6 tusi e faitau e uiga i le maʻisuka



Top 10 i le aso:
  • Shushpanchik. Lauiloa! Faʻatonu! Totogi! - Svetlana Ermakova
    Na Totogi: 69 taimi.
  • Tupu mamalu ma le fafine mamā mama faamama - Daria Vetrova
    Na sii mai: 62 taimi.
  • Faʻasologa o se Agelu Paʻu - Z. Sergeev-Govorukhin
    Tusia: 48 taimi.
  • Shortwave Alofa - Daria Voznesenskaya
    Tusia: 43 taimi.
  • Le Tagata Atoatoa - Kira Fardi
    Tusia: 32 taimi.
  • Folafolaga Lelei Amateur Translation - Penny Wilder
    Na sii mai: 24 taimi.
  • Ally Amateur Translation - Anna Banks
    Na sii mai: 23 taimi.
  • Faʻasalalauina o le ulaula ma le faʻafefeteina - Skyla Madi
    Na sii mai: 21 taimi.
  • O se auala feʻaveaʻi o lalolagi faʻasalalau Landora - Olga Tishina
    Na sii mai: 20 taimi.
  • Faʻatau le Fortune SI - Margarita Polyakova
    Na sii mai: 19 taimi.
i blogs
  • O loʻo matou sailia ni tusi e le oi totonu o le faletusi.
    28 minute talu ai

    Fesootaiga ma lolovaia
    10 aso 8 itula 53 minute ua mavae

    Pule
    17 aso 17 itula 34 minute talu ai

    Matou te tautala Rusia
    23 aso 1 itula 38 minute talu ai


Faʻamatalaga:
    ikrinka90 e uiga i le tusi: Ella Summers - Vaalele a le Agelu faaliliuga amateur
    se tusi lelei, pei o isi. o le faitauga lona lua lenei o le faasologa umi, le muamua e uiga i le aʻoga.)) Aʻo LE TAGATA TAGATA, PE AFEA O LE IʻUGA O LE SERIES. mea uma lava e manaia, ae o le isi mea e te alu i ai, o le tele foʻi ona e faʻagaloina mea na tutupu i le amataga. MANATU.

    1zaraza1 e uiga i le tusi: Daria Voznesenskaya - Alofa i luga o galu pupuu
    Ou te fiafia i ai. Tala sili, amio lelei. Tau lava faitau ma malolo!

    Nyako e uiga i le tusi: Galina Dmitrievna Goncharova - Ata o le Alofa
    O le amataga o le tala e matua manaia lava ma folafolaina, ae o le tele foi o le tele o mea uma na amata ona ufiufi ma gaogao

    KVN22KVN e uiga i le tusi: Lauren Doner - Lorne faaliliuga amateur
    O le a faʻaauauina pea le VLG, pe afai o lea, o le a le umi o le a faʻatali ai?

    O tusi pito sili ona lelei i luga o se soifua maloloina lelei ma le maʻisuka - faufautua faʻapitoa ma fautuaga!

    O le maʻisuka ua taua o le "mea suamalie lelei." I lana vaai i le lalolagi e silia ma le 400 miliona tagata. Ma, e tusa ai ma fuainumera, o le numera o tagata e maua i le maʻisuka e faʻaluaina i le sefululima tausaga.

    O le "Sweet Killer" e taufaasese, aua e mafai ona mataʻituina le tagata manua mo le tele o tausaga e aunoa ma le faailoaina o ia. O mafuaʻaga autu o le maʻisuka o meaai vave, mamafa, le lava le faʻamalositino, popole. Ma, o le mea moni, o uiga leaga leaga. Ae o le maʻisuka e le o se faasalaga! O meaai maloloina mo le maʻisuka e faia ai se vaega taua i togafitiga, e mafai ai ona e faatumauina le lelei sili atu ona lelei ma taʻitaʻia se olaga ola malosi.

