Le aʻafiaga o le ava malosi i luga o le suka toto - faʻaititia pe faʻaitiitia ai faʻamaoniga?

E taua tele mo tagata ei ai le suka maualuga maualuga e faʻaaoga ai le faʻaeteete pe a inu pia. E leai se mea e tatau ona e inuina i luga o se manava gaogao, faʻaaoga mea taumafa ma le maualuga o mea inu gaʻo e avea o se meaʻai, ma e le auai i le tino faʻagasologa faaletino pe a inu ava malosi.

aganuʻu (15, 66393305, 672),

O le tala i se tasi oa tatou au faitau, Inga Eremina:

O loʻu mamafa na faapitoa lava le atuatuvale, Sa tusa ma le 3 o le au fagatuaga tuufaatasia, e 92kg.

E faʻapefea ona aveese le mamafa o le mamafa? Faʻafefea ona feagai ma suiga o le hormonal ma le gaʻo? Ae leai se mea e leaga pe talavou i se tagata e pei o lona faatusa.

Ae o le a le mea e fai e leiloa ai le mamafa? Lasiga liposuction taotoga? Na ou iloa - e le itiiti ifo i le 5 afe tālā. Faʻamatalaga o masini - LPG massage, cavitation, faʻaliliuina RF, myostimulation? Aititi tau taugofie - o le tau e totogi mai le 80,000 rubles ma se tagata fai meaʻai. E mafai lava ona e taumafai e tamoe i luga o se lapisi, i le itu o le valea.

Ma afea e maua ai i taimi uma? Ioe ma e taugata tele lava. Ae maise lava i le taimi nei. O le mea lea, mo au lava ia, sa ou filifilia se isi metotia.

I le taimi o le faafiafiaga, e tatau ona e siakiina e le aunoa le maualuga o le suka ma ia e mautinoa e faia se suega ae e te lei moe. E fautuaina e masani lava ona iai tagata masani i le taimi o le taumafataga, e mafai ona fesoasoani i le tagata gasegase i soo se taimi, pe a talafeagai ma le mafai ona faʻaaoga fualaʻau e faʻaitiitia ai le suka i le taimi tutusa e pei o le ava malosi.

O le mea lea, e mafai ona tatou fai atu mautinoa o le ava i le tele o mea e afaina ai tagata uma, ma e le gata o tagata gasegase e maua i le maʻisuka. O le mea lea, e tatau ona mataituina uma puipuiga, ma i nisi tulaga e taua le tuʻuina atu o le inu, nai lo le toe faʻafoʻiina o lou soifua maloloina.

Alu o le ava malosi ma le suka i totonu o se auala sili ona faigata: inu ava malosi e mafai ona fesoasoani i le atinaʻeina o le hyperglycemia ma le hypoglycemia. E faʻalagolago lava i le mafuaʻaga o le ava malosi ma le tagata lava ia o le tino.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o ituaiga o ava malosi, e pei o vodka poʻo le koko, e mafua ai ona faʻaitiitia le aofaiga o le kulukose i le tino. O vine, ava ma vermouth e i ai le faʻafeagai, o lea e tatau ai ona latou onana i le lapataiga sili a tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka. E inu malosi le ava i le suka ma isi faʻamatalaga aoga i le aotelega o loʻo i lalo.

Vaega o aʻafiaga o le ava i luga o le suka toto

O le aʻafiaga o le ava i luga o le tino e faalagolago i faʻataʻitaʻiga e pei o le tele o meainu ma le tele o liua. O le tali atu i le ava malosi e mafai ona eseese ona o mafuaʻaga taua:

  • le i ai o faamaʻi o le pancreas ma le ate,
  • mamafa ma le ofoofogia,
  • toto maualuga
  • faʻaoga tutusa o fomaʻi vailaʻau eseese.

O le inuina o le ava malosi e mafai ona faʻaleleia atili ai aʻafiaga o le inisalini ma le aʻafiaga o vailaau mo togafitiga e mamanuina ai le kulūkose. O le ava malosi e faatelevaveina le faagasologa o le vaeluaina o gaʻo, lea e faʻapupulaina ai le maualuga o le mafai ona gafatia o le membrane.

Ona o nei "va" i totonu o puipui o paʻu mai le tino e sili atu i le suka e ulu atu i le suauu. O le atinaʻeina o se maʻi e pei o le maʻisuka o loʻo i ai le aafiaga sili ona leaga i le gaioiga o fesoʻotaʻiga o le neuronal, lea, pe a faʻaumatia e le ava malosi, e vave ona faʻaumatia.

O mea inu e aofia ai le ava malosi e faaosofia ai le manaʻo, ma mafua ai ona gaosia se tagata, lea e aʻafia ai le toto suka. O le ava malosi e le ogatasi ma le tele o vailaau o le maʻisuka ma e le aʻafia ai aʻafiaga o le inisalini ma le faʻasologa.

I nisi tulaga, o le faʻaaogaina o meainu inu e taʻitaʻi atu ai i le maʻi suka, o le mea lea e tatau ai i tagata o loʻo i ai faʻafitauli tutusa ona lafoai atoa le ava malosi. O le ava malosi o se toxin malosi. Ole telegese le faʻaitiitia o faiga ole gasegase i totonu o le tino, lea e mafua ai le tupu ole atherosclerosis poʻo le faʻateleina o le soifua matua matutua.

Vaega o aʻafiaga o le ava i ituaiga eseese o le maʻisuka

O tagata e pagatia i le maʻisuka ituaiga 2 e faʻasaina i le ava malosi i soo se mea, e tusa lava pe aupito sili ona tauagafau, tele. O le ava malosi o se punavai o gaʻo, ma o ona tootoo laiti e mafai ona faʻaosofia ai le tele o le kulukose e ulufale atu ai i le totoga.

I le tulaga o se faʻamaoniga e pei o le maʻisuka ituaiga 1, e mafai ona faʻatagaina le inuina o le ava, ae e taua tele le faia o lenei mea i le faʻamaoni. Faʻaitiitia le maualuga o le suka ma le inu o le ava malosi e mafai pe afai e te faʻatupulaʻia le inisalini.

O le ava malosi ei ai lona aafiaga vasodilating, lea e mafai ona faatupuina ai le faʻaleagaina poʻo le faʻaleagaina o le cardiovascular system. Ole aʻafiaga o le ava e aʻafia ai le afaina o le alanine, glycerol ma le lactate i le ate, lea e talafeagai mo le puipuiga ma le puipuia o le atinaʻeina o le maʻisuka o vaega e lua.

