Faʻafefea ona faʻaaoga Redulu mo le maʻisuka?

O tagata e maua i le maʻisuka e tele lava ina mamafa pe mamafa tele, e mafai ona fesoasoani le Reduxin i totonu o aiga e foia ai lenei faafitauli. Ua ia faʻavaeina o ia lava o se meafaigaluega sili ona lelei ma saogalemu e mafai ona faʻaaogaina e tagata uma o le tino, e aofia ai le maʻisuka. Peitai, e ui lava i le maualalo o aʻafiaga o Reduxine, e tatau ona faʻaaoga lelei e pei ona faʻamaonia mai e se fomaʻi agavaa.

E TATAU ONA ILOA! E oʻo lava i le maʻisuka maualuga e mafai ona faʻamalolo i le fale, e aunoa ma se taotoga poʻo falemaʻi. Tau lava faitau le mea na fai mai Marina Vladimirovna. faitau le fautuaga.

Faamatalaga lautele

O le vailaau mo togafitiga O le Reduluin ua faatauina atu i foliga o capsule e aofia ai mea taua - sibutramine hydrochloride monohydrate ma microcrystalline cellulose (MCC). O vailaau faaopoopo nei o lo o iai foi i vailaau:

E faaitiitia vave le suāuʻu! O le maʻisuka i le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻai, tulaga paʻu ma le lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma e oʻo lava i tumutumu faʻamaʻi! Sa aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻavasega ai a latou sukū. faitau i ai.

  • meaai faaopoopo E572, E171, E131,
  • gelatin.

"Redulu" e faʻaleleia ai lagona o le atoatoa ma fesoasoani e faʻaititia le manaʻo e 'ai meaai.

O le faʻaitiitia o le mamafa o le tino e afua mai i le maualuga o le maualuga o le lipoproteins i le toto. E i ai le leiloa o kilokalama ma ona o le faʻaumatiaina o le cholesterol leaga mai le tino, o le faaitiitia o le aofaiga o gaʻo e le mautonu ma le uric acid. O le MCC o se vaega o Reduxin o se mea e gaosia ai le tino e fesoasoani e faʻamamaina le tino o mea oona, allergens ma otaota o microorganic pathogenic.

Faʻavaeina o le Mumu

O le tuufaatasiga o le oloa e aofia ai vaega taua: sibutramine hydrochloride monohydratefaʻapea foʻi microcrystalline cellulose.

I le avea ai o se mea faaopoopo i le tuufaatasiga o le vailaau faʻasaina o loʻo i ai le suparaum stearate.

O le atigi pusa e aofia ai gelatin, dye azorubine, paʻu o le titanium dioxyide, vali blue pateni.

Faiga faʻapolopolo

O loʻo maua le oloa i capsules o le 10 mg ma le 15 mg.

Capsules 10 mg i ai lanu lanumoana, o totonu o le paʻu paʻepaʻe poʻo le paʻepaʻe samasama. Faʻaaogaina i paʻu, lea o loʻo afifiina i totonu o pusa pepa. I totonu o sea atopau atonu e 30 pe 60 capsules.

Redulu 15 mg - O nei laumei lanumoana, i totonu o capsules ei ai se paʻe paʻepaʻe paʻepaʻe pe sinasina. Faʻaaogaina i paʻu, lea o loʻo afifiina i totonu o pusa pepa. I totonu o sea atopau atonu e 30 pe 60 capsules.

Faʻataʻitaʻiga

Ua fautua mai Wikipedia o le Reduxin o se fualaau oona lea e faʻaaogaina e togafitia ai afaina. Le auala e fuafua ai e le fualaau faasaina lona fatuga.

Sibutramine O se vailaʻau e gaoioi i le tino e ala i metabolites (amine maualuluga). Faʻafeiloaʻi le faʻasolosolo monoamines (tele lava norepinephrine ma serotonin) Ona o le faateleina o mea o loʻo i totonu o le neurotransmitters i synapses, o le gaioiga o le adrenoreceptors ma le centro o le serotonin 5-HT ua faʻaleleia. O se taunuuga, o le tagata maʻi e iai sona lagona o le atoatoa, faʻaititia le manaʻomia mo meaai. E le gata i lea, i lalo o le faatosinaga o fualaau faasaina, o le gaosiga o le vevela ua faateleina O le brown adipose tissue ua lauiloa ina ia aafia i le faʻagasolo faʻafuaseʻi o faʻamaʻi seta β3-adrenergic.

I le tutusa ai ma le faaitiitia o le mamafa o le tagata, o se faateleina i le maualuga o le HDL i le ogaoga ua matauina. O faʻataʻitaʻiga lautele o loʻo faʻaitiitia foi. cholesterol, o le aofaiga o triglycerides, uric acid.

Microcrystalline cellulose - O se mea e afaina ai lea e faʻaalia ai le faʻamalosia o le faamamaina ma le faʻaaogaina o faʻatau. O lenei vailaau e fusifusia ai microorganisms, xenobiotics, allergens, toxins ma aveesea i latou mai le tino.

Pharmacokinetics ma vailaau mo togafitiga

A maeʻa ona maua e le fualaau, sibutramine vave vave ona faʻaaogaina mai le vaega o meaʻai. Faʻasalaga e le itiiti ifo i le 77%. Sibutramine o le biotransformed, e mafua ai le fausiaina o ni gasegase malolosi e lua (mono- ma le rosemethylsibutramine). O le maualuga o le faʻalauteleina o se vailaʻau i totonu o le tino e mataituina 1.2 itula talu ona uma le pulega. O le maualuga o le maualuga o metabolites pe a mavae le 3-4 itula.

Afai e ave faʻatasi i le taimi e tasi ia meaʻai ma le meaai, ona faʻaititia lea e le 30% le maualuga o le maualuga o metabolites, ma o le vaitaimi o lona alualu i luma e faʻatupulaʻia ile tolu itula. E tufatufa faasoasoa le tino. O le Sibutramine e fusifusia i le puipuia o le toto e 97%, ma metabolites - e 94%. E mafua mai i fatugaʻo, o le afa o le ola o le sibutramine e 1.1 itula, metabolites - 14-16 itula.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le faʻamaoniga o loʻo faʻaalia ai e faʻaaogaina le Redulu e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino. E pei foi o isi oloa e leiloa, o loʻo faʻaalia mo tagata o loʻo mafatia meaʻai palenima o latou tino o le numera igoa e 30 kilokalama / m2 pe sili atu. O loʻo faʻamaonia foʻi mo tagata ua maua i le meaʻai taumafa ma le BMI e 27 kilokalama / m2 ma i le taimi lava e tasi e iai aʻafiaga e aʻafia ai ma le mamafa (dyslipoproteinemia, maʻisuka).

Contraindications mo Redulu

A e leʻi amata ona e tago i le fualaau, e tatau ona e mafaufau i faʻamaʻi ma aʻafiaga. O le faʻamafanafanaga ua solia i mataupu nei:

  • mafuaʻaga faʻavae o le gaʻo (hypothyroidism ma isi)
  • maʻi o le mafaufau
  • taumafa ai (bulimia nervosa, anorexia nervosa),
  • Tourette's syndrome
  • faʻamaʻi ogaoga o le fatu ma toto toto (faaletonu o le fatu, faaletonu o le tino, o maʻi o le fatu, arrhythmias, faʻasolosolo o gaʻo i luga o gaʻo, ma isi),
  • maʻi o le cerebrovascular (faʻalavelave cerebrovascular, se afaina),
  • ogaoga maualuga e le mafai ona puipuia
  • ogaoga ogaoga ma le faʻamaʻi faʻamaʻi,
  • thyrotoxicosis,
  • pheochromocytoma,
  • tau fetu glaucoma,
  • hyperplasia prostatic faʻapitoa
  • ava malosi, fualaau faasaina po o vailaau faasaina,
  • maʻitaga ma le lactation period,
  • tausaga i luma o le 18 tausaga ma ina ua mavae le 65 tausaga,
  • maualuga le maitauina i vaega o le vailaau faasaina,
  • togafitiga tutusa ma MAO inhibitors poʻo le faʻaaogaina o nei vailaʻau mo le lua vaiaso aʻo leʻi faʻaaogaina le Redulu,
  • le faʻaoga tutusa o fualaau oona lea ei ai sona aafiaga i le tino tutotonu o le tino.

O le faʻamatalaga o le vailaau faʻasaina o loʻo aofia ai foʻi faʻamatalaga i lalo o le a le aiaiga e tatau ona faia ma le faʻaeteete Reduxine. O lenei tulaga e le o faʻasolosolo taimi, arrhythmias o se talaaga o faʻamaʻi o le gaʻo, cholelithiasisNeurological Disorders ogaoga maualuga (talafaasolo- pito), agamalū vaivai ma le agavaʻa ma le faʻasologa o le hepatic, masini ma upu faʻapitoa.

Faʻaiʻuga o Redulu

Pe a ave le 10 mg ma le 15 mg capsules, o aʻafiaga pito i lalo e mafai ona tupu:

  • popolega: tigāmatagogo vavao, tiga o le ulu, pagatia, popolevale, moe, i se tulaga e le masani ai - faanoanoaga, popoletiga i tua tiga faʻaleagaina,
  • cardiovascular system: fatu fatu Tachycardiafaateleina le toto toto, vasodilation,
  • mamanu: malosi, manaʻoga o le manaʻo, taʻavalefaʻaleagaina otaota,
  • faʻamatalaga dermatological: vevela, vevela le paʻu, laʻau lanu Shenlein-Genoch,
  • faaaliga o le tino atoa: i se tulaga e le masani ai - fula, dysmenorrhea, maʻi-pei o le maʻi, rhinitis, fiainu, lapisi, thrombocytopeniatotoga.

Pe a faalēaogāina, o se aʻafiaga leaga i le tino e seasea. Masalo o le faʻaalia o le faateleina o le 'ai, maʻi tiga. E leai ni faʻamaumauga i luga o faʻamatalaga o le tolopoina o faʻamaoniga.

O le faʻaalia o aʻafiaga pito i luga e masani lava ona matauina i aso muamua poʻo vaiaso o le ave o maʻa. O faʻafitauli leaga e tele lava ina faʻaalia ma le vaivai, ma o le taimi latou te faʻavaivai ai.

