Laʻau suamalie ua suamalie

  • Fualaʻau 2 Pieces
  • Brown Sugar 4 Tbsp. sipuni
  • Painakeke 1 sipuni

Faatasi ai ma laʻu vine, tipi i le afa. Ona, filemu lea ma se naifi mataʻetaʻe, vavae ese le aano mai vevela paʻepaʻe.

Ma faʻatasi ma se naifi tatou te vaʻai papaʻu i luga o paʻu paʻu: tatou te vavaeese le pipi mai le paʻu.

Faʻafefiu le suka ma le kinamoni, fufuluina i nei paluga o paipu. Matou te lafoina i totonu o le ogaumu i le oven oven i le 250 tikeri mo le 7-10 minute.

E mafai ona fufuluina le 'ulu vine i le paluga o suka ma le kinamoni, teuteu ma le mint ma tautua sinamu.

Metotia Faiaoga:

  • Fufulu ma tipi le fua ile lua 'afa. Mo se tasi o tautua, tatou te manaʻomia le tasi afa. O lea tatou te le faʻaogaina le lua lona lua i le taimi nei, pe tatou te kukaina ni vaega se lua i le taimi e tasi ma tuʻu le tasi mo le taimi mulimuli pe togafiti se tasi :)
  • O afa taitasi e tipi ese sina pito i lalo ina ia latou mausali.
  • Faaaoga se naifi malosi e alu ai i nofoaga e fesoʻotaʻi ai pailaʻau ma latalata i le pele.
  • Liligi le meli i le pito i luga o afa taʻitasi ina ia faʻamautu lelei le vine ile nofoaga e tipi ai se naifi. Faʻaopopo le aluni.
  • Tuu i totonu o se ogaumu faʻamamafa i le 180 ° C mo le 15 minute.
  • Faataga e faʻaliliu sinamu. Faʻafetai i le tipiina, e mafai ona e 'aiina lenei tino taumafa ma le sipuni.
    Puipuiga: 1.6 g Fat: 0.4 g Carbohydrate: 22.9 g
  • Calories: 95.9 Kcal
  • Auaunaga o le Poga: 230 g (1 le tautua)
    Protein: 0.7 g Fat: 0.2 g Carbohydrate: 9.9 g
  • Calories: 41.6 Kcal
  • Auaunaga o le Poga: 230 g (1 le tautua)

E faʻapefea ona fai le fua o le vine

Oti le vine ile afa ile fasi pepa. Ina ia mafai ona pipisi faʻasalaga o le 'ulu i luga o le pepa tao tao pe a tao le kuka, oti se vaega itiiti o le paluga ile pito i lalo ole afa.

Ina ia faafaigofie le ave o le 'ulu vine i se sipuni pe a uma le tao, ia tipi i se naifi mataʻetaʻe i le nofoaga o le vine i le va o le peel ma fasi pepa i le loloto o le 2 - 3 cm. Ona faia lea o ni meaʻai mai le ogatotonu i le itu i le va o apa. Taumafai e le faʻaleagaina le fasi pepa!

Faʻasusu le mea atoa o le 'ulu vine ma le suka enaena (2 i le 3 tsp). I le faitalia, e mafai ona latou sosolo faʻasusu i paʻu paloni.

Ufiufi le pepa tao tao i le pepa poʻo le pepa pepa, tuʻu tuʻuga o le vine i luga o le pepa tao.
Tuu le pepa tao i totonu o le umu, vevela i le maualuga o le vevela, ma tao i le "grill" mode mo le 5 minute.

Pe a taoina, faʻafefe o fualaʻau 'aina, o le suka o le a oʻo i totonu uma o tiʻoti na e faia, o le a ufitia le fogaeleele i se mumu lanu enaena.

Aveese fualaau suamalie ua gaosi mai le ogaumu, manaia mo le 1 minute. ma tautua ao latou mafanafana.

Fugalaau kuka i le sukaina o lenamamoni

O fua o le vine o se mea suamalie lea e faigofie ona saunia, ae maloloina ma manaia. Afai ua e lelava i meaʻai masani ma e lauiloa talu mai lou laʻitiiti, ma e oʻo lava i lou faʻafefe ia oe ma le mea e mafai ona vaʻaia, pe afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻi se mea fou ma muamua, ona fai lea o le meaai mo oe.

