Eseesega o le Pancreatin brand lect from products similar

Mo le tele o tausaga, le tauivi ma le gastritis ma le maʻi suka?

Ulu o le Inisetiute: "O le ae maofa pe faigofie tele le togafitia o le gastritis ma le maʻi mama e ala i le ave i aso uma.

O faʻalavelave i le faʻatinoina o le faʻaogaina o le tino e le tumau ma tumau. O a latou togafitiga autu o le faʻatumu lea o meʻamea o loʻo misi (aʻo faʻaitiitia le latou gaosiga). Mo lenei mea, o vailaau o le vaega o enzymes digestive o loʻo faʻaaogaina.

Mo le togafitiga o le gastritis ma le maʻi fatu, ua faʻaaoga lelei e le au faitau le Monastic Tea. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O le tele lava o taimi, o maʻi o loʻo nonofo i faʻamaʻi gasegase e le oʻo i faʻafitauli i le filifilia o vailaʻau, talu ai ua leva ona latou filifili i le filifiliga talafeagai mo i latou lava. Ae o tagata na muamua feiloai i le manaʻoga e faʻaaoga sauniuniga o le enzyme ua leiloloa i le tele o igoa o lenei vaega o vailaʻau. Ae maise lava pe afai o igoa o vailaʻau i totonu o le tuufaatasiga e tutusa lelei lava (ae o le mea lea ua na o le tilotilo muamua). Ina ia malamalama i mea o le a sili atu ona fesoasoani - Pancreatin poʻo Mezim, ma i le fea tulaga, e taua le malamalama i uiga masani ma eseesega o nei fualaau.

Tulaga lautele o tupe

Mezim ma Pancreatin ua mamanuina e faia ai mo le le lava o le puleaina o elemene digestive o le pancreas. O le mea lea, o loʻo faʻatulagaina mo tulaga tutusa o le faʻaleagaina e mafua ai le faʻaitiitia o le faʻatinoga o lenei totoga:

  • faiga faʻapitoa e faʻafuaseʻi ona tutupu i se taimi umi (i lenei tulaga latou te talanoa i le pancreatitis masani),
  • cystic fibrosis (faʻamaʻi faʻamaʻi),
  • pe a maeʻa le taotoga i luga o le meaʻai, e aofia ai le vaeluaina poʻo le faʻamaʻaʻaina atoa o totoga (manava, ate, pancreas, gass sladder),
  • i le taimi o le toe faʻaleleia o le tino i le maea ai o le faʻaleagaina o le gastrointestinal tract,
  • isi faʻamaʻi o le faʻaogaina o le tino o le natura o le mumusu-o le fatu (gastritis, duodenitis, colitis, enterocolitis, cholecystitis, ma isi).

E le gata i lea, talu ai ona o vailaau faʻamalosisi e faʻaleleia ai le 'aina o meaai, e mafai ona faʻaaogaina e faʻaitiitia ai aʻafiaga o meaʻai (manava, afaina, dyspepsia) i tagata e leai ni gasegase gastrointestinal.

E le gata i lea, o vailaʻau e ave e sauniuni ai mo le suʻega o le puʻu abdomina e faʻaaoga ai masini faʻapitoa (ultrasound, x-ray).

O se isi lava ituaiga o fualaau faasaina e mafua mai i se foliga tutusa o le enzyme.

O le tuufaatasiga o Mezim ma Pancreatin e aofia ai le pancreatin faatasi ai ma nisi o concentrations o le amylase, lipase ma le protease (e faalagolago i le tui, o le aofaiga i le tasi maa e ono eseese). E maua mai i le pancreas o puaa, lea e faʻamatala ai le maualuga o le mafutaga ma le tino o le enzymes masani. O le saofaga i le faʻamavaeina o aʻafiaga, gaʻo ma gaʻo gaʻo i nai lālaiti laiti, o le elemene e faafaigofieina ai le 'aiina o mea taumafa ma faʻaumatia taunuuga o le le lava o le gaosiga (faʻapipiʻi, mamafa, tiga).

Ona o le lisi tutusa o mea na aofia ai i le tuufaatasiga, o fualaau faasaina e le o faatonuina mo:

  • alatele o pancreatitis,
  • vaega sili ona faigata o le pancreatitis,
  • o le i ai o allergies (i soo se faʻaaliga) i vaega,
  • tamaititi ei lalo o le 3 tausaga.

Taua! O le faʻasaina o le faʻaaogaina mo tamaiti ei lalo ifo o le 3 tausaga le matua e faatatau i le faʻatulagaga o fua. O le laʻitiiti o le tamaititi, o le tele foi lea o faigata e maua e ia pe a 'inumia fualaau. O le mea lea, o togafitiga ma fualaau oona i lenei tausaga e saogalemu, o le mea autu lava e mafai e le tamaititi ona ave faʻatasi (folo) se laulau atoa.

O vailaau faʻamaʻi uma e lelei ona toleniina e tagata gasegase, ae o aʻafiaga i itu e mafai ona tutupu i nisi taimi

  • taʻavale
  • toilalo maʻi (manava manava poʻo le faʻamalosi),
  • afaina o le tino e faaalia i foliga o le paʻu o le paʻu.

Eseesega i le va o fualaau faasaina

O fualaau faasaina e talitutusa lava i la latou masini o le malosi i le tino ma fautuaga mo le faʻaaogaina. O le a la le eseesega i le va o Mezim ma Pancreatin?

O le eseesega aupito sili ona mataʻina e maua ai le mata i le mea muamua o le tau lea. I le avea ai o se tulafono, o le Pancreatinum e faalua ona taugofie nai lo Mezim.

O loʻo faʻamatalaina lenei i le tuatusi o le gaosia o fualaau faasaina:

  • O Mezim o loʻo gaosia e le kamupani lauiloa o Berlin-Chemie. E faasino atu i fafo, o le ofisa autu i Siamani.
  • O nisi o kamupani i totonu o le atunuʻu na latou gaosia Pancreatin i le taimi e tasi - Biosynthesis, Pharmstandard, AVVA RUS ma isi.
Igoa o le enzymePancreatinMezim 20000Mezim Forte
Pancreatin100 mg220-293,34Laititi gaioiga malosi
Lipase140 iunite20,000 iunite3,500 iunite
Puipuia25 iunite900 iunite250 iunite
Amylase1,500 iunite12,000 iunite4,200 iunite

O le eseesega lona lua e fesoʻotaʻi ma le eseesega i le aofai o ED o loʻo i totonu o le tasi papa.

Pe a faʻatusatusa, e manino lava o Pancreatin o loʻo faʻaalia i le maualalo o le 'elemene o digestive.

E lua uma ituaiga o sauniuniga o loʻo faʻapipiʻiina i se mea faʻapipiʻi, lea e puipuia ai le faʻaumatia o mea i totonu ole siosiomaga oona o le suka. Ae o vailaʻau o loʻo faʻaaogaina mo le gaosia ma le faʻaogaina o lenei atigi e matua ese lava. O lenei mea e taʻu mai ai se isi tikeri o le teteʻe mai papa maʻa i le chlorhydrate o le manava.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

O le oloa e aofia ai se faʻalavelave o enzymes o meaola manu, ma o se taunuuga o lea mea e fesoasoani e toe faʻafoʻisia ai le fua masani o le tino o le tino.

O mea aoga autu o fualaau faasaina o:

E tasi le api e aofia ai le 90 mg o le pancreatin. Talu ai ona o lona fatuga tele, o le fualaau faasaina e totogi mo le le lava o le elemene digestive ma faʻaosofia ai le faʻamautuina o la latou gaosiga e le pancreas.

Mataupu faavae o le taotoga

O le vailaau faʻasaina ei ai sona aʻafiaga tele i le faʻamautuina o faiga faʻaogaina. Filifilia tatau togafitiga e maua ai faʻamatalaga nei:

  • Puipuiga, lipolytic, amylolytic, o lona uiga o le malepelepe ma le faʻaaogaina o proteins, gaʻo ma gaʻo.
  • Faʻavaveina o le faʻaleleia o otaota, faʻaleleia atili o galuega ma le tulaga masani o le vaega o meaʻai.
  • Aveesea o le tiga e ala i le faʻaitiitia o le pulefaʻatasia o enzymes pancreatic.

O fualaau oona o le fualaau faasaina e ulu atu i le duodenum, o lona uiga, i totonu o lena vaega o le digestive tract, lea e tatau ona tupu ai le faasologa o puipuiga, gaʻo ma gaʻo.

O le taunuʻuga o vailaʻau faʻasaʻi e ono mafai ona o le i ai o se atigi puipuiga, lea e puipuia ai le faʻamavaeina muamua o le papa maʻa ma le kulimi chloride i totonu o le manava.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Le faʻaauau le faʻaaogaina o fualaau e le taliaina. E tatau ona e muai fefaʻatauaʻi i se fomaʻi E faapitoa lava lenei mea mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, talu ai mo lenei mea e tatau ona i ai ni faʻamatalaga patino.

O a mataupu o loʻo tusia ai Pancreatin Lect tablets:

  • Faʻaleagaina o le faʻamalositino o enzymes oona e mafua mai i le cystic fibrosis, pancreatitis ma pancreatectomy masani.
  • Faʻasalaga o le faʻamalositino i le manava, faʻavaveina o fua o meaʻai e ala i le gaʻo o meaʻai.
  • Taʻaloga i totonu o le manava po o le fatu.
  • Faʻaleagaina o le faʻaaogaina o meaʻai, dyspepsia.

