ai ma tagata gasegase ma fomaʻi, Complivit o se tasi lea o fualaau sili ona lelei e faʻamoemoe e toe faʻafoʻisia le leai o minerale ma vitamini.

Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faʻaumatia faʻamalologa e le manaʻomia ae tutupu pe a le lava le mafaufau i le tino, lea e masani ona matauina pe a mate.

O vaega uma o le faʻaopoopoga e faʻaleleia lelei. E tatau ona e ave se piliki i le tasi aso i le aso, ma i soo se taimi o le aso, lea e matua faigofie lava. I se faaopoopoga, o le tau o le fualaau faasaina e maualalo, ma e mafai ona e mauaina i totonu o soo se fale talavai, o lea e taua tele mo le mauaina ma le tufatufa lautele.

Ae ui i lea, aua nei galo o le feutagai ma se fomaʻi e taua tele. Ole iloiloga le lelei e mafai ona faʻalogo pe afai ei ai ni faʻailoga, ona o nisi faʻamaʻi e faʻataga ai le faʻaaogaina o le Complivit. E le gata i lea, mo le tele o tausaga e oo i le 14 tausaga, e le mafai foi ona faʻaaogaina meaʻai paleni, faʻapea foi ma le taimi o le maitaga ma le lactation.

Vitio faʻatalanoa

E uiga i le auala e filifilia ai le vailaʻau mo le maʻisuka, i le vitio:

O le mea lea, o iloiloga lelei ua fautua mai ai o lenei mea faigaluega ua lelei le lelei ma e sili ona lauiloa. E taua tele le leai o ni aʻafiaga i le taimi e ave ai. O le mea autu o le vavaeeseina lea o le faʻaaogaina i le i ai o faʻasalaga ma le le faʻamaoni i vaega.

I isi tulaga, o le faafitauli e fesootaʻi ma le le lava o vitamini ma minerale i totonu o le tino i tagata e maua i le maʻisuka o le a faʻamautuina atoatoa. E faʻaaoga foi lenei tulaga i tulaga e manaʻomia ai se taumafa maualalo-kalori, lea e matua manaʻomia ai e le tino ni mea faʻapitoa.

Faʻaaogaina o mea tau vailaʻau faʻataʻitaʻi

"Faʻafesoʻotaʻi ma le maʻi suka" faʻatonuga faʻatonuga ia faia faʻamautinoa e tusa ai ma faʻamaoniga. Aʻo leʻi faʻaogaina, faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e faalagolago tonu lava i meatotino o vaega ia e aofia ai lona tuufaatasiga:

  • Vitamin A. Faʻaleleia le faʻatinoina o le mea faitino. E tatau mo le tupu aʻe ma le atinaʻeina o le ponaivi. Auai i le foafoaina o ata vaaia ma i le faagasologa o tulafono faatonutonu o le epithelium. E i ai ni meatotino faʻaleaga. Puipuia faʻafitauli o le maʻisuka.
  • Vitamin E. E aʻafia i le porotini, le carbohydrate ma le lipid metabolism. Faʻaleleia le manava o le tino. Puipuia le matua tuai. O loʻo faʻamatalaina e ala i gaoioiga faʻasao. Puipui siama siaki. Faʻaleleia le tulaga o se tagata e maua i le maʻisuka.
  • Vitamin B1. Faʻaaofia i le metabolism o protein, gaʻo ma gaʻo. E manaʻomia se vaega i le faʻasalalauga o mea faʻapitoa o le nucleic. O loʻo faʻamatalaina e le gaioiga o le neurotropic. Faʻaaofia i aʻafiaga o le nasu ma i le faafouga o namu tino. E taofia le neuropathy o le maʻisuka.
  • Vitamin B2. Ua aofia ai i le faagasologa o le manava o le tino. Auai i metabolic processes, faapea foʻi lipid, carbohydrate ma le polotini. Faʻaaofia i le faʻasologa o erythropoietins. Aafiaga lelei i le maualuga o le hemoglobin. Manaomia mo gaioiga tumau o tioata mata. Aafiaga aoga i le faiʻai. Puipuia le ata vaaia mai aʻafiaga le lelei o rayoli ultraviolet.
  • Vitamin B6. O ia o se sui o le gaosiga o le porotini. Faʻaauau i le faʻasologa o neurotransmitters. E talafeagai mo le faʻatinoina o le faʻaogaina o le tino.
  • Vitamin PP. E manaʻomia mo suāuʻu tino. E aofia ai le gaʻo ma le gaʻo gaʻo.
  • Vitamin B9. E talafeagai mo le faʻapipiʻiina o le gata nucleotides, ae o mea amino foi, o meaola faʻapipiʻi. Tuuina atu le erythropoiesis mausali. Faʻamalosia le toe faʻafouina o manua manua.
  • Vitamin B5. Faʻatonu le gaʻo gaʻo ma le gaʻo gaʻo. O loʻo aofia i totonu o le faʻamatalaga o hormones. E i ai sona aafiaga lelei i le myocardium. Faʻatupulaʻia le toe faʻafouina o le tino. Manaomia le momoli atu o lagona tuga.
  • Vitamin B12. Tuufaatasia nucleotides i latou lava. E taua mo le masani ai o le toto, faʻalauteleina ma le atinaʻe o sela epithelial. Faʻatasi i le fausiaina o myelin. Faia se ogaumu i fiva namu. Atiae le gafatia e faʻafouina.
  • Vitamin C. E aʻafia ai i le faʻamalosia ma le faʻaitiitia o gaioiga. Taua mo le metabolism gaʻo. Faaleleia le toto toto. Faʻasologa toe faʻafouina. Faateleina puipuiga. Na te faʻamautuina le faʻaogaina o capillaries. E talafeagai mo le faʻamatalaga o hormonal ma collagen. Faateleina le malosi o le faʻamalosia o le ate ma aafia ai le faʻavaeina o palatini. Faateleina le faʻasologa o le prothrombin.
  • Vitamin R. Faʻailoaina e uiga i uiga faʻamaoni. O loʻo i ai se mea faʻaleagaina. E faaitiitia ai le fua o le faamamaina o vai. Faʻateleina le mafai ona gafatia. E taofia ai le alualu i luma o le retinopathy o le maʻisuka. E taofia le tupu mai o microthrombosis. E taua tele mo le puipuia o faʻamaʻi o mea vaaia.
  • Lipoic acid. O se antioxidant. Faʻaleleia le metabolism gaʻo. Faaitiitia le suka o le toto ma faateleina ai le tele o glycogen i totonu o le ate. Fesoasoani e aveesea le faʻamalosia o le insulin. Faia le sili atu o le neutron trophic. Faʻaitiitia le lamatiaga o le neuropathy o le maʻisuka.
  • Biotin. E aʻafia ai le tuputupu aʻe o le cell. Faʻaaofia i le faʻasalaga o meaʻai. Fesoasoani e faʻaleleia vitamini B. Faʻaitiitia le aofaʻi o kulukose i totonu o le toto.
  • Zinc Faʻaaofia i faiga faʻapitoa. Faʻaleleia le gaioiga o le inisalini. E manaʻomia se vaega i le vaeluaga o masini. E aafia ai le faagasologa o le faafouga o le cell. Faateleina puipuiga.
  • Magnesium E aʻafia ai gaioiga o musika. Faʻaititia le faʻaogaina o neu. E taofiofia ai le fausiaina o neuromuscular. Manaomia mo le faagasologa o le enzyme.
  • Chrome. Faʻaleleia le toto toto. Faateleina ai aʻafiaga o le inisalini i faiga faʻapitoa.
  • Seleniuma. O lenei vailaau o loʻo maua i totonu o potu uma o le tino o le tagata. E maua ai le puipuiga o antioxidant i sela. Faʻaleleia le faʻaogaina o le vaitamini E. E taʻalo se vaega tāua i le faʻamalosia o puipuiga. Faʻatasi ai ma vitamini A, E ma le C, o loʻo faʻaalia ai lona meatotino faʻamaʻi. Fesoasoani i le tino e faʻafetaui i tulaga ogaoga.
  • Ginkgo biloba extract. Faʻateleina le taamilosaga o gasegase. Faʻaleleia le tuʻuina atu o le okesene i le faiʻai. E aʻafia ai le faʻaaogaina o le kulukose. Na te faʻaleleia le setete o le faʻalavelave popole. Faʻataunuʻuina toto toto. Aafiaga lelei i metotia faʻavae. O loʻo faʻaalia i le antihypoxic effect.

