Fale faʻamalolo o le atromidine

O le atromide o se vaega o le vaega lea e taʻua o lipid-lowering drugs. O fualaau o lenei vaega e fesoasoani i le faʻaitiitia o le toto toto. O nei tuufaatasiga o mea taua e taua tele i le tino o le tagata, ae o le tele o mea e mafai ona oo atu ai i le faʻaalia o faʻamaʻi eseese.

O maualuga maualuga o le lipid e mafua ai le atherosclerosis, o se faʻamaʻi ua salalau i le asō. O pusa atherosclerotic o loʻo tuʻuina i luga o le ogatotonu o maʻa, lea e iu lava ina tupu ma salalau, faʻaitiʻitia ai le lumenene o laʻau ma faʻafefe ai le toto. E aofia ai le faʻaalia o le tele o faʻamaʻi fatu cardiovascular.

E le mafai e le hypolipidemia ona tupu na o ia, o se suesuega o le toto e mafai ona fesoasoani e iloa ai. O le mafuaaga o le faamai e mafai ona avea ma se olaga le talafeagai, meaai paleni ma le mauaina o fualaau faasaina. O le faʻaaogaina o le Atromide e aofia i le faʻalavelave o togafitiga mo faʻafitauli o le gasegase o le lipid ma e maua ai i taimi uma ni iloiloga lelei mai tagata maʻi, ae ao lei faʻaaogaina, e tatau lava ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Faailoga mo le faʻaaogaina ma le faʻamalosia i le tino

O le togafitiga o le fualaau faasaina o le faaitiitia lea o mea e maua i le triglycerides ma le cholesterol i le plasma toto ma le maualalo o le lipoproteins.

Atromide, i le taimi lava e tasi, e taʻitaʻia ai le faateleina o le cholesterol i lipoproteins maualuga, lea e puipuia ai foliga o atherosclerosis.

O le faʻaitiitia o le cholesterol e mafua mai i le mea moni e mafai e le vailaau ona puipuia le enzyme, lea e aʻafia ai i le biosynthesis o le cholesterol ma faʻaleleia ai lona malepelepe.

E le gata i lea, o vailaau e afaina ai le maualuga o le uric acid i le toto i le itu o le faaitiitia, maualalo le viscosity o le plasma ma le taliaina o platelets.

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa mo faʻamaʻi nei:

  • o le faʻamaʻi o le maʻisuka (faʻaleagaina o le leo ma le susuga o le toto toto o le mata matafaga ona o le faateleina o le suka o le toto),
  • retinopathy (faʻaleagaina le toe faʻataʻitaʻiina o se mea e le faʻaleagaina),
  • vaʻaia o vaʻaia ma gataifale ma vaʻaia o vaʻalele,
  • faʻamaʻi e faʻaalia i lipids plasma maualuga.

E mafai foʻi ona faʻaaogaina le vailaʻau e avea o se mea puipuia i mataupu o le hypercholesterolemia i aiga - o se gasegase faʻaleagaina o le maʻi o le cholesterol i le tino, faatasi ai ma le maualuga o le lipids ma le triglycerides i le toto, faʻapea foi ma le faʻaitiitia le maualalo i le maualuga o lipoproteins. Faatasi ai ma nei faaletonu uma, o le a fesoasoani Atromidine. O mea sili ona manaia o le faʻamalolo e faʻamaonia e tagata gasegase faafetai

O le tau o le fualaau faasaina e mafai ona aofia ai mai le 850 i le 1100 rubles i le pusa o le 500 milligrams.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Aʻo leʻi faʻatau Atromid, e tatau ona e siaki pe oi ai se faʻatonuga mo le faʻaaogaina i totonu o le afifi. Talu ai o lenei vailaʻau, e pei lava o isi, e tatau ona faʻaaogaina faʻamalosi i pusa ua faatonuina. O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i foliga o capsules ma se fua o le 0.250 g ma le 0.500 kalama. E tatau faapefea ona faʻaaogaina fualaau? O loʻo faʻamatalaina i totonu, o le fua faʻatatau o le 0.250 kalama. Faʻaaoga vailaau pe a uma ona 'ai, 2-3 capsules tolu taimi i le aso.

