AKKU CHECK SOFTKLIKS (lancets akku check)

Ou te fia tautala e uiga i se masini mo le faʻasalaina o se limatusi. Ou te malamalama e le talafeagai lenei mea mo tagata uma, e le o se mataupu taua tele. Ae ia i latou e manaomia, e avea ma mea e sili ona taua.

I le taimi nei, o le malosi o fualaau oona ua faateleina. Ma o lenei mea e tatau ona le gata i le faateleina o le le mafai ona avanoa i auaunaga faafomaʻi. O le lalolagi lenei, ia tautala ai. I le atoaga o le manatu, e le mafai ona taʻua lenei mea o le ola o le tagata lava ia. Ae, o le pulea o le soifua maloloina, o se iloiloga o le soifua manuia. Ma o ia foi na te faia le faʻaalia o mea fou, feaveaʻi, masini masini ma masini.

I tekonolosi - o le mea lava e tasi. E leʻi i ai lava ni mea faigaluega i taimi uma.

O le mea lea, ou te taumafai e taʻu atu o loʻo i ai ni masini faʻaleleia le soifua maloloina i fale uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, masini mo le fuaina o le toto.

Toe foʻi i le autu. Ua matou faaaogaina le Accu-Chek Perform glucometer mo le silia ma le 5 tausaga. Sa tatau ona ou ave ma aʻu ma ave i lau taga. Ma mo nei taimi uma e leai ni faitioga e uiga i lana galuega. Ma o lona soifua tautua, e pei ona tusia i faatonuga, e 50 tausaga. Ae e faatatau lea i le masini lava ia. E leai ni vaega masini. Ma o iinei se masini e tui ai masini. E le gata i lea, o lona foliga e le sili ona lelei mai le manatu o le fisiki. O le foliga sili o se polo. E faigata ona momotu. Ma o le masini tui e pei o se peni tusitusi. O le mea e sili atu ona leaga.

O le mataupu mo le mita e faʻalelei ae vaivai.

Ma ou te masalomia na nofo ai se isi. Ma e le o se pusi.

I se aotelega, na sau loʻu toalua ma fai mai o le masini mo le taina o se tamailima e le aoga.

I le le mautonu ma vavalalata vavalalata, na ou iloaina ai o ia o se kapeta.

Lapalapa eletise, ma o le masini e le lelei le galue. O le mea moni, e mafai ona e faʻapipiʻiina ia mea, ae e le taua tele.

Sei o tatou tuua nei mafaufauga leaga. Ae o le togiina o se tamailima i se nala (lancet) e matua tiga lava. Sa i ai se fesili e uiga i le faʻatauina o se masini fou.

Ma le faamaoni, sa tatau ona ou faʻaogaina isi masini. Ou te fiafia i ai e itiiti ifo nai lo le mea na faʻapipiʻiina i ai le Accu-check Permanent Nano glucometer. Ua taʻua o Softclix.

Sa ou tilotilo i faleoloa i luga o le Initaneti. Sa ou filifilia le Zdravcity: e le taugata pe a faatusatusa i isi tagata faatau, auina atu i se falemaʻi lata ane, faaupuga - 2 aso. Tupe totogi i luga o le lisiti.

455 rubles i le pupuʻu, ma le 25 iakone. Na ou faatonuina.

I le aso tolu na ou alu ai, na ou mauaina.

Faʻamaumauga i le tele o gagana, ae i le gagana Rusia - o se igoa e ese ai

O lona uiga, o le maketi autu e le oi tatou. Toeitiiti o Europa atoa.

O le numera numera (LOT) o loʻo lisiina i le 10518105

Ae o le itu o le igoa e iai se numera ese o loʻo faapipii

Aisea, e le mafai ona ou tali.

E tuʻuina atu ia i matou e peiseai o isi.

Ae, o mea e tatau ona e iloa e uiga i le oloa ua tusia i luga o le igoa.

I totonu o le atigipusa, o le a togiina o ia lava ma se isi atigi pusa. 25 fasi vaega

O loo i ai lava a matou lava sami. Tatou te le suia vave ni laupepa. Ou te fefe e fai se mea sese, ae tasi i le tausaga. Atonu o le paʻu e manifinifi. Ae o le mea e leai, e leʻi i ai se faʻaletonu mai le faʻailoga mataʻutia.

