Persimmon & Citrus Smoothie

O mea inu o Persimmon o se fua moni o le taumalulu, aua o lenei fua o loʻo aliali mai i luga o fata o fale Rusia naʻo le vaitaimi o le taumalulu-taumalulu. Persimmon ma le lanu lanumoana lelei mo le 'aiga o le taeao. O le inu e susulu malamalama, susulu ma moli. E matua suamalie lava e te fia inu pea. I le mea uma, fiafia faalelagi i totonu o le tasi ipu malamalama.

O mea lelei e lelei mo tagata uma e inu ai mo le 'aiga o le taeao, aemaise lava i latou o loʻo mananaʻo e aveesea le mamafa ma mulimuli i se taumafataga. O le ginger ma le hinonona e aofia ai i lona fatuga o loʻo gaosia ai le gaʻo, fesoasoani i se metabolism e sili atu, fesoasoani e faʻamamaina le manava o toxins. Persimmon e maualalo tele i calories, ma o fua o le citrus o loʻo i ai foi le malosi o le mu.

O le vaiinu e masani ona matua mafiafia: e mafai ona 'aina ma se sipuni, ma inu i vaovao - pei ona e manaʻo ai. I nisi o fualaʻau, ua suia le vai moli i le vai, ae ou te leʻi fiafia i lenei filifiliga.

Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga

  1. Fufuluina o lālā i le vai mafanafana. Ona matou faia lea o le sua mai le moli (citrus juicer), ma paʻu le moli lona lua.
  2. Fufuluina mataʻitusi, aveese le 'au ma tipi i ni vaega laiti. Afai e laʻititi le persimon, ona ave lea o ni fasi pepa se lua.
  3. Pepeled orange o le a vaeluaina foi.
  4. Tasi: auina atu fualaau faisua uma i le pusa faʻaofuofu, faʻapipiʻi le sukaina o le eleele ma le faʻaoʻo.
  5. E mafai ona faʻaaogaina le ginger i le eleele ma le fou. Sei pe afai e te faʻaaogaina aʻa, e teu muamua ma faʻafefete i luga o se mea lelei.
  6. Liligi le sua moli i totonu o le pesini toto ma faʻafefete mea uma seia lelei.
  7. Liligi le suauʻu maeʻa i totonu o se ipu malamalama - ma fiafia i le manogi manogi ma le tofo.

O le laumei lauti e fautuaina ina ia faʻaumatia i le taeao, ona latou te maua le malosi ma le malosi ma le malosi mo le aso atoa.

Ae, i le mataupu faavae, e mafai ona e suia se meaʻai i se mea inu i le aso pe inu foi mo se meaai i le afiafi. Mo i latou o loʻo galo le mamafa ma le oti, o le a le afaina lava se tau faaopoopo o le malosi: o le mea lea, e mafai ona e inu mo le 'aiga o le afiafi.

Ia matagofie ma maloloina.

Kiliki "Faʻapei" ma maua na o savali sili ona lelei i Facebook ↓

E le o faʻamauina

Afai e te manaʻo e faʻafiafia oe lava i se mea suamalie ma le lelei, ae e le mafai ona e gafatia ona o le taumafa pe na o le filifili e aveesea le mamafa, ona saunia lea o se sasala lelei o persimmon ma citrus i le fale! O lenei lamolemole e fetaui lelei e le gata o se mea e malolo ai, ae o se meaʻai foi. E mafai ona e faia i totonu o le sefulu minute! O le fua e talafeagai mo meaai lelei.

O loʻo ia te oe mea uma lava, sei amata la matou kuka!

Fua masani masani

I le taimi nei tatou te iloa mataupu faavae autu, o le a tatou saunia se tagata lelei lalelei.

  • Ave ni nai fualaau aina fou ma togi i latou.
  • 'Otiʻoti i ni fasipepa lapopoa ma tuʻu atu i totonu o le pesini.
  • O iina tatou te tuuina ai le apu 1 ma tipi.
  • Afi mea uma.

Afai e talafeagai, faʻaalu 2-3 tbsp. vai inu.

O lenei fua masani e mafai ona eseese e pei ona e manaʻo ai. Matou te ofoina atu le tele o faʻalapotopotoga manuia.

Persimmon & Orange Smoothie

Ina ia saunia se tasi o tautua, matou te manaomia le 1 patele.

  1. Matou faʻamamāina mai le paʻu ma fatu, tipi i fasi pepa ma tuʻu i totonu o se pusa.
  2. Squeeze ½ moli suamalie ma sasaa i luga le meaʻai, faʻapipiʻi mea uma.

Ina ia sili atu le suamalie, ia faaopoopo le 5-6 tbsp. susu susu tunu po o le yogurt natura.

