Ivan Pavlovich Neumyvakin: E FAAPEFEA ONA TATAU TALI

Faʻalogo vailaau i aso nei e tele togafitiga faʻataʻitaʻi ma metotia mo le togafitia o le maʻisuka.

O nisi oi latou e matua aoga lava, o isi ua i ai se faʻamalologa faʻapitoa i teori.

Masalo o le auala sili ona taugofie ma sili ona taugofie o le faaitiitia o le suka i le aso ua aloaia o se metotia o le togafitia o le hyperglycemia e tusa ai ma le Neumyvakin. O lenei filifiliga e faatea ese ai se maʻi faigata e faigofie ma lautele.

E faʻavae i luga o le talitonuga o le aoga aoga o le hydrogen peroxide i luga o le tino o le tagata, e faʻaogaina ai e mafai e tagata gasegase ona faʻaleleia lelei le soifua maloloina. E aoga tele le auala Neumyvakin mo le maʻisuka? O le a lona ute ma o loʻo i ai ni faʻalavelave i le auala?

O ai Neumyvakin?

Ivan Pavlovich Neumyvakin - o se fomaʻi lauiloa lauiloa, polofesa ma fomaʻi o fomai. E masani ona lauiloa o ia i fomaʻi i le avea ai o se tagata na atiae se tulaga tulaga ese o le faamaloloina o le tino ma le fesoasoani o le hydrogen peroxide masani ma le suasusu.

Polofesa Ivan Pavlovich Neumyvakin

Mo le sili atu i le fa sefulu tausaga, ua faia e le saienitisi isi vailaau faafomai, o le faaaluina o lona taimi atoa i le suesueina o aafiaga o mea masani i gaioiga o le tagata ma faiga ma le togafitia o le gaioiga o le galue o le totoina o le tino e fausia i se auala masani.

O suʻesuʻega faasaienisi a Polofesa Neumyvakin o loʻo faʻaalia ai mealilo o le umi o le ola ma faʻatagaina ai se tagata e faʻalauteleina se soifua maloloina. O le mea lea, e tusa ai ma le saienitisi, o le hydrogen peroxyide masani lea o le auala sili lea ona malosi e aveesea ai le tele o maʻi ogaoga, e le o le maʻisuka e le itiiti.

Neumyvakin's theory of diabetes

E le o se mea faalilolilo o le maʻisuka o se tasi o faʻamaʻi sili ona leva na iloa e tagata. E le gata i lea, o le maʻi e fesootaʻi ma le faateleina o le suka toto e tumau pea e le mafai ona faʻaleleia.

E faigofie lava ona faʻamatalaina i le mea moni e faʻapea, e oʻo lava i faʻasologa faʻasolosolo faʻagasolo i aso nei e leʻi mafai ona faʻamatalaina mafuaaga moni o faʻafitauli o le maʻi.

O se saienitisi lauiloa ma se fomai, o Dr. Neumyvakin, na ofoina atu lana vaai i le faafitauli, o le, e faavae i luga o mea moni, e mautinoa ai e mafai ona faatoilaloina le maʻisuka e ala i le faaaogaina o le hydrogen peroxyide e lauiloa e tusa ai ma le polokalame na ia fuafuaina.

Neumyvakin igoa e uiga i le 40 mafuaʻaga o le maʻisuka, o le mea autu o loʻo taoto i tua o togafitiga faʻaleagaga faʻapitoa e mafua ai le faateleina o le mamafa o le kulukose i le toto toto. O le saienitisi na ofoina atu se auala faigofie e faatonutonu ai galuega a vaega uma o le tino, lea o le a aveesea ai le maʻisuka ma taofia ai le atinaʻeina o faafitauli o le maʻi.

Le aano o le metotia

O le togafitiga o le maʻisuka e faʻavae i luga o faʻamalologa o le hydrogen peroxide ma ona aafiaga aoga i luga o le tino o le tagata i lona atoaga. O le mea moni e faapea o le vailaʻau o le vai lava lea e tasi e faʻamaoaigaina i le sili atu o le okesene o le okesene, lea e faʻaaogaina ai e Neumyvakin ia uiga lelei.

I le fatu o le auala a Neumyvakin o le hydrogen peroxyide.

Pe a ulu atu i le tino o le tagata, o le hydrogen peroxide i lalo o le gaioiga o se catalase faapitoa o le enzyme e paʻu ifo i totonu o le vai ma se atomela o le okesene. O le suavai ua uma ona gaosia e le tino, ma o le vaega o le okesene o le H2O2 e auina atu i nofoaga o le localization o maʻi mama ma maʻi ina ia mafai ai ona faaumatia i latou.

O ia ituaiga o siama e aofia ai le tele o siama ma siama, sigi, parasites, faapea foi ma le fausiaina o fausaga ma mea eleelea o totoga o aʻafiaga e afaina ma faavaivaia ai a latou galuega.

Talaʻu ma le Moni

O lenei suʻesuʻega faʻasaienisi lautele o loʻo talanoa e uiga i mafuaaga talafeagai o le atinaʻeina o le faʻamaʻi, metotia mo lo latou puipuiga ma metotia o le togafitia o le hyperglycemia faʻaaogaina faigofie ma taugata.

Talaʻu ma le moni o se tusi lea na mafai ona fesoasoani e sili atu ma le tasi le tagata maʻi e mafatia i le maʻisuka. E maua ai se avanoa mo tagata mamaʻi e maua ai le faʻatuatua i le faʻamalololoina ma aʻoaʻoina pe faʻapefea ona togafitia o latou maʻi i le saʻo e aunoa ma se afaina tele i le soifua maloloina.

Metotia o le talosaga

I le maʻisuka, ua faʻaaogaina se metotia "totonu" o le faʻaaogaina o le hydrogen peroxyide.

O loʻo i ai ni tulafono faʻapitoa, i luga o le tausia lelei o le taunuʻuga atoa o togafitiga o le hypoglycemic.

Mo le sauniuniga o se vaifofo faamalolo, na o le faamamaina o le vai toto ma le 3% H2O2 e tatau ona faʻaaoga. Ole tele o le peroxide e tatau ona faʻagasolo malie ile sefulu aso.

