Sugar sui suitparad Numera 1, 7, 10 ma le 14: aogā ma faʻamaʻaloga, ata ma iloiloga

I le faalogo ai e uiga i le matautia o le suka, e toatele e talitonu o oloa e faavae i luga o soʻo se mea suamalie e lelei. Ma ua sese i latou. E naʻo se vaega itiiti o le suka e suitulaga e le afaina. O isi (sulu, saccharin, aspartame, fructose, xylitol, sorbitol) e matua matautia lava i le soifua maloloina e sili atu nai lo le suka. O le mea e sili ona leaga o le maua lea i le tele o mea taumafa, o tagata faʻatau e masani lava o le maʻisuka ma le oti.

Aua le lamatia lou soifua maloloina e sili atu! Maua lelei FitParad soifua maloloina. E mafai ona e faʻatau i luga o la matou upega tafaʻilagi po o faleoloa i totonu o lau taulaga.

FitParad Natural Sweeteners o oloa faʻafouina na faia faapitoa mo togafitiga faʻasoifua maloloina ma meaʻai. O nei gaʻo aoga aoga e lelei tele mo le maʻisuka, o le mamafa o tagata, tagata taʻalo, tagata faʻatuatua i se soifua maloloina lelei, faʻapea foi tagata o loʻo ola i se pisi o le olaga, ma suamalie, oe mananao e 'ai fualaʻau e aunoa ma le afaina ai foliga ma le soifua maloloina o nifo.

FitParad Sweeteners

O le paleni lenei o pateni pateni o vaega filifilia faapitoa:

  • Erythritol - suamalie faalenatura mo meaai. E talafeagai mo tagata i luga o se polokalama paʻu o le paʻu. Lelei mo le tunu ma meaʻai. E le afaina ai le nifo. E le faʻateleina le kulukose toto.
  • Stevia - O le sili ona aoga aoga o le suka e suia. O loʻo faia mai laulaau o le masini faʻapitoa Stevia. Faʻaitiitia le suka o le toto, faʻamalosia le faʻaogaina o le tino, faʻaleleia le metabolism, faʻaitiitia le cholesterol, ma faʻagesegese le faasologa o le soifua matua. E i ai le kalori o le 0 kcal, lea e fetaui mo le taumafa a Ducan.
  • Sucralose - suamalie masani faalenatura. Faʻailoaina mo le maʻisuka. O nisi o suʻesuʻega ua maeʻa faʻamaeʻaina faatasi ai ma isi mea suamalie FitParad.

O le faʻatauina o le FitParad No. 1, o se vaega o le faʻafefiloi, o le ae maua ai foi le atisina o le atiseti o Ierusalema ma inulin, lea e fesoasoani i togafitiga o faʻamaʻi gasegase. O isi kopi TM FitParad, i le faaopoopo atu i mea aoga o le suka, e aofia ai mea masani - e fai ma faʻataʻitaʻiga, faʻasologa o le rosehip.

Maʻisuka Suʻega

O loʻo tuʻuina atu i ai ituaiga o suka i le FitParad mo le maʻisuka ituaiga 2 e avea o se togafitiga faʻapitoa. O lo latou saogalemu atoatoa ma le le mautonu mo le tino ua faʻamaonia e endocrinologists ma le tele o suʻesuʻega.

I le gaosiga o oloa, tatou te faʻaaogaina tekinolosi fou, mea masani masani ma a tatou lava pateni pateni o mea faʻafefiloi. Sugar e sui mo le maʻisuka e tusa ma le GOST R 52349-2005 ma ua faʻaalia mo le faʻaaogaina ina ia puipuia ai faʻamaʻi pipisi.

Mea suamalie faalenatura mo le sima ma le malosi

I le faatauina mai o se mea suamalie masani, o le ae mauaina se oloa ma se maualuga taua o le ola faanatura, lea o le a fesoasoani i le faatumauina o le tino faaletino e aunoa ma ni meaʻai suamalie. O oloa na faia i luga o lona faavae e fesoasoani i le saturation o le tino ma meaʻai talafeagai ma e mafai ona avea o se sui lelei mo meaai maualuga-kalori.

Matou te avanoa i kamupani faʻatau atu ma faʻatau oloa.

Fugalaau malie (Fit Parade) Faatulaga Parad

O le a tatou iloa po oa vaega o lenei suamalie e aofia ai ina ia malamalama ai i le natura ma le soifua maloloina. O iinei ou te faamatalaina i tulaga masani o mea suamalie e masani ona faʻaaogaina e le kamupani. Ma o le a tatou mafaufau i vaega eseese (tuufaatasiga) ma mea e alu ai.