Paʻulaʻau mumu, faatonuga mo le faʻaogaina (Metotia ma fua)

O faatonuga mo le faʻaaogaina o le Redulu e maua ai e le fomaʻi le faʻasoasoaina o vailaau taʻitasi, i le amanaʻiaina o lona fatuga ma le tulaga o le maʻi. E manaʻomia lou suʻeina o fualaau faʻatasi i le aso. E le tatau ona i ai le pulou, e taua le inu i le tele o vai. E mafai ona e inuina vailaau faʻamalosi aʻo leʻi 'aʻai poʻo taimi. E tusa ai ma faatonuga mo Reduxin, o le 10 mg o le fua muamua lea o le fualaau faasaina. Afai e le talia e le tagata gasegase togafitiga, e mafai ona faaitiitia le fualaau i le 5 mg.

Afai ole vaiaso e fa vaiaso ole a faʻaitiitia le mamafa o le tino ile 5% pe sili atu, ona oʻo lea i le 15 mg. I na gasegase e le tali lelei i togafitiga, o lona uiga, o le mamafa e le sili atu i le 5%, e le tatau ona tumau le togafitiga e sili atu nai lo le tolu masina. E le gata i lea, e le tatau ona faʻaauau togafitiga pe a toe mauaina e le tagata maʻi le sili atu i le 3 kilokalama pe a maeʻa le suiga o le mamafa.

Faatasi ai ma le faapalepale masani, e le mafai ona e faʻaauau pea ona ave capsules mo le silia ma le lua tausaga. O loʻo gaosia e le kamupanī ni faʻamatalaga e faʻamatala ai le fualaau faasaina ma le auala e inu ai ina ia le maua ai le mamafa.

Faʻafefea ona fai saʻo ina ia le maua ai le mamafa, e mafai e se fomaʻi ona faʻamatala auiliili. O le vailaʻau ma le umi o togafitiga e faʻamatalaina e se fomaʻi o loʻo i ai le poto masani ile togafitiga o le oona. E tatau ona faʻafesoʻotaʻi vailaʻau ma meaʻai ma faamalositino.

Faʻasalaga

E leai se faʻamaumauga i le taimi nei i luga o le sili atu o le sibutramine. I le tulaga o se tulaga maualuga, e taua le faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa i se fomaʻi. Afai e tele naua lau tui, o aʻafiaga e aʻafia ai e mafai ona faʻateleina. E leai se faʻamatalaga e uiga i faʻamaumauga patino o se faʻalavelave.

A e ave fua tele o fualaau faasaina e tatau ona e ave gaioio galuefufulu le manava. E faʻatino togafitiga faʻapitoa. Afai, pe a maeʻa, o le a maualuga le toto o le maʻi poo le tachycardia, e fautuaina e faatonu ia beta-blockers.

Fegalegaleaiga

Afai e tuufaatasia le Redulu ma inhibitors o le oxidation (aofia ai ma inhibitors o le isoenzyme 3A4 o le cytochrome P450), o loo i ai le faateleina i le maualuga o le metabolites sibutramine i le plasma ma le faateleina o le fua o le fatu ma le faateleina i le vaitau QT, lea e le aoga.

O fualaau oona e mafai ona faatelevaveina le metabolism o le sibutramine: antibiotic-macrolides, phenobarbital, carbamazepine, dexamethasone, phenytoin.

E tatau ona maitauina, faatasi ai ma le faʻafoega masani o le tele o fualaau oona e faʻaleleia ai le toto o le serotonin, e mafai ona atiaʻe se fegalegaleaiga ogaoga.

I se tulaga e le masani ai, o le atinaʻeina o le serotonin syndrome e mafai ona faia faatasi ma le pulega tutusa o Reduxine ma le faʻaaogaina o le initaneti serotonin, o fualaau o fualaau mo togafitiga o migraine, vitussive drugs, analgesics malolosi.

E leai se faʻafitauli i faʻamaʻi faʻapitoa e le aafia.

O le a le Redulu

O fualaau mo le mamafa o le paʻu O le Reduxin e aofia ai le sibutramine - o se mea malosi, lea e mautinoa ai le gau o le mamafa. Ae ui i lea, o le fofo e mafai ona i ai se aafiaga matuia pe afai e tuufaatasi ma isi metotia o le tetee atu i le manuʻa.

O le mea lea, ave Reduxin mo le paʻu o le mamafa, e tatau ona faʻaititia le calorie aoga, manaʻoina meaai maloloina, inu tele vai mama ma faamalositino e le aunoa.

O nei otaota o loʻo i ai se vailaʻau oona, o le mea lea ua faʻatagaina ai i latou e ala i le tuʻuina atu. E fautuaina e faʻaaogaina na o faafitauli ogaoga ma le mamafa: e faʻasaina le vailaʻau pe afai e na o ni nai pauna faaopoopo. Faʻaaliga mo le amataga o togafitiga ma Redulu ua i ai le mamafa o le tino o le 30 kilokalama pe sili atu.

Faatonuga faapitoa

E mafai ona e aveina le 10 mg poʻo le 15 mg o le puluvaga o le Reduxine pe afai o isi auala uma e faʻatatau i le paʻu o le mamafa e le aoga, o lona uiga, pe a oʻo i totonu o le 3 masina ua faʻaititia le mamafa ile itiiti ifo i le 5 kilokalama.

Soʻo se vailaʻau mo le gau o le mamafa, e aofia ai le Redulu, e tatau ona faʻaopoopoina faatasi ma isi fuafuaga e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino. I lenei tulaga, o le pulea o se fomaʻi atamai e taua.

E tusa ai ma le upega tafaʻilagi aloaia o fualaau faasaina, o le tuufaatasiga o togafitiga faʻapitoa e aofia ai se suiga i mataupu faavae o meaʻai ma ituaiga soifuaga, faʻapea foʻi ma le faʻatupulaia o le gaioiga faaletino. E taua le iloa o le manaʻoga e suia amioga ina ia mafai ona faatumauina le iuga. O i latou e le tausisia nei tulafono e ono fesili ifo ia i latou lava pe aisea e le fesoasoani ai fualaau faasaina e aveesea ai le mamafa.

E tatau i le fomaʻi ona fautuaina le tagata maʻi e le gata i le auala e galo ai le mamafa ma Reduxin, ae ia talanoa foi e uiga i le manaomia e fua le fua o le fatu ma le toto. O nei faailo e tatau ona mataituina i le lua vaiaso i le taimi muamua. Ae maise lava le faaeteete e tatau ona i ai le taofiofia o le toto i tagata e maualuga le toto. E tāua le faʻagata le tumau togafitiga pe afai o le faagasologa o le togafitiga e lua taimi i le laina eletise na maitauina e sili atu le maualuga o le 145/90 mm Hg. f

E tatau ona faʻaeteete faʻapitoa aʻo e faʻaaogaina fualaau e faʻaleleia QT vaitaimi. O fualaau nei e le tatau ai arrhythmiaslea e faʻatele ai le vaitaimi QT, faʻapea foʻi ma poloka poloka histamine Hpt receptorsgastrointestinal motility stimulants.

I le taimi nei, e leai se faʻamatalaga saʻo i luga o sootaga o togafitiga ma lenei sui ma le faʻaalia o le maʻi elemene muamua totoga. Ae i le faagasologa o togafitiga, e taua le gauai faapitoa i le faʻaalia o le tiga i totonu o le fatafata, fula i vae ma le alualu i luma o le dyspnea.

E taua le mafaufau pe a ave le vailaau, o le mafai e le tagata ona ave taavale ma le pulea o isi auala e mafai ona faatapulaa.

Afai o loʻo maʻi le tagata maʻi malosiE taua tele le pulea o le faʻaaogaina o le gaioiga. I le tulaga o le taʻavale, taofi le togafitiga ma faʻaaogaina mea laititi.

E le mafai ona e amata togafitiga, e taʻitaʻia e le fautuaga o loʻo aofia i le 'auʻaunaga le faʻaitiitia o le mamafa. E le gata i lea, o ata muamua ma le maeʻaina o le oloa e tagata gasegase e le tatau ona avea ma taʻiala i gaioiga. E tatau ona malamalama o se fofo e tatau ona faatonuina e na o se fomaʻi.

Analogs of Reduluin

Afai e manaʻomia, e mafai ona e filifilia se sui mo le Reduxine. E i ai ni faʻalogona, e na o latou e taugofie pe sili atu taugata, e faalagolago i le kamupanī. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻasologa o le Rusia na faia le lalolagi atoa ei ai lona tau maualalo. O le tau o tutusa o le Redulu e faalagolago foi i le numera o laupepa i totonu o le afifi. O faʻataʻitaʻiga o fualaau faasaina o fualaau faasaina Lindax, Meridia, Faʻafeiloaʻi, Slimia, Laina auro.

O le a le eseesega i le va o Redulu ma le Malamalama o le Malamalama?

Pe a filifilia se fualaau, e masani ona fesiligia e le au fesili le fesili: o le fea e sili atu - Redulu poʻo Lulu Malamalama. E tatau ona e vave amanaia le eseesega i le tuufaatasiga o nei tupe. O le faatonuga o loʻo faʻaalia ai o le Reduxin Light o se faʻaopoopoga lea e aofia ai le linoleic faʻatasi, vitamini e ma mea faaopoopo. O vaega taua o le vailaʻau e fesoasoani i le faʻamautuina o le metabolism, faʻagaoioia le gaosiga o le gaʻo. Ae ui i lea, o le Redulu Lila e sili ona talafeagai mo le faʻaaogaina ma se olaga ola malosi ma le faʻaauau pea o le tino. O le tau, pe a faʻatusatusa atu i vailaʻau o Redulu, e laʻititi laʻititi. E iai le eseesega o le gaioiga o le gaioiga. O le mea lea, i mataupu taʻitasi, e filifili e le fomaʻi le mea e sili atu ona lelei ma o le a le mea e sili atu e faʻatonu ai i le tagata maʻi. Pe a talanoaina le Malamalama o le Malamalama ma le Malamalama, o maʻi e tuua le tele o iloiloga, mai le lelei ma le le fiafia.

Le fea e sili atu: Redulu poʻo Orsoten?

OrsotenO le inhibitor o le enzyme o le tui.O le faʻaitiitia o le gaioiga o lipine gastric ma le intestinal, e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o kalori i totonu o le tino ma faʻapea ai ona sao i le paʻu o le mamafa. E ese le ese o galuega a le mumu, o lona uiga o le filifiliga o le fualaau faasaina e tatau ona faia e na o se fomaʻi, e taʻitaʻia e tagata taitoatasi o uiga o le maʻi.

