O le fea mita e sili ona lelei e faʻatau: iloiloga a tagata atamamai, ata sili ona lelei ma faʻataʻitaʻiga

Lelei fetaui, lelei ma aoga e faʻaaoga. O le taimi o le 5 sekone, o mea uma lava e faʻaalia i luga o se faʻaaliga tele ma mafai ona toe faʻaalia i foliga o faʻataʻitaʻiga faʻamaonia, faʻamautinoa le sao atoatoa o iuga.

Faʻaauau

  • faigofie ona faʻaaoga
  • tele faaaliga
  • o loʻo i ai se avega
  • faailogaina o faailoga.

Faʻasologa

  • leai se malamalama
  • e leai se faailo leo
  • vai vaivai.

O le tau o le mita e mai le 600 rubles, fasi siaki mai le 900 ruʻu, faʻataʻitaʻiga ole fofo mai le 450 ru.

Sa ou faʻaaoga le masini mo le silia ma le tausaga. Pe a faatusatusa i masini muamua, o lenei mita e masani lava ona ou maua ai le saʻo o le kulukose. Na ou siakiina i nisi o taimi aʻu faailoilo i luga o le masini ma iʻuga o le auʻiliʻiliga i le falemaʻi. Na fesoasoani loʻu afafine ia te au e faavae se faamanatu o le fuaina o fua, o lea la ua le galo ia te aʻu le pulea o le suka i se taimi talafeagai. E matua faigofie lava le faʻaaogaina o sea galuega.

O se ata vitio o lenei mita o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Accu-Chek Mobile

Glucometer lelei mai le kamupani Roche faʻamaonia le faagaoioiga o le masini mo le 50 tausaga. O le asō o lenei masini o le tekonolosi sili ona maualuga. E le manaʻomia le faʻamaonia, pepa o suʻega, faʻaaoga kaseti suʻega.

Faʻaauau

  • leai se toto sampling
  • maua i le 5 sekone,
  • manatua tele
  • faia o faʻataʻitaʻiga
  • i le gagana Rusia.

Faʻasologa

  • maualuga tau
  • siaki faʻataʻitaʻiga e sili atu le taugata nai lo fasi siaki

Tau mai le 3500 rubles

E faigofie ona faʻaaoga, saʻo ma saoasaoa o fuataga, faʻatuatuaga, o sina paʻu o le toto, e le afaina ai le pipisi.

Bioptik Technology Easy Touch

Le pito sili ona lelei i totonu o analogues. E talafeagai mo tagata e iai faʻamaʻi eseese. E mafai ona faia se suʻega toto mo le suka ma le cholesterol ma le hemoglobin.

Faʻaauau

  • galue i luga o le mataupu faavae o le fesuiaiga,
  • taunuʻu i le 6 sekone
  • tele faaaliga
  • o loʻo i ai se faʻamatalaga
  • O le pusa e aofia ai fasi siaki.

Faʻasologa

Tau mai le 3,000 rubles

O se filifiliga sili mo i latou e tatau ona suʻeina mea taua i le fale. E tatau ona malamalama e, e le pei o faʻataʻitaʻiga o suʻesuʻega, o nei mea o le ai ai se mea sese. E tatau ona amanaia lenei mea.

Matou te ofoina atu faʻamatalaga auiliili mai le vitio.

Accu-Chek Performa Nano

O le glucometer photometric o loʻo i ai se laititi laʻititi ma se fausaga lauiloa. Faʻafetai i le faʻaaliga tele backlit, e faigofie ona faʻaaoga.

Faʻaauau

  • faʻatusatusa
  • o loʻo maua iʻuga i le 5 sekone,
  • saʻo lelei
  • manatua tele
  • o loʻo i ai se galuega faʻalogologo e mafai ai ona e misia le taimi o le suʻega,
  • taimi ma aso e faʻaalia.

Faʻasologa

O le tau e mai le 1,500 rubles.

Talu ai nei na faatauina ai lenei vailaʻau i loʻu tinamatua. E matua faigofie lava e oo lava i le fale e mafai ona e faia se suʻega toto. Na vave ona ia suʻesuʻeina, ae ui i lea, na ia fai mai e laitiiti tele. E le o faailoga uma e mafai ona vaaia i se tamai laupepa. Matou te leʻi mafaufau i ai.

Accu-Chek Compact Plus

Na taumafai tagata atiae ma latou amanaʻia na taimi na fafaguina ai faitioga a tagata o loʻo faʻaaogaina muamua glucometers. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaitiitia le taimi e suʻe ai faʻamaumauga O le mea lea, Accu chek e lava le 5 sekone mo le taunuuga o se suʻesuʻega laiti e faʻaalia i luga o le mata. E faigofie foʻi mo le tagata faʻaaogaina mo le faʻatalanoaina lava ia e le manaʻomia ai le faʻaulu - o le masini na aumaia toetoe lava i le atoatoa.

