O le a le Meldononium mo? Faatonuga, tau ma iloiloga

  • inisiua: manino, le lapoʻa (5 ml i le lanu tioata e leai ni laupepa ma se togi ma se notch / kink ring, poʻo le leai foi o se totoa ma se notch / kink ring, 5 poo le 10 ampoules i se fasi pepa / paʻu pepa ma sela, i se pepa pepa 1 po o le 2 pusa pepa / pepa palama, i luga o le pulou i luga o le mea o loo i ai se komiʻu po o se togi ma se notch, o se naifi afifi / sela e aofia ai i totonu o le pusa),
  • capsules: malosi gelatin, 250 mg - le numera Numera 1, faatasi ai ma se tino ma se paʻepaʻe paʻepaʻe, 500 mg - numera Numera 00, faatasi ai ma se tino paʻepaʻe ma se pulou lanu samasama, mea e aofia ai - paʻu o le tioata ma le manogi (10 i itu taʻitasi siaki faʻapitoa, i se pepa pepa pepa o 3 po o 6 pusa).

O pusa taitasi foi o loʻo aofia ai faatonuga mo le faʻaaogaina o le Meldononium.

Faʻavaeina o le 1 ml o fofo:

  • mea galue malosi: meldonium dihydrate - 100 mg,
  • Vaega o ausilali: vai mo le tui - e oo atu i le 1 ml.

Faʻavae 1 capsule:

  • gaioiga malosi: meldonium dihydrate - 250 poʻo le 500 mg,
  • vaega o ausilali: calcium stearate, colloidal silicon dioxide (aerosil), masini pateta,
  • 250 mg capsule shell composition: tino ma tapuni - gelatin ma le titanium dioxide,
  • pulou capsule 500 mg: mataupu - gelatin ma le titanium dioxide, cap - gelatin, titanium dioxide, ata, lanu samasama ma quinoline samasama.

Pharmacodynamics

O le vaega malosi o le vailaʻau - meldonium dihydrate, o se faatulagaga tutusa o gamma-butyrobetaine. O le mea e puipuia ai le faaputuputuina i totonu o sela o ituaiga gaioiga o meaola gaʻo e leʻo faʻaaogaina (o mea e maua mai i le acylcarnitine ma le acylcoenzyme A), e faʻaitiitia ai le felauaiga o gasegase gaʻo umi e ala i suauʻu, faʻaititia le synthesis o le carnitine, ma faʻalavelave ai le gamma-butyrobetaine hydroxynase. Talu ai ona o le faʻaitiitia o le faʻatonuga o le carnitine, o se faʻaopoopoga sili atu o le gamma-butyrobetaine, o se vailaʻau o loʻo i ai mea faʻaleagaga, e tupu.

I tulaga o le suʻesuʻega, o Meldonium e toe faʻafoʻi le paleni o le faʻaaogaina o le okesene e tuʻuina atu i siama ma lona faʻaaogaina, ma taofia ai foi le solia o le felauaiga o le enzyme angiotensin-converting (ATP). E le gata i lea, o le fualaau faasaina e amataina le faagasologa o le glycolysis, e aunoa ma se faʻaopoopoga o le okesene.

Ona o le faʻataʻitaʻiga o le faʻatinoga o le gaioiga, o Meldonium o loʻo i ai faʻamatalaga nei o le falemaʻi: faʻapupulaina le gafatia o le galue, faʻaitiitia le faʻaalia o le faʻafitauli o le tino ma le mafaufau, faʻamalosia ai le tino ma le puipuiga o le tino, ma o loʻo i ai se meatotino faʻamaonia.

I faʻataunuʻu o le meocardial ischemic, o le vailaʻau faʻasaina le faʻavaeina o le vailaʻau oona ma faʻaitiitia le umi o le taimi o le toe faʻaleleia. I mataupu o faalavelave o le estchemic cerebrovascular (e le gata i le ogaoga ma le tumau), e faʻateleina le toe tufatufa o le toto e fiafia ai i le nofoaga o le ischemic ma faʻaleleia le toto i le taulaiga o le ischemia. I le faaletonu o le fatu, e faʻaleleia ai le faʻamalosiaga o le myocardial, faʻaitiitia le faʻafia ona osofaʻia angina, ma faʻateleina le faʻapalepalega o le tino.

O le aoga o le Meldononium i le tulaga o fomaʻi ma vailaʻau o le tino ua faʻamaonia.

O le vailaau faʻasaina ei ai lona malosi i le ogatotonu o le tino. Faʻaitiitia faʻamalositino galuega o le autonomy ma le somatic nervous system i le taimi o le tolopoina o taimi i tagata mamai oona.

Pharmacokinetics

Faatasi ai ma le pulea o mea leaga, o le meldonium o loo faamatalaina i le ola e le atoatoa - 100%. O le maualuga maualuga (Cmax) i le plasma e vave oʻo i le maea ai o le tui.

Pe a faʻaalia i le tautala, o le bioavailability o le meldonium e 78%. E matauina le Cmax i le plasma i le 1-2 itula i le maea ai ona ave le kaputa.

O le vailaau faʻasaina ua faʻafefeteina e fausia ai le lua metabolites tetele e faʻamalosi e fatugaʻo. O le vaeluaina o le ola (T1/2) e mafai mai le 3 i le 6 itula

Faailoga mo le faʻaaogaina

Mo fofo ma capsules:

  • afaina o le fatu fatu (angina pectoris, faʻalavelave o le myocardial), faaletonu o le fatu tumau, cardiomyopathy i tua atu o faʻalauiloa faʻaleagaga - o se vaega o faʻafitauli faʻapitoa,
  • gasegase o le cerebrovascular gasegase ma gasegase (cerebrovascular insufficientness, stroke) - o se vaega o togafitiga faʻapitoa,
  • tosoina mai o maʻi pipisi i le oona e le masani ai - e faaopoopo atu i togafitiga patino o le ava malosi,
  • faʻaititia galuega, mafaufau ma le tino (e aofia ai tagata taʻaalo).

E le gata i lea, mo le fofo - o se vaega o togafitiga faigata:

  • hemophthalmus ma le afaina o le taoto o ituaiga eseese,
  • retinopathies o faʻasologa eseese (aofia ai le maʻisuka ma le gaʻo),
  • thrombosis o le vein center central and its branches.

Faʻaopoopoga mo capsules: taimi faʻapipiʻi (ina ia faʻavaveina ai le faʻaleleia o faagasologa).

Contraindications

  • faateleina le mamafa o le tui (ona o le vevela vevela vevela ma le tino o le intracranial),
  • tausaga e 18 tausaga
  • maʻitaga
  • lactation
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.

O le Meldononium e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete i tagata gasegase e maua ai le ate ma le maʻi faʻamaʻi.

Tali mo tui

O injections o le meldononium e faʻapipiʻiina (i / m), ma le faʻamalosi (i / v) poʻo le parabulbarno.

O le faʻaofiina o le vailaau faʻasaina e fautuaina i le taeao, ona o le mafai gaosiga o se mea manaia.

O le auala o le puleaina, o le fua o le Meldononium ma le umi o lona faʻaogaina, e setiina e le fomaʻi taʻitoʻatasi, ma mafaufau i faʻamaoniga ma le mamafa o le tulaga.

Faʻafitauli faʻapitoa o faʻamaʻi fatu cardiovascular:

  • faʻaleagaina o le myocardial: iv i totonu o se vaalele o le 500-1000 mg i le aso ile tasi pe lua injections,
  • o le angina pectoris faʻamau ma le maʻi fatu o le fatu, o le fatu ma le cardiomyopathy e mafua mai i le faʻafitauli o le hormonal: iv i totonu o se vaalele o le 500-1000 mg i le aso i le tasi pe lua injections mo le 10-14 aso, ona faʻafeiloaʻi lea o le tagata gasegase i le fomaʻi o le fualaau faasaina. O le auala masani o togafitiga e 4-6 vaiaso.

Tuufaatasia o togafitiga mo faalavelave faʻapitoa o le cerebrovascular:

  • Vaega faʻapitoa: iv 500 mg i le aso mo le 10 aso faʻatasi ai ma le toe faʻafeiloaia o le maʻi i le faʻafofoga tautala o le fualaau faasaina. O le tele o togafitiga e 4-6 vaiaso,
  • foliga masani o le maʻi: iv 500 mg i le aso mo aso e 10, sosoo ai ma le fesiitaiga o le tagata maʻi ile ituaiga o fualaau faasaina. O le auala lautele o togafitiga e 4-6 vaiaso, i luga o le fautuaga a se fomaʻi 2-3 taimi i le tausaga e taitaia vasega masani.

  • Ophtalmic disorders: parabulbarno 50 mg i se vasega o le 10 aso,
  • o le ava malosi: in / in or in / m at 500 mg 2 taimi i le aso mo le 7-10 aso,
  • mafaufau tele ma le faaletino: in / in or in / m 500 mg 1 taimi i le aso mo le 10-14 aso. Afai e manaʻomia, toe fai le vasega i le 2-3 vaiaso.

I le foliga o capsules, e tatau ona faia le lanu o le meldonium ao le i ai taumafa.

Fautuaina fua o le inumaga:

  • le atoatoa o le toto i le faiʻai: 500-1000 mg i le aso (sili atu i le afa muamua o le aso) mo le 4-6 vaiaso,
  • o le le tumau o le fatu, o le angina tumau (o se vaega o togafitiga faigata): 500-1000 mg i le aso ile tasi pe lua doses mo 4-6 vaiaso,
  • cardiagia e mafua mai i le lemonocal dystrophy: 250 mg 2 taimi i le aso mo le 12 aso,
  • tolopoina le maʻi pipisi: 500 mg 4 taimi i le aso mo le 7-10 aso,
  • faʻaititia le faʻatinoga, faʻalavelave mafaufau ma le tino, faʻaleleia le vave faʻaleleia i le taimi o le faʻasologa: 250 mg 4 taimi i le aso mo le 10-14 aso, pe a manaʻomia, toe fai togafitiga i le 2-3 vaiaso,
  • mamafa tele i tagata afeleti: 500-1000 mg 2 taimi i le aso aʻo leʻi amataina aʻoaʻoga o le 14-21 aso ao faagasolo le sauniuniga, 10-14 aso i le taimi o le tauvaga.