Pe, e pei foi ona taʻua o le erythritol, o se polyol. O, pei o le sorbitol poo le xylitol, o le kulupu o le suka suka.

O le Erythritol e maua i le tele o meaʻai - fualaau 'aina, legumes, soya sauce. I totonu o pisinisi, e maua mai i sana ma isi fualaau suamalie.

O le itiiti o lenei mea e mafai ona manatu e 30% le itiiti ifo le suamalie, o le mea lea, ina ia ausia le masani o le ti, o le a tatau ona e tuu le tele o sea mea suamalie i totonu o se ipu.

O le mea faaopoopo o le vailaau, o le mea moni, o le digestibility atoatoa e le tino, o lona uiga, e tusa lava pe fia calories erythritol e le oi ai i le tutusa ma le 1 tsp. suka, e leai se auala e atagia ai i le ata.

O le mea lea, o le suamalie o le suamalie e le o le carbohydrate, o le mea lea, e le oi ai se faasino igoa. E saoloto le Erythritol e faʻaaoga mo le maʻisuka.

Ae i le nofoaga lona lua o le "natura" suamalie e fetaui lelei o le gaosi synthesized sucralose, o se suka gaosia.

E leai se mea e tupu i le meaola, ae o loʻo faʻapipiʻiina i se auala tele, e mafua ai ona suia le mole mole: o vailaʻau o le hydrogen o loʻo i totonu e suia i le chlorine. O le mea lenei e sili atu le suamalie o le vailaau 600, ae i le taimi e tasi e itiiti ifo le "ola". O le faʻamalosi, i le mataupu faavae, e le o gauaiina e le tino ma ua faʻateleina e fatugaʻo e le suia.

E le i faamaonia lona afaina, o le mea lea e faatagaina ai le sucralose i le tele o atunuu, e aofia ai Rusia. Faitau faʻamatalaga o tagata faʻatau, e mafai ona e maua le tele o faitioga, o lea e tatau ai ona e faʻaeteete pe a faʻaaoga lenei mea suamalie.

Aisea ou te le inu ai i le iuga. Talitonu ae ia mautinoa. E le o mea uma e saogalemu, o lona natura.

I le taimi nei, e tele naua mea suamalie. Nai lo le gaosia - na sau natura - saogalemu, e tusa ai ma le kamupanī, mea suamalie.

E masani lava ona ou le maua le mamafa, o le mea lea, pe a uma ona ou faitau mai tusitala e sili ona fiafia i ai lenei saite suamalie masani ma pusa mai meaʻai, na maua le afi e faʻatau Faatusatusa, ina ia faʻaitiitia ai le kalori o meaʻai ma 'ai fualaʻau, lea na ou nofo faʻamafa i le taimi o le GV. E le gata i lea, e tele kilokalama na pipii ia te aʻu, lea e le mafai ona ou faatea ese i soo se auala.

Ina ua tusa ma le 18-25 oʻu tausaga, ou te lei mafaufau pe o le mea manogi e afaina pe saogalemu, e taua mo au le aveesea o le mamafa i soo se tau. Ma mo le tele o tausaga i le laina sa ou inuina se mea suamalie (Ou te le manatuaina le firm - o se pusa paʻepaʻe paʻekeke ma tusi lanu meamata), ma e oo lava i le galuega sa i ai laʻu ato i le suamalie, ma sa ou manatu o loo ou faia se mea lelei mo loʻu tino e aunoa ma le faaaogaina o suka.

O lenei ua 30 oʻu tausaga, ma ua le toe i ai soʻu manao e tofotofo i loʻu ola maloloina.

Ae ina ua uma ona ou faitau e uiga i le natura i luga o le afifiina, sa ou filifili loa e faatau le sweetener FitParad i soo se tau. I le taimi muamua na ou manaʻo e faʻatonu i luga o le initaneti mai le gaosiga, ae mulimuli ane ou faitau mea e mafai ona e faʻatau i totonu o le Ripe. O iina sa ou faatauina ai - e aunoa ma se faaitiitiga, o se pusa tele o le 400 gr. mo 419 rubles.

O le a la le mea ma o le a le mea e aofia ai i le tupulaga fou?

