O le a se mea e mafai ona sui ai Fraxiparin: faʻasologa tutusa ma synonyms o fualaau faasaina

I togafitiga faafomaʻi, o fomaʻi o le tele o mea taua (hematologists, obstetrician-gynecologists, fomai tipitipi) o nisi taimi latou te feagai ai ma mataupu faʻapitoa e manaʻomia le faʻaalia i le tino o le tino. Mo se taimi umi, o loʻo faʻaaogaina e fomaʻi fualaau faasaina lea e mafai ona suia ai le tulaga o le faʻaaogaina o le toto. I le aluga o taimi, o nei fualaau oona ua faateleina, o latou uiga lelei, aoga ma, e taua, o lo latou saogalemu ua faateleina. I le taimi nei, o se tasi o fualaau faʻatele e masani ona faʻaaogaina o le Clexane, e ui lava i lea, o loʻo i ai ni tulaga e le mafai ai ona faʻaaoga.

I mataupu pe a le fetaui le tagata gasegase mo nisi o mafuaʻaga, e tatau ona filifilia na o se fomaʻi tomai faapitoa mo le tofiaga. E le mafai ona suia lau vailaʻau, aua o lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i se faʻalavelave faʻafuaseʻi i le soifua maloloina.

Faʻamatalaga faʻamatalaga faʻafomaʻi

O se vailaau faʻasaina e iai se faʻamalosi tuusaʻo. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina ua faamatalaina e aofia ai le Enoxaparin sodium, lea e avea o se mea autu autu o loo faaaogaina uma ai togafitiga faafomaʻi i le tino. Lafoga avanoa e maua mai le 20 i le 100 milligrams. O le tatauga talafeagai e filifilia e amanaʻia ai faʻasologa o togafitiga ma suʻesuʻega a le tagata maʻi taitoatasi.

O le faʻatinoina o le faʻatinoga e faʻavae i luga o le malosi e poloka ai nisi o mea faʻasolosolo (lua, fitu ma le sefulu). O le mea lea, o le vailaʻau e mafai ona faʻavevesi ai le faʻanoanoa o le faʻavaeina o se toto toto ma le thrombus. O le le faʻatagaina o mea o loʻo taʻua i luga e mafua mai ona o le faʻafouina o le antithrombin 3, o loʻo aofia i totonu o le toto.

O lenei vailaau faʻaavanoa o loʻo maua i le tulaga o se faʻapipiʻi sauni-to-admin, faʻapipiʻiina i syringes faapitoa mo le faʻatonuina o subcutaneous. O lenei ituaiga o faʻamalolo e faʻamalosia tele ai le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma mafai ai e tagata gasegase ona faʻataʻitaʻiina na oi latou lava, aʻo leʻi faia muamua se aʻoaʻoga pupuu ma tagata fomaʻi.

O lenei vailaau ua faatonuina mo le togafitiga o le thrombosis aano o le eseese o le localization. E le gata i lea, o lona faʻaaogaina e tauamiotonuina e avea o se faʻamaʻi i tagata gasegase e maualuga le lamatiaga o faʻafitauli fou.

Faatasi ai ma sui, e mafai ona tatou iloatino na fualaau oona e tutusa foliga, ae o loo gaosia e isi kamupani vailaau mo togafitiga, ma i latou o loo i ai le eseesega o mea, ae i ai se aafiaga tutusa ma Clexane i le tino.

O le sui e mafai ona talafeagai pe a fai o le tagata maʻi ua faʻaalia ni faailoilo o le le talitonu o le tagata lava ia i vailaau, soʻo se aʻafiaga ma faʻafitauli. E le gata i lea, o le filifilia o se faʻalautele taugofie e manaʻomia pe'ā le mafai e le tagata gasegase ona faʻatauina le vailaau faatonuina.

Clexane poo Fraxiparin: o le fea e sili atu

Fraxiparin o se mea faʻapitoa. Ae ui i lea, o loʻo i ai le calcium nadroparin, lea e faasino i heparins mole maualalo mole mole. O lenei vailaau faʻapitoa o loʻo avanoa foi i le tulaga o suauʻu ua tumu i se faʻaoga sauniuni-faʻaaoga. O le tau le mautinoa o Fraxiparin o lona tau maualalo, lea e mafai ai ona taugofie mo se vaega toatele o tagata gasegase. Faailoga mo le tofiaina uma o le lua faʻataʻitaʻi faʻatau fualaau

Gemapaksan poʻo Kleksan: mea e te filifilia

O nei vailaʻau uma nei e tutusa tutusa ma le tasi, talu ai e faʻavae i luga o le mea e tasi o loʻo galue malosi (enoxaparin). O le lisi o faʻamatalaga ma le faʻasaologa mo le faʻamatalaina e tutusa. Gemapaxan sili atu le taugofie, e ui i le mea moni e maua mai i fafo atu (Italia). E leai se faʻamaumauga mautinoa o nei vailaau e sili atu ona lelei ma saogalemu. O fomaʻi e masani ona galulue ma nei vailaau e finau e tutusa o latou aafiaga. O faʻalavelave faʻafuaseʻi e tutupu pe tusa o le taimi tutusa i le muamua ma le lua o fualaau faasaina.

Faatusatusaga uiga o Pradaxa ma Kleksan

O le tuufaatasiga o Pradaxa e aofia ai le mea oona e pei o le gagala tioata, lea e aʻafia i le vaega o taʻavale o le thrombin tuusao. E ulufale atu Pradaxa i le tino o le tagata i se faiga le galue. A maeʻa ona faʻaleleia mai le gastrointestinal tract i totonu o le taamilosaga masani, e faʻaaogaina i le hepatocytes ona o le enzymatic complexes ma tuufaatasiga o loʻo aofia ai.

E tusa ai ma lea, o tagata gasegase o loʻo faʻatonuina ile Pradax e le tatau ona i ai le gase o le ate, aua o le ai ai se aafiaga faʻaleagaina i le ate.

Taua! O le lelei o Pradaxa o le avanoa lea o le le faʻaosofia o pulega (o loʻo maua i le pepa laupepa).

Heparin poʻo Clexane: o le fea e sili atu

O le gaioiga malosi a Clexane o se mea na mafua mai ia Heparin. O le mea lea, o Heparin e foliga mai o se vaega maualuga o le mamafa o le mamafa, ma o Clexane o se vaega mamafa o le mamafa. O le fomaʻi a Clexane na mafua mai i se taimi mulimuli ane, o lea o lenei vailaʻau e sili atu le saogalemu ma e sili atu le lelei, ma atonu foi e le mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o faʻafitauli e le manaʻomia.

E tatau ona manatuaina o le aʻafiaga o le atinaʻeina o se faʻalavelave mai le faʻaaogaina o le heparin, e pei o le autorommune thrombocytopenia, e tumau pea pe a faatonuina ona mea maualalo maualalo mole mole.

Zibor e pei o analog

O le kulupu malosi o Zibor o le masima suauu o le heparin mole maualalo mole mole (sodium bemiparin). O lenei vailaʻau e masani ona faʻaaogaina i gaioiga faʻapitoa ma le nephrology (ua faʻamatalaina i tagata gasegase o loʻo i lalo o le totoga o le tino i luga o se mea fatu fatu). O le faiga o le galuega a Zibor e foliga tutusa lava, talu ai o lenei vailaʻau e taofia ai le thrombosis ona o le faʻalavelaveina o le faʻasologa o le coagulation. O le Zibor e le mafai ona faʻaaogaina i le tamaitiiti ona o le mea moni e le lava ni suʻesuʻega i le aafiaga o lenei vailaʻau i le tino o le fanau.

Enixum ma Clexane: o se faʻatusatusaga o fualaau faasaina

O le tuufaatasiga o fualaau faatusatusa e aofia ai le koniteina tutusa, lea e fuafua ai le tutusa lelei o nei fualaau faasaina. Enixum ma Clexane o loʻo maua i foliga faʻaogaina e faʻamoemoe mo pulega faʻapitoa. Ole vailaau e maua i avanoa eseese e valu, lea o le a mafai ai e le fomaʻi ona filifili le sili ona lelei ma le saogalemu o le tali mo le maʻi.

