Ui o le uila: foliga ma ituaiga

O le mita o le kulukose toto e fesoasoani e fuafua le maualuga o le suka i totonu o le toto, ae le faʻaaogaina le toto lava ia. O se masini tulaga ese o se faaolataga moni mo tagata mamai e le mafai ona nonofo tumau i le fale ma fua le kulukose i le masani masani. O le masini e faʻavae i luga o le iloiloga o fesuiaiga o le physico-kemikolo i le tuufaatasiga o le afu ma le paʻu, lea e masani ai mo sina maualuga o suka.

Le mataupu faavae o le faagaoioiga o le mita

O mata mo le maʻisuka e aofia ai le mafai ona faʻafetaui le maualuga o le suka i se taimi patino. O le tele o galuega tauave e tuʻuina atu i le tele o faʻataʻitaʻiga o glucometers e le faʻafefe, lea e ofuina i le tapulima ma mafai ona fesoasoani i soo se tulaga.

O le taʻiala o le faʻaaogaina o le kulūkose o le toto o le iloiloina lea o le tulaga o le paʻu ma toto toto, lea e faia i ni auala eseese:

  1. Thermal - Iloilo le tulaga vevela o le paʻu, lea e fesuiaʻi ma le malolo malosi o le kulukose.
  2. Photometric - faʻaalia ai le fesuiaiga i le lanu lanu o le paʻu, lea e tupu pe a sui le maualuga o suka.
  3. Optical - iloilo le setete o capillaries ma le tikeri o le manava o le paʻu, lea e fesootaʻi ma le maualuga o le paʻu.

O le lelei o ia glucometers o le leai lea o se mea e tatau ona faia ai se punipi i le tamatamailima mo le samasama toto. E sili atu ona mataʻituina lenei mea pe a manaʻomia le fuaina o le suka toto i le 7-10 taimi i le aso. O le mita o le kulukose o le toto e ofuina i le tapulima ma e mafai ona faʻaalia vave taimi o le toto suka. E fesoasoani lea i le pulea atoatoa o le maʻisuka, faapea foi ma le setete o le tino, ma faʻaitiitia ai le ono mafai ona atinaʻe laina lisi o laina maualuga ma le hypoglycemia.

Fua faʻatatau o Taualumaga

Ina ia maua ai faʻamaumauga saʻo, e tatau ona e:

  1. Fai fua i le tino o le tino e aunoa ma le faimalaga mo le 1-2 minute.
  2. Vagana ai le fiafia, aua o lenei mea e mafai ona faateleina le pasene o mea sese i iuga.
  3. Aua le 'ai pe inu i le taimi o le faʻatinoga.
  4. Aua le tautala pe faalavelaveina e ni faatosinaga ese.
  5. Fai se tulaga lelei o le tino lea e sili atu ona malolo maso uma.

Glucowatch Watches

O ia mataʻaiga o se faʻalelei faigofie lea e faʻamalosia ai le tino ma foliga. E leai se tasi na te mateina po o le a tonu le faamoemoega latou te maua. E tele lanu ma mamanu, lea e mafai ai ona e filifilia le mea e sili ona e fiafia i ai.

Ae o le vaavaaiga a le Fagasologa na faamaonia ai e le o se fesoasoani, ae o se fesoasoani faapitoa i le i ai o le maʻisuka. O le gaketi faʻatautaia e mafai ai e oe ona suʻe le taimi o le suka i totonu o le toto, lea e fesoasoani i le filifilia o le inisalini, faapea foi ma le faasaʻoina o meaʻai. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona taofia le atinaʻeina o tulaga ogaoga, faʻapea foi ma le vave sailia le fesoasoani mai se tagata tomai faapitoa pe afai o le suka o loʻo puipuia lelei i tulaga maualuga.