Sweetener Fitparad - O lenei mea o se mea manogi suamalie mo taumafa ma meaʻai faʻamalositino. O loʻo i ai se tofo lelei ma faʻaleleia meatotino e faʻaaogaina ona o le paleni o le tuufaatasiga o vaega filifilia faapitoa.

o le erythritol o se mea suamalie o le suka faasili, o le sucarlose o se mea suamalie e leai ni meaʻai, o le tuatotonu o se mea suamalie e le o le tino.

Malosiaga o le malosi i le 100 g: 0 kcal / 0 J

Taumafa tau taumafa: proteins - 0 g, gaʻo - 0 g, carbohydrates - 0. g

E tofo i le suamalie lelei atoatoa, e aunoa ma ni manogi manogi, e taʻu mai le suamalie suamalie. O se tamai sipuni fua, lea o loʻo i totonu o le afifi, ua lava mo se ipu tele lauti ma le kofe.

O le taumafa e matua tau tamaoaiga, o le faaputuga 400 kalama o le a umi se taimi umi.

Ma o mea uma lava o le a atoatoa, ae na faʻaleagaina au e le lagona o le a le mea e le 'aina ai e tagata uma lenei mea suamalie nai lo le suka, talu ai e ese le matagofie ma o le suka e leaga? E le gata i lea, o loʻo ou ufiufi laʻu pepe ma e le mafai ona ou faʻataʻitaʻi faapitoa i le sahzams. O le mea lea, na amata ai ona ou faitau e uiga i le matautia o vaega o FitParada ina ua uma ona faʻatau.

O lea, sei o tatou sopoia vaega autu.

Faʻaleagaina o Erythritol:

* Faatasi ai ma le faʻagasologa o le faʻaaogaina, faʻaititia ai le lamatiaga o le oona ma le maʻisuka

* E faigata ai ona teena le sipuni.

* Afai e tele mea e ulu atu i le tino ma ulu i taimi uma, e mafai ona afaina ai le galuega o le mea e gaosi ai meaʻai. Aemaise lava, e pei o isi mea inu ava malosi, afaina, afaina, ma le taofiofia faifaipea e mafai ona tupu.

Faʻaleagaina o le Suclarose:

*i le taimi o le vevela o togafitiga o le sukacralose, ua faia ai chloropropanols - mea oonae fesoʻotaʻi ma le vasega o dioxins. O le faʻavaeina o toxins amata i le 119 tikeri Celsius. O aʻafiaga autu o le faʻaaogaina o tagata o le eletise e. Eafaina o le idocrine ma le kanesa.

*E sili ona lamatia le vevela o le sukalati i totonu o ipu uʻamea. Talu ai ona o lenei tulaga e le gata na faia ai dioxins, ae o le dibenzofurans polychlorinated, mea ua afaina.

*Sucralose fasiotia le microflora intestinal hauora.

* I le tele o suʻesuʻega e aofia uma ai tagata faigaluega ma meaola, na faʻamaonia ai e taua le sucosisi afaina le maualuga o le kulukose toto, insulin ma le glucagon-like peptide-1 (GLP-1). Ma e afaina ai le mea sili.

E ui lava i le mea moni o le sucralose o se mea suamalie lauiloa, e leai se faʻamaoniga o le manuia poʻo le itiiti ifo foi o le le aoga o lenei vailaʻau siama mo le soifua maloloina o tagata.

Ae o loʻo i ai faʻamaumauga mai le tele o suʻesuʻega e faʻamaonia ai le faʻaleagaina o lenei mea suamalie.

Faʻaleagaina o STEVIOZIDE:

  1. O se aʻafiaga le lelei i le soifua maloloina e mafai ona fesoʻotaʻi ma le ave o le siʻosiʻomaga i ni aofaiga tele pe a leai se faʻamoemoega mo lenei mea. E le gata i lea, o loʻo i ai se manatu e mafai e lenei vailaau togafitiga ona aʻafia ai le faʻaleleia o fualaʻau, talu ai o le fausaga o lona sipuni o le hormone-pei. I le taimi nei, e leai se faʻamaoniga o le suamalie e aʻafia ai le faʻaleleia o le tagata. Ae o loʻo i ai taunuuga o faʻataʻitaʻiga na faia i luga o meaola falesuesue lea na faʻaalia ai se aafiaga le tutusa.
  2. O le isi aʻafiaga le lelei i le soifua maloloina o tagata e fesoʻotaʻi ma se tofo suamalie.

