O le a le suauʻu sili ona lelei poʻo le gel troxevasin

E naʻo le tasi le faʻasalaga: manuʻa o le paʻu. O le mea lea, e le mafai e se tasi ona lūlū manuʻa faʻatasi ma Troxevasin.
E faʻasalaina le faʻaaogaina o le suauu mo le toto, o le i ai o maʻi mama, abscesses.

O faʻalogona o le Allergic e matauina i nisi o taimi - o le taunuuga lea o le tele o lagona i Troxevasin.

Afai e le fesoasoani.

O le togafitiga o le suauu e tele lona faalagolago i lona masani. Ole togafitiga e masani ona umi, e le tatau ona e misia se aso.

Mo le lelei sili atu o le suauu, ua fautuaina e ave "Troxevasin" i le taimi lava e tasi. O tagata mamaʻie iai veins vevela e mafai ona faʻataʻitaʻiina faʻaopopo i laʻititi laʻititi o aspirin. Ma, faʻamaʻi faʻamaʻi - Faʻasalaga, e faʻaitiitia ai le lamatiaga matautia o vaʻa toto.

I le taimi lava e tasi ma le faʻaaogaina o le suauʻu troxvasin, e fautuaina le uumi o le ufiufi o le meaʻai. O vailaau faafomaʻi e mafai ona faʻaititia ai le mamafa i vaʻa mamai, ma o le faʻateleina o le faʻamaʻi e vavegese. O le tafe o le toto ma le toto o le tino ona o le malosi o le malosi o le tino ua matauina vave, o le a faasolosolo malie ona aveeseina o latou tulaga, e le afaina ai veinsua loloto.

Afai e le lelei le tulaga o le vaiaso talu ona uma le tasi ma le afa, taʻu i lau fomaʻi. Masalo o le a ia faatonuina se fualaau sili ona lelei, e pei o Lyoton.

O se tasi o agelu e iloa ma mataalia e aafia ai le faatulagaina lelei o le toto o le vailaau faasaina o Troxevasin. Ua leva ona faʻaaogaina e foia ai faafitauli ma vein, e aofia ai ni manoa o le hemorrhoidal. O le a le uiga ese o le oloa ma pe faʻapefea ona faʻaaoga saʻo e foia ai faafitauli i vaʻa ma vein?

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

I le taimi nei, o le vailaau faasaina o Troxevasin e maua i ni fomu se lua - capsules, lea e masani ona taʻua o le papa, ma le gel mo le faʻaaogaina fafo.

O le vaega autū o le tulafono. O le tuufaatasiga o le capsule e pei ona taua i lalo: 300 mg o le gasegase, titanium dioxide, lactose monohydrate, stearate, sine quinoline samasama, gelatin. Troxevasin gel (1 g) e aofia ai le 20 mg o le mea galue, faapea foi ma isi vaega: trolamine, edetate dihydrate, carbomer, benzalkonium chloride, disodium ma le vai.

Pusa Taxavazine poʻo capsules ma le lanu samasama-lanu meamata, e 10 fasi vaega i se tasi o fuʻa. E mafai ona aofia ai le afifi mai le 5 i le 10 pepa. O le gel o loʻo faʻatau atu i se alumini alumini - 40 g ia taʻitasi.

Mea e Fai

O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i le tuufaatasiga o le toto ma faaitiitia ai le ono lamatia o manoa o le toto. Faafetai ia te ia, o le tulaga o veins ma capillaries e faaleleia. Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani, e mafai ona faʻamaloloina le edema, faʻamaʻi o le tiga, ma faʻamafanafanaga e masani ona tupu ma le le atoatoa o le tino.

A maeʻa ona ave capsules Troxevasin, o le maualuga maualuga o le mea galue i le tino o le tagata e tupu ile lua itula. O le aafiaga e tusa ma le 7-8 itula.

Mulimuli ane, ona o le metabolism i totonu o le ate, o le vailaau e aveesea mai le tino ma le talo ma le urine.

O fualaau faasaina ei ai aafiaga nei:

  • Venotonic - o le leo o veins e faʻatuputeleina, e sili atu ona faigofie, maualalo le mafai ona lelei, lamolemole. E le gata i lea, o femalagaiga i le fatu o le toto e faʻaleleia, ma o le faʻavaivai i lima ma vae e faʻaitiitia.
  • Faʻaleagaina - faʻamalosia le vascular system, o lona tetee i le siʻosiʻomaga e faʻaleleia, ma le faʻatuputeleina o le faʻatuputeleina.
  • Mea faʻatauvaʻa - ua faʻaititia le edema o le gaʻo faʻalaʻo.
  • Aneti-inflammatory - mumū i veins, ua taofia musele ma liga.
  • Aneti-vai - faʻamalolo saoloto e faʻaleagaina ai masini vascular.

Afai e te faʻaaogaina le vailaau faʻamaʻi, ona faʻaalia ai lea o mea nei: o le faʻaleagaina, le gaogao ma le tiga e fesoʻotaʻi ma le faʻaogaina o mea inu i totonu o vaʻa ma mea e latalata ane, ua faʻaititia, paleni meaʻai ma meaola faʻapitoa, ua faʻamalosi puipui puipui. E le gata i lea, ua fautuaina le fualaau faasaina mo le faʻaaogaina i le puipuia o pupuni toto.

Troxevasin gel i le faaopoopo atu i le gasegase e aofia ai le heparin ma le dexpanthenol. Latou te tuʻuina atu i le meafaigaluega mea faʻaopoopo, uiga lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, aʻafiaga o antithrombotic, toe faʻafouina o mea ua faaleagaina ma faʻaleleia atili le toto toto.

Talosaga

O le suauʻu manogi Troxevasin ma fualaau e faʻaaoga i tulaga nei:

  • Vailaau vevela,
  • Phlebothrombosis,
  • gasegase
  • Postelbitbitis syndrome
  • O faʻalavelave faʻafitauli e mafua mai i le le atoatoa o le vevela, maʻi o le gaʻo,
  • Le fiva ma le tuʻimomomoina pe a uma se manuʻa,
  • Paresthesia - lagona o le tafe o goosebumps,
  • Fusi o tamai povi i le po
  • Angiopathy ma le retinopathy (diabetic).

E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua faatonuina mai le taimi o le maitaga (mai le 13 vaiaso), i se tulaga lavelave o le toe faaleleia o siaki pe a maeʻa le vevelaina o veins, aveesea o veins vevela, faapea foi ma le faavasegaina o le microcirculation (,).

Troxevasin: faatonuga mo le faʻaoga (papa)

O le tele o tagata gasegase latou te fiafia i le fesili pe faapefea ona ave ma faʻaaoga saʻo le vailaʻau ina ia maua ai le manaʻoga. Ole vailaʻau ma le umi o le vasega e faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi pe a maeʻa se faasologa o suʻega ma le siama o le maʻi. O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, ma veins varicose, e tatau ona ave se tasi capsule (3 taimi i le aso) i taimi o taumafataga mo le tolu vaiaso muamua. Ona vaʻaia ai lea e le fomaʻi le tulaga o le maʻi, ma, pe a faʻaleleia faʻamaoniga, latou te fautuaina le faaumiumi o le meaʻai mo le isi lua vaiaso i le vevela tausiga (1-2 capsules i le aso). Afai e le o vaaia le aʻafiaga, ona tumau pea lea o le tui ma ua faʻalautele le vasega mo le isi 3-4 vaiaso. I lenei tulaga, o togafitiga ma fualaau e tatau ona faʻaopoopoga i le faʻaaogaina i aso taitasi o se suauu poʻo se gel ma le gasologa. O le kulimi (Troxevasin) (kulimi) e faʻaaogaina i se tamai laulau i luga o le paʻu ma paʻu lemu. E mafai ona faʻaaogaina se fusi faʻalanu poʻo ni totini i luga. Toe faia le faiga i le taeao ma le afiafi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina i le afaina o le gasegase o loʻo fai mai e mafai ona tuʻu faʻatasi le malamalama faʻasaina faʻamaʻi ma se vaega itiiti o le Troxevasin gel (e aunoa ma le faʻaofiina i totonu o le palakalafa). O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e matua faʻaleleia pe a fai e te faia se togafitiga ma ni paʻu. E faʻafefea ona inu pulupala mo le afaina o le hemorrhoidal ma o le a le umi e tatau ai le vasega? E tatau ona ave ni laasaga troievasin mo le afaina ai e tusa ai ma le polokalame lava e tasi mo le togafitiga o faafitauli eseese. O le umi o le faʻatagaina e faʻalagolago i le lavelave o le faafitauli ma faʻatulafonoina e le fomaʻi.

Faʻasalalauga aʻo maʻitaga

I taimi o gaioiga, e masani ona feagai tamaitai ma faʻafitauli e pei o le le atoatoa o le tino, fulafula, o le gaogao o le po ma le afaina. I lenei tulaga, e masani lava ona taʻu mai e fomaʻi togafitiga i fualaau o Troxevasin, o lona faʻatonuga o loʻo faʻamaonia ai e tatau ona aveesea mai le lua masina o le maitaga. O lenei mea o le a faʻaititia ai le ono tulai mai o aʻafiaga le lelei o le fualaau faasaina i le tulaga o le fetus. Ina ia ausia vave le malosi o le fualaau faasaina, e aoga le faʻapipiʻiina o kapula i le faʻaaogaina o le gel i le paʻu poʻo ni manoa vevela.

Faʻafefea ona sui?

E i ai ni mea tutusa e tutusa ma le fualaau faasaina o Troxevasin. I lenei tulaga, o le tau e laʻititi ma maualalo. E faʻalagolago lava i le kamupanī ma le tele o mea aoga i vailaʻau. O le lisi o fualaau oona e lautele:

  • Troxevenol
  • Detralex
  • Faʻamatalaga-vramed,
  • Phleboton
  • Troxegel.

E mafai foi ona e faatauina analogs of tablets: Avenue, Antistax, Venorin, Faʻasalaga.

E masani ona fesili tagata pe sili atu le lelei e maua ai Troxevasin poʻo Detralex? O le tau o le muamua fualaau faasaina o se faasologa o le maualuga i lalo ifo o Detrolex.O le mea moni, e faia i faleoloa i Farani, ae o le toʻatele o tagata i Moscow, e pei o Ukraine, o loʻo suʻe oloa taugofie e le maualalo i le aoga.

E tusa ai ma iloiloga o tagata na faʻaaogaina le Troxevasin, o le lelei o le vailaau faʻasaina e maualuga lava i le faʻaogaina o "capsules + gel." Ma na tau le maualalo nai lo isi analogues. O le tele o tagata na gasegase fualaau mo le afaina ma veins varicose na latou maua ni suiga lelei i le vaiaso lona lua o le aveina o vailaʻau.

Troxevasin o se vailaʻau i foliga o se suauʻu poʻo se gel o lanu uliuli poʻo auro. E aoga tele i le togafitiga o le gasegase ogaoga ma le tumau. O le fualaau faasaina e saogalemu tele e mafai ona faʻaaogaina e tagata gasegase o soʻo se matua ma oʻo lava ile maʻitaga.

