Ituaiga suega Accu Chek Asset: ola ola ma faatonuga mo le faaaogaina

I le faʻatauina o le Accu Chek Active, Accu Chek Active New glucometer ma faʻataʻitaʻiga uma a le Glukotrend series mai le tagata lauiloa Sialani o Roche Diagnostics GmbH, e tatau ona e faʻatau faʻatau ni faʻataʻitaʻiga e mafai ai e oe ona faia se suʻega toto mo le suka toto.

Faʻalagolago i le masani ona faʻataʻitaʻiina e le tagata maʻi le toto, e tatau ona e fuaina le numera manaʻomia ole vaega o suʻega. Faʻatasi ai ma le maʻisuka o le ituaiga muamua poʻo le lua, o le faʻaaogaina i aso taitasi o se glucometer e manaʻomia.

Afai e te fuafuaina e faia se suʻega suka i aso uma i le tele o taimi i le aso, e fautuaina e faʻatau vave loa se pusa tele o le 100 fasi pepa i se seti. Faatasi ai ma le le masani ona faʻaaogaina le masini, e mafai ona e faʻatauina se seti o le 50 suʻega suega, o le tau e lua taimi e maualalo ai.

Togi o Suʻega

O le Accu Chek Active Test Test Kit e aofia ai:

  1. E tasi le mataupu ma le 50 suega suega,
  2. Faʻaogaina le fasipepa
  3. Faatonuga mo le faaaogaina.

O le tau o le siakiina o Accu Chek Asset i le aofaiga o le 50 fasi vaega e tusa ma le 900 rubles. E mafai ona teuina ni fasi pipi mo le 18 masina mai le aso o gaosiga ua faʻasinoina i luga o le afifi. A maeʻa ona tatala le pipili, e mafai ona faʻaaogaina fasi pepa suʻesuʻe i le aso atoa.

Accu Chek O pepa o suʻega mita o glucose e faʻamaonia mo le faʻatau atu i Rusia. E mafai ona faʻatau i latou i se faleoloa faapitoa, fale talavai poʻo le faleoloa i le initaneti.

E le gata i lea, o faʻataʻitaʻiga o Accu Chek Asset e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma se glucometer, pe a le o latalata mai le masini, ma e manaʻomia lou siakiina vave o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. I lenei tulaga, pe a uma ona faʻaaoga se mataʻu o le toto, e valiina se vaega faapitoa i se tasi lanu pe a maeʻa ni nai sekone. O le taua o le au o loo maua mai i luga o le afifiina o fasi siaki. Ae ui i lea, o lenei metotia o se faʻataʻitaʻiga ma e le mafai ona faʻamaonia le taua tonu.

E faʻapefea ona faʻaaoga pulu sikola

Aʻo leʻi faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga a le Accu Chek Active test, e tatau ona e mautinoa o le aso e muta ai ua faʻaalia ile afifiina o loʻo tumau pea. Ina ia mafai ona faʻatau oloa e leʻi faʻaaogaina, e fautuaina e talosaga mo na o latou faʻatau i luga o vaega faʻatatau o le faʻatau.

  • Ae e te leʻi suʻeina lou toto mo le suka toto, e tatau ona fufulu fufulu ou lima i le fasimoli ma faʻagogo i se solo.
  • Ma le isi, liliu i luga le mita ma faʻapipiʻi le fasi siaki i le masini.
  • O se tamai puncture ua faia i luga o le tamailima ma le fesoasoani a se peni tui. Ina ia faʻaleleia le toto, e fautuaina e faʻamalolo lou tamatamaʻilima.
  • A uma ona faʻaalia le faʻagaloga o le toto i luga o le lau o le mita, e mafai ona e amata faʻaaoga le toto i le vaega o le suʻega. I lenei tulaga, e le mafai ona e fefe e paʻi i le vaega o suʻega.
  • E leai se mea e tatau ona taumafai e tui mai le tamatamailima pei o le toto, pe a mafai ai, ina ia maua ai ni fua saʻo o faitauga o le kulukose toto, naʻo le 2 μl toto e manaʻomia. O se mataua o le toto e tatau ona tuʻuina ma le faʻaeteete i le lanu lanu ua faailogaina i le vaega o le suʻega.
  • E lima sekone pe a uma ona faʻaaoga le toto i le vaega o le suʻega, o le fua o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga. E otometi lava ona teuina faʻamatalaga i le mafaufau o le masini ma se faailoga taimi ma aso. Afai e te faʻaaoga se mataʻu o le toto ma se faʻasolosolo o le siaki, e mafai ona maua auiliiliga pe a maeʻa le valu sekone.

Ina ia puipuia Accu Chek Pepa o suega galue mai le leiloa o latou gaioiga, ia tapunia le tapuni kululu pe a uma le suʻega. Taofi le pusa i se mea matutu ma pouliuli, aloese mai le susulu o le la.

E taʻitasi faʻasologa o le suʻega e faʻaaogaina ma se faʻasologa faʻasologa o loʻo aofia ai i le pusa. Ina ia siaki le masini o le masini, e tatau ona faʻatusatusa le numera o loʻo faʻaalia i luga o le pusa ma le seti numera o loʻo faʻaalia i luga o le mata o le mita.

Afai ua maeʻa le aso e muta ai le suʻega, o le mita o le a lipotia lenei mea i se leo faʻalogo faapitoa. I lenei tulaga, e tatau ona sui le fasi siaki ma se mea fou, aua o le a maeʻa le paʻu e ono faʻaalia ai le le saʻo o iuga o suʻega.

O maʻi e maua i se maʻi e pei o le maʻisuka ua faʻamalosia e pipii i se meaʻai ma siakiina pea le kulukose o le toto. Faʻaauau le faitauina, o le tagata maʻi e maua le avanoa e fetuunai ai meaʻai, mataʻituina le aoga o le tagofiaina o fualaau faasaina. E tatau ona faʻaaoga e le maʻisuka ni masini faʻapitoa mo lenei faʻamoemoe, o le mea lea o le fesili i le taua o le olaga ola o le suʻega sikoa mo le mita e manaia i le tele oi latou.

E faapefea ona fuafua le suka i le fale?

Ina ia maua le maualuga o le suka i le toto, e le toe manaʻomia e le maʻisuka ona alu i se falemaʻi. Ua fatuina e saienitisi ni kiliva feaveaʻi feaveaʻi - o masini e mafai i totonu o ni nai sekone ona iloa le kulūkose i totonu o se mataʻu o le toto poʻo se isi vai faʻatasi ma se mea sese e talia mo faamoemoega ile aiga. E faigofie lava ona tuʻuina i luga o lau taga ia glucometers, e sili atu ma le 50 kalama, e mafai ona tausia faʻamaumauga ma fuainumera o fuataga ma e fesoʻotaʻi ma komepiuta ma telefoni feaveaʻi e ala i le Bluetooth, Wi-Fi, e ala i le USB poʻo le infrared.

E i ai auala eseese mo le fuafuaina o le maualuga o le suka. O le metotia o le elemene e sili ona lelei mo aso nei, lea o le toto, e tasi i luga o se masini faataitai, e fegalegaleai ma se mea iloga, e mafua ai le vaivai eletise eletise. E tusa ai ma uiga o lenei mea, o le masini eletise e fuafua po o le a le vaega tele o le suka o loʻo i totonu o le plasma toto.

Ae ui i lea, o taulaʻau ma vailaʻau eletise e taugata tele. E sili atu ona masani i le olaga i aso faisoo latou te faʻaogaina ai le metotia o le photometric masani, lea e fuafua ai le maualuga o le suka i le lanu o le lanu o le suʻega e pei o se taunuuga o le tali o le toto paʻu ma se mea iloga.

Faatasi ai ma le tele o mea e maua mai i fale, o Accu Chek Active devices na gaosia e le kamupani Siamani Roche Diagnostics GmbH e faʻaaogaina le faʻalagolago ma le talitonuina o fomaʻi ma a latou gasegase.

Glucometer Accu Chek Asset loya fua maualuga o le suka i le vailaau

O loʻo faʻatautaia e le kamupani le maketi tau falemaʻi talu mai le 1896.

E silia ma le 120 tausaga o lona talafaasolopito, ua ia gaosia le faitau afe o igoa o vailaau mo ituaiga o gasegase eseese. Sa faia e tagata tomai faapitoa i Siamani se saofaga taua i le atinaʻeina o meafaigaluega mo togafitiga faafomaʻi. Accu Chek O pepa o suʻega o le mita o le kulukose o se tasi lea o mea sili ona lauiloa o le kamupani, lea e sili ona lauiloa i tagata maʻi ma le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2.

Faʻamanuiaga o Accu Chek Active

O tulaga lelei nei o le faʻaaogaina o suʻega mo le fuafuaina o le suka toto o lenei ituaiga e mafai ona iloga:

  • pito i maualalo le taimi o le suʻega - e leai se sili atu i le 5 sekone e manaʻomia e maua ai se taunuuga maualuga,
  • se vaega itiiti o le biomaterial - ua lava lea e tuu ai se mataua o le toto ma se voluma o 1-2 μl i le vaega o le asiasiga o se aseta
  • faigofie le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga Siaki le Aseta. O le pusa e aofia ai se suʻega suʻega, o se faʻamaufaʻailoga faʻamau ma faatonuga mo le faʻaaogaina. O loʻo maua foi faʻamatalaga mo tagata faʻatau i luga o le pusa. E taua tele le aua nei galo e sui le moli eletise i le mita pe a uma ona amata ona faʻaaoga se pusa fou o fasi siaki ma faʻamaitiiti tapuni le ipu faʻatasi ma i latou pe a uma suʻega taʻitasi ina ia aloese mai le faʻamagoina o le mea lanu. E oo lava i se tamaititi e mafai ona tuʻuina se fasi siaki i totonu o le fua o fua o le mita - ei ai ni faailoilo i luga o le laupepa ma se lanu moli matagofie e tuʻu ai se mataʻu toto. A maeʻa le fua, aua nei galo e lafoai le laasaga o le suʻega ma le laʻau faʻaaoga mo le tuiina o le paʻu,
  • masini faʻapipiʻi mafaufau. E i ai la latou faʻalapotopotoga telelayer e aofia ai le vevela o le nylon puipuia, o se vaega o le pepa faʻasosoʻo, pepa gaosi, lea e puipuia ai le osofaʻi o le toto tele toto ma le mea faʻapipiʻi. O le pusa faʻapipiʻi e aofia ai se paʻu faʻamaufaʻailogaina, faatonuga mo le faʻaaogaina ma se pulou faʻapitoa e tutusa ma se kata SIM o se telefoni feʻaveaʻi. Ua faʻaofiina i le itu pito o le mita mo le taimi atoa e te faʻaaogaina ai le afifiina o fasi pepa faʻataʻitaʻiga, lea e 50 pe 100,
  • avanoa - e mafai ona e faʻatau Accu Siaki glucometers, gaʻo mo i latou ma isi mea faʻaaoga i soo se falemaʻi, faʻapitoa ma faʻapitoa i oloa mo le maʻisuka. O oloa e mafai ona faʻatonu i le Initaneti,
  • o le ola papa o fasi pepa e 18 masina mai le aso o le gaosiga. Afai e te tapunia le pipili pe a uma ona aveese se taʻavale fou, o le a le faʻaitiitia le tulaga lelei o suʻega,
  • aofaʻatasi - o suʻega suʻega e fetaui ma Accu Chek Active, Accu Chek Active glucometers fou ma masini uma o le Glukotrend series.

E faapefea ona fua le maualuga o le suka e aunoa ma se glucometer?

Taua! E mafai ona faʻaaoga faʻamaʻi suʻega e maua ai le suka, e tusa lava pe le oi ai le mita o le glucose toto faʻafuaseʻi! O le sili lea ona taua o le auala photometric. A maeʻa ona faʻaaoga se mataua o le toto, e tatau ona valiina le vaega o loʻo pulea i se lanu, e tutusa ma le suka i totonu o miliumini i le lita.

I luga o le afifi o loʻo i ai se laulau o fetusiaiga o lanu ma numera numera. O le taunuuga e fetaui, ae o le a maua ai i le tagata maʻi se faʻailoga i le mea e tupu pe a faʻaitiitia le faʻaitiitia o le toto. O le a mafai ona ia faia ni fuataga - faʻalauiloa atu o ia ole tui ole inisalini, pe, i se isi itu, 'ai se lole faʻapitoa, lea e tatau ona masani ai mo le maʻisuka ituaiga 1 - aua o le hypoglycemia faʻafuaseʻi e lamatia mo i latou ona o le faateleina o le kulukose toto.

Ae paga lea, o Accu-Chek Strips e le mafai ona faʻaaogaina i pamu inisalini ma se mita ua fausia. I isi itu uma lava, o lenei Roche oloa ua ausia atoatoa manaoga o le diabetlogists ma mafai ai e tagata gasegase ona mataʻituina le tele o aso o suiga i le toto kulukose.

Tau o tau o tupe Accu Chek Asset

O se aoga taua o le oloa o lona tau taugofie. Glucometers ma Accu Chek Asset test strips e sili atu ona taugofie pe a faʻatusatusa atu i mamanu mulimuli a Roche - Mea faʻamalosi ma Performa Nano instruments ma fasi. O le mea mulimuli e faʻaaoga ai le metotia elemene o le fua, tuʻuina atu faʻamaumauga saʻo ma e mafai ona suʻe se mataua o le toto ma se voluma e 0.6 μl, ae mo le toʻatele o maʻisuka e le taua, o le a lava le fua o le suega a le Accu Chek Active photometric e iloa ai le taimi o tui ma le inumaga o le inisalini.

E tusa ai ma fomaʻi ma tagata gasegase, o faʻataʻitaʻiga a Accu Chek Suʻega faʻataʻitaʻiga o oloa sili ia mo le maketi a Rusia.

O le avanoa e faʻapolopolo ai luga o sapalai e matua talafeagai lava, aemaise lava mo tagata matutua ma maualalo tupe maua. A uma, e tatau ona latou faʻatau ni suʻega mo le mita mo o latou olaga atoa. Po o le taimi seia mafai e saienitisi ona faʻamaʻi atoa le maʻisuka.

I le faʻatauina o le Accu Chek Active, Accu Chek Active New glucometer ma faʻataʻitaʻiga uma a le Glukotrend series mai le tagata lauiloa Sialani o Roche Diagnostics GmbH, e tatau ona e faʻatau faʻatau ni faʻataʻitaʻiga e mafai ai e oe ona faia se suʻega toto mo le suka toto.

Faʻalagolago i le masani ona faʻataʻitaʻiina e le tagata maʻi le toto, e tatau ona e fuaina le numera manaʻomia ole vaega o suʻega. Faʻatasi ai ma le maʻisuka o le ituaiga muamua poʻo le lua, o le faʻaaogaina i aso taitasi o se glucometer e manaʻomia.

Afai e te fuafuaina e faia se suʻega suka i aso uma i le tele o taimi i le aso, e fautuaina e faʻatau vave loa se pusa tele o le 100 fasi pepa i se seti. Faatasi ai ma le le masani ona faʻaaogaina le masini, e mafai ona e faʻatauina se seti o le 50 suʻega suega, o le tau e lua taimi e maualalo ai.

Glucometers siaki Accu: nano, alu, aseta ma le faʻatinoga

O loʻo i ai se faasologa tele o masini e mafai ai e oe lava ona fua le fua o le kulukose i lou toto e aunoa ma le fesoasoani a tagata fomai faapitoa.

O ata o Accu Chek Aktiv, Nano, Gou ma Performa ua i ai ni eseesega, peitai, pe a faatusatusa i isi tagata gaosiga, o nei masini na faaalia ai nisi o taunuuga lelei i le tele o uiga taua.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Accu Chek Performa Nano o loʻo faʻaalia iʻuga lelei i taimi o le taimi. I le 5 sekone, o lenei masini e faʻaalia ai le kulūkose.

E le gata i lea, o faʻataʻitaʻiga uma o Accu Chek (Nano, Performa, Go ma Aktiv) ei ai le tele o manatua.

Faʻapitoa o le Faʻamau faʻamaonia:

  • faia mai mea lelei,
  • Latou te faʻatusatusa i le tele, lea e mafai ai ona faʻaaoga i le fale ma tausia i taimi uma i totonu o se ato po o se ato,
  • o masini uma o loʻo i ai faʻaaliga LCD lea e faigofie ai ona faia ni igoa (e faigofie pe'ā faʻaaogaina e tagata matutua ma maualalo le vaʻai).

Faʻalagolago i le faasologa, o faʻataʻitaʻiga a lenei kamupani o loʻo i ai vaega nei:

  • O le aseta e manaʻomia ni faʻataʻitaʻiga; siaki siaki. O le masini ei ai se lauulu tele lava e faʻaaoga ai se faila tele. E talafeagai mo tagata e maualalo le vaʻaia. O loʻo i ai le mana faʻafuasei mai le galuega. Maua i le aofaiga o le 10, 25, 50 poʻo le 100 pi.
  • E manaʻomia e Perfoma Nano se taʻavale, faʻafuasei ona tapunia. Faʻamatalaina le ola ola o fasipepa.
  • E le manaʻomia e Mobile se vaega o suʻega. E i ai fua faʻatatau. O le tau e sili atu le maualuga nai lo isi faʻataʻitaʻiga.
  • O le Gow e iloga i le i ai o se uati faʻamalo. Ae peitai, faatasi ai ma se mafaufauga itiiti lava, o le tau o le Accu Chek Gow e maualuga tele.
  • O le faʻatinoga e mafai ona faʻasalalau faʻamatalaga o fua i se komepiuta. O le auala e tuʻuina atu ai faʻapipiʻi. E mafai ona fuafua le aofaʻi o faʻaselau selau suʻesuʻega.

Faʻalagolago i ou manaʻoga, e mafai ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga sili ona talafeagai ma talafeagai. O le sili ona lauiloa o Performa, Go ma Asset.

Fuaina o kulukose, e pei o isi suʻega toto, o se mea faʻapitoa. Aemaise lava pe afai e le faʻataʻitaʻiina le suʻega ile falemaʻi. Ae afai e te faʻaaogaina ni faʻataʻitaʻiga faapitoa e pei o aseta poʻo le alu (poʻo isi), e mafai ona e toʻa e uiga i le olaga ola ma le lelei o le suʻesuʻega.

Latou te maua mea nei:

  • Pe a faʻaaogaina nei masini, e mafai ona e toʻa mo le olaga ola o fasipepa. A uma, pe a oʻo mai i se iʻuga, o le a faʻaalia se faʻamatalaga. O lea, e mautinoa ai le saogalemu o le fua ma le sao o iuga.
  • O vaega o suʻega e 6 palota, lea e maua ai se fesoʻotaiga vavalalata ma faʻamatalaga faʻapitoa o le masini komepiuta. E vave tele le saoasaoa o le fua faʻatatau - naʻo le 5 sekone ua lava.
  • O le vevela ma le susu o se tasi lea o mafuaʻaga autu e mafai ona afaina ai le tele o vailaau ma masini fua. Ae ui i lea, o vaega o suʻega a lenei kamupani e faʻaaogaina i aʻafiaga o nei tulaga ma i tulaga uma e faʻaalia ai le sao o le kulukose.
  • O le mea e sili ona le lelei i le fua, o le punipi o le paʻu ina ia mafai ai ona faʻatalanoaina le toto. I lenei tulaga, o se aofaiga maualalo e manaʻomia mo le siaki - na o le 0.6 microliters. Ioe, e aunoa ma se afaina i soo se mea, ae e mafai ona maualalo ifo le loloto, ma, o le mea lea, e itiiti le tiga.
  • I le mea na tupu, ae ui i lea, o le le lava o le toto na maua i luga o le vaega o le suʻega, o le a logoina e le masini o le toe faʻaaogaina o le mea suʻesuʻe i luga ole laupepa e talafeagai. E te le tau manaʻomia se taʻavale fou mo lenei mea. I luga o se vaitaimi, o le toto faaopoopo e mafai ona faʻaaoga i le lava laina.
  • O fasipepa e faigofie ona faʻaaoga e tusa lava mo tagata matutua e maualalo le vaʻaia.
  • Se seti o fasi pepa eseese - 10, 25, 50 poʻo le 100 fasi pepa.

Lavea tulafono, aso maeʻa

Tusa lava po o le a le masini e faʻaaogaina (Go, Asset, Performa ma isi), e tatau ona teuina ia fasi pepa suʻesuʻe e tusa ai ma faatonuga.

O le vevela talafeagai e lua ile 2 i le 32 tikeri Celsius. I lenei tulaga, e leai se tulaga e tatau ona e tuʻuina ai fasi pepa i totonu o le pusaaisa poʻo le pusaaisa.O le suavai i le suʻesuʻega e mafai ona aofia ai le 10 i le 90 pasene.

O le pipili i le sasa (50 poʻo le 25 pi). E tatau ona tapunia lelei. O le a puipuia ai i latou mai aafiaga o le siosiomaga.

Afai e aveese le fasipepa mai le paipa, e fautuaina e aua nei tuʻuina ma faʻaaoga loa.

Ole olaga maualalo ole 11 masina. Afai e te mautinoa o le taimi lea e mafai ai ona e faʻaaoga se pusa lapoa (50 poʻo le 100 fasi vaega), e tatau ona e faʻatauina se pusa faʻapea. Afai e leai, e tatau ona e mafaufau i se atigi pusa e leai ni taʻaloga.

I le noatia ma le fai fuafua i tulafono o le teuina ma le faʻaogaina o le masini ma fasi pepa, e le mafai ona e masalosalo i taunuuga o le suʻesuʻe ma siaki pea le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Lafu mea faaputuputu

O suʻega suʻega o loʻo maua i le tele o lomiga:

  • Accu-Chek Asset o loʻo avanoa i le 10, 25, 50 ma le 100 fasi pepa. I le faʻaopoopoga i fasi pepa lava ia, o le pusa e aofia ai se pu, se pu ma faatonuga mo le faʻaaogaina.
  • Accu-Chek Performa i le 10, 50 ma le 100 vaega. E aofia ai le pusa, tusi ma le pu.
  • Accu-Chek Gow o loo avanoa i vaega e 50. O le afifi e aofia ai se pu, se pu ma faatonuga.

O le tau e faʻatatau i le tele o fasi pepa o loʻo i totonu o le pusa.

O le tau o se seti faapitoa o fasi pepa e faalagolago lava i le tele o vaega o loo i le seti.

O le tau o le afifiina ma le 50 fasi vaega o le Aseta mai le 950 i le 1050 ru. A o le afifiina ma le 100 fasi pepa mai le faasologa tutusa o le a tau e tusa ma le 1500-1600 rubles. O le mea lea, e sili atu le aoga e faʻatau ai se fagu e le o le 50, ae 100 fasi pepa i le taimi e tasi, o le tau o le a maualalo.

O maʻi e maua i se maʻi e pei o le maʻisuka ua faʻamalosia e pipii i se meaʻai ma siakiina pea le kulukose o le toto. Faʻaauau le faitauina, o le tagata maʻi e maua le avanoa e fetuunai ai meaʻai, mataʻituina le aoga o le tagofiaina o fualaau faasaina. E tatau ona faʻaaoga e le maʻisuka ni masini faʻapitoa mo lenei faʻamoemoe, o le mea lea o le fesili i le taua o le olaga ola o le suʻega sikoa mo le mita e manaia i le tele oi latou.

Ituaiga o glucometers ma masini

O le mita o le kulukose toto na faʻaaogaina e mataʻituina ai le toto i le fale e faʻatusatusa i le tele. I luga o le pito i luma o le masini o loʻo i ai se faʻamatalaga, kulupu faʻamalosi ma se avanoa mo faʻamaufaʻailoga (fasi pepa).

O fuaitau e filifilia ai se glucometer talafeagai e aofia ai:

  • faaali le tele, i ai po o le toesea o lona faʻaaloalo,
  • mea faigaluega masini
  • tau o faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina mo le suʻega,
  • faasologa o le saoasaoa o le auiliiliga o meafaitino,
  • faigofie o le seti
  • le aofaiga manaomia o le biomaterial
  • malosiaga e manatua ai le glucometer.

O nisi masini e iai galuega faʻapitoa e manaʻomia e se tasi vaega o tagata gasegase. "Talitonuga" o faʻamoemoega e faʻamoemoe mo tagata e le lelei le vaai. O tagata suʻe suʻega e talafeagai mo tagata maʻisuka e maua i le gasegase tuga, o le a latou faia se suʻesuʻega i luga o itu uma, o le filifilia o le cholesterol ma le hemoglobin.

Glucometers e faʻavasegaina e tusa ai ma le taʻiala o la latou galuega. E 4 ituaiga o masini.

O mea e sili ona masani ai elekenelosi ma masini photometric. O masini vili eletise ma Raman i le vaega o suʻega.

Pe a faʻaaoga se glucometer photometric, o le lanu o le faʻaaliga o le faailoga i luma ma le maeʻa ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻataʻitaʻi e faʻaaoga ai le kulukose. O nei mea e le o toe faʻaaogaina, ae latou te maua ai se faʻataunuʻuga lelei atoatoa. O masini photometric toto atoa ua faʻamaonia.

I mea eletise eletise i le taimi o le gaioiga o se vailaʻau vailaʻau ma meaola o meaola, ua gaosia ai se lagona eletise, lea ua faamaumauina i se fuataga, ua gaosia ma auina atu i se faaaliga. O masini faapena o loʻo faʻamamaina e le plasma. O le saʻo o latou faʻamaumauga e maualuga atu nai lo masini o le augatupulaga talu ai. O masini elekenelosi e faʻavae i luga o le mataupu faavae o le ufiufi (e tusa ai ma le aofaʻiga o le eletise) e manaʻomia ai le toto maualalo mo le auiliiliga.

O masini eletise, lea e avea ma se mea e sili ona lelei, o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe. O la latou galuega e faʻavae i luga o le mataupu faavae o le folasia o le plasmon resonance. E manatu le au atinaʻe le tele o le faʻaleagaina o le suʻesuʻega, faatasi ai ma lona maualuga maualuga, o se avanoa sili lea i ia ituaiga masini. O le faʻaaogaina o kiliva o Raman e le manaʻomia ai foi le totoina pea o le toto, o le auiliiliga e suʻesuʻeina ai le fusi o le faʻalauteleina o le paʻu.

O le glucometer o se tuufaatasiga o vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lauiloa Suisa Check Performa "ua faʻapipiʻiina ma le 10 suʻega suʻega. O faʻataʻitaʻiga e faʻamoemoe e faʻaaogaina le biomaterial ia i latou i le toe amataina. E aofia ai foi ma se siʻila, se masini e faʻaaogaina e tui ai le paʻu ma le lafoaʻi. E le gata i lea, o maa poʻo se maa o loʻo aofia ai ma le mita.

Faailoga o faʻamatalaga - masini ma le tafe

O faʻataʻitaʻiga e faia i le palasitika ma e iai ni laasaga laugatasia. O mea faʻamalosi e gaosia ma faʻaaogaina ai le kuluma pe a faʻaaoga i luga o le toto.

O faʻataʻitaʻiga taʻitasi taʻitasi e fai ai ana lava suʻega faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu e le tagata gaosi mea e tasi o le masini lava ia.

O le faʻaaogaina o se oloa "e le o ni faʻamuamua" e le taliaina.

E pei ona e iloa, o faʻatauga, lea e aofia ai faʻamaufaʻailoga, ua faʻatauina aʻo faʻaaluina. Ae afai e maeʻa pe faʻaleagaina ia papatusi, e sili atu ona lelei le le faʻaaogaina, maua mai ni mea fou.

O le faʻapipiʻiina o faʻamaumauga e aofia ai le 50 poʻo le 100 faʻamaufaʻailoga. O le tau e faʻalagolago i le ituaiga masini, faʻapea foʻi ma le kamupanī. O le sili atu le tau ma le tele o galuega faʻatinoina le masini lava ia, o le maualuga o le tau o mea taumafa e manaʻomia mo le suʻega.

O le maʻisuka ole maʻisuka e leai se faalagolago i le inisalini e faia se suʻesuʻega i isi aso uma.

Faatasi ai ma se faʻalavelave ogaoga o le faʻamaʻi, e manaʻomia tele suʻesuʻega ile tele o taimi ile aso. O vaega o suʻega e lafoaʻi i taimi taʻitasi pe a uma ona maua le taunuʻuga. Faʻapipiʻi oloa e aofia ai faʻamatalaga i le aso na gaosia ai.

O le faia o faʻataʻitaʻiga faigofie, i le amanaʻiaina o manaʻoga taʻitasi, e mafai ona e filifilia po o fea feaveaʻi e sili atu ona lelei le faʻatau, maualuga pe naʻo le 50 fasi pepa.

O le a sili atu le taugata, e le gata i lea, o le a le tatau ona e togiina ni suʻega le maeʻa.

O le a le tele o fasi siaki e mafai ona teuina

O le olaga ola o ituaiga o ituaiga eseese o le 18 pe 24 masina. Faʻapipiʻi avanoa e teuina, i le averesi, mai le 3 masina i le ono masina, talu ai o mea faʻainisinia e faʻaaoga mo suʻesuʻega e faʻaumatia e ala i le gaioiga o le okesene.

O le saogalemu o tagata taʻitasi o mea taitasi poʻo faʻamaufaʻailoga faʻamau e mafai ai ona faʻalauteleina le ola ola. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le soifuaga ola o pepa faʻataʻitaʻiga mo le "Contour TS" mai Bayer o le maualuga lea e mafai. O lona uiga, o le pusa tatala e faʻaaogaina e oʻo i le aso o loʻo faʻaalia i luga o le afifi.

E tatau ona maitauina na popole nisi tagata gaosi oloa e uiga i le fetaui lelei o fasi siaki, na tatalaina, ae le faʻaaogaina. LifeScan ua faia se vaifofo faapitoa lea e mafai ai e oe ona suʻesuʻe le faʻatinoga o le masini.

I le taimi nei, o le a le i ai se faʻafitauli o le maʻisuka pe mafai ona faʻaaoga faʻataʻitaʻiga o suʻega mo le On touch select mita. E mafai ona siakiina i taimi uma e faʻaaoga ai se suʻega suʻega ma faʻatusatusa faitauga ma fuainumera faʻasino. O le auiliiliga e faia e pei ona masani ai, ae le o le toto, o nai mataua o se vaifofo vailaau ua tuu i luga o se fasi laau.

Afai e le o maua e le tagata lava ia pe faʻamaufaʻailogaina, o le faʻaaogaina o fasipepa ua tatalaina mo le sili atu i le 6 masina e le aoga, ma o nisi taimi e lamatia ai le soifua maloloina.

O le mauaina o faʻamatalaga saʻo e faʻaaoga ai sea suʻesuʻega o le a le aoga.

O le sao o faitauga o le a fesuiaʻi lalo pe agai i luga. O le faʻatinoga o masini taʻitasi e mafai ai ona e vaʻaia lenei taʻavale aunoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e muta le ola o le siakiina o Aseta suega tupe pe a uma ona tatalaina, o le mita o le a faʻamaonia lenei mea.

E i ai tulafono patino e ao ona matauina pe a teuina ni faʻamaufaʻailoga. Lulu o le UV, sili atu le susu, ma le maualalo o le vevela e afaina ai i latou. O le vaitau lelei o le 2-30 tikeri.

Aua le ave ni fasipepa ma lima susu pe palapalā, ina ia aua neʻi faʻaumatia uma. E tatau ona tapunia le pusa e teu ai le vaalele. Aua nei faʻatau faʻamalosi, e tusa lava pe ofoina mai le taugofie.

A maeʻa ona sui le vaega faʻaaogaina o fasi pepa, e tatau ona fesuiaʻi le masini.

O lenei mea o le a maua ai faʻamatalaga saʻo. O le gauai atu i faʻamaumauga o faʻamaufaʻailoga ua faʻailogaina i le lima, e ala i le ulufale atu i le numera e faʻaaogaina i le afifiina i fasipepa, pe otometi. I le tulaga lona lua, o le taʻaloga e faʻatinoina i keke meataʻitaʻi poʻo le pulea.

Ituaiga o Fua o Tofotofoga

E tele kamupani o aafia i le gaosiga o glucometers ma suauu toto. Ae o masini taʻitasi e mafai ona naʻo le talia o ni fasi pepa talafeagai mo se faʻataʻitaʻiga faapitoa.

O le faiga o le gaoioiga e iloagofie ai:

  1. Pepa laumei - o le taimi lea pe a maeʻa ona faʻaaoga se mataʻu o le toto i le suʻega, e ave e le tagata o loʻo faʻafoe se lanu e tusa ma le kulūkose. O le taunuuga e faʻatusatusa i le lanu lanu o loʻo faʻaalia i totonu o faatonuga. O lenei metotia o le sili lea o le paketi, ae faʻaaogaina itiiti ma itiiti ifo ona o le sese tele - 30-50%.
  2. Paʻu elemene - o le taunuuga e faʻatusatusaina i le suiga i le taimi nei ona o le fegalegaleaiga o le toto ma le reagent. O se auala faʻaaoga lautele i le lalolagi faʻaonaponei, talu ai o le taunuʻuga e faʻatuatuaina.

O loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga mo se glucometer ma e aunoa ma le fodu. E faʻatatau i le faʻataʻitaʻiga faapitoa o le masini.

O suʻega suʻega e ese i le samasama toto:

  • e faʻaaogaina le meaola faʻapitoa i le pito i luga o le faʻatoʻaga,
  • toto e fesootaʻi ma le pito o le suʻega.

O lenei tulaga e na o se tasi lava mea e fiafia i ai tagata taʻitasi taʻitasi ma e le afaina ai le iuga.

O lapisi o lapisi e eseese i le afifi ma le tele. O nisi tagata e gaosi oloa e suʻe suʻega taʻitasi i totonu o se atigi taʻitasi - e le gata ina faʻalauteleina le soifua tautua, ae faʻapupula ai foi lona tau. E tusa ai ma le numera o papatusi, o loʻo i ai afifi o le 10, 25, 50, 100 fasi pepa.

Validation of measure

Glucometer Control Solution

A o lei faia le fua muamua i se glucometer, e tatau ona fai se siaki e faʻamaonia ai le saʻo le faagaoioiga o le mita.

Mo lenei mea, o se suʻega faʻapitoa o le suʻega o loʻo faʻaaogaina o loʻo i ai tonu le kulūkose sao.

Ina ia iloa le saʻo, e lelei tele le faʻaaogaina o se vai o le kamupani e tasi e pei ole glucometer.

O se filifiliga lelei lea o nei siaki o le a saʻo lelei, ma e taua tele, aua o le togafitiga i le lumanaʻi ma le soifua maloloina o le tagata maʻi e faʻalagolago i taunuuga. O le siaki saʻo e tatau ona faʻatinoina pe afai ua paʻu le masini pe ua faʻaalia i le tele o vevela.

O le faʻatonuina saʻo o le masini e faalagolago ile:

  1. Mai le saʻo le teuina o le mita - i se nofoaga puipuia mai aafiaga o le vevela, pefu ma le UV (i se tulaga faapitoa).
  2. Mai le teuina lelei o papatusi tofotofo - i se nofoaga pogisa, puipuia mai le malamalama ma le vevela, i totonu o se pusa tapuni.
  3. Mai togafiti ao le i faia le biomaterial. Aʻo leʻi ave le toto, fufulu ou lima e aveese ai fasi palapala ma suka pe a uma ona 'ai, aveese le susu mai ou lima, fai se pa. O le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamalosi i luma o le afaina ma le aoina o toto e mafai ona faʻaseseina ai le iuga. O le auʻiliʻiliga e faia i luga o se manava leai se mea poʻo se uta. O meaai gaʻoina e mafai ona faʻaleleia atili ai le maualuga o le suka, ma faʻasese ai le ata moni o le maʻi.

E mafai ona ou faʻaaogaina le suʻeina o suʻega?

O suʻe suʻa taitasi o loʻo i ai se aso e muta ai. O le faʻaaogaina o papatusi vaivai e mafai ona tuʻuina atu ai ni faʻasesega tali, lea o le a mafua ai ona faia faʻasalaga sese.

Glucometers faʻatasi ai ma le faʻamatalaga o le a le tuʻuina atu ai le avanoa e faia ai suʻesuʻega faʻamaeʻaina le suʻega. Ae tele fautuaga i auala e faʻaogaina ai lenei faʻalavelave i le Web Wide Web.

O nei togafiti e le aoga, talu ai ua lamatia le ola o le tagata ma le ola maloloina. O le tele o le maʻisuka e talitonu a maeʻa le aso, e mafai ona faʻaaoga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga mo se masina e aunoa ma le faʻaseseina o taunuuga. O le pisinisi lenei a tagata uma, ae o le laveaʻi e mafai ona oʻo ai i ni taunuuga ogaoga.

E faʻaalia pea e le kamupanī le aso e muta ai le afifi. E mafai ona amata mai i le 18 i le 24 masina pe a fai e le tatalaina ia papatusi sikola. A maea le tatalaina o le tube, o le taimi e faʻaititia i le 3-6 masina. Afai e faʻapipiʻi taʻitasi ia ipu taʻitasi, ona faʻateleina lea o le soifua auaunaga.

Vitio mai Dr. Malysheva:

Gaosiga Vaaiga Aoao

E tele tagata gaosi oloa o loʻo gaosia fualaupapa ma sapalai mo latou. O kamupanī taʻitasi o loʻo i ai ona lava lelei ma faʻafitauli, o ona lava uiga, ma ana faiga faʻavae.

Mo Longevita glucometers, o suʻega suʻega tutusa e talafeagai. E maua i UK. O se faʻaopoopoga sili atu, o nei suʻega e fetaui lelei mo faʻataʻitaʻiga uma a le kamupani.

O le faʻaaogaina o papatusi tofotofoina e matua faigofie lava - o latou foliga e pei o se peni. O le faʻaaoga toto toto o se mea lelei. Ae o le mea itiiti o le tau maualuga - e 50 laina lalata i le 1300 ru.

I luga o pusa taʻitasi o le aso faaiʻu mai le taimi o le gaosiga ua faʻaalia - e 24 masina, ae mai le taimi na tatalaina ai le pu, ua faʻaitiitia le vaitaimi i le 3 masina.

Mo Acclu-Chek glucometers, o le Accu-Shek Active ma Accu-Chek Performa pepa o suʻega e talafeagai. E mafai foi ona faʻaaoga faʻamalosi i Siamani e aunoa ma se glucometer, iloilo le iuga ile lanu lanu i luga ole pusa.

Tests Accu-Chek Performa e eseese i lo latou gafatia e fetuʻutuʻunaʻi ai i le faʻamamaina ma le vevela. O le faʻaaoga toto toto e faigofie ai ona faʻaaoga.

O le olaga ola o le Akku Chek Aktiv paʻu e 18 masina. O lenei mea e mafai ai ona e faʻaaogaina suʻega mo le tausaga ma le afa, e aunoa ma le popole e uiga i le saʻo o iuga.

O le tele o le maʻisuka latou te fiafia i le lelei o Iapani o le mita o le Contour TS. O faʻasologa o suʻega e sili atu le lelei mo le masini. Mai le taimi na tatalaina ai le pu, e mafai ona faʻaaogaina fasipepa mo le 6 masina. O se faʻamatalaga faʻaopoopoina o le faʻaaogaina o le masini e oʻo lava i sina vaega o le toto.

O le tele o le lapoa o papatusi e faigofie ai ona fuaina le kulukose mo tagata o loʻo mafatia mai faʻamaʻi e fesoʻotai ma le lelei o tomai tau afi. O se faʻaopoopoga o le gafatia e faʻaaogaina ai le biomaterial i le tulaga o le le lava. Cons maitauina le tau maualuga o oloa ma e le o iai i totonu o vailaau mo togafitiga.

O kamupani gaosiga a le US e ofoina atu le mita TRUEBALANCE ma le igoa tutusa igoa. O le soifuaga o le Test Balance e tusa ma le tolu tausaga, pe afai ua tatala le afifi, ona aoga lea o le suʻega mo le 4 masina. O lenei gaosimea e faʻatagaina oe e faʻamaonia ma saʻo le tusiaina o le suka. O le pito i lalo o le mauaina o lenei kamupani e le faigofie tele.

O faʻataʻitaʻiga a le Satellite Express o suʻega e lauiloa. O latou tau talafeagai ma le gafatia e taufaaleaga le toatele. O ipu taʻitasi taʻitasi e teuina, e le faʻaitiitia ai lona ola mo le 18 masina.

O nei suʻega e siakiina ma e manaʻomia ai le faʻavasega. Ae ui lava i lea, o le tagata gaosi Rusia ua maua le toatele o ona tagata faaaoga. I le taimi nei, o nei suʻega sili ona taugofie ma sikola.

O pito o le igoa tutusa e talafeagai mo le One Touch mita. Na faia e le au gaosiga Amerika le faʻaaogaina sili ona talafeagai.

O fesili uma poʻo faafitauli i taimi o faʻaogaina o le a fofoina e tagata faapitoa o le laina telefoni a Van Tach.Na popole foʻi le kamupanī e uiga i tagata faʻatau i le tele e mafai ai - o le masini faʻaaoga e mafai ona sui i le fale faʻafomaʻi ma se faʻataʻitaʻiga faʻaonaponei. Taugofie le tau, maua ma le sao o le mea e mafua ai ona paʻu Van Touch i le tele o le maʻisuka.

O se glucometer mo le maʻisuka o se vaega taua o le olaga. O lana filifiliga e tatau ona fetaui lelei, ona o le tele o tau o le a aofia ai mea taumafa.

O le avanoa ma le sao o le iuga e tatau ona avea ma taiala autu i le filifilia o se masini ma ni vaega o suʻega. Aua le faʻaaogaina le faʻaaogaina o suʻega poʻo le faʻamaonia o faʻataʻitaʻiga - e mafai ona taʻitaʻia ai taunuuga e le mafai ona faʻafitia.

Tuua Lau Faamatalaga