Faʻapefea ona faʻaoga le mita iCheck?

O tagata e maua i le maʻisuka e manaʻomia se suega o le kulukose o le toto i aso taʻitasi. Glucometer "I-siaki" o le a mafai ai e oe ona faʻatino le faʻataʻitaʻiga i tulaga e sili ona lelei, ma le saʻo o faʻamaumauga e le masalosalo. I le faʻaaogaina o le masini, e le mafai ona e popole i faʻamatalaga le lelei o le faʻamaʻi, talu ai le taimi e tali atu ai i le tulaga e mafai ai e tagata gasegase ona taitaia se soifuaga sologa lelei e aunoa ma ni tapulaa taua.

E TATAU ONA ILOA! E oʻo lava i le maʻisuka maualuga e mafai ona faʻamalolo i le fale, e aunoa ma se taotoga poʻo falemaʻi. Tau lava faitau le mea na fai mai Marina Vladimirovna. faitau le fautuaga.

A filifilia se masini, e taua le gauai atu i le faʻatulagaina, faʻaaogaina o le taotoga ma le tele o tulaga lelei e ofoina atu e lenei gaosiga.

E faaitiitia vave le suāuʻu! O le maʻisuka i le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻai, tulaga paʻu ma le lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma e oʻo lava i tumutumu faʻamaʻi! Sa aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻavasega ai a latou sukū. faitau i ai.

Le aoga o le "I Chek" glucometer

O le glucometer Aychek e leai se mafuaʻaga e sili ona lauiloa i le maketi o masini. E tuʻuina atu e le aufaʻatasi le fiafia i le masini ona o mea lelei nei:

  • Faʻamau. O se masini laitiiti, laitiiti i le lapoa e faigofie ona uu i lou lima.
  • Faʻafiafiaga. Ina ia maua se faʻatuatuaga mautinoa, e tatau ona e naʻo le tasi le mataua o le toto e te manaʻomia, lea e faigofie ona maua i soo se taimi.
  • Tali vave. O fua o le suāuʻu e faʻaalia i luga o le mata 9 sekone pe a uma le suʻega.
  • Faʻasalaga lelei. O le faʻatinoga, i le taimi muamua e te tilotilo atu ai, o se faʻalavelave tiga e faigofie tele ona o le maualuga o le lancet, lea e vave ona e maua ai le vaega talafeagai o le vailaʻau.
  • Loto toto toto. E le mafai ona taofiofi ni suega i le taimi o le taualumaga.
  • Faʻamatalaga Pe a faʻatusatusa i isi faʻataʻitaʻiga o isi mea e pei o le Ay-Chek, toetoe lava o maʻisuka uma e mafai ona gafatia, o lea e leai se mea e manaʻomia mo se suʻega o le toto i aso taʻitasi.
Toe foʻi i le laulau o mea

Faʻamasinoga ma le faiga o galuega

O le Icheck glucometer o loʻo galue i luga o le mataupu faavae o le auala eletise e faʻaaogaina ai tekinolosi faʻamatalaga fou. Glucose oxidase galue o le enzyme autu. O lenei vailaʻau e tali atu i le tuufaatasiga o elemene i totonu o le toto. Glucose oxidase o se ituaiga o mea e faʻamalolo ai le glucose beta-D, ma o se tamai eletise e tupu, o loʻo faʻaalia i luga o le masini i le tulaga o se faʻaaliga. O le suka o le toto o le fua o le toto ua fuaina i le kalama mo le mole o mea. O tagata taʻitasi "I-check" maua le avanoa e matamata ai fuainumera o fua o le toto mo le 7, 14, 21, 30 aso mulimuli.

Malosiaga faʻapitoa o le "I-check"

O le mea muamua e tatau ona e gauai atu i ai o le vaega o galuega a le masini. O tomai faʻapitoa o le I-siaki o loʻo i lalo:

  • aofaʻiga o fuataga suʻesuʻe - 9 sec,
  • o le suʻesuʻega e mafai ona faatagaina i le lautele o le 1.6-41.6 mmol / lita,
  • o le toto talafeagai o le toto e 1.2 mm,
  • o loʻo faʻavae i luga o le elemene mataupu faavae o le faʻaogaina,
  • o se laupepa laititi e faʻaaoga e fuafua ai le numera,
  • o le masini e mafai ona teuina 180 fuainumera o fuainumera,
  • faʻataʻotoga e faʻaalia i luga o le toto atoa,
  • O le maa autu o maʻa.

E mafai ona faʻatau le masini i le matagaluega o masini faʻapitoa poʻo luga o faleoloa o mea tau fomaʻi.

Faatonuga mo le faaaogaina

Ina ia mafai ona maua se faʻatuatuaga mautinoa ma le polokalama Ay-chek, e tatau ona e usitaia fautuaga nei:

  • Fufulu lima i se fasimoli aʻo leʻi suʻeina. E fautuaina le vai e mafanafana e faʻaleleia ai le toto.
  • Faʻaofi le fasipepa i le masini.
  • Aua le togi lou tamatamailima e maua ai se vaega tele o le toto, o lenei mea e afaina ai le taunuuga mulimuli.
  • Faʻailoga i le eria e manaʻomia. Ina ia faaitiitia le tiga, o le a tuia se tamatamailima mai le itu o le papa.
  • O se mataua o le toto e faʻaaogaina i le fasipepa, ae e taua le faʻamautinoa e fetaui tulafono a le masini ma fasi pepa.
  • O le taunuuga o loʻo faʻaalia i luga o le mata.
Toe foʻi i le laulau o mea

Lafu mea faaputuputu

O le seti autu o le "I-Chek" e aofia ai elemene:

  • faatonuga mo le faʻaaogaina, lea e taʻu mai ai pe faʻapefea ona faʻaoga saʻo le masini ina ia maua ai faʻamatalaga sili ona saʻo,
  • Faʻamaumau le glucometer lava ia mo le fuaina o le suka toto,
  • 25 tofotofo fasipepa
  • tootoo,
  • avanoa faigofie puipuia le puipuia o le masini mai mea leaga,
  • 25 laina fefaatauai,
  • siaki tusi

O nisi taimi e tupu ai e le aofia ai i le pusa vaega o suʻega mo le samplesina o le toto. I lenei tulaga, e faʻatau faʻatau eseese mai le masini. O le taimi aupito maualuga mo le faʻaaogaina o fasi siaki e le sili atu i le 18 masina talu ona gaosia, ae vagana ai e le tatalaina le ava. E taua tele le mataʻituina o le saʻo o le atigipusa ina ia leai ni uiga o le aʻafiaga o aʻafiaga. A leai, e mafai ona e maua ni faʻamatalaga sese ma o se taunuuga - faʻaaogaina tupe. Afai na tatalaina le afifiina, o le a faʻaitiitia le ola o le mea i le 3 masina mai le aso e tatala ai. Aʻo faʻaaogaina, e tatau ona e usitaia tulafono mo le teuina o fasi pepa. E tatau ona faʻaaoga e tagata taʻitasi a latou lava glucometer e aloese mai faʻamaʻi pipisi.

E foliga mai e le mafai ona togafitia le maʻisuka?

O le faʻamasinoga i le mea moni o loʻo e faitauina nei laina i le taimi nei, o le manumalo i le tau faasaga i le maualuga maualuga o le suka o le toto e le oi ai i lou itu.

Ma ua uma ona e mafaufau e uiga ile togafitiga ile falemai? E manino, aua o le maʻisuka o se maʻi sili ona leaga, lea, afai e le togafitia, e mafai ona iu i le oti. O le fiainu, vave vave, faanenefu le vaaiga mamao. O nei faʻamaoniga uma e masani ai oe muamua.

Ae pe mafai ona togafitia le mafuaaga nai lo le aafiaga? Matou te fautua e faitau se tusiga i togafitiga o maʻisuka o loʻo iai nei. Faitau le tusiga >>

O le a le iCheck ua fuafuaina mo?