E pei lava o isi mea suamalie i le lalolagi (tusa lava pe faʻanatura pe leai), stevia, faʻaaoga e fai ma sui o le suka, e mafai ona mafua ai le "fenumiai o le tino," le fia inu ma faateleina le manaʻoga mo lauulu suamalie.

O le mea lautele, ou te le manao e fefe i se tasi, e mamao mai i nofoaga uma na tusia e uiga i tulaga lamatia o nei vaega masani, o le mea moni e viia i latou e toatele ma o loo i ai se faasalalauga mo lenei mea po o lena sahzam lata ane. Atonu o mea uma e le o se mea taufaamatau, ma i ni mea laiti, o le a lelei mea uma i le soifua maloloina. Ae mo nisi mafuaaga ou te le manao e faataitai ia te aʻu lava ia.

O le suauu aupito sili ona lelei na ou faitau i ai o le stevia, ae e iai sona tofo faapitoa.

E faigata ia te aʻu ona fai atu pe ou te fautua atu lenei mea suamalie pe leai, e oʻo ia te oe. Ua ausia e le kamupanī ana folafolaga uma - o le tofo tele ma le kalo calories. Filifili oe lava!

I le taimi nei, e sili atu le lelei, i le taimi nei, o le a ou taumafai e faaitiitia le manava mo lauusiusi, lea e matua faigata lava.

Rosehip extract

E tele mea e mafai ona e tusia e uiga i lenei mea masani. E na o le tasi le tausaga e tatau ona maitauina o loʻo i ai le tala afe tausaga ma e faʻaaogaina i mea teuteu, i totonu o le alalafaga taumafa, ma avea foi ma vailaau.

O le Rosehip o loʻo i ai se aofaiga tele o vitamini C - 1,500 mg i le 100 kalama o mea gaosi. E ui i lemoni, mo se faʻataʻitaʻiga, o le anotusi o lenei vaitamini e na o le 53 mg i le 100 kalama.

E taua le manatua o nisi tagata e ono aʻafia i meaʻai e maua i lenei fatuga o le oloa, e pei foi o le manava.

O le vaega mulimuli lea o se vaega o le mea suamalie Fit parade. O le sucralose e lauiloa foi e le toatele e avea ma mea faaopoopo meaai E955. I luga o le afifiina, ua faailoa mai e le gaosiga o lenei tuufaatasiga ua "faia mai i le suka", ae i le taimi e tasi, ioe, e le o tusia i se mea tonu pe faapefea ona tupu lenei mea.

O tekonolosi gaosiga o le sucralose e matua faigata lava ma e aofia ai ni laasaga o loʻo i ai se suiga i le faʻavae mole mole o le suka. I le faaopoopoga, o lenei tuufaatasiga e le o maua i le natura, e pei, o le mea lea, e le mafai ona taʻua atoa le natura.

I le 1991, na faʻamaonia le tuufaatasiga o le sukacarlose mo le faʻaaogaina o meaai i Kanata, ma i le 1998 i Amerika. Seʻia oʻo i lena taimi, e silia ma le selau suʻesuʻega eseese na faia i luga o le faʻasaʻa ma ono mafai ona atiaʻe ai le tino, ma e leai se mea matautia na maua i le sucralose. Ae i le tasi taimi o le tala lava lea e tasi ma le aspartame.

O lenei suamalie na faʻapipiʻiina i le 1965, ma faʻamaonia ma faʻamaonia mo le faʻaaogaina o meaai i le 1981, ae na o le taimi talu ai nei na maua ai se aafiaga o le tino matelaina mai lona faʻaaogaina.

E oʻo mai i le taimi nei, e leai se faʻamaoniga faʻamaonia faʻamaonia o le sucralose e afaina i le talafeagai. Ae talu ai e le o se natura moni lenei suamalie, e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete.

I nisi tagata, i lalo o le malosi o le sucralose, o le gasegase o le migraine, o le paʻu o le paʻu e foliga mai atonu atonu:

  • manava manava
  • musele
  • gaogao totoga
  • fulafula
  • ulu o le ulu ma tiga o le tino,
  • solia o le urination.

O le mea lea, o le faaputuputuina e mafai ona tatou fai mai o le suka e suitulaga ia Fit Parad e masani ona saogalemu ma aofia ai vaega vavaeese mai mea masani masani. I le faʻaopoopoga i le sucralose, e tutupu uma i le natura ma pasi le suʻega o le taimi. O le aoga o le malosi o le vailaʻau e 3 kcal mo le 100 kalama o le oloa, lea e tele taimi e maualalo ai nai lo le suka.