O a mea inu malosi e mafai ona onā i le maualuga maualuga o suka

Faatasi ai ma le mautinoa le fautuaina o le ava malosi ma le maualuga maualuga o suka o ituaiga uma o ava malosi ma suamalie suamalie. O loʻo i ai se latou faamaumauga maualuga maualuga o le suka, lea e faʻatasi ma se tikeri maualuga ei ai lona faʻaleagaga i le tino. O vailaʻau Champagne e faʻapupulaina foi le maualuga o le kulukose, sei vagana ai nisi o vailaʻau mago e maualalo le malosi ma faaopoopo i ai sina siʻosiʻu suka.

Pe a fesiligia pe faʻaitiitia e le vodka le suka o le toto, e sili ona lelei le tuʻuina atu o le lisi o mea faitino lenei e faʻaalia ai le aafiaga o le tele o meainu malosi ile kulūkose:

  • 100 kalama o le brandy po o le brandy o le a faateleina le maualuga o le suka i le 5-6%.
  • O le a tutusa le lapisi o le siffweet Champagne o le a faateleina lenei faailoga i le 17-22%.
  • E faapefea ona aafia le vailaʻau toto i vodka? 100 kalama o le oloa o le a faaopoopo e tusa ma le 2-3% i lona maualuga.
  • 50 kalama o le tincture e mafai ona 'oso "le glucose e 8-10%.

E sili lava le lafoai atoatoa o le faʻaaogaina o vai inu malosi, lea e aofia ai le cider, pia ma le tele o cocktails, talu ai e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻe o le hyperglycemia. O le Whiskey ma le vodka o loʻo i ai le aafiaga sili ona leaga i maualuga maualuga o suka.

Faʻafefea ona inuina le ava i le tulaga maualuga o le toto maualuga

O tagata e maua i le maʻisuka ma mafatiaga mai le maualuga maualuga o le suka e fautuaina e inu ava malosi e pei o se meaʻai (meaai mama ma le mama e le talafeagai mo na galuega). O le maualuga o le faʻatagaina o le uaina mo tagata e maualuga le suka o le 250 ml.

Aua nei inu sili atu nai lo le 330 ml o le pia i le aso, ma o se vaega o se ava malosi malosi e tatau ona faatapulaa i le 70 ml. I le faagasologa o le faia o togafitiga faafomaʻi mo le togafitiga o le maʻisuka, e tatau ona matua aloese mai soʻo se aofaiga o le ava malosi.

O le aʻafiaga o le ava malosi (vodka) i luga o le suka toto - faʻaititia pe faateleina?

Matagaluega o le Soifua Maloloina o le Malo Rusia: "Faʻasese le mita ma suʻe suʻega. Leai Metformin, Diabetes, Siofor, Glucophage ma Januvius! Talia o ia i lenei mea. "

O vine ma inu ava malosi o se tasi lea o nofoaga muamua i totonu o oloa e le fautuaina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. I le taimi nei, o le tele o tagatanuʻu latou te iloa vodka e faʻaitiitia le toto suka. O lenei faʻamatalaga e faapitoa lona fiafia i tamaʻitaʻi e le fia mumusu e inu le ava malosi, e ui lava i se faʻamaʻi matautia pei o le maʻisuka.

O se fesili talafeagai e tulaʻi mai: afai e faʻaitiitia e le vodka le suka o le toto, aisea la e afaina ai le inu ava? O le mea moni, i le taimi muamua tatou te talanoa e uiga i le lelei o aafiaga o le ava malosi ma le avanoa e sui ai vailaʻau faʻatasi.

Ina ia malamalama i lenei tulaga faigata, e tatau ona e iloa tonu le aafiaga o le ava malosi i le tino, ma pe oa taunuuga e maua e se tagata maʻi i le maʻisuka.

O le mea moni, o le inuina o meainu ma le maualuga o le ava malosi, o lona malosi e tutusa ma le 35-40 tikeri, poloka le faʻamalolo o le kulūkose mai le ate, lea o le a faʻaitiitia ai ana mea i totonu o le toto. Ae ui i lea, o loʻo i ai se tulaga lamatia maualuga o le atinaʻeina o le glycemia, o se mafuaʻaga e mafua ona o le le lava o le suka, lea ei ai le lamatiaga moni i le ola o le tagata.

O le tulaga ua faateteleina ona o le mea moni e le tupu vave le glycemia i le maeʻa ai o le vodka po o le lau, ae pe a mavae ni nai itula, pe a uma ona momoe se tagata. I lenei tulaga, o le tulaga o le inupia e taofia ai le amanaiaina o ona faailoga, o nisi o ia uiga o le inupia malosi.

E toe manaʻo foʻi fomaʻi e faʻatautaia le maʻisuka. O loʻo i ai se togafitiga faʻaonaponei faʻaonaponei Europa, ae latou te fifilemu e uiga i ai. O le mea lenei.

O vine, i se isi itu, e matautia i le aofia ai le suka ma le fructose, ma i le tele o mea. E le gata i lea, o le fructose e faʻaleleia ai le faʻaleleia o le suka, ma toeitiiti lava a vave. O lona uiga o le inu o meainu suamalie ma le inu ava malosi: o meaʻai, ate ma vali suamalie, ua faʻavaveina le maualuga o le toto suka ma mafai ona matua faaleagaina ai le tulaga o le maʻisuka.

Ae peitaʻi, pe afai e filifili se tagata maʻi i le maʻisuka e inu le ava malosi, e tatau ona e mafaufau e uiga i fuataga saogalemu mo le soifua maloloina ma taumafai e faaitiitia taunuuga leaga. Muamua lava, e tatau ona manatua o le inuina o le ava malosi (vodka poʻo le uaina) e naʻo se tulaga e mafai ai ona taugofie.

Ole maualuga ole taumafa ole vodka e le tatau ona sili atu i le 100 ml, ma e tatau ona gaugau i oloa e maua ai le maualuga o meaʻai gaʻo: falaoa, pateta, ma isi. E sili atu le lafoai atoa o meaʻai suamalie ma ava malosi. E mafai ona e inuina sina uaina mamago, e tusa ma le 100-200 ml, aʻo ave uma fualaau talafeagai ma ia mautinoa e mataʻituina le maualuga o le suka i le toto.

Sa ou maua le maʻisuka mo le 31 tausaga. Ua soifua maloloina nei o ia. Ae, o nei capsules e le mafai ona avanoa i tagata masani, latou te le mananao e faʻatau atu falemaʻi, e le aoga mo i latou.

