Faʻamatalaga ma togafitiga o le maʻisuka i Isaraelu

Togafitiga o le maʻisuka i Isaraelu o se auala atoatoa lea e amata i se faʻatau taugofie ae saʻo. O falemaʻi faʻapitoa mo togafitiga o lenei faʻamaʻi o loʻo maua i nofoaga faitele ma le tele o falemaʻi faʻapitoa.

O i latou uma o le endocrinologists ma tagata tomai faapitoa i isi vaega e aafia i le togafitiga o le maʻisuka: tagata fai meaʻai, fomai tipitipi. E tele le taulai atu e totogi i le ola lelei ma le faasaʻoina o le mamafa.

Fuaina o suʻesuʻega

O le tau o suʻesuʻega e tusa ma le $ 2,000-2,500. Mo se suʻesuʻega atoatoa, e pei o le togafitiga o le autoimmune thyroiditis, i totonu o Isaraelu o le a alu 2-3 aso. O taualumaga uma e faia i luga o se nofoaga i fafo; a maeʻa ona maua iuga, ona suʻeina lea e fai ai se polokalame togafitiga.

O tagata maʻi uma lava e tuʻufaʻatasia se faʻauluuluga, o loʻo latou faʻatasi ma ia i le faʻataʻitaʻiga, faia se faʻaliliuga faafomaʻi.

Faiga faʻataʻitaʻiga

  • Faʻaiʻuga o le Endocrinologist: faʻatalanoaga, suʻesuʻega, tala faʻasolopito,
  • Fuafuaga o le hemoglobin glycated,
  • Urinalysis mo le suka ma le acetone,
  • Suʻe suʻa toto,
  • Fuafuaga o le faʻapalepale kulukose

O le mea autu i le siamaina o soo se ituaiga o le maʻisuka o le suʻega lea o le toto, o ia lea na te faailoaina le faʻaleagaina o gaioiga e tutupu i le tino ma o latou tikeri. E le gata i lea, e manaʻomia suʻesuʻega faaopoopo, e pei o le maʻisuka e oʻo atu ai i faʻafitauli e manaʻomia ai togafitiga e fomaʻi poto.

Ia mautinoa e siaki le vaʻai ma le tulaga o le tupe, electrocardiography, tofiaina o se fomaʻi maʻi, se nephrologist ma isi tagata tomai pe a tatau ai.

I le faaiuga o le suʻesuʻega, e maua ai e le endocrinologist se togafitiga taʻitasi mo le tamaititi ma le tagata matua, e aofia ai togafitiga fualaau faasaina, fautuaga i mea taumafa, gaioiga faaletino.

  1. O se auala faʻapitoa e togafitiga ai ma le auai o fomaʻi o mea faʻapitoa. Endocrinologists faʻatautaia togafitiga faʻatasi ma fomaʻi ma fomai tipitipi, lea e mafai ai ona maua ni faʻamanuiaga sili atu.
  2. Galuega faʻapitoa tau taʻaloga. O taotoga e le mafai ona faʻafitia ma toe faʻafesoʻotaʻi e faʻamoemoe i le aveesea o le mamafa, faia e fomaʻi Isaraelu, fesoasoani e faʻamaonia le maualuga o le suka i le 75-85% o tagata mamaʻi.

Togafitiga o le maʻisaga ma le matutua o le maʻisuka e fomaʻi poto

O le togafitiga o le maʻisuka i Isaraelu e faalagolago i lona ituaiga ma e taulai i le faatumauina o le maualuga o le kulukose i le toto o le maʻi.

O le aumaia o nei faailoilo i le masani ma tausia lo latou faʻamautuina e mafai ai ona aloese mai le atinaʻega o isi faʻafitauli ma faiga faʻaleagaina i le tino.