Faʻaauau

  • tele faaaliga
  • tamoe i luga o maa tamatamailima
  • faigofie faʻafeiloaʻi
  • 3 tausaga faʻamaonia.

Faʻasologa

  • faʻaaogaina se paʻu i faʻamau ae le o ni faʻataʻitaʻiga, lea e faigata ona maua ile faʻatau atu,
  • faia se leo e tafe.

O le tau e mai le 3500 rubles.

Sa ou faʻaaoga le masini mo le silia ma le tausaga. Pe a faatusatusa i masini muamua, o lenei mita e masani lava ona ou maua ai le saʻo o le kulukose. Na ou siakiina i nisi o taimi aʻu faailoilo i luga o le masini ma iʻuga o le auʻiliʻiliga i le falemaʻi. Na fesoasoani loʻu afafine ia te au e faavae se faamanatu o le fuaina o fua, o lea la ua le galo ia te aʻu le pulea o le suka i se taimi talafeagai. E matua faigofie lava le faʻaaogaina o sea galuega.

Faatusatusaga na tuʻuina atu glucometers

Ina ia faafaigofie le filifiliga, matou te iloiloina iloiloga i luga o glucometers ma tuufaatasia se laulau e mafai ona e faatusatusa ai meafaigaluega uma ma filifili le mea sao.

FaataitaigaManatuaTaimi o FuaTau o faʻataʻitaʻigaTau
Taʻaloga Bayer TS350 fua5 sekoneMai le 500 rubles500-700 rubles
Tasi le paʻi faigofie faigofie300 fua5 sekoneMai le 600 rubles1000 rubles
Accu-Chek Active200 fua5 sekoneMai le 1200 rublesMai le 600 rubles
Accu-Chek Mobile250 fua5 sekoneMai le 500 rubles3500 rubles
Bioptik Technoloqy Easy Touch300 fua6 sekoneMai le 500 rubles3000 rubles
Accu-Chek Performa Nano500 fuataga5 sekoneMai le 1000 rubles1500 rubles
Accu-Chek Compact Plus100 fua10 sekoneMai le 500 rubles3500 rubles

E faʻapefea ona filifili?

O le tele o tagata maʻisuka e masani ona fesiligia i latou lava le fesili: "E faʻapefea ona filifili saʻo se glucometer mo le fale ma e leai ni faʻalavelave?" E tatau i le maʻisuka ona mataʻituina pea a latou toto maualuga. E pei o se mea i le olaga atoa mo i latou. Ina ia mafai ona filifili se glucometer mo le fale, e tatau ona e mafaufau o le maʻisuka ituaiga ituaiga 1 ma le 2. E mo le ituaiga muamua o le tele o glucometers e talafeagai. Pe a filifilia, e tatau ona manatuaina o le maʻisuka ituaiga 2 e tatau ona fuaina i le itiiti ifo i le fa taimi i le aso, ma le ituaiga 1 le maʻisuka e matua itiiti lava. O le mea lea, filifili se masini, fuafua pe faʻapefea ona e faʻaaogaina ni suʻega taʻitasi i le masina ma le tau atoa. O nei mea uma o le a aafia ai lau filifiliga.

Pe a filifili, e tatau ona e gauai i:

  1. le i ai o se leo mataala,
  2. aofaiga o manatua
  3. le aofaʻi o meaola faʻaleleia e manaʻomia mo le suʻega,
  4. taimi e maua ai iuga
  5. le mafai ona fuafua le maualuga o isi faailo toto - ketones, cholesterol, triglycerides, ma isi.

O fea oi ai le tau?

E mafai ona e maua ni faʻaititia i le mita i le fale talavai o lau 'aʻai, poʻo luga o faleoloa i le initaneti. Ia faʻaeteete, aua o le taimi aoga o taʻitasi faʻaitiitiga e faatapulaaina ma e tatau ona e faanatinati ina ia filifili ai le fua saʻo i le tau sili ona lelei.

Lisi o faleoloa i luga o le upega tafailagi o loʻo i ai nei le tau:

I nei faleoloa uma, o le a ave le tau e tusa ma le 20-35%.

O ai e manaʻomia lenei masini?

