Glucopifa ma Glucophage Long: o le a le eseesega, o le a sili atu, iloiloga

E toatele tagata e fiafia i le eseesega i le va o Glucofage ma Glucophage Long drugs. O vailaau uma e lua ua manatu o ni tagata e sili atu, o lona uiga. toto maualuga le suka.

O auala ua faatonuina e faamautu ai le metabolism i totonu o tagata, pe afai e sili atu le leaga o le lagona o le fausia o le cellular structures i le inisalini, ma faateleina le faateleina o le kulukose, e faateleina ai tupe maua. O le togafitiga faʻaleagaina o vailaau faʻasaina e talitutusa lava.

O fualaau faasaina o se vailaau oona hypoglycemic. E faaitiitia ai le maualuga o le suka i totonu o le toto, faaaoga i le togafitiga o le maʻisuka. O laumei ei ai se mea e sili ona paʻepaʻe, lapotopoto ma le oval foliga.

Glucopifa ma Glucophage O le umi e mafaufauina o le tele o mea, o lona uiga toto maualuga le suka.

O le elemene autu autu i le tuufaatasiga o le glucophage o metformin. O lenei tuufaatasiga o se mea tele. E i ai se aafiaga o le hypoglycemism ona o le mea moni e faapea:

  • o le gasegase o sifi i le inisalini e faateleina, o le kulukose e sili atu ona lelei,
  • o le malosi o le gaosiga o le kulukose i totonu o le potu cellular o le ate ua faaitiitia,
  • o loʻo i ai le tuai i le faʻaleleia o gaʻo i le intestine,
  • o gaioiga gasegase o gaʻo o loʻo faʻaleleia, o le faʻaitiitia o le cholesterol concentration level.

Metformin e le afaina ai le malosi o le inisalini e faʻapipiʻiina i le faʻaogaina o le tino o le pancreas, o vailaʻau e le mafai ona faʻaosoina le hypoglycemia.

A maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le vaega malosi e pasi atu i le iniseti i totonu o le toto toto. O le leai o le avanoa e tusa ma le 60%, ae afai e te 'ai, ona faʻaititia lea o le faailo. O le maualuga o le metformin i le toto e matauina pe a mavae le 2.5 itula. O lenei tuufaatasiga o loʻo faʻasagaina i totonu o le ate ma faʻamalosi e fatugaʻo. O le afa o le fualaau atoa i le 6-7 itula.

Uiga o le Glucophage Long

O le sui o le hypoglycemic from the group biguanide. O vailaau faʻapitoa e maua i foliga o laupepa ma se gaioiga umi. O le meafaigaluega e fuafua foi e faʻaititia ai le maualuga o le suka. O le vaega malosi o le vailaʻau o loʻo gaosia foi metformin.

O le mea faigaluega e tutusa lelei lava ma le Glucofage: e le faateleina ai le gaosiga o le inisalini, e le mafai ona faʻaosoina le hypoglycemia.

A faʻaaogaina le Glucofage Long, o le faʻaaogaina o le metformin e sili atu ona lemu nai lo le tulaga o laupepa ei ai se taga masani. O le maualuga o le maualuga o le vaega galue i totonu o le toto o le a ausia pe a maʻea le 7 itula, ae afai o le aofaiga o le vailaʻau o le 1500 mg, ona oʻo lea i le 12 itula le umi o le taimi.

A faʻaaogaina le Glucofage Long, o le faʻaaogaina o le metformin e sili atu ona lemu nai lo le tulaga o laupepa ei ai se taga masani.

Glucopifa ma Glucophage O umi e tutusa ma tutusa

Glucopeli o se vailaʻau lelei mo le hyperglycemia. Ona o le faaleleia o le metabolism, o gaʻo leaga e le faʻaputuina. O le fualaau faasaina e le afaina ai le malosi o le inisalini gaosiga, o lea ua faatonuina ai e oo lava i tagata e le maua le maʻisuka.

O le isi sui o le hypoglycemic is Glucophage Long. E toetoe lava a tutusa ma togafitiga muamua. O le vailaʻau e tutusa uma lava meatotino, na o le togafitiga e sili atu ona umi. Ona o le lapoa lapoa o le vaega o loʻo galue, e umi ona uumi i le tino, ma o lona aafiaga e umi taimi.

  • fesoasoani i togafitiga o le maʻisuka
  • faʻamautinoa le faʻatupulaia o le kulukose ma le inisalini,
  • aoga aoga i luga o le metabolism ma le faʻaaogaina o gaʻo i le tino,
  • puipuia faʻamaʻi pipisi, faʻaitiitia le cholesterol.

O faʻamaʻi uma lava e faʻatagaina pe a uma ona faatonuina e se fomaʻi ina ia taofia le atinaʻeina o faʻalavelave i le tino.

Faatusatusaga o le Glucophage ma le Glucophage o le Umi

E ui lava i le mea moni o vailaau uma e lua o le fofo tutusa, e tutusa ma mea e tutusa ma eseesega.

O nei oloa e gaosia e le MERCK SANTE mai Farani. I falemaʻi, e le faʻatagaina i latou e aunoa ma se faʻamaumauga. O le togafitiga o fualaau faasaina e talitutusa, o le vaega autū o mea uma e lua o metformin. Faʻasologa o foliga - papa.

O faʻamaʻi uma lava e faʻatagaina pe a uma ona faatonuina e se fomaʻi ina ia taofia le atinaʻeina o faʻalavelave i le tino.