E tasi le tofo o le 'aina o le suamalie ma le meli, nati ma le namononi e pei lava o le manaia o lagona o le tofo, o isi e le malamalama i lenei meaai manaia. Ou te manatu o lenei taumafataga e taua tele le taumafai e kuka ni mea ina ia mafai ai ona faia sau oe lava manatu e uiga i ai.

E faʻafefea ona kuka "Punch Grapefruit" laʻasaga i lea laasaga ma se ata i le fale

Mo le galuega, matou te manaʻomia fualaʻau, 'aina namona, honey, walnuts, pata.

1 fualaau aina e tipi i le afa. Mai le pito i lalo ia tipi se fasi paʻu ina ia mafai ai e afa taʻitasi ona mautu. I le pito i luga o afa taʻitasi o le vine e tipi ese ai le pulou (ua faia na o le matagofie o le tautua, o le a le afaina ai le tofo, o lea e mafai ona e lafoaia lenei laasaga).

Tuu le pata susu (5 g) i le ogatotonu o le vine ma sosolo laitiiti (afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faaseʻe lenei laasaga ae aua nei faʻaopopo le suauu).

Tuu le meli (2 tbsp.) I luga o le suāuʻu ma salalau i luga o le laufanua atoa. Fafasi i le laau onamon (0.1 tsp). Vili paʻu ma tuʻu i le ogatotonu o vaeluaga o le vine.

Tuu tuʻuga o le vine ile fagu tao.

Kuki i totonu o se ogaumu e faʻamalu i le 170 ° C mo le 10 minute. Punch vine ua saunia e tautua.

Pipi vine ma le kinamona

E toatele e le fiafia i le vine mo se meaʻai faapitoa, ma o ia lea na te manumalo i nisi. Ae o le mea e ono mafai ai, o le filifiliga lenei o le kuka o le a fetaui lelei uma. O le oona o le 'ulu o le a le faʻaleleia, ma o le namona o le a maua ai le fua o lona pele faapitoa, lelei, o le a tatou faaopoopoina le suamalie.

O fualaʻau suamalie ma le kinamona e le faigata ona saunia. Faatau nisi fualaau aina suamalie, faʻasoa i luga ma le namamone eleele, pata ma suka (sili ona lanu enaena). Aʻo e sauniuni le fualaʻau mo le taoina, o le a faʻamamafana le umu, aua matou te faʻaaoga i le muamua: 180 tikeri ma le pito i luga.

O laʻu fualaau, tipi ese le pulu i luga o le "pusa" i itu uma, o le a mafai ai ona tumau lelei a tatou togafitiga. Ina ua uma ona vavaeina a matou fua ile lua vaega. A o le a sili atu ona malie, o le mea lea e sili ai le vavae ese o le pipi mai ata tifaga ma le pala muamua. Ma matou faia i lenei auala: matou te ave se naifi mataʻetaʻe ma vavae ese ma le faaeteete le tino i nofoaga o loʻo i ai ni vaeluaga, ma le mea o loʻo pipii ai le tino i le paʻu. Taumafai e aua nei faʻaleagaina le pele, a leai o le a sili atu le suamalie o le meaʻai pe a tao le tao. Ia faʻafefiloi le suka ma le sukanamon. O le a le vaega? E tusa ai ma lou tofo. Afai e te fiafia i le kinnamona, faʻafefiloi 1 i le 2. Fai tutusa ma le suka: o le tele o lau faʻaopoopoga, o le suamalie o le 'aina o le suka.

Ufiufi le pepa tao ma le pepa paʻu ma tuʻu ai le afa o fua i ai. I le totonugalemu o mea taitasi tuʻu se fasi pata (ma le afa-sipuni), ma fufuluina tele i le paluga o suka ma le kinamoni. Tuu i totonu o le ogaumu afu mo le 5-7 minute, i le taimi lava e malu ai le suka, ua sauni le meaʻai.

Pipi suamalie ma le meli ma le totoa

O le vine ua kuka ma le ginger ma le meli e mafai ona taʻua o se faleteuoloa moni o le soifua maloloina i le tau malulu. Ae afai e le o se mea e sili ona e fiafia i ai, ona mafai lea ona e kukaina se meaai e aunoa ma lea.