E tatau ona saunia ma inu le meafaigaluega i taimi e tolu i le aso. I le aso muamua, e fautuaina e le sili atu nai lo le tolu mataʻu o le H2O2, e vaevaeina i ni atopa se tolu, o lona uiga, tasi le faasea faalua i le aso. I le aso lona lua, o le aofaʻi o mataua ua faʻafesoʻotaʻi faʻalua lua taimi ma e ono i le ao atoa.

O le polokalame mo le mauaina o le hydrogen peroxide e tusa ai ma le Neumyvakin i le maʻisuka, e faapenei:

  • 1 aso - 1 le mataua + 1 mataua + 1 le mataua, 50 ml o le vai,
  • 2 aso - 2 faʻafefe + 2 mataʻu + 2 mataʻu, taimi uma mo le 50 ml o ituaiga,
  • 3 aso - 3 pa'ū + 3 pa'ū + 3 mataʻu,
  • 4 aso - 4 + 4 + 4,
  • 5 aso - 5 + 5 + 5,
  • 6 aso - 6 + 6 + 6,
  • 7 aso - 7 +7 +7,
  • 8 aso - 8 + 8 + 8,
  • 9 9 - 9 + 9 + 9,
  • 10 aso - 10 + 10 + 10.

Faatasi ai ma lapataiga mo le faaaogaina o fualaau faasaina, e tatau ona totogi faapitoa le tausiga i vaega nei:

  • e faʻasaina le faʻaaoga vave o se vaifofo faʻamalolo pe a maeʻa se taumafataga (i le va o vailaau o vailaʻau ma meaʻai, e tatau ona tausia se vaeluaga, tumau pe a ma le lua itula),
  • pe a maeʻa le sefulu aso o le suʻeina o perosi, e tatau ona e faia se malologa o aso e lima, mulimuli ane e mafai ona toe faia le togafitiga poo le 30 togi i aso uma,
  • E leai se tulaga e tatau ona e faateleina le fua o le fualaau faasaina i luga aʻe o le 30 pata i le aso,
  • E mafai ona e faʻamalosia le aʻafiaga o le hakolokini faatasi ai ma le fesoasoani o punavai faanatura o le vaitamini C, ae maise lava, sipili luga, sauerkraut,
  • Aua le faʻaogaina le H2O2 vaifofo ma isi vailaau (inu vaifofo 30 minute muamua pe 30 minute pe a uma ona ave lau vailaʻau).

Faʻafitauli o togafitiga

Pe a togafitia i le peroxide, e mafai e se tagata ona iai ni aʻafiaga o le togafitiga.

I le avea ai o se tulafono, o latou foliga vaaia e fesoʻotai ma le faʻaleagaina o aafiaga o le vailaau i luga o meaola faʻapitoa, lea e mafai ona maua i le gasegase ma le natia o faʻafitauli.

Ona o le maliu o le fomaʻi, o le tele o toxins ua tuʻuina atu i totonu o le toto o le tagata, lea e faʻaosofia ai le foliga mai o le inu oona o le tino e pei o le vaivai, malaise lautele, faʻaitiitia o le paʻu, manatuaina o le mafaufau ma le moe.

I le vaitau o le tupuga o aʻafiaga, ia aua le taofia le tagofia o fualaau faasaina, e tatau lava ona e faʻaitiitia lona metotia e faʻamaonia le tulaga.

Contraindications

Neumyvakin e fai mai e leai ni faʻalavelave matuia i le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide i le maʻisuka malosi. Ae o loʻo i ai tuusaunoaga.

Tetee togafitiga ma H2O2 e tatau ona:

  • tagata ua maua i le le lava o le le faapalepale i se vailaau matautia ma ona tuufaatasiga,
  • o gasegase o loʻo faʻasolosolo le taotoga o le totoga o le totoga (o peroxide o se malosiaga malosi o le gaioiga puipuia, lea e mafai ona faʻaosofia ai le feteʻenaʻi o le okeni foaʻi ma meaola a le tagata ma mafua ai ona teenaina).

Faʻasologa o maʻisuka masani

Muamua lava, o le fufuluina o le manava, ate ma i le taimi lava e tasi o le paʻu, faʻapea foʻi ma le tausisia o tulafono o meaʻai.

O loʻo i ai se auala faigofie ma le faʻalagolago e faʻamama ai le paʻu lava ia:

  • Tuʻu 1 kilokalama o le pasili aʻa e ala i se suʻi meaʻai, sasaa le 3 lita o le susu fou o le nuʻu ma i totonu o le ipu e 5-6-lita, faʻamafa mea uma seia oʻo ile taʻi 1-1.5 itula.
  • O lenei falalati e tatau ona 'aina seivagana e te' aina mea uma, ma i le taimi e tasi e te le 'aina ai se mea, na o sina inu sina vai.

I le taimi lava e tasi, e faʻamamaina sooga i lenei auala.

Talu ai ona ua leai, e mafai ona e inuina vai inu vai Barvikhinskaya, Borjomi.

O le Bulletin of Hope, na lolomiina i Belokurikha, Altai Territory, o lona failautusi sili o Galina Ivanovna Goncharenko, ua maua le poto masani i le togafitiga o le maʻisuka e ala i metotia a tagata.

I le otootoina o le tele o tusi mai le aufaitau, na ia faasaolotoina foi se faaputuga faapitoa, lea ou te tuuina atu ai nisi o fualaau faigofie ma taugofie.

Afai e te faʻaaoga nei fua, o le a vave ona e mauaina ni taunuuga lelei.

Ierusalemaichokei - uʻamea eleele. E lelei lava le faʻaitiitia o faʻafitauli o le maualuga o le toto maualuga, faʻaititia le suka o le toto, fesoasoani e aveesea toxins mai le tino.

O aʻa (i salakeke, compotes), o laʻau (pei o le lauti, ma baths) o loʻo faʻaaogaina, lea e fesoasoani i le faʻamautuina o le gastrointestinal tract, le faʻaumatiaina o cholelithiasis ma urolithiasis.

• Kuki 1-2 raw tubers i le 1 lita o le vai mo le 10-15 minute, ma faʻagogo fatu mo le 1 le itula, kuka ma inu e pei o le compote (e oʻo atu i le 1 lita i le aso) i isi aso uma.

