Monastic Tea mo le maʻisuka

Ou te fia tusia se toe iloiloga e fai ma sui o loʻu tinamatua. O loʻu tina matua na mafatia i le maʻisuka ituaiga 2 mo le tele o tausaga. E ola i luga o fualaau. Ma sa ou manao e fesoasoani ia te ia, ia vaai ia te ia o le soifua maloloina. Talu ai nei, na amata ai ona latou faʻasalalau le tele o faʻasalalauga o gaʻo mo le maʻisuka, lea na faia e faipese mai Belarus. Ina ua uma ona feutagai ma le fomaʻi, sa ma filifili loa e faatau lenei "mea tulaga ese" faalelagi mo loʻu tinamatua.

Na tupu nei mea uma i le 1.5 tausaga talu ai.

Mauaina:Faʻasalaga i luga o le upega tafaʻilagi a le tagata ofisa faʻamaonia, faʻamaonia, puipui oe lava mai falesa. Tinoitupe i le tuʻuina atu o le poloaiga e oʻo i le taimi atofaina.

Tau: E le fetaui le tau i le oloa, pei E mafai ona e faʻatauina le tutusa o vailaʻau faʻamaʻi i soʻo se fale talavai mo sina tupe. Ma faatasi ai ma le tau o le pine, toetoe 1000 rubles. mo le faʻapipiʻiina, o tagata taʻitaʻesea: e te manatu, mo le tupe e te faatauina ai le la, e le o se mea faapitoa, maua le mana faamalolo, faafetai lea o le a mautinoa lava e te malolo ai.

O le mea lea, e le o se mea e mafai ai e le tagata ona faʻaaogaina se tupe maua. taga.

O aso uma, e amata ai loʻu tinamatua i se moli o le "tulaga tulaga ese" fofo. Fai mai faatonuga: "Mai le aso muamua o le faʻaaogaina, o le aafiaga e vave vave ona iloa, ae ina ia mafai ona aveese atoatoa uiga ma toe faʻaleleia lou soifua maloloina, e manaʻomia lou faia o se vasega e 3-vaiaso."

Faʻatasi: Faʻatasi i totonu o se fale e faʻaaogaina ai le fafaga 4 taimi i le aso, 1 sipuniti o lauti i se ipu vai inu. Faʻasusu se vaiinu ma se tapuni avanoa, mo le okesene, e pei uma o faatonuga.

Faʻasalalauga: I le 30 minute ao lei faia taumafataga, fafa 4 taimi i le aso. I le gasologa o togafitiga e leʻi faʻafefiloi ma isi laau. O nisi taimi ou te faaopoopoina se fasi keke o lemoni po o se sipuni o le meli i le fua.

Teuina o meaai: Mo le puipuia o mea e faʻamalolo ai le lauti o le monaseta sa ia teuina i se nofoaga malulu i totonu o se fagu malulu.

Umi o le taimi ole taliaina: E fautuaina e faʻaaoga i totonu o le 3 vaiaso e faʻaumatia uma ai le maʻisuka. E tusia i le fautuaga e leʻo moni. Na inu e loʻu tinamatua lenei lauti "faavavega" mo le 3 masina, ma e leʻi faatali mo ni taunuuga lelei.

Aafiaga a le tagata lava ia: Na inu e loʻu tinamatua ni faaputuga se tolu o lenei laulau mimisa ma matou te mautinoa uma e le tupu ni vavega. A o ia tausia lona maualuga o le suka i fualaau faasaina, e oo mai lava i le asō na latou laveaiina ai o ia.

Fautuaga: IOE PO LE LEAI? E te filifili pe e te manaʻo e faʻaaogaina e avea o se vai faʻamalosi, ona ioe lea. Ae o le fesili o le: "Pe aoga ea se tele o tupe?"

Sa le mafai e loʻu tina matua ona aveese le maʻisuka.

Faamolemole iloilo le aoga o laʻu iloiloga.

Tuua Lau Faamatalaga