Mezim lea e fesoasoani ai analogues

O faʻalavelave faʻalavelave i tausaga talu ai nei ua avea ma mafuaʻaga masani e mafua ai ona asiasi tagata i se fale talavai. Kamupani faʻatau fale e maua i luga o le manaʻoga o le toʻatele e 'ai ma e le mafatia i le manava. O fualaau taatele i le lalolagi i aso nei e faʻaitiitia ai ia faafitauli o Mezim. E maua mai e se kamupani Siamani lauiloa ma ua faʻasalalau faʻasalalau, o lea ua faʻatau atu i se tau maualuga. Ae o le tele o tagata gasegase e le masalomia o loʻo i ai ni analogues o Mezima, sili atu ma taugofie mo le tele o tagata faatau. O nisi fualaau oona e tutusa lelei le aafiaga, ae i se tau e 2 pe 3 taimi sili atu ona taugofie. Aisea ua tupu ai lenei mea?

O mafuaaga mo le eseesega i le tau o fualaau faasaina

  1. Fua eseese o laupepa i pafu. E tusa ai ma lenei fuaitau, e ono ese le tau e tusa lava pe tasi le vailaʻau i totonu o se isi afifi. O le mea lea, e manaʻomia lou faʻatusatusaina o tau mo le numera tutusa o laupepa.
  2. Eseese mea o le gaosiga galue i le tasi papa. O le saoasaoa o le faatinoga ma le aoga o le fualaau faasaina e faalagolago i lenei.
  3. Le i ai o isi mea e ese mai i le mea aoga autu. E mafai ona latou faʻamalosia le aʻafiaga o le vailaau faʻasaina, aveese aʻafiaga o le itu pe faafaigofie le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Ona o lenei mea, o le tau atonu e maualuga atu.
  4. E tutusa lava le aʻafiaga ma fualaau faasaina, lea e aofia ai mea tutusa, ae eseese mea e gaosia.
  5. I totonu o le falemaʻi falemaʻi, o loʻo i ai se mea e pei o "genericics". O nei vailaau na faia i le tulafono e le isi kamupani ina ua maeʻa le kamupani lea na faia.
  6. E masani lava ona tupu le mea tutusa, faatasi ai ma le fua tutusa o fualaau faasaina ua faatauina atu ma se eseesega tele i le tau. E mafua mai i le mea moni o nisi vailaʻau e faʻasalalau faʻasalalau - e sili atu le taugata. O le mafuaʻaga lea e sili atu ai ona taugofie le tele o analogues a Mezim nai lo.

Aisea ua lauiloa ai lenei fualaau faasaina?

O fuatini mezim e faʻavae i le pancreatin mai puaʻa pancreatic enzymes. E faʻaleleia ai le faʻalaumalieina ma totogi ai le le lava o ia lava enzymes i totonu o tagata. O le faʻaogaina faʻapitoa ole tino ile laulau e puipuia ai le enzymes mai le faʻamaina e le gastric juice ma, aʻafia i totonu o le manava, e fesoasoani i le malepelepe o faʻamalosi, gaʻo ma gaʻo. O le mea lea, i le faaopoopo atu i tagata gasegase e le atoatoa le eletise o le pancreas, o le tele o tagata na ave e Meza i luma o se taumafataga, pe a uma ona 'ai ma taumafa meaai. E mafua lenei mea i se tauvaga faalauiloa faalauiloa. Ae le o tagata uma e fiafia i meaai e iloa o loʻo i ai ni analogues o Mezima o loʻo i ai le aafiaga tutusa ma o loʻo faʻavae foi ile pancreatin. O le tele o taimi latou te gaosia mai e kamupanisi o falemaʻi ma e le faʻasalalau.

O a nei analogues a Mezima

E tele naua vailaʻau e faʻavae i le pancreatin. E ese i latou i le aofaʻi o le enzyme amylase - o le gaosiga gasegase sili ona malosi, i le i ai o isi mea e faʻaaogaina ma i le foliga o laumei. E faʻalagolago i le auala e ese ai analogues mai le sauniuniga a Mezim. O latou tau e masani lava e itiiti ifo ma le 10 taimi. O fualaau nei, e tutusa lelei ma Mezim, e mafai ona maua i luga o fata o vailaau mo togafitiga:

O fualaau nei o kamupani vailaau eseese, ma o latou tau e maua mai i le 50 i le 250 rubles, lea e sili atu ona taugofie nai lo Mezim, o lona tau, i le averesi i Rusia, e tusa ma le 270 rubles i le pusa.

O le elemene autu autu o nei fualaau faasaina

O nei vailaau faʻasaina uma o loʻo i ai le aafiaga talitutusa - latou te faʻaleleia atili le faʻaleleia o meaai, aua o loʻo aofia ai le pancreatin. O lenei vailaʻau e maua mai le pancreas o puaa ma e aofia ai enzymes digestive taua: protease, lipase, trypsin ma amylase. E faʻaaogaina mo le pancreatitis masani, faʻaogaina o meaʻai, meaʻai, meaʻai ma mea ola maloloina ma se olaga le talafeagai. O le kamupani Luma Rusia "Lekhim" e maua ai se fualaau faasaina ma le igoa e tasi - "Pancreatin". O le tau sili ona taugofie lea o Mezima, aua e le oi ai lona lava ituaiga ma e valaʻau i le igoa faavaomalo e le o se mea totino o le mea galue.

O le a le eseesega i le va o fualaau faasaina

O fomaʻi o loʻo finau po o le fea fualaau e sili atu ona aoga: Mezim poʻo Pancreatin. E tusa ai ma tagata gasegase, e mafai ona faʻataunuʻuina e tutusa lelei le latou aafiaga. O i latou o loʻo faʻaaogaina Mezim e faasaʻo mea e le tatau ai meaai e le tatau ona faʻaalu. E mafai ona e faʻatau "Pancreatin" mo na o le 30 rubles. O loʻo i ai sina vaega itiiti o enzymes, o lea ua faʻaaogaina ai Mezim mo faʻamaʻi sili atu. O isi vailaau faʻasaina e faʻavae i luga o le pancreatin e ese mai le tasi ma le isi e tusa ai ma taʻiala e tolu:

  1. O loʻo aofia ai le aofaiga tele o le amylase - le enzyme sili ona malosi. O le tele o nei mea o loʻo iai i le "Creon", "Mikrazin" ma le "Panzinorm", ma o mea aupito itiiti o loʻo aofia ai "Mezim-Forte".
  2. O nisi fualaau oona ei ai ni mea faaopoopo i la latou tuufaatasiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Feso ma Enzistal o loʻo i ai le talatiniu ma le talo.
  3. E ese foi i foliga. O le tele o vailaau faʻasaina o fua faʻatalanoaina-o le Panzinorm, Creon ma Hermitage o gelatin capsules.

O le gaioiga a Mezim ma ona faʻatusatusaga

O nei sauniuniga o le enzyme e faʻaaogaina mo le pancreatitis, cystic fibrosis, faʻamaʻi faʻamaʻi o le manava ma le ate, pe a uma le taotoga ma sauniuni mo le suʻesuʻega o le masini vai. E mafai ona e inuina ma tagata soifua maloloina i le solia o le gaʻoina, ma mea sese i mea taumafa, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le tele o le gaʻoina o gaʻo, gasegase, se olaga le lelei poʻo le solia o le gaioiga galuega. Ae, e pei o soʻo se vailaau, e le tatau ona e faʻamaonia soʻo se vailaʻau, ia na o faasalalauga poʻo tau. E sili le fefaʻasoaʻi i se fomaʻi, aua o nei vailaʻau uma, e ui lava e tutusa o latou aʻafiaga, e mafai ona i ai aʻafiaga o aʻafiaga eseese ma maua ai a latou faʻailoga.

Auala e ave ai fualaau faasaina

O enzymes e maua ai nei vailaau e amata ona gaoioi pe a latou ulu atu i le togafiti laiti. O le mea lea, o laumei uma lava e vevela. E tatau ona e ave i le taimi pe a uma le taumafataga. Inu naʻo le vai poʻo le sua o fualaau suamalie. E le taliaina le inuina o meainu suavai, mo se faataitaiga, vai inu i lenei taimi. O le aʻafiaga o fualaau oona e tupu i le 30-40 minute pe a maeʻa le pulega. O sauniuniga uma o le enzyme ua manatu saogalemu, ae e le mafai ona e faatonuina oe lava ia. O le fua ma le ituaiga o vailaau e mafai ona filifilia e se fomaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le "Feso" ma isi sauniuniga e aofia ai le talo e solia i totonu oi latou ua leai se aoga
ate ma le gall vladder. E tatau ona e mataʻituina lelei le fua o vailaʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata e maua i le cystic fibrosis e faʻasaina i le tele o tui o enzymes. I tamaiti, e mafai ona latou faʻalavelaveina le tui.

Rusia faaferetania o Mezima

E tele gasegase e fiafia e faʻaaoga na o fualaau oona. Mai faʻamaumauga uma a Mezima, o le tele o vailaau faʻasaina o loʻo gaosia e le Siamani poʻo le kamupani Inisinia Farani.O lo latou tau e mai le 100 i le 300 rubles, e fuafua i le ituaiga ma le tuufaatasiga. O le fale sili ona tautaua ma sili ona taugofie o Mezima o Pancreatin. E le gata i lea, o Vestal, Mikrazim, Panzikam ma Panzim-forte ua faia i lo tatou atunuu. O fualaau nei e le taugata tele, o lea e avanoa ai tagata uma. Ma o lona uiga, latou te le maualalo i fualaau faasaina.

Mezim Forte: tala tutusa a Rusia

Mo le filifilia o Mezim analogues sili atu le taugofie, e tatau ona e gauai atu i fualaau o se fale gaosi fale. Ua faailoa atu foi o se tele o filifiliga o mea e auina mai fafo o loʻo i ai se foliga tutusa o vaega autu.

List of synonyms of the original:

Igoa o fualaau faasaina O le tau o tau i ruʻu Faʻamatalaga
Faʻaleaga 130–150O se analog taugofie o mezim, lea e aofia ai le igoa.

Ua faatonuina mo le togafitiga o le le atoatoa o le tino, le maualalo o le acidity, gastritis, enterocolitis.

O Meraima 400–470O se taimi sili ona lelei e suitulaga i se fesuiaiga lautele o faatinoga.

E aoga tele i le pacreatin deficiency, gastritis, gallbladder mea le lelei, gasegase tele, afaina o le intestinal.

O le tagofia o fualaau faʻasaina e faʻasaina i le inisaligia o le enzyme, tele le mumū o le pancreas.

Pancreatin 30–50O le pito sili ona taugofie o le mezim o loʻo i ai le pancreatin. E maua i le pepa o pepa, taʻavale, capsules.

Faʻaaogaina mo le puipuia pe a maeʻa ona aveeseina le manava, o le fatu.

Faʻatasi ai ma le cystic fibrosis, le pancreatitis chronic, le gase o le ate, le vevela.

Enterosan 350–400O le mea o loʻo galue malosi o se faʻamaʻaloga e maua mai i le mucous membranes o se vaʻa avian.

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina e puipuia ai le galalaina, ma le gastritis, enterocolitis, pancreatitis.

Ole vailaʻau e le tatau ona faia i taimi o maitaga, susu susu, faʻamaʻi pipisi.

Creasim 100–200Faigofie ole Mezim analog i totonu o capicles. O le vaega autū, o se enzyme e mafua mai i le natura na faʻaleleia atili ai le faʻaogaina o le tino.

Faʻaaogaina mo le pancreatitis masani, pancreatic oncology, eseese faʻamaʻi o le gastrointestinal tract.

Ukrainian synonyms

Analogues o fualaau o vailaau o Ukrainian e iai le lautele lautele. O le aoga tele o fualaau faasaina o le tau maualalo e tutusa ma vaega taua. List of close Mezim sui.

    Panenzym . O loʻo i ai foliga o laumei papaʻe, o loʻo ufiufi i luga ma se atigi moli.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina: o le faʻaleagaina o le intestinal, o le lē paleni o meaai, o le tino pe a maeʻa ona aveeseina se vaega o le manava, o le pancreatitis e masani ai, suʻesuʻega gastroenterological.

O le faʻaaogaina i le taimi o le maitaga, susu susu, o le maualuga o le faʻamaʻi o le tino, faʻaleagaina tele o le pancreas e faʻasaina. O le tau o le 150-200 rubles.

Pancreasim . O le vaega autu o le vailaʻau o le pancreatin, e maua mai le pancreas puaʻa. O se tulaga sili ona maualuga, e le tau taugofie o le mezim, lea e vave aveeseina ai faailoga o le mumū, toe faʻafoʻisia le faʻaogaina o le tino.

Faʻaoga lelei e faʻaaogaina ai le malosi o le manava pe a uma ona 'ai, i le tulaga o le le paleni, le puipuia o le gaʻoina o meaʻai, ao lei faia suʻesuʻega gasegato.