    I le filifiliga i aso nei - tala e uiga i tagata lauiloa o loʻo ola i maʻi, ma e uiga ia i latou na leiloa i se taua le tutusa. Ma faʻamatalaga foi ma fautuaga a fomaʻi lauiloa, saienitisi - tagata tomai faapitoa i le tau faasaga i le maʻisuka, o meaʻai mo meaai lelei ma le faigofie ma le maualuga o meaʻai ma le gaʻo maualalo.

    O le maʻisuka ua taua o le "mea suamalie lelei." I lana vaai i le lalolagi e 400 miliona tagata, i Rusia - e silia ma le 10 miliona. O se taulaga atoa lenei. Ma, e tusa ai ma fuainumera, o le numera o tagata e maua i le maʻisuka e faʻaluaina i le sefululima tausaga. O le "Sweet Killer" e taufaasese, aua e mafai ona mataʻituina le tagata manua mo le tele o tausaga e aunoa ma le faailoaina o ia. O mafuaʻaga autu o le maʻisuka o meaai vave, mamafa, le lava le faʻamalositino, popole. Ma, o le mea moni, o uiga leaga leaga. Ae o le maʻisuka e le o se faasalaga! I aso nei, o le tele o le maʻisuka e ola umi ma ausia le manuia tele. Ua faamaonia lenei mea i le tele o tagata iloga, e aofia ai: Herbert Wells, Ernest Hemingway, Pier Anthony, Fedor Chaliapin, Yuri Nikulin, Mikhail Boyarsky, Armen Dzhigarkhanyan, Ella Fitzgerald, Elizabeth Taylor, Sharon Stone, Mikhail Volontir, Peler, Criel, Bill O le maʻisuka e leʻi talepeina i latou, ae na faʻamalosia ai i latou i le agaga. O loʻo i ai i le tusi ni tala e uiga i tagata taʻutaʻua Rusia ma tagata ese o loʻo nonofo i se maʻi, ma e uiga ia i latou na leiloloa i se taua le tutusa. E faʻapea foi - fautuaga ma fautuaga a fomaʻi lauiloa, saienitisi - tagata tomai faapitoa i le tau faasaga i le maʻisuka.

    Manatu faapitoa ma se lisi o ipu ma a latou voluma - mai le tusitala aupito sili ona lelei i le maʻisuka! I le faʻaaogaina o faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i totonu o le tusi, o le a faitau e le au faitau le iunite falaoa i totonu o oloa, fausia lelei lana meaai ma mafai ona vave faʻafetaui le hypoglycemia. Ae maise lava le taua o le vaega o meaʻai i le i ai o le maʻisuka, ae faʻapea foʻi isi faʻamaʻi, pe a sili ona taua le avea o meaʻai ma vailaʻau.

    I le suauu faifaimalie e mafai ona e faigofie ma faigofie ona saunia ni mea suamalie ma se maualuga o meaʻai ma le gaʻo maualalo mai le tele o meaʻai (aano o manufasi, iʻa, fualaau faisua, fualaau, ma isi). Matou te ofoina atu meaʻai mo vasega muamua ma le lua, itu ipu, faʻapea foi meaʻai ma meaʻai mo le maʻisuka.

    I le suauu faifaimalie e mafai ona e faigofie ma faigofie ona saunia ni mea suamalie ma se maualuga o meaʻai ma le gaʻo maualalo mai le tele o meaʻai (aano o manufasi, iʻa, fualaau faisua, fualaau, ma isi). Matou te ofoina atu meaʻai mo vasega muamua ma le lua, itu ipu, faʻapea foi meaʻai ma meaʻai mo le maʻisuka.

    O ai na fai mai o taumafa o le maʻisuka o se mea e le oona ma e leai se mea? O lenei faʻamatalaga e mamao mai le mea moni pe afai o loʻo e uuina se seti o kata ma fualaau mo mea e le lelei ma le maloloina ma ipu maloloina! E mafai ona e 'ai lelei pe afai o mea autu o le taumafataga o iʻa, moa, vela o aano o manu, fualaau aina ma fualaʻau!

    Tuua Lau Faamatalaga