Eseesega o Flemoklav Solutab mai Flemoxin Solutab

Fesili # 44249 01/23/2016 16:50 Tamaitai 27 tausaga

sili atu nai lo analogues uma ma vave. Pe moni lenei pe naʻo tala?flemoxin, o le tamaititi e 4 tausaga. Taʻu mai ia te aʻu faʻamolemole, pe mafai ona ou suia i le moli? E tele naua iloiloga solitabflemoxin Le afiafi lelei Pediatric appointed Fesili:

O tagata faigaluega uma o falemaʻi ua malamalama lelei i le taua o le autu o togafitiga o tagata lautele-maua mai i luga ma le maualalo o faʻamaʻi pipisi o le gasegase e oʻo i le oʻo mai o le taumalulu-taumalulu. O le mea moni, pei o isi mataupu tutusa, e naʻo se fomaʻi, faʻamaonia togafitiga, e mafai ona faia se filifiliga e fiafia ai le tasi pe o le isi antibacterial drug. Ae ui i lea, o se tagata e seasea mauaina e le manao e toe maua ni fefaʻatauaʻiga faʻapitoa o vailaau mo togafitiga pe a faʻatau se vailaʻau. I le uma, o loʻo matou talanoa e uiga i se filifiliga ogaoga - o le filifiliga o se vailaau faʻamaʻi. Ma e tatau i le fomaʻi ona mafai ona faʻamatala manino atu i le tagata faʻatau pe aisea ua fautuaina ai lenei vailaau maʻoti mo le togafitiga o lona maʻi, ma faamanatu ia te ia pe faapefea ona ia faia saʻo ina ia mafai ai ona ausia taunuuga manaomia.

Pe a faʻamaonia mai meaola

E tusa ai ma fuainumera o le lalolagi, o le tele o vailaau faʻamaʻi i luga o se mea faʻapitonuʻu ua faʻataʻitaʻiina mo purull pathology o organs ENT. O igoa o nei faamai ua lauiloa i tagata uma. O se faʻamau tiga, lea e mafua ona mafua mai i le S.pyogenes, isi ituaiga o streptococci, faʻapea foi le staphylococci ma le neisseria. O se mumū tele ma le tumau o le taliga ogatotonu (purulent otitis media), faapea foi ma le mumū ma le mumu o le paranasal sinusitis (purulent sinusitis, frontal sinusitis, ethmoiditis ma sphenoiditis). I lenei tulaga, i le tulaga o le sinusitis ma i le tulaga o le otitis, o le maʻi pipili e masani lava ona mafua mai i le S. pneumoniae, H. influenzae ma, o le tele o taimi, M. catarrhalis, ma i le tulaga o maʻi faifai pea, o le matafaioi autu a S. aureus, sui o le aiga Enterobacteriaceae, siama faʻapea foʻi anaerobes. Ae peitai, i le faaopoopo atu i togafitiga faʻapitoa "faʻapitoa", e mafai foi ona maua se fugalaau 'atypical', e faʻapipii i siama o intracellular ma membrane - Mycoplasma spp ma Chlamydia spp. O nei faʻamaʻi pipisi e manaʻomia ai le tofiaina o vailaʻau faʻasaina e avea o se vaega o togafitiga faigata. Ae ui i lea, pe faʻapefea ona malamalama i le eseesega o vailaʻau faʻaonaponei faʻaonaponei? O fea vailaʻau e sili ona lelei e filifili ai? Seʻi tatou taumafai e tali nei fesili ma faʻataʻitaʻiga o vailaʻau e sili ona suʻesuʻeina na gaosia e le kamupani a Yamanouchi, lea na maua talu ai nei le igoa fou o Astellas, faafetai i se faʻatasi ma le faʻapotopotoga a Fujisawa Iapani. O nei vailaʻau o vailaau faʻamaʻi faʻamaonia ma faʻamaonia Flemoxin Solutab®, Flemoclav Solutab®, Unidox Solutab® ma Wilprafen Solutab®.

Ae ui i lea, o le Flemoxin solutab, e pei o isi vailaau o le penicillin group, e tasi lona tulaga: ua faʻaumatia e le beta-lactamase, o se enzyme e maua mai i nisi o ituaiga microorganisms. O le mea lea, o nisi siama e le faʻaalia ai le gauai i lenei fualaau faasaina. Aemaise lava, o loʻo tatou talanoa e uiga i Pseudomonas aeruginosa ma Serratia marcescens, faʻapea foʻi ma isi siama siama.