O le faʻaaogaina o nei vailaʻau e mafua ai le vave faʻaitiitia o faʻamaoniga e tupu mai i le maualuga o le toto. O le agamalu e mafai ai ona e aʻafia le ala o le faʻamaʻi, faailoga o le suka, ma faia lenei mea i se taimi talafeagai.

O faailoga autu mo le faaaogaina i vailaau e tutusa. O nei vailaau o loʻo faʻaaogaina i mataupu nei:

  • ituaiga 2 maʻisuka, pe a le fesoasoani le togafitiga o meaʻai,
  • afaina.

O fualaau ua faatonuina mo le maʻisuka i tamaiti e silia i le 10 tausaga. Mo se tamaitiiti laʻitiiti nai lo lenei tausaga (e aofia ai pepe faatoa fananau mai), e le talafeagai le vailaʻau.

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o vailaau e tutusa:

  • coma
  • diabetic ketofacidosis,
  • ua le atoatoa le aoga,
  • faafitauli i le gaioiga o le ate,
  • faʻamaʻaloga o faʻamaʻi eseese,
  • fiva
  • faʻamaʻi pipisi e mafua ona o siama
  • faʻamaʻi
  • toe faʻaleleia pe a mavae ni manuaga,
  • toe faaleleia pe a uma galuega,
  • ava malosi,
  • faailoga o le lactic acidosis,
  • maʻitaga ma lactation
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.

O nisi taimi o vailaʻau e mafua ai aʻafiaga o aʻafiaga:

  • afaina o le gasegase o le gasegase: gaioiga, leai o le manava, manava manava, afaina,
  • lactic acidosis
  • anaemia
  • urticaria.

Faatasi ai ma le maualuga o Glucophage poʻo le Glucophage Long, o faʻamaoniga nei e aliali mai:

  • manava manava
  • vili
  • fiva
  • tiga i le lua o le manava
  • faʻavavevave vave
  • faafitauli i le faʻamaopoopoina o gaioiga.

I nei tulaga uma, e tatau ona e taofia le ave o vailaau ma valaʻau i se falemaʻi. O le faʻamamaina e faia i le vevela.

O le a le eseesega?

O eseesega i le va o fualaau oona o loo i totonu oa latou tuufaatasiga, e ui o le vaega autū e tutusa. Povidone ma le magnesium stearate o loʻo i Glucofage e faʻapitoa faʻatasi. O le atigi lava ia o le hypromellose. Ae mo le Glucophage o le Umi, ua faaopoopo i ai mea e pei o:

  • microcrystalline cellulose,
  • hypromelilosis,
  • carmelisi sodium
  • magnesium stearate.

O foliga vaaia o papa maʻa ese. O le foliga o le lapisi biconvex ma se fugalaau e sili ona paʻepaʻe, ma mo se vailaau faʻamaʻi faʻatasi ma se gaioiga faaumiumi, o laulau e papaʻe, ae o laulaʻau.

O eseesega i le va o fualaau oona o loo i totonu oa latou tuufaatasiga, e ui o le vaega autū e tutusa.

O vaega o le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina o loʻo avanoa foi. E tatau ona faʻaaogaina le kilifaʻi ma le 500 mg. A maeʻa le 2 vaiaso, faʻatupulaʻia malie le aofaiga. Ole fua ole fua ole 1.5-2 g, ae e le silia le 3 g i le aso. Ina ia faʻaitiitia le aʻafiaga o ni uiga leaga, o le aofaiga atoa e vaevaeina ile 2-3 taimi i le aso. E tatau ona ave laulau i le taimi lava e uma ai.

Mo le Glucofage Long, o le vailaau e fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi mo tagata maʻi taitoatasi. O le tulaga lautele o le soifua maloloina, o le tino o le faamaʻi ma lona ogaoga, uiga o le tino, o tausaga ua taua. Ae i le taimi lava e tasi, ona o le mea moni e faapea, o le vailaau faʻasaina e umi se aafiaga, o le faʻafoega o laulau e na o le 1 taimi i le aso e faia ai.

O fea e sili atu, Glucopeli poʻo Glucophage Long?

O fualaau oona ei ai se aafiaga lelei i le cardiovascular system, fesoasoani i le faʻailoa atili o pauna, faʻaleleia le soifua manuia lautele ma faʻamaonia le faʻaogaina o le kulukose i totonu o le toto i le maʻisuka. Ae, o le a se mea e sili atu mo le tagata maʻi, naʻo le fomaʻi e fuafua, faalagolago i le maʻi, foliga, faigata, tulaga o le maʻi, le i ai o le faʻamaʻi.

O vailaʻau uma e lua o loʻo i ai vaega taua e tasi, o mea aoga, o aʻafiaga o itu, faʻasalaga.

Metformin faʻamatalaga fiafia

Soifua Maloloina Ola i le 120. Metformin. (03/20/2016)

Fomaʻi iloilo

Aydinyan SK, endocrinologist: "Ou te matua fautuaina Glucophage i le tulaga o le maʻisuka ituaiga 2 ma le gaʻo. Faamalosi le aoga. O fualaau faasaina e taugofie. "

Nagulina SS, endocrinologist: "O se fualaau lelei mo le maʻisuka ituaiga 2. I le faʻaopoopoga, e faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa mo le manumanu. Pe a faʻatusatusa i le faʻavasegaina o le glucophage, o aʻafiaga e le masani ai. "

Glucopifa ma Glucophage Vaʻaiga umi o maʻi

Maria, 28 tausaga: "Na faatonuina e le fomai le glucophage e faaitiitia ai le mamafa. Ave i fafo aso e lua. I le taimi muamua na ou maʻi, ae na pasi. O loʻo talia lelei nei. O le mamafa o le faasolosolo malie o le faaitiitia. "