Faʻaaoga i le taimi o le maʻitaga, na o le faʻatagaina o le susu e faʻatagaina e le fomaʻi. E faʻasaina pe a tupu mai ni mea e afaina ai le tino, o le tino pancreatitis. O le tau o le 50-100 rubles.

Solisim . O le mea aoga o le lipase o le microbial origin. Faʻaauau le aʻafiaga o le faʻaogaina o le tino, toe amata gaioiga faʻasolosolo.

E faʻaaogaina e avea o se mea puipuia e toe faʻaleleia ai le faagasologa o le faʻaogaina o meaai, togafiti o gastritis, enteritis, ma le pancreatitis.

Fermentium . O loʻo maua i le tulaga o mea e teu ai. O le sui sili ona lelei mo se fualaau faʻatau ma le tutusa lava o ituaiga o gaioiga faʻatasi ai ma le mezym.

E aofia ai le pancreatin, lea e i ai sona aafiaga lelei i le toe faʻaleleia o le faʻaogaina o otaota.

O le maualuga o le mafaufau, o le gasegase o le pancreatitis, o le maʻitaga, o le susu o le solia lea. O le tau o le 160-230 rubles.

Festal Neo . O se sauniuniga multienzyme o loʻo aofia ai foi le pancreatin.

Cheap Mezima sui. Aotelega: eseese faʻalavelave o le faʻaogaina o meaʻai, toe faʻaleleia o le manava po o le manava, le lava o le galuega faalilolilo o le pancreas.

Generics of the Belarusian manufacturer

O vailaau e sui vavalalata mo le faʻamalosi o avega e tutusa foliga tutusa ma le uluai kopi. E tatau ona faʻamaonia le mea moni e le tele naua analogues.

O le laulau o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai upu autū autu:

Igoa o fualaau faasaina O le tau o tau i ruʻu Faʻamatalaga
N - taumalulu 200–220O le faʻalavelave faʻalavelave o le mezim mote faʻatasi ma le enzymatic gaoioiga.

O le mea autu o le pancreatin, lea e toe faʻafoʻiina ai le faʻaogaina o meaʻai i le tino.

Acedin pepsin 270–320E galue e pei o se mea e faʻaleleia ai meaʻai. Sui sui Mezim sui.

O le vailaʻau e faʻaaogaina e togafitia ai gastritis, dyspepsia, achilia. E leai se faʻamaoniga manino.

I le taimi o le maʻitaga, susu, e tatau ona ave le fualaau faasao i le faatagaga a le fomaʻi.

O se faʻaonaponei faʻaonaponei o analogues mai fafo

O le tuufaatasiga o vailaʻau e suitulaga i pisinisi a mezim mo kamupani mai fafo e le ese mai faʻataʻitaʻiga.

Latou te lava le numera o uiga talafeagai, ma i le tele o isi mea e sili atu. List of synonyms mai fafo o le uluai kopi.

    Biosin . O le malosi o le pancreatin malosi e aʻafia ai le toe faʻafoʻisia o le faʻaogaina o le tino. O le vailaau faʻatau e faʻatau atu i le ituaiga o pusa o meaʻai, capsules.

O se mea aoga tele mo le faʻaleleiaina o meaʻai. Tapulaa o le taliaina: mea e afaina ai le tino, tino pancreatite, maitaga, lactation. O le tau o le 350-420 rubles.

Pangrol . O se laina sili ona maualuga o le mezim forte e aofia ai enzymes e toe faʻafoʻi ai le gastrointestinal tract. O tau o fualaau oona e sili atu ona maualuga, ae ua afaina i aafiaga tele o le tuufaatasiga o fualaau faasaina.

O le aotelega o le togafitiga, puipuia o faʻamaʻi eseese o faʻamaʻi pipisi. E le fautuaina e ave ma le maualuga o le mafaufau, o le tino o pancreatitis. O le tau o le 400-500 rubles.

Creon . Faʻaitiitia le leai o enzymes i le pancreas. O se vavalalata talafeagai o le mezim mote faʻatinoina se tele numera o galuega lelei.

Faʻailoa i foliga o capsules. E faʻaaogaina e togafitia ai le gastritis, enteritis, ma le pancreatitis. O le tau o le manava e maualuga atu nai lo le uluai, ae ogatasi ma ona uiga lelei. O le tau o le 500-600 rubles.

  • Enzibene . Se faʻasologa o le mezim forte polyenzyme series O le gaioiga malosi o le faʻalavelave lea. O le mafuaʻaga autu o le puipuia, togafitiga o maʻi faʻafefete.
  • Aiga . O le mea sili e suitulaga mo le fualaau faasaina autu o se faʻaosoosoina o le manava faʻanatura. Faʻamatalaina lelei mo le togafitia o le dyspepsia, pancreatitis tumau, le paleni o meaai, oncology, ogaoga fibrosis, le tino vaivai.

    Tapulaa o le taliaina: tasi le le faapalepale i le pancreatin, faʻaleagaga o le maʻi, maʻitaga, susu susu. O le tau o le 500-520 rubles.

    O le tele o tagata pe a filifilia se mea vavalalata mo se fualaau faasaina e taitaia e mea e pei o le tau, o le mafai ona gafatia o uiga masani, o le faalauaiteleina o le fualaau faasaina.

    Ae aua nei galo e tatau ona malilie faatasi soo se synonym mo le taugofie ma se fomaʻi agavaa. O faʻatalanoaga ma se tagata tomai faapitoa e le afaina, ma o le tagata maʻi o le a mauaina se oloa lelei ma aoga!

    O Mezim o se enzyme mo le gaogao. O le elemene autu autu o le pancreatin. E le gata i lea, o loʻo i ai isi vaega. I lenei iloiloga, o le a tatou taulai atu e le gata i fualaau faasaina, ae ia faamamafa foi isi mataupu: Mezim - analogues e taugofie (Rusia), tau.

    Faʻatinoga o gaioiga

    O le fualaau faasaina e mafai ona toe totogi mo le toilalo o se galuega faapitoa o le pancreatic. Ona o le tuufaatasiga o le fualaau faasaina, ua tuuina atu fesoasoani i le gaosia o pulu / gaʻo / gaʻo. O se taunuuga, e sili atu ona faʻaeteete lelei i totonu o le tootoo laiti.

    O le iʻuga o le i ai o se atigi sosolo aloʻamea i totonu o le laulau, o lona faʻamavae e le tupu i totonu o le manava i lalo o le aʻafiaga o le suka gaosia, ae i le duodenum.

    Mezim - faʻamatalaga mo le faʻaaogaina

    E faʻaaogaina le vailaʻau mo faʻamatalaga nei:

    • I le iai o le le atoatoa o se tasi o galuega a le pancreas (i le i ai o lenei siama, o le tagata maʻi e masani ona i ai le cystic fibrosis poʻo le pancreatitis)
    • Afai e talafeagai, faʻamaonia le faʻaogaina o le faʻaogaina o meaʻai i tagata gasegase i le saʻo lelei o le gaioiga o le vaega o le digestive i le taimi o le lē paleni,
    • I le iai o faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi o le manava / manava / gall / vevela, i le i ai o se foliga masani,
    • A maeʻa taotoga poʻo le faʻafefeina o totoga o loʻo taʻua i luga, i le tulaga o le faʻamautuina o le solia o le manava, poo le faateleina o le paʻu (o le vailaau faʻasaina o loʻo faʻatulagaina o se meafaigaluega faaopoopo),
    • I le sauniuniga mo le suʻesuʻega o totoga o le tino i le ultrasound poʻo le X-ray machine.

    Contraindications

    E faʻasaina Mezim mo le faʻaaogaina i luma o se tasi o mea nei:

    • Afai o le tagata maʻi e maua i le tino pancreatitis,
    • I taimi o le vevela o le pancreatitis, faʻagasolo i se foliga masani,
    • I le i ai o le faʻalauteleina o lagona i vaega o le vailaʻau,
    • Afai o le maʻi o se tamaititi e le o lona tolu tausaga lona matua,
    • I mataupu o le le gasegase o le galactose, ma le leai o lactase poo le i ai o le glucose-galactose malabsorption syndrome, o se natura faʻatoʻateleina.

    O le fualaau o le vailaau faʻasaina ua faʻataʻitaʻiina faapitoa e le fomaʻi o loʻo auai ma e faalagolago i le tikeri o le faʻaogaina o le tino. A o laʻititi, o loʻo faʻamatalaina foi le vailaʻau e le fomaʻi.

    O le umi o togafitiga e mafai ona faia ai se isi vaitau ese: aso, masina, ma tausaga.

    Cheap Mezim analogues, tau

    O Mezim ua leva ona faʻatusalia i luga o le falemaʻi faʻamalositisi ma ua lauiloa i le faitau aofaʻi ona o lona gafatia e faʻaitiitia ai le le toʻa i le gastrointestinal tract. Ae peitai, e le gata o Mezim e mafai ona taulima nei faailoga. E i ai le tele o analogues, e aofia ai tagata Rusia.

    Igoa o le tutusa Le tau i totonu o falemaʻi, ulu Tau i luga o le falemaʻi i luga o le initaneti, ruʻu Tagata e gaosi le atunuu
    Pancreatinum (laupepa Numera 605049Rusia
    Feso (papa №20)140148Initia
    Gastenorm malosi (o le numera Nu 20)51Leai se faʻamatalagaInitia
    Creon (capsules, Nu. 20)269295Siamani
    Hermital (capsules Nu. 20)167195Siamani
    Penzital (fuainumera Numera 20)4757Initia

    O le faʻatusatusaina o le laulau o loʻo faʻaalia ai le tele o analogues a Mezim. Ae ui i lea, o nei mea e le o faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faʻaalia i luga o maketi tau faʻatau.

    Faʻamatalaga lelei ma le taugofie mo pepa o Mezim

    O Mezim o se vailaau o le enzyme Siamani lea e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi o le tino. O le vaega autu o le vailaʻau o Pancreatin. O le fualaau faasaina e aoga, ae o lona tau atonu e foliga mai e sili atu nai lo le tau. I le tuʻuina atu o lenei mea moni, e tatau ona mafaufau i ai upu tutusa e faigofie ona maua.

    O le a le mea e fesoasoani i fualaau

    Faailoga mo le faʻaaogaina:

    • Faʻailoga pancreatitis,
    • O le afaina ma faamaʻi faifaipea o le tino o le tino, faapea foi ma a latou togafitiga pe a uma le taotoga, na faaalia i le tulaga o le vevela, manava ma le faigata ona eli meaai,
    • Faʻaleleia o le faʻapalaina o meaai, i le tulaga o le taumafa tele,
    • O le laasaga sauniuni mo se x-ray poʻo le suʻeina o totoga i totonu e faʻaaoga ai le ultrasound.

    Metotia o pulega, fua

    Faatonuga mo le faʻaaogaina:

    O le faʻatulagaina o le faʻatulagaga e faʻatulagaina taʻitasi. E faʻalagolago i le tulaga o le le lelei o le tino.

    O le tui mo tamaiti ua faatonuina e le fomaʻi.

    O le taimi o togafitiga togafitiga e mafai ona ave mai aso e lua (pe a fai o le faʻalavelave le faʻaaogaina o le gastrointestinal tract) ma i le tele o masina ma e oʻo lava i tausaga (masani le togafitiga).

    Tulaga faapitoa togafitiga

    E taua le matauina e leai ni aʻafiaga matuia ma aʻafiaga i le avetaavale e taʻavale taavale ma isi vaega, lea e manaʻomia ai le matuia ma le gauai mai le avetaavale.

    E le gata i lea, o lenei enzyme e le afaina ai le tali ma le iloiloga i tulaga eseese.

    Lisi o taugofie ma taugofie mo le gaosiga o Rusia ma fafo

    O lenei vailaʻau faʻamatalaga, o loʻo iloiloina i totonu o le tusiga, ei ai le tele o analogues e sili atu le taugofie e mafai ona faʻatau i toetoe o soʻo se fale talavai. Faʻafetai i le suʻesuʻega o le maketi a Rusia, faʻamaonia faapitoa i luga o le initaneti fesoʻotaiga faʻamaonia i luga o le initaneti, o se laulau o mea e mafai ona faʻaaogaina:

    O le igoa o le analogue e taugofie nai lo Mezim Apteka.ru (tau i rubles) Piluli.ru (tau i rubles)
    Moscow SPb Moscow SPb
    10000 PIECES (pulou.)295306300270
    Pangrol 10000 PIECES (pulou.)265276261239
    Micrazim 10000 PIECES (pulou.)245256169210
    Panzinorm mo le 20,000 iunite (tab.)11412010189
    Pancreatin 125 mg (papaa)65656864

    E faʻavae i luga o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga, e mafai ona matou faʻamaonia e mafai ona faʻatau le faʻatau tutusa sili ona taugofie i luga o le falemaʻi i le initaneti Piluli.ru.