Faʻamatalaga e uiga ile Redulu

O faʻamatalaga e uiga i i latou o lo o galo le mamafa e uiga i le Reduxin 15 mg o loʻo taʻu mai ai o le fualaau faasaina e aoga, aemaise lava i se tuufaatasiga ma se olaga ola malosi. Tagata maʻi e tusitusi i luga o se faʻasalalauga e uiga i lenei fofo e fesoasoani e aveesea ai le mamafa i nisi taimi e oo lava i le tuʻuina o iloiloga ma ata e fai ma faʻamaoniga. E masani ona i ai foi ni iloiloga lelei e uiga i le 10 mg o le Reduluine. O i latou na leai se mamafa i luga o fualaau faasaina ua matauina o latou manaoga ua faaitiitia, faasolosolo, ma ua faasolosolo malie ona faaitiitia o latou tino.

O nisi fafine na tusia na latou lagona le tele o le fia inu i vaiaso muamua o togafitiga. O nisi o gasegase na faʻapipiʻiina nei kapula ma fualaauʻai mai isi gaosi oloa. Peitai, latou te maitauina e mafai ona faia lenei mea i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. E i ai le tele o iloiloga a fomaʻi e uiga i aʻafiaga, lea o se fesili o le mea moni o amioga le lelei e agamalu ma, o se tulafono, vave vave ona pasi. Ua matauina e tagata popoto e faapea afai e ave le vailaau, e tatau ona mulimulitaʻia faatonuga. Ole fualaau e le tatau ona onā ile tele o atopaʻu. O nisi taimi o le 20 mg o le fualaau faasaina i le aso e mafai ona faatupuina ai le mamafa, ma isi. E le fautuaina e fomai le inu ava malosi ao togafitiga.

O nisi o iloiloga e taua foi le siitia atu o Elena Malysheva, i totonu o le faavae lea o le vaega "Paʻu le mamafa i le Reduluin". Fai mai Malysheva na mafai e le au auai ona vaelua 15-20 kilokalama. E toʻatele fafine na latou tusia ni faʻamatalaga lelei e uiga i lenei mea i le fonotaga.

Tau faʻamafanafana, pe o fea e faʻatau ai

O le tau o le Redulu 15 mg Numera 60 i Moscou ma St. Petersburg o se fua faatatau o le 4,500 rubles. O le tau i falemaʻi faʻapitoa a Moscow mo le faapipiiina o le 90 capsules - o se averesi o le 5800 - 6000 rubles. O fea e faʻatau ai Reduxin 15 mg i Moscow ma le faʻataunuʻuina, e mafai ona e maua i le faleoloa i le initaneti, lea e faʻapitoa i le faʻatau atu o vailaʻau.

O le tau o le Reduluine 10 mg i falemaʻi o Rusia (i Omsk, Voronezh, Novosibirsk, ma isi) o le 1700-1800 rubles i le 30 capsules. E mafai ona faʻatauina se pusa o 60 capsules o Reduluin 10 mg i St. Petersburg, i Krasnoyarsk, i Yekaterinburg mo le tusa ma le 2700 rupu. O le tau i falemaʻi o aai eseese e eseese.

O fualaau oona i Kiev, e pei o isi aai o Iukureini (i Zaporizhia, Odessa, Kharkov, Dnepropetrovsk) e mafai ona faʻatonuina e ala i se falemaʻi i luga o le initaneti. O le tau o le Redulu i Ukraine e ala i le Initaneti ua ave ai le 2,000 hryvnias i le paʻu o 60 capsules. E faʻapefea ona faʻatau le tinoitupe i le faʻafeiloaʻiga, e tatau ona e suʻe i luga o nofoaga e faapitoa i le faʻatau atu o fualaau faasaina.

I Belarus (i Minsk ma isi aai), faapea foi i Kazakhstan, e mafai foi ona e faatauina lenei vailaau e aunoa ma se taotoga i se falemaʻi i luga o le initaneti. O le a le tele o tau o fualaau e faalagolago i le afifiina ma le nofoaga o le faʻatau.

Faailoga ma tapulaa mo le taliaina

E fautuaina le faʻaaogaina o le Redulu mo meaai poʻo le matua oona, pe a mamafa le mamafa o le tino i le 30 kilokalama / m2. E fautuaina le faʻaaogaina o fualaau mo le tele o meaʻai ma le mamafa o le sili atu i le 27 kilokalama i sikuea mita, e mafua mai i faʻafitauli faʻapitoa. E tele lava le afaina o le maʻisuka ituaiga II. O le Redukitu e sili atu ona faʻailogaina ma o le mea autu o le le lava lea o le tagata e le atoatoa ona vaega. E taua le mumusu e ave le vailaau mo le ogaoga o mea e 'ai, maʻi mafaufau ma le leai o ni faʻavavelamoni.

O fualaau faasaina ua faatonuina mo le tele o meaʻai, ae o loo i ai le tele o faʻailoga e manaʻomia ai fautuaga a le fomaʻi.

O le "Redulu" e le o faʻasinoina i tagata gasegase oe na amataina ona ave faʻamaʻi, antipsychotics, vailaʻau e faʻasaʻo ai le moe ma maua ai le tryptophan. E faʻasaina le ave o fualaau faʻamatalaina i le taimi lava e tasi e faʻaititia ai le mamafa o le tino, faʻapea foi pe afai o loʻo i ai tulaga ma maʻi faʻapitoa:

  • hyperteriosis
  • siama fatu fatu
  • maʻi fatu faʻapitoa,
  • fatu palpitations,
  • arrhythmia,
  • faaleagaina le masani ai o le gaioiga o gaʻo ma le ate,
  • ogaoga maualuga
  • maʻitaga ma le lactation period,
  • ava malosi, fualaau faasaina ma le tagofia o fualaau faasaina,
  • ala-tapuni klaucoma,
  • tausaga e oo atu i le 18 tausaga ma sili atu i le 65 tausaga.
Toe foʻi i le laulau o mea

Faaaoga mo le maʻisuka

O fualaau ua faamatalaina, lea e mafua ai le gau o le mamafa, ua masani ona faaaogaina i togafitiga o le maʻisuka. Faatasi ai ma le maʻisuka, o le meaʻai e masani ona taatele ma o lea ua faamalosia ai i latou e feagai ma le mamafa ma le fesoasoani i auala eseese, e aofia ai vailaʻau. E masani lava ona faatonuina "Redulu" 10-15 mg i soo se 24 itula. O le umi o le faʻatagaina e faʻamoemoeina e le fomaʻi taitoatasi mo tagata maʻi uma, ona e faʻalagolago i le mamafa o le tulaga ma lona matua. E faatagaina e faʻaaoga vailaau mo le maʻisuka i le gasologa o le tausaga. O le faʻamalosolo o fualaau oona o le a manaʻomia pe a oʻo i totonu o le masina o le mamafa o le mamafa e itiiti ifo i le 2 kilokalama.

Faʻaiʻuga

O le masani ma saʻo le faʻaogaina o le Reduxine e maua ai iuga sili ona lelei. Ae ui i lea, e tusa ai ma iloiloga o le leiloa o le mamafa, e masani lava ona le ogatasi ma le faʻaaogaina, o aʻafiaga leaga e tulai mai:

  • vavao
  • faamago i totonu o le pupuʻu tautala,
  • leai se manaʻoga, e oʻo i le anorexia,
  • moe i le moe
  • maualuga le toto maualuga
  • osofaiga faʻafuaseʻi
  • faʻalavelave faʻavevela
  • mafaufauga o le ola
  • gastritis
  • faaletonu mafaufau
  • le faʻamalosia o le faʻatasia o gaioiga.
Toe foʻi i le laulau o mea

E foliga mai ia te oe o le maʻisuka e le mafai ona faʻamalolo?

O le faʻamasinoga i le mea moni o loʻo e faitauina nei laina i le taimi nei, o le manumalo i le tau faasaga i le maualuga maualuga o le suka o le toto e le oi ai i lou itu.

Ma ua uma ona e mafaufau e uiga ile togafitiga ile falemai? E manino, aua o le maʻisuka o se maʻi sili ona leaga, lea, afai e le togafitia, e mafai ona iu i le oti. O le fiainu, vave vave, faanenefu le vaaiga mamao. O nei faʻamaoniga uma e masani ai oe muamua.

Ae pe mafai ona togafitia le mafuaaga nai lo le aafiaga? Matou te fautua e faitau se tusiga i togafitiga o maʻisuka o loʻo iai nei. Faitau le tusiga >>

E tatau ona aofia ai kāloti i le meaʻai mo le maʻisuka

  • E i ai se mea aoga mai kāloti
  • E faʻafefea ona kuka
  • E mafai ona ou inu vai inu
  • O nai upu e uiga i Karoti Korea

O le faʻaaogaina ma le le talafeagai o se fualaau faisua e pei o kāloti e le mafai ona afaina ai ituaiga uma o le maʻisuka. Ae ui i lea, e le manaʻomia le taofi ma le faʻataʻitaʻiina faʻamaʻi saʻo i luga o sea ituaiga taumafa. O le a sili ona lelei le tuʻufaʻatasia i isi fualaau faisua po o manoa fefiloi.

E i ai se mea aoga mai kāloti

O loo i ai pea se aafiaga lelei pe a faʻaaogaina lenei fualaau faisua. Muamua lava, o loʻo tatou talanoa e uiga i le fiber, aua a aunoa ma lona faʻaaogaina e matua faigata tele ona faʻaogaina auala e fesoʻotaʻi ma le gaʻo.
E tatau ona avea le fiva o meaai e avea ma isi mea taua tele ma se gasegase "sugar" o soo se ituaiga. Talu ai ona latou faʻagesegese le faagasologa e nafa ma le faʻaaogāina o vailaʻau, pei o le insulin ma le kulukose, i totonu o le toto. Talu ai ona o lenei uiga, o gaʻo o loʻo i ai i le kāloti o le a gauaʻi i se saoasaoa talafeagai, lea e le o matauina i le tulaga o le suka mama.
I lenei itu, o le faʻaaogaina o kāloti i le maʻisuka e le gata o le muamua, ae o le lona lua foi e sili atu nai lo le taliaina.