E talitonu lautele e naʻo tagata e maua i le hyperglycemia e tatau ona faʻatauina lenei masini. Ae o le mea moni, o le a le afaina tele. O le mea moni, o le a le aoga i tagata e lelei le soifua maloloina, ae o le liʻo o tagata e tatau ona faʻatau mai e lautele:

  1. Tagata mamai e maua i le maʻisuka ituaiga 1.
  2. Tagata matutua.
  3. Inisalini e faalagolago i tagata.
  4. Tamaiti o latou matua ua solia le metabolism.

Peitai, e oo lava i tagata soifua maloloina e manaʻomia le fuaina o le glycemia pe afai e matauina nisi o faailoga. Ma o le i ai o sea ituaiga masini o le a aoga tele.

E faʻapefea ona filifili se glucometer mo se tagata matua?

O lenei fuataga e tatau ona matua faigofie ma faatuatuaina ina ia mafai e se tagata matua ona malamalama pe faʻapefea ona faʻaaogaina. O ata faʻaonapo nei e na o le lua poʻo le tolu ia kulini (ma o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga e aunoa ma ni kulupu) - o lea ua lava tele e fua ai le glycemia. Manatua o le faigofie ma le faigofie o le atinaʻe o le faitalia sili ona taua pe afai e te manaʻomia e filifili se glucometa lelei ma taugofie mo tagata matutua.

I le tulaga lautele, e tele naua filifiliga o filifiliga.

E i ai ni ituaiga o glucometers i luga o le maketi e eseese i totonu oa latou faiga faʻavae galue: elekenelosi, photometric. E tutusa i latou i le fua saʻo, ae e sili atu le faigofie o glucometers elemene e mafua ona o faʻaaliga o loʻo faʻaalia i luga o se tamai laumei. I le tulaga o le faʻaaogaina o se masini photometric, o le a faʻaalia i le foliga o le lanu i luga o se faʻataʻitaʻiga faapitoa. O le lanu e tatau ona faʻatusatusa i mea tutusa tutusa. O lenei faiga e le saʻo i taimi uma, ona o le faʻamatalaga o lanu i nisi taimi e mafua ai le feeseeseaiga e oo lava i le va o fomaʻi, ae le o le taʻua o tagata gasegase faigofie.

Leo faʻalogo ma isi faʻalapotopotoga

Afai o le tagata ua matua ma ua le lelei lana vaai (o lenei mea e talafeagai mo tupulaga talavou), ona faʻalogoina lea o le faʻasalalauga o le iuga o le a sili ona aoga. O le masini e ave se fua ma, pe a tupu i le maualuga o le suka toto, e faʻaaogaina se sima.

E faʻapea foi i luga o maketi o ni faʻataʻitaʻiga e manaʻomia ai le sili atu pe itiiti ifo foi le toto mo le auiliiliga tonu. Afai e masani ona e manaʻomia le suʻeina o le toto o se tamaititi, e tatau ona e filifilia le faʻataʻitaʻiga o le a le tele naua le toto. Ma afai e le o faʻaalia i taimi uma lenei parakalafa, o le a fesoasoani le iloiloga a le aufaʻatauga e sailiili e uiga i lea mea.

E i ai foi taimi eseese o le auiliiliga. O le tele o le suʻeina o le toto mo le 5-10 sekone - o le faailo aupito sili lea. E i ai ni faʻamanatuga e manatuaina le suʻega o le suʻega muamua ma faʻaali i luga o le lau. Ma o le maʻisuka o le a mafai ona matauina se suiga i le malosi ma pulea le maualuga o le suka i totonu o le toto.

O masini sili atu taugata e maua ai le gafatia e suʻe ai le ogaumu mo triglycerides poʻo ketones. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o le pulea o faamaʻi e faigofie. O se tasi o itu e sili ona taua o le faʻaaogaina o fasi siaki pe a oʻo mai i glucomet photometric. O nisi masini e mafai ona galue faʻatasi ma ni faʻataʻitaʻiga faapitoa. O le tele o taimi, e sili atu le taugata ma e faʻatau atu i nisi falemaʻi. Pe a filifilia se glucometer photometric, e tatau ona e mautinoa e faʻaaogaina faʻamaumauga faʻataʻitaʻi (lautele).

Tau o le mea mulimuli lea mo le filifilia, ae o mea uma lava e faigofie: o faʻataʻitaʻiga sili ona faigofie ma sili ona pupuu e le taugata, o lo latou tau o loʻo iai i le eria o 2000 rubles. Mulimuli ane o le a tatou tuʻuina atu ni faʻataʻitaʻiga faapitoa ma talanoa e uiga i le fea e sili atu le lelei o le glucometer e filifili ai, o suʻega faʻapitoa e fesoasoani ia te oe e faʻataʻitaʻiina.