O le tele lava o taimi, ua faʻasinoina ai Manuxum e fai ma faʻasologa mo tagata maʻi o falemaʻi tumaʻi, oe na faia ni gaioiga tetele (aemaise o faʻalavelave faʻapitoa i luga o le maskloskeletal system).

Enoxaparin sodium e tutusa ma Clexane

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e foliga tutusa, o le mea lea, o faailoga uma ma le faalumaina mo le faaaogaina e tutusa. O Enoxaparin sodium ma Clexane e faʻatautaia e le iniseti, e le o se mea manaia tele mo le tele o tagata gasegase.

I le tulaga lea e le mafai ai ona faʻataʻitaʻiina le fualaau oona, e le mafai e le Enoxaparin sodium ona suitulaga. O suʻesuʻega e mafai ona saʻo le taʻuina atu o le fea o fualaau oona e sili atu le lelei, e le o faʻatautaia, ae i le faʻatinoga o le lelei ma le lelei o le aoga e toetoe lava tutusa.

UlutalaTau
Clexanemai le 176.50 suʻe. e oo i le 4689.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
Evropharm RUinumaga clexane 20 mg / 0.2 ml 1 tuila 176.50 suʻe.Sanofi Winthrop Industry
Evropharm RUinumaga clexane 40 mg / 0.4 ml 1 tuila 286.80 solo.Sanofi Winthrop Industry
Evropharm RUClexane Injection 20 mg / 0.2 ml 10 tuila 1725.80 tusi.Pharmastandard / UfaVita
Evropharm RUinumaga clexane 80 mg / 0.8 ml 10 tuila 4689.00 ete.Pharmastandard / UfaVita
aofaiga i le pusa - 2
Pharmacy DialogClexane (syringe 60mg / 0.6ml Numera 2) 632.00 eteFarani
aofaiga i le pusa - 10
Pharmacy DialogClexane Syringe 20mg / 0.2ml Nu. 10 1583.00 ete.Siamani
Pharmacy DialogClexane Syringe 40mg / 0.4ml Nu. 10 2674.00 ete.Siamani
Pharmacy DialogClexane Syringe 80mg / 0.8ml Nu. 10 4315.00 ete.Siamani
Pharmacy DialogClexane Syringe 80mg / 0.8ml Nu. 10 4372.00 ete.RUSSIA
Pradaxamai le 1777.00 ete. e oʻo atu i le 9453.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
Evropharm RUpradax 150 mg 30 pulou 1876.60 tusi.Beringer Ingelheim Pharma GmbH & Co.KG
Evropharm RUpradax 75 mg 30 pulou 1934.00 ete.Beringer Ingelheim Pharma GmbH & Co.KG
Evropharm RUpradax 150 mg 60 pulou 3455.00 ete.Beringer Ingelheim Pharma GmbH & Co.KG
Evropharm RUpradax 110 mg 60 pulou 3481.50 rub.Beringer Ingelheim Pharma GmbH & Co.KG
aofaiga i le pusa - 30
Pharmacy DialogPradaxa (pulou 150mg Numera 30) 1777.00 ete.Siamani
Pharmacy DialogPradaxa (pulou 110mg Nu. 30) 1779.00 ete.Siamani
Pharmacy DialogPradaxa (pulou 75mg Numera 30) 1810.00 ete.Siamani
aofaiga i le pusa - 60
Pharmacy DialogPradaxa (pulou 150mg Numera 60) 3156.00 ete.Siamani
Pharmacy DialogPradaxa (pulou 110mg Numera 60) 3187.00 ete.Siamani
aofaiga i le pusa - 180
Pharmacy DialogPradaxa (pulou 150mg Numera 180) 8999.00 ete.Siamani
Pharmacy DialogPradaxa (pulou 110 mg Nu 180) 9453.00 ete.Siamani
Fraxiparinmai le 2429.00 ete. e oʻo atu i le 4490.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
Evropharm RUfraxiparin vailaau faʻapitoa 3800 IU / 0.4 ml 10 tuila 3150.00 ete.Nanolek LLC
Evropharm RUfraxiparin subcutaneous solution 5700 IU / 0.6 ml 10 tuila 4490.00 ete.Aspen Notre Dame de Bondeville / LLC Nanolek
aofaiga i le pusa - 10
Pharmacy DialogFraxiparin (syringe 2850ME anti-HA (9.5,000 IU / ml) 0.3ml Nu. 10) 2429.00 ete.Farani
Pharmacy DialogFraxiparin (syringe 2850ME anti-HA (9.5,000 IU / ml) 0.3ml Nu. 10) 2525.00 ete.Farani
Pharmacy DialogFraxiparin (syringe 3800ME / ml anti-HA (9.5,000 IU) 0.4mm Numera 10) 3094.00 ete.Farani
Pharmacy DialogFraxiparin (syringe 3800ME / ml anti-HA (9.5,000 IU) 0.4mm Numera 10) 3150.00 ete.Farani

Isi mea taugofie

O Clexane o se fualaau lelei tele, aemaise lava pe ae manatu e tatau ona e tuʻiina i totonu o vasega atoa. Ma le isi, matou te tuʻuina atu se lisi o vailaʻau e mafai ona sui ai lenei vailaʻau, ae maua se tau maualalo:

UlutalaTau
Fenilinmai le 37.00 ete. e oʻo i le 63.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
aofaiga i le pusa - 20
Pharmacy DialogPhenilin (laulau 30mg Numera 20) 37.00 tusiIukureini
Evropharm RUphenylin 30 mg 20 fua 63.00 eteHealth FC LLC / Ukraine
Clexanemai le 176.50 suʻe. e oo i le 4689.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
Evropharm RUinumaga clexane 20 mg / 0.2 ml 1 tuila 176.50 suʻe.Sanofi Winthrop Industry
Evropharm RUinumaga clexane 40 mg / 0.4 ml 1 tuila 286.80 solo.Sanofi Winthrop Industry
Evropharm RUClexane Injection 20 mg / 0.2 ml 10 tuila 1725.80 tusi.Pharmastandard / UfaVita
Evropharm RUinumaga clexane 80 mg / 0.8 ml 10 tuila 4689.00 ete.Pharmastandard / UfaVita
aofaiga i le pusa - 2
Pharmacy DialogClexane (syringe 60mg / 0.6ml Numera 2) 632.00 eteFarani
aofaiga i le pusa - 10
Pharmacy DialogClexane Syringe 20mg / 0.2ml Nu. 10 1583.00 ete.Siamani
Pharmacy DialogClexane Syringe 40mg / 0.4ml Nu. 10 2674.00 ete.Siamani
Pharmacy DialogClexane Syringe 80mg / 0.8ml Nu. 10 4315.00 ete.Siamani
Pharmacy DialogClexane Syringe 80mg / 0.8ml Nu. 10 4372.00 ete.RUSSIA
Fragminmai le 2102.00 rub. e oʻo atu i le 2390.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
Evropharm RUtui tui mo 2500 IU / 0.2 ml 10 tuila 2390.00 ete.Vetter Pharma-Fertigung GmbH / Pfizer MFG
aofaiga i le pusa - 10
Pharmacy DialogFragmin (syringe 2500ME / 0.2ml Nu. 10) 2102.00 ete.Siamani

Samoa International Nonproprietary Name

O le igoa lautele o Fraxiparin, lea e atagia ai le tuufaatasiga o le vailaau faasaina, o le Nadcarin calcium, o le Latin Latin igoa o le Nadroparinum calcium.

Le fualaau faasaina Fraksiparin 0.3 ml

O le tele o igoa tau fefaʻatauaʻiga o fualaau oona, faʻatasi e se tasi igoa igoa, ei ai le aafiaga tutusa i le tino o le tagata i tulaga o uiga ma le malosi.

I le faaopoopo atu i le igoa, o le eseesega i le va o fualaau faasaina e ese mai i le gaosimea o loo i ai i le fua, faapea foi i le tuufaatasiga o mea e le afaina ma mea e masani ai ma le le faaituau o mea o loo maua i totonu o fualaau faasaina.

Faʻatau

O le fualaau faasaina ua igoa ia Fraxiparin o loo fausiaina i Falani i nofoaga tau fale gaosi oloa o le vaega lua lona lua o vailaau faafomai i Europa, GlaxoSmithKline, o lona ofisa ulu i Lonetona.

Ae ui i lea, o lenei fualaau faasaina e taugata tele, o lea e maua ai e le fale gaosi oloa le tele o analogues.