E faʻafefea ona kuka

Ina ia lelei le kukaina o nei fualaau faisua, ia maʻisuka uma e tatau ona mulimulitai i tulafono patino, e fesuisuiai e fuafua i le ituaiga sauniuniga. O lea, e mafai ona faʻatagaina le 'ai o kāloti falai, kuka, tao tao ma sisi. O le sua o le a talanoaina mulimuli ane.
O le faʻamalosi o se kālati, o le sili atu lea ona aoga mo soʻo se ituaiga o suka suka mo le suka. E tatau ona taulai totoa i lenei tulaga, aua e le o aoga tele kaloti.
E pei ona e iloa, e tatau ona e kuka koko kāti mo le itiiti ifo i le tasi le itula, e aunoa ma le togiina i le taimi e tasi. O lenei mea o le a faʻamautinoa ai o le taimi o le vevela o togafitiga o mea aoga o le a le mafai ona aluese mai ai ma o le a maualalo ai le suka. A uma ona kuka, e tatau ona faamama ma faʻamalo, ona:

  1. kāloti e mafai ona faʻaaogā i se mamanu mamā pe fefiloi ma isi vaega,
  2. e mafai ona faʻafefe, aʻo faʻaaoga uma elemene taua,
  3. e faʻatagaina e kuka ma 'ai e pei o pateta pateta, lea o le a aoga foi mo soʻo se ituaiga o "gaʻo" maʻi.

I le auala, kuka kuka puree aoga e aoga foi mai se fualaʻau fou. Ae ui i lea, ia faʻaaoga sili ona lelei i le tasi pe faalua i le vaiaso. Afai o matou talanoa e uiga i paluga pateta mai kukalati kuka, ona matou talanoa lea e tusa ma le tolu i le fa taimi i totonu o le fitu i le valu aso.

O falai, tao tao ma kapeti tilotilo o le a aoga ia i latou lava, ae e sili ona lelei ona faʻaaogaina i fua faʻatasi ma isi fualaau aina (mo se faʻataʻitaʻiga, ma sana).

O le mea moni, o le a sili ona lelei le 'ai i le fagu. O ia ituaiga fua e mafai ona faatagaina e faʻaaoga i aso uma i le aofai o le lua pe tolu vaega.
O kārotati faʻasusu ma faʻasusu e masani ona faʻaaogaina e le o se mea tutoatasi, ae o se faʻaopoopoga i aano o manufasi. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o le filifiliga saʻo lea, aua e fesoasoani e faʻaititia le fua o le kulukose i se mea maualalo. E moni lenei mea mo soʻo se ituaiga o maʻi.

E le pei o le mea ua afaina, e le tatau ona fufulu pe fulu le kāloti mo se taimi umi. O le a sili atu ma le 10-15 minute, fuafua i le tele o ona fasi pepa. O le mea lea, o le faʻaaogaina o kāloti mo maʻisuka taitasi e faatagaina.

E mafai ona ou inu vai inu

O fua na faia mai fualaau faisua ma fualaau aina e toetoe lava maloloina i taimi uma. Ae ui i lea, e le o taimi uma lava le tulaga o le maʻisuka o le ituaiga muamua poʻo le lona lua. Ae e le o lenei mea e uiga i le sukaroti, aua o kukalati kuka i le maʻisuka i lenei auala o le a sili ona aoga.
O le tuufaatasiga o le vai ua tuuina atu o lona uiga o le i ai o se aofaiga tele:

  • vitamini ma seti minerale
  • aemaise le numera o le tuufaatasiga o le ituaiga o le tino.

O le faʻamatalaga manino e mafai ai ona maua mai le suka mai le kāloti e maua ai se tulaga tulaga ese, e faia ai le galuega a le faʻamalosia ma le faʻamalolo faʻamalolo i tulaga e maualuga ai le cholesterol, faapea foi ma le paʻu o le paʻu ma isi faafitauli faʻalesoifua maloloina.
O le sua lea, e faʻaaogaina mo soʻo se ituaiga o suka, e mafai ai ona faʻagesegese le faiga e fesootaʻi ma le faʻaaogaina o le kulukose. Faatasi ai ma isi mea, e fesoasoani e faʻamautinoa ai le fua o le kulukose i totonu o le tino. E mafai ona maua lenei mea e ala i le faʻagesegese o le faʻaaogaina o le gaʻo.
Inu suamalie na faia mai kāloti, sili atu i le sili atu i le 250 ml i le 24 itula. O se faʻataʻitaʻiga saʻo e tatau ona faʻaalia e se fomaʻi poʻo le endocrinologist.

Ina ia mafai ona saunia, e tatau ona e faʻaaogaina se mea e masani ai le suamalie poʻo le suicer ma le numera ole fua o fua. E mafai ona faʻaaogaina le meaʻai o le inu ma faʻateleina lona faʻasoifua maloloina pe afai e aofia i totonu o le lisi o mea faʻafefiloi mai se aofaiga faapitoa o isi sua o le natura moni.
O fua na faia mai kapoti:

  • faateleina le tetee o le tino i soo se ituaiga o maʻi suka,
  • o le ai ai le tele o aafiaga i luga o le gaioiga o le pancreas,
  • faʻamalosia le faʻalavelave popole.

O nai upu e uiga i Karoti Korea

E toatele tagata latou te fiafia e faʻaaoga le kāloti Korea e pei o ni meaʻai. Ae ui i lea, o le maʻisuka, e le na o le muamua, ae faapena foi le lona lua, e le talafeagai lenei mea. E tupu lenei mea ona o le mea moni o loʻo i ai se aofaiga tele o suka ma isi mea e mafai ona matua faaleagaina ai le tino o le maʻisuka.
O le mea lea, o le faʻaaogaina o kāloti i soʻo se ituaiga, sei vagana ai le tele o lona mamanu, e mafai ona faʻatagaina i le maʻi tuʻuina atu. E taua foi le manatuaina e tatau ona mataitu ia togi ua faʻamaonia e le tagata poto faapitoa ina ia mafai ai ona faʻateleina le aafiaga o le fualaʻau.

Faʻamaumauga atoatoa mo le faʻaaogaina o le Maʻisuka ma faʻamatalaga o le maʻisuka

I le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, e tele ituaiga eseese, ma e le mafai i taimi uma ona vave mauaina se vailaau e fesoasoani i le 100% pulea glycemia. Ona o le tele o vailaʻau faʻamaʻi, o le fenumiai i le ulu e le gata i le maʻisuka.

Afai e te faamasani oe lava i le fualaau oona ma ona faatonuga mo le faʻaaogaina, ae leʻi malamalama atoatoa pe talafeagai mo oe ma pe mafai faapefea ona suia pe afai e le fesoasoani le vailaʻau, ona aoga lea o le taimi lenei.

Maʻisuka - o se fualaau mo le maʻisuka ituaiga 2

Mo le maʻisuka, o se tasi o auala e tau ai ma le manuia le faʻamaʻi o le faʻamaonia lea o le "sugar sugar". Ae i le tulitulimatagauina o faitauga lelei o le glucometer, e tele mea sese e mafai ona faia, ona o le faamoemoega o le vailaau e tatau ona tauamiotonuina, ma o lenei mea e faapitoa le moni mo le maʻi suka. O se fomaʻi fou Farani ua faʻamaonia i tagata uma - mai tagata taaalo i le maʻisuka, ae e le aoga i tagata uma.

Ina ia malamalama po o ai moni lava e manaomia, e tatau ona e iloa poʻo le a le ituaiga vailaʻau o le maʻi suka ma o le a le mea e gaosia ai. O le vailaau e mai le afaina o le sulfanilurea, ua faʻaaogaina ma le manuia i le lalolagi atoa mo se taimi umi.

I totonu o se atigipusa pepa, pei o le ata, e mafai ona e vaʻaia pepa papaʻe papaʻe ma le faailogaina o le "60" ma le "DIA" i itu taʻitasi. I le faaopoopo atu i le vaega autu o le gliclazide, o le Diabeton o loʻo i ai mea faʻapitoa: maltodextrin, lactose monohydrate, magnesium stearate, diokide kilokone.

O le maʻisuka o se igoa tau fefaatauaiga faava o malo, o le tagata gaosi tuusaʻo o le vailaʻau o le French pharmacological company Servier.

O le igoa kemikolo o le oloa ua faʻamaonia, e ala i le igoa o le elemene galue.

I le gliclazide, o le tele o ituaiga o ituaiga o ituaiga o ituaiga o gaosia e mafai ona latou tuuina atu, e tusa ai ma se fautuaga faapitoa, e le o le Farani Diabeton, ae o se isi analog e faavae i le gliclazide, i se poloaiga o le tele naua tau taugofie.

Tusa o le maʻisuka

O le ola o le fualaau faasaina e 2 tausaga, i le lumanai e le talafeagai mo togafitiga ma e tatau ona lafoaia. Tulaga faapitoa mo lona teuina e le o manaʻomia.

Nai lo le faʻamalama o le Maʻisuka, o le tau e amata mai le 260-320 rubles, e mafai e le fale talavai ona ofoina atu ni mea faʻalogo:

  • Diabefarm, RF,
  • Gliclad, Slovenia,
  • Glidiab RF,
  • Diabinax, Initia,
  • Gliclazide, RF,
  • Predian, Yugoslavia,
  • Diatika, Initia,
  • Glisid, Initia
  • Glucostabil, RF,
  • Glioral, Yugoslavia,
  • Reklid, Initia.

I le faaopoopo atu i fualaau faasaina masani, e maua ai foi e Servier le Diabeton MV. O isi vailaʻau uma o vailaʻau, e leʻi fatuina e le au gaosiga, ae na maua le aia tatau e faasaoloto ai, ma o le faʻamaoniga atoa e faʻaaogaina i na o le faʻamaʻi muamua o le maʻisuka.

O uiga faʻale-aganuʻu e iloga i le lelei o le tagata fiafia, o nisi taimi e matuia afaina ai le fualaau faasaina. O le tele o tala faʻatatau tupe o le faʻasologa o loʻo iai faʻatasi ma aʻa o Initia ma Saina. I totonu o aiga e mafai ona manumalo i le maketi o analogues o le Maʻisuka, e faʻaaloalogia e Glibiab ma Gliklazid-Akos.

Faʻafefea ona suia le maʻisuka

A leai se filifiliga talafeagai i le lisi o analogues, e mafai ona e filifili:

  1. O isi vailaau mai le vasega o sauniuniga sulfonylurea e pei o le glibenclamide, glycidone, glimepiride,
  2. O se vailaau faafomai o se isi vaega, ae i ai se masini tutusa o gaioiga, e pei o se tulafono fou mai le vasega omea,
  3. O se mea faigaluega e iai se tutusa o aafiaga e pei o le DPP-4 inhibitors - Januvia, Galvus, ma isi.

