Siofor: faʻailogaina ma aʻafiaga itu

O fualaau fautuaina mo le togafitia o le maʻisuka e lauiloa foi i latou oe mananao e aveesea le mamafa: O Siofor o loo iloa faapitoa i lenei vaega - o faatonuga e faaaoga mo le leiloa o le mamafa e le aofia ai lona faaaogaina, ae e oo lava i fomaʻi e tuuina atu i se taimi le tuuina atu o sea fautuaga. E mafai e lenei fualaau ma analogues ona afaina ai gaʻo ma pe faapefea ona filifili le fua saʻo, lea o le a le leaga ai le tino?

Siofor papa

Faatasi ai ma fualaau faasaina ua amataina i totonu o le soifua maloloina o tagata o loo mafatia i le maʻisuka ituaiga 2, o le sili ona malosi ona faatonuina o Siofor. E faʻaaogaina uma mo le togafitiga o se maʻi faʻamaʻi ma mo le puipuiga, aua e suia le tikeri o le tetee atu i le inisalini, o le mafuaaga autu o le oso i le suka ma, sili atu, o le mamafa o le mamafa. O lenei mea moni ua avea ma mafuaaga autu e mafai ai e le fomai ona fautuaina Siofor mo le gau o le mamafa i lona tagata maʻi. O loʻo maua i le tulaga o laupepa ma eseesega eseese o le mea galue.

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e aʻafia ai:

  • cardiovascular system
  • faailoilo o faʻamaʻi,
  • cholesterol.

O le Siofor fualaau faasaina mo le gau o le mamafa o loo tauaveina ai nisi "ponesi" sili atu ona taua, ae le o le faitauina o le malosi e pulea ai le suka o le toto:

  • Faʻaitiitia le manaʻo, lea e fesoasoani i le tausisia o se taumafa poʻo se mea faigofie o le taumafataga.
  • Faʻaaliga i hormones (o fafine e faigata ona aveesea le mamafa ona o faafitauli o le system endocrine).

Siofor - fatuina

Ina ia malamalama atoatoa i le taua o lenei vailaʻau e tusa ai ma le gau o le mamafa, o le suʻesuʻega o faatonuga e tatau ona amata i se lisi o mea o loʻo iai. O le tuufaatasiga o Siofor e tatalaina ai se mea e pei o le metformin - o se sui o le vaega tele, lea ei ai lona aafiaga o le hypoglycemic i le tino. I.e. o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e fesoasoani e faʻaititia ai le maualuga o le suka, ma o se aoga taua o le metformin o le leai o se pa i fatugaʻo. E le o se mea e le masani ai i lenei vaega o le Siofor, ma i totonu o "ponesi" mai lona faʻaaogaina, o le faʻaitiitia o le TSH o loʻo faʻaalia.

I le faaopoopo atu i le metformin, o Siofor o loʻo aofia ai elemene fesoasoani (e aofia ai fusi faʻavae):

  • hypelloli
  • povidone
  • magnesium stearate,
  • macrogol
  • titanium dioxyide.

Siofor - faatonuga mo le faʻaaogaina

E te mafaufau e uiga i le toesea o le mamafa e ala i le faʻaitiitia o le taimi o fesuiaiga i le inisalini, poʻo oe taumafai e puipuia le maʻisuka, e tatau ona e iloa po o ai ua fautuaina e faʻaaoga Siofor, auala e fai ai ma pe faapefea ona filifili se metotia. O le aʻoaʻoga aloaia a Siofor o loʻo taʻua ai na o le maʻisuka (type II) e mafai ona manatu na o le pau lea o le faʻaaliga mo le faʻaaogaina, aʻo nei papalama ua taʻua o le "toe mulimuli", na faʻaaogaina i le leai o se taunuuga mai le taumafa ma le faʻatinoina o le tino mo le faʻaitiitia o le mamafa.

Siofor 500 mo le mamafa o le mamafa

O le metotia o le metformin e mafai ona maua mo Siofor (e tusa ai ma le tuʻuina atu o falemaʻi Rusia) e 500 mg. O le faʻaaogaina o sea papalama e faatagaina e tusa lava pe i tamaiti, ma tagata o loʻo mafaufau i le filifiliga o le leiloa o le mamafa ma Siofor, e fautuaina e faia lenei filifiliga. I le maʻisuka, e fautuaina e fomai ni filifiliga se 2 mo le faaaogaina o fualaau faasaina:

  • e pei o le monotherapy - 500 mg 2 taimi i le aso,
  • faʻatasi ma le inisalini (pe'ā faʻatuatuaina) - faʻatupulaʻia mai le 500 mg i le 2000 mg i le aso, ioe. mai i le 1 i le 4 faʻasalaga.

Afai tatou te talanoa pe faapefea ona ave le Siofor 500 mo le mamafa o le mamafa, ona fautuaina lea e nofo i luga o le filifiliga monotherapy ua fuafuaina e faatonuga aloaia: inu 1 pusa o le Siofor 500 pusa mo le masina. i le aso. Faia lenei mea i meaʻai pe a uma ona ave, aua o le faʻaaogaina o le metformin e mafua mai i le faʻaogaina o le gastrointestinal. Ole laʻititi ole metotia a Siofor i le faagasologa ole leiloa o le mamafa e aafia ma le agavaʻa, ae o ni faʻafitauli matuia e seasea. Faatasi ai ma le faapalepale lelei, o le faʻatonuga e mafai ai ona faʻatupulaia le fualaau i le 2 pusa o Siofor.

Siofor 850

O lenei filifiliga o fuataga, e tusa ai ma faatonuga aloaia, e sili ona lelei mo le maʻisuka, ae o se tagata soifua maloloina e mafai ona iloa o se "mamafa", o lea ia amata ai i le afa siketi. Siofor 850 mo le gau o le mamafa o loʻo faʻaaogaina itiiti ifo nai lo Siofor 500, ae o fautuaga lautele ma aiaiga o faatonuga mai le kamupanī e tutusa:

  • O le aofaiga ole maualuga ole aso ole 3,000 mg o le metformin, e tusa lava pe vave faʻavave le mamafa, e faʻasaina le sili atu.
  • O le ala o le leiloa o le mamafa i lenei vailaau e tasi le masina pe itiiti foi.
  • A maeʻa le 2 vaiaso, e mafai ona e amata ave le vailaʻau i maualuga maualuga - 2 pusa o le 850 mg i le aso.