Fale faʻamaloilo

Metabolism enhancer, tutusa gamma-butyrobetaine. E taofia ai le gamma-butyrobetaine hydroxynase, e taofiofi ai le synthesis o le carnitine ma le felauaiga o gasegase umi o gaʻo eletise e ala i suauu, ma taofia ai le faaputuputuina o ituaiga gaioiga o le gaʻo oona gaʻo i totonu o sel - o mea e maua mai i le acylcarnitine ma le acylcoenzyme A.

I lalo o aiaiga o le suʻesuʻega, ua toe faʻafoisia le paleni o faiga o le faʻamaʻiina o le okesene ma lona faʻaaogaina i sela, e puipuia le solia o le ATP, ma faʻatasi ai i le taimi lava e tasi le faʻaaogaina o le glycolysis, lea e maua mai e aunoa ma se faʻaopoopoga o le okesene.

E mafua mai i le faʻaitiitia o le faʻatonuga o le carnitine, o le gamma-butyrobetaine ma le vasodilating o meatotino e matua faʻamaopoopoina. O le faiga o gaioiga e fuafua ai le eseesega o ona aʻafiaga faafomaʻi: faʻalauteleina le lelei, faʻaitiitia o faʻamaoniga o le mafaufau ma le faaletino, atuatuvaleina o le tino ma le puipuiga o le loto mama, ma le faʻaleagaina o le tino.

Lelei

I le tulaga o le faʻaleagaina o le myocardium, o le a faʻagesegeseina ai le fausiaina o le vailaau oona ma faʻapuupuu le taimi o le toe faʻaleleia. Faʻatasi ai ma le faʻaletonu o le fatu, e faʻaleleia ai le faʻamaonia o le myocardial, faʻateleina le faʻapalepaleina o le tino, ma faʻaitiitia ai le tele o osofaiga a angina.

I faʻalavelave faʻapitoa o le gasegase o le cerebral e faʻaleleia ai le toto i le taulaiga o le ischemia, e fesoasoani i le toe tufatufa o le toto e fiafia i le vaega o le ischemic. Faʻapitoa mo togafitiga faʻapitoa ma vailaʻau o le tino.

E i ai sona aafiaga faʻapitoa i le fatugalemu o le tino, e faʻaitiitia ai le le atoatoa o le tino o le tino i tagata gasegase e masani ona maua i le ava malosi ma le faʻasolosolo maʻi.

O le a le Meldononium mo?

O faʻamatalaga mo le faʻaaoga e aofia ai togafitiga faʻapitoa:

  • faʻavasegaina faaletino,
  • tosoina mai o maʻi pipisi i totonu o le ava malosi,
  • Ischemic fatu fatu,
  • faʻaititia galuega
  • cerebrovascular faalavelave faʻafuaseʻi,
  • le cardiomyopathy leaga,
  • toe faʻaleleia mulimuli ane.

O le a le fesoasoani i le parabulbar fesoasoani mai:

  • retinal vein thrombosis,
  • retinopathies (maʻisuka ma le gaʻo),
  • le afaina o le tino maliu,
  • faʻamaʻi totoʻa i le retina.

Faatonuga mo le faaaogaina

E fautuaina le meldononium e ave i le taeao, aua e mafai ona fatuina se aafiaga manaia. O le fualaau tuʻufaʻatasia taʻitoʻatasi e faʻalagolago i faʻamatalaga ma auala o le pulega.

Pe a faʻaalia i le tautala, o le fua e tasi e 0.25-1 g, o le taimi ole pulega ma le umi o togafitiga e faʻalagolago i faʻaʻailoga.

0.5 mL o le vai fofo e aofia ai le maualuga o le 500 mg / 5 ml e faʻapipiʻiina mo le 10 aso.

Faatasi ai ma le pule malosi, o le fualaau e 0.5-1 g 1 le taimi i le aso, o le umi o togafitiga e faalagolago i faailoga.

O tagata taʻavale ua fuafuaina mo togafitiga faʻafouina e tusa ai ma polokalame faʻapitoa faʻatasi ma isi auala. Faʻaaloalogia faʻapitoa e pei o se dope.

E faʻapefea ona ave faʻamaʻi?

  1. I le tulaga o le gasegase o le cerebral, o le Meldonium e fautuaina i le vaitaimi o le faigata o le 0.5 g i le aso mo aso e 10, ona sosoo ai lea ma le foliga mai - 0.5 g i aso taitasi mo le 14-21 aso.
  2. I le masaniga masani o faalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular, o se togafitiga e tumau ile 14-21 aso. O le fofo o le iniseti e faʻatonuina i le 0.5 g i le aso poʻo le faʻafofoga tautala i le 0.25 g (o le taimi o le pulega e faalagolago i le mamafa o le maʻi).
  3. O le alu ese mai maʻi e manaomia ai se togafitiga ma le Meldononium mo le 7-10 aso. Ona faʻaalia ai lea o le tagata maʻi i se taimi e fa-taimi o le fualaau oona i le gasologa o le aso, 0.5 g i totonu poʻo le lua-taimi faʻamalosi.
  4. I le angina pectoris tumau, o aso muamua e 3-4 o loʻo faʻatulagaina 0.25 g 3 taimi. Ona faaluaina lea ile faalua i le vaiaso i aso taitasi o le 0.25 g 3 taimi. O le umi o togafitiga e mai i le 4 i le 6 vaiaso.
  5. Faʻatasi ma le cardinalgia, faʻapipiʻi ma le vailaʻau o le myocardial lemoni, o le vailaʻau e faʻaaogaina faʻatasi i se faiga o le jet tasi i le aso, 0.5-1 g po o le IM i le 2 taimi i le aso, 0.5 g. A maeʻa le 10-14 aso, 0.25 mg i le taeao ma le afiafi, faʻaauau togafitiga mo le isi 12 aso.
  6. Faatasi ai ma se foliga le mautonu o le angina pectoris ma le faʻaleagaina o le myocardial, o le Meldononium e faʻaaogaina ma le le faʻaleagaina i se auala o le jet o le 0.5 g poo le 1 g i le aso. Mulimuli ane, o loʻo faʻamatalaina tuusaʻo: 3-4 aso - 0.25 g 2 taimi, ona 2 aso i le vaiaso 0.25 g 3 taimi i le aso.
  7. I le tulaga o gasegase vascular o le fundus, retin dystrophy, Meldonium ua faʻamautuina ma toe faʻatulagaina i le 0.05 g i se vasega e 10 aso.
  8. I le faaletonu tumau o le fatu, o le fualaau faasaina e faia i se vavalalata i se vaalele i aso uma i se fua faatatau o le 0.5-1 g pe suia i le intramuscular injection o le 0.5 g i le 2 taimi i le aso. A maeʻa le 10-14 aso o togafitiga, ona tuʻuina atu lea o le maʻi i le 0.5 g capsules, lea e 1 le taimi i le taeao. O le togafitiga e mai i le 4 i le 6 vaiaso.

Tamaiti i le taimi o le maitaga ma le lactation

O le meldononium e le o faʻasinoina mo fafine maʻitaga, talu ai e le mafai ona faamaonia lona saogalemu i le tina ma le tamaititi. Afai e te manaʻo e faʻamaonia se vailaau mo se tamaitai tausi maʻi, ona oʻo lea i le taimi o togafitiga, e taofi le susu: e leʻoloa pe o le mea o loʻo i totonu o le susu.

I tamaiti ma tupulaga talavou i lalo ifo o le 18 tausaga le matutua, o le lelei ma le saogalemu o le meldonium e lei faavaeina. O le meldononium i foliga o capsules ua solia mo le faʻaaogaina i tamaiti ma tamaiti i lalo ifo o le 18 tausaga, i le tulaga o le siva i tamaiti ei lalo o le 12 tausaga.

Faatonuga faapitoa

Faaaoga ma le faʻaeteete i faʻamaʻi o le ate ma / poʻo fatugaʻo, aemaise mo se taimi umi.

O le tele o tausaga o le poto masani i le togafitiga o le gasegase o le myocardial ma le le toʻa i le ofisa o le cardiology o loʻo faaalia ai o le meldonium e le o se togafitiga muamua mo se maʻi pipisi.

Tulaga lautele

O le Meldononium o se vailaʻau o se vaega o le tele o fualaau faasaina. Ae o nisi tagata gaosiga o mea tau vailaʻau faʻasaina ua faʻatuina atu e avea o se vailaau tutoʻatasi, ona e iai mea e gaosia ai le gataifale ma le antihypoxic, e afaina ai le popolega ma le cardiovascular system.

Meldononium o se fualaau faasaina o le vaega o vailaʻau faʻasolosolo. O le faʻasalalauga faʻavaomalo faavaomalo e tutusa ma le mea galue malosi - Meldonium.

Aafiaga i le tino ma vailaʻau mo togafitiga

O le faʻaaogaina o le Meldononium i fatuga ma vailaʻau faʻapitoa e faʻamatalaina e ona meatotino. E tasi lava le taimi i le tino, e faia i ni itu eseese i le taimi e tasi:

  • Faʻasalalau le faʻamalosi,
  • faʻagesegese lalo le necrosis o le tino, faʻateleina le toe faʻaleleia vave mai le fatu fatu,
  • faaleleia le maliliega o le loto, faateleina lona tetee atu i gaoioiga faaletino,
  • faʻaitiitia le aʻafiaga o osofaiga a angina,
  • faatelevave le toto i le mafaufau,
  • e puipuia ai le puipuiga
  • faamamāina uiga o le mafaufau, tino i luga o le tino,
  • faaleleia le faatinoga, tutumau,
  • e faʻaitiitia ai le tolopoina o faʻamaoniga na tulaʻi mai i le talaaga o le faaumiumi o le faʻaaogaina o le ava malosi.

O fualaau faasaina e tele mea lelei. Ae e le fautuaina e faʻaaogaina e aunoa ma le faʻatalanoaina o se fomaʻi. Filifili saʻo le vailaʻau o vailaʻau faʻapitoa e mafai e se fomaʻi.