O le mea sili ona lelei o le tapuni o le tapulima o:

  1. Faʻaauau le mataituina - o le suka e fuaina lava i le 20 minute, pe i le talosaga a le tagata maʻi. E fesoasoani lea i le pulea o faʻataʻitaʻiga, tusa lava pe faʻagaloina lenei gaioiga. O le a faʻasilasilaina le tagata i le i ai o tulaga maualuga, o le a fesoasoani i le taimi vave tali atu ma faia fuafuaga.
  2. Faʻatonuga atoa - o le glucometer e iloiloina le tulaga o le maualuga o le afu o le maʻisuka, ma auina atu faʻamatalaga maua i se telefoni. E faigofie tele lenei mea, talu ai e mafai ona teuina faʻamatalaga mo se taimi e le faʻamapulaaina, lea o le a fesoasoani i le siakiina o le alualu i luma o le maʻisuka malosi i le malosi.
  3. Tulaga maualuga - o le sese o le masini e le sili atu ma le 5%, o se taunuuga sili ona lelei pe a matauina le kulukose.
  4. O le i ai o se pusa ma le malamalama - o le gadget e mafai ona faʻaaogaina i le pouliuli aʻiaʻi, e pei ona i ai se ata-moliuila. E ala atu i le taulaga, e mafai ona fesoʻotaʻi i soʻo se masini ma se fesoʻotaʻiga talafeagai, lea e mautinoa ai le faʻaleleia faifai pea.
  5. O le i ai o galuega faʻaopoopo - o faʻataʻitaʻiga eseese o le masini ua tuʻuina atu i ai galuega faaopoopo o le faamanatuina ma le logoina o le tagata maʻi, lea e fesoasoani i le vave ona ulufale i tui o inisalini, faʻapea foi ma le 'ai. O nisi faʻataʻitaʻiga ei ai se faʻateʻaleʻa e mafai ai ona e seti le nofoaga o le maʻisuka pe afai e le tali mai lana telefoni feaveai. O lenei mea o le a tuʻuina atu ai le pule atoatoa i tulaga o le maʻi, lea o le a faafaigofie ai le tele o faagasologa.
Fualele a le Fuakelu

O le mita o le kulukose o le toto o loʻo i ai se toe toso tele - o lona tau. I le averesi, o le gadget e tau $ 400-650, e le aofia ai le faʻatagaina. I Rusia, e matua faigata lava ona faʻatau i totonu o vailaʻau faʻatau faleoloa, o lea e tatau ai ona e faʻatonu saʻo mai le gaosiga.

O lenei mea faʻapitoa e fesoasoani e le gata e pulea ai le setete o le kulukose, ae o le toto foi. O sea ituaiga masini e matua taua lava mo tagata mamaʻi e mafatia mai le maualuga o le toto. Faʻasagaga o le faʻateleina o le mamafa, o le vai o loʻo taofia i le tino, o lea e foia ai e le masini ni faafitauli i le taimi e tasi.

O le taʻiala o le faʻaogaina ma le faagaoioiga o le masini e matua faigofie lava:

  1. O le fusi o loʻo ofuina i luma.
  2. O le ea ua faamalosia i totonu o le paʻu, e pei ona masani ona faʻaaogaina le tonometa.
  3. O le vaega o loʻo faamaumauina le vevela ma le toto.
  4. O le faasinoala o le suka o loʻo suʻesuʻeina.
  5. Faʻamaumauga i luga ole faʻaaliga o le masini.

O le lelei o le masini, o faamaumauga uma o loʻo teu i le mafaufau. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e ulu atu i le faleoloa ma matamata i le maualuga o le suka ma le toto maualuga i le taimi manaomia.

Mistletoe A-1

E mafai ona faʻatauina le masini i soʻo se faʻamaonia o le faʻatau i se tau o 5000-7000 rubles. O faʻafitauli i lona mauaina ma le faʻapipiʻiina o le a le tulai mai. O mea e le atoatoa, e taua le matauina o le pasene, lea e silia ma le 7%. E mafua lenei mea ona o le le mafai ona faʻamalosi atoatoa ma faʻafefeina le faʻavevesi o le ea i pulupili eletise.

O le Mistletoe A-1 o loʻo i ai se pepa faʻamaonia ma faʻamatalaga mo le faʻatinoga lelei. Mo le maua o faʻamaumauga sili ona saʻo, e tatau ona mulimuli uma manaoga.

Ina ia faʻaitiitia le lamatiaga o le maua mai o se mea sese, e tatau ona faʻatau le masini i faleoloa faʻapitoa e maua ai tusi faamaonia lelei.