Siofor 1000

O le sili ona malosi o lenei vailaʻau faufautua o loʻo ofoina e kamupani vailaau mo togafitiga o Siofor 1000. Faʻataʻitaʻi e fomaʻi le faʻaaogaina o fualaau faasaina i lenei vailaau mo le mamafa o le mamafa o le mea e le talafeagai, talu ai ua i ai nei se aafiaga ogaoga i le tino. E mafai ona sili atu le mafatia o fatuga, ona o le metformin e le o atoatoa le saogalemu, ma o le aafiaga ile maualuga ole kulukose e matua manino lava. Ae e te leʻi mafaufauina le auala e ave ai le Siofor 1000 mo le gau o le mamafa, pasi se suʻe suʻe, aua fuataga, e tusa ai ma faatonuga, ua filifilia e tusa ai ma lea.

O nai vaega o le faaaogaina o lenei vailaʻau:

  • O le fua muamua mo le gau o le mamafa o le 1/4 papa. I ni nai aso e mafai ona e aveina le afa piliki, ma i le faaiuga o le vaiaso, afai e leai ni aʻafiaga leaga, ou te sogi oe.
  • I le taimi o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, fautuaina e ave faʻamalosi tino faigofie mai meaʻai, pei na te poloka a latou osofaʻiga. Mai iloiloga e mafai ona e vaʻaia o le faʻaaogaina o lenei piliki ma kuki po o sitaili e mafua ai ona oʻo i le ogaoga o meaʻai.

Siofor ao maitaga

O tina faʻamoemoe o lo o faʻaitiitia le mamafa i lenei vailaʻau e le manaʻomia. Fomaʻi Rusia na tapunia atoa Siofor i le taimi o maitaga, faʻamatalaina o latou tulaga i le mea moni o le numera o suʻesuʻega i le soifua maloloina o tamaiti na fananau mai i fafine sa masani ona faia lenei vailaʻau e le lava mo se palota mautinoa mo pe teteʻe. Afai ei ai ni masalosaloga e uiga i le saogalemu o le vailaau faasaina, e sili atu le lelei o le tina o loʻo faatalitali mai ma le lafoaia o le pusa ninii, ona e tele auala e faʻaalu ai le mamafa (laʻititi) mo le taimi o faʻatali mo le pepe.

Siofor - analogues

O fomai e naʻo le 2 fualaau oona e sui atoatoa i le togafitiga o le maʻisuka ma le suka e tusa ai ma le parakalafa o le mea galue ma aiaiga lautele o le faatonuga:

O faʻamaumauga taʻitasi o Siofor e matua tutusa lava ma lenei vailaʻau i lona vaega autū. E mafai foi ona maua i le mea lava lea e tasi - mai le 500 i le 1000 mg, o le mea lea e le suia le mataupu faavae o le faʻaaogaina, o le faatonuga e toe faʻataʻateleina le tusi i le tusi o le faatonuga ia Siofor. Pau lava le eseesega o le tuufaatasiga o le atigi ma le mea moni e faapea o fomai e fautuaina Glucofage e inu aʻo leʻi 'ai, ae le o le. E tusa ai ma le auala e ave ai Metformin mo le mamafa o le mamafa, o mea uma e tutusa ma faatonuga mo le fualaau faasaina Glyukofazh.

Siofor - faʻailogaina ma aʻafiaga itu

O le saogalemu o lenei vailaau e matua vavalalata - mai i iloiloga e mafai ona e iloa e mafai e le tino ona tali vave atu i metformin i aso muamua o le pulega. O a aʻafiaga o Siofor? O le tele o le vomiting ma le manava, o lona uiga malulu digestive, ae atonu o le a leai se malamalamaaga, ma i mataupu o le ogaoga o le sologa - o se coma. Afai i le taimi o le mamafa o le gau i lenei vailaʻau, e te leʻi ave faʻamalosi tino faigofie mai au meaʻai, o le a faʻaosoosoina ai se mea e faʻafefe ai.

O ni nai taofi mai faʻasalaga aloaia:

  • Pe a tago i lenei fualaau faasaina, o meaai i aso taitasi e tatau ona "mamafa" sili atu i le 1000 kalori.
  • O le umi o gaioiga faaletino, aemaise vaomalo, e faasaina.
  • E faasaina le inuina o le ava malosi ma fualaau oona ei ai iodine.

O faʻamaoniga i lenei vailaʻau, o fomaʻi e taʻua ai le maʻisuka ituaiga I (e mafai ona faʻaaogaina e ala i le faʻamalositino, faʻatasi ma le insulin), faʻamaʻi fatugaʻo, maʻi o le ate. O le oncology o se mafuaʻaga foi lea mo le taofiofia o le mamafa o le mamafa ma Siofor. E tusa ai ma faʻamatalaga aloaia, e le tatau ona e tago i lenei fualaau i taimi o faʻamaʻi pipisi ma i le togafitiga o le ava malosi. O le tuufaatasiga o fualaau oona ei ai le ethanol e manaʻomia e puipuia ai.

Vitio: Maʻisuka ma Slimming Siofor

Inna, 29 tausaga ou te lei iloa se eseesega ogaoga i le va o Siafor1000 ma Siafor500, na ou inuina uma ia lomiga. E tasi le papa, o le vasega e lua vaiaso. E ui lava e laʻititi le fua, e ui lava maualuga le atunuʻu, ae na o le tasi lava le aafiaga - o se aʻoaʻoga matautia o le malosi! A e taumafai e 'ai kuki, faʻapena ona amata, aua o vailaʻau vailaʻau faʻamalosi. E aafia ai laʻu tama i le auala lava e tasi, ae ua ou agasala i loʻu tino.