• E mafai ona e fugaina le tubers, faʻafeu i se mea e fai ai le kofe ma faʻaaoga pei o le kofi vave.

• Faʻateleina le leo, saunia le vaiinu e tasi: 3-4 leaf-pinambur, 5 uʻu o le mauga mumu mauga, naila o mint poʻo le pamu lemoni mo le 1 lita o le vai inu, pipi ma inu pei o le lauti.

Celandine. I le faaopoopo atu i le faʻamamaina o le tino, ua fautuaina mo le maʻisuka o se auala e faʻaleleia atili ai le gaioiga o maso, aemaise maso maso, faʻamaonia le pancreas ma, aemaise lava, lona mea faʻapitoa (inisalini gaosiga).

• Faʻafefiloi 3 tbsp. punetēpu o le sukalandland grass, 5 tbsp. punetipi 6 tbsp. punetēpu puni fagu, 6 tbsp. sipuni o aʻa. Ave 4 tbsp. sipuni tele o le faʻafefiloi, sasaa 800 ml o le vai kuka ma kuka mo le 10 minute, ona faʻasolo mo le 2 itula, faʻamaʻi, tui ma ave 50 ml i aso taitasi (mo tamaiti 30 ml) aʻo leʻi 'ai.

Burdock. I le faʻaopopo atu i le mea moni e faʻapea, o le pusa e iai mea e faʻaleagaina ai le toto, faʻamamaina o le toto ma le diuretic, e faʻafaigofieina faiga faʻavae, e aofia ai le galuega o le pancreas.

O le mea moni, o se teuteuga o le paʻu e tatau ona umi se umi e maua ai se aafiaga e aʻafia uma ai le maskloskeletal system, ate, fatugaʻo, ma le faʻaumatia o le atherosclerosis.

  • Aumai le 20 g o pakete pi, faʻafefete i vai inu ma kuka mo le 10 minute, ona faʻasolosolo lea i le 1 itula ma inu 1/4 ipu aʻo leʻi 'ai, ma faʻaaoga se vaega o decoction mo paʻu i luga o sooga.
  • Laʻau paʻuʻau, launi vine, lanu lanu, lingonberries, cranberries, currants (o le a) fefiloi tutusa. 3 ipu o le paluga mo 3 ipu vai inu, taofi i totonu o se vevela mo le 8-10 itula, ona kuka ai lea mo le 5 minute, vele, faapipii ma ave 2-3 tbsp. punetipi 3 taimi aʻo leʻi 'aʻai.
  • Faʻaaogaina le aʻa, o le paʻu i vaega e 3, o le dioica nettle, rose hips, o le pito i luga o fuga o fualaau i 4 vaega. Grind, faʻafefiloi. 2 tbsp. punetini fufuluina le 0.5 l o le vai faʻafe, simmer mo le 30 minute, ona taofi lea o vevela vevela mo le 10 minute, vevela, ave le 1/2 ipu pe a uma meaai 2-3 taimi.

Elecampane. Elecampane aʻa e oʻo atu i le 40% inulin, D-fructose ma o se tasi o vailaau faʻamalosi mo le maʻisuka.

O lona vevela e fesoasoani i le faʻamautuina o le pancreas ma, aemaise lava, pene beta, aʻo faʻaitiitia le gaʻo, masani ona fesootaʻi ma le maʻisuka.

Elecampane o se mea e sili ona lelei e puipuia ai le tino, ma o le malosi ma le pala.

• Ia le sili atu i le 1 g o le aʻa i le ipu ti, ia sili atu le lelei ao lei moe.

Nettle Fufulu vao, mago i lalo o se paolo, faʻanoanoa, tipi ma gaugau i totonu o se taga tapoleni. Liligi le afa i totonu o le fagu lita ma sasaa le vodka, faʻamalosi mo le oʻo atu i le 7 aso, vevela, sosolo ma ave 1 tbsp. sipuni 3 taimi ao leʻi faia taumafataga. A oʻo i le tele o tui o le upega, e fesoasoani i le totoina o le toto.

Fagavai lau. Ave 15 laulaʻau, tipi, sasaa 3 ipu vai inu, faʻaauau i se vevela mo le 3 itula. Afai o le suka e oʻo atu i le 12 iunite, ona inu lea o le 100ml 30-40 minute aʻo leʻi 'aʻai 3 taimi, pe a maualuga le suka, ona 200 ml mo le 2-3 masina. 1 masina malolo.

Blueberries, blueberries, lingonberries, cranberries o loʻo i ai le lelei o le suka-faʻaititia o meatotino ona o le i ai o myrtilin i totonu oi latou. E mafai ona e faʻaaoga vine ma lau.

• Faʻaaoga le tasi lima o laulaau mo le 1 lita o le vai inu. Susu mo le 3 minute, aveese mai le vevela, vevela, sosolo ma inu 0.5 ipu 3 taimi i le aso ao leʻi faia taumafataga.

Aua nei galo e uiga i fiber (kapisi, vevela, ma isi), lea, e ala i le faʻamautuina o le galuega o le inumaga, o loʻo i ai se aafiaga faʻamalosi i luga o le pancreas, faʻamalosia ai le puipuiga o le tino, fesoasoani e faʻaitiitia le atherosclerosis, maʻa i le ate, fatugaʻo, faʻaleleia puipui o toto toto ma veins.

Aspen paʻu faʻaleleia le gaioiga o le faiga o genitourinary ma le pancreas, faʻaitiitia le suka o le toto, o loʻo i ai lona malosi lautele.

• Ave 8-10 paʻu o le paʻu 3-4 cm le umi i le 1.5 lita o le vai inu, faʻamalosi 8-10 itula ma inu 1 sip aʻo leʻi 'ai ma le po.

Laʻau Strawberry - sui fai togafitiga faigofie. I le faʻaopopo i le faʻaititia o le suka, e iai sona aʻafiaga, fesoasoani e aveese masima mai le tino, faʻaitiitia le toto maualuga, faʻamaonia le fatu o le fatu i osofaiga o le fatu, o se auala e puipuia ai le afu, ma le faʻavaeina o maa i totonu o le ate ma fatugaʻo.