Natalia, 37 tausaga: "O le endocrinologist ua faatonuina Glucophage Long ona o le mamafa ma le maualuga o le tuputupu aʻe o le suka i le maʻisuka (o matua uma lava o lenei maʻi). I le taimi muamua, sa fefe o ia i le tele o aafiaga itu. O le vaiaso muamua na ou lagona le fiafia i le taeao, ae na toe foi mea uma i le masani. Faateleina le gaioiga afi, taumafa itiiti. I le past 3 months, ua paʻu 8 kg. "

O le a le eseesega i le va o le glucophage ma le glucophage umi

O i latou ua oʻo i Glucophage, latou te iloa o se mea tele, o se toto e faʻaitiitia ai le suka.

Faʻamatala se vailaau faʻasaina e faʻafaigofie ai faiga faʻavae i le tino, pe a faʻavaivai le tino o siama i le inisalini, faʻaititia le glucose ma faʻaititia le aofaiga o tupe maua.

O lana gaioiga e talitutusa lava ma le Glucofage Long tablets. O le a le eseesega i le va o Glucophage ma Glucophage Long, o loʻo talanoaina i lalo.

E faapefea ona galue le fualaau faasaina?

O le glucophage ua avea o se togafitiga lelei mo le hyperglycemia, lea e faateleina ai le taliaina o le insulin ma le faateleina o le fua o le suka.

Ona o le faʻaleleia atili o metabolic processes, o le vailaau faʻasaina e puipuia ai le faʻaputuina o gaʻo matautia.

E le faʻapupulaina le gaosiga o le inisalini ma e le taʻitaʻia ai le hypoglycemia, o le mea lea ua faʻamaonia ai mo le faʻaaogaina e oo lava ia i latou e le maua le maʻisuka. O le a le eseesega o lenei Glucopifa mai Long?

Glucophage O loʻo i ai i le umi ia lava meatotino, sei vagana ai se umi umi. Talu ai ona o le sili atu o le mamafa o le metformin autu, o le papaa o lo o gauai atu i totonu o le tino ma o lo latou aafiaga e umi se taimi.

Le eseesega i le va o le Glucofage ma le Glucophage Long i le ituaiga o vailaau gaosia. I le tulaga lona lua, o le fualaau o le papaa e 500 mg, 850 mg ma le 1000 ml. O lenei mea e mafai ai ona e faʻaaogaina naʻo le tasi pe faalua i le aso.

O vailaau faʻamaʻi uma e maua ai faʻamanuiaga nei:

  • fesoasoani i togafitiga o le maʻisuka,
  • faʻasologaina o kulūkose ma maualuga o le inisalini,
  • faaleleia atili o metabolic processes ma le faʻaaogaina o gaʻo,
  • puipuiga o faʻamaʻi pipisi e ala i le faʻaitiitia o le cholesterol.

E mafai ona e faʻaaogaina vailaʻau e pei ona faatonuina e lau fomaʻi. E le mafai ona faʻaaogaina fualaau oona e mafai ona afaina. I totonu o le fale talavai ua faʻasaʻolotoina ai naʻo latou i se faʻamaumauga.

A e ave le glucophage

O le fualaau faasaina ua faatonuina mo le faaaogaina i mataupu nei:

  • ituaiga 2 maʻisuka na maua i se inisalini tutoatasi tutoatasi i le tulaga o le faaletonu o meaai i tagata matutua,
  • Tusa 2 maʻisuka i tamaiti e 10 tausaga ma luga atu,
  • ogaoga matautia,
  • puipuiga o le siama i le inisalini.

O le vailaau o le vailaau faʻasaina ua faʻamatala e le fomaʻi aoga ma o le tagata lava ia mo tulaga taʻitasi. Afai ole tagata maʻi e leai ni aʻafiaga ile itu ma e leai se faʻailogaina, ua faʻamaonia le kelikaloga mo se vaitaimi uumi.

Ole fua muamua o le fualaau faasaina e le silia le 1 g i le aso. A mavae le lua vaiaso, ona faateleina lea o le voluma i le 3 g i le aso, pe afai o le papa o loʻo tuʻuina lelei e le tino.

Ole fua pito i maualuga lea o le fualaau faasaina, lea e vaevaeina ile tele o atopaʻu ma meaai.

Afai tatou te fai atu o le Glucophage masani poʻo le Glucophage Long e sili atu, ona lelei lea mo le tagofia o fualaau, o le ituaiga lua o fualaau faasaina ua filifilia. O le a faʻatagaina ai oe e inu se piliki i le tasi pe faalua i le aso ma e te le o mamafa i le masani ai. Ae ui i lea, o le aʻafiaga o le tino o vailaʻau uma e tutusa.

Contraindications

Glucopifa e pei o le Glucophage O le umi e le fautuaina mo le faʻaaogaina i le i ai o ia tulaga:

  • ketoacitosis, tuaa ma coma,
  • ua le atoatoa le aoga,
  • maʻi faʻamaʻi pipisi
  • fatu fatu, faaletonu fatu,
  • taimi faʻatopetope
  • o le toilalo
  • manuʻa tuga
  • ogaoga oona
  • inu ava malosi
  • taimi o le maʻitaga ma le susu,
  • X-ray radiation
  • lactic acidosis,
  • tausaga i le 10 ma le 60 tausaga, ae maise lava pe a fai o loʻo faʻatupulaia le gaioiga faaletino.