I luga o le atigi pusa, e leʻo iai mea uma.

O le faʻamalama e taʻu ai Siamani.

Ua tusia "ua leai ni mea". Faʻailoga.

Lot ma numera, atonu, aso maeʻa.

O le a ou manatu o le aso e muta ai ua faʻaalia mai i le faʻamaonia. O le a le mea e tupu i le nila?

Ae o nei numera e fetaui lelei, a itiiti mai ma se tasi o faʻamatalaga i le pusa autu.

Ou te lei faitauina.

Isi faaputuga pepa. Faatonuga tusitusia i se auala e le faʻa-tagata.

Ma le tasi "faatonuga saʻo".

Ma le mea mulimuli, o le e tuia o ia lava. Fou fou.

Ioe, na latou suʻeina loa loa. Lancet ua faaofiina se mea fou, ae mai le tatou tuai.

E lelei mea uma. I luga o le masini tuai, o le kuluma na paʻu lemu. O le masini atonu ua leva ona uma. O iinei e fou ai vaipuna, e leai ni mea faʻapipiʻi. E sili atu le manino o le au faʻailoa.

E mafai ona ou manatu o se ituaiga o pupuvaga o le a faigofie mo tamaiti oe foai atu le toto mo le auiliiliga. Le auala latou te atiina ai i totonu oa tatou falemaʻi, matou te iloa. E na o le tatau lava ona filifili le loloto o le manaʻo loloto. E tusa ma le 3, poʻo le 2.5. Ma le nofoaga e tuʻia ai. E masani lava - o le tamatamaʻi lima i le lima tauagavale, laʻititi i le itu o le ogatotonu o le aluga agai i le tamatamailima.

E foliga mai o le a le faʻalavelave lenei punuku i se aiga masani ma tamaiti.

Faʻapefea ona faʻaaoga se peni e tuʻia ai se tamatamailima Masini Moliuila Next

Aʻo fatuina se peni, o le a faʻafitauli uma. Ua tuʻuina atu se masini e puipuia ai le faʻalavelave faʻafuaseʻi. O le faʻaaogaina o le masini e le gata e faigofie, ae saogalemu foi. O le masini e 5 laasaga loloto (ia seti le tau e manaʻomia, faigofie ona liliu le laina i le tau e manaʻomia). E mafai uma e tamaiti ma tagata matutua ona faʻaaoga le masini.

Ae o le mea autu lava o le leai o se faʻalavelave. O taiala faʻapitoa ma le faʻaleleia atili o masini e maua ai le pupuʻu lamolemole, faʻaitiitia le vibration. O fagu uamea e faʻauʻuina i totonu o saini e oʻo mai i le atoatoa ma le sao atoatoa i le faʻaitiitia o le tiga. E tusa ai ma fuainumera, e tusa ma le 70% o tagata gasegase ua na ona lagona le le toʻa ma e le lagona ai le tiga.

  • fufuluina pe tago ou lima i se visefofo
  • liliu le pito i luga (o le faailoga i luga o le mama paʻepaʻe e tatau ona tutusa ma le siaki o le siaki i le tino),
  • toso ma aveese le pito i luga,
  • Aveese le uila, liliu le pulou puipui i le kuata kuata,
  • faʻapipiʻi le mea faʻapitoa i totonu o se pusa faʻapitoa, faʻamalo le pulou puipui (tuʻu ese le ufiufi i luga o le uʻu, e tatau ona toe faʻaofi),
  • tuu le pito i luga ma liliu i ai seia oʻo ina kiliki (o le mea e tupu i luga o le mama paʻepaʻe e tatau ona ogatasi ma le fusi i le tino) ma filifili le loloto o le papa.

  • toso le cock cockleck i le pito i tua,
  • lolomi le tagata na tu i le tamatamai lima, alofilima,
  • lolomi le pa puipui
  • afai e le lava le toto, tamoe le isi lima i luga o le alofilima ma le tamatamailima (e le fautuaina le sitepu pupuʻu),
  • pe a maeʻa le toto sampling, solo le nofoaga faʻasaʻo i se mea mamago, ie mama poʻo solo pepa.

