Manala mo penisini insulin

O le faʻafanua o loʻo faʻaalia ai tuatusi ma numera telefoni o falemaʻi i St. Petersburg lea e mafai ai ona faʻatau se tola mo se peni. O tau masani o falemaʻi atonu e eseese. Faamolemole taʻu saʻo le tau ma le avanoa e ala ile telefoni.

  • LLC "Spravmedika"
  • 423824, le aai o Naberezhnye Chelny, st. Fale masini, 91 (IT-paka), ofisa B305
  • Faiga Faʻavae Faʻamaumauga o le Tagata Lava Ia

O faʻamatalaga uma i luga o le upega tafaʻilagi o faʻamatalaga.

A o leʻi faʻaaoga vailaʻau, faʻafesoʻotai lau fomaʻi.

Inisalinilala

O le filifiliga o mea faʻapitoa e tatau ona taʻitaʻia e faʻamatalaga patino o tagata gasegase:

  • tausaga
  • mamafa o le tino
  • tulaga faʻapitoa o le tino, ma isi.

O le tele o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka latou te fiafia e faʻaogaina ni nila e faʻaogaina mo penisini insulin. O lenei faʻaaoga e tupu ona o le mea moni o le nila mo le pine tuila, lea e faʻaaoga soo, e avea ma mafuaaga o microtrauma ma faʻamaufaʻailoga.

O suiga faifai pea o togafitiga e fesoasoani i le pulega le lelei o le fualaau faasaina, lea e le taua tele i le maʻisuka.

O nila faʻapipiʻi mo peni tui e mafai ona faʻatau eseese. I se tulaga sili atu, o lea faʻasologa e fesoʻotaʻi atu i le injector e ala i se mailei poʻo se solo.

O le au atinaʻe o masini ua fuafuaina mo le faʻaaogaina e tagata gasegase maua i le maʻisuka e maua mai ai faʻamalosi e sili atu ona lelei le inisiua e aunoa ma le faamanualia o maso. O le tele o ia ituaiga masini e mafai ona eseese, e amata mai le 0.5 i le 1.27 cm. E leai se sili atu i le 0.23 mm. O le maualuga o se nila faʻasa mo le maʻisuka e 0.33 mm. O se fagu mata ma le puupuu o se faʻamaoniga o le leai o se aoga o le inisalini.

A oʻo mai i tui inisalini mo tamaiti, e sili atu le filifilia o ni insulin insulin laʻititi mo peni tui, o lona umi e le sili atu nai lo le 0.6 mm.

O le a lava lea mo tagata matutua e faʻatau ai le 1 cm le umi. O tagata e iai faafitauli e sili atu le mamafa e tatau ona faʻaaogaina nila masani mo se peni. I aso nei, e leai se faʻafitauli i le sailia o se fagu sui, aua o loʻo faʻatau atu i soʻo se fale talavai ma falemaʻi luga ole Initaneti.

E le tatau ona galo ia i tatou, pe a suʻe ni vaega e tuʻuina atu mo tui inisalini, e tatau ona e faʻamalamalamaina lo latou vaʻavaʻaʻi ma isi ituaiga o masini. E masani ona tusia e le au gaosiga lenei atigipusa.

Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

E taua foi le gauai atu i le mamanu - o le tele o le faʻaogaina o nilala na faʻaaogaina, o le laʻititi laʻitiiti.

A filifilia se taifau, e tatau ona e gauai atu i nai mea laiti, aua o le faʻaofiina o le inisalini e tatau ona faia i totonu ole vaega ole gaʻo ole gaʻo mo lona faʻaaogaina. O fualaau o loʻo ulu i totonu o le muscle e mafai ona mafua ai le hypoglycemia. O le mea lea, o le mea muamua e faʻaalia e tatau ona avea ma umi o le nila.

O lenei gaosiga ua avea o se tala faʻasolopito i le va o tagata gaosiga o masini ma masini. O oloa a lenei kamupanī e le gata na faʻataʻitaʻiina i le tele o tausaga, o tagata e faʻaaogaina na oi latou lava e tautala lelei e uiga iai. Aemaise lava le tele o meafaigaluega mo tagata mamaʻi o loʻo nonofo i le maʻisuka.

Micro Fine ei ai nilala insulin i totonu o lona fausaga, o lona telē e sili ona lelei ma faigofie ona fesoʻotaʻi atu i soʻo se masini e oʻo lava i isi maketi. Faatasi ai ma gasegase faʻaonaponei, o le Micro Database Plus database ua manatu e lauiloa, o lona tau e le silia le 1000 r. O le mafiafia o sea tipitipi e 0.3 mm, ma le umi o le 8 mm.

O le mea sili aoga, e tusa ai ma tagata faaaoga, o le lalagaina lea o filo, lea e faigofie ona faʻaofiina i luga o ni penisini insulin.