Le aoga o le suamalie mo tagata

O le mea pito sili ona aoga e talafeagai mo tagata na o loʻo taumafai e faʻaumatia "vaisu suka". O tagata uma e popole i lo latou ola maloloina, o le a vave ona oʻo mai i le faaiuga e tatau ona ia lafoaia le faaaogaina o le suka, ma mo lenei mea, o le suka e mafai ona avea ma se tasi o fautuaga.

O lenei oloa o le a fesiligia ai le fesoasoani i tagata faapena e suia a latou meaʻai, faʻamalo le suka ma faʻaumatia atoa le manaʻoga mo laʻau suamalie. E naʻo le taua le filifili pe o le a le taimi e te manaʻomia e fai ai lenei mea.

E talitonu tagata e taumafa taumafa e sili atu le saoasaoa o le faagasologa, o tagata sili atu, ma tagata fai mea ua fai ma vaisu e faapea e sili atu le alualu i luma o le faagasologa ina ia aloese ai mai le malepelepe.

Faʻavae ma kalori matāʻupu o le suamalie Fit Parade

E le aofia ai le tele o vaega: o le erythritol, sucralose, stevioside ma le rosehip extract. O i latou taitoatasi o le a faamatalaina i lalo.

O lenei mea o se natura atoatoa faalenatura, e aoga ma o se vaega o le tele o fualaau faisua, fualaau aina ma isi meaai masani. O lona autu autu i le tuufaatasiga o le oloa o le faamautuina. O loʻo faʻaalia i se tulaga maualalo o le taua o meaʻai, e tusa lava pe faʻatusatusa i isi mea suamalie e maualalo le calorie. E masani ona faʻaaogaina i le faleoloa o meaʻai, pe a maua mai i le tele o kulimi.

E le pei o le erythritis, o se mea faʻamalosi faʻamalosi lea e faʻapipiʻiina mai le suka gaʻo. O le afifiina e masani lava ona taʻu mai o E955. O se tasi o meatotino o le sucralose o le tele o taimi e sili atu ona suamalie nai lo le suka, o le mea lea, i le tele o mea e ono afaina ai. I le taimi muamua, o le vailaau na manatu e le saogalemu, ae o suʻesuʻega lata mai nei ua faailoa mai ai le leai o ni aʻafiaga ogaoga ma le afaina. Ona o ana meatotino, ua faʻaaogaina lautele i le gaosiga o oloa gaosiga.

O ituaiga o suka e suitulaga i le Parakalafa Parade ma o latou eseesega

O le oloa o loʻo i ai le tele o ituaiga, o ia mea taitasi e iloga i lona tofo faapitoa ma le fesuiaiga o fesuiaiga. O ituaiga autu o mea faaopoopo:

  1. Fit Parad # 1 - faʻaopoopoga i vaega autū, o loʻo i ai le atisisisi o Ierusalema, ma suia ai le vaega o le rosehip.
  2. Vaʻai Parad # 7 - naʻo le pito i tua, lapa o le ropa, sucratini ma le erythritol.
  3. Fit Parad # 9 - e aofia ai le tele o isi faʻaopoopoga. O nisi oi latou o le suauu palu ma le vateraic acid.
  4. Fit Parad # 10 - tutusa le tutusa i le # 1, ae faalua ona suamalie e pei o le # 1 ma le # 7
  5. Fuaiupu Parad # 11 - e aofia ai pineapa extract, papain ma inulin.
  6. Fit Parad # 14 - saunia na o le erythritol ma stevia.

O le fea mea manogi e sili ona lelei mo le maʻisuka

Soo se ituaiga o Fit Parade e mafai ona filifilia mo le maʻisuka, talu ai o mea uma e le afaina ona o le mea moni e le aafia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Ae ui i lea, e fautuaina e faʻaaoga igoa na e aofia ai inulin. O lona aoga i le ituaiga 2 ma le maʻisuka ituaiga 3 ua faʻamaonia e suʻesuʻega a le falemaʻi.

O le a le aoga o le suka e sui ai le Fit Parade

O le faʻaopoopoga ei ai le numera o faʻamanuiaga faʻalauiloaina. O faʻamanuiaga o loʻo faʻaalia i tulaga nei:

  1. Faʻavave faʻamaʻi mai le tino. O vaega o le oloa e le tumau i totonu o le tino, aua le gaosia ni meaola matala ma le visceral, aua neʻi afaina.
  2. Aafiaga aoga i le metabolism ma le gaʻo gaʻo.
  3. Saogalemu Fit Parade e le afaina mo le maʻisuka. O le oloa e le afaina ai le kulukose o le toto, e le faʻaosofia ai faʻafitauli o le maʻisuka.
  4. E i ai ni nai faʻamaʻiloga ma aʻafiaga itu pe a faʻatusatusa i isi mea suamalie, tele mea aoga.