E le gata i lea, o tulaga nei e mafai ona avea ma faailoga mo lona tofiga:

  • masani ona 'ai
  • amio le taua

  • le usitaia o fautuaga mo se soifua maloloina lelei,
  • solia o le galuega e taofiofia,
  • sauniuniga mo suʻesuʻega faafomaʻi (ultrasound, x-ray, MRI abdominal).

Afai e le tumau le maʻi maʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ma se taumafataga fiafia, i le tele o tulaga, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau e aunoa ma le feutagai muamua ma le fomaʻi i se tasi o poloaiga. I le tulaga o faafitauli ogaoga o le soifua maloloina, e tatau ona faamanino le togafitiga e masani ai ma se tagata poto faapitoa. O le togafitiga toe suia o se taimi umi ma e aafia ai le setete o le vaega atoa o fualaau aina.

Tausaga ma tulafono o pulega

O le fua o le fualaau faasaina ua fuafuaina e faʻavae i luga o le faʻaogaina o mea gaʻo ma le maʻi o le maʻi. I le averesi, 150,000 IU i le aso e faatagaina. Mo tamaiti, e filifilia se togi laʻititi.

O le tele o le aveina o Pancreatinum e 3 - 6 taimi ile aso atoa. E tatau ona vaevae le fuainumera atoa ile fuainumera o taumafataga.

Ina ia mautinoa le pasia o le pilini i le duodenum, e tatau ona ave muamua aʻo leʻi 'ai ma inu i le vai poʻo le suavai e maua ai se siosiomaga faʻamaonia ma faʻaitiitia ai le malosi o le sua oona.

E le aoga le faʻaaogaina o le tele o enzymes, talu ai e ono mafai ona faʻaosoosoina le solia o le soona fai ma le metabolism, faamaʻi, o se mea e le afaina. E le gata i lea, o le faʻateleina o le uric acid i le toto e mafai ona faateleina.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Pancreatin-LekT

O le faʻamatalaga o le fualaau faasaina ua tuufaatasia e avea ma sui o le kamupanī e tusa ai ma le faiga faʻavae. O fautuaga uma e tatau ona faʻamaonia ma faʻamaonia e suʻega a le falemaʻi. Aua e te mafaufau ia te oe lava i luga o le faavae o faatonuga.

E le mafai ona e faʻaaogaina vailaʻau ile fautuaga a uo. E le manaomia ni sauniuniga o le Enzyme i le taimi o le gaioiga masani. E naʻo se fomaʻi e mafai ona faʻamasino le molimau.

Faiga faʻapolopolo

Sa filifili e le kamupani a Tyum ia mea e fai ma mea e fai ma sui o le pacreatin paʻu. E faia i se tulaga faʻapitoa faʻatasi ma le vaeluaina, lanu piniki i le lanu. O mea e aofia ai o loʻo ufiufi e se atigi puipuiga, lea e puipuia ai le tuufaatasiga mai aafiaga leaga o le sua oona, ma amata ona solo i le maualuga o le duodenum i totonu o se siosiomaga alkaline. O le momotuina o papatusi e mafua ai ona leiloa meatotino puipuia.

I luga o le suʻega, e mafai ona e vaʻaia le 2 laulau i luga, se manogi faapitoa. O le vailaʻau ua afifiina i totonu o fagu tioata (60 fasi vaega i le tasi) poʻo paʻu e aofia ai le 10, 15 ma le 20 fasi vaega. I totonu o le pusa e tasi e mafai ona e faʻatau 3, 4 poʻo le 6 paʻu.

Faʻavae ma aoga aoga

Pancreatin-LekT faʻavae i le pacreatin paʻu. I luga o laulau taʻitasi, o lona mamafa e 90 mg. Faatasi ai ma fualaau oona, e iloa ai e fomaʻi ia laupepa lea e faailoa ai le tele o le mea galue i milligrams o le mamafa ma isi, pe afai o le galuega o le enzyme i iunite faavaomalo e matauina.

I Pancreatin-LekT o filifiliga uma e lua e atagia. E fesoasoani lea i le faʻatusatusa i analogues i le fesuiaiga mai le tasi vailaʻau i le isi, o le filifiliga o le fualaau manaomia. O pusa e fetaui ma tulaga maualuga o le maualuga: mo galuega lipolytic - 3500 iunite, amylase - 3500 iunite, enzymes proteolytic - 200 iunite.

Tagata ulufale mai e ulufale i le fausaga o le atigi puipuiga, tatala le paʻu, fesoasoani i le taamilo i luga o le esophagus, fefiloi ma meaʻai, faia se foliga vaaia e tusa ai ma le mamanu.

O le vaega autū - pancreatin - e aofia ai elemene matamata autu e faʻamautinoa ai le faʻafefeina o meaai i totonu o le manava:

  1. Lipase - faʻaaogaina mea inu i meaola suamalie ma glycerin.
  2. Amylase - faʻaumatia ai gaʻo vailaʻau faʻamalosi ma le sima i ni suga faigofie e manaʻomia mo le malosi.
  3. Puipuiga - e nafa ma le faagasologa o le totoina o peptides, trypsin ma chymotrypsin ia liua i latou e avea ma amino oona taua.

O le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻatasi ma le leai o ona lava enzymes e faʻataga ai oe e totogi atoa le tupe. Ua tuʻuina atu i le tino le avanoa:

  • faaauau le biosysehesis o mea sili ona taua ma le fesoasoani o le malosi na maua,
  • fausia ni sela fou e sui ai le tuai,
  • osofaia siama faʻamaʻi i totonu o le manava, tausia microflora,
  • toe maua mai i le mumū, lino uluaʻi o le mucosa,
  • lagolagosua le pulelautusi, galuega faalilolilo o le manava ma le gaogao.

O le tiga ma le fulafula o le pancreas, trypsin ma chymotrypsin e taofia ai le sili atu o le pulelasi, e maua ai se mea faʻapiopio. A maeʻa ona folo le laulau, o le gaioiga o enzymes e amata vave lava pe a ulu atu i le inumaga, ma le maualuga o le taimi e matauina pe a uma le 30-40 minute.

Faʻamaumauga faʻapitoa ma faʻasologa

E fautuaina le Pancreatin-LekT e ave i le amataga poʻo le taimi lava e uma ai se taumafataga. E le tatau ona ulaina ia pusa. E sili le inu i le vai manino. E tatau ona manatua i le mafaufau o faʻamaʻi faʻamalolo i totonu o le oral mouth e mafai ona mafua ai le mumū, ma i totonu o le manava gaogao ua faʻaaogaina i le suka o le chlorhydric.

Mo se tagata matua, o le tui e mai i le tasi i le tolu laulau i le mauaina, i taimi o taumafa masani. Ua lava le talepe o aso taitasi i le 3-4 taimi. O le tulafono lautele o loʻo mataituina: o le averesi i aso taitasi e le tatau ona maualuga atu nai lo le 150,000 iunite, mo le suia o le faʻamoemoe - o le maualuga o le 400,000 iunite ua faʻamaonia.

E filifilia e le tamaititi le numera o laupepa mo le tamaititi. O le fualaau faasaina ua manatu ua solia ma oo i le 3 tausaga. Afai ua iloa e le pepe ona fofola otaota muamua, i le 1.5 tausaga, e oo i le 50,000 iunite ua faatonuina. i le aso, sinia - e oo atu i le 100,000 iunite.

O le umi o le faʻatagaina e faʻalagolago i le mafuaʻaga patino o le toilalo fualaau: pe a lava le togafitiina mo le 2-3 aso, e tatau ona togafitia togafitiga o le enzyme ole gasegase ole taimi ole 2-3 masina ole tausaga ole tausaga. I le togafitiga o le pancreatitis e masani ai, o le sui faifaipea o le le atoatoa o le enzyme o le pau lea o le auala e lagolago ai le gaogao ma le faʻaaogaina o mea aoga. O le uʻamea faʻatasi ai ma faʻavavevave taʻitasi ua leiloloa mea e galue ai.

Tagata faʻamaʻi ma le cystic fibrosis e faʻatau fualaau faʻamaʻi ma le pancreatin io latou olaga atoa. Faʻateleina pe faʻaitiitia le faʻavae e faʻatatau i le aoga. Afai e manaʻomia le maualuga o tui, e sili atu le tatau ona tuʻuina atu le tagata maʻi i tapenapenaga capsule microgranular (Creon 10000, 20000,40000).

E fia iunite o enzymes e manaʻomia mo le tagata maʻi, o le fomaʻi e fuafua e amanaʻiaina le meaʻai (tino gaʻo), le aofaiga atoa o meaʻai.

Faatonuga faapitoa

Enzymes e mamao mai mea e le afaina. O lo latou faaaogaina e tatau ona manino le tauamiotonuina. Pancreatin-LekT tutusa tutusa ma faʻamaʻiloga ma mea le lelei e pei o isi fualaau faʻamaʻi ma pancreatin.

O le tele o taimi e tupu ai i latou i ni aʻoga uumi, maualuga o latou tui. O le meafaigaluega e faʻalavelave ai le faʻaaogaina o masini uʻamea ma gaʻo. O nei mea e manaʻomia mo le faʻasiga o le hemoglobin. E mafai ona faʻalavelave le faʻaaloalo ona o le uʻamea ma le b12 anemia. O le mea lea, e siakiina e le fomaʻi le numera o lela mumu ma le maualuga o le hemoglobin i suʻega toto.

O tagata mamaʻi e maua i le cystic fibrosis e le puipuia mai le lamatiaga o le taliaina i le afa ole sami. O faʻamalosi faʻamaʻi e foliga mai o le faʻalavelave faʻaletonu poo le faʻamalosagaina o le intestinal.

