Faʻaopoopoga Evalar Oligim

I le togafitiga o le maʻisuka, o se matafaioi taua o le faia lea i le faʻamautuina o le gaosiga o le gaʻo i le tino ma le faʻaitiitia o le kulukose toto. Aotelega mo nei faamoemoega, o le tele o fualaau faasaina ua faatauina atu i falemaʻi, o le tele o ia mea e mafai ona faatonuina mo le taliaina i le taimi lava e tasi ma le inisalini togafitiga. O le tasi oi latou o le fualaau faasaina o Oligim Evalar, lea e aofia i le vaega o mea e masani ona galue malosi (BAA). E maualalo ai le toto suka ma fesoasoani e faʻamaonia le faʻavaveina o le toto.

Faamatalaga lautele e uiga i fualaau faasaina

O le fesoasoani ole taumafataga a Krisjay e maua mai e le Kamupani a Rusia ma faʻatau atu i falemaʻi e aunoa ma se faʻasologa. O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai le gimnema extract ma inulin (aua le fenumiai ma le inisalini), o le suka e suia. O loʻo i ai le mea e sui ai le kulukose i le gaosiga o le carbon, ma faʻaititia ai lona maualuga i le toto. I le taimi lava e tasi, o le gimnema e faʻaitiitia ai le manaʻoga o le tino mo le kulukose ma faʻaitiitia ai le manaʻoga mo lauulu. E le gata i lea, o le upusii o lenei togafitiga faʻamalolo e faʻamautuina ai le pancreas ma toe faʻafoisia ai nisi o ana galuega na leiloa. A maeʻa le umi o togafitiga, e mafai ona faʻaleleia le gaosiga o le inisalini, lea e taua mo le maʻisuka ituaiga 1.

O le ituaiga o faʻamalolo o le vailaau faʻamalositino o fualaau ia, o loʻo faʻatau atu i faaputuga o le 100 vaega e tatau ai 100-150 ru. O papa taʻitasi e aofia ai le 0.52 kalama o mea gaʻo. A maeʻa le faʻaopoopoga o meaʻai i le gastrointestinal tract, o le inulin ua liua i le fructose, lea e faamalieina ai manaʻoga o le tino ma, aemaise lava, le faiʻai, lea e faʻaaoga ai le sea o le suka. I lenei tulaga, e le faateleina le suka toto. Ae o le gimnema, e taofia ai le ave o le fructose i le tootoo laiti, ma o lona sili atu e aluese mai le tino e masani lava.

O mea faaopoopo e fautuaina ina ia faia faatasi i le taimi lava e tasi ma meaai ma faʻauʻu i lalo i sina vai itiiti. O suʻega o maʻi e iloa ai o le aʻafiaga o lenei fofo e tupu ile fa i le lima vaiaso. A maeʻa lenei vaitau, ave le Oligim e taofi mo le itiiti ifo i le vaiaso, ona toe fai lea o le togafitiga, pe a manaʻomia.

E taua le iloa e faapea, mo tagata mamaʻi ua maua i le maʻi suka, e aoga le vave talanoa i le mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma se fomaʻi. E ui i le mea moni o lenei taumafa faʻaogaina e matua leai se afaina, e tatau ona tuʻufaʻatasia ma togafitiga o le insulin ma meaai i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Contraindications

Taumafa masani mai le Evalar ua aloaia e se vaega o tagata atamamai o se tasi o analogues oi ai nei i le vaega lenei. Ae ui i lea, o lenei fofo o loʻo i ai foi lona faʻailogaina mo le faʻaaogaina. O le faʻatonuga mo le vailaau faasaina o loʻo aofia ai mea nei:

  • tagata le faʻamaoni i vaega o mea taumafa (i nisi o tagata gasegase, faʻamaʻi masima e mafua ai allergies),
  • maʻitaga (o le aʻafiaga o fualaau faasaina i le atinaʻeina o le tamaititi ua leʻi maeʻa ona suʻesuʻeina),
  • lactation (o le avanoa e faʻaaogaina ai vaega o le vailaʻau mai le tina i le pepe e ala ile susu o susu e leʻi faʻamaonia).