Faʻavae ma gaioiga

O le gaioiga malosi o le gasegase (20 mg i le 1 g suauu). E faapena foi i le tuufaatasiga o fualaau:

  • carbomer
  • toso,
  • edetate disodium dihydrate,
  • benzalkonium chloride,
  • vai mama.

Troxevasin o se vailaʻau faʻamaoni ma le p-vitamin. Ona o lenei mea, o le vailaau oona ei ai lona malosi i luga o le afaina, o se venoprotector. O le vailaʻau e faʻasaʻo le edema, le faʻaogaina o le inflammatory, e puipuia ai le totoina o le toto ma le faʻamaʻiina o mea faʻasaina.

Pharmacodynamics

Faʻafetai i le gaioiga galue, lea o se vaega o le faʻaleleia o le suavai, o tulaga lelei e faia mo le vave faʻaaogaina ma le faʻaleleia o le vailaʻau.

O le suauʻu e lelei le faʻafeiloaʻi e le tino o le tagata. O le gasegase ile vaega ole vaega e toesea. Faʻaaogisi le suauʻu e faʻaalia i le togafitiga o le afaina i soo se laasaga.

O le a le fesoasoani

O fualaau faasaina o loʻo i ai faʻamatalaga nei mo le faʻaaogaina:

  • faʻamaʻi faʻamaʻi: o le vaifofo e aoga mo siama faʻavavela, maʻi faʻasolosolo masani,
  • fulafula ma le tiga i vae, lagona o le vaivai, vaivai - faailoga faʻamaonia e faʻaalia ai le le atoatoa o le vevela,
  • spider veins ma asterisks: rosacea,
  • gaogao
  • paresthesia - o le solia o le lagona, lea e i ai le numera, "goosebumps" i totonu o le tino,
  • i le cosmetology, e faʻaaogaina vailaʻau i lalo o mata e faʻamalolo ai tuʻituʻi,
  • thrombophlebitis - mumuna e afaina ai puipui o veins ma o loʻo faʻatasi ma le faʻavaeina o se toto toto,
  • o le gasegase o se faiga e le afaina lea e aafia ai le fusi o loʻo siomia ai se vein,
  • solia o le amiosaʻo o le paʻu: tuʻimomomo, abrasions, momotu,
  • ituaiga 2 maʻisuka e puipuia ai le atinaʻe o faʻafitauli,
  • varicose dermatitis - ua fausiaina ma le faalauteleina o veins ma lo latou le lelei o galuega,
  • fulafula ma tiga e mafua mai i le vevesi.

Taimi

Faatasi ai ma le faʻaaogaina tatau o fualaau faasaina, o taunuʻuga nei e maua:

Saili lou tulaga lamatia mo faʻafitauli o le hemorrhoid

Ave le suʻega i le initaneti mai suʻe suʻesuʻe

Taimi o suʻega e le sili atu ma le 2 minute

7 faigofie
o mataupu

94% sao
suega

10,000 manuia
suʻega

  • lapisi lapisi puipui mafiafia,
  • vaivai o vaʻa vevela ua faʻaititia,
  • o le atiina ae o paʻu toto e puipuia
  • vevela le toto toto
  • mumu, afaina ma le fulafu ese
  • o le a mafai ona faʻaitiitia le maʻi pipisi.

Faʻaiʻuga

E seasea ona tupu, ma afai latou te atiina ae, ona avea lea o se mea vevela, mumu, mimiti, ma faailoga o le dermatitis. A maeʻa le soloia o togafitiga, e vave ona pasi mea uma. E leai se fesoʻotaʻiga ma le ava malosi, ma e ui lava e le afaina ai le malosi o togafitiga, ae o loʻo i ai se aafiaga leaga i le tino.

Afai ei ai faʻamatalaga e le manaʻomia i le taimi o le faʻaaogaina o le manogi o le Troxevasin 2%, ona faanatinati lea e logoina le fomaʻi o le a fetuutuunaʻi togafitiga togafitiga ma filifili se isi vaifofo.

I le taimi o le maitaga ma le lactation

I le togafitiga o le afaina i le taimi o le maʻitaga, o Troxevasin e faʻaaogaina e pei ona taua i lalo:

  • o le fualaau faasaina ua faailoaina i le 2nd ma le 3rd trimester e pei ona faatonuina e le fomai,
  • o le oloa e faʻaaogaina i nofoaga ua afaina 2 taimi i le aso,
  • e faʻaaogaina e fafine maʻitaga ei ai veins varicose, fulafula o vae, o le i ai o le afaina,
  • o le umi o le vasega o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi, ma le lactation, e le o faʻamaonia le suauu.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

E mafai ona faʻaaogaina le Troxevasin ma nisi fualaau oona, ma mulimuli i fautuaga:

  • O le tuufaatasiga o le suauu troxvasin i kapaila e faatagaina e maua ai le maualuga o le togafiti.
  • Ole fualaau e le afaina ai le puleaina o auala ma le taavale.
  • E leai se faʻamatalaga e uiga i fegalegaleaiga ma isi vailaʻau.

Troxevasin o loʻo i ai tala tutusa nei:

  1. Faʻasologa. Ua faailoa mai mo faafitauli i veins, o se tuusaʻo tuusaʻo o Troxevasin. O loʻo i ai sona aafiaga lautele, e mafai ona faʻaaogaina e tusa lava pe togafitia se faʻamaʻi i se taimi umi. O le tau e 330 rubles.
  2. Venopaginol O se vailaau anti-inflammatory ma antithrombotic lea ei ai le veveton ma mea e puipuia ai. O ona vaega e faʻasalalau le galuega o capillaries, faʻafouina le epithelium ma le tissuʻi. Tau - 180 rubles.
  3. . O le gaioiga malosi e pipii atu i puipui o toto toto, faʻaleleia lo latou gafatia. E i ai sona aafiaga i le cytoprotective ma le antioxidant. O le tau e 410 rubles.
  4. Lyoton. O se antithrombotic, anti-inflammatory ma antiexudative sui. Faʻaliliu le fulafula ma puipuia le ola mai le sola ese. O le tau e 540 rubles.
  5. Troxevenol. O vaega o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le gaogao ma le le mautonu o capillaries, e i ai se aafiaga sili ona leaga. Ona o lenei mea, o le suauu e faʻaaogaina i le tulaga o le faʻalavelaveina o galuega a veins o se foliga masani. O le tau e 100 rubles.
  6. Venabos O se fualaau lelei i le togafitiga o veins varicose, faʻapea foi ma le fesoasoani i le fulafula, malosi ma le faoa i pito i lalo ifo. O le vailaau ua faatonuina mo le togafitiga o le hematomas postoperative lea e le solia ai le amio saʻo o le siama. Tau - 570 rubles.
  7. . O se vailaʻau e maua ai le antithrombotic faʻataunuʻu ua fuafuaina mo le faʻaaogaina pito i luga. O se faʻamatalaga faʻapitoa o faʻatonuga saʻo. O le tau e 70 rubles.

Ole suauu Heparin mo le afaina ole faigofie e faʻalagolago i le faʻaaogaina!

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

  • I le tuufaatasiga o le tasi capsules faaputugatupe e aofia ai le 300 mg tuai. Isi mea faaopoopo: dioxide, lactose monohydrate, sine quinoline samasama, magnesium stearate, lanu samasama samasama, gelatin.
  • O le tuufaatasiga o le 1 gr. gel (kulimi vailaʻau) 2% mo le faaaogaina i fafo e aofia ai le 20 mg tuai. Isi vaega :, o le pulumu, disodium edetate dihydrate, benzalkonium chloride, vai.

Faiga faʻapolopolo

Gelatin, Cylindrical, Yellow capsules (o nisi taimi e taʻua sese ai trotovasin papa ), i totonu o le efuefu samasama-lanumeamata, o le i ai o mea faʻapitoa e mafai. 10 capsules i totonu o se manua, 5 pe 10 paʻu i totonu o se atigipusa pepa.

Lanu enaena gel . 40 kalama i totonu o se alumini alumini - tasi le ipu i totonu o se atigipusa pepa pepa poʻo le 40 kalama i totonu o se pusa paʻu pepa - tasi le ipu i totonu o se atigipusa pepa.

Pharmacokinetics

O le vaega malosi e mafai ona ulu vave i le pito i fafo o le epidermis pe a faʻaogaina le suauʻu i fafo. A maeʻa le afa itula, o le vailaʻau o loʻo i totonu o le epidermis, ma a maeʻa le 2-5 itula - i le tino o le tino. Ona o lenei mea, o vaega taua o auala ia e taulai atu ai i totonu o masini.

O le a le fesoasoani

O fualaau faasaina o loʻo i ai faʻamatalaga nei mo le faʻaaogaina:

  • faʻamaʻi faʻamaʻi: o le vaifofo e aoga mo siama faʻavavela, maʻi faʻasolosolo masani,
  • fulafula ma le tiga i vae, lagona o le vaivai, vaivai - faailoga faʻamaonia e faʻaalia ai le le atoatoa o le vevela,
  • spider veins ma asterisks: rosacea,
  • gaogao
  • paresthesia - o le solia o le lagona, lea e i ai le numera, "goosebumps" i totonu o le tino,
  • i le cosmetology, e faʻaaogaina vailaʻau i lalo o mata e faʻamalolo ai tuʻituʻi,
  • thrombophlebitis - mumuna e afaina ai puipui o veins ma o loʻo faʻatasi ma le faʻavaeina o se toto toto,
  • o le gasegase o se faiga e le afaina lea e aafia ai le fusi o loʻo siomia ai se vein,
  • solia o le amiosaʻo o le paʻu: tuʻimomomo, abrasions, momotu,
  • ituaiga 2 maʻisuka e puipuia ai le atinaʻe o faʻafitauli,
  • varicose dermatitis - ua fausiaina ma le faalauteleina o veins ma lo latou le lelei o galuega,
  • fulafula ma tiga e mafua mai i le vevesi.

Ole suauʻu Troxevasin mo le afaina

Troxevasin o se meafaigaluega aoga i le togafitiga o le afaina i tagata matutua, tamaiti ma e oʻo lava i fafine maʻitaga. Faʻaaogaina o se vaega o togafitiga faigata.

Taimi

Faatasi ai ma le faʻaaogaina tatau o fualaau faasaina, o taunuʻuga nei e maua:

Saili lou tulaga lamatia mo faʻafitauli o le hemorrhoid

Ave le suʻega i le initaneti mai suʻe suʻesuʻe

Taimi o suʻega e le sili atu ma le 2 minute

7 faigofie
o mataupu

94% sao
suega

10,000 manuia
suʻega

  • lapisi lapisi puipui mafiafia,
  • vaivai o vaʻa vevela ua faʻaititia,
  • o le atiina ae o paʻu toto e puipuia
  • vevela le toto toto
  • mumu, afaina ma le fulafu ese
  • o le a mafai ona faʻaitiitia le maʻi pipisi.