Toto ma HB

O le faʻamaoniga o loʻo faʻamaonia ai o suʻesuʻega i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maʻitaga e lei faia. O le mea lea, e faʻavae i luga o le poto masani, e le fautuaina e fomaʻi le togafitia o tamaitai i le tulaga o Pancreatin-LekT. O faʻamaʻi pipisi i fafine maʻitaga e masani ona fesoʻotaʻi ma le solia o le taumafataga, suiga i mea faʻaanatura. A maeʻa le fanau, e mou atu mea uma.

Afai o le maitaga na tupu faasaga i le tala o le pancreatitis e le masani ai, ona filifili lea e fomaʻi mea e sili atu ona taua mo le tina o loʻo faatalitali ma faatonuina le vailaʻau i le togi maualalo. O suʻega a manu e leai se aafiaga i le pepe. O le maligi o le ita a se tina tausi maʻi e tatau ona fai ma suʻesuʻega ogaoga. E le mafai ona e inu vailaʻau e aunoa ma le sailia o le mafuaaga.

Tulafono mo le faia o le enzyme sauniuniga i tamaiti

Pancreatin-LekT ua faʻamaonia aloaia mai le tolu tausaga. E le masani ona faʻaaogaina i tamaiti i le taimi muamua, pe afai e mafai e le pepe ona folo fua. E le mafai ona e ulaina le vailaʻau i le paʻu ma avatu i le tamaititi. Enzymes e aʻafia le membrane mucous maaleale o le oral mouth, mafua ai stomatitis. O mataupu taʻitasi o le perianal dermatitis e matauina.

I le fesoʻotaʻiga ma le tatalaina o le atigi puipuiga, e le mafai ona e iloa pe o le a le tele o le mea e maua i le inumaga.Ua faʻamautuina e faapea o le faʻaaogaina o le tele o tui i le taimi o le tamaitiiti e mafua ai le faʻailoga. E le mafai e matua ona tuʻuina atu ia latou fanau se togafitiga mo le manava manaia poʻo le dyspepsia na oi latou lava.

Malamalama taua! O le tele o taimi, o fanau na fananau mai ma maua ni manuʻa fananau mai ua faʻalauteleina le lagona lelei i vaega o vailaau (vailaʻau, povidone).

Faʻaiʻuga

O le Pancreatin-LekT o loʻo faʻaalia ai faailoga leaga e tasi o le faʻaalia e pei o fualaau uma e aofia ai pancreatin. I le taimi lava e tasi, e leai se fesoʻotaʻiga faʻamaoni ma aʻafiaga leaga ua faʻamautuina. Afai o se tagata maʻi e iai se lagona o le vaivai i totonu o le vailaau o loʻo aʻafia ai, o le fatu o le fatu, o le nofoa vaivai i le taimi o togafitiga, o le a le mafai ona faʻamaloloina le vevela o le mumū.

O tali e le masani ai e mafua ai le valivali o mea i totonu o laupepa. A maeʻa ona suʻeina le vevela, vevela i luga o le paʻu, faʻaogaina o le mata, fulafula o foliga, e tatau ona taofi le faʻaaogaina o le vailaʻau, faʻaaoga se antihistamine. E le mafai ona e taumafai e toe tago i le vailaʻau. O le tali e mafai ona sili atu ona faigata.

Mo tagata mamaʻi e maua i le cystic fibrosis, e manaʻomia le maualuga o tui o le vailaau faʻasaina, o le faʻaleagaina o le gasegase o le uric acid ma le fausiaina o maʻa masima i le polokalama urinary, o se faʻaopoopoga o mea o le urate i le toto ma le urine o uiga ia.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O le gaioiga o le fualaau faasaina e afaina i soo se auala e maualalo le elemene, aemaise lava i le calcium carbonate ma le magnesium hydroxide.

Ona o le masalomia o sauniuniga o le uʻamea ma le folic acid, o le faaaogaina tutusa e le maua ai se iuga. Atonu e talafeagai le fetuutuunai o le fualaau o vailaʻau oona i luga.

O le faʻaitiitia o le lelei e mafua mai i:

  • ava malosi vailaau,
  • togalaau faʻamaʻi ma tannin,
  • fualaau faʻasaina ma le antithrombotic faatinoga (faʻavalea toto),
  • vitamin K poloka

Lisi o analogues fualaau faasaina ma tau

O analogues o Pancreatin-LekT e aofia ai sauniuniga e aofia ai le pancreatin i laulau, vevela, microspheres ma capsules, o oloa tuʻufaʻatasia i le suka mago ma le faʻamaʻiina o le intestinal animal, fiber. O tau e maualuga atu ona o oloa faaulufale mai, faaleleia atili pepa:

  • Panzinorm capsules - e aofia ai le maualuga o fua o enzymes (10,000 ma le 20,000) i le lipolytic gaoioiga, o le pusa e tau e le itiiti ifo ma le 100 rubles.,
  • Gastenorm Forte - e maua i totonu o pusa tioata, e aofia ai le 140 mg o pancreatin, tau - 107 rubles.,
  • Mezim Forte - o se fualaau lauiloa ua i ai foliga o laupepa i totonu o se atigi, o le vailaau e mafai ona filifilia e le lipolytic o le 3500, 10000, 20000 iunite, mo le numera pito maualalo o le matagi e tatau ona e totogiina 80 rubles.,
  • Pangrol - o loʻo maua i capsules ma le lipase o le 10,000, 25,000 iunite, o loʻo i ai i le 20,000 iunite, o loʻo faʻapipiʻi, o le tau ile maketi a Rusia e tusa ma le 540 rubles.,
  • Creon - o se sauniuni puʻu e aofia ai microspheres ma le mea galue, o loʻo i ai se fuataga aupito maualuga o le 40,000 iunite, ma o le sili atu ona tutusa - 10,000, 20,000 O le tau faʻatatau i le fomu e eseese mai le 228 i le 600 rubles.,
  • O loʻo faʻapena ona faʻatau i le 10,000, 25,000 ma le 36,000 iunite, e tusa ai ma Creon, o le tau o se faʻamaʻi e 20 capsules e 210-350 rubles.,
  • Mikrasim - fualaau faasaina Rusia, fua i capsules o le 10,000 ma le 25,000 iunite. lipases, tau - 230 rubles.

O fualaau oona e tutusa lava faailoga e pei o Pancreatin-LekT, e manaʻomia le faʻatusatusa ma le faʻaeteete ma le faapalepale, ma le le atoatoa o le gaʻo.

Pancreatin-LekT ma Pancreatin: mea tutusa ma eseesega o fualaau faasaina

O le faʻatusatusaga o le laulau e mafai ai ona matou faʻamasino le eseesega i le tuufaatasiga ma fautua mai se tusi talafeagai.

FaailogaPancreatinPancreatin-LekTEseesega
Faiga faʻapolopoloPusa Faʻapipiʻi FaʻapipiʻiPusa Faʻapipiʻi FaʻapipiʻiLe iloa
Taimi amata amata30-45 minute pe a uma le pulega30-45 minute pe a uma le pulegaLe iloa
Faʻavaeina o le laulau i le mamafa o le pancreatin125 mg90 mgO le fua o le mea galue i le faʻasologa o Tyumen e 25% le itiiti
Faʻavaeina e ala i galuega i iunite i le pito i laloLipoti 4300 U, amylase 3500 U, protease 200 U

  • 3500 iunite
  • 3500 iunite
  • 200 iunite
Pancreatin-LekT ua leiloa i le pancreatin masani i le lipolytic gaoioiga
Tau62 solo36-47 solo.Pancreatin-LekT e sili atu ona taugofie
Faaaoga i le tamaitiitiMai le 6 tausagaMai le 3 tausagaE sili atu ona tatau i le filifiliga o tamaiti tamaiti LekT
Eseesega i le tuufaatasiga o mea e masani ai (mea masani e le aofia)E maua: sodium chloride, colloidal silicon dioxide, magnesium stearate, polyacrylate, sarch.E iai: polysorbate (tween-80), acyllate ethyl, macrogol (polyethylene glycol 6000), lactose (lactopress), lactose monohydrate, stearate calcium.E mafai e le tekinolosi ma tagata suʻesuʻe tagata suʻesuʻe ona faʻamaonia faʻamalamalamaga taitasi, mai le manatu o vailaau, e mafai ona aʻafia ai le hypersensitivity o le tino ma faʻapogai ai allergies.

Ona o le faʻaitiitia o le metotia ma fautuaga muamua, e mafai ai ona faʻatatauina ni talosaga e faatatau i le matua: o le Tyumen faʻatau fualaau e sili atu ona talafeagai mo le faʻaaogaina i tamaititi ma mo faʻamaoniga o galuega e le manaʻomia ai ni faʻasologa taua.

Faʻamatalaga o tagata maʻi e uiga i pancreatin-lect

E i ai oʻu faʻafitauli o le manava - gastritis, aemaise lava i le tautotogo o le tautotogo e leaga ai. Paʻa i totonu o le manava ma se lagona e tumau pea le manava. Sa ou taumafai i fualaau faasaina, ae na ou filifili loa e faataitai Pancreatin-Lect (60 pusa) i se tau taugofie. Lava mo se taimi umi lava. Sa ou aveina se tasi papa maa 3 taimi i le aso ao lei faia ni taumafataga pe o taimi o taumafataga. Ma o le tiga i loʻu manava na taofia ai le faalavelave ia te au. I le taimi nei, ma sina mea itiiti lava, pe afai ou te iloa le mea e asiasi i ai ma o le ai ai se laulau seti matagofie, e masani ona ou tago i lenei fualaau faasaina. E masani ona fesoasoani ia te aʻu e aloese mai le le lelei o taunuuga pe a uma ona 'ai.