Ae o aʻafiaga o loʻo aʻafia ai e le tele o fualaau oona, i lenei tulaga o Oligim ua lauiloa o le saogalemu atoatoa. Tuusaunoaga e mafai ona na o na mataupu pe a maʻi se tagata maʻi mai le maʻisuka na o ia e aunoa ma le iloa o se fomaʻi. O lenei mea e mafai ona mafua ai le paʻu i le suka o le toto ma aʻafiaga uma e aʻafia ai le hypoglycemia.

O fualaau o Oligim ua faamaonia ai lo latou taua i le maʻisuka, ma o le tele lava o iloiloga e uiga i lenei meafaigaluega e lelei. O tagata maʻi latou te faʻaalia le faamalieina i le aoga o lenei vailaʻau ma taʻu mai tulaga lelei nei:

  • tau maualalo (e le sili atu i le 150 ruble i le pusa o papa),
  • faʻaogaina ma le maua (meaʻai e faʻatau atu i le taimi nei ua faʻatau atu i le tele o falemaʻi),
  • laasaga aupito maualalo o faʻailoga mo le faʻaaogaina,
  • leai ni aʻafiaga
  • le gafatia e faʻaaogā ai meaʻai mo le tele o tausaga, faʻasolosolo taimi malolo i le taimi o togafitiga,
  • o le tuufaatasiga o laupepa e aofia ai vaega masani, e aunoa ma le faaopoopoina o le "kemisi",
  • tasi pusa o pusa e lava mo le atoaga o togafitiga (e faasaoina ai le maʻi mai le faatauina mai i le fale talavai),
  • i nisi tulaga, e mafai e Oligim ona sui le tele o vailaau taugata ma le le lelei e faʻaititia ai le suka o le toto.

Ae, o lenei fofo ua fautuaina mo le puipuia o le maʻisuka, ma mo lona togafitiga o vailaau malolosi e sili atu ona malosi i luga o se vailaau faafomaʻi e manaomia. Ae ui i lea, o mea taumafa taumafa e tele taimi e lava e faʻafetaui ai le hyperglycemia ma se taumafa maualalo-kalori. O se tasi o mea taua o le Evalar tablets o le mafai lea ona tuʻufaʻatasia i isi fualaau, talu ai e masani lava latou te le ulu atu i fegalegaleaiga ma le tasi i le isi i taimi o togafitiga faigata. O le lauiloa o lenei faʻaopoopoga e mafai ona faʻamasinoina i luga o le faʻavae o faʻamaumauga ua tuʻuina atu e tagata o le Initaneti. O le mea lea, i luga o le lima sikuea, o le Oligim i le averesi na ausia le 4.8 points ma aoina ai se laʻititi o iloiloga le lelei.

E ui lava i le lelei o le talaaga, o le fualaau faasaina e le o talosagaina nisi o tagata faaaoga na tuua ni iloiloga le lelei e uiga i ai i luga o fonotaga. Aemaise lava, o fili o Evalar e le fiafia i itu nei:

  1. O laulau e tatau ona faaluaina i le aso, lea e le faigofie i taimi uma o le olaga i taulaga tetele (iinei o loʻo i ai se faʻatusatusaga ma fualaau tutusa, lea e lava e naʻo le tasi i le aso e tasi mo le tasi papa).
  2. O mea faaopoopo e mafai ona mafua ai allergies, ona o le mea moni o loo i ai se vaega o le laau Gimnema.
  3. Faʻaopoopoga e le fautuaina e fai na oi latou lava, ma e tatau ona muamua le faʻatalanoaga ma se fomaʻi.