O le isi faʻataʻitaʻiga aoga o le tagata lava ia e atiaeina o le Micro Fine Plus 32G Numera 100 database. E masani ona faʻaaogaina se pusi faʻapitoa e taitaia le fualaau faasaina i tagata gasegase o le tamaitiiti ma tagata e maaleale le paʻu. I se tau o le seti e le ese mai lona muamua. Fua 4 mm, vaimatua 0.23 mm. O le au faaopoopo e aofia ai le mea moni e faapea, o nila i penisini o inisalini e faʻamalosi le laser ma se tele o latou i totonu o le pusa (100 pi).

Lantus Solostar

E tele kamupani o loʻo taumafai e faafaigofie le olaga mo tagata e maua i le maʻisuka, o Lantus Solostar, o se tasi oi latou o le atinaʻeina o se penisini tasi. O la latou galuega ei ai le paʻu lanu viole, o le pito i lalo e lanu. A maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le faʻaaogaina o nila mo peni tui o lenei kamupani e tatau ona aveese ma tapunia ma se pulou.

A o le i tui, e tatau ona e tuʻuina se sela fou fou. O le faʻamalosi e fetaui lelei mo meafaigaluega a Solostar - o nila mo se peni, o lona telē e 0.6 cm le uumi ma 0.25 mm le lautele. O le tau atonu e eseese i totonu o le 600 p. Ituaiga o le faʻaoga - tolu-itu itu.

E taua le manatuaina o le Lantus Solostar o se fualaau faʻateleina o tagata matutua lea e naʻo le togafitiga o tagata gasegase e maua i le falemaʻi. O le fofo o le a solia i tamaiti laiti, lea e mafua ai le faʻaogaina o le tele o faʻamalosi mo le injections. E mafai foi ona faʻaaogaina se nila maʻaleʻale mo injections e faʻaaoga ai lenei vailaʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia faʻamalosia le 0.8 cm ma le faʻasologa o le 0.3 mm. O nei tuila tuila ua faʻapipiʻiina i filosolo ma ua mamanuina e faʻaitiitia ai ni manua aʻo faagasolo le inisalini tui.

O le au atinaʻe o nila faʻapipiʻi faʻapitoa e faʻaleleia a latou oloa ma le tele o isi masini mo inisiua. Ua tuʻufaʻatasia e le kamupani vaega o faiga fou faatekinolosi. Ole fesoasoani tele ole fesoasoani e puipuia ai manuʻa i le taimi ole injections, ma fesoasoani faʻapitoa e aloese mai foliga o le fula ma le tuʻimomomoina.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

Mo le tele o vaega, o masini e sili atu i le 31G faataitai, lea e tau e tusa ma le 700 r. E tasi le pusa e aofia ai le 100 pcs, 0.6 cm le umi. Faamoemoega - nila e faʻaaogaina mo penisini inisalini. Faʻapitoa e aofia ai faʻamalosi faʻaeletoroni ma le ufiufiina o lole. I le feteʻenaʻiga, o le tagata gaosi oloa na ia faʻaalia le maualuga o tau o mea ma le mea moni ua maeʻa.

E le gata i le faʻasologa o le gaosiga a le kamupanī. Faatasi ai ma a latou mamanu, o loʻo i ai ni nila mo tagata mamaʻi e mamafa tele.

Afai o le mamafa o le tagata maʻi e maua i le maʻisuka e sili atu nai lo masani, faʻaaoga le 30G Numera 100, o lona tau e oʻo atu i le 1000 r.

O le uumi o le nila e 0.8 cm, ae o le lapisi e laʻititi - 0.03 mm. Faatasi ai ma le fesoasoani a ia ituaiga masini, o le inisalini e aofia ai le saoasaoa. Ae e tasi le "ae" - e mafai ona e faʻaaogaina i na o le tagata matua, ola i se maʻi gasegase.

O oloa a lenei atinaʻe e maamaʻa, lea e fesoasoani e faʻaitiitia ai le tiga. O le uiga autu lenei e aafia ai le filifilia o masini mo inisua o inisalini.

O tekinolosi faʻaonaponei ua faʻaaogaina le puipui o le nila e pei ona faigofie, aʻo faʻamalosia le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina tutusa.

O lenei faʻamatalaga e faʻaaoga i mea faigaluega faʻamaonia. O le faʻaaogaina o Twist - luga o fesoʻotaʻiga faʻatekinolosi e faafaigofie ai ona faigofie.

O se faʻamatalaga faapitoa o le afifiina faʻamalositino mo taifau taʻitasi. O le faʻapipiʻi faapitoa ma le maualuga o le faʻamalosiina o le fautuaga e le mafai ai ona afaina ai le muscle ma e fesoasoani i le inosia o le inisalini. O le umi o le nila e 0.6 cm. O le taamilosaga e 0.25 mm. O le pito sili ona taua o vaega lautele ma e talafeagai mo peni tui o ata o soo se tagata gaosiga.