    Creon - (Siamani)

    O lenei oloa vailaʻau Siamani, na gaosia i capsules, o loʻo faʻaalia mo gasegase gastrointestinal, e faʻapea foi i le pito i tua o le gasologa o le tino o lenei maʻi. I le faʻaopoopoga, ua faʻamatalaina Creon mo le kanesa pancreatic ma faʻalavelave taotoga.

    Aua nei faʻaaogaina fualaau mo tagata e maua le eleʻele ile gasegase gaosi - pancreatin ma mo maʻi ma pancreatitis o loʻo tutupu i totonu o le vaega laititi.

    I le taimi o togafitiga, o le tele o aʻafiaga o le itu e le faʻamaloloina. O le tele o taimi, e foliga mai i luga o le vaega o le fualaau oona, e taʻua i le tino o le tiga o le manava, vomiting, manava ma le pala. O gaioiga vaivai faʻafitauli e faatagaina foi. O nei mea e aofia ai se vevela i luga o le paʻu o le tino. Ae ui i lea, e fautuaina e te feutagai ma lau fomaʻi aʻo lei aveina, aua o le a fesoasoani lea e aloese ai i mea e le lelei ona faia.

    Pangrol - (toe sui Siamani)

    O faʻamaoniga o lenei vailaʻau e foliga tutusa lava ma vailaau muamua ua fesiligia. E fesoasoani foi i le tagata gasegase e osofaia faʻamaʻi gasegase o le gastrointestinal, pancreatic oncology ma fesoasoani e toe maua mai i gaioiga i luga o totoga e aʻafia ai le tino. E le gata i lea, e mafai e Pangrol ona taulimaina faʻafitauli o le gastrointestinal tract, faʻamaʻi pipisi o le intestinal, faʻapea foʻi ma le maʻi o le bowel. O se mea e le mafai ona faʻaaogaina o le faʻafaigofie lea o le faʻaleleia lelei o mea mamafa ma gaʻo.

    O le Pangrol ua faʻaseseina i tagata mamaʻi o loʻo i ai se faʻalavelave tele o pancreatitis, faʻapea foi i latou o loʻo maʻi i le puaa, o ona elemene o loʻo avea ma vaega taua o le vailaʻau (pancreatin).

    Mikrazim - (tagata faʻatau Russian)

    Faʻatoʻa maua e le kamupanī o loʻo i totonu le aoga lona sui. E mafai e Micrasim ona feagai ma maʻi eseese e aafia ai le pancreas, e pei o le fibrosis, o le tino, ma le toe faʻaleleia mai gaioiga i lenei tino sili ona taua.O lenei vailaau e faʻatagaina ai oe e faʻaleleia lelei le gaioiga o le gastrointestinal tract systems, na mafua ona o le tele o le faʻaaogaina o mamafa, maualuga-carb ma mea gaʻo. O se eseʻesega taua mai isi vailaʻau o loʻo iloiloina, o le gafatia lea o Mikrasim e tau ai faʻamaʻi o le kolo ma duodenum. E faʻaoga foi lenei i faʻafitauli o le faʻalauteleina o le sulu. O le microzym ua faatonuina i le sauniuniga mo le x-ray poo le ultrasound suʻesuʻega o le gastrointestinal tract.

    E faʻasaina le ave o tagata gasegase i le pancreatitis i totonu o le vaega lapopoa, faapea foi ma tagata e iai ni allergies i nisi vaega o lenei vai Rusia.

    I le tulaga aoao, e talia saogalemu le fualaau faasaina. E seasea, i le tulaga o aʻafiaga, e mafai ona maua ni faʻamaʻi. E oʻo lava i le tele o taimi, pe a ave Mikrasim i ni gasegase tele ma umi se taimi, e mafai ona tupu se gasegase o le gastrointestinal - o le manava, vomiting, ma le tiga o le manava.

    Panzinorm Forte - (Slovenia)

    O lenei laina ole taugofie a Europa i Sasaʻe e aoga foi i faʻamaʻi o le pancreas, e taʻua o le pancreatitis. E le gata i lea, e togafitia ai faʻamaʻi masani o le manava, ate ma le vavae. O le Panzinorm malosi e fesoasoani i le toe faʻaleleia pe a maeʻa galuega i luga o mea o loʻo taʻua i luga, lea e faʻaalia i le vevelaina o meaai, afaina ma manava. E le gata i lea, o lenei vailaau e fautuaina mo tagata e masani ona galue i gaioiga o le gastrointestinal tract, ae o latou na feagai ma ni faaletonu le tumau i la latou galuega ona o le le paleni.

    O le vailaʻau o loʻo i ai le tele o faʻailoga. O nei mea e aʻafia ai le gauaiina o le vailaʻau, (pancreatitis i le gaioiga gasegase). I le faʻaopoopoga, o le Panzinorm Forte i le pepa laulau e faʻasaina mo tamaiti ei lalo ifo o le 3 tausaga.

    I le tulaga o aʻafiaga o le itu, o le tagata gasegase i le faagasologa o le togafitiga e mafai ona iai ni tali i luga o le paʻu e pei o se vevesi poʻo le vevela. E le gata i lea, e masani ona le taofiofia le tagiauvale ma le taufaasese. O aʻafiaga leaga e mafai ona aʻafia ai le faʻaogaina o le tino. E mafai ona avea o se tui o le tui, vomiting, manava manava.

    Pancreatin - (o le taugofie ma sili ona aoga i Mezim)

    O lenei meafaigaluega o le sili lea ona taugofie i le maketi a Rusia. E lelei foi, e pei o fualaau ua taua i luga, e fesoasoani i le le mautonu ma faamai o totoga sili ona taua o le tino o meaola - o le pancreas, ate, gall ves, o le manava ma le gaogao. O le vailaʻau faʻatasi ma le igoa tutusa e pei o le mea galue, e faʻatagaina oe e faʻaitiitia le tulaga o le tino ma faʻaleleia le faʻapalaina o mea taumafa pe a fai le meaʻai.

    Ole laulau e le o faʻamaonia mo le tino pancreatitis ma le lagona lelei io latou elemene.

    O le vailaau e saogalemu ma i le tele o tulaga e puipuia ma le saogalemu e gasegase. E seasea lava, i le taimi o togafitiga, o aʻafiaga leaga e pei o le manava, viliina o mafaufauga ma le tiga o le tino. E le gata i lea, o loʻo i ai le faʻavavevave, urticaria i luga o le paʻu o le tagata maʻi, i le foliga o se tali atu ile maʻi.

    Faaiuga i luga o isi tupe a Mezim

    O le lauiloa Mezim, o loo i ai le tele o vailaau tutusa. E maua uma i Rusia ma fafo atu. E tatau ona maitauina e toetoe lava a tutusa vaega, o se lisi o faʻamatalaga, o fualaau faʻatau e faʻatau atu i tau eseese. O lenei mea e mafai ai e oe ona filifili se vailaʻau mo soʻo se atotupe.

    Mezim Forte - analogues ma sui mo lenei fualaau faasaina e masani ona ese i tau maualalo. Ae ui i lea, e le o iloa le aoga o latou. O le aso o le a tatou malamalama ai i lenei mea. O le a tatou mafaufau i faʻatusatusaga o loʻo i ai nei o Mezim ma a latou eseesega taua.

    O Mezim o se enzyme oona - o se enzyme. E le gata i lea, o le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le Pancreatin.O lenei vaega o le faʻafefiloi o enzymes digestive e pei o lipases, proteases ma amylases, lea e malepe ai gaʻo, proteins ma gaʻo. O Mezim na gaosia e le lauiloa Siamania Berlin-Chemie. Fai mai faatonuga e manaʻomia lou faʻaaogaina o fualaau e togafitia ai faʻamaʻi o le manava, faʻamaʻi o le ate, duodenum ma le pancreas, faʻatasi ai ma le le lava o le puleaina o enzymes.

    O le malosi o faatinoga a Mezim e le o le faateleina o le tele o mea galue, ae i totonu o se faʻapitoa faʻapitoa. E le mafai e lenei pusa ona faʻamavae le laulau i le manava aʻo lumanaʻi le taimi, aua o faʻamaʻi elemene oona e faʻaumatia e ala i le aafia i le suka i le manava. Mezim Forte laupepa i se tulaga le atoatoa e agai i le duodenum 12, ma ua i ai lona aafiaga tuusao. E le gata i lea, o loo i ai se fualaau faasaina Mezim Forte 10000, lea o le anotusi o enzymes o se faasologa o le maualuga maualuga nai lo le masani o Mezim. E masani lava, o le tau o se meafaigaluega faapena e sili atu ona taugata.

    Fiafia i le upega tafailagi:

    Ae ui i lea, o isi sauniuniga o le enzyme e faʻaaoga foi i le gastroenterology, e le na o Mezim. Analogs e taugofie i falemaʻi i aso nei e mafai ona e maua mea nei :

      Creon (na gaosia e tagata Siamani) o loʻo avanoa i foliga o gelatin capsules, lea e aofia ai le pancreatin pork natura. O le isi metotia Siamani o Hermitage, o se kapoti e aofia ai le pancreatin. O le isi laina o Mezim e taugofie , lea na masani ai le toatele talu mai aso o le Union, o Festal. I le faaopoopo atu i le Pancreatin, o loʻo i ai vailaʻau vine. E tutusa ma Fesoal Enzystal. O loʻo gaosia foi e fomaʻi i India. Rusia faa Rusia o Mezim Forte - Solizim i capsules . O lenei fualaau faasaina e faamatalaina i se gaosiga o le elekene vaivai, pe a faatusatusa i fualaau o loo taʻua i luga. O le mea moni, Solizim e gasegase gaʻo e aunoa ma le afaina ai o gaʻo ma gaʻo. O se oloa mai le kamupani Siamani Nordmark - Panzinorm. I le faaopoopo atu i le Pancreatin, o loʻo i ai ni vaega o le talo, faʻapea foʻi ma le mucous membrane o le gaʻo gastric o povi. I le auala, latou te malosi le gaioiga o amylases, lipases ma proteases.

    E i ai se manatu e matua afaina lava e faapea o enzymes e saogalemu ma aoga i taimi uma, ma o lea e mafai ai ona ave mo soʻo se gasegase gastrointestinal. Ae peitai, i le mea moni, e le o lea. E pei lava o soo se fualaau lelei, o le enzymes ua i ai a latou faʻailoga. O lona uiga, ae leʻi aveina i latou, e fautuaina e faʻatalanoa se fomaʻi.

    Lapataiga o le Enzyme

    O mea uma o loʻo taʻua i luga Mezima, e tusa lava po o le a le tau, e aofia ai le Pancreatin (i le tele o faʻasalalauga), o lona uiga, e matautia le faʻatonuina o nei vailaʻau.

    Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tele o taimi, e le fautuaina e ave Feso. O le mea lautele, o faʻamalosiga o le enzyme e aofia ai le talo e faʻasaina ona faʻaoga mo tagata e leai ni galuega o le ate po o le vevela. E naʻo se fomaʻi e mafai ona fuafua le fua o le amylase i aso taitasi, pe a uma ona suʻeina le tulaga o se tagata. E seasea lava, o analogues ole Mezima e mafai ona mafua ai aʻafiaga le lelei ile faʻailogaina o le intestinal.

    O le fautuaga e uiga i le aveina o se Mezim i luma o se taumafataga e lauiloa tagata uma. Ae faʻapefea pe afai e le oi ai lenei vailaau i le fale talavai? Ma e mafai ona sui lenei vailaau faʻasaina i ni mea e sili atu ona taugofie? I aso nei, tatou te mafaufau i mea tutusa a Mezim, ma o le a la latou eseesega taua.

    O fea e sili atu - Pancreatin poʻo Mezim?

    O le pancreatin o se enzyme lea e maua mai le paʻu o povi. O loʻo i ai ni enzymes pancreatic e tolu:

    • amylase (faʻaolaina le malepe o mea -ona),
    • puipuigaase (talepeina lalo o palatini)
    • lipase (talepe gaʻo).

    O le Pancreatin o loʻo faʻatau atu i pepa o loʻo i ai le igoa talafeagai poʻo se vaega o isi vailaʻau:

    • Biofestal
    • Normoenzyme
    • Faʻailoa
    • Enzystal
    • Feso
    • Pancreoflat,
    • Biozyme
    • Pancreasim
    • Enzibene
    • Panzinorm,
    • Gastenorm,
    • Creon
    • O Meraima
    • Penzital
    • Pancrelipase
    • Pankrenorm,
    • Pancytrate
    • Vestal
    • Uni Festal
    • Panzim
    • Aiga.

    Ae ui i lea, o le lauga sili ona lauiloa o le Pancreatinum o Mezim, lea e mafai ona suia i fualaau ua taua i luga, aua oi latou uma o loʻo aofia ai enzymes pancreatic e avea ma mea autu e gaosia ai.