Ae peitai, o le aoga autu o le faaopoopoga o le fesoasoani lea i le vave ma le tuuina atu o le suamalie i taimi o taumafataga, lea e avea ai o se vaega taua ma aoga o meaai i aso uma.

Tulaga masani ma foliga o le faʻaaogaina o le suamalie Fit Parade

O le faʻaopoopoga o loʻo i ai le tele o ituaiga ma mo latou taʻitasi o latou lava tulaga masani o aoga aoga e talafeagai. Ae ui i lea, i le averesi, tasi le kalama o le suamalie e tutusa ma le tasi kalama suka. E le tatau ona faʻaumatia i aofaiga sili atu i le fasefulu-lima kalama i le aso, aua e mafai ona afaina. Lafoga taliaina o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina o ituaiga ituaiga oloa taitasi.

E mafai ona faʻatulaga le parade mo tamaiti ma fafine maʻitaga

O le oloa e afaina i fafine maitaga. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea i le taimi o le maitaga ua fautuaina e teena soʻo se mea manaia. Faʻaopoopo, e ui lava i le mea moni e sili atu le saogalemu nai lo le suka, e mafai ona faʻafefe ai le meaʻai. O le tino i le taimi o le maitaga e faʻaalia i se lagona tele. Ae ui i lea, o manatu e uiga i aoga ma mea lamatia o le meaʻai suamalie a Fit Parade e ese mai i tagata tomai faapitoa, o le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina se vaega itiiti o le fesoasoani pe'ā faatagaina e se fomaʻi o loʻo i ai sona tina i le lumanaʻi.

Mo tamaiti ma talavou e oo atu i le sefuluono le aofia ai, e mafai ona faʻaopopo le faʻaopoopoga, ae tatau ona faʻaaoga ma le faaeteete. O mea faʻapitoa, e ui lava i faʻamanuiaga, e ono afaina ai le tino o tamaiti i le taimi o le tuputupu ae, faʻapea foʻi ma le faʻaosofia o ni mea e afaina ai ma mafua ai ona afaina.

Faʻatau Parade mo le susu

O le faʻaaogaina o se mea e suitulaga ua solia i le susu. O le mea moni o nisi vaega o le faʻaopoopoga e mafai ona pasi i le susu o susu, lea e mafai ona afaina ai le soifua maloloina o le pepe. O aʻafiaga i itu e mafai ona faʻatagaina e se tagata matua, ae mo se pepe e sili atu ona leaga. E le gata i lea, o se allergy e mafai ona tutupu, lea i le amataga o le matua e mafai ona oo atu i ni taunuuga matuia.

Aafiaga ma faʻaleagaina

E ui i mea aoga ma le mea moni e faapea o le paluga ua manatu e saogalemu, o loʻo i ai pea nisi faʻasagaga ma faʻamaoniga e mafai ona mafua ai aʻafiaga. E aofia ai:

  1. Paʻu, manava ma isi faailoga o le le lelei o le gastrointestinal tract.
  2. Faʻasalaga Allergic i vaega o le faʻaopoopoga.

O le faʻaopoopoga atonu e afaina i:

  1. Tagata o le litaea, pei o isi mea suamalie.
  2. Tamaiti ma talavou i lalo ifo o le sefuluono.
  3. O fafine maʻitaga tina tausi soifua.

Ole lisi ole faʻailoga e le tele, ae e tatau ona mafaufau lelei. I le faʻaopoopoga i vaega o loʻo taʻua i luga, o le a faʻaleagaina e le faʻaopoopoga i latou o loʻo afaina i le tasi poʻo le isi mea aoga i le paluga. I faʻamuamua muamua o se faʻafitauli o le maʻi, e fautuaina e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. E le gata i lea, o vaega taʻitasi o le faʻaopoopoga e le ogatusa ma fuainumera o vailaʻau.

