Thioctic acid Pharmstandard Oktolipen

O loʻo i ai Berlition ma Oktolipen: e mafai e se tasi ona fai mai, aʻo le suʻesuʻega e sili atu ona taugata.

O le a le tele o le tau o le pili?

O le a le ituaiga o vailaʻau, faʻapefea ona latou galulue? E sili atu le taugofie o le taugofie?

O le fea e sili ona lelei pe a mafaufau ile tau ma le lelei?

E le mo le tasi le vasega, ae mo le lua pe tolu, i taimi uma, i vasega, i le tausaga.

Filifili filifili i totonu po o le totino i totonu?

Faʻasalaga faʻamalosi, faʻamalo pe pipili?

E i ai isi auala faʻapitoa o le pulega?

O le a le metotia o gaioiga, faʻamaoniga, fua?

O le suʻesuʻega ma le Oktolipen o fualaau faʻamalo. O se aafiaga lelei e faʻavae i luga o mea e maua i le thioctic acid - o le mea galue malosi.

O le muamua ma le lona lua o loʻo faʻaalia mo le lipid leaga, o le gaʻo gaʻo. O le suʻesuʻega e faʻaitiitia ai le maualuga o le suka i totonu o le toto, ma le faʻaopoopoga o le glycogen e le ate. Ona o le aafiaga o le antioxidant - o se aafiaga lelei i le ate, lea, e pei ona e iloa, tuuese ai toxins, salts o metale mamafa.

O le gaioio o le thioctic o loo i ai i se aofaiga faapitoa, o le mea sili lava o loo maua i totonu o le fatu, ate, ma gaʻo. O le mea moni, e le lava i nisi tulaga faʻaleaga, o le mea lea, o se faʻatagaga faaopoopo mai fafo o loʻo faʻatulagaina.

I le faaopoopo atu i le faʻatonutonuina o le gaosiga o le gaʻo, o penefiti mo le ate o se aʻafiaga o le neurotropic. O le siakiina e toe faʻafoʻi ai le faʻalavelave, faʻapea foʻi ma le fausaga o nesi ua faʻaleagaina. E masani lava o le tulaga lea i le neuropathy o le maʻisuka. Faatasi ai ma le polyneuropathy o soo se ituaiga (ava malosi, traumatic), o vailaʻau uma e fesoasoani, toe faʻaleleia le faʻasalaga o se lagona i luga o fiva, ma faʻaitiitia ai le tiga. O le sili atu ona leaga o latou lagona, o le maualuga atu lea o le fua faatatau muamua.

Oktolipen e aoga foi mo le atherosclerosis, faʻaleleia le gaioiga o le faiʻai, ma ua faʻaalia mo le cholecystitis.

O a eseesega o le tasi i le isi? O le fea fualaau o filifiliga?

O le tele o taimi, e faʻaaogaina Oktolipen ona o le tau maualalo, e tusa ma le tolu (o le tau e tusa ma le 900 ruulu mo le muamua, e tusa ma le 600 rupu mo le isi vailaʻau). E le gata i lea, o se tasi o vasega e ono manaʻomia ai le leai o se tasi pusa, ae lua, ma o le vasega muamua e toe fai, i le aluga o le taimi.

O fualaau uma e aoga, na o le Berlition o le oloa lea e maua i Siamani, ma o Oktolipen o loo i Rusia.

E lelei tala e uiga i fualaau taʻitasi. O le fea e sili atu: muamua poʻo le lautele? E tupu lena mea o le fesoasoani lua e sili atu le lelei, poʻo le leai foi se leaga. E faʻatusatusa, e mafai ona faʻatau ma faʻatau uma fualaau faʻasaina.

O le tele lava o taimi, e amataina le kosi i le vevesi, faʻaaogaina le tusi. A maeʻa, latou te fesuiaʻi i se laupepa i se fua o tausiga (Oktolipen o loʻo iai pea le 300 mg capsules).

O faʻamatalaga i luga o Oktolipen e matagofie foi: tagata e tusi na latou oʻo i tiga o le vae, e sili atu ona mafai ona faʻafetaia galuega faaletino (ma le maʻisuka ma le polyneuropathy).

O fualaau e ave i le taeao, i luga o se manava gaogao, inu tele vai, 30 minute aʻo le i ai.

I le auala, o aʻafiaga o le paʻu o le mamafa o loʻo faʻamatalaina i sui uma e lua: o lenei mea e mafua ona o le faaleleia o le metabolism i totonu o sela, faʻaleleia le faʻaleleia o le malosiaga i totonu o sela. Ae ao leʻi tofia oe, e tatau ona e faʻatautaia! E i ai foi faʻamaʻiloga, muamua lava, maitaga, lactation, le faapalepale.

Paleni poʻo Oktolipen? E uiga i taunuuga ma le gau o le mamafa, ae le o.

Ou te fia faasoa atu laʻu tala o le masani i lenei fualaau faasaina.