Ituaiga 1 maʻisuka

I togafitiga o le maʻisuka ituaiga I, o le inisalini e taua tele. Faatasi ai, o le sugar sugar level e faasaʻoina. Faʻalagolago i uiga o le tagata maʻi, o lona soifuaga ma tulituliloa sini, o le inisalini o loʻo faʻamatalaina puupuu pe faaumiumi le gaioiga.

O sauniuniga ile insulin e filifilia taitoatasi, ina ia faʻamafanafana le soifua o le tagata maʻi pe a mafai ai. O le ki i le faamautinoaina o le lelei atoatoa o le ola o le puleaina o le kulukose.

O le mataituina faifaipea e mafai ona faʻamautinoa e ala i masini faapitoa e siaki ai. Faʻatasi, e mafai ona e siaki kulūkose i le aso atoa. O se tamai masini ua totoina i lalo o le paʻu i le manava.

I ni nai sekone, e fuaina le maualuga o le suka, ma e faʻaigoaina faʻamaumauga i se mataʻitu e mafai ona faʻapipiʻi i se fusi poʻo le ave i totonu o lau taga. Mo suiga e manaʻomia ai fetuunaiga, ua tuʻuina atu se faailoga faapitoa.

Inisinia Injection Devices

  • Laʻau masani
  • Pene insulin
  • Laʻau insulin.

O le mea sili ona talafeagai o mea faʻaonaponei ia e matua taua lava i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1, e ui lava e masani ona faʻaaogaina i tagata matutua.

O le penisini o le tui insulin e aofia ai cartridges ua tumu i le inisalini, ma e ala i le liliuina o le laina, ua faatulaga le fualaau ole insulin. I le taimi talafeagai, o le inisalini e tui i lalo o le paʻu ma se faʻaoga faigofie.

O le pumpulin insulin e taua o se mea fou fou, lea e mafai ona faaleleia atili ai le lelei o le ola o tagata mamaʻi i le maʻisuka ituaiga 1, e ui lava e mafai ona faʻaaoga i nisi o ituaiga o maʻisuka ituaiga 2. O lenei masini o se masini laitiiti lea e pipii i le tino.

Faʻaaogāina eletise eletise, tuʻuina atu faailo, ma o le pamu e ulufale i le fua saʻo o le insulin i le taimi tonu. I le faʻaogaina o lenei masini, e mafai ona e faʻatulaga le pulea o tulaga ma le puleaina o inisalini i le taimi faʻapitoa.

  • fiainu ma le gutu malolo
  • faʻaauau faifaipea
  • vevela paʻu (masani i totonu o le itupa),
  • tiga o le ulu ma le vevela,
  • tingling sensations, numbness ma le mamafa i totonu o vae, spasms o muso o le tamai povi,
  • vaivai, faʻalavelave moe,
  • mea leaga vaaia ("veli paʻepaʻe"),
  • telegese le faʻamalolo o manua ma le umi faaumiumi o faʻamaʻi pipisi,
  • leiloa o le mamafa ma le manaia lelei,
  • solia o le malosi,
  • maualalo le vevela o le tino (lalo ifo o le 36 °).

Ituaiga 2 maʻisuka

Faatasi ai ma lenei ituaiga o maʻisuka, e mafai ona faatumauina se tulaga talafeagai o le tino e ala i taumafa ma faamalositino.

Ae peitai, e le lava lea, ma o suʻesuʻega e faaalia ai o le vave faia o fualaau faapitoa e fesoasoani e faaleleia ai le suka.

E masani lava, o le kulūkose e faʻafetaui e ala i le faʻaaogaina o le suka i lalo o le laulau.

Filifiliga mo fualaʻau maualalo

  • Auala e faʻaitiitia ai le gaosiga o le kulukose,
  • Pancreatic stimulants
  • Auala mo le faateleina o le lagona o le tino ile inisalini.

I tausaga talu ai, i falemai, e pei o le togafitiga o dermatomyositis i Isaraelu, o fomaʻi e sili atu le faʻamaoniaina o fualaau faʻaonapo nei ua i ai se faʻalavelave faʻapitoa i le tino.