E iai loʻu maʻisuka ituaiga 2-e le o le insulin e faalagolago. O se uo na fautuaina le faaitiitia o le suka i le toto ma DiabeNot. Na ou faʻatonuina e ala i le Initaneti. Amata le mauaina. Ou te mulimuli i se taumafataga e le tuusaʻo, i taeao uma lava na amata ona ou savali i le 2-3 kilomita i luga o vae. I le lua vaiaso talu ai, ou te matauina se paʻu malie i le suka i luga o le mita i le taeao ao leʻi oʻo i le taeao mai le 9.3 i le 7.1, ma ananafi e oo lava i le 6.1! Ou te faaauau pea le auala puipuia. O le a ou le amanaia le manuia.

Margarita Pavlovna, o loʻo ou nofo foi i luga o Diabenot i le taimi nei. SD 2. E leai soʻu taimi mo se mea e 'ai ma savali, ae ou te le faʻaleagaina le suamalie ma mea inu gaʻo, ou te manatu XE, ae ona o le matua, o loʻo maualuga pea le suka. O taunuuga e le lelei e pei o oe, ae e 7% le suka e le oʻo mai mo le vaiaso. O le a le glucometer e te fuaina ai le suka? Pe na te faʻaalia oe i le plasma poo le toto atoa? Ou te manao e faatusatusa taunuuga mai le tagofia o fualaau faasaina.

I le taeao, e pau sina mea itiiti ma le suka pe a uma le afa itula. E ui lava latou te fautuaina le ava malosi i luga o le 40 tikeri, ae oso le suka i le 12 mai le afiafi o le ava malosi i le taeao, e ui e mafai ona ou maua le tusa o le 7.4 - 8.1. O lea e le faigofie tele i le ava malosi.

Aua nei inu, e le mafai ona e faaleagaina oe lava.

E i ai loʻu hypoglycemia, ou te le fautuaina le inu ava malosi. Mo se taimi umi e le mafai ona ou malamalama i le mafuaaga na leaga ai ia te au pe a uma ona inu ava malosi. Na iʻu i fafo le maualuga o le suka i lalo ifo

E leai se pia.

E tatau ona faʻafefete i nisi o taimi. Ma faia feusuaiga masani, e faʻamautu ai totoga uma.

O le tele o le ava e afaina ai le tino. E filifili e tagata taʻitoʻatasi le taimi ma le tele o le ava malosi. Ae o tagata e maua i le maʻisuka ua le maua lenei avanoa. O lenei faʻamaʻi e aafia ai le faʻatinoina o mea uma ma okeni o le tino. Faʻafefea ona aʻafia le suka i le suka i le maʻisuka, e le mafai e fomai ona fai mai mautinoa. E amio le lelei, o lea ua fautuaina ai e lafoaia le faʻaaogaina o meainu malosi.

O le tele o saienitisi mai atunuu eseese o loʻo suʻesuʻe le aafiaga o le ava malosi i le suka o le toto. O taunuʻuga o le tele o suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga ua faʻaalia ai ituaiga eseese o mea inu e afaina ai le tulaga ma le soifua manuia o le maʻisuka i auala eseese. O mea taumafa maualuga i le ava i le tele o mea e mafua ai le faʻaitiitia vave o le kulūkose. O lenei tulaga e lamatia mo tagata, ona o le taua maualalo o le glucometer indicators hypoglycemia e tupu, faatasi ai ma le le iloa o le mafaufau ma le coma.

O le ava malosi e maualalo ai le suka toto mo sina taimi puupuu. I lenei tulaga, o faailoga o le hypoglycemia e talitutusa lava ma faailoga o le inupia - o le vevela, o foliga vaaia o le fiaai, le mautonu. Ma pe a amata ona alu ese le ava mai le tino - o le maualuga o le kulukose e maualuga lona alualu i luma, ei ai le lamatiaga o le faatupuina o le hyperglycemia.

O ituaiga eseese o meainu e afaina ai le tulaga o le maʻisuka i auala eseese.

Alcohols e taofiofia ai le fausia o le kulukose i le ate. O le mea lea, afai ei ai se taumafataga, o le maʻisuka e tatau ona i ai le inu o vai inu taitasi o meaai maualuga-kalori. O lea e mafai ai e ia ona taui le aʻafiaga o le ava i le tino ma aloese mai le hypoglycemia.

O le ava malosi e faʻaleleia le aʻafiaga o vailaʻau i luga o le tino. Injections injections ma fualaau oona e faʻamaonia ai le suka toto e leai se faʻalavelave. Ina ia puipuia le hypoglycemia, e tatau i le tagata gasegase ona amanaʻia lenei faʻataʻitaʻiga - afai e inu le sili atu i le 100 ml o le ava malosi (vodka, whiskey) i le afiafi, e tatau ona faʻaitiitia le aoina o le inisalini, pe faimalaga ona ave faʻamaonia.

A o leʻi inu, o se tagata e mafatia i le maʻisuka e tatau ona siakiina le faʻaogaina o meaʻai gaʻolaʻo faigofie. O meainu e faʻateleina ai le toto suka e aofia ai:

O nei meainu, e tusa lava pe faʻapipiʻi foliga, e lamatia mo le setete o le tino o loʻo maua i le maʻisuka. O le mea lea, e tatau ona e musu e faʻaoga nei oloa.

Liquers Increase Sugar

O le malosi malosi (40% ma le maualuga) e vave ona gauaiina e le tino, e faʻaosofia ai le gaosiga o le inisalini i le gaosiga. O le mea lea, e fautuaina e endocrinologists le inu e sili atu ma le 50-100 g o meainu malolosi i le aso. O lenei fuataga e fesoasoani i le maualalo o le kulukose, ae le mafua ai le hypoglycemia. E le gata i lea, o lenei aofaiga o le ava malosi e le lava e ausia ai se tulaga o le inupia, o lea e mafai ai e se tagata ona pulea lona tulaga, malamalama lelei i suiga o le tino. O mea inu e maualalo ai le suka o le toto e aofia ai:

  1. Vodka. O le mea maualuga lea o le ava malosi. Vagana ese le vodka ma le faaopoopoina o le sua poo le tincture i fua (o loʻo aofia ai le suka).
  2. Cognac I mea e fautuaina ai, o lenei vaiinu e afaina ai le setete o le tino - toe faʻafeiloaʻi, vevela veins, faʻasolosolo le toto toto, ma faailo o le glucometer.
  3. Whiskey, brandy, gin, rum. O nei mea faʻapitoa e faʻaleleia ai le natura ma fua eseese o suka. E televave faʻamaʻavaʻavaʻavaʻavaʻavaʻavaʻavaʻavaʻavaʻavaʻa pe a uma ona taumafaina lenei ava Ae o le inisalini, e gaosia i lalo o le malosi o le ava, e totogi ai o latou aafiaga i le tino.