Muamua, o aʻu o le maʻisuka ma le lima tausaga o le poto masani. O le mafuaʻaga mo le faʻafesootaʻi o se fomaʻi o se malosi malosi o le toso i vae, aemaise i lalo o tulivae, i se tulaga tuʻufaʻatasi. E le faigofie le nofo i se laulau poʻo le pito i luma o le TV, e tatau ona ala i luga o le sefululima minute e faʻasaʻo ai le tiga. O loʻo ou nofo i se nuʻu o loʻo i ai le falemai, matou te fai atu, e le lelei tele, o lea e tatau ai ona ou alu i se aai lata ane mo se faatalanoaga ma se suesuega lelei. O se endocrinologist na faatonuina le gaioio (alpha-lipoic) ina ua maeʻa ona ou faamaonia le uluai laasaga o le neuropathy o le maʻisuka i lalo. Ona o le mea moni e faapea, ou te leʻi mulimuli i se meaai, na ou faatagaina aʻu e aua nei tuiina le inisalini autu ma e masani lava ona le afaina ai loʻu maʻi, na amata ai ona susunuina toto toto.

I le taimi muamua, na faatonuina au i se tali i / i le vasega Berlition 600 Numera 10 - o se oloa faaulufale mai (= taugata). Na ou faalogo i le tele o mea e uiga ia te ia ma lona tau, ma sa ou le maofa lava i upu e le maua se fualaau faasaina pe a ou alu i se falemai i le aso i se falemai i le lotoifale e aumai se fana. Sa ofoina mai ia te au ni filifiliga se lua: pe ou te faatauina Berlition i laʻu lava tupe, pe latou te tuu ia te au le Oktolipen le taugata tele mo le saolotoga. Ioe, na latou tuuina mai ia te au sina taimi e mafaufau ai, lea na vave ona ou faaaogaina. O le mea lenei na ou maua i le Initaneti:

O le Oktolipen o se fualaau faasaina e faavae i le thioctic acid i le tele o dosages. E maua mai i Pharmastandard, o ona oloa e masani ona aofia ai ni mea faʻapisinisi e sili atu taugofie ole vailaʻau (generics), vitamini ma meaʻai faʻalaʻau.

O le kamupanī, o le numera o pepa faʻapitoa ma tau, o eseesega uma i le va o le ulufale mai Berlition ma le Oktolipen. O le mea malosi ma le metotia e toetoe tutusa.

O la latou eseesega tele i totonu o le atunuu na afua mai ai. O nisi e talitonu afai o le meafaigaluega e le mai fafo, ona tatau lea ona sili atu le lelei.

Ae, e tusa ai ma tagata atamamai, e leai lava se tali manino pe o le German Berlition e sili atu nai lo le aiga o Okolipen. O suʻega a le tagata maʻi e talanoa i le sili atu o le sili atu i luga o le taimi muamua, aemaise lava, i le tau o le tau.

E le gata i lea, latou te fai mai o le aʻafiaga o Oktolipen e sili atu ona faʻailoaina nai lo le mataupu o le Feagaiga, ae e le o se mea na sili ona ou fefe ai. Sa ou filifilia Oktolipen.

Ou te fia matauina mea nei, e taua lenei mea:

O ampoules acid o ni foliga vaaia. Ina ia puipuia le aoga o fualaau faasaina, faʻaaoga vailaau lanu moana lanu moana mo se faʻalaʻau poʻo le puipuiga mai UV mai le pepa.

Sa ou le fiafia tele ina ua aumai e se tausi maʻi se lola ma se taga e aunoa ma se popole i luga o se fagu manino lea o le vaifofo na saunia (o le suauu na faaopoopo i le fagu i le vai mo le tuiina). I luga o le fesoʻotaʻiga ma le malamalama, o le fualaau oona ua leiloloa uma ona meatotino. O le afifi, i loʻu manatu, e le lava, ae ou te leʻi tu i luga pe faailoa atu se mea, ma filifili e tatau i le aufaigaluega faafomai ona sili atu le malamalama i mea ma le auala e fai ai.

O le a ou taʻu atu ia te oe oʻu lagona. I le taimi o le taualumaga lava ia (lea e 3 itula), ou te leʻi lagonaina se faʻafitauli, na o le vaivai ona o se umi umi i le tasi tulaga. O le avetaavale sa masani ona faʻatonuina, ae e masani ona toso e le tausimai le uili ma faaopoopo le saoasaoa o le tui.

I le maea ai o sina faʻaitiitia itiiti o le suka o le toto, ae e le mafai ona ou mautinoa o le taua lea o le fualaau faasaina, ae na o le 3 itula mai le taimi o le fua, ma o le suka lava ia e mafai ona pau.

Taunuuga. O aʻu, e leʻi mafaufauina mo au lava ia, na ou lagonaina ina ua maeʻa le toʻasefulu mulimuli. Ina ia faamaoni, ou te leʻi talitonu o le a fesoasoani le fualaau faasaina ia te au. Na taofi ou tiga. E mafai ona ou nofo filemu mo le tele o itula ma alu i laʻu pisinisi. Sa ou matua fiafia lava, aua, talu ai ona ua lava loʻu vaai i luga o le Initoneti o mea matautia e uiga i taunuuga o le neuropathy, sa amata ona ou fefefe mo au lava ia.

Ona ou faatonuina ai lea o le Octolipen i totonu o fualaau: o le 600 mg. 1r. i le aso i le taeao ao leʻi oʻo i taumafataga ma sa malosi le fautuaina e inu i se faʻaauau pea.

E pei o lenei:

Le iʻuga. Mai le fofo, e le pei o le papa, o se faamasino lelei.