Lisi o vailaau faʻataʻitaʻiga e fai malie ma faasolosolo malie, e matua itiiti lava aʻafiaga o aʻafiaga nai lo tapenaga o le inisalini. Ae ui i lea, e le o taimi uma e maua ai le maʻisuka ituaiga II, o fua o le suka e maualalo ai le suka, ua lava, i nisi tulaga, o togafitiga o le inisalini ua faatonuina.

Pe a togafitia soʻo se ituaiga o maʻisuka, e taua tele le mulimuli i se taumafataga e le aofia ai meaʻai ei ai le maualuga o faʻamaumauga, e pei o le meli, suka, ma mea uma o loʻo aofia ai. Taua tele le manaomia e faatapulaaina ai gaʻo manu.

O le tele o laʻauʻai e tatau ona i ai i le taumafataga. Legumes, cereals, ma nisi o fua o le a fesoasoani e faamalieina lenei manaoga. A maeʻa ona maua faʻamatalaga o suʻega ma le atinaʻeina o togafitiga o fualaau oona, e tuʻuina atu e le fomaʻi fautuaga maʻoti i luga ole taumafa.

Na ia faʻamatalaina pe faapefea ona filifili meaʻai, pe faapefea ona 'ai i se auala e tausi ai le tino, tuʻuina atu mea uma e te manaʻomia ma maua se suauʻu saogalemu o le suka.

I le faʻaopoopoga i togafitiga o meaʻai, o meaʻai paleni ua faʻataʻitaʻiina ina ia leai se vitamini ma minerale o le tino.

Vaʻaia togafitiga o le maʻisuka ma le tau

I totonu o falemaʻi o Isaraelu, o se auala e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2 e pei o faʻatinoga o taotoga e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino.

Ua faatonuina i latou pe afai o togafitiga fualaau e le aumaia ai le manaʻoga manaomia, ma sili atu le mamafa o le tino e silia ma le 40 kilokalama.

I le 75-80% o tagata gasegase pe a uma le taotoga, toe foʻi mai le kulukose i le masani.

O faʻatinoga e faia i luga o le tootoo laitiiti po o luga o le manava ina ia faʻaitiitia ai le tele o mea taumafa e faʻaaogaina poʻo le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o meaʻai. O se taunuuga, o le maʻi e leiloa le mamafa, ma le faʻamalosia o le mamafa e naʻo ia lava e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻamautuina o maualuga o suka.

Pe a faia se faʻagasolo i luga o le pulupulu laiti, e faia se taʻavale e maua ai le faʻaleleia o meaʻai, e le aofia ai se vaega o le tootoo laiti. O le iʻuga, o meaʻai e faʻaaogāina i se laʻititi laʻititi, lea e taʻitaʻia ai le gau.

O le tau o sea taotoga e $ 32,000-35,000, e fuafua i le tulaga patino.

O le taotoga e faʻaitiitia le maualuga o le manava mo le faʻamalosiga mamafa i le maʻisuka e mafai ona oʻo uma i ai ma le le mafaaseseina taunuuga.

E le mafai ona faʻaaogaina le faʻavevelaina o le manava i luga o le laina televise. I lenei tulaga, ua faia se manava e pei o se pulou, e manaomia e se tagata se meaʻai e faatumu ai.

E lagona e le tagata maʻi le atoatoa, e pei o le manava ua tumu, ma o manatu faʻapitoa i mafaufauga e tusa ai ma le tele o mea taumafa e vave lava ona faʻavaivaia. O galuega e le mafai ona faʻaaogaina e faʻatinoina i mataupu pe a le mafai ona faʻaalia e le fomaʻi le taunuʻuga pe afai e le iloa e le fomaʻi le mafai ona faʻaaogaina.

  1. O loʻo togafitia e Isaraelu ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2 i tagata o soo se vaitausaga ma le itupa, e aofia ai fafine maʻitaga.
  2. E le manaʻomia e tagatanuʻu o Rusia ma Iukureini ona talosaga mo se visa e auina atu i Isaraelu pe afai o le latou nofo e le faatuai mo le silia ma le 90 aso.