Faatasi ai ma vaivaiga, e tatau ona iloa le tele o vaega tele, lea e le mafai ai ona ave le masini i totonu o lau taga. O le soifuaga o le masini ua manino le faatulagaina - e naʻo le 2 tausaga, pe a faʻapea o mea faʻapitoa e maua i le olaga atoa. O le tikeri o le sese e faʻatatau tonu i le sao o le faʻaoga. Afai o loʻo tu se tagata pe talanoa ao fuaina le suka ma le mamafa, e ono eseese ia tau mai mea moni.

O lenei taulima sili ona mamanuina ua mamanuina mo tagata gasegase e manaomia le iniseti faifai pea o le inisalini. O le aoga sili o sea glucometer e le o se iloiloga vave o faailoga o le suka, ae o le mafai ona vave faʻaleleia le inisalini. O se tui uila e sii i totonu o le taulima, faatasi ai ma le fesoasoani e mafai e se tagata ona faia se tui i soo se taimi, i soo se mea.

O le mataupu faavae o le suʻesuʻeina o le glycemia e faʻavae i luga o se suʻesuʻega o le afu ua afaina. Faatasi ai ma le faateleina o le suka o le toto, o se tagata e afu malosi ona pala, lea e faailoa ai se faiga le saʻo o le vaeluaina o gaʻo. O lenei mea e faʻapipiʻi ai se masini faʻapitoa e faʻamaonia ai le maʻisuka e uiga i le manaʻomia e faʻamautu ai faʻamau.

O le a le foliga o le taulima o le Gluco (M)

Ole faʻatopetope faʻatautaia e fuaina ai le aofaʻi ole inisalini, lea e ono mafai ona faʻaitiitia ai tulaga maualuga o le suka. E faigofie lenei mea, talu ai o le maʻisuka e le tatau ona faia na o ia lava. O togafitiga uma lava e faia faʻafuasei, ma tuʻu ai le tagata maʻi i le aia tatau e pulea ai.

O lenei gaioiga e tulaga ese ma lelei i le i ai o le maʻisuka. E mafai e se tagata ona ola i se soifuaga atoa ae le o taulai atu i se faʻamaʻi e le mafai ona faʻamalolo. O le masini o le a mataʻituina le faitauina o le kulukose, lea e mafai ona teuina i totonu o se faʻamaumauga faapitoa. I soo se taimi, e mafai ona e alu i le faleoloa ma maua faʻataʻitaʻiga tatau i se aso faapitoa.

O le mita o loʻo i ai se seti o nila e leai ni mea e fesoasoani ai e faʻaaogaina le inisalini e aunoa ma se faʻaletonu. Pau lava le mea e manaʻomia e se tagata o le pulea lea o le gaioiga, faʻapea foʻi ma le tuiina o le inisalini i se taimi faʻapitoa.

O togafitiga uma e faia vave, faʻamautinoa le maualuga o le faʻamalosi. O le mafiafia o le pupuʻu o le paʻu o le gaogao, lea o le a aloese ai mai le atinaʻeina o manuʻa le faʻamalolo ma le toto.

O le le lelei tele o le masini e le o le tau, ae o le leai o se faatau. O loʻo gaosia e le au gaosiga le masini ma folafola atu o le a vave ona faʻatau atu ma laveaʻi le tele o tagata mai le maʻisuka. O le mita o le glucose toto tele o le a vave ona foia ni mataupu e feagai ma le maʻisuka i aso uma.

E pei ona faailoa mai e le au gaosiga, o Gluco M o loʻo i ai i se setete o suʻega malosi. O lenei mea o le a sili atu ona atoatoa, faʻaitiitia le sese i le fuafuaina o le suka o le toto. Ina ia avea oe ma pule i lenei iloa, e tatau ona e totogia le itiiti ifo i le $ 3,000, lea e tele naua mo sea gaioiga. Ae o le amanaʻiaina o mea lelei uma ma le masini o le faagasologa, o lea kulupu o le a fesoasoani i le faʻapolopoloina o le tele o taimi avanoa, faʻapea foi le tumau i luga o le mataʻituina.

Tuua Lau Faamatalaga