Soʻo se faʻamatalaga e mafai ona lafoina se ata i luga o le aoga o lenei mea faigaluega poo luga foi o isi faaletonu na le maua i luga ole Upega. Ae mo le tolu tagi na taʻua i luga, pe a manaʻomia, e mafai ona tuʻuina atu i vailaau uma e mafai ona maua i aso nei i luga o fata o vailaʻau. E tatau foi ona maitauina e leai se tasi o gasegase e faailoa mai le leai o se aoga o Oligim ma ona aafiaga vaivai. Fuainumera Faamaumauina o le gaioiga o le gataifale e masani ona faʻasalaina i le tasi tikeri poo le isi i tagata mamaʻi, e tusa lava po o le a le matutua, itupa ma le iai o faʻamaʻi faʻamaʻi. O le faaititia o le suka o le toto ma le faateleina o le gaosiga o le inisalini pancreatic o loo faamauina foi i le tele o mataupu.

Faaiuga

A maeʻa ona suʻe le tagata e faʻaaogaina iloiloga e uiga i laʻau Oligim, e mafai ona tatou faʻamaonia o lenei meafaigaluega o se tasi lea o mea sili ona taatele i analogues oi ai nei. O faʻatonuga mo le faʻaaogaina o meaʻai e maua ai mea taumafa o loʻo i ai se seti pito i lalo o faʻamaʻiloga ma aʻafiaga itu. O le saogalemu o le vailaau faasaina ua faamaonia foi i le manatu o fomai e faavae i luga o taunuuga o suega suesue. O le a aoga foi le maitauina o paʻu mai le Evalar e maua ai le tau taugofie ma e faʻatau atu i falemaʻi uma.

ANTIZHRIN lauulu suamalie pe faʻafefea ona taofi le 'aina o suti | Pe o fiaai moni o ia pe a mavae atu o ia? Faʻaiʻuga umi? Pe talafeagai ea ona faʻaaoga?

| Pe o fiaai moni o ia pe a mavae atu o ia? Faʻaiʻuga umi? Pe talafeagai ea ona faʻaaoga?

A o ou manatuaina aʻu lava, o loʻo masani lava ona mou atu le mamafa. Ia, e pei lava o taimi uma, i le mea moni, e mafai ona ou 'aina se keke kokolati, ae i oʻu mafaufauga, i oʻu manatu ua ou tumau.

I taimi uma, toetoe o taimi uma, o loʻu pa'ū mamafa o le aofia ai lea i le faateleina o le faagaioia o le tino, o le tele o mea e teuteuina e faʻaogaina ai le faʻaitiitia o le tino poʻo le faʻaitiitia o le cellulite. I se tasi auala poʻo le isi, o loʻu pa'ū mamafa o loʻo faʻavae i luga o mea e aʻafia ai meaʻai. Aisea? Aua ou te fia 'ai. O laʻu mea fiafia lea talu mai loʻu laʻitiiti.

Sa ou taumafai i le tele o mea faaopoopo, ma manatu ai o le faaitiitia o le manao. Ae o loʻo i ai pea mea. Faʻafefea faalumaina ma faalumainaFaamagalo au mo le 'ai ma le' ai.

E masani lava, o ia fofo na faavae i le taofia o le manava ma le faga, fiber po o le microcristalline cellulose. O le mea moni, o nei togafitiga uma lava e aofia ai i le ola maloloina o mea faʻapipiʻi, ma ona oa latou laau totō i se auala masani latou te faʻafefeteina ai le fiaʻai, ma o nisi taimi latou te maua ai le tele o isi aʻafiaga lelei ile tino.

AUA! E i ai foi le pito i tua o le tupe siliva, latou te faʻafefeteina o latou tuinanau i le na o le faatumuina o le manava. A uma mea uma, pe a susu, e lua, pe tolu taimi sili atu nai lo latou lava voluma.

Ou te le fiafia i lenei auala e taofia ai le fiaʻai. Ona o le lagona o le fiaaai e le alu i soo se mea, o loʻo e manaʻo pea e 'ai mea uma e le faʻaaogaina. Ae o le mea moni, o le mamafa ma le tele o le manogi i le manava.

Ae o soo se tasi e saili o le a ia mauaina i taimi uma. Ma na ou maua ai se vavega faavavega ua taʻua Jimnem Sylvester. O se laau e le gata ina faʻamautuina ai le maualuga o le suka toto, e faʻamalosia ai le gaosiga o le gaʻo ma toe faʻafouina ai siama pancreatic e ala i le faia o le inisalini, ae faʻamalosia foi le meaʻai, o le mea lea ou te taumafai i ai.