• Pe a piki ni vine, filifili ni lanu malolosi, lanumeamata. Faʻasaga i luga o pepa, mago i le paolo. Ona ufiufi lea ma piilima i totonu o se fagu tioata ma se tapuni ufiufi. 1-2 tbsp. punetini (20 g o laʻau mamago) sasaa se ipu vai inu, ona 20 minute, vele, sosolo, inu i sina sipuni.

Fugalaau lanu. Se vailaau aoga tele mo le tele o faamai, e aofia ai le maʻisuka.

• 1 tbsp. sipuni i totonu o se ipu vai inu. Suauu mo le 10 minute, faʻaauau 2 itula, ave le 1 tbsp. sipuni 3-4 taimi aʻo leʻi 'ai.

• Ave 1 tbsp. sipuni o launiu, laisa pi (malamalama), elecampane aʻa mo le 1 ipu vai inu, kuka mo le 15 minute, ona faʻasolosolo ai lea mo le 45 minute, vevela, pipiʻi, inu 1/3 ipu 3 taimi i le aso mo le 1 masina.

• Ave le 10 g lau lanu lanu, 20 g o le paʻu ma le aʻa, 10 g o le aʻa ma le aʻa. Ave 1 tbsp. sipuni o se faʻafefiloi o se ipu vai, faʻapipiʻi mo le 10 minute, malulu, vevela, ave 1 ipu tioata 3 taimi i le aso aʻo leʻi 'ai.

Peni E na o ituaiga o lanu paʻepaʻe ma le lanu paʻepaʻe e faʻaaogaina.

• Tasi le 20 g o lau, sasaʻa 200 ml o le vai ma le kuka mo le 15 minute, lelei ma ave afa afa 3 taimi i le aso aʻo leʻi 'ai.

Curd. O lenei mea o se polotini oloa, e leai ni faʻavae purine, faʻalavelaveina faiga faʻavae, faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga, i le gout.

O penefiti o le siʻusiʻi kulupu, o loʻo fusifusia i le popo, o loʻo iai le tele o vitamini ma minerale, ei ai lipotopic aafiaga, o lona uiga, latou te faʻamaonia le gaʻo ma le konisini.

E sili ona lelei le fufuluina o le fale mai le susu atoa ma ia 'ai 100-150 g 1-2 taimi i aso taʻitasi.

Umu mumu E faigata le taʻuina o le okeni lea e le faʻaaogaina ai le musika auro, faʻamaonia le paleni o le acid-base, aveesea o toxins ma faʻamaonia le galuega o le gastrointestinal tract. E i ai se faʻamalologa manuʻa.

  • I le maʻisuka, ia ave se laulaʻau ma se umi umi 20 cm, ia tipi, sasaa le 1 lita o le vai inu i totonu o se fagu, tuu mo le 24 itula ma ave le 50ml 3 taimi i le aso 40 minute aʻo leʻi 'aʻai.
  • Fua o Irkutsk. Grind 2 mustaches o le 7 links, sasaa 250 ml vodka ma alu mo le 10 aso.
  • Amata ona inu i le 5 pa'ū 2 taimi i le aso ao leʻi faia taumafataga, faʻateleina le 1 le mata i aso uma, ma aumai le aofaʻi i le 12 pata.
  • Ona amata lea ona faʻaitiitia le 1 le mataua, ma aumai ai le aofaiga e maua i le 5 matū. O nisi mea inu 1 taimi, aumai le aofaiga i le 25 o le matū ma toe foʻi mai.
  • A uma le tasi vasega, o le malologa o se vaiaso, ma a maeʻa le vasega lona tolu, 10 aso. E lima ia vasega i le aofaiga atoa.

Blue iodine. E oo lava i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le suka e masani ona faʻamaonia pe a maeʻa ona ave le iodine lanumoana, ma o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 1 ua taofia le inuina o le inisalini.

E le gata i lea, o le iodine lanumoana e faʻaumatia ai le maeʻa ai o le faʻasolosolo ma le faʻasologa o le atulaulau.

Saunia e pei ona taua i lalo.

  • Aumai le 150 ml o le suavai i se vevela ma sasaa le 50ml o le vai malulu ma le 1 sipunamu faʻafefeteina i luga ma le maualuga o le suka. Kuki, fafagu, seia oo ina mafiafia.
  • Faʻamalie le paʻu o le paʻu i le vevela ile 50 ° C.
  • I totonu o le vai mafanafana, faʻaalu le 1 sipuniti o le 5% iodine solution ma, faʻamafanafana lelei, liligi i le paʻu.
  • Blue iodine ua saunia. Teu i totonu o le pusaaisa. Faʻaaoga i totonu o le 5 aso seʻia oʻo i ai se lanu uliuli lanu moana.
  • Ave 2-3 teaspoons 3 taimi i aso taʻitasi ao leʻi 'ai. Faʻaleleia 5 aso, 5 aso malolo.

Moroznik. O le i ai o le meatotino o le faʻasaʻoina o metabolic processes, ua fautua mai mo le maʻisuka faʻamalosia e ala i le maualuga o le toto maualuga, o le meaʻai, soʻo se faʻafitauli o le faʻalavelave faʻafuaseʻi (pyelonephritis).

O se sui malosi malosi, fesoasoani e faamama le tino.

Oats O se mamana mamana. E leitioa ua leva ona faaaoga i Rusia mai le tele o maʻi.

• O se ipu oona i le 1 lita o le vai faʻafefete i le vevela vevela mo le 40 minute, faʻamamafana, pipiʻi. Le fua faʻatatau mo le tasi aso. Faaopopo 1 tbsp. se sipuni o le fualaau faisua, sili ona faʻafefiloi le suauu, ma le 10 pata o le ginseng (poʻo le sua o le tipolo).

Vaimoa laau: pepa, falaoamata, tansy, wormwood, ma isi. - faʻaleleia le gaioiga o le ate, pancreas, mucosa gastrointestinal, faʻaitiitia faʻaitiitia le toto toto, faʻaitiitia le aʻafiaga o le fatu (arrhythmias), taʻavale.

Walnuts o se auala lelei e fafagaina ai le pancreas.