O faʻataʻitaʻiga masani taugofie e masani ona aofia ai:

  • Nadroparin-Farmeks na faia e Farmeks-Group (Ukraine),
  • Novoparin na faia e Genbarm Ltd (UK / Saina),
  • Flenox na faia e PAO Farmak (Iukureini),

O oloa faʻapitoa foi e maua mai e le tele o kamupanī faʻapitoa a Initia ma Europa. E tusa ai ma aʻafiaga i luga o le tino, latou te atoatoa lelei.

Faʻataʻitaʻiga

O le nadroparin o le Calcium o le heparin maualalo maualalo mole mole (NMH) e maua mai i le depolymerization mai le heparin masani, o le glycosaminoglycan ma le mamafa mole fuamalie o 4300 daltons.

O loʻo faʻaalia ai le malosi maualuga e fusifusia ai i le plasma protein i le antithrombin III (AT III). O lenei faʻatagaga e taʻitaʻia ai le faʻavaveina o le faʻasaina o le Xa, lea e mafua ona o le maualuga o antithrombotic o le nadroparin.

O isi auala e maua ai le antithrombotic effect o le nadroparin e aofia ai le faʻafouina o le inhibitor conversion o le tino (TFPI), faʻamalosia o le fibrinolysis e ala i le tuusaʻoina o se plasminogen activator mai le gata o le endothelial, ma le fesuiaiga o mea e maua i le toto (faʻaitiitia le viscosity o le toto ma le faateleina o le permeability o le plalet and granulocyte membranes).

O le nadroparin calcium o loʻo faʻamatalaina e se mea e sili atu i le anti-Xa faʻatusatusa i le vaega anti-IIa poʻo le antithrombotic activity ma ua i ai i le taimi vave ma faaumiumi le antithrombotic activity.

Pe a faʻatusatusa i le heparin e le faʻafefeteina, o le nadroparin e itiiti sona aoga i luga o le galuega platelet ma le faʻaopoopoga, ma le faʻaititia o le aʻafiaga i le hemostasis matua.

I pomaʻi faʻasolosolo, nadroparin e le faʻapogai ai le paʻu o le APTT.

I le faagasologa o togafitiga i le vaitau o le maualuga o le gaioiga, o le faateleina o le APTT i se tau 1.4 taimi maualuga nai lo le tulaga masani e mafai. O lea faʻaopoopoga e atagia mai ai le malosi o le antithrombotic o le calcium nadroparin.

Pharmacokinetics

O meatotino pharmacokinetic e fuafuaina i luga o le faavae o suiga i le anti-Xa gaoioiga autu o le plasma.

A maeʻa le faʻaaogaina o le Cmax i le plasma toto pe a uma le 3-5 itula, faʻafeiloaʻi atoa le nadroparin (tusa ma le 88%). Faʻatasi i le / i le faʻaofiina o le maualuga o le anti-XA galuega e ausia i le itiiti ifo i le 10 minute, T1 / 2 pe a ma le 2 itula

E faʻaaogaina i le ate i le gaogao ma le faʻamalolosi.

A maeʻa le pulega o le T1 / 2 e tusa ma le 3.5 itula. Ae ui i lea, o le anti-Xa e tumau mo le itiiti ifo ma le 18 itula talu ona tui le nadroparin i se fualaau o le 1900 anti-XA ME.

Faʻasologa o foliga

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le tulaga o se fofo mo le tui. Faʻalagolago i le gaosi oloa ma le ituaiga, e mafai ona maua ni vailaau o togafitiga.

O le taatele o fua o 0.2, 0.3, 0.6 ma le 0.8 mililiters. O le fale gaosiga o le kamupani Siamani Aspen Pharma e mafai ona tuʻuina atu i se fua faatatau 0.4 mililiters.

I fafo atu, o le vaifofo o se vai e leai se suavai, lanu pe samasama.O fualaau faasaina foi e iai lona manogi manogi. O se vaega o Fraxiparin o le le fofoina lea o vaifofo i ampoules e le masani ai a tatou tagata faatau, e manaomia ai le faatauina o se tui tui e mafai ona talafeagai ma nisi togafiti aʻo leʻi tuiina.

O le vailaau faʻatau e faʻatau atu i masini faapitoa e tui ai tui, sauniuni atoatoa mo le faʻaaogaina. Ina ia mafai ona tuʻuina atu se iniseti, ua lava lea e aveese ai le pulou puipuia mai le nila ma lolomi i luga o le piston.

O le mea autu autu

O lenei polysaccharide vavae ese mai le ate o se faʻamalosi puipuia lelei.

E tasi le taimi i totonu o le toto, e amata ona fusifusia e heparin i nofoaga o le tri-antithrombin.

O se taunuuga o lenei mea, e suia ai mole molemone antithrombin a latou meatotino ma galue i luga o enzymes ma puluvaʻa e nafa ma le totoina o le toto, aemaise lava, i luga o le uila, kallikrein, faapea foi ma serine proteases.

Ina ia mafai ai e le vailaau ona gaoioi sili atu ona malosi ma saoasaoa, o lona mole muamua "polymer molecule" e vaevaeina i ni mea pupuu e ala i le faʻapipolmermerization i lalo o aiaiga faapitoa i masini faʻapitoa.

Tulāfono o le maʻitaga

O le fualaau faasaina Fraxiparin e faʻaaogaina i le taimi o le maitaga.

O le mea moni, i le vaitau lenei, ona o suiga i le tala, o le totoga o mea e maua ai le toto, lea e mafai ona mafua ai le mamafa o avega mamafa. O le a le uiga o le fualaau faasaina e talia e ave pe a fai se fomaʻi?

O le tele lava o taimi, e faʻaaoga ai Angioflux - o se faʻafefiloi o vaega ninii e pei o le heparin, lea e maua mai le mucosa o le vaʻalaʻau vaapiapi o puaa. O faʻatalanoaga o le tautala ma fofo sili atu ona aoga mo le tui.

O le isi analog lea e masani ona faʻaaoga i le maitaga o le maiʻa. E tusa ai ma le tuufaatasiga o le vailaau oona, o se tulaga tutusa lava lea o Fraxiparin, ae ui i lea, e eseese lava i le pepa o fua. E le pei o le mea mulimuli, ua maua le kapatamini i le foliga o se suauu mo le faaaogaina i fafo.

Ma le mea mulimuli, o le sauniuniga a le Wessel Duet F, o loʻo aofia ai se faʻafefiloi o polysaccharides - glycosaminoglycans, e tutusa foi lona aafiaga i Fraxiparin. O la latou pulega e taofia ai foi le mafuaʻaga o le totoina o le toto X faatasi ai ma le faʻafouina o le prostaglandins ma le faʻaitiitia o le tele o fibrinogen i totonu o le toto.

Faʻalogo analogues

Ae paga lea, pei o le tele o oloa Europa, o Fraxiparin e taugata tele. Ae ui i lea, o loʻo i ai ona faʻatusatusa taugofie e mafai ai mo le puipuia lelei ma le togafitiga o faʻamatalaga thrombotic ma teu tupe. O le tele o analogues sili ona taugofie o lenei vailaʻau o vailaau faʻasaina ua fausiaina i Saina, Initia ma le CIS.

Enoxaparin-Farmeks fofo fofo

O le maualuga o le faʻaaogaina o loʻo umia e se vailaau i lalo o le igoa tau fefaʻatauaʻiga o Eneksaparin-Farmeks o le gagana Iukrainia. I le tapenapenaga a le kamupani "Farmeks-Group", o le eletise autu autu o le mole-molecular foi, o lona uiga, le tuufaatasia, heparin.

E le sili atu le taugata nai lo le Enoxarin na gaosia e Biovita Laboratories - o se vaega tele o vailaau faʻapitoa a Initia. E sau foi i se togafitiga faapitoa e mafai ona faʻaaogaina ma o loʻo i ai se mea e aʻafia ai - o le koniteko o le '' puupuu 'heparin.

O se mea e masani ai sui mo Fraxiparin o se vailaau ua taʻua o Clexane. Faʻamatalaga faʻamaonia Farani o loʻo galulue i le gaosiga, lea e faʻamaonia ai le maualuga o le vailaʻau ma le saogalemu o lona pulega.