Faiga faʻavae, tau

I le maketi o falemaʻi, e lua ituaiga o fualaau:

  • Capsules - ia i ai se palanikeke foliga ma pito i lalo o le lanu paʻepaʻe. Ua tuu i totonu o sela o le 10 fasipepa. O le numera o paʻu i totonu o le afifi o le 3 poʻo le 6.
  • Fofo - e faʻaaogaina ma le le faʻaogaina, intramuscularly poʻo parabulbarno. Faʻatonu i le 5 ml ampoules. O le aofai oa latou mea i totonu o le pusa e 10.

O le tau o le Meldononium e faalagolago i foliga o lona faʻamalolo, o le vaega o le faʻatau ma le gaosiga (Laulau 1).

Laulau 1 - o le Tau i falemaʻi i vaipanoa eseese

ItumaloO le tau o le fualaau faasaina i le tulaga o se fofo, pala.
Krasnoyarsk133-140
Moscow140-240
Novosibirsk155-308
Saint Petersburg150-305
Krasnodar129-300
Kazan140-173

O le tau o pusa o le Meldononium e tusa ma le tutusa ma mai le 156 i le 205 rubles. Ina ia faʻatau mai le fualaau faasaina, e manaʻomia lou tuʻuina atu o se vailaau mo togafitiga ma se fomaʻi.

Vaega

O capsules e aofia ai le 250 poʻo le 500 mg o le vailaau oona ma ia vaega:

  • colloidal silicon dioxide,
  • pateta pateta
  • magnesium stearate.

Le faiga o le gaioiga o le fualaau faasaina

O le atigi pusa e faia mai:

  • glycerin
  • vai
  • sodium lauryl sulfate,
  • titanium dioxyide
  • gelatin.

O le ampoule ma le Meldononium solution e aofia ai le 0.5 g o le mea galue. O se vaega faaopoopo o le vailaau o lenei pepa ua na o le vai.

Faailoga ma le faʻailoga

O le lautele o le Meldononium e lautele. O loʻo faʻamatalaina mo faʻamaʻi o le tino ma le mata, o maʻi faʻapitoa o le loto ma faʻafitauli faʻapitoa. E mafai ona faatonuina le vailaʻau mo:

  • fatu fatu
  • angina pectoris,
  • cardiac syndrome e mafua mai i le faʻaleagaina o le musika fatu,
  • maualalo le galue malosi
  • ogaoga faʻalavelave o le toto toto i le retina,
  • vaivai o le tino,
  • o le fatu vaivai tumau,
  • totoga i totonu o le tino o le retina o faʻavae eseese,
  • afaina o le ischemic
  • uluaʻi faʻamaʻi, o faʻafitauli o le maʻisuka, toto maualuga,
  • faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi,
  • gasegase masani
  • o le i ai o toto i paʻu ogatotonu o le retina,
  • tosoina o le maʻi o le ava,
  • bronchial asthma.

O le Meldononium e faʻaaoga foi pe a uma le taotoga - ina ia faʻavaveina ai le faagasologa o le toe faʻaleleia lautele ma le toe faʻaleleia o mea.

E pei o vailaʻau uma, o le vailaau faʻasaina ua faʻasaina. O mea e le aofia ai le mafai ona faʻaaoga e aofia ai:

  • maualuga le mamafa o tui,
  • le faapalepale i vaega o le fualaau faasaina,
  • Tausaga a tamaiti (ao lei oʻo i le 18 tausaga, e le fautuaina le tagofia o fualaau faasaina).

O faʻamaʻi pipisi o le ate ma fatuga ua faʻamaonia le fualaau faasaina ma le faʻaeteete. O le faʻaaogaina o le Meldononium i le i ai o faʻasolega e faʻasaina: o lenei mea e lamatia ai le soifua maloloina lelei, o le atinaʻeina o faʻafitauli i le talaaga o le maʻi maualalo.

E faʻapefea ona faʻatusatusa le fua o laupepa ma vaifofo?

O le aofaʻi o fualaau faʻatauina e faalagolago i uiga o le tagata maʻi ma le natura o togafitiga:

    O le togafitiga fautuaina o le Meldononium i le ava malosi mai le ava malosi e 500 mg. E ave faʻamalamalama pe tuʻi i totonu o se vein. I le tulaga muamua, o le fualaau faasaina e faʻaaogaina i le 4 taimi i le aso, i le lona lua - e sili atu ma le 2 taimi. O le umi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e 1,5 vaiaso.

I le vaivai o le tino, faapea foi ma le taotoga, e tatau ona ave Meldonium 4 taimi i le aso. O le tasi fuataga e 0.25 g. Ae e mafai ona e faʻaaoga se fofo. Ua tuiina i totonu o se vela poʻo le maso oona i le aofaiga o le 0.5-1 g.

O le tele o taimi o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e tasi i le aso. Ua lava le tuiina o le vailaʻau faʻalua i le aso i totonu o le maso. O ia togafitiga e mulimulitaʻia mo 1.5-2 vaiaso. Afai e faʻaalia, toe faʻaleleia le togafitiga pe a maeʻa le 14-21 aso.

  • O maʻi le mautonu o le faiʻai e togafitia i le togiina o le 500 mg o le vaifofo i totonu o le muso i le tasi aso i le aso poʻo le aveina o capsules e aofia ai le 250 mg o le Meldononium 1-3 taimi i le aso. E tatau ona faʻaaogaina le fualaau mo le itiiti ifo ma le 3 vaiaso.
  • Mo le togafitia o togafitiga o vaʻa mata, toe faʻafoʻiina le retina ua faʻamaonia le faʻaaogaina o se 10% o le fofo o le Meldononium. O lona atinaʻe e 5 ml. O le umi ole togafitiga e 10 aso. O le vailaʻau o loʻo faʻaaogaina le subconjunctival poʻo le retrobulbar.
  • O faʻamaʻi pipisi i le mafaufau e faʻaaogaina fualaau faasaina e tusa ai ma lenei polokalame: 10 aso, o le vaifofo o le vailaʻau i le aofaiga e 500 mg i le aso ua tui i totonu o se vein, ma o le a le taimi latou te ave ai capsules mo le isi 2-3 vaiaso. O le fua ma le tele o taimi e ave ai fualaau faasaina e le suia.
  • Faʻasagaga o togafitiga faʻatasi ma Meldonium, e ono tulaʻi mai se aafiaga manaia. O le mea lea, e sili atu le faʻaaoga i le taeao. E inu ulutala aʻo leʻi 'ai, ma le tele o vai.

    Mo maʻi fatu

    E le o aofia ai le meldononium i le vaega o fualaau oona e filifili ai mo le togafitia o fatu fatu, faamai pipisi lautele: e avea o se fualaau tutoatasi e leai se aoga. O lona faʻaaogaina ua faʻamatalaina o se vaega o le togafitiga faʻapitoa o le angina pectoris, faʻalavelave leocardial, cardinalgia ma le fatu vaivai o le fatu.

    O tagata maʻi ma le angina pectoris o loʻo maua le 250 mg o le meldonium e faatolu i le aso mo 3-4 aso. I le lumanaʻi, e faʻaaogaina le vailaʻau e tusa ai ma le fuafuaga tutusa, ae faalua i le vaiaso. O le togafitiga e 1-1.5 masina.

    Mo le togafitiga o le cardinalgia, lea e foliga mai ona o le fatu o le dystrophy o le fatu, ua fautuaina e faailoa atu le Meldonium i se vein poo se maso i se fua o le 500 mg. I le tulaga muamua, o le vailaau e faʻaaogaina i le aso, i le lona lua - faalua i le aso. O le togafitiga e tumau 1.5-2 vaiaso. A mavae lenei taimi, ave fualaau. O a latou suʻega i aso taitasi e 500 mg (2 pusa e 250 mg o le mea galue). E vaevaeina i ni 2 inumaga. O togafitiga faʻaauau mo le isi 12 aso.

    Faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le myocardial, o le angina le toʻa i aso muamua o togafitiga, o le Meldononiuma e faʻaaogaina ma le le mautonu: 0.5-1 g o vaifofo o loʻo faʻatonutonuina. O aso nei e 3-4, ave capsules: 250 mg faalua i le aso. A maeʻa lenei taimi, o le tele o taimi e ave ai le fualaau faasaina e faatolu ona 3, ae faʻaaoga i aso uma 3-4.

    O i latou na maua i le faʻavaivaia o le fatu, e mafua mai i le faʻaleagaina poʻo le faʻatautaia o le meltononium solution mo le 10-14 aso. O le metotia ma taimi ole faʻaaoga o le 0.5-1 g ma le 1 poʻo le 2 taimi i le aso, i le faasologa. A maeʻa le 2 vaiaso, ona faʻamatalaina lea o capsules i le fua tutusa. O le aofaʻiga o togafitiga e 1-1.5 masina.

    Meltononium faʻaleleia le sapalai o le myocardium, gaʻo musika ma le toto ma le okesene, faʻavaveina le faiga o gataifale, ma faʻateleina le faʻatumau. O le mea lea, e faʻaaogaina e le gata i vailaau, ae faʻapea foi i taaloga.

    E tatau ona malamalama o Meldononium e le afaina ai le faateleina o maso maso o tagata taaalo, e taofi ai faailoga o le overtraining, faʻaleleia le malosi o le tino, lea e mafai ai ona faʻaleleia le lelei ma le umi o aʻoaʻoga.

    O le faiga o le gaioiga o fualaau faasaina e faavae i le taofia o aʻafiaga o le carnitine, lea e mafai ai e oe ona suia le tino mai le gaosiga o gaʻo i le faʻaaogaina muamua o le kulukose mo le malosi.

    Ole fua fautuaina o le fualaau oona i le taimi o le faamalositino e 0.5-1 g. E tatau ona inu le suʻapala i faalua i le aso mo le afa itula aʻo leʻi aʻoga. O le umi o le tagofia o le vailaʻau e mai 2-3 vaiaso i le 3 masina.

    Mo se taimi umi, na ave Meldonium e tagata taaalo i le lalolagi atoa ina ia faʻateleina le faʻapalepalega o le tino. Ae o nei aso ua faasaina ona faʻaaoga i taaloga faʻapolofesa. Talu mai le 2016, ua aloaia aloaia o ia e avea ma sui. Mo lona faʻaaogaina ua lamatia ai le faalēaogaina mo le 4 tausaga.

