Stevia Filifili

Seia oʻo i se taimi talu ai nei, na ou matua le masani ai i le suka. Ae ui i lea, sa ou laki e suʻe le pusa a Milford i le supermarket a Bill, lea na vaivai ai o ia i le tulimanu - na pau lava le oloa ma le stevia manaomia i totonu o le faaputuga o fua o le fructose na le fiafia ai au.

O loʻu fiafia i le tulaga maualalo o le soifua maloloina (LCHF) na ou maua ai le uunaiga ina ia faamasani i lenei oloa - i le mea uma, faatasi ai ma isi mea, o le stevia e sili ona masani ma saogalemu e tusa lava pe faʻaaoga umi.

E le gata i lea, o le stevia leaves ei ai le tele o mea aoga. E foliga mai o le Milford tablets na taofia uma faamanuiaga o se oloa masani, ae e manino lava e tatau ona sili atu taimi e sili atu nai lo le suka.

Tulaga lamatia o sui:

Matou te iloa uma lava le afaina o le suka, ae o ona sui e foliga mai e le sili atu - o nisi oi latou ua i ai se uiga ese, o isi ua afaina i aʻafiaga. Ma o le olegia o le tino e leai se lelei: e tele le faʻamaoniga o mea manogi e faaosofia ai le tino e lafoese se vaega o le inisalini i le tulimatai atu o gaʻo. Pe na o le tofo i le taalili, faateleina le naunau mo le "moni" pele - i le sugar masani.

(Mai loʻu lava aafiaga o le a ou fai atu o le mea tonu lava lenei ou te faia i le fructose mai fualaau aina. I se itula ou te toe fia ai, ma e maofa mo keke sukalati).

Ae ui i lea, na lava musika-toe foi atu ia Milford.

Faʻapipiʻi:

O le atigipusa e sili ona laitiiti, mama, e faigofie ona ave faʻatasi ma oe i le galuega / suʻesuʻe, ma e le maua se avanoa i le fale i le umukuka. I le pito i luga o se faamau tele, pe a paʻu mai lalo tasi tamai papati pops luga. O le taimi muamua na toetoe lava a leiloloa, o lea e sili atu ai le taomi saʻo i luga ae o le ipu

E fia kiliki - e tele naua papa, e matua faigofie lava. E le afaina le mamanu.

I totonu o le afifi o le 100 vaega, i loʻu manatu atonu e tele naua. Ae matou te manatu o se filifiliga lea o le savali. Ae mo le faʻaaogaina o le fale, ou te manaʻo ai e teu i se auala manaia, i le vave 600, ina ia aua nei ou tamoe i le supermarket i vaiaso uma.

Initaneti:

E matua malie tele lava ia maʻalaʻau - tuʻuina i latou i le vevela tele o le a e matauina latou te lafoaʻi ma fofo. I le vai malulu latou te matua pagatia, mo se taimi umi ma e le atoa. O le vevela o le vai, o le sili atu le manaia o le faagasologa o!

Taumafa:

O Stevia e masani ona fai mai o le oona. Ae ui i lea, e le mafai ona ou fai atu sa ou matauina soo se lagona tausalaina, tofo fiafia, ma isi. Nai lo lena - Ou te fiafia i lona tofo, e oʻo lava i le lauti (e ui lava e masani ona ou inu i le lauti e aunoa ma le suka - i loʻu manatu o le suka e faaleagaina ai le tofo o le lauti). O iinei o le isi auala e faataamilo ai: o se moli, le manaia o le suamalie, o se taimi manaia fiafia. Ma afai e te inuina le lauti ma mea manogi, e pei ona ou manaʻo i ai, i le taimi lautele o se mea sili!

Faatinoga ma lagona:

Ou te leʻi matauina soʻo se itu aʻafiaga, e ese mai ai - o le ipu o le lauti suamalie o le a aumaia ai le malosi ma le lelei o lagona. O le kulimi masani e le gata na oso ai le inisalini, ae aʻafia ai foi le tino cardiovascular, faʻateleina le fatu fatu - ae e le tupu lenei mea i le stevia, e lagona tutusa. Ou te le lagonaina foi se lagona faateleina o le matelaina po o le naunau mo cholati, o mea uma e lamolemole ma filemu. Ou te lei taumafai e fai ni meaʻai ma Milford, ae na fetaui lelei ia te aʻu i mea inu suamalie. (O lo o ou lafo i le ti, aua ou te le fiafia i le kofe.)

Tau:

Sa ou aveina lenei afifi mo le tusa o le 170-180 p. E taugata? Na ou iloa le tele o taunuuga o le taumafaina o le suka - e le na o le tau o le suamalie faapena, ae o le faatauina mulimuli ane o kulimi cellulite, vascular treatment (VVD), ma le fomai o le dentist i le taimi mulimuli. Afai e mafai ona filifili ni fiafiaga fiafia, ona tatau lea ona latou totogia i le lumanaʻi.

Faʻamatalaga:

  • Faʻamatalaga
  • Tofo fiafia
  • Sui le suka
  • Faʻapipiʻi faʻatasi ma le tufatufa
  • O lapisi e vave faʻavave i vai vevela
  • Taugofie le tau
  • Ou te leʻi maua ni aʻafiaga

Cons:

  • Faʻapipiʻi vaivai
  • Maualuga maualuga

Le iʻuga:

O se mea moni lava lea i le maualalo o le gaosi meaai, faʻapea foʻi ma i latou o loʻo mananao e faʻaititia le aofaʻi o suka latou te faʻaaogaina.

Ae ui i lea, e taua le manatuaina o le stevia o se mea uiga ese ma e le o tagata uma e fiafia i ai. Masalo ou te laki pe a ou taumafai, ae o isi e feanu. Ae ui i lea, sa ou manao e faataitai ia lau vevia moni, faapea foi ma le suka e faavae i luga mai i isi ituaiga - filifili le filifiliga e sili ona talafeagai.

Stevia: o le a le aoga mo?