    O le a le eseesega i le va o fualaau faasaina?

    O fualaau o loʻo i ai se eseesega o le amylase (masani o le numera e sosoo ma le igoa o le maualuga o le enzyme). O lea, mo se faataitaiga, Mezim Forte 10000 (o le Creon 10000, Mikrasim 10000, Panzinorm 10000) e aofia ai le 10,000 iunite o le amylase. O le vailaau sili ona malosi o le 25,000 iunite (Creon, Mikrazim), ma le sili atu ona vaivai o le 3,500 iunite (Mezim-Forte). I ia sauniuniga e pei o Feso, Digestal, Penzital, Enzistal e aofia ai le 6000 IU o le enzyme.

    E faaopoopo atu i le maualuga o le amylase, o analogues Mezim Forte e eseese i le mataupu o mea faaopoopo. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, i Feso, Digestal ma Enzistal ei ai hemicellulase ma talo. O fualaau e tolu o fualaau o fualaau lapopoa, ma Panzinorm, Creon, Hermitage ma Mikrasim o gelatin capsules, i totonu o microtrats ma le limeti o le itiiti ifo i le 2 mm (ona o lenei mea ua vave ona latou faia).

    Faailoga mo le faʻaaogaina

    O le togafitiga o le Enzyme ua faʻamaonia mo le pancreatitis, pe a oʻo mai le le atoatoa o le panocreatic. O le faʻaaogaina o Mezim (poʻo lona faʻaletatau taugofie ole pancreatin) e fetaui lelei mo maʻi faʻamaʻi e mafua mai i faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi o le manava, ate, gallies, intestines, faʻapea foi pe a uma le faʻamalolo poʻo le vavalalata o nei totoga.

    E pei ona faʻaalia e faatonuga mo le faʻaaogaina o vailaʻau, ua faaleleia atili e Mezim le vaega o meaʻai i tagata soifua maloloina i le mataupu. E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua faatonuina i luma o se ultrasound o le digestive tract poo se x-ray.

    E faʻapefea ona ave Mezim ma mea tutusa?

    E amata ona gaoioi ia enzymes digesite pe a latou ulu atu i le togafiti laiti: e puipuia i latou mai le faʻaleagaina o le suavai e ala i le faʻapipiʻi faapitoa o le laulau, lea e naʻo le pH = 5.5.

    E faʻaaogaina laulau i le taimi o se taumafataga, faʻamamaina i vai poʻo fua o fualaau suamalie (ae le o ni meainu suamalie).

    O le vaega pito i luga o le palacreatic enzymes e matauina i le 30 i le 40 minute i le maeʻa ai o Mezim Forte ma ana analogues.

    E ui i le mea moni o mea uma o loʻo taʻua i luga luga o Mezim Forte - e taugofie ma taugata - e aofia ai le pancreatin (amylase, lipase, protease), e ui lava i ni eseesega eseese, e matautia le faʻatonuina o nei fualaau.

    O fua i aso uma o le amylase ua fuafuaina e le fomaʻi, suʻesuʻeina le tulaga o le maʻi. Mo nisi, e 8000 - 40,000 iunite, ma pe a le faʻapipiʻiina e le pancreas ia enzymes, e manaomia e le tino le 400,000 iunite o le amylase.

    E seasea lava ona maua e Mezim ma ana faʻalogona aʻafiaga aʻafiaga - e faʻaalia i le faʻalavelaveina o le intestinal.

    Tau mo le fualaau faasaina ma ona analogues

    E masani lava, o se vailaau sui e filifilia i se tau. Ole lisi o loʻo i lalo o se lisi o analogues a Mezim, e sili atu le taugofie pe sili atu le taugata, ae e tutusa lava lona aafiaga i le tino o le tagata.

    Igoa o fualaau faasainaFaiga faʻavae, aofaigaTau i rubles (avefeʻau)
    Mezim Forte

    Mezim Forte

    papa, 20 pcs.

    papa, 80 pcs.

    55-75

    215-300

    Acedin pepsinpapa, 50 pi.104
    Unienzymepapa, 20 pcs.140
    Panenzympapa, 20 pcs.138
    Fermentiumtoso, 20 pcs.118
    Faʻaleagapapa, 20 pcs.210
    Pancreatin

    Pancreatin malosi

    papa, 20 pcs.

    papa, 20 pcs.

    25-35

    25-40

    Penzitaltoso, 100 pi.120-140
    Enterosancapsules, 20 pcs.428
    Enzistaltoso, 20 pcs.75-90
    Creasimcapsules, 20 pcs.115-130
    Enzibenecapsules, 20 pcs.155-200
    Creon 10000capsules, 20 pcs.195-270
    Pangrolcapsules, 20 pcs.460-480
    Fesotoso, 100 pi.365-500
    O Meraimacapsules, 50 pi.640-750

    Acidin-Pepsin

    Avanoa i le pepa. O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai le betaine hydrochloride (acidin) ma le pepsin puaa.E pei o le pancreatin, pepsin o se enzyme.

    E masani ona faaaoga Acedin-pepsin mo dyspepsia, acialia, hypo- ma anacid gastritis, faapea foi ma faaletonu e fesootai ma se faaitiitia o le siosiomaga o le manava. E masani lava, o tagata matutua ua faatonuina 2 pusa 3-4 taimi i le aso i le taimi lava lea e tasi pe a uma. E tatau ona faʻamavae pepa i le ½ ipu vai. O le fualaau faasaina ua solia i tagata e:

    • faʻalauteleina le ono gafatia i acidin poʻo le pepsin,
    • gasegase gaʻo ma le ulutala duodenal 12,
    • erosive gastroduodenitis.

    O lenei vailaʻau o le enzyme o loʻo avanoa i le laulau. O vaega autū o le vailaʻau o fungal diastasis ma papain. Fautuaina mo le faʻaaogaina o nei faʻaʻailoga:

    • taoto, flatulence (e aofia ai ma le taotoga), afaina, manava,
    • sauniuniga mo suʻesuʻega eseese o le gastrointestinal tract,
    • ma le le lelei o le gaioiga o le pancreas, o le pancreatitis faaumiumi, maʻi o le ate.

    E fautuaina le vailaau mo tagata matutua ma tamaiti e sili atu ma le 7 tausaga le matua, 1-2 papaʻe pe a maeʻa se taumafataga. E tatau ona foloina uma le vailaʻau ma fufulu i lalo i le vai. O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ua faʻailoaina i tagata gasegase i lalo ifo o le 7 tausaga le matua, faapea foʻi ma maʻi gastric ma duodenal, faʻamaʻi ate ma le faʻapitoa patino ile tuufaatasiga o fualaau.

    O le faʻasalaga o pepa ia o loʻo i totonu o le manava. E aofia ai le pancreatin ma sina galuega elezymalie. E faʻaaogaina e faʻamautinoa ai le faʻalaumuina. E tuʻuina taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi mo maʻi taʻitasi. E faʻalagolago i le tulaga o le vaivai o le enzyme ma le tausiga o meaʻai. O le mea e masani ai, 1-2 laulau o loʻo faʻatulagaina i taumafataga. O le lisi o faʻamaʻiloga e aofia ai le pancreatitis lemu i totonu o le laasaga laititi ma se allergy i vaega o Panenzym.

    Laʻau e faʻafefiloi totonufalefale, o mea autu o loʻo i ai le pancreatin, hemicellulase ma le sile extract. Aotelega o le talosaga:

    • solia o le galuega o le exocrin o le pancreas,
    • ulcerative colitis
    • kolone faʻanoanoa
    • faʻaleleia o otaota,
    • sauniuniga mo le suʻesuʻeina o le gastrointestinal tract.

    Tamaiti e sili atu i le 6 tausaga ua faʻamatalaina 1 le papala i le taimi lava e uma ai se taumafataga. E mafai e tagata matutua ona faʻaaogaina le fualaau faasaina aʻo leʻi 'aʻai. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻateleina le atunuʻu i le 2 papa. O le Enzistal ua solia i le tulaga o le faateleina o le gasegase i pancreatin, gasegase ogaoga, taofia o le intestinal, cholecystitis ma tamaiti i lalo o le 6 tausaga.

    Fermentium

    O le elemene malosi o Fermentium o le pancreatin, lea e fesoasoani e faʻaleleia ai otaota. O vailaʻau o loʻo i totonu o pepa. O loʻo faʻamatalaina mo le dyspepsia, o le faʻaaogaina o gaʻo ma meaʻai vevela, ia o loʻo faʻaaogaina malosi e le tino. Ua faatonuina foi mo le afaina, gastroectomy, pancreatectomy, faʻamaʻi e oʻo mai ma le le atoatoa o le exocrine vaega o le gland.

    Ole vailaau e tatau ona tautala muamua ao leʻi oʻo i le taimi o taumafataga mo tagata matutua ma tamaiti pe a mavae le 6 tausaga, 1-2 timuga i le aso. E mafai ona suia le fualaau ma faatulaga e le fomaʻi taʻitasi.

    O le tele o faitioga mo le aveina o Fermentium:

    • gasegase tino
    • faʻalavelave ile manava,
    • hepatitis
    • o cholecystitis faʻanoanoa.

    Rusia lauiloa Rusia

    O tagata faʻapitoa falemaʻi mo le faigofie ma le faʻamafanafanaina o tagata faʻatau oloa latou te maua ai fualaau faʻatau Rusia taugofie, lea e le o lalo ifo o Mez i la latou tuufaatasiga ma vailaau faʻaleagaina.

    Tigā, lea e aofia ai le mea e faʻafefe. E faʻapipiʻi mai le manava o tamaʻi mamoe ma tamaʻi mamoe. O le vevela e faʻaleleia ai le faʻaaogaina o meaai ma le le lava o le enzymatic o le gastric juice. Ua faʻamaonia mo ia ituaiga faʻamaʻi:

    Faaaoga le fualaau faasaina faatolu i le aso, 1 le papa mo le lua masina. O le vailaʻau e faʻasalaina i gasegase i lalo ifo o le 14 tausaga le matua ma tagata e le fiafia.

    O sauniuniga a le enzyme Rusia e faʻaleleia ai le lelei o le faʻaogaina o meaʻai. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai le pancreatin. Fomai e fautuaina le ave o fualaau faasaina pe a uma meaai ma se vai.O le vailaʻau o vailaau e faʻamatalaina e se fomaʻi faapitoa mo tagata maʻi taitasi. O lenei mea e faalagolago lava i le matua o tausaga, taumafa ma le matuia o le maʻi.

    Le faiga o le gaioiga o le fualaau faasaina

    O le fualaau faasaina e suitulaga i le le lava o le palacreatic enzymes. E le fautuaina le faʻaaogaina o le Micrazim mo tagata e iai fualaau faʻamaʻi, i se faaopoopoga, e leai ni tapulaa.

    Faʻamatalaga mamao mai fafo

    Pe a filifilia se vailaau faʻatele, e tele tagata faʻatau e gauai atu i le atunuu o loʻo gaosia ai. Faatasi ai ma fualaau faasaina, o loo i ai foi i latou e suitulaga mo Mezim.

    Ua faia se vailaau i Italia poo Siamani. O loʻo i ai i le tino o capsules faigata e aofia ai le pancreatin. E faʻaaogaina e faʻamautinoa ai le gaioiga o totoga o meaʻai, e faʻafefe ai faʻamaoniga o le tino, faʻaogaina o le digestive, palacreatiti lōʻihi, gastritis, enterocolitis. E masani lava 'ave 2-4 capsules pe a uma meaʻai ma inu 100 ml vai.

    O le numera ma le umi o le vasega o togafitiga e faʻataʻitaʻiina e se fomaʻi. Afai o se tagata maʻi e ono aʻafia i le tuufaatasiga o fualaau faasaina ma / poʻo le pancreatitis, e le fautuaina le tagofia o fualaau faasaina. Mo tamaiti, o le fualaau faasaina ua faatonuina mai le 6 tausaga.

    Faʻavave vave o loʻo i ai le pancreatin. Fautuaga mo le faʻaaogaina e talitutusa lava ma le tagofia o fualaau faʻasaina - ua faʻataʻitaʻiina mo faʻamaoniga o le siama, mimilomiu, gastritis, enterocolitis, faʻamalositino i totonu o le vaega o meaʻai ma isi maʻi e faʻatasi ma se maʻi o le exocrine o le gland e faʻasaʻo ai le sua o le pani.

    E tatau ona vaeluaina se fualaau se tasi o le vailaʻau: ave le afa ao leʻi 'ai, ma mea o loʻo totoe o le pusa ma meaai. Afai o le tagata gasegase e tele le mumū o le pancreas i le amataga ma le eleelea i le tuufaatasiga o fualaau faasaina, ona faʻaaogaina ai lea o Creon. O fualaau faasaina ua gaosia i Siamani.