Faʻamalosia tele

Troxevasin e faʻaaogaina i le laasaga o le faʻavavevaveina o le afaina, ona o le vailaau faʻamalolo e faʻamalo ai le fulafula, taofi le toto, faʻamamaina le vevela ma le tiga. O vaega o le suauu e afaina ai le toto, puipuia ai le atinaʻeina o toto.

Le faʻaaogaina o le suauu troxevasin

O le suauu e tatau ona faʻaoga 2 taimi i le aso - taeao ma le afiafi. Fai togafitiga pe a maeʻa ona faʻagasolo ma faʻaogaina togafitiga. O le gel e faʻaaogaina i se mea manifinifi, ma e faʻaaogaina se fasi gau i pito i luga o nofoaga ua afaina. O le tuufaatasiga e tatau ona tufatufaina i ni masini mimiti e faʻafefe ai luga o le paʻu seia oʻo ina maeʻa.

O le suauu e mafai ona sosoʻo ai le gau, ona faʻapipiʻi lea i fusi mumusu. E le mafai e le fualaau faasaina ona maua i luga o le mucous membranes, matala matala poʻo le mai.

Contraindications

O le faʻaaogaina o troxevasin ua faʻasalaina i mataupu nei:

  • hypersensitivity i vaega o le suauu e fesootaʻi atu i le faʻamaoni o tagata taitoatasi,
  • solia le faamaoni o le vaega o le epidermis.

Faʻaiʻuga

E seasea ona tupu, ma afai latou te atiina ae, ona avea lea o se mea vevela, mumu, mimiti, ma faailoga o le dermatitis. A maeʻa le soloia o togafitiga, e vave ona pasi mea uma. E leai se fesoʻotaʻiga ma le ava malosi, ma e ui lava e le afaina ai le malosi o togafitiga, ae o loʻo i ai se aafiaga leaga i le tino.

Afai ei ai faʻamatalaga e le manaʻomia i le taimi o le faʻaaogaina o le manogi o le Troxevasin 2%, ona faanatinati lea e logoina le fomaʻi o le a fetuutuunaʻi togafitiga togafitiga ma filifili se isi vaifofo.

Faʻasalaga

Talu ai ona o le suauu e faʻaaogaina i fafo, o le tulaga lamatia o le atinaʻeina o se mea maualuga e faʻaitiitia. I tulaga e le masani ai, o mea nei e mafai ona mafai:
urticaria, eczema, dermatitis.

Faatonuga faapitoa

I le taimi o le maitaga ma le lactation

I le togafitiga o le afaina i le taimi o le maʻitaga, o Troxevasin e faʻaaogaina e pei ona taua i lalo:

  • o le fualaau faasaina ua faailoaina i le 2nd ma le 3rd trimester e pei ona faatonuina e le fomai,
  • o le oloa e faʻaaogaina i nofoaga ua afaina 2 taimi i le aso,
  • e faʻaaogaina e fafine maʻitaga ei ai veins varicose, fulafula o vae, o le i ai o le afaina,
  • o le umi o le vasega o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi, ma le lactation, e le o faʻamaonia le suauu.

Faaaoga i le tamaitiiti

I le tulaga aloaia, o le vailaʻau e faʻatagaina mo tamaiti pe a maeʻa le 15 tausaga, ae i tamaititi, o le suauu ua faʻamaonia mo se tamaititi ua lua tausaga le matua.

O le fualaau faasaina ua faailoaina mo tagata mamaʻi i le taimi o laiti e faaleleia ai le toto, togafitia nofoaga pe a uma tui ma tui i le taimi o le atinaʻeina o le tuufaatasiga, faapea foi ma le manua, mo togafitiga o hematomas ma sprains.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

E mafai ona faʻaaogaina le Troxevasin ma nisi fualaau oona, ma mulimuli i fautuaga:

  • O le tuufaatasiga o le suauu troxvasin i kapaila e faatagaina e maua ai le maualuga o le togafiti.
  • Ole fualaau e le afaina ai le puleaina o auala ma le taavale.
  • E leai se faʻamatalaga e uiga i fegalegaleaiga ma isi vailaʻau.

Troxevasin o loʻo i ai tala tutusa nei:

  1. Faʻasologa. Ua faailoa mai mo faafitauli i veins, o se tuusaʻo tuusaʻo o Troxevasin. O loʻo i ai sona aafiaga lautele, e mafai ona faʻaaogaina e tusa lava pe togafitia se faʻamaʻi i se taimi umi. O le tau e 330 rubles.
  2. Venopaginol O se vailaau anti-inflammatory ma antithrombotic lea ei ai le veveton ma mea e puipuia ai. O ona vaega e faʻasalalau le galuega o capillaries, faʻafouina le epithelium ma le tissuʻi. Tau - 180 rubles.
  3. . O le gaioiga malosi e pipii atu i puipui o toto toto, faʻaleleia lo latou gafatia. E i ai sona aafiaga i le cytoprotective ma le antioxidant. O le tau e 410 rubles.
  4. Lyoton. O se antithrombotic, anti-inflammatory ma antiexudative sui. Faʻaliliu le fulafula ma puipuia le ola mai le sola ese. O le tau e 540 rubles.
  5. Troxevenol. O vaega o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le gaogao ma le le mautonu o capillaries, e i ai se aafiaga sili ona leaga. Ona o lenei mea, o le suauu e faʻaaogaina i le tulaga o le faʻalavelaveina o galuega a veins o se foliga masani. O le tau e 100 rubles.
  6. Venabos O se fualaau lelei i le togafitiga o veins varicose, faʻapea foi ma le fesoasoani i le fulafula, malosi ma le faoa i pito i lalo ifo. O le vailaau ua faatonuina mo le togafitiga o le hematomas postoperative lea e le solia ai le amio saʻo o le siama. Tau - 570 rubles.
  7. . O se vailaʻau e maua ai le antithrombotic faʻataunuʻu ua fuafuaina mo le faʻaaogaina pito i luga. O se faʻamatalaga faʻapitoa o faʻatonuga saʻo. O le tau e 70 rubles.

Ole suauu Heparin mo le afaina ole faigofie e faʻalagolago i le faʻaaogaina!

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

  • I le tuufaatasiga o le tasi capsules faaputugatupe e aofia ai le 300 mg tuai. Isi mea faaopoopo: dioxide, lactose monohydrate, sine quinoline samasama, magnesium stearate, lanu samasama samasama, gelatin.
  • O le tuufaatasiga o le 1 gr. gel (kulimi vailaʻau) 2% mo le faaaogaina i fafo e aofia ai le 20 mg tuai. Isi vaega :, o le pulumu, disodium edetate dihydrate, benzalkonium chloride, vai.

Faiga faʻapolopolo

Gelatin, Cylindrical, Yellow capsules (o nisi taimi e taʻua sese ai trotovasin papa ), i totonu o le efuefu samasama-lanumeamata, o le i ai o mea faʻapitoa e mafai. 10 capsules i totonu o se manua, 5 pe 10 paʻu i totonu o se atigipusa pepa.

Lanu enaena gel . 40 kalama i totonu o se alumini alumini - tasi le ipu i totonu o se atigipusa pepa pepa poʻo le 40 kalama i totonu o se pusa paʻu pepa - tasi le ipu i totonu o se atigipusa pepa.

Faʻataʻitaʻiga

Venoprotective ma aʻafiaga.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Pharmacodynamics

Wikipedia o loʻo faamatalaina le mea galue malosi e pei angioprotectorlea e masani ona faia i luga o capillaries ma veins.

Faʻailogaina paʻu i le va o siaki gata vaa ona o fesuiaiga i le matai filafiti i le va o sela o le endothelial. Faʻasalaga faʻasalalauga ma faʻaleleia le maualuga o le faʻamalosia o sela mumu, ei ai lona aʻafiaga faʻamaʻi.

I le le atoatoa o le gaioiga o le gaioiga o veins e faʻaitiitia ai le malosi o faʻafitauli o gaʻo, faoa faamalosi, tiga, varicose maʻi. Faʻamamaina faʻamaoniga e fesootaʻi ma -, tiga ma totoga.

O le aʻafiaga o le faʻamalosia o le malosi ma le tetee e fesoasoani i le faʻasaina o le alualu i luma maʻisuka retinopathy. O le faʻamatalaga e iloa ai o le vailaʻau e afaina ai le maualuga o le toto ma fesoasoani e puipuia le vein microthrombosis.

Pharmacokinetics

A maeʻa ona ave le kaputa i totonu, o le absorption e oʻo ile 10-15%. O le maualuga maualuga o le toto i le toto e pe tusa ma le 2 itula i le maeʻa ai o le taumafaina, o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le tausia ile plasma mo le 8 itula. O le fualaau faasaina ua faʻafefiloi i le ate. 20% faʻasolo i le urine e le suia ma 60-70% - faatasi ai ma le talo.

Pe a faʻaaogaina i le vaega o loʻo aʻafia ai le gel, o le vaega galue e vave ona oʻo i totonu, pe a uma le afa itula ua uma ona maua i totonu o le siama, ma pe a ma le 3-5 itula - i totonu o le tino o le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina o troxevasin

Faailoga mo le faʻaogaina o capsules:

  • postphlebitic syndrome,
  • gaogaosa le tumau o vein function,
  • mea e le lelei ai le tino,
  • vaega o le adjuvant therapy mulimuli anesikola veins ma venectomy,
  • afaina toto
  • (sasaina, vevela, tiga, gaioiga),
  • otaota ma leai se atoatoa(i le 2 mai le tolu),
  • vaega o togafitiga faʻaleleia mo le retinopathy i maʻi ma i tua.

O le faʻaaogaina o le suauu o Troxevasin e faʻamaonia pe a:

  • veinsose veins,
  • gaogaosa tumau o se lauulu lauulu ma le fulafula ma le tiga i pito pito i lalo, lagona o le vaivai ma le vaivai i vae, spasms, ,
  • varicose dermatitis,
  • lautele
  • tiga ma le fulafula o se natura post-traumatic (vaʻaia, vaʻaia).

Contraindications i le troxevasin

Contraindications mo capsules:

  • i le vaega o le vevesi,
  • faʻavavevave
  • i vaega o le oloa po o le rutoside.

Faʻasalaga, e tatau ona faʻaaogaina Troxevasin i pusa (capsules) faʻaauau mo.

Contraindications troxevasin gel:

  • solia o le faamaoni o le paʻu,
  • hypersensitivity i vaega o le oloa.

Troxevasin capsules, faatonuga mo le faʻaaogaina

I le uluaʻi taimi o togafitiga, e 300 mg o le vailaʻau faʻatauina e tolu taimi i le aso. O le aafiaga e masani lava ona atiae i totonu o le 15 aso, ona faaauau ai lea o le togafitiga i le fuainumera o loʻo i luga pe faaititia i le tausiga pito sili ona maualalo o le 600 mg, e mafai foi ona taofia le tumau togafitiga. I le mataupu mulimuli, o le taunuʻuga e masani ona tausia mo le itiiti ifo i le masina. O le togafitiga e tusa ma le 3-4 vaiaso, o le manaʻoga mo se taimi uumi e fuafuaina taitoatasi i tulaga taʻitasi.