    Mo le gau o le mamafa

    I aso nei, e mafai e se tasi ona maua le manatu o Meldononiuma e fesoasoani e faʻaititia le mamafa. E faapena? E auai moni i le faʻamautuina o le telefoni feaveaʻi, ma o le mea lea o le aotelega o le metabolism o le tino o le tagata, faʻafetai i meatotino faʻasao, faʻamalosia lelei.

    Lelei ma le leaga cholesterol

    O nei laasaga e mafai ona faʻaitiitia ai le maualuga o le cholesterol leaga i le tino, ae e taua lava le malamalama o se auala tutoatasi e tagofia ai isi pauna, e le aoga. Ina ia ausia le manaʻoga e manaʻomia, e tatau ona tuʻufaʻatasia lona mauaina ma le gaioiga faaletino: faʻamalositino, faʻafetauiga, mea e gaosia ai le tino, mea mamafa. O lenei mea o le a faʻaleleia ai le metabolism ma le tali a le tino i le atuatuvale, ma o le a taʻitaʻia ai le paʻu mamafa.

    E tatau ona ave Meldonium i kapula mo le mamafa o le paʻu ao lei faia i se fua faatatau o le 0.5-1 g. E fautuaina e inu le fualaau faasaina i le taeao: o le ave i le afiafi e mafai ona faatupuina ai le le mautonu.

    Meldononium, faatonuga mo le faʻaaoga (Metotia ma fua)

    Capsules Meldonium-MIK faia faʻatalanoa ma i le fesootaʻi atu ma le ono mafai ona maua se mea manaia, e fautuaina e ave i le taeao. O le fua ma le taimi ole pulega e filifilia taitoatasi.

    Faʻatasi ma maʻi fatu cardiological - 500 mg-1000 mg i le aso. Togafitiga e oʻo atu i le ono vaiaso.

    I mataupu o le faʻalavelave o le cerebrovascular - 500 mg i le aso, i le faasologa o le 4-6 vaiaso.

    At tosoina o maʻi - 500 mg 4 taimi i le aso.

    Faʻasalaga faaletino - 250 mg 4 taimi i le aso, vasega e 14 aso.

    Faʻasalaga

    O le vailaau oona e fai si vevela ma e le o tupu pe a le seasea. O le atinaʻe e mafai lava ona mafai manatu faʻapitoa, Tachycardia, tiga o le ulu, vavao ma vaivaiga lautele. E faʻatino togafitiga faʻapitoa.

    Fegalegaleaiga

    Faʻaleleia le gaioiga o faʻamalosi, faʻasolosolo faʻamaʻi, vailaʻau faʻamaʻi.

    Masalo o se tuufaatasiga faʻamaʻi faʻamaʻi, vailaʻau oona, vailaʻau faʻasolosolo ma togafitiga.

    Faʻaaoga faʻatasi ma Nitroglycerin, faʻamaufaʻafaʻi, Nifaipinevasodilators lautele e foliga mai Tachycardia ma faʻailoga faʻapitoa.

    Aua nei faʻaaogaina i le taimi lava e tasi ma isi vailaau oona meldonium.

    Faʻamatalaga e uiga i Melitonia

    O le tofiaina o lenei vailaʻau i togafitiga faʻapitoa o togafitiga faʻapitoa e faʻaititia ai le 55.6% le numera o le faoa faamalosi angina pectoris ma manaoga i aso taitasi mo nitroglycerin e 55.1%. Faʻateleina le faʻaleleia o faʻasologa myocardium leai se aoga i le fatu fatu, faʻamaua fesuiaiga Hiona. O le vailaau oona e maualalo le oona ma e le mafua ai ni aʻafiaga matuia.

    O le faʻamasinoina e ala i iloiloga o tagata gasegase, o lenei vaifofo na faʻatulagaina mo Ischemic fatu fatu i faʻatasi ai ma fualaau faʻamaʻi ma antihypertensive. E taua tele le faʻasaina o le vailaau faʻasoifua i tagata matutua o le matutua ma latou talia lelei.

    • «... Ua ou faaopoopo atu laupemole Meldononium mo angina pectoris, i isi laulau. Faailoa le alualu i luma i le mavae ai o le 3 vaiaso»,
    • «... Na ou faaluaina i le aso i le maea ai o le lavea i luga o le pulou. Na faʻaalu se masina ma le afa - tautala lelei, na foliga mai o le malosi»,
    • «... Ou te faia vasega tolu taimi i le tausaga. E mafai ona ou faʻamaonia e taua tele mo tagata uma. E i ai loʻu angina pectoris ma sina siʻitia maualuga o le toto»,
    • «... O le tamaitiiti e tasi le tausaga, matua vaivai lava. I luga o le fautuaga a se neurologist, ou te ave Meldonium faalua i le aso. Ou te inu na o le vaiaso ma lagona lelei ua uma»,
    • «... Sa fautuaina au e se neurologist (sailiiliga o le "vaivai tumau"). Faʻatau i injections. O fualaau lelei, e vave ona toe malosi»,
    • «... Sa ou matauina o le aveina o le Meldononium e faatele ona faateleina ai le fiaai, e oo lava i le toe faaola mai o sina mea laitiiti»,
    • «... Ina ua mavae le 7 aso o le tagofia o lenei fualaau faasaina, sa amata ona mimilo loʻu ulu».

    Analogs o fualaau faasaina Meldonium

    O le fausaga e fuafua ai analogues:

    1. Vasomag.
    2. Meldonium dihydrate.
    3. Idrinol
    4. Meldonium Organics (Binergia, Eskom).
    5. Angiocardyl.
    6. 3- (2,2,2-Trimethylhydrazinium) propionate dihydrate.
    7. Cardionate
    8. Midola.
    9. Medatern.
    10. Melfort.
    11. Mildronate

    Mo le togafitiga o le mamafa o le tino ma le mafaufau, le toe faʻaleleia o le tino, o mea tutusa e pei ona faatonuina i le gaioiga:

    1. Lamivit.
    2. Eleutherococcus extract.
    3. Gypsy.
    4. Yantavit.
    5. Taumafa.
    6. Ascovite.
    7. Galavit.
    8. Centrum.
    9. Cardionate
    10. Mekisiko.
    11. Vaʻai.
    12. Paʻu.
    13. Idrinol
    14. Eltacin.
    15. Korilip.
    16. Ribonosin
    17. Vazoton (L-arginine).
    18. Vasomag.
    19. Selmevit.
    20. Faʻasolosolo malosi.
    21. Berocca Plus.
    22. Pantogam.
    23. Heptolexin.
    24. Mildronate
    25. Vitatress.
    26. Ubiquinone compositeum.
    27. Valeocor Q10.
    28. Faʻailoga.
    29. Coudewita.
    30. Carnitine.
    31. Dibikor.
    32. Trekrezan.
    33. Vitaspectrum.
    34. Elkar.
    35. Riboxin
    36. Vitamax.
    37. Pantocalcin.
    38. Antioxidants ma iodine.
    39. Cytoflavin.
    40. Cropanol.
    41. Neoton.
    42. Nagipol.
    43. Mekisidol.
    44. Jeriton.
    45. Talofa.
    46. Duovit.
    47. Encephabol.
    48. Kudesan.
    49. Metaprot.
    50. Faʻaopoopoga i le uʻamea.
    51. Asvitol.
    52. Inosine.
    53. Vitrum Plus.
    54. Leriton Asset.
    55. Drops Beresh Plus.
    56. Coenzyme compositeum.

    I le taimi o le maitaga

    O le gafatia o le Meldononium e faʻaaogaina ai le placenta ma susu susu, o lona aafiaga i le fetus ma le atinaʻe o le tamaititi e le o malamalama lelei i ai. O le mea lea, e tusa ai ma faatonuga, o lona faʻaogaina e le fautuaina mo tina maitaga ma tina tausimai.

    E ui lava i le tapulaʻa o loʻo faʻamatalaina i le faʻamatalaga, i le taimi nei o loʻo i ai nisi o tulaga o le Meldononium e togafitia ai fafine maʻitaga. Faʻaaliga e ono:

      Faʻasalaga faʻapitoa. O lenei maʻi e tupu ona o le solia o le toto i le placenta, ma o le mea lea o le fetus. O lenei tulaga matautia e mafua ai le oti o le tamaititi. O lenei togafitiga e faigata ona togafitia, o le mea lea, o se fua faʻafuaseʻi, o le Meldononium o nisi taimi e faʻamatalaina ai, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le okesene o manaʻoga o sela o le tino o le tina ma le fomaʻi, puipuia ai le atinaʻeina o le hypoxia, ma taofia ai le inu.

    Faʻaleagaina i le faagasologa o le galue, aemaise lava vavalalata umi, e mafua mai i le tino o le tina na oʻo i le mamafa o le mamafa, ma o le tamaititi na te mauaina le hypoxia. O nei tulaga e mafai ona oo atu ai i ni taunuuga matuia, e oo lava i le oti.

    Meldononium e mafai ai e oe ona faʻamautuina le galuega o le faʻalavelave o le fafine o loʻo galue ma le fetus, faʻapea foi ma le faʻamautuina o le faagasologa o le tuʻuina atu. E taua le tau atu o le fualaau faasaina e le maua ai le okesene faaopoopo ile sel, ae faaitiitia le faateleina o le manaomia mo lea.

    Faʻaaliga i fomaʻi e uiga i le meldonium

    Faʻasologa 5.0 / 5
    Lelei
    Tau / maualuga
    Faʻaiʻuga

    O le fualaau faasaina "Meldononium", o lona mole o loo aofia ai i le tuufaatasia o molimula eletise (Adenositol triphosphate), faatasi ai ma vitamini B, ma atoatoa lelei ai fualaau faasaina-anti-inflammatory i le togafitiga o dorsopathies o tupuaga eseese.

    O le faʻalogona faalelagona o tagata maʻi i le mea moni e faapea o loʻo faʻamatalaina "doping" (1 le taimi).

    Faʻasologa 3.3 / 5
    Lelei
    Tau / maualuga
    Faʻaiʻuga

    E aoga pe afai e te iloa pe faapefea ma pe aisea e tofia ai. O le mea moni o le fualaau faasaina e matua leaga lava ma e ono i ai se aafiaga o le placebo e le tatau foi ona galo, aua pe a faatonuina, e masani lava ona tatou faatonuina le togafitiga faafomaʻi.