O le tele o le maʻisuka e fesili atu i a latou fomaʻi pe mafai ona inu pia. I le tasi itu, o le maualuga o le kalori oloa e mafua ai le gaʻo. I le isi itu, o le suka i totonu o le 0.5 l o le pia e itiiti (itiiti ifo i le tasi le sipuni). O le mea lea, endocrinologists e faatagaina ai tagata gasegase e inu se pint o le tolauapiga po o le ale e aunoa ma le fefe mo le leaga.

Vodka faʻaitiitia le toto toto

E mafai ona faʻasolosolo le kulukose i le ava malosi

Aumai le aʻafiaga o le ava i luga ole kulukose, pe afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻaaogaina meainu malolosi e faʻaititia ai lou mita toto kulukose.O lea la, afai e te masalomia le atinaʻe o le hyperglycemia, e mafai ona e inu i se laulau (faʻaaogaina se inisalini tui) ao inu le 30-50 ml o vodka poʻo le koko. O lenei tuufaatasiga e faaitiitia ai le maualuga o le suka i le plasma. Ae ui i lea, o le maʻisuka e tatau ona siakiina e le aunoa ia faailoilo (i le 30 minute) e puipuia ai le avanoa o le hypoglycemia.

Afai e leai se inisalini i le lima, ma o le maʻisuka o loʻo i ai se faʻamaʻi faʻamaʻi o le cardiovascular system (maualuga toto maualuga), e mafai ona e faʻasalaina le tulaga i le inu 30-50 ml o le maualuga o le cognac. Inu e aunoa ma se meaʻai e faʻamautu ai le kulūkose. Ae o le inuina o le malosi malosi i totonu o le manava gaogao e mafai ona osofaʻia ai le hypoglycemia.

I le avea ai ma auala autu mo le faʻamausali o kulūkose, e le mafai ona faʻaaogaina le ava malolosi. O le taumafaina o le ava i aso uma e aʻafia ai le tulaga o le tino atoa, faʻavaveina le matua o le tino ma le musika.

Afai e te inuina le ava malosi, e le mafai e le tino ona maua i le maʻisuka e aunoa ma ni aʻafiaga. O le faʻalavelave autu o le faʻaaogaina o le ava i lenei faʻamaʻi e faapenei:

  1. Le ono mafai ona atiaʻe le vaʻaia o le hypoglycemic (faatasi ai ma le faʻaaogaina o le inu malosi).
  2. O se faʻalavelave tele i le suka o le toto (pe afai o le maʻisuka inu tele le vine, martini poʻo le ava malosi).
  3. O le alualu i luma o le faamai ona o aafiaga leaga o le ava malosi i le pancreas, ate, ma le cardiovascular system.

Mo endocrinologists, o le togafitiga o se tagata inu e o faatasi ma le tele o faigata. Muamua lava, i lenei tulaga e faigata tele ona faʻatusatusa le vaega aupito sili ona lelei o inisua ma inumaga mo le tino. I tagata ei ai le laasaga muamua o le faamai, poo tagata mamai e ono lamatia (glucose maualuga e oo i le 10 iunite), e le o le tala o le ava malosi, o le alualu vave i luma o le maʻisuka ua maitauina, faatasi ai ma faafitauli (vaaiga le lelei, faalogo, paʻu vevela).

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

O meainu malosi, e pei ona e iloa, e le fautuaina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. O le faafitauli ogaoga o le maʻisuka o le manaomia lea o le siakiina pea o le toto suka. O le hypoglycemia poo le hyperglycemia e mafai ona tupu tele i le tali atu i le taumafaina o nisi o mea taumafa ma le maualuga o le faasologa o fualaau oona poʻo le gaʻo vailaʻau faʻamalosi.

O fats foi ua faʻasalaina i le tele o meaʻai mo le maʻisuka, ae o vodka ma isi ava malosi e iai le fua tutusa o elemene ma gaʻo. O le mea lea, o le faʻaaogaina o lenei vai, mai le manatu o le saogalemu mo le suka o le toto, e le aʻafia ai le fesuiaiga o le kulukose, ae pe afai e te faʻaaogaina i se aofaiga tutusa ma le fua o le gaʻo i le aso mo le tino.

O maʻi suka ma tagata o latou toto o le suka e suia i taimi uma ona o gaioiga faaletino ma le mafaufau e tatau ona matua faʻaeteete i mea inu e pei o le inu ava, vodka, ma le ava malosi. O lenei faaiuga na faia e saienitisi na latou faia pea se suʻesuʻega ma iloa pe faapefea e le vodka ma isi meainu malosi ona aafia ai le suka toto. E tatau ona iloa pe vodka e faʻaitiitia ai le suka poo le faateleina? O le taunuuga o le suʻesuʻega o loʻo faʻafefiloi, a leai o ni mea e le taua o le uaina mo le 'aiga o le afiafi o le a faʻasaina i le maʻisuka pe oʻo lava i le ava malosi ua le mafai ona faʻatagaina e inu. Ae ui lava e leai ni mea e sili atu, e leai se tali e tasi.

O le aʻafiaga o le ava malosi i le tino e le mafaamatalaina, o le mea lea e le mafai ai ona suʻesuʻe le na o le masini o lona aafiaga i le suka. O se matafaioi taua e faia i foliga vaaia ma malosi o le meainu. Afai tatou te talanoa e uiga i vodka, e faʻaitiitia ai le suka o le toto ma e mafai ona faʻaleleia atili pe taitai atu ai i le hypoglycemia, ae o le uaina suamalie, e ese mai ai, e maua ai le suka toto ma e taʻitaʻia ai le hyperglycemia.

E mafai e le Vodka ona faʻasolosolo lalo ma faateleina le kulukose, o lona uiga o le toto toto pe a sui le vodka o le a suia e fuafua i tulaga o totonu. O le gaioiga o le kulukose e foliga mai o le i ai o ni togafitiga faʻapitoa i le tino: gasegase faʻamaʻi pipisi, oona, o se tali le lelei a le tagata i le ava ma pathoces o le pancreas, e aofia ai ituaiga maʻisuka eseese.