O le mimiti e faʻatasi ai ma le beta-lactamase inhibitor clavulanic acid e faʻalautele ai le fusi o le antibacterial, Flemoxin Solutab e galue agai i Pseudomonas (Burkholderia) pseudomallei, Nocardia spp., Legionella spp. ma Bacteroides spp ..

O le vailaʻau malosi o le flemoxin e faʻataʻitaʻia lelei ai faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi o totoga o le manava ma meaʻai, fatugaʻo, fatu urinary, paʻu, masini mumu. O loʻo faʻamatalaina foi i tamaitai o loʻo i ai ni faʻafitauli i totonu o le gataifale.

O le vailaʻau oona malosi, o lea la, e mafai ona faia i le tautala, e tusa lava po o le a le meaʻai. O le papaa e vave ona solo ma ua i totonu o puipui o le gastrointestinal tract, ona ave lea o le vailaau i le toto ma tufatufa atu i le tino ma vai. Afai e te faaluaina le fualaau o le vailaʻau i le 2 taimi, o lona faʻatupulaia i le tino o le a faapea ona faateleina i le numera tutusa o taimi.

Pe a vaevaeina, e lua ituaiga eseese eseese e mafai ona fausiaina, talu ai o le gaioiga galue e tufatufaina faʻasalaga, o le mea lea e mafai ona eseese uma le aafiaga tuusao ma le itu.

O le faʻaaogaina o se sui antibacterial i le togafitiga o le sinusitis e aofia ai se filifiliga filifilia, e fuafua ile tausaga, ogaoga o le faʻamaʻi pipisi, ma le tele o isi mea. O le mea lea, o le vaevaega o sea piliki e matua le taliaina. O le fesuiaiga o lenei vailaau i totonu o fualaau aina ei ai ni mea e sili atu nai lo masani:

  • E i ai le maualuga o le bioavailability, talu ai o le mea o loʻo galue malosi e vave oʻo atu i le toto mai le vavalo o le oral, faʻafefe ese ai le gastrointestinal tract,
  • I se taimi puupuu e oʻo atu ai i le maualuga o le faʻamasinoga,
  • E manaia le tofo.

Faatonuga faapitoa

Aʻo leʻi amataina le togafitiga ma Flemoklav Solutab, o le i ai o ni faʻamaʻi i le cephalosporins, penicillins poʻo vaega o le vailaʻau.

Ole fualaau faasaina e le tatau ona faʻamaonia pe a iai se masalosaloga afaina o le tinopei o le taimi e faʻaaoga ai amoxicillin mataupu na lipotia i lenei tulaga afaina o le misela.

Tagata e iai ni faʻatonuga ogaoga allergies ma bronchial asthma talafaasolopito e tatau ona faaeteete pe a faaaogaina le fualaau faasaina.

O loʻo i ai le avanoa e faʻafetaui ma afaina o le tino ma isi cephalosporins poʻo penisillins.

O le faʻaaoga umi o le vailaʻau e mafua ai le faʻaalia ma le tuputupu aʻe o le microflora e faʻasaga i le Flemoklav Solutab microflora, faapea foi ma le fungal poo le siama supupfection.

Faʻaoga ma le faʻaeteete i tagata e maua i le ate, o loʻo i ai se tulaga lamatia.

Ona o le maualuga o mea amoxicillin i totonu o le urine, e mafai ona faʻaputu i puipui urethral cathetero le mea lea e tatau ai ona sui suiga masani le kesi.

Vaaiga i le amataga o togafitiga erythema lautelefaʻatasi ma fiva ma se vevela pustular, atonu o se faailoga Pustulosis pustulosis. I lenei tulaga, e tatau ona e taofia le tagofia o fualaau faasaina.

I le tulaga o atinae faoa faamalosi togafitiga o fualaau faasaina ua faalēaogāina.

E tatau ona manatua o le tasi laulau o le Flemoklav Solutab 875/125 mg o lo oi ai le 0.025 g o le potassium.