    E le mafai ona faʻaaogaina i le monotherapy, e tele tagata gasegase e fiafia, ae o nisi e le lagona le aafiaga.

    O le fualaau faasaina, o le mea moni, e pei o le tele o tagata i aso nei, o loo i ai se faailo lelei o le faapalepale, e leai ni gasegase, e faigofie lava ona onosaia e tagata gasegase e tusa lava pe o faatasi ma se togafitiga tele, ae ui i lea, e ui lava i le faamaoniga, ae e te le o lagonaina i se pulu o le a faamaloloina atonu o le a latalata atu o ia i meaola lelei-mea faaopoopo, vitamini.

    Faʻasologa 3.8 / 5
    Lelei
    Tau / maualuga
    Faʻaiʻuga

    Taugata, suʻesuʻeina taimi, fualaau lelei

    Ina ia maua le manaʻoga manaʻomia, e tatau ona e faia e pei ona faatonuina e le fomaʻi, i se fua saʻo ma le ala sao mo le umi. Afai e le faamalieina le aʻafiaga - o le tele o taimi e leʻo le mea tau vailaau faʻasaina, ae o le faʻamalamalamaina sese o le maʻi poʻo le le atoatoa o faʻamaumauga.

    Faʻasologa 5.0 / 5
    Lelei
    Tau / maualuga
    Faʻaiʻuga

    Meldononium o se sauniuniga mo togafitiga sili ona lelei mo togafitiga faʻapitoa o maʻi cerebrovascular ma cardiological. O le fualaau faasaina e faapitoa lava le taua pe a tuufaatasia nei maʻi maʻi, lea e masani ona maua i tagata maʻi e matutua. O le lelei o le "Meldononium" ua faamatalaina i le mea moni e faaleleia ai le faalauteleina o toto toto o le microvasculature ma faatonutonu ai le felauaiga o le ATP ma le okesene, lea e talafeagai mo le atoatoa o mea taumafa o siama namu ma siakono. Ou te faʻaaoga lelei foʻi lenei fualaau mo le togafitiga faʻapitoa o le VVD, polyneuropathies, o aʻafiaga o le manua o le ulu ma isi maʻi faʻaleagaina. Muamua, ou te faatonuina le fualaau faasaina i se faiga e le mafai ai ona lolovaia mo le 5.0 - 10.0 i le va o le vaitafe N 10, sosoo ai ma capsules 250 mg 2 taimi i le aso mo le isi masina. A maeʻa le vailaʻau, e iloa e tagata gasegase le faʻaitiitia o le vevela, le toʻa i totonu o le loto, o le faʻaitiitia o le toto maualuga, o le faʻaitiitia o le paʻu i lima ma vae, o le siʻitia o le gafatia galue, ma le faateleina o le fetuunaiga i le faʻafitauli o le tino ma le mafaufau.

    O nisi taimi i tagata gasegase i le normosthenic poo le asthenic physique, o le na muamua maualalo le toto maualuga, o se faʻaitiitia le manaʻomia o le toto maualuga na matauina.O nisi taimi, o tagata gasegase o le vaega e tasi e tetee atu i le talaaga o le togafitiga na i ai ni faʻamaʻi pipisi, lea, i le mataupu faavae, na faʻasaʻoina ma le fesoasoani a gastroprotectors.

    O fualaau faasaina ei ai aʻafiaga o le itu ma faʻailoga. Faʻaaoga e pei ona faʻatonuina e lau fomaʻi.

    Faʻamatalaga 4.2 / 5
    Lelei
    Tau / maualuga
    Faʻaiʻuga

    O le fualaau faasaina ua lelei ona faapalepale. Ou te fautuaina mo tagata gasegase i le cardiopathology, pe afai e le solia. Tagata maʻi i soʻo se tausaga latou te talia lelei. Ou te fiafia i le agamalu ma tumau umi. E na o oe e tatau ona usitai i faatonuga ma ave ia le itiiti ifo i le masina. E mafai ona e muamua iv drip, ona sosoo ai lea ma capsules.

    Faailoga 1.7 / 5
    Lelei
    Tau / maualuga
    Faʻaiʻuga

    O se fualaau faasaina ma le malosi atoatoa o le falemaʻi e le o aofia ai i soʻo se taiala mo togafitiga mai fafo mo soʻo se mea. O le tulaga tutotonu o le placebo, na taumafai e faia i latou lava i le taimi o le faamalositino faaletino, na te leʻi matauina le aafiaga.

    Aua le faʻaumatia au tupe.

    Sili atu ona lelei le mulimuli i se meaʻai lelei, moe ma faʻamalositino.

    Faailoga 1.7 / 5
    Lelei
    Tau / maualuga
    Faʻaiʻuga

    Ou te le fiafia i le mea moni e faapea o nisi fomaʻi ma tagata gasegase latou te iloa le tafega o taaloga o se fualaau faasaina.

    O le meldononium e le o faamoemoe e fofo ai faamaʻi. O lona faʻamaoniga i le cardiology ua matua leai lava. Ou te masalomia e tusa ai ma isi mea faʻapitoa, foi.

    Afai e manaʻomia se malosi le tumau ma faʻatupulaia le faʻatinoga e ala i le faʻamalosia o le tino - o le taimi lena, masalo o le a faia e le meldonium. Tagata iloa taaloga. Ae e le o lona uiga o le meldonium "faʻaleagaina" se mea.

    Faʻasologa 5.0 / 5
    Lelei
    Tau / maualuga
    Faʻaiʻuga

    Talu ai nei, na masani ona amata ona ia togafitia togafitiga ma Meldonium. Aemaise lava, sa ou taumafai e fautuaina le aveina o lenei fualaau faasaina i se tagata maʻi i se foliga o le amyotrophic lateral sclerosis (e masani lava o se gasegase faasolosolo vave) ma, i loʻu fiafia tele, na matauina e le tagata maʻi se aafiaga lelei o togafitiga. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e taugofie.

    Faʻasologa 5.0 / 5
    Lelei
    Tau / maualuga
    Faʻaiʻuga

    O fualaau faʻatau fua, o tagata gasegase sa maitauina se tulaga lelei i tulaga eseese. (I tulaga fetu ma i tulaga faigata). O se faʻaopoopoga o le malosi ma sina faʻaleleia atili o le lagona sa maitauina. Faateleina le tutumau faʻatasi ma mea faʻalavelave faʻaleagaina.

    Manaomia se suʻesuʻega muamua a le fomaʻi o le fomaʻi ma le puleaina o le ulufale.

    Taunuuga talafeagai

    O aʻafiaga leaga ao faʻaaogaina masani e le tupu. Ae o nisi taimi e ono i ai ni faʻalavelave i le vaega o le cardiovascular ma le popole, faiga paʻu ma meaʻai. Latou te aliali mai i ni ituaiga o faailoga:

    • Tachycardia
    • eseesega o le toto toto,
    • fiafia fiafia
    • faʻamaʻi pipisi,
    • mumu, afaina ma le fulafula o le paʻu.

    Afai e le mafai ona faʻaaogaina le Meldononium, e suia i vailaʻau o loʻo i ai foliga tutusa poʻo se masini tutusa o gaioiga.

    Fausaga

    I totonu o le maketi o falemaʻi, o loʻo i ai faʻavae tutusa o Meldononium:

    1. Medatern. O lenei vailaʻau e tuʻuina atu i le pepa faʻapipiʻi. E faʻaaogaina mo le faʻaitiitia o le tomai e galue, mafaufau ma le faaletino, faʻaleagaina o le fatu ma toto toto, taʻavale le toto o le faiʻai. O capsules e aofia ai le 250 mg o le mea galue malosi e mafai ona faʻatauina mo 300-350 ru.
    2. Mildronate Se fualaau faasaina e mamanuina ai le gataifale, le gaosiga o le tino. E maua i capsules ma i se ituaiga o fofo. E i ai foi faailoga tutusa ma tapulaa mo le faʻaaogaina e pei o le Meldonium. Le fua faatatau o le fualaau faasaina: 600-700 rubles. - 60 capsules ma le 500 mg o mea ola, e tusa ma le 300 rubles. - 40 capsules e aofia ai le 250 mg o le Meldononium. O le tau o le fofo o le 355-370 rubles.

    O loʻo i ai isi faʻavaega tutusa o Meldonium - Vasomag, Midolat. O le taʻiala o le faʻaogaina, faʻamaoniga ma tapulaʻa tutusa mo i latou. O fualaau faasaina e ese lava i le atunuu na afua mai ai ma tau.

    Sauniuniga ma se mataupu tutusa o le gaioiga

    O le lisi o analogues mo le tuʻuina atu o aʻafiaga e aofia ai:

    Preductal o se anti-ischemic, fualaau faʻamaʻi. O lona autu autu o le trimetazidine dihydrochloride. Avanoa i totonu o fualaau o loʻo i ai 20 pe 35 mg o mea e gaosia.

    E faʻaaogaina i le cardiology, ophthalmic ma otolarylalogical practice: mo angina pectoris, faʻafitauli o le chorioretinal ma le vestibulo-cochlear maʻi o se natura o le natura. E le fautuaina mo tamaiti, fafine maʻitaga ma tina tausi maʻi. O le tau o le fualaau faasaina e 1700 rubles.

    O le Riboxin o se vailaau e le o le steroidal e maua ai le gasegase o le gasegase, o le antiarrhythmic and antihypoxic properties. E faʻaaogaina mo faʻalavelave o le fatu fatu, atherosclerosis, faʻamaʻi fatu fatu, inu oona, ulutala duodenal ma le manava.

    O le fualaau faasaina ua faʻavaveina ai le metabolism, faʻaleleia le tuʻuina atu o masini i le toto ma le okesene, faʻalauteleina le malosi o le tino i le taimi o le mamafa o le tino. O le tau o le oloa e mai i le 20 ru. (e faʻalagolago i le faʻamalolo).