I togafitiga maʻisuka retinopathy o vailaau ua faatonuina i se fua faatatau o le 900-1800 mg i le aso.

Gel Troxevasin, faatonuga mo le faʻaaogaina

O le faʻatonuga mo le suāuʻu Troxevasin o loʻo faʻamaonia ai o lenei ituaiga o faʻamalolo e faʻaaogaina i fafo, lea e faʻaogaina ai le suauu (kulimi) i le nofoaga ua afaina i le lua i le taeao i le taeao ma le afiafi, ma faʻamamaina lelei seia oʻo ina maeʻa uma. Afai e talafeagai, o le gel e mafai ona faʻaaogaina i lalo o ni fausaga faʻavae poʻo ni fusi. O taunuuga o togafitiga ma le fualaau faasaina e faalagolago i lona masani ona faaaoga mo se taimi umi.

Faatonuga faapitoa

I le taimi o le maitaga ma le lactation

I le togafitiga o le afaina i le taimi o le maʻitaga, o Troxevasin e faʻaaogaina e pei ona taua i lalo:

  • o le fualaau faasaina ua faailoaina i le 2nd ma le 3rd trimester e pei ona faatonuina e le fomai,
  • o le oloa e faʻaaogaina i nofoaga ua afaina 2 taimi i le aso,
  • e faʻaaogaina e fafine maʻitaga ei ai veins varicose, fulafula o vae, o le i ai o le afaina,
  • o le umi o le vasega o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi, ma le lactation, e le o faʻamaonia le suauu.

Faaaoga i le tamaitiiti

I le tulaga aloaia, o le vailaʻau e faʻatagaina mo tamaiti pe a maeʻa le 15 tausaga, ae i tamaititi, o le suauu ua faʻamaonia mo se tamaititi ua lua tausaga le matua.

O le fualaau faasaina ua faailoaina mo tagata mamaʻi i le taimi o laiti e faaleleia ai le toto, togafitia nofoaga pe a uma tui ma tui i le taimi o le atinaʻeina o le tuufaatasiga, faapea foi ma le manua, mo togafitiga o hematomas ma sprains.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

E mafai ona faʻaaogaina le Troxevasin ma nisi fualaau oona, ma mulimuli i fautuaga:

  • O le tuufaatasiga o le suauu troxvasin i kapaila e faatagaina e maua ai le maualuga o le togafiti.
  • Ole fualaau e le afaina ai le puleaina o auala ma le taavale.
  • E leai se faʻamatalaga e uiga i fegalegaleaiga ma isi vailaʻau.

Troxevasin o loʻo i ai tala tutusa nei:

  1. Faʻasologa. Ua faailoa mai mo faafitauli i veins, o se tuusaʻo tuusaʻo o Troxevasin. O loʻo i ai sona aafiaga lautele, e mafai ona faʻaaogaina e tusa lava pe togafitia se faʻamaʻi i se taimi umi. O le tau e 330 rubles.
  2. Venopaginol O se vailaau anti-inflammatory ma antithrombotic lea ei ai le veveton ma mea e puipuia ai. O ona vaega e faʻasalalau le galuega o capillaries, faʻafouina le epithelium ma le tissuʻi. Tau - 180 rubles.
  3. . O le gaioiga malosi e pipii atu i puipui o toto toto, faʻaleleia lo latou gafatia. E i ai sona aafiaga i le cytoprotective ma le antioxidant. O le tau e 410 rubles.
  4. Lyoton. O se antithrombotic, anti-inflammatory ma antiexudative sui. Faʻaliliu le fulafula ma puipuia le ola mai le sola ese. O le tau e 540 rubles.
  5. Troxevenol. O vaega o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le gaogao ma le le mautonu o capillaries, e i ai se aafiaga sili ona leaga. Ona o lenei mea, o le suauu e faʻaaogaina i le tulaga o le faʻalavelaveina o galuega a veins o se foliga masani. O le tau e 100 rubles.
  6. Venabos O se fualaau lelei i le togafitiga o veins varicose, faʻapea foi ma le fesoasoani i le fulafula, malosi ma le faoa i pito i lalo ifo. O le vailaau ua faatonuina mo le togafitiga o le hematomas postoperative lea e le solia ai le amio saʻo o le siama. Tau - 570 rubles.
  7. . O se vailaʻau e maua ai le antithrombotic faʻataunuʻu ua fuafuaina mo le faʻaaogaina pito i luga. O se faʻamatalaga faʻapitoa o faʻatonuga saʻo. O le tau e 70 rubles.

Ole suauu Heparin mo le afaina ole faigofie e faʻalagolago i le faʻaaogaina!

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

  • I le tuufaatasiga o le tasi capsules faaputugatupe e aofia ai le 300 mg tuai. Isi mea faaopoopo: dioxide, lactose monohydrate, sine quinoline samasama, magnesium stearate, lanu samasama samasama, gelatin.
  • O le tuufaatasiga o le 1 gr. gel (kulimi vailaʻau) 2% mo le faaaogaina i fafo e aofia ai le 20 mg tuai. Isi vaega :, o le pulumu, disodium edetate dihydrate, benzalkonium chloride, vai.

Faiga faʻapolopolo

Gelatin, Cylindrical, Yellow capsules (o nisi taimi e taʻua sese ai trotovasin papa ), i totonu o le efuefu samasama-lanumeamata, o le i ai o mea faʻapitoa e mafai. 10 capsules i totonu o se manua, 5 pe 10 paʻu i totonu o se atigipusa pepa.

Lanu enaena gel . 40 kalama i totonu o se alumini alumini - tasi le ipu i totonu o se atigipusa pepa pepa poʻo le 40 kalama i totonu o se pusa paʻu pepa - tasi le ipu i totonu o se atigipusa pepa.

Faʻataʻitaʻiga

Venoprotective ma aʻafiaga.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Pharmacodynamics

Wikipedia o loʻo faamatalaina le mea galue malosi e pei angioprotectorlea e masani ona faia i luga o capillaries ma veins.

Faʻailogaina paʻu i le va o siaki gata vaa ona o fesuiaiga i le matai filafiti i le va o sela o le endothelial. Faʻasalaga faʻasalalauga ma faʻaleleia le maualuga o le faʻamalosia o sela mumu, ei ai lona aʻafiaga faʻamaʻi.

I le le atoatoa o le gaioiga o le gaioiga o veins e faʻaitiitia ai le malosi o faʻafitauli o gaʻo, faoa faamalosi, tiga, varicose maʻi. Faʻamamaina faʻamaoniga e fesootaʻi ma -, tiga ma totoga.

O le aʻafiaga o le faʻamalosia o le malosi ma le tetee e fesoasoani i le faʻasaina o le alualu i luma maʻisuka retinopathy. O le faʻamatalaga e iloa ai o le vailaʻau e afaina ai le maualuga o le toto ma fesoasoani e puipuia le vein microthrombosis.

Pharmacokinetics

A maeʻa ona ave le kaputa i totonu, o le absorption e oʻo ile 10-15%. O le maualuga maualuga o le toto i le toto e pe tusa ma le 2 itula i le maeʻa ai o le taumafaina, o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le tausia ile plasma mo le 8 itula. O le fualaau faasaina ua faʻafefiloi i le ate. 20% faʻasolo i le urine e le suia ma 60-70% - faatasi ai ma le talo.

Pe a faʻaaogaina i le vaega o loʻo aʻafia ai le gel, o le vaega galue e vave ona oʻo i totonu, pe a uma le afa itula ua uma ona maua i totonu o le siama, ma pe a ma le 3-5 itula - i totonu o le tino o le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina o troxevasin

Faailoga mo le faʻaogaina o capsules:

  • postphlebitic syndrome,
  • gaogaosa le tumau o vein function,
  • mea e le lelei ai le tino,
  • vaega o le adjuvant therapy mulimuli anesikola veins ma venectomy,
  • afaina toto
  • (sasaina, vevela, tiga, gaioiga),
  • otaota ma leai se atoatoa(i le 2 mai le tolu),
  • vaega o togafitiga faʻaleleia mo le retinopathy i maʻi ma i tua.

O le faʻaaogaina o le suauu o Troxevasin e faʻamaonia pe a:

  • veinsose veins,
  • gaogaosa tumau o se lauulu lauulu ma le fulafula ma le tiga i pito pito i lalo, lagona o le vaivai ma le vaivai i vae, spasms, ,
  • varicose dermatitis,
  • lautele
  • tiga ma le fulafula o se natura post-traumatic (vaʻaia, vaʻaia).

Contraindications i le troxevasin

Contraindications mo capsules:

  • i le vaega o le vevesi,
  • faʻavavevave
  • i vaega o le oloa po o le rutoside.

Faʻasalaga, e tatau ona faʻaaogaina Troxevasin i pusa (capsules) faʻaauau mo.

Contraindications troxevasin gel:

  • solia o le faamaoni o le paʻu,
  • hypersensitivity i vaega o le oloa.

Faʻaiʻuga

  • Faʻaauau fualaau: taʻavalefaʻaleagaina totoga o meaola o le natura erosive ma le natura.
  • Isi tali :, vevela, vevela vevela.

O aʻafiaga faʻafuaseʻi e mou atu vave pe'ā uma le faʻamalolo o togafitiga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Troxevasin (Metotia ma metotia)

Troxevasin capsules, faatonuga mo le faʻaaogaina

I le uluaʻi taimi o togafitiga, e 300 mg o le vailaʻau faʻatauina e tolu taimi i le aso. O le aafiaga e masani lava ona atiae i totonu o le 15 aso, ona faaauau ai lea o le togafitiga i le fuainumera o loʻo i luga pe faaititia i le tausiga pito sili ona maualalo o le 600 mg, e mafai foi ona taofia le tumau togafitiga. I le mataupu mulimuli, o le taunuʻuga e masani ona tausia mo le itiiti ifo i le masina. O le togafitiga e tusa ma le 3-4 vaiaso, o le manaʻoga mo se taimi uumi e fuafuaina taitoatasi i tulaga taʻitasi.

I togafitiga maʻisuka retinopathy o vailaau ua faatonuina i se fua faatatau o le 900-1800 mg i le aso.

Auala e ave ai capsules troxevasin

O capsules (pama) e ave faʻaalia, faʻafefe uma ma fufulu i le vai i le taimi o taumafataga.

Gel Troxevasin, faatonuga mo le faʻaaogaina

O le faʻatonuga mo le suāuʻu Troxevasin o loʻo faʻamaonia ai o lenei ituaiga o faʻamalolo e faʻaaogaina i fafo, lea e faʻaogaina ai le suauu (kulimi) i le nofoaga ua afaina i le lua i le taeao i le taeao ma le afiafi, ma faʻamamaina lelei seia oʻo ina maeʻa uma. Afai e talafeagai, o le gel e mafai ona faʻaaogaina i lalo o ni fausaga faʻavae poʻo ni fusi. O taunuuga o togafitiga ma le fualaau faasaina e faalagolago i lona masani ona faaaoga mo se taimi umi.