Eseesega o Fraksiparin mai Kleksan

O Clexane e iloga i se tau maualuga atu, ae o loʻo mafaufauina e le tele o fomaʻi togafitiga e faapea o le sili atu ona aoga ma lelei le tui puipuia i le taimi o le maʻitaga.

O le faʻaogaina o le faʻaaogaina o Clexane o loʻo taoto i le umi, e fesoʻotaʻi ma Fraxiparin, faʻapitoa i le tino.

Clexane Injection

E tusa ai ma masani masani, e tatau ona faʻatautaia Fraxiparin i le faalua i le aso. I le taimi lava e tasi, o Clexane e iai sona aafiaga i totonu o le 24 itula, lea e faaitiitia ai le numera o inisiua e afa.

Tuuina atu e faapea o lenei vailaʻau ua ave mo se taimi umi, o se faaitiitia o le numera o aso taitasi o le inisiua e sili atu ona lelei i tulaga o le faamafanafanaga ma le soifua manuia o tagata.

A le o lea, o nei vailaau e matua tutusa lava ma e le eseese pe i le tulaga o le faasaolotoina, poo le gaioiga galue, poo le tali a le tino i la latou pulega.

Fraxiparin poʻo Heparin

Ae ui i lea, i le taimi nei o loʻo faateleina le suia e Fraxiparin ma ana analogues.

Le manatu e faapea o Heparin e sopoʻia le pa puipui o le placental ma e mafai ona i ai se aafiaga le lelei i le fetus e le talafeagai.

E tusa ai ma suʻesuʻega, o Fraxiparin ma Heparin e le faʻaalia le mafai ona ulu i le placenta ma e mafai ona i ai se aafiaga le lelei i le fetus pe a fai e sili atu le faʻatagaina o le gaʻo.

O le faʻaaogaina o Fraxiparin i le faʻagasologa faafomaʻi faʻaonaponei ua faʻamatalaina naʻo le faigofie ona faʻaaogaina-a le o lea, o fualaau oona e tutusa lona aoga.

Fraxiparin poʻo Fragmin

Fragmin, e pei o isi vailaʻau i totonu o le kulupu, e aofia ai le heparin vaevaega. Ae ui i lea, o Fragmin e faʻaaogaina e avea o se tasi o le coagulant, e le pei o Fraxiparin, na atiae mo le faʻaaoga i le taimi o le maitaga.

Faʻu tui

Afai o le mea mulimuli e aofia ai le koniteko o le mea galue, o le Fragmin e aofia ai le masima masima o le heparin polymerized. E i ai le faʻamaoniga e faʻapea, i lenei itu, o Fragmin e sili atu lona aʻafiaga i le tino.

I le faagasologa o le tagofia o lenei fualaau faasaina, o le tafe mai toto totogo e sili atu ona taatele. Aemaise lava, o le faʻaaogaina o le Fragmin e mafai ona mafua ai ni nai mai i le vavalalata taimi, faʻapea foʻi ma gasegase toto o maʻi.

Vitio faʻatalanoa

E faʻapefea ona fai se inisiua subcutaneous o Clexane:

O le mea lautele, e tusa ma le luasefulu faʻasologa o analogues o Fraxiparin, e eseese i se tau e sili atu ona lelei poʻo se galuega faaumiumi, ma faʻatagaina oe e teu se tupe e ala i le teena lelei o le faʻamaʻi pipisi o le toto ua matauina i le taimi o le maʻitaga poo le faʻamaʻi o le enzymone.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

Isoprinosine® - analogues e sili atu le taugofie, o le tau o Rusia ma le faʻaaogaina o oloa

Faʻaleleia ma le Faʻapitoa o le Isoprinosine Substitutes

I le vaitaimi o le taumalulu-taumalulu, o le tino o le tagata e sili atu ona afaina i le tele o maʻi viral.

I le taimi lea, e tatau i tagata uma ona i ai fualaau malolosi antiviral i le fale. O se tasi o fualaau faasaina o le Isoprinosine®.

O fualaau e aoga tele, ae le o tagata uma lava o le a faamalieina lona tau i falemaʻi. O le mea lea, e fautuaina e mafaufau po o le a le taugofie o ana vailaʻau.

Faʻaaogaina togafitiga

O le isoprinosine o se sui e le mafai ona faʻamalosia e aʻafia ai le aʻafiaga ma se aʻafiaga faʻasao. E aofia ai le 4-acetamidobenzoic acid ma le inosine.

O le vaega muamua e faʻaleleia le ala o le toto ma ona elemene taua e ala i le gaʻo. Faafetai i ai, o le gaioiga o le pipisi o le pipisi, e faateleina, ma o le faʻamatalaga o le faʻaleleia o le talipupuni e faaosofia. Laʻau o le lymphocyte e faʻaitiitia ai le gaioiga ona o le aafia i glucocorticoids, ma aofia lau thyididine.

O le vaega lona lua e faʻaalia ai le gaioiga o gasegase cytotoxic, e puipuia ai le fausia o cytokines inflammatory.

Inosine malosi e tetee i siama o le herpes simplex, laulaa, influenza A, B. O le faailoga autu o le togafitiga o maʻi o le herpes.

I le taimi o le pulega o fualaau faasaina, o loʻo i ai se faʻamalosi vave o le nofoaga o leoli nai lo isi, togafitiga masani o togafitiga.

O le tulai mai o le toe foʻi i le foliga o foliga fou, o le eletise ma le siama e le ono tupu. I lenei tulaga, e taua tele le amataina o togafitiga, lea o le a faʻaitiitia ai le matuia ma le umi o le faagasologa o le faʻamaʻi.

Contraindications

E le tatau ona ave:

  • I le tulaga o faʻafitauli i le faʻasalaina o se masini faʻapolofesa,
  • Tagata maʻi ma le toʻotoʻo
  • Tagata e iai maʻi faʻapitoa,
  • Faatasi ai ma urolithiasis,
  • Tamaitai i tulaga ma vaitaimi o le susu,
  • Tamaiti ei lalo ifo o le 3 tausaga le matua ma mamafa ifo ile 20 kilokalama.

Masalo aʻafiaga itu

  • Malfunctions o le fatugalemu o le tino o le tino - ulu o le ulu, vave vave ona maua se lagona o le vaivai,
  • Galuega le mautonu o le gastrointestinal tract - faafitauli i le fia ai, vomiting, manava,
  • Faʻafitauli i le maskloskeletal system - tiga faʻatasi,
  • Allergies - e ufiufi ai le paʻu i se vevela, urticaria.

E faʻapefea ona ave le isoprinosine?

Faatonuga mo le faʻaaogaina o papamaʻa mo tagata matutua ma tamaiti:

- Tagata matutua e tusa ma le 500 mg ma e le silia le 4 g i le aso,

- O le fualaau mo tamaiti ei lalo o le 12 tausaga le matua e fuafua i le fua faʻatatau 50 mg i le kilokalama o le mamafa o le tino i le aso.

Mo tagata matutua ma tamaiti, o le faateleina o le tui e mafai ona faatagaina mo ituaiga ogaoga o le faamai mo togafitiga faafomaʻi taitoatasi. E faʻaaogaina lava lea i le taimi ole pulega, le umi o togafitiga.

O faʻamatalaga patino o togafitiga faʻapitoa

  • O le aoga o togafitiga e faʻaleleia pe afai o le fualaau e amata mai i aso muamua o le maʻi,
  • E taua le mataʻituina o le faʻaogaina o le uric acid i le fomaʻi ma le toto, aemaise lava i tagata mamaʻi ma faamai pipisi,
  • Avetaavale o taavale ma isi mea e manaʻomia ai le gauai faapitoa e tatau ona iloa o le fualaau faasaina e mafai ona aʻafia ai a latou gaioiga, mafua ai le vavalalata ma le manaʻo mo le moe. E mafai ona aʻafia ai le saogalemu.

Fegalegaleaiga ma isi vailaau

  • O pulega faʻatasi o immunosuppressants e faʻaitiitia ai le aafiaga o le isoprinosine,
  • O le faʻaogaina faʻatasi o allopurinol ma diʻa eseese, e aofia ai le furosemide ma le ethacrylic acid, e mafua ai le faateleina o le maualuga o le uric acid i totonu o le toto,
  • O le faʻaaogaina o le zidovudine e faʻatele ai le maualuga o le zidovudine i le toto.