Tala o le Maʻisuka

Sa ou i ai i le inisalini faalagolago mo le tusa ma le 5 tausaga. O loʻo ou sailia e le aunoa ni masini e faafaigofie ai le olaga mo tagata maʻi o le inisalini. Talu ai nei lava, na amata ai ona ia faʻaaogaina masini tui masini mai Novopen. O le faʻaaogaina lelei mo au o se mea faʻaaogaina ole nila mai le gaosiga o Micro Fine Plus. E tatau ona ou faatusatusa i le tele o gaosi oloa, ae o le filifiliga na manino. O nila o lenei kamupani, e le pei o le tele o fuainumera, e manifinifi, e matuia, lea e faʻafaigofie ai le faagasologa o le puleaina o le inisalini. O le tuiina o le fualaau mo aʻu ua lata nei ona le vaaia, ma o le taimi nei e leai ni faiga faʻapitoa ma tuʻimomomoina i nofoaga pupuʻu. O le isi mea faaopoopo ou te mafaufau i le faaumiumi o le faʻaaogaina o le mea na faʻatauina.

Vasilisa, 37 tausaga

Ou te mafatia mai le maʻi mai le sefuluvalu tausaga. I le taimi lea, e tatau ona ou faamasani i le tele o masini e fesoasoani i le faafoeina o fualaau faasaina. I le taimi muamua, na tuʻuina atu e le falemaʻi faʻapitoa falemaʻi i gasegase saoloto, ae na iu lava ina saunia mo i latou lava. Sa ou le taumafai e tasi le seti, e le gata mai taugofie, ae mai i taugata foi. O manaoga masani mai le kamupanī NovoFayn na avea ma faʻaolataga. O nei fautuaga e fetaui lelei ma peni tui, e aofia ai mea tuai. Pau lava le leaga o le tau maualuga o seti.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

Vaega o penisini pene

Olela mo peni tui o mea e faʻaaogaina. A maeʻa le tui, e aveʻesea mai le injector ma lafoaʻi ma otaota fale. I le faʻaaoga faifai pea, o le aʻafiaga o le oʻo atu i le manua o le faʻamaʻi e faʻapupula. O le tosoina o le tino ua afaina, lea e mafua ai le tiga.

A faʻatau, e taua le mafaufau:

  • o le maʻi maʻi,
  • fautuaga mai le gaosiga o inisalini, le fomaʻi,
  • tekinolosi gaosiga.

Faʻasologa autu: umi ma le mafiafia. O le manifinifi o le nila, o le itiiti ifo lea o le tiga i le taimi o le tui. O faʻataʻitaʻiga pito i lalo e na o le 230 micrometers (0.23 mm, caliber 32G). Ae e le talafeagai mo ituaiga uma o inisalini, ona o le lumenia totonu e matua manifinifi mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O le tele o tagata gaosi oloa na foia lenei faafitauli i le faʻaaogaina o tekinolosi laititi: o le pito i fafo o loʻo faʻaitiitia ao tausisia le faʻasalalauga o le auala i totonu.

O le umi e fuafua i le mafiafia o le meaola gaʻo. 4-5 mm nila e fetaui lelei mo tamaiti laiti, e 6 i le 8 mm nila mo le tupulaga talavou. Tagata matutua - mai le 8 i le 10 mm. Mo le mamafa, e fautuaina e faʻaogaina nila e silia ma le 10 mm.

Pe a faʻatau mai nilala insulin, e manaʻomia lou siakiina o la latou fetaui ma le syringe peni e te faʻaaogaina. O lenei faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i luga o le afifi.

O ituaiga e sili ona lauiloa ma faatuatuaina o nilala

Microfine
Faʻatinoina e se tasi o faʻateleina mea e gaosia i le maʻisuka. Ua faailoa mai e le kamupani le tekonolosi fou, faʻaaogaina mea e sili ona maualuga. Na maua e MicroFine oloa faʻatautaia, faʻatasi ma le tele o peni tui.

NovoFayn
O le faailoga e patino i le tasi o tagata aupito sili ona tele na faia mea inisalini ma penisini - o le kamupani Denmark Novo Nordisk. O le faʻateleina o le manogi, o le ufiufi silicone ua faʻatagaina ai le faʻaitiitia o le tiga i se mea maualalo, faʻagalo e uiga i le fula ma le tuʻimomomoina. I le laina, o loʻo i ai suiga mo tagata o loʻo atoatoa, ae o loʻo i ai, e leʻo, e leai ni meaʻai a tamaiti.

Faʻamama
O le faʻamalosiina o nila e faia i Italia ma o loʻo avanoa i ni uumi ma tafaʻi mamao ma filo faʻasaʻo lautele, e faʻataga ai oe e filifili le nila sao e tusa ai ma fautuaga a lau fomaʻi. E talafeagai mo ituaiga uma o penisini inisalini.

O le filifilia o le nila saʻo o le a mafai ai e oe ona faʻaitiitia le faʻalavelave ma le tiga o le tui.

Tuua Lau Faamatalaga