Faʻaitiitia le suka pe a inu vodka faʻalagolago i le aofaʻi ma le taimi e ulu ai i le tino. O le tele o vodka e inu i se taimi puʻupuʻu e mafai ona faʻaitiitia ai le suka ma taʻitaʻi atu i le hypoglycemia, ae o le a le afaina ai le lelei o le ava ma le kulukose.

O le tele o le ava malosi e mafua ai le suka, o se fua tele e matua maualalo ai le toto suka. Afai i lenei setete o loʻo moe se tagata, o le kulūkose maualalo e mafai ona taʻitaʻia ai se coma, o lona uiga, o le a le toe ala mai. E tupu tele lenei mea i tagata gasegase e maua ai le maʻisuka masani.

  • O le inu malosi o le ava e matua faateleina ai le fiaai, lea e mafai foi ona afaina ai le faateleina o le suka pe a fai le togafiti e tetee atu i le tulaga o le inupia. E maua le faalua faʻalua i le pancreas, ma o le aʻafiaga o le hyperglycemia e faʻateleina.
  • O le ava malosi e afaina ai le lelei o aafiaga o nisi vailaʻau, faaleleia atili a latou gaioiga pe taofi. E matautia mo tagata maʻisuka ma gasegase mo isi faʻamaʻi faʻamaʻi e manaomia ai le tausiga faifaipea o fualaau.
  • O le ava malosi e faʻamalosia ai le mea o loʻo i ai nei, o le toto maualuga e tulaʻi mai, le mautonu le mafaufau, vavao, afu. E faʻaalu e le tino le tele o le malosi e faʻafetaui ai nei faailoga, ma amata ona faʻaitiitia le kulukose.
  • I le maʻisuka, pe a tatau ona pulea le kulūkose i taimi uma, e iai tulafono mo le inu ava malosi:

    • aua le inuina meainu suamalie - cocktails, suamalie suamalie, mea laiti, ava malosi, e sili atu le suia o fodka, cognac poo le mūmū mūmū,
    • o le masani o le inu ava malosi mo le maʻisuka e le sili atu ma le lua tioata, pe afai o vodka - 50 ml, uaina - 200 ml,
    • e tatau ona e inuina le ava e tutusa ma le taumafa o meaai,
    • Vodka, e tatau ona faʻafefiloi ia meainu i le suasusu, ae leai se mea e inu ai meainu manaia,
    • e tatau ona e inu lemu, i ni togi laiti.

    O le ava malosi e le mafai ona afaina e tusa lava pe maua ai le maʻisuka, pe a e tausisi i le aganuu o le inu.

    Afai o le maʻisuka e maualuga le kulūkose, o vailaʻau faʻapitoa e fautuaina le inuina o sina uaina, lea e maualalo ai le kulukose ma e mafai ona i ai sona aoga aoga i le tino o le maʻi maʻi. E tutusa lava le mea e tasi e mafai ona fai e uiga i se fualaau laitiiti o vodka i le aoauli po o le 'aiga o le afiafi. E mafai ona maualalo le suka, galue malosi ma faʻaleleia le faʻaogaina o meaʻai. O lenei tulafono e le mafai ona avea o se faavae, talu ai ona o le lelei o le aafiaga o lea faʻavevesi na tupu i le faʻaaogaina o vodka i le sili atu i le tasi i le masina. A le o lea, e tatau ona e faʻamoemoeina ni faʻafitauli o le soifua maloloina ma ia saunia mo le maualuga o le hypoglycemia.

    O le maʻisuka pulea lelei e aunoa ma ni faʻalavelave faʻalavelave, e le mafai ona tali vave atu i se vaega itiiti o le ava malosi. O le mea lea, o vailaau aloaia ma vailaau faafomai e le taofia ai le mafai ona aofia ai le ava i le ola o le maʻisuka, ae na o le le lava o le faalagolago ma le malamalama i taunuuga leaga uma i tulaga o le sauaina.

    O le aʻafiaga o le ava i totonu o le tino e aʻafia foi i le maualuga o hormones e aʻafia ai le maualuga o le kulukose. I ni nai itula talu ona tuʻuina atu nei hormones, o le maualuga o le kulukose i le toto e sui, o loʻo faamatalaina ai le faʻagesegese o le gaioiga o le tino.

    O le toto maualalo ma le vodka e le o ni soa pito sili ona lelei. E pei ona taʻua i luga, o le tele o le ava e maualalo ai le suka. E mafai ona manatu e faʻapea afai o se mea e teʻi ai le ava e onā i le taimi nei, o le a faateleina le suka. Ae, i le taimi muamua, o le faaitiitia o le kulukose, ma e na o le tino e matua popole lava, o le toto ua afaina, o le glucose e tuuina atu i ni mea e teʻi ai, ae o le inisalini e leai se taimi e faataunuu ai lona aoga, ma o se taunuuga o le hypoglycemia.

    E taua le mafaufau pe mafai ona lava le iloiloga o lou tulaga pe a uma ona inu. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia inu i le maʻisuka, e manaʻomia lona fuaina o le kulukose i le tele o taimi. Pe o le a ia faia pe a uma ona inu, pe faapefea ona ia iloiloina lona tulaga - o nei mea uma o le tagata lava ia, ae pei o faataitaiga, o le ava malosi o se mea oona, ma mo tagata mamaʻi o nisi taimi e sili ona malolosi.

    O nisi tagata atamamai e manatu o le ava malosi e le mafai ona aafia ai le maualuga o le kulukose i soo se auala, talu ai e le oi ai ni meaʻai gaʻo. Afai e te taliaina lenei mea moni i lona tulaga sili ona mama, e moni ma moni. Ae e le talafeagai le iloiloga o le mea totino tasi o le ava malosi, ae aua le amanaia ana fegalegaleaiga ma isi oloa ma le tino lava ia. O le taimi lava e ulu atu ai le ava i le manava, e amata ona afaina ai uma fausaga, ma e le mafai ona faafitia lenei mea moni. Suiga o le toto pe a uma ona i ai le eseesega o le 'ava malosi i le ava malosi, ma e le masalomia, o le aofaʻi o suka i le toto e sui - e alu i lalo.