I se isi tusitusiga, matou te suʻesuʻeina i se tulaga auiliili le fetaui o le glucophage ma le ava malosi.

Faʻaiʻuga

E le mafai ona faʻatagaina le vailaʻau e le tino ma mafua ai aʻafiaga. O faʻafitauli eseese e mafai ona tupu i le taimi nei.

I le faʻaogaina o meaʻai:

  • mimiti
  • lagona o le gaioiga
  • gagging
  • faaitiitia le fiaai
  • tofo o le uamea i le gutu
  • manava manava
  • afaina, faatasi ai ma le tiga.

Mai faiga faʻasolosolo:

  • lactic acidosis,
  • solia o le absorption o vitamini B12 ma, o se taunuuga, o lona tele.

I le vaega o totoga e toto:

Faʻaaliga i luga o le paʻu:

O le maualuga i se tagata o loʻo ave Glucophage e faʻaalia i faʻamaoniga nei:

  • fiva
  • manava manava
  • vili
  • tiga i totonu o le itulagi pito i luma,
  • le malamalama lelei ma le faamaopoopoina,
  • vave le manava
  • coma.

I le i ai o faʻamatalaga o loʻo i luga, faʻatasi ai ma le tagofia o fualaau faasaina, e tatau ona e taofia lona faʻaaogaina ma valaʻau i togafitiga faafomaʻi faʻafuaseʻi. I lenei tulaga, o le tagata ua faʻamamaina e ala i le vevela.

Glucopifa ma Glucophage O le umi e le saofaga i le faateleina o le gaosiga o le inisalini, o le mea lea latou te le lamatia ai le paʻu o le suka.

Vaega o le faʻaoga

O le glucopifa e faʻavaveina ai le gaosia o gaʻo ma faʻaitiitia ai le tafe o le kulukose i totonu o siama e ala i le faateleina o le tui ile inisalini. E fesoasoani i le paʻu o le mamafa. O le mea lea, o le fualaau faasaina e masani lava ona faʻaaogaina i le tau faasaga i le mamafa o le mamafa. Ae maise lava, o lona aʻafiaga e aoga i le manava o le manava, pe a faʻapupulaina le tino o le tino i le tino pito i luga.

O le faʻaaogaina o le Glucofage mo le gau o le mamafa o le a aoga pe afai e leai se faʻamalologa mo le leiloa o le tagata mamafa. Ae ui i lea, e tatau ona mulimulitaʻia nisi o tulafono paleni.

A faʻaaogaina le vailaʻau e faʻaitiitia ai le mamafa, e tatau ona e:

  • aveese faʻamalosi gaʻo mai le lisi,
  • mulimuli i se taumafataga na faʻatonuina e se tagata tausi meaʻai poʻo le endocrinologist,
  • O le glucophage e tago i le 500 mg ae leʻi fafagaina faatolu i le aso. E mafai ona eseese le metotia mo tagata taitoatasi, o lea e tatau ai ona talanoa ma lau fomaʻi.
  • afai e tupu le siʻosiʻomaga, e tatau ona faʻaititia le gaʻo i le 250 mg,
  • o le foliga mai o le manava i le maeʻa ai ona faʻataʻitaʻiina e mafai ona faʻaalia ai se tele o mea inu. I lenei tulaga, e tatau ona faaitiitia.

O le taumafa pe a ave Glucofage mo le paʻu o le mamafa e tatau ona aofia ai fiva matuia, fatuga atoa, legumes ma fualaʻau.

Le fautuaina mo le faʻaaogaina:

  • suka ma oloa ma ona anotusi,
  • faʻi, vine, fig (suamalie maualuga-kalori fua),
  • fualaau mamago
  • meli
  • pateta, aemaise masini pateta,
  • sua suamalie.

O le fualaau oona Glucofage ma Glucofage Long e iai sona aafiaga lelei i le fatu ma toto toto, fesoasoani i le tau faasaga i le meaʻai, ma faaleleia ai le soifua lelei ma faʻamaonia le maualuga ole kulukose i le maʻisuka. Ae ui i lea, o lona faʻaaogaina e tatau ona faʻavae i luga o le faʻasologa o se fomaʻi, talu ai o vaega o le vailaau faʻasaina e mafai ona mafua ai aʻafiaga itu.

Faatusatusaga o le Glucophage ma le Glucophage O sauniuniga umi - e faʻapefea ona eseese ma o fea e sili atu?

O vailaau faʻasaienisi o loʻo fesuisuiai pea lava pea, e tele vailaau faʻasaina e gaosia e tau ai faʻamaʻi eseese

E aofia ai le maʻisuka, mo togafitiga lea e tele naua fualaau oona. O se tasi oi latou o Glucofage ma Glucophage Long.

E toʻatele e fiafia i le a le eseesega i le va o auala ua faʻaalia. I le faaopoopo atu, e masani ona faʻaaoga e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino. O le a le aʻafiaga o fualaau oona, e aoga, ma pe o le a le eseesega e mafai ona iloga, faitau i lenei tusiga.

Faʻatau

O le gaosi oloa o le Farani kamupani MERCK SANTE. I falemaʻi, o fualaau e faigofie ona maua, ae e mafai ona faʻatau i se faʻasologa.

O mea autu o fualaau faasaina e aofia ai mea nei:

  • faaitiitia i le suka toto,
  • faateleina le lagona o le inisalini o sela, okeni ma tisipenisi,
  • leai se aʻafiaga i le faʻamalosia o le inisalini.

