Vaivaega Gamma MS 50 pcs

O masini faafomai, meafaigaluega ma masini ua gaosia i Suitiselani ua taliaina i le lalolagi atoa e fai ma faataitaiga o le lelei ma le tulaga faʻaonaponei, ma o glucometoma Gamma i lenei itu e le o se faʻasalaga. I le faʻaaogaina o aso taitasi o nei masini, e mafai ona e mautinoa le tonu o le molimau ma le faigofie o le faʻaogaina, lea e taua tele i le taimi nei.

Matu Meter Models

O le mea muamua e mafai ona e gauai i ai pe a suʻesuʻe suʻega a Suigeli mai le Gamma o se faʻailoga lelei, ma le leai o ni faʻamatalaga e le talafeagai e faʻalavelave ai le mafaufau mai le masini lava ia. O isi faʻasaniga faʻatasi ma le masini e ausia ai faʻamoemoe maualuga. O loʻo galue lelei ma manino, e pei o le watch a Suetena, tuʻuina atu le faʻamaoni sili ona lelei i le maea ai o fuataga taʻitasi, faʻapea foʻi ma le faafaigofieina o togafitiga faʻatasi ai ma le tele o isi vaega faʻalelei. O le faʻalagolago ma le faʻaogaina lelei o isi uiga e lua o loʻo iai i le Gamma, lea, faatasi ai ma se tau taugofie, faʻatagaina ai i matou e faʻamaualuga o lenei lanu e toalaiti ni tauvaga i le maketi o le glucometer.

O aso nei, e tolu faʻataʻitaʻiga masani e maua i le maʻisuka: Gamma Mini, Gamma Moon ma Gamma Diamond, faʻapea foʻi ma se ata laʻititi laʻititi o le Diamond Prima.

I le faaopoopo atu i eseesega i le mamanu, o masini e eseese i le seti o galuega faatino ua faapipiiina ia i latou, lea e aafia ai foi le tau, ae i le faaiuga, o tagata taitoatasi e mafai ona filifili se glucometer e tusa ai ma a latou lava masaniga ma manaoga. O le lelei, faʻamafanafana ma le faʻalagolagoina o oloa gaosi ua faʻamoemoeina le manuia o tagata maʻi o loʻo maua i le maʻisuka, faʻapea foʻi ma fomaʻi o loʻo fautuaina ma le mautinoa nei glucometers io latou maʻi.

Gamma mini

E pei ona mafai ona e malamalama mai le igoa o le masini, o le Gamma Mini glucometer e ese mai ona vaega i lona lava laʻitiiti, ina ia mafai ona tauaveina faʻatasi ma oe i totonu o lau taga, pe itiiti foi i totonu o se tamai taga lima. O le manatu o lea ituaiga o gaioiga e atiaʻe e ala i le i ai o le tasi le faamau i luga o le masini, lea e matua faafaigofieina ai le fuaina o le suka toto, mo se faataitaiga, i femalagaaiga i le taimi o se malaga uumi po o isi tulaga le mautonu. I le faʻaopoopoga, o lenei mita mita ei ai lona faʻatulagaga-coding functions, o lona uiga e le tatau ona e faʻamaonia faʻamaonia muamua i luma o suʻega taʻitasi - o le taimi faʻafaitaimi lea ma faʻafaigofie ai le faagasologa atoa.

Na taʻu mai e le au faipisinisi le moni atoa e uiga i le maʻisuka! O le maʻi suka o le a alu i totonu o le 10 aso pe ae inu i le taeao. »Faitau atili >>>

O isi mea lelei o le Gamma Mini e aofia ai filifiliga nei na tuʻuina e le kamupanī:

  • glucose fua i le lima sekone,
  • le manaʻomia mo na o le 0.5 μl o le toto toto atoa,
  • o le faʻaaogaina o le toto mai le pama, limaʻau, vae poʻo le ogavae vae,
  • manatua mo 20 fua o le maualuga o le suka i le faʻasaoina o le aso ma le taimi o le suʻega.