  • aveese le pupuni puipui,
  • tuu le polo puipui i luga o le nila,
  • tusi le lalaga i totonu o le atigipusa ma tulei i se masini faapitoa, pe a uma ona toe toso i tua.

E mafai ona e faʻatau se peni mo le tipiina o le tamatamailima Microllet Next i le faleoloa MEDMAG i se tau fefaʻatauaʻiga ma le faʻatagaina.

Vaaia o lalaga mo le glucometer

Lancets o se sui sili ona lelei mo taʻavale tuai. O le igoa o le masini faafomai na maua mai le gagana Siamani, lea o le "lanzette" e sau mai le faapuupuuga Farani "tao" - tao. Faafetai i se fagu manifinifi, e mafai ona e togiina lou tamatamailima e toetoe lava a leai se tiga. Lancets ei ai se pulou aveeseina e maua mai ai le mama.

O le taʻiala o le faʻatinoga ma le tau e faʻalagolago i la latou ituaiga, o lea e mafai ai ona latou:

O se vaega e eseʻese o laupepa faʻaaogaina i tamaititi.

O le mafai ona faʻaaoga i soo se ituaiga o glucometer o le aoga sili lea o lenei ituaiga o oloa. O se tuusaunoaga o le peni saisai o le Accu-Chek Softlix, lea e na o le faapitoa lava o Softclix e fetaui i totonu.

O le isi avanoa pe a faʻaaogaina lenei ituaiga o nilala faʻaaogaina o le mafai lea ona fetuʻunaʻi le loloto o le faʻaogaina o se peni.

E mafai ona faia lenei mea i le auala lenei:

  • o le faʻagasolo o le faʻatonutonu e faʻatonu le 1 poʻo le 2 e mafai ai ona e faʻaaogaina le oloa ile tamaitiiti,
  • faailoga 3 e fetaui mo se tamaʻitaʻi,
  • tagata e sili atu le paʻu o le paʻu e manaʻomia le seti o le laina i le 4 poʻo le 5.

O le faʻaaogaina o tekonolosi fou ua faia ai lenei ituaiga o laumei e matua manifinifi lava, e mafai ai ona le mafai ona maua le paʻu o le paʻu i le maʻisuka. E masani lava, o nei nila e ave toto e le gata mai tagata matutua, ae mai tamaiti laiti foi.

O le avanoa lona lua o taʻavale otometi o le mafai lea ona faʻaaogaina e aunoa ma ni peni faapitoa ma isi masini. Ina ia faia le togafitiga, na o le tasi lava le kiliki i luga o le ulu o le laulau.

O le tau maualuga e le faatagaina ai le faʻaaogaina o taʻavale faʻapitoa i aso uma, o lea e masani ona faʻaaoga ai e le maʻisuka ia lanu uma.

Lancets mo tamaiti

E ui lava i le mea moni e faapea, o nei nila mo le tosoina o se tamatamailima e faapitoa lava le faigata ma le le mafaia ona faʻaleagaina le faʻaleagaina o le tino ma le mafaufau i luga o le tamaititi, o la latou faʻaaoga e faʻatapulaʻa ona o le tau maualuga.

O le mea lea, o le toʻatele o matua e talitonu o le faʻaaogaina o gaoioiga faʻavaomalo lautele o se isi mea lelei.

E tatau ona faʻaaogaina lancets faʻamaonia, aua o latou nila e faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma le toto. O le mafuaʻaga lena e faʻamoemoe ai le taulaʻi mo le faʻaaogaina tasi. O le maʻisuka e masani ona faʻaaogaina nila i le tele o taimi, aʻo le gasegase o le a le toe i ai le malosi ma lagona tiga.

O le mea e lelei ai, e tatau ona tuʻuina atu taʻitasi o le aoina o toto i se suiga o le nila. O gaosiga o taʻavale atomatalia na le mafai ai ona tuʻia se tamailima i ni nai taimi.