Mo a mafuaʻaga e le talafeagai ai le filifilia o se sui, e na o se fomaʻi e mafai ona suia le togafitiga togafitiga. O le faʻamaʻiina o le tagata lava ia ma le faʻamautinoaina o le maʻisuka e mafai ona faʻaleagaina!

Maninil poʻo le maʻisuka - o le fea e sili?

O auala eseese mo le pulea o le maʻisuka ituaiga 2 e afaina ai le lamatiaga o faʻalavelave matautia i auala eseese. Glibenclamide - o le vaega malosi o Maninil e sili atu le malosi nai lo le gliclazide - o le mea taua i le Diabeton. Pe o le a avea lenei mea o se mea lelei e mafai ona maua i faʻamatalaga a tagata atamamai oe na suʻeina fesili e uiga i le Maʻisuka ma faʻamatalaga i luga o le fonotaga.

O le maʻi suka na fesoasoani ia te aʻu mo le 5 tausaga, ma i le taimi nei e oʻo lava i le sili ona tele i le mita, a itiiti ifo ma le 10 iunite. Aisea?O le vailaʻau faʻamalosi e aafia ai sē β-pipisi. I le averesi, mo le 6 tausaga e mafua ai ma e tatau ona sui i le insulin. O aʻu o le maʻisuka ma le poto masani, sugars e oʻo i le 17 mmol / l, na ou tuʻiina i lalo ma Maninil mo le 8 tausaga. O lea ua le o toe fesoasoani o ia. Suia e le maʻi suka, ae leai se faʻaoga. Atonu o taumafai Amiliki?O le maʻisuka ituaiga 2 ua uma ona pasia i le ituaiga 1, o le insulin-dependent. E tatau ona tui i le inisalini, o meaʻai i lenei tulaga e leai se aoga, ma o le mea e le o le maʻisuka e vaivai nai lo Maninil. Na amata ona ou togafitia le maʻisuka ma Siofor i le 860 mg / aso. Ina ua mavae le 2 masina, sa suia o ia i le maʻi suka, aua sa i ai le suka. Ou te leʻi lagonaina le eseesega, masalo o le a fesoasoani le Glibomet?Afai e le fesoasoani le maʻi suka, ona sili atu lea ia Glybomet. I tulaga maualuga, na o le maualalo o le koko, o le soloia o fualaau le aoga ma le itiiti ifo o le inisalini o le a faasaoina ai le pancreas pe a maeʻa atoa. E mafai ona ave le maʻisuka i le Redulu e faʻaitiitia ai le mamafa? Ou te manao e aveesea le mamafa.O le maʻi suka e faʻaleleia ai le pulelaʻau o le inisalini, lea e suia ai le kulukose i le gaʻo ma faʻalavelave ai lona malepelepe. O le tele o le homone, o le sili atu ona faigata o le leiloa o le mamafa. O le mumu o le afi e fai ma vaisu. Mo le lua tausaga, o le Diabeton MV e fesoasoani i le suka e ufiufi i le 6 iunite. Talu ai nei lava, o le vaaiga ua faasolosolo ina leaga, o le tele o vae ua le mautonu. Afai e masani le suka, o fea oi ai faʻafitauli?O le suka e pulea e le gata i luga o se manava gaogao, ae 2 itula foi pe a uma se taumafataga. Afai e te le siakiina le 5 r / Aso., O le mea moni - o le taufaasese ia oe, lea o loʻo e totogiina ai ni faʻafitauli. I le faaopoopo atu i le maʻi suka, na faatonuina e le fomai se taumafa maualalo-kalori. Ou te 'ai pe tusa ma le 2 afe kalori i le aso. Pe o masani ea pe tatau ona faaitiitia?I le teori, o meaai maualalo-calorie e tatau ona faʻaaogaina ai le suka, ae o le mea moni, e leai se tasi e mafai ona tu. Ina ia aua le tauina le fiaaai, e tatau ona e fesuiai i se taumafataga maualalo maualalo ma toe iloilo le fua o vailaʻau.

Faʻafefea ona faʻaoga - faʻatonuga

O se fualaau faigofie mai le Diabeton MV, na faia i luga o le faavae o se matai hydrophilic, e iloagofie ai le fua faatatau o le faʻaaogaina o le vaega galue. Mo se tutusa tutusa, o le taimi o le absorption o glycoside e le sili atu ile 2 - 3 itula.

A maeʻa le faʻaaogaina o le Diabeton MV, e faʻamalolo le gliclazide i le mea e mafai ai i le taimi o taumafa, ma o le isi taimi, o le fua o le glycemic e tausia e ala i le suʻeina o microdoses i totonu o le toto i le gasologa o le aso.

O se analogue faigofie e maua mai i se vailaau e 80 mg, faatasi ai ma se aafiaga faaumiumi - 30 ma le 60 mg. O le faʻavae faapitoa o le Diabeton MV na fesoasoani e faʻaititia le fualaau o le fualaau faasaina, faafetai i lenei mea e mafai ona faʻaaogaina na o le 1 le taimi / aso. I aso nei, e seasea filifili e fomai se fualaau faasaina, ae o loo maua pea i falemaʻi.

O fomaʻi e fautuaina se tupulaga fou o fualaau faʻamaʻi ma gasegase umi, talu ai e sili atu le solomuli nai lo isi sulfonylurea o fualaau oona, o le lamatiaga o le hypoglycemia e itiiti, ma o le aafiaga o le tasi laulau e tumau mo se aso.

Mo i latou ua galo ona inu pulu fua i le taimi, o se tasi o fualaau o se avanoa tele. Ioe, ma le endocrinologist e mafai ona faateleina le fualaau, maua ai le atoatoa o le glycemia i le maʻi. E masani lava, o le maʻi suka ua faʻamatalaina faʻatasi ma se taumafataga maualalo ma le mamafa o maso, e aunoa ma soʻo se vailaau antidiabetic e le aoga.

O le faʻamaʻi o le maʻisuka

O le maʻi suka e maua i le vasega o fualaau oona lea e faʻamalosia ai le pancreas ma, aemaise lava, b-sela e nafa ma le gaosiga o le inisalini. O le maualuga o le gaioiga o le faʻamalosi i le fualaau faasaina o le avefeʻau, pe afai tatou te faʻatusatusa Maninil poʻo le maʻisuka, ona sili atu lea ona aoga le Maninil.

I le maʻisuka ituaiga 2, faatasi ai ma soʻo se tikeri ole obesity, e le o faaalia le vailaʻau. E faaopoopo i le togafitiga pe afai o faailoga uma o le faʻaumatiaga o le gaogao o le galue e manino ma e tatau ona faʻaosofia e faʻaleleia le gaosiga o le inisalini.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O fualaau o le a toe faʻaleleia ai le vaega muamua o le gaosia o le hormonone pe afai o le maʻisuka na faʻaitiitia pe leai foi. I le faʻaopoopoga i lona autu autu (faʻaitiitia o le glycemia), o le vailaau faʻasaina ei ai sona aafiaga lelei i luga o vaʻa toto ma le totoga o le toto. O le faʻaitiitia o le faʻalauteleina o le platelet (pipii), e faʻaitiitia ai le ono mafai ona faʻafefe toto i totonu o tamai vaʻa, faʻamalosiina o latou tino i totonu, faʻamalosia ai se puipuiga faʻamalosi.

O le algorithm o le vailaau faʻasaina e mafai ona faʻatusalia i le faasologa lenei:

  1. Le faʻamalosi o le pancreas e faʻateleina ai le faʻaogaina o le hormone i le toto,
  2. Faʻalelei ma le toe faʻaleleia o le vaega muamua o le gaosiga o le inisalini,
  3. Faʻasoʻotoina le faaputuga platelet mo le puipuia o pusi i totonu o tamai vaa,
  4. O se aafiaga itiiti o le antioxidant.

O se tasi o fualaau o le vailaʻau e tausisia ai le taua o le gaioiga malosi i le plasma i le gasologa o le aso. O le vailaau faʻasaina ua faʻafefiloi i le ate, o ona fatugaʻo ua uma ona alu (e oʻo atu i le 1% - i lona tulaga muamua). I le avea ma tagata matua, o suiga taua i le pharmacokinetic uiga e leʻi tusia.

Le lelei ma le le lelei o le fualaau faasaina

Afai tatou te faʻatusatusaina le Diabeton MV ma faʻaoga tutusa o le vasega sulfonylurea, ona sili atu lea i luma o latou:

  • Faʻavave ona faʻasaʻo le maualuga o le suka,
  • Na te faʻaaogaina le vaega lona 2 o le inisalini, vave ona toe faʻafoʻi lona pito i luga e tali atu i foliga o le kulukose,
  • Faʻaitiitia le avanoa o pupuni toto
  • O le lamatiaga o le atinaʻeina o le hypoglycemia e faaitiitia i le 7% (mo mea tutusa - mea e maua mai le sulfanylurea - o le pasene e sili atu le maualuga),
  • O le tulafono o le aveina o vailaau e 1 le aso / aso. O le mea lea, e sili atu ona faigofie ile gasegase o le maʻisuka e faʻataunuʻu le taimi o le fomaʻi,
  • Pauna faʻamalosi - Gliclazide i laupepa tuʻufaʻatasia oloʻo le saofaga i le maua o le mamafa,
  • E faigofie mo le fomaʻi ona fetuʻunaʻi le vailaʻau - o le aʻafiaga o le maualuga o le hypoglycemia e maualalo,
  • O fualaau o le fualaau faasaina ua faaalia ai meatotino o antioxidants,
  • Pasene laʻititi o aʻafiaga i luga (oʻo atu i le 1%).

Faatasi ai ma le le mafaafitia o mea lelei, o le vailaau e tele mea le lelei:

  1. O le vailaʻau e fesoasoani i le maliu o b-sela e nafa ma le gaosiga o le inisalini,
  2. Mo le 2-8 tausaga (mo tagata miti - vave), ituaiga 2 maʻisuka liliu atu i le maʻisuka ituaiga 1,
  3. O le faʻamalosia o insulin, o le mafuaʻaga autu o le maʻisuka ituaiga 2, e le faʻaumatiaina le vailaʻau,
  4. O le faʻaitiitia o suālaʻau plasma e le faʻamautinoa ai le faʻaitiitia o le soifua maloloina o le maʻisuka - o mea moni na faʻamaonia ai suʻesuʻega o le nofoaga faʻapitoa faavaomalo ADVANCE.