I le lautele, 20-30 milligrams ua faatonuina i le 1 kilokalama o le mamafa o le tino o le tagata. O tagata maʻi ei ai le mamafa o le tino mai i le 50 i le 65 kilokalama o loʻo faʻatulagaina i le 1,500 milligrams i aso uma. Afai o le mamafa o le maʻi e sili atu i le faailoga o le 65 kilokalama, i lenei tulaga, e tatau ona fafa i le aso le 0.500 kalama o vailaʻau.

O le togafitiga e masani lava mai i le 20 i le 30 faʻatasi ai ma faʻalavelave o le taimi lava e tasi aʻo ave le vailaʻau. E fautuaina e toe fai le vasega 4-6 taimi, e fuafua i le manaʻoga.

Contraindications ma aʻafiaga itu

E pei lava o isi fualaau, Atromide pe a fai e mafai ona i ai aʻafiaga i le tino.

E le gata i lea, o le vailaau faʻasaina ei ai le tele o faʻailoga e faʻagata ai lona faʻaaogaina mo togafitiga faʻasoifua maloloina.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le oloa, e tatau ona e faamasani ma oe i le lisi o faʻamaʻiloga ma aʻafiaga i itu.

E tatau ona faia lenei mea e puipuia ai aʻafiaga le lelei o le ave o fualaau faasaina ile tino.

O faʻatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo faʻaalia ai le mea e ono tupu mai o mea nei:

  1. O le gasegase o le gasegase, faatasi ai ma le tui ma le vomia.
  2. Urticaria ma le paʻu o le paʻu.
  3. Vailaʻau vaivai (faʻapitoa i vae).
  4. Musika vaʻaia.
  5. Tupe mama maua ona o le malolo i le tino.

Afai o nei faʻaʻailoga e tupu, e tatau ona e taofia le ave o vailaʻau ma o le a latou o ese na oi latou lava. O le faʻaaogaina umi o le Atromide e mafai ona faʻaosoosoina ai le atinaʻeina o le faʻalavelave o le maile ma le faʻamalosia o cholelithiasis. I nisi atunuu o le lalolagi, ua le toe fautuaina le vailaʻau mo le faʻaaoga ona o foliga mai o maa i le gallbladder. O tagata e maua i le maʻisuka e manaʻomia ona ave ma le totoa le fualaau faʻamaʻi, aua o loʻo iai le meatotino o le faʻaitiitia o le kulūkose toto.

Faʻasalaga faʻasalaga e aofia ai:

  • maʻitaga ma lactation,
  • maʻi ate
  • faʻafitauli le atoatoa, e aofia ai le nephropathy o le maʻisuka.

Afai o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e tuʻufaʻatasia ma le faʻaogaina o tui puipuia, o le fualaau o le mea mulimuli e tatau ona vavae ese. Ina ia faateleina le tui, e tatau ona e mataʻituina le prothrombin toto.

Analogues o se vailaau faafomai

O lenei fualaau faasaina ei ai analogues e mafai ona faatonuina e se fomaʻi nai lo Atromide. E aofia ai Atoris poʻo Atorvastatin, Krestor, Tribestan.

O meatotino o fualaau taitasi e tatau ona talanoaina atili auiliiliga.

Atoris e talitutusa lava ma Atromide i ana meatotino. E faʻaitiitia ai foʻi le maualuga o le cholesterol ma le LDL i le toto. O le vaega malosi o le fualaau faasaina o le atorvastatin, lea e fesoasoani e faaitiitia ai le gaioiga o le enzyme GMK-CoA reductase. E le gata i lea, o lenei vailaʻau e iai sona aʻafiaga-atherosclerotic, lea e faʻaleleia i le gafatia o le atorvastatin e aʻafia ai le faʻaopoopoga, totoina o le toto ma le metabolism. O le tau o se fualaau faasaina i se vailaau e 20 mg mai i le 650-1000 rubles.

E mafai foi ona faʻaaogaina Tribestan nai lo Atromide. O le aʻafiaga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona vaaia i le lua vaiaso talu ona amata le togafitiga. O iuga sili ona lelei e mafai ona vaaia i le mavae ai o le tolu vaiaso ma faʻaauau i taimi uma o togafitiga. O le tau o lenei faʻatusatusaga e maualuga atu nai lo le Atromid, mo se pusa 60 pusa (250 mg), e tatau ona e totogiina mai le 1200 i le 1900 rubles.

O le isi faʻasologa o le vailaʻau o loʻo taʻua muamua o Krestor. O le a lelei mo le faʻaaogaina e tagata matutua matutua, e tusa lava po o le a le matua ma le itupa, oe maua le hypercholesterolemia (e aofia ai le faʻatoʻaga), hypertriglyceridemia ma le maʻisuka ituaiga 2. E tusa ai ma fuainumera, i le 80% o tagata gasegase i le IIa ma le IIb hypercholesterolemia e tusa ai ma le Frederickson (e tusa ma le fua muamua o le LDL cholesterol i le 4.8 mmol / l) e mafua mai i le tagofia o fualaau faasaina i le 10 mg, o le maualuga o le LDL cholesterol concentration of less than 3 mmol / l

O le togafitiga o le togafitiga e mafai ona matauina pe a uma le vaiaso muamua o le aveina o vailaau, ma a maeʻa le lua vaiaso, e oʻo atu i le 90% o le aafiaga. O lenei fualaau faasaina ua gaosia i Peretania, o tau o le faapipiiina mo le 10 mg e mafai ona maua mai i le 2600 rubles mo vaega e 28.

O le a talanoa tagata tomai faapitoa i fuainumera i se vitio i lenei tusiga.

Meldononium mo le maʻisuka

E toatele tagata latou te iloa o le maʻisuka ituaiga 2 e aafia ai le toto toto ma le afaina ai le fatu. O nei faʻafitauli o loʻo i ai i le sili atu o maʻi sili e sefulu e faʻaosofia ai se faʻalavelave matautia. Mo lenei mafuaʻaga, e faʻaalu e le fomaʻi le tele o taimi i le puipuia o nei faʻamaʻi.

Meldononium (Mildronate) o se vailaʻau e faʻamautuina ai le metabolism o sela na mafua ai le matelaina o le okesene ma faʻamaʻi o le gaʻo. O le vailaʻau e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi o le fatu, faiʻai, faʻavasegaina o le vaai, ma isi. E le gata i lea, o le vailaʻau e faʻaaogaina e toe faʻaleleia ai le tino pe a maeʻa le malosi o le tino ma le mafaufau. Meldononium i le maʻisuka ituaiga 2 e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma puipuia ai faʻafitauli eseese.

Faʻamatalaga o pepa faʻatumu

Meldononium o se vailaʻau Latvian na faʻamatalaina mo togafitiga o faʻamaʻi fatu.

Tuuina atu o metabolic i le 2 ituaiga o fualaau.

Vailaau o iniseti, lea e aofia ai vaega nei:

  • meldonium dihydrate,
  • vai mama.

  • meldonium dihydrate,
  • pateta pateta
  • fume silica,
  • calcium stearic acid,
  • gelatin
  • titanium dioxyide.

O le fofo o le tui e pei o se vai manino o loʻo afifiina i ampoules. White capsules ma le paʻu i totonu o le 30 po o le 60 fasi vaega i totonu o se manulele.

O le anti-ischemic drug e taofia ai le enzyme y-buterobetaine hydroxylase ma faaitiitia ai le os-oxidation o gaʻo gaʻo.

Faamalologa meatotino

O aʻafiaga o le meltononium i le maʻisuka sa suʻesuʻeina i tulaga suʻesuʻe i totonu o le 'oti. E tusa ai ma taunuʻuga o le faʻataʻitaʻiga, i tagata e maua i le maʻisuka, lea na tuʻuina atu i le vailaʻau mo le 4 vaiaso, na faʻaitiitia le faʻatonuina o le kulukose ma faʻalavelave faʻalavelave na faʻavaeina.

I le falemaʻi, na faʻaaogaina fualaau e togafitia ai faʻamaʻi i tagata mamaʻi i le maʻisuka ituaiga 2. A maeʻa ona faia masani i tagata mamaʻi, o le maualuga o le suka e faʻaitiitia. E le gata i lea, o le Meldononium na taofia ai le dyscircular encephalopathy (o le faiai o le faaleagaina), le retinopathy o le maʻisuka (faʻamaʻi faʻamaʻi), le neuropathy o le maʻisuka, ma isi faʻamaonia le faufautua o le faʻaaogaina o fualaau e puipuia ai le maʻisuka faafitauli i tagata gasegase.

O le tele o le maʻisuka e pagatia i le vaivai ma le le lava o le vaivai. O fualaau oona e faʻalogo i le tino, e sili atu ona faʻaleleia ai tagata, faateleina le faʻaleleia o le mafaufau. Faatasi ai ma le masani ai, o le malosi e vave ona toe faʻaleleia.

O le Meldononium e faʻafefe toto, faʻaleleia le toto. Faatasi ai ma le fesoasoani a le fualaau faasaina, o le tagata maʻi e vave ona vave faʻavave pe a maeʻa ona faʻaleagaina le myocardial. O le vailaʻau e faʻaitiitia ai le fausiaina o se nofoaga o le necrosis, o se taunuuga, o le vave faʻaolaina.

I le faaletonu o le fatu o galuega, o le vailaʻau e faʻateleina ai le faʻaogaina o le gaioio, faʻateleina lona tumau i luga o avega maualuga. O le iʻuga, ua faʻaitiitia le osofaʻiga angina.

O le Meldononium ua faʻamaonia mo maʻi faʻasalalau faʻapitoa (faʻasologa o le tino). O le vailaau faʻasaina e faʻamaonia ai le tafe toto i lenei vaega.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina e faʻaaoga mo le ava malosi. E faʻafaigofie e le Mildronate le faʻatinoina o le tino, lea e faʻaleagaina e le tele o le inu.

O le mea lea, o le Meldononium sa sili ona lelei i togafitiga faʻapitoa o maʻi faʻapitoa, e aofia ai le maʻisuka ituaiga 2.

Faʻamatalaina fualaau

O le Mildronate o loʻo faʻatulagaina i mataupu nei:

Ua faʻaaoga lelei e le au faitau Aterol i lalo ifo o le cholesterol. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

  • Maʻi maʻi fatu lilo (angina pectoris, malolo, faʻaogaina o le fatu maso).
  • Le atoatoa le malosi o le fatu ma vaʻa toto i se aʻoga masani.
  • Paʻa i totonu o le fatu ona o se faʻafitauli ole gasegase i le myocardium poʻo le le mautonu o mea e tutupu.
  • Faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cardiovascular system i tamaiti matutua.
  • Faʻafitauli o le gasegase i le maʻisuka faʻatasi ma ituaiga 2 faʻamaʻi, faʻapea foʻi ma le maualuga o le maualuga o le maʻisuka, osteochondrosis o le tino, ma isi.
  • Faʻalavelave faʻalauiloa i le retina, totoʻa i totonu o le tino, vein thrombosis i lenei vaega.
  • Faʻaleagaina le retina i le maʻisuka ma le toto maualuga.
  • Paʻu faʻamaʻi ma le bronchitis faʻatasi ma se aʻoga masani (o le fualaau faasaina e faʻafoisia ai le puipuiga o le tino i totonu o lenei eria).
  • Alu ava (withdrawal syndrome).
  • Faʻaitiitia le mafaufau ma le tino.
  • Taimi faʻasalalau (faʻavavevave o le faʻafouina o mea).

Aʻo leʻi faʻaaogaina vailaʻau, faʻafesoʻotai lau fomaʻi

Faʻaaogā ma fua

O avelaʻau e ave faʻaalia, faʻafefea i le vai, ma o le vaifofo o loʻo faʻaaogaina i le vavalalata i le ao.

O le fua o le fualaau faasaina e faalagolago i le faamai:

  • I le tulaga o gasegase cardiovascular (togafitiga faʻapitoa): capsules - mai le 0.5 i le 1 g, vaifofo - mai le 5 i le 10 ml faalua pe tasi. O le umi o togafitiga e mai i le 4 i le 6 vaiaso.
  • Mo le tiga i totonu o le fatu e faasaga i le tala o le dystrophic oona o le fatu maso: capsules - 0.25 g faalua i le aso. O togafitiga e 12 aso.
  • Mo faʻafitauli o le mafaufau i le mafaufau i le vaega laititi: o se fofo - 5 ml tasi mo le 10 aso, ona sosoo ai lea ma capsules - mai le 0.5 i le 1 g i le aso. O le togafiti togafitiga e amata mai le 4 i le 6 vaiaso.
  • I le tulaga o faalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular: capsules - mai le 0.5 i le 1 g mo le 4-6 vaiaso. Afai e tatau ai, e faatonuina e le fomaʻi le faaluaina faalua pe faalua i le tausaga.
  • I faʻamaʻi o le retina: auala parabulbar (tui i totonu o le laumata maualalo) - 0.5 ml o le vailaʻau mo aso e 10.
  • Mo le mamafa o le mafaufau ma le faaletino: 1 g i le 24 itula (0.25 fa fa poʻo le 0.5 faalua) mo le 10 i le 14 aso. O le vasega lona lua e mafai i le 2 - 3 vaiaso.
  • I le faʻaauau pea o le ava malosi: capsules - 0.5 g fa taimi, o se vaifofo - 5 ml faalua. O le togafiti togafitiga e mai le 7 i le 10 aso.

O le mea mulimuli e fuafua e le fomaʻi mo tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi.

Sauniuniga saogalemu

O le Meldononium ua faʻailogaina i mataupu nei:

  • Le faʻapalepale i vaega o le vailaʻau.
  • O le maualuga o le toto i luga o le tua o le vavaeeseina (solia o le vevela vevela) o le faiʻai po o neoplasms i totonu o le apa.

E le gata i lea, o le vailaau faʻasaina e faʻasaina mo le maʻitaga ma le lactating women.

Afai e sili atu le tuusaʻo o le tui, o le a ono tulai mai ni mea leaga faʻafitauli:

  • faʻamaʻi tiga, faʻaogaina o manatu,
  • popolevale le fiafia, le fiafia i le moe,
  • taoto, vevela, manava manava,
  • afaina maʻi, angioedema.

O le mea lea, o Meldononium o se fualaau lelei lea e faaleleia ai le ituaiga o maʻisuka ituaiga 2 ma isi faʻamaʻi matautia. O le fualaau faasaina ua faia i vasega e toe faʻafoisia ai le gaioiga o le tino cardiovascular. Ole fualaau ua naʻo mo mafuaaga faafomaʻi, o togafitiga tutoatasi e lamatia ai iʻuga matautia.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

I le avea ai o se sui sooupu, e faʻaaogaina i togafitiga faʻafomaʻi mo le gasegase o matelaina (cardiac) ma vaʻa faʻapitoa, vaʻa vaʻaia, faʻamaʻi (dialogic angiopathy) ma le retinopathy (faʻaleagaina o le toto), faʻamaʻi faʻamaʻi faʻatasi ma le hyperlipidemia (maualuga le maualuga o le toto), e aofia ai le hyperlipidemia ma le maualuga o le maualuga o le uric acid i le plasma toto.

Mo le faʻasolosolo, e faʻaaogaina le ufiufi mo le hypercholesterolemia aiga (o le gasegase o le cholesterol metabolism), hyperlipidemia ma le triglyceridemia (maualuga maualuga i le toto), idiopathic (mafuaaga le mautonu) maualalo le LDL (low density lipoproteins).

Mea leaga na tutupu:

Faʻafefe o le gasegase (vevela, vili), paʻu o le paʻu, urticaria, tiga o le muso, vaivaiga o le muso (masani i vae), o le mamafa o le gaʻo ona o le faʻamauina o le vai i le tino e mafai. A maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o nei mea faʻalavelave e masani ona mou atu.

Faʻatasi ai ma le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le faʻamaʻi, o le gasegase o le intrahepatic (stagnation of bile) e mafai ona atiaʻe, ma o le faʻamaʻi o le gallstone e mafai ona faʻatetele. I le faʻaaogaina o faʻailoga, na maitauina ai le fausia o maʻa i le gallbladder ma le talo (i le mea e le o toe faʻaaogaina ai lenei vailaʻau i nisi o atunuu).

Clofibrate e faʻaleleia ai aʻafiaga o le faʻamaʻi faʻamalosi tino, butadiene, salicylates, vailaʻau o vidiabetic oral. E tatau ona faʻaaogā faʻafefiloi i tagata mamai e maua i le maʻisuka ma le faʻaeteete e aloese ai i le hypoglycemia (faʻaitiitia o le suka o le toto).

Tulaga o le teuina:

I se nofoaga malulu.

Faʻailoga: Atromidine, Afilestol, Amadol, Amotil, Dntilipid, Arteriofleksin, Atemarol, Arteriosan, Aterozole, Ateromide, Atosterol, Atrolene, Atromide S, Chlorofenizate, Klonavin, Klofilon, Klofilon, Klofilon, Klofilon, Klofilon, Klofilon, Klofilon, Klofilon, Klofilon, Lonofin , Lysisterol, Neo-Atromide, Nibratol, Normolipol, Regelan, Fibramide.

Sauniuniga o se faʻatatauga tutusa:

Atorvacor (Atorvacor) Vazoklin (Vasocleen) Tulip (Tulip) Livostor (Livostor) Storvas (Storvas)

E leʻi mauaina le faʻamatalaga e te manaʻomia?
E oʻo lava i faʻamatalaga atoatoa mo le fualaau faasaina "faapipiiina" e mafai ona maua iinei:

Tomai pele!

Afai ei ai sou poto masani i le faʻamaoniaina o lenei vailaʻau i au gasegase - fefaasoaaʻi le iuga (tuu se faʻamatalaga)! Pe na fesoasoani lenei vailaau i le tagata gasegase, pe o iai ni aʻafiaga e tupu i le taimi o togafitiga? O lou tomai o le a fiafia i lau paaga ma gasegase.

Le au pele!

Afai o lenei vailaau ua faatonuina mo oe ma ua e faia se togafitiga, taʻu mai pe aoga (pe na fesoasoani), pe na i ai aʻafiaga, mea e te fiafia / le fiafia i ai. E afe ma afe tagata o loo vaavaai mo iloiloga i le initaneti o vailaau eseese. Ae na o ni nai tagata e tuua i latou. Afai e te le tuʻuina atu manatu faaalia i lenei autu - o le a leai se mea e toe faitauina.

Neuromidine

Faamatalaga talafeagai i 11.04.2014

  • Igoa Latina: Ip

E tasi le api e aofia ai: 0.2 ipidacrine hydrochloride + tagata maʻi (suauu, calcium stearate, lactose monohydrate).

E tasi le pulufana e aofia ai le mea galue (ipidacrine hydrochloride) 0.05 poʻo le 0.15 + tagata faʻamalolo (vai mo le tui).

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le Neuromidine o se tagata e poloka laina eletise ma faaitiitia ai le anotusi paluka, i le faasologa, o le faateleina o le maualuga o le calcium i vela nerve. E le gata i lea, o le vailaau faasaina e puipuia ai le faalauiloa Cholinererase i le neura ma fiva musika. Faafetai i nei faiga e lua, o le aofaiga o tagata faufautuae pei o serotonin, adrenaline,faʻamaʻihistaminei totonu o sela. Gaoioiga postsynaptic sela e faʻapipiʻiina, e mafai e le aufaasālalau ona faigofie ona pasi atu ile semi-impermeable membrane sel. O vailaʻau faʻasolosolo le faʻagasologa o le felafoaʻi o aʻafiaga o le nasu e ala ile tino maso.

I se tagata e tuiina le fualaau faasaina, o le leo e faateleina sulu lamolemoleua toe faʻaleleia fesoʻotaʻiga synoptic i aʻafi o le nerve, o le faagasologa o le taulotoina e faafaigofieina.

A uma ona ave le vailaʻau, e fusifusia i squirrels i totonu o le toto ma vave ona ulu atu i totonu totoga taulaʻi. O le vailaau faʻasaina ua faʻafefiloi i totonu ate. O le maualuga maualuga o le totoga i le toto pe a uma le 30 minute. E alu ese mai le tino e faʻaaogaina ai le faʻaogaina o le tino - e ala i fatuga ma le urine ma e ala atu i le vaega o meaʻai.

Faʻasalaga

Faatasi ai ma se tulaga maualuga, o loo i ai se faaitiitia o le fiaai, vili, taoto, manava, bronchospasmsolia o le loto mama (tachycardia, bradycardia) tuʻu ifo Hiona lagona o le fefe gaogao,lanuvaivaiga lautele. Faʻaaoga togafitiga, faʻaaoga Atropine poʻo Afa.

Fegalegaleaiga

O le aʻafiaga ole CNS faanoanoaga e faʻaleleia pe a faʻaaogaina taufaasese. Faʻaititia aʻafiaga ethanol ma isi faʻasalalaugalona uiga. E faʻavaivaia taga mea faʻapitoa. E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau Nootropics.

Fesili, tali, iloiloga o fualaau faasaina Atromid-C


O le faʻamatalaga ua tuʻuina atu e faʻamoemoe mo fomaʻi ma fomai tipitipi. O faʻamatalaga sili ona saʻo e uiga i le vailaau oona o loʻo i totonu o faatonuga o loʻo tuʻuina i le afifiina e le gaosiga. E leai se faʻamatalaga tuʻuina i luga o lenei poʻo soʻo se isi lava itulau o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona avea ma sui o se suʻega a le tagata lava ia i se tagata tomai faapitoa.

Tuua Lau Faamatalaga