Le manatu o fomaʻi e uiga i le suamalie Fit Parade

E talitonu tagata 'aina o le Fit Parade e mafai ona suia atoa le suka ma e aoga mo le faʻaitiitia o le mamafa. E leai se faʻailoga faʻapitoa, o lona tuufaatasiga e naʻo mea ola maloloina e masani ai. O le tele o tapulaʻa e faʻaaoga i na o tausaga. Mo le maʻisuka, e fautuaina e te feutagai ma lau fomaʻi aʻo lei aofia ai se mea suamalie i au meaʻai. O le tikeri o le faʻamanuiaga e faalagolago i mea taitasi o le tino ma le talaʻaga o le maʻi (tagata ma le aiga).

Faaiuga

O faʻamanuiaga ma aʻafiaga o le suka e suitulaga i le Fit Parade e faʻalagolago i le auala e faʻaoga ai. O le a avea ma se filifiliga lelei mo i latou e mulimuli i le fuainumera poʻo ē ua faʻaseseina i le faʻaaogaina o le kulukose mo mafuaʻaga faafomai. O le faʻafefiloi e faia mai mea masani masani, e ala i ona meatotino e sili atu le soifua maloloina ma le saogalemu nai lo le suka. I le leai o se faʻasolega o le a tuʻuina atu Paraga Parade e avea ma se vaega atoa o le taumafataga i aso uma.

Stevioside (stevia)

O lenei vailaʻau o se siʻosiʻomaga o lau vavave, o se laau ua suia le suka mo le tele o augatupulaga o tagata Aborigines oe nonofo i Amerika i Saute ma Central Amerika mo le fiaselau tausaga.

O le suamalie suamalie o laulaau e tuʻuina atu e faʻapitoa faʻapitoa, glycosides o loʻo iai i totonu o le laau.

Na latou aʻoaʻoina e faʻapipiʻi faʻamalosi i latou i se taimi talu ai nei, ma o le mea tonu lava lea o le faʻamamaina o glycosides rebaudioside ma stevioside ua faʻatagaina mo le faʻaaogaina i le alalafaga taumafa.

Ua leva ona faamaonia o le stevia o se mea suamalie e leai ni meaʻai, lea, e le gata i lea, e le o iai se faasino igoa ma, e tusa ai ma lea, e le afaina ai le toto toto. E taua tele lenei mea mo tagata e maua i le maʻisuka.

O le mea lea, e mafai ona mafaufau saʻo i luga o le talatala o se mea suamalie masani, talafeagai mo le maʻisuka faapea foi ma tagata e mananao e faʻaititia le aofai o kalori e 'ai i meaʻai, teena le suka.

E tatau ona faʻamapulaʻa poʻo le faʻaaogaina na o tamaitai maʻitaga ma tina tausi maʻi, talu ai e ono afaina ai le atinaʻe o le tamaititi.

Sugar sui suitparad: o aoga ma mea leaga o le vailaʻau

E pei ona mafai ona tatou vaʻaia mai le fua o le suamalie, o le parade e le o se "natura" e pei ona taʻua e le au gaosi oloa ma tagata e mananao i ai.

O vaega uma o le tuufaatasiga ua faamaonia mea suamalie, o le tele o ia mea e tutupu pe maua i le natura.

O faʻamanuiaga o le faʻataʻitaʻiga e le mafai ona faʻamaonia mo tagata e maua i le maʻisuka, aua a aunoa ma le siitia o le maualuga o le inisalini i totonu o le toto, e mafai ai e oe ona aua le faʻasaʻo uma lauulu.

Contraindications talafeagai parad

Ae mo i latou o le a fesuiaiga i se soifua maloloina lelei, e sili atu le vavaeeseina o le aofaiga o mea suamalie i le taumafataga i mataupu faavae ma lafoai uma i latou i le taimi, tuu ai na o fualaau taumafa, ma aua nei taumafai e sui le suka ma ana mea tutusa.

  • I le tulaga o le sologa lelei, o le suamalie e talafeagai lelei e mafai ona mafua ai se aafiaga leaga.
  • O fafine maʻitaga ma fafine o loʻo fausiaina e tatau ona lafoai le faʻaaogaina o suauu.
  • Lapataiga e uiga i mea suamalie faʻamalosi e mo tagata na pasia le tuaoi o le 60-tausaga, faʻapea foʻi ma le ono aʻafia i faʻamaʻi o le tino.
ia faamalieina

O laʻu iloiloga o le faʻatusatusa o se fomaʻi ma tagata faʻatau

I le taimi o laʻu masaniga, ua uma ona ou taumafai i le tele o ituaiga o suka suka, ma mai mea ua faatau atu i supermarkets tuusao, ou te fautuaina FIT Parade Numera 8.