Gel luga

Ona o le faʻaaogaina fafo ma le lautele o le vailaʻau faʻasaina o le vailaʻau, e leai se faʻalavelave o se faʻalavelave. Afai e te faʻaalialia le tele o le gel, e tatau ona faia ni auala masani mo le aveeseina o fualaau mai le tino (faʻaleagaina le vomiting) ma faʻatalanoa se fomaʻi.

Fegalegaleaiga

O aʻafiaga o fualaau faasaina e faʻaleleia pe a faʻaogaina faʻatasi.

Vaitaimi o le faʻatau

Tulaga o le teuina

Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti. Teuina i se mea matutu, pouliuli i le vevela o le potu. O le kulimi (gel) e le faatagaina e faʻamaʻa.

Aso faʻauma

I luga o troxvasin capsules - 5 tausaga. Mo le suāuʻu mai veins varicose i se alumini paʻu - 5 tausaga, i totonu o se pipili paʻu - 2 tausaga.

Faatonuga faapitoa

I le toesea o faʻamalositino i le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, talanoa lau fomaʻi.

Troievasin Foot Ointment e mafai ona faʻaaogaina na o le pau o le paʻu.

Aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma manuʻa matala ma le mucous membranes.

Faʻasalaga o loʻo faʻaalia e ala i le faʻatupulaia o le gasegase lautele (mo se faʻataʻitaʻiga, ma afaina o le tino), O le Troxevasin gel e faʻaaogaina faʻatasi ma le acid ascorbic e faʻamalosia ai lona aafiaga.

Talosaga tutusa i le Troxevasin

Tafaoga mo ATX Level 4 code:

Troxevasin ma ona analogues e masani lava faʻatusatusa i le tau. Faʻasologa - o le masani masani ma le taugofie o le faʻamatalaga ua faʻamatalaina, o laupepa tuʻuina atu o ni suauu ma kapoti. Lyoton gel - se mea sili atu ona taugata mo Troxevasin. E i ai foi ni meaʻai e tutusa ma le faʻaogaina o le tino: Avenue, Venorin.

O le tau o analogues ole suauʻu troxvasin e toetoe lava sili atu ona taugofie pe tutusa ma le tau o le tupe na faʻamaonia.

O faʻamatalaga i luga o le fua o le faʻaaogaina o fualaau mo tamaiti ei lalo ifo o le 14 tausaga le matua e le maua.

O le a le mea e filifilia: o le kulimi poʻo le gel troxevasin?

Troxevasinum (o le kulimi poʻo le gel) e aofia ai le kulupu o faʻamaʻi faʻamaʻi. O le aʻafiaga autu o le fualaau faasaina e taulai i le faʻaleleia o le vevela. O le fualaau faasaina e faʻaaogaina i luga mo vailaʻau faʻapitoa o eseese faʻalapotopotoga.

E uiga i fualaau faasaina

O le eseesega muamua ma autu i le va o Troxevasin gel ma le Troxerutin gel o le atunuu na afua mai ai. Muamua o loʻo maua i Iceland, o le lona lua o loʻo faʻaulu mai mai Bulgaria. O vailaau uma e lua e tutusa lelei ma tutusa ma tutusa ma meatotino. Troxevasin ma lana analog Troxerutin e naʻo le foliga o se gel ma capsules e maua.

O le mea autu i le tuufaatasiga o nei gels o se mea masani. E tele mea e maua e taua mo le togafitiga o veins varicose:

I fualaau uma e lua, o le vaevaega o le gataifale e 2%. O isi vaega o le tuufaatasiga e tutusa foi, e leai se eseesega i le va o le gel ma capsules.

Taua! I le foliga o se suauu, e le o maua Troxevasin ma Troxerutin. Afai e faʻaalia i luga o le pusa, e foliga mai o se mea sese.

O le taua tele, o le maua i lalo o le paʻu, e faʻaosoina ai le faʻapitoa o le hyaluronic acid, lea e taua tele mo le ola maloloina o veins. O lenei vailaʻau e faʻaleleia ai le mafai ona gafatia o le toto ma faia ai o latou puipui e sili atu ona aoga, e puipuia ai le faʻaaogaina.

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • edema
  • thrombosis
  • maʻega o le toto
  • gaioiga faʻanatura i totonu o veins,
  • otaota
  • sosolo totoga,
  • vavaeina o toto toto,
  • faʻamatalaga vascular o le maʻisuka.

Filifilia i le va o vailaʻau e lua, e le mafai ona e fai mai po o le fea e sili atu ona aoga. E tutusa lava le latou faʻasalaga ma tutusa le tuufaatasiga, faasolosolo, ma o le aafiaga i le tino e tutusa lava.

Gaoioiga o fualaau faasaina

O le gaioiga autu a Troxevasin ma Troxerutin o le faʻanoanoa lea o le tiga, fulafula ma afaina i vae ma veins varicose. O vailaʻau e afaina ai foi le tulaga o veins ma le toto toto mo le sili atu. O fualaau faasaina e saogalemu e faaaoga ma sili ona aoga i le tau faasaga i faʻamaʻi pipisi. O gels e aunoa ma le fefe e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi auala e togafitia ai veins varicose.

Talu ai e leai se eseesega i le va o Troxevasin ma Troxerutin e tusa ai ma aʻafiaga i luga o le tino, o le solia o nei fualaau e tutusa:

  1. E taua le mafaufau i le le lava o le tagata i vaega o loʻo faia ai le oloa.
  2. E le mafai ona faʻaaogaina gels ma capsule mai le lua masina o le maitaga.
  3. O vailaau faʻasaina e faʻasaina i tagata e maua i le fatu fatu.
  4. Troxevasin ma le Troxerutin e le tatau ona ave i le taimi o le faʻavavevave o maʻi gasegase poʻo duodenal.
  5. Ma le faʻaeteete, e aoga le faʻaaogaina o fualaau mo tagata e leai se toto totoga.
  6. E le tatau ona ave capsules seia oʻo i le 18 tausaga le matua ma le taimi o le lactation.
  7. E le mafai ona faʻaaogaina gels mo faʻamaʻi paʻu, faʻapea foʻi ma le i ai o liona eseese i luga o le paʻu.

Mo tamaiti, na o gel e mafai ona faʻaaoga; e tele mea e momomo ai ma tuʻimomomoina. E leai ni faʻamatalaga i luga o taunuuga o se faʻalavelave. Faatasi ai ma aʻafiaga mai le faʻaaogaina o Troxevasin ma Troxerutin, ua iloa ai le urticaria ma le dermatitis, ma o le vomiting ma le manava e mafai ona tupu i se taimi itiiti. O nei vailaau e le aʻafia ai le faʻasalaga, o le mea lea pe a uma ona e aveina e mafai ona e aveina se taavale ma pulea isi mea e manaʻomia ai vave se tali.

Taua! Afai a maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina o faʻamaʻi faʻamaʻi i le ituaiga o vomiting poo le manava manava e le alu ese, ae na o le faʻateleina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Faʻailoga Troxevasin

O le mea autu autu - o le faʻasolosolo - o se mea faʻapitoa o le vitamini P (rutin). Vaega o ausilali o le benzalkonium chloride, trolamine, edetate disodium dihydrate ma le carbomer.

Troxevasin faʻamalosi puipui o tumutumu pulou ma vein, faʻaleleia o latou gafatia ma faʻaitiitia ai le gafatia. Faʻafetai i le gaioiga o le vailaau faʻasaina, ua toe faʻaleleia le tone vascular. E faaitiitia le siama, tiga ma le mamafa i vae.Ua taofia le faagasologa o togafitiga, o taofiga o le tino e masani ona faatulagaina.

I le faʻaopoopoga, o loʻo faʻaalia mai le faʻaaogaina o le antioxidant ma le anticoagulant.

O le faʻasolosolo o loʻo i ai se aʻafiaga e aʻafia ai. O le mamafa o le mumū ma veins varicose ua faʻaitiitia pe a mavae 3-4 aso. O le togafitiga e amata ile 2 i le 4 vaiaso.

Faʻaauau le tausisia ma le faʻaauau le faʻaaogaina e fautuaina e le fomaʻi. E mafai ona toe faʻamalosia le togafitiga pe a uma 3-4 masina.

O togafitiga faʻapitonuʻu ua faʻamaonia mo tulaga faʻaleagaina e fesootaʻi ma le malosi o le puipui o le tino. O nei faʻafitauli e aofia ai:

  • thrombophlebitis (o se gaioiga e le afaina ai e aofia ai le faʻavaeina o toto)
  • gasegase masani o le gasegase (faʻasologa faʻasolosolo e fesootaʻi ma le vevela vevela vevela toto),
  • gasegase (afaina o le fiva o loo siomia ai le vein),
  • varicose dermatitis (faʻaleagaina o le paʻu, faʻaosofia i le vevela vevela),
  • otaota (faʻalauteleina o le plexus vevela o le faʻasaʻo),
  • tulaga i le maeʻa ai o le sclerotherapy poʻo le vevela aveesea,
  • lapataiga o gaʻo na faaosofia e veins varicose,
  • faʻaleagaina o masini mūmū o se natura faʻaleagaga (hematomas subcutaneous, sprains).

O faʻamaoniga o le hypersensitivity i vaega o le vailaau faʻasaina, faʻapea foʻi ma manuʻa matala (pisia poʻo le faʻasaʻolotoina o le faʻamalosi).

E le fautuaina e tagata faapitoa le faʻaaogaina o vailaʻau i le uluaʻi tolu masina o le maʻitaga. I le faʻataʻitaʻiga o tamaiti, e leʻo faʻaaogaina le telefoni i le 14 tausaga.

Troxevasin i le taimi o le maʻitaga ma le lactation

O faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le vailaʻau o le Troxevasin i le taimi o le maʻitaga ile 1 masina e le o maua.

O le faʻatonuga e maua ai le avanoa e faʻaaoga ai fualaau faasaina i ituaiga uma o le faʻamalolo (kulimi, capsules) i le 2nd ma le 3 o faʻataʻitaʻiga e pei ona faatonuina e le fomaʻi ma le amanaʻiaina o mea lamatia uma, e aofia ai le afaina i le taimi o le maʻitaga.

I le lactation, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai foi ona naʻo tulaga o loʻo i luga.

O faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i nei vaitau e le lipotia ai le tupu mai o aʻafiaga itu.

Faʻamatalaga i Troxevasin

O faʻamatalaga e uiga i Troxevasin i capsules (papa) ma faʻamatalaga o le Troxevasin gel e le o se eseesega tele ma taʻu mai o le vailaʻau e fesoasoani lelei mai veinsose veins, mai faʻamaʻaloga, ma e faʻaaogaina foi mo foliga ma se faʻavafesa lautele faʻavae i luga o le paʻu. E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua fautuaina mo le puipuia o faamai faapitoa o veins ao maitaga.