E mafai foi ona e faʻaitiitia le inu sina mea itiiti ma faʻafouina ai le aisa. Aʻau i fualaau aina 2-3 kubita. Aumai se falesa o se mafanafana mafanafana.

Faʻamamaina o fale e faʻamalieina ai fua o le siva

Fufuluina ma matagogo. Oti le fua i le afa, aveese le fatu ma fatu. E le mafai ona aveese le peʻa, o loʻo i ai fiber meaai, lea e faʻamamā lelei ai le tino. Otioti le tagata i luga o fasi pepa.

Peel le faʻi ma tipi i le auala lava e tasi.

Tuu vaega sauniuni i totonu o se ipu malamalama mo le vevela ma taia i se lamolemole.

Faʻaopopo le kusi falaoamata, fux anufe ma faʻaauau pea le mafiafia.

Tuu le yogurt ma aumai le masini e tutusa lelei.

Faʻaliliuina solo i se ipu taumafa.

Faʻasao nisi o pikiapu mo le teuteu, faʻafefe o le meaʻai i le kofe kofe.

Liligi le elekene elekise i luga o le lamolemole ma teuteu le ipu ma fatu atoatoa.

O se lamolemole e tatau ona tautua i se sipuni. O loʻo i ai se paluga mafiafia e tatau ona vave, aua nei teuina mo le silia ma le 30 minute.

O le lamolemole o loʻo i ai se fausaga faʻapitoa, o se suamalie suamalie ma se gasologa o le vao ma sina sina. Urbech ma pikiakini ia tuʻuina atu i le ipu se meaʻai lelei.

O lenei ipu e tatau ona faʻaaoga mo le 'aiga o le taeao. Ua lava meatini, polotini gaʻo, minerale ma vitamini. O lenei faʻasalaga o se amataga sili lea i le aso. Faʻaauau le faʻaaogāina o se suauʻu mama, e mafai ona e faʻaumatia le mamafa o le mamafa, faʻaleleia le tulaga o le paʻu, lauulu ma fao, faʻapipiʻi lou tino i le maeʻa o se taumalulu umi.

O mea aoga

  • o le fua o le 2 fualaau aina, o le fua faatatau tutusa o faʻi, tasi le lanu moli suamalie, yogurt e aunoa ma se meaʻai, masani i le aofaiga o le 8 sipuni tele.
  • fualaau suamalie pula i le aofaiga e sili atu nai lo le pauna, yogurt ma se mea masani e mafai ona inu i totonu o se fagu po o se pusa vaivai o le 300 milliliters, o se faʻi e le o le lanu meamata, o laʻau faʻalelei o le oatmeal i le aofaiga o le 1 sipuni.
  • 3 fualaau suamalie i foliga masani, 1 moli lanu mumu, vai inu suamalie i le 50 milliliters, paina oona - 1 sipuni, togafiti fou - e tusa ai ma mea e fiafia i ai.
  • o le suavai mama ma le paʻu i totonu o se aofaiga o le 2 fasi vaega, o se pine o le tipolo tipi, o se fasi fasi pikiaka fou i se aofaiga o le 200 g
  • 1 fualaau suamalie, 2 kiwi, fualaau suamalie, 2 sipuni o vailaau fou.

O le lanu lanumoli mumu e maua ai le palasi e sili atu ona manava ma naunau e ai pe inuina le fou. Mo le toatele, o lenei fua ua leva ona fesootaʻi ma se taimi malulu, ae maise lava i le taumalulu. O le taimi lena i luga o fale teu oloa ma maketi maketi e mafai ona e aoga ma i le tele o mea e faatau ai lenei oloa.

O le oloa o loʻo i ai se tofo tele vevela e le mafai ona faʻagaloina, e faigofie ona faʻafefiloi ma le tele o mea lauiloa, ma e iai foi ni aoga tele mo le tino. E na o le tasi lava le tulaga e tatau ona ausia pe a faʻaaogaina: se foliga fou. Ma o le auala pito sili ona faigofie e mafai ai e le tino o le tagata ona ufiufi se taumafataga poʻo se lamolemole mai fua masani.

Persimmon & Banana Smoothie

O mea uma lava mo lenei vai inu e tatau ona matua fou, paʻu ma e oʻo lava i le tino, ae maise lava peʻa. I le tino mausali, o le a matua afaina lava ma o le a tofo le tofo.

  • pasene i le aofaiga o le 2 fua,
  • le fua faatatau tutusa o faʻi,
  • tasi laʻau-tele lanu moli,
  • yogurt oona, natura i le aofaiga o le 8 sipuni tele.