O lea e le tatau ona filifili le tino i le va o faʻalavelave mai le pancreas poʻo le maʻi fatu cardiovascular, e taua le taulaʻi atu i meaʻai laiti-gaʻo ma le gaioiga faʻapitoa faaletino.

Faailoga mo le faatonuina o fualaau

O le maʻisuka ua mamanuina ina ia faʻamaonia le faʻamaonia o le maʻisuka, puipuia ai faʻafitauli o le maʻisuka, faʻaitiitia le lamatiaga o le fatu fatu, stroke, nephropathy, retinopathy. Ae faʻaaogaina foi e tagata taʻaalo e faʻapupulaina ai maso maso.

O le mea lea, ua faʻaalia:

  • Maʻi faʻamaʻi ma le ituaiga lua o faʻamaʻi o le tulaga faʻapitoa poʻo le matuia ma le mamafa masani ma e aunoa ma ni faʻailoga o le faʻamalosia o le inisalini.
  • Tagata taaalo e faʻaleleia le gaosiga o le inisalini, faʻateleina le tuputupu aʻe o musika.

O le maʻi suka e le o faʻamaonia mo maʻi e avea o se togafitiga amata togafitiga. E afaina ai foi i le maʻisuka ma faailoga o le oona tele, talu ai ua uma ona galue a latou paʻu ma le faateleina o le avega, ua faia ai 2-3 masani o le inisalini e faaitiitia ai le kulukose. O le faʻamalamalamaina o le maʻisuka i lenei vaega o le maʻisuka e mafua ai le maliu mai le cardiovascular situations (CVS).

O suʻesuʻega taua na faʻatautaia i luga o lenei lomiga, e mafai ai ona tatou fuafuaina le sootaga i le va o filifiliga o vailaau mo le uluai togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 2 ma le ono mafai ona ola i le tino. O faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i lalo.

  1. I tagata volenitia e maua i le maʻisuka ituaiga 2 oe na mauaina ni mea e maua mai i le sulfanilurea, pe a faatusatusa atu i le vaega o loʻo pulea le metformin, o le lamatiaga o le ola mai le CVS e 2 taimi le maualuga, maʻi fatu o le coronary (CHD) - 4.6 taimi, faalavelave o le cerebrovascular (NMC) ) - 3 taimi.
  2. O le lamatiaga o le maliu mai maʻi o le fatu fatu, NMC na sili atu i le vaega o loʻo mauaina glycoslide, glycidone ma glibenclamide nai lo le aufaigaluega na ave metformin.
  3. I volenitia na maua le gliclazide, pe a faatusatusa atu i le vaega e ave le glibenclamide, o le tulaga lamatia o le manino: o le aotelega o le olaga faaletino e itiiti ifo i le 20%, mai le CVS - e 40%, NMC - e 40%.

O le mea lea, o le filifilia o le sulfonylurea (e aofia ai le maʻisuka) o se vailaau muamua e mafua ai le 2-le mafai ona maliu i le 5 tausaga, o se avanoa o le oso i le fatu - pe tusa ma le 4,6 taimi, o le stroke - i le 3 taimi.I le maʻisuka ituaiga 2 o loʻo maua i le maʻisuka, e leai se isi mea e sui ai Metformin o se fualaau muamua. Faʻasolosolo (a itiiti ifo ma le 3 tausaga) le faʻaaogaina o le maʻisuka, o le aʻafiaga e atiaʻe le atherosclerosis ua faʻaititia. I isi tapenaga o le vasega sulfonylurea, o lenei aafiaga e le o matauina. E foliga mai, o le aʻafiaga antisclerotic o le vailaau e maua mai i lona malosi gafatia e puipuia ai suauu mai le faʻamaʻi.

O le a le leaga e ono mafua ai le maʻisuka ituaiga 2 - i le vitio.

Tagata taʻavale taʻavale tino

O vailaau faʻasaina e faʻaleleia atili ai le lagona o le ate, muso ma le gaʻo i le inisalini. I le tino, e faʻaaogaina o se anabolic malosi, lea e mafai ona faʻatauina e aunoa ma ni faafitauli i se fale talavai poʻo le Initaneti. O loʻo maua e le maʻisuka le maʻi suka e toe faʻaleleia ai le vaega muamua o le gaosia o le hormonone ma faʻaleleia le vaega lona lua o lona gaosiga.

O le meafaigaluega e tatau ona faʻaaogaina e le tino ma le soifua maloloina soifua b-soifua maloloina. O fualaau e afaina ai le gaʻo gaʻo, toto totoʻa, toto le toto, o loʻo iai ni gaioiga faʻasao. O le maʻisuka ua liua i totonu o metabolites i le ate, o le fualaau faasaina e matua alu ese lava le tino.

I taaloga, o le vailaʻau e faʻaaoga e lagolago ai le maualuga o anabolism, o se taunuuga, o le tagata taʻalo e faʻaleleia atili le maso muscle.

I le malosi o lona aafiaga, e mafai ona faatusatusa i le insulin poplite. Faatasi ai ma lenei metotia o le mamafa o meaʻai, e tatau ona e pipii lelei i atumaga, ia 'ai faʻatoa 6 taimi i le aso (protein, gaʻo), mataʻituina lou soifua manuia ina ia le misia le amataga o faʻamaoniga o le hypoglycemia.

Amata le laʻasaga i aluma, faasolosolo malie le faʻaluaina o le fualaau. Inu le pulu i le taeao i meaai. O le vasega o le ulufale mai e 1-2 masina, e fuafua i le soifua manuia ma taunuuga. E mafai ona e toe faia i le tausaga, afai e te faʻaaogaina le maʻisuka sili atu ma le tasi i le ono masina, e le mafai ona faʻalavelave faʻafitauli tau soifua maloloina.

Faatasi ai ma se vasega lona lua, e mafai ona faaluaina le fua (e oʻo i le 2 pulu / aso). E le mafai ona e ave le Diabeton i luga o se tala o se meaʻai fiaai pe ave isi auala mo le mauaina o le mamafa. O le vailaʻau e 10 itula le umi ma e manaʻomia ai taumafa lelei ile vaitau lenei. I le faailoga muamua o le hypoglycemia, e tatau i le tagata taʻalo ona 'ai se' olo poʻo isi mea suamalie.

I luga o le vitio - o le faʻaaogaina o le maʻisuka mo mea mamafa - iloiloga.

Contraindications mo le faʻaaoga

O vailaʻau uma ei ai faʻasalaga, aʻo leʻi faʻaaogaina le maʻisuka e taua le gauai atu i lapataiga nei:

  • Ituaiga 1 maʻisuka
  • Maualuga maualuga i vaega o le fua faʻatatau,
  • Ketoacidosis, siama o le maʻisuka,
  • Tamaiti ma le autalavou
  • Tina ma le susu,
  • O tuʻinanauga ogaoga o fatugaʻo ma le ate,
  • Faʻasalaga taʻitoʻatasi i fualaau faʻatau e faavae i luga o le sulfonylurea,
  • Faʻaaoga faʻatasi o le miconazole (o le sui o le antifungal).

E faʻapefea ona aafia le taunuʻuga o togafitiga e faʻaaogaina ai fualaau e lua? Ua faʻaleleia e Miconazole le malosi o le suka o le diabetes. Afai e te le puleaina au faʻamatalaga matala i se taimi talafeagai, ei ai se tulaga lamatia o le atiaʻe o le hypoglycemia. Afai e leai se isi mea e sui i le miconazole, e tatau i le fomaʻi ona faʻaititia le fualaau o le Maʻisuka.

Faʻasalaga, e tatau ona e ave vailaau pe a faʻatasi ma:

  1. Phenylbutazone (butadione),
  2. O isi fualaau oona,
  3. Anticoagulants (warfarin),
  4. Faʻatau ai le ava malosi.

O le maʻisuka e mafai ona faateleina le faʻalepale i le ava malosi. O lenei mea e faʻaalia i le le lava o le mānava, maʻi tigaina, tachycardia, manava o le manava, ma isi maʻi lese. Afai o le maʻi suka na faʻaosofia le hypoglycemia, ona faʻaaogaina loa lea e le ava ona aʻafiaga. Talu ai o faʻamaoniga o le inupia e tutusa lelei ma le glycemic, faatasi ai ma le fesoasoani le talafeagai, o le aʻafiaga o le maʻi suka e faʻapupula.

O le fualaau sili ona lelei o le ava malosi mo le maʻisuka o se ipu malamalama mamago mo le taimi. Ma afai ei ai se filifiliga, e sili atu le le inu ava malosi.

Faʻaiʻuga

O le faʻalavelave ogaoga o le hypoglycemia - o le pa'ū i le kulūkose i lalo ifo o le tau, faʻatasi ai ma faʻamaʻi o mea nei:

  • Paga o le ulu ma le le lelei
  • Leai le le mautonu
  • Dyspeptic disorders
  • Paʻu
  • Fiafia, fesuiaʻi ma le popole,
  • Faalēaogāina, le mafai ona taulai,
  • Tautalaga ma le faaletonu vaaia
  • Le lava le pulea o oe lava, leai se fesoasoani,
  • Faʻanoanoa.

I le faʻaopoopoga i le hypoglycemia, e iai isi itu aʻafiaga:

  1. Faʻasalaga faʻapitoa,
  2. Faʻasalaga o le mea oona,
  3. Malfunctions i le faʻamalosi totoga (anemia, faʻaitiitia o leʻo sinasina paʻepaʻe),
  4. Tuputupu ae o enzymes o le ate AST ma le ALT.

O taunuʻuga uma e mafai ona toe faʻaleleia ma pasi e aunoa ma se togafitiga faafomaʻi pe a maeʻa le faalēaogāina o le maʻisuka. Afai o le fualaau faasaina ua faatonuina ae le o se isi sui sooupu a le antidiabetic, ona tatau ai lea i totonu o le 10 aso ona talafeagai le pulea o le glycemia ina ia aloese mai le tuuina atu o aafiaga matautia e le hypoglycemia.

A filifilia le Diabeton, e tatau i le fomaʻi ona logoina le maʻisuka e uiga i aʻafiaga e ono aʻafia ai ma uiga o se mea maualuga.

Puleaina o le maʻisuka ma le faʻatulagaina o fua

I totonu o le falemaʻi fesoʻotaʻiga, o le vailaʻau o loʻo tuʻuina atu i ni ituaiga se lua:

  • Maʻisuka ma se vailaau e 80 mg,
  • Diabeton MV e tusa ma le 30 ma le 60 mg.