    Atunuu na afua mai - Initia. O le fualaau faasaina e faʻaleleia ai le soona inu o meaai i totonu o le tino ma le faʻalavelave o galuega a le pancreas. Fautuaga mo le taliaina e tutusa lelei ma isi vailaʻau o loʻo iai le pancreatin. 1-2 laulau e fai ma tautala ao le i ai taumafa, atoa ma solo i lalo i se ipu vai.

    Talu ai le ituaiga o meaai ma le mamafa o le meaʻai, e mafai ona ave i ai nisi 2-4 pama i le maeʻa o se taumafataga.

    Afai o le tagata maʻi e maua i le pancreatitis ma le faʻalauteleina o le gasegase i le fualaau faasaina, ua faʻaseseina le Enzibene mo le faʻaaogaina.

    I le faaopoopo atu i le pancreatin, o le vevela a Feso e aofia ai pia vine, o se mea foi o le enzymene. Ua faia i Initia. Fesoʻotaʻiga ua faʻamaonia mo le le fiafia o le galuega o le pancreas, o le pancreatitis, o le faʻamalosia o le gaosiga o meaai ma ulitisrative colitis ma isi faʻafitauli i totonu o le tino lea e manaʻomia ai le faʻaogaina o vailaau oona.

    Faailoga mo le tofiaina o Feso

    Metotia o pulega: 1 papalama i le taimi ma le maeʻa o se taumafataga. O le umi o le faʻasalalauga mai le tasi aso i le tele o masina. Ole fualaau faasaina ua na o tagata matutua lava e faatonuina. Contraindications:

    • se gasegase ogaoga i enzymes o meaola manu,
    • hepatitis
    • gasegase ogaoga,
    • tosoina o le manava.

    Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase

    O loʻo i ai se fuainumera tele o vailaʻau o loʻo i ai enzymes o meaola i le maketi. O le filifiliga e tumau pea i le tagata faʻatau, ona o soʻo se nuances e aofia ai: tau, faʻatasi, avanoa, ma o nisi e taʻitaʻia e le atunuʻu gaosiga. Ae, i soo se tulaga, aʻo leʻi faʻaaogaina vailaʻau, e tatau ona e faʻatalanoa lau fomaʻi!

    Aafiaga i le tino o le tagata

    O Mezim o se fualaau Siamani e faavae i luga o le pancreatin, o se mea na natia mai le pancreas puaa.

    O lenei vailaʻau e aʻafia ai le afaina o meaʻai, faʻavaveina ai le malepelepe o puipuiga, lipids ma gaʻo.

    A maeʻa ona tago i le vailaʻau, o le faʻatinoga o le fualaau oona e masani ona faʻasolosolo.

    Faailoga mo le faʻaaogaina

    O le fualaau faasaina ua faatonuina mo patho nei:

    • chronic pancreatitis,
    • faamai pipisi o le tino o le tino,
    • faʻavaʻaina o le kesi,
    • manava manava
    • faigata faʻaleaʻoina,
    • gasegase.

    E le gata i lea, e fautuaina le togafitiga e ave i le afiafi o le ultrasound ma le mataituina o le x-ray o le tino.

    Faʻaiʻuga

    Ole fualaau faasaina e le maua ai aʻafiaga. Mai lea taimi i lea taimi, o le paʻu o le paʻu o le natura o le maʻi o loʻo iloa i maʻi.

    Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le fualaau faasaina, o le faʻateleina o le uric acid i le toto e mafai ona faateleina.

    Faatonuga mo le faʻaaoga mo tagata matutua ma tamaiti

    O le vailaʻau ua faʻatulaga e le fomaʻi taʻitasi mo tagata maʻi uma, ua fuafuaina e le malosi o le faʻaalia o togafitiga o le faʻaogaina o meaʻai.

    Ole fua ole fua mo se tagata maʻi matua e 2 kulimi aʻo leʻi 'ai. E tatau ona foloina ia laulau e aunoa ma le tunu, fufulu ile vai. O le fua o le togafitiga o le enzyme e mafai ona oʻo atu i le 4 papa. O le tui mo tamaiti e filifilia e se fomaʻi faapitoa.

    O le togafitiga e mafai ona tumau mai aso e lua i ni nai masina. O le umi o togafitiga e fuafuaina e le ogaoga o le faaletonu o le vaega o meaʻai. I nisi tulaga, o le togafitiga ua tolopo mo le tele o tausaga.

    O le fualaau faasaina e le aafia ai le gauai o le gauai, o le mea lea, e mafai ona ave e tagata e aveina se taavale poʻo se isi taavale o loʻo galue i tua o se masini faʻapitoa.

    E mafai ona maua le fualaau faasaina i soo se fale talavai. O le tau o se vailaau e mai le 70 i le 340 ruuga, e fuafua i le numera o laulau i totonu o le pusa ma le faʻaogaina o le mea galue.

    Mefima analogues sili atu le taugofie - lisi o tau

    Lalo o se lisi o analogues ole Meatima taugofie ma tau maualalo. Mai i totonu o fale ma oloa faaulufale mai e tatau ona matauina:

    • Maota - 145 rubles,
    • Pancreatinum - 40 rubles,
    • Acidin-pepsin - 180 rubles,
    • Enzistal - 220 rubles,
    • Penzital - 120 rubles,
    • Festal - 340 rubles.

    O loʻo i ai foi tulaga aoga ma lauiloa e sili atu le taugata nai lo Mezim:

    • Hermitage - 460 rubles,
    • Enterosan - 430 rubles,
    • Creon - 530 rubles,
    • Mikrasim - 500 rubles,
    • Pangrol - 580 rubles.

    Pancreatin poʻo Mezim - o le fea e sili?

    O Pancreatin o le laina sili ona taugofie Rusia o Mezim. O le sui e faʻavae i luga o le mea taua e tasi e pei o le uluai. O fualaau uma e lua e tutusa lava le aafiaga i le tino. O Pancreatinum ma Mezim e amata ona galue pe a ma le 30 minute pe a uma le faʻafofoga tautala.

    O le pancreatin ua faʻamaonia mo le faʻamaʻiina o le tino ma nisi faʻamaʻi o le vaega o meaʻai.

    E mafai ona faʻaaogaina le fualaau mo le solia o le ate ma le gall vladder.

    Ua faatagaina tamaiti e ave le faʻasologa, ae i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi faapitoa. A maeʻa ona ave faʻamaʻi i tamaiti laʻititi, e mafai ona tupu le malosi.

    Festal poʻo Mezim - o le a le mea sili e faʻatau?

    Afai e tulai mai le fesili, o le a le mea e tatau ona sui ai Mezim, ona avea lea o le sili ona lauiloa ma faʻasalalauga faʻapitoa Feso. O le mea e suitulaga ma le uluaʻi tutusa e aʻafia ai totoga o meaʻai, i se tau latou te masani ai e le eseese.

    Festal o se vailaʻau faʻataʻitaʻi ua faʻatau atu i le faʻaputuina o timuga.

    O enzymes o loʻo faia ai le fualaau faʻasaina e faʻamautuina ai le faʻaogaina o le talo, faʻaleleia le faʻaleleia o pulu ma gaʻo.

    O fualaau, faʻaopoopoga i enzymes, e aofia ai pia vine, lea e faʻamalosia ai le ate ma le pancreas.

    E fautuaina le Festal mo tagata gasegase o loʻo mafatia i le cystic fibrosis ma se ituaiga o pancreatitis. O le vailaʻau e fesoasoani i le vaivai o le failautusi o le pancreas, maʻi faʻasolosolo o le ate, manava ma togafiti.

    Pe a tago i le vailaʻau, e mafai ona tupu aʻafiaga i le itu: manava manava, gasegase, faʻaitiitia le faʻasologa o talo.Faatasi ai ma le maualuga o le fualaau faasaina, hyperuricemia ma le derianitis o le perianal, o le mucous membranes o le oral tautala e ita.

    E faʻasaina le ave o Feso i le toilalo o le ate, o le tino o le pancreatitis, o le hepatitis, gallstones, o le faalavelaveina o le manava, jaundice, purulent leion o le gallbladder.

    Mezim poʻo Creon - o le fea e sili atu ona filifili?

    Creon o se tulaga aupito maualuga, ae sili atu le taugata a le German Mezim sui sa faatauina atu i le pepa o le capsule.

    E fautuaina mo maʻi faʻasolosolo o le vaega o meaʻai, maso oona i le paʻu.

    O le lautele o le laina Siamani e lautele atu nai lo le uluai fualaau. Creon ua faatonuina mo:

    • foliga masani o pancreatitis,
    • cystic fibrosis,
    • cirrhosis
    • faʻaputuina o alavai,
    • Schwachmann-Diamond syndrome,
    • pancreatic oncology,
    • hepatitis o le ituaiga cholestatic,
    • o le faʻaaogaina o tausaga o le gaosiga o le enzymatic o le vaega o meaʻai,
    • suiga faʻapitoa i le microflora o le inumaga laiti,
    • gastroparesis
    • leodenostasis.

    E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua fautuaina mo le faʻaaogaina e faʻamalolo ai faʻamalologa le lelei pe a maeʻa ona aveeseina le paʻu, paʻu oona, faʻasalaga atoa pe leai foi o le manava.

    E masani lava, o le fualaau faasaina e masani lava ona ave e le tino o tagata matutua ma tagata gasegase. O nisi taimi e le lelei, ae le o se mea matautia, aʻafiaga e aʻafia ai: tiga i totonu o le manava, manava manava, gasegase, faʻalauteleina o le kesi. E mafai ona aliali mai i luga o le paʻu se tamaʻi maʻi fomaʻi.

    E faʻatagaina le 'ave Creon i tagata maʻi ma le maʻi pancreatitis, e maaleale i le mea galue i le tuufaatasiga o fualaau faasaina.

    E tatau ona ou faatauina le Mikrazim?

    Mikrasim o se sui aupito sili ona lelei Mezim na faatauina atu i foliga o le capsule e faavae ile pancreatin.

    E ala i le taʻiala o le faʻatinoga, o le analogue ma le uluai kopi e le eseese.

    Ae ui i lea, e sili atu le tau o Mikrasim nai lo Mezim, talu ai ua aofia ai i totonu o le lisi o vailaau e sili ona lelei o le enzyme o le augatupulaga fou.

    E pei o le uluaʻi kopi, o le analog e faʻaalia e le tele o talosaga. Ua faatonuina Mikaras mo:

    • cystic fibrosis,
    • foliga masani o pancreatitis,
    • faʻalavelave faʻaleagaina
    • togafitiga toe suia pe a uma le taotoga i luga o le pancreas,
    • afaina o meaʻai pe a maeʻa taotoga i luga o le gallbladder, manava, inumaga,
    • faavaivaia o le galuega faakonekarate o le toga o le intestinal,
    • cholecystitis
    • gallstones
    • solia o le pule faitalia o talo,
    • faʻapipiʻiina o le talo.

    E le gata i lea, ua fautuaina Mikrazim ina ia ave e tagata matutua ma fanau matutua pe a latou taumafa, taumafa i mea mamafa ma le gaʻo, mea le lelei, ma se olaga le lelei.

    O fualaau faasaina e mafai ona faʻaaogaina e fai ma auala e saunia ai le vaega o meaʻai mo le x-ray poʻo le faʻamalosi o ultrasound o tino o le tino.

    O le vailaʻau e faʻatagaina e tamaiti laiti ma fafine maʻitaga. Ae e tatau ona e mafaufau i lau pepe, o vailaau e mafai ona faʻaosoina ai le faʻaosooso. E faʻasaina le faʻaaogaina o le Micrasim i le tino o le pancreatitis ma le lagona lelei i le mea galue i le tuufaatasiga o le fualaau faasaina.

    Mai lea taimi i lea taimi, e matauina se itu itu - o se mea e tupu ai le maʻi. Faatasi ai ma le maualuga o le fualaau faasaina, afu, tiga i le manava o le manava, faamaʻi, manava, hyperuricemia e mafai ona tupu.

    O le a le filifiliga - Abomin poo Mezim?

    O le faʻasauā o se faʻavaomalo taugofie a Rusia o Mezim, e faʻavae i luga o le laumei e ese mai le manava o le povi. O le vailaau faʻatau e faʻatau atu i le pepa laulau. Faʻaleleia le faʻafefeteina i tagata gasegase i le le atoatoa o le enzyme i le vai gastric. Faia lelei pe a:

    • gastritis
    • maualalo o le eletise o le manava,
    • gastroenteritis
    • enterocolitis
    • faigata ma le tiga tigaina,
    • faʻataʻitaʻiga.

    E le fautuaina le ave o vailaau mo fafine maʻitaga, tina e fafagaina susu, o latou gasegase o le inlema o le enzyme.

    E le gata i lea, e le mafai ona e tuʻuina atu le fualaau faʻasaina i tamaiti laiti o loʻo i ai le vomiting ma le faʻamaʻi faʻamaʻi. O nisi taimi O le palatele e tuʻuina atu ai aʻafiaga o le gaosi: o le taoto ma le paʻu pupuʻu.