O Stevia o se vao vavalalata o le aiga o Astrov. O lona uluai fanua tuʻufanua o Amerika i Saute ma Amerika Tutotonu. O aso nei ua tupu i le tele o atunuu. O oloa autu o le stevia vailaʻau faʻasaina o Saina, Thailand, Paraguay, Pasila, Uruguay, Taiuani ma Malaysia. E sili atu i le 150 ituaiga o nei laau toto, lea e sili ona lelei i laufanua eleele papaʻe.

O le tau o Crimea sa atoatoa mo le tuputupu aʻe o stevia. O le stevia Crimean e tupu i vaega o le mafaufau mama o le peninsula ma e le maualalo i ana meatotino i Amerika i Saute.

I le 1931, o chemists R. Lavieu ma M. Bridel na faʻapipiʻiina mea faapitoa mai laulaau o stevia - glycosides, lea e tuʻuina atu ai laulaau o le laau o se suamalie suamalie. O le suamalie stevia e sili atu lona suamalie nai lo le suka. I le faʻaaogaina o lenei mea uiga ese, e mafai ona e kukaina ai ni mea lelei suamalie. Mo se faʻataʻitaʻiga, atonu o le sukalati i stevia, sili atu le soifua maloloina nai lo le fusi.

O le vailaʻau o le stevia

Ina ia malamalama pe o le a, e taua le iloa o le vailaʻau kemikolo o laulava stevia. E lua glycosides e maua ai le suamalie o laʻau laau i le taimi e tasi: stevioside ma rebaudioside. E faasolosolo malie ona latou faaputuputu i laulaau o le laau i le taimi o le tuputupu ae ma maua ai se tofo suamalie mo le laau. O mea faʻamalolo o stevia e sili atu i le 50 meaʻai. Muamua, o vitamini ma minerale autu nei: Vitamin A, Vitamini E, Vitamin C, Vitamin PP, Vitamini o le vaega B, Phosphorus, Calcium, Magnesium, Potassium, Selenium, Silicon, Manganese, Cobalt, Zinc, Iron.

E aoga foi mo le tino o meaʻai ma le totoga, faatasi ai ma le malosi o le antihistamine, beta-carotene, o suauu taua, pectin ma flavonoids. O lau Stevia e aofia ai le 5 i le 10% stevioside. O lenei faʻamanuiaga e maua ai le maualuga o le suamalie 300-400 taimi e malosi ai nai lo le kulukose.

I le itu i tua, ei ai foi mea faapitoa e taʻua o saponins. Latou te tuʻuina atu Stevia anti-inflammatory ma faʻaleagaina aʻafiaga, fesoasoani e faʻamautuina le gaioiga o le manava ma le metabolism. Faʻatasi ai, e mafai ona e faʻaleleia le tulaga o le paʻu, o le stevia extract o se vaega o le tele o vailaʻau. E tatau ona faʻaaogaina ina ia ola lelei lauulu ma fao, ma foliga lelei ma lelei le paʻu.

Mea aoga o stevia

O selu ma meainu ma le stevia e iai sona tofo lelei. E le pei o le suka, e le foliga mai e faʻaleleia, ae e sili atu le umi. I le avea ai o se mea suamalie masani, o le stevia e sili atu ona aoga nai lo le fructose, sorbitol ma isi mea suamalie. E fautuaina mo le maʻisuka, aua e le faateleina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. E le gata i lea, o le a faʻaitiitia ai le naunau mo le suamalie.

E le pei o le suka ma isi mea suamalie, o le stevia extract e iai mea taua aoga:

  • O se fuainumera tele o vitamini, minerale, o suauu taua ma isi mea aoga e maua ai se aoga aoga i le tino,
  • E le faʻaumatia ona aoga aoga pe a vevela,
  • E mafai ona solo i le vai,
  • E le o aofia ai le glucose, e mafua ai le maʻisuka,
  • Fesoasoani i le maualalo o le toto suka ma le cholesterol,
  • E i ai sona aoga aoga i luga o le manava,
  • Faʻavasega le ate ma le paʻu,
  • Faamalosia puipui o toto toto
  • Fesoasoani e faʻamaonia le faʻamalosi toto,
  • E i ai sona aʻafiaga o le antimicrobial,
  • Fesoasoani e faʻataʻitaʻi le taligalu o Candida,
  • Fesoasoani e faʻamalosia le tele o puipuiga.

O mea faʻamalolo o le stevia e fesoasoani i le toe faʻafouina o le tino, faʻavasegaina o le vevela ma le puipuiga o le mucosa gastric. Stevia o se mea masani e sui ai le suka. E le gata i lea, i le avea ai o se mea suamalie masani, e faʻaitiitia ai le manaʻoga mo laʻau suamalie.

O mea aoga o le stevia e teuina pe fou poʻo se faʻasologa. O nisi o stevia e faaopoopo i le lauti o le a faʻatau atu ia te ia se mea suamalie ma faia ai le inu malosi. O le isi mea aoga o le suka e suitulaga i le stevia o lona maualalo o le kalori. 100 kalama o le oloa e na o le 18 kilokalo.

Le leaga o le faʻaaogaina o stevia

Ina ia malamalama pe o le a le stevia, e aoga le mafaufau e le gata o mea aoga, ae faʻapea foʻi ma foliga o lona faʻaogaina. E oo lava i tagata maloloina e tatau ona faasolosolo malie i le meaai. E pei lava o isi oloa, o le stevia e iai ona faʻailogaina ma aʻafiaga itu:

  • I se tulaga e le masani ai, e ono afaina ai se tali,
  • Faʻaitiitia le mamafa o le toto (e tatau ona faʻaoga faʻamaonia ma le faʻaeteete)
  • Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e tatau ona manatuaina o le stevia e faʻaitiitia ai le suka o le toto,
  • E le mafai ona faʻaopoopoina le stevia ma le susu atoa (e mafai ona mafua ai le manava).