  • Mexidol - o loʻo maua i le tulaga o se vaifofo, meaʻai, faʻapea foʻi ma le nifo. O loʻo faʻamatalaina mo tagata mamai i le VVD, atherosclerosis, faʻalavelave o le cerebrovascular, faʻamaʻi nifo (paʻu) ma faʻamaʻi e mafua ai le hypoxia. E mafai ona faʻatau le toothpaste mo le 200 rupu. O le tau o papa ma fofo e mai le 256 ma mai le 506 rubles, i le faasologa.
  • Mekisiko o se fualaau faasaina lea e avea ma vaega o le vaega antioxidant. Tuuina atu i foliga o capsules ma vaifofo. E fautuaina mo le faʻasolosolo o le ischemic, faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi, lagona le lelei o le mafaufau, togafiti fatu fatu. O lona fua faatatau: 140-160 rubles. - capsules, 360-410 rubles. - o se fofo o le 2 ml (10 ampoules), 900-1000 rubles. - afifiina ma 20 ampoules o le 5 ml.
  • Aʻo le i suia le Meldononi ma faʻalaiga faʻavae poʻo fualaau faʻatasi ma se mataupu faʻavae tutusa, e tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi.

    Faʻailogaina o gasegase e uiga i le meldonia

    Soifua Maloloina i tagata uma! Ou te manaʻo e faʻaofi laʻu "5 sene" mo "Meldononius"! O le taimi muamua na ou inu ai i le 30 aso o le 1000 i le 2017! O le taunuuga na mataʻutia! Ona o le mea moni e leai se malosi e aluese ai mai le moega, ua leva i le aso lona tolu na ou lele i luga o pisinisi, e pei o se afaina! Ona ou 60 ai lea, i le ono masina mulimuli ane sa ou aveina le vasega, ae 500 aso. ma e leʻi lagona le tele o le maelega! Ae ui i lea, ou te fautuaina mo i latou e mafatia mai vaivaiga ma le depresnyakom! O lenei ua i ai se tagata Rusia, ua uma ona faʻatau ma amata ona ave! O le tautotogo, vaivaiga gasegase, lelava ma isi aʻafiaga aʻafiaga ma seneteria! Tau le taua? Aʻo!

    Ou te galue i le po, ave Meldonium i nisi taimi 25-30 capsules 250 i le aso, fesoasoani e le moe. E ui e leai ni aʻafiaga, ae ou te alu i le masina.

    Na pasia se vasega o le 10 injections i se auala vavalalata. Sa i ai lagona lagona mamafa i le vaega o le fatu. Tetaʻi, afaina o tiga, puupuu le manava i le taimi o le malosi faaletino, vaivaiga i le taeao. Ina ua uma ona pasia le ECG, na faatonuina e le fomaʻi le injections o le Meldononiuma. O le faapalepale e lelei, e leai ni aʻafiaga. I le taimi lava na maua ai le tui, na ou lagona ai le avanoa e ave atoa, loloto le manava. O le ECG na toe faʻaalia ai se faʻaleleia atili. I le vaalele, i le tausaga mulimuli ane, i luga o le fautuaga a se fomaʻi, na ia toe faia le ala. Lelei.

    O tagata e talanoa e uiga i le le aoga o fualaau faasaina o tagata pepelo. Pe e te le faʻasusu foi e faitau ia faatonuga. Sa ou faatauina mai le 40 capsules i se fua o le 250 mg. Ou te inu 2 capsules i le taeao. O le metotia mo se tagata taalo afeleti e na o le 0.5 kalama i le aso. Faʻalautele le faʻalauteleina o le malosi. I le taimi muamua, sa faigata tele ia te aʻu ona matau laʻu pisinisi ma le malosi i le taimi lava e tasi. O lenei e mafai ona ou faia pisinisi ma taʻaloga i aso uma. E le o matua tiga ma faaitiitia maso. A maeʻa le galuega, e mafai ona ou tamoe ma tietie i le uila mo le 8-12 kilomita. Pe alu mo le aʻoga malosi. O le a le isi mea na ou maitauina - o le manava ma le tuʻuina atu o le okesene ma le toto ua faʻaleleia. O le mea na ou le manava ai, ua uma ona mou atu. O le mea e masani ona le mafai ona ou sola ese mai le leai o se malosi, o lea ua ou fiafia. O taaloga na amata ona maua ai le fiafia, ae le o le falaoamata muamua aʻo leʻi uma foi le malosi o le malosi. Fua o le 0.5 g i le aso. Ma e le silia le 1 gram mo le tala. tagata afeleti! A leai, o le a leai se aoga.

    Sa ou suesue i le lua tausaga talu ai ma na ou oʻo i se faʻalavelave matuia ma se faʻalavelave matuia. Faʻatalanoa ma se fomaʻi, na ou fesili ia te ia e uiga i lenei vailaʻau ma pe o le a fesoasoani ia te aʻu i le tau faasaga i le atuatuvale ma le vaivai. Na ia tuuina mai ia te au se tali lelei ma fai mai o lenei meafaigaluega malosi mo le luluina o lou tino. Ou te faafetai i lenei fomaʻi. O le atuatuvale na o le a tuua, ma lagona lelei na oo mai e sui ai, faapea foi ma le manao e galue ma siitia! Ioe, o le Meldononium e aoga ma e leai se auala e togafitia ai lenei vailaau ma le tele o le masalosalo. E aoga foi le fai atu e te manaʻomia le tausisia o faatonuga mo le faʻaaogaina o le Meldononium. O se faʻalavelave maualuga o le a taʻitaʻia oe i se tulaga leaga. O lea la, afai o oe o se tagata faigaluega faigofie ma e leai se tagata taʻalo faapolofesa, ma e te mafatia i le vaivai ma le atuatuvale, o le mea lea o le a faaleleia ai oe e Meltoni!

    Ua ou i ai i le falemai o le cardiology. Faʻalavelave faʻafuaseʻi o le fatu, faʻamalama i luma o laurotoxicosis. Faʻaauau. O le taimi nei, na faatonuina ai le potassium chloride ma le meldonium. I le aso lona lua sa ou lagona le alualu i luma. I le mavae ai o le 10 aso i le pulea ECG, o loʻo i ai se faʻaleleia atili. Ou te fautuaina atu!

    E i ai loʻu faʻamaoni i le tele o vailaʻau ma se tulaga ogaoga o le maualuga o le toto. O taimi taʻitasi ou te taumafai ai i fualaau fou mo au lava ia. Sa ou taumafai ia Melitonium. O le aso lona lua, o le arrhythmia, tachycardia, le vaaia o le vaʻai na aliali mai. O le mamafa na pa'ū i le 160. E i ai loʻu tulaga i le maeʻa ai o togafitiga. "Meldononium" e manino le fiafia. A o ou aveina, sa ou matua mativa lava. O le mea lea e manino lava e le o se mea faʻafefe, ae e le fetaui ia te au. Tetee na o le tasi le vaiaso. O le a ou toe taumafai i se vaega maualalo ma naʻo le taeao.

    Ou te inu "Mildronate" mai le osteochondrosis o le tuilala, e fesoasoani, ae e tatau ona e inu e tusa ai ma faatonuga mo le itiiti ifo i le masina, o le vaivave ma vaivaiga e alu, ma ua manino loʻu ulu. Na ou tuu le 10 injections i se vein, sosoo ai ma fualaau. E taua le taumafai.

    Ua ou auai i le mamafa o le siitia o se "amateur", i le fiafia. O nisi o faʻaaliga faʻafuaseʻi e le tatau ona faʻamoemoeina, ae o faʻamaoniga o le malosi ua tuputupu aʻe lelei, toe faʻaleleia pe'ā maeʻa aʻoaʻoga, ua faʻaleleia le tulaga faaletino. E 43 oʻu tausaga.

    Lelei lelei! Na ia toe aumaia au i le ola! Malosiaga malosi, faaleleia atili lagona! O le tausaga ua mavae, na ou faamaeaina ai se vasega i le tautotogo, o lea ou te toe fai!

    Ma o lena tausaga na ou iloa ai le mea a Meldonio, ina ua amata ona latou talanoa e uiga i tagata taaalo. Ou te le iloa le mea na faatauina atu i le fale talavai. Na ou iloaina, sa ou taumafai. O loʻu faaolataga lenei. O le mea moni, o tausaga talu ai nei, o loʻu limaosis ua faʻaleagaina. Aʻo faʻapitoa le tino, ona vaivai lea i le tino atoa. Ou te lagona e pei o se tina matua. i le 43 o ona tausaga. O lea, o le "cardionate" (meldonium) ua laveaʻiina nei aʻu. Na te maua le malosi, o loʻo ou ola nei. O le a ou inu i le afifi. Ua ou lagona le sili atu ona lelei. ma toe foi seia oʻo i le isi faʻataunuʻuina (ona o le le lava o le moe ma le lelava masani). Na ou manatu e na o ia lava e tuuina atu le malosi, e fesuisuiaʻi le sola ese. Ma o fomaʻi na o na o latou tepa i ona atigipusa. Ma e toatele e mafai ona faia. Contraindications, pei, naʻo le arrhythmia ma faʻamaʻi o gaʻo ma le ate. O le tausaga lena, aʻo ou alu i le neuropathologist mo se taimi atofaina ma se faʻalavelave tele o le chondrosis o le cervical, na ou aveeseina le faʻavavega ma le meldonium ma taʻu atu ia te ia. Atonu o le a ia fautuaina isi.

    O le meldononium e i ai se feteʻenaʻiga i le tino o le tagata taaalo. O lona malosi e mafai ai ona faʻaleleia atili le malosi o tagata soifua maloloina e leai se faʻamaoniga mautinoa. I le naʻo le tasi le suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga na faia i se vaega toʻaitiiti o tagata matutua i le silia ma le 60 tausaga ma angina pectoris, o le meldonium na faʻaalia se faʻaleleia atili o le faʻapalepalega o le tino.

    Sa ou galue malosi, sa ou manatu o le a ou le vaivai lava, ae o le 3 tamaiti ma se tagata faauu sinia, e foliga mai, o le togafiti. Na ia lagonaina se ituaiga o faaletonu i totonu o le loto, na faaalia ai e le ECG se poloka o le mea. Na amata ona fefefe i le 37. Na faatonuina e le fomai le meldonium, e sili atu le malosi nai lo le kofe, ua toe tumu i le malosi, o se mea e faanoanoa ai o le a faaiuina le aoga. Le fualaau faasaina mo alii sili, na ou fesoasoani moni lava.