  • Sisiga mai le 15-20 walnuts mo le 1 ipu fufulu vai, faʻafefe mo le 10 minute.
  • Vaeluaina vaevaeina i le 3 vaega, inu i le aso.
  • Totoga A.M. Tartak. Half-faʻatumu le fagu mayonnaise ma vaeluaga o laʻau paʻu, sasa vodka e ufiufi ai vaega.
  • Faʻaosooso i se nofoaga pogisa mo 4-5 aso.
  • Ave se manava gaogao, i le taeao, 5-6 e pa'ū i le kuata o le vai malulu. O le togafitiga e mai le 2 vaiaso i le 3 masina.
  • O le faailo mo le toe faʻaleleia o le leiloloa o le gutu malulu. E fautuaina e fua le suka o le toto.

Stevia. O lenei laau matagofie, na totoina i totonu o Crimea, ei ai lona laugatasi tele o gaioiga ona o lona suamalie ma ua faʻaaogaina e avea o se mea suamalie i le maʻisuka, lea e oʻo atu ai i le faʻamautuina o le gasegase o le gaʻo, faʻamavaeina ai le maʻi o le endocrine.

O Stevia e iai lona aʻafiaga o aʻafiaga, malosi faʻasolosolo, aveese le toxins mai le tino.

Faʻaaogaina i le pepa o meaʻai e gaosia i le gaosiga o le tino, faʻapea foʻi ma compotes, i pies ma faaopoopo i meaʻai.

FAʻATASI! A aunoa ma ni gaioioiga faʻamalositino, aemaise lava i latou e faʻamoemoe e faʻamalosi ai maso o le manava, tua ma vae, o le maʻisuka e le mafai ona faʻamalolo. lomia e econet.ru.

Ivan Pavlovich Neumyvakin

Afai ei ai ni au fesili, fesili i ai.iinei

O mea e faaaoga e mo naʻo le taʻiala. Manatua, o le tagofia o le tagata lava ia e lamatia ai le ola, talanoa i se fomaʻi mo fautuaga i le faʻaogaina o vailaʻau ma togafitiga.

E te fiafia i le tusiga? Ona lagolagoina lea oi matou lolomi:

Togafitiga o le maʻisuka e Neumyvakin

O lenei mea faigaluega e talafeagai e faʻaopopo i vai - mo se faʻataʻitaʻiga, lauti. E mafai ona faaopoopoina i le hydrogen peroxyide pe a ma le 50 ml. I lenei tulaga, o le ae le lagona se faʻafitauli.

Togafitiga mo le maʻisuka e mafai ona aofia ai le faʻaaogaina o le peroxide. Mai le 3 i le 4 taimi i le aso, e tatau ona e inuina le vai i se voluma 250 ml, faʻaola H2O2.

O se metotia sili ona lelei pe a fai e toe faia le faagasologa mo le 5, poʻo le 6 aso foi. A o faagasolo lenei vaitaimi, e mafai ona maua ni suiga mataʻina lelei i le ola manuia o le maʻisuka, ma faʻaitiitia ai le maualuga o le suka.

Ma e le afaina po o le a le ituaiga maʻisuka - o le muamua poʻo le lua.

O le Polofesa Ivan Pavlovich Neumyvakin na atiina ae se auala e tau ai le maʻisuka lelei. Na te ofoina atu e le gata o se suauu auala i le tau faasaga i le faamaʻi, ae faʻaaoga foi le hydrogen peroxyide mo le maʻisuka.

O lenei mea faigaluega, i le taimi o le tino, ei ai aafiaga leaga i luga o maʻi, fesoasoani i le faʻavavevaveina o le metabolism, faʻapea foi ma le faʻasaʻoina o le alkaline ma le paleni o le suka. I le faʻaopoopoga, o le peroxide e faʻapipiʻiina le faʻamalositino ma le okesene.

Ava o le peroxide

O lau galuega le manatu faapito, onosai, uiga faaalia i le galuega o lou olaga, matala ma le agalelei o le agaga, vaega, ma le faamaoni i uiga o tagata gasegase, e mafua ai le faamemelo ma le faaaloalo. Ou te ifo atu ia te oe ma moomoo ia te oe ia lelei lou soifua maloloina, malosi e le mafaamatalaina, manuia i se galuega lelei.

Na faigata mea uma ona o le mea moni o loʻo ia te aʻu le maʻisuka faʻalagolago i le maʻisuka, ma o le anapogi ua solia mo au. Tamara Aleksandrovna Volkova, o le kapeteni o Kirov, e le mafai ona tuʻuina atu i le sili atu ma le 55 ona tausaga, e ui lava ua silia ma le 60 ona tausaga.

O le faʻaitiitia o le malosi o le suauu, o le a avea le urine ma mea e maualalo. E uiga uma i le vavega o le suauu mo le tagata e le o se tagata fou - o le a le mea e fai, ia meth, Potukale, Casko. E uiga i le soda laupapa mo le le faʻamamaina-pe faʻafefea ona faʻaititia au lava mea e lamatia ai, o fua, kulimi.

E pei o le suamalie, o le peroxide ei ai se malosi malosi ma faʻaleagaina mea totino. Le auala e inu ai suauu e tusa ai ma le Neumyvakin e faʻamatala auiliili ma manino. O vaifofo vai e tatau ona ave i luga o se manava gaogao faatolu i le aso.

Le vaifofo aupito sili mo le maʻisuka

E toe faʻamaonia ai e lenei mea le manatu na fai e le polofesa e tatau i se tagata ona ola faʻatasi ma le natura ma faʻaaogaina ma le faʻaaoga mea na te avatu ia te ia. E lagona e loʻu tino e pei ua ou laʻitiiti.

O se taimi faapitoa mo aʻu e i ai i lou siosiomaga. E mautinoa o ia - lua auala o le a fesoasoani e taulima ai lenei maʻi.

Mo le sili atu ma le fasefulu tausaga, ua tuʻuina atu e le polofesa lona soifua i togafitiga ma le faʻamalosi o le tagata, ma taulaʻi atu i auala na tuuina mai e le Natura. Ona ou faitauina lea o ni galuega mai ia Ivan Petrovich ma filifili ai: O le a ou alu i le Nofoaga Tutotonu. O le fua o le insulin umi ma puupuu mo loʻu tino na faʻaitiitia - pe a ma le 50%!