E i ai oʻu faʻafitauli i le mea o loʻo i ai meaʻai ma gallstones. I le tulaga o le le tausisia o le taumafa ma pe a uma meaai mama, e aunoa ma le faatali mo faailoga o le malaise, ou te aveina 2 pusa o Pancreatin-Lect. E lelei tele le fesoasoani i le faʻaogaina o mea taumafa ma le lautele i le galuega a le vaega o meaʻai. Ou te teuina i totonu o le pusaaisa ina ia i ai i taimi uma.

O fualaau faasaina i totonu o le fale teu vailaau e taua tele, ua faamoemoe e faaaoga e le aiga atoa faatasi ma i matou. O meaai falai ua i ai se saofaga mo i tatou, o lea o le lagona o le fugalaau ma le taofi o le manava o a tatou uo masani. "Pancreatin" i ona meatotino ma gaoioiga e tutusa ma le galuega a "Mezim", ae o lona tau e tele taimi e taugofie. Ou te manatu o lenei mea e mafua mai i le faʻasalalau o fualaau faasaina, lea ua sili atu tupe teufaafaigaluega. I le lautele, ou te fiafia ia Pancreatin i lana gaioiga. Faʻatau, faʻatau ma faʻatau.

O loʻo ia te aʻu le pancreatitis, ma o Pancreatin-LekT o loʻo i ai pea ia te aʻu. Ae paga lea, e le o taimi uma e mafai ai ona mulimuli i le taumafataga ua faatonuina mo lenei maʻi, ma pe a ou toilalo i le faaosoosoga i se mea manaia, ou te inu pea i nei fualaau 2-3 pc. faʻalagolago i le a ma le tele o laʻu 'ai. O nei fualaau oona o le a aoga mo tagata soifua maloloina pe a fai e le tamaititi meaʻai, mo se faʻataʻitaʻiga, poʻo le maeʻa foi o se taumafataga ina ia le faʻaitiitia ai le pancreas ma puipuia le tele o faʻamaʻi gasegase. Naʻo le pau le mea e le mafai ona e inu faʻatasi ma lapisi pancreatiti. Ma talu ai ou te fiafia lava i le "Pancreatin LekT", e le taugata ma aoga. Ma ou te le iloa lava se mafuaʻaga mo au lava e faʻaalu ma faʻatau ai fualaau taugata.

O se vailaʻau e le manaʻomia i totonu o la matou vailaʻau vailaʻau. Ou te fiafia lava i meaai falai ma le vevela, ae o le manava e vave lava ona lagona. O le mea moni, o le mea lea, o le a le mafai ona e maua se mea e sili atu ona lelei? Faʻaauau i se faʻaauau pea.

E mafai lava ona ou tuuina atu lenei fualaau faasaina lelei. Mo le lua tausaga i le taimi nei, ua le mafai ona ou faia se faʻamautinoaga saʻo, o suʻega na ou leʻi pasi ma e leʻi oʻo i ai le taualumaga. E masani ona i ai le manava, o le mamafa i totonu o le manava, tingling in the ate and pancreas. Muamua lava, faatasi ai ma nei faaaliga ou te tago ai i lenei fualaau faasaina, e ui e le o taimi uma e tasi le selau pasene, ae e fesoasoani.

O le Pankeratin e teuina i taimi uma i laʻu pusa vailaʻau. Talia mo tiga i totonu o le manava, aemaise lava i aso faamanatu, pe a manaʻomia e le manava se fesoasoani. "Pankeratin" e fesoasoani i le faʻaleleia o meaʻai, e aʻafia ai ma le le lelei o faʻamaoniga e tupu i le manava. Lelei, paketi ma meafaigaluega mataalia.

Ou te pagatia i le manava o le manava, ua ou gastritis. E masani ona ou faia se togafitiga ma taumafai i le tautotogo (e masani lava i le taimi nei ua sili atu le faigata) e pipii ai i se meaʻai - cutup cutame, fualaau faisua ma masini. Ae e leai se tasi na faalēaogāina aso malolo, o se laulau tuʻufaʻatasiga e le tuua ai aʻu e le mautonu. Alu, tusa lava pe ave i le tulaga lelei, o le muamua ma le matuia o le ita, ma o le mea moni o meaʻai gaʻo. E masani lava ona ou taumafai e ave se pancreatin-lect i totonu o laʻu ato ma pe a uma le taumafataga muamua, ou te ave se piliki, lea e fesoasoani e teu meaʻai ma fesoasoani i le manava e taulima ai le uta. A maeʻa le tausamiga, ou te inuina ni nai fualaau mo le puipuia mo ni nai aso, o lea o laʻu lavea ola, pancreatin-lect, e laveaʻi ia te aʻu mai tiga matuia ma le gaioiga o gaioiga i le gastrointestinal tract. Ou te matuai fiafia lava i lenei tau e le taugata ma taugofie.

A maeʻa le niumonia ma se ituaiga o mea faʻamaʻi, o loʻo i ai nei i lana tane se fuga o gasegase gastrointestinal. Ina ua maeʻa le vaiaso o le aveina o le Pankeratin-LekT, e leʻi faitio loʻu toalua i le tiga, ma toe foi le fale i le masani. E i ai taimi ou te ave ai nei fualaau, aemaise lava pe a uma aso malolo ma se taumafataga umi. E tasi le laulau, e pei o le afe afe fesoasoani, e fesoasoani i loʻu tino e tau ma le vevesi ma vave ona eli meaai.

Tulaga o le teuina mo le fualaau faasaina

Afai e matauina e le tagata maʻi le mea e teu ai (nofoaga matutu, tapuni tapuni, vevela e le sili atu nai lo le 20 tikeri), ona folafola lea e le kamupanī le ola o le fualaau faasaina i totonu o le lua tausaga mai le aso na faʻasaoloto ai.

O le filifilia o le fua saʻo e tatau ona faia e se fomaʻi. O le faʻaaluina o taimi e maua ai ni eseesega eseese e le talafeagai ma leai se aoga. E mafai ona faʻavae i luga o le tau poʻo le faʻaaloalo mo le kamupanī ma le mautinoa i se vailaʻau talafeagai, foliga. O vailaʻau o le enzyme uma e faʻaaogaina na o meaai, o meaʻai masani, ma isi faʻaopoopoga.

Le fea e sili atu - Mezim poʻo Pancreatin

A maeʻa se auiliiliga auʻiliʻili o nei vailaʻau e lua, e mafai ona maua ni nai faaiuga:

  1. Pancreatin ei ai lona tau maualalo, e ese mai le tau o Mezim toetoe faalua. E le gata i lea, e leai ni faafitauli i le sailia o se fualaau faasaina, talu ai o loo i ai pea se fualaau faasaina i luga o le faatauina atu mai nisi kamupani gaosi Rusia.
  2. E sili atu ona lelei Mezim ona o le faateleina o le anotusi o enzymes. E le gata i lea, o le aofai o UNITs e masani ona faʻasaina mo le fualaau faasaina (i totonu o Pancreatin, e le o faʻapipiʻi faʻapipiʻiina i le tele o gaosiga).
  3. O le puipuiga o Mezim ua talitonuina e sili atu ona malosi i le elekone.
  4. O le pancreatin e masani lava ona faʻamatalaina i tagata e le o iai ni faʻafitauli ogaoga i le vaega o meaʻai. E mafai ona faʻaaoga e avea o se fua puipuia o le taumafa. Ina ia faia lenei mea, latou te inu saʻo i le taimi saʻo ma i taimi o tausamiga tetele.
  5. E mafai ona faʻaaoga uma fualaau faʻatau. Ae naʻo mataupu faʻapitoa. Afai e te vaʻaia pea le le mautonu o le gastrointestinal tract, e manaʻomia ai le faʻaaogaina o fualaau i aso taitasi, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi.
  6. Faʻaaoga fualaau faʻamaʻi mo faʻamaʻi e le fesoʻotaʻi ma le gaioiga o le pancreas e tatau ona na o le tofiaina o se fomaʻi.

Analogs o Mezim ma Pancreatin

Afai e le mafai ona faʻaaoga uma nei fualaau oona, e fautuaina e filifili se isi filifiliga.

  1. O sauniuniga ma se mea e tutusa lelei, ae eseese i le gaosiga ma le faʻasalaga:
  • Aiga
  • Creon
  • O Meraima
  • Panzinorm.
  1. Sauniuniga, lea, e faaopoopo i le pancreatin, e aofia ai vaega ole talo:
  • Feso
  • Enzystal
  • Penzital.

Filifili po o le fea vailaau e sili ona lelei mo oe i le tulaga o le taumafa, e mafai ona e faʻamalosi. Ae o le togafitiga uumi o maʻi faʻamaʻi faʻasolosolo e manaʻomia ai se auala ogaoga i le filifilia o fualaau faasaina. I lenei tulaga, e tatau ona feutagai ma se gastroenterologist ma filifili le faiga saʻo togafitiga. E le gata i lea, afai e talafeagai le faʻaaogaina o laasaga tetele (ia suia atoa le gaioiga o le eletise), o le Pancreatin e sili atu ona talafeagai ona o le tau maualalo ile pusa.

E faʻapefea ona galue mezim - pe faʻapefea ona ese lenei vailaau mai ana analogues

Mezim forte - e aʻafia i le vaega o sauniuniga sili ona lelei o le enzyme. O le sini autu o lenei vailaʻau o le faʻamautuina lea o faiga uma o fualaau oona i le tino. Ona o le faʻafouina o le enzymes o se vaega o lenei vailaʻau, ua faʻaopoopoina ai e Mezim e le naʻo le gaioiga o gaioiga, ae o le digestibility o mea aoga uma mai meaʻai.