Mo le masani ai o le Maʻisuka, o le fua amata e 80 mg / aso. I le gasologa o le taimi, e faʻaleleia i le 2-3 fasi vaega i le aso, ma tufatufa atu i le tele o atopa. Le maualuga i le aso, e mafai ona e aveina 4 papa.

Mo le suia o le Maʻisuka, o le vaega amata e 30 mg / aso. Afai e talafeagai, o le fuainumera e faʻafetaui lelei. O le Diabeton MV e faʻaaogaina le 1 r / Aso., Maximum - e oo i le 120 mg. E tusa lava pe faʻamautuina le maualuga o le fualaau, e tatau ona ave i le taimi i le taeao.

E pei o fualaau uma o le vasega sulfonylurea, e tatau ona inu le Diabeton i le afa itula ao le i taumafa. Inuina i le taimi tonu e pei ona taʻu mai e faatonuga, o le maʻisuka e mafai ai ona togafitia le vailaʻau ma faʻaalia lana gaioiga i le muamua sipuni o meaai.

O le aoga o le fua na filifilia e mafai ona iloiloina i le fale, faatasi ai ma se glucometer.

Siaki lana faʻatinoga muamua ma le maeʻa o meaai (pe a uma le 2 itula). O le fualaau talafeagai e faʻatatau i le tagata lava ia: e tusa ai ma faʻamatalaga glycemic and tests laboratory mo hemoglobin HlA1C glycosylated. E mafai ona e tuʻufaʻatasia le faʻaaogaina o le Maʻisuka faatasi ai ma sui soʻo faʻamaoni ma se isi faiga o gaioiga.

Faʻatinoga o gaioiga

O le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o le faʻamalosia o se lagona o le atoaga. O lenei mea e mafua ai le le iloa e se tagata le fiaai mo se taimi umi.

O se taunuuga, o le aafiaga o le gau o le mamafa ua mautinoa: o le mamafa o le tino ua faaitiitia, o le mamafa o le tupe ua le faataunuuina, aua i le taimi nei, o meaʻai e faʻatapulaʻaina. Fesoasoani i lenei faʻatupulaia i totonu o mea e aofia ai neurotransmitters i synapses.

O le iʻuga, o loʻo i ai se faʻaopoopoga i le gaioiga o le faʻaleleia o le serotonin receptors ma adenoreceptors.

I le faʻaopoopoga, o le aʻafiaga o le fualaau faasaina e faavae i luga o le galuega o metabolites (tuufaatasiga e faʻamalolo i le taimi o le fesuiaiga o vaega galue), latou te avea o ni inhibitors o le reamtake monoamine.

E le gata i lea, e afaina ai le tino. O le aafiaga o le gau o le mamafa e mautinoa foi i le faateleina o sea faailo i le tuufaatasiga o le toto toto e pei o lipoproteins maualuga.

Ma o le faʻasalaga o triglycerides, cholesterol, lipoproteins maualalo maualalo, i le isi itu, e faʻaititia.

O le isi gaioiga galue (cellulose) o se faʻapotopotoga o le gasegase. O mea autu o lenei vaega: sorption, detoxification. E mafai e microcrystalline cellulose ona aveese meaola leaga, oa latou oloa gaogao, mea oona o soo se ituaiga ma e oo lava i le allergens mai le tino i se taimi puupuu.

Faʻamālōlōina, e le gata o loʻo i ai se faʻaitiitia o manaoga o meaʻai, ae faʻapena foi ona faʻaleleia le tulaga o le gastrointestinal tract. E mafua ona o le faʻaleleia atili o le faamamaina o le tino.

Tuuina atu lenei taʻiala o le gaioiga o le fualaau faasaina, ia faʻaeteete e tatau ona faʻaaogaina i taimi o togafitiga, talu ai ona o le le pulea o le faʻaaogaina o capsules e mafua mai i faʻafitauli.

O le bioavailability o le tino galue (sibutramine) e maualuga tele. A maeʻa ona ave le laulau, e oʻo atu i le 77% o lenei vailaau e faʻaaogaina.

Ona liua lea i metabolites: monodesmethylsibutramine ma le dedinethylsibutramine. O le maualuga o le gaioiga o le fualaau faasaina e 1.2 itula talu ona maeʻa le pulega.

Afai e te inuina fualaau aina i meaai, o le aoga o vailaau e faʻaititia e le 30%. I ia tulaga, o le gaoioiga sili ona maualuga o le fualaau faasaina e maua pe a uma le 3 itula.

Ole taimi o le excretion o metabolites e 14-16 itula.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

  • O faʻatagaina o le faʻamaʻiina o meaola ninii (nisi o vailaau faʻamaʻi, vailaʻau faʻamalo) e aʻafia ai le metabolism o le vaega galue i le tino. O le mafai ona faʻaaogaina e faʻapitoa.
  • A faʻapipiʻi faʻatasi ma vailaau faʻasaina, nisi o vailaʻau faʻasaina ma vailaʻau faʻamalosi, o le a atiaʻe se fegalegaleaiga mataʻutia.
  • O le tuufaatasiga faʻatasi ai ma faʻamalositino e faʻateleina ai le avanoa e faʻamaligi ai le toto.
  • E le talafeagai le faʻaaoga faatasi ma sui mo le togafitia o faʻafitauli o le mafaufau.
  • A faʻaaogāina le faʻaaogaina o le initaneti MAO, e tatau ona e faia se lua vaiaso malolo ae leʻi faʻaaoga Reduxine ma le isi itu.

O le gaioiga faapitoa e manaomia ai le faʻatulagaga tutusa o vailaʻau e mafai ona faʻaleleia ai le taimi o le QT, e pei o nisi o fualaau oona (amiodarone, flecainide, quinidine, propafenone, mexiletine, sotalol), histamine H1 receptors blockers (terfenadine, astemisole) ma le gastrointestinal motility stimulants ( tricyclic antidepressants, pimozide, cisapride, sertindole).

E le gata i lea, o le lapataiga e tatau ona faʻaaogaina i tagata mamaʻi e ave Reduxine ao latou iai ni tulaga e ono aʻafia ai le faʻatupulaʻia o le vaitau QT (mo se faʻataʻitaʻiga, hypomagnesemia poʻo le hypokalemia).

O le itiiti ifo i le 2-vaiaso le tatau ona matauina i le va o fua o le Reduluin ma le monoamine oxidase inhibitors.

O le faʻamaonia o le oxidation microsomal, e aofia ai inhibitors o le 3A4 isoenzyme o le cytochrome P450 (e aofia ai le cyclosporine, erythromycin, ketoconazole) e faʻalauteleina ai le maualuga o metabolites i le plasma toto, faʻateleina le fua o le fatu ma faʻateleina le vaitaimi ole QT.

Macrolide antibiotic, phenobarbital, phenytoin, rifampicin, dexamethasone ma le carbamazepine e mafai ona faatelevave le metabolism o le sibutramine.

O le faʻaaoga faʻaaogaina o fualaau oona e faʻateleina ai le anotusi o le serotonin i totonu o le toto e mafai ona oʻo atu ai i aʻafiaga ogaoga o se feusuaiga faʻamalositino.

O mataupu laiti o le atinaʻeina o le serotonin syndrome e masani ona faʻaaogaina le sibutramine ma fualaau faʻasaina (mo se faʻataʻitaʻiga, dextromethorphan), analgesics malolosi (petidine, pentazocine, fentanyl), o le vailaau o le rerotake serotonin (drug antidepressant), ma isi vailaʻau mo togafitiga o migraine migraine.

Sibutramine e leai sona aafiaga i fomaʻi faʻamataʻu.

Auala e ave ai Reduxin 15 mg

Afai o se masina ua pasi talu mai le amataga o togafitiga mo le gaʻo ma meaʻai, ma le mamafa o le tino e leʻi faʻaititia e tusa ma le lua kilokalama, o le uluai fua o le 10 mg ua faʻapupulaina i le 15 mg. E tatau ona inu le fualaau 1 le taimi.

O le afi 15 mg e tatau ona ave a itiiti ifo mo le 3 masina pe sili atu foi, a leai o le a leai se aʻafiaga. Faatasi ai ma ia ituaiga o aso taitasi, o le maualuga o le togafitiga o togafitiga e tasi le tausaga.

O fomaʻi e fautuaina le tuʻufaʻatasia o fualaau oona ma faamalositino ma meaʻai.

Auala e ave ai le Reduxin 10 mg

E filifilia e le fomaʻi le fua mo tagata maʻi taitoatasi, ae, o se tulafono, latou te amata ona ave Reduxin 10 mg. Afai e i ai i le tagata ni faʻafitauli i le tuiina o le toto poʻo le maualalo o le faʻatusatusaina o le vailaʻau faʻatasi ma faʻamaumauga a le tagata lava ia, ona faʻaititia lea o le fua ole aso i le 5 mg.

O le inu o pusa e tatau ona avea ma lapisi tele o le vai, talu ai ona o le oloa e ese mai le fulafula, e pei o le fiber. E tatau ona fautuaina le suālaʻau inu i taimi o taumafataga.

Auala e ave ai le Malamalama Mumu

O lenei ituaiga o fualaau faasaina ua faatonuina i tagata e masani ona maua ni tupe mama, ae mananao e teuina pe faamoemoe foi e leiloa nisi pauna faaopoopo. Faʻaaogaina le Malamalama Mumu i le faalua i le aso - muamua poʻo le maeʻa foi o se taumafataga.

E mafai ona e faʻaleleia le aoga o capsules e ala i le faia o taʻaloga taʻaloga ma mulimuli i se taumafataga faigofie. Afai e tatau ai, o le masina faalemasina o le gau o le mamafa e faʻaaoga ai Reduxin e toe faia pe a uma 2-3 masina.

E faʻamaonia i tagata gasegase e sili atu ma le 65 tausaga.

Faatonuga mo le faaaogaina Redulu 15 mg

E tusa ai ma le vailaau o le vailaʻau, e tatau i le tagata maʻi ona mulimuli i fautuaga a lana fomaʻi, o ia lea, ao le i faatonuina le tui, e tatau ona faia ni suʻesuʻega talafeagai, tuʻuina atu mo suʻega. O le isi itu taua mo le fuafuaina o le masani o le tikeri o le oona o le tagata o loʻo manaʻomia ona ave Reduxine. I faatonuga mo le faʻaaogaina o le Redulu 15 mg ua tusia ai e tatau ona e inu i le sutra capsule i lea aso ma lea aso, ae e le afaina i le taimi o taumafataga poo luga o se manava gaogao - o le a le faʻaitiitia le lelei o le fualaau faasaina. E mafai ona e inuina se laupapa lanu mumu i le vai.