O vaega o vailaʻau e le tali atu i aʻafiaga o le toto, o le mea lea, latou te vave salalau i totonu o siama.

E le gaoioi le ate, ae latou te alu ese ma le tino. I lenei tulaga, o le i ai o faamaʻi fatuga e mafai ona tolopo le fualaau faasaina i totonu o masini.

O vailaau faʻasoifua maloloina e iai le tele o faʻasolega, i luma o lea mea e le mafai ona faʻaaogaina vailaʻau. O latou nei:

O le aveina o vailaau e le fautuaina foi pe a oʻo i le matua o le 60 tausaga. E le gata i le taimi o le maitaga, e faʻasaina le inuina o fualaau oona, ae faʻapea foi pe a fuafuaina.

Faʻaaogisa faʻavasegaina le glucopeli. O le papaa ua foloina atoa i meaai poʻo le maeʻa foi ona 'ai, ona inu ai lea o le tele o le vai.

Ole metotia e tatau ona fuafuaina e le fomaʻi, e faʻavae i uiga o le maʻi ma le tulaga o le tino.

E masani ona amata ona ave le 500-850 mg 2-3 taimi i le aso.

Ona faasolosolo malie lea ona tupu le atinaʻe e 500 mg i le va o le 10-15 aso. O le fetuunaiga o le fetuunaiga e faalagolago i le kulukose o le toto. E le mafai ona e inuina e sili atu ma le 1000 mg o le vailaʻau i le taimi. Mo le aso, o le maualuga pito i luga e 3000 mg.

O gasegase matutua ma i latou e iai fatuga o fatugaʻo e tatau ona faʻataunuʻuina le fuafuaina o le suʻega ma le faʻaeteete. I lenei tulaga, e tatau ona amanaia le suka toto. Amata amata i se fua maualalo.

E mafai foi ona ave le vailaʻau e tamaiti i luga atu o le 10 tausaga. Ole fua muamua e tutusa ma tagata matutua, ma e 500-850 mg. E mafai foi ona iai lona taimi, ae le o muamua nai lo le 10 aso.

E tatau ona pasia lenei mea i lalo o le vaavaaiga manino a se fomaʻi. I lenei tulaga, o le fua aupito maualuga o aso taitasi e le mafai ona sili atu nai lo le 2000 mg, ma se tasi o fua - e silia ma le 1000 mg.

Glucophage Long

E i ai foi le faʻafeiloaʻiga faʻafeiloaʻi ma le glucophage. E tatau ona e inu ipu i le taeao po o le taeao ma le afiafi.

O le mea pito sili ona taua, e tatau ona ave le taliga ma meaai. E tatau ona e inu tele vai i vai.

Ole fua muamua ole masani ile 500 mg.

O se fua maualuga maualuga e suia pe a mavae le 10-15 aso, e fuafua i le maualuga o le suka o le 500 mg. I le tele o taimi, ua suia le Glucafage i lenei vaifofo, talu ai e umi lona aafiaga. I lenei tulaga, o le fua o le vaega mulimuli ua setiina i le lava voluma e pei o vailaau muamua.

O le faʻasalalauga e faia i aso uma, e tatau ona tutusa le taimi. Taofi le faaaogaina o le fualaau faasaina e na o se fomai.

Glucophage O le umi e le o faamoemoe mo tamaiti ei lalo o le 18 tausaga. Mo tagata matutua ma faatasi ai ma le faʻafitauli o le le atoatoa, e mafai ona faʻaaogaina vailaʻau faʻatasi ma le talafeagai o fetuunaiga ole vailaau e se fomaʻi.

O le tuufaatasiga o nei fualaau faasaina e talitutusa lava. O le mea galue malosi o le metformin hydrochloride. Vaega o ausilali o povidone ma magnesium stearate.

O nei pama na i ai se pipiʻi o le hypelloli. I luga o lenei mea, o vaega lava e tasi e muta. Glucophage Long o loʻo i ai isi vaega fesoasoani. O nei mea e aofia ai le sodium carmellose, cellulose microcrystalline.

Le lanu o nei oloa e paʻepaʻe, ae o le foliga o le Glucofage e lapotopoto, ma le Long o se foliga faʻapipiʻi, faatasi ai ma le vaneina o le 500. E i ai papa i le paʻu o le 10, 15, 20 fasi vaega. Ua tuʻuina i totonu o pepa pepa.

Afai ua pasi le aso e muta ai, pe le mulimulitaia tulafono o le teuina o fualaau faasaina, ona le mafai lea ona faʻaaogaina. Lafoaʻi vave le oloa.

O le vailaau e teuina mo le 3 tausaga, ae e taua le aua nei faatagaina le maualuga o le vevela i luga atu o le 25 tikeri.

O le mea autu autu

Glucopifa ma Glucophage O le umi, faʻafetai i lona tino galue, e mafai ona taofi ai faʻamaoniga ma le atinaʻeina o se tulaga o le hyperglycemic.

O le faateleina o le tui ile inisalini, o le maualuga o le suka e faateleina.

I le taimi lava e tasi, o fualaau oona e le faʻateleina le gaosiga o le inisalini, o le mea lea latou te saogalemu e tusa lava pe leai se maʻi o le maʻisuka, e le oʻo atu ai i le hypoglycemia, ma lelei le pulea o maualuga o le suka.

O vailaau faafomai e mafua ai le gau o le mamafa, o lea la o lo latou faaaogaina e tufatufaina atu i mataupu o le mamafa o le tino. O se aafiaga faʻapitoa i lenei itu e mafai ona iloa i le manava o le manava, pe a faʻapupulaina le tino o le tino i le sili atu i le tino pito i luga. I le taimi lava e tasi, e tatau ona e tausisi i se meaʻai ma ia mautinoa e leai se faʻailoga.