Analogs a Flemoklava Solutab

O le tau o analogues o loo lisi atu i lalo e masani ona sili atu ona manaia i tagata gasegase: Amoxiclav 2X, Augmentin, Augmentin SR, Aʻoga,Klava, Medoclav, Panclave, Rekut, Trifamox IBL.

O le a le eseesega i le va o Flemoxin Solutab ma Flemoklav Solutab?

Fig. 3. O le vaaiga microscopic o le pneumococcus.

O Streptococcus i tausaga talu ai na faʻaalia foi i le maualuga ma atoatoa le lagona lelei ia Flemoxin Solutab ma isi penisilini. O le hemophilus bacillus e faʻasaga ia Flemoxin Solutab e ala i le gaosia o beta-lactamases, ae faʻapitoa i le tuʻufaʻatasiga o le ulavaʻava ma le acid clavulanic - Flemoklav Solutab.

O aʻafiaga mafuaʻaga o le gonorrhea (neyserium gonorrhea) ma le E. coli e faʻaalia ai le tetee malosi o vailaau. Mo le togafitia o le gonorrhea ma le faʻamaʻi pipisi, o le Flemoxin Solutab e le o se fualaau muamua. Naʻo maʻi o le urinary system in some cases in pediatrics o lona faʻaaoga tatauina.

Flemoxin Solutab o le teratogenic, o le mea lea e faasa ai mo fafine maʻitaga i le taimi o le lactation. E le manaʻomia le ave faʻatasi ma ni paʻu paʻu, e pei foi o se tali a le tagata lava ia i le beta-lactam components, amoxicillin ma tutusa tutusa. I le avea ai o se itu, o mea uma lava e faigofie ma masani, e ui lava e seasea, e foliga mai - o le faʻaaogaina lea o le faʻaogaina o le tino.

Faʻasologa o foliga Solutab (pepa maʻaleʻale) o se tasi lea o pepa o fualaau o loʻo tuʻuina atu ai le tusa ma le selau pasene le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma vave faʻafefe i le gastrointestinal tract. O le mea aoga i vailaau faʻasaina o microspheres e aʻafia ai le malosi o le acids, lea e mafai ai ona oʻo atu i le eletise aupito sili ona faʻaaogā i lona tulaga muamua. O lenei mea moni e mautinoa ai le aoga atoatoa o le vailaʻau.

1. O le moli (Flemoxin Solutab ®) ma le moli / clavulanate (Flemoclav Solutab ®) ei ai se tuufaatasiga tulaga ese o le tele o vailaau o le antimicrobial ma le maualuga o le saogalemu ma o fualaau oona e filifili ai po o isi vailaau faasaina i le togafitiga o le manava o le tino i maʻi.

2. Josamycin (Vilprafen ®), i le avea ai ma sui o le sui e 16-macrolides, i nisi o tulaga e sili atu i le 14- ma le 15-macrolides i le gaioiga o le antimicrobial ma le saogalemu ma e mafai ona avea o se vailaau faasaina mo le togafitiga o le gasegase respiratory in patients ambulatory.

3. Doxycycline (Unidox Solutab ®) ma le josamycin (Vilprafen ®) o vailaʻau o filifiliga i le togafitia o faʻamaʻi na mafua mai i le maʻi intracellular i tagata mamaʻi.

4. O le pepa Solutab ® e maua ai se faʻaleleia atili o mea tau vailaau o le vailaau oona, e faʻaitiitia ai le tele o faʻasolosolo o fualaau faasaina, lea e fesoasoani i le faateleina o le tausisia o togafitiga ma, mulimuli ane, e faʻaitiitia ai le tau o togafitiga.

E faapefea ona galue Flemoklav Solutab?

O le i ai o le vailaʻau clavulanic i Flemoklav e faʻataga ai oe ona ausia taunuʻuga nei:

  • faʻalautele le lisi o meaola faʻapitoa, (ma, o le mea lea, faʻalautele ai faʻamatalaga mo le faʻaaogaina),
  • faaitiitia le fualaau o le vailaau oona,
  • faateleina le aoga o le fualaau oona.

O le mea lea, o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina faʻasolosolo, o ia tulaga pe a oʻo mai le faʻaleagaina o le maʻi ona o le i ai o microorganisms e maua ai peta-lactamases, e aofia ai:

  • otitis
  • sinusitis
  • bronchitis
  • urinary tract infection
  • faʻamaʻi pipisi o masini vaivai, paʻu,
  • abscesses o le oral vavao.

