Laʻau moa faʻamanatu

E leʻi faʻatagaina le avanoa i lenei itulau aua matou te talitonu o loʻo e faʻaaogaina masini meafaigaluega e matamata ai i luga o le upega tafaʻilagi.

E mafai ona tupu lenei mea ona o se taunuuga o:

  • Javascript e le atoatoa pe poloka ile faʻaopoopoga (e pei o faʻatagata)
  • O lau sailiga e le lagolagoina kuki

Ia mautinoa o loʻo mafai ona faʻatagaina Javascript ma kuki i lau sailiga ma e te le polokaina la latou downloadga.

Reference ID: # 8f0289c0-a719-11e9-89c9-6b9498f1d1e6

FUAFUAGA

  • Pulu lela 200 grams
  • Lentils 100 Gram
  • Leek 75 Gram
  • Uili 100 Mililiters
  • Pineapple 150 Gram
  • 500 Milliliter Broth
  • Curry 1/2 Art. sipuni
  • Fualaau o le suauʻu 1 Tbsp. se sipuni
  • Pepa uli, masima Tofo

O le mea muamua e tatau ona e faia o le kukaina o lentils. Faʻamauina i lalo o le vai tafe, faʻafeiloaʻi i totonu o se fagu ma sasaa vai mama. Salu le sima mo le luasefulu minute, ona faʻafefe lea o le tele o vai ma fufulu suani.

Fufulu ma faʻamago le fusi moa ma solo pepa. Otioti i ni vaega laiti o le tutusa lava. Uʻu le moa i le suāuʻu fualaʻau ma le pi.

Liligi le fuamoa ua saunia po o le moa moa i totonu o le fagu mo le moa falai. Tuu suauu kuka i ai iina. Faamasima, pepa, faaopoopo taimi.

Lue le afi ma aumai le kuka i se vevela. Faaitiitia le vevela, tuu le pineaples i totonu o le apa, lea e tatau ona tipi muamua i totonu o pusa.

Fufulu ma tapuni le tui i liʻo. Faaopopo i le sou, kuka mea uma i lalo o se tapuni tapuni mo le sefulu minute. Liligi le kulimi i totonu o le sua, ma a oʻo ina vevela - vave ona tape.

Igilisi Suʻu Soupisi ma Leisi

O le fua na foliga mai e matua faigofie lava, ma o le foliga mai o le sua e leai se mea faapitoa, ae na foliga mai e matua fiafia lava e oo lava i lana tane sa fiafia. O le a ou matua kukaina i le tele o taimi.

Fola falala pi

O sea sou na saunia e loʻu tinamatua ao oʻu tamaitiiti, ma o lenei ua ou saunia mo loʻu aiga. O le tuufaatasiga o moa, ghee, garlic ma pepa vevela e maua ai le tofo o le sua suamalie.

Afe Mela ma le Corn

Toa ma sana sana e tusa ai ma le fua a Tatyana Anatolyevna Tarasova. Na ia faʻaalia lenei fua i le polokalama Smack. A o ou matamata, sa ou filifili ma le mausali ou te kuka, ae o le taimi lava lena e leai se moa, ona galo ai lea ia te au. Ma le mea mulimuli, i le asō sa ou manatuaina, ma o oloa uma sa i ai i le faʻatau. Ia, o le a se mea e mafai ona ou fai atu ai? Laʻau suamalie suamalie. O le a ou kuka sili atu ma le faatasi ma ou te fautuaina oe e te taumafai!

Ginger Chicken Soup ma Fried Vermicelli

E foliga mai o se mea masani masani, ae leai! Fried vermicelli tuʻuina atu se tofo fiafia! E le gata i le faʻafefeteina, a faʻapea o le supa e tu, o le vermicelli o le a le pala, pei ona masani ai.

Toa ma le Cauliflower Soup

Soup "Soifua Maloloina Lelei". Sopa "rica". Sa vave le vevela o le taumafanafana, ma e le mautonu le taimi o le tautoulu. Ou te le iloa pe faʻapefea ona i ai ia te oe, ae faʻatasi ma i matou ua maeʻa ona "alu ese mai le tau". E vevela i le aoauli, i le afiafi o se matagi matagi. O le vaiaso na muamua atu, na matua timuga na fufulu ai le afa o Sepania. (Faʻaalia i le talafou). O lea ia tatou sauniuni mo le taumalulu ma faʻamalosi le faʻaoga o le tino. Ou te ofoina atu ia te oe se fua mo le kuka, lea e fafagaina e tina matutua Sipaniolo o fanau aa latou fanau. O le sua e foliga mai e mafiafia, mauoa, ae i le taimi lava e tasi le maualalo-gaʻo ma le malamalama mo le manava. O le kukalapisi o se faleteuoloa o elemene o elemene, ma o le a puipuia malu mai le malulu. Faamolemole asiasi!

Pulu moa "Tovuk Shurpa"

Toa fou mo aʻu, ma se tofo fiafia tele. Ou te fiafia e ofoina atu se fua.

Chicken Soup. O le piko o piko o le uluai ipu lea e faʻavae i luga o le piko o le moa. O loʻo faʻatatau i se meaʻai fua, e masani ona faʻatulagaina i tagata i le vaitaimi o le toe faʻaleleia. O le piko o piko e aoga foi mo tamaiti, o lea e manatu ai o se ipu meaai a aiga.

E kuka ma vave le kuka o le piko, o lea e fautuaina ai e aua nei kuka i totonu o ipu tetele. E sili atu le lelei i le fafagaina o aiga i sou sua fou nai lo le mafanafana ananafi. Po o le a lava le ulo e te filifilia, ia manatua e tatau lava ona i ai se lita ma le afa ina ia le sasaa le vai i luga o le ogaumu. O le lita o le susu e lava mo se aiga e fa.

E lelei foi le kuka o le piko ona e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se vaega o le moa e kuka ai. O le mea moni, o le aano o aano i le ponaivi e sili atu ona lelei ma mauoa.

Aʻo leʻi kukaina, e tatau ona faʻamalo le moa. A o leʻi tuʻuina i totonu o le apa, e tatau ona fufuluina le mea e faʻaaogaina i le vai.

E fautuaina le kukaina o le susu i luga o le vevela vevela - o se vevela malosi e taʻitaʻia ai le mea moni o le soupelu e liua palapala ma le le fiafia i foliga vaaia. E maua lelei le suamalie matagofie i le faaopoopoina o kāloti fried - e avea ma mea matagofie ma matagofie. O le isi auala e faʻaleleia ai le lanu (ma, e le gata i lea, o le tofo) o se ipu o le faʻaopoopoina lea o se vaitau tatau (mo se faʻataʻitaʻiga, turmeric).

E masani ona kukaina le soupoa tila ma ni noodles poʻo vermicelli. O le tuufaatasiga o pasta ma fualaau faisua ua avea ai le vasega muamua ma mea faamalieloto. A o leʻi auauna atu, o nisi e faʻaopopo le afa o fuamoa fuʻamu i se meaʻai ma teuteu i le dill ma le pasili.

I le taimi nei, o masusu susu ua avea ma tagata lauiloa. Afai o oe foi o se tagata e maua sea ituaiga o sou, ona fautuaina lea e faʻapipiʻi fualaau faisua mo le ipu, ma faʻafefiloi faʻamaʻi i le moa moa i totonu o se masini toto.

Tuua Lau Faamatalaga