Totogi Gastric Reversible

  • Vaeluaina o le manava i vaega e faʻaaoga ai se mama e mafai ona faʻaaogaina,
  • Faʻapipiʻiina o se masini e faʻatumu ai le voluma.

A faʻapipiʻi se mama e mafai ona fetuunai, e vaevaeina le manava i ni vaega se lua, o se tasi e laʻititi, 10-15 ml. O se vaega laʻitiiti o loʻo i luga, o le mea tonu lava lea e faʻatumu ai le faailo o le faiʻai e uiga i le satu.

O se taunuuga o le taotoga, o se tagata, 'ai naʻo se sipuni sipuni o meaʻai, lagona lelei,' ai tele ma itiiti le mamafa. O ia gaioiga e faia e faʻaaoga ai le laparoscopic ma e matua faigofie lava ona onosaia e tagata gasegase. Ae peitaʻi, a maeʻa ona latou faʻatinoina, e tatau ona matuā tausisi i le taumafa na faia e le fomaʻi.

O le filifiliga lona lua e faʻaitiitia le maualuga o le manava o le faʻapipiʻiina lea o le paluni o le tagata lava ia. O lenei paluni o loʻo i ai se vaega tele o le manava, lea e oʻo atu ai i se lagona o le atoatoa pe a uma ona 'ai sina meaʻai. A maeʻa sina taimi, e faʻaumatia e le paluni le tagata lava ia ma e alu ese mai le tino faʻapitoa.

O le tau o taotoga ile manava e tusa ma le $ 30,000-40,000.

Togafitiga Fou o le Maʻisuka

I aso nei, o loʻo faʻaaogaina tele le tele o auala faʻaoga e togafitia ai faʻamaʻi eseese i Isaraelu. O faʻataʻitaʻiga mai le gaʻo o le ponaivi o le tagata maʻi e maua togafitiga faʻapitoa e vavaeeseina ai siama.

A maeʻa lena mea, o le fualaau oona e faia i se tulaga le mautonu. O le aafiaga e tupu malie, pe a ma le 2 masina. A maeʻa lenei faʻatinoga, e faʻaitiitia le manaʻomia mo le insulin ma le suka.

O loʻo faʻatautaia e Isaraelu suʻesuʻega ma faʻataʻitaʻiga o togafitiga o maʻisuka fou. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai suʻesuʻega i le gafa o tamaʻitaʻi o Langerhans - o se fuifui o sela o endocrin e maua ai le inisalini.

E oʻo mai i le taimi nei, o le tuʻuina atu o le fesoʻotaʻiga faʻamautinoaina o suauu foaʻi ma le tino o le tagata e tumau pea le le foiaina i lenei itu.

I totonu o Isaraelu, latou te aʻafia ai le le gata o le togafitia o le maʻisuka, ae o le toe faʻaleleia o lenei vaega o tagata gasegase, e taulai tele atu i galuega faʻaleaʻoaʻoga e fesoasoani ai i tagata e malamalama i faʻalavelave o loʻo tutupu i le tino ma tausia lelei le amio pulea, lea e mafai ai ona ola i se olaga masani ma lenei maʻi.

O le maualuga o auaunaga faafomai i le tulaga o le endocrinology i totonu o falemai a Isaraelu ua matua maualuga lava, ma o le tau o suesuega ma togafitiga e sili atu ona maualalo nai lo le tele o isi atunuu.

Vaʻai i le Endocrinology vaega mo nisi faʻamatalaga.

E faʻapefea ona maua i le falemaʻi le togafitiga ma togafitiga o le faʻamaʻi i luga o le falemai Top Ihilov (Isaraelu)

O le tau o suʻesuʻega ma togafitiga e 2583 tala.