Galina, 36 tausaga Siafor500 - 24/7 suia le meaʻai! E taua le taumafai e 'ai se mea e ese mai i fualaau faisua / fualaau aina (e faasee ai foi le falaoʻo, ae mo nisi mafuaaga e leai se susu), o le a vave lava ona tatalaina le "manaia" o aʻafiaga - manava le manava, afaina ai, tiga i totonu o le manava. I le gasologa o le vaiaso o nei "mea tutupu", na ou le toe maua ai le masaniga o le leiloa o le mamafa ma meaai ma puipuia ai le leiloa o le mamafa, ma leiloa 4 kilokalama i le masina.

Olga, e 23 tausaga le matua ou te le maua i le maʻisuka, sa ou tautevateva ia Siofor i se faalavelave faafuasei, faatau (lelei, taugofie), inu i le masina. Ou te leʻi matauina se isi faʻaopoopoga i le paʻu o le mamafa, ma ou te manatu o le a leiloloa le 2.5 kilokalama i meaʻai paleni, lea na manaʻomia e faatonuga mo vailaʻau. Ae o le lisi o aʻafiaga o aʻafiaga e tele, e oʻo lava i vitamini e le mafai ona tuʻufaʻatasia ma se vailaʻau.

Rita, 30 tausaga le matua na ou vaai ia Siofor850 mo le 3 vaiaso tonu lava, i le faʻaaogaina o le fautuaga a se uo ua leai sona mamafa ma ia. Na amata le le fiafia o le iniseti, e ui lava na ave le piliki pe a uma se taumafataga fiafia. Na ou iloa e sili atu le ave o le inumaga pe a uma ona fuaina le maualuga o le suka, ma ia aua nei ave faʻamalosi mai faatonuga. Na pasi le suʻega, na amata ona ou inuina le afa-laulau - na sili atu ona lelei.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O fualaau faasaina ua gaosia i le tulaga o mea e afu ai:

  • Siofor 1000: faʻafefe, i le tasi itu ma le mea e lamatia ai le mama, paʻepaʻe (15 pi. I totonu o se pusa pepa, 2 pusa 4 poʻo le 8),
  • Siofor 850: pito i luga, faʻalua itu itu, paʻepaʻe (15 fasi vaega taʻitasi i totonu o se pupuʻu, i se pepa faʻailoga o le 2, 4 poʻo le 8 paʻu),
  • Siofor 500: biconvex, lapotopoto, papaʻe (10 fasi pepa i totonu o se manulele, i se pepa pepa pepa o le 3, 6 ma le 12 paʻu).

Faʻavae 1 papa maʻa:

  • Mea aoga: metformin hydrochloride - 1000, 850 poʻo le 500 mg,
  • Isi vaega: magnesium stearate, povidone, hypromelilose, atigi: dioxide (E171), macrogol 6000, hypromelilose.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E fautuaina le fualaau faasaina mo le faʻaaogaina i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga II, aemaise lava i le maualuga o le gasegase i le leai o se aʻafiaga o le gaioiga faaletino ma le soifua maloloina.

O Siofor e mafai ona faʻaaogaina e avea o se fualaau oona poʻo le faʻamaopoopoina ma isi vailaʻau oona ma le insulin.

Tosiga ma le pulega

O Siofor e faʻafofoga tautala i le taimi o se taumafataga poʻo le taimi lava e uma ai se taumafataga.

O le faʻatulagaina o fuataga ma le umi o togafitiga e faʻamoemoeina e le fomaʻi taʻitoʻatasi taʻitasi, ma mafaufau i le faʻamasinoga o le kulukose i totonu o le toto.

I le taimi o le monotherapy, ua faatonuina tagata matutua 500 mg 1-2 taimi i le aso i le amataga o le vasega (1 papafa 500 mg po o le 1 /2 paluga 1000 mg) poo le 1 taimi i le aso mo 850 mg o le vailaʻau. 10-15 aso talu mai le amataga o togafitiga, o le siitia malie i le fua o le Siofor mo le aso e faatagaina i le 3-4 pusa o le 500 mg, 2-3 pusa o le 850 mg poʻo le 2 pusa o le 1000 mg.

Ole fua maualuga o aso taitasi e le mafai ona sili atu nai lo le 3000 mg (3 papa o le 1000 mg poʻo le 6 papalama o le 500 mg) vaevaeina i 3 atumaga. Pe a faatonuina ni doses o le 2000-3000 mg i le aso, e mafai ona e suia 2 pusa o le 500 mg i le 1 papa i le 1000 mg.

Afai e sui le tagata maʻi i metformin ma togafitiga faʻatasi ma le isi sui sui o le antidiabetic, e faʻamalo le mea mulimuli ma ua ave Siofor i inumaga fautuaina i luga.

Mo le faʻaleleia atili o le pulea lelei, o le fualaau faasaina e mafai ona faʻamatalaina i le tuufaatasiga ma le sinulin. I lenei tulaga, o le fua muamua mo tagata matutua o le 500 mg e ave 1-2 taimi i le aso, pe 850 mg i le aso. E faasolosolo lava (pe'ā tatau ai) o le faʻasolosolo o le faʻateleina i vaiaso uma i le 3-4 papa o le 500 mg, 2 pusa o le 1000 mg poo 2-3 papa o le 800 mg.

Ole fua ole insulin e fuafua ile fuafua ile maualuga ole kulukose ile toto. O le maualuga o le metformin o le 3000 mg i le aso, e vaevaeina i 3 inumaga.

I tagata matutua, i le taimi e faatulaga ai le fua o le Siofor, o le fatu fatu creatinine i le plasma e amanaʻiaina (ona o se gaioiga faʻavaivaia o le tino).

I le taimi o le togafitiga, e tatau ona iloilo i taimi uma le galuega o le toe faia.

Tamaiti 10-18 tausaga pe a faia le monotherapy poʻo le faʻatasi ma le inisalini i le amataga o le vasega e fautuaina e ave le 500 poʻo le 850 mg i le aso, pe a uma le 10-15 aso o le faʻateleina o le faʻateleina o fualaau. Ole maualuga pito ile aso mo tamaiti ole 2000 mg, vaevaeina ile 2-3 toese.