Lisi o analogues avanoa e maua mai i fualaau o Rusia ma fafo atu gaosiga

Analogues e taugofie nai lo IsoprinosineApteka.ru (tau i rubles)Piluli.ru (tau i rubles)
MoscowSPbMoscowSPb
Groprinosin (pepa laupepa)555571636565
Amixin (papa)598598589535
Lavomax (tab.)540554533436
Arbidol (capsules)476490475425
Ergoferon (laulau)346359324293
Tilaxin (laulau)214222
Alpizarin (laulau)216225199171
Hyporamine (laulau)182159127

Amiksin - (tagata faʻatau Russian)

E masani ona aʻafia faʻamaʻi pipisi, faʻamaʻi pipisi o le hepatitis A, B, C, maʻi ma le SARS. O loʻo faamatalaina i le malosi e faʻafefe ai le tele o sclerosis, urogenital ma respiratory chlamydia.

O aʻafiaga leaga ile faʻaogaina o meaʻai e tupu mai. I le faʻaopoopoga, e mafai ona maua ni faʻamaʻi maʻi.

Lavomax - (aiga lautele)

E matua fetaui lava, i le tuufaatasiga ma i le gaioiga ma le meafaigaluega muamua. E pei o Amixin, ua fautuaina mo le tau faasaga i soʻo se hepatitis, herpes. E le gata i lea, e tetee atu i le tele o le sclerosis, influenza ma le SARS.

I le tulaga o faʻalavelave faʻaleagaina, faʻamaʻi, faʻalavelave faʻamaʻi, ma le lagona o le le mautonu.

Ergoferon - (faʻapitoa faʻatau Rusia)

Vaʻaia antiviral ua lauiloa ma se lisi lautele o faʻamatalaga. O lona malosi e aofia ai togafitiga puipuia ma togafitiga o le influenza A, B, o vailaau eseese o vailaau faʻamaʻi.

E fesoasoani foi e foia ai faamaʻi o le hepesvirus. O Ergoferon e iloga i se tauiviga lelei e faasaga i le gasegase o le intestinal, lea na mafua ona o fomaʻi eseese.

Puipuia ma taofia ai le maningitis, pneumonia, ma le tale.

Tilaxin - (Rusia)

E tutusa lelei ma Amiksin ma Lavomaks. E togafitia ai faʻamaʻi pipisi o vailaʻau faʻamaʻi pipisi, faʻamaʻi pipisi, vailaʻau faʻamaʻi pipisi, vailaʻau. O loʻo faʻamatalaina foi o le togafitiga o togafitiga mo le encephalomyelitis, chlamydia, tuberculosis pulmonary.

O aʻafiaga leaga i le tino o le tagata maʻi e faʻalavelaveina i le gastrointestinal tract, faʻavalea taimi le tumau ma allergies.

Alpizarin - (RF)

E faʻapitoa i faʻamaʻi pipisi o le paʻu ma mucous membranes na mafua mai i le siama o le herpes. Tetee i le sarcoma a Kaposi, kopa, viral dermatoses, e aofia ai le laisene.

E tu i fafo mo lana lisi voluma o aʻafiaga i itu. Vomiting, faʻavaivaia o le manava, migraine, vaivai, paʻu o le paʻu.

Faaiuga e uiga i gafatia taugofie ma gafatia

I le mafaufauina o vailaʻau faʻasaina, e tatau ona faʻamalamalamaina o loʻo ia te ia se igoa lelei i le falemaʻi falemaʻi. I le taimi lava e tasi, o tau mo Isoprinosine e maualuga tele ma e mafai ona afaina ai le tulaga tautupe o tagata gasegase.

I totonu o le maketi i totonu o le atunuu, ua faʻalauiloaina ai e kamupani vailaʻau le gaosia o fualaau faʻasaina i se tau taugofie.

Ae e te leʻi faʻatau se sui, e tatau ona e asiasi i le fomaʻi o le fomaʻi faʻamaʻi pipisi, o ia lea, talu ai na ia fuafuaina muamua le maʻi, o le a amataina se togafitiga togafitiga.

Analogs o le fualaau faasaina Fraxiparin

Nadroparin calcium
Lomia le lisi o analogues
Nadodoarin calcium (Nadroparin calcium) Anticoagulant faʻafofo saʻo mo pulega faʻapitoa

E i ai sona aafiaga antithrombotic. Laititi le mamafa o le heparin komika maua mai i le auala masani o le depolymmerization.

I le fesoʻotaʻiga ma le antithrombin III, o loʻo faʻaalia i le faʻaalia o le gaoioiga i le itu XA ma faʻavaivaia i le itu IIa.

Faʻaleleia le aʻafiaina o le aʻafiaga o antithrombin III i luga o le XA, lea e faʻagaoioia ai le fesuiaiga o le prothrombin i le uila. Faʻailogaina o le XA faʻaalia i le maualuga o le 200 PIECES / mg, thrombin - 50 PIECES / mg. Aneti-XA gaoioiga e sili atu ona faʻaalia nai lo le aafiaga ile APTT. E i ai sona aafiaga vave ma tumau. O galuega e faʻaalia i vaega o le European Pharmacopoeia (Ph. Eur.) IU-anti-Xa.

E i ai le anti-inflammatory ma le immunosuppressive (e faalavelaveina ai fegalegaleaiga felagolagomaʻi a le T- ma le B-lymphocytes) meatotino, e faaitiitia ai le mamafa o le cholesterol ma le beta-lipoproteins i le toto toto. Faʻaleleia le toto toto.

Puipuiga o faʻalavelave faʻamaʻi (e aofia ai mea e fesootaʻi ma le taotoga lautele, oncology ma fomaʻi, i tagata e le o ni gasegase e maualuga le lamatiaga o le thromboembolism: o le le atoatoa o le manava, maʻi o le purulenti septic), le puipuia o le toto i le taimi o le hemodialysis.

Togafitiga o le thrombosis ma le thromboembolism, angina le toʻa ma le infarction myocardial without Q wave.

Faʻaaogā ma fua

Ulufale i totonu o le tino o le manava, i totonu o le mafiafia o le paʻu o le paʻu (o le nila e faʻalatalata i le paʻu paʻu). E tausia le lafu i le taimi atoa o le pulega.

Puipuiga o le thromboembolism i le taotoga lautele: 0.3 ml 1 taimi i le aso. 0.3 ml o loʻo faʻatonuina 2-4 itula ao leʻi faia le taotoga. O le togafitiga e le itiiti ifo ma le 7 aso.

Mo faamoemoega tau togafitiga: e faʻatonu 2 taimi i le aso mo aso e 10 i se fuaseʻa e 225 U / kg (100 IU / kg), e tutusa ma: 45-55 kg - 0.4-0.5 ml, 55-70 kilokalama - 0.5-0.6 ml, 70 -80 kg - 0.6-0.7 mL, 80-100 kilokalama - 0.8 mili, sili atu i le 100 kilokalama - 0.9 ml.

I le taotoga faʻapitoa, o le fuataga e filifilia e fuafua i le mamafa o le tino. E taʻitasi i le aso ona faia i aso uma, i atunuʻu nei: o le mamafa o le tino e itiiti ifo ma le 50 kilokalama: 0.2 ml i le taimi muamua ma i totonu o le 3 aso i le maea ai o le taotoga, 0.3 ml i le taimi o le faʻasologa (amata mai le 4 aso).

Faʻatasi ai ma le mamafa o le tino o le 51 i le 70 kilokalama: i le taimi muamua ma i totonu o le 3 aso talu ona faia le taotoga - 0.3 ml, i le taimi o le faʻasologa (amata mai le 4 aso) - 0.4 ml. Faʻatasi ai ma le mamafa o le mamafa o le tino mai le 71 i le 95 kilokalama: i le taimi muamua ma i totonu o le 3 aso talu ona taotoga - 0.

4 ml, i le taimi o le faʻasologa (starting from 4 days) - 0.6 ml.

A maeʻa le vevela, e faia i le 12 itula mo le 10 aso, o le fualaau e faalagolago i le mamafa o le tino: o le mamafa o le 45 kg - 0.4 ml, 55 kilokalama - 0.5 ml, 70 kg - 0.6 ml, 80 kilokalama - 0.7 ml, 90 kilokalama - 0.8 ml, 100 kg ma sili atu - 0.9 ml.