    E 2 a ou kesi, na 'ou faʻamaʻaina papaa o le faʻamafanafana i totonu o teuga seia oʻo ina ou iloa - o nei mea uma o se mea valea. Fualaau le aoga.

    O loʻo matou fausiaina se fale ma loʻu tuagane, na o matou lava. Na amata ona ia lagona le le mautonu, alu i le fomai, ma ua maua i le vaivai ma le le lava o le tino. Na fautuaina o ia e taoto mo le vaiaso i le falemaʻi. Na latou tosoina au i le fualaau faasaina "Meldonium." O se vailaau sili ona lelei, toe foi mai le malosi i luma oo tatou mata. Ina ua mavae ni nai aso, sa ou ola maloloina ma tumu i le malosi, ae sa faatalitonuina au e togafitiga seia oo i le iuga. I aso muamua e lua, na tuʻuina atu foʻi le mea moni i le kululu i le kullukose, ae o le "Malikonium" na fesoasoani tele ia te au. O lenei ua ou faatauina foi pili - O le a ou aveina pe a iai ni avega mamafa.

    Ua ou iloa ma faʻaaoga Meltononi mo se taimi umi. Talu ai o le faʻasologa mai fafo e taugofie tele, ma o le vailaʻau e fesoasoani tele ia te aʻu, e tatau ona ou maua se sui e sui ai. Ou te manaʻo faapitoa e matau le aʻafiaga o le meldonium i le fanua o le faʻaleleia o galuega - e afaina lelei lava aʻu! Tau lava ia mautinoa e muamua feutagai ma se tagata atamai atamai.

    Short description

    Meldononium o le gaioiga malosi o le fualaau faasaina lauiloa Mildronate (o le a tusia e uiga i iinei eseese), o se vailaau tutoatasi na faia e le pharmacoter Pharmastandard. O le Meldononium e lalagaina i le telefoni feaveaʻi o le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga faʻamalositino, fegalegaleaiga ma fesuiaiga e aafia ai le gataifale tele ma faatagaina le faʻaaogaina o lenei vailaʻau faʻataʻitaʻi i le "solo" ma se vaega o le faʻamalosia o togafitiga i ni nofoaga e foliga mai e le o faʻamatalaina, e pei o togafitiga o faʻamaʻi cardiovascular ma ocular, togafitiga o le tosoina o aʻafiaga ma le faʻasaʻoina o fetu. O le faiga o le gaioiga o lenei fualaau faasaina e le mafai ona malamalama lelei i ai se tagata e le mafaufauina i mea lilo o meaola o le eleele: o le meldonium e taofia ai le gamma-butyrobetaine hydroxygenase enzyme, lea e aofia ai le synthesis o le carnitine, e mafua ai le faateleina o le gamma-butyrobetaine, lea o loo i ai ni mea e fausia ai le vailaau. Peitai e le o mea uma nei e maua mai i le meltononium: e taofia ai le gaoioi o gaʻo gaʻo umi e ala i le paʻu o le cellula, ma faʻatautaia ai le i ai ma le faʻaolaina i sela o gaioiga faʻaaogaina o gaʻo gaʻo, e mafua mai i le acylcoenzyme A ma le acylcarnitine. Ma afai e leʻo manino i le tele o le au faitau le uiga o lenei mea, ona tatau lea ona e onosai ma faʻaauau le faitau. O se tasi o aʻafiaga ogaoga o le meldonium o le faʻasaʻoina lea o le le lelei i le va o le tuʻuina atu o le okesene i siama ma lona faʻaaogaina i lalo o tulaga leaga o le ischemia (o le Great Soviet Encyclopedia o loʻo aumaia ai se faʻamalamalamaga saʻo ma manino o lenei tulaga faʻaleagaina - anemia i le lotoifale).

    O le vailaau faʻasaina e puipuia ai le solia o le felauaiga o le tino autu malosi o le cell - ATP, aʻo faʻamalosia ai le glycolysis anaerobic i le taimi lava e tasi. Faʻatasi ai ma suʻesuʻega o le muscle fatu, o le meldonium faʻagesegese le faʻavaeina o le necrosis zone, faʻapuupuu le taimi o le toe faʻaleleia. I le le lava o le galue o le fatu, e faateleina ai le maliliega o le muso o le fatu, e maua ai i le tagata maʻi le malosi e gafatia ai le malosi o le tino faaletino, ma faaitiitia ai le taimi ole angina pectoris. I le maualuga o le malamalama o le tagata lava ia, o le meldonium e faateleina ai le gafatia o le gaioiga, faʻailogaina le fatugalemu o le tino, faʻamalosia le puipuiga, ma faʻamafiesea le faʻafitauli o le tino ma le mafaufau.

    O le Meldononium o loʻo maua i foliga o capsules ma se vaifofo mo tui. O le vailaʻau o le tautala na faia aʻo leʻi 'ai.O le fua, le umi ma le umi o le pulega e fuafuaina i se faamaʻi faapitoa ma e mafai ona fesuisuiai i se tulaga lautele: mo se faataitaiga, o le umi o le meldonium i le fatu, o le angina pectoris tumau poo le cerebrovascular faalavelave e 4-6 vaiaso, ma le cardiagia - 12 aso, 10 aso, faatasi ai ma le faʻaititia o galuega ma fesoasoani i taaloga - 10-21 aso.

    Pharmacology

    Metabolism enhancer, tutusa gamma-butyrobetaine. E taofia ai le gamma-butyrobetaine hydroxynase, e taofiofi ai le synthesis o le carnitine ma le felauaiga o gasegase umi o gaʻo eletise e ala i suauu, ma taofia ai le faaputuputuina o ituaiga gaioiga o le gaʻo oona gaʻo i totonu o sel - o mea e maua mai i le acylcarnitine ma le acylcoenzyme A.

    I lalo o aiaiga o le suʻesuʻega, ua toe faʻafoisia le paleni o faiga o le faʻamaʻiina o le okesene ma lona faʻaaogaina i sela, e puipuia le solia o le ATP, ma faʻatasi ai i le taimi lava e tasi le faʻaaogaina o le glycolysis, lea e maua mai e aunoa ma se faʻaopoopoga o le okesene. E mafua mai i le faʻaitiitia o le faʻatonuga o le carnitine, o le gamma-butyrobetaine ma le vasodilating o meatotino e matua faʻamaopoopoina. O le faiga o gaioiga e fuafua ai le eseesega o ona aʻafiaga faafomaʻi: faʻalauteleina le lelei, faʻaitiitia o faʻamaoniga o le mafaufau ma le faaletino, atuatuvaleina o le tino ma le puipuiga o le loto mama, ma le faʻaleagaina o le tino.

    I le tulaga o le faʻaleagaina o le myocardium, o le a faʻagesegeseina ai le fausiaina o le vailaau oona ma faʻapuupuu le taimi o le toe faʻaleleia. Faʻatasi ai ma le faʻaletonu o le fatu, e faʻaleleia ai le faʻamaonia o le myocardial, faʻateleina le faʻapalepaleina o le tino, ma faʻaitiitia ai le tele o osofaiga a angina. I faʻalavelave faʻapitoa o le gasegase o le cerebral e faʻaleleia ai le toto i le taulaiga o le ischemia, e fesoasoani i le toe tufatufa o le toto e fiafia i le vaega o le ischemic. Faʻapitoa mo togafitiga faʻapitoa ma vailaʻau o le tino. E i ai sona aafiaga faʻapitoa i le fatugalemu o le tino, e faʻaitiitia ai le le atoatoa o le tino o le tino i tagata gasegase e masani ona maua i le ava malosi ma le faʻasolosolo maʻi.

    Faʻaiʻuga

    Mai le cardiovascular system: seasea - tachycardia, suiga i le toto maualuga.

    Mai le itu o le tino tutotonu: e seasea lava - mafaufauga o mafaufauga.

    Mai le fualaau otaota: e seasea ona maua - faʻamaʻi pipisi.

    Tali a le Allergic: e seasea lava - paʻu o le paʻu, mumu, vevela, fulafula.

    Mo le puleaina o le tino poʻo le manava: o se vaega o le togafitiga faʻaleagaina o le fatu fatu (angina pectoris, faʻaleagaina o le myocardial), o le fatu le tumau o le fatu, o le cardiomyopathy leaga, o se vaega o le togafitiga faigata o maʻi gasegase ogaoga ma le maʻi (strokes and cerebrovascular insufficiency), faaitiitia le faatinoga, (e aofia ai tagata taʻaleti), le taimi o le faʻasologa e faʻavave ai le toe faʻaleleia, tosoina o le maʻi i le ava malosi (faʻatasi ai ma togafitiga patino, ava malosi ZMA).

    Mo le puleaina o le parabulbar: faʻalavelave faʻafefeteina i le retina, hemophthalmus ma lipine o le taofiofi o eseese etiologies, thrombosis o le vein central central and its branches, retinopathy of various etiologies (including diabetic and hypertonic) - naʻo le puleaina o parabulbar.

    O le a le Meldononium

    Meldononium, lea e lauiloa foi o Mildronate, o se vailaau e faʻateleina ai le metabolism o le tino. Na toe faʻaleleia i le 1975 e le polofesa o le kemisi, Ivar Kalvins, o le taimi nei o le ulu o se tasi o matagaluega o le Latvian Institute i Riga. I lana suʻesuʻega, na maua ai e Calvins se mea uigaese, gamma-butyrobetaine, lea e iai le aoga aoga o le toe tufatufa atu o punaoa o le masini pe a fai o le tino e masani ona mamafa tele. O le gamma-butyrobetaine ua suia le faavae o le Meldononium dihydrate, o le vaega taua o le Mildronate.

    Faʻavae ma le taʻiala o gaioiga a Mildronate

    Talu mai lona amataga, ua faʻaalia e Mildronat le fiafia moni i totonu o le militeli ma tagata taʻaalo - o le au amateurs ma tagata tomai faapitoa. Na masani ona faaaogaina i le toetoe lava o atunuu uma o le soviet space, talu ai sa talitonu tagata i mea aoga faavavega o Meldonius, aemaise lava lona mafai ona faateleina le malosi faaletino ma le saoasaoa o mafaufauga faaletagata. Peitai, e leai se faʻasaienisi faʻamaonia mo lenei talosaga.

