Boris Beer Tatalo mo togafitiga o le maʻisuka

O Boris Piven e lauiloa i le tuai i le maʻisuka. Ae i le taimi o le tatalo sa ia lagonaina, pele Boris!

Boris Beer Tatalo e tetee atu i le maʻisuka DIY. O le masani lea o faʻamaʻi e tupu i le 85-90 tagata e maua i le maʻisuka. Mafuaʻaga ma le faʻamalosi o le atinaʻe o le maʻisuka. Tatalo mo le faʻamalologa mai le maʻisuka. Le mana mamana uma!

O le maʻi suka ma le gaogao, lea e faʻateleina ai le aoga. Faʻamatalaga Boris Beer Prayer Against Diabetes. O Boris Piven e lauiloa i se tatalo e faasaga i le maʻisuka. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e taua le ave e le gata o vailaʻau, e tusa ai ma lenei vitio. tatalo e faasaga i le maʻisuka. O Boris Piven e lauiloa i se tatalo e faasaga i le maʻisuka. O lenei tagata e lauiloa mo le faia o lana lava aʻoga o le faamalologa. E mafai ona e faitauina faatasi ma ia, Boris Piven 2 tausaga. Tatalo mo le faamalologa mai le maʻisuka. Malosiaga uma I le NG TV 3 tausaga. Ola ola!

Meaʻai maualuga e aʻafia ai le maʻisuka. (03) Faaopoopoga: 2 tausaga. Ola Tele!

Vaega faʻasolosolo, cataract ma retina. Boris Piven. Ola ola!

Super-meaai e aʻafia ai i le maʻisuka., O loʻo alu pea le maʻi suka. Amene. pe afai e tatau ai, faitau le tatalo i le tele o taimi. I le vaiaso mulimuli ane, na tusia ai e loʻu uso: Talofa, i luga o lenei vitio. Tatalo o le faamaloloina o Boris Piven. 12: 19 HD. tatalo e faasaga i le maʻisuka. 04:44 tatalo e faasaga i se uila. Ou te fai atu ia te oe e te tatalo mo aʻu: ua maualuga le suka i le 15 miliumoni!

  • e tele ma matautia, 944 Lolomiina: 3 tausaga. Faaopopo e: Boris Piven. Ola ola!

O a faufauga ma tatalo o le a fesoasoani i le maʻisuka

"O aʻafiaga" Sugar "e aafia ai tagata e tusa lava po o le a le itupa, tapuaiga poʻo tausaga. E le mafai ona faʻamalolo e faʻavavau, ae o se meaai masani e faʻasaʻo ai gaʻo ma gaʻo ma gaʻo mo le maʻisuka ituaiga 2, pe a le tumau le pancreas i le insulin, e mafai ona taofia le maʻi.

O faʻasalalauga ma upu faapitoa e aoga foi mo le faʻafitauli o le ituaiga 1, pe a le maua le inisalini i le aofaiga tonu.

Ole vaega ole mafaufau o le faamai

Ua valaau fomai e togafitia maʻi o le tino, lea latou te faia i nisi taimi le 100%. Ae o le mea lea, pe afai o le faagasologa o togafitiga ua iloa e le tagata maʻi: o se mea i le olaga o loo ia faia le mea sese, pe a uma ona faaali atu ia te ia maʻi. E oo lava i le Tusi Paia o loo faapea mai o faafitauli o le ola maloloina ua auina mai mo agasala.

E tusa ai ma le manatu o Louise Hay, o le maʻi suka o se faʻamaʻi lea e tau atu i tulaga nei:

  1. Faʻanoanoa i taimi ua mavae, le naunau e ola nei.
  2. O le manao e pulea isi ma oe lava, ola i luga o se faasologa.
  3. Tuuina atu le faanoanoa, faanoanoa. E taumafai se tagata e faoa faamalosi le faʻamalosi, lea e oʻo atu ai i le oona tele.

O mafuaʻaga e mafai foi ona natia i le masalosalo, o le naunau e 'ai atili, ma o lenei ua avea ma agasala. Mo le laveai mai ai, latou te liliu atu i le au paia e tasi e pei o le tagofia o fualaau faasaina po o le ava malosi. I le amataga o le faagasologa o le faamalologa, e tatau ona e tatalo i le 'upega tafailagi "Chalice e le Mafaamatalaina".

O le mafaufau loloto o le a fesoasoani foi. E tatau ona nofo i se siosiomaga toʻafilemu, pe a tumau le maʻi i le fale lava ia, faʻamalamalama se moligao ma manatuaina, ina ua maeʻa le maʻi. E tatau ona e faʻamagalo oe lava ma isi mo ni mea sese ma vaʻai i le faʻamaʻi ma le agaga faafetai. Atonu o le a avea ma amataga i se vaaiga fou o le lalolagi.

O togafitiga o le a lelei foi pe a toe iloiloina e se tagata tulaga manaomia faaletino mo le atinaʻeina o togafitiga.

Manaomia le taulimaina o mafuaaga.

