Toe faʻaleleia - faʻasalalauga mo le faʻaaogaina, tuufaatasiga, faʻasalaga, faʻamaoniga, aʻafiaga, mea tutusa ma le tau

Folasaga o mea e maua ai le suauʻu - faʻaaogaina o le suauu mo le tuiina o le intramuscular: manino, lanumeamata-lanu samasama, ma le uiga lelei, e leai ni mea e le mafaamatalaina e le mama (masini o le 1 ml, 1 ampoule i se pepa pepa po o le 1 ampoule i totonu o se pusa palasitika (pallet) , 1 afifi (paleti) i totonu o se atigipusa pusa, o pusa taʻitasi e aofia ai foi faatonuga mo le faʻaaogaina o le Retabolil).

Faʻavaeina o le 1 ml o fofo:

  • Mea gaosi: nandrolone decanoate - 50 mg,
  • Vaega o Auxiliary: isopropyl ma benzyl alcools, suauu suauu.

Pharmacodynamics

Nandrolone o se vaega malosi o le Retabolil - o se gaioiga gaosia o le testosterone. E maualalo le gaoioiga o le etrogenic.

O le Retabolil o se mea anabolic o le gaoioiga faaumiumi (faʻatau fualaau faasaina). E fesoasoani i le faʻaleleia o le biosynthesis i le tino, e oʻo atu ai i le tuai i le calcium, nitrogen, potassium, sodium, chlorides ma le phosphorus. O se taunuuga, ua i ai le faateleina o le maso maso ma le saoasaoa o le tuputupu aʻe o le ivi, ua maitauina le faatumauina o le vai i totonu o le tino.

Pharmacokinetics

Nandrolone decanoate ua tuʻufaʻatasia vave mai le nofoaga o loʻo tui i le toto. T1/2 (afa-ola) e 6 aso. O le ether i totonu o le toto vave faʻaleleia le suavai i le nandlone ma T1/2 itiiti ifo i le tasi le itula. Aotelega T1/2 mo se faagasologa e aofia ai le vai, tufatufa ma le excretion o se vailaau mai le plasma, o le 4.3 itula.

Nandrolone metabolism e tupu i le ate. O le tele o metabolites - 19-norandosterone, 19-norepiantrosterone ma le 19-norethiocholanone, ua faʻailoaina e fatugaʻo. E leai se faʻamatalaga i luga o le falemaʻi o nei metabolites.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E faʻaaogaina le taʻavale e togafiti ai faʻamaʻi lea e faʻaalia ai le umi o le faʻaaogaina o le faʻamaʻi o le anabolic (ina ia aloese mai faʻalavelave, o le tagofia o fualaau faasaina e mafai ona faʻamaonia mo faamoemoega tau le soifua maloloina):

  • Osteoporosis o tala eseese,
  • Verdnig-Hoffmann amyotrophy o le vaovao,
  • Faʻasalaga o le gasegase o le gasegase e fesootaʻi ma ogaoga ogaoga, manua, taotoga, togafitiga faʻamalositino, faʻamaʻi pipisi,
  • Faiga o le muscular progressive muscle,
  • Cachexia o eseese etiologies,
  • O le maʻisuka retinopathy,
  • Glomerulonephritis, faʻapipiʻiina le faʻasolosolo mo le faʻasolosolo o le le atoatoa,
  • Vaʻaia o le kanesa o le susu i fafine (faʻapitoa o togafitiga o togafitiga).

Masalo o le faʻaaogaina o le Retabolil i glucocorticoids, cytostatic ma tuberculostatic fualaau faasaina.

Contraindications

  • Kanesa o le talitane ma le susu i alii,
  • Maʻi o le Nasrotic
  • Taimi / gasegase prostatitis
  • Maʻi faʻamaʻi tele, gau o le ate ona o le kanesa poʻo le gase metastases,
  • Tina ma le lactation
  • Vaʻaia le vailaʻau.

E ave faʻasolosolo ma le faʻaeteete i faʻamaʻi / tuutuuga nei:

  • loto vaivai
  • ogaoga maualuga
  • maʻisuka malosi
  • ogaoga o le atherosclerosis,
  • cerebrovascular accident,
  • faʻaleagaina o le myocardial (e aofia ai le talafaasolopito),
  • afaina o le tino / ate,
  • gasegase faasili,
  • o se tala faasolopito o le glaucoma (anabolic steroid e mafua ai le vai ma le taofi i le tino),
  • epilepsy
  • faʻasalaga (aofia ai se talafaasolopito)
  • migraine
  • tausaga matua.

Mo fafine ma tamaiti, ua faʻatulagaina le Retabolil pe a fai e sili atu le aʻafiaga o togafitiga e sili atu nai lo tulaga lamatia (ona o le gaoioiga arogenic o le fualaau faasaina).

Toe faʻaleleia, faʻatonuga mo le faʻaogaina: metotia ma metotia

E tatau ona faʻatautaia i totonu o le taʻavale le faʻatautaia.

O le fualaau faasaina ua faatonuina mo le au mai fafo ma togafitiga faafomaʻi.

E fuafua e le fomaʻi le fua o le Retabolil.

O le averesi matutua matutua o le 25-50 mg, mo tamaiti - 0.4 mg / kg mamafa o le tino, o le taimi ole pulega - i le 3-4 vaiaso.

Faʻatasi ai ma myopathies, e mafai ona faʻasolo atu ia doses taʻitasi. Mo maʻi faʻasolosolo, o le tagata matua e 50 mg i aso uma e 5; i le faaletonu ogaoga o le tino, o le fua tutusa e faia i vaiaso taitasi.

Faʻaiʻuga

O ni faʻafitauli matuia (i alii ma tamaitai) vomiting, naʻo, leai se manaʻoga, lagona mu i le laulaufaiva, faʻaititia / faʻalautele le libido, siama (aemaise lava i tama ma tamaitai talavou), sodium / nitrogen / reservoir in the body, edema , siaki, cholestasis, faʻateleina le vascularisation o le paʻu, faʻasalaga o le pule faakomepiuta o le gonadotropin, hypercalcemia (aemaise lava i gasegase e le gafatia ma fafine e maua i le kanesa o le susu).

Ma le isi, faʻalagolago i le itupa o le tagata gasegase, o mea nei e le mafai ona matauina:

  • Faʻailoga: faʻamaoniga o le faʻamalosi (i le tulaga o le hirsutism, o le paʻu, le mafai ona faʻaitiitia le leo o le leo, faʻateleina o le clitoris, faʻaleagaina o le tino, faʻasalaga o galuega a le ovarian)
  • Alii: faʻaauau ona faia i taimi o le palakalafa, taofiga o le galuega testicular, oligospermia, gynecomastia, faʻalautele le penis.

Faatonuga faapitoa

Ina ia ausia le malosi o le togafiti, i le taimi o togafitiga, e tatau i le tagata gasegase ona maua se aofaiga talafeagai o minerale, vitamini, gaʻo, proteins ma meaʻai.

Mo tamaiti ma fafine, ona o le gaioiga o le androgenic, o le Retabolil e mafai ona faʻatalanoaina i na o mataupu e sili atu le maualuga o le faʻamoemoega e sili atu nai lo le ono mafai.

O le faʻaaogaina o mea maualuga o le fualaau faasaina i le taimi o le tamaititi e mafai ona oʻo atu ai i le tapunia vave o le tuputupu ae o laufanua ma le tuputupu aʻe o le tuputupu ae.

O le taofiofi e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻatuai o le tino o le sodium ma le vai, o lea e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete i le tulaga o le maualuga o le toto maualuga, o le tino / le fatu, epilepsy, migraine, glaucoma (faʻapea foi i le mataupu o le talaʻaga o nei faʻamaʻi). I le taimi o togafitiga, e tatau ona mataʻituina ma le totoʻa le mamafa o le tui.

Aʻo leʻi faʻasagaina le toe faʻaaogaina, faʻapea foʻi i le taimi ole togafitiga, e tatau ona faatino le pulea saʻo o le tele o le gutu prostate.

I nisi tulaga, i le taimi o togafitiga, o le soliga o faʻamatalaga o nisi o suʻesuega o le ate o loʻo mataituina, ma o le mea lea, o le mataʻituina o le ate o loʻo faʻaalia i masina uma.

I le maʻisuka, o le Retabolil e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻapalepale o le kulūkose, ma faʻaitiitia ai le manaʻomia mo inisalini / vailaʻau o le hypoglycemic.

Faʻatasi ai ma le kanesa o le susu i le ponaivi, o le hypercalcemia e mafai ona atiaʻe. I nei tulaga, o le faʻaaogaina o le fualaau faasaina e mafai ona faia pe a maeʻa le faʻamautuina o le maualuga o le calcium i totonu o le toto.

O le faʻaaogaina o le Retabolil e faʻamalosia ai uiga taʻaloga e le taliaina, talu ai e mafai ona oʻo atu ai i soliga matuia.

Faʻasolosolo galuega ole ate

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o le Retabolil o le faʻaleagaina o le ate, o le toilalo o le ate i tagata gasegase poʻo le gasegase o le gase metastases.

O tagata mamaʻi e le atoatoa le faʻamaʻi o le tino i le maʻi vaivai ma le agavaʻa e tatau ona ave le fualaau faasaina ma le faʻaeteete.

Faʻasaga i tua o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le atinaʻeina o faʻamatalaga o nisi o suʻega o le ate o loʻo galue i nisi taimi. I lenei itu, i le 4 vaiaso, o le galue o le ate e tatau ona mataituina.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

I le faʻaeteete, e tatau ona faʻamautuina le lapisi e faʻatau i fualaau oona nei:

  • Fualaau faasaina: ona o le ono mafai ona faaleleia atili o latou aafiaga o le hypoglycemic,
  • Talosaga e le faʻaogaina tuusaʻo: ona o le ono mafai ona faʻatupulaia le gaioiga.

O analogues o le Retabolil o: Superbolan, Abolon, Deca-Durabolin, Decanabol, Faʻavae, Nandrolone faʻasolo, Anabozan-Depot, Decanandrolin, Eubolin, Gormoretard, Superbolan, Northtosteronedecanoate, Turinabol-Depot.

Tau toe faʻasaina i falemaʻi

O le tau talafeagai o le Retabolil (1 ampoule o le 1 ml) o le 190 ru.

Aʻoga: Muamua le Setete o Moscow State University i le igoa o le I.M. Sechenov, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻitaʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

E tusa ai ma suʻesuʻega, o fafine o loʻo inu i le tele o ipuinu po o le uaina i le vaiaso ua i ai se faʻafitauli maualuga e ono maua ai le kanesa o le susu.

O Caries o le faʻamaʻi pipisi taatele i le lalolagi e oʻo lava i le siama e le mafai ona tauva.

O le manava o le tagata e faia se galuega lelei i mea mai fafo ma e aunoa ma se togafitiga faafomaʻi. O le sua suamalie ua lauiloa e faʻaumatia ai tupe siliva.

E le gata i tagata taʻitoʻatasi e le gata o latou faʻatusa, ae o le gagana foi.

O loʻo i ai ni faʻasalaga faʻapitoa o le fomaʻi, e pei o le fafagaina o mea faitino. I le manava o se tasi tagata maʻi na mafatia i lenei mania, e 2500 mea mai fafo na maua.

Afai e te paʻu'ū mai se asini, o le a sili atu ona e tuleia lou ua nai lo le pa'ū mai se solofanua. Tau lava e te le taumafai e faafitia lenei faʻamatalaga.

O se tagata aʻoga e faʻaitiitia le faʻafitia i maʻi o le mafaufau. O le gaioiga o le mafaufau e fesoasoani i le fausiaina o isi mea faaopoopo e totogi ai maʻi.

O le lauiloa lauiloa "Viagra" na amataina mo le togafitiga o le maualuga o le toto.

O le tele o fafine e mafai ona sili atu le fiafia mai le mafaufauina o latou tino matagofie i le faʻata nai lo le feusuaʻi. O le mea lea, tamaitai, taumafai mo le lotogatasi.

O le tamaititi e 74 tausaga le matua o Ausetalia o James Harrison na avea o se toto na foaʻiina atu e tusa ma le 1,000 taimi. E i ai sona toto e seasea ona tupu, o le mea lea e fesoasoani ai i mea e puipuia ai pepe faatoa fananau mai ma se maʻi mama. O le mea lea, na faasaoina e Ausetalia e tusa ma le lua miliona tamaiti.

E sili atu ma le $ 500 miliona i le tausaga e faʻaalu i fualaau faʻamaʻi na o ia i le Iunaite Setete. E te talitonu pea o le a maua se auala e faʻatoʻilaloina ai allergies?

O galuega e le fiafia i ai le tagata e sili atu ona afaina i lona mafaufau nai lo le leai o se galuega.

E masani ona avea lena mafiafia e faatamaoaiga ai le tino ma le okesene. Peitai, o lenei manatu na faamaonia. Sa faʻamaonia e saienitisi e faʻafefete, e faʻamamaina e le tagata le faiʻai ma faʻaleleia lana gaioiga.

O le maualuga o le vevela o le tino na tusia i Willie Jones (Amerika), o le na ulufale i le falemaʻi ma le vevela o le 46.5 ° C.

E fa ituaiga o sukalati pogisa e tusa ma le lua selau kalori. O lea, afai e te le manaʻo e lelei atili, e sili atu ona lelei le le sili atu i le lua lobili i le aso.

E tusa ai ma fuainumera, e tusa ma le 80% o fafine i Rusia o loʻo mafatia i siama siama. I le avea ai o se tulafono, o lenei maʻi lē lelei e tuʻuina atu i le paʻepaʻe papaʻe poʻo le grayish.

Faasalalauga i luga o le saite

Vailaʻau faʻamalosi malosi: nandrolone decanoate.

O le mea lea, sa ou mafaufau ia te au lava ia. O ia o ia o le puna o le fiafia ma le malosi o soo se tagata afeleti. Faatasi ai ma le gauai tele, sa ou suʻeina nei ampoules taufaasese mai itu uma. E oo lava i le ampoules e le tutusa ma a tatou ampoules e masani ai. O foliga matagofie matagofie ma teuteu e le mafai ona e vaʻaia ou mata. O se lagona e le mafaamatalaina le i ai o le matagofie ma le malosi i lou lima, ma ia teuina i ou tamatamailima ma se ituaiga o agavaivai. Ua tatala le auala i nisi o auala faasaina.

E faʻasaina ma faʻasalaina i lona lava ala, e pei o le faaaogaina o fualaau faasaina ma psychostimulants, ae pei ona e iloa, o le fua faasaina e suamalie. Faatasi ai ma lena lagona sa ou alu ese mai se tasi o faavaega loloto fale faʻatau, lea e mafai ona e maua ai le kemisi sili ona faigofie ma sili ona faigata. O le taimi nei e tatau ona faʻaogaina ma faʻaaloalogia aʻu i taimi uma ma vaʻavaʻai mai ia te aʻu o se tamamatua i totonu o le autau - o ia o le moni moni o le autalavou i lona uiga sili ona leaga ma elemene o le ita mo le lalolagi atoa.

Faatasi ai ma le talie o nei mea uma ua manatua nei, ina ua mavae le tele o tausaga ma ua matua. Ae na amata ona susulu mai le lalolagi mo au i ni lanu e le masani ai, ma folafola mai ai se mea ofoofogia ma maoae. O le manatu muamua, e pei ona e iloa, atonu e taufaasese, ae o taimi uma e sili ona manino.

O le a le mea ma o le a le mea e 'ai ai

Toe foi i tua o le fale. I le masani ai, o le Retabolil e faʻamalolo i le amatalia o le amatalia ma le malosi o le tasi le mililita ma le faʻamaualuga o le vailaʻau o le 50 mg i le ml - o lona uiga, i le tasi ampoule o loʻo i ai le 50 mg o le mea galue malosi Nondralone Decanoate. E le o ni taʻaloga, tagata poʻo ni tagata taʻavale, e le o fai mai se mea.

E tele pe laitiiti? O le metotia na faʻamautuina i na aso, e faʻavae i luga o suʻesuʻega suʻesuʻega ma le faigofie o le faʻaaogaina o maʻi. O togafitiga faafomaʻi o le togafitiga o ituaiga eseese o vailaau, vailaau ma le vaivai o feusuaiga. O le taimi nei, i pepa uma o loʻo tuʻuina atu mo sauniuniga eseese o le Nandralone Decanoate, e aofia ai le Retabolil, o vailaʻau faʻapitoa e faʻaalia i le itulagi 25 mg i le vaiaso poʻo le 50 mg i aso uma e 14, o le togafitiga sili ona taatele mo lenei vailaʻau. O le mea lea o lenei fua. Sei tatou fai atu loa lava, o lenei mea e le fetaui ma le tele o tagata afeleti (o loʻu uiga o matou). Mo le faʻaauau pea ona faʻaaogaina le taʻavale, o lenei mea e taufaasese lava, pe a tatou talanoa e uiga i le 500-600 mg o le fualaau faasaina i le vaiaso, e suia i le 10-12 Resabolil ampoules i le vaiaso. E matua le afaina lava, ona o le toatele o tagata fiaaloa e le gata na o le Retabolil e taofia, ae i le taimi lava lea e faaaoga ai se isi mea e tui.

I lo tatou atunuu, o loʻo i ai pea fualaau faʻasaina, e masani ona faʻatatau i a latou tui. O Sila Silain 25 mg / ml ma Phenobolin 10-15 mg / ml. O lenei tulaga e masani lava o se atoaga atoatoa ina ia ausia le tulaga o masani masani, 20-30 ampoules i le vaiaso e tatau ona i ai.

O le mea lea na toe lelei ai le taʻavale a Retabolil, taofimau. Vaʻai pe afai e maualuga lona 25 poʻo le 10 mg / ml. Faʻamataʻu masani. Mo mafuaaga uma o loʻo taua i luga, o le Retabolil o se fualaau faasaina mo tagata amata e mafai ona totogi le 10-12 ampoules i la latou uluaʻi vasega ma i le tumutumu o le a latou togiina e le sili atu ma le 200 mg i le vaiaso, e leai se sili atu nai lo le 4 ampoules. Aʻo faʻatupulaia taunuuga ma le mamafa o le tagata taʻaʻalo, o ia laʻititi laʻititi e le toe maua ai le alualu i luma lelei.

O le a le uiga o laʻu tala? O le a ou faamalamalama nei. O le Nondralone Decanoate o le tino sili ona lauiloa o le steroid i le lalolagi taʻalo. Ae tatau ona faasolosolo malie le faʻaaogaina o toso ao faʻaaogaina e le tino. O le toatele oi latou, pe a uma le fa vasega, amata ona faitioina e le o toe tuiina, ma o mafuaʻaga e lata ane - o le mea ua fai ma vaisu o le tino ma le faateleina o le mamafa, lea e manaʻomia ai se tele o mea aoga.

O le faʻavalevalea na alualu i luma mai le 75kg i le 100, taumafai e faʻalautele atili i lau toso muamua a tamaiti. O le mea lea, pe ae fetaiaʻi ma lenei faafitauli, ma e le o toe mamao pe mulimuli ane feiloai tagata uma i lenei mea, aua nei vave faʻasalaina le faʻamalosia mo le faʻamalosia ma aua le manatu na faʻasalaina oe i se mea sese.

O le isi mea faaletonu o loʻo faatalitali mo na tagata taʻaalo o ē filifili e faʻamago i luga o le Retabolil - faʻatasi ai ma se taumafa paleni poʻo se taumafataga foi o le ola maloloina, ua tape. O le taʻiala o le faʻaaogaina o le tele o mea taʻavale o loʻo taoto i le taofiofia o le tele o meaʻai, masima ma minerale, o se fesuiaiga i le paleni o le paleni ma le faateleina o le gafatia o maso e gaosia ai palatini ma i le taunuʻu mulimuli mo lo latou tuputupu aʻe. E matua valea lava le tuu i lalo o le taumafataga pe afai e maualalo tele ae aua le faateleina. O le methane + retabolil course e sili ona aoga i le tulaga moni o le methania e faateleina lou fia 'ai ma e mafai ona e' ai atili nai lo se isi lava taimi e aunoa ma le faʻailogaina o lou mafaufau ma le manava.

O le isi faʻamatalaga o le a ou faʻaumatia e moni, e le gata ina faʻamaonia, ae o le tele o isi vailaʻau. Ae mo le vai, ma le taua (faʻapitoa mo se taʻaloga afeleti) Nandralone e matua puipuia lelei le vai.E le mafai ona ia fesoasoani e faatuai, aua o lana galuega o le teuina o soso e tosina ai vai e pei o se maneta.

Ma le tasi mea sili atu! O le tele o faatonuga faʻaopoopo mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tusia ai e le faʻaleagaina le ate i le vailaʻau. Manatua se tasi taimi ma mo mea uma e uiga i le faʻamautuina o le vai ma le saogalemu o se vailaʻau faapitoa mo le ate ua tusia i faatonuga mo togafitiga faafomaʻi. E leai se tasi o le a tuʻuina atu ia te oe se faʻamautinoaga pe a e faʻamalieina ia gaʻo 5-30 taimi, pe sili atu foi. Ae peitai, i le avea ai o se tulafono, e leai lava se faafitauli i le Retabolil. Ma o le a le mea e sili ona tāua E faʻavaivaia le toe faʻaleagaina poʻo le itiiti ifo o le aʻafiaga o le gaosia o ana lava hormones i le tino.

Deca poʻo Reabolil? O ai o le a manumalo?

Ma e leai se tasi e manumalo! Deca ma Retabolil ua vaevaeina a latou maketi mo se taimi umi. Aua nei o tatou vaai i le taua o nei tagata. O loʻo faʻaaoga e tagata e leai se avanoa i le Deca, tagata e le talitonu i soʻo se tasi ma faʻatau Retabolil ma Methane i se fale talavai e tusa ai ma suʻega na vaʻaia i ni mea, tumu i mea mataʻutia. O mea uma lava e manino ma i latou, e masani lava ona le fiafia ma popole pe a manaʻo se tasi e faʻaʻoleʻole pea ma foʻia latou mea sese. Ma i le iʻuga, oi latou nei o tagata fou i ni vailaʻau faʻasolosolo e le manaʻomia ai ni gaʻo tetele. O le siloviki o vaega laiti laʻitiiti e le o manaʻomia ai ni laasaga tetele. O nisi nei o tagata taʻalo a siloviki ma bodybuilders e tele ni a latou faʻataʻitaʻiga o le Retabolil e faʻasalalauina se mea laʻititi aʻo leʻi oʻo i ni tuga ogaoga.

Deca e sili atu ona faigofie nai lo le toe faʻamautuina i tulaga o le faʻamalosi ma i le tulaga o le mamā o le vailaau lava ia. O nisi ituaiga o faʻamalolologa ua i ai le maualuga o le 200 mg i le ml - o le 4 poupulu o le Retabolil. O se vailaau moni lea mo tagata taʻavale fiailoa e amata i le 200 mg i le vaiaso ma maeʻa i le 1000-1200 mg Deca i vaiaso taitasi - togi maualalo mo le 110-130 kilokalama o tagata e leai se aoga. I fua o le gaioiga, o fualaau e foliga tutusa ma Deca, ona o le tele o le voluma ma le faateleina o le sili atu le taugofie nai lo le Retabolil, lea e faaopoopo atu foi pe ae manaomia le tele o mea ma o nisi foi taimi e teu ai le 50 pu. E sili atu le lelei ma sili atu le lelei o le taʻavale i le tele o vailaʻau faʻasaina o loʻo maua i Rusia.

E sili atu le maualuga i tulaga o le saogalemu ma le methane ma le suʻega ma le propionate. E leai se tala e uiga ia Silabolin ma Phenobolin talu ai e leai se tasi e mafai ona lagona lona malosi atoa, talu ai e tatau ona ave 10 ampoules i aso uma - e faigata ma taugata, e ui lava e faafuasei ona manaʻo se tasi e taumafai. Ioe, ma o le vasega o nei fualaau oona e ese si ese. I le faaiuga, ou te fia matauina e leai se mea e sili ona lauiloa ai le Retabolil i lo matou atunuu. E tele tagata afeleti na faia ni tino matagofie i luga. A o aʻu, e masani lava ona ou faʻaaogaina le Retabolil ma faʻateleina le mamafa i le Deco i le tele o doses, e ui lava i le taimi ua leva i le taimi lona lua na aofia ai le 6 fobbolil ampoules na ou faʻafefe tasi i le vaiaso i Aso Sa. I le taimi lava e tasi, na ou maua ai ni taunuuga taua ma e leʻi paʻu le tele. I luga o lenei mea, tuu mai ia te au e alu laʻu faatagaga.

Tosiga ma le pulega

O le faʻasagalaʻau e tui malosi i totonu o le maso.

Mo tagata matutua, o le fua tutusa o le 25-50 mg o le nandrolone decanoate (0.5-1 ml o le vaifofo), e faʻatonutonu i vaiaso uma 3-4 vaiaso. I le togafitiga o le myopathy, o le vailaau faasaina e mafai ona faʻataʻitaʻiina i siama taʻitasi, ma mafaufau i le ogaoga o le maʻi. I tagata gasegase ma le le atoatoa, ua fautuaina le fualaau e faaaoga 50 mg (1 ml) i aso uma aso fitu, mo tagata maʻi o le kanesa - i le fua tutusa lea i aso uma 5.

Mo tamaiti, o fua e fuafua i le mamafa o le tino - 0.4 mg / kg i le 3-4 vaiaso.

O le a le mea e faʻatautaia

O le anabolic steroid e manaʻomia mo le faʻaogaina faʻaoga. O vailaʻau faʻaleagaina e maua mai i le vaega o fualaau oona, o se gasegase faʻapipiʻi o le testosterone natura. O mea taua, faʻapipiʻi le tino, fesoasoani i le seti o le maso maso, le faʻamalosia o fausaga o ponaivi, le faʻavaeina o se tala afeleti. O le mea lea, o le Retabolil e faʻaaogaina e le gata i vailaau mo faʻamaʻi pipisi e aʻafia ai le le lava o le gaosiga o le corset muscle, ae faʻapea foi i taaloga faʻapolofesa.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O lenei faʻamaoniga o loʻo maua i le tulaga o se vailaau mūmū samasama lanu mūmū mūmū mo pulega faʻapitoa. O le sua e tutusa lelei o loʻo i ai se manogi manogi. E tasi le katuni e aofia ai le 1 ampoule i luga o se paleta, e faʻamoemoe mo le faʻaaoga tasi. O le togafitiga faʻaleagaina e mafua mai i le gaioiga ma uiga o le vailaʻau faʻasolosolo, lea o loʻo faʻatusalia mai e na vailaau malolosi:

Gaosiga gaosi mo le 1 ml o fofo

Gaoioiga faʻaopoopo faʻaopoopo

Faʻataʻitaʻiga

O le gaiololone malosi, o le faʻavae o le testosterone, o loʻo faʻaalia e ala i le faʻaleleia o gaioiga gaioiolosi, aʻo faʻaalia le malosi o le androgenic. Mo mafuaʻaga nei, o loʻo faʻaaoga lelei i le faʻavaeina o tino. O le anabolic steroid e maua ai lenei aafiaga i le tino:

  • faaosofia ai le erythropoiesis, le numera o lela mumu,
  • faateleina le saoasaoa ma le malosi o le mamanu o le porotini,
  • faateleina le hemoglobin ma le kapatito,
  • mafua ai le faatuai i le nitrogen, calcium, sodium, potassium, chlorides ma phosphates.

O le taʻavale e le o se mea matautia tele, o le mea lea, o le mamafa o le ate i luga o le ate ua matua toesea uma lava, o le atinaʻeina o cholestasis ua vavaeeseina atoa. O le afa-ola o mea gaosi mai le tino e 6 aso. O le metabolism process is concentrated in the liver, ma o le autu o le metabolites ua sili atu - 19-norandrosterone, 19-norepiandrosterone ma le 19-norethiocholonolone e fatugaʻo i le urine. O le mea e manaʻomia e na o le aso lona tolu pe a uma ona tuʻuina atu se tasi o fualaau, o le vailaau lava ia ei ai sona aafiaga umi mo le tino.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, i le taimi o togafitiga faʻasao, o le faʻamaʻi tele o le soifua maloloina lautele e le faʻatea. Faatasi ai ma aafiaga o le itu i faatonuga o loo atagia mai:

  • se tali atu i le vaega malosi o le Retabolil,
  • taoto, vomia, lagona mu o le laulaufaiva,
  • hypo- poo le gaioiga o ovaries,
  • paʻu o le paʻu, faailoga o le tino,
  • maʻi o le ate, jaundice,
  • faateleina le fula ona o se tuai i le tino o le vai, sodium, nitrogen.

E le o faʻamatalaina faʻasalaga mataupu i faʻamatalaga auiliili, ae o fomaʻi e le faʻateʻaina le atinaʻeina o faʻamaʻi mai le faʻalavelave ma le endocrine polokalama faʻateleina le faʻamalosia o suʻega fautuaina. I totonu o ia falemaʻi, e manaʻomia le faʻavasegaina o le fualaau, faʻafesoʻotaʻi taitoatasi i se fomaʻi, ma faia ni togafitiga faʻapitoa.

Tuutuuga o le faatauina atu ma le teuina

E le mafai ona faʻatulaga ma faʻatau le fualaau faasaina ile faleoloa i le initaneti, aua o le Retabolil e faʻasaʻo mai naʻo se faʻamaumauga tusitusia i se pepa faʻapitoa. E fautuaina le teuina o amulilima i se mea malulu, malulu i le vevela o le itiiti ifo i le 25 tikeri, e tatau ona usitaia le ola. Afai e le muta le vailaʻau, ae o se mea e tupu mai, e tatau ona muai fofo. Ulufale i totonu o le tuufaatasiga na o le manino. Faʻataʻitaʻiga faʻasoloina (ia mautinoa e vaʻaia le aso i le afifiina), faʻasalaga faanatinati, aua le faʻaoga mo lona faamoemoega.

E le fetaui le taʻavale mo tagata mamaʻi uma, ae i nisi o mataupu ile mataupu ole a leai se aoga. Afai e te manaʻomia se suʻega mo vailaʻau ua faʻamaonia mo le mauaina o maso maso ma le faʻamalosia o ponaivi, e fautuaina e faʻaaoga le fesoasoani ma tali mai o se tagata tomai faapitoa. I lalo ifo, o se tulaga tutusa o le Retabolil ua tuʻuina mai, lea e faʻaalia i luga o le mataupu faavae lava e tasi:

  • Superball
  • Eubolin,
  • Abolone
  • Deca-Durabolin,
  • Werdnig-Hoffmann
  • Decanabol
  • Superball
  • I le faʻaalia,
  • Anabozan Depot,
  • Gormoretard,
  • Nortestosterone faʻaleagaina,
  • Turinabol Depot.

O le tau o le fualaau faasaina Retabolil i se fale talavai e eseese i le va o le 250-300 rubles mo le injection mo le 50mg / ml 1ml. o tau i Moscow ma o itumalo e tutusa lava, e fuafua i le fua o le fale talavai. I lalo ifo o fua faatatau o metropolitan:

Auala e faʻaoga ai: fuataga ma togafitiga

Ulufale loloto loloto, e sili i le maso, i se fuasei 50 mg, 1 taimi i le 3-4 vaiaso. Afai e tatau ai, ia faateleina i le 100 mg. Tamaiti: 0.4 mg / kg i le 3-4 vaiaso. O le umi o togafitiga e oʻo atu i le 12 masina, pe a manaʻomia, o se togafitiga pe a maeʻa le 4 vaiaso. I le togafitiga o tulaga ogaoga (e aofia ai le kanesa o le susu, o le anemia faʻamaʻi), e mafai ona manaʻomia ni gaʻo maualuga, e faʻamoemoeina e le togafiti togafitiga ma se faʻatusatusaga o le lamatiaga ma le manuia o togafitiga. O togafitiga e faia e faasaga i se talaaga o se taumafataga o le protein-tamaoaiga.

I le tulaga o le anemia (i le taimi e tasi ma le sauniuniga Fe) - 100-200 mg (mo tamaitai - 50-100 mg) 1 taimi i le vaiaso, mo le faʻamalosia o faiga faʻapitoa - 50-200 mg (mo tamaitai - 50-100 mg) 1 taimi i 1-4 vaiaso tamaiti 2-13 tausaga - 25-50 mg i soo se 3-4 vaiaso.

Faʻaiʻu i le breastcinoma (nandrolone phenpropionate) - 50-100 mg i le vaiaso. O le umi o togafitiga e taʻitasi.

Faʻatasi ai ma le gasegase e faasaga i le tulaga o le hyperazotemia i le gasegase faifai pea ma le avea o se vailaʻau faʻamalosi e tetee atu i le talaaga o le togafitiga o le cytostatic, o se fualaau e oo atu i le 75 mg o loʻo faʻatulagaina. I le gasegase masani o le le atoatoa - 50 mg i le vaiaso.

Fegalegaleaiga

Faʻaleleia aʻafiaga o mea faʻapitoa faʻamalosi, insulin ma vailaʻau oona hypoglycemic, antiplatelet agents.

E faʻavaivaia ai aʻafiaga o le homone tuputupu aʻe ma ona aʻafiaga (faʻavaveina le faʻaitiitia o le televave o le tuputupu aʻe o ponaivi).

GCS ma MKS, corticotropin, fualaau faʻasaina, ma meaʻai e maua i le sodium-e faʻalauteleina (felagolagomaʻi) le faatumauina o le tino i totonu o le tino, faʻateleina le lamatiaga o le edema, ma faʻateleina ai le malosi o le siama.

O le pulega faʻapitoa faʻatasi ai ma faʻamaʻi faʻamaʻi lepatotoxicia e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le gase o le gaio.

Fesili, tali, iloiloga o fualaau faasaina


O le faʻamatalaga ua tuʻuina atu e faʻamoemoe mo fomaʻi ma fomai tipitipi. O faʻamatalaga sili ona saʻo e uiga i le vailaau oona o loʻo i totonu o faatonuga o loʻo tuʻuina i le afifiina e le gaosiga. E leai se faʻamatalaga tuʻuina i luga o lenei poʻo soʻo se isi lava itulau o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona avea ma sui o se suʻega a le tagata lava ia i se tagata tomai faapitoa.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

Taofi ese mai le aapa o tamaiti i le vevela o le 15-30 ° C.

O le soifua maloloina o le 5 tausaga.

O le fofoolil solution i lalo o le malosi o le malulu e mafai ona puaoa. I lenei tulaga, e tatau ona muamua le ampoule aʻo leʻi faʻasese le tioata.

Na maua se mea sese i le tusiga? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter.

Tuua Lau Faamatalaga

Anabolic Steroids: Retabolil (Nandrolone Decanoate)