E uiga ile leiloa o le mamafa. O loʻo i ai faʻamatalaga i luga o le Initaneti e fesoasoani le acid alpha lipoic e te maua ai le mamafa. E tele atu au pauna, ae ou te leʻi mauaina se faʻafitauli o le paʻu pe a le fofo pe mai le laulau. Masalo ona o le mea moni o loʻo ia te aʻu le maʻisuka, e fai sina eseesega, ou te le iloa. I soo se tulaga, ou te lei mauaina se mea e taʻuina ai le gau o le mamafa i faatonuga.

Neuro lipone

Maea le iloiloga o fualaau faasaina, e faavae i luga o le thioctic acid, o se oloa a le kamupani o mea tau vailaau mai Iukureini - Neyrolipon. Ua na o na o le pisapisaa ma le maʻisuka neuropathy, e pei ona tutusa ma Tiogamma ma Oktopilen.

E gaosia se sola-metabolic i capsules o le 600 mg ma i le foliga o se fua faatatau e faamoemoe mo le sauniuniga o se fofo mo le fausiaina.

O aʻafiaga i le taimi o togafitiga e mafai ona tutusa ma le taimi e ave ai fualaau faasaina Tiogamma, o lona uiga, e iai se tulaga lamatia o le atiaeina o le faaletonu o le toto e avea ma totoga.

E i ai foʻi eseesega i le lisi o faʻasalaga: E le tatau ona faʻamalamalamaina capsules Neyrolipon i tagata taʻitoʻatasi o le galactose, e le gata i le gasegase, e faʻapea foi i tagata gasegase ei ai tulaga le atoatoa ona o le leai o lactase.

O le togafitiga e faʻataʻitaʻiina mai le 2-4 vaiaso, pe a maeʻa e tatau ona faia se togafitiga faʻaleleia mo le isi 1-3 masina. Ae ui i lea, o le manaʻoga e faalautele le togafitiga e faʻamoemoeina e le fomaʻi.

Laulau faʻatusatusa o ituaiga avanoa ma tau
Igoa ma le atunuu na afua mai aiPepa ma fuaTau faʻatatau (r)
Oktolipen (Rusia)tab. - 600 mg820 (30 pcs)
pulou. - 300 mg400 (30 pi)
amp. - 300 mg450 (10 pi)
Thioctacid (Siamani)tabl ("BV"). - 600 mg1980 (30 pcs)
amp. ("T"). - 600 mg1680 (5 pcs)
Faʻatauga (Siamani)tab. ("Tautala"). - 300 mg700 (30 pcs)
amp. - 600 mg810 (5 pcs)
Tiogamma (Siamani)tab. - 600 mg850 (30 pcs)
fagu - 600 mg1750 (10 pi)
Neyrolipon (Iukureini)pulou. - 300 mg300 (30 pcs)

O fualaau o loʻo taʻua i luga o loʻo i ai uiga tutusa, ae o loʻo i ai eseesega e fuafua ai le filifiliga i tulaga taʻitasi, faʻalagolago i mea tautupe ma le iai o faʻamaʻi faʻamaʻi. O se fomaʻi o le a fesoasoani ia te oe e filifili le vailaʻau aupito sili mo vailaʻau thioctic ma lona vailaʻau mo se faʻamaʻi faapitoa. Ae o le tau, o faʻatusatusaga o le gaosiga o Siamani e sili atu le taugata nai lo tagata i le lotoifale. O se faʻataʻitaʻiga o le Ritana Alapena. O lenei faʻasologa faʻasolosolo e toetoe lava afa le sili atu mo le lava lava pusa o le 300 mg tablets poʻo capsules. Ae ui i lea, e oo lava i tau o oloa faaulufale mai, o le tele o tau e tele: O le thioctacid o le tau sili ona taugata, ma e tusa ai ma le tau / aofaʻiga o fuainumera o le Tiogamma e foliga mai o le filifiliga sili lea.

Le gaioiga o tupe ma le faʻavae

O le suʻesuʻeina o se tagata e faʻafesoʻotaʻi faʻamaʻi ma faʻamaʻi faʻamaʻi faʻasaga i mea e maua ai lipid-lowering. O lona gaioiga e faʻamoemoe i le faʻaitiitia o le kulukose ma le faʻaaogaina o lipids "leaga" i totonu o le toto. O lona autu autu o le gaioio o le thioctic acid. O le mea mulimuli e maua i le toetoe lava o totoga uma ma e taua mo a latou galuega masani.

O le thioctic acid o se vioxyidant malosi. E faaitiitia ai le leaga o aafiaga o mea oona i le tino. E puipuia ai le ate ma faʻaleleia lona gaioiga.

O le Oktolipen o se vailaʻau faʻasolosolo, o se vailaʻau faʻamalolo. O lona aafiaga autu e faasino atu i le fusia o faʻamatalaga. O le elemene malosi o le mea tutusa - thioctic acid. Ole vailaʻau e le gata ina faʻaititia ai le kulukose, ae faʻaopoopoina ai foi le glycogen mea.

O le thioctic acid ua faamaonia i le togafitiga o le maʻisuka. E faʻaleleia ai le gaioiga o le hypoglycemic insulin. Ua faʻamaonia e suʻesuʻega faʻasolosolo se faʻaleleia atili o le faʻamalosia o le nerve i le neuropathy o le maʻisuka pe a maeʻa le masina o le faʻaaogaina o le vailaʻau.