O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi faʻamaʻi e taʻu mai ai foi togafitiga lelei mo lenei maʻi i le taimi o taui. O le Troxevasin e masani ona faʻaaogaina e avea o se suauu mo le afaina.

O le fesili o le aoga o Troxevasin e masani ona talanoaina: e fesoasoani veinsose veins? I le togafitiga o lenei faʻamaʻi, e naʻo le tele o faʻamalosiaga o togafitiga o le a aoga, e aofia ai le faʻaaogaina o le gaosiga o faʻamalosi ma le tausisia o le pulega o le galuega ma le malologa.

O le fea sili atu: Troxevasin poʻo Lyoton?

Lyoton ma Troxevasinia i ai ni mea aoga aoga. Muamua e leai se aafiaga tuusao i veins, ae naʻo le aveeseina o le toto ma faʻafefe o latou foliga. O fualaau oona e eseese uiga eseese, o le mea lea, pe a filifilia, e tatau ona taʻitaʻia e fautuaga a le fomaʻi.

Troxevasin poʻo Detralex - o le fea e sili?

O vailaʻau e tutusa lelei. O le eseesega o lena mea DetralexE masani lava ona aofia ai mea masani faalenatura, e na o pepa lava e maua mai ai, ma o lona tau e toetoe a faalua pe a faʻatusatusa i Troxevasin. O le filifiliga i le va o nei fualaau faasaina e tatau ona faavae i luga o fautuaga a le fomaʻi, tali a le tagata lava ia i fualaau faasaina ma iloiloga tau tamaoaiga.

Troxevasin ma Troxevasin Neo - eseesega

Ona o suiga suiga Troxevasin Neo e faʻaopopo foi i ai le faʻamalosi tino, toe faʻafouina ma aʻafiaga faʻasolosolo ma e naʻo le pepa gel e maua ai.O faʻamatalaga mo fualaau e foliga tutusa, ae o le aʻafiaga o le mea mulimuli e mafai ai e oe ona faʻamalosia atoa le fusi o faʻamaoniga e iloa ai faʻamaʻi pipisi.

Togafitiga o le rosacea i luga o foliga ma le troxevasin

O le fualaau faasaina e masani ona faʻaaoga mo foliga ma foliga mai o vevela vevela, e ui i lea, e taua le manatuaina o lena mea rosacea atonu o se faailoga o faʻamaʻi sili atu ona ogaoga o totoga i totonu. O le mea lea, ao lei faia le vailaʻau a le tagata lava ia, e tatau ona faia le suʻega e se tagata faʻatau suʻesuʻe ma le fomaʻi.

Tagata faʻatau: carbomer - 6 mg, trolamine (triethanolamine) - 7 mg, disodium edetate dihydrate - 0.5 mg, - 1 mg, sua mama - 965.5 mg.

40 g - aluminium tubes (1) - teuina o pepa pepa.
40 g - pulumu laminate (plastic) (1) - teuina o pepa pepa.

Faʻataʻitaʻiga

Venoprotective ma aʻafiaga.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Pharmacodynamics

Wikipedia o loʻo faamatalaina le mea galue malosi e pei angioprotectorlea e masani ona faia i luga o capillaries ma veins.

Faʻailogaina paʻu i le va o siaki gata vaa ona o fesuiaiga i le matai filafiti i le va o sela o le endothelial. Faʻasalaga faʻasalalauga ma faʻaleleia le maualuga o le faʻamalosia o sela mumu, ei ai lona aʻafiaga faʻamaʻi.

I le le atoatoa o le gaioiga o le gaioiga o veins e faʻaitiitia ai le malosi o faʻafitauli o gaʻo, faoa faamalosi, tiga, varicose maʻi. Faʻamamaina faʻamaoniga e fesootaʻi ma -, tiga ma totoga.

O le aʻafiaga o le faʻamalosia o le malosi ma le tetee e fesoasoani i le faʻasaina o le alualu i luma maʻisuka retinopathy. O le faʻamatalaga e iloa ai o le vailaʻau e afaina ai le maualuga o le toto ma fesoasoani e puipuia le vein microthrombosis.

Pharmacokinetics

A maeʻa ona ave le kaputa i totonu, o le absorption e oʻo ile 10-15%. O le maualuga maualuga o le toto i le toto e pe tusa ma le 2 itula i le maeʻa ai o le taumafaina, o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le tausia ile plasma mo le 8 itula. O le fualaau faasaina ua faʻafefiloi i le ate. 20% faʻasolo i le urine e le suia ma 60-70% - faatasi ai ma le talo.

Pe a faʻaaogaina i le vaega o loʻo aʻafia ai le gel, o le vaega galue e vave ona oʻo i totonu, pe a uma le afa itula ua uma ona maua i totonu o le siama, ma pe a ma le 3-5 itula - i totonu o le tino o le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina o troxevasin

Faailoga mo le faʻaogaina o capsules:

  • postphlebitic syndrome,
  • gaogaosa le tumau o vein function,
  • mea e le lelei ai le tino,
  • vaega o le adjuvant therapy mulimuli anesikola veins ma venectomy,
  • afaina toto
  • (sasaina, vevela, tiga, gaioiga),
  • otaota ma leai se atoatoa(i le 2 mai le tolu),
  • vaega o togafitiga faʻaleleia mo le retinopathy i maʻi ma i tua.

O le faʻaaogaina o le suauu o Troxevasin e faʻamaonia pe a:

  • veinsose veins,
  • gaogaosa tumau o se lauulu lauulu ma le fulafula ma le tiga i pito pito i lalo, lagona o le vaivai ma le vaivai i vae, spasms, ,
  • varicose dermatitis,
  • lautele
  • tiga ma le fulafula o se natura post-traumatic (vaʻaia, vaʻaia).

Contraindications i le troxevasin

Contraindications mo capsules:

  • i le vaega o le vevesi,
  • faʻavavevave
  • i vaega o le oloa po o le rutoside.

Faʻasalaga, e tatau ona faʻaaogaina Troxevasin i pusa (capsules) faʻaauau mo.

Contraindications troxevasin gel:

  • solia o le faamaoni o le paʻu,
  • hypersensitivity i vaega o le oloa.

Faʻaiʻuga

  • Faʻaauau fualaau: taʻavalefaʻaleagaina totoga o meaola o le natura erosive ma le natura.
  • Isi tali :, vevela, vevela vevela.

O aʻafiaga faʻafuaseʻi e mou atu vave pe'ā uma le faʻamalolo o togafitiga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Troxevasin (Metotia ma metotia)

Troxevasin capsules, faatonuga mo le faʻaaogaina

I le uluaʻi taimi o togafitiga, e 300 mg o le vailaʻau faʻatauina e tolu taimi i le aso.O le aafiaga e masani lava ona atiae i totonu o le 15 aso, ona faaauau ai lea o le togafitiga i le fuainumera o loʻo i luga pe faaititia i le tausiga pito sili ona maualalo o le 600 mg, e mafai foi ona taofia le tumau togafitiga. I le mataupu mulimuli, o le taunuʻuga e masani ona tausia mo le itiiti ifo i le masina. O le togafitiga e tusa ma le 3-4 vaiaso, o le manaʻoga mo se taimi uumi e fuafuaina taitoatasi i tulaga taʻitasi.

I togafitiga maʻisuka retinopathy o vailaau ua faatonuina i se fua faatatau o le 900-1800 mg i le aso.

Auala e ave ai capsules troxevasin

O capsules (pama) e ave faʻaalia, faʻafefe uma ma fufulu i le vai i le taimi o taumafataga.

Gel Troxevasin, faatonuga mo le faʻaaogaina

O le faʻatonuga mo le suāuʻu Troxevasin o loʻo faʻamaonia ai o lenei ituaiga o faʻamalolo e faʻaaogaina i fafo, lea e faʻaogaina ai le suauu (kulimi) i le nofoaga ua afaina i le lua i le taeao i le taeao ma le afiafi, ma faʻamamaina lelei seia oʻo ina maeʻa uma. Afai e talafeagai, o le gel e mafai ona faʻaaogaina i lalo o ni fausaga faʻavae poʻo ni fusi. O taunuuga o togafitiga ma le fualaau faasaina e faalagolago i lona masani ona faaaoga mo se taimi umi.

Gel luga

Ona o le faʻaaogaina fafo ma le lautele o le vailaʻau faʻasaina o le vailaʻau, e leai se faʻalavelave o se faʻalavelave. Afai e te faʻaalialia le tele o le gel, e tatau ona faia ni auala masani mo le aveeseina o fualaau mai le tino (faʻaleagaina le vomiting) ma faʻatalanoa se fomaʻi.

Fegalegaleaiga

O aʻafiaga o fualaau faasaina e faʻaleleia pe a faʻaogaina faʻatasi.

Vaitaimi o le faʻatau

Tulaga o le teuina

Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti. Teuina i se mea matutu, pouliuli i le vevela o le potu. O le kulimi (gel) e le faatagaina e faʻamaʻa.

Aso faʻauma

I luga o troxvasin capsules - 5 tausaga. Mo le suāuʻu mai veins varicose i se alumini paʻu - 5 tausaga, i totonu o se pipili paʻu - 2 tausaga.

Faatonuga faapitoa

I le toesea o faʻamalositino i le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, talanoa lau fomaʻi.

Troievasin Foot Ointment e mafai ona faʻaaogaina na o le pau o le paʻu.

Aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma manuʻa matala ma le mucous membranes.

Faʻasalaga o loʻo faʻaalia e ala i le faʻatupulaia o le gasegase lautele (mo se faʻataʻitaʻiga, ma afaina o le tino), O le Troxevasin gel e faʻaaogaina faʻatasi ma le acid ascorbic e faʻamalosia ai lona aafiaga.

Talosaga tutusa i le Troxevasin

Tafaoga mo ATX Level 4 code:

Troxevasin ma ona analogues e masani lava faʻatusatusa i le tau. Faʻasologa - o le masani masani ma le taugofie o le faʻamatalaga ua faʻamatalaina, o laupepa tuʻuina atu o ni suauu ma kapoti. Lyoton gel - se mea sili atu ona taugata mo Troxevasin. E i ai foi ni meaʻai e tutusa ma le faʻaogaina o le tino: Avenue, Venorin.

O le tau o analogues ole suauʻu troxvasin e toetoe lava sili atu ona taugofie pe tutusa ma le tau o le tupe na faʻamaonia.

O faʻamatalaga i luga o le fua o le faʻaaogaina o fualaau mo tamaiti ei lalo ifo o le 14 tausaga le matua e le maua.

E mafai ona tuʻuina atu suauu i tamaiti?

O le Troxevasin gel e mafai ona faʻaaogaina e togafitia ai tamaiti e pei lava ona faatonuina e se fomaʻi.

Fanaufou

E le faʻaaogaina lenei fualaau e togafitia ai lenei vaega o tagata gasegase.

O le ava e le tatau ona ave i le taimi e tasi o le vailaʻau.