O lenei vailaʻau e fesoasoani foʻi e faʻamafiesea le tiga ma se lagona o le vaivai i totonu o le manava, ma e iai sona aoga aoga i le setete o le tino atoa. E faapefea la ona faʻaaoga e Mezim le galuega? Aisea e sili atu ai lenei vailaʻau nai lo ona tagata lauiloa? Ina ia malamalama i nei mataupu, sei o tatou mafaufau i faatonuga mo le vailaʻau.

Pharmacodynamics

O le vaega malosi o le Pancreatin-LekT - pancreatin - o se mea e totogi ai le le lava o le exocrine pancreatic function, ei ai le lipolytic, amylolytic ma le proteolytic aafiaga.

O enzymes o loʻo faia ai fualaau (alpha-amylase, chymotrypsin, trypsin, lipase) e fesoasoani i le vaevaeina o gaʻo i mea gaʻo ma glycerol, protein i amino acids, sarch to monosaccharides and dextrins.

Trypsin e taofiofia ai le pulefaʻatupulaia o le pancreas, ona o lona uiga o loʻo i ai sona faʻalogiga faʻagutu.

O le Pancreatin e faʻamautuina ai le faʻaogaina o meaʻai, faʻaleleia le tulaga faʻatinoina o le faʻaogaina o meaʻai.

I le avea ai o se vaega o tapenaga o le Pancreatin-LekT, o le elemene e puipuia e le membrane mai le gaioiga o le sua suka, o le mea lea, ua faʻasaʻolotoina i latou i le siosiomaga alkaline o le tootoo laiti.

O le maualuga o le enzyme pe a maeʻa ona fafagaina e mataituina i le 30-45 minute.

Tina ma le lactation

Suesuega o fualaau faasaina i fafine maʻitaga e leʻi faia. O le aveina o Pancreatin e tauamiotonuina i mataupu pe afai o le a mafai ona maua le aoga i le tina e sili atu i le lamatiaga i le tamaititi.

O le poto masani i le pancreatin ao leʻi maʻitaga e le lava e iloilo ai lona aafiaga. I le gasologa o suʻesuʻega, na maua ai e le pancreatin se meatotino teratogenic. I lenei itu, o le tofiga o Pancreatin-LekT e ono mafai pe afai o le faʻamoemoega e sili atu e sili atu i le ono lamatiaga.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

O le pancreatin Forte brand name e aofia ai fualaau e 4 mai kulupu eseese i le tusi faʻamaonia: tasi mai le kamupani Rusia PJSC Biosynthesis, 2 mai Ukraine (Vitamins PAO, Farmeks Group LLC), faʻaopopo atu, o loʻo i ai se vailaau faʻasaina ma le igoa tutusa Pancreatin - Malolosi 14000 ", na gaosia e le" Health FC LLC "i Iukureini e se kamupani Kharkov.

O sauniuniga uma lava e faia i pepa o loʻo i ai siama faʻamalolo, e le eseese i le faiga o le gaioiga, talu ai o le mea galue malosi i totonu o latou o le pancreatin powder from the pancreas pigs. O faʻamatalaga saʻo o vaega e mafai ona maua i faatonuga o loʻo faapipii i le afifi.

Pancreatin Forte

I le faatusatusaina o le tuufaatasiga o Pancreatins ma le muaʻi "faʻamalosia," matou te faaiʻu ai e le o fualaau uma e faʻamaonia ai le igoa i le malosi o le gaoioiga o le enzyme. E le tatau ona e manatu i lenei faailo pe a filifilia se oloa. Faʻafesoʻotaʻi e tekinolosi vailaʻau faʻamalosi e faʻamalosia le faʻamalosia.O le mea lea, o le tele o enzymes e tuʻuina atu i le inumaga. E le mafai ona fuaina.

O ni auala talafeagai e talafeagai mo togafitiga o tamaiti ma tamaiti. E sili atu le saogalemu le ave oe lava ia i tua o le taumafataga, solia o le meaai.

O a aʻafiaga e mafai ona i ai?

E pei lava o isi vailaʻau, o lenei vailaʻau e mafai ona i ai sona itu i le tino.

Ole faʻaaogaina ole vailaʻau e mafai ona faia pe a uma ona feutagai ma lau fomaʻi.

O le mauaina o fautuaga mai le fomaʻi aoga e mafai ona fesoasoani e aloese ai i itu e faʻaaoga pe a faʻaaogaina.

O aʻafiaga mai le faʻaaogaina o fualaau e:

O le faʻaaoga umi o tui tele e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻamaʻi e pei o le hyperuricosuria. O tagata maʻi faʻatasi ma le cystic fibrosis ua televave i le vaega ileocecal ma i le kolisi alu aʻe.

E tatau ona manatuaina o enzymes o le vailaʻau faʻasaina le faʻafefeina o le vitamini B9. Faatasi ai ma le faʻaaoga tutusa o vailaʻau i vailaʻau e tutusa lelei lona aʻafiaga, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina umi ma le maualuga o le pancreatin, e tatau ona faʻaauau pea le siakiina o le maualuga o le toto paʻu i totonu o le toto ma le faʻaopopoina o le vitamin B9.

O le faʻaaogaina faʻaaogaina o mea e faʻaaoga, faʻaititia ai le lelei o le fualaau faasaina ua faamatalaina i luga. Faʻamāeʻaina le le atoatoa o le enzyme faʻamalositino ma le fesoasoani a lenei mea faigaluega, fesoasoani e faʻamavae ma talepe meaai e ulu atu i le manava.

O le mea autu o loʻo galue malosi o le pancreatin, ae o loʻo i ai isi vaega e toe faʻafoʻisia ai galuega faʻatonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, caliteum stearate poʻo se copolymer. Lactose monohydrate e faʻaolaina le vave faʻaaogaina o fualaau faasaina i totonu o puipui o le manava.

Trypsin, i le isi itu, ei ai lona aafiaga faʻapetope. O lenei vaega, faatasi ai ma le alpha-amylase, lipase ma le chymotrypsin, e aafia i le faʻavaeina o proteins, maso ma gaʻo.

Faʻaaliga o tulafono faʻatulagaina ma teuina

E pei ona taʻua i luga, e tatau ona e tago i le fualaau faasaina i luga o le fautuaga a se fomaʻi. E mafai ona e maua se taotoga mai lau fomaʻi. E mafai ona e faʻatau le vailaʻau i soʻo se fale talavai. O le mea moni, o le tau o vailaau e le tatau ona ese tele, ae, ioe, e ono i ai se eseesega itiiti i le tau e fuafua i le filifili filifilia o vailaau.

Faʻalagolago i le fua o le mea autu autu, o le tau e mafai ona ese mai le luasefulufa rubles i le fitusefulu i le pusa. O le aofaʻi o lenei vaega e masani ona faʻaalia i le siata, mo se faʻataʻitaʻiga, 90 mg pancreatin o loʻo aofia ai le ivasefulu miliona o le autu o le vailaau faʻasaina.

I aso nei, e tele naua togafitiga faʻapitoa e iai se aafiaga talitutusa i le tino o le maʻi. Ae, o le mea moni, e mafai ona faʻatau se faʻasoasoa se tasi pe a maeʻa le faʻamaopoopoina ma lau fomaʻi.

Analogues o fualaau faasaina e aofia ai fualaau faasaina ei ai le mea autu taua e tasi. Gabantin, Creon, Panzinorm poo Mezim e sili ona lauiloa, ae naʻo le fomaʻi e mafai ona suia le tasi vailaʻau ma le isi.

O le aʻafiaga o le vailaau faʻamaina e iloa ai tolusefulu i le fasefulu minute talu ona faʻaaoga. E tele ni iloiloga lelei e uiga i lenei vailaʻau, e faʻamalieina ai le tiga ma le vaivai i totonu o le manava, fesoasoani i le faʻaleleia. E tatau foi ona tatou matauina le tau maualalo o le oloa ma se numera tele o analogues. E manaʻomia lou teuina o vailaʻau i se mea matutu, pouliuli i le vevela e le silia ma le sefululima tikeri Celsius.

E sili atu auiliiliga faamatalaga o loʻo faʻaalia i faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina. E mafai foi ona e fesili uma au fesili i lau fomaʻi. A e leʻi amataina lau vailaʻau, e sili atu ona lelei le aʻoaʻoina auiliiliga o ana mea totino, vaega ma le faiga o gaioiga i le tino.

O faamatalaga e uiga i Pancreatin o loʻo maua i le vitio i lenei tusiga.

Pepa o le faʻamalolo ma tuʻuina atu o fualaau faasaina

O Mezim Forte naʻo le pau lava le mea e maua mai i fualaau e faʻamoemoe mo le faʻaaogā tatau. O le tuufaatasiga o lenei vailaʻau e aofia ai le pancreatin, o le pito i lalo o le enzyme lea e aofia ai: 4200 iunite. - amylase, 3500 iunite - lipase, 250 iunite. - puipuiga. O Mezim foi o loʻo aofia ai vaega fesoasoani, e pei o: magnesium stearate, MCC, colloidal silicon dioxide, masima masima ma le carboxymethyl starch.

O laulau taʻitasi o le sauniuniga e ufiufiina i se paluga faʻapitoa e aofia ai le faʻafefiloi o le diokone pipisi, hypromelilose, emulsion simethicone, talc, macrogol 6000, faʻasalaga polyacrylate ma le varnish azorubine. O laumei e piniki ma lanu ma e manaia manogi uiga o le pancreatin. E mafai ona e faʻatauina lenei vailaʻau i soʻo se fale talavai.