Faʻaiʻuga

  • Toto ma le biliary tract: mataupu taʻitasi - faʻamaʻi pipaseti poʻo se faʻaopoopoga faʻaopoopoga i le gaioiga o faʻamaʻi pipisi o le hepatic (pe a maeʻa le faʻamavaeina o fualaau),
  • Nervous system: masani - tofo o le tofo,
  • Faʻatonuga a le Allergic: e seasea lava ona tupu - faʻaalia o le paʻu (urticaria, toso, hyperemia),
  • O mea e tutupu e masani lava ona atiaʻe i le amataga o le vasega ma e masani lava ona aluese na oi latou lava, e puipuia ai, e tatau ona faasolosolo faasolosolo malie le vaevaega o aso taitasi ma vaevaeina i le 2-3 talia)
  • Metabolism: e seasea ona maua - lactic acidosis (faalēaogāina o togafitiga), faʻatasi ai ma le faʻaaoga umi - faʻaitiitia le absorption o vitamini B12 ma le faaitiitia o lona maualuga i le plasma toto (e tatau ona iloilo tagata mamaʻi ma le measina megaloblastia).

Aʻo faʻaaogaina le fualaau faʻasaina i inumaga e oo atu i le 85 g, e leʻi matauina le atinaʻeina o le hypoglycemia.

I le mea e tupu ai se faʻalavelave maualuga, e mafai ona tutupu le acidosis lactic, lea e faʻaalia i faʻamaʻi nei: vomiting, tiga o le tino, manava, gasea, moe, faʻalavelave faʻalaʻi, vaivaiga ogaoga, bradyarrhythmia faʻataʻitaʻi, faʻaitiitia o le toto, taofiofia, le mautonu ma le leiloa o le mafaufau, tiga tiga.

I lenei tulaga, o le faʻaitiitia vave o togafitiga faʻamaʻi ma falemaʻi faʻafuaseʻi manaʻomia. O auala aupito sili ona aoga e aveese ai Siofor mai le tino e aofia ai le maʻi.

Faatonuga faapitoa

Metformin togafitiga e le suia ai le faamalositino i aso taitasi ma meaai, o nei togafitiga e le o fualaau faasaina e tatau ona tuufaatasi ma Siofor e pei ona faatonuina e le fomai. O tagata gasegase uma e tatau ona tausisi i se taumafataga ma le faʻaaogaina o meaʻai i le gasologa o le aso, ma o tagata taʻitoʻatasi e mamafa tele e tatau ona mulimulitaʻi i meaai maualalo-kalori.

O le faʻateleina o le metformin e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻamalosia o le lactic acid i le toto, ma o le a fesoasoani i le atinaʻeina o se tulaga e le masani ai ma le lamatia faʻaleagaina e pei o le lactic acidosis. O lona atinaʻeina i tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka, sa maitauina e masani lava ona i ai i le i ai o ni faaletonu ogaoga. O le puipuia o lenei faʻalavelave e aʻafia ai le faʻamaonia o mea lamatia uma o loʻo maua, lea e aofia ai: le tele o le ava malosi, anapogi faʻaʻumiʻumi, maʻisuka faʻamaʻi, gau o le ate, kososis ma soʻo se isi tulaga e aʻafia ai le hypoxia.

A o le i amataina le togafitiga, faapea foi ma le masani i le taimi o lona amio, e tatau ona fuafuaina le mafaufauga plasma o le creatinine.

E manaʻomia se faʻamatalaga faʻapitoa pe a iai se taufaʻataʻu o le gaioiga o le tino (mo se faʻataʻitaʻiga, i le amataga o le faʻaaogaina o togafitiga, vailaau faʻamalosi, anti-inflammatory drugs).

Pe a faatonuina se suʻega X-ray, faatasi ai ma le puleaina o se mea e maua ai le iodine, i le 48 itula ao lei amataina, pe a maeʻa le faʻatulagaga, e tatau ona suia le Siofor i se isi taimi e le isi sui sogasolo. O le toe amataina o le metformin e mafai ona faatagaina pe afai o le concentin serum concentrate e masani.

E manaʻomia foi ona faʻailoa le vailaau faasaina i le 48 itula ao le i faia le taotoga fuafuaina i lalo o faʻamaʻi pipisi, faʻatasi ai ma le faʻamaʻi ma le faʻamaʻi. Faʻaauau pea le faʻatagaina e le sili atu nai lo le 48 itula i le maea ai o le taotoga (poʻo le toe amataina o mea taumafa).

I tamaiti ma tamaiti matutua 10-18 tausaga, o le suʻesuʻega o le maʻisuka ituaiga II o le maʻisuka e tatau ona faʻamaonia ao le i tagofia le fualaau. O tamaiti e aveina metformin, aemaise lava i latou o loʻo taʻi 10-12 tausaga (vaitaimi o faʻasalalauga) e manaʻomia le mataʻituina faapitoa o le tuputupu ae ma le fausiaina o ala.

O le monotherapy ma le fualaau faasaina e le mafua ai le hypoglycemia, e ui i lea, o le lapataiga e fautuaina pe a auai i gaoioiga ia e manaomia vave ai tali ma faateleina le gauai o le gauai (e aofia ai taavale afi) pe a faia togafitiga tuufaatasi ma le sulfonylurea oona po o le inisalini ona o le ono lamatia o lenei tulaga maʻi.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

I le taimi o togafitiga ma Siofor, e le fautuaina e inu meainu poo sauniuniga e aofia ai le ethanol, ona o le faateleina o le aʻafiaga o le alose acidosis (aemaise lava i se talaaga o le le lelei o meaai, meaai, poʻo le gaʻo o le ate).