- Ioe, e leai se mea e faigofie ona tuʻuina atu ma e tatau ona galue i le faaleleia atili. I lenei asiasiga, ua mafai ona ou aveesea le 5 faaopoopo pauna. E uiga i le malamalama o se tausisoifua e uiga i le leai o se tasi - pe faapefea ona avatu, maua inisalini, tali, vitio.

Lemon ma fuamoa mo suʻesuʻega o le maʻisuka o fomaʻi

Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻamaʻi pipisi e mafua ai faʻafitauli i vaega eseese o le tino, e pei o le pito i lalo poʻo luga o le tino. Ua mautinoa e le fomaʻi o le faateleina o le maualuga o le elemene o le pulelaa o le ate e avea ma mafuaaga o le maʻi.

E tatau ona manatua o le toe faaleleia o tagata e tusa ai ma le Neumyvakin e mafua mai i le mea moni o le calcium bicarbonate o loʻo i ai le tele o mea lelei i luga o le tino: · Ioe, a faʻamalolo se tagata, tala faʻasolopito ma le moni, na vave ona finau Neumyvakin i mea o loʻo taua i luga.

O le polofesa o loʻo faʻamatala auʻiliʻili ma tuʻuina atu fautuaga maʻoti i lenei vitio. O lo o lomia faasalalau suʻesuʻega faasaienisi a le tusitala i le puleaina o mealilo o le ola umi ma le ola maloloina mo le tele o tausaga. I le maofa i lo latou faigofie, o le fautuaga ma fautuaga a le Polofesa Neumyvakin o le a fesoasoani ia te oe e le gata ina faaleleia atili ai lou soifua maloloina, soifua maloloina ma lagona faalelagona, ae ia faamaloloina foi mai faamaʻi masani.

  • Togafitiga o le maʻisuka ma le suamalie.

E fesoasoani i le taulai atu ma paleni le mafaufau o tamaiti ma tagata matutua, faʻamamaina le tino o mea oona na gaosia e le tino i le taimi o faaletonu o le mafaufau. E popole o ia i le soifua maloloina faaletino o le faitau aofai o tagata, ou te fiafia pe afai e faia e le matou Palemene se mea faapena i Vladimir. Ou te taʻitaʻia se olaga sese, ou te faigaluega i le 16-18 itula i le aso.

Fualaau faasaina ma le maʻisuka togafitiga

O le fua muamua e ono avea ma le 0.5 kofe koko o le suamalie, faʻafefe i le vai vevela poʻo le susu (1 tbsp.). E pei o le auala o togafitiga e pei ona faamaonia e Neumyvakin.

O faʻasalaga e aʻafia ai fatugaʻo, ate, manava ma isi gaioiga o le tino e nafa ma le tele o gaioiga. O le iʻuga, o loʻo faʻaleleia le tulaga o le soifua maloloina ma faʻaleleia le mafaufau ma le faaletino.

E tele faafetai i le fomaʻi - Yuri Borisovich mo lona agalelei, ma le faʻaeteete uiga, mo se faʻamatalaga auiliili o mataupu uma. Ou te fiafia i le papa, pe a uma ona toe fanaufouina oe.

Le pele o Yuri Borisovich ma au au uo uma.

Neumyvakin fautuaina le faʻaaogaina o se metotia na tofotofoina i le tele o tausaga - togafitiga i le hydrogen peroxide ma le susu susu - ia faʻaalu le aofaʻi tatau o le suka i le tino. O le i ai i lou ogatotonu, e peiseai na ei ai i se isi lalolagi, i se lalolagi filemu, filemu, fuaina le ola.

Ou te manatu o le vavega o le matelaina o le ai ai pea taimi umi. Ma, o le a le tele na ou maua ai faʻamatalaga aoga ma sili ona manaia e uiga i se soifua maloloina lelei ma tulafono o le atulaulau.

Ulrich Khan Siamani Afai e leai se manava o le manava, ona i ai lea o le taimi e faaauau ai ona tuputupu ae le Agaga ma le Agaga.

  • Neumyvakin maʻisuka togafitiga lelei ma lapataiga

E saʻo, e tusa ai ma le fautuaga a Polofesa Neumyvakin, suauu ma le hydrogen peroxide e togafitia faʻapitoa poʻo le taimi lava e tasi. O le fofo e le tatau ona malulu, aua o le a tele se taumafaiga e faʻafefete ai.

Maʻisaga vaevaega tiga

Aʻo leʻi amataina togafitiga, e tatau ona faʻalogo i le faʻamaʻi. Togafitiga ma le gaosiga o susu e faʻasaina i le lona tolu o taimi o le kanesa, a leai, nai lo se taunuuga lelei, o le setete o le soifua maloloina o le a faʻaitiitia le malosi.

O le faʻaleleia o soda e tusa ai ma le Neumyvakin e mafai ona faʻatinoina e tusa ai ma le polokalame o loʻo i lalo - tata i luga o le pito i luga o le sipuniti, faʻamaʻapeʻa i sina vai ma inu. Afai e leai se faʻafitauli, o le a faʻaleleia le atunuʻu i le 0.5 itula.

Afai e te pipii atu i lenei polokalame, a maeʻa ni nai faʻagasologa, o le a faʻaalia le iuga. O le mea lea o faafitauli faʻalesoifua maloloina, e aofia ai le faʻaalia o ni fomaʻi fou faafomaʻi i totonu o la tatou faʻataʻitaʻiga.

I le auala, o le i ai o ni faitioga se lua pe sili atu e le otometi ai le faʻamaonia o le maʻi i le faʻamoemoe o se paʻu. E masani ona latou inu i sina vaega i ni nai aso i le aso ma ni nai aso i se laina.

O le a le talitonuga a Neumyvakin i le maʻisuka?

Neumyvakin I.P. na fatuina se mafaufauga tulagaese, lea e aofia ai le faʻaaogaina o suauu ma le hydrogen peroxide i le maʻisuka, e avea ma vailaʻau autu. I le faʻaaogaina ma le manuia o lona poto i le faʻatinoga, na faia ai e le saienitisi se isi togafitiga mo le faʻamaʻi. Faʻafetai i suʻesuʻega a le polofesa, o le togafitiga o le maʻisuka ma nei vailaʻau ua faʻaaogaina lelei mo le puipuia ma le soifua maloloina.