Faʻaiʻuga

O le aʻafiaga o aʻafiaga o le itu pe a mulimuli i tulafono o le ave o vailaau e laʻititi ifo pasene. Peitai, o le ono tulai mai o ia ituaiga faailoga e le aofia ai:

  • allergies (vevesi, sosogi, lacrimation, ma isi),
  • hyperuricosuria, hyperuricemia,
  • taoto ma vili
  • lagona poʻo le manava
  • le faʻavaivai i le itumalo faʻapitoa, sao ole hypochondrium,
  • faʻalavelave i le togafiti.

Afai o le Pancreatin Lect lea na faʻaosofia ai ia ituaiga faʻaaliga, e taofia ai lona manaʻoga pe faʻaitiitia le fua o aso taitasi. I nisi tulaga, e matua faigata lava ona faʻatuina se fesoʻotaʻiga i le va o togafitiga o le enzyme ma mea le lelei mai le gastrointestinal tract, talu ai e mafai ona avea ma faʻalavelave sili o pancreatitis.

Faʻataʻitaʻiga

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina Mezim Forte o loo i ai ni enzymes e maua mai i le tino o le paluga o povi ma isi meaola. Enzymes e maua ai le faʻalauteleina o le eletise o gaʻo, proteins ma gaʻo, ma fesoasoani i le inumaga laiti e faʻaaogaina nei meaʻai i le sili atu o le voluma. O le vailaau faʻasaina o loʻo i ai foi se vailaʻau o le enzyme e pei o trypsin - e faʻaleleia ai le gaosiga o enzymes pancreatic o ia lava ma galue o se mea faʻapitoa. A maeʻa ona tago i lenei fualaau faasaina, o le maualuga o le gaoioiga o lana gaioiga e tupu pe a uma le 30-40 minute.

Tapulaa ma le faʻailoga

Ae mo le faʻasaina, o le faʻaaogaina o le Pancreatin Lect e le faatagaina i ia mataupu:

  • tasi le le faapalepale i vaega o le fualaau faasaina,
  • tamaititi (e oʻo atu i le tolu tausaga),
  • faaputuputuina o urates i totonu o le toto ma totoga i totonu,
  • gaioiga ogaoga i totonu o le tino,
  • gasegase ma faʻateleina le pancreatitis lemu,
  • tosoina o le manava.

O nei laʻau e leai ni aʻafiaga. O lo latou faʻaaogaina i le taimi o le maitaga ma le lactation ua faʻatagaina, ae naʻo lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Mo tagata oeo latou gaioiga e manaʻomia le faʻatupulaʻia o le maelega ma le tausiga, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e matua saogalemu lava.

Pe a oʻo i le umi o togafitiga, e tatau ona e sauniuni mo le atinaʻeina o le anemia, o le faaputuputu o urates, o le faaitiitia o le galuega faalilolilo masani a le pancreas, o le mea lea, o se togafitiga atoa e toe suia pe a maeʻa se suʻesuʻega maeʻa.

Fegalegaleaiga ma isi vailaau

Talu ai ona o papa e afaina ai le ave o le uʻamea, e tatau ai ona faʻaaoga fualaau faʻasaina e totogi ai le faaletonu e puipuia ai le mai. O le mea lava lea e tasi mo le folic acid. E tatau ona manatua i le mafaufau o le a faʻaitiitia le faʻaaogaina o nei elemene.

O le faʻaaogaina o vailaʻau faʻataʻitaʻi faʻamaʻi, vailaʻau faʻamaʻi ma le magnesium hydroxide e faʻaititia ai le aoga o le Pancreatin Lect i luga o le tino. Mo le totogiina o lenei tulaga, e mafai ona faia se faaiuga e faateleina ai le fua o le iniseti o meaʻai.

Pancreatin e leai sona aafiaga faʻapitoa i le aʻafiaga o isi fualaau. E tatau ona manatua i le mafaufau o le faʻaaogaina o vailaʻau mai le vaega e tasi e taʻitaʻia ai i le faateleina o le faʻaogaina o mea e gaosia.

Analogs o le Pancreatin Lect o:

  • Pangrol,
  • O Meraima
  • Panzim
  • Aiga
  • Enzistal.

O eseesega i le va o nei fualaau oona o le i ai o isi mea faaopoopo ma fesuisuiaʻi le faʻaogaina o mea autu o loʻo gaosia. O le mataupu faavae o le taotoga ma le faavae masani o ia mea e toetoe lava tutusa.

Mo le puipuia o le atinaʻeina o aʻafiaga e le manaʻomia ma faʻaleleia le aoga o togafitiga, e tatau ai ona faʻafesoʻotaʻi muamua se fomaʻi ma filifili le vailaʻau sili ona lelei o le vailaʻau. O le umi o le togafitiga mo le pancreatitis e masani ona i luga o le 3-6 masina, ae mafai ona fetuutuunai e le fomaʻi, e fuafua i le maʻi ma le alualu i luma o le taimi nei.

O le matafaioi o enzymes i le gaogao o loʻo faamatalaina i le vitio:

Pancreatin-Soifua Maloloina

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le "Pancreatin-Health forte 14000" fautuaina le fuafuaina o le taimi ole inumaga ma le numera o laupepa e maualalo le fua ole lipolytic o le 14,000 iunite. E le mafai ona malepe ma olopala palapala i le paʻu. Afai e te manaʻomia se laʻititi maualalo, e lelei tele le filifilia o fualaau eseese.

Lapataiga e lapatai ai le faʻaaogaina o le tele o le suavai ina ia mafai ai ona taofia le faʻamalosia.

Sauniuniga Pancreatin Malosi o kamupani eseese ma le Pancreatin-Health forte 14000 o loʻo avanoa i falemaʻi e aunoa ma ni faʻamaumauga. I le laina o le falemaʻi a Rusia, e ono le mafai ona aliali mai le laiga o le Soifua Maloloina, ona e mafai lea ona e faʻatau le oloa e ala atu i falemaʻi i le initaneti. E leai se eseesega i le tau: e tatau ona e totogiina 60-110 rubles mo le afifi.

Na matou filifilia ni faʻatusatusaga o le Pancreatin Forte e tusa ai ma o latou faamoemoega ma le faʻatulagaga.

I Mezima, o se sauniuniga a Siamani mai le kamupani Berlin Chemi, le numera o enzymes: 3.5,000 iunite. lipases, 4.2,000 iunite amylases ma le 250 - proteases. E tolu ituaiga o Mezima Forte ma se lipase o le 3500, 10000, 20000 iunite. O loʻo faʻapipiʻi pepa i se pa puipui. O le tuufaatasiga e fetaui ma se tasi o sauniuniga a le vaega Pancreatin Forte. O le tau maualalo e tusa ma le 80-100 ru.

Gastenorm malosi - na maua mai e Initia, Rusan Pharma - o loʻo maua foi i totonu o mea faʻapipiʻi. Gaioiga lipine o le 3,500 iunite. Tau - 107 rubles.

Panzinorm o se sauniuniga capsule, na gaosia e le kamupani Slovenian KRKA, i le metotia e mafai ona e filifilia 10,000 ma le 20,000. O le tau e tusa ma le 100 rubles.

O fualaau e fuafua mo le faʻaogaina faʻapitoa. O faʻatulagaga i aso taitasi e faʻatutuina i luga o se tagata taʻitasi, e fuafua i le matua o le maʻi ma le maualuga o le faʻaleagaina o le pancreas. E le gata i lea, o le masani masani mo se tagata matua e 150,000 iunite i le aso pe a liua i lipase. Faatasi ai ma le atoatoa o le okeni, o se fua faatatau e 400,000 iunite i le aso ua faatonuina.

E taʻu atu i tagata matutua papa 1-3, e vaevaeina i 2-3 doses i le aso. E taua le manatua o aso uma ma le umi o le taimi e faʻaaogaina ai naʻo se fomaʻi. O le fomaʻi, pe a fuafuaina le polokalame o togafitiga faʻamalositino, e faʻalagolago i uiga patino o le tagata maʻi ma le suʻesuʻega faʻamaumauga. O le ogaoga o le faamai o loo i ai se matafaioi autu.

Aʻo leʻi oʻo i le taimi o taumafataga

E fautuaina le fualaau e ave faʻatasi ma meaai poʻo le taimi lava e uma ai se taumafataga, aua e tatau ona aofia ai le enzymes i le faʻaogaina o le meaʻai. Afai e te ave fualaau i luga o se manava gaogao pe a uma le 2 itula mai le taimi e 'ai ai oloa, ona le ausia lea o le togafitiga.

O le umi o togafitiga o le tagata lava ia. Togafitiga e mafai ona ola i ni nai aso pe afai o le mafuaʻaga o le vevela o meaʻai e le o le paleni, po o ni nai masina i le lotolotoi o se faʻalavelave faʻaleagaina. Afai e manaʻomia le togafitiga toe sui, o le fualaau oona e ave i luga o se faʻaauau pea.

O le umi ole togafitiga mo le pancreatitis e masani ona i luga o le 3-6 masina. Afai e manaʻomia, o le umi o le togafitiga e faʻafetaui e se fomaʻi.

I tulaga faapitoa, e le fautuaina pe faasaina le vailaʻau mo le faʻaaogaina:

  • tamaiti ei lalo o le 3 tausaga
  • faʻatasi ai ma le tui tui lactose,
  • ma le faʻaaogaina o le tino i le faʻavaeina o vaega.

E le tatau ona ave faʻatasi ma le tino pancreatiti.

O le vailaʻau faʻatau e faʻatau e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi.

Tau fualaau faʻatau

O le tau o se vailaau o le enzyme e ese mai i le 36 i le 50 rubles. i pepa taʻavale e aofia ai le 60 papa.