O i latou e faʻaaogaina le stevia e avea o se mea suamalie e tatau ona mafaufau i togafitiga faafomaʻi. Ma le faʻaeteete, e aoga le faʻaaogaina o se mea suamalie pe afai oi ai:

  • O faʻalavelave faʻaogafiti poʻo faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi,
  • O nisi faaletonu o le tino
  • Maʻi toto faʻafuaseʻi
  • Maʻi faʻafuaseʻi o le faʻalavelave faʻaleleia,
  • Agavaʻa i allergies.

O le maʻitaga ma ao faagasolo le lactation, stevia ma oloa e faavae i luga e tatau ona amatalia i le lapataiga. E taua le manatuaina o le stevia ma le suamalie mai ia te ia ei ai lona uiga oona oona. Ae i le faʻamaoni, e le o se mea e iloagofie ai.

Cook Stevia Ave i le Fale

Ina ia saunia le vaega, e te manaʻomia lau lau o le laau ma vodka lelei. O laulaau e sasaa mai i pusa tioata ma sasaa i vodka. Aso faʻamalosia, faamama. Lafoaʻi laʻau. O le faʻafefeteina o le faʻafefeteina ua sasaaina i totonu o se pusa tioata mamā ma tuʻu i totonu o le vai vai taele e aveese ai le ava malosi. E le mafai ona e faʻapupulaina! O le susu susu e teuina i le pusaaisa mo le silia ma le tolu masina.

E mafai ona faʻaaogaina le Stevia e aunoa ma le suka i le tapenaga o mea inu poʻo lalo o le mamafa. E tasi le sipuni sipuni o le fusi e faaopoopo i se ipu vai ma ave faatolu i le aso.

Stevia infusion mo le kuka

O le fusi e tusa ai ma lenei fua e faʻaaogaina e avea o se suka masani e suitulaga i le lauti poʻo le kofe, faʻapea foʻi ma le sauniuniga o mea faʻafiafia.

100 g o lālā matutu o loʻo tuʻuina i totonu o se taga gau ma sasaa le 1 lita o vai ua tunu, tuʻu mo le 1 le aso poʻo le vevela mo le 45-50 minute. Liligi le afaina i totonu o se isi pesini, ma toe faaopoopo le 0.5 l o le vai i laulaau ma faʻafeu mo le tusa ma le 50 minute. O le a avea lenei ma faʻasalaga lona lua tatou te faʻafefiloi ma le muamua. Faʻasusu le faʻafefiloi o meaʻai ma faʻaaoga nai lo le suka.

Koriko ma stevia

  • Fuga - 2 ipu
  • Faʻatauga o stevia - 1 tsp.
  • Suauu - 50 g
  • Milu - 1/2 ipu
  • Egg - 1 pc.
  • Soda
  • Suamalie

Faʻafefiu le susu ma le supvia infusion, faʻaopoopo mea totoe ma kuka le paluga. Lili le paluga, tipi i liʻo ma tao i totonu o le ogaumu i le vevela i le 180-200 tikeri.

Vaega o le faʻaaoga mo le maʻisuka

Milford Suss, o se sui Siamani e suitulaga, e maua i le laulau ma le vai. Afai e mafai ona maua ni laupepa i le tele o mea gaosia, e le o kamupani uma e maua mai suamalie suamalie.

O lenei fomu e faigofie i le mafai ona faʻaopopoina i taimi o kuka, ae e faigata tele ona fuafua le metotia manaomia. O loʻo tuʻuina nei maʻa i totonu o pusa palasitika, e matua faigofie lava le faʻatusatusaina o le tui: i le tasi kiliki, 1 le papalama e aliali mai.

Ua faʻamaonia le maualuga o le suamalie o Milford Suss. O loʻo faʻatupulaia le oloa e faʻatatau i uiga o le tino o le maʻisuka. O gaosiga o gaosiga e tausisia tulafono a Europa, o le oloa e maua ai - tulaga masani o taumafa.

E le faateleina le taua o le kulukose, ae mafai e gasegase ona gafatia e inu se ipu sua suamalie pe 'ai se fasi keke malie.

O le tofo o le oloa e manaia, e tutusa ma le suka masani pe a mafai ai. 1 le papaitusi e tutusa ma se fasi suka gaʻo, 1 lepp. vai sui - 4 tbsp. l suka. O pusa taʻitasi o loʻo i ai faʻasologa o aso ma fautuaga mo le faʻaaogaina.

E faaopoopo i mea aoga, o le suamalie Milford e aofia ai vitamini eseese. E tusa ai ma iloiloga a fomaʻi, o le masani ona faʻaaogaina le suamalie o Milford, faʻateleina le faʻamaʻi, o le mamafa i luga o le pancreas o loʻo faʻaitiitia, o le tino, o le ate ma fatuga e masani ai.

Classic Milford Suss

Milford o se mea suamalie lona lua. E maua mai i le faʻafefiloi o le saccharin ma le sodium cyclamate. Cyclamic acid salts sweet taste sweet, ae i le tele o aofaiga ei ai sona aafiaga matautia.

Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

Faʻatasi ma le saccher e faʻaaogaina e faʻasaʻo ai le tofo vali o le vaega mulimuli. Saccharin e le o gauaiina e le tino, faatasi ai ma le maualuga e faateleina ai le maualuga o le kulukose.

I le vaitau o le 60, na maua ai o le faʻaaogaina o le suamalie Milford e aofia ai le cyclamate e fesoasoani i le atinaʻeina o tumutumu oona, o le mea lea e faasaina ai lenei vailaau i nisi o atunuu. O le maualuga o aso taitasi o le cyclamate o le 11 mg i le 1 kilokalama o le mamafa, saccharin 5 mg i le 1 kg o le mamafa.

O le fua o vaega taua i Milford e ese. E tatau ona e suʻesuʻe ma le totoʻa le mea o loʻo i ai - o le filifiliga sili lava o le fua o le cyclamate ma le sagranarin 10: 1. Ole fualaau faasaina e le oona, e manaia tele. O faʻamatalaga o kalori o le oloa e 20 kcal mo le 100 g i le pepa. O le fuainumera faʻamamafa o le 0, e leai ni GMOs.