    O le maʻisuka poʻo le maʻisuka o se maʻi lea e le mafai ona faʻamalolo i aso nei ma o loʻo aʻafia ai i tausaga taʻitasi se numera faateleina o tagata o vaitausaga eseese. E ui i le tele o faʻamatalaga e uiga i lenei faʻamaʻi, e tele talafatu, tala ma le faʻaituau e uiga i ai. Latou te popole i le faʻaaogaina o le ava malosi, e pei o vodka, cognac, uaina, pia ma le maʻisuka o le ituaiga muamua ma lona lua. E malamalama lenei mea. A uma, o le olaga pe a uma ona faia se ituaiga o siama e sui, e tatau ai i se tagata ona tausisia o ia i ni tapulaa matuia, faatapulaaina le taumafaina o le tele o ipu suamalie. E faigata tele lenei faiga, o le a le mea e te le malolo ai i nisi o taimi, inu ava malosi i le kamupani lelei?

    O tagata mamai e maua i le maʻisuka e manaʻomia ona tumau le tutoatasi i le maualuga o le kulukose o le toto e ala i le faʻaaogaina o papa poʻo le inisalini, e faʻalagolago i le ituaiga o faʻamaʻi. Ole faʻaitiitia poʻo le maualuga o le toto suka e mafua ai le ogaoga o le soifua maloloina, e oo lava i le oti.

    O le tele o tagata gasegase e maua i le maʻisuka, aemaise lava tamaloloa, e fiafia pe mafai ona inuina le malosi o le ava malosi ma se faʻamaʻi. Auʻa, ua uma ona i ai i se faiga o meaʻai malosi, faʻasaina le faʻaaogaina o meainu ma mea taumafa ma le maualuga o faʻamaumauga.

    • O se vaega o le maʻisuka ituaiga 2 o le tupu aʻe lea o se mea e mafua mai i le gaʻo ona o faʻafitauli o le tino. Afai o le tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ona mamafa le mamafa pe a itiiti ifo, ona latalata lea o le suka i le masani ma o nisi foi taimi e mafai ona alu ese le maʻi. Ma o le tele o mea inu malosi e aofia ai gaʻo meaʻai e le mafai ai e se tagata ona aveesea le tino. E le gata i lea, o le ava malosi e faaosofia ai le manaʻo, o le mea lea e 'ai e se tagata meaʻai nai lo mea masani, lea e aʻafia ai foʻi le paʻu o le mamafa. E liua se liʻo mataʻutia. E le gata i lea, afai e inuina ava malosi, ona faateleina lea o le uta i luga o le ate, lea ua le aoga tele ona o le gaʻo.
    • Ae faapefea vodka? E faatatau i le ava malosi ma le maualalo o le suka, e tatau ona faʻafefiloi i totonu o le ava malosi, o le mea lea, o le faʻaaogaina o vodka e aunoa ma le suka i ni vaega laiti i le maʻisuka e mafai ona mafai. I le tino o le tagata maʻi, o le vodka e faateleina le gaioiga o le inisalini ma faʻagesegese ai le tuʻuina atu o le kullucagon mai le ate. O le iʻuga, e faʻaitiitia le suka o le toto. E le gata i lea, o le tulaga lamatia o le faʻapitoa o le faʻaitiitia o le suka, pe a amata ona paʻu le kulūkose i ni nai itula pe a uma ona inu le ava malosi. O le mea lea, o fualaʻau maualalo o le suka e ave i le masani masani e mafai ona i ai se malosi malosi. E le gata i lea, o le kulukose e mafai ona paʻu malie i se mea taua, o lona uiga, o le hypoglycemia e atiina ae.
    • O tagata gaosi oloa e faaopoopo i ai mea eseese ma meainu, faapea foi ma suka, i vodka ua saunia. E foliga mai o le ava malosi maualalo o le a oʻo atu ai i le faateleina o le kulukose toto. O le mea lea, o le maʻisuka e masani ona le fautuaina e inu vodka. I le maʻisuka o le ituaiga muamua, e sili atu le inu vodka, ae o vailaau mamago. Inisalini ma lona faʻafefeina e leʻo faʻaalia i le alcohol alcohol.

    O le ethanol e maualalo ai le toto toto ma, seia oʻo ina maua le inisalini, na faʻaaogaina o se hypoglycemic e faʻamalolo ai le maʻisuka.

    O se taunuuga o suʻesuʻega, ua iloa e fomaʻi e aafia tagata taitoatasi i le ava i auala eseese ma o le tali atu i ai e mafai ona le mautonu. O se fualaau itiiti o le alcohol alcohol i lona tino mama e le afaina ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O le mea lea, afai e te faʻaaoga vodka laitiiti, o le a leai se osofaʻi malosi i le suka.

    E mafai faapefea ona e inu vodka ma pe faapefea ona fai saʻo

    Faʻatasi ma le ituaiga 2 ma le ituaiga 1 maʻisuka, o le tulaga lamatia o le inu ava malosi e tutusa. O le ethyl alcohol e faʻaititia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma e mafai ona avea ma se faʻafitauli mo le setete o le hypoglycemic state.

    O le maʻisuka ituaiga 2 ma i le ituaiga muamua o faʻamaʻi, faʻafefe o le glycogen mai le ate o le ate e faʻasaina pe a inu pia, lea e tatau ona faateleina le suka suka. O se taunuuga, e le o le talaaga o togafitiga ma fualaau oona, o le kulūkose o le toto e paʻu malie. O le tulaga e faigata i le mea moni e faapea i se tulaga o le inupia o se tagata atonu e le o gauai atu i le latalata atu i le hypoglycemia ma atonu e le mafai ona ia faia ni taimi talafeagai e siitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

    E te maua le talitonuina o le tagata ia te oe lava, toʻafilemu pe a uma ona inuina le ava malosi?

    Faasoa atu au Sini:

    Facebook Twitter Google+ VK

    Afai e le mafai e se tagata ona faʻaaoga le vodka e faʻavavau, ona tatau loa lea ona mulimulitaia nisi tulafono:

      1. E sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e uiga i le inu ava malosi.
      2. I nai tootoo, vodka mo le maʻisuka o soo se ituaiga e mafai ona inu, talu ai e leai se suka i totonu, o le mea lea, e le mafai ona maualuga lona maualuga. O le aofaiga faapitoa o le ava e le tatau ona silia ma le 50 - 100 ml. E faʻalagolago lava i le tulaga o le tagata, lana itupa ma isi uiga patino.
      3. Pe a inu le vodka i le 50ml i le toto o se tagata maʻi e maua i le maʻisuka, leai ni suiga e tupu. Ae tatau ona e nofouta o le inuina o le ava malosi e tatau ona o faatasi ma se meaʻai inu gaʻo ina ia le pa'ū vave le kulūkose.
      4. E talafeagai le fuaina o le kulukose i le toto aʻo leʻi maeʻa ona inu pia. E tusa ai ma lenei mea, tusi ni faʻamatalaga e uiga i le tele o mea e mafai ona e inuina ma pe o le a le mea e 'ai, o le a le fua o le suka-lowering drugs to take.
      5. I le tulaga tonu, e mafai ona e fai atu i se tasi o le aiga e mataʻituina le tali a le tagata maʻi i se miti. O lea, afai e amata le afu malosi o se tagata, ona e gatete ai lea, ona tatau loa lea ona e fafagu ia te ia ma fua le maualuga o le suka.
      6. O le inuina o le ava malosi e le tatau ona sili atu ma le tasi i le vaiaso.
      7. Aua le inuina le ava malosi i luga o se manava gaogao, e sili atu le "ave i lou fatafata" pe a maeʻa se taumafataga manaia.
      8. Aua nei inu vodka pe a uma ona taʻalo i taaloga.
      9. Afai ei ai se mea malie ma se tele o ava malosi, ona tatau lea ona e aumaia se pepa poʻo se pine faapitoa e faʻaalia ai le maʻi. E manaʻomia lenei mea ina ia oʻo mai se osofaʻiga o le hypoglycemia, e mafai loa e fomaʻi ona vave faʻatonuina ma tuʻuina atu le fesoasoani talafeagai. O le lamatiaga o le hypoglycemia o le le iloa lea e se tagata, ma o isi e manatu o loʻo moe o ia i se mea e onā ai.

    E le fautuaina e fomaʻi tagata i le maʻisuka o soo se ituaiga e aʻafia ai i le ava ma aemaise lava e inuina ina ia faʻaititia ai le suka o le toto. O se auala faʻaleaganuʻu e mafua mai i le tele o taunuuga, e aofia ai le oti. Ae e mafai foi e fomaʻi ona tuʻuina atu ni vailaau vodka mo i latou e le mafai ona ausia taui masani mo le faʻamaʻi. Ae o mea uma lava e patino lava i tagata taitoatasi.O tulafono uma mo le inupia o le ava e le o lona uiga o se tagata maʻi e maua i le maʻisuka e mafai ona gafatia le faʻaaoga masani o le ava malosi.

    O le teenaina o le ava e faavavau e tatau ai i le i ai o le tele o faʻamaʻi pipisi:

    • Pancreatitis
    • Mateʻo le neuropathy.
    • Nifaeropathy
    • High cholesterol.
    • Tiga i le tumau o le hypoglycemia.
    • Faʻafitauli faʻapitoa i le ate.

    E mafai ona tatou faʻamaonia e le fetaui le vodka i le ola o se tagata maʻi i le maʻisuka, aua e mafai ona oʻo atu ai i le sili atu o faafitauli faʻalesoifua maloloina. Ae afai e le mafai ona faʻaaoga le vodka i taimi uma, ona sili atu lea ona faʻaaoga e tusa ai ma tulafono o loʻo tuʻuina atu i luga.

    E ui lava o le maʻisuka o le lona lua ma le muamua ituaiga e le mafai ona faʻamalolo, e mafai ona mafai ona ola faʻatasi ma ia i aso nei ma vodka i ni mea laiti e le mafai ona puipuia lenei mea. E naʻo le taua le manatuaina o le tui ma aloese mai le faʻaaoga soo o vodka. I lalo o nei tulafono faigofie, o se faaputuga vodka o le a le afaina ai le tagata maʻi. O le mea moni, o tagata e maua i le maʻisuka e mafai ona inu i nisi o vodka poʻo se musumusu, ae e tatau ona e matua faʻaeteete i le suʻaga, faʻaaogaina se mea taumafa gaʻo. E sili atu le tuʻuina atu o le ava malosi e faʻavavau, pe faalua i le tausaga. O le mea moni, e ui lava i le faʻatagaga a fomaʻi e inu ava malosi i faalua i le vaiaso, latou te lapatai foi e uiga i le matautia o le faʻaaogaina. O le mea lea, i le maʻisuka, e tatau i se tagata ona mafaufau ma le faaeteete i mea uma ma filifili pe mafai ona inu vodka pe leai foi.

    • Taumafai i le tele o auala, ae leai se mea e fesoasoani ai?
    • E i ai se isi faʻasologa e le aoga?
    • O le ava malosi e afaina ai lou aiga?

    Le aʻafiaga o le ava i luga o le suka

    O tagata e maua i le maʻisuka ua faʻamalosia e mulimuli i se taumafa malosi. Latou te iloa po o le a le meaai o loʻo i ai se faasinomaga maualuga ma e faʻasaina mo le taumafa.

    Vine, vodka ma meainu malosi uma e aofia ai le pito i luga i le lisi o oloa faʻasaina.

    O vailaʻau eseese o le ava malosi e aafia ai le suka plasma i auala eseese. O nisi o a latou ituaiga e faateleina lona maualuga, ae o isi e faaitiitia.

    O mea inu suamalie (vine, ava) e faʻaititia ai le aofaʻi o le kulukose ona o le maualuga o le suka. O malosi malosi o le ava malosi (cognac, vodka) faʻaitiitia le kulukose toto. O le ava malosi ei ai sona aafiaga i luga o maʻisuka uma e fuafua i le tele o le ava malosi.

    O suiga faʻapitoa i le tino o le maʻi e mafai ona faʻaalia ai mea nei:

    • afaina
    • matua o le maʻi
    • faʻamaʻi masani o le pancreas ma le ate,
    • e le mautonu le tali a le tagata lava ia.

    Ole fua tele o le malosi o le ava malosi e vave faʻaitiitia ai le kulukose plasma. E mafai ona taʻitaʻia ai le hypoglycemia. O le tali a le tino i le suka e faʻalagolago foi i le tele o le inu.

    Glucose ma agaga

    O vai inu oona, i le tasi itu, faʻaleleia le gaioiga o le inisalini ma meaʻai e faʻaitiitia ai le kulūkose ma i le taimi lava e tasi e faʻasaina ai lona tulaga i le ate.

    I lalo o le aʻafiaga o le ava malosi, o le gasegase o gaʻo, o loʻo i ai se faʻaopoopoga o le mafai ona gafatia o siama.

    E ala i la latou pene lautele, o le kulūkose e "alu" mai le plasma i sela. E i ai le faʻaitiitia o lona faʻasalaga i le toto, o se lagona o le fiaaai. O le puleaina o le fiaaai e matua faigata lava, aʻo maʻi le tagata maʻi.