O le glucometer iCheck o se mea lautele e fuafuaina e fua ai le maualuga o le suka. E matua faigofie lava ma faigofie ona faʻaaoga, o lea e mafai ai ona faʻaaogaina e suʻe ai le faailoga ile tagata matutua ma tamaiti.

Vaega ma le mataupu o le galue:

  1. O le masini e faʻavae i luga o tekonolosi meaola. O le faʻamaʻiina o le suka i totonu o le toto e tupu i lalo ole aʻafiaga o le enzyme o le masini glucose oxidase. O se taunuuga o lenei faagasologa, ua gaosia ai le amperage lea e mafai ona fuafua ai le maualuga o le kulukose ma faaali atu lona tau i le mmol / L i luga o le faaaliga.
  2. O pusa taʻitasi o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se pu e tuʻuina atu faʻamatalaga mai faʻatauga i le mita e faʻaoga ai le fodu.
  3. O fesoʻotaʻiga o loʻo faʻapipiʻi i luga o fasi pepa e le amataina le faʻaogaina o le masini i le taimi o le faʻatulagaga le saʻo.
  4. O pusa faʻataʻitaʻi o loʻo ufiufi i se vaega faapitoa o le puipuiga, lea e mafai ai e le tagata maʻi ona le popole i le paʻi tonu ae le popole i le mauaina o se taunuuga le saʻo.
  5. O laufanua e faʻaaogaina ai fasi pepa, pe a uma ona faʻaaogaina le toto e manaʻomia mo le fuaina, suia o latou lanu, ma faʻamatalaina ai le faʻataʻitaʻiga manuia.

O le mita ua avea ma lauiloa i Rusia e le o se taimi ua leva, ae ua mafai ona manumalo i le tele o tagata faaaoga ma maua ai lo latou faatuatuaina. E le gata i lea, o lenei masini e masani ona fautua mai e fomaʻi, talu ai i totonu o le faʻavae o le fesoasoani a le setete mo tagata e maua i le maʻisuka, latou te tuʻuina atu ni suʻega saoloto i le falemaʻi, o se finauga mamafa mo le tele o tagata gasegase.

Faʻapitoa ma taʻiala o le taotoga

Glucometer Icheck - O se masini komepiuta lautele lea e faʻaaoga e faʻamalamalama ai le maualuga o le suka i le toto. E mafai ona faʻaaoga i le fale. E lauiloa i vaega eseese o tagatanuu (aemaise lava i penisione, ao laiti).

I le avea ai o se vaega o le masini, e mafai ona iloga le tekinolosi aupito sili ona lata mai. O le faagasologa o le faʻamaʻiina o le suka, lea o loʻo i totonu o le toto, e tupu i lalo o le malosi o le kulukosese oxidase (o loʻo i totonu o le enzyme apparatus). Ona i ai lea o le malosi o loʻo i ai nei e mafai ai ona e fuafuaina le aofaʻi o suka ma taʻu lona taua i le faʻaaliga i numera numera (mol / l).

O pusa taʻitasi o loʻo i ai se seti faʻataʻitaʻiga o suʻega faʻasolosolo o loʻo i ai se pu i luga o loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga mai faʻatauga i le masini e faʻaoga ai le fodu. I le tulaga o le faʻatulagaga le saʻo, o tagata e faʻafesoʻotaʻi i luga o fasi pepa e le amataina le faiga faʻataʻitaʻi.

O faʻataʻitaʻiga o loʻo ufiufiina e se tasi o puipuiga malu (e mafai ai e oe ona maua le saʻo sili ona lelei e aunoa ma se paʻi tonu). O le vaʻalele i luga o fasi pepa pe'ā uma ona faʻaaogaina le toto ia i latou e suia ai lanu (e tusa ai ma lea, na manuia le taualumaga).

O lenei masini na aliali mai i le atunuu talu ai nei, ae ua manatu o se tasi o tagata lauiloa i lenei vaega o le maketi. O le masini e fautuaina e fomaʻi, ma e ala i le lagolagoina o le setete mo tagatanuu o loʻo maua i le maʻisuka, o suʻega faʻataʻitaʻi i se aofaiga patino e tuʻuina atu i tagata gasegase e aunoa ma se totogi. I le faaopoopo atu, pe afai e faailoaina maʻisuka maʻitaga, pe a maeʻa se suʻega o le toleniga o le kulukose, o loʻo i ai se polokalama e aunoa ma le maua mai o se masini e mataʻituina ai le kulūkose (aʻo leʻi tuʻuina atu).

O le tau o le masini e le maualuga, e ese ma e faalagolago i faiga faʻavae a le fale talavai (mai le 1000 i le 1,500 rubles). Tau o suega e le silia le 600 rubles i le pusa.

Faamanuiaga o mea

O le masini e mataʻituina le faʻaogaina o le masini e ese mai ona tagata tauva i ona tulaga faʻapitoa ma le tau o le masini lava ia ma ana mea taumafa.

  1. O fua mo le fuaina o le toto ua faatauina atu i se tau maualalo pe a faatusatusa i le tau o mea taumafa mo isi masini. Mo se taimi umi lava, na faia ai faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma laupepa, lea sa sili ona aoga. Toeitiiti o fale fou uma e faatauina atu e aunoa ma ni nila mo le faia o punctures. E mafai ona faʻatau faʻatau mo se pili.
  2. O le masini e i ai se faʻatapulaʻaina faʻamaonia.
  3. E faigofie le masini e uu i lima.
  4. O fua o fuataga o loʻo faʻaalia i luga o le mata i mataʻitusi tetele, lea e taua mo tagata e maualalo foliga vaaia.
  5. E faigofie tele le pulea o le masini faʻafetai i pusa tetele e lua o loʻo i luga.
  6. E amata le taʻavale aunoa le masini pe a uma ona faʻapipiʻi le fasi siaki.
  7. O le masini e tapuni i le 3 minute i le maea ai o le faʻaaoga mulimuli.
  8. O le manatua na fausia i totonu o le mita e mafai ai e oe ona teuina i le 180 fuataga.
  9. E mafai ona faʻafeiloaʻi iuga o suʻega i se komepiuta a le tagata lava ia e faʻaaoga ai se uaea faapitoa mo lenei faʻamoemoe. O lenei galuega e faʻatagaina ai oe e faʻamaumau le glycemia i le laulau. O fua o fua e mafai ona lolomiina ma auiliili faatasi ma le fomaʻi ina ia mafai ai ona fetuunai le togafitiga o iai nei pe afai e tatau ai.
  10. O le toto e afaina i le laina o le siaki i le 1 le lua.
  11. O se tamai mataua ua lava mo le suʻesuʻega.
  12. O le masini e faʻatusatusa, o lea e faigofie ai ona faʻaaoga i soʻo se nofoaga.
  13. O le masini e maua ai le gafatia e faʻatusatusa ai le glycemia mo le vaiaso, 14 aso, masina ma le kuata.

Faʻamatalaga faʻapitoa ma masini

O le masini ei ai tulaga nei:

  • o le taimi e manaʻomia e faʻaalia ai le iuga o le fua ile faʻaaliga o le masini e 9 sekone.
  • 1.2 μl o le toto e manaomia e faamaea ai le fua.
  • o le maualuga o le maualuga o le kulukose e tuuina atu e le masini e mai le 1.7 i le 41.7 mmol / l.
  • Fuaina o fuataga e ala i metotia eletise.
  • manatuaina masini mo 180 fuataga.
  • o le faʻaogaina o le masini e faia i luga o le toto atoa.
  • o le faʻaogaina o le glucometer e faʻatinoina e ala i le faʻapipiʻiina o se puʻupuʻu faapitoa o se vaega o atigipusa fou taitasi o fasi siaki.
  • O le masini e manaʻomia ai le CR2032.
  • E tusa ma le 50 g le masini.