Troxevasin i le taimi o le maʻitaga ma le lactation

O faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le vailaʻau o le Troxevasin i le taimi o le maʻitaga ile 1 masina e le o maua.

O le faʻatonuga e maua ai le avanoa e faʻaaoga ai fualaau faasaina i ituaiga uma o le faʻamalolo (kulimi, capsules) i le 2nd ma le 3 o faʻataʻitaʻiga e pei ona faatonuina e le fomaʻi ma le amanaʻiaina o mea lamatia uma, e aofia ai le afaina i le taimi o le maʻitaga.

I le lactation, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai foi ona naʻo tulaga o loʻo i luga.

O faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i nei vaitau e le lipotia ai le tupu mai o aʻafiaga itu.

Faʻamatalaga i Troxevasin

O faʻamatalaga e uiga i Troxevasin i capsules (papa) ma faʻamatalaga o le Troxevasin gel e le o se eseesega tele ma taʻu mai o le vailaʻau e fesoasoani lelei mai veinsose veins, mai faʻamaʻaloga, ma e faʻaaogaina foi mo foliga ma se faʻavafesa lautele faʻavae i luga o le paʻu. E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua fautuaina mo le puipuia o faamai faapitoa o veins ao maitaga.

O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi faʻamaʻi e taʻu mai ai foi togafitiga lelei mo lenei maʻi i le taimi o taui. O le Troxevasin e masani ona faʻaaogaina e avea o se suauu mo le afaina.

O le fesili o le aoga o Troxevasin e masani ona talanoaina: e fesoasoani veinsose veins? I le togafitiga o lenei faʻamaʻi, e naʻo le tele o faʻamalosiaga o togafitiga o le a aoga, e aofia ai le faʻaaogaina o le gaosiga o faʻamalosi ma le tausisia o le pulega o le galuega ma le malologa.

Troxevasin poʻo Troxerutin - o le fea e sili atu? O le a le eseesega i le va o nei fualaau faasaina?

Faʻasologa o le gaioiga malosi i vailaʻau uma ma e leai se eseesega taua i le va oi latou. O eseesega ua na o le faʻamalolo ma le tau. E tatau ona faia le filifiliga e faʻavae i luga o uiga patino o le tagata maʻi ma le tamaoaiga.

O le fea sili atu: Troxevasin poʻo Lyoton?

Lyoton ma Troxevasinia i ai ni mea aoga aoga. Muamua e leai se aafiaga tuusao i veins, ae naʻo le aveeseina o le toto ma faʻafefe o latou foliga. O fualaau oona e eseese uiga eseese, o le mea lea, pe a filifilia, e tatau ona taʻitaʻia e fautuaga a le fomaʻi.

Troxevasin poʻo Detralex - o le fea e sili?

O vailaʻau e tutusa lelei. O le eseesega o lena mea DetralexE masani lava ona aofia ai mea masani faalenatura, e na o pepa lava e maua mai ai, ma o lona tau e toetoe a faalua pe a faʻatusatusa i Troxevasin. O le filifiliga i le va o nei fualaau faasaina e tatau ona faavae i luga o fautuaga a le fomaʻi, tali a le tagata lava ia i fualaau faasaina ma iloiloga tau tamaoaiga.

Troxevasin ma Troxevasin Neo - eseesega

Ona o suiga suiga Troxevasin Neo e faʻaopopo foi i ai le faʻamalosi tino, toe faʻafouina ma aʻafiaga faʻasolosolo ma e naʻo le pepa gel e maua ai. O faʻamatalaga mo fualaau e foliga tutusa, ae o le aʻafiaga o le mea mulimuli e mafai ai e oe ona faʻamalosia atoa le fusi o faʻamaoniga e iloa ai faʻamaʻi pipisi.

Togafitiga o le rosacea i luga o foliga ma le troxevasin

O le fualaau faasaina e masani ona faʻaaoga mo foliga ma foliga mai o vevela vevela, e ui i lea, e taua le manatuaina o lena mea rosacea atonu o se faailoga o faʻamaʻi sili atu ona ogaoga o totoga i totonu. O le mea lea, ao lei faia le vailaʻau a le tagata lava ia, e tatau ona faia le suʻega e se tagata faʻatau suʻesuʻe ma le fomaʻi.

Tagata faʻatau: carbomer - 6 mg, trolamine (triethanolamine) - 7 mg, disodium edetate dihydrate - 0.5 mg, - 1 mg, sua mama - 965.5 mg.

40 g - aluminium tubes (1) - teuina o pepa pepa.
40 g - pulumu laminate (plastic) (1) - teuina o pepa pepa.

Faʻataʻitaʻiga

O se faʻamaoni (faʻavae o masani). E i ai le p-vitamin, o loʻo maua ai le veveton, venoprotective, decongestant, anti-inflammatory, anticoagulant ma le antioxidants. Faʻaitiitia le faʻaogaina ma le faʻaleagaina o capillaries, faʻateleina lo latou leo. E faʻaleleia ai le maualuga o le puipui lapoa, faʻaititia le faʻaaogaina o le vaega o le suavai ma le sosoʻo o le toto.

Faʻaititia le mumū i totonu o le puipui lapoa, faʻatapulaʻaina le faʻaaloalo o platelets i luga o le fogaeleele.

Faʻasalaga

Talu ai ona o le suauu e faʻaaogaina i fafo, o le tulaga lamatia o le atinaʻeina o se mea maualuga e faʻaitiitia. I tulaga e le masani ai, o mea nei e mafai ona mafai:
urticaria, eczema, dermatitis.

Faatonuga faapitoa

I le taimi o le maitaga ma le lactation

I le togafitiga o le afaina i le taimi o le maʻitaga, o Troxevasin e faʻaaogaina e pei ona taua i lalo:

  • o le fualaau faasaina ua faailoaina i le 2nd ma le 3rd trimester e pei ona faatonuina e le fomai,
  • o le oloa e faʻaaogaina i nofoaga ua afaina 2 taimi i le aso,
  • e faʻaaogaina e fafine maʻitaga ei ai veins varicose, fulafula o vae, o le i ai o le afaina,
  • o le umi o le vasega o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi, ma le lactation, e le o faʻamaonia le suauu.

Faaaoga i le tamaitiiti

I le tulaga aloaia, o le vailaʻau e faʻatagaina mo tamaiti pe a maeʻa le 15 tausaga, ae i tamaititi, o le suauu ua faʻamaonia mo se tamaititi ua lua tausaga le matua.

O le fualaau faasaina ua faailoaina mo tagata mamaʻi i le taimi o laiti e faaleleia ai le toto, togafitia nofoaga pe a uma tui ma tui i le taimi o le atinaʻeina o le tuufaatasiga, faapea foi ma le manua, mo togafitiga o hematomas ma sprains.

Uiga o le kulimi Troxevasin

O le vaega malosi o le suauu e tele lava. I le 1 g o le suauʻu troxvasin, 2% faʻatonuga, faʻamoemoe mo le faʻaaogaina o le tumutumu o eleele, 20 mg o le gaioiga galue malosi.

O mea faaopoopo i le tuufaatasiga o le suauu, faia o galuega fesoasoani, o:

  • carbomer
  • toso,
  • disodium edetate dihydrate,
  • benzalkonium chloride,
  • saunia vai.

O le fualaau faasaina ua afifiina i totonu o le aluminium po o palasitika e aofia ai le 40 g o le vailaau faasaina.

Pe a faʻaaogaina i le vaega o loʻo aʻafia ai le suauu, o le mea gaʻo e vave ona ulu atu i le epidermis ma a mavae le 30 minute ona maua ai lea o mea o loʻo maua i totonu o le siama, ma a maeʻa le 3-5 itula o le a faʻamoemoeina i totonu o le tino.

O faʻamatalaga mo le tofiaina o le vailaʻau i le foliga o se gel o le i ai o le tagata maʻi:

  • veinsose veins
  • gasegase masani o le vevela, faatasi ai ma le fulafula ma le tiga i pito pito i lalo, o foliga vaaia o le lelava ma le vaivai, le mautonu,
  • varicose ituaiga o dermatitis,
  • togafiti
  • pati lautele
  • tiga ma le fulafula, i ai se natura post-traumatic (vaʻaia, vaʻaia).

Contraindications mo le faʻaaogaina o:

  • solia o le faamaoni o le paʻu o le tino i totonu o le fanua o fualaau faasaina,
  • hypersensitivity i le autu poʻo vaega o ausilali o mea tau vailaʻau.

A faʻaaogaina le suauu i totonu o se tagata maʻi, o le faʻaalia o aʻafiaga o loʻo faʻaalia i foliga o mea e mafua ona o le mea na tupu - eczema, urticaria ma dermatitis.

A faʻaaogaina le suauu o Troxevasin, atonu e maua i le tagata maʻi le faʻamaʻi, urticaria ma le dermatitis.

Pe a taitaia le togafitiga ma se suauu, e le o se mea maualuga. I le tulaga o le foloina o se vaega itiiti o le fualaau faasaina, o taualumaga ua faia e fuafua i le aveeseina o fualaau faasaina ile siosiomaga mai le tino. Mo lenei mafuaʻaga, e mafua mai le fulafula, pe a uma ona fautuaina e fefaʻatauaʻi i se fomaʻi.

O le faʻatagaina o se vailaʻau faʻataʻitaʻi i le ituaiga o gel e faʻatagaina i falemaʻi pe a uma ona tuʻuina atu se lautusi faʻasalalau i le fomaʻi. O le ola o le fualaau faasaina e 5 tausaga ma le 2 tausaga, e fuafua i le mea e faia ai le paipa.

Faʻamatalaga o laupepa troxevasin

Troxevasin i capsules o se sauniuniga tuʻufofoga. Capsules e samasama. O le tino paʻu ua faia i luga o le faavae o le gelatin, o mea e aofia ai le lanu samasama-lanumeamata.

O le tuufaatasiga o le 1 capsule e aofia ai le 300 mg o le gataifale e avea o le vaega autu autu. O mea faaopoopo i le tuufaatasiga o fualaau faasaina lea e faia ai galuega fesoasoani o:

  • lactose monohydrate,
  • samasama samasama
  • magnesium stearate,
  • lanu susulu i le la,
  • gelatin.

O le faʻaaogaina o le troxvasin i totonu o fualaau oona i le taimi o togafitiga faʻamalositino e maua ai se aafiaga lelei i luga o le puipui o le puipui o toto toto o le fesootaiga capillary, e faʻalavelave ai le atinaʻe o le retinopathy o le maʻisuka. O le fualaau faasaina e mafai ona aafia ai mea iloga o le toto ma taofia le fausia o le microthrombi i veins e fafaga ai le retina.

O faʻamatalaga mo le tuʻuina atu o fualaau faasaina o le i ai lea o pathoces nei:

  • postphlebitic syndrome,
  • gasegase masani ole gaʻo,
  • afaina o meaʻai i meaʻai ile veinsose veins,
  • ma le sclerotherapy o veins e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa,
  • afaina toto
  • otaota, faʻamaʻi, faʻaalia, vevela, tiga ma le toto,
  • ma le le atoatoa i le maitaga,
  • togafitiga o le retinopathy i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

Lapataiga i le faia o vailaʻau faʻasaina ma le traxevasin i totonu o laulau e manaʻomia pe a fai o le tagata maʻi e leai sona malosi.