O le mea lea, faatasi ai ma le au filifilia, e manino mea uma. E mafai ona e alu tuusao i le fua.

1st place - One Touch Ultra Easy

O se tasi o faataitaiga silisili lea sa lauiloa i le taimi. I le aso, e le o gaosia lenei mita, ae mafai ona maua i le faatauina atu i le tele o faleoloa ma falemaʻi. O le tau o lenei masini e 2200 rubles, lea e taugofie ai le tele o tagatanuu.

O se elemene elemene eletise, eletise, e na o le 2 paipa, e 35 pasene le mamafa. O le pusa e sau ma se paso, lea e mafai ona e faia ai se toto sampling mai toetoe lava i soo se mea. Ole taunuʻuga o le suʻega e maua ile maʻi i totonu ole 5 sekone.

Naʻo le toe foʻi mai o le faʻataʻitaʻiga o le le lava o le leo. Peitai, e le taua tele. Ae o le mea taua tele o iloiloga o tagata tomai faapitoa. "O le fea mita e sili ona lelei e faʻatau?" - I luga o lenei fesili o tagata gasegase, ua fautuaina muamua e le ONE TOUCH ULTRA EASY faataitaiga. O tagata maʻi lava latou e tali lelei i le masini, e faʻaalia ai le faigofie o le faʻaaoga. O le faʻataʻitaʻiga e sili ona lelei mo tagata matutua ma i latou e masani ona i luga o le auala. O le mea moni, o se tasi o sili sili ona ofoina atu i luga o le maketi mo se tau talafeagai.

2nd Place - Faʻamatalaga Faʻamataʻu

O lenei mita o se eletene, ae o lona tau e maualalo - e na o le 1,500 rubles. Faʻafeiloaʻi, faʻamaonia le saʻo ma le faigofie o le taotoga o mea taua ia o le masini. O le suʻeina o le toto e faʻatinoina i le taimi lava lea, ma e naʻo le 0.5 miliva le maualuga o le toto, e laʻititi lava. O le suega o le a maua i totonu o le 4 sekone. O se mea manaia o le tele lea o faʻaaliga, lea o le a manino le iloa e oʻo lava i tagata ei ai faʻafitauli faʻaaliga.

Afai tatou te talanoa pe o le a le mita e sili atu ona lelei e faʻatau, o iloiloga e uiga i lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona e tuʻuina i le nofoaga lona lua, ae o loʻo i ai se tulaga toe faafoi. O le faʻamatalaga i le masini e faʻamaonia ai e mafai ona faʻaaogaina i lalo ole tulaga ole siosiomaga: vevela i le va o le +10 i le +40 tikeri, le faʻamamaina ile itula ole 10-90%. Pe a faʻaaoga le mita i se isi mea nai lo tulaga ua atofaina, e mafai ona maua se faʻasalaga le saʻo.

I le iloiloga, e viia e le au faʻatau le masini mo se tau maualalo, o se maʻa tele lava e totoe mo le 1,500 fua (lava mo le tusa ma le 2 tausaga). O le faʻataʻitaʻiga e faigofie foi i luga o le auala, o lea e sili ona filifilia e tagata gasegase e manaʻomia ona malaga mo le galuega.

3rd place - "Accu-Chek Asset"

O se faʻataʻitaʻiga sili atu taugofie, lea o le a na o le 1200 rubles e tau. O le masini e mautinoa ai le saʻo atoatoa o le iuga. E le pei o isi gluceters, e maua ai le malosi e faʻaaoga ai se mataua o le toto i le vaega o le suʻega i le masini lava ia pe fafo.

Filifili po o le fea o glucometer e sili ona lelei e faʻatau, o iloiloga e ao ona amanaʻiaina. E uiga i le ata AKKU-CHEK ACTIV, o le tele lava o le lelei, aua, i le faaopoopo atu i le faʻaalia o le mea tonu, o le masini e faasaoina 350 na maua i lona mafaufau i aso tonu o suʻega taʻitasi. O lenei mea e mafai ai ona mataʻituina suiga o suiga.

Ae mo faʻamatalaga patino i iloiloga, muamua lava, o faʻamaʻi e faʻamalosia ai le aoga o le galulue faatasi ma le masini. Faatasi ai ma isi glucometers, o taunuuga e ao ona faamaumauina i luga o se fasipepa ina ia mafai ai ona mataʻituina uiga. Faatasi ai ma lenei masini, e faigofie tele mea uma. Fua saʻo fua faʻatasi.