O lenei tamaʻi glucometer (ma le umi e na o le 8.5 centimita) e fafagaina mai i le tasi lapisi ma le pala, ma i totonu o le pusa, e pei o isi masini Gamma, e aofia ai foi lancets, fasi o suʻega, se paso mo le samasama toto mai isi nofoaga ma, Ioe, o se mea e ave ai. E tusa ai ma le kamupanī, o le Mini Model o loʻo faʻamoemoe muamua mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka i se tulaga agavaʻa poʻo le agavaʻa, pe mo tagata gasegase ei ai tulaga lamatia (tagata taʻavale, fafine maʻitaga ma le mamafa o tagata).

Gamma diamond

O se eseesega taua i le va o le Diamond ma Mini faataitaiga, o le mea moni, o se laititi laʻititi, lea na i ai sona aafiaga lelei i le tele o le LCD. O le metotia ma le taimi o le fuaina o le maualuga o le suka (lima sekone) e tumau pea, ae peitai, o sea galuega taua e foliga mai o le makaina o taunuuga i se faailoga "luma" ma le "pe a mavae". O lenei mea o le a faigofie ai mo le tagata maʻi ma lana fomaʻi ona malamalama i le malosi o suiga i le kulūkose. E le gata i lea, o le masini foi e mafai ona puipuia ai le maʻisuka mai le maualuga o le ketones i le toto, ma faafetai ai i lenei mea, o le lamatiaga o le atiaʻe o ketoacidosis e mafai ona puipuia.

E le mafai e le tasi ona taʻuina le moni e faapea o Diamond, e le pei o lona muamua, e mafai ona teuina i le 450 fua o fuataga i lona mafaufau ma i le taimi lava e tasi e mafai ona maua ai le aofaʻi o tau mo le lua, tolu, fa vaiaso, poo le 60 ma le 90 aso. Ina ia puipuia le tagata maʻi mai le faʻagaloina e ave se toto samples i le taimi, o le faʻataʻitaʻiga foi ua faʻapipiʻiina se uati faʻamalo mo le fa taimi i le ao - faatasi ai ma lenei filifiliga, o le togafitiga o le a sili atu ona faigofie. I le tautala e uiga i le faigofie o le taulimaina, e tatau ona maitauina o le masini e amanaia le ono mafai ona iai ni faafitauli i le vaʻai, e masani ona maua i le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka. I le faʻaopopo atu i se faʻaaliga manino ma le faʻatusatusa, e taʻu atu i le tagata maʻi le faʻamaonia o le mea e tuʻu i ai se fasimea ma se pa'ū toto. O le glucometer e faʻamaloʻese lava le lafoaʻiina o le siaki tutusa e tasi ina ia faʻaitiitia ai le aʻafiaga o siama i le toto.

Mulimuli ane, e mafai ona fesootai le Gamma Diamond i se komepiuta po o se komepiuta i soo se taimi e ala i se micro-USB port ina ia kopi uma suega o suega, ma pe afai e tatau ai, auina atu i le meli i se fomaʻi e matauina le tagata maʻi.

Talimalo Gamma

I le tulaga o galuega tauave, o le Gamma Moon e faaauau pea le manatu o le ata o le Diamond, e ui i lea, o le tele o eseesega o loo i ai pea i totonu. Muamua, o le mata e puʻe mata: paʻepaʻe nai lo lanu uliuli ma lamolemole o le mea faigaluega ae le o faʻamaʻo saʻo ma foliga tutusa. E le gata i lea, o le ki i luga o le Fofoga Fetalai o loʻo tuʻuina i luma o le masini, ma o le faʻaali lava ia, faʻapipiʻiina i le moli malamalama, ua vaeluaina ile vaega autu ma le lua. O le seti atoatoa o le mita e aofia ai:

  • 10 fasi siaki,
  • 10 lalaga vaʻaia,
  • masini lancet
  • toto o le samomomo toto,
  • lua maa o AAA,
  • palasitika
  • tusi lesona, pepa faʻamaonia, tusi faʻaaoga.