E taua le mulimuli i se faʻamatalaga manino. O le masani i aso uma e le sili atu i le 29 ml o se vai sui.

Milford Suess Aspartame

O le suamalie e aofia ai aspartame ma vaega o ausilali. Sweetener Milford aspartame e 150 taimi sili ona suamalie nai lo suka. O le tino e vave ona gaʻo, faʻafefiloi i le ate, faʻamalosi e fatugaʻo.

O le oloa e maualuga-kalori (400 kcal mo le 100 g). Faatasi ai ma le faʻagasologa o le faʻaaogaina, ulu o le ulu, siʻomaga, faʻamaʻi maʻi.

E ui lava o tusitala aloaia e fai mai e le afaina le vaega, o le au atamamai tutoatasi ua fautuaina le faafeagai. Faʻataʻitaʻi e fomaʻi se aafiaga le lelei i le gaioiga o le ate ma fatuga. O le tele o iloiloga ole maʻi mo Milford Suss Aspartame e le lelei foi.

Milford ma Inulin

E ui o lenei ituaiga o suamalie o Milford e le aoga tele, ae sili atu ona lelei nai lo le filifiliga muamua.

E aofia ai inulin ma sucralose, se suauu suamalie.

Suclarose e maua e ala i le chlorinating sugar, tofo e pei o le suka faamamaina masani. Ua taofia le matelaina, fesoasoani e tausia le mamafa i lalo o le puleaina.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

Inulin o se mea masani e maua i le tele o laau. e afaina ai le galuega o le gastrointestinal tract, ona o se meaola masani.

Milf stevia

Le tele o mea suamalie ua sili ona fiafia i ai. O le tuufaatasiga e aofia ai se suauu suavai masani.

E mafai ona faʻaaoga fualaau o le Stevia laau mo le maʻisuka e aunoa ma le faʻasaina. Pau lava le faʻasalaga i lona faʻaogaina o le le faʻamaoni.

O le laau e lelei mo nifo ma isi faafitauli faʻalesoifua maloloina. E le afaina ai le mamafa, talu ai o le kalori content of the tablet is 0.1 kcal.

Stevia Milford e 15 taimi e sili atu le suamalie nai lo le suka atoatoa.I nisi o atunuu (Amerika, Kanata), o lenei vailaʻau ua taʻua o se meaʻai faaopoopo, ae le o se mea manogi.

Contraindications

E ui lava i le tele o faamanuiaga, ei ai ni faʻasalaga mo le ave o le suamalie Milford:

  • susu
  • afaina ai
  • toe le manuia
  • maʻitaga: pe a fegalegaleai ma le afa, o siama o le gastrointestinal tract ua avea ma metabolites teratogenic e afaina tele ai le atinaʻeina o le fetus, e ono afaina,
  • mea tutusa o le ava malosi,
  • tamaiti ma matutua.

O le mea lea, o le suamalie Milford o se tasi o tagata lauiloa, ua leva ona i ai a latou tagata fiafia. E mafai ona e filifilia le oloa talafeagai mai le laina atoa. E faigofie tele i le maʻisuka ona faʻafeiloaʻi se meaai malosi.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

Stevia o le suka e suia. Faʻaaoga mai ai pe faʻaleagaina? E faʻapefea ona le momoe pe a oti? Na ou mauaina le tali i lenei fesili i se tamai fagu ma le stevia

I loʻu olaga atoa, mai loʻu laitiiti, sa avea aʻu ma manukac sugar: na natia mai ia te au keke kuki i luga o le fata pito i luga o le kapeneta, aua e le mafai ona faaaoga le diathesis, ae sa ou mauaina lava e ala i le manogi. I lena taimi, sa fai laʻu miti - ia lokaina i totonu o se fale lole i le leva o le po, ma le le iloa e leiloa i le va o fata, uh, ona ou sau, talitonu mai ia te au! I afiafi na ou taoto ai i le moega i ni miti suamalie e uiga i mea o le a ou iloa i le mea muamua ma pe o le a le tele. I tausaga ua mavae, ao avea au ma se talavou ma faatupulaia loʻu faiʻai i le kulukose, sa amata ona ou fesili ifo ia te au lava: pe o le a ou suia loʻu naunau mo lauusiusi pe a ou avea ma se tagata matua ma tutoatasi, pe a totogi aʻu ma e mafai ona ou faatauina soo se mea ou te manao i ai, aua e mafai e loʻu tina ona pulea lelei o ia lava, ma i le taimi lava e tasi, na musuia aʻu e faapea, o nifo, foliga ma le manava na faaleagaina mai le suamalie. Po o le a lava - ia togafitia se vaisu o le olaga atoa na foliga mai e le moni ia te au, ma o le mea lea o loo tauivi pea le nifo fiafia ia te aʻu aua o le matua matua, o le na taumafai i nisi taimi e pulea o ia, sa le mafai ona leiloa i totonu o le fale lole .

Po o le a lava le auala ou te taumafai e faʻagalo ai le i ai o le aisakulimi, tafele ma sukalati, latou te faamanatuina aʻu lava ia i le malosi malosi, e aoga le alu i le faleoloa mo se mea aoga ma e le o se mea lelei. E tusa ma le afa tausaga talu ai, o le saofafai i le isi taumafataga, na ou oʻo ai i se faʻalavelave faʻaleagaina i totonu o le lua vaiaso na faʻatapulaʻa laʻu meaai, na ou faʻatauina le fola o se fale koko sukalati, lea na ou 'ai mo se taimi umi, i le toilalo.

I le iloaina o le faanatinati faafuasei e sili atu ona leaga ia te aʻu, a o fuafuaina se isi taumafataga, sa ou filifili e le faia le mea sese e tasi ma e sili ona ou manao e fai se togafitiga e mafai ona suitulaga ia te au i le suamalie ma faalavelave mai osofaiga i le faleoloa e saili mea ou te mafaia e 'ai le meaʻai pe a maeʻa le taumafataga.