O le meafaigaluega faʻapitoa e aofia ai:

  1. O le mita o le kulukoseseki.
  2. O se masini mo le faia o se pu.
  3. 25 taʻavale.
  4. O se puʻupu puʻupuʻu na faʻaaoga e faʻagaoioia ai fou fou o papatusi tofotofoina.
  5. Togi mo se glucometer (25 fasi vaega).
  6. Tulaga e manaʻomia e feaveaia ai le masini.
  7. Batiri
  8. Faatonuga mo le faʻaaogaina o le masini (i le gagana Rusia).

E le aofia ai i taimi uma ia vaega o suʻega. O nisi taimi e tatau ona faʻatau eseese. O le olaga ola o fasipepa e le sili atu i le 18 masina mai le aso o le gaosiga, ma amata le afifiina e tatau ona faʻaaoga i totonu o le 90 aso. Faʻaaogaina mo le mita e tatau ona teuina i totonu o se potu e maua ai le malulu o le ea e le sili atu i le 85% ma le vevela i le laina mai le 4 i le 32 tikeri. O faʻataʻitaʻiga e le tatau ona faʻaalia i le susulu o le la.

Manatu o tagata

I faʻataʻitaʻiga o tagata maʻi e uiga i le iCheck mita, o le tau o mea taumafa e tele lava ina taugofie, o se mea e sili ona lelei, ae ui i lea, o nisi faʻamatalaga e faapea o le masini e maua ai fua le fua saʻo.

Na ou mauaina le kullucometer iCheck i le fale itumalo mo le saolotoga i le taimi lava na maua ai le maʻisuka. E matua faigofie lava le suʻeina o fasipepa ona e mafai ona faʻatauina i le toetoe o soʻo se fale talavai. O le tau e sili atu le maualalo i luga o sapalai mo isi mita o le kulukose toto, o lea e mafai ai ona ou gafatia e faʻatau i masina taʻitasi. Ou te fiafia e faʻaaoga le masini.

Sa ou faatauina mai se glucometer iCheck i luga o le fautuaga a se uo na mafatia i le maʻisuka mo se taimi umi ma mafai ona suia ni masini. E mafai ona ou fai atu sa matua faateia au i le tau o fasi siaki. O se mea faʻanoanoa e na o na teuina i fasipepa e 50 fasi vaega ma e leai ni laupepa. I le taimi muamua, e aliali mai o le a oʻo mai ni laupepa i totonu o le pusa, ae o le taimi nei e tatau ona faʻatau eseese. E tele taimi ou te faʻatusatusaina ai taunuuga o fuataga i luga o lenei masini ma tulaga taua o le falesuesue. O le sese e 2 iunite. Ou te manatu e tele naua. Ou te faʻaaogaina le masini ona o le tau maualalo o fasipepa, talu ai e leʻo faʻalagolago pea le faʻaaogaina o kulukose.

E mafai ona e faʻatau se glucometer ma sapalai mo soʻo se falemaʻi, e aofia ai auaunaga i le initaneti, poʻo faleoloa faapitoa.

O le tau o le siakiina o le glucometer e tusa ma le 1200 rubles. O faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatau atu i totonu o pusa o le 50. O le tau o pusa taitasi e tusa ma le 750 ru. Lancets ua faatau eseese, i se tau e tusa ma le 400 rubles mo le 200 fasi vaega. I nisi o faleoloa e mafai ona e maua se seti o fasipepa faatasi ai ma laulau mo 1000 rubles.

Faʻamaumauga ma meafaigaluega

O le glucometer Ai Chek ua fuafuaina mo le in vitro diagnostics (faʻaaogaina fafo). O le masini e mafai ona faʻaaoga uma e tagata tomai faapitoa ma e gasegase latou i le fale.

O le suʻega e faʻavae i luga o tekonolosi meaola, pe a faʻaaoga le glucose oxidase enzyme e avea ma matapuna autu. O lenei elemene e maua ai le faʻamaʻiina o le kulūkose. O le faagasologa e mafua ai foliga vaaia o le taimi nei. I le fuaina o lona malosi, e mafai ona e maua ai ni faʻamatalaga mautinoa e uiga i le maualuga o le mea i totonu o le toto.

O se fusi o vaega o suʻega e faʻapipiʻiina i le masini lava ia (mulimuli ane, o nei kits e mafai ona maua e aunoa ma se totogi ile fale itumalo). O pusa taitasi o suʻega ua faʻapipiʻiina i se vaʻa faapitoa ua fuafuaina e tuʻuina atu faʻamatalaga i le masini e faʻaoga ai le fodu.

O molimau e faaopoopoina i se pusa puipui, ina ia leai se faʻamatalaga faʻaliliu i le taimi o le fua, e tusa lava pe faʻafuaseʻi ona e paʻi atu i le fasi pepa.

A maeʻa le toto saʻo o le a pa'ū i luga o le faailo, suiga o le lanu o le lanu, ma le iuga mulimuli e faʻaalia i luga o le lau o le masini.

Faʻamaumauga a le Faufautua

O vaega nei o loʻo i ai i malosiaga o loʻo i ai le masini I-Chek:

  1. tau talafeagai mo le masini lava ia ma mo le faʻataʻitaʻiga. I le faʻaopoopoga, o le masini e aofia i le polokalame a le setete e faʻatatau i le faʻafefeteina o le maʻisuka, lea e mafai ai e le maʻisuka ona maua ni seti o molimau mo ia e faia suʻesuʻega e aunoa ma se totogi i le falemaʻi,
  2. tele numera i luga o le mata. O lenei tulaga e sili ona talafeagai mo na gasegase o loʻo faʻaleagaina le vaʻaia o se taunuuga o le faagasologa o le maʻisuka,
  3. faigofie o le puleaina. O le masini e faaopoopoina i na o le 2 buttons, lea o loʻo faʻaogaina ai faʻatalanoaga. O le mea lea, e mafai e soʻo se tagata ona malamalama i foliga o le taotoga ma faʻatulagaga o le masini,
  4. tele le manatua. O le mafaufau o le mita e mafai ona uʻu i le 180 fuataga. E le gata i lea, pe a manaʻomia, o faʻamatalaga mai le masini e mafai ona tuʻuina atu i se PC poʻo se telefoni,
  5. auto tapuni. Afai e te le faʻaaogaina le masini mo le 3 minute, o le a tape le aunoa. E faigofie tele lenei mea, talu ai o le vave tapunia e laveaiina ai le ola o le ola,
  6. faʻamatalaga faʻamatalaga ma se PC poʻo se telefoni. E taua mo le maʻisuka le fuaina o fua i totonu o le tino, pulea le iuga. E masani lava, e le mafai e le masini ona manatua lelei uma fua. Ma o le iai o le galuega o le fesoʻotaʻi ma le tuʻuina atu o faʻamatalaga i se PC poʻo se telefoni o le a mafai ai e oe ona faʻasaoina iuga fua uma ma, pe a talafeagai ai, faʻatautaia le auiliiliga o le tulaga,
  7. galuega faʻatulagaina o le tau aofaʻi. E mafai e le masini ona fuafua le aofaʻi mo le vaiaso, masina poʻo le kuata,
  8. fua faʻatusatusa. O le masini e laʻititi i le lapoa, o lea e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi e tusa lava pe i totonu o se tamaʻi taga lima, ato faʻamalosi po o se ato tupe a tagata ma ave faʻatasi ma oe e faigaluega pe o se malaga.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Ay Chek mita?

O le faʻaaogaina o le mita o Ai Chek e manaʻomia ai sauniuniga. E uiga i lima mama. Fufuluina i latou i le fasimoli ma fai se masini malamalama lima. O ia taga o le a faʻamamaina ai le pulumu o siama, ma o massage galuega o le a mautinoa ai le tafe toto i capillaries.

Ae o le fua lava ia, faia uma mea talafeagai i le faasologa lenei:

  1. faaofi le fasi siaki i le mita,
  2. faʻaofi le taga i totonu o le peni togi ma filifili le loloto o le pupuʻu manaʻo,
  3. faapipii le peni i lou tamatamailima ma taomi le faamau o le mea faapipii,
  4. Aveese le mataua muamua o le toto ma le laumei o le cotton, ma le lua paʻu i luga o se fasi pepa,
  5. faatali mo le iuga, ona aveese lea o le fasi pepa mai le masini ma lafoai.