    Le fea e sili atu - Mezim poʻo Mezim Forte?

    I luga o faletusi faleoloa e mafai ona e matauina ituaiga e lua o fualaau faasaina: Mezim ma Mezim Forte. O fualaau faasaina e faavae i luga o enzymes ma o loo faatau atu i pepa laulau.

    O le tele o tagata faatau o loʻo mafaufau pe iai ni eseesega i le va o ituaiga e lua o le fualaau tutusa. Ma ei ai eseesega.

    O le eseesega muamua o le faʻaogaina lea o le eletise galue i totonu o le tasi maa.

    O vailaʻau uma e aofia ai le lipase, amylase, ma le protease enzymes. Ae i le vasega masani o Mezim o le 3500 UNITS Ph. Eur. lipases, 4200 PIECES of amylase, 250 PIECES o protease, ma Mezim Fort - 10000, 7500 ma le 370 PIECES o le Ph. Eur. tusa ai.

    Mai i luga, e mulimuli mai o le fualaau faasaina e sili atu ona faʻailoaina le gaioiga o enzymes nai lo le fualaau faasaina. O le tasi Mezima Forte papalama e 3 taimi e sili atu lona malosi nai lo le papa maa masani o Mezima.

    O le faʻamalosi-sauniuni e aofia ai vaega taua o le fesoasoani: lactose monohydrate ma povidone. I le tulaga masani Mezim o nei mea o loʻo aofia ai. E manaʻomia le povidone e faʻaleleia atili ai le faʻaaogaina o meaʻai mai i le meaʻai i le meaʻai. Lactose monohydrate o le faavae lea e faateleina ai le bifidobacteria ma le lactobacilli.

    O mea uma o loʻo taʻua i luga o se itu taua tele lea o Mezim Forte. O le i ai o vaega o ausilali e mafua ai ona sili atu ona faigofie le tagofia o fualaau faasaina nai lo se fualaau faʻasaina. E tatau foi ona manatuaina o fualaau oona e eseese i le taimi lea e lava ai laulau i totonu o le afifi.

    O le gaioiga a Mezim Forte e maualuga atu nai lo togafitiga faʻapitoa, o le mea lea, e 20 pauna o loʻo aofia i totonu o le afifi o fualaau faʻasaina e lava mo se taimi umi umi. O lona uiga o taimi ma tupe e faʻaolaina.

    O le fualaau o fualaau faasaina ua fuafuaina e le fomaʻi mo tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi, e faʻavae i luga o le tikeri o le faʻaalia o le maʻi faʻaleagaina. O pusa e ave faʻafofoga, faʻafefea i le vai. O le metotia o Mezim mo se tagata maʻi matua o le 1 - 2 pauna aʻo leʻi 'ai, ae afai e manaʻomia, ona fai lea o le 1 - 4 papamaʻa ma meaai.

    Toto Mezima Forte - mai le 2 i le 4 papa ma meaai. E foliga mai o le vailaau o vailaau e masani lava tutusa. Ae e tatau ona e manatua e uiga i gaoioiga eseese o fualaau faʻamalosi ma faʻamalosi. Ona manino ai lea o le eseesega.

    O le eseesega mulimuli i le va o fualaau oona o le tau lea. E 3 taimi sili ona taugofie Mezim nai lo Mezim Forte. O lenei mea e ogatusa ma le mea moni o le malosi o fualaau faasaina e 3 taimi e sili atu ona malosi nai lo fualaau faasaina.

    O le vitio o loʻo talanoa e uiga i le vave togafitia o se malulu, pulu poʻo le SARS. Le manatu o se fomaʻi atamai.

    Mezima Tagata

    O Mezim Forte sa i luga o le lisi o taitai i sauniuniga o le enzyme mo le tele o tausaga. Ma e le o se mea e ofo ai, ona o le vailaʻau e:

    • paleni tuufaatasiga
    • faamaumauga maualuga maualuga
    • tau talafeagai.

    O Berlin Chemie, o se gaosiga o fualaau faasaina, e lauiloa mo ona oloa aupito maualuga, lea e taua foi le taua tele i le lauiloa o le fualaau faasaina.

    O le vaega malosi o le fualaau faasaina o le pancreatin. O pepa taʻitasi e aofia ai le 100 mg, e tutusa ma le 4200 IU o le amylase, 3500 IU o le lipase ma le 250 IU o proteases.

    O loʻo faʻaleleia ituaiga o faʻasalaga:

    • Mezim Forte 10000,
    • Mezim Forte 20,000.

    O le tasi laulau o fualaau taʻitasi e aofia ai le 125 mg o le pancreatin. Ae ui i lea, e eseese i la latou galuega elekene:

    • 7500 IU o le amylase, 10,000 IU lipase ma le 375 IU o proteases,
    • 12000 EM amylases, 20,000 EM lipases ma 900 EM proteases, faasolosolo.

    O se vaega taua o le fualaau faasaina o le pancreatin mo lona gaosiga e maua mai le pancreas o puaa. O isi mea gaosia e faʻaaoga le pancreatin e maua mai povi, lea e aʻafia ai le saogalemu o le faʻaaogaina.I le uma, o se vailaʻau o loʻo faʻaalia i le tele o aʻafiaga i taimi uma.

    O le gaioiga a Mezim o le faʻaleleia lea o le faʻalaumalieina o palatini, gaʻo ma gaʻo i le intestine. O le mea lea, o lona faʻaaogaina e fautuaina mo maʻi faʻamaʻi pipisi e fesoʻotai ma faʻamaʻi poʻo le faʻalavelaveina o le mea oona (pancreatitis, cystic fibrosis). E le gata i lea, ua faatonuina Mezim mo:

    • foliga o le manava ma le tootoo,
    • fufulu
    • le faaaogaina o mea e le masani ai ma le le mafaamatalaina,
    • tapenapenaga o le fualaau oona mo togafitiga o togafitiga.

    E faʻasaina le faʻaaogaina o vailaʻau ma:

    • faalavelave faʻalavelave faʻalavelave,
    • faʻavavevave o pancreatitis,
    • tasi le le faapalepale.

    E mafai ona faʻaaogaina le oloa mo le togafitiga o maitaga ma fafine lactating, faʻapea foi ma tamaiti e sili atu i le 3 tausaga. O mea le fiafia pe a ave Mezim e seasea tupu ma e mafai ona tupu:

    • afaina o le tino
    • vaivaiga
    • Tachycardia
    • faʻateleina le excretion o le uric acid (faatasi ai ma le cystic fibrosis).

    Analogs ma sui mo Mezim

    E tele naua fualaau oona ei ai lona aafiaga tutusa i luga o le tino o meaʻai. E mafai ona vaeluaina i latou i ni analogues (generic) ma fualaau oona.

    • I le avea ai o se vaega o analogues, o le pancreatin o loʻo i ai o se mea galue malosi, o lea e tutusa ai le latou aafiaga e pei o Mezim. Naʻo le malosi o togafitiga faʻasoifua maloloina, faʻaaogaina o mea, faʻasalaga o tausaga e ono eseese. O le mea lea, o lo latou taliaina ae le o Mezim ua faatagaina.
    • E i ai ni mea faʻapitoa e aofia ai, ae o se aʻafiaga tutusa ma faʻamaoniga. E mafai ona faʻaaogaina nai lo Mezim pe a uma ona malilie i luga o sea suiga ma le fomaʻi.

    Isi analogues Mezima

    Filifilia pe faapefea ona suia Mezim Forte, e mafai ona e taulai atu i se tasi o vailaau nei. O i latou uma o loʻo aofia ai le pancreatin o se mea galue malosi. Ae ui i lea, e tatau i se tasi ona gauai atu i le gaoioiga o le enzymatic ina ia le mafai ona sili atu le vaivai o le Mezima taugofie. O le mea moni, i lenei tulaga, o le laveaʻi e le talafeagai.

    • Panzinorm,
    • Creazim
    • Pancreasim
    • Penzital
    • Enzistal P,
    • Enzibene
    • Biozyme
    • Festal Neo
    • Pancytrate
    • O Meraima
    • Gastenorm Forte,
    • Aiga
    • Vestal
    • Zentase
    • Eurobiol.

    O lenei Mezima sui i lona tuufaatasiga e le gata o le pancreatin, ae o le hemicellulase foi ma le pusa vine. O lenei tuufaatasiga e maua ai le faateleina o le aoga o fualaau faasaina ona o:

    • faaleleia atili o le lipase ma le gaosiga o gaʻo,
    • taui mo le leai o talo,
    • faʻavave le vaeluaina o fiva.

    O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tutusa ma Mezim. E le gata i lea, e mafai ona e aveina Festal e faʻaleleia atili le faʻaaogāina o vitamini gaʻo, ma le ulcerative colitis, flatulence, le maʻi o le bowel. O le faʻaaogaina o le vailaʻau e faʻatagaina na o tagata matutua matutua.

    Fesoʻotaʻi atonu e tele aʻafiaga aʻafiaga:

    • afaina o le tino
    • afaina o le mucosa,
    • manava manava
    • tootoo o le intestinal
    • tiga matuia
    • togafitia o le intestinal,
    • afaina o le aus.

    O se analogue o Feso o Enzystal.

    Biofestal

    O fualaau faasaina ei ai se tuufaatasiga, faailoilo ma feteenaiga tutusa ma Festal. Na o le faʻaaoga e mafai ona faʻatagaina mai le 6 tausaga.

    O lenei vailaau i lona tuufaatasiga e aofia ai le pancreas matutu, pati matago, ma se membrane mago o le tootoo laiti. Faʻaaliga mo le faʻaogaina o:

    • pancreatitis
    • cholecystitis,
    • hepatitis
    • biliary dyskinesia,
    • gasegase gasegase galue.

    E le faʻaaogaina le vailaʻau mo le le faʻamaoni o le tagata, i le taimi o faʻamaʻi tigaina o faʻamaʻi ma lalo ole 12 tausaga.

    O lenei sauniuniga o le enzyme e aofia ai vaega taua:

    O se vailaau e gaosia i foliga o se siva.

    • E faʻaaogaina e faʻaleleia ai le manaʻo mo le anorexia nervosa, enteritis, pancreatitis, gastritis, flatulence ma faʻafitauli eseese.
    • E faʻamaonia i le tulaga o le maʻi papala, gasegase o le manava, gastroduodenitis, pancreatitis ma le le faʻalogo.

    E faʻaaogaina le fualaau mo tagata matutua ma tamaiti mai le 3 masina.

    O lenei fualaau faasaina e mai i se vaega eseese o fualaau faasaina. O lona elemene aoga o le domperidone, lea e faʻaleleia ai le motusia o totoga o meaʻai ma faʻavavevave le aveeseina o mea o loʻo i totonu o le manava. O le mea lea, e leai lava se galuega elekene. E faʻaaoga le meafaigaluega mo:

    • ogaoga faigata
    • taoto ma vili.

    O loʻo iai le tele o faʻasalaga ma tapulaa i le motupe, o le mea lea o le faaiuga i lona taliaina e le mafai ona faia na o ia lava.

    E faʻapefea ona filifili le mea talafeagai talafeagai

    E ui lava i le mea moni o sauniuniga o le enzyme e mafai ona faʻatau e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi, e le tatau ona e aofia ai i fualaau faʻapitoa. E na o le fomaʻi e mafai ona filifilia le vailaʻau e sili ona talafeagai, ia amanaʻia:

    • ituaiga o faʻamaʻi
    • le malosi o lona ala,
    • le i ai o faʻamaʻi faʻamaʻi,
    • foliga o le tino maʻi.

    Afai e te filifili pea se enzyme mo togafitiga oe lava ia, ona faaleleia lea o le faimamaga, o le ituaiga pito sili ona lelei o le fualaau faasaina ua i ai i foliga o capsules ma pusa laiti, aua ua sili atu lo latou vave vave ona fefaasoaaʻi ma sili atu ona tutusa ma mea o loʻo i totonu o le inumaga. O Pangrol ma Creon.

    Fetal ma isi vailaʻau faʻatasi ai ma talo i totonu o le tuufaatasiga e sili ona fetaui mo tagata mamaʻi ma le faʻamaonia o le biliary dyskinesia ma le cholecystitis masani, lea eo mai faatasi ma le faʻaaogaina o le puleleale.

    Faʻamatalaga Mataʻutia

    E mafai ona maua se isi mea i Mezim i generics ma analogues e aofia ai le pancreatin. Faʻalagolago i le tulaga o le falemaʻi, laumei poʻo kapula o loʻo aofia ai se fua faʻatusatusa o le amylase, lipase ma le protease ua faʻatonuina. O nei enzymes e fesoasoani e talepeina ai meaʻai (carbohydrates, gaʻo ma proteins) i le lumen o le duodenum.