Aisea e mafua ai le gaosiga o le carbohydrate ma e masani ona gauai atu ia Jimnu? O aʻu o se nifo manogi mataʻutia (e le fefe i le uiga moni). E le mafai ona ou i totonu o se laina o le 500 mita i le sukalati, ou te fiafia lava i keke ma pusa, ma mea suamalie suamalie o loʻu alofa ma loʻu fiafia. O lenei ua ou lisi mea ou te manatu e mafai ona ou 'ai e faʻavavau. Ou te manatu e le aoga le faamatalaina o le aafiaga o se ituaiga o meaai i luga o le tino?

O le laau a Jimnem Sylvester, o lona uiga o Jimnema Lesnaya i le faʻatau Rusia, o loʻo faʻatusalia e le fualaau faʻatau fualaau oona mai le Evalar. Ou te iloa foi e mafai ona e faʻatau le jimny e avea o se fesoasoani faaopoopo ile iHerb, ae o le asō o le a tatou talanoa Oligime.

❗️ AISEA?

Gimnema leaf extract is widely used for the production of supplements dietary. O le mea autu e taulaʻi i ai o vailaʻau e aʻafia ai le maʻisuka, faʻapea foʻi ma le faʻasaʻoina o le metabolism. O le gafatia o Gimnema e alu e toe faʻafouina sela o le pancreatic e ala i le gaosia o le inisalini na faʻaalia ma faamaonia. Ae le na o mea uma:

Talu ai nei, na faamaonia ai le faʻamaonia o le antiviral, antibacterial and antitiflls of the Gimnima forest.

Na faʻatautaia suʻesuʻega i luga o le aʻafiaga o Gimnema i le gynnecology, ophthalmology ma isi vaega o vailaʻau. E sili lava i itu uma, o le faʻaogaina o le pepa o le Gimnema o se mea lelei atoatoa. O se tasi lenei o mafuaʻaga ua avea ai Jimnema ma se tasi o laau sili ona lauiloa e faʻaaogaina i le vailaʻau Ayurvedic.

O le togafitiga faafomaʻi o le 'aiina o Gimnema e faapenei:

Puipuiga, togafitiga o le maʻisuka,

Tulaga masani o le toto totoga o le suka,

Tuufaatasiga o le metabolism gaʻo,

Toe faʻafouina o le tino,

  • Faʻaitiitia o le cholesterol leaga,
  • Aveesea o le tele o le suavai, faʻaitiitia le faʻasoesa ma le edema, ona o le aafiaga o le diuretic,
  • Paʻu o le paʻu, togafitiga lagolago mo le manumanu,
  • Faʻamālōlōina o faʻamaoniga o le gout, o le gasegase o le maʻisuka,
  • Puipuiga o faʻamaʻi pipisi o toto toto ma loto,
  • Le faʻamalosia o puipuiga a le tino, puipuiga o faʻamaʻi pipisi, faʻamaʻi vailaʻau,
  • Tulaga masani o le faʻaogaina o meaʻai,
  • Faaleleia atili o le fatu, fatu,
  • Puipuia o faamai o totoga o faaaliga vaaia.

O lau Gimnema o se faleteuoloa o aafiaga lelei i le tino.

❗️ FUAFUAGA

O Oligim o loʻo tuʻuina atu i ni pepa laʻititi laʻitiiti i totonu o se paʻu palasitika e 20 vaega. I totonu o le afifi o le 5 paʻu, faasologa, 100 pusa. Ou te lei vaai i isi fesuiaiga ma le aofaiga o Oligim.

❗️ OLIGIM PRICE

O le pusa a Oligim na maua ai le 261 rubles. Pe a faʻatatauina le faʻaaogaina o 4 pusa i le aso, o le afifiina e lava mo sina mea itiiti ifo nai lo le masina (ma o le kamupanī na fautuaina le tasi o le talosaga talosaga, e tutusa lava ma se malologa o le 5 aso).