O lenei taumafanafana na ou maua ai se avanoa e taumafai ai 4 Iomalto diet jams, suamalie, ae i le taimi lava e tasi e matua maualalo ai le kalori mea: fualaau, cherry, orange ma apricot, faatasi ai ma nei mea na ou masani ai ma stevia, o se suamalie masani, na amata. o le a le masani ai le tofo o le mea itiiti lea o mea leaga, ae ui i lea, o se fagu o le stevia o le a mafai ona faʻamalamalamaina soʻo se meaʻai. O lea, na ou maua ai Stevia mai Leovit ma Milford, ma filifili ai o le tasi o ia mea o le a sili atu ona manuia. Ma o lea na i ai. O le aso o le a ou talanoa ai e uiga i le siamani Siamani, lea na ou tuua ai se lagona sili atu ona lelei.

Netiga Oloa: 6.2g

Numera o fualaau: 100

Gaosi: Siamani, "Milford"

FAAMATALAGA O FAAMATALAGA

O le afifiina o Milford e laitiiti ma e matua le mafaamatalaina, pe a filifilia sahzams i luga o le fata mo le taimi muamua, mo se taimi umi na ou tilotilo ai i oʻu mata mo pusa avanoa uma na maua i Stevia ma Milford mulimuli. O mea uma lava e faʻapipiʻi faigofie: i lalo ole palasitika i luga o se kata pepa o loʻo faʻaalia ai faamatalaga uma e uiga i lenei oloa.

O se fagu paʻu e le mafai ona faʻaaogaina palasitika, o maʻa o loʻo i ai e foliga mai o se mea e sili ona faʻailoa. O le aso o le gaosiga ma le aso e muta ai ua faʻaaoga i le pito i luga. O le pito i luga o le vaega o se faamau - o le faletupe o se masini faigofie, e ui lava ou te lei malamalama i ai i le taimi lava lea ma toetoe lava a gau

O se vaega o lenei masini e vaaia mai le pito i lalo. E le aoga i le taimi muamua na ou tosoina le laulaufaiva, ma faapipiiina i le tasi itu, ona sosoo ai lea ma le isi itu - o le faletupe na le manao e tuuina atu fualaau. O lea na ou tau ai ma ia, seia oo ina ou manatu e liliu i lalo, pe o le itu i lalo, o mataitusi i luga o le afifi na fautuaina mai o loo ou faia se mea sese

Afai e te taomi se ki tele ile va i le va o le laulaufaiva ma le masini, e pau le papa. I le ata o loʻo i lalo o loʻo i ai se laulau, ae e le mafai ona e iloa lenei micro-uili.

E foliga mai o le fagu e laitiiti tele (aemaise lava pe a faʻatusatusa i le Leovit), ona o le numera o vailaʻau stevia, e ui i lea, e le o se kuata e tumu i le afifi fou.

BJU, TUPE MAUA

Calories 100 g Milford - 192 kcal

Faʻafiafia ile kalori o le 1 papalama - 0.01 kcal

Fat: 0.02 g mo le 100 g

Carbohydrates: 47.5 g mo le 100 g

FAAMATALAGA

O tagata e gaosiga e pei o le igoa o le "Sour Cream" ma o loʻo i ai meaʻai fualaʻau, suauu ma paʻepaʻe mai le taualuga, o se mea faapena na tupu i lenei taimi. O le tuufaatasiga o nei fualaau e le o se vaega e tasi, e ui o le lisi atoa o mea e oʻo mai e laiti:

Lactose, stevia glycoside, acidity regulator sodium bicarbonate, acidity regulator sodium citrate, separator: masima magnesium o gaʻo gaʻo gaʻo

Talu ai o loʻo matou talanoa e uiga i le tuufaatasiga, o le a ou talanoa faʻapuupuu i le aoga ma le afaina o vaega taitasi o loʻo aofia ai i nei papa ma, ioe, o le a ou amata i le masiofo a le pati

calories: 18 kcal mo le 100 g

Stevia - o le sahzam masani, lea e fautuaina muamua mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka

O se vao masani e oʻo i le maualuga o le mita. O Initia Initia o le itu o Guarani na faaopoopo atu ai lanu meli o lenei laau i meainu i aso anamua, ma na aoaoina e le lalolagi le i ai o le stevia i le amataga o le seneturi mulimuli.

Stevia o se laau matagofie e oʻo i le mita maualuga ma e aofia ai le tele o meaʻai.

O le tuufaatasiga o laau afu e aofia ai le tele o mea aoga aoga ma vitamini masani. E faaopoopo atu i vaega suamalie, o le stevia e mauoa i mea e taua tele i le tino, e aofia ai:

  • Ole suāsusu taua
  • Tannins
  • Vitamini o vaega E, B, D, C, P,
  • Omea, copper, potassium, phosphorus, calcium, zinc,
  • Amino acids
  • Selenika, magnesium, siliki, cobalt, chromium,

Faatasi ai ma se tuufaatasiga tele ma le manaia tele, 100 kalama o le stevia e na o le 18 calories. O lenei mea e itiiti ifo nai lo le kapisi poo strawberries, o meaai aupito sili ona taumafa e iloa mo a latou mea maualalo le kalori.

Le aoga o le lactose 15.7 kJ

O le sodium bicarbonate o le isi igoa mo le gaosi susu. E le afaina ai le tino, ei ai le meatotino o le faʻaitiitia o le eletise. Ole fua ole aso ole sodium bicarbonate, inu ile 1 taimi e le tatau ona silia ma le 25 mg

Ae mo i latou e faʻaaogaina le stevia ina ia faʻaitiitia ai le kalori o le 'ai o ipu, o lenei oloa o le a le afaina ai, talu ai e le mafua ai ona oso i insulin i le toto ma e le afaina ai aʻafiaga pe afai e le faʻaleagaina.