O se fualaau lelei i togafitiga tuʻufaʻatasi o le maʻi o le peptic na mafua mai ia Helicobacter pylori.

O lenei vailaau faʻamaʻi e mafai ona ave faʻatasi ma le maʻisuka, ae a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi.

E faʻatagaina e faʻaaoga i le 2nd ma le 3 o vaevaega o le maitaga, ae pei ona faatonuina e le fomaʻi. I le taimi o le lactation, e le fautuaina e ave, ona o le mea autu autu o loʻo alu i le susu ma mafai ona afaina ai le pepe.

O le fualaau faasaina ua solia i totonu o ia falemai:

  • tasi le le faapalepale i vaega,
  • tamaiti ei lalo o le 12 tausaga,
  • mamafa o le tino e itiiti ifo i le 40 kilokalama
  • toe le manuia.

Faʻamatalaga sese a Flemoklav Solyutaba, o faʻafitauli o le maʻi e foliga mai i le fiva fiva, mumu ma le suamalie o le paʻu.

Faʻaeteete, ave vailaau mo faʻamaʻi o le gastrointestinal tract o se ala umi.

A maeʻa ona tago i le vailaʻau, e ono oʻo mai taunuuga leaga nei:

  • vavao
  • popolega
  • moe i le moe
  • le le fiafia
  • faʻaleagaina.

I le le lelei o le puleaina o fualaau faasaina, o gasegase o le tino e foliga mai o le fiva, mumu ma le suamalie o le paʻu.

Ole fualaau faasaina e le ogatasi ma le ava malosi.

Faʻafanua o Flemoxin Solutab

Flemoxin Solutab e aʻafia i le vaega antibacterial, lea o le mea sili ona leaga o le vaega autu. O lenei fualaau faasaina e taofia ai le atinaʻeina o microflora pathogenic, lea na afua ai maʻi, mo sina taimi puupuu e faaitiitia ai ona aʻafiaga leaga i le tino o le tagata maʻi i se tulaga maualalo.
E mafai ona e tagofia le fualaau faʻamaʻi ma maʻi faʻapitoa o totoga o na ituaiga:

  • respiratory
  • vailaʻau,
  • gastrointestinal tract
  • paʻu ma isi mea mama.

Faatasi ai ma le angina, o lenei antibiotic ua fuafua mo le vave faatamaia o siama pathogenic i totonu o masini o tonesils, lea e le mafai ona togafitia i mea o le lotoifale - o fofo solutions, e aofia ai na faavae i luga o vailaau malolosi. Ona o le televave o le taofiofia o faʻamaʻi, Flemoxin e puipuia ai le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi ogaoga ma le le mafai ona faʻaleleia, o aʻafiaga o le angina - le fiva rheumatic e mafai ona afaina ai le fatu, glomerulonephritis, oona.

O le faʻamaonia o le le faʻaaloalo i vaega o le vailaʻau.

Faatasi ai ma le angina, ua faamoemoe le Flemoxin Solutab mo le vave faatamaʻia o siama pathogenic i totonu o masini o tonesils.

O aʻafiaga i le taimi o lona faʻaaoga e seasea tupu mai ma faigofie ona faʻasaʻoina e ala i fesoasoani, poʻo le vave ona pasia ei latou lava. E uiga i nei mea, e ono tutupu mea nei:

  • manava, stomatitis, dysbiosis o le intestinal, nausea, vomiting, e seasea ona tupu - o le hepatitis ma le hemotrhagic colitis,
  • crystalluria, nasal interstitial,
  • eosinophilia, agranulocytosis, leukopenia,
  • atuatuvalega, atuatuvale, fenumiai, atuatuvale, tiga ootia ma le vaivai,
  • afaina ogaoga - faifeau vavalalata i fafine ma maʻi afaina o le oral veve i tamaiti,
  • allergies, e aofia ai fiva fiva.

Afai o aʻafiaga i itu, faʻafesoʻotai se fomaʻi. Faʻalagolago i le tulaga, e mafai ona ia fautuaina sui, ma e mafai ona suia le vailaʻau.