Aso Muamua - taliaina o se suʻesuʻega

O le fomai e talanoa ma le tagata gasegase, suesue i faamaumauga faafomaʻi na ia aumaia, fesili fesili e uiga i lona gasegase, aoina mai se fagu ma tuufaatasia se talaaga faafomai i le faaEperu e tusa ai ma manaoga o le Matagaluega o Soifua Maloloina a Isaraelu.

A maeʻa lena, o le fomaʻi-faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamatalaina le faʻatonuga o togafitiga mo suʻesuʻega ma suesuega.

Talosagaina se upusii mo le maʻisuka ituaiga 2

2 aso - suʻesuʻega

I le taeao, o le tagata maʻi e suʻe suʻega toto (suʻe anapogi, suega o le faapalepale kullusese, fuafua le maualuga o le hemoglobin glycated, faʻapea lipids, creatinine, vitamini D, ma isi).

E mafai foi ona tofia:

  • Faʻatonuina o le vevela o le manava (tau - $445),
  • Iloiloga faʻataʻitaʻi o ipu o fatuga (tau - $544).

3 aso - faʻatalanoaga mulimuli i le endocrinologist ma togafitiga togafitiga

O le tagata maʻi e ave e se endocrinologist. Na te faia se suʻega, lauga e uiga i faitioga o loʻo i ai, suʻesuʻe i taunuʻuga o suʻesuʻega ma faia se faʻamaʻiga mulimuli. A maeʻa lena mea, o le fomaʻi e faatonuina pe fetuunai togafitiga i Isaraelu.

Faʻamatalaga Faʻamatalaga mo le ituaiga 2 Tisuka i Isaraelu

O suʻega ma taualumaga nei e faʻaaogaina e faʻamaonia ai le maʻisuka ituaiga 2 i le Top Ichilov Clinic:

  • Glucose o le anapogi anapogi

I Isaraelu, o lenei suʻega e faʻaaogaina o se suʻesuʻega mo le maʻisuka. Valuga i lalo o le 110 mg / dl ua manatu e masani. O le maualuga o le kulukose e sili atu i le 126 mg / dl ua avea o se faailoga o le maʻisuka, ma o isi suʻesuʻega ua faʻataʻitaʻiina mo le maʻi.

Tau faʻatatau - $8.

  • Glucose toleni test

O le suʻega e sili atu le maʻaleʻale ma mafai ai ona e faʻamaonia pe le aofia ai le maʻisuka ile maʻi. E tele taimi e ave ai fua - i le amataga o le suʻesuʻega ma a maeʻa ona inu e se tagata sua sua suamalie. O le kulukose masani e 140 mg / dl pe itiiti.

Tau faʻatatau - $75.

Talosagaina se tau mo togafitiga o le maʻisuka i Isaraelu

O le auʻiliʻiliga e mafai ai ona tatou vavalalata ituaiga 1 ma le ituaiga 2 maʻisuka ma fuafua le auala sili e togafitia ai le maʻi. C-peptide o se vaega mautu o le proinsulin - o se mea faapitoa e gaosia i totonu oo tatou tino. O lona maualuga o loʻo faʻaalia manino ai le maualuga o le inisalini na faia e le pancreas. O le toto sampling mo le auiliiliga e faia i luga o se manava gaogao mai se vein.

Suesue Tau - $53.

E faʻapefea ona mataʻituina faʻafitauli o le maʻisuka ituaiga 2 i Isaraelu, i le falemai Top Ihilov

Mo faʻamatalaga taimi ma togafitiga o faʻafitauli, ua faia e fomaʻi se polokalame faapitoa o le suʻega. E aofia ai:

  • Lipoti faʻataʻitaʻi toto toto

O le suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai mea e faʻapupulaina ai le aʻafiaga o le maʻi cardiovascular. O le Israel Issues Diabetes fautuaina le faia o lenei suʻesuʻega faalua i le tausaga.

Tau faʻatatau - $18.