    O faatonuga mo le faʻaogaina ma nei vailaau faʻamaonia o loʻo faʻaalia ai se faʻamatalaga lautele mo lo latou faʻamoemoe - le lava lelei o le faʻaaogaina o le enzyme o le pancreas. O lenei tulaga e mafai ona tupu pe a afaina le meaʻai, le lava po o le toesea o enzymes ona o togafitiga faʻapitoa pe maua foi. Faatasi ai ma le tele o taumafa o meaʻai, e le lava le gaosia o enzymes, e mafua ai le le atoatoa o le palacreatic. O vailaʻau nei e mafai ona ave i le pancreatitis.

    O fualaau faasaina ua gaosia e se kamupani vailaau faafomai a Initia i le ituaiga o mea e gaosia i totonu o fale. Penzital mo le faatauina atu i ni fasi pepa se 10 pepa taʻitasi.

    O le oʻo i totonu o le lumenia o le tootoo laiti, o le vailaau faʻasaina o loʻo i ai mea nei i luga o le faʻaogaina o meaʻai:

    • fesoasoani e faʻamalo le dyspepsia (belching, fatuburn, lagona o le atoatoa i le manava),
    • faʻaitiitia le afaina i totonu o le manava,
    • faʻaleleia le faʻalaumalie i tamaiti e sili atu i le 3 tausaga,
    • faʻaosofia le pancreas,
    • faʻaleleia le faʻamalositino o talo ma fualaau oona o le inumaga.

    Faʻamatalaina le fualaau faasaina i vasega pupuu pe umi. O le faʻaaogāina o laupepa e manaʻomia ile taimi o taumafataga taʻitasi, e tusa lava pe iai ni meaʻai mama. Ole fua ole tasi ma aso taitasi, ole taimi ole faaaogaina ole fualaau faasaina ma le umi o le togafitiga e fuafuaina e le tulaga o le falemaʻi ma le maualuga o le le atoatoa o le tino, lea ua fuafuaina e le fomaʻi.

    O le atunuu o gaosia o fualaau faasaina o Rusia. O Micrasim o loʻo maua i pulou malosi e aofia ai pusa paʻu pancreatin. Faʻalagolago i le faʻaogaina o le lipase i le fale talavai, e mafai ona e maua se vailaʻau e taʻua o le 10,000, 25,000 ma le 40,000 iunite.

    E le gata i le leai o le exocrin deficiency o enzymes, o faailoga mo le tofiga o Mikrasim o:

    • maʻi tumau o le manava ma le fatu,
    • togafitiga o le biliary system ma le ate,
    • tulaga pe a maeʻa ona aveeseina le vaega gastrointestinal,
    • afaina o le otaota i le maeʻa ai o le faʻaogaina o le tino,
    • tapenapenaga mo suʻesuʻega o suʻesuʻega o tino o le tino.

    Ua faatagaina Micrazim mo le faʻaaogaina i tamaiti o soo se matua, ae na o le faʻamaoniga ma le faʻasologa o fomaʻi fomai. I le faʻaaogaina o ni maualuga o enzymes, e mafai e se tamaititi ona atiaʻe le faʻailoga.

    I le gasologa o suʻesuʻega faasaienitisi, na maua ai e le o iai se aafiaga leaga o le vailaʻau i le fetus, e le ulu i le susu i le taimi o le susu, ma afai e tatau ai, e mafai ona faʻaaogaina i le maʻitaga ma le lactating o tina.

    PANCREATIN

    O le taugata o Mezim, lea e maua mai i Rusia e fomaʻi eseese. O le vailaʻau o le vailaʻau o le pancreatin - mea faʻapipiʻi ile meaʻai. O pusa e aofia ai le 10 i le 50 pauna e maua uma.

    O fualaau faasaina ma faailoga mo le faaaogaina e tutusa ma sui o le vaega ua faamatalaina o fualaau faasaina.

    O aʻafiaga o pancreatin e tupu tele lava ma mafai ona faʻaalia i tulaga nei:

    • le maualuga o le nofoa (manava po o le taʻavale),
    • afu ma le faʻanoanoa o le manava,
    • afaina tino paʻu
    • faateleina le uric acid i le urine, plasma o le toto ma le faʻaaoga umi o mea maualuga,
    • paʻu o le paʻu i tua o tamaiti i tamaiti.

    A faʻaaogaina le vailaau faʻatasi i le taimi lava e tasi ma faʻamaʻi (o vailaʻau e faʻaitiitia ai le kulimi hydrochloric i totonu o le manava), e taua le mafaufau i le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le gaioiga o le pancreatin. I lenei tulaga, e tatau ona faʻalauteleina i aso taitasi le vailaau faʻasaina i feutagaiga ma le fomaʻi.

    Fualaau o isi vaega o vailaʻau

    O le lisi o fualaau faasaina e mafai ona faʻaaoga mo faʻamaʻi o le gastrointestinal tract e umi. E pei o Mezim, ina ia faʻaitiitia mea faʻapitoa, e mafai ona faʻaaoga vailaʻau e aʻafia ai vaega eseese o le tino. I le tulaga o se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le lomiina o otaota, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi (fomaʻi, gastroenterologist), o le a faʻatonuina suʻesuʻega, filifili le mea sili ona lelei ma togafitiga atoatoa.

    GASTROPOTORS

    O se tasi o mafuaʻaga masani o le le toʻa i totonu o le manava ma le soliga o faiga masani fualaau masani ua faateleina le eletise. O gasegase gasegase e faatonutonuina le gaosiga o le eleʻele o le chlorhydrate e ala i gaʻo gaʻo e maua ai le maualuga o le pH, e puipuia ai le faaleagaina o le mucosa ma fesoasoani ai i le leleiina o meaai.

    Faatasi ai ma nei vailaʻau o:

    1. Omez - 64-298 ruʻu.
    2. Omeprazole - 22-48 rubles.
    3. Epicurus - 370-404 rubles.
    4. Sili - 140-518 rubles.
    5. Nolpaza - 131-623 rubles.

    O fualaau oona i totonu o lenei vaega o loʻo i ai foliga tutusa o vailaʻau faʻasolosolo ma le masini o le gaioiga, ae e eseese lava le fausaga. O lenei mea e fuafua ai le eseesega i foliga o vailaʻau, e tatau ona amanaia pe a ave nei tupe. I le faʻaeteete faʻapitoa, o loʻo i ai le gastroprotectors mo tamaiti ma fafine maʻitaga, ma afai e talafeagai, o lo latou faʻaaogaina i tamaitai tausimai e taofi le susu.

    FUAFUAGA

    O lenei vaega o fualaau faasaina e faaleleia ai le motumotu o le intestinal, e faaosofia ai le tafe o le suka ma le sua o le pancreatic, e aveesea ai le afaina, leisa ma le vomia, ma taofia ai le toe faaleleia o meaʻai.

    E mafai ona faʻaaogaina le dyspepsia:

    1. Motilium - 415-671 rubles.
    2. Domperidone - 66-73 rubles.
    3. Tserukal - 119-227 rubles.
    4. Motilak - 175-289 rubles.
    5. Papatiso - 117-288 rubles.

    O vailaau faʻasolosolo o se tasi o vaega o le togafitiga faʻapitoa o le gastrointestinal tract. Latou te faʻaalia ni faailoga e aunoa ma le faʻavaeina o le mafuaaga. Ina ia ausia le aʻafiaga, e manaʻomia le faʻaogaina o le faʻaogaina o taimi umi, o le mea lea e le talafeagai i taimi uma mo le dyspepsia e mafua mai i le fafagaina.

    WINDSHIPS

    O le toto e tupu pe a iai se soliga o le taumafa, taumafa i le tele o meaʻai, le lava o le enzymes, mumū i totonu o le vaega o meaʻai.

    O le faʻamavaeina o faʻamalosi e mafai ona:

    1. Espumisan - 236-434 rubles.
    2. Meteospasmil - 383-464 rubles.
    3. Sub simplex - 264-332 rubles.

    O le tele o siama e faʻaaogaina mai le fanau mai. O le faʻaaogaina o nei vailaʻau, faʻatasi ai ma Mezim, i le sauniuniga mo le ultrasound poʻo le X-ray diagnostics o loʻo faʻaalia, talu ai o le faʻaputuina o gaʻo e faigata ai ona suʻesuʻe.

    Cholagogue

    O le keke o le vaega autū lea i le gaʻoina. I lalo o lana faatosinaga, o gaʻo e faʻamalūlūina, o le pepsin e faʻamaʻapeʻaina, vai inu ma panicreatic enzymes ua faʻagaoioia.

    Ina ia faʻavaveina le gaosiga ma le faʻamalositino o le talo, o loʻo faʻamatalaina fualaau:

    1. Cholenzym - 113-260 rubles.
    2. Aluhol - 7-48 ru.
    3. Holosas - 55-164 rubles.

    E sili ona lelei mo le dyspepsia ona o mea sese i le taumafataga, faia ni sauniuniga faigata e aofia ai le pancreatin ma le talo.

    Talatini

    I le tele o taimi, o mafuaʻaga o le mimitiina o se soliga o sootaga ile microbial i le inumaga. Faʻatasi ai ma le dysbiosis, faʻapipiʻiina poʻo le faʻamalosiina o faagasologa, lea e mafua ai le gaioiga, afu, ma le gaogao.

    E faʻaaogaina le paleni ole microflora ile inisinia:

    1. Hilak malosi - 228-616 rubles.
    2. Bifidumbacterin - 81-459 rubles.
    3. Bifikol - 246 rubles.
    4. Linex - 276-764 rubles.
    5. Acipol - 349-366 rubles.

    O mea faʻapitoa e faʻaaogaina e avea o se vailaʻau tuʻufaʻatasi pe o se vailaau faʻasaina mo togafitiga faʻapitoa ma le puipuia o maʻi faʻavevela i totonu o le manava.

    Gaogao

    O gasegase o vailaʻau faʻamaʻi. O la latou galuega autu o le fusia ma le faʻamamaina o gaʻo, pathogens, ma toxins mai le manava. O le mafuaaga sili ona masani mo le faatonuina o fualaau oona i totonu o lenei vaega o le manava manaia po o le oona.

    Ina ia faʻaumatia mea faʻapitoa o le fomaʻi ma le faʻamalositino o mea e le talafeagai mo le tino, o mea nei e faʻaaogaina:

    1. Smecta - 137-156 rubles.
    2. Carbopect - 79-81 rubles.
    3. Gaioio galue - 3-85 rubles.

    O gasegase e gaoioi naʻo totonu o le mea e gaosia ai meaʻai ma e le o aʻafia i le faʻaogaina o le taamilosaga. Faatasi ai ma le faaumiumi o le faʻaaogaina, faatasi ai ma mea faʻaleagaina, o vailaau e manaʻomia mo le tino (vitamini, amino acids, enzymes) e faʻapipiʻiina ma aveeseina, e tupu ai le mafiafia. O le mea lea, e le tatau ona sili atu i le 3-5 aso o latou manaʻoga.

    E aʻafia i le vaega o vailaʻau e fesoasoani i le vave vave ona eli e tusa lava pe gaʻo, taumafa mamafa mo le manava o le tagata. O lenei togafitiga faʻaleagaina e mafua mai i le i ai o le mea autu autu i le sauniuniga - pancreatin. E aofia ai le tele o ituaiga o enzymes (enzymes), o ia mea uma e nafa ma le faʻamavaeina o se vailaʻau oona. O le Pancreatin e le gata i Mezim, ae faapea foi i le tele o isi laupepa ma capsules na gaosia e le au gaosi oloa. O se gastroenterologist e masani lava ona aʻafia i le filifilia o vailaʻau. Ae o nisi tagata gasegase, fia manaʻo e teu se tupe, faʻatau faʻatau taugofie Mezim.

    E faigata ona filifili se vavalalata agavaa o Mezim

    Auala e faia ai le filifiliga saʻo

    O le Mezim Forte o se fualaau ogatotonu e taulaʻiina e tagata uma o lo matou atunuu faʻafetai i faasalalauga televise. E ui lava i le faʻatulagaga o lenei vailaʻau e pei o le gaʻo, o le mea moni, e faʻamavae papa maʻa ma amata ona galue i le tootoo. E tele ituaiga o fualaau faasaina:

    • Mezim Forte
    • Mezim Forte 10000,
    • Mezim Forte 20,000.

    O nei vailaʻau e le o ni faʻatulagaga faʻavae e tusa lava pe fesootai i le tasi ma le isi, aua o loʻo aofia ai aofaiga eseese o mea gaosi ma mea e fesoasoani i ausilali. Afai e le manaʻo le tagata maʻi e mulimuli i le fautuaga faafomaʻi ma filifili se isi fualaau faʻamaʻi ma le pancreatin, ona tatau lea ona tausisia tulafono nei:

    • faʻatau faʻamalama ma le mea lava lea e tasi o mea taua e pei o Mezim,
    • sili atu i se fualaau faasaina ma isi vaega fesoasoani.