E tatau i le maʻisuka ona iloa o le toe faʻaaogaina o laʻau e ono mafua ai le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi, o lea e tatau ai ona e tausisi i tulafono nei e faʻaaogaina:

  1. E tatau ona faia uma togafitiga ma lima mama ma fasimoli (e le faatagaina le ava pe a faʻaaoga le mita).
  2. Aua nei faatagaina se isi tagata e toe faʻaaogaina le nila.
  3. Glucometer lancets ma test strips e sili ona lelei ona teuina i nofoaga puipuia mai le la susulu. I lenei tulaga, e tatau ona faamautinoa o le mita po o mea e le o se meataalo i lima o tamaiti.

O a tulaga e tatau ona teuina?

O le peni tui o le Microllet e mamanuina mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia, e pei o le pa'ū toto atonu e ono ola i luga o le fogaeleele. Mo pa taitasi e tatau ona e faʻaaogaina se fagu fou, pe a maeʻa le faʻagasologa e tatau ona lafoaʻi o se falemaʻi.

E tatau ona fufulu mamanu le masini e tasi i le vaiaso. Mo le faia o lenei mea, faʻaaoga se 'ie uʻu ile isopropyl alcohol (70%). Afai e manaʻomia, solo i se solo pepa pe a uma ona fufulu.

Le lelei o le Microllet Next auto-piercer

O lenei faiga e le manaʻomia ai tomai faʻapitoa, ae o loʻo i ai le tele o fautuaga ma nuances, e tatau ona tausisia le faasologa.

Faʻailoga iloga pe a faʻaaogā laupepa faʻamalosi:

  1. Aʻo lei faia le taʻavale, fufulu ou lima i le vai mafanafana ma le fasimoli.
  2. I le taimi lava ao lei tupu, o le pulou puipuia ua aveese mai le au.
  3. Faatasi ai ma se faʻamalositino, o loʻo faʻapipiʻiina le tagata o loʻo uʻuina le nila.
  4. Ua aveese le pupuni puipui mai le laupepa.
  5. Faʻasalaga le loloto o le faʻalavelave fuafuaina (muamua e fautuaina e filifili le tulaga lona lua).
  6. O le amataga o le kuluma e oomiina pe a paʻi le lima i luga o le paʻu.
  7. A maeʻa lena, ona aveese lea o le pulou mai le masini ma faʻaalu le faʻaalugatagata.

Mo le faia o le filifiliga sao o laasaga, e tatau ona e mafaufau pe faʻafia ona faʻaaoga i le aso ma o le a le ata o le mita (pen-piercer) oe faʻaaogaina.

O se faitioga taua pe a filifilia ni lalaga mo se glucometer o le gafatia lea o le pupuʻu e amanaʻia ai le mafiafia o le paʻu. I lenei tulaga, o le a sili atu le lelei o faataitaiga masani, talu ai e faʻaaogaina faatasi ma se peni peni, lea ei ai se faatonutonu faʻapitoa e mafai ai e oe ona filifili le loloto o le loloto.

O vaega nei e aʻafia ai le tau o laupepa:

  1. Le kamupani e maua mai le faʻataʻitaʻiga. I lenei tulaga, o tagata gaosi Siamani o ni taʻitaʻi e le o faʻamalosia, o loʻo faʻamatalaina le tau maualuga oa latou oloa.
  2. Le numera o tafaʻi i totonu o le afifi.
  3. Vaʻai ituaiga (oloa faʻapitoa e aupito sili ona taugata).
  4. I totonu o se falemaʻi faʻapisinisi, o sapalai mo glucometers o le ai ai se tau maualalo atu nai lo se fesoʻotaiga o falemaʻi a le setete.

O foliga o lenei mamanu e aofia ai le telē o le uʻamea. Na faia e le au atinaʻe ni nila manifinifi, i le vaega pito i tele, o se nila e na o le 0.36 mm. E le gata i lea, o le uila e i ai se faʻavae faʻavae, e ufiufi i le silicone, lea e faamalūlūina ai le pipisi. O le mea lea, e mafai ona tatou fai atu o le faagasologa e le afaina, o le tagata e faʻaaoga e itiiti lava lona lagonaina o se punipi.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi pe suia se laupepa:

  • Aveese le pulou puipui.
  • Afai o le lane ua i ai i le tui, ona tosoina lea o le vaega o le aveeseina o le nila ma, saʻo, aveese le mea mulimuli.
  • O le isi laupepa e faʻapipiʻiina i se tagata faapitoa e ala i le tuleia o le auala atoa. Faʻaaoga se mea e fesuiaʻi e aveese ai le talipupuni puipui.
  • Tuu le pulou o le masini i lona tulaga seia oo ina taofi. Ia mautinoa ia fetaui ma le ogatotonu o le siaki semicircular i le vaega o le aveeseina o le nila.