I le togafitiga o le fesuiaiga o fomaʻi ma le myocardial infarction e aunoa ma le U, 0.6 ml (5700 IU antiXa) e faʻatonuina 2 taimi i le aso.

Fale faʻamaloilo

Faʻatinoga o gaioiga O le nadroparin o le Calcium o le heparin maualalo maualalo mole mole (LMWH) na maua e ala i le faʻatonuina mai le heparin masani.O le glycosaminoglycan e tusa ma le tusa ma le 4300 daltons.

Nadroparin e maua ai se malosi maualuga e fusifusia ai i se plasma protein i le antithrombin III (AT III). O lenei faʻamaufaʻailogaina e taʻitaʻia ai le faʻavaveina o le faʻasaina o le Xa. lea e mafua ona o le maualuga o antitrombotics o le nadroparin. Isi auala e maua ai le antithrombotic aafiaga o le nadroparin.

e aofia ai le faʻatoaagaina o le inhibitor conversion factor (TFPI), faʻafouina o le fibrinogenesis e ala i le tuusao tuusaʻoina o se plasminogen activator mai le gata o le endothelial, ma le fesuiaiga o le manava o le toto (faʻaitiitia le viscosity o le toto ma faʻalauteleina ai le permeability o plalet ma granulocyte membranes).

Pharmacodynamics Nadroparin e faʻaalia i le maualuga o le gaoioiga faasaga i le XA, pe a faatusatusa i le gaoioiga faasaga i le factor IIa. O loʻo i ai i le taimi nei vave ma le umi le gaioiga o le antithrombotic.

Pe a faʻatusatusa i le heparin e le faʻafefeteina, o le nadroparin e itiiti sona aʻafiaga i luga o le galuega platelet ma i luga o le faʻaopoopoga ma e leai sona aoga i le hemostasis matua.

I le gasegase faʻasolosolo, e le mafua ai ona faʻaitiitia le faʻailoaina o le paʻu o le taimi ole gaʻo (APTT).

Faatasi ai ma se togafitiga i le vaitau o le maualuga o le gaioiga, e mafai ona faalautele le APTT i se tau 1.4 taimi maualuga atu nai lo le tulaga masani. O lea faʻaopoopoga e atagia mai ai le malosi o le antithrombotic o le calcium nadroparin.

Pharmacokinetics O meatotino pharmacokinetic e fuafuaina i luga o le faavae o suiga i le anti-Xa gaoioiga autu o le plasma.

A maeʻa pulega faʻapitoa, o le a sili le tapulaa anti-Xa (C max) pe a mavae le 35 itula (T max).
O le le maua o le tagata pe a maeʻa le faʻaaogaina ole subcutaneous, o le nadroparin e toetoe lava a maeʻa (pe tusa ma le 88%).

Faatasi ai ma le pule malosi, o le maualuga o le anti-Xa o le a ausia i le itiiti ifo i le 10 minute, o le afa-ola (T½) e tusa ma le 2 itula.

Metabolism Metabolism e tupu tele i le ate (desulfation, depolymerization).

O le afa o le soifuaga pe a uma le puleaina o le tino pe a ma le 3.5 itula. Peitai, o le anti-Xa e tumau mo le itiiti ifo ma le 18 itula talu ona tui le nadroparin i se fualaau o le 1900 anti-XA ME.

Vaega o lamatiaga

Tomaʻi matutua
I tagata matutua, ona o le faʻaitiitia o le faʻaititia o le galuega, o le faʻaumatia o le nadroparin e mafai ona faʻagesegese. O le a le mafai ona faʻavaivaia lenei vaega ole gasegase e manaʻomia le iloiloga ma le faʻasoasoaga talafeagai.

Tagata maʻi e le atoatoa le aoga I le suʻesuʻeina o falemaʻi i luga o le pharmacokinetics o le nadroparin pe a faʻatonuina ma le agavaʻa i tagata gasegase o le le atoatoa o le eseesega o le matuia, na faʻamautuina le vaeluaina o le nadroparin ma le kiliaina o le creatinine.

I le faʻatusatusaina o faʻamaumauga na maua mai faʻatasi ma i latou o volenitia soifua maloloina, na maua ai le AUC ma le afa-ola na siitia i le 52-87%, ma le faʻamaonia le creatinine i le 47-64% o tulaga masani. Na matauina foi e le suʻesuʻega eseesega eseese o tagata taitoatasi.

I tagata gasegase ma le faaletonu ogaoga, o le afa-ola o le nadroparin ma le faʻatonuina o le tino na faʻaleleia i le 6 itula.

O fua o le suʻesuʻega na faʻaalia ai o sina faaputuga itiiti o le nadroparin e mafai ona matauina i tagata gasegase maualalo poʻo le faʻaogaina o le fanau (o le kiliaina o le creatinine e sili atu nai lo le tutusa ma le Som / min ma le itiiti ifo i le 60 ml / min), o le mea lea o le fua o le Fraxiparin e tatau ona faʻaititia e le 25% i nei tagata gasegase maua Fraxiparin mo le togafitiga o le thromboembolism, o le angina pectoris le mautonu / leococally infarction e aunoa ma le U. O le Fraxiparin e faʻasalaina i tagata mamaʻi e le o toe le manuia, ina ia togafitia nei tulaga. I tagata gasegase i le vaivai poʻo le faʻaleagaina o le tino, o le faʻaaogaina o Fraxiparin e puipuia ai le thromboembolism, o le faʻapipiʻiina o le nadroparin e le sili atu nai lo le gasegase o le gasegase, o le faia o togafitiga o Fraxiparin. O le mea lea, o le faʻaitiitia o le fua o le Fraxiparin e avea ma se puipuiga i lenei vaega o tagata gasegase e le o manaʻomia. I tagata gasegase ma le le atoatoa o le mauaina o le prophylactic fraxiparin, o le faʻaititia o le faʻaititia o le 25% e tatau ona faʻatusatusa i atumaga ua tuʻuina atu i tagata gasegase i le faʻaaogaina masani o le creatinine.

O le heparin molelalo ole fuamomo molemoa ua faʻaofiina i totonu o le laina pito i lalo o le lapataiga o le dialysis i ni gaʻo maualuga e puipuia ai le toto coagulation i le matasele. O fualaau o le Pharmacokinetic e le o suia tele, sei vagana ai le sili atu, pe afai o le fualaau faasaina i totonu o le taamilosaga masani e mafai ona taitai atu ai i le faateleina o le gaoioiga o le anti-Xa e fesootai ma le vaega mulimuli o le le atoatoa.

Fraxiparin analog

laʻu 'oa (jana)

E i ai se eseesega taua.

Tina, ei ai se eseesega taua i le va o Clexane ma Fraxipain? O lea ua ou tosoina Kleksan ma le 0.4 fomaʻi (e le o manino pe aisea ua tofia ai e le fomaʻi) ?? (i le hematologist i le Aso Lua 13) Na amata ona ou talanoa e uiga i le suiga i le 0.6.

O ananafi na ou toe alu ai i le isi 0.4, ma o le a le tele o le a tau ai ia te aʻu 0.6 pe afai o lena. Tina 816 rubles, ioe mo le sefululua, e tatau ona taʻavale i le eria o 10,000 rubles. E le o aʻu o se afafine o se miliona miliona ma e leai sau fale lomitusi, tusa lava po o le a le le mautonu, ou te manatu e le oi ai o ia i tagata uma.

LCD e maua ai le analog o le fraxiparin

Tama teine ​​e tuiina le faʻalogologo o le fraxiparin ma le clexane i le maitaga? O nei vailaʻau e tatau ona tuʻuina mai ia te aʻu i le LCD, ae latou fai mai latou te le o maua ma latou te mananao e tusi ni mea tutusa, e leai soʻu taimi e faʻapipii ai le igoa i luga o le fua (latou te leʻi tuʻuina mai).

Latou te fai mai o le mea lava e tasi. Ae afai o le mea lena, ona le o le fomaʻi (o le fomaʻi na te le faʻatagaina fualaau faʻataʻi mai le LCD) o le a muamua faʻaalia le lisi atoa o fualaau oona lea e mafai ona ou faʻaaoga, ma sa na o le fraxiparin ma le clexane na ia tusia.