Faʻatasiga o le metformin ma isi vailaau e manaʻomia ai le tausiga faʻapitoa ona o gaioiga faʻafesoʻotaʻi:

  • Cimetidine - o le faʻaitiitia o le metformin faʻagesegese, o le lamatiaga o le siako acid, ua faʻateleina,
  • O fualaau faasaina (quinidine, procainamide, morphine, amiloride, vancomycin triamteren, ranitidine) na natia i totonu o tubules - o le maualuga o le plasma concent concentration of metformin increases,
  • Danazole - o le atinaʻeina o se faʻataʻitaʻiga hyperglycemic e ono mafai (o se suiga ole fomaʻi ole Siofor e manaʻomia),
  • Nifaipipine - o le maualuga o le faʻatumu ma le faʻaaogāina o le metformin i le plasma e faʻalauteleina, o lona faʻasalaga ua faʻateleina,
  • O faʻamatalaga o le phenothiazine, epinephrine, hormones thyroid, glucagon, acidic nicotinic, faʻailoga faʻamataʻu - faʻalauteleina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto,
  • O le iniseti angiotensin-converting enzyme (ACE) ma isi vailaau faʻasaina-atonu o le faʻaitiitia o le kulukose o le toto,
  • O mea e maua mai le sulfonylureas, acarbose, salicylates, inisalini - ua faʻaleleia le aafiaga o le hypoglycem,
  • Diuretics, agonists beta-adrenergic, glucocorticoids (mo le faʻaogaina ma le faʻaogaina) - maualuga le kulukose toto,
  • O mea e le faʻaogaina faʻasoa - e faʻavaivaia lo latou aafiaga,
  • Furosemide - o lona faʻatonuga ma le afa-ola ua faʻaititia.

Faʻaaogaina o mea tau vailaʻau faʻasaina o le fualaau faasaina Siofor

Metformin o se faʻatelega tele lea ei ai lona aafiaga o le hypoglycemic, e maua ai se faʻaititia i le lua ma le postprandial glucose concentrations in the blood. Metformin e le faʻaosofiaina ai le inisalini ma e le mafua ai le hypoglycemia. O le faʻaitiitia o le suka i le metformin atonu e mafua mai i nei faiga: o le faʻaitiitia o le glucose gaosia i le ate ona o le faʻasaina o le gluconeogenesis ma le glycogenolysis, o le faateleina o le lagona o le muscle tissue i le inisalini, lea e faʻaleleia ai le glucose i luga o le itu ma lona faʻaogaina, ma le faʻaitiitia o le glucose absorption i le intestine. Metformin, galue i luga o le glycogen synthetase, e faaosofia ai le faʻaogaina o le glycogen intracellular, faʻapupulaina le gafatia o le gaosiga mo le kulukose o mea uma o loʻo iai muamua (protein glucose). I tagata, o le metformin e iai sona aafiaga lelei i le gaʻo gaʻo, tusa lava po o le a lona aafiaga i le kulukose o le toto, ma faʻaitiitia le maualuga o le cholesterol, LDL cholesterol, ma le TG plasma. Faʻaitiitia le anotusi o le TG i le ogaumu, e iai foi lona aʻafiaga antithrombotic.
A maeʻa ona faia le metformin, ona maualuga lea o lona maualuga i le plasma toto pe a mavae le 2.5 itula, o le bioavailability atoatoa o le 50-60%.
Pe a faʻaalia i le tautala, e le atoatoa le faʻaaogaina o le metformin ma e iai lona uiga faʻamaonia, e talitonu o metformin o loʻo maua ai le pharmacokinetics e leai ni laina. Pe a faʻaaogaina le vailaau faʻasaina i le masani masani ma i taimi masani, o le paleni tulaga o le faʻasalaga i le toto plasma e oʻo i le 24-48 itula. E le mafai ona le amanaʻiaina le fesootaʻi ma masini o le plasma toto. Metformin e sosoʻo i le toto mūmū mūmū. O le maualuga o le faʻamoemoe i le toto atoa e maualalo ifo nai lo le plasma o le toto, ma ua faʻatuina pe tusa o le taimi lava e tasi. Metformin ua faʻateleina e le suia i le urine. I totonu o tagata, e le i fuafuaina le faʻaleagaina o oloa. Faʻaaogaina o le metformin 400 ml / min, lea e faʻamaonia ai le excretion o le metformin ona o le fufuluina ma le faʻaaogaina o masini. Faʻasalaga ole toto, ole 6.5 itula ole faʻasalaga. Afai e mamafa le galuega, o le faʻaitiitia o le faʻasalaga e faʻaitiitia i le faʻamaonia o le creatinine, ma faʻateleina ai le afa o le ola ma faʻateleina le faʻasalaga o le metformin i le plasma toto.

Le faaaogaina o le fualaau faasaina Siofor

Tofia i le muamua fualaau o le 500 mg / aso, faasolosolo malie le faʻatupulaia seia oʻo ina oʻo i se togafitiga. A maeʻa le 10-15 aso, e tatau ona faasaʻo le fualaʻau e tusa ai ma faʻamatalaga o le toto kulukose. O le siitia malie o le fualaau oona ei ai se aafiaga lelei i le lagona lelei i le sauniuniga o le vaega o meaʻai. Ole fua maualuga ole aso mo tagata matutua o le 0.5-3 g o le metformin hydrochloride, e tutusa ma le 1-6 papa o Siofor 500 poʻo le 3 g i le 3 pepa o le Siofor 1000. Ina ia maua le faasaʻo lelei o le kulūkose o le toto, e mafai ona tuʻuina le metformin ma le insulin. I le taimi lava e tasi, ua faatonuina le Siofor i le masani masani (500-850 mg 2-3 taimi i le aso), ae o le fua o le insulin e faalagolago i le faitau o le toto kulukose. O pusa e ave ma 'ai, inu tele vai.

Contraindications i le faʻaaogaina o fualaau faasaina Siofor

Ole gasegase ile metformin poʻo isi vaega ole vailaʻau, faʻasalaga ole gasegase ole tino (tulaga o le hypoxicity o faʻavae eseese, ketoacidosis o le maʻisuka, muaʻi maʻi faʻamaʻi ma le coma), faʻalavelave faʻapitoa poʻo le faʻaaogaina o le tino (mo se faataitaiga, creatinine serum 135 μmol / L i tane ma le 110 μmol / L - i fafine), tulaga faʻalavelave e mafua ai le le atoatoa o le tino (e pei o le faʻamaʻavaina, faʻamaʻi pipisi, faateia), pulega faʻapitoa o le vailaʻau o loʻo i ai iodine, maʻi faʻamaʻi ma le gasegase (hypoxia (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafitauli ogaoga o le cardiovascular system, fatu poʻo le faʻalaulela o le tino, faʻalavelave leocardial infarction, le mautonu), faaletonu o le ate, tulaga faʻatafuna (mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o faiga o le tiso), inu ava malosi ma le ava malosi, i le taimi o le maitaga ma le lactation.