Lactose o loʻo i ai i totonu o meaʻai susu ma, ioe, i le suauu masani i le susu. E masani ona taʻua le lactose o le suka suka.

O se vaega e le afaina i tagata, peitaʻi, vave tuʻuina i lalo faasaina faʻaaogaina o lenei mea suamalie mo tagata e maua i le lactose inlerance.

O lenei suka e mafai ona faateleina le faasinoupu o le inisalini (AI) i totonu o le toto, ae o lenei aafiaga e sili atu le maualalo nai lo le inuina o se ipu susu:

O suʻesuʻega na faʻaalia ai le susu, cheese cheese, products ferryed products, ie. kefir, susu susu, yogurt, yogurt, kulimi oona ma isi lava (cheese exception: AI = 45), mafua ai le sili atu o le inisalini tali nai lo le lactose ua faʻamamaina i le vai.

O le susu o le susu - e maualalo ai le manava o le manava, o nei laupepa o loʻo i ai i se aofaiga le taua lea e mafai ona le amanaiaina e ala i le faʻasaʻo.

Faʻaopoopoga E331 e le afaina. O le sodium citrate e masani ona faʻaaogaina e fai ma vailaau mo togafitiga o cystitis, faʻamautinoaga toto. E fesoasoani i le faʻaitiitia o le manava ma aafiaga o se osofaiga.

I le avea ai ma aʻafiaga o vailaʻau faʻataʻatitia i luga o le sodium citrate e taʻu mai ai: faʻateleina le toto maualuga, faʻaitiitia le fiaai, afu, tiga i totonu o le manava, vomiting. Ae i meaai, o le sodium citrate e faʻaaoga i gaʻo maualalo ifo nai lo fualaau faasaina. E le gata i lea, e leai lava se mea moni e faapea o le faʻaopoopoga E331 na afaina ai le ola maloloina o se tagata e toʻatasi. E faavae i lenei mea, e mafai ona tatou manatu o le faaopoopoina o le E331 (sodium citrate) i se tulaga talafeagai e le afaina i le soifua maloloina o le tagata.

O le sodium citrates, o se taʻiala, o se vaega o soʻo se meainu suamalie, faapea foʻi ma meainu e iai le tofo o le lime poʻo lemoni. E-additive E331 o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o paluga, moli, paʻumala, togafiti faʻamalosi, meaai pepe, yoghurts ma susu susu. I le gaosiga o susu, e faʻaaogaina e gaosia ai susu poʻo susu susu, faʻapea foʻi ma susu gaosi, o le gaosiga e manaʻomia ai le faʻaalu umi o le susu.

Faʻaopoopoga E331 o loʻo aofia i totonu o le lisi o meaʻai faaopoopo ua faʻatagaina mo le faʻaaogaina i le alalafaga taumafa i Rusia ma Iukureini.

MAUA MAUA MAI MAI ACIDS FATTY

Seta masnesium o gaʻo gaʻo, E470b - emulsifiers ma stabilizers.

E masani ona faʻaaogaina e le alalaʻau taumafa saltsium salts o gaʻo gaʻo ina ia faʻaleleia atili ai le tafega o meaola o meaola. O mea nei e masani lava o mea taumafa e pei o le falaoamata o ituaiga ma ituaiga eseese, suauu paʻu, tao tao, susu ma susu, ma sili atu.

Faʻaaogaina ma le faʻaogaina le faʻaoʻoina o meaai E470b Sisisisisini salts o gaʻo gaʻo e avea o se mea vavalalata e faʻafaigofie ai le faʻaogaina o laupepa i le faagasologa o le taomi.

O le meaʻai o le meaʻai meaai E470b Setsisnesium salts o gaʻo gaʻo mo le soifua maloloina o le tagata e leʻi faʻamaoniaina i le taimi nei, o le mea lea, e le faasaina le faʻaaogaina o lenei faʻaopoopoga i le tele o atunuu o le lalolagi, e aofia ai Rusia. Ae ui i lea, o le faʻaogaina o le E470b e tapulaa.

TAITAI ASO

0.26 pauna i le 1 kilokalama o le mamafa o tagata

O le mea lea, e faavae i luga o le 60 kilokalama o le mamafa, pe a ma le 15.5 pauna i aso taitasi, e tele lava. E lua papamaa e lava mo aʻu mo le tasi le mika i le 300 ml. E fesuiai e aunoa ma se tiga mo aʻu lava e mafai ona ou inu i le 7 muka i le aso. lea ou te le faia.

Ua faʻamautinoa mai e le kamupanī ia i matou

1 papalama o Stevia Milfrd e tutusa ma le 1 le suka i le suamalie (tusa ma le 4.4 g).

100 pusa e tutusa ma suamalie 440 gr. suka

E tusa ai ma oʻu lava lagona, pe afai ei ai se mea pepelo, ae le o le tele. E lua papamaa e lava mo aʻu e tuʻu ese ai le tofo o le kofe i le taeao.

E faapena foi ia te au tupe faʻaalu lenei fagu 100 pusa e le tele. Mafaufau i aʻu masaniga, ua lava laʻu pusa mo ipu e 50, ma i loʻu tulaga ua tusa ma le tai masina masina le kofe pe a ou i ai i se meaai ma lua masina i se taimi masani.

DESCRIPTION OF TABLETS

O maʻa e matua laiti lava e foliga mai o se tamaʻi tamaititi e foliga mai o se tagata moni e faʻatusatusa i ai. I le faʻamuamua, e le mamafa tele, afai e te aveina ma oe, o le fesili e tumau pea e uiga i le maualuga o loʻo i totonu o le taga.

O laumei e lamolemole i itu uma, e le oi ai le gaosiga o le gaosiga ma le tufatufaina.