Ae o le autu autu o lenei faataitaiga, lea na fuafuaina ai lona igoa, o le gaioiga lea o le taʻitaʻia o leo, faʻamatalaga i luga o le faagasologa o le fuaina o le maualuga o le suka. Faʻafetai i lenei faiga fou, ua sili atu le faigofie ona faʻafesoʻotaʻi tagata matutua ma tagata maʻisuka oe na matuia le vaʻai i le taimi o le maʻi. A le o lea, o se masini faigofie ma saʻo lea e faʻatino lelei ai lana galuega ma faʻatautaia le faagasologa o le tetee atu i le maʻisuka.

Faatonuga mo le faaaogaina

O faatonuga mo le faʻaaogaina o glucomet brand Gamma e mafai ona vaʻaia le faʻaaogaina o le ata Mini o se tasi o glucometers sili ona lauiloa i luga o le maketi. O le faagasologa atoa e faia se mataupu o minute ma amata i le mea moni e talafeagai le faʻaofiina o le pito i luga o le suʻega i totonu o le tagata e faʻaaogāina le masini ina ia mafai ona ulu atu i ai le fesootaiga. O lenei gaioiga o le a otometi lava ona i luga o le masini, i luga o le faʻaaliga o se faailoga faapitoa e amata ona moli - o se mataua o le toto. Faʻaaogāina se masini e mafai ona faʻaaogaina (faʻapipiʻiina ai ona lava faʻatonuga), e manaʻomia ona e maua se laʻititi o le toto mai le tumutumu o lou tamatamailima po o se isi vaega o le tino, e ui lava mo lenei mea e te manaʻomia e faʻaogaina le masini lancet i se pulou faʻapitoa.

Ma le isi, o le pa'ū ifo o le toto e tatau ona oʻo i luga o le pito o le laasaga e aunoa ma le paʻi i ou tamatamailima poʻo le afaina i se isi lava mea.

O le mataua e tatau ona faʻatumu atoa le faamalama o le mata aʻo leʻi amataina le amataina, a leai o le a toe faia le fua.

O le auiliiliga o le auiliiliga o le a faʻaalia i luga o le mata seia oʻo ina maeʻa le numera, ma o ona faʻamatalaga o le a faʻaaogaina aunoa ma le mafaufau i le mita. A maeʻa lena mea, e mafai ona aveeseina le laupepa ma faʻaaoga, ma o le masini e tapunia ia lava i totonu o le lua minute (e mafai foi ona tape i le lima e ala i le umiaina o le kuluma o le pule).

Gamma Test Strips

O le maʻi suka na fautuaina e DIABETOLOGIST ma le poto masani Aleksey Grigorievich Korotkevich! ". faitau atili >>>

Mo le fuaitau o mita mita o le Fofoga Fetalai ma le Mini, o le ituaiga lava o le suega o gaosia na gaosia e le Gamma, ua taua o le MS, e talafeagai, ao Diamond e manaʻomia ni fasi pepa o le DM. O nei fasi pepa ua faatauina atu i poloka o le 25 ma le 50 fasi vaega ma e faavae i luga o le auala masani o le suesuega eletise o le toto toto, ma o latou uiga taua o le i ai o se sone afaina e mafai ai ona toto mai le toto i le mita. E le gata i lea, o loʻo i ai se faamalama faapitoa ile mataitusi taʻitasi e faʻamaonia ai pe na lava le toto na faʻaaogaina pe a uma ona aoina. O le fuataga o fuataga mo fasi pepa o le tulaga masani - mai le 1.1 i le 33.3 mmol / l o le toto, ma o latou ola i le maea ai o le tatalaina o le pusa e ono masina. E taua le manatuaina o nai tulafono laiti: o suʻega e le mafai ona afaina ma e le tatau ona faʻafefe i le susu po o le susulu o le la, a leai o le a faʻasese le taunuʻuga.

Tuua Lau Faamatalaga