  • Suesuega o le protein Urine

O le faʻamoemoe o le suʻesuʻega o le faʻaalia o le nephropathy o le maʻisuka. E fautuaina e faia i tausaga taʻitasi.

Tau faʻatatau - $8.

  • Ophthalmologist examination

Ua faia mo le puipuia ma le iloa vave o le retinopathy o le maʻisuka. E aofia ai le suʻega tupe ma suʻesuʻega mata.

Tau - $657.

  • Fefaʻatalanoaga ma se tagata faʻamuamua poʻo se fomai tipitipi

Ua faia e iloilo ai le tulaga o le maʻi ma le maʻi suka.

Ua faia e faʻamaonia ai le neuropathy o le maʻisuka - o se faʻalavelave masani o le maʻisuka.

Tau o feutagaiga - $546.

Maua se togafitiga togafitiga ma se tau saʻo

Metotia mo le togafitia o le maʻisuka ituaiga 2 i Isaraelu

Ole togafitiga ole togafitiga ile togafitiga ile togafitiga. E aofia ai:

  • taumafa
  • physiotherapy (e aofia ai togafitiga o le physiotherapy),
  • fualaau faasaina.

Afai e manaʻomia, e mafai e le tagata gasegase ona faia se taotoga maʻaleʻale e faʻaitiitia ai le mamafa (pe a ma le 90% o mataupu, e fesoasoani lea i le faʻasaina o le suka o le toto).

O le tagata tausi meaʻai e faʻavaeina se polokalame o mea taumafa a le tagata lava ia mo le maʻi. E fautuaina e te faʻaaogaina le tele o kalori i aso uma ma meaʻai, 'ai i le taimi e tasi, masani i ni vaega laiti.

O le tau o le faʻatalanoaina o meaʻai $510.

E masani lava, o tagata maʻi e faʻataʻitaʻiina faʻamalositino mo 20-30 minute 3 taimi i le vaiaso. I le taimi lava e tasi, ao faia le toleniga, e tatau ona e mautinoa o le maualuga o le suka o le toto e le pa'ū maualalo.

E mafai ona tofia le tagata maʻi:

  1. Sulfonylurea tapenapenaga. O fualaau e faaosofia ai le gaosiga o le inisalini e le pancreas.
  2. Biguanides. O vailaʻau e maualalo ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O lenei vaega e aofia ai le metformin, phenformin, ma isi fualaau.
  3. Alpha glucosidase inhibitors. O fualaau faasaina e faʻagesegese ai le faʻaaogaina o gaʻo vailaʻau faʻasaina i le tootoo laiti, e aʻafia ai le suka toto pe a uma ona 'ai.
  4. O sauniuniga Thiazolidinedione. O le augatupulaga aupito lata mai o fualaau faasaina e le faaosofia ai le gaosiga o le inisalini, ae faʻalauteleina le lagona o le gaʻo i totonu ole tino.
  5. Meglitinides. O nei fualaau faʻaonapo nei e faʻaosofia ai le gaosiga o le insulin. O lo latou faʻaogaina o loʻo taʻoto i le mea moni e faapea ua ave loa loa i latou ao leʻi oʻo i taumafataga ma e le manaʻomia se taumafa malosi.

I mataupu e le masani ai, o fomaʻi Isaraelu ua faatonuina insulin i tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2. A filifilia le ituaiga o inisalini, e faʻaaogaina se tasi.

Talosagaina se Tau mo Suʻega o le Maʻisuka i Top Ichilov

Faʻafefea ona maua togafitiga o le maʻisuka i Top Ichilov:

1) Valaʻau le falemaʻi i le taimi nei i le numera Rusia +7-495-7773802 (o lau valaʻau o le a otometi lava ma leai se totogi e faʻafeiloaʻi atu i se tagata faufautua Rusia i Isaraelu).

2) Pe faʻatumu lenei pepa. O le a faʻafesoʻotaʻi oe e lau fomaʻi ile lua itula.

4,15
13 iloiloga

Tuua Lau Faamatalaga