Le tofo Ou te lei faataitaiina lava ia maa, ae pe a faaopoopo i mea inu vevela, ae talu ai e tusa ma le tofo, e tatau ona ou matauina se tulaga ese o stevia. E le mafai ona ou faavasegaina i le 100%, ae o loo i ai sina oona i le mulimuli, ma o le tofo o Stevia lava ia e foliga mai e nofo i le gutu mo se taimi umi. E le o se mea manaia tele, ae o le mea moni lava mo le tofo a Milford ou te avatu ia te ia. 5. Faatusatusa i le Levit Russian-made stevia, e toetoe lava a leai se stevia, e le itiiti ifo ma le fa taimi. Ioe, ioe, e lagona, ae pe a faatusatusa i Leovit , ona ou fautuaina ai lea o le faatauina o Milford!

Pe a paʻu i totonu o le vai, ona amata ai lea o le fatu ma le pulu, e manino lava, o lenei faagasologa e mafua mai i le i ai o le citrate ma le sodium bicarbonate. O le faʻafitauli e tupu i se taimi puupuu, afai e te oso i totonu o se ipu malamalama ma se sipuni, o lona uiga masani e ave le 10-15 sekone.

I le ata o loʻo i luga, ua ou soloia papa maʻa i le vai ma e mafai ona iloa mai se mea e ese mai i le malamalama, ae na o se ipu kofe, e lua ni kulimi laiti e matua lauiloa - felafolafoaʻi solo ma faʻamaʻapee pepa papa Stevia.

Lapataiga

Ina ia le gata ina lelei, ae ia maua foi le mafanafana, ou te fautuaina le matauina o aso taitasi ae le o le faʻaaogaina ia Stevia. E le mafai ona ou fai atu pe o le a le mea tonu na tali mai ai loʻu tino, ae i le amataga lava o le meaai i le taeao sa ou lagona le leaga - e leai se vaivaiga po o se isi lava faailoga, na o le tigaina tele na mafua ai ona ou nofo i le fale. Masalo o se ipu telefefe na inu i luga o se manava leai se po i le po, ma atonu na aʻafia ai aʻu na ou faaopoopoina e tusa ma le tolu fualaau o Stevia i le kofe (e ui lava e le sili atu le tele o laasaga o aso taitasi), ae le o muamua, leai se mea na tupu ia te aʻu talu mai lena taimi. O le mea lea, o laʻu fautuaga o le tulaga lea e sili atu ona lelei le taʻalo lelei ma faʻaaoga le stevia i luga o se manava gaogao, ae pe a maeʻa foʻi.

TOTAL

O lenei mea suamalie ua mautinoa le fautuaina. E sili atu ona totogi sina mea itiiti, aua a oʻo mai i lou soifua maloloina, ona mulimuli atu lea o togafitiga e sili atu le tau nai lo le taimi faʻapitoa.

Afai tatou te talanoa e uiga i le tofo, pe afai ou te faatusatusaina na o le suka masani, o le a na o le 4 fua o le vanvia Milford e maua ai, ae e ese le tuuaia o Stevia mo le tofo o le stevia ma o lea ou te tuuina atu ai le 5, ona ua i ai laʻu mea e faatusatusa i le lona lua O mea suamalie ua ou tofo, e na o le tofoina ina ia tuu i le kofe mo oʻu fatu loto.

Ae o le mea lautele, o nei mea suamalie na fesoasoani tele ia te au, i le tolu vaiaso o se taumafa malosi i Buckwheat, na mafai ona ou leiloa sina sili atu nai lo le 6 kilokalama. Ou te talitonu o le suka na suitulaga foi na fesoasoani ia te au i le tele o mea, lea na fesoasoani ia te aʻu ou te le alu ai i nati.

E mafai ona e faitauina faʻamatalaga o le taumafataga a Buckwheat i se foliga o se ata tusi i totonu o MY MYVEST.

Tuʻu atu i ou sulugatiti ma lou ola maloloina lelei, ae ou te faʻamoemoe ou te vaʻai ia oe i isi aʻu iloiloga.

O faʻamanuiaga ma faʻamaʻaloga o le lole

Talu ai o loʻo tatou talanoa e uiga i mea lelei, e tatau ona tatou suesueina ona aoga ma leaga.

O le mea pito sili ona aoga o le sukalati pouliuli e 70% pe sili atu pi pi. I totonu, e le pei o isi ituaiga o mea suamalie, o loʻo i ai le maualuga o le suka, o meaʻai faaopoopo, o vailaʻau ma isi mea.

E i ai se faʻamaufaʻailoga maualalo, lea e taua tele mo le maʻisuka.

O lea la, o le a le lelei o meatotino o suti?

  1. O le suamalie e aofia ai fatu pi, ma oi latou, i le itu, o loʻo i ai se fuainumera tele o mea manogi e taʻua o polyphenols, o loʻo i ai se faʻamaoniga lelei i le cardiovascular system ma faʻaleleia le tafe toto i vaega uma o le tino.
  2. E itiiti ifo le caloric nai lo se mea suamalie ma ni ituaiga mea faaopoopo.
  3. Bioflavonoids o se vaega o togafitiga sili ona fiafia i ai tagata uma - o mea ia e faʻaitiitia ai le mafai ona gafatia o vaʻa uma, lo latou vaivai, lea e sili ona taua mo tagata gasegase ei ai le atherosclerosis.
  4. O fualaau o le digeseti otaota e fesoasoani i le fausia o lipoproteins maualuga, lea o le anti-atherogenic, o lona uiga, puipuia le atiaʻe o le atherosclerosis ma mafai ona maua ai le excretion o le cholesterol leaga.
  5. E taua tele le faʻaaogaina o sukalati koko, talu ai ona o lona faʻaaogaina faʻatau i tamai atopaʻu e fesoasoani e faʻaitiitia ai le maualuga o le toto, lea e taua mo tagata e mafatia i le maualuga o le toto.
  6. O mea lelei oona o loʻo i ai ni uʻamea uʻamea. O lenei meatotino e tatau ona amanaia mo tagata e leai ni mea e maua mai i le gasegase o le anemia e mafua mai i le gasegase faaumiumi o le toto pe i le vaomatua, i le leai o se punavai autu o le uʻamea i meaʻai - aano o manu.
  7. O le sukalati lanu e fesoasoani e faʻaitiitia ai le faʻamalosia o le inisalini (poʻo le teteʻe), lea e matauina i le ituaiga lona lua o le maʻisuka. O lenei aafiaga e faasolosolo malie lava ona toefuatai mai le lagona o le tino i le hormone o le pancreas, lea e taua tele.
  8. Ina ia faʻaleleia le gaioiga, e sili ona lelei le 'ai o se koko koko koko, aua o se punavai taua o le kulukose mo le faiʻai ma faʻapipiʻiina i le okesene.
  9. O le mea taumafa e aofia ai le tele o porotini, o lea e matua faamalieina.
  10. E fesoasoani i le faʻaleleia o le gafatia galue, faʻaleleia lagona ma fesoa- soani e foia le atuatuvale.
  11. O le tuufaatasiga o sukalati vevela e aofia ai le vatechin, lea ei ai mea e faʻaleagaina ai, puipuia o tatou tino mai faʻataʻitaʻiga o le faʻamalolo o le faʻamalolo.