O fomaʻi e fautua e ave se pito i luga o le tamatamailima mo se pupuʻu, aua ua faamaonia i totonu o lenei sone o lagona e le tiga tele. Ae o le filifiliga o le faʻaaogaina o isi vaega e faʻatagaina foi: faʻataʻitaʻiga, o le lima, le vaega o le lima matua i luga o le pama, ogavae po o tamai povi o pito pito i lalo.

Aʻo leʻi ave le toto, e tatau ona fufuluina lima i le vai mafanafana e faʻaaoga ai le fasimoli, ona faʻagogo. O lenei mea o le a fesoasoani e faʻatuina ai le saʻo toto. A maeʻa le afaina, o le nofoaga lea na e ave ai le toto totoga e tatau ona fufulu i se ie mama ma maʻoti.

O le faʻamalamalamaina o nilala ma le faʻamaʻiina o silicone e maua ai le samasama toto.

Teuina ma le tagofia

O le peni puncturing Accu Chek Softclix ua mamanuina ma se mamanu e mafaufau lelei, o le puncture e faaitiitia ai le paʻu o le paʻu ma le aʻafiaga o faʻamaʻi. Ae ui i lea, ina ia aloese mai le afaina, faapea foi ma le faailoaina atu o se faamai matautia, ua fautuaina ia le itiiti ifo i le faa-tasi i le vaiaso ona faamama le pulou-uila e faaaoga ai se vaifofo oona. E le gata i lea, ia mamā ma faʻamaʻi faʻalelei i taimi taʻitasi o loʻo i ai ni vaega o le toto i luga o le paso.

O le au toso e mamanuina mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia.

Aua neʻi faʻafefiloi le masini ma le uʻamea i le vai; sui ia lancets i taimi uma pe a uma ona faʻaaoga.

Softclix Lancets

Accu-check softclix lancets o se mea e mafai ona faʻaaogaina. Ua fuafua faapitoa mo le faʻaleleia o le toto. E maua mai le vai mai le tamatamailima pe mai le talipupuni. O le loloto o le loloto o le vaʻaiga ua filifilia i se fuataga a le tagata lava ia - e faʻalagolago i le ituaiga paʻu o le tagata.

Faatasi ai ma le mea e tui ai, naʻo Accu-check lancets e mafai ona faʻaaogaina. Afai o le peni siaki o Accu siaki softclix, ona tatau lea ona iai le igoa o le nila. I le faʻaaogaina o isi laupepa, e mafai ona e faʻaleagaina le manoa pe faʻavevesi ai lona sologa lelei.

O lenei mea faigaluega ua faamoemoe mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia, o lona uiga. e mafai ona faʻaaogaina e se tasi tagata. O lenei mea o le a aloese mai le lamatiaga o siama.

Faʻalauiloa tagata atinaʻe ma tau

E ui lava i le tele o faʻalaʻolala, o faʻataʻitaʻiga o nisi ituaiga o lauiloa e sili ona lauiloa i le faitau aofaʻi.

Lancets ua fesuisuiai i le masini Contour TS poo le Sili, ma e faatatau i ituaiga o pupuu o se uiga lautele. O le gaosiga e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le sila silasila, lea e mautinoa ai le saogalemu ma le faʻamaoni o le oloa. O le faʻasaoina o le faʻamalosi e tuʻuina atu ai se pulou aveese.

A faʻatau i se faleoloa i le initaneti, o le tau e mafai ona maua mai le 372 i le 380 ru. I totonu o le falemaʻi fesoʻotaʻiga, o loʻo i totonu o le 440 rubles.

O le faʻavaeina o se oloa a Rosh Diabetes Kea Rus LLC. O le leai se afaina o le fagu e maua ai se paleni e sili ona manaia. E le gata i lea, o le togafitiga o silicone e le mafua ai lagona lagona e oo lava i tagata sili ona maaleale.