Saunia le fua e pei ona faamatalaina i le fua muamua. Faʻamau faʻavae i luga o se fagu taofi, ma pito i luga ma le faʻafefiloi o le meli ma le faʻaputuina o fatu. Mo se tasi fualaau suamalie tele, e tasi le sipuniti o le aʻa fua ma lua punetini o le suavai suamalie ua lava. O totoe e lava mo le taoina na o le 5-10 minute (i le vevela o le 190 tikeri). E mafai ona faaopoopo i ai fualaau suamalie ma le meli i ni fatu gaosi pe sui foi le ginger i le moa, o mea uma nei o se tofo.

Fualaau Alaska

O se mea suamalie e le gata ina suamalie, ae e matua matagofie foi. O se ufi mai meringues sili ona maaleale o le a maua ai le uluaʻi tusiga, ae o le uaina ua uma ona taofi lava ia e mafai ona saunia ma le meli po o le kinamona, o le mea lea e pei ona manaʻo i ai lou loto. O sea fualaau aina o le a sili atu ona suamalie, aua o le a tatou saunia sina mea e ese ai.

Ave ni fualaau suamalie se lua ma tipi i afa. Matou te aveesea le pulupulu ma se sipuni i totonu o se isi pesini, faʻaumatia ia vaega. O le taunuuga o le masini o le a faatumuina ai afa o le vine (lava mo mea e lua). Fafasi se sipuniti o suka i le pito i luga pe ufiufi ma le meli ma lafo i se ogaumu. I le taimi nei, ia taʻi 2 paʻu moa ma le afa ipu suka, faaopoopo i ai sina sua o le tipolo poo le citric acid. E tatau ona taunuʻu ia penefiti faʻamalosi pea. Faʻamama le vine (tao tao), ona ufiufi lea i se puloutini ma toe lafo i le ogaumu. O a tatou meringues e tatau ona enaena. Ua saunia le susuga!

Pipi vine ma fualaau suamalie.

Ae faapefea le eseesega? E i ai ni nai fualaau suamalie, o se apu e tasi, o se faʻi ma nisi o vine? O se mafuaaga lelei e kuka ai se mea suamalie ma le taumafa meaai!

'Otiʻoti fua o fua i le afa ma le nofoaga i luga o se pepa tao tao po o se fomu, fufuluina le suka i luga o luga o paʻu ma lenamon (e mafai foi ona e aunoa ma lea). Tui fualaau aina i ni tamai fasi po o ni fasi pepa, faaopoopo ni vine, se sipuni sipuni o le suauu, pe a manaomia, e mafai ona e maua sina mea inu laitiiti. Faʻamalo le salatisi o fualaau aina ma tafe i luga o pito o le vine. Tuu i totonu o le ogaumu aasa mo 10-12 minute.

O mea lelei uma lava e faigofie, e tatau lava ona e faʻapipiʻi sina mea atamai, ma o fea i le umukuka e aunoa ma se mafaufauga! O le faia o se mea manaia, meaʻai ma maloloina lelei e faigofie. Aua nei galo e faataitai, faʻaopoopoga ma maua ni fua fou. E malie ia te oe le fatufatuga ma le fiafia!

Fualaau aina suamalie ma le kinamona ma le suka i le laasaga o fua

Vaʻaia le ogaumu i le 250 tikeri.

Faatasi ai ma laʻu vine, tipi i le afa ma oti se fasi fualaau aina mo le mautu.

Matou te tosoina se naifi i luga o paʻu paʻepaʻe o le vine ma luga o le paʻu o le paʻu, aua le taumafai malosi ina ia le pa'ū le fua. Matou te manaʻomia lenei mea e faʻamavae ai le sua ma o le a sili atu ona faigofie ona maua i se sipuni.

Matou te faʻafefiloi le suauʻu faʻasaina ma le suka ma le kinamoni, e ufiufi ai afa o le vine ma se masini.

Pipi i totonu o le oven mo le 7-15 minute, seia oʻo i le kalama o le suka. Susu mo le 5 minute, teuteu i le mint ma auauna atu.

E te fiafia i le fua? Faʻasoa mai ia i matou i Yandex Zen.
E ala i le lesitalaina, e mafai ona e iloa nisi meaʻai lelei ma maloloina. Alu ma teu.

Tuua Lau Faamatalaga