❗️ SHELF LIFE

E tolu tausaga le soifuaga o le taligalu ma e faʻapipiʻi foi i luga o pine taʻitasi ma papamaa, o se mea e faanoanoa ai le filifilia o le faiva lea e le toe faʻafesoʻotaʻia, poʻo le nofoaga o le talosaga.

❗️ TABLET OLIGIM

O fualaau o Oligim e laugatasia i le telē o le lanu o le lauulu. E leai so latou manogi, ma o le tofo o se mea manaia ma oona ma le oona.

❗️ FUAFUAGA FAʻAVAE MO LE FAʻAMATALAGA

O faatonuga a Oligim e le masani ai (itiiti). E mafua lenei mea ona o le Oligim e le o se fualaau faasaina ma e toetoe lava leai se faʻamaʻi, sei vagana ai fafine ma fafine maʻitaga ma HB.

❗️ OLIGIM COMPOSITION

❗️ OLIGIM APPLICATION

E ave e tagata matutua 2 papafa 2 taimi i le aso faatasi ai ma meaai. O le umi o le faʻatagaina e 25 aso. E masani ona fautuaina se fonotaga masani ma se 5 aso malolo.

4 papa o Olive e 160 mg o Gimnema. Faamaoni E le lava lenei mea. O supplements supplements with Aykherba e faavae i luga o Gimnema amata mai le 350-400 mg i LE ONE capsule. I lalo nei, ina ia maua le afa o le fua o se meaʻai faʻataʻitaʻi ma Ayherb, e tatau ona e inuina pei o le 4. papa.

Ae ina ia mafai ona iloilo le iuga ma le aafiaga i le tino o lenei fualaau, i le mataupu faavae, ua lava.

Ou te taumafai e inu Oligim i le aoauli ma i le afiafi, i le taeao ou te faatagaina soo se meaʻai i laʻu meaai.

❗️ OLIGIM EFFECT

E faigata ona talitonu, ae ou te le manao i sisiva. O loʻo i ai pea aʻu mea manogi fou i le Tausaga Fou ma e le oʻo i loʻu lima. Sa ou taofi le maalili o le sukalati i supermarkets, ma na ou le toe gauai i totonu o fale.

I le uluaʻi itula mulimuli ane talu ona ou ave Oligim, ou te le manaʻo e ai ATU. FAʻAMASALA LE LELEI. E oo lava i le oloa aupito sili ona pele o loo vaaia ma le toʻa ma faamaoni. E leai se manaʻoga e le gata e 'ai i se mea lelei. Ma i se tulaga lautele, o meaʻai e lafoaʻia le pito i luma ma e leai se mea e manaʻomia e nofo ai se gutu i se mea.

Sa ou aveina Oligim mo se masina (o le mea moni e le migao), ou te leʻi faʻaalia ni aʻafiaga le lelei poʻo le le lelei, ae ou te lagona se poloka oona ma fualaau uma.

Oligim: mataupu faavae o gaioiga, aoga ma faʻamaoniga mo le faʻaaogaina

A maeʻa ona ulu atu i le tino o le tagata, inulin - o le gaioiga malosi o le oloa - liliu e avea ma sui o le suka o se fausaga natura - fructose. O le tagata gasegase e mafai ona maua le malosi e aunoa ma le faaputuputu o le kulukose i totonu o le tino.

O le Oligim Evalar o se meaʻai faaopoopo lea e fesoasoani e maualalo ai le toto maualuga

O le isi vaega o le Oligim - o lau o le fafie jimnema creeper - e aofia ai meaola masani. Latou te "faʻagesegese" le faagasologa o le faʻaaogaina o le suka maualuga i luga o puipui o le iniseti - ua aveesea le kulukose mai le tino o le maʻisuka e aunoa ma le afaina ai.

I le aluga o taimi, o vailaʻau e mafai ona fetuʻunaʻi le gaosiga masani o le inisalini e lagolagoina ai le pancreas o le maʻi.