E faapefea ona siaki le sao o le masini?

O lenei fesili e fiafia i le tele o le maʻisuka. O nisi oi latou e taumafai e siaki le sao atoatoa oa latou masini e ala i le faʻatusatusaina o fua o fua faʻatasi ma numera o isi glucometers.

O le mea moni, o lenei metotia e sese, e pei o nisi o faʻataʻitaʻiga e iloa ai le taunuuga i le toto atoa, o isi - e ala i le plasma, ma isi - faʻaaogaina faʻamatalaga tuʻufaʻatasi.

Ina ia maua se sao saʻo, ia faia ni fua se tolu i se laina ma faʻatusatusa ia faʻamatalaga. O taunuuga e tatau ona tusa ma le tutusa.

E mafai foi ona e faʻatusatusa ia fuainumera ma le faaiuga na maua mai i le fale suesue suesue. Ina ia faia lenei mea, ave le fua i se glucometer i le taimi lava e uma ai le suʻega i se fomaʻi.

Tau o le iCheck mita ma le mea e faʻatau ai

O le tau o se iCheck mita e ese mai le tasi tagata faʻatau i le isi.

E faʻatatau i le tuʻuina atu o foliga ma le faiga o le tau o le faleoloa, o le tau o le masini e mafai ona aofia ai le 990 i le 1300 rubles.

Ina ia faʻapolopolo i luga o le faʻatau o le gadget, e sili atu ona lelei le faia o se faʻatau i le faleoloa i le initaneti.

Faʻamatalaga e uiga i le iCheck glucometer:

  • Olya, 33 tausaga. Sa ou maua i le maʻisuka ao ou maitaga (i le vaiaso 30). Ae paga lea, ou te le i lalo ifo o le polokalama sili ona lelei. O le mea lea, na ou faatauina mai ai le mita o le Hai Chek i se falemaʻi lata ane. E pei lava o le mea moni e faʻatusatusa ma faigofie ona faʻaaogaina. Ina ua mavae le fanau mai, ua aveeseina le siama. O lenei ua faaaoga e loʻu tinamatua le mita,
  • Oleg, 44 tausaga. Faʻatinoga faigofie, faʻatusatusa vaega ma se fale maʻaleʻale. Ou te fia manao e teu umi ia fasi pepa,
  • Katya, 42 tausaga. Ai Chek o le suauu maualuga atoatoa mo i latou e manaʻomia ni fua saʻo ma latou te le manaʻo e togi i luga le ituaiga.

Vitio faʻatalanoa

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita Ai Chek:

A maeʻa ona toe iloilo le faʻamatalaga o loʻo i luga, e mafai ona e faia se faaiuga atoa e uiga i uiga o le masini ma filifili mo oe lava pe o se mita faapena e saʻo mo oe.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

Ai Chek glucometer (iCheck): iloiloga, faatonuga AiChek

Ina ia puipuia le atinaʻe o le maʻisuka ma le faʻavaeina o faʻafitauli, e tatau ona faia e le maʻisuka se suʻega toto i le tele o taimi i le aso mo le kulukose i totonu. Talu ai o lenei faiga e ao ona faia i le olaga atoa, o tagata e maua i le maʻisuka e fiafia e faʻaaoga se masini faapitoa mo le fuaina o le suka toto i le fale.

O le filifilia o se glucometer i faleoloa faapitoa, o se tulafono, ou te taulai atu i le autu ma le taua - o le fua saʻo, faigofie o le faʻaaogaina, le tau o le masini lava ia, faʻapea foi ma le tau o faʻataʻitaʻiga.

I aso nei, i luga o fata o faleoloa e mafai ona e mauaina se ituaiga o kulupu mai le tele o tufuga lauiloa, o le mafuaʻaga lea e le mafai ai e le toatele o tagata maʻisuka ona faia se filifiliga.

Afai e te suesue i iloiloga na tuʻuina i luga o le Initaneti e tagata faʻapipiʻi ua uma ona faʻatauina le masini talafeagai, o le tele o masini faʻaonapo nei ua lava le sao.

Mo lenei mafuaʻaga, o loʻo faʻataʻitaʻiina foi e isi faʻatau. O le tele faʻatausaga ma le auala faigofie o le masini e mafai ai e oe ona ave le mita faʻatasi ma oe i totonu o lau ato, i luga o le faavae e faia ai le masini.

O mea taua ma mea le lelei e masani ona iloa i le taimi o le faagaoioiga o le masini. Toa lautele pe, i se isi itu, o sikoa vavalalata e mafua ai le le fiafia i nisi o tagata faaaoga.

E ono faigata ona uuina i ou lima, ma e mafai foi e tagata gasegase ona aafia i le le mautonu pe a faʻaaogaina le toto i le fasimea, lea e tatau ona tuʻuina ma le faaeteete i le masini.

O le tau o le mita ma le tofotofoina o vaega faigaluega o loʻo galulue faatasi ma lea mea e tele foʻi sona sao. I le maketi a Rusia, e mafai ona e maua masini masini o tau mai le 1500 i le 2500 rubles.

O le tau o sea pusa e 900 laupepa, o lona uiga o le 2700 rubles e faʻaalu i le masina i le faʻaaogaina o le masini. Afai e le maua ni fasi siaki i le fale talavai, o le tagata maʻi e faʻamalosi e faʻaaoga se isi masini.

Faʻaputuga o le Metele mita

O le tele o le maʻisuka e filifilia Aychek mai le kamupani lauiloa faʻapitoa. O lenei masini e tuʻufaʻatasia ai le faigofie o le faʻaogaina ma le maualuga.

  • E mafai ona faigofie ona taofi le masini i ou lima.
  • Ina ia maua mai iuga o le auʻiliʻiliga, na o le tasi le laʻititi o le toto e manaʻomia.
  • O aʻafiaga o le suʻega toto i luga o le faʻaalia o le meafaigaluega i le iva sekone pe a maeʻa le toto sampling.
  • O le pusa glucometer e aofia ai se peni togi ma se seti o fasi siaki.
  • O le uʻamea o loʻo aofia i totonu o le pusa e sili atu lona mamafa e mafai ai e oe ona fai se pupuʻu i luga o le paʻu e pei o le tiga ma le faigofie pe a mafai ai.
  • O fasi suʻega e faigofie lava ona lapopoa, o lea e faigofie ai ona faʻapipiʻi i totonu o le masini ma aveese i latou pe a uma le suʻega.
  • O le i ai o se faʻapitoa faapitoa mo le sampling toto e mafai ai e oe ona aua le uuina se fasimea i ou lima i le taimi o se suʻega toto.
  • O faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻafuasei ona gauaʻi i le toto manaʻomia.

O faʻasalalauga taʻitasi taʻitasi e faʻapipiʻi ai siaki. E mafai e le mita ona teuina le 180 o suʻega sili ona lata mai i lona lava mafaufauga faatasi ma le taimi ma le aso o le suʻesuʻega.

O le masini e faʻatagaina ai oe e faʻatusatusa le maualuga o le maualuga o le suka toto mo le vaiaso, lua vaiaso, tolu vaiaso poʻo le masina.

E tusa ai ma tagata atamamai, o se masini lelei tele lea, o taunuuga o le auiliiliga e toetoe tutusa lava ma mea na maua mai ona o le suʻesuʻeina suʻesuʻega o le toto mo le suka.

O le tele o tagata e matauina le saogalemu o le mita ma le faigofie o le faagasologa mo le fuaina o le kulukose toto e faaaoga ai le masini.