Softclix lancets e talafeagai mo le Accu-Chek Asset, Performa poʻo le Nano mita.O le peni Accu-Chek Multiclix o loʻo galue ma nilala Multiklix, ma e manaʻomia ona faʻatau au Accu Chek FastKlix scarifiers i lau masini Accu Chek Mobile.

O le teuina o le Numera 25 e mafai ona faatauina mo le 110 rubles.

Atunuu na afua mai - Amerika. O le faʻaogaina o le lavelave o Van Tach e mafai ai e tagata matutua uma ma tamaiti. E le gata i lea, o loʻo i ai se pulou faʻapitoa i totonu o le pen-piercer kit lea e mafai ai le samasama toto mai isi nofoaga. Faafetai i le pulega lelei, o le masini e faigofie ona fetuunai i soo se paʻu o le paʻu.

Afai e faia le togafiti i se isi nofoaga o le pa, ona ono ese mai lea o le faailoga o le suka i le tulaga o le paʻu o le tamailima.

O le tau masani i le 100 fasi vaega o totonu o le 700 rubles (Nu. 25-215 rubles)

Lancets o loʻo maua i Siamani. O le foliga o le tao, o loʻo tuʻuina atu i se pito i lalo, e mafai ai ona faʻaogaina le pupuʻu, e mafai ai ona faʻaaoga lautele i tamaititi.

O le saogalemu o lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina mai e le maualuga o le malosi o le sila.

O le tau o falemaʻi ua i totonu o le 380 r. (Nu. 100). O faleoloa i luga o le initaneti faʻatau atu nei oloa i le tau o le 290 p.

Lancets mo le faʻaaogaina faʻapitoa mai tagata Pisinisi Polani. O le i ai o se faʻaleleia toʻalua e faateleina ai le sao o le pipisi, ma e le mafai ai ona faʻaalia le tiga. O lenei aafiaga e mafai foi ona mafua ona o le soloia o le vavao o le nila.

E 6 ituaiga. O pusa taʻitasi e iai lona lava lanu, e tutusa ma le mafiafia o le laumei. O lenei mea e faigofie ai ona filifili i se filifiliga a le tagata lava ia.

Filifiliga Numera 200 o le tau o le 2300 p.

Atunuu na afua mai - Polani. Lancets ua fesuisuiai i ituaiga uma o peni (Accu-Chek o se tuusaunoaga). E mafai foi ona faʻaogaina faʻapitoa. Ole laʻititi pito i lalo o le nila e faʻatagaina ai tagata mamaʻi o loʻo fefefe i le faʻapipiʻiina o toto e faʻaaoga ai.

O le faʻataʻitaʻiga ua salalau i le faʻataʻitaʻiga o tamaiti. E mafai ona faʻaaogaina e tusa lava mo tagata sili ona maʻi. Saogalēmūga faʻaogaina ona o le faapipiiina o lau silafila.

Tau - mai le 390 i le 405 p. (faʻalagolago i le fesoʻotaiga o falemaʻi).

O lenei ituaiga o lancets o loʻo maua i le tele o ituaiga. O le afifi o loʻo i ai se lanu eseese (o lanu taʻitasi e tutusa ma le paʻu o le paʻu). O le siamaina o le nila e maua ai le faʻavelaina o le eletise i le gaosiga o le gaosiga, ma o le tino e faia ai aiaiga mo le faʻaauau pea ona puipuia mai le faaleagaina.

O le togafitiga o le totoina o le toto e faia e ala i le faʻapipiʻiina i luga ole tamatamailima. O le leai o ni lagona lelei e le mafua ai le fefe e oo lava i tagata sili ona laiti.

Faʻapipiʻiina o fasi pepa e 200. Ole tau ile falemaʻi e amata i le 1000 rubles.

Soo se ituaiga o mea tau togafitiga faafomai ma sapalai e sili atu ona faatauina mai e ala i le faafesootai o fale talavai poo faleoloa ua faamaonia ile initaneti mo le maʻisuka. Afai e te faʻaogaina ni apalai, e le faigata tele le aoina o laupepa taugofie mo se glucometer.