    Tulaga lamatia o le ava mo le maʻisuka

    O le inuina o le ava e ono mafua ai se lamatiaga o le maʻisuka.

    E i ai o latou aʻafiaga i luga o le pancreas, lea e nafa ma le faʻamalosia o le inisalini.

    O le tetee i le maualuga o le hormone, o le gaosiga o le gaʻo o le gaʻo, ua matua afaina ai, o le tele o le gasegase o le gasegase o le gase. O ia tulaga e matautia mo tagata ua leva ona faalagolago i le inisalini, aua e le mafai e le ate ona taulimaina le gaosiga o le glycogen, lea e taofia ai le pa'ū o le kulūkose ona o le hormone.

    O le ava malosi ei ai sona aafiaga le lelei i le gaioiga o le tino, ma faaleagaina ai ona alo. E lalagaina ai maso o le fatu, puipui, ma gaʻo o toto toto. O le maʻisuka e fesoasoani foi i le faʻavevesiina o le tino.

    O le potion e aʻafia ai le suka i le i ai o se faʻalavelave faʻaogaina i le pancreas, aemaise lava pe a faʻaitiitia le gaioiga o le okeni ma le lipid metabolism.

    Vodka aumai le toto toto, o isi mea inu e faʻaleleia. O nei tulaga e lua e ono lamatia ai le maʻisuka, e mafua ai ona le lelei taunuuga.

    Faʻatagaina Tulaga Masani

    Tagata e maua i le maʻisuka latou te mananaʻo i se olaga masani. Latou te auai i mea eseese e fai ai latou inu ava malosi.

    E taua mo le maʻisuka ia iloa po o fea oi latou e ono afaina ai lo latou ola maloloina, ma e taliaina i ni togi laiti. Pe a filifilia le filifiliga o le ava malosi, e tatau ona totogi le mafaufau i le suka i lona fatuga, le pasene o le malosi, ma le kalori level.

    Mo le maʻisuka, o tulaga nei mo le ava malosi e taliaina:

    1. vine vine. Ole fua ole aso e 200 mililita. E fautuaina e filifili ni mea inu mai vine eseese,
    2. malosi malosi. Gin ma cognac ei ai le suka sili atu nai lo le uaina, ae e matua maualuga lava i le kalori, o lona uiga e le tatau ona sili atu i le limasefulu maila.
    3. vine malosi. E taua tele le mumusu e faʻaaogaina nei oloa i le mea atoa, aua o loʻo aofia ai le tele o suka ma le ethanol.

    O le inu pia, lea e manatu le toʻatele i se mea inu inu, e matua le manaʻomia foi mo tagata e maua i le maʻisuka. E mafai ona mafua ai ona tuai le hypoglycemia, lea e mafai ona oʻo atu ai i taunuuga e le mafai ona faʻafitia.

    O tagata mamai e maua i le maʻisuka e tatau ona mulimulitai i le tele o tulafono pe a inu ava malosi. E matua faasaina le inuina i luga o se manava gaogao ma ai meaai ma le maualuga o mea o gaʻo. I le gasologa o le mea e tupu, e le tatau ona galo ia te oe le mataʻituina o le kulukose, ma ia faia se suʻega aʻo lei moe.

    Pia pia mo le maʻisuka e matua faʻavaivaia.

    Ole maualuga ole taumafa ole vodka e le tatau ona sili atu i le 100 ml, ma e tatau ona gaugau i oloa e maua ai le maualuga o meaʻai gaʻo: falaoa, pateta, ma isi. E sili atu le lafoai atoa o meaʻai suamalie ma ava malosi. E mafai ona e inuina sina uaina mamago, e tusa ma le 100-200 ml, aʻo ave uma fualaau talafeagai ma ia mautinoa e mataʻituina le maualuga o le suka i le toto.

    O le filifiliga pe faʻaaogaina le ava malosi pe leai, o se mea patino mo tagata maʻi taitoatasi. E sili atu le maʻisuka i le tuʻuina atu o le ava malosi.

    Le aʻafiaga o le ava malosi i suʻesuʻega o toto

    O le inuina o le ava malosi ao lei faia se suʻega o le toto e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le faia o se siaki sese, ma o le a oʻo atu ai i le tofiaina o togafitiga sese.

    Alu i totonu o le toto o le a faʻaalia ai se faʻaititia o le maualuga o le hemoglobin, faateleina le cholesterol ma le faateleina o le numera o lela mumu. O suʻesuʻega mo le HIV ma le syphilis o le a le faʻatuatuaina pe afai e ave le ava i le 72 itula ao lei faia le suʻesuʻega.

    O le faaitiitia o le lipid metabolism pe a avea le ava malosi o le a faʻasese ai faʻamatalaga e manaʻomia mo togafitiga faʻapitoa. O le faʻamaʻiina o le ava malosi e faʻafoʻi ma vailaʻau pe a suʻeina le toto mo le kulukose.

    Vitio faʻatalanoa

    E mafai la ona inu ava malosi i le maʻisuka pe leai? Tali i le vitio:

    O le mea lea, mo tagata e mafatia i le maʻisuka, e sili atu ona lelei le tuʻuina atu o le ava malosi. E aʻafia ai le ate, o le masani masani lea e matua taua tele mo le tino o le tagata maʻi lea na faʻamaʻi e le maʻi. O le mea lea e maua ai le glycogen e puipuia ai suiga i le maualuga o le suka i le plasma.

    O le ava malosi e aafia ai le pancreas, lea e maua ai le insulin e manaomia e tagata maʻisuka. Vodka ma isi vai malolosi e mafai ona faʻaititia maualuga le kulūkose o le toto, ae o le a oʻo atu ai i le hypoglycemia, lea o loʻo i ai se lamatiaga ogaoga i le soifua maloloina o le maʻisuka. O le ava malosi e faʻamaonia ai faʻamatalaga mai se suʻega toto, lea e oʻo atu ai i se fomaʻi le saʻo.

    O vine e matautia ona o le maualuga o le suka ma le fructose, lea e fesoasoani i lona vave faʻaaogaina. Afai, e ui i lea, o le manao e inu e sili atu le malosi nai lo le lagona o le lamatiaga mo le soifua maloloina, e tatau ona manatuaina o le ava malosi e mafai ona ave i le maʻisuka i na o tulaga o taui gafatia. E taua le aua neʻi galo e pulea le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

    • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
    • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

    Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

    Tuua Lau Faamatalaga