Faatusatusaga o Flemoklav Solutab ma Flemoxin Solutab

Flemoxin o se faʻatusatusaga o Flemoklav. O vailaau faafomai e faia e se tasi gaosi oloa. O vailaau uma e lua e faavae i luga o le mea e tasi, ae e ese le tino. Mo lenei mafuaʻaga, o fualaau oona e sili atu ona manaia togafitiga.

O vailaau faʻasaina e gaosia e le tasi kamupani Kameli. Pepa o le faʻasaʻolotoga e fetaui lelei foi - otaota faʻasalalau e iai le solubility lelei, o le mea lea, e talafeagai mo le sauniuniga o se vaifofo togafitiga.

O vailaau uma e lua e faʻaaogaina i fomaʻi e togafitia ai faʻamaʻi pipisi e mafua mai siama.

O le gaioiga malosi o vailaau faʻasaina e matua le mautonu. E aʻafia i le tele o penisilini o loʻo i ai le tele o gaioiga o gaioiga, o le mea lea e fesoasoani tele ai e tau le tele o faʻamaʻi leaga. O le mataupu faavae o le faʻamaʻiina o fualaau faʻasaina e tutusa lava tutusa.

O le vaega lona lua o le malosi o Flemoklav Solutab o le vailaʻau kalavulanic, ua le o iai i le vailaʻau faʻamaʻi lona lua. O lenei eseesega e mafua ai ona sili atu le mausali o le fualaau muamua i le tau faasaga i siama, ona o le acid clavulanic e galue i luga o se vaega faapitoa o elemene siama e faaitiitia ai le lagona o siama i meaola. O le mea lea, o le vailaʻau e mafai ona feagai ma se fuainumera tele o microorganisms nai lo le tagata tetee.

O taunuʻuga suʻesuʻe na faʻaalia ai mea nei:

  • pe a faʻaaoga Flemoxin, o le afa o tagata gasegase e matauina se aafiaga lelei,
  • pe a faʻaaoga Flemoklav, o lenei aafiaga e maitauina e le silia ma le 60% o tagata mamaʻi.

O le mea lea, o Flemoklav o se vailaau e sili ona lelei.

E i ai foi le eseesega tau.

Le fea e sili atu: Flemoklav Solyutab poʻo Flemoksin Solyutab?

E le mafai ona tali le tali le fesili o le a sili atu le fualaau faasaina. Flemoklav faʻasolo lelei i meaola e gaosia e beta-lactamases. E sili ona filifilia mo faʻamaʻi na mafua mai i maʻi faʻapitoa na maua ai le teteʻe atu i isi faʻamaʻi faʻamaʻi.

I le taimi lava e tasi, o le Flemoxin monotherapy e faʻaalia i se maualuga maualuga o le saogalemu. O le vailaʻau Clavulanic, o se vaega faaopoopo lea o le tagata teteʻe, faʻaititia ai le aʻafiaga o aʻafiaga o le itu ma faʻateleina ai le lisi o faʻasolega.

Patient Reviews

Ekaterina, 35 tausaga, Vladivostok

Flemoklav Solutab na faatonuina i lona afafine ina ua uma isi vailaʻau mo le purulent tonsillitis e le fesoasoani. O ni nai tausaga ua mavae.O le taimi nei o lenei vailaau e masani ona i ai i totonu o le matou fale teu vailaau. Afai e le o ese le malulu mo se taimi umi ma ua maualuga le vevela, e tatau ona e ave vailaau faʻamaʻi - tatou te aveina Flemoklav, lea e fesoasoani mai le aso muamua o le pulega, e aunoa ma le mafua ai o ni taunuuga le lelei. E i ai aʻafiaga itu, ae e le tele, e lava le inu o tupe e faʻaleleia ai le manaʻoga.

O le taimi lenei o lenei vailaau faʻatau na faʻatau naʻo le faʻamaʻiina, e pei o le tele o vailaau talafeagai. Ae o tagata poto faapitoa i vailaau mo togafitiga e masani ona feiloai ma faatau atu.

Anna, 29 tausaga, Moscow

Flemoklav Solutab na faia 2 vasega. O le vasega muamua - o le taumalulu talu ai, ina ua faateleina le tele o le lymph. Na faʻataʻitaʻiina e le tamaititi lenei fualaau faasaina, inu i le 10 aso i le 250 mg 2 taimi i le aso, o le tamaititi e 3.5 tausaga. O le fualaau faasaina na fesoasoani tele. O le aso na amata ai ona faʻaitiitia le aso i luga o le tolu vaevaega o le lymph, i se faaopoopoga, e leai se aʻafiaga leaga i le tino. E ui lava i le mea moni e le mafai ona faʻamalosi le tamaititi e inuina fualaau faʻasaina e faʻamaonia le microflora.

