Telefoni miti telefoni Plus mai le kamupani ELTA: faatonuga, tau ma le lelei o le mita

Uiga faigofie ma talafeagai i fuataga

Faʻapipiʻi tagata taʻitoʻatasi o suʻega taʻitasi

Le tau taugofie o suʻega suʻega

E i ai tapulaa i luga o le faʻaogaina, e tatau ona e faitau i faatonuga

Umi pito o le afifiina (ata 1)
toso i le itu e tapunia ai fesootaiga.

Faʻamau le fasi siaki (ata 2)
faʻafesoʻotaʻi atu i le toilalo i totonu o le sola o le masini, aveese le vaega o le afifi.

Tuʻuina o le masini i luga o se lau mafolafola, liliu i luga
Siaki o le numera i luga o le lau e fetaui ma le code i luga o le afifi. (Vaʻai i faʻamatalaga ua faʻapipiʻiina pe faapefea ona faʻatulagaina le mita)

Faʻasalalau ma faʻasaʻo le ki. O le savali 88.8 o loʻo aliali i luga o le lau.
O lenei savali o lona uiga ua sauni le masini e faʻaaoga se toto toto i le fasi pepa.

Fufuluina ma faʻagogo ou lima, tui lou tamatamailima i se vili ua leai se aoga Faasolo i luga o le tamatamailima ma e faapena foi (ata 3)
toto o le suʻega o le suʻega (ata 4)

A maeʻa le 20 sec. o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga

Faʻasalalau ma faʻasaʻo le ki. O le a tape le masini, ae o le numera ma le faitauga o loʻo teu i le mafaufau o le masini. Ave ese le fasi pepa mai le sola o le masini.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Satellite Plus - o se masini e fuafua ai le maualuga o le suka i le auala eletise. I le suʻega o le suʻega, o le toto na aveesea mai capillaries (o loʻo i ai tamatamailima) o loʻo lafoina i totonu. O lea, i le itu, e faʻaaogaina i fasi pepa faʻasologa.

O lea e mafai e le masini ona fua saʻo le maualuga o le kulukose, e manaʻomia le 4-5 microliters o le toto. O le mana o le masini e lava lea e maua ai le taunuuga o le suʻesuʻega ile 20 sekone. O le masini e mafai ona fua le maualuga o le suka i le range 0.6 i le 35 mmol i le lita.

Satellite Plus mita

O le masini e iai sona lava manatu, lea e mafai ai ona taulotoina fua o fuataga e 60. Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona e iloa le malosi o suiga i le kulukose i vaiaso talu ai nei.

O le punaoa o le eletise o le lapisi lapotopoto CR2032. O le masini e sili ona lelei - 1100 i le 60 i le 25 millimeters, ma o lona mamafa o le 70 kalama. Faafetai i lenei mea, e mafai ona e tauaveina faʻatasi ma oe. Mo lenei mea, na faʻapipiʻi e le kamupanī le masini i se pusa palasitino.

E mafai ona teuina le masini i le vevela mai -20 i le 30 tikeri. Ae peitaʻi, e tatau ona faia fua pe a faʻamafanafana le ea i le itiiti ifo ma le +18, ma le maualuga i +30. A leai, o le auiliiliga o taunuuga e foliga mai e le saʻo pe sese foi.

Lafu mea faaputuputu

O loʻo i ai i le afifi mea uma e te manaʻomia ina ia maeʻa ona e amata fua le suka:

  • le masini "Satellite Plus" lava ia,
  • tootoo faapitoa,
  • se fasi siaki e mafai ai e oe ona suʻe le mita
  • 25 lalaga vaʻaia,
  • 25 eletise eletise,
  • palasitika mo le teuina ma le felauaiga o le masini,
  • pepa faʻaaoga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o meafaigaluega o lenei meafaigaluega o le maualuga lea.

I le faaopoopo atu i le mafai ona suʻe le mita i se taʻavale faatonutonu, na tuʻuina atu foi e le kamupanī 25 iunite o mea taumafa.

Faʻamanuiaga o le ELTA Rapids Blood Glucose Meters

O le aoga sili o le mita manino o lona saʻo. Faʻafetai i ai, e mafai foi ona faʻaaogaina i se falemaʻi, ae le o le taʻua o le puleaina oe maualuga o le maʻisuka.

O le avanoa lona lua o se tau maualalo tele mo le seti o meafaigaluega lava ia ma mo mea taumafa mo ia. O lenei masini e avanoa mo tagata uma ma le maualuga o soʻo se tulaga o tupe maua.

Lona tolu o le faatuatuaina. O le mamanu o le masini e faigofie lava, o lona uiga o le tulaga o le toilalo o nisi o ona vaega e matua maualalo lava. I le silasila atu i lenei mea, e maua ai e le kamupanī se faʻamaoniga e le faʻamaonia.

E tusa ai ma lenei mea, e mafai ona toe faʻaleleia le masini poʻo le sui e aunoa ma se totogi pe a fai o le malepelepe e tupu ai. Ae peitaʻi pe afai o le tagata o loʻo faʻaogaina le tausisia lelei o tulaga e teu ai, felaʻuaʻiga ma faʻatinoga.

Fa - faigofie ona faʻaaogaina. Ua faia e le kamupanī le faagasologa o le fuaina o le suka toto i le faigofie e mafai ai. Pau lava le faigata o le tosoina o lou tamailima ma ave sina toto mai ai.