Fuataga - uiga o fualaau faasaina

E mafai ona faʻatau i totonu o pusa ma vaifofo a Siamani. E tasi le afifi o loʻo i ai 5, 10, 20 ampoules. O loʻo i ai Berlition 600 - 24 ml ma Fualaau 300 - 12ml. 300 mg tablets ua faatauina i le paʻu, i totonu o le afifi e mafai ona avea ma le 3, 6, 10 i le 10 fasipepa.

Fai mai fomaʻi e sili atu le faʻaaogaina i foliga o injections, aua e faʻaleleia ai le bioavailability. E le o fai mai e le itiiti ifo le aoga o papa maa, ae o le a latou faia nisi mea, o le a faʻamoemoe e umi se taimi.

E masani lava ona masani ona faatonuina mo tulaga e pei o le masalosalo, maʻi suka, gaʻo. O vailaʻau e le gata ina faʻasaina ai le suka o le toto, ae fesoasoani foi e aveesea le mamafa.

Ae ui i lea, o suʻesuʻega i le Iunivesite o Yale i le Iunaite Setete na faʻaalia ai e leai se aoga o le gaioio o le thioctic i luga o le numera o le tino, o lona uiga e le aoga le faʻaaogaina mo lenei faʻamoemoe. Atonu o se vaega o togafitiga, ae na o ia lava o le a le mafai ona maua ai ni faʻamoemoega umi mo le faatumauina o le mamafa o le tino.

Oktolipen - uiga o fualaau faasaina

O Oktolipen e gaosia e se fale gaosi fale. E mafai ona e faʻatauina i foliga o capsules, faʻapitoa mo injections ma fualaau. E taua o le vaitamini. O vailaʻau faʻasolo lelei ma le faʻatonutonuina o le metabolism o gaʻo ma gaʻo.

O le eseesega i le va o Oktolipen e na o le 2 faʻamatalaga mo le faʻaaogaina, e taʻua o le ava malosi ma le polyneuropathy o le maʻisuka. Tuʻuina o tulaga e aʻafia ai le nasu i le maʻisuka ma le ava malosi.

O le aʻafiaga o le faʻaaogaina o le Oktolipen o le faʻaitiitia o le leaga o aʻafiaga o radicals i luga o siama. O le fualaau faasaina e talitutusa ma mea totino i vitamini B. E mafai ona tatou fai atu e faʻagesegese ai le soifua matua o sela.

O le vailaau e galue o se pule faatonutonu o le lipid metabolism. E faʻamalosia ai le metabolism o le cholesterol, faʻaleleia le gafatia o le ate. O vailaau i le ituaiga o se fofo mo le faʻafefeteina o loʻo faʻaaogaina i lalo o tulaga faʻatulagaina. O loʻo faʻatulagaina laulau mo le faʻaaoga i le fale.

Taua! E le tatau ona faʻafefiloi lenei antioxidant i le 'ava malosi. E le gata i lea, ao faagasolo togafitiga, e le fautuaina e faʻaaoga meaʻai susu.

Faailoga ma le faʻailoga

O le suʻesuʻega e tele ni taga lelei, lea e taʻitaʻia ai se lisi lautele o faʻamatalaga mo lona faʻaaogaina. E mafai ona ia faʻaleleia tulaga lautele o le maʻi.

Faʻailoga mo le faʻaaogaina o le antioxidant Berlition:

suiga o le degenerative i le vaʻaia o soʻo se nofoaga, aemaise lava, faʻasolosolo, osteochondrosis, o le aʻafiaga o le atinaʻeina o sene o le intervertebral disc,

polyneuropathy o le maʻisuka tupu mai,

faʻamaʻi oona i vailaʻau eseese,

o le gasegase masani e uiga i le talaaga o le mamafa o le mea oona.

Oktolipen, e pei ona uma ona maitauina, e leai ni faʻamatalaga - polyneuropathy o le ava malosi ma le maʻisuka. Ae e tele atu ona faʻailoga. O le Oktolipen e le mafai ona faʻaaogaina i le taimi o maitaga, e oʻo i le 18 tausaga, i le tulaga o le faʻaleleia o le tino i vaega o le tuufaatasiga ma le taimi o le susu.

O vailaau faafomaʻi o loʻo i ai faʻasalaga nei:

susu ma le gaioiga,

hypersensitivity i vaega o le tuufaatasiga,

Taua! Contraindications ma tofiga suʻesuʻeina e le fomaʻi taitoatasi. E le mafai ona e filifili i le amataga o le aveina o oe lava vailaau, talu ai e tatau ona e mulimulitai i se ituaiga o gaʻo e fuafua i le gasegase o le maʻi ma tulaga lautele.

I le taimi o le maʻitaga ma le susu, o nei antioxidants e le o faʻamaonia ona o le le lava o faʻamatalaga faʻamaʻi, lea e faʻamaonia ai lo latou saogalemu mo nei vaega o tagata gasegase.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O loʻo maua le suʻesuʻega e pei o se fofo faʻasolo ma i totonu o laulau. O le faʻamoemoe o loʻo i totonu o le ampoule. Fualaau 600 - 24 ml, Fualaau 300 - 12ml. O le tuufaatasiga o se tasi afifi e aofia ai le 5, 10 poo le 20 ampoules.

O le tuufaatasiga o le fofola fofo 300ml ma le 600ml:

  • Salt o le thioctic acid - 600 mg po o le 300 mg.
  • Elemene o le faasologa o ausilali: vai mo le tui, propylene glycol, ethylenediamine.