    O le eseesega i le togafiti o togafitiga o analogues e mafai ona iloiloina i le faataitaiga a Feso. O lenei sauniuniga e aofia ai le tutusa o le aofaiga o le protease, lipase ma le amylase e pei o Mezim.O nei vailaau e faʻamalo ai faʻamaoniga o le faʻasalaga (afaina, afaina o le au, nausea) na tulaʻi mai:

    • ona o le taumafaina,
    • o se taunuuga o se gasegase o gasegase matuia e tupu mai i se talaaga o le le fiafia o meaʻai.
    Ae o le tuufaatasiga o Festal e aofia ai mea manogi mai le pia vine, o lea e le mafai ona ave e tagata e iai le cholelithiasis ma isi faʻamaʻi o le gallbladder. O lenei mea e mafai ona mafua ai le toe faʻafoʻiina o maʻi faʻasolosolo masani, mafua ai le leaga o le soifua lelei.

    O le faʻaleleia togafitia o analogues a Mezim e faʻalagolago lava i mea e faʻaaogaina e gaosi oloa e fai ai ni meaʻai. Latou te fausia se atigi i luga o le laulau, lea e fesoasoani ai i le pancreatin e ulufale saoloto ai i totonu o le inumaga. Afai o le kamupanī e faʻapipiʻi vaega o ausilali, o le tele o le mea autu e le faʻamalosia e le gaioiga o le suka gastric juice. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o nei vailaʻau, o le vave vave toe faʻaleleia e le tatau ona faʻamoemoeina.

    Fautuaga: "Afai ua maeʻa Mezim i le fale talavai ma o le tagata poto faapitoa i vailaau mo togafitiga poo se tagata poto faapitoa i vailaau mo togafitiga e ofoina atu se sui, e tatau ona e faafesootai lau fomaʻi. Afai e le mafai, e tatau ona e faʻatau se vailaʻau o le tau tutusa poʻo le maualuga. O le suiina o Mezim i se fualaau taugofie e masani ona aumaia na o le le fiafia. "

    Mezima Kreon analog fesoasoani i le faʻaleagaina o le gastrointestinal tract

    Analogues o vailaʻau e faʻatulagaina pe tutusa foi i le togafitiga o vailaʻau. O le faʻateleina ma le Acidin-Pepsin e faʻaaoga foi e toe faʻafoʻi ai le gastrointestinal tract. Ae latou te le o iai le pancreatin, ae na o ni vaega o le mucosa gastics o loo aofia ai pepsin. O le mea lea, o le suia o Mezim Abomin e aunoa ma le malamalama o le fomaʻi ua le gata e le talafeagai, ae e matautia foi. O le togafitiga o le togafitiga e ono itiiti, ae o le ono mafai ona i ai itu e maualuga tele.

    Afai e le o maua Mezim, ma e manaʻomia le faʻanatinatiina o le pulu, ona tatau lea ona e filifili i le va o ana faʻatulagaga:

    • Pancreatin
    • Aiga
    • Penital
    • O Meraima
    • Panzinorm,
    • Gastenorm.

    Muamua lava, e tatau ona e gauai atu i le metotia o le analogue ma tuu atu le fiafia i se fualaau faasaina ma se mea tutusa o mea oona. Ona faʻatusatusa lea o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o loʻo faʻaalia i le faʻamatalaga faaopoopo. gastroenterologists fautuaina e ave e tagata muamua po o taimi o taumafataga mamafa. Ae o sea fesoasoani e le tatau ona faʻaleagaina, talu ai ona o le a faʻaaogaina e le pancreas ana lava enzymes masaki i le taimi. E tatau ona faʻaaogā se analogue e faʻateʻa ai faʻamaʻi tutusa e pei o Mezim:

    • le lava le gaosiga o enzymes digestive e le pancreas,
    • afaina o mea oona e mafua mai i se togafiti leaga i se tasi o totoga o le gastrointestinal tract,
    • pathoces o le ate, le tele po o le tootoo laʻititi, e tupu mai ile talaaga o le malabsorption o meaʻai paleni ma mea faʻalaiolosi,
    • cystic fibrosis (pei o se adjuvant).

    Lapataiga: "Mezim ma ona faatulagaga faʻalauteleina o fualaau faasaina saogalemu. Ae o le aveina e aunoa ma se suʻesuʻega muamua o le gastrointestinal tract e le talafeagai. O faʻafitauli faigata e ono tupu pe'ā uma ona ave pills ma faʻateleina o le pancreatitis masani. "

    E fautuaina le fualaau mo le ulufale atu i tagata gasegase o loʻo sauniuni e faia suʻesuʻega faʻapitoa (MRI, ultrasound, CT) poʻo le taotoga. O le Mezima sui e filifilia e tatau ona fesoasoani i le faʻaleleia o meaʻai mo tagata na maua se vaega o lo latou manava po o le tootoo laiti.

    O le faʻapotopotoga o se tasi o analogues sili ona aoga a Mezim.

    O tala e sili ona lauiloa

    O le tele o tagata gasegase o gastroenterologists e fesoasoani i le analogues a Mezima, e tau lua, pe tolu taimi sili atu ona taugofie.E tutusa lelei le latou togafitiga faʻatasi ma le fualaau faasaina a Siamani ma e le o faʻaalia soʻo se itu. Ae o nisi tagata e faitio i fomaʻi e uiga i le le aoga o fualaau taugofie ma e oo lava ia Mezim. O le galuega a le latou gastrointestinal tract ua toe faʻaleleia pe a maeʻa le faia o Creon poʻo Hermital, o ni sauniuniga faʻapitoa tau tekonolosi. O nisi taimi e filifili ai e se tagata se mea e suitulaga ia Mezima e naʻo ia mo se taimi umi.

    Lapataiga: "Mezim forte gastroenterologists e mafai ona faatonu i tamaitai ua maitaga, e masani ona feagai ma faigata faʻalavelave ona o le faateleina o le tele o le matua. O suʻesuʻega ua faʻaalia ai le leai o sotogenic aafiaga o le fualaau faasaina, ae o loʻo i lalo ifo o le vaavaaiga a se fomaʻi le faʻatagaina. O tamaitai i le taimi o le fanauina o se tamaititi e matua faasaina ona suitulaga ia Mezim i mea tutusa. "

    Analogues o fualaau faasaina "Mezim Forte"

    Tuuina atu e faapea o sauniuniga uma o le enzyme e aofia ai le mea autu - pancreatin, Mezim Forte e mafai ona suia e fualaau faasaina:

    O le fualaau faasaina "Motilium" o loo maua i totonu o fualaau ma ua fuafuaina mo le faʻaaogaina e tagata matutua ma tamaiti e iai faʻamaʻi nei:

    • O mea faʻafuaseʻi faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le gastroesophageal reflux, faʻatuai ai le gaogao gaʻo,
    • O le "Motilium" ua faailoa mai mo le lagona o le fulafula, masuasua i le mea o loʻo tupu, vomiting, tiga faʻapitoa, afaina, paʻu, gaioiga,
    • O le faʻaleagaina ma le vomia o se faʻalavelave faʻaleaganuʻu, faʻavalea poʻo le faʻatinoga, faʻapea foi le gaioiga ma le vomia e fesoʻotai ma se meaʻai o le soifua maloloina, faʻalogo i le leitio poʻo togafitiga fualaau faʻasaina e faʻapitoa foi ma le Motilium,
    • O le vomiting cyclical, syndrome regurgitation, reflux gastroesophageal, ma isi suiga i le motile gastric i tamaiti e masani ona togafitiina ma le Motileum.

    O le vaega autu autu o le fualaau faasaina "Motilium" o le lisi o aitalafu. O ana gaioiga e mafai ai e oe ona faʻamalosi le manava, lafoaʻiina o meaʻai meaai. E le gata i lea, o le Motileum ua i ai sona aafiaga faʻaleagaina.

    O le sauniuniga a le komiva Slovak KRKA - Panzinorm o se tasi lea o mea masani o Mezima masani. E pei o isi sauniuniga o le enzyme, Panzinorm e aofia ai le lipase, amylase ma le protease. O le vailaʻau o le Panzinorm o loʻo maua i foliga o capsules. O faʻamatalaga mo le faia o sauniuniga Panzinorm e matua tutusa lava ma faʻamaumauga o Mezim Forte, Mikrazim, Cholenzym ma isi vailaʻau o le enzyme.

    Afai e le mafai ona e gafatia e faʻatau fualaau sili atu taugata, ona sili atu lea ona lelei le tuʻuina atu o le vailaau faʻatau "Mikrasim".

    Ole vailaʻau mai le kamupanī Rusia e aofia ai vaega e faʻataʻitaʻituina le fatuga o le Mezim Forte fualaau faasaina:

    • Pancreatinum - 128 mg,
    • Puipui 520 iunite,
    • Amylase 7500 iunite,
    • Lipase 10000 Unite

    Faʻamatalaina le fualaau faasaina "Mikrasim" mo maʻi nei: "

    • Faʻailoga pancreatite
    • Faʻasalaga lautele,
    • Cystic fibrosis manaʻomia le faʻaaogaina o sauniuniga o le enzyme e pei o le "Mikrasim",
    • O le kanesa o le fualaau oona ma le palacreas i le mea muamua,
    • Pancreatectomy
    • Le tulaga o le tagata maʻi i le taimi o le faʻasologa,
    • O faʻamaʻi eseese o le ate ma le gallbladder e faʻalavelave ai le masani o le faagasologa o le excretion bile (cholecystitis, maa i le gallbladder, ma isi),
    • O faamai o le tootoo laiti ma duodenum,
    • I le tulaga o le solia poo le sese i le taumafataga i tamaiti ma tagata matutua.

    O le mea lea, o le fualaau faasaina "Mikrasim" o se sauniuniga lelei o le enzyme, e tutusa ma le fualaau faasaina "Mezim Forte." Ma faafetai i le gaosiga o fale, o Mikrazim e sili atu ona taugofie i le tau nai lo ona tagata Europa.

    O le fualaau faasaina "Espumisan" o se fofo sili ona manaia, lea e faʻaaoga mo le maualuga maualuga.E le gata i lea, ua fautuaina le Espumisan mo le faʻaaogaina i le tulaga o le 'ona o meaʻai.

    O le gaioiga malosi o le simeticone e faʻatagaina ai oe e faʻatuʻuina mai foliga o le faʻaputuina o le kesi ma faʻaitiitia ai le tulaga o le maʻi.

    O le fualaau faasaina "Espumisan" o loo maua i le tulaga o se taofiga poo ni papa. E mafai ona e ave le fualaau mo tagata matutua ma tamaʻi maʻi.
    E mafai ona faʻatauina le vailaʻau i falemaʻi e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi.

    O le isi vailaʻau o le kuluma o le Enzyme o Cholenzym. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai trypsin, amylase ma le lipase - enzymes e faaleleia ai le gataifale.

    Cholenzym e faʻaaogaina e avea o se choleretic ma le enzyme vailaʻau.

    O faʻamatalaga mo le faʻaogaina e tutusa ma sauniuniga a Mezim Forte, Mikrazim ma Panzinorm.

    O le fualaau faasaina "Cholenzym" o loo maua i le tulaga o pepa masani.

    O lea la, ua manino lava o nei vailaau uma o loo i ai le pancreatin i ituaiga eseese, lea e mafai ai ona e faaaogaina fualaau oona e avea o se fualaau oona e faaleleia ai le galalaina.

    O le tau mo le vailaʻau atoa e matua ese lava ma e faalagolago i le kamupanī. O le mea moni, o le tele o "Europa" fualaau oona e avea ma tau sili ona taugata. O lea e mafai ai ona suia i latou i le fualaau faasaina a Rusia Mikrazim.

    O sauniuniga taʻitasi o le enzyme e tatau ona matua faʻamaonia e tusa ai ma le fualaau na faʻamatalaina e le fomaʻi. O se vailaʻau o le enzyme e faia i le taimi poʻo le taimi lava e uma ai se taumafataga faatasi ai ma se aofaiga o le vai. O lenei mea e le faʻaosofia ai le faʻavaivai i le tagata maʻi.

    O le faʻaaogaina o sauniuniga o le enzyme e matua faʻasaina i le taimi o le vevela o le pancreatitis ma le lautele o le le faapalepale i le pancreatin, aemaise lava i le fualaau faasaina "Cholenzym". E manaʻomia le faʻaeteete ina ia avea ma tagata gasegase ao maitaga.

    I soʻo se tulaga, o le faʻamaloloina o ia lava e mafai ona oʻo atu ai i se taunuuga sili ona leaga. O le mea lea, ao lei aveina ni vailaʻau, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi mo fautuaga faʻapitoa ma fesoasoani. Ou te moomoo ia te oe i le soifua maloloina ma le ola umi!

    Tuua Lau Faamatalaga