O le Pancreatin Lect e tatau ona ave i le fua ole 150,000 IU i le aso. O lenei fuainumera ua vaeluaina e le numera o taumafataga. Talia i le taimi poʻo luma o taumafataga. E mafai ona e inu i le vai poʻo le sua o fualaau suamalie. Faʻatasi ai ma le le atoatoa o le pancreatic, ua siitia le fua ile 400,000 IU. Mo tamaiti ei lalo ifo o le 2 tausaga, Pancreatin e tusa ma le 50,000 IU i le aso, ma a maeʻa le 2 tausaga - 100 IU.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O sauniuniga o le enzyme e tatau ona teu i se mea pogisa, mago i le vevela o le 2 i le 20 tikeri Celsius. O le faʻamalo o tupe e le taliaina. Faatasi ai ma le teuina lelei, o tagata gaosi oloa e faailoa ai le faasaoina atoatoa o meatotino i totonu o le 24 masina mai le aso na tuʻuina atu ai.

I fualaau faasaina ma le igoa e tasi, atonu e iai se numera ese o enzymes. Faatasi ai ma faʻamaumauga tutusa, latou te ese i le avanoa e togafitia ai tamaiti. O le mea lea, e filifili ai, e tatau ona e faʻatusatusa le kulupu ma feutagai ma lau fomaʻi.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o Pancreatin-LekT faʻatasi ai ma isi vailaʻau, o loʻo matauina mea nei:

  1. Faʻatasi ma faʻataʻitaʻiga ma vailaau e aofia ai sima calcium poʻo magnesium hydroxide, o se faʻaitiitia o le togafitiga o le vailaʻau e mafai.
  2. A o ave Acarbose, na faʻavaivaia le pancreatin e lana gaioiga faʻapitoa.
  3. O le pancreatin faʻatasi ma vailaʻau uʻamea e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻamalosia o le satum ma faʻaitiitia le faʻafefe o uʻamea uʻamea.

Aso faʻauma

2 tausaga mai le aso o le faʻasalaga. E matua faasaina le tagofia o fualaau faasaina pe a uma le aso e uma ai.

O le Pancreatin o se vailaau aoga mo mea sese i meaai paleni ma maʻi pisapisao mo taimi pupuu ma e seasea mafua ona afaina.

Ola ile ola - e le sili atu i le 2 tausaga mai le aso na gaosia ai, i lalo o le tulafono ole teuina ole suavai: malogo, puipuia mai le malamalama, mai le aapa atu o tamaiti, vevela - e oo i le 20 ° C.

Analogs o Pancreatin-LekT o: Mezim 20,000, Creon 10,000, Creon 25,000, Creon 40,000, Panzim forte, Penzital, Hermitage, Mezim forte, Mezim mo le 10,000, Gastenorm mo le 10,000, Pancreatin forte, PanziKam, Mikrazim, Pancreatin , Pangrol 25,000, Enzistal-P, Gastenorm malosi, Pancreasim.

O a faʻamaʻi o loʻo faʻaaogaina nei fualaau faasaina

O Mezim, e tusa ai ma faatonuga aloaia mo le fualaau faasaina, ua faʻaaogaina e togafitia ai tulaga faʻaleagaina o:

  • foliga masani o pancreatitis,
  • solia o galuega faalilolilo mai fafo o le pancreas (i lenei tulaga, o vailaau e faʻaaogaina e fai ma fomaʻi toe suia),
  • faʻaleleia le faʻaaogaina o kesi,
  • cystic fibrosis,
  • faʻamaʻi pipisi
  • eseese faʻafitauli o le loli,
  • faʻalavelave masani faʻalavelave (taʻavale),
  • tulaga i le maea ai o taotoga i luga o le vaega o meaʻai (o le faʻataʻaiga poʻo le faʻamaʻaʻaina atoatoa o le manava, manava, paʻu),
  • pe a uma le faʻamaʻiina o le meaʻai.

E fesoasoani foi Mezim i le tele o tagata soifua maloloina pe afai o le solia o le masani masani ma le taumafa - taumafa i le tele o meaai gaʻo ma maualuga-kalori. Ole fualaau faasaina e mafai ona faatonuina e le fomaʻi pe afai o le solia o le masaniina o le gaosia o meaai, le atoatoa o le tino po o le le tumau.

Tosiga ma le pulega

O le vailaau o vailaau e fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi mo tagata maʻi taitoatasi, ma e faalagolago i le tikeri o maʻi o le digestive o le digestive tract.

Mo tagata matutua, o le fua o le fualaau oona e 1-2 laulau, lea e tatau ona vave faia aʻo leʻi 'ai. Afai e tatau ai, e mafai ona e suʻeina fua 2-4 o Mezima. O lenei vailaʻau e faʻamoemoe mo le faʻaaogaina ile tautala. E le toe fufulu ma faʻamalo papa maa ma sina vai.

I le togafitiga o maʻi fomaʻi i tamaiti, o le vailaʻau o vailaʻau e faʻamoemoeina e na o le fomaʻi.

E mafai ona faʻaaogaina Mezim i le taimi (pe a fai o le gaioiga e mafua ona o mea sese o meaʻai) pe mo le umi o togafitiga (pe a iai se manaʻoga mo le toe faʻafouina o togafitiga).

Contraindications

O faatonuga ia Mezim e faʻamaonia ai e le tatau ona faʻaaogaina lenei vailaʻau i le tulaga o le le faapalepale i se tasi poʻo le sili atu foi o vaega o loʻo faia ai le fualaau faasaina. E le gata i lea, e le tatau ona faʻaogaina lenei vailaʻau i le gasegase o le faʻamaʻi - o se ituaiga o pancreatitis poʻo le faʻavavega o le masaniga masani o lenei maʻi.

E le fautuaina lenei vailaʻau mo tamaiti laiti i lalo ifo o le 3 tausaga.

  • le le mautonu i le itulagi pito i luma,
  • taʻavale
  • vili
  • lagona poʻo le manava
  • tele faʻafitauli o le faʻamaʻi (afaina o le dermatitis, urticaria, upusite a Quincke ma le anaphylactic shock) - tutupu i le tulaga o le le lelei o le faʻafoega o vailaʻau,
  • faʻalauteleina le maualuga o le toto (faatasi ai ma le faʻaaoga umi o vailaau tetele o le vailaʻau),
  • i tagata gasegase e maua i le cystic fibrosis, e mafai ona oʻo mai le tau i le ileocecal angle,
  • i le laʻititi, faʻalavelave faifai pea e mafai ona tupu e aʻafia ma le maualuga o le fualaau faasaina.

Analogs: Creon, Pancreatin, Hermitage, Festal, Gastenorm malosi, Holenzim, Panzinorm.

Aisea e sili ai le lelei o Mezim nai lo le pancreatin?

O lenei vailaʻau, i le mea moni, e sili atu lona lelei nai lo le Pancreatin counterpart. E ui o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai se vailaau o le enzyme - pancreatin, latou te ese ai. O le mea o le tele o le vaega autū i Mezima e tele atu nai lo Pancreatin, mulimuli ane, o le muamua vailaau e sili atu le fesoasoani i le sili atu ona leaga o faʻamaʻi o le maʻi. O le metotia patino o Mezim e mafai ai ona faʻaaogaina e togafitia ai maʻi matuia. A o le Pancreatin e masani lava ona faʻaaogaina mo le vaivai o le gastrointestinal disorders (faʻateleina le faʻaleleia o le kesi, meaʻai, ma isi).

A oo mai i le tau o fualaau faasaina, i lenei tulaga, o Pancreatin e nofo i se tulaga maualuga, talu ai o lona tau e sili atu ona maualalo. O Mezim o se fomaʻi a Sialani, o lea e tatau ai ona e faʻaaluina le tele o tupe e faʻatau i se fale talavai. Ae afai e le o le tau e taua ia te oe, ae o le lelei o vailaau, ona mafai lea ona e filifilia ma le saogalemu lenei fualaau faasaina. Ma le mea uma, o Mezim e le sili atu le aoga nai lo Pancreatin - o le mea moni, o lona faʻalauteleina ma sili atu faʻaonapo nei faʻaonapo nei.

Mezim poʻo Festal - o fea vailaʻau e sili atu ona lelei?

O le mea autu autu a Feso ma Mezim o le pancreatin tutusa. Ae e le pei o le mea mulimuli, o Feso e aofia ai nisi vaega faaopoopo e faʻalauteleina ai le lisi o aoga aoga o lenei vailaʻau. Aemaise lava, o le tuufaatasiga o le Festal e aofia ai talo - e aafia ai le tele o gaʻo digestible i le tino. O lenei vaega malosi o le fualaau faasaina e fesoasoani i le faaleleia o le faʻamaloina o lana lava talo mai le tino o le maʻi. O le iʻuga, pe a uma ona faʻaaogaina Feso, o meaola gaʻo uma, palatini ma e na o se vaega itiiti o gaʻo e gaʻo mai mea taumafa. E leai ni mea taua o Mezim.

Mo isi itu, o nei vailaʻau e toetoe lava leai se eseesega. I lenei tulaga, o le filifiliga o fualaau e faalagolago i uiga o le tino o le tagata. Mezim fesoasoani i se tagata maʻi sili atu nai lo Feso, i le isi, i le isi itu. O se eseesega taua e mafai foi ona vaaia i le tau o fualaau faasaina, aua afai o Festal o se falemaʻi taugofie fale, ona avea ai lea o Mezim o se tauoloa taugata taugata. O le mea lea, o le faʻatau mai o lenei mea faigaluega i se tau e taugofie tele o le a le manuia.