O le faʻaogaina o capsules ma le siakiina e faʻamaonia i:

  • ulunua o le manava poʻo le maʻi ulutala i le vaega laititi,
  • faʻavavevaveina o gastritis i se foliga masani,
  • hypersensitivity i vaega o fualaau faasaina po o rutosides.

Lapataiga i le faia o vailaʻau faʻasaina ma le traxevasin i totonu o laulau e manaʻomia pe a fai o le tagata maʻi e leai sona malosi.

A faʻaaogaina le pepa laulaʻau o le vailaau faʻasaina, e ono oʻo i le tagata gasegase se faʻalavelave o aʻafiaga o le itu ma ni mea leaga.

O aʻafiaga autu o fualaau faasaina:

  • manava manava
  • taʻavale
  • faʻaleagaina le mea o loʻo i ai meaʻai, o loʻo i ai se uiga erosive ma uluaʻi uiga,
  • toso.

O aʻafiaga o le a mou atu ia i latou lava pe a uma le faʻamalolo o togafitiga.

Faatasi ai ma le sologa lelei o le vaifofo, e mafai ona maua e le tagata maʻi le ulu o le ulu, ita, lagona o le gaioiga ma le vevela vevela. I le tulaga o le faʻalavelave, e fufulu gaʻo gaʻo pe a fufulu ma faʻafeiloaʻi.

Aʻo faʻataʻitaʻiina togafitiga faʻatasi ma le faʻaaogaina o le acid ascorbic, e faʻaleleia le aafiaga o le gaioiga a Troxevasin.

O vailaau faafomaʻi i pepa laupepa e tuʻuina atu i falemaʻi pe a uma ona tuʻuina atu le pepa faʻasalalau i le fomaʻi. O le ola o le fualaau faasaina e 5 tausaga.

Fua Faatatau o Fualaau Faasaina

O le eseesega tele i le va o le laupepa pepa ma vailaau i le tulaga o se suauu o le lautele o le vailaau faasaina. O le gel e i ai sona aʻafiaga faʻapitonuʻu i le vaega o lona faʻaaogaina i le paʻu, ma o le inu fualaʻau e mafua ai le faʻaoga lelei.

Po o le a lava le fomaʻi o le vailaau faasaina, e faʻaaogaina e faʻaleleia ai le tulaga o le tuinanau o le tino o le tino o le tino.

O le gaioiga malosi i itu uma e lua o le vailaʻau o le siama. O lenei fesoʻotaʻiga e faʻateleina ai puipui o toto toto nai lo le faʻaogaina. O lea aafiaga i luga o le tino e faaitiitia ai le lamatiaga o le faaletonu o le gaʻo ma faaitiitia ai le ogaoga o faaletonu i le taimi nei.

O le a le eseesega?

O le eseesega i le va o ituaiga o fualaau faasaina o loo i ai i le tuufaatasiga o vaega faaopoopo ma le auala o togafitiga faafomai. O se taunuuga o le faʻaaogaina i fafo, o le gel e mafai ona faʻaaogaina na o se faʻalapotopotoga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le paʻu o le tino. Ole ituaiga o vailaʻau e le mafai ona faʻaaogaina pe a fai togafitiga o vailaʻau faʻamalosi tino.

O le suauu sili ona lelei e faʻaalia ai ana mea totino i le togafitiga o le afaina, o manua ma isi faʻamaʻi. E le pei o le suauu, o le laupepa laupepa o loʻo i ai se faʻamatalaga faʻapitoa.

O fualaau oona ei ai le eseesega i le fusi o ala o aʻafiaga, e mafua ona o le eseese o vailaʻau faʻasolosolo o ituaiga fua eseese o fualaau faasaina.

E mafai ona suia le suauu pesivavasin i ni meaʻai?

O le Troxevasin i le foliga o se gel e mafai ona suia i le taimi o togafitiga ma fualaau, e mafua ona o le i ai o se faʻaoga faʻapitoa i le tino.

E le mafai e le suauʻu ona suia le pepa laulaʻau o le vailaʻau, o lenei mea e mafua mai i le mea moni e faapea o le suauu ua na o le faʻaaogaina i fafo e faʻaoga i le mea e faaleagaina ai le paʻu.

O le fea mea e sili atu - suauu poo trotovasin tablets?

O le a le mea e sili ona lelei e faʻaaogaina, suauʻu Troxevasin poʻo papamaʻa aʻo faagasolo le togafitiga o fualaau, e na o le fomaʻi e mafai ona faʻamoemoeina, ma mafaufau i le natura o togafitiga, o le i ai o faʻasagaga ma tulaga o le maʻi.

Pe a faʻaalia ai ni faʻasalalau i le lotoifale, e fautuaina e tuʻuina atu le fiafia i le gel, ma pe a faʻaalia maʻi faʻapitoa, o le filifiliga sili ona lelei o togafitiga o le faʻaaogaina lea o se pepa.

I le tulaga o veins veinose, e fautuaina e ave laumei, pe a manaʻomia, faʻaitiitia le mamafa i vae, e fautuaina e faʻaaoga le Troxevasin i le foliga o se suauu.O le faʻaalia i le gel e puipuia ai le tupu ma le salalau o suiga laiti i veins varicose. Faʻatasi ai ma le afaina, o le filifiliga a le sooupu e faalagolago i ituaiga o faʻamaʻi. Afai e manaʻomia, o le faʻaaogaina o le pepa ma le suauu i le taimi e tasi e mafai.

Patient Reviews

Irina, 37 tausaga, Anapa

5 tausaga talu ai, na maua ai veins varicose o pito i lalo. Talu mai lena taimi, ua ou mulimuli i fautuaga a le fomaʻi, o le tagofia o fualaau faasaina, o se tasi o fualaau faasaina o Troxevasin. E maua i le 2 ituaiga: gel ma capsules. Ou te ave fualaau i vasega, ma faʻaaoga le kulimi pe a manaʻomia, pe a oʻo mai le mamafa ma le tiga i vae. O le gel fesoasoani e vave faʻaitiitia le fulafula ma se lagona o le vaivai. O le gel e vave faʻavaveina ma e leai ni mea e totoe i luga o lavalava.

Vlad, 42 tausaga, Chekhov

Na amata ona ia iloa i nisi taimi le toto i luga o le fale ie. O osofaiga o le tiga na amata ona fafagu. Sa ou alu i le fomai. I luga o le suʻega, na maua ai le afaina. Na faatonuina le suauʻu Troxevasin e faʻamalolo ai le mumū. O le fualaau faasaina na fesoasoani i le mavae o le 3-4 aso, ae o le faoa faamalosi e masani lava ona faalavelaveina. I luga o le fautuaga a se tagata poto faapitoa i vailaau mo togafitiga, ou te aveina ni pepa trosivasin e faamalosia ai toto toto. O faʻalavelave amata na faʻalavelaveina faʻa-2-3 taimi le tele.

Faʻaaliga i fomaʻi e uiga i suauʻu ma meaʻai Troxevasin

Boris, fomai tipitipi, Pushkin

O suauʻu ma meaʻai Troxevasin - fualaau mo le togafitiga faʻapitoa o le afaina ma veins varicose. I le togafitiga o le afaina ai, o le kulimi e aveeseina ai le mumū ma taofia ai mai le paʻu i fafo, ae o capsules e faʻaitiitia ai le vaivai o le capillary ma faʻamalosia ai i latou. O isi mea e puipuia ai le mucosa gastrointestinal mai aʻafiaga le lelei o vaega taua ma faʻaitiitia le aʻafiaga o aʻafiaga. E togafitia lelei le vailaʻau e gasegase. Ae ui i lea, a leai ni vailaʻau faaopoopo, o le aʻafiaga o le vailaau faʻasaina atonu e le lava ma puupuu.

Mikhail, phlebologist, Chelyabinsk

Troxevasin ei ai se fua faʻatatau maualuga / tau lelei. E maua le vailaʻau, ae e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi faʻamaʻi. Ou te fautuaina se vailaau e avea o se sui o le maʻisuka, veins varicose, pulu, ma isi. Pe a ave, o le fualaau e fesoasoani e faamalosia ai puipui o vaʻa vevela ma faaitiitia le ono mafai ona tafe toto. Faʻatasi ai ma le afaina ma veins varicose, o le vailaau faʻasaina e puipuia ai le fausiaina o nonoa fou.

Faatusatusaga o pepa e tuʻuina atu

O le suauu ma le gel o ni fua o le vailaʻau oona e fuafua mo le faʻaaogaina o le paʻu i faʻamaʻi eseese o veins.
O le aoga o togafitiga e faalagolago ile aofaiga o le mea autu autu i le tuufaatasiga. O vailaʻau uma e lua o loʻo i ai le aofaʻi tutusa o le telefoni. 100 g o fualaau faasaina e aofia ai le 2 g o le vaega autu.

O a eseesega

O le suauʻu e saunia i luga o se mea e gaʻo. Mo lenei, lanolin poʻo petrolatum e faʻaaogaina. Ina ia faatumauina le mautu o le tuufaatasiga, o nei sauniuniga e tatau ona teuina i se nofoaga malulu ma pouliuli.

O le gel ua saunia i luga o le faavae o le taofiofia o le vai, o se paʻu elemene ma se sui soʻo. O loʻo i ai se faʻasolosolo malosi o palasitisi, e le afaina ai paʻu paʻu ma vave ona ulu i totonu o mea faʻasolo ma lalo ifo.

Le fea e sili atu: Troxevasin o le suauu poo le gel

Gels e manatu o se ituaiga o fualaau lelei, ona o lo oi ai se pH latalata i le paleni-faavae o le paʻu. O le mea e pei o jelly-like e tufatufa atu i luga o le fogaeleele, faʻafefe vave, ma le toe totoe. O le gel e faʻaaogaina pe a fai e manaʻomia le ofuina o totini gaosi.

O le suauu e sili ona lelei e faʻaaoga i le faiga o talosaga mo le po. O se 'ie gagau ma le suauu e faʻamautuina i se gau gau talafeagai.

E masani ona faʻaaogaina le suauʻu Troxevasin mo le faʻavavevaveina o le afaina. O le ufitia o fusi mumū, o le oloa e matua afaina lava ma aumaia le toomaga i le tagata maʻi. Mo le sauniuniga o lapisi, e lelei foi le faʻaaogaina o se mea e saunia ai le gaʻo.

2. faʻamatalaga mo le faʻaoga

  • Vailaau vevela,
  • O faʻaaliga o le faʻaalia o le paʻu, ona o le umi o le solia o le toto,
  • (i le avea ai o se sui o le sui o le vailaau faasaina),
  • Vein thrombosis sosoo ai ma le mumu,
  • O le afaina o le paʻu o le vae pito i lalo, ona o le faaumiumi o le solia o