E le gata i lea, o le vailaʻau e fesoasoani i:

  • faaitiitia le fiaai
  • faaitiitia le manaomia o sitaili,
  • faaleleia atili o le gaioioiga o suauu pancreatic,
  • faʻasologaina o le metabolism,
  • faaitiitia i le toto maualuga o le suka.

O le Oligim ua faʻamatalaina o se punavai o inulin mo le puipuia o faʻamaʻi o le endocrin system ma le faʻamautuina o le metabolism o le gaʻolaʻau faʻatasi ma fualaau mo le maʻisuka o ituaiga e lua. Faʻaopoopoga e mafai ona faʻaaoga mo le faʻamalolo lautele o le tino.

O le tele o fomu faʻasaʻo ma tuʻufaʻatasia

Oligim Evalar ua faʻatinoina e avea ma:

  • papa (100 pcs taʻitasi),
  • capsules (60 pcs taitasi),
  • lauti i taga mama (20 pcs taʻitasi).

O ituaiga uma o le oloa ua faatauina atu i le afifiina o pepa. O capsules ma laumei o loʻo i le paʻu o le 10 fasi vaega.

Oligim Evalar tablets e aofia ai inulin ma lau o le fafie jimnema e avea ma vaega taua

O vaega autū o mea taumafa, e pei ona taʻua i luga, o:

  • inulin
  • Gimnema laau e fetogi lau laau.

I le avea ai ma mea fesoasoani o:

  • microcrystalline cellulose,
  • calioum stearate
  • aerosil.

O le meafaigaluega e taugata tele i le maketi a Rusia. I falemaʻi, o le tau o capsules ma tablets o loʻo iai i le va o le 180 i le 240 rupu. O le a faʻaalu le 150-200 rubles.

E saʻo lelei le togafitiga: faatonuga mo le faʻaaoga

O le togafitiga fautuaina a Oligim o loʻo faʻaalia i faatonuga mo le faʻaaogaina o le oloa. E fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina faalua i le aso. Talu ai o le tikeri o le digestibility o le mea totino o le vailaʻau e faalagolago i le gaosia o le suka gaosia, e sili atu le inu Oligim ao 'ai.

E masani lava o le togafitiga e 30 aso. Ina ia maua se taunuʻuga o le togafitiga, e fautuaina e faʻaaoga lenei faʻaopoopoga i se faʻaauau pea ma se malologa o le lima aso i le maeʻa ai o le masina e faʻaaoga ai.

O le Oligim e mafai ona naʻo luga o le fautuaga a se tagata tomai faapitoa

E leʻi tuʻuina mai e le kamupanī ni faʻamatalaga e uiga i fegalegaleaiga a le vailaʻau faʻatasi ma isi vailaʻau. E mulimuli mai e le taliaina e le Oligim le faʻamaʻi a le tagata lava ia, e tatau ona faʻatalanoa se tagata tomai faapitoa o le a ia iloiloina le avanoa e faʻaaoga ai fualaau faasaina i totonu o se mataupu faapitoa ile falemaʻi.

Vaega o le faʻaaoga i le taimi o le tamaitiiti, i le taimi o le maitaga ma le lactation

Faʻaopoopoga e mafai ona faʻaaoga i le togafitiga o tagata gasegase. I lenei tulaga, o le faʻaaogaina o Oligim e tatau ona muamua i se faʻatalatalanoaga ma se fomaʻi poo se fomaʻi fomai sili ona faapitoa.

O le tagofia o fualaau faasaina mo tina maitaga ma tina o loʻo fausamaina ua solia ona o le le lava o faʻamaoniga faʻamatalaga e uiga i le saogalemu o le faʻaaogaina o le oloa ile vaitaimi. E le gata i lea, i le taimi o le gaioiga, o le aʻafiaga o le atiaʻe o faʻamaʻi ile maʻi i vaega o le eletise o Oligim e faʻatupulaʻia tele. E le o iloa foi pe faapefea e le susu susu ona i ai meaʻai faʻalaʻauina o le a aafia ai le tino o le pepe.