Mo faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o nei vailaʻau, e mafai ona faʻaaoga uma ia Festal ma Mezim e togafitia ai faʻafitauli matuia ma faʻalavelave laiti, pe o se faʻaopoopoga faigofie o le gaosiga o le kesi i totonu o le manava poʻo se maʻi tuga faʻamaʻi e pei ole cystic fibrosis. I lenei tulaga, e taua le manatuaina o soʻo se fualaau faasaina e iai lona faʻamaoniga, o lea ao leʻi faʻataʻitaʻiina Mezim poʻo Festal, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi. O le mea moni, e le gata ina mafai ona maua e le tagata lava ia se faʻamaoniga i le tagata maʻi, ae mafua ai foi ona afaina tele lona tino.

Cholenzyme - E Mafai Ona Faʻatasi ma Mezim?

Cholenzym o se tutusa o Mezim, lea e masani ona faʻaaoga i le togafitiga o ituaiga maʻi o le ate ma le gastrointestinal tract. O vailaau faʻasoifua maloloina e sili atu ona lelei le choleretic, faʻateleina le faʻapalaina o meaai ma faʻalautele ai le manaʻo.

O lenei vailaʻau e lelei atoatoa e fesoasoani ai i le togafitia ma le faateleina o le gaosiga o le kesi, o le mafuaaga lea e tele ai faʻamaʻi e faʻaaoga ai Cholenzym mo faʻalavelave eseese o le masani masani. E mafai ona e faʻatauina i se tau taugofie i soʻo se fale talavai, ona o se fualaau taugofie.

Mo le togafitiga o le gastritis ma le maʻi fatu, ua faʻaaoga lelei e le au faitau le Monastic Tea. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

I le tulaga o le solia o le taumafataga, Cholenzym e mafai ona faʻaaoga nai lo Mezim. Peitai, e tatau foi ona manatua e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi, o le vailaʻau e mafai ona afaina tele ai le tino o le maʻi.

Suʻega o tagata mamaʻi i le fualaau faasaina Mezim Fort

I le iloiloina e le tele o iloiloga o tagata gasegase e masani ona faʻaaogaina lenei vailaʻau, e fesoasoani moni Mezim e faʻateʻa ese lagona le lelei poʻo le tiga i totonu o le manava pe a uma le gasegase ma isi faʻafitauli o le mea o loʻo i ai. O lenei fualaau faasaina ua fautuaina e faatau matua talavou pe a manaomia e le la pepe ona fetuunai i se meaai fou pe a uma le asiasiga muamua i le aoga faataitai. O le mea lea, o Mezim o se vailaau saʻo lea, lea e tatau ona "latalata mai" e le gata i se pati, ae faapena foi i pusa fesoasoani muamua o fale taitasi.

Pancreatin, Mezim, tausamiga

Faatasi ai ma le tele o faafitauli tau soifua maloloina i totonu o tagata, o se faafitauli i le sao lelei o le galueaina o totoga o le gastrointestinal tract e matua masani lava. Atonu o le taunuuga lea o le le lelei po o le tele o mea leaga i totonu o le tino, ae o le mea e tasi e manino: o le le mafaamatalaina o loʻo o faatasi ma nei faʻafitauli e manaʻomia vave ona aveese.

O le totoina, le manava, o le maʻi, manava manava - e le o se lisi atoa o mea e mafai ona maua ai e le tagata le tele o lagona le lelei. Falemai e ofoina atu fualaau faasaina e foia ai nei faafitauli. Faatasi ai ma Mezim, Feso ma Pancreatinum. Ae faʻapefea ona faʻalatalata i le mataupu o filifiliga? Festal poʻo Mezim - o le fea e sili atu? Pe o le pancreatin? O le a matou taumafai e malamalama i nei ma isi fesili i la matou tusiga.

O le a le mea masani?

Muamua lava, e tatau ona maitauina e tuʻufaʻatasia uma ia vailaʻau e tolu faatasi ma le mea e tasi o le gaioiga - pancreatin. O vailaʻau uma o loʻo faʻavasegaina o tapenaga o le enzyme, ae e ese mai i le tuufaatasiga ma le fua o nisi vaega e fai se tulaga lua pe a uma le pancreatin. O le faʻamoemoe o nei vailaʻau o le faʻaleleia lea o le galalaina ma le le lava o numera o enzymes e gaosia e le tino.
O le vailaau o le pancreatin e faia mai elemene o le paluga o povi ma puaa. O loʻo i ai ni enzymes e pei o le amylase, lipase, ma le protease, o le oloa e faʻaleleia lelei ai le gaioiga o le gastrointestinal tract. O ia nei enzymes ei ai lona lava faamoemoega:

  • puipuigaase e nafa ma le faʻaaogaina o aʻafiaga,
  • amylase e faʻaumatia meaʻai gaʻo,
  • lipase e aafia ai gaʻo.

O le a le eseesega?

Fesoʻotaʻi mai Festal talu mai lea taimi i aso Soviet. I le faaopoopo atu i le pancreatin, o le tuufaatasiga o le vailaau faʻamalositisi e aofia ai foʻi le vailaau vine. O le manatu o le tasi poʻo le isi auala e faʻalagolago i uiga taʻitasi o le tino o le tagata, ae leai se eseesega faʻamalosi i le va o fualaau nei. I le alu i le fale talavai, e masani ona fesili le tagata faatau i le fesili: Pancreatin poo Mezim - o le fea e sili? E faigata ona taliina lenei fesili ma le manino, ae e mafai ona faʻatusatusa le tau. O le a manino o le tau o Mezim e sili atu le maualuga, e ui e tatau ona totogi le taulaʻi i le numera o laulau i totonu o se atopau. I lenei tulaga, pe a toe faʻasolo atu i le tau o se tasi o timuga, o le a le manumalo tele Pancreatin i le tau. O le mea lea, e tatau ia te oe ona filifili pe talafeagai le sili atu i luga o le tulaga Siamani poʻo le sili atu foi i le tau faʻalogo.

E mafai e tagata uma ona tali ese mai e uiga i aʻafiaga o nei fualaau. E pei ona taʻua muamua, e faʻalagolago lava i uiga o le tagata. Ina ia mafai ona e iloa, e mafai ona e suʻeina fualaau taʻitasi e ala i le suʻega faataitai o latou aafiaga ia oe lava. Ae o iinei e tatau ona manatuaina mo le tagata lava e tasi, faatasi ai ma le tele o faailoga, o togafitiga eseese atonu e talafeagai.

O a mataupu e faia

Mafaufau i mataupu sili ona taatele pe a faaaoga fualaau.

  • Masalo o le tele o taimi, o Mezim, Festal poʻo Pancreatin e ave i le fulafula, atonu o se taunuuga o le taumafaina poʻo le 'ai tele o gaʻo ma mamafa taumafa. E mafai foi ona avea le pala o se faailoiloga o faamai pipisi o le vaega o meaʻai.
  • E masani lava ona iloa e se tagata ni faʻalavelave faʻalavelave i le lotolotoi o le faʻaitiitia o galuega ole galuega ile manava. E mafai ona tupu lenei mea ona o ni manua, o le leai o nifo, maʻi faʻamaʻi ma isi faʻalavelave faʻafuaseʻi.
  • O faʻamaʻi masani o le manava ma le gaogao e masani ona faʻatasi ma Mezim poʻo Festal.
  • E fautuaina e ave nei vailaau pe a uma le taotoga i totoga o meaʻai. Aʻo lei faia le suʻega mo le suʻega o le puʻu o le manava ma le x-ray poʻo le faʻamalosi, atonu e fautuaina e fomaʻi le faʻaaogaina o vailaʻau tutusa.
  • I mataupu o le dysbiosis, i ona faʻaaliga eseese, e masani ona i ai ni faʻafitauli le lelei, e mafai ona fautuaina le pancreatin i le tagata maʻi.

O le maketi o maketi a tagata gaosiga o nei vailaau e faʻavae i luga o le faʻalauteleina oa latou tagata faʻapisinisi, o lea o le faʻalauiloa e masani ona faʻatauina le faʻatau ma le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i le toetoe lava o tagata ola maloloina uma ma le maʻi vaivai e fesoʻotai ma se faaletonu o le tino. Ae peitai, o le a saʻo le manatua e le tatau ona e masani i lou tino ia Festal poʻo Mezim, ma o foliga vaaia o le le mautonu e mafai ona taʻu mai ai na o se faafitauli e manaʻomia ona maua ma e ono mafai ona vave faia se togafitiga.

Tuuina atu o le tino e faʻaaogaina i le fesoasoani mai le mai fafo, faʻapena e teu ese mai i galuega tutoʻatasi, ma malelemo foi i taimi uma e valaau ai le matou tino mo se fesoasoani, matou te masani ona faʻateleina le faafitauli ia i matou lava. E le gata i lea, o sauniuniga faʻamatalaina ua i ai le faʻasaina mo le faʻaaogaina. Faatasi ai ma i latou e tatau ona lisiina:

  • togavao o le intestinal,
  • maʻi faʻasolosolo,
  • faʻaaogaina o le gallbladder,
  • faʻamaʻi pipisi,
  • afaina o le ate (ma le faʻateleina o le maualuga o le bilirubin i le toto),
  • le faapalepale i soʻo se vaega o le vailaʻau.

I le faapipiiina i luga, e mafai ona matou fai atu e leai se eseesega faapitoa o vailaʻau ua faʻamatalaina o le a e faia. Muamua lava, o ou lagona e taua, talu ai e leai se faʻamoemoe tele i le va oi latou. Ae, pe o le a lava le mea e te filifilia - Mezim, Festal poʻo Pancreatin - ia manatua o le tele o le naunautaiga mo soʻo se ituaiga vailaʻau faʻamalositino e mafai ona mafua ai le le talafeagai. Ia soifua maloloina!

Tuua Lau Faamatalaga