Faʻaiʻuga o le vailaʻau Siofor

Mai le mea o loʻo i ai meaʻai
O le tele o taimi (10%) o faitioga o le nausea, vomiting, manava manava, tiga o le manava ma le leai o se manaʻo. E masani ona faʻaalia i le amataga o le kosi ma i le tele o mataupu e pasi ane lava. E masani lava (1-10%) o se tofo masini e aliali mai i le gutu.
Laʻu paʻu
E seasea lava (≤0.01%) i tagata mamaʻi e maua ai le hypersensitivity, e aliali mai le erythema malu.
Mai le itu o le metabolism
E seasea lava (≤0.01%), o le faaitiitia o le absorption o vitamini B12 ua fuafuaina, ma faatasi ai ma togafitiga faaumiumi, o se faaitiitia o lona malosi i le toto toto. Falemaʻi, o lenei manatu atonu e le talafeagai.
Lactic acidosis
E seasea ona tupu (0.03 mataupu mo 1000 tagata gasegase i le tausaga), aemaise lava i le maualuga, faapea foi ma le inu malosi.

Fegalegaleaiga o fualaau faasaina Siofor

Faʻatasiga e manaʻomia ai le tausiga faʻapitoa
O le faʻaaoga faʻaaogaina o isi mea e faʻaaogaina ai le hypoglycemic ma le inisalini, NSAIDs, inhibitors MAO, oxytetracycline, inhibitors ACE, fibrates, cyclophosphamide e aʻafia ai le aafiaga o le hypoglycemic o Siofor. Cimetidine e faʻaitiitia le faʻaitiitia o le metformin ma faʻaititia ai le lamatiaga o le siako.
Faʻaititia le faʻaaogaina o le hypoglycemic o le Siofor corticosteroids, o gaserogeneene estrogen-progestogen, o le sympathomimetics, preparations o horroone o le thyroid, glucagon, phenothiazines ma thiazide diuretics, o mea e maua mai le acidic nicotinic. O le mea lea, o le tele o le siakiina o le maualuga o le kulukose o le toto i tagata mamaʻi e maua nei fualaau faasaina e talafeagai, aemaise i le amataga o togafitiga. Afai e manaʻomia, o le faʻasologa o fualaau o vailaʻau faʻasaina e faia uma i le vaitaimi o ia togafitiga ma pe a maeʻa. O le faʻaaoga faʻaaogaina o se meaʻai poʻo le colestyramine e faʻaleagaina ai le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ma faʻaitiitia ai ona aʻafiaga.
E leʻi fautuaina faʻatasi
O le faʻaaoga tutusa o le ava malosi e mafai ona faʻaleleia ai le malosi o le fualaau oona ma mafua ai le atinaʻeina o le lactic acidosis, aemaise lava i le matelaina o le fia taumafa, le paleni o meaai poʻo le faʻamaʻi o le ate.

Faʻasalaga o Siofor, faʻamaoniga ma togafitiga

I le fua o le 85 g o le metformin, e leʻi totoina le hypoglycemia, e tusa lava pe faʻaolaina le acidosis lactic i lalo o tuutuuga lava e tasi. Faatasi ai ma se tulaga maualuga tele ma le i ai o ni mea e ono lamatia ai faafitauli, e mafai ona atiaʻe le acidosis lactic. O se faʻalavelave faʻafuaseʻi lea e talafeagai ai le togafitiga. O le auala e aupito sili ona lelei e faʻaaoga ai le lactate ma le metformin o le faʻamaʻi.

Le faʻamoemoe o Siofor

O le Siofor 850 e sese le iloa e le tele o tagata o se auala, o le autu autu o le paʻu mamafa.

O le mafuaʻaga autu o lenei vailaʻau o le faʻaitiitia o le suka o le toto i tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka. O mea taua i nei tulaga e taatele, e masani ona fesootaʻi ma se maualuga maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma le faʻaitiitia o faiga faʻapitoa.

O fualaau faasaina e aofia ai le metformin, lea e maualalo ai le toto suka ma talepeina ai le suka o le cholesterol. O le mea lea, o le maʻisuka e mafai ona aveesea le mamafa. O tagata maloloina i nisi tulaga latou te faʻaaoga foi lenei fualaau.

O faʻamatalaga e uiga i Siofor mo tagata soifua maloloina oe mananao e aveesea le mamafa o le tele lava o mea le lelei, aua a aunoa ma le talanoa i se fomaʻi ma mulimuli i faatonuga, e le tupu le mamafa, ma aʻafia ai aʻafiaga.

Afai e le maua e se tagata le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o lona uiga o le paʻu tele e mafai ona afaina ai, e oʻo i le maʻi o le endocrine ma le foliga mai o se hypoglycemic coma, pe a pa'ū le suka i se tau maualalo tele.

O le vailaʻau Siofor o loʻo i ai tala tutusa nei:

  • Glycon.
  • Vaevae.
  • Glucopeli.
  • Gliformin.
  • Vero-Metformin.
  • Glycomet 500.
  • Dianormet.
  • Langerine.
  • Methadiene.
  • Glyminfor.
  • Meto 1000.
  • Dormin
  • Metospanin.
  • Metformin.
  • Malu.
  • Metomime 500.
  • NovoFormin.
  • Metformin-BMS.
  • Siofor 500.
  • Metformin Richter.
  • Sofamet.
  • Formin.

Faʻaaogaina o vailaʻau faʻasolosolo ma vailaʻau

O le fualaau faasaina Siofor na faia ina ia maua ai le toto maualuga i tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2. O ia maʻi e tele lava ina mamafa.