O fualaau pipi e faapipii i paʻu (pusa telefoni) e 10 papa. E tasi le pusa e mafai ona aofia ai 3, 6 ma le 10 paʻu.

O le sauniuniga o le thioctic acid Berlition ua faatonuina:

  1. Faʻatasi ai ma le osteochondrosis o soʻo se faʻafanua.
  2. Faʻatasi ma le polyneuropathy o le maʻisuka.
  3. Faʻatasi uma ituaiga o maʻi o le ate (o le ate o le ate, le hepatitis, le cirrhosis).
  4. Atherosclerotic faʻapipiʻi i totonu o mea e faʻaaogaina ai siama.
  5. Faʻamataʻu faʻauʻu i masima mamafa o metale mamafa ma isi toxins.

Faʻaiʻuga

O le iʻuga o faʻataʻitaʻiga tau suʻesuʻega na faia i luga o le vailaʻau, na maua ai e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli matuia e seasea maua:

  1. Heartburn, taoto, vomia.
  2. Taumafai maʻi.
  3. Faalumaina i mata.
  4. Faʻasesega o le maso faamalosi.
  5. Faʻaitiitia le toto toto o le suka, e oʻo atu ai i le ulu o le ulu, vevela, vevela tele.
  6. Tue le paʻu, urticaria, vevela.
  7. O tagata e iai se faʻafitauli o faʻamaʻi e mafai ona tupu ai se faʻalavelave anaphylactic, lea e tupu i totonu o mataupu faʻapitoa falemaʻi.
  8. Fuʻu poʻo le tiga i le nofoaga o le afaina poʻo le tui.
  9. Trombophlebitis, gasegase o le hemorrhagic, faʻasologa o le faʻasalaga o le natura, faʻateleina o le toto.
  10. Faʻafitauli o le respiratory.
  11. O le siʻitia o le aʻafiaga o le intracranial e mafai ma faʻatautaia vave le pulega. O le tulaga eo faatasi ma se lagona faafuasei o le vaivai i le ulu.

Tausaga 300 ma le 600

O le faʻasolosolo fofo o loʻo tuʻuina e tusa ai ma le tulaga patino. O le faaiuga i luga o le fualaau manaomia e faia e le fomaʻi, i tulaga taitasi, e tuʻuina atu taitoatasi.

O le tele o taimi, o le faʻasalaga ma le siakiina o loʻo faʻamaonia mo liona o neuropathic, diabetic poʻo le ava malosi. Talu ai ona o le soona inu o le tagata gasegase e le mafai ona na o ia fualaau oona, o injections o le Berlition 300 (1 ampoule i le aso) e sau e laveai.

Mo le faʻavaeina o le tino, o le Berlition ampoule ua faʻaitiitia i le saline (250 ml). O le fofo o le a saunia i le taimi lava lea ao leʻi oʻo i le faʻafefeteina, a leai o le a vave ona le toe aoga lona togafiti. I le taimi lava e tasi, e le tatau ona pa'ū le la i luga o le fofo ua uma ona fofola, o lona uiga, o le fagu o loʻo i ai le vailaʻau e tele lava ina afifiina i pepa alumini poʻo pepa vaʻaiga.

O nisi taimi e tulaʻi mai tulaga e i ai se manaoga faʻanatinati mo le faʻafoeina vave o le fualaau faasaina, ae leai se vaifofo i le taimi nei. I ia tulaga, o le faʻaofiina o le faʻamoemoega i se vailaau faʻapitoa po o se mea e faʻaaogaina e faʻatagaina.

Fegalegaleaiga ma isi mea

  • Faʻaaoga faʻatasi ma le alcohol ethyl ole mea e le taliaina.
  • Faʻaiʻuga ma togafitiga faʻapitoa i fualaau e faʻaitiitia ai le kulūkose, faʻaleleia ai o latou aʻafiaga. O le mea lea, o gasegase e maua i le maʻisuka pe a faʻaaogaina Berlition e tatau ona mataʻituina le maualuga o le suka i totonu o le toto, faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, le taʻavale o le glucometer Circuit TC.
  • A faʻapipiʻiina ma le cisplatin (o vailaʻau faʻasaina tele), e faʻaitiitia ai lona aʻafiaga.
  • Talu ai ona o le gaioio o le thioctic reacts i le calcium, magnesium ma le uʻamea, meaʻai susu ma fualaau faʻatasi ma vaega tutusa e mafai ona faʻaaogaina pe a uma le 7-8 itula i le maeʻa ai o le Berlition.

O le Okolipen faʻatau fale, lea o loʻo gaoioi ai foi le gaioio o le thioctic acid, o se vailaʻau e pei o fualaʻau faʻatasi ma se aʻafiaga o le antioxidant ma faʻataʻitaʻiina le metabolism o gaʻo ma gaʻo.

O Oktolipen o loʻo nofo i se pusa vaʻaiga faʻapitoa e mafai ai e le pharmacological ona tuʻuina atu i ai, ona e na o le lua lava faʻamatalaga mo le faʻamaonia - polyneuropathy ma le ava malosi. I se isi faaupuga, o le liona o nesi lautele ona o le i ai i le talafaasolopito o le maʻisuka poo le ava malosi.