Aisea na tonu ai o ia?

  1. o se mea masani lava
  2. leai se succura
  3. tofo lelei
  4. tau moni

Afai e te tago i le suka e suitulaga i le stevioside poʻo le erythritol o le kamupani lava e tasi, ona e le fiafia i le tofo. Ma i le Nu. 14, o le tofo e le eseese lava mai le suka masani. I le mea o totoe, e masani lava e le masani ai le sucralose.

O le meaʻai suamalie ua fautuaina e le faateleina ai le suka toto ma e le afaina ai le inisalini, ma e le o iai foi le kalori. O le mea lea, e mafai ona faʻaoga saogalemu i le mamafa o tagata ma le maʻisuka.

O le mea lea, uo, ao leʻi faʻatau soʻo se mea suamalie, pe o se faʻataʻitaʻiga talafeagai poʻo seisi lava, ia faitau ma le faʻaeteete le igoa, faʻapea foʻi ma iloiloga a tagata faʻatau i luga o le Initaneti ma suʻesuʻe le tuufaatasiga o lenei oloa.

Ma ia manatua o le tausia o lo tatou lava soifua maloloina o la tatou galuega, ae le o le gaosiga.

Faatasi ai ma le mafanafana ma le tausiga, endocrinologist Lebedeva Dilyara Ilgizovna

O faʻamanuiaga ma faʻamaʻi o le suka e sui ai le Fit Parad Nu. 1

O le erythritol (erythritol) e aofia ai i le oloa e maua ai le sili ona latalata i le suka masani, ae maua ai se lelei tele, talu ai e le mafua ai caries ma e le suia le maualuga o le pH i le gutu. Stevia, o se vaega foi o lenei suamalie, fesoasoani e maualalo le suka o le toto, ei ai le aʻafiaga o le antimicrobial ma faʻavaveina ai gaioiga faʻamalosi (calorizator). O vitamini A, C, E ma le vaega B o vitamini o loʻo i totonu o le oloa e faʻalavelaveina le faagasologa o le matua ma faʻamalosia le faʻaogaina o le tino. I le faʻaopoopoga, inulin, o se vaega o le atisisisisima a Ierusalema, e puipuia le tino mai siama e ulufale i meaai.

Ae ua fautuaina e le au atamamai e faʻaaoga le suka i le faʻatusa, e le sili atu ma le 45 kene i le aso. Afai e te faʻaogaina le Suiga Para a Nu. 1 le suka e sui tele, e mafai ona e aʻafia i le manava. I le faʻaopoopoga, e le fautuaina le oloa mo le maʻitaga ma le lactating o fafine, faʻapea foi ma tagata e ono aʻafia i ni faʻafitauli o le maʻi.

Suafa suitulaga Fit Parad Nu. 1 i le kuka

Sugar sui FitParad Numera 1 o loʻo faʻaaogaina e fai ma sui i le suka faigofie. E faaopoopo i le lauti, kofe, koko ma isi meainu. Erythritol e le faʻaumatia ana meatotino i lalo o le malosi o le vevela maualuga, ma o le mea lea e talafeagai ai e le gata mo le faia o faʻamaʻa malulu, ae faʻapea foi mo le taoina. E mafai ona faʻaumatia e tagata e maua i le maʻisuka. I le faʻaopoopoga, i le lalolagi faʻaonaponei, o le suka o loʻo faʻaaogaina lautele i le gaosia o meainu suamalie.

Sweetener Fit Parad Nu. 1 i le paʻu mamafa

O le tele o tagata fai meaʻai e manatu o le suloslose o le suka sili ona saogalemu e suitulaga i le soifua maloloina. Ae e ui lava i lenei, ua finau mai tagata popoto faapea o le leiloa o le mamafa e faʻaaogaina ai le suātini sui e le galue. I le tele o tulaga, o lenei mea e mafai foi ona mafua ai le maua o le mamafa. O le mea o le tino o le tagata, pe a uma ona ia 'aina se ituaiga suamalie, e ave mo se mea moni (calorizer). Ae i le taimi lava e tasi, o le maualuga o le kulukose i le toto e le faateleina ma e leai se lagona o le atoatoa, ma o le mea lea e mafai ai e se tagata ona 'ai atili.

E mafai ona e iloa e uiga i mea lelei ma le lelei o mea manogi mai le vitio e uiga i le vitio sili ona taua.

Tuua Lau Faamatalaga