Sauniuniga: ia liua fualaau aina i totonu o se mea e tutusa lelei, vavalaʻau vaitamama, o le ae manaʻomia se masini toto ma se masini eletise. Aʻo leʻi faia le sua mai le moli, ma sasaina se faʻi ma le persimon i totonu o se pesini o le umukuka "fesoasoani", e tatau ona e tipiina i luga ma faʻafefete ma faʻamalosi i latou. A maeʻa, e leai se eseesega i le faasologa o mea e paʻu i totonu o le tioata, o le mea autu o le ausia lea o le tulaga tutusa e ala i le faʻafefiloi maeʻa. E taua le inu i se meainu faapena pe'ā maeʻa sauniuniga!

Persimmon & Fitness Flakes Smoothie

  • fua o le pati i le aofaiga e sili atu nai lo le pauna,
  • yogurt ma se mea masani e mafai ona inu i totonu o se fagu po o se pusa vaivai o le 300 milliliters,
  • tasi e le o se faʻi lanumeamata,
  • fomaʻi oatmeal malosi i le aofaiga o le 1 sipuni.

Vaʻai se suauu malulu: o le fua o le seleselega e lelei i le voluma, o lea e sili atu ma le tasi le tioata e te manaʻomia. O vaega uma, pe afai e tatau ai, o loʻo faʻapipiʻi i le fufulu ma le tipi, aʻo leʻi faia e ni naifi paʻu i totonu o se paluga mafanafana ma le tele o vitamini. E pei o le tulaga muamua o le inu, e tatau ona e inu i le taimi lava lena, e aunoa ma le tuʻuina atu o le mea kuka i le pusaaisa poʻo fafo.

O lenei vitio o loʻo maua mai ai le fua o le suamalie.

Persimmon & Orange Smoothie

I le tau malulu, o le moli o le fua o fualaau 'aina faʻatoʻa taugofie, ma o le tuufaatasiga o nei vaega e lua e toetoe lava o se tulaga masani mo meainu. O le fua e le manaʻomia ai le tau faaletino ma le faʻatauina o vaega faigata.

  • 3 mata o le lalolagi,
  • 1 lanu moli
  • vai inu ua faʻaleleia i le aofaiga o le 50 mililiters,
  • paumona paʻu - 1 sipuni,
  • totoga fou - e tusa ai ma mea e fiafia i ai.

E faʻapefea ona maua se pusi vaimalie? Faamama ma olo meaʻai i se naifi. Aveese fatu, laulaʻau poʻo pulu. O le mea muamua lava e fai o le ave lea o se moli, e tatau ona faʻanofoina pe a uma ona tipiina i totonu o se mea e gaosia. O le Persimmon e mulimulitaʻi ma vailaʻau vaigo ma vai pe a uma. Ona tatau lea ona seti le faiga i luga o le faila mo le 30 sekone ma faatali mo le inu.

E mafai ona maua se isi faʻasasani malie pe afai e te suia le meaʻai eletise ma le apu. E tasi le fualaau aina e lava lea mo se tofo eseʻese! Ma i lenei tulaga, e mafai ona suia le vai mai le masani i le minerale.

Laʻau o le salu ma Persimmon

O se tuufaatasiga atoatoa o ni fualaau moa moli se lua o le a fausia ai se fiafiaga malosi ma le manaia o le malosi mo se tulaga e faamalosia ai ma se lagona fiafia. O le lisi o oloa e itiiti, e mafai ona faigofie ona faʻatauina i soʻo se faleoloa, ma i fafo atu o se pusa suamalie ma lelei.

  • lemu ma vaivai i le aofaiga o 2 fasi vaega,
  • se pine o le tipolo tipi,
  • se poloka o le pikiaka fou i se aofaiga o le 200 g.

  1. Taʻu le fua ma fufulu ese fatu, lau.
  2. O le kulimi e tatau ona leiloa lana pele, o fatu e maua mai ai, ma ua maeʻa ona gaosi.
  3. O vaega uma o loʻo lafoina i le ipu o le umukuka (masini) ma se suiga o vitio. O le vave saoasaoa e maualalo, ma le lua lona maualuga.
  4. E tumau pea le sasaa o le lamolemole i tioata ma vave faʻaaoga.

Persimone & Kiwi Smoothie

Mo i latou e fiafia i meaʻai, e mafai ona e gauai atu i le fua ma le kiwi, lea e aofia ai le susu o le niu ma lona pulupulu. O le mea moni, i supermarkets i aso nei e le faigata le maua o vaega mulimuli e lua, ae mo nisi o se fia iloa.

  • fualaau suamalie 1,
  • 2 kiwi
  • se vaega itiiti o susu o le niu,
  • 2 teaseti o vailaau fou.

