Angiovit® (Angiovit)

Pepa lalaga1 le.
pyridoxine hydrochloride (vitamini B6)4 mg
lipine (vitamini B9)5 mg
cyanocobalamin (vitamini B12)6 mcg

i le paʻu 10 pcs., i totonu o se atigipusa pepa pepa 6 pusa.

Feʻau

Faʻamaʻi suamalie mo le puipuia ma togafitiga o faʻamaʻi fatu cardiovascular e aʻafia ai maualuga maualuga o le homocysteine, o se tasi lea o mea e faaleagaina ai puipui o toto toto.

O se maualuga maualuga o le homocysteine ​​i le toto (hyperhomocysteinemia) e maua i le 60-70% o tagata gasegase o le cardiological ma o se tasi o mafuaʻaga ogaoga mo le atherosclerosis ma le thrombosis, e aofia ai faʻatasi ai ma le faʻaleagaina o le myocardial, faʻasolosolo o le ischemic, faʻamaʻi pipisi o le maʻisuka. O le tulai mai o le hyperhomocysteinemia e fesoasoani i le le atoatoa i le tino o le folic acid, vitamini B6 ma B12.

E le gata i lea, o le hyperhomocysteinemia o se tasi lea o mafuaʻaga i le fausiaina o le maʻitaga masani (masani) le maʻitaga ma le gasegase o togafiti o le tamaititi. O le mafutaga o le hyperhomocysteinemia faatasi ai ma le tulai mai o ituaiga eseese o le setete, setete dementia (dementia), faamaʻi Alzheimer.

Pharmacodynamics

E faʻamalosia ai le gasegase o le methionine metabolism e faʻaaogaina ai se faʻalavelave o nei vitamini, faʻamautuina le maualuga o le homocysteine ​​i le toto, puipuia ai le alualu i luma o le atherosclerosis ma le thrombosis vascular, e faafaigofie ai le gasegase o le fatu ma le maʻisiki maʻi o le mafaufau, faapea foi le angiopathy o le maʻisuka.

Faʻaaliga Angiovit ®

togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi pipisi e aafia i maualuga maualuga o le homocysteine ​​i le toto: angina 2-3 tikeri, faʻaleagaina o le myocardial, faʻamaʻi faʻamaʻi, maʻi o le cerebrovascular sclerotic, faʻamaʻi vascular vascular,

faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi (felafolafoaiga toto i le va o le fomaʻi ma le placenta) i le amataga ma mulimuli ane tulaga o le maʻitaga.

Tuua Lau Faamatalaga