O le tagofia o fualaau faasaina e fesoasoani e maualalo ai cholesterol.

Ona o le malosi e faʻaleleia ai faiga faʻasolosolo, o oloa e le faatagaina ai gaʻo leaga e faʻaleleia. E le gata i lea, latou te aafia tele i le tino, puipuia ai le tele o gasegase o le vascular system, heart, and kidneys.

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o le kululu ma le glucophage O le umi e le eseese, o loʻo taua i lalo:

O meatotino o fualaau faasaina e tutusa lava, talu ai o le mea galue malosi i totonu ia i latou e foliga tutusa. E i ai se eseesega taua. E aofia ai i le faʻateleina o metformin. O lona metotia i Glucofage Long e maualuga atu ma o le 500, 850 poʻo le 1000 mg. O lenei mea e maua ai le umi o le gaioiga o le vailaau, lea e sili atu le umi ona uumi ma tumau ai le umi o le aafiaga.

Faʻataʻitaʻituina e tusa lava pe fesoasoani tele Glucofage e faʻaititia le mamafa:

O le mea lea, o vailaʻau o loʻo faʻaalia e aoga pe a manaʻomia e faʻaititia ai le toto toto poʻo le feagai ai ma le manua. E tusa ai ma le tele o tagata gasegase, o le aʻafiaga o fualaau oona e mafai ona iloa, ma e seasea lava ona matauina foliga vaaia o itu. O le galuega autū o le mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o mataupu pe a solia.

O a ni mea le lelei ma aʻafiaga?

Glucophage Long - e le o se meaʻai faʻamalosi. Aua e te faatali mo le leiloa vave le leiloa e aunoa ma se taumafaiga. O le gau o le mamafa ma le metformin e tupu malie ma faasolosolo malie - mo le gau o le mamafa "i le taumafanafana" o le amata lea ona ave le metformin i le tautoulu.

Metformin e matua itiiti le aoga mo le aveesea o le mamafa e aunoa ma ni suiga i le olaga ma meaʻai. Afai e tele naua kalori i le taumafataga ma e te le faʻaaluina le tele - i le tulaga sili, o le metformin o le a itiiti lava le faʻaitiitia o taunuuga o se ituaiga ola - e faʻamautuina le mamafa pe faʻagesegese ai lona alualu i luma. E mautinoa lava e le mafai ona aveesea le mamafa e aunoa ma ni faʻafitauli,

O le aʻafiaga o le metformin e faʻalagolago i le toto, ae e le mafai ona ave ni togi maualuga mo le leiloa o le mamafa e aunoa ma ni faʻamaoniga (ituaiga 2 maʻisuka) ona o le faateleina o aʻafiaga o aʻafiaga. Mo lenei mafuaʻaga, o le laasaga maualuga ua fautuaina mo le paʻu o le mamafa o le 1000 mg i le aso, ma lelei, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o aʻafiaga - 750 mg. Vaʻaia togafitiga - 500 mg

Pe a ave i luga o tui (sili atu i le 1000 mg) aemaise lava i le amataga o togafitiga, e mafai ona maua aafiaga mai le gastrointestinal tract. I le aluga o taimi, latou te pasi,

A oe aveina Glucophage Long, e le mafai ona e nofo i luga matua taumafa (itiiti ifo i le 1300 kcal / aso) ma faʻaititia foʻi le aofaʻi o meaʻai i le meaʻai. I le taimi lava lea e tasi, o "gaʻo gaʻo vave" (aemaise lava meainu suamalie) e mafai ma e tatau ona aveesea mai le meaʻai. Faavavau.

Sa ou aveina Glucophage Long mo le gau o le mamafa mo le sili atu ma le tausaga, ma i le taimi lea ua le gata ina ou leiloa 10 kilokalama (mai le 78 i le 68 kilokalama), ae ua mausali foi i le mamafa ou te manaomia. Ioe, o le a avea ma se faʻaopoopoga e fai mai na o le metformin e "nofosala" o lenei manuia. A aunoa ma ni suiga i le olaga ma meaʻai, o le a sili atu ona tauagafau.

Pepa o le faʻasaʻoina o vailaʻau, tuʻufaʻatasia ma le afifiina

O nei faiga uma e aofia ai le metformin hydrochloride e avea o le eletise autu autu. O fualaau kullucofage e aofia ai povidone ma magnesium stearate e avea ma vaega fesoasoani.

O le membrane film glucofage e aofia ai le hypromelilose.

O le tuufaatasiga o fualaau o le fualaau faasaina Glucophage Long e ese mai Glucophage e ala i le i ai o isi vaega fesoasoani.

Lagolagosua-faʻasao sauniuni e aofia ai vaega nei e pei o vaega faaopoopo:

  1. Carmellose sodium.
  2. Hypromellose 2910.
  3. Hypromellose 2208.
  4. Microcrystalline cellulose.
  5. Magnesium stearate.

O fualaau o vailaʻau faʻatasi ma le taimi masani o gaioiga e papaʻe i le lanu ma ia i ai se foliga o le biconvex.

O fualaau umi ua leva ona i ai se lanu paʻepaʻe, ma o le foliga o laupepa o se mea faʻapipiʻi ma le biconvex. O laulau taʻitasi i le tasi itu ua togitogia i le numera 500.