Faiga Faʻapitoa

Accu-Chek Softclix ua maua ai le leai o ni mea e leai se tiga 1, maʻi maloloina ma saogalemu le toto.

  • Ata mamanu
  • Faaleaogaina o le lamatiaga o le faaleagaina o le paʻu
  • Se pa'ū e toetoe lava leai se tiga o le toto 1

1 Ph.D. Kubek R. D., Iuni 8, 2007 Faamatalaga faʻamatalaga i le upega tafaʻilagi a le kamupani Rosh

Used with

Used with

Accu-Chek Softclix

Accu-Chek Softclix ua maua ai le leai o ni mea e leai se tiga 1, maʻi maloloina ma saogalemu le toto.

  • Ata mamanu
  • Faaleaogaina o le lamatiaga o le faaleagaina o le paʻu
  • Se pa'ū e toetoe lava leai se tiga o le toto 1

1 Ph.D. Kubek R. D., Iuni 8, 2007. Faamatalaga faʻamatalaga i le upega tafaʻilagi a le kamupani Rosh.

Faatonuga

  • Pauna: 21g
  • Malosiaga e pulea ai le loloto o le pipisi
  • Faʻaleleia le loloto o le loloto: 11 tulaga, faʻaopopo le loloto o le loloto
  • Vaʻaiga loloto loloto: 0.8 mm i le 2.3 mm
  • Kano Diamita: 0.4mm
  • O loʻo ufiufi siliki

O le faʻaaogaina o le masini Accu-Chek Softclix e matua faigofie lava ona o lona laʻititi laitiiti ma lona mamanu.

Aveese le pulou. Faʻaofi le laupepa fou i totonu o le tagata e faʻatulagaina faapitoa mo lenei mea ma faʻasalalau seia oʻo ina kiliki. Kuni le masini i le pulou - faʻapei ona kiliki. Ia mautinoa o le vaʻaia loloto o le puncture ua tuʻuina i le maualuga e te manaʻomia. Faasolo i luga le faamau o le moli seia oo ina kiliki. Faʻaofuofu le masini i le tumutumu o lou tamatamailima ma taomi le pa e tapuni. A maeʻa le fuaina o le kulūkose, aveese le pupuni mai le masini ma aveese le uila.

O nisi faʻamatalaga e uiga i le faʻaogaina o le masini e mafai ona maua i le tusi faʻaaoga.

Faʻafesoʻotaʻi lautele

O lenei 'upega tafaʻilagi e aofia ai faʻamatalaga e uiga i mea na gaosia mo le lautele lautele, ma e ono aofia ai faʻamatalaga e faasaina mo avanoa lautele poʻo le tufatufa atu i lou atunuʻu. Matou te lapatai atu ia te oe e le o matou nafa ma le lolomiina o faʻamatalaga e le tausisia tulafono a lou atunuu.

E iai faʻamaoniga. Aʻo leʻi faʻaogaina, e tatau ona faʻatalanoa se tagata tomai faapitoa ma faitau i faatonuga.

E faʻafefea ona faʻamamā ma faʻapipiʻi le tagata e tu

Ina ia mamā, e tatau ona fufulu le tagata e tosoina i se 'ie susū ua faʻamalūina i le vai poʻo le ava malosi. E le gata i lea, e tatau ona e fufulu lelei le pito i totonu o le pulou o le masini mo le tipiina o le tamatamailima i se solo susu, lea e faʻamamaina i le 70% ava malosi.

Ae ao leʻi faʻaaogaina, ia faʻamago le mea faigaluega. O le peni lava ia e le tatau ona faʻafefiloi i le vai poʻo le ava malosi, e le o siaki Accu-check.

Tausia lenei peni ma masini, faʻapea foʻi ma se seti o vailaau e leai se aoga, i nofoaga e le mafai ona maua e tamaiti.

Lancets e le toe faʻaaogaina! O le taimi mo le faʻaaogaina o faʻamatalaga e le faʻaaogaina Accu-check e 4 tausaga. O le tau o se seti o laupepa: mai le 750 i le 1200 rubles. Faʻatau oloa i na o falemaʻi poʻo faleoloa faapitoa.

E tiga le faagasologa o le aoina o le toto?