O mea uma lava e tuufaatasia ai le vailaau faʻamalositino ia gatasi ma felagolagomaʻi. Faʻaopoopo meatotino o le tasi ma le isi.

"Faʻafaigofie le Maʻisuka" e fautuaina mo le faʻaaogaina e avea o se mea faʻaopoopo meaai. O le vailaʻau faʻapitoa e faʻamoemoe mo tagata e maua i le maʻisuka. E mafua ona o le le lava o vitamini taua. O le fesoasoani a Ginkgo biloba e fesoasoani i le faaleleia o le le atoatoa.

Metotia faʻaaoga

Vitamini "Faʻaleleia le maʻisuka" o loʻo fautuaina ai e le aʻoga le faʻaoga tautala, fufuluina i le vai. Ua fuafuaina mo tagata matutua ma tamaiti mai le sefulufa tausaga. Faaaoga le faaopoopoga i le taimi o taumafataga, tasi le papa i aso taitasi. O le vasega o le taliaina e 30 aso.

Faʻaiʻuga

Vitamini "Faʻafaigofie le Maʻisuka." Faatonuga mo le faʻaaogaina o le inu ava malosi ma le faʻaeteete, siaki le metotia fautuaina. Afai e faʻaaoga sese, e mafai ona tupu aʻafiaga itu. Faatasi ai ma i latou o aʻafiaga o le tino, leisa, manava manava, tiga i totonu o le manava, vomiting reflex and other dyspeptic disorders.

Faʻasalaga

O le faatonuga "Faʻafaigofie le Maʻisuka" e fautuaina e faʻaaoga pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi. Ma na ia lapatai atu faapea, faatasi ai ma le faateleina o le fua fautuaina ma le umi o le pulega, o le a le mafai ona maua ni faailoga e sili atu. E faʻaalia i le ulu, o le tiga, o le tiga i totonu o le manava, vomiting, manava manava. Afai e tulai mai ni aʻafiaga le lelei, e tatau ona e taofia vave le ave o pepa ma talanoa i fomai mo fesoasoani faafomai.

Faatonuga faapitoa

Vitamini "Faʻaleleia le maʻisuka" e tatau ona faʻaaogaina i le fuataga o loʻo faʻaalia i faatonuga. E le tatau ona e ave isi vitamini i le taimi lava e tasi i lenei vailaʻau ina ia aloese ai mai faʻamaoniga o le televave.

Ina ia aloese mai mea le lelei aoe tagofia lenei taumafa ma isi vailaʻau, e tatau ona e ave fua vitamini mai isi vailaʻau.

Faʻamālōlōina O le maʻisuka e mafai ona faʻatau i soo se fale talavai. E le manaʻomia se faʻatauga a se fomaʻi e faʻatau ai vitamini. Tolu piliona fua e tusa ma le 250 rubles. O le tau, faʻalagolago i le pito i totonu o le tufatufaina atu o fesoʻotaiga, e mafai ona fesuisuiai.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le faaopoopoga "Faʻafaigofie le Maʻisuka", o le aʻoaʻoga e faʻalagolago i suesuega faʻatulafonoina. Na o le taimi lava lena o le a mafai ai ona e faamasani i le faʻasaʻo i le taimi ma aloese mai aʻafiaga i itu. Afai o nisi mafuaaga na le fetaui le fesoasoani faaopoopo, ona mafai lea ona suia i tala nei:

  • O le Beroka.
  • Doppel Herz Activ Vitamins mo le maʻisuka.
  • "Doppelherz Asset Ophthalmo-DiabetoVit."
  • "Vitamini mo le maʻisuka" saunia e Verwag Pharma.
  • O le faʻasologa o le Maʻisuka.
  • Glucose Modulators e Solgar.

E tele vitamini e foliga tutusa i le Complivit Diabetes supplement. E tatau ona filifilia e se fomaʻi e faʻavae i le soifua maloloina o le maʻi.

Tuua Lau Faamatalaga