Faʻafetai i le peroxide, ua faʻamamāina le tino mai aʻafiaga o meaola ninii.

O le aʻafiaga o le metotia o le aʻafiaga o le hydrogen peroxide ma le soda i luga o siama ma sigi lea e aʻafia ai le siosiomaga i totonu o se tagata. O le hydrogen peroxyide (H2O2) o se vailaau mamana malosi lea e aʻafia ai le aafia i pathogens ma toxins. E le faʻapipiʻi le H2O2 i le tino, ma faʻafefea ai ona faʻaitiitia ni faʻafitauli o le allergic. E fesoasoani foi le susu e aveese le tele o le vai mai le tino, ma faʻaitiitia ai le faʻafefe o gaʻo i totonu o puipui o toto toto.

E foliga mai e le mafai ona togafitia le maʻisuka?

O le faʻamasinoga i le mea moni o loʻo e faitauina nei laina i le taimi nei, o le manumalo i le tau faasaga i le maualuga maualuga o le suka o le toto e le oi ai i lou itu.

Ma ua uma ona e mafaufau e uiga ile togafitiga ile falemai? E manino, aua o le maʻisuka o se maʻi sili ona leaga, lea, afai e le togafitia, e mafai ona iu i le oti. O le fiainu, vave vave, faanenefu le vaaiga mamao. O nei faʻamaoniga uma e masani ai oe muamua.

Ae pe mafai ona togafitia le mafuaaga nai lo le aafiaga? Matou te fautua e faitau se tusiga i togafitiga o maʻisuka o loʻo iai nei. Faitau le tusiga >>

O le tala a Neumyvakin

O tagata maʻi e fia faʻaleleia lo latou ola maloloina e mafai ona masani lelei i suʻesuʻega faasaienisi a Dr. Neumyvakin Ivan, o le na tuuto atu lona soifua i suʻesuʻega o maʻi eseese. Na ia maua le tele o auala e fofo ai faamaʻi. Ua tusia e le fomaʻi ni tusi e auiliili ai auala mo le puleaina o le maʻisuka ma isi faʻamaʻi.

Mo se faataitaiga, i le tusi "maʻi suka. Talaʻu ma le moni "a le polofesa o loʻo taʻu mai pe faʻapefea ona atiina ae le maʻisuka. E tusa ai ma fomaʻi, e mafai ona tumau le soifua maloloina ma ola fiafia e tusa lava ma lenei faʻamaʻi.

Faailoga o le maʻi

O se tagata valea e le o taimi uma e gauai atu ai i faailoga muamua o le maʻi. E le mafai ona e iloa le maualuga o le kulukose i totonu o le tino e aunoa ma le toto toto. Mafaufau i faailoga o le maʻisuka. O ia Neumyvakin e aofia ai mea nei:

  • e manaia mai le gutu, e lagona le acetone,
  • lanu lanu mumu
  • nai lo le maligi o loimata, suamalie,
  • tiga o le ulu, susu,
  • aemaise lava i le po, urinating,
  • o le faʻaalia o faʻavalava tiga ile paʻu,
  • fia inu pea
  • i tumutumu o mata o le suppuration faifaipea.

I le maitauina o ia faailoga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi i se taimi vave, o le a tuʻuina atu se tusi talosaga mo suʻega. Afai e faʻamautu se faʻamaonia pe a faʻapea o le faʻamaʻi e iloa ai le maʻisuka, e tatau ona vave amataina togafitiga.

Ina ia iloa auala e fuafua ai le i ai o le maʻisuka, kiliki ii.

Auala e Foʻia ai le Maʻisuka: Polofesa Tomai

Sa taumafai le fomaʻi mo le tele o tausaga e faamautinoa atu i le tagata o le susu o le auala aoga, lautele ma le tamaoaiga e tau ai le faamaʻi. E mafai ona faʻaaogaina le susu e puipuia ai le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka - e puipuia ai le amataina o faʻamaʻi. Faatasi ai ma le maelega ma le leai o ni po, na fausia ai e Neumyvakin lenei metotia.

O le tele o ana suʻesuʻega faasaienitisi ma vitio e faavae i luga o le mea moni o le suamalie na solo i totonu o le vai o se meafaigaluega tulaga ese lea e fatuina ai mea ofoofogia ma le tino o le tagata. Ua fautua mai foi e le fomai e taumafai se tulaga tulagaese, lea o le autu o fualaau faasaina i le tau faasaga i le faamaʻi o le perosi. E aoga tele lenei mea, e tatau ona e mafaufau i ai.

Tetee faasaga i le maʻisuka

Faatasi ai ma le maʻisuka, e mafai ona fesoasoani le hydrogen peroxide. O le autu o togafitiga e tatau ona faaopoopo le peroxide i vai eseese, mo se faataitaiga, i le lauti. 200 ml o lauti mo tala 50 ml o peroxide. O le vai e leai sona lanu ma lona tofo, o lea e te le lagona ai se faʻafefe.

E le gata i lea, o le peroxide e mafai ona faʻapala faʻatasi e ala i le faʻaopopoina i se ipu vai. O le tele o tagata mamaʻi na taumafai i lenei auala ia latou lava tali lelei i ia togafitiga, ma taʻua lona aoga. E fautuaina e ave le perosi i le vai 3-4 taimi ile aso.

Tulafono Faʻatagaina

O le mea lea, Polofesa Neumyvakin ma iinei na atiae ai se polokalame faapitoa o le a fesoasoani e ave saʻo le fualaau faasaina ma le afaina ai le ola maloloina.

  1. Fufuluina 1 le mata o le oloa i le 20 ml o le vai. Faʻaalu faatolu i le aso 30 minute aʻo leʻi 'ai.
  2. Faʻateleina le aso i le 1 paʻu. Fai se tolu malologa pe a uma le aofaʻi o mataʻu e oo i le 10.
  3. A maeʻa le malologa, aua e te faateleina le numera o mataʻu. Ave 10 pata o le peroxide ua faʻafefeteina i le 20 ml o le vai mo le 3 aso. Fai sina malologa puupuu.
  4. O le togafitiga e mafai ona 1-2 masina. O le tagata gasegase e faatonuina se vaitaimi e lelei mo le tagofia o fualaau.