O le masini e faʻatagaina ai oe e faʻafeiloaʻi uma faʻamatalaga faʻamaumauga i se komepiuta a le tagata lava ia e faʻaaoga ai se uaea faapitoa. O lenei mea e mafai ai ona e ulufale i faailoilo i luga o se laulau, taofi se tusi faʻataʻitaʻi i luga o se komepiuta ma lolomiina pe a manaʻomia e faʻaali ai faʻamatalaga suʻesuʻe i se fomaʻi.

O suʻega suʻega e iai fesoʻotaʻiga faʻapitoa lea e faʻaumatia ai le avanoa o le mea sese. Afai e le saʻo le faʻaaogaina o le siaki siaki i le mita, e le toe faʻaoga le masini. Aʻo faʻaaogaina, o le a faʻaalia le malae pe'āfai e lava le toto e faʻaaogā mo le auʻiliʻiliga e ala ile suiga o lanu.

O vaega o suʻega e mafai ona gafatia moni le toto uma e manaʻomia mo le auʻiliʻili i le tasi le lua.

E tusa ai ma le tele o tagata faʻaaogaina, o se mea taugofie ma sili ona lelei mo fua o aso taitasi o le suka o le toto. O le masini e faʻafaigofie tele ai le ola o le maʻisuka ma mafai ai e oe ona pulea lou lava soifua maloloina i soo se mea ma soo se taimi. E mafai foʻi ona tuʻuina atu ia lava upu taufaasese i se glucometer ma se siakiina telefoni feaveaʻi.

O le mita o loʻo i ai se faʻaaliga tele ma le faʻaalia lea e faʻaalia ai mataitusi manino, e mafai ai e tagata matutua ma tagata gasegase ona faʻafitauli faafitauli e faʻaoga le masini. Ma le isi, o le masini e faigofie ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai le tele o kulupu tetele. O le faʻaaliga e i ai se galuega mo le seti o le uati ma le aso. O iunite faʻaaogaina o le moli / lita ma le mg / dl.

Le mataupu faavae o le glucometer

O le auala eletise mo le fuaina o le toto toto e faavae i luga o le faʻaaogaina o tekonolosi meaola. I le avea ai o se tagata e faʻaleleia le tino, o le enzyme glucose oxidase, e faia ai se suʻega toto mo le mea o iai i le beta-D-glucose.

Glucose oxidase o se ituaiga o faʻamalosi mo le faʻamaʻiina o le kulukose i totonu o le toto.

I lenei tulaga, ua tulai mai se malosi i le taimi nei, lea e tuuina atu ai faamatalaga i le mita, o taunuuga na maua mai o le numera lea e aliali mai i luga o le faʻaaliga o le masini i le faiga o auiliiliga i le moli / lita.

Faʻasaʻoina o Taʻoti Meter

  1. O le vaitaimi o fuaina e iva sekone.
  2. O se suʻesuʻega e manaʻomia ai le 1.2 i le toto.
  3. O le suʻeina ole toto e faia i le va o le 1.7 i le 41.7 mmol / lita.
  4. A faʻaaogaina le mita, e faʻaaogaina le metotia o fuataga eletise.
  5. O le masini masini e aofia ai le 180 fuataga.
  6. O le masini e faʻaogaina i le toto atoa.

  • Ina ia seti le code, e faʻaaogaina se laupepa.
  • O maa na faʻaaogaina o le CR2032 pamu.
  • O le mita e maualuga 58x80x19 mm ma le mamafa 50 g.
  • O le siakiina o le glucometer e mafai ona faʻatau i soʻo se faleoloa faapitoa pe faʻatonuina i le faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi mai se tagata faʻatuatuaina. O le tau o le masini e 1400 rubles.

    E mafai ona faʻatau se seti o suʻega limasefulu mo le faʻaaogaina o le mita mo le 450 ru. Afai tatou te fuaina le tau o masina i vaega o suʻega, e mafai ona tatou faʻapea atu ma le saogalemu, o Aychek, pe a faʻaaogaina, vaeluaina le tau o le mataʻituina o toto toto.

    O le pusa o le kullucometer Aychek e aofia ai:

    • O le masini lava ia e fua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto,
    • Pulu tui,
    • 25 aisa,
    • Faʻaogaina le fasipepa
    • 25 tofotofo vaega o Icheck,
    • Maea le tauaveina o mataupu,
    • Cell
    • Faatonuga mo le faaaogaina i le gagana Rusia.

    I nisi o tulaga, e le aofia ai fasi pepa faataitai, o lea e tatau ai ona faʻatau ese. O le taimi e teu ai pepa o suʻega e 18 masina mai le aso o le gaosiga ma se fagu e leʻi faʻaaogaina.

    Afai ua tatala le fagu, o le ola o le ola e 90 aso mai le aso e tatala ai le afifi.

    I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina glucometers e aunoa ma ni sasa, talu ai o le filifilia o meafaifaʻaili mo le fuaina o suka o loʻo lautele lautele i aso nei.

    E mafai ona teuina ni fasi siaki i le vevela mai le 4 i le 32 tikeri, e le tatau ona sili atu i le 85 pasene le maualuga o le ea. O le faʻasalaga e faʻasaʻo le la e le taliaina.

    Iloiloga a tagata

    Ole tele o iloiloga a tagata ua uma ona faatauina mai le Aichek glucometer ma ua faʻaaogaina mo se vaitaimi umi o loʻo faʻaalia ai le tele o le lelei o le faʻaaogaina o lenei masini.

    E tusa ai ma le maʻisuka, faʻatasi ai ma le sili atu e mafai ona faailoaina:

    1. Glucometer maualuga ma le maumaututu mai le kamupani Diamal,
    2. O le masini e faatauina i se tau taugofie,
    3. O le tau o suʻega suʻesuʻega e taugofie pe a faatusatusa i isi analogues,
    4. I se tulaga lautele, o se filifiliga sili lea ona lelei i tulaga o le tau ma le lelei,
    5. O le masini e iai se pulega faigofie ma le mafai, lea e mafai ai e matua ma tamaiti ona faʻaaoga le mita.

    Faʻapefea ona faʻaoga le mita iCheck?

    O le puleaina o le glycemia e mafai ai e tagata o loʻo mafatia i soo se ituaiga o suka sukaga e faʻaleleia ai o latou tulaga ma puipuia ai le atinaʻeina o faʻalavelave matautia.

    Le faia o le mataʻituina o le kulūkose i le fale, e fautuaina e faʻaogaina masini faʻapitoa - glucometers. E masani lava ona filifilia e le tagata le iCheck i le tele o ituaiga masini.

    Faʻamatalaga o oloa:

    ICluck glucometer (+25 fasi)

    Lena (04/25/2018 19:37:27)

    Maea e le tagata le fuataga ma o le taunuuga e le o le eseesega saʻo ole 4 iunite

    Kira (05/15/2015 15:00:24)

    I le aso, i luma o le falemai, mo le fiafia, na ou filifili ai e fai ni fuataga o le maualuga o le suka. O le taunuuga na o se mea e ofo ai - o le aveeseina mai le 6 i le 13 .... Sa ou fefe!

    Dima (02/20/2014 00:56:11)

    Ou te fiafia lava i le masini! E saʻo ma faigofie ...

    Ivan (07/16/2013 21:02:45)

    o se tasi lea o mea sili ona lelei, na ou faatauina i se faʻasoa, e galue lelei, ou te siakiina i taimi uma.

    Natalia Vitalievna (12/03/2012 19:31:54)

    Faʻamalieina i le tau o fasi siaki. E faigofie ona faʻaaoga se glucometer e tusa lava mo se tamaititi. Sa ou faatauina ni mea se 3 i laau: matou te faaaogaina le tasi i le fale, o le tamaitiiti lona lua e alu i le aoga, o le lona tolu - o se avanoa (pe afai e leiloa pe malepe le tamaititi i le aoga). E manaʻomia le toto laʻitiiti, lea e taua mo tamatamai lima o tamaiti.

    E le mafai ona ou malamalama i se mea se tasi - aisea ua tele naua mea!! E i ai le tasi laketi mo le aso atoa (mo le 12-14 fua). O le faʻamalosi lea e sau ma le mita e vaivai (ua tatou faʻaaogaina mo le 2 tausaga, o le a le pine ona pa'ū).