Lisi o fualaau faasaina ua afifiina i paʻu o le 10, 15 po o le 20 fasi vaega. O paʻu o loʻo tuʻuina i pepa pepa, o loʻo aofia ai foʻi faatonuga mo le faʻaaogaina.

O ituaiga uma o vailaau faafomai e faatauina atu e ala i togafitiga.

O vailaau faafomai e tatau ona teuina i se nofoaga e le mafai ona maua e tamaiti. O le vevela e le tatau ona sili atu i le 25 tikeri Celsius. O le ola ola o vailaʻau e 3 tausaga.

I le maeʻa ai o le aso poʻo le solia o aiaiga mo le teuina o loʻo fautuaina e le kamupanī, o le faʻaaogaina o se vailaʻau e faʻasaina. O lea ituaiga vailaʻau e tatau ona lafoai.

Faiga o vailaʻau

Aveina o le Glucophage ma le Glucophage O vailaau uumi e fesoasoani e vave taofi ai faailoga e iloagofie ai le atinaʻeina o se tulaga o le hyperglycemic i le tino.

O se aafiaga agamalu i le tino ua mafai ai ona taofiofi le ala o le faamai ma faatonutonu ai le taimi o le suka i totonu o le tino.

I le faʻaopoopoga i le mea autu, o le fualaau faasaina ei ai le tele o tulaga lelei, o le autu i totonu o ia mea o se aoga aoga i le tino ma le mafai ona faʻaaoga le oloa e puipuia ai le atinaʻe o maʻi e fesootaʻi ma le galuega a le fatu, vascular system and kidneys.

O faʻamatalaga autu mo le faʻaaogaina o le Glucophage ma le Glucophage Long e tutusa.

Faaaoga vailaʻau pe afai o le tagata maʻi e:

  • o le maʻisuka e le o le insulin, i le leai o se aoga mai le faʻaaogaina o togafitiga o meaʻai i tagata matutua,
  • afaina
  • o le i ai o le maʻisuka ituaiga 2 i tama talavou ma tagata gasegase e sili atu ma le 10 tausaga.

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faapenei:

  1. Le i ai o faailoga o le coma.
  2. Faailoga o le atinaʻeina o le ketoacidosis o le maʻisuka.
  3. Faʻafitauli i le galuega a gaʻo.
  4. O le i ai i totonu o le tino o gasegase tuga, lea eo mai faatasi ma foliga vaaia o faʻalavelave i totonu o fatugaʻo, o le tagata maʻi o loʻo i ai se tulaga faʻaleagaina, o le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi, faʻamalaina ma le atinaʻeina o le hypoxia.
  5. Faia o taotoga taʻavale ma le manua matuia i tagata gasegase.
  6. Faʻaleagaina ma le faʻaleagaina o le ate.
  7. O le faʻaleagaina o le ava malosi i totonu o se tagata gasegase ma le gasegase.
  8. O le tagata maʻi e iai ni faʻailoga o le atinaʻeina o le susu.
  9. O le taimi taimi e 48 itula muamua ma le 48 i le maeʻa ai o le suʻega o le tino e faʻaaoga ai metotia x-ray lea e faʻaaoga ai iodine.
  10. Le vaitaimi o le fanauina o se tamaititi.
  11. Le i ai o le hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.
  12. Lactation period.

E le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi pe afai o le tagata maʻi e sili atu ma le 60 tausaga le matua, faapea foi ma na gasegase oe ua faʻateleina le gaioiga faaletino ile tino.

E mafua lenei mea ona o le faateleina o le ono mafai ona iai ni faailoilo o lactic acidosis i le tino.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o laupepa

O le fualaau faasaina e faia faalelagona.

O fualaau e faʻaaogaina i le tuufaatasiga ma le monotherapy o le maʻisuka ituaiga 2.

O le tele lava o taimi, e amata e le fomaʻi tipitipi le faʻamatalaga o le vailaau faʻasaina i se fuataga itiiti o le 500 poʻo le 850 mg 2-3 taimi i le aso. E tatau ona ave le vailaau i le taimi lava e uma ai poʻo le taimi o taumafataga.

Afai e tatau ai, o se isi faʻateleina o le fualaau o le vailaʻau e mafai. O le filifiliga e faʻatele le metotia na faʻaaoga i le taimi o le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e faia e le fomaʻi, e faʻavae i luga o uiga patino o le tagata maʻi ma faʻamaumauga na maua i le taimi o le suʻega o le tino.

Pe a faʻaaogaina le vailaʻau e fai ma vailaʻau lagolago, o le fua o le kullufafu e mafai ona ausia le 1500-2000 mg i le aso.

Ina ia faʻaitiitia le ono aʻafiaga o aʻafiaga i itu, o le fuainumera o aso taitasi e vaevaeina i le 2-3 doses i le aso. O le maualuga faatagaina o le vailaʻau e mafai ona oʻo atu i le 3000 mg i le aso. O ia ituaiga o aso i aso taitasi e tatau ona vaevaeina i ni inumaga se tolu, lea e fesoʻotaʻi i meaai autu.

O le siitia malie o le metotia e faʻaaogaina e faʻaititia ai le ono mafai ona aʻafia ai aʻafiaga mai le tagofia o fualaau mai le gastrointestinal tract.

Afai e ave e le tagata maʻi Metformin 500 i se metotia o le 2000-3000 mg i le aso, e mafai ona faasee atu o ia i Glucofage i se metotia o le 1000 mg i le aso.

O le tagofia o fualaau faasaina e mafai ona tuʻufaʻatasia e faʻaaoga ai isi vailaʻau oona.