O le hydrogen peroxyide o loʻo i ai ni faʻalavelave ma aʻafiaga itu. O le a tatou toe mafaufau i ai.

O le a le taimi e tatau ai ona e ave perosi?

I le i ai o le afaina ma le manava o le manava, o le togafitiga ma le hydrogen peroxyide ua solia. E le fautuaina e ave le fualaau mo tagata gasegase ei ai a latou totoga na gaosia, oi latou na faia le taotoga, ma faʻasalalauina le faʻamaʻi pipisi o le coagulation.

Aʻo aʻafiaga, pe a faʻaaogaina i totonu, e mafai ona latou faapenei:

  • le afaina o le paʻu,
  • lagona faifaipea o le vaivai ma vaivaiga,
  • mu i totonu o le pusa
  • ulu matua
  • manava manava
  • matuai galala ma tiga tiga,
  • gutu le isu
  • tiga o le manava
  • taʻavale

Na faamatalaina e Dr. Neumyvakin ia aafiaga i le mea moni o le tino ua faasolosolo malie ona faamamaina. I le maitauina o le le mautonu, ua fautuaina e faʻaititia le fualaau ma filifili le filifiliga pito sili ona lelei mo oe lava ia.

Sauniuniga saogalemu

Mo i latou e maua i le maʻisuka, e tatau ona e iloa tulafono faʻatulafonoina:

  1. Aua e te taofia le faaaogaina o fualaau faasaina e faaitiitia ai lou suka toto.
  2. E tatau ona faaauau pea le taumafa. Aua nei 'ai meaʻai e faʻasaina mai le faʻamaʻi.
  3. Asiasi i se fomai faapitoa i taimi uma. Pasia suega, ma suʻe suʻega.
  4. O le faʻaaogaina o togafitiga faʻatasi ai ma le soda poʻo le peroxide e faʻatagaina pe a uma ona faʻatalanoa ma se endocrinologist.

Maʻisuka Soda

O le susu e fesoasoani e toe faafou le toto. Faatasi ai ma lenei oloa e mafai ona e puipuia faafitauli nei:

  • cholesterol plaques,
  • masima masima
  • le faʻavaeina o maʻa fatu.

E le o se lisi atoa o faʻamaʻi e fesoasoani i le faʻamalosi. Ua mavae le 20 minute, e mafai ona e maitauina le faʻaleleia. O le vaitaimi lea e tupu ai se faʻafitauli pe a faʻasalaina e le mamafa, o le toto faʻamamāina ma faʻafouina.

E tusa ai ma fuainumera, o le toʻatele o tagata e iai le paleni o le acid-base, o le mea lea ua fautuaina malosi ai e Neumyvakin e te le faʻaosoosoina le metotia i le taimi muamua o le inu o le soda. O se tulafono taua o le matauina le taimi tonu o le faʻaaogaina o le bicarbonate. E faʻatagaina le faʻaaogaina o le fofo malulu, aua o le tino o le a faʻaaluina le tele o le malosi e faʻamafanafana ai. Mo le lelei sili, o le meli e le faʻamavaeina i le mea ua maeʻa.

Afai e te ave soda i vai mama, o le a aoga, o le a fai mai le fomai!

Talia saʻo

Mo le togafitiga talafeagai o le maʻisuka, fautuaina e Neumyvakin le faʻaaloalo i tulafono patino mo le inu o le suka:

  1. E tatau ona faʻafefete le susu i le vai poʻo le susu i le ituaiga o vevela ma ave 2-3 taimi i le aso.
  2. Ia saunia le fofo e pei ona taua i lalo: faaopoopo 200 g soda i le 200 ml o le vai. Mo le tupulaga talavou, e lua doses o fofo i le aso e lava. Ua fautuaina tagata matutua e inu 3 ipu tioata.
  3. O le togafitiga e masani ona tatau ona faasolosolo malie le alualu i luma. O lona uiga, mo aso e tolu, ave se vaifofo o le 200 ml o le vai ma le 1.25 g o le soda. Ona tolu lea o le malo. O le 3 aso na sosoo ai, faʻasalalau le 2.5 g o soda i le vai ma toe faʻapaʻu ai i le 3-aso. Ma faʻaauau pea seia oʻo ile 20 g.
  4. Inu le fualaau faasaina pe a uma se taumafataga pe 1 le itula ae leʻi 'ai meaai.
  5. Pe a faʻafefe vai inu vai, e fautuaina e muamua ona faatumuina i le 100 ml o vai inu, ona faʻavaivai lea ma le 100 ml o vai tunu.

E taua le malamalama o loʻo i ai ni faʻasalaga faapitoa i le aveina o le sua. E tatau ona e iloa e uiga ia i latou ina ia leai ni faʻafitauli!

Le manatu o fomaʻi

E toatele tagata atamamai ua talitonuina o ia togafitiga e mafai ona afaina ai le tino, talu ai ona e leai se talitonuga faasaienisi ma le taua faasaienisi. O le a le mea e sili ona taua, e leai ni faʻataʻitaʻiga na faia, e leai ni fuainumera.

E pei ona e iloa, e leʻi suʻesuʻeina e Polofesa Neumyvakin le vailaʻau ma e leai se aʻoga faafomai. E fefe ma fautuaina, ae pe saogalemu?

O le mea lea, e mafai ona tatou manatu o nei metotia e manaʻomia ai se suʻesuʻega faʻapitoa loloto. Ma o oe lava e togafitia oe lava i nei metotia (e aunoa ma le iloa o le fomaʻi) e matua faasaina.

E tusa ai ma le tala a Neumyvakin, o nei metotia lelei o le a fesoasoani e faʻamalolo le tino, faʻaleleia lou tulaga faaletino ma toe maua ai le malosi. E tele gasegase e tali lelei i ia togafitiga. Atonu foi e te manao e iloa le aoga o le peroxide poʻo le suamalie.

Tuua Lau Faamatalaga