    Ae ui i lea, i le 2016, na aloaia aloaia ai Mildronate o se fualaau faasaina lea e faasaina mo tagata auai i taaloga tetele. I le taimi lava e tasi, o le lauiloa o fualaau faasaina i tagata masani. O le manaoga e le masani ai mo Mildronate e mafua ona o ana falemaʻi.

    O le mea lea, o aoga aoga o Meldononium e aofia ai lona gafatia e puipuia le muso o le fatu mai le ofuina i luga o mea maualuga. I so o se faagasologa o le ola o le tagata, o le malosi e faʻaumatia, o lona uiga, o le malosiaga i totonu o le tino e susunuina. O nei punaoa e faia i gaʻo ma glycogen. Aʻo galue le tino mo se taimi uumi i le tapulaʻa o le malosi, o le a amata ona pagatia ia sela ona o le leai o se okesene, ma o le malepelepe o meaʻai e le aoga tele. O le faʻaaogaina o le glycogen e manaʻomia ai le itiiti ifo o taumafaiga, aʻo gaʻo e susunu lemu. I le leai o se okesene, e leai se taimi e maua ai le taimi e gaʻo atoatoa ai gaʻo, o le mafuaʻaga lea ua '' aʻafia 'ai le tino ma faʻaleagaina ai oloa. O lenei mea e aofia ai le lamatiaga o faʻamaʻi eseese o le cardiovascular system, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamaʻi fatu fatu.

    E le faatagaina e le Mildronate le gaʻoina o gaʻo pe afai e maua e se tagata le faʻaolaina o le okesene. E faʻaosofia ai le gau o le glycogen, ma tuʻuina atu ai le malosi vave ma le faatumauina o toega o le okesene i totonu o sela. I ni faaupuga faigofie, o le meatotino a Meltononium o le tuʻuina lea o se tagata i se ituaiga o malosi faaola ma faʻatagaina le tino e galue ma le faʻaleagaina o le loto.

    Ae peitai, o meatotino aoga a le Mildronate e le gata i lenei. O lenei vaifofo e mafai ona maua ai le tele o penefiti e le gata i taaloga, ae e avea foi ma se fesoasoani i le togafitiga lelei o ituaiga uma o faamai.

    O faʻamanuiaga a Mildronate mo alii ma tamaitai

    Talu ai o meatotino a Meldononium e fesoasoani e onosaia ai le tino faaletino e aunoa ma se afaina i le soifua maloloina, e aʻafia ai ma le puipuia o suʻesuʻega faʻatasi ma fualaau faʻapitoa. E le gata i lea, e puipuia ai le fatu fatu mai le vave ona fai, e faʻapupula ai le malosi o le tagata i le atuatuvale ma le atuatuvale.

    O isi togafitiga o le Mildronate e aofia ai lona gafatia e faʻavaveina ai le toto i totonu o le mafaufau ma le retina, e fesoʻotaʻi i ai e masani ona faatonuina mo le puipuia o pupuni toto.

    Tulafono mo le taliaina ma le tulaga masani o le Mildronate

    I le tele o falemaʻi, e mafai ona faʻatau Mildronate i ituaiga eseese: faʻatau atu i capsules ma paluga o 250 ma le 500 mg, faʻapea foʻi ma se vaifofo mo tui. A e ave lenei vailaʻau, e tatau ona e mulimuli ma le faʻaeteete i faatonuga e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o aʻafiaga leaga. O le metotia a Mildronate e faʻatatau i le faʻamoemoe o lona faʻafoega. E mafai ona e suʻeina le metotia oe lava, i le fua faatatau o le 20 mg o le Mildronate i le 1 kilokalama o le mamafa, ae sili atu le faʻafesoʻotaʻi muamua i se tagata tomai faapitoa.

    Faʻaaogāina o le Mildronate

    E faʻaaogaina le mildronate e tagata e silia i le 18 tausaga le matutua i tulaga faʻalesoifua maloloina eseese, tusa lava po o le a le itupa. I le avea ai o se tulafono, ua faʻamaonia mo tagata taʻaalo poʻo tagata faigaluega a le mafaufau, ae e taua foi mo i latou o loʻo mafatia i le maʻisuka ma faʻafitauli o le cardiovascular system, hypertension ma tagata i le ava malosi.

    Mo tagata taʻaalo

    O faʻamanuiaga a Mildronate o le a talisapaiaina muamua e tagata e fiafia i se olaga ola malosi. E toe faʻafoʻiina ai le okesene i le tino i taimi aʻoga faigata, e puipuia ai le faaputuputuina o toxins leaga ma otaota mai le metabolism cellular, ma puipuia ai mai i le faʻaumatiaga le talafeagai.

    Ina ia toe faʻaleleia le malosi, e tatau i tagata afeleti ona ave 250 mg capsules 4 taimi i le aso mo le 2 vaiaso. O se faʻamanuiaga moni o le a maua ai foi le 2-vaiaso le tui o le Mildronate - 500 mg i le aso.

    Faʻamalie

    O le Meldononium e iai sona aafiaga aoga i le tino tutotonu o le tino ma e masani ona faaaoga i le tau faasaga i le ava malosi, aua e fesoasoani i le faamautuina o le mafaufau ma fesoasoani ai e taulimaina faailoga o le "aveeseina syndrome."

    Mo le togafitiga o le ava malosi, ua faʻaaogaina le Mildronate i se fua o le 500 mg. E fa 4 aso i le aso mo le umi o le 1 i le 2 vaiaso.

    O togafitiga Mildronate e maua ai foi togafitiga togafitiga. I lenei tulaga, o le faʻatinoga e faʻatino 2 taimi i le aso i le 500 mg mo le taimi lava e tasi.

    Faʻataʻi atu i le mafaufau

    Ua faamaonia e Mildronate lona taua i tulaga o mea le atoatoa o le loto. E faʻaleleia le numera o feteʻenaʻiga i le fatu o le fatu, ma puipuia ai le atinaʻeina o angina pectoris, faʻasalaina le toto toto. Mo le puipuia o faʻamaʻi fatu cardiovascular, Mildronate e faʻaaoga i capsules 0,5 - 1 g i le aso. O le taimi ole togafitiga fautuaina e 1 - 1.5 masina.

    Mai le vaivai

    O le Mildronate ua faatonuina foi mo le le lava o le vaivai ma le faateleina o le vaivai ona o se taunuuga o lagona faalelagona ma faaletino. O lona aoga i lenei maʻi, o le faʻamamaina lea o le toto i le okesene, ma o se taunuuga o le faateleina o le gafatia galue, o le a sili atu le malosi o le tagata ma sili atu ona lelei tulaga faigata.

    E mafai ona gau le mamafa ma le fesoasoani a Mildronate

    I nisi tulaga, o fualaau Mildronate o loʻo faʻaaogaina e faʻaumatia ai ni pauna faaopoopo, ae i lenei tulaga, e tatau ona e faʻaeteete pe a ave le fualaau faasaina ona e le afaina ai le tino. O meatotino a Meldononium e saofaga moni i le mamafa o le gau ona o le tulafono faatonutonu o le metabolism, ae e le o fautuaina e faʻaaogaina o se meafaigaluega tutoʻatasi! O Mildronate e naʻo le faʻaaogaina o le aʻoga ma le paleni taumafa.

    Faʻaleagaina ma aʻafiaga o le Mildronate

    Mo ona lelei uma i le tino o le tagata, e mafai e le Mildronate ona afaina tele le tino pe afai e sili atu i le metotia pe ave foi e aunoa ma le fautuaga a se fomaʻi. Meldononiuma ei ai se lisi umi o aʻafiaga e mafai ona mafua ai le tele o le le mautonu. Ae ui i lea, e foliga mai e seasea lava, ma i lalo o le tulafono o le faʻaaogaina, o le a faaitiitia le afaina ai. Faatasi ai ma itu taua o Mildronate e aofia ai:

    • fusipaʻu, fagu,
    • taoto ma vili
    • mamafa i le manava
    • Tachycardia
    • manatu faʻapitoa
    • fulafula ma le vevesi,
    • afaina tiga o le paʻu,
    • sasaa

    E le gata i lea, o Mildronate e afaina i tulaga tau tomai faapitoa: mo tagata taaalo, o lona faaaogaina e ono mafua mai i le le agavaa mai le tauvaga, talu ai o Meldonium o se tasi o fualaau faasaina WADA.

    Mildronate Alcohol Compatibility

    I le taimi nei, e leai ni faʻasalaga tuusao i le faʻaaogaina o le Mildronate e faʻapitoa ma le ava malosi. Ae ui i lea, o le tele o tagata tomai faapitoa faafomaʻi e le fautuaina le fefiloi o le Meldonium ma oloa inu ava ina ia aloese mai aafiaga leaga. O le ava malosi e mafai ona faʻaleagaina ai mea aoga o le fualaau faasaina, ma i nisi tulaga o vaega taua o le Mildronate e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaoniga o le inupia ma mafua ai ona oso i le toto. Mo le tino o se tagata soifua maloloina, e mafai ona leai se afaina mai le tuufaatasiga o le Meldononium ma le ava malosi, ae o nei suiga o le a mautinoa lava e leai se aoga o gasegase oona.

    Analogs o le Meldononium

    O lea la, e le o iai ni tala tutusa a Mildronate, e ui o le taumafai e saili se isi sooupu e tutusa ma le tele o meatotino e le taofia. Faatasi ai ma le tele o ituaiga o mea, o le trimetazidine e mafai ona maitauina, oa latou galuega tauave e tali tutusa ma Meldononium, e pei o le faaosofia o le metabolism, ae o le mataupu faavae o lona faagaioiga e matua ese lava. E le gata i lea, o loʻo taua foi o se fualaau faasaina i taaloga.

    Peitai, e ui lava i lona talaaga faanoanoa, e mafai ona maua le Meldononium i falemaʻi, faapea foi ma isi ituaiga vailaʻau, lea e aofia ai le vaega malosi o Meldonium dihydrate. Faatasi ai ma:

    • Angiocardyl
    • Vasomag,
    • Idrinol
    • Cardionate
    • Medatern
    • Midola
    • Mildroxin ma isi.

    Tuua Lau Faamatalaga