O le tausaga lenei o le tala lava lea e tasi: faʻateleina laina o le lymph ma le maualuga o le vevela o le 6 aso. Ina ua maeʻa le pulega a Flemoklav, na faaitiitia le vevela i le aso lona lua. O moa - fualaau tele.

Elena, 32 tausaga, St. Petersburg

Talu mai le laʻitiiti, o loʻu afafine o loʻo faʻafitauli faafitauli. A oʻo loa ona e susu ou vae, e amata loa se faʻamaʻi tiga. Ma ua maeʻa ona fuafuaina. O le vevela e tausia i le 39 tikeri mo aso e tolu. Na faatonuina e fomaʻi isi antibiotic ia i matou, aua a aunoa ma i latou e le mafai ona faatoilaloina lenei faamaʻi. Ae i le aluga o taimi, o lo latou lagona alofa ia i latou ua le toe i ai ma e leai se aoga. Ona faatonuina lea e le fomai ia Flemoxin ia i matou. Mai le taimi muamua na talia, o le iuga ua uma ona iloa.

I le aluga o taimi, sa ou filifili ai e faʻaaogaina mo au lava ia, na o se fua tele. Mai aso muamua, na amata ona toe malosi. Faatasi ai ma ia, sa manumalo foi le salmonellosis i le tamaitiiti. Ma e tusa lava pe maitaga, e mafai ona e faʻaaogaina.

Eugene, 33 tausaga, Magnitogorsk

E pei ona faatonuina e se fomaʻi, na ia aveina Flemoxin. E lelei le meafaigaluega, e vave fesoasoani. Sa leai ni aʻafiaga i le taimi o le pulega.

Faʻamatalaga o fomaʻi i Flemoklav Solyutab ma Flemoksin Solyutab

Olga, 40 tausaga, neurologist, Rostov-on-Don

Flemoklav - maualuga le maualuga o le meaʻai, puipuia mai siama faʻasaina e le vailaʻau clavulanic. E faigofie ona faʻaoga i tamaiti ma tagata gasegase i le foloina o maʻi. O loʻo i ai le tele o faʻamatalaga i le togafitiga o faʻamaʻi o le tino ma le mama mama, ma i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le vailaʻau. E mafai ona faʻaaogaina o se vaega o le faʻamaopoopoina togafitiga faʻamaʻi faʻamalosi o isi vaega, pe a manaʻomia.

Yana, 32 tausaga, fomai, Nizhny Novgorod

Flemoklav - o se vailaʻau lelei faʻatasi ma le tele o gaioiga o gaioiga, o loʻo gaoioi e tetee atu i faʻamaʻi faʻamaʻi o purulent-inflammatory diseases. E maua ai le maualuga o le gaioiga e faasaga i togafitiga o le faʻaleleia o tamaʻitaʻi. O le togafitiga e faʻalagolago i le ogaoga o le faʻamaʻi, ae le tatau ona sili atu i le 14 aso. E mafai ona faʻataʻitaʻiina le vailaʻau i fafine maʻitaga ina ua mavae le 13 vaiaso i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Eugene, 45 tausaga, ENT, Vladivostok

Flemoxin Solutab - o se aminopenicillin semi-synthesi faʻaonaponei faʻaonaponei ma le acidic clavulanic, o le maualalo o le vevela, ma lautele le vailaʻau. E ono mafai ona faʻaaoga i tamaiti mai le amataga o le matutua ma tagata matutua, o se auala talafeagai, e aofia ai le faʻamalolo i tamaiti. O lenei vailaau tuʻufaʻatasiga o loʻo aofia i totonu o le kulupu o fualaau oona mo le tele o faʻamaʻi pipisi, e aofia ai faʻamaʻi fatu (otitis media), sinuses (sinusitis), faʻamaʻi pipisi, ma isi. E aofia i fautuaga ma tulaga mo togafitiga mo le tele o siama siama.

Tuua Lau Faamatalaga