    Mo i latou e faʻatusatusa le eseese o glucometers - aua nei galo e uiga i le eseesega o le 10% i le va o plasma ma le toto atoa, faʻalogo i lenei mea!

    Ilya (08/17/2012 18:20:49)

    O le faafitauli a Aichak o le galue lea i sina toto itiiti ma maua ai se taunuuga sili ona le manatu i ai. Afai e te toe faia ma se pa atoa, o le taunuuga e mafai ona eseese e 2 pe sili atu!

    Irina (02/15/2012 16:51:14)

    Sa ou faaaogaina Aychek mo le tusa o le tausaga. Ona avea ai lea o ia ma taavale sili ona leaga. Mo se faataitaiga, suka 6, ma faʻaali 25! Na ou sui suia i se mea fou. Na amata ona faʻatusatusa ia Akkuchek ma faʻaalia ai o Aychek e sili atu i le 2 iunite. O faʻataʻitaʻiga e taugofie ae faʻaalia saʻo. Le mautonu.

    hjva (12/26/2011 12:44:00 PM)

    faʻamalositino ma otaota ma vaevaeina i ai e 2 taimi sili atu ona taugata

    Andrew (12/23/2011 5:39:05 PM)

    Faʻasalaga atoa. 3 fua i se laina tuʻuina 12, 6, 9. Faatasi ai ma le pau lava lea. O tala pepelo e valea, e le mafai ona faʻaogaina se pupu. O se vavave faʻasaga o le masini lava ia. Faatusatusa i le Performa - otaota atoa.

    Olga (07/05/2011 23:15:12)

    Ua maʻi loʻu afafine. O le matua o suga laiti e masani lava le le mautonu. Matou te faʻaaoga pe tusa ma le 10 paʻi i le masina. mo matou siaki le olataga ona

    pe a faʻatusatusa i glucomet advertisements, lea tatou te tauva ma le faʻamalosi i falemai, e pei o se meaalofa, (ae tatau i matua ona suotosina ma suō ...

    ) Ou te leʻi vaʻai i le tuaoi, sei vagana ai le tau! E tusa ma le 100% le faʻasologa faʻatusatusa na faʻatusatusaina ma taunuʻuga mai le fale suʻesuʻe. Ma e le o se tasi mea faigaluega o le a faʻaalia le saʻo aʻiaʻi! Ou te fautuaina tagata uma e leai ni a latou tupe faʻaopoopo!

    Ay siaki toto - kulukose mita mo le saʻo ma saʻo saʻo fua o suka

    O a ni mea lelei o le Ai Glucometer na avea ai ma se tasi o mea sili ona lauiloa e fua ai le suka i le fale. O le a le mea o loʻo aofia ai i masini o le masini, i luga o le a le mataupu faavae o le suʻega o le suka na faia e lenei masini faʻavae. Le tau o le masini ma le tau o fasi siaki.

    I le maʻisuka, o le fuaina o le suka e avea o se mea e tatau ai, lea e manaʻomia ona faia i nisi taimi i le aso. I lenei auala, e mafai e se tagata ona pulea le maualuga o le kulukose pe a uma le faʻamalositino, faʻalavelave poʻo le taimi malulu.

    Afai o se tagata e maua i le maʻisuka o loʻo le iloa lelei o latou lagona, o fua o le suka o le a taʻuina atu ia te oe po o fea meaai e faateleina ai le kulukose ma le tele o meaai e mafai ona e 'ai i le taimi o le malologa.

    O nei suʻega e le mafai ona faia i le fale e aunoa ma se glucometer.

    Filifilia o lenei masini, e tatau ona e taulai atu i:

    • saʻo le masini
    • lona tau
    • le tau o le suʻega faʻasoasoa i ai,
    • le faʻaogaina o le masini faʻaaogaina.

    O le tele o masini e faatauina atu i faleoloa tomai e saʻo ma faatuatuaina. Faatasi ai ma na mea, e mafai ona e vaʻai i masini eseese tau, faia i atunuu eseese, o lea e faigata ai ona fai se filifiliga.

    O tagata na faʻataʻitaʻi nisi masini ua faaopoopo i le lisi o manaʻoga mo glucometers. O se masini lelei e tatau ona i ai se lalelei lelei ma le mamafa o le mamafa, aua e tatau ona ave faʻatasi ma oe.

    O suʻega mo le masini e tatau ona faʻamafanafana: e le faigofie ma e le lautele. Siaki pe mafai ona toe faʻatumu i totonu o le masini.

    E taua foi le mafai ona faatauina fasi pepa i soo se fale talavai, ina ia aua le faaaluina le tele o le taimi e saili ai.

    Afai tatou te iloiloina manatu faaalia o tagata faatau o loʻo faʻaaogaina masini mo le fuaina o suālaʻau mo se taimi umi, ona avea lea o se tasi o avanoa muamua i le faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina e le siakiina o le sugar-sugar, lea e gaosia e le DIAMEDICAL.

    Lelei mea lelei

    1. O se masini faigofie lea e fai, lea e faigofie ona faʻaoga mo tagata o soo se vaitausaga. O le mita o le kulukose o le toto e pulea e fusi tetele e lua.
    2. O foliga tutusa, laitiiti ma le mamafa e mafai ai ona e ave faatasi ma oe i aso uma.
    3. O le maʻaleʻaleʻa o le glucometer e faia ai sina pa'ū itiiti o le toto.

  • O le taunuuga e faʻaalia i luga o le matafaga pe a maeʻa le 9 sekone. O le vai papatisoga i luga o le lau e tele, o lea o le a mafai ai ona iloa uma tusiga e oo lava i tagata e le lelei le vaai.
  • O le masini e sau ma se seti o fasi pepa suʻe 25 suʻega, faʻapea foʻi ma se peni togi.

    O fasi siaki e faigofie ona faʻaofi ma aveese, o loʻo i ai se laʻau talafeagai. E le mafai ona e fefe e faʻaleaga le afaina o le suega e ala i le paʻi i ai. E mafai ona faʻalagolagoina e se faʻapitoa faʻapitoa, o lea e mafai ona e paʻi i ai i lona umi atoa. O le mataʻu o le toto e tuʻuina atu i totonu o le fasi pepa i le na o le lua.

    O le maʻaleʻaleʻa o le glucometer e faʻasaoina iuga o 180 suʻesuʻega. O faʻamatalaga e faʻaalia i luga o le mata ma le aso ma le taimi o le auiliiliga. O le masini e fuafua le fua o le maualuga o le kulukose mo nisi taimi ole taimi: 7, 14, 21 ma le 30 aso.

    Faʻaaogāina o se uaea faapitoa, e mafai ona e faʻafesuiaʻi faʻamatalaga mai le masini i le komepiuta. O se tagata e maua i le maʻisuka e mafai ona faʻatumu se tusi o le sugar self-control diary ma faʻaali atu le suʻega i la latou tausi maʻi.

  • O le maʻaleʻaleʻa o le maʻaleʻale o le a faʻamaonia ai e le o saʻo lelei le fasi pepa pe leai foi le toto e suʻeina: o le mata o le mata o le a suia ai le lanu.
  • O le aso ma le taimi o loʻo faʻaalia i luga o le faʻaaliga, i se faʻaopoopoga, e mafai ona e filifilia vaega o le kulūkose fua: mg / dl. poʻo le moli / lita.
  • E faʻafefea ona galue le glucometer

    O le auala eletise mo le fuafuaina o le aofaʻi o le kulukose i totonu o le toto e faʻavae i luga o tekinolosi meaola. I le taimi o le tali i le vaega o le suʻega, o le glucose oxidase enzyme e avea o se leo.

    E tali atu i le beta-D-glucose i se mataua o le toto. O lenei enzyme e amata ai le tali o le oxidosis, lea e tupu i le faʻamalolo o le taimi nei.