O foliga o lenei mamanu e aofia ai le telē o le uʻamea. Na faia e le au atinaʻe ni nila manifinifi, i le vaega pito i tele, o se nila e na o le 0.36 mm. E le gata i lea, o le uila e i ai se faʻavae faʻavae, e ufiufi i le silicone, lea e faamalūlūina ai le pipisi. O le mea lea, e mafai ona tatou fai atu o le faagasologa e le afaina, o le tagata e faʻaaoga e itiiti lava lona lagonaina o se punipi.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi pe suia se laupepa:

  • Aveese le pulou puipui.
  • Afai o le lane ua i ai i le tui, ona tosoina lea o le vaega o le aveeseina o le nila ma, saʻo, aveese le mea mulimuli.
  • O le isi laupepa e faʻapipiʻiina i se tagata faapitoa e ala i le tuleia o le auala atoa. Faʻaaoga se mea e fesuiaʻi e aveese ai le talipupuni puipui.
  • Tuu le pulou o le masini i lona tulaga seia oo ina taofi. Ia mautinoa ia fetaui ma le ogatotonu o le siaki semicircular i le vaega o le aveeseina o le nila.

O le auala sili ona faigofie o le ave lea o se toto toto mai le pito o le tamatamailima.

O fomaʻi e fautua e ave se pito i luga o le tamatamailima mo se pupuʻu, aua ua faamaonia i totonu o lenei sone o lagona e le tiga tele. Ae o le filifiliga o le faʻaaogaina o isi vaega e faʻatagaina foi: faʻataʻitaʻiga, o le lima, le vaega o le lima matua i luga o le pama, ogavae po o tamai povi o pito pito i lalo.

Aʻo leʻi ave le toto, e tatau ona fufuluina lima i le vai mafanafana e faʻaaoga ai le fasimoli, ona faʻagogo. O lenei mea o le a fesoasoani e faʻatuina ai le saʻo toto. A maeʻa le afaina, o le nofoaga lea na e ave ai le toto totoga e tatau ona fufulu i se ie mama ma maʻoti.

Iloiloga a tagata

E sili atu le aoga o le faʻaaogaina o nila o le Accu-check e faʻatau i aso o faʻalauiloa ma faʻatau; O kits ia latou e le taugofie pe a faʻatusatusa i le mita, ia siaki le lelei o le oloa, e aofia ai lona ola.

A faʻatau mai lenei oloa po o lena oloa, e masani lava ona faʻalagolago le au faatau faʻatau i iloiloga a le tagata, lea e tele i le Initaneti.

Accu-check - o se faasologa o glucometers ma masini e fesootaʻi atu, lea e faasino i se taugofie o oloa mo le maʻisuka. O oloa e aoina ai iloiloga lelei, e le faigata le maua o vaega, o faʻamalamalamaga mo masini e faigofie ona malamalama, e faigofie lava faʻafanua. A maeʻa le faʻatau atu o le auaunaga e masani lava ona le afaina ai.

Faʻaaliga Faʻapitoa

    Faamatalaga o oloa
  • Faiga faʻavae: seti Faʻatonu eletise: ->
  • Faʻapipiʻi: afifi
  • Faʻamaumauga: Roche Diagnostics
  • Fale gaosi oloa: Roche Diagnostics GmbH (Siamani)

E naʻo le galue i luga o le Accu-Chek Softclix ina ia maua ai se toto samples mai se tamaʻi lima po o isi nofoaga.

O se masini e faigofie ona faʻaaogaina mo le mauaina o le toto, lea na fuafua faapitoa mo le leai o se faʻaletonu e maua ai se toto mai se tamatamailima poʻo isi nofoaga (mo se faʻataʻitaʻiga, se tauau, se lima).

O le loloto o le loloto e mafai ona filifilia taitoatasi e faalagolago i le ituaiga paʻu o le tagata lava ia e faʻaaoga ai le loloto o le faʻatonuga o le loloto, lea e 11 vaega.

Accu Chek SoftClix togi lima

  • Faʻasoa mo se pa'ū toto o Accu Chek SoftClix e leai se tigaina (Accu Chek SoftKliks)
  • Toe fetuunaiga loloto o le loloto - 11 tulaga
  • Gaosiga - Roche Diagnostics

Tuua Lau Faamatalaga