I faatonuga i le meafaigaluega, e leai se faʻamatalaga i luga o le mafai ona faʻaaogaina e tagata soifua maloloina mo le mamafa o le mamafa. A oʻo mai le metformin i le tino o le maʻisuka, e afaina ai sela maso ina ia faʻalauteleina ai lo latou gafatia e faʻaaogaina le glucose o loʻo avanoa i le toto.

O lenei aafiaga e faʻaaoga faapitoa lava i le tino o tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2. Mo i latou e leai ni faʻamaʻi, o le faʻaaogaina o nei vailaʻau e leai se aoga. E tutusa foi le faaaogaina i le fualaau faasaina Siofor.

O le numera numera, lea e faʻamaonia pe a uma le igoa o le alafapeta o le oloa, o le igoa lea o lona fua. I le taimi nei, o le vailaʻau Siofor o loʻo faʻatau atu i inumaga:

Faʻatinoga o gaioiga

O le fualaau faasaina e faʻaititia ai le taua o le suka i totonu o le toto, faʻapea foʻi ma lona faʻamaoniga pe'ā uma ona 'ai. Metformin e le faʻamalosia ai siama peta pancreatic e maua ai le tele o insulin, o lona uiga o le hypoglycemia o le a le oʻo mai.

O le faiga o le faʻaitiitia o le aofaʻi o le suka pe a faʻaaoga Siofor o le faʻateleina lea o le mafai o sela e gaʻo ai le suka mai le toto. E le gata i lea, o le malosi o le inisalini o le siakiina o siama.

O le Siofor e faʻaitiitia le fua faatatau o le faʻaaogāina o gaʻo mai meaʻai i totonu o le manava ma le manava. O le oxidation o le gaosiga o le accelerated acceleration e faʻateleina foi ma faaleleia ai le glycolysis anaerobic. O le Siofor i le maʻisuka e faʻaitiitia ai le fiaaai, lea e mafua ai foi le gau o le mamafa. I tagata e le maua i le maʻisuka, o nei fualaau e le faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose. O le gaoioiga a Siofor i lenei mataupu e leʻo iloa.

O maʻi suka e ave Siofor ma tausisi i se taumafataga faapitoa e iai nisi taimi e mamafa ai le mamafa. O lenei mea moni o loʻo faʻaaogaina le tala faʻasolopito o metformin o se auala e leiloa ai le mamafa.

Afai o le vailaau faʻamalositino e lelei le faʻaitiitia o le mamafa, o le a faʻataʻitaʻiina i maʻisuka uma.

O le mea e leaga ai, o tagata e maua i le maʻisuka oe faʻaaoga Siofor mo se taimi umi mai le 500 i le 850 mg i le tele o taimi i le aso e seasea ona matauina le mamafa o le mamafa.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le vailaau o le vailaau faʻasaina e faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi aoga. I le avea ai o se tulafono, o le faʻaaogaina o le vailaʻau e amata i se fua maualalo ole 500 mg.

O Siofor o loʻo faʻamatalaina i se uluai metotia o le 500 mg / aso, i le aluga o le taimi, o le aofaiga e faʻatupulaia seia oʻo ina oʻo i le tau manaʻomia. A maeʻa le 10 - 15 aso, e tatau ona fetuutuunai le metotia e faʻaaoga ai se faailo o le suka o le toto. O le siitia malie o le fualaau oona e afaina ai le lagona lelei i le sauniuniga o le vaega o meaʻai.

O le maualuga o le 0.5-3 g o le metformin hydrochloride e mafai ona faatagaina i le aso, e tutusa ma le 1-6 papa o Siofor 500 poʻo le 3 g i le 3 pepa o le Siofor 1000. O lenei fualaau e mafai ona faʻaaogaina faatolu i le aso, ae, i le tele o tulaga, mo o le maʻisuka togafitiga ua lava 100 mg faalua i le aso.

Ina ia mafai ona lelei le faasaʻoina o le suka toto, ua tuufaatasia le metformin ma le inisalini.

Muamua, o le Siofor o loʻo faʻatulagaina i le 500 - 850 mg i le tele o taimi i le aso, ae o le aofaiga o le inisalini e faalagolago i le maualuga o le suka i le toto. E tatau ona ave le vailaʻau faʻatasi ma meaai, e aunoa ma le faimamago, inuina i le tele o le vai.

O se fuataga o le 500 mg e masani ona faʻaaogaina pe afai ei ai ni vailaau faʻasolosolo pe o se tagata e foliga mai e leiloa le mamafa. Afai o le maʻisuka e leai ni aʻafiaga i le maeʻa o le vaiaso o le faʻaaogaina, ona faʻaopopo lea o le tele o fualaau faasaina, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaaoga Siofor 850 po o seisi Siofor 500 le 12 itula pe a maeʻa. I vaiaso taʻitasi, e faʻaopoopo le faaopoopoina o le 500 mg o le metformin, ae e taua le mataʻituina pea o le i ai poʻo le leai o aʻafiaga.

Afai o le tele o le fualaau faasaina Siofor e faʻapupula, o lona uiga o aʻafiaga i le itu e matua tele lava. Ona e manaʻomia lea e faʻaititia le metotia i le aofaiga muamua. I le aluga o taimi, e tatau ona e toe taumafai e faateleina le tele o le vailaʻau i le sili ona lelei.

Afai o le vailaau faatonuina o le vailaau faasaina e 500 mg, ua onā 1 le taimi i le afiafi, ma faaitiitia ai le lamatiaga o aafiaga i itu. Afai o le dosiga e 1000 mg i le aso, ona vaevaeina lea o le fualaau ile tele ole atopaʻu.

E tāua ile togafitiga ole vailaʻau o lenei vasega e fai ai taimi uma o suʻega e atagia ai le gaioiga o le ate ma fatuga. Aemaise lava, o mea nei e tatau ona faia:

  1. suesuega lautele o le toto
  2. suesuega o le toto o meaola (folas enzymes, creatinine).

List of contraindications

O Siofor 850 o se vailaʻau malosi e le fautuaina mo le faʻaaoga e aunoa ma le faʻatalanoaina o se fomaʻi.