Faatasi ai ma mea e mafai ona faʻataʻitaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le paʻu o le niu mamago poʻo le fou, e mafai ona e sasaa sina vai inu ma tuʻu ai mo le tumu. Ona faʻapipiʻiina lea o le vai ma le pulupulu i le paipa o le kiwi ma le pipi. O le taunuʻuga o se vailaau oona. Ae o le vaega lelei o le niu e tatau ona filifilia taitoatasi.

O na fualaau manaia mo inu e le masani ai mo se taumafataga o le taeao ma lou aiga po o afiafi e faapotopoto i le ala afiafi malulu. E le na o le soifua maloloina ma le lelei, ae o meainu matagofie foi. Tagata o le aiga poʻo malolo latou te talisapaia la latou lanu moli lanu moli! I le taimi mafanafana, o le a iai ni faʻataʻitaʻiga manuia i vine i le vaitau: strawberries, gooseberries. E mafai ona e taumafai faʻatasi ma fugalaau poʻo currants. O fualaau aina e mafai ona avea o se mea faaopoopo i le pi po o le pi.

E tele taimi e mafai ona e maua ai laina lamolemole faʻatasi ma sua: pineapa, rimoni, moli po o cherry. O fua o susu-susu o loʻo faʻaaogaina foi, e masani lava i fualaʻau e mafai ona e maua kefir.

O lenei vitio o loʻo faʻaalia ai se fua mo le faia o se urokini ma le lanu moli. Aua nei galo e tuu au fesili, fautuaga ma manatu i le tusiga.

Persimmon & Nuts Smoothie

E pei lava o le fua muamua, tatou te kukaina se tasi pe lua 2 malamanuia masani, faaopoopo i ai le 5-6 'afa o palasi ia i latou ma sasa.

E mafai ona e faʻaopopo le eletise i le tofo ma le fesoasoani o le sua o le tipolo - o le a manaʻomia 1-1.5 tsp. mo le aofaiga maoti, ma faaopoopo le agavaivai, faatasi ai ma le fesoasoani a le susu susu po o le yogurt natura.

Nai lo o paʻu, e mafai ona e 'ave isi' aʻai, ae sili atu le lelei o nati - 3 tsp. lenei aofaiga o fualaau suamalie, ma almonds po o hazelnuts o le a manaomia le 30g. Ae o le cashew suamalie na "leiloloa" e le o le talaaga o le tofo o le pisona.

Persimmon Ginger inu

  • Matou te ave 2 masalosalo masani ma auina atu i se mea toto, talo ma faafetai i le aʻa o le fatu, matou te manaomia 1 - 0.5 tsp, sasaa le paina i luga o le naifi ma faaopoopo le 60 ml o vai poo le vai moli.
  • Afi ma sasaa i tioata.

Afai e manaʻo ai, ia faaopoopo ni nai poloka kulimi. O se mea inu faapena o le a sili atu ona suamalie ma faʻamalosia, lelei atoatoa i le taeao.

Persimmon Banana Smoothie

O le tofo maaleale o sea ituaiga o faʻamafaʻailoga o le a avea ma filifiliga lelei mo se vailaʻau vegan lea o le a aʻafia i tamaiti uma ma tagata matutua.

  • I totonu o se mea e faʻafefiloi ai, matou te faʻaopoopo 1 le puro ma le manogi mama e tasi;
  • Aumai le sasalalaʻau i le manaʻoga e manaʻomia e le susu, yogurt, susu susu tunu poʻo vai manino.

O mafanafana malie ma le manaia

  1. Faʻaofi i totonu o se paluga 1 le tele o le peʻa, 2 le kiwi, sikisk.
  2. Fufulu le paluga faʻatasi ma le susu o le niu, o lea o le a sili atu ona lelei le inu.
  3. Ina ia saunia le susu, sasaa le pulupulu gaosi o le tasi niu ma le vai inu ma tuʻu ai mo le 30 minute.
  4. Ona matou faamamaina lea ma sasaa le 100ml i totonu o se fualaʻau suamalie.

O iina e mafai ona e faaopoopo i ai le 1-2 tsp. o le popo e maua mai ai.

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, faia se lamolemole ma le persimmon, e mafai ona e faʻapipiʻi soʻo se fualaau aina. Vaitaimi o fualaau aina - o strawberries ma cherries o le a matua lelei lava. Pepa poʻo peaches o le a faʻafesoʻotaʻi atoatoa lona tofo.

Ma i le avea ai o se mea inu vai, faʻaaoga fua o susu po o suavai masani: moli, rimoni po o le pineapple i le vaiinu.

Faʻasalaga o Portal "Lau Cook"

Mo mea fou (tusiga, tusiga, faʻamatalaga faʻamatalaga), faʻaalia lau igoa muamua ma imeli

Tuua Lau Faamatalaga