O le asō, o le upu "antioxidant" e taatele, ae le o tagata uma e saʻo le faʻataʻatiaga e uiga i ai. Ina ia mafai ona faʻaitiitia le faʻamalositino o faamatalaga, e talafeagai le faʻamatala puupuu lenei faaupuga. O antioxidants e taua o le inhibitors o le faʻamaʻi, lea e puipuia ai le faʻaalia o le tino i faʻamalolo saoloto, ma faʻaitiitia ai le gaioiga o le matua tuai.

O le Oktolipen o se mea oona (e masani lava i le tino) o le antioxyidant, o le mea muamua o le faʻaaogaina o le oxidative decarboxylation o le alpha-keto acid.

I le avea ai o se coenzyme o metotia tele multiszyme system ("cell energy stations"), o Octolipen o loʻo aʻafia i le faʻasaina o le oxidative decarboxylation o le pyruvic (a-ketopropionic) acid ma le alpha-keto acid.

O le Oktolipen e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma faateleina le maualuga ole glycogen i le ate. Ole fualaau faasaina e maua ai tulaga mo le puipuia o le tui o le inisalini. O Oktolipen i ona meaola o meaola e latalata i vitamini B.

O Oktolipen o se pule faʻatonutonu o le lipid ma le carbohydrate metabolism, e faʻamalosia ai le metabolism o le cholesterol, faʻaleleia uiga taua o le ate. E le gata i lea, o le vailaau oona e maua ai le hypoglycemic, hypolipidemic, hypocholesterolemic ma le hepatoprotective effect.

Ua gaosia e le au gaosiga o le Okolipen ni ituaiga o fualaau e tolu:

  1. Pills
  2. Capsules
  3. Faʻalautele mo le sauniuni o se fofo faʻasolo.

O le fofo o le fofo e masani lava ona faʻaaoga i totonu o se falemai, ma e mafai ona faigofie ona maua aʻa i le falemaʻi.

O capsules ma laumei e tatau ona ave i luga o se manava gaogao, afa itula ao le i ai taumafataga ma solo i lalo i le tele o vai. E le mafai ona e faʻamalo le laulau (e le o talanoaina ni kapaila i lenei itu, e malamalama e faʻamalo uma).

O le fua fautuaina o Oktolipen e 600 mg, lea e tutusa ma le lua capsule poo le tasi papa. O le fualaau faasaina ua ave 1 le taimi i le aso. O le umi o le togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi, ma le amanaʻiaina o mea taua.

O le tuufaatasiga o ituaiga eseese o fualaau faasaina ua faatagaina: i le taimi muamua, o le vailaau e togafitia matua (2-4 vaiaso), ona fesuiai lea i soo se ituaiga tautala.

Taua! O le tagofia o fualaau faasaina e le fetaui ma le inu ava malosi. O mea gaosi susu e tatau ona faatapulaaina!

Fomaʻi i aso nei finau: o fea e sili atu - Berlition poʻo Oktolipen? E leai se tali i le taimi nei, ona o nei vailaau faʻamaʻi uma o loʻo i ai se mea tutusa tutusa. Ae afai e te talitonuina le toe iloiloga, o le Oktolipen o le fale e sili atu nai lo le German Berlition i le lelei ma le tau.

O le vailaau "Berlition"

O lenei oloa o loʻo i ai se pepa vai, o loʻo maua i ampoules, o le ala o le puleaina e ala i laʻau, ma o loʻo maua foʻi i le pepa faʻapena ma le pepa laulauina. Ua faʻatagaina e le faʻamaonia, o le atunuu na mafua ai Siamani.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina. Faailoga mo le faʻaaogaina

O le vaega autu o le thioctic acid, o vaega o ausilali o le gaʻo malosi, glycerin, gelatin (i le kapula), E171, E123. O le vailaau o loʻo faʻaalia mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ma le ava malosi, faapea foi ma tagata mamaʻi e maua i fatuga o fatugaʻo e ese le faigata.

Auala e faʻaaoga ai fualaau faasaina

Afai ole faigata o le faamai e le faigata ona o nisi mea le lelei, ona fautuaina lea o togafitiga i pulou poo fualaau. O le fualaau faasaina e tatau ona foloina uma, e aunoa ma le vevela pe malepelepe i soo se isi auala. Ina ia ausia le togafitiga e manaʻomia mai le togafitiga, ave le vailaau i le taeao, 30 minute aʻo leʻi faia se taumafataga.

O le togafitiga e faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi, e faʻatatau i le faʻafitauli o le maʻi, ae masani lava umi taimi, aua muamua e te manaʻomia e faʻaleleia le tulaga o le maʻi, ona toe faaleleia lea. I le tulaga o faʻafitauli, o togafitiga e amata i le faʻaofiina o fualaau faʻasaina e ala i le pata.

Contraindications ma aʻafiaga leaga

E pei o le tele o vailaʻau, o Berlition e iai foʻi le tele o faʻailoga. Faʻaaogāina e le fautuaina mo ia ituaiga o tagata:

  • Mauaina lelei o vaega o loʻo iai le vailaʻau.
  • Tina fafine ma le susu.
  • Tamaiti e leʻi oʻo i le 18 tausaga.
  • Mo tagata o loʻo faʻatauvalea le le faʻapalepale ma isi.

O aʻafiaga ogaoga e mafai ona tupu: taʻavale, faʻavevesi o le stool, vevela, faʻavevesi, tachycardia, vevela paʻu, sulu, sosolo, vevela tele, vaʻaia faʻalua, ma le tele o isi mea ofoofogia.