Analogs e mafai ona i ai aʻafiaga sili ...

FUAFUAINA O LE LOLOTO LOLO

Fraxiparin, Clexane, Wessel Douai faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, faʻaoga tutusa

Faitau atili ... Olga (tina o Vova)

Hemopaxan e tutusa ma Fraxiparin

I laʻu LCD, na tuuina mai ia te au se talavai mo Hemopaxan saoloto, lea e foliga mai o se tutusa o Fraxiparin. Ua i ai se tasi na faalogo i lenei vailaau? E moni lava o se analog? Na latou fautua mai e taumafai i ou lava faʻalavelave ma lamatiaga.

O Fraxiparin na pele ia te aʻu, na faatonuina mai ia te aʻu lona tagata suesue o le toto o le "na o le tulaga", ia mautinoa o le okesene e alu ai le pepe e aunoa ma ni faafitauli ... .. O loo ou mafaufau e taumafai, ae ona o

Ou te le iloa se mea e uiga i lenei vailaau - Na ou filifili e fesili i luga o le fono ...

Mafuaʻaga Faʻaipoipo Masina taʻitasi

Matou te taʻu atu ia te oe tala moni oo matou tinā oe na pasia lenei mea pe o loʻo pasia nei!

Fraxiparin ma le kamupani

Ou te lei faia ni suʻega faʻapitoa, e tutusa lava, o le fraksiparin na faʻatulagaina. E tusa ai ma se tasi o auʻiliʻiliga, na faʻaititia le siʻitia o le platelet. Ou te lei asiasi atu i se fomaʻi o tagata, ma, i le mataupu faavae, e leai se auala e asiasi ai. E i ai ni nai fesili. Fai mai le fomai "tatau" ma mea uma lava faapena.

E leai se mea patino. E le mafai ona ou suia se fomai.

1) tuʻu nei i le iʻuga o le maʻitaga? 2) o le a le mea o le a tupu pe a ou misia se tui mo ni nai aso? Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e leai se vailaʻau i totonu o se fale talavai 3) pe talafeagai ea le ave o le hemostasiogram? O fea o le a matou o ma ia i le taimi lena, pe a fai i le fomaʻi o le ...

O le a ou faatauina atu Zibor 3500! Moscow Folafolaina

Girls, ou te faatauina atu se mea tutusa o le clexane ma le fraksiparin. Na ia latalata mai ia te aʻu, e ui lava na sili atu ona faigata ona maua. Lui le maitaga atoa !! Tsibor 3500 5 pcs mo le 1000 r. Aloaia seia oo i le 05.2016.

Sa ou faatauina i le faaiuga o Aukuso ao leʻi fanau mai le 10 pcs mo le 3550 p. E mafai ona ou tuʻuina atu le kine toetoe lava a tumu ma o le faʻapipiʻi o le maʻi. Zibor i le maeʻa ai o se faʻasologa manuia, o le mea lea ou te manaʻo i tagata uma! Moscow Nastya. Tel 8-926-93-67-560.

Ave i luga mai le metro station Yuzhnaya i aso o vaiaso ...

Talanoa i lau autu i totonu o le alalafaga, maua le manatu o tagata faʻaaogaina le Babloglog

Alu i le nuʻu

Olga (tina o Vovchik)

O le toto mai le isu pe a uma se gaioiga o le injections e vevela le toto

O ananafi o le 21st o tui mulimuli o Gemapaksan, lea na faatonuina mai aʻu e fomai "mo tagata fai afi uma," o le tutusa lea o Fraksiparin, o lona uiga o le toto toto. O le Hemostasis i le lotolotoi o injections sa sili ona lelei, ae .... ananafi ma le aso, o le isu o le isu na amata faafuasei.

Ma e le na o ni nai drolets, ae na o se punavai! Ma e leʻi taofia mo se taimi umi. Ioe sa ou fefe.

O oʻu fetaui saʻo lenei i le inisiua a Gemapaksan? E i ai se faʻamoemoe o le a faʻaumatia le faalumaina (o le a ou le faia i le asō) o le a taofia lenei faalumaina? E leʻi tupu muamua lenei mea .......

Faitau atili ... Tina i Cuba

O le a ou taliaina o se meaalofa pe sui foi mo vailaau faafomai! Moscow!

O teineiti alofa, o le a ou fesili mo se meaalofa pe mo se fesuiaiga ma se tasi, o le a le mea e totoe pe a uma le faʻamalosi ?! Matou te manaʻomia le menopur (poʻo ana mea faʻalogo), taʻavale i tui, uila. O le mea lea e tatau ai ona e faʻaaogaina lau vailaau e faʻamalosia ai le maʻitaga (Utrozhestan, Clexane, Fraxiparin!?).

Ou te tuʻuina atu le faʻamaonia o le faʻamaonia o fualaau faʻasaina i totonu o le maliega

Ou te tuʻuina atu le faʻatagaina o le faʻamaonia o fualaau faʻasaina i totonu o le maliega mo le tau o le Fraxiparin 0.3 1 pc. FAʻAMATALAMA seia oʻo i le 06.2015! Clexane 0.8 ml 2 pcs seia oo i le 01.2017 PASSED Faʻamatalaga o le clexane edema o le Anfibra (tele) i ampoules 0.6 ml ma le 0.4 ml o le a tuʻuina atu ia i latou e manaʻomia taui mo le auala (ave iinei mai Elena), leai se aoga, faalēaogaina lelei! Pick up the medvedkovo metro station

fraxiparin poo aspirin cardio ?!

Teine, faamolemole faamatala mai ia te aʻu, a le o lea o le a taamilo loʻu ulu. O loʻo faʻasolosolo mai e laʻu fomaʻi e faʻapea, o fomaʻi faʻamaʻi (injected once every 5 days) ia suia i le aspirin-cardio poo ona faʻaoga i luga o le laulau pepa 100 mg i le po i aso uma.

E le mafai ona ou malamalama pe aisea? E le faʻamatalaina e ia. Fai mai se mea e pei o le tuufaatasiga o le fraxiparin lava ia ua suia ma o nisi taimi e taitai atu ai i le isi itu, o lona uiga, latou te le vevela le toto, ae mafua ai le afaina toto. E pei o se mea fou i vailaʻau.

E saʻo lena mea? Sa ou aveese loʻu atalii ...

Afiber nai lo le clexane, o ai na tui?

O teineiti o loo i luga o clexane poʻo fraxiparin ma vailaʻau tutusa e taʻu mai ia te aʻu. Ou te faʻaaogaina Clexane i taimi uma, ma i le aso i le ZhK latou te ofoina atu se laina faʻapitoa Rusia o lenei vailaʻau, Anfibra, mea tutusa, ma isi. O ai na feagai O lou manatu e uiga ia te ia, pe atonu na tuuina atu foi o ia i se tasi e le hematologists?

Tapenaina pe a maeʻa le siʻosiʻomaga, Iukureini

Faʻatau / faʻatau Sell utrozhestan, progina, kleksan, fragmentin, Kiev Price300 UAH. 05/18/2017 09:27 Eria: Kiev (Kiev) O le a ou faatauina atu toega o fualaau faasaina: Utrozhestan 100mg e aloaia seia oo i le 08/08 - 300 UAH e 4 faaputuga.

Proginova 2mg e talafeagai seia aulia le 2020, e lua papa o 200 UAH taitasi. Clexane 0.2ml e aoga seia aulia le 09.2018, e 20 syringes - 60 UAH mo le syringe e tasi. Fragmin 2500me (tutusa o clexane ma fraxiparin) e aoga seia oʻo i le 09.

2018, e 18 shrishchov 70 UAH mo se tui tui Papa Inisiua e talafeagai ...

E uiga i fualaau taugata. O laʻu isi malaga i le LCD,

I le mauaina o faatonuga mai le Vaega o Aoga mo ZhK na ou manaomia fualaau faasaina, sa ou alu i le ZhK. I Ianuari, na latou faatonuina se tutusa o Fraxiparin Anfibra, ae nai lo le 0.6 ml na ou manaomia, na latou tuuina mai ia te au na o le 0.4.