A faʻaaoga i le togafitiga mo le maʻisuka o le ituaiga lona lua, o se fualaau o le faaumiumi o gaioiga, o le faʻatagaina e faia i lea aso ma lea aso. E fautuaina e ave Glucofage Long i le taimi o taumafa taumafa.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona faʻauʻu i lalo i le tele o vai.

O le fualaau o le fualaau oona Glucofage Long e faʻaaogaina e filifilia e le fomaʻi taʻitoʻatasi, ma mafaufau i iuga o le suʻega ma uiga o le tino maʻi.

Afai e misi le taimi e ave ai le vailaʻau, e le tatau ona faʻateleina le tui, ma e tatau ona faia le vailaʻau e tusa ai ma le faʻatulagaga ua fautuaina e le fomaʻi.

Afai e le faia e le tagata gasegase togafitiga ma Metformin, ona tatau loa lea o le fua muamua o le fualaau faasaina ile 500 mg i le aso.

E faʻatagaina e faʻatele le fua na na o le 10-15 aso pe a uma le suʻega toto mo le kulukose.

O aʻafiaga pe'ā fai togafitiga

O aʻafiaga e tupu pe a fai se vailaʻau e mafai ona vaevaeina i ni vaega, e fuafua i le taimi e tupu ai i le tino.

O le tele o taimi, o loʻo aʻafia ai aʻafiaga mai le faʻaogaina o meaʻai, popole, ma le hepatobiliary.

E le gata i lea, o aʻafiaga i itu e mafai ona atinaʻe i luga o le vaega o le paʻu ma faiga faʻapitoa.

Mai le itu o le tino, e masani lava ona matauina se faʻalavelave i le gaioiga o le tofo o le tofo, o se tofo gaosi e aliali mai i totonu o le ooto.

Mai le faʻaogaina o meaʻai, foliga mai o aʻafiaga aʻafiaga e pei:

  • lagona o le gaioiga
  • le faanaunauga e vili
  • le atinaʻeina o le manava,
  • o foliga vaaia o le tiga i totonu o le manava,
  • leai se manaʻo.

O le tele o taimi, o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract e aliali i le amataga o le togafitiga ma le faʻaaoga atili o le vailaʻau faʻamalo. Ina ia faʻaitiitia le ono aʻafiaga o aʻafiaga, e tatau ona ave faʻatasi le vailaʻau faʻatasi ma meaʻai poʻo le taimi lava e uma ai se taumafataga.

I le vaega o le hepatobiliary system, e foliga mai e le seasea ona iai aʻafiaga o aʻafiaga ma ua faʻaalia i le le mautonu i le gaioiga o le ate. O aʻafiaga le lelei o le vailaau faʻaumatia pe a maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

E seasea lava, i le faagasologa o le togafitiga, o gasegase o le tino e aliali i luga o le paʻu i foliga o le sasaina ma le urticaria.

O le faʻaaogaina o le galufale e mafai ona faʻaosoina ai foliga i le tino o le faʻafitauli o le tino, lea e faʻaalia i foliga vaaia o faailoga lactic acidosis i le maʻisuka ituaiga 2.

Afai e iai aʻafiaga, e tatau ona faʻagata le vailaʻau ma fautuaina e le fomaʻi suiga.

Faailoga o vailaʻau faʻasaina ma fegalegaleaiga ma vailaʻau

I le tulaga o le maualuga o le Glucofage i se tagata gasegase e maua i le maʻi suka o le ituaiga lona lua, o loʻo iai nisi o uiga lelei.

O le maualuga o le fualaau faasaina e tupu pe a ave Metformin i se fua o le 85 g o le fualaau faasaina. O lenei metotia e silia ma le 42.5 taimi faatagaina. Faatasi ai ma le tele o metotia, o le tagata maʻi e le atiina ae ni faailoga o le hypoglycemia, ae o faailoga o le lactic acidosis o loo aliali mai.

I le tulaga o faailoga muamua o le lactic acidosis i se tagata maʻi, togafitiga faafomaʻi e tatau ona faamuta, ma o le tagata maʻi e tatau ona vave ile falemai. A maeʻa le falemaʻi, e tatau ona suʻesuʻe le tagata maʻi e fuafua le maualuga o le lactate ma faʻamalamalama le maʻi.

Ina ia aveesea le tino o le tagata maʻi, e faia se togafitiga o le maʻi. Faʻatasi ai ma le faʻatinoga, o togafitiga faʻapitoa e faia.

E faʻasaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina pe a fai se suʻesuʻega o le tino ma le faʻaaogaina o sooga-iodine.

E le fautuaina le inuina o le ava i le taimi o togafitiga ma Glucophage ma Glucophage Long.

E le manaʻomia le faʻaaogaina o vailaʻau pe a faʻaaoga se taumafa maualalo-kalori.

E tatau ona ave le tausiga e faʻaaoga uma ituaiga o vailaʻau pe'ā faʻaaogaina fualaau faʻasaina ma le faʻaaogaina o le faʻamalosi toto.

O le tau o le Glucofage, lea ei ai lona taimi masani aloaia, e tusa ma le 113 rubles i le teritori o le Rusia, ma o le tau o Glucofage Long o loʻo i Rusia 109 rubles.

O le gaioiga o le vailaʻau o le Glucofage o le a faamatalaina auiliili e se tagata tomai i le vitio i lenei tusiga.

Faʻamatala lou suka pe filifili se itupa mo fautuaga. Sailiga. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua.

Tuua Lau Faamatalaga