Auala e faʻaaoga ai le satelite Tele mita: faatonuga mo le faʻaaogaina

Ua tuʻuina atu le tusi faʻatonuga i le masini. O le mea lea, a maeʻa le faʻatau Satellite Plus, e mafai ona e liliu i ai pe a iai se mea e le mafai ona malamalama i ai.

Faʻaaogaina le masini e faigofie. Muamua e tatau ona e vaeluaina pito o le pusa, tua lea e natia ai fesootaiga o le suʻega. Ma le isi, liliu le masini lava.

Ona, tuu lea o le fasipepa i totonu o le fusi faapitoa o le masini ma faʻafesoʻotaʻi e faasaga i luga, ona ave lea o le isi vaega o le afifiina. A maeʻa uma mea o loʻo i luga, e tatau ona e tuʻuina le masini i luga o le laulau poʻo isi mea laugatasi.

O le isi laasaga o le faʻaaoga lea o le masini. O le a faʻapipii se faʻamaonia i luga o le lau - e tatau ona fetaui ma le mea na faʻaalia i luga o le afifiina i se fasi pepa. Afai e le o le tulaga lenei, o le ae manaomia le fetuunaʻi o meafaigaluega e ala i le faasino i faatonuga tuʻuina atu.

Aʻo faʻaalia le faʻamaonia saʻo i luga o le mata, e tatau ona e taomi le ki ile tino masini. O le savali "88.8" e tatau ona aliali mai. Fai mai ua sauni le masini mo le biomaterial e faʻaaogaina i le fasi pepa.

O lea e tatau ona e tui lou tamatamailima i se vili ua leai se aoga, pe a uma ona fufulu ma faʻamago ou lima. Ona tumau ai lea ina ia aumaia i luga o le galuega galue o le fasipepa ma faapipii sina mea itiiti.

Mo le auʻiliʻili, o se pa'ū toto e 40-50% o le galuega galue e lava. Pe tusa ma le 20 sekone, o le a faʻamaeʻaina e le meafaigaluega le auiliiliga o le biomaterial ma faʻaalia le iuga.

Ona tumau ai lea e fai se mea pupuu i luga o le faamau, pe a maeʻa ona tape le mita. A tupu lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina le laina faʻaaoga e lafoai ai. O le fua fua, i le itu, ua tusia i le masini masini.

Aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e faamasani i mea sese e masani ona faia e tagata faaaoga. Muamua, e le talafeagai le faʻaaogaina o le masini pe a faʻasao le pulu. O loʻo faʻaalia mai i le faʻaaliina o le L0 BAT i le pito i luga pito i luga o le faʻaaliga. Faatasi ai ma le lava malosi, ua toesea.

Lona lua, e le talafeagai le faʻaaogaina o fasi pepa ua fuafuaina mo isi glucometers ELTA. A le o lea, o le masini o le a faʻaalia le sese sese pe leai foi. Tolu, pe afai e tatau ai, ia faʻaali. A uma ona tuʻu le fasi pepa i totonu o le fusi ma liliu le masini, ia mautinoa o le numera i luga o le afifi e fetaui ma mea o faʻaalia i luga o le lau.

E le gata i lea, aua le faʻaaogaina le faʻaaogaina o mea faʻaaoga. Leai se mea e tatau ona faʻaaogaina le biomaterial i le fasipepa pe a faʻalauiloa pea le code i luga o le lau.

Mea sese a tagata faʻaaoga ao faʻaaogaina le satelite Tele mita:

Paʻu maualalo i le mita

Faaaogaina o suʻega o isi suiga

O le numera i luga o le mita mita e le fetaui ma le numera i luga ole fasi suʻega

Faaaogaina o fasi siaki pe a uma le aso e uma ai

Muamua le faʻaaoga o se mataua o le toto i le nofoaga o galuega. Aua le faʻaaoga se mataʻu o le toto aʻo faʻalauiloa le code

Le lava le pa'ū o le toto e fua

Mulimuli i tulafono mo le faʻaaogaina o le satelite ma le mita ma ia maloloina!

Faʻaauau le fesoʻotaʻiga i le 24-itula: 8-800-250-17-50.
Talosaga saoloto i Rusia

Tau o mita ma mea taugata

O le tau o sapalai e maualalo tele foi. O se afifi e aofia ai le 25 suega tau e tau e tusa ma le 250 rubles, ma le 50 - 370.

O le mea lea, o le faʻatau o seti tetele e sili atu ona aoga, aemaise lava le mafaufau i le mea moni e tatau i tagata maʻisuka ona siakiina pea a latou su.

Faʻamatalaga e uiga i le Satellite mita mai le kamupani ELTA

O i latou e faʻaogaina lenei masini e talanoa lelei e uiga i ai. Muamua lava, latou te maitau le tau maualalo o le masini ma lona maualuga maualuga. Le lua o le maua o sapalai. Ua maitauina o vaega o suega mo le mita Satellite Plus e 1.5-2 taimi taugofie nai lo le tele o isi masini.

Vitio faʻatalanoa

Faatonuga mo le Elta Satellite Plus mita:

O le kamupani ELTA e maua ai mea aupito sili ona lelei ma taugofie. O lona telefoni Satellite Plus o loʻo manaʻomia tele i tagata faʻatau Rusia. E tele mafuaʻaga mo lenei, o le autu o le: faʻaogaina ma le saʻo.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

Tuua Lau Faamatalaga