4th place - One Touch Select Simple

O le le iloa pe faapefea ona filifili poʻo le fea e sili atu e faʻatau ai se glucometer, e mafai ona e filifilia ma le saogalemu lenei faʻataʻitaʻiga mo le 1100-1200 ru. O le igoa o le masini e tautala mo ia lava, o se mea faigofie lava ma vavalalata mo tagata e le lelei le malamalama i masini eseese. O le faʻataʻitaʻiga autu o loʻo faʻatatau i tagata matutua. E atagia lenei mea i le le lava o le kuluma ma le pule. Mo le suʻega, na o oe e manaʻomia le tuʻuina o se fasi siaki ma se mataʻu o le toto ma o le a faʻaalia i luga o le lau. E i ai foi se faailo leo e taʻu mai e uiga i maualuga maualuga pe maualalo le toto.

ONA TUSI LELEI SELETE SIMPLE o se fautuaga lelei tele e tagata tomai faapitoa i fesili a tagata gasegase pe o le a le mita e sili ona lelei e faʻatau. O faʻamatalaga e le faʻatagaina oe e pepelo, ma toetoe lava o tagata matutua uma e viia le masini mo lona faigofie ma le mautinoa.

5th place - "Accu-Chek Mobile" mai le kamupani "Hoffman La Roche"

E le pei o ata o loʻo i luga, o lenei masini e mafai ona taua o taugata. O aso nei e taugofie pe tusa ma le 4,000 rubles, o lea e itiiti ifo le lauiloa. I le taimi nei, o se kulu lelei lenei, lea e saʻo le mafaufauina o le sili ona talafeagai.

O le autu autu o le masini o le taʻiala o le taʻaloga o le faagaoioiga. O lona uiga, o le masini e vave lava ona i ai le 50 vaega suesue, i le tulaga ei ai se mea talafeagai mo le sampling toto. E le manaʻomia e le tagata maʻi ona faʻaaogaina toto i le fasipepa ma faʻaofi i le masini. Ae peitai, a maeʻa le 50 suega, e tatau ona e faia ni suʻega fou i totonu.

O se vaega o le masini o le atinaʻe tele-USB, lea e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta e lolomi ai taunuuga o se suʻega toto. I le tautalagia po o fea o le glucometer e sili atu ona lelei e faʻatau mo le fale, o iloiloga e le faatagaina ai le fautuaina o le "ACCU-CHEK MOBILE". Talu ai ona o le maualuga tele o le tau, e le o se lauiloa tele, o le mea lea, e iai ni nai iloiloga e uiga i ai. Ioe, ma o se ituaiga masini e le talafeagai mo tagata uma, ae naʻo se tama talavou faʻaonapo nei e mafai ona faʻaaogaina lona gafatia i le maualuga.

6th place - "Accu-Chek Performa"

O lenei faʻataitaiga e tau le mafai ona e maofa i se mea, ae o le mafaufau i manatu faaalia o tagata gasegase ma tagata tomai faapitoa, e mafai foi ona fautuaina. O le glucometer o le a tau na o le 1750 rubles. E vaʻaia lelei e le masini le toto ma pipiʻi peʻa maualuga le maualuga o le suka i le maualuga poʻo le masani. O loʻo i ai se atunuʻu faʻapipiʻi mo le fesiitaiga o faʻamatalaga i se komepiuta, peitaʻi, o lenei tekinolosi ua le toe i ai, o le a le mafai e se tasi ona faʻaaoga lenei atunuʻu.

7th place - "Totogi o le Kolisi"

O se masini saʻo ma taimi faʻataʻitaʻiina e le faia ai ni mea sese ma tumau mo tausaga e faigofie ona faʻaoga ma taugofie. Afai e mafai ona e mauaina i luga o le maketi, o lona uiga o le tau, i le averesi, o le 1700 rubles. Na o le pau le mea e le mafai ona tupu, o le umi ole suega. O lenei mita e manaʻomia 8 sekone e faʻaalia ai le iuga.

8th place - EasyTouch toto analyzer

Mo 4,500 ruʻu e mafai ai ona e faʻatau se fale laititi tele-fale suʻesuʻe, lea e galue e tusa ai ma le metotia o le eletise. O lenei masini e mafai ona iloa ai e le gata o le kulukose, ae o le hemoglobin, ma e oʻo lava i le cholesterol toto. E i ai ni suega eseese mo suʻega taʻitasi. O le mea moni, e le aoga le faʻatau ma le totogiina, pe afai e na o le glucose e manaʻomia. Le leai o se masini e mafai ona taʻua o le leai o se fesootaiga ma se PC, ae peitai o se glucometer galue e manaʻomia lava ona i ai se ituaiga atigilima.

Tuua Lau Faamatalaga