Faʻafefea ona faʻaaoga le meafaigaluega

O le fualaau faasaina e tasi le laulau, capsule i lea aso ma lea aso i luga o se manava gaogao, 30 minute ao leʻi faia taumafataga. I togafitiga ogaoga o le faʻamaʻi, amata le pulega i le faʻaofiina o se vaifofo e ala i le pata. O le maualuga o le togafitiga e masani lava e le sili atu nai lo le tolu masina, ae iai taimi e tatau ai ona faʻalautele togafitiga. O nei mea taʻitasi ma faʻapitoa i luga o le fautuaga a se fomaʻi.

Soifua manuia

O pusa ma fofo e taofia ai a latou meatotino mo le 3 tausaga i le vevela o +15 i le +25 tikeri Celsius, o le fofo ua uma ona teuina mo le silia ma le 6 itula. Ua teuina capsules mo le 2.5-3 tausaga i le vevela e oo atu i le +30 tikeri.

O fualaau faasaina "Oktolipen"

E maua mai e se fale gaosi oloa mo le faʻaogagofie ma, ona o le lavelave o le faʻamaʻi, e maua i ni vaega se tolu: capsules, tablets and solutions.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina. Faailoga mo le faʻaaogaina

O le vailaʻau autu o lenei vailaʻau o le thioctic acid, vaega o ausilali o le maso, magnesium stearate, gelatin (i capsules), E171, 104, 110. O sea vailaau faasaina ua faailoaina mo tagata mamai o le polyneuropathy o le maʻisuka ma le ava malosi.

Faʻafefea ona faʻaaoga le meafaigaluega

O le fualaau faasaina e tasi le laulau, capsule i lea aso ma lea aso i luga o se manava gaogao, 30 minute ao leʻi faia taumafataga. I togafitiga ogaoga o le faʻamaʻi, amata le pulega i le faʻaofiina o se vaifofo e ala i le pata. O le maualuga o le togafitiga e masani lava e le sili atu nai lo le tolu masina, ae iai taimi e tatau ai ona faʻalautele togafitiga. O nei mea taʻitasi ma faʻapitoa i luga o le fautuaga a se fomaʻi.

Contraindications ma aʻafiaga leaga

O le fualaau faasaina ua solia i le aveina:

  • Faʻaipoipo ma faʻamalosi fafine.
  • Tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga.
  • Tagata e iai le vailaʻau i vaega o le vailaʻau.

O aʻafiaga matuia e mafai ona faʻaalia e ala i le fesuiaʻiina, faʻalavelave, vevela, faʻaalia o le paʻu, tiga i totonu o le manava, faʻanofoina o le tino, maʻi o le tino ma isi mea le lelei.

Soifua manuia

E fautuaina e teuina le vailaau i se mea pogisa, i le vevela e oʻo atu i le +25 tikeri Celsius.

O le a le tuufaatasiga o fualaau faasaina

O lo latou tulaga faʻaopoopoina o lo latou faʻapitoa toetoe lava leai se eseesega, o le mea autu e mafai ai ona e taulimaina le faafitauli o le mea lava lea e tasi i vailaau uma. Faʻavae i lenei mea, o sui soʻo e tutusa o latou faʻasaʻo ma faʻafitauli matuia pe a faʻaaogaina. E le gata i lea, o le "Berlition" ma le "Oktolipen" e taulai i le togafitia o le maʻi lava e tasi ma e maua i foliga tutusa: papa, capsules, fofo.

Eseesega o vailaʻau

O le uiga sili ona iloga o le i totonu o fualaau faasaina eseese gaosi oloa. O le eseesega lona lua o le tau lea, e manino lava o le fafo o le "Berlition" o le a sili atu ona taugata nai lo le "Okolipen" o le fale gaosi oloa.

O a vailaʻau, o afea ma po o ai e lelei e ave

E leai se tali tasi i lenei fesili. O fualaau nei, e pei ona taʻua i luga, e leai ni eseesega eseese, o lea e mafai ona sili atu ona lelei le faʻaalia o le tasi e ala i le faiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi e talitonu o se meafaigaluega e sili atu le taugata poʻo se tagata gaosi oloa i fafo e mafai ona maua ai le tele o faamanuiaga.

Ae ui i lea, o le faamasinoina e ala i iloiloga o fualaau faasaina, o lona uiga, o faaaliga le lelei i luga o le tino o le a le mafai ona tupu i le faaaogaina o le "Berlition". E taua tele aʻo leʻi faʻaaoga soʻo se vailaʻau faia se feutagaiga ma se fomaʻi, lea o le a taʻuina atu ia te oe le filifiliga sao ma fesoasoani e te vave manuia.

Tosiga ma le pulega

O le vailaʻau Vaʻaia o le Palelaina e faʻaalia i le 300-600 mg e oo atu i le 2 taimi i le aso. O se fua faʻatatau, lea e mafai ona suia e le fomaʻi aoga. I faʻamaʻi ogaoga o le faʻamaʻi, o le vailaau faʻasaina e faʻaaogaina i le 300-600 mg. O le togafitiga e mafai ona oʻo i le 30 aso. A maeʻa togafitiga, e mafai ona faʻaauau tausiga. O le antioxidant o loʻo faʻaauau pea ona faʻatinoina i se tulaga maualalo - 300 mg i le aso.