    O lona malosi o loo faamaumauina e le Aylek glucometer, ona ia faagasolo lea o faamatalaga ma faʻaali atu o se faailo o le maualuga o le suka.

    Glucometer Aychek (iCheck)

    O le glucometer iCheck o loʻo gaosia e le Diamedical (Great Britain) ma o se tasi o mea sili ona taugofie i lana vasega. I se tau maualalo, o loʻo faʻaalia e le maualuga maualuga o fuataga ma o loʻo i ai le 'au atoa o isi mea lelei, ma o loʻo fiafia ai i latou i le faʻaaogaina lelei o tagata faʻatau.

    O se tasi o tulaga taua o lenei mita o le taugata tulaga ese lea o lona faaaogaina. O faʻataʻitaʻiga mo le masini e matua le taugata, ma latou te o mai foi ma ni kopi saoloto, o loʻo i totonu o pusa uma. E le gata i lea, o le kamupanī e ofoina atu se faʻamaoniga e le faʻamapulaʻa mo le iCheck, lea, e le masalomia, e mafai ona faʻaalia lona uiga lelei.

    ICheck (iCheck) o loʻo i ai galuega uma e manaʻomia ma faigofie ona faʻaaogaina. O le masini ei ai lona faʻatusatusaga, i le taimi o le fuataga o loʻo i ai i le lima. O fua o le suʻega o loʻo faʻaalia i numera manino i luga o le laupepa lapoa. O le puleaina o le mita ei ai le lua paʻu tetele.

    AiChek (iCheck) faʻafuasei ona liliu pe a ia iloa se 'afifi faʻapipiʻi, ma o loʻo i ai foi le galuega o le tapeina vave pe a maeʻa le tolu minute o le le gaoioi. O le pusa mo fasi pepa o loʻo i lalo o le masini, o le code mo latou o loʻo faʻapipiʻi e faʻaaoga ai se taʻaloga faapitoa faapitoa.

    O fua o fua e iloa ai i le 9 sekone, 1.2 μl o le toto e manaʻomia mo le suʻega. ICheck faʻaaogaina se metotia eletise mo le fuaina o le kulukose ma le faʻamautuina o le toto. O le mita e mafai ona fua i le tulaga o le 1.7-41.7 Mmol / L.

    O le glucometer iCheck o loʻo i ai se mea e faʻaaogaina e mafai ona teu ai mea mulimuli 180 ma le taimi ma le aso o le suʻega. O le fuainumera faʻatulagaga e mafai ai e oe ona faamasani ma le fuataga mo le vaiaso, mo le lua vaiaso, mo le 21 ma le 28 aso.

    O meafaigaluega faʻapitoa e aofia ai:

    • Faʻamatalaga le glucometer,
    • vaega o suega - 25 fasi vaega,
    • faʻamaumauga
    • auto piercer,
    • lancets mo le taʻavale-25 fasi vaega,
    • CR 2032 pamu
    • aveina le case
    • faatonuga mo le faaaogaina i le gagana Rusia.

    Aʻo leʻi faʻaaoga le masini, faitau ia faatonuga. I le taimi lava e tasi, 'aua nei galo o le iCheck glucometer ua mamanuina e pulea ai le maualuga o le toto ma e lelei tele mo le faʻaaogaina tutoʻatasi, ae peitai, o togafitiga e manaʻomia e faasaʻo ai le kulūkose e tatau ona faʻatonuina e lau fomaʻi.

    Faʻamatalaga:

    • Toa: 58 x 80 x 19 mm
    • Pauna: 50g
    • Fua o le toto Volume: 1.2 μl
    • Fua faʻatatau: 9 sekone
    • Malosiaga o le mafaufau: 180 iuga o le maualuga o le kulukose o le toto, e aofia ai le aso ma le taimi o le auiliiliga, fua faatatau mo le 7, 14, 21 ma le 28 aso
    • Batiri: CR2032 3V - 1 vaega
    • Momo Vaega: Mmol / L
    • Fuaina o Fuataga: 1.7-41.7 Mmol / L
    • Faiga Faʻapitoa: Faʻatekonolosi
    • Faʻatulagaina o le code code code: Faʻaaogaina le taʻaloga code
    • Fesoʻotaʻiga PC: Ioe (Faʻatasi ma le RS232 telefoni ma le lalaga)
    • Auto / Off / Off: Faʻatonu (A maeʻa le tolu minute o le le toaga)
    • Tusi faʻamaonia: Tupe leai
    • Faʻamau: Diamita

    Faʻaopoopo le iloiloga fou

    E leai ni toe iloiloga mo lenei oloa, o lau iloiloga atonu o le muamua!

    Accu-Chek glucometers: tulaga lelei ma mea e le lelei, o se faatusatusaga o le laulau, pe faʻapefea ona faʻaaogaina

    Roche Diagnostic (Hoffmann-La) o se tagata lauiloa vailaau mo togafitiga faʻamalositino, aemaise lava glucometers.

    O lenei gaosiga na maua ai le lauiloa faapitoa e le gata i Siamani ae faapena foi i isi atunuu o le lalolagi ona o le gaosia o le maualuga o le tino.

    O fale gaosiga o Glucometer o loʻo iai i Peretania ma Aialani, ae o le lelei mulimuli o le faʻatonutonuina o loʻo faʻatino e le atunuu na afua mai i le fesoasoani a tekonolosi faʻaonapo nei ma se vaega o tagata tomai faapitoa.

    O faʻataʻitaʻiga a Accu-Chek e gaosia i se fale gaosi Siamani, o loʻo faʻapipiʻiina ai ma faʻatau atu ai meafaigaluega faʻataʻitaʻi.

    Acu-Chek mea e mataituina e le tagata lava ia e mama ma mama ma ei ai se mamanu faʻaonapo nei.

    O lenei ituaiga glucometers e lauiloa mo lona saʻo ma le faʻamaoni. O tufuga mo le mataʻituina o le kulūkose o le toto ua faʻapipiʻiina ma se galuega e faʻamanatu ma faailoga taunuʻuga o suʻega.

    O le Accu-Chek line e aofia ai le tele o ata o glucometers, lea e faʻatusatusa, faʻatinoina, tau ma mafaufauga mafaufau.

    O i latou taʻitasi e faigofie ma faigofie ona faʻaoga ma faʻamaonia sina mea sese.

    Faʻatumu i masini faʻapitoa, masini sampling samples ma fasi pepa faʻataʻitaʻi e fetaui ma se faʻataʻitaʻiga faapitoa o le masini.

    O le glucometer o se masini faaeletonika lea e faʻaaoga e suia ai le aofaʻi o le kulukose i totonu o le toto. O ia togafitiga o se mea taua tele mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, aua latou te faatagaina i latou i le aso e faia le siakiina o le kulukose i le fale.

    O le kamupani Roche Diagnostic ua ofoina atu i tagata o loo faaaogaina le 6 ituaiga o glucometers:

    • Accu-Chek Mobile,
    • Accu-Chek Active,
    • Accu-Chek Performa Nano,
    • Accu-Chek Performa,
    • Accu-Chek Go,
    • Accu-Chek Aviva.

    Toe i totonu o mea

    Accu-Chek glucometers o loʻo maua i le tuʻufaʻatasia, lea e mafai ai e tagata faʻatau ona filifili le faʻataʻitaʻiga aupito sili ona talafeagai ma faʻatulagaga talafeagai. I aso nei, o le sili ona lauiloa o le Accu-Chek Performa Nano ma Active, ona o lo latou laʻitiiti ma le i ai o ni mafaufauga atoatoa e teu ai iuga o fua lata mai.

    • O ituaiga uma o meafaigaluega e iloa ai mea e fai i mea tau mea lelei.
    • O le mataupu e faʻatusatusa, e faʻamalosia e se pati, lea e matua faigofie lava ona suia pe a manaʻomia.
    • O mita uma lava e faʻapipiʻiina i faʻaaliga LCD e faʻaalia ai faʻamatalaga.

