Faʻasalaga uma o le glucometer Diacon ma iloiloga e uiga i ai

Uiga uma o le mita Mata

I le taimi nei, o se numera tele o glucomet e taugofie. I le tasi itu, e lelei lenei mea, aua e mautinoa ai le mafai ona filifili, ae i le isi, e le maua e le kalani i taimi uma le talitonuga i le mea na faatauina mai. O se tasi o masini e sili ona talitonuina o le diacon blood glucose mita. E uiga i mea lelei uma ma nuances o le masini na tuʻuina i lalo.

E uiga i mea faʻapitoa

O le mea lea, o le mita o se masini ma se metotia faʻataʻitaʻiga. O se elemene e faʻaaoga ai aʻafiaga ola. I Diaconte, o lenei galuega e faʻaleleia ma faʻamaʻosaʻoina, ona e mafai ai e le tagata maʻisuka ona 100% mautinoa e le gata i le sao atoatoa o le faʻatusatusaga, ae le o le leai foi o fesuiaiga e tusa lava pe 3 ma le 6 masina le faʻaogaina, lea e maua i masini e talitutusa tutusa.

O le faʻaleleia o loʻo faia e tusa ai ma le plasma, o le taimi faʻatusatusa i lenei mataupu e le silia le 6 sekone. O le toto toto e manaʻomia mo le auʻiliʻili, pe a oʻo mai i le Glencomont diaconont, 0.7 μl. O le faailoilo ua tuʻuina atu e sili atu i le averesi, o lona uiga, e manaʻomia se numera tele, ae ui i lea, o le lelei o le masini e taoto i tulaga nei:

  1. le malosi e ave ai le toto mai toetoe lava o vaega uma o le tino (tauau, pulou),
  2. vave faatino o le pa,
  3. 100% le toesea o soo se tiga, ma o se taunuuga lea e mafai ai e tamaiti ona faʻaaoga le mita.

O le a se mea e tatau ona e iloa e uiga i le tele o faʻatusatusaga?

E tatau foi ona maitauina o le fua faʻatatau e sili atu nai lo le lautele. E mai i le 1.1 (maualalo) i le 33.3 mmol i le lita (maualuga). O se aoga tele lea o le masini, aua e mafai ai ona fuafua i nai auiliiliga e le gata o le fesuiaiga i le maualuga o le suka, ae o mea foi e mafua ai ni taunuuga faapitoa.

O le tele o manatuaina o le masini e laʻititi ma e maua i le 250 iuga. I le taimi lava e tasi, lea e sili ona taua, pe a faʻaalia iuga o le toto foaʻi, e le na o le taimi, ae o le aso e faʻamaonia faʻaalia. E fesoasoani lea i le endocrinologists ia malamalama i le tulaga o le soifua maloloina o le maʻisuka.

Ma le mea mulimuli, o le faʻataʻitaʻiga faʻamatalaga mulimuli o le fuafuaina lea o fuainumera mo vaitau taimi eseese mai le 7 ma le 14 i le 21 ma le 28 aso.

E tusa ai ma iloiloga, ma o lenei galuega i le mita ua seti i le "sili ona lelei."

E uiga i isi uiga

O isi faʻasologa faʻasolo e tutusa lelei foi. Ma, i le masini:

  • o loʻo i ai se faailoilo e le gata o le hypoglycemia (ma le itiiti ifo i le 3.5 mmol), ae o le hyperglycemia (sili atu i le 9.0 mmol),
  • e leai se mea e manaʻomia e faʻatinoina ai se faʻasologa,
  • o faʻamaumauga tuʻuina atu ua tuʻuina atu i se PC poʻo soʻo se isi auala faʻapitoa e ala i se uaea faapitoa. O se faʻamaoniga lea o le faʻasolosolo vave o le faagasologa ma le mafai ona faʻaaogaina taunuʻuga e faʻaaoga polokalame faʻapitoa.

E tatau foi ona maitauina le sili ona lata mai ma i le taimi lava e tasi o mamanu matagofie o le mita. E le gata i lea, o se faʻaaliga sili e tatau ona manatu o se mea e le mafaamatalaina, lea e mafai ai foi e tagata matutua ona faigofie ona iloa iuga. Faʻalagolago i manaʻoga o se tagata faʻapitoa, e mafai ona e suia le vai papatiso, faʻateleina pe, i se isi itu, laʻititi.

O isi vaega o le glucometer Diacon

O le faʻaaogaina o le meafaigaluega e faʻaleleia atili e ala i le filifilia o le tele o gagana. E le gata o Rusia, ae faʻapea foʻi le Igilisi. O le susulu atu i isi gagana e mafai foi.

E uiga i laasaga o faʻataʻitaʻiga ma taʻavale

O le talanoa e uiga i soʻo se masini mo le maʻisuka, e aofia ai le Diacont glucometer, e le mafai e se tasi ona faʻamafaʻailogaina uma mea lelei ma faʻamalosi o ana suʻega faʻasolosolo. O le mea lea, i le tautala i le muamua, o le faʻaaogaina o laasaga enzymalie e tusa ai ma nisi o laugatasia mulimuli ane, e tatau ona manatu o se iloiloga taua tele. O se faʻamaoniga lea o le itiiti o le sese i le faʻatusatusaga.

E maitauina foi e faapea o le suʻega e toso faʻatasi le toto.

E talitutusa foi le taua o le fanua mo le mataituina ma le faailoaina o se fua faatatau o le toto e sili atu nai lo le lautele.

Afai tatou te talanoa e uiga i le faasologa, ona, pei ona uma ona maitauina, o se uiga taua taua o le leai o se tiga. E faʻamautinoaina i le 3-itu itu. E taua le maitauina o le maualuga o le nila: 28G, 30G, lea e sili ona manaia. Ma, o le mea moni, o faʻamaʻi uma lava e faʻamaʻiina ona o le gamma radiation ma e tofu i latou ma se faʻavaa puipui faʻapitoa.

O tafaoga ma foliga uma o loʻo faʻaalia iinei, e ui lava i ni faʻaaliga, e lelei ma faʻamaonia le glucometer o le Diacont mai le itu lelei. O le mafuaʻaga lea e matua taua ai le tausisi i tulafono uma e faʻatino ai ina ia mafai ai e le masini ona galue i le umi e mafai ai ma faʻafetaui uma manaoga o le maʻisuka 100%.

Tuua Lau Faamatalaga