O mea e mafua ai le maʻisuka e sili atu nai lo le iloa e tagata lautele. I le faʻaopopo atu i le tele o meaʻai ma le faʻaaogaina o meainu suamalie, suamalie ma falaoamata, falai, gaʻo, e iai isi mafuaaga:

  • O se suiga ole autoimmune o le faamaʻi, ona amata lea o le faamalologa i le taufaaleaga, tatalo ma mafaufauga. O le sini autū: ia oʻo i le malamalama, aua o le faʻalavelave faʻafefe lea e faʻamaopoopo ai le tino.
  • Pancreatic maʻi. O le togafitiga e amata i se togafitiga faafomaʻi e faatonuina e se endocrinologist. Ae tasi e le mafai ona teena tatalo. O le a vave ona toe faʻaleleia.
  • Toto I lenei tulaga, o le maʻisuka e mafai ona pasia pe a uma le fanauina, ae e manaʻomia le faʻatalanoaga a le fomaʻi.
  • E mafai foi ona e fesoasoani ia oe lava i ni upu faapitoa pe a tupu aʻe le maʻisuka e faasaga i le talaaga o faʻamaʻi pipisi, ona o vailaʻau poʻo mafuaʻaga o faʻamaʻi pipisi.

O le a le sili atu le faʻataunuʻuina o faʻamatalaga a le endocrinologist, e oʻo lava i fomaʻi ma faifeau o le ekalesia e faʻamaonia e faapea o se vailaʻau ua faatonuina e se fomaʻi e tatau ona faʻaaogaina e aunoa ma le faʻavaivai. Ma e na o le taimi lava e te manaʻomia e faʻamalosi ai lenei togafitiga i se upu.

Fesoasoaniga Taupulepulega

O faʻamaʻi pipisi maʻi poʻo le maualuga maualuga o le toto suka e masalosalo pe oi ai se taupulepulega leaga i le maʻisuka. O loʻo faʻamaonia e le au faamalolo ni filifiliga faʻamaonia.

      1. O le sauniga e faia i luga o le suka - masani, nutimomoia, faamamaina. Na te faʻaaogaina faʻamatalaga e pei o le vai, Wang, o mafaufauga faʻaonapo nei na galue ma ia. Na ia faʻavasegaina foʻi le faʻamaʻi.

      O se fouvalega malosi lea, latou te faitauina ai mo le vaivai o le masina: "O le la e taamilo i se matasele, ae le o le tautau. E leo leotele le taifau, ae e le pese ia te ia o se pese. E na o le tasi lava le afaina mo le maile paepae: ia ave lenei maʻi mai le suka, ma o le auauna a le Atua (le igoa o le maʻi) o le a maloloina. Amene. " A maeʻa - fafaga le oloa i le taifau o le suti faʻamaonia.

      Taua! E le faʻatagaina e le ekalesia se faʻafeiloaʻiga o le faʻamaʻi i se isi meaola, e pei ona faʻamaonia i vailaau: o pusi ma maile e maua foi i le maʻisuka. O le a mafatia le manu. Afai e filifili se tagata i se sauniga, e tatau ona faʻamautinoa pe a maeʻa ona faitauina upu o se tasi o tamaiti poʻo aiga vavalalata e le 'aina le suka.

      O se ala faʻalagolago e faʻaitiitia ai le kulūkose i totonu o le toto o le suia lea o le suka masani i le lauti poʻo le kofe ma se mea suamalie, sili atu ma le stevia. E leai sona faʻamaʻi, e pei o le fructose. Ae o loʻo i ai se faʻatulagaga faʻatasi ai ma le faʻamavaeina o le suka i nei meainu, e mafai ona e suia i latou i isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e faitauina le faʻaiʻuga mo le maʻisuka i le vai.

      "E pei ona liusuavai loʻu suka i le vai, o le maʻisuka lafoaʻi i lena auala, e le tumau i totonu o le toto, o le a na o le sasaa vai. O le a fefe o ia i vailaau, ma o le a alu i se isi malo, tuu atu ia te ia e alu atu i le le mama, ae o le a ia alu ese mai ia te au! Amene! " E te manaʻomia le faaopoopo o le suka i se vai inu poʻo se vai ma se meainu. E mafai ona e sasaa se vaega itiiti, o le mea autu o le i ai o le sugar granulated.

      Ae mo tagata talitonu, e le taliaina mea taufaaleaga, tatalo i le Atua, le Maria o Maria, ma le au paia e talafeagai mo i latou.

      Tatalo: E mafai e le Atua ona faia se mea!

      O se lapataiga lautele i le Tama Faalelagi, mai maʻi uma lava ma faapitoa mai le maʻisuka, o le a avea ma se tatalo: "O aʻu, o le igoa o le auauna a le Atua, na ou sau i le malumalu mo se soifua maloloina, ma tuua faatasi ma ia! Amene! " Latou te faitauina i le faitotoa ma ulufafo mai le falesa.

      E le gata i lea, o le poto masani i le tele o seneturi o le faatuatua e faamaonia ai: salamo masani, o le taʻutaʻu atu i aso e tolu o le anapogi ma le tatalo e faia ai vavega moni. O le faʻamaʻi na mafua.