    E mafai e tagata uma ona faʻaaoga masini faʻamalositino, talu ai o loʻo iai a latou faʻatulagaga faigofie ma faʻatautaia. O masini uma lava ua faʻapipiʻiina i luga o faʻamaufaʻailogaina faʻafetai, faafetai i le mea e mafai ona latou feaveaia e aunoa ma le faaleagaina.

    Toe i totonu o mea

    Laulau: Faʻatusatusa uiga o faʻataʻitaʻiga o Acclu-Chek glucometers

    Meter modelEseesegaO faʻamanuiagaFaʻafitauliTau
    Accu-Chek MobileO le leai o ni faʻataʻitaʻiga, o le i ai o cartridges.O le filifiliga sili mo tagata e fiafia i femalagaaiga.

    Le tau maualuga o kaseti fua ma meafaigaluega.3 280 itu. Accu-Chek ActiveLapoʻa tele e faʻaalia ai numera tele. Puʻeina le masini komepiuta galuega.Long life battery (e oʻo i le 1000 fuataga).—1 300 p.

    Accu-Chek Performa NanoFaʻamasinoga o le faʻamaʻaveina vave, fuafuaina o le olaga ola o fasi siaki.O se faʻamanatuga ma le gafatia e faʻaliliu atu faʻamatalaga i se komepiuta.O le sese o le fuataga e 20%.1,500 p.

    Accu-Chek PerformaLCD fetuunai eseese mo le mafiafia, tele numera. Faʻaliliuina atu faʻamatalaga i se komepiuta e faʻaaoga ai le pusa infrared.O le faʻatinoina o le faʻatulagaina o tau mo se vaitaimi patino. Tele le manatua (e oʻo atu i le 100 fua).Tau maualuga1 800 p.

    Accu-Chek GoFaʻaopoopoga faʻaopoopoga: uati faʻalogo.Faʻamatalaga faʻamatalaga e ala i faʻamatalaga leo.Laititi laʻititi o le manatua (e oo atu i le 300 fua). Tau maualuga.1,500 p. Accu-Chek AvivaManua o le pupuʻu ma le faʻafeʻaiga loloto o le puncture.

    Mafaufau loloto faʻalotoifale: e oʻo atu i le 500 fua. Faʻamataʻu faʻafeiloaʻi le kiliva.Laʻu auaunaga maualalo.Mai le 780 i le 1000 p.

    E faʻapefea ona fesoasoani le jelly i le maʻisuka? Faʻafefea ona faʻaaogaina ina ia manuia?

    Mo tagata e mafatia i le maʻisuka ituaiga 2, e taua le filifilia o se glucometer, lea ei ai le malosi e fua ai naʻo le kulukose o le toto, ae o faʻataʻitaʻiga pei o le cholesterol ma triglycerides. E fesoasoani lenei mea e puipuia ai le atiaʻe o le atherosclerosis e ala i le faia o taimi talafeagai.

    Mo le maʻisuka ituaiga 1, e taua tele pe a filifilia se glucometer e tuʻuina atu le fiafia i masini ma ni suʻega suʻega. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e vave ona e fuaina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i le tele o taimi i le aso pe a manaʻomia. Afai e manaʻomia le fuaina o fua, e fautuaina le tuʻuina atu o mea e sili ona lelei i na masini lea e maualalo ai le tau o le suʻega, lea o le a faʻasaoina.

    Faʻatau ma faʻasoa

    I le avea ai ma ni uiga lelei pe a faʻaaoga lenei glucometer, e mafai ona e faailogaina:

    • Tau maualalo o mea taumafa mo suʻega,
    • E leai se mea e manaʻomia
    • Faiga faʻamafanafana
    • Le manino o le ata o taunuuga i le mataʻituina o le masini,
    • Faiva o le puleaina
    • O sina toto itiiti e manaʻomia mo le auiliiliga,
    • Autostart i le maea ai ona faʻapipiʻi le kilia,
    • Faʻasalaga le tagata lava ia
    • Tele le manatua
    • Le mafai gafatia ona faʻafesoʻotaʻi faʻamaumauga i se PC poʻo le komepiuta e suʻe le tulaga o le maʻi.

    I le avea o se mea e le lelei, o le umi o le gaioiga o le iuga i le lau (pe a ma le 9 sekone) e mafai ona iloga. I faʻataʻitaʻiga faʻaonaponei, e amata mai i le 4-7 sekone.

    Faʻafefea ona faʻaaoga?

    Ina ia maua le mea saʻo, e tatau ona e mulimulitai i faatonuga.

    Muamua, e tatau ona sauniuni mo le suʻega (fufulu ou lima ma solo solo, fai se masini malamalama o le aluga tamatamai lima).

    O le isi mea, faʻapipiʻi le ipu eletise i totonu o le masini (i le tulaga o se afifi fou o pepa o suʻega), a leai, faʻapipiʻi se suʻega fou.

    E pei o tulafono mo le totoina o toto e mafai ona faailoaina:

    • Faʻasagaina o se tamailima ma se ie oona
    • Faʻasaʻo le luga o le laupepa ma faʻafetaʻi le pa puipui.
    • A maeʻa ona maua le toto saʻo (ole solo muamua e tatau ona fufulu i se solo solo), tuu lou tamatamailima i luga o le suʻega suʻega mo le faʻamamaina atoatoa,
    • Faatali mo le taunuuga o le 9 sekone,
    • Iloiloina le taunuuga.

    I le tulaga o le masalosalo e uiga i le taunuuga ua maua, tolu fuataga e tatau ona faia i se laina mo le mataituina ma le auiliiliga. E le tatau ona ese (o se isi mea e taʻu mai ai o le mita e faʻapitoa ona leaga). E tatau ona maitauina, pe a siaki le sao atoatoa o le masini, e tatau foi ona e mulimuli i faatonuga mo le auiliiliga.

    Afai e le lava le talitonuina o faʻamatalaga na maua, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le falemaʻi e faia se auʻiliʻiliga ma fuafua le maualuga o le kulukose i le toto vevela. Ma le isi, faia se suʻega e faʻaaoga ai se glucometer ma faʻatusatusa taunuuga.

    Vitio aoga

    Vitio faʻamatalaga mo i latou o loʻo amata ona faʻaaoga lenei faʻataʻitaʻiga:

    Tagata e maua i le maʻisuka latou matauina o le faʻaaogaina o lenei masini e mafai ai ona e faʻamaoni ma taumafai e le fua le maualuga o le kulukose toto. O maʻi suka "ma le poto masani" matau le faigofie ma le faigofie o le faʻaogaina, saʻo iʻuga. O fafine ua maua i le GDM i le taimi o le maʻitaga faʻaaogaina le masini, lea latou te mauaina e aunoa ma se totogi i matagaluega o le gynnecology e siaki ai le maualuga o le suka. E faailoa mai ai le i ai o le lagolago mai le setete o fafine i le fananau mai.

    E le gata i lea, ua iloa e tagatanuʻu e faʻapea, pe a tupu se masini, e faigofie lava ona suia i se mea faapena.

    1. O le faʻaaogaina o le masini e mafai ai e oe vave ma saʻo le fuafuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.
    2. I le avea ai o se vaega o le suʻega, e tatau ona e mulimuli ma le faʻaeteete i tulafono mo le mauaina o le toto.
    3. I le mea e tupu ai le masini, faʻafesoʻotaʻi le tagata faʻatau po o le fale talavai lea na faʻaaogaina ai le ulugalii o le glucometer (ia suia pe toe faʻafoʻi le aofaiga o tupe).
    4. E tatau ona siaki aso e muta ai le suʻega o suʻega e maua mai ai le auiliiliga saʻo.

    Ai Chek telefoni feaveaʻi o se meafaigaluega faʻapitoa mo i latou e mataʻituina lo latou ola maloloina. O le faʻamoemoega mautinoa, faigofie o le faʻaoga, faʻamaonia i luga o le masini o vaega autu ia o le maualuga o le kulukose toto.

    Tuua Lau Faamatalaga