I le faʻaopopo atu i mea uma o loʻo taua i luga o mea e sili ona lelei o sukalati, e aumaia ai le tele o faʻalavelave:

  • e fesoasoani i le aveesea o le vai mai le tino ona o le kulukose, o lona uiga o le faamalolo,
  • O le masani ai ma le faʻaaogaina tele o lea mea e mafua ai le faʻaalia o se faʻafitauli le lelei e pei o le fausiaina,
  • Ona o le maualuga o mea o meaʻai gaʻo ma proteins, sukalati malulu, e pei lava o isi, e mafai ona taʻitaʻia ai le mamafa o le mamafa o le tino,

E tele tagata na lipotia mai o ni mea e afaina ai koko.

Sugar free dessert

O le tofo o le vailaʻau e aunoa ma le suka e toetoe lava tutusa ma le masani, sei vagana ai le iai o nisi o mea lelei e maua ai le suka.


E pei ona taua i le vaega muamua, ua fautuaina e faaaoga e le maʻisuka sea meaʻai, pei o le lole ma se mea suamalie.

Ae afai o le sini autū o le leiloa o le mamafa, o le mea lea, atonu e le mafai ona ausia ni taunuuga lelei, aua o le kalori mea o le sukalati ma mea suamalie e le ese tele mai i le kalori o mea e masani ai aganuʻu masani.

I lenei oloa, pei o isi mea uma, o loʻo i ai faʻamanuiaga ma faʻaleagaina. O ona faamanuiaga o loʻo i lalo:

  1. O le sukalati e leai se suka e faatagaina mo tagata e maua i le maʻisuka.
  2. E i ai sona faʻamaufaʻailoga maualalo, o lona uiga e faʻagesegese lemu ma faʻagesegese ona faʻaleleia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.
  3. E itiiti ifo le caloric nai lo le sukalati masani.

O le sukalati ma le suamalie e afaina i lea mea:

  • e maua ai se taufaasese uiga ese oo tatou tino, o totoga uma ma masini e faamoemoeina le faateleina o le toto toto, maua ai ni molukula fou, ae e le tupu,
  • talu ai o le tuufaatasiga o na sukalati e aofia ai mea manogi ma suamalie, e le tatau ona galo ia i latou e le o taimi uma e aafia ai o tatou tino, ma o le tele o le faaaogaina e mafai ona le lelei mo i tatou.


O mea suamalie e pei ole isomalt, maltitol, fructose, stevia poʻo stevioside e faʻaaogaina i le gaosiga o suauu.

E eseese ituaiga o sukalati e leai ni meaai e mafai ona saunia i le fale. A uma mea uma, o se mea matagofie matagofie o soʻo se mea taumafa fale.

O fualaau sili ona lauiloa o fualaau suamalie o:

  1. Mo le kukaina, o le ae manaʻomia le susu susu, sukalati pouliuli (a itiiti ifo i le 70 pasene) ma soʻo se mea manogi. E tatau ona sasaa le kulimi i totonu o soʻo se pusa e faigofie mo le kukaina, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se ulo poʻo se laʻau. Ona tapenaina lea susu. Pe a aumaia i se mea e fufulu ai, e tatau ona vaevaeina se paʻu o sukalati lanumoana i ni fasi vaega laiti ma eleele i totonu o se mea e tuʻuina atu i vaega laiti. A maeʻa, ona faaopoopo lea o sukalati i le susu susu ma le suamalie ua filifilia, ua faʻafefiloi i totonu o se atigipusa ma sasaina sina pulu ma se fulu.
  2. E mafai ona e kukaina se meaʻai lelei ma maloloina lelei sukalati - o se mea taua tele mo i latou o loʻo mananaʻo e aveesea le mamafa. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona i ai koko koko, tasi moa moa, naʻo le isu mai le meaʻai, salu susu susu ma se mea suamalie e te fiafia i ai. I totonu o se koneteina mo le kukaina, faʻafefiloi le susu susu ma le moa moa faʻatasi ai ma se mea faʻaleleia poʻo se mea faʻapipiʻi seia oʻo ina maua se paluga tutusa. Ona faaopoopo lea o le paʻu paʻu ma le suauu i lenei paluga ma toe sasaina. O le taunuuga o le masini e tatau ona liligi i totonu o siaki faʻapitoa ma faʻapipiʻi i totonu o le pusaaisa mo le itiiti ifo ma le 4 itula, e maua ai lole matagofie.

E tele kamupani o loʻo aafia i le gaosia o sukalati e leai ni suka, o le sili ona lauiloa o Arlon, Rot Front, Pobeda, Nomu.

O le kamupani mulimuli mai e maua ai sukalati vevela, ae o lona tau e tele - e tusa ma le 250 rubles i le 100-150 kalama. E ui o le "Manumalo" e tau e tusa ma le 120 rubles mo le 100 kalama o le gaosiga.

O faʻamanuiaga ma faʻamaʻaloga o le fructose o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Tuua Lau Faamatalaga