Afai ua faia se faaiuga e ave Siofor, ona faapena lea o le solia o tulafono:

  • maualuga le maitauina i vaega o le oloa,
  • tiga o le endocrine,
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • ate ma le fatu fatu,
  • manuʻa tuga
  • faʻaleagaina o le myocardial i le tulaga o le faʻavavevave,
  • ogaoga faʻamaʻi pipisi
  • gaoioiga lata mai
  • siama i luga o le fale,
  • o le ava malosi,
  • maʻitaga
  • maualalo taumafa kalori
  • tausaga o tamaiti
  • susu.

Ua faatonuina e fomai le fualaau faasaina i tulaga ogaoga. Siofor 850 e tatau ona ave ma le faʻaeteete:

  1. tagata sili atu i le 60
  2. tamaiti ei lalo o le 12 tausaga
  3. tagata o loʻo feagai pea ma le mamafa o le tino.

E i ai se faʻalavelave faʻalavelave mai le aveina o Siofor, o le siako lactic lenei. O lenei tulaga e manaomia ai le vave faʻamaʻi falemaʻi ma togafitiga i tulaga ogaoga o le tausiga.

Lactic acidosis o loʻo i ai faʻamaoniga nei:

  • se paʻu mataʻutia i le vevela,
  • faasee lemu
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi
  • fatu faʻalavelave,
  • vaivaiga ma le moe,
  • pa'ū i le toto toto.

Mai Siofor ei ai aʻafiaga e faʻaleleia pe a maeʻa le malosi faaletino. I le le amanaiaina o lenei mea moni, e toatele tamaitai e amata ona ave le fualaau faasaina ina ia le maua ai le mamafa, tuufaatasi le taliaina ma le mamafa i le faletaalo po o le vaitaele. O le mea lea, o le mea na faʻamoemoeina e le tupu.

Ona o le le faʻaaogaina o Siofor, o iloiloga le lelei e tulaʻi mai e uiga i le fualaau faasaina.

E tatau foi ona maitauina o le ono tulai mai o le siaki acid e faateleina pe afai e te inu ava malosi.

Siofor mo le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2

Ina ia taofia le fatuina o le maʻisuka ituaiga 2, e taua le tausisia e le aunoa o se olaga ola maloloina. O lea la, e tatau ona faʻateleina lau gaioiga faaletino ma suia lau meaʻai paleni.

O le tele o tagata gasegase i le olaga i aso faisoo latou te le manaʻo e mulimuli i fautuaga a le olaga O le mataupu o le faia o se fuafuaga mo le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2 ma le faaaogaina o Siofor o se mataupu ogaoga.

10 tausaga talu ai, o fautuaga a le aufaigaluega a le American Diabetes Association i le faʻaaogaina o le Siofor mo le puipuiga muamua o le maʻi suka. O suʻesuʻega faasaienitisi na tolu tausaga, faafetai atu ia te ia na iloa ai o le faʻaaogaina o le Glucophage poʻo le Siofor e faʻaitiitia ai le mafai ona maua le maʻi i le 31%.

Afai e sui atoa se tagata i se olaga ola maloloina, ona pa'ū lea o lenei tulaga paʻu i le 58%. O le aveina o fualaʻau metformin e avea o se mea puipuia e fautuaina mo tagata mamaʻi o loʻo i ai le maualuga tele o le lamatiaina o le maʻisuka.

O lenei vaega e aofia ai tagata ei lalo ifo o le 60 tausaga le matutua, e sili atu le mamafa, o ē e iai se tasi pe sili atu faʻafitauli, e aofia ai:

  1. hemoglobin glycated - sili atu ma le 6%,
  2. ogaoga maualuga
  3. faaitiitia le maualuga o le cholesterol maualuga i totonu o le toto,
  4. maualuga tiglyceride,
  5. ituaiga 2 maʻisuka i aiga vavalalata,
  6. body mass index i luga ifo o le 35.

O ia maʻi e mafai ona ave Siofor e puipuia ai le maʻisuka. O le fua i lea tulaga e mai i le 250 i le 850 mg faalua i le aso. I le taimi nei, Siofor po o lona fesuisuiai, o le fualaau oona Glucofage ua na o le pau lea o fualaau faasaina lea e manatu i ai o se mea e tupu ai le maʻisuka.

Faʻaauau pea le pulea o galuega a gaʻo ma le ate e tatau ona i ai ao le i tofiaina tupe ma metformin ona ono ono masina lea. E le gata i lea, e taua tele le siakiina o lactate toto ile faalua i le tausaga. I le togafitiga o le maʻi suka i se tuufaatasiga o Siofor ma le sulfonylurea, e maualuga le maualuga o le hypoglycemia.

O le mataituina pea o le maualuga o le toto, e manaʻomia i luga o le tele o taimi i le aso. Ona o le lamatiaga o le hypoglycemia i tagata mamaʻi o loʻo ave Glucofage 850 poʻo Siofor, e le fautuaina e auai i ni gaoioiga e manaʻomia ai le tele o le gauai ma le malosi o tali a le mafaufau.

I le taimi nei, o le tau o le fualaau faasaina e fesuisuiai e fuafua i lona fua. I le avea ai o se tulafono, o se afifi o Siofor 850 e tau e tusa ma le 350 rubles.

O le tagata tomai faapitoa i le vitio i lenei tusiga o le a faʻamatalaina e uiga i le sui o le hypoglycem Siofor.

Tamaiti e 10-18 tausaga

O le fua muamua o le tui pe a faʻaaoga Siofor e pei o le monotherapy pe faʻatasi ma le inisalini e 1 le taimi i le aso, 500 poʻo le 850 mg.

A maeʻa le 10-15 aso mai le amataga o le aveina o Siofor, e mafai ona faasolosolo lemu le fua, e faʻavae i luga o faʻamatalaga o le kulukose toto. O le faateleina le faateleina o le fualaau e faaitiitia ai le ono tulai mai o ni uiga le lelei mai le gastrointestinal tract.

Tulaga maualuga - 2000 mg i le aso i 2-3 inumaga.

Ole fua ole insulin e fuafua ile faavae o le kulukose ile toto.

Tuua Lau Faamatalaga