Mo tagata gasegase na amata ona ave Reduxine papatusi e aveesea ai le mamafa, o se fualaau itiiti e muamua ona faatonuina, o le mea lea, e faalagolago i le aoga aoga ma le faapalepale o le tagata lava ia, e mafai ona suia. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua fautuaina e sui i se fua o le 15 mg o le Redulu i le maeʻa ai o le laasaga muamua o togafitiga - o le masina e ave ai le 10 mg tablets, pe a le o le mea e manaʻo ai i le toesea o le mamafa.

E faʻaaogaina le Redulu 15 mg e leiloa ai le mamafa

15 mg o se mea saogalemu mo le mamafa o le mamafa. Ae peitai, mo le mu malosi o gaʻo gaʻo, e fautuaina e fai se suiga i le olaga ma meaʻai: aofia ai taʻaloga i aso uma, faʻamalo meaʻai ma gaʻo, suti. O le meaai e tatau ona i ai nisi fualaau faisua, fua susu o susu, fualaau aina, iʻa, vine. E fautuaina e amata ona ave le vailaau i le 10 mg pepa. Afai i se masina e le mafai ona paʻu le mamafa i le sili atu i le 2 kilokalama, ona faʻaopopo lea o le metotia i le 15 mg. Siaki tulafono faigofie i luga o le auala e ave ai le Reduluine 15 mg ina ia le maua ai le mamafa:

  • inu le pusa i le taeao i luga o se manava gaogao, inu i le 200 ml o vai masani,
  • o le laʻititi o le togafitiga e 3 masina, ae afai e amata le faateleina o le mamafa i le taimi o le faʻaaogaina o fualaau, ona tatau loa loa lea ona taofi le togafitiga.

Taimi o le vasega

E tatau ona ave le fualaau faasaina, i le amanaia o le mamafa muamua ma le soifua maloloina lautele. E masani ona le sili atu i le 3 masina le umi o le laʻasaga o le aveina o le Reduxine i se fuataga o le 15 mg. I le avea ai ma fafine (ma tamaloloa) o loʻo loma le mamafa ma se mamafa mamafa, e mafai ona umi le umi - e oo atu i le ono masina, ae e manaʻomia lou suʻeina o fualaau i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. E tatau ona e iloa e tatau ona e inuina pulu fualaʻau e leiloa le mamafa pe a leai se isi mea e fesoasoani. E faʻaaoga foi lenei mea i faʻamatalaga tutusa o Reduxin.

Contraindications Reduxine

E lapatai le kamupanī e faʻasaina le faʻaaogaina o nei vailaʻau pe afai e tele le faʻalogoina o le tino o le sibutramine poʻo isi vaega, aʻo maʻitaga, i le vaitau o le fafagaina o le pepe, pe afai e itiiti ifo i le 18 pe silia ma le 65 tausaga. E le gata i lea, o le faʻasalaga a Reduksin e aofia ai:

  • thyrotoxicosis,
  • bulimia, anorexia,
  • hypothyroidism (ituaiga meaola tele),
  • pheochromocytoma
  • maʻi o le mafaufau
  • ogaoga ogaoga, ate,
  • tapunia-lautele glaucoma,
  • Tourette's syndrome
  • faamai o toto, fatu.

E le fautuaina le mumu e tuʻuina atu i soʻo se vailaʻau o loʻo faʻavasegaina o le MAO inhibitors, faʻatasi ai ma paluga moe o loʻo i ai faʻamalone, faʻatasi ai ma antipsychotics ma isi vailaʻau e aʻafia ai le faʻaleleia o masini o le tino. O vailaʻau faʻasesega ma Redulu e aofia ai foi na o loʻo faʻaaogaina e togafitia ai meaʻai ma i latou e fesoasoani i le tagata gasegase e faʻafesoʻotaʻi maʻi o le mafaufau.

Aafiaga Afua o Redulaine

I le faitauina o faatonuga i le auala e ave ai Reduxin 15 mg e leiloa ai le mamafa, e taua foi le iloa pe faapefea ona lamatia le tino ona o le ave o le pill, aua o se ituaiga maualuga e mafai ona lamatia mo le tino ma faʻavevesi ai faiga faʻavae. A maeʻa le puleaina o le fualaau faasaina, e faaopoopo i na uiga le lelei e pei o le malulu ma se lagona malosi o le fiainu, o isi aafiaga o le Redulu e mafai ona matauina:

  • le le mautonu o le ita o le osofaiga,
  • mafaufauga poʻo se tulaga faʻatasi ma mafaufauga suicidal (i se tulaga faapea, e tatau i le fomaʻi ona vave faasaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina),
  • tigā
  • le atoatoa, faafitauli i le orgasm, ejaculation,
  • atoa le le fia 'ai,
  • gasegase o le uterine, solia o le taamilosaga o le faʻasologa,
  • solia o le faamaopoopoga
  • manava ma le vomia,
  • mai le faʻaogaina o le tino: mafaufauga puupuu mo le pisa, faʻavevesi.

Ae mo lagona o se tagata maʻi na sili atu i le fua fautuaina o le Redulu 15 mg, atonu o le a oʻo ia te ia ni ulu matua tiga, faateleina le toto, ma e mafai ona tupu ai le malaise, totogo, po o le tachycardia. Faʻatasi ai ma se faʻalavelave, e mafai e se tagata ona lagona se tasi o aʻafiaga pito i luga, ma i se tikeri faʻalauiloaina. Afai ua aliali mai se tasi o faailoga, taofi le ave o vailaau ma faanatinati atu i le fomaʻi.

Tau o le Redulu 15 mg

O le faatauina atu o fualaau faasaina e tatau ona faia i na o falemaʻi. E tusa lava pe o le tau o le Redulu 15 mg i totonu o se faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi o oloa Saina e taugofie tele, e tatau ona e teena lenei faʻatau, aua o sea ituaiga gaioiga e mafai ona e "faʻavaivaia" lou soifua maloloina. O le a le tele o le Reduxine e tau i se fale talavai? O lona tau e taugofie tele: o se ipu mo le 30 capsules i le fua faatatau tau e tusa ma le 2700 ru. E tatau ona e iloa o le fualaau faasaina e naʻo le taotoga e tuʻuina atu ai, o le mea lea, i le filifili ai na o fualaau oona o le a fesoasoani ia te oe e aveesea le mamafa, ia mautinoa e asiasi i se fomaʻi.

E mafai ona e faʻatonuina Reduxine i luga o le initaneti: i Moscow ma St. Petersburg, o le faʻatagaina e vave ma i se tau maualalo. O tau nei o tau o le uluai vailaau ma le Reduxin Light i aai eseese:

Vaʻaia togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2

O le maʻisuka e masani ona faʻaaogaina e le gata o se vailaʻau e tasi, ae faʻapea foʻi i togafitiga faigata. E fetaui lelei ma fualaau faasaina uma, sei vagana ai fualaau faasaina o le sulfonylurea vasega (e tutusa lava le latou gaioiga o le gaioiga), faapea foi ma se masani fou: o le a faʻaosoina ai foi le synthesis o le hormone, ae i se auala ese.

O le maʻi suka e galue tele ma Metformin. I lenei itu, o tagata gaosi Rusia na latou atiina ae le vailaʻau Glimecomb tuufaatasia, i lona tuufaatasiga 40 g o le glyclazide ma le 500 mg o le metformin.

O le faʻaaogaina o nei vailaʻau e faʻamatalaina i se faʻaopoopoga lelei o le tausisia (o le maʻisuka e siakiina le faʻatulagaga o vailaau faatonuina). Glimecomb e ave i le taeao ma le afiafi i luma tonu lava poʻo le maeʻa foi o se taumafataga. O aʻafiaga o vailaʻau e taatele mo metformin ma gliclazide.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

E tele naua fualaau oona e faateleina ai le lamatiaga o le hypoglycemia pe a faʻaaogaina faʻatasi ma le maʻi suka. E tatau i le fomaʻi ona matua faʻaeteete pe a faatonuina le acarbose, metformin, thiazolidinediones, inhibitors DPP-4, agonists GLP-1, ma le inisalini ma le maʻi suka.

E tele vailaʻau faʻasaina mo maʻi mamaʻi e faʻaleleia atili ai gafatia o le maʻisuka. E tatau i le fomaʻi ona manatua e uiga i β-blockers, inhibitors ACE ma MAO, fluconazole, sulfonamides, histamine H2-receptors blockers, clarithromycin.

O se lisi atoa o fualaau oona e faʻaleleia pe faʻavaivaia ai le gaioiga o le elemene autu o le fua faʻatatau e mafai ona maua i uluaʻi faatonuga. E tusa lava pe leʻi tofia le Diabetes, e taua tele i le maʻisuka e logoina lana fomaʻi e uiga i vailaʻau, meaʻai faʻalaʻau, togalaau o loʻo ia aveina.

O a tagata maʻisuka e mafaufau i le maʻisuka

O faʻataʻitaʻiga o le maʻisuka e fefiloi e uiga i le maʻisuka: e fesoasoani i le puleaina o le suka, ae e le mafai ona alofia le toʻatele. Glyclazide-modified-release tablets e faigofie ona faʻafefe. Ma o aʻafiaga i le itu e tele lava ina matauina i tagata maʻisuka e masani ona maʻisuka mo le tele o tausaga.

Afai e le fesoasoani le maʻi suka

Afai e le o faia e le Diabeton ana galuega tauave, e tusa ai ma le endocrinologists, e mafai ona faia mo mafuaaga eseese:

  1. O le le tausisia o mataupu faavae o se taumafa maualalo,
  2. Le fua o le fualaau oona
  3. Telefoni faʻamaʻi o le maʻisuka, e manaʻomia ai se suiga i togafitiga togafitiga,
  4. Togafitiga i vailaau
  5. Le le mafai ona pipii i le fualaau faasaina,
  6. O le tino e le mafai ona faʻalavelaveina le gliclazide.

E taua le manatua o le maʻisuka ua faʻamaonia i se liʻo faatapulaa o le maʻisuka. O le mea lea, ao lei aveina se vailaau, e taua le suesue i faatonuga ma lenei tusiga ina ia mautinoa ai ua sao le tofiga. E sili atu i uiga

Tuua Lau Faamatalaga