E mafai ona tupu se mea e sili atu, lea e tupu ai mea nei:

ogaoga tiga

taoto ma vili

Afai e te masalomia le inisua ma le faʻasolosolo, e manaʻomia le falemaʻi vave. Mo le fesoasoani muamua, e tatau ona faia le fuʻu gaogao ma faʻaaogaina le malala e tatau ona tuʻuina atu i le ua afaina (i le fua faatatau o le 1 papalama mo le 10 kilokalama o le mamafa).

O papa o Oktolipen e tatau ona onā i luga o se manava gaogao ile afa itula ao le i taumafa. O le tulaga masani o le 600 mg. E tusa ma le 90 aso o togafitiga. Togafitiga e mafai ona faʻaauau pea faʻatatau i le tulaga o le maʻi.

O le faʻamausaliina o pulega e faʻamaonia ile tulaga ogaoga. Togafitiga e oʻo atu i le 4 vaiaso.

E mafai ona maua se mea e sili atu ma le faʻaalia mai o mea nei:

ogaoga tiga

O togafitiga faʻapitoa e faʻaaogaina e faʻaaogaina ai faʻamaoniga e le manaʻomia. E leai se vailaau faʻapitoa mo le faʻalavelave.

Le manatu o fomaʻi ma tagata gasegase

Ua maitauina e tagata tomai faapitoa le eseesega i le va o fualaau faasaina e le tele. Faʻavaeina, tuʻuina atu pepa, faʻamatalaga e tutusa. E tatau ona manatua i le mafaufau e naʻo se fomaʻi e mafai ona filifili se vailaau pe a maeʻa se faasologa o suʻesuʻega. O nisi vaega fesoasoani o vailaʻau e ono le mafai ona faʻatagaina e tagata taitoatasi, lea e afaina ai foi le filifiliga a le sooupu.

O se fualaau faasaina a Siamani e sili atu ona taugata, o le toatele o tagata e manatu e le tatau ona e togiina mo le tutusa lava le aoga. Ae o loʻo i ai se isi manatu e sili atu le taugofie le mea faigaluega, o le sili atu ona lelei.

Faʻafitauli aʻafiaga

E tele ni aʻafiaga o loʻo i ai i le vasega, ae e mafai ona tupu ma e tupu tele lava. O le Oktolipen e toaitiiti i latou, ae e sili atu ona lauiloa i latou. I lenei tulaga, e mafai ona tatou fai atu e tatau i tagata uma ona ave ma le faʻaeteete, ona o tulaga lamatia atonu e ono tupu ae le amanaiaina fautuaga a le fomaʻi.

O a aʻafiaga e ono aʻafia ai le fualaau faasaina Fualaau:

faʻalavelave ma faʻaosoosoina pea le vomiti,

puupuu le manava ma isi manava manava,

tiga i le nofoaga o le puleaina o fualaau faasaina,

faʻamaʻi faʻamaʻi - vevela, sasa, mumu,

vevela ma le afu ona o se faʻaitiitia o le kulukose,

faateleina le mamafa o le tui, lea e faaalia i le vaivai i le ulu,

vailaau vavalalata, vevela lela,

sui i le tofo.

Aʻo ave le Oktolipen, ei ai se tulaga lamatia o le feagai ma ia faʻafitauli le talafeagai e pei o le dyspepsia, allergies ma faʻaaliga o le hypoglycemia. Faatasi ai ma le faʻaaoga faʻaaogaina o le ava malosi, o le togafitiga faʻaleagaina o le thioctic acid e matua faʻaitiitia. E mafai ona taʻitaʻia ai le soifua maloloina.

Taumaʻi faʻatau

E tusa ai ma tau, o vailaʻau faʻasaina i fale. O le tau o Octolipen i le averesi e mai le 330 rubles i le 750 ru, e fuafua i le numera o laupepa ma ampoules i totonu o le afifi.

O le tau o Berlition, o se fualaau Siamani e amata i le 560 rubles. 300 mg tablets Numera 30 e mafai ona faatauina mo le 750 ruuga, 600 mg ampoules i le aofaiga o 5 fasi - mo le 860 rubles.

O lea la, e sili atu - Berlition poʻo Oktolipen

O le faʻatusatusaga o le tuufaatasiga, o gaioiga, o aʻafiaga o le itu ma faʻasalaga o loʻo faʻaalia ai e le gata i vailaau faʻasaina e aunoa ma ni faʻailoga. Afai e te taulai atu i le tau, e sili atu le filifili i le fale, ma pe ae manaomia le togafitiga o togafitiga faigata, o le a lelei tele le nofo i fafo. Ae o le aiga lenei, e faalagolago i le setete o le soifua maloloina ae le gata.

Ina ia faia le filifiliga saʻo, e sili atu le feutagai ma nisi fomaʻi, ona manino ai lea o le fofo e sili atu ona lauiloa mo togafitiga o se faʻamaʻi. Atonu o se tasi o fualaau faasaina e le aoga ma afaina ai aʻafiaga, ona mafai lea ona fautuaina se isi vailaʻau.

Ona o le mea moni e faapea o fualaau ia e filifilia e le fomai, e le mafai ona tatou iloa le va o le lelei ma le sili ona leaga, aua o nei manatu e fesootai i lenei tulaga. Aua nei galo e uiga i le taua o le feutagai ma se tagata poto faapitoa ma lamatiaga o fualaau oona.

Tuua Lau Faamatalaga