Ina ua ou sau i le puipuiga ma sa vaai le fomai i loʻu tina, sa ia fai mai loa e 0.6 sa manaomia. Ia Fepuari, e tusa ai ma le ulu. o le paranesi na faʻatonuina le 30 ampoules 0.6 i le tasi mo au. Na tuʻuina atu e le fomai se faʻamatalaga mo le 30 ampoules. Ae o le mea moni lava na o le 20 na faʻatonuina.

Sa latou le mananao foi e foai atu. Alu, latou fai mai, toe tusi le fua. Sa tatau ona ou alu i le fogafale lona tolu ...

Innogep, fraksiparin, clexane - e mafai ona sui le tasi i le isi?

Talofa tagata! Toe fai foi e aunoa ma lau fesoasoani ma lou poto masani i soo se auala. Fesoasoani fautuaga! O loʻo ou maua le thrombophilia ma ona o lenei mea, e tatau ona ou tuʻuina atu injections o le hepatarin maualalo maualalo o le mamafa i le taimi atoa o loʻu maitaga. I le taimi nei (15 vaiaso) na ou faapipii Innogep 4500 - i Eleni.

Ae ua oʻo i le taimi e toe foi atu ai i Rusia, ma e leai se vailaau (Ou te masalomia e mafua ona o faasalaga) ma lona tutusa ma le mea oona tinzaparin sodium. Ae i Rusia o loʻo i ai Fraksiparin (na ou faʻamaʻaina laʻu maitaga muamua) ma Kleksan. Ae o loʻo i ai isi mea gaioiga.

Tasi o oe i le maitaga ...

Laʻu lagolago i le maeʻa o le tagi

Fraxiparin: faʻamatalaga, synonyms, faʻalogoga, faʻamaoniga, faʻamaʻiloga, atulaulau ma tui

Calcium Nadroparin * (Nadroparin calcium *) Anticoagulants

Igoa Fua Faatatau O le tau
Fraxiparin 9500me / ml 0.3ml n10 tui tuiAspen Notre Dame de Bondeville / Nanolek, LLC2472.00
Fraxiparin 9500me / ml 0.4ml n10 tui tuiAspen Notre Dame de Bondeville / Nanolek, LLC2922.00
Fraxiparin 9500me / ml 0.6ml n10 tui tuiAspen Notre Dame de Bondeville / Nanolek, LLC3779.00
Fraxiparin 9500me / ml 0.8ml n10 tui tuiAspen Notre Dame de Bondeville / Nanolek, LLC4992.00

020 (Faʻatonuina o le anticoagulant -ititi le mamafa o le heparin molécula)

O le fofo mo le faʻaaogaina o le pulega e manino, sina laititi, lanu po o le lanu samasama i lanu.

1 tuila
nadroparin calcium2850 IU Anti-Ha

Tagata faʻaaogāina: faʻafitauli o le calcium hydroxide poʻo le faʻaitiitia o le kulimi hydrochloric (e oo i le pH 5.0-7.5), d / i le vai (e oo atu i le 0.3 ml).

0.3 ml - tui e tasi (syringes) (2) - paʻu (1) - Papa o pepa pepa; 0.3 ml - tui-tasi-syringes (2) - paʻu (5) - teuina o pepa pepa.

O le fofo mo le faʻaaogaina o le pulega e manino, sina laititi, lanu po o le lanu samasama i lanu.

1 tuila
nadroparin calcium3800 IU Anti-Ha

Tagata e faʻaaogāina: vaifofo o le calcium hydroxide poʻo le faʻaitiitia o le kulimi hydrochloric (e oo i le pH 5.0-7.5), d / i vai (e oo i le 0.4 ml).

0.4 ml - tui tasi (syringes) (2) - paʻu (1) - pepa o pepa pepa 0.4 ml - tui tasi (syringes) (2) - paʻu (5) - faaputuga pepa pepa.

O le fofo mo le faʻaaogaina o le pulega e manino, sina laititi, lanu po o le lanu samasama i lanu.

1 tuila
nadroparin calcium5700 IU Anti-Ha

Tagata faʻaaogāina: vaifofo o le calcium hydroxide poʻo le faʻamamaina o le kulimi hydrochloric (e oo i le pH 5.0-7.5), d / i vai (e oo i le 0.6 ml).

0.6 ml - tui-tasi-syringes (2) - paʻu (1) - pepa o pepa pepa; 0.6 ml - tui-tasi-syringes (2) - paʻu (5) - teuina o pepa pepa.

O le fofo mo le faʻaaogaina o le pulega e manino, sina laititi, lanu po o le lanu samasama i lanu.

1 tuila
nadroparin calcium7600 IU Anti-Ha

Tagata faʻatagaina: faʻafitauli o le calcium hydroxide poʻo le faʻaitiitia o le eletise hydrochloric (e oʻo i le pH 5.0-7.5), d / i vai (e oo i le 0.8 ml).

0.8 ml - tui e tasi (syringes) (2) - paʻu (1) - faaputuga pepa pepa; 0.8 ml - tui-tasi-syringes (2) - paʻu (5) - teuina o pepa pepa.

O le fofo mo le faʻaaogaina o le pulega e manino, sina laititi, lanu po o le lanu samasama i lanu.

1 tuila
nadroparin calcium9500 IU Anti-Ha

Tagata e faʻaaogāina: vaifofo o le calcium hydroxide poʻo le diluusic acid (up to pH 5.0-7.5), d / i vai (e oo i le 1 ml).

1 ml - tui e tasi (syringes) (2) - paʻu (1) - Papa o pepa pepa. 1 ml - tui tasi-syringes (2) - paʻu (5) - teuina o pepa pepa.

Faʻamatalaga tutusa i le Fraxiparin

TULAGA FAATONU i le faʻaaogaina o fualaau faasaina Fraxiparin

Faʻataʻitaʻiga
O le fuamoa nadroparin (o le gaioiga malosi o Fraxiparin) o le heparin maualalo maualalo mole mole e maua mai i le heparin masani e ala i le faʻatinoina i lalo o tulaga faʻapitoa. O le Angi-Xa (e pei o le antiplatelet / platelet adhesion / activity) o le fualaau faasaina e sili atu ona faalauiloaina nai lo lona aafiaga i le taimi o le thrombocyte vaegala (plate indicator of rate coagulation rate), lea e iloagofie ai le nadroparin calcium mai le hepatarin le mafaaseseina. O le mea lea, o le fualaau faasaina • ei ai le antithrombotic (e puipuia ai le faia o se tui toto), e vave ona tumau.

Faailoga mo le faʻaaogaina
Faʻaaogaina Fraxiparin mo le:

• Puipuiga o faʻalavelave faʻamaʻi (faʻapipiʻi toto i veins) pe a maeʻa taotoga, taotoga ma togafiti faʻasolosolo, i tagata e le o ni gasegase e maualuga le lamatia o le atinaʻeina o faʻalavelave o le gasegase (ogaoga o le respiratory and / or respiratory infection, heart failure), o gasegase o loʻo togafitia togafitiga i vaega o maʻi tigaina, • puipuia o le toto i le taimi o le maʻi, • togafitiga o faʻalavelave faʻamaʻi, • togafitiga o le le maluelue iliac angina pectoris ma le afaina o le myocardial e aunoa ma le Uo i ECG.

Metotia o le talosaga
Fraxiparin ua faʻamoemoe mo le gaogao ma

pule faʻafefe. Aua nei faʻaaogaina le Fraxiparin i le intramuscularly. Faʻatasi ai ma le faʻaofiina o Fraxiparin, e le mafai ona fefiloi ma isi vailaʻau. Puipuiga o faʻafitauli o le thromboembolic Togafitiga lautele. O le fua masani masani fautuaina o le 0.3 ml o Fraxiparin e tasi i le aso i lalo ifo o le 7 aso. I soʻo se tulaga, o le puipuiga e tatau ona faʻatinoina i le taimi o le lamatiaga.

O le fua muamua e faia i le 2 i le 4 itula aʻo leʻi faia le taotoga. Taʻaloga faʻapitoa. O le fua muamua o Fraxiparin e faʻatonuina 12 itula aʻo lei faia le taotoga ma 12 itula pe a uma. Faʻaauau le faʻaaogaina o le vailaʻau mo le itiiti ifo ma le 10 aso. I soʻo se tulaga, o le puipuiga e tatau ona faʻatinoina i le taimi o le lamatiaga.

Tuua Lau Faamatalaga