List of Alternatives Alternatives

E i ai taimi masani e iai se manaʻoga e suia le vailaau faʻasaina i se tutusa tutusa i le tuufaatasiga, masini o le gaioiga, poʻo le togafiti.

I le tulaga o Oligim, e leai ni faʻatulagaga faʻavae o le fualaau faasaina; e na o le tele o mea e le o faʻatulagaina tutusa, o le faʻaaogaina e mafai ona faʻaaoga i le taimi e iloagofie ai tagata taʻitoʻatasi i le vaega ole Oligidim.

Faʻalogo lelei! O meaʻai uma o loʻo taua i lalo ua fautuaina mai e se tagata poto faapitoa. O le suia o le Oligim ma se analog e tatau ona faavae i le manatu o le fomai. Faʻalagolago i faʻamatalaga patino o se mataupu faapitoa ile falemaʻi, ua fuafuaina e le fomai le maualuga o le mafai ona faia lenei mea poʻo lena fofo. O le mea lea, i le togafitiga o se tamaitiiti, e tatau ona sili atu le fiafia i le Gastiton capsules. E mafai foi ona faʻaaoga le isi lava fesoasoani i le togafitiga o se fafine maʻitaga poʻo le lactating, sei vagana ai e leai se faʻaaloalo i vaega. O le mea e sili ona talafeagai e faʻaogaina e mafai ona mafaufauina o le susunuina o le Estrella. E tusa ai ma le paketi o filifiliga o Gastiton ma Taʻiala mo le maʻisuka.

O le a se mea e mafai ona sui ai Olijidim - laulau

Taʻiala o le MaʻisukaEstrellaFlammulinaGastitonYoga Tee Faaauau
Faiga faʻapolopolo0.5 g papa (20 pcs)pulumu sublingual (50 ml)elefise i 10 g sachets70 capsules i le taga2 g ti lauti i taga mama
Faʻatonu mea
  • bean leaves
  • siaki root root root
  • aulaʻau root extract,
  • vitamini faʻalavelave
  • lipine
  • zinc
  • chrome
  • trans resveratrol
  • vitamini D3 ma E.
100% flammulin
  • Lunodort,
  • Althea,
  • blue cyanosis
  • manu feʻai
  • centaury.
senna lau
Contraindications
  • lagona lelei i vaega o le vailaʻau,
  • maʻitaga
  • lactation.
  • tasi le le faapalepale i vaega o le fualaau faasaina,
  • vaitaimi o le fanauina o se tamaititi ma le susu.
  • lagona lelei i vaega o le vailaʻau,
  • maʻitaga
  • lactation.
hypersensitivity i vaega o le vailaʻau
  • le faapalepale i vaega o le fualaau faasaina,
  • le vaitaimi o le fanauina o se tamaititi,
  • lactation
Taimi o tausagalalo o le 14 tausagalalo o le 18 tausagalalo o le 12 tausagae oo i le 6 tausagalalo o le 18 tausaga
Taue tusa ma le 200 ruulu mo 20 papasili atu i le 2000 rublesmai le 3500 i le 100 g paʻumai le 300 i le 450 rublesmai le 550 ruuga mo le 20 ato

Patient Reviews

O le tele o tagata gasegase na togafitia ma le Oligim therapy na latou matauina na amata ona latou le talitonu i le fofo. I le tele o tagata, na latou teteʻe ai - faatasi ai ma le fesoasoani o meaʻai e mafai ona latou faatumauina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i se tulaga malulu. O isi mea na maua mai le ave o fualaau oona e leʻi iloa.

O manatu e uiga i le aoga o Oligim na vaevaeina: o nisi o tagata gasegase sa maitauina le lelei o le manuia, ae o isi e leʻi matauina ni suiga

E sili atu le faigofie o loʻu olaga - O aʻu o le maʻisuka. Ou te inu 2 pusa ma meaai i le ao ma le afiafi - mautinoa o le a le tulai mai le suka. Mai lenei mea, o le soifua maloloina ma lagona e faaleleia. Ae o le afifiina e le talafeagai - Ou te sasaa atu i totonu o se atigipusa ma se tapuni faaseʻe i le taimi lava lena - e sili atu ona faigofie le ave ma ave sea fagu i le galuega. Ae ua uma ona ou masei i lenei mea, e ui lava e le mafai ona e faia lenei mea - o le fualaau faasaina e sili ona manaia ma e lelei ona pulea lelei lana galuega.

Sestrina

http://otzovik.com/review_3877552.html

E tatau i Oligim ona faatumauina le maualuga o le toto, ae o le mea moni e na te le faataunuuina galuega folafolaina (pe a na o le 20-30 pasene, ae le sili atu). Sa ou inuina le kosi, o le tau e 250 rubles. O aʻu o le kamupani Evalar. Talia lena togafitiga fale. Ae o lenei mea o se mea faaopoopo meaʻai, e mafai ona faʻaaoga mo na o le puipuia poʻo le faʻalavelave faʻapitoa. E le aoga le faalagolago atoa i le mea moni e faapea o le a faatonutonu ai le suka o le toto. Sa ou inuina foi i le taimi o le taumafataga e faʻaitiitia ai loʻu fia 'ai ma manaʻoga mo laufofoga. Sa ou manaʻo pea e 'ai fualaʻau. Ou te le iloa, e le mafai ona ou fai atu se mea manino. E mafai ona e inu, ae e te le o faʻamoemoe lelei. Soifua Maloloina i tagata uma!

Nastya2102

http://otzovik.com/review_1361390.html

Ae paga lea, o le faafitauli o le maʻisuka e leʻi pasi atu i loʻu aiga. Ma o se mea sili ona le fiafia lea e tatau ona tausia i taimi uma. Ae o oe, ioe, ia e iloa lenei mea. O le puleaina, o le mea muamua, o le mea saʻo, o le meaai sao, ma le lona lua, e fuafua i le maualuga o le maʻi, o le vailaʻau. Ae e mafai foi ona faʻaaoga e faatumauina ai le maualuga o le suka toto ma meaʻai. Ma o le sili ona saogalemu ma aoga mo i matou o le oloa a le kamupani Evalar - Oligim. E lelei foʻi Oligim e mafai ona faʻaaogaina e avea o se mea faʻapipiʻi. O le a se mea e mafai ona ou fai atu e uiga i le aoga o lenei oloa? O loʻo galue o ia. Afai muamua, e ui lava i le mulimuli i se taumafataga ma le tagofia o vailaau eseese, o le maualuga o le suka o le toto ua oso, ona faʻaaogaina lea o Oligim, o le sugar sugar concentrated i masani, ma le maualuga o le suka i le aso atoa, ae le naʻo le taeao i luga o le manava leʻo. Ou te fautuaina tele Fesoasoani faaopoopo ole meaʻai pe a fai ei ai sou faafitauli i le faʻamautuina o le suka toto ona o le maʻisuka. Ma le mea mulimuli, o le tau o lenei fualaau faasaina e suia ai le 200 rubles. Ma ia maloloina!

Dariya OkSuPa

http://irecommend.ru/content/bad-proverennyi-vremenem

Afai e leʻi faʻaalia e le mita le suka maualuga o le toto pe a ave Oligim, ou te le talitonu e fesoasoani. Ae e le mafai ona finau ma tekinolosi! Ou te le iloa po o ai lona sili atu - inulin poo jimnema - ae ou te fiafia tele i nei fualaau. Laititi, taugofie, i taimi uma i oʻu tamatamailima. I le taimi nei, e le mafai ona e pulea lelei le meaai ma o nisi taimi e te fiafia ai.

Likova

http://prozdo.ru/olidzhim/

O Oligim o se mea lautele, ma aoga lelei i le tau faasaga i le maʻisuka, lea e leai lava ni tapulaa i le faʻaaogaina. O lenei faʻaopoopoga mea taumafa ua maua ai le lelei o taunuʻuga ma e maualuga lona tulaga saogalemu, lea e avea ai ma se mea tulaga ese i le vaega o le pharmacological igoa.

Tuua Lau Faamatalaga