      Latou te saili foi i fesoasoaniga o ata, o le a latou fesoasoani e togafitia togafitiga, ma o nisi taimi latou te faia vavega - e tusa ai ma le faatuatua o se tagata.

      • Liliu atu i le Fomai Panteleimon. Na te togafitia uma gasegase o tagata, e aofia ai ma faʻamaloloina ma le faʻatamala ituaiga o faʻamaʻi, pe a leai se faʻamoemoe mo le toe faʻaleleia.
      • O le tatalo o le faʻailoga a le Tina o le Atua o Vladimir e aoga foi, lea e fesoasoani i vaivaiga faaletino ma faalemafaufau, o le faʻaalia o le maʻisuka.
      • St. Artemy le Great Martyr ua tatalo mo le laveai mai maʻi o le manava, ma mai le pancreas foi. E fesoʻotaʻi lenei mea ma lona biography, pe a paʻu'ū se tamaloa i se maa tele ma faʻaleagaina ana inisiua.

      Fesili mo le soifua maloloina i luma o se atigipusa e mananao le tagata maʻi e mulimuli i ai, latou te salamo faamaoni ia latou agasala ma folafola atu e lafoaia soo se amioga leaga. Ona auina atu lea e le tagata paia se vailaau mo le maʻisuka.

      Fofo faʻapitoa

      Pe a lagolagoina le tatalo tatalo poʻo le togafitiga o le taupulepulepulepulega, ia tausisi i meaʻai masani. O togafitiga o fomaʻi faʻaleagafesa, lea e faʻaaoga pea e tagata gasegase o le endocrinologist, o le a oʻo mai e laveai.

      E mafai e le elemoni masini ona faʻaitiitia le toto suka:

          1. Ave le 100 g o le lemon zest, 300 g o le pakisa ma le garlic.
          2. O mea e fai o loʻo i totonu o se mea e gaosi ai meaʻai ma fefiloi, ma tuʻu ai mo le 14 aso i se nofoaga pogisa ma malulu.
          3. Aʻo leʻi 'aʻai, e tolu taimi i le aso e fai ai lenei vaifofo mo le 1pp. E mafai ona e inuina i se teuteuga o stigmas sana.

      Taua! I le gastritis poʻo le maʻi o le manava, o le faʻafefiloi e faʻaaoga pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi.

      Afai o le maʻisuka e fesootaʻi ma le maualalo o le inisalini, fai se isi fofo:

      • O gaʻo tipi i se fai meaʻai (50 g) e sasaa mai i vodka (300 ml). Auina atu e faʻaosooso mo le vaiaso, faʻapipiʻiina.
      • 50 g o laʻau paina e sasaa atu i le aofaiga tutusa o le ava malosi. Latou te tausisi foi.
      • I le taimi lava e tasi, o le ava malosi ma le mutia vao o le paffs ua sasaa i le ava malosi.

      Se sipuni siva i le afa itula ao leʻi oʻo i le taeao ma ao lei alu i le moega, fai se mea faʻafefiloi. Ua saunia e pei ona taua i lalo: 100 ml o le muamua paluga o loʻo faʻafefiloi, 50 ml i luga o se paina, 30 i luga o se pa.

      O teuteuga o vine, lanu lanumeamata, lamolemole mai laulaau o kapeti Saina, kokoloti ma kukama e aoga foi. Ae o le a fesoasoani ia i latou e ola ai i le faʻamaʻiina o le faʻamaʻi e le gata o meaʻai faafomaʻi ma mea teuteu, o le fua na faia ma tuʻuina atu e tagata faʻamalosi mo le fiaselau tausaga, ae faʻapea foi le uiga tonu. E saunia e ala i taupulepulega ma tatalo.

      Ina ia aumaia le setete o le toefaʻasalaga vavalalata vavalalata, e mafai, e aunoa ma le faʻaaogaina o togafiti faʻataulāitu, ole atu i le Atua mo le soifua mālōlōina i nisi aso lotu.

      I le po o Ianuari 7, mai le vaeluaga o le po i le oso aʻe o le la, i le Epiphany, Annunciation, Palm Aso Sa ma le Aso Tofi Aso Toʻonaʻi, ao taloina le logo o le Eseta, latou te ole atu mo le malosi o le tino ma le agaga - ma e le teena e le Atua.

      Ae ia manatua: o faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi e uiga i vailaʻau ma mea taumafa e tatau ona amanaʻia.

      Boris Beer Tatalo mo togafitiga o le maʻisuka

      Aʻo leʻi faia le tatalo, fautuaga: Aloese mai faʻalavelave faʻalavelave, popolega, ina ia aloese mai le faʻaumatia o le glycogen - o le mea lenei o le suka i le tino o loʻo i totonu o le ate, ma mafua ai le faateleina o le toto suka.

      Le Alii e, o le mamalu uma lava e na o Oe lava ma o le agaga lea e manaomia lou mamalu o le Atua o le Faamalolo e faaali mai ai ma e ala atu ia Tatyana ma ou te talosagaina oe e asiasi atu ia te ia ma faamalolo le galuega o le pancreas ma le ate ina ia maua ai le suka toto 15 millimole - faʻaititia i le masani ma oʻo mai i totonu o le 5 millimili. Ou te fai atu ia te oe ia faʻamalolo e Tanya ia Tanya, i le mana malosi o lou Agaga Paia, asiasi i lona ate ma lona faʻanoanoa ma toe faʻafoʻi le galuega a nei totoga ma toe faʻaleleia le uluai setete, ma faʻaititia le suka toto i le masani. I le suafa o Iesu, ou te fesili atu ia te oe e uiga i lenei mea.

      pe afai e tatau ai, faitau le tatalo i le tele o taimi.

      Talofa, pele Boris!

      Faafetai tele mo le tatalo, o lenei o laʻu suka (siakiina) e toetoe lava a masani 5.8 i le taeao ma 8 ml i le afiafi ma ou te talitonu o le a faapaleni ma o le a 5 ml., Faafetai uma i le Atua, ma faafetai tele lava.

      5. Faafetai i le Atua mo le faamalologa atoatoa o le maʻisuka, e tusa lava pe na e lagonaina i le taimi nei pe leai foi. Tau lava o le faafetai mo le faamalologa na maua mai ia te Ia. O le faʻaaliga lea o lou faʻatuatua ola. "Aua matou te savavali i le faatuatua, ae le o le faaaliga ..." (2 Korinito 5: 7)

      E faigofie se tatalo mafai ona ou tatalo mo le faamalologa mai maʻisuka, mo i latou lava ma o latou aiga.

      Talitonu mai ia te au, lau uo pele, ou te iloa le tele o tulaga o le faavavega maʻi faʻamaʻi i totonu o oʻu uso ma tuafafine o soo se vaitausaga.

      Faʻatasi talitonu, e aunoa ma se isi faʻataʻitaʻiga, taoto lau faʻamaʻi i le Atua.

      Aperaamo ma Sara, tala faatusi paia, e leai ni a latou fanau. Sa fanau Sara mai le fanau mai. Na matutua i laua uma. Ae i se tasi aso na faaali atu ai le Atua ia Aperaamo ma fai mai o le a fanau mai Sara mo ia, ma o Aperaamo o le a avea ma tama o se atunuu tele. Na talitonu Aperaamo i le Atua, ma na taʻua lenei mea ia te ia mo le amiotonu. I le lua sefulu lima tausaga talu ona mavae lenei feiloaiga ma le Atua, sa savali o ia e ala i le faatuatua i le folafolaga, e ui lava na fouvale le mafaufau i lenei mea: Sara matua ma se tino ua oti ma o ia, e latalata i le centenary. Ae e moni le Afioga a le Atua. Na ia fai mai ma faia. Ina ua sefuluiva ona tausaga, na to ai Sara ma fanauina se tama tama ia Isaako. O Aperaamo i lena taimi e tasi le selau tausaga. I le faitau afe o tausaga mulimuli ane, na afio mai ai Iesu Keriso mai le fanau a Aperaamo. E leai se mafuaaga i totonu o le Tusi Paia O Aperaamo ma Sara ua taua o toa o le faatuatua. Tau ina ia musuia oe ma faamalosia lou faatuatua.

      E le gata i lea, ou te lafoina se vitio ma tatalo a le tusitala mo tagata e maua i le maʻisuka. Matau ma ia faamaloloina!

      Faamanuiaga ma faamalologa a le Atua i tagata uma!

      Afai e te fiafia i lenei tusiga, faamolemole faasoa mai i au uo i luga o fesoʻotaʻiga lautele - kiliki i lalo o loʻo i lalo. Ma aua nei galo Faʻasalalau i faʻamatalaga tuʻufaʻatasia e maua ai tala fou e ala ile Email

      Auala e togafitia ai le maʻisuka ma se taupulepulega leaga

      O le maʻi suka o se faʻamaʻi tutusa i le lalolagi faʻaonaponei. Na te le faasaoina tagata matutua ma tagata matutua, po o tamaiti laiti. E matua faigata lava ona togafitia atoatoa, ae e mafai lava ona taofi le atinaʻeina o le faʻamaʻi ma isi faʻafitauli. Ina ia aloese mai lenei tulaga, e talafeagai le faʻaaogaina o taupulepulega togafiti mai le maʻisuka.

      Maʻisuka togafitiga togafiti

      O se taupulepulega mai le maʻisuka o le a fesoasoani i le faʻamautuina o le maualuga o le suka i totonu o lou toto, faʻaleleia le soifua manuia ma fesoasoani e aloese mai iʻuga le lelei o lenei maʻi. Soʻo se faʻalavelave atuatuvale poʻo se avega mamafa e mafai ona faʻalavelaveina le ala o le maʻi.

      O le a le mea e ono mafua ai le maʻisuka

      • E fautuaina e le 'au fai meaʻai e te le faʻaleagaina le falai, gaʻo, suamalie ma le suamalie. O nisi taimi e faigata tele ona faia. A uma mea uma, ei ai taimi e te manaʻo moni ai e 'ai se fasi sukalati, falaoa faga vela po o le kukama ua kukaina. I fuainumera laiti, o nei oloa e le faʻasaina. Ae e mafai lava ona matua faigata tele ona tumau.
      • O meainu malolosi, ulaula tapaa ma ulaula e mafai ona afaina ai le maʻisuka pe faʻalavelaveina ai le gasegase ole maʻi.
      • O se tulaga le mautonu po o le le mautonu e mafai ona oo atu ai i faʻamaʻi eseese o le vaega o le digestive. Ma faʻatasi ai ma i latou, ua faʻalavelaveina ai le pancreas.
      • Faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave ma faʻalavelave faʻalavelave, faʻapea foʻi ma faʻamaʻi faʻamaʻi ma maʻi tumau.
      • O le mamafa.
      • Le lava o meaai masani ma meaʻai.
      • Le faʻaaogaina o nei mea inu vevela e pei o Pepsi-Cola, Sprite, Fanta, faʻapea foʻi ma inu malosi ma cocktails.

      Afai e te le mulimulitai i fautuaga faafomaʻi talafeagai, e mafai ona e faʻateteleina le tulaga o le maʻi. Ma o lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i ni faʻafitauli ogaoga, pei o le tosoina o vae.

      E taua le mafaufau o le toesea e le faʻaitiitia ai le faʻamaʻi. E na o le fesoasoani e faʻaleleia atili ai le tulaga o le maʻi, ae o le faʻamaʻi e le o toe atiaʻe. O le mea lea, e taua tele le faʻalogo i fautuaga a fomaʻi ma mulimuli ia latou fautuaga.

      E faʻafefea ona togafitia maʻi pipili

      Afai o lou maʻi e tumau mo le tele o tausaga, ua fautuaina malosi oe ia suʻesuʻe e le aunoa lau vaai ma le tulaga faʻatupeina. A leai, e mafai ona e tauaso pe leai foʻi lau vaʻai.

      O le mea lea, afai e te faatauaina lou soifua maloloina taua, tausi lelei. Mulimuli i se taumafataga ma mulimuli i fautuaga faʻafomaʻi.

      Fuafuaga i luga o le masina o le vaivai

      I le laasaga o le masina, e tatau ona e faitau i se vaitusi taufaʻailoga i luga o se saula ma le suka. E mafai ona fufuluina le suka poʻo le suka faasili. Fai upu nei:

      "E moni lava o le a le seʻe le la i le matasele, e moni e le mafai e le alii tane ona peseina se moa. I le suafa o le Tama ma le Alo ma le Agaga Paia. Amene. "

      Ona avatu ai lea i nisi - tusa lava po o le a le meaola. Sili pe afai o se taifau. O lenei metotia tagata e malosi ma aoga i le togafitiga o se faʻamaʻi. O le mafuaaga lena e masani ona faʻaaogaina ai e failaitu, faataulaitu ma tagata faʻatau togafiti.Ma ona o le faigofie o le faatinoga, e mafai ona faia i le fale ma tutoatasi.

      Polokalame o le maʻisuka

      O lenei fuafuaga e malosi tele. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona matua faʻaleleia atili le tulaga o se tagata maʻi, faʻapea foi ma le faʻamagaloga mausali aʻo faagasolo le faʻamaʻi.

      Taʻitaga o le Maʻisuka

      Ina ia faia se togafiti faataulaitu, e tatau ona e faia mea nei:

      • Alu i le malumalu ma faatau mai moligao e sefulutolu i ai.
      • A aunoa ma le liliu atu o ou mata i mata o le au paia, aluese mai le malumalu ma fai mai se tala togafiti faataulaitu:

      "Ou te tulia le manogi mai le toto, alu ese, o le maʻisuka o le ita leaga. Amene! "

      A maeʻa upu, toe foʻi i lou fale. Saili se nofoaga filemu, ma le filemu e malolo ai, ma moli moligao na faatau i totonu o le malumalu. Taumafai e tuliesea mafaufauga leaga uma mai ia oe, aua e te mafaufau i se mea. Taʻitaʻia uma ou mafaufauga i le vave faʻafouina. Ina ia faia lenei mea, mafaufau pe faʻapefea ona aveesea uma le suka mai lou tino, o loʻo faʻaleleia lou tulaga ma o le a faigofie ia te oe.

      Aua nei galo e uiga i togafitiga na faatonuina e le fomai. Taofi le inuina o vailaau e matua faasaina. E mafai ona taʻitaʻia ai le hypo- poʻo le hyperglycemic coma.

      E mafai foi ona e faʻaaogaina mea nei, e le itiiti le malosi ma aoga, fouvalega. O le a fesoasoani e faʻaitiitia le maualuga o le toto suka ma faʻamaonia ai lau tulaga masani.

      Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faitauina soo se faʻamatalaga faʻapitoa:

      "E pei o le lauti ma le kofe, e liu suamalie uma, ia tuʻuina mai aʻu i le maʻisuka. E le tumau i totonu o le toto, o le a faʻaumatia i ni vai, o le a fefefe vailaʻau. O le a ou talanoa i le maʻisuka mo le selau tausaga, ia vave ona toʻa, toe foi atu i seoli. Ia faapena. Amene! Amene! Amene! "

      O le mea autu i le lafoina o lenei sipela o le masani. Ma ina ia faʻamalosia ai le aafiaga e te manaʻomia e faitau ai se isi togafiti togafiti.

      "Tuu mai le maʻisuka e alu ese mai ia te au, ma o le suka o se vein e le oona ai au. O le a ou faʻamālōlōina le tino atoa i se papa maʻa, ina ia aua le momotu, e le afaina. Ou te ole atu i le la e aumai ia te au le malosi ina ia le manumalo ai le maʻisuka. Ou te ole atu i le masina e aumai ia te aʻu le saolotoga, e aveesea le leaga leaga e faavavau. Ia faia loa! Amene! Amene! Amene! "

      Aveese moligaʻo uma, ma lafo ese le au mai i totonu o se pusa lapisi. Ufiufi le pepa lea e tusia ai le togafiti faataulaitu, ese mai tagata ese. Ma e te le o faʻamoemoe o le a oʻo vave mai. E tatau ona e faʻatali mo le itiiti ifo i le masina e matauina ai suiga lelei i le maʻi.

      Afai a maeʻa le masina ona le galue lea o le sipela ia te oe, toe fai taga tutusa, ae naʻo le masina atoa. E te vaʻai, o le a le pine ae alu ese mai le maʻi mai ia te oe. O le a sili atu ona faigofie mo oe. O lou suka toto e masani lava.

      Tatalo mo "maʻi suka"

      E manaʻomia lou fuaina o le umi o lou ulu. Ona tauaso lea e tusa ai ma fua o le paʻu. E taua tele lona i ai ma fatuga ma laupepa.

      Tatalo mo "maʻi suka"

      Lalaga lau la lal o loʻo i ai iina. O le mea lea e tatau ai ona faapaiaina le mama i totonu o le malumalu. Ina ia faia lenei mea, tuu i autafa o le afi a le Tina o le Atua ma faʻamalamalama moligao e fitu faatasi ma ia. Fesili i le Virgin mo le faamalologa. O au upu e le tatau ona taulotoina pe tusia i se fasi pepa. E tatau ona sau mai lou loto. Fesili atu ia te ia mo le faamalologa, mo le meaalofa o le ola maloloina. I le faaiuga o lau tatalo, ia mautinoa ia ole atu mo ona faamanuiaga ma aua nei galo e tuu se foai mo manaoga o le ekalesia.

      A e tuua le malumalu, ia fai atu upu nei:

      "O aʻu, o le auauna a le Atua (o loʻu igoa atoa), na sau mo le soifua maloloina ma le agavale i le ola maloloina! E faapena foi! Amene! Amene! Amene! "

      A oʻo mai, e manaʻomia lou faia o le lauti mai se tamaʻi lima o laulaau mai se pulou. E tusa ma le afa o le lita lita o le vai e tatau ona i fafo. E tatau ona inu tele le afaina.

      A mavae le tolu itula, toe toe inu le vai. E tatau ona faʻamafanafana ma inu i se tulaga mafanafana.

      Ma i le tolu itula mulimuli ane, vavae se vailaʻau vailaʻau, faʻaleleia ma inu i le malulu. Toe faia au taga i lea taimi ma lea taimi. Faʻaauau pea seia oʻo ina alu lau laulaau.

      Ma le isi, e tatau ona e saunia se fofo aspen. Ina ia faia lenei mea, ave le 50 kalama o le paʻu o aspen, sasaa le vai malulu (tolu lita). Aumai mea uma i se vevela, ona malulu ai lea. O lea ituaiga e inu i totonu o se ipu malamalama i le aso, sui i latou i le lauti. I le afiafi, e tatau ona e 'ai i le selau kalama o pala.

      Aua le galo se togafiti e uiga i togafitiga na faatonuina e se fomaʻi. Ia mautinoa ia mulimuli i ana fautuaga. Ma o togafitiga faʻapitoa faʻatoʻaga, e pei o faufauga, o le a naʻo le faʻamaopoopoina togafitiga ma faʻamalosia.

      Tatalo mo iloiloga o le pia

      Aʻo leʻi faia le tatalo, fautuaga: Aloese mai faʻalavelave faʻalavelave, popolega, ina ia aloese mai le faʻaumatia o le glycogen - o le mea lenei o le suka i le tino o loʻo i totonu o le ate, ma mafua ai le faateleina o le toto suka.

      Le Alii e, o le mamalu uma lava e na o Oe lava ma o le agaga lea e manaomia lou mamalu o le Atua o le Faamalolo e faaali mai ai ma e ala atu ia Tatyana ma ou te talosagaina oe e asiasi atu ia te ia ma faamalolo le galuega o le pancreas ma le ate ina ia maua ai le suka toto 15 millimole - faʻaititia i le masani ma oʻo mai i totonu o le 5 millimili. Ou te fai atu ia te oe ia faʻamalolo e Tanya ia Tanya, i le mana malosi o lou Agaga Paia, asiasi i lona ate ma lona faʻanoanoa ma toe faʻafoʻi le galuega a nei totoga ma toe faʻaleleia le uluai setete, ma faʻaititia le suka toto i le masani. I le suafa o Iesu, ou te fesili atu ia te oe e uiga i lenei mea.

      pe afai e tatau ai, faitau le tatalo i le tele o taimi.

      Talofa, pele Boris!

      Faafetai tele mo le tatalo, o lenei o laʻu suka (siakiina) e toetoe lava a masani 5.8 i le taeao ma 8 ml i le afiafi ma ou te talitonu o le a faapaleni ma o le a 5 ml., Faafetai uma i le Atua, ma faafetai tele lava.

      5. Faafetai i le Atua mo le faamalologa atoatoa o le maʻisuka, e tusa lava pe na e lagonaina i le taimi nei pe leai foi. Tau lava o le faafetai mo le faamalologa na maua mai ia te Ia. O le faʻaaliga lea o lou faʻatuatua ola. "aua tatou te savavali i le faatuatua, ae le o le faaaliga ..." (2 Korinito 5: 7)

      E faigofie se tatalo mafai ona ou tatalo mo le faamalologa mai maʻisuka, mo i latou lava ma o latou aiga.
      Talitonu mai ia te au, lau uo pele, ou te iloa le tele o tulaga o le faavavega maʻi faʻamaʻi i totonu o oʻu uso ma tuafafine o soo se vaitausaga.
      Faʻatasi talitonu, e aunoa ma se isi faʻataʻitaʻiga, taoto lau faʻamaʻi i le Atua.

      Aperaamo ma Sara, tala faatusi paia, e leai ni a latou fanau. Sa fanau Sara mai le fanau mai. Na matutua i laua uma. Ae i se tasi aso na faaali atu ai le Atua ia Aperaamo ma fai mai o le a fanau mai Sara mo ia, ma o Aperaamo o le a avea ma tama o se atunuu tele. Na talitonu Aperaamo i le Atua, ma na taʻua lenei mea ia te ia mo le amiotonu. I le lua sefulu lima tausaga talu ona mavae lenei feiloaiga ma le Atua, sa savali o ia e ala i le faatuatua i le folafolaga, e ui lava na fouvale le mafaufau i lenei mea: Sara matua ma se tino ua oti ma o ia, e latalata i le centenary. Ae e moni le Afioga a le Atua. Na ia fai mai ma faia. Ina ua sefuluiva ona tausaga, na to ai Sara ma fanauina se tama tama ia Isaako. O Aperaamo i lena taimi e tasi le selau tausaga. I le faitau afe o tausaga mulimuli ane, na afio mai ai Iesu Keriso mai le fanau a Aperaamo. E leai se mafuaaga i totonu o le Tusi Paia O Aperaamo ma Sara ua taua o toa o le faatuatua. Tau ina ia musuia oe ma faamalosia lou faatuatua.

      E le gata i lea, ou te lafoina se vitio ma tatalo a le tusitala mo tagata e maua i le maʻisuka. Matau ma ia faamaloloina!

      Faamanuiaga ma faamalologa a le Atua i tagata uma!

      Afai e te fiafia i lenei tusiga, faamolemole faasoa mai i au uo i luga o fesoʻotaʻiga lautele - kiliki i lalo o loʻo i lalo. Ma aua nei galo Faʻasalalau i faʻamatalaga tuʻufaʻatasia e maua ai tala fou e ala ile Email

      Boris Beer Tatalo mo le maʻisuka

      Aʻo leʻi faia le tatalo, fautuaga: Aloese mai faʻalavelave faʻalavelave, popolega, ina ia aloese mai le faʻaumatia o le glycogen - o le mea lenei o le suka i le tino o loʻo i totonu o le ate, ma mafua ai le faateleina o le toto suka.

      Le Alii e, o le mamalu uma lava e na o Oe lava ma o le agaga lea e manaomia lou mamalu o le Atua o le Faamalolo e faaali mai ai ma e ala atu ia Tatyana ma ou te talosagaina oe e asiasi atu ia te ia ma faamalolo le galuega o le pancreas ma le ate ina ia maua ai le suka toto 15 millimole - faʻaititia i le masani ma oʻo mai i totonu o le 5 millimili. Ou te fai atu ia te oe ia faʻamalolo e Tanya ia Tanya, i le mana malosi o lou Agaga Paia, asiasi i lona ate ma lona faʻanoanoa ma toe faʻafoʻi le galuega a nei totoga ma toe faʻaleleia le uluai setete, ma faʻaititia le suka toto i le masani. I le suafa o Iesu, ou te fesili atu ia te oe e uiga i lenei mea.

      pe afai e tatau ai, faitau le tatalo i le tele o taimi.

      Talofa, pele Boris!

      Faafetai tele mo le tatalo, o lenei o laʻu suka (siakiina) e toetoe lava a masani 5.8 i le taeao ma 8 ml i le afiafi ma ou te talitonu o le a faapaleni ma o le a 5 ml., Faafetai uma i le Atua, ma faafetai tele lava.

      Tatalo mo le faʻamaloloina mai le maʻisuka Boris Pivnya - faʻapefea ona faitau?

      O le maʻi suka o se faʻamaʻi e le mafai ona faʻamalolo o le pancreas e aʻafia ai le aʻafia o totoga uma.

      O le mea lea, e maua ai e se tagata ni maʻi fou, lea e sili atu ona leaga ua vaivai ma vaivai le soifua maloloina.

      I le taimi nei, o loʻo i ai se numera tele o nisi metotia, o latou na mafua ai le latou fesoasoani moni e foia le faʻamaʻi ma faʻagaloina e faʻavavau. Ae e le o taimi uma lenei.

      O nisi tagata e fiafia e ole atu mo se fesoasoani mai i luga o le taua ina ia latou maua le lototele e tau ai. O lenei tusiga o le a taulai atu i le taʻutaʻua o Boris Pivna. Na tusia e lenei tagata lana tusi, Touch the Heart ..., lea e fesoasoani ai i le maʻisuka e faatofa atu i le maʻi.

      Na ia fai mai e taua tele mo se tagata le aveesea uma o maʻi faaletino ma faaleagaga. I totonu o lenei tusi, e mafai ona e aoao atili e uiga i finauga a se tagata o loʻo taumafai e momoli atu i tagata uma i lenei faʻamaʻi. O le a le tatalo a Boris Pivny mo le maʻisuka? E mafai ona e mauaina i lenei tusiga.

      E faʻapefea ona tatalo mo se vaifofo mo le maʻisuka?

      O le maʻi suka - le lava le gaosiga o le inisalini e le pancreas.

      Mai le Tusi Paia e mafai ona e malamalama e mafai mea uma i lenei olaga. Fai mai o ia e tusa lava po o le a le tele o se tagata e taumafai e saili se vaega faapitoa o se maʻi, e le mafai lava ona ia iloaina i le iuga.

      E na o ona foliga mai fafo ma faamasino na te iloa mai ona o maʻi mai le vaaiga o mea vaaia, o lona uiga, o mea e mafai ona lagona. Ae silasila le Atua i mea uma i se isi malamalama. E mafai ona ia malamalama atoatoa i le loloto o soʻo se faʻamaʻi ma iloa le auala e fesoasoani ai ia i tatou.

      E faʻapefea ona tatalo mo le aveesea o le maʻisuka:

      1. muamua lava, e tatau ona faalagolago i le Afioga a le Atua, "o Ona faalavalava ua faamaloloina ai i tatou." E tatau ona taʻu manino atu nei upu. E taua tele i le taimi nei le faatuatua o le tagata i le loto ma le faʻamoemoe o le faamalologa,
      2. i le suafa o le Alii o Iesu Keriso ma le Agaga Paia, e faatonu ai agaga o le maʻisuka e tuua le tino ma le matua,
      3. ole atu i le Atua mo se vavega foafoa - o le fausiaina o se pancreas fou,
      4. folafola atu se faapaleniina atoatoa o le Atua i uma gaioiga faaleagaina mai le suka maualuga i totonu o le tino. Faatonu i latou ina ia faamaloloina i le suafa o Iesu,
      5. Faafetai i le Atua mo le faamalologa atoa o le maʻisuka, e tusa lava pe na e lagonaina i le taimi lava lena pe leai foi. E fautuaina e faigofie ona fai atu "faafetai" mo le faamalologa na maua mai ia te Ia. O iinei o loo i ai le faʻaalia o le ola ola.

      Tatalo mo le maʻisuka Boris Pivnya

      O le tatalo a Boris Pivny mo le maʻisuka o le faamoemoe e maua se fesoʻotaʻiga saʻo i le va o le Silisiliese ma le maʻi. O le toʻatele o tagata faʻatuatua o le a malilie e tatau ona matua manino ma faʻatusalia le taimi e alu ese ai le tino e faʻavavau. O le taimi lena e toe faatasia ai le vaega faaleagaga ma le Atua.

      E tatau ona manino lelei o latou lava lagona ma lagona. A uma ona pasia se taimi patino, e mafai ona e iloa le mea moni. O nisi tagata na mulimuli i lenei auala o le aveesea o le faamai ua oʻo mai i le faaiuga e mafai moni ona fesoasoani e faatofa atu i le maʻi.

      O lenei talosaga e tatau ona faʻailoa pe a ma le ono taimi i le laina, e aunoa ma le faʻagaloina ia papatisoina. O le lima o loʻo tuʻuina i luga o le okeni e faʻavaivai o le mea lea e taʻua o le fesoʻotaʻiga i le va o le tino ma le Atua. E auala mai i le atigi o le tino lea e pasi ai e le Alii lona mana uma ma le malosi, lea e mafai ona toe faʻafoisia lona tino. O le mea lea, o le tagata ua matua faʻamalosea uma se faʻamaʻi faʻaleagaina.

      O le tala o le tatalo e faapenei:

      Vitio faʻatalanoa

      Boris Piven "Tatalo e faasaga i le maʻisuka":

      I le taimi nei, o loʻo i ai se fuainumera tele o iloiloga lelei e uiga i le aʻafiaga o le maʻi o le endocrine i le tino tatalo, lea e fautuaina mai e Boris Piven. O se tatalo mo le maʻisuka, pe a saʻo le faitau, o le a fesoasoani e faʻaumatia lenei maʻi e faʻavavau.

Tuua Lau Faamatalaga