Faailoga mo le faʻaaogaina ma faatonuga mo le faʻaaogaina o le vailaʻau oona Dibikor

Numera resitala: P N001698 / 01
Taʻu fefaʻatauaʻiga o sauniuniga: Tino
Talosaga faava o malo le igoa: taurine
Fualaau oona: papa
Faʻavae: 1 laupapa e aofia ai:
mea galue malosi:

  • taurine 250 mg
    meaola: microcrystalline cellulose 23 mg,
    pateta pateta 18 mg, gelatin 6 mg, colloidal silicon dioxide
    (aerosil) 0.3 mg; calcium stearate 2.7 mg.
  • taurine 500 mg
    meaola: microcrystalline cellulose 46 mg,
    pateta pateta 36 mg, gelatin 12 mg, colloidal silicon dioxyide
    (aerosil) 0.6 mg; calcium stearate 5.4 mg.

Faʻamatalaga: papa o lanu paʻepaʻe poʻo le paepae lanu paʻepaʻe, lapotopoto, faʻalanu faʻalanu, ma se faʻalavelave ma se facet.
Vaega o le Pharmacotherapeutic: o le sui sola.
ATX Code: C01EB

FUAFUAGA FAʻAVAE

Pharmacodynamics
Taurine o se fua masani o le fesuiaiga o mea e maua ai le amino sulfur: cysteine, cysteamine, methionine. O le taurine ei ai mea e puipuia ai ma le puipui o le membrane, e afaina ai le tuufaatasiga o le phospholipid o siama siaki, ma faʻamaonia le fefaʻasoaʻiga o kesi ma le konatela i sela. Taurine ei ai meatotino a le neurotransmitter inhibitory, o loʻo i ai lona aʻafiaga, e mafai ona faʻatonutonuina le faʻamalolo o le gamma-aminobutyric acid (GABA), adrenaline, prolactin ma isi hormones, faʻapea foʻi ma le faʻatonutonuina o tali ia i latou. O le auai i le tuufaatasiga o palatini o le pupuu i le mitochondria, e faatonutonuina ai e le tau o le oxidative auala ma faaali atu ai meatotino eletise, e aafia ai enzymes e pei o cytochromes e aofia i le metabolism o ituaiga vailaʻau ninii.

Ole togafitiga mo le le atoatoa o le cardiovascular (CCH) e mafua ai ona paʻu i le vaʻaia o le pulmonary circulatory system: inisiua diastolic pressure reduction, myocardial contractility increases (maximum rate of reduction and relaxation, contractual and relaxation indices).

O le fualaau faasaina e maualalo ai le toto maualuga (BP) i tagata gasegase e maualuga le maualuga o le toto ma e masani lava e le afaina ai le toto i tagata mamaʻi e le atoatoa le malosi o le fatu ma le toto maualuga. O le Dibicor® e faʻaitiitia ai aʻafiaga o loʻo aʻafia ai ma le televave o glycosides cardiac ma le "faʻagesegese" o le alalaupapa o le calcium channel, ma faʻaitiitia ai le faʻamaʻi o le togafitiga o le antifungal. Faateleina le gaioiga i le taimi o le mamafa o le tino.

I le maʻi suka, pe tusa ma le 2 vaiaso talu ona amata le aveina o Dibicor®, o le faʻaititia o le kulukose i le toto e faʻaititia. O se faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le faʻasalaga o faʻamaʻi, i se tulaga maualalo, o le faʻateleina o le cholesterol, o le faʻaitiitia o le atherogenicity o le lipids plasma, sa maitauina foi. Faatasi ai ma le faaumiumi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina (tusa ma le 6 masina)
faaleleia atili o le toto o le mata o le toto.

Pharmacokinetics
A maeʻa le tasi fua o le 500 mg o le Dibicor, o le gaioiga o le gaʻo i le 15-20 minute e fuafuaina i le toto,
ausia le maualuga pe a uma le 1.5-2 itula. O le vailaau faʻasaina ua faʻaaogaina atoa i le aso.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

  • cardiovascular failure o eseese etiologies,
  • fatuga o le inu oona,
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • ituaiga 2 maʻisuka, e aofia ai ma le hypercholesterolemia,
  • i le avea ai o se tagata faʻamaʻi pipisi i tagata mamaʻi e faʻaaogaina fualaau faʻasaina.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Avanoa i totonu o laupepa: faʻalanulati paʻepaʻe, paʻepaʻe pe toetoe lava paepae, ma se lamatiaga ma se pupu (250 mg i totonu o paʻu 10 i pusa tioata, i totonu o se atigipusa pepa pepa 3 pe 6 ato, 30 poo le 60 fasipepa i totonu o fagu tioata, i totonu siaki pepa card 1 le, 500 mg - 10 fasi pepa i totonu o pusa lapisi faapipii, i totonu o se atigipusa pepa pepa 3 poʻo 6 ato).

Aano gaosi: toto, i le 1 papalama - 250 poʻo le 500 mg.

Vaega o ausilali: masini pateta, cellulose microcrystalline, stearate calcium, colloidal silicon dioxide (aerosil), gelatin.

Pharmacodynamics

Taurine - o le gaioiga malosi o Dibikor - o se oloa masani o le fesuiaiga o mea e maua ai le amino sulfur: cysteamine, cysteine, methionine. E i ai le aoga ma le puipuia o le membrane, e iai sona aafiaga lelei i le tuufaatasiga o le phospholipide o siama siaki, ma fesoasoani e faʻasalalau le fefaʻasoaʻiga o konatela ma konateko i totonu o siama.

O loʻo i ai meatotino a le neurotransmitter inhibitory, o loʻo iai le aʻafiaga o le antioxidant ma le antistress, faʻataʻitaʻiina le faʻasaʻolotoina o le GABA (gamma-aminobutyric acid), prolactin, adrenaline ma isi hormones, faʻapea foi ma tali ia i latou. E manaʻomia se vaega i le faʻasalalauga o fomaʻi o le fililalala i le mitochondria, e talafeagai mo le faʻaaogāina o le oxidative, ma aafia ai le enzymes e nafa ma le metabolism o vailaʻau faʻamaʻi.

I tagata gasegase e maua i le maʻisuka, pe a ma le 2 vaiaso talu ona amata le togafitiga, o le a faʻaitiitia le maualuga ole kulukose o le toto. Sa i ai foi se faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le faʻasalaga o triglycerides, i sina tulaga itiiti ifo - atherogenicity o lipids plasma, maualuga o le cholesterol. Aʻo faagasolo se umi umi (tusa o le ono masina), o loʻo faʻaleleia se faʻaleleia atili o le toto o le tino.

Isi faʻamatalaga o le Faʻatonu:

  • faʻaleleia atili o metabolic processes i totonu o le ate, fatu ma isi gaʻo ma okeni,
  • faʻalauteleina le toto ma faʻaitiitia le mamafa o le cytolysis i le i ai o faʻamaʻi faʻasalaga faʻamaʻi faʻaleaga,
  • faʻaititia o le faʻasao i le laiti / lapoa o le toto faʻasolosolo ma le le atoatoa o le cardiovascular, lea o loʻo faʻaalia i le faʻaitiitia o le inisinia diastolic pressure, faʻateleina le faʻatupuina o le myocardia,
  • faʻaitiitia o le faʻamaʻi o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma le faʻaaogaina faʻatasi,
  • o se faʻaitiitia faʻaitiitia o le toto maualuga ma le maualuga o le maualuga o le toto maualuga, ae o tagata gasegase e le atoatoa le malosi o le tino ma le maualalo o le maualuga o le toto, e le o iai lenei aafiaga,
  • faʻaitiitia le ogaoga o aʻafiaga leaga na mafua mai i le le mautonu o glycosides cardiac ma faʻagasolo malie le faʻaaogaina o paopao,
  • faateleina le faatinoga ao faagasolo le mamafa o le tino.

Faatonuga mo le faaaogaina Dibikora: metotia ma metotia

E tatau ona faʻatalanoa faʻataʻitaʻi le suāsusu.

Tomai fautuaina togafitiga e faalagolago i faʻamaumauga:

  • Loto o le fatu: 250-500 mg 2 taimi i le aso 20 minute aʻo leʻi 'ai, o le umi o togafitiga e le itiiti ifo ma le 30 aso. Afai e tatau ai, e faʻaopoopoina le fua ole aso ile 2000-3000 mg,
  • Cardiac glycoside inxication: a itiiti mai o le 750 mg i le aso,
  • Tusa 1 le maʻisuka faʻamalosi: 500 mg 2 taimi i le aso faʻatasi ma le inisalini. O le togafitiga e 3-6 masina,
  • Tusa 2 le maʻisuka faʻamalosi: 500 mg 2 taimi i le aso o se vailaʻau faʻatasi poʻo se faʻatasi ma isi vailaau oona hypoglycemic,
  • I le avea ai o se fualaau faasaina: 500 mg 2 taimi i le aso mo le taimi atoa o le faʻaaogaina o tagata faʻamalolo.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Taurine e faʻaleleia ai le aʻafiaga o le glycosides fatu.

Afai e tatau ai, e mafai ona faʻaaogaina le meaʻai faʻatasi ma isi fualaau.

O tali a Dibikor o: Taufon, ATP-umi, Tauforin OZ, Tincture of hawthorn, ATP-Forte, Vazonat, Ivab-5, Kapikor, Karduktal, Cardioactive Taurin, Mekisiko, Metamax, Metonat, Mildrocard, Milkardin, Neocardilok, Rimodokib, Precodil , Tricard, Trizipin, Trimet, Vazopro, Mildrazin, Mildronat.

Taʻotoga Faʻamatalaga

E tusa ai ma iloiloga, o Dibikor o se mea taugofie ma aoga. Latou te taʻu mai o le vailaau faʻasaina e lelei le faapalepale, faʻavave ona faʻasaina le suka, fesoasoani e faʻaleleia le lelei, faʻaleleia le mafaufau ma le manuia. O nisi tagata gasegase e le fiafia i le tele o fualaau, lea e faigata ai ona foloina.

Tosiga ma le pulega

Paʻu o paluga e ave faʻatalanoa ao le i ai taumafa (e masani lava 20 minute ao lei faia le taumafataga). E tatau ona faʻatoʻatoaina e aunoa ma le ulaula ma inu tele vai. O le fua o le fualaau faasaina e faalagolago i le togafitiga o le tino i le tino:

  • Loto o le fatu - 250 poʻo le 500 mg 2 taimi i le aso, pe a tatau ai, e mafai ona faʻalautele le dosini i le 1-2 g (1000-2000 mg) i le tele o atopa. O le umi o ia togafitiga e fuafuaina e ala o le faaletonu o le fatu, i le averesi, e 30 aso.
  • Vaʻaia 1 le maʻisuka (insulin-dependent) - o fualaau e ave faʻatasi ma le faʻamalosia o le faʻamalosia o le inisalini i se fua faatatau o le 500 mg 2 taimi i le aso, o le umi ole togafitiga e mai le 3 masina i le ono masina.
  • Tusa 2 maʻisuka (e le o le insulin-faalagolago) - 500 mg 2 taimi i le aso e pei o le monotherapy poʻo le faʻatasi ai ma isi vailaʻau o le suka. I le lava lava fualaau e tasi, o loʻo faʻaaogaina ai pepa maʻisuka mo le maʻisuka ma le maualuga o le maualuga o le cholesterol toto (hypercholesterolemia). O le umi o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi taʻitasi, e fuafua i mataʻitusi o suʻesuʻega o le carbohydrate ma le lipid metabolism.
  • Cardiac glycoside inu - 750 mg i le aso mo 2-3 inumaga.
  • Puipuiga o fualaau faʻasaina o le hepatitis i le faʻaaogaina o fualaau oona - 500 mg 2 taimi i le aso i le gasologa o le latou pulega.

I le tele o tulaga, o le umi o le togafitiga ma lenei fualaau faasaina ua fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi.

Faʻaiʻuga

I le tulaga lautele, o loʻo faʻamalieina lelei papa maʻa. O nisi taimi e mafai ai ona atiaʻe faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻaaliga i luga o le paʻu i le foliga o se vevela, sosogi po o sulu (o se vevela ma le fulafula e foliga mai o se mumu mumu). Faʻaiʻuga ogaoga o le faʻamaʻi (Angioedema Quincke edema, faʻalavelave anaphylactic) ina ua maeʻa le faʻatagaina o le fualaau faasaina.

Faatonuga faapitoa

Mo papa, O loʻo i ai ni faʻamatalaga faapitoa e tatau ona e faʻalogo i ai ao le i amataina le faʻaoga:

  • Faʻatasi ma le talaaga o le fefaʻasoaaʻi ma glycosides cardiac po o calcium channel blockers, o le vailaʻau o Paʻu papala e tatau ona faʻaititia e tusa ma le 2 taimi, e fuafua i le lagona o le maʻi ile fualaau.
  • O fualaau faasaina e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma vailaʻau o isi vaega o vailaʻau faʻasaina.
  • E leai ni faʻamatalaga i luga o le saogalemu o palatini vavalalata e faʻatatau i le atinaʻeina o le tamaititi i le taimi o le maitaga poo le pepe i le taimi o le susu, o le mea lea, i nei tulaga, e le fautuaina la latou pulega.
  • Ole fualaau faasaina e le afaina ai le saoasaoa o lagona o le psychomotor poo le ono mafai ona maua le faʻamalosi.

I falemaʻi, o le vailaau faʻasaina ua tuʻuina atu e aunoa ma se faʻamaumauga. Afai i se masalosalo po o ni fesili e uiga i le faʻaaogaina o pepa inu, talanoa lau fomaʻi.

Contraindications

Vaʻaia le vailaʻau. I lalo o le 18 tausaga
(aoga ma le saogalemu e leʻi faʻatuina).
Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le taimi o le susu
E le fautuaina e faʻaaoga le fualaau faasaina i le taimi o maitaga ma le taimi
susu fananau ona o le leai o se poto masani
talosaga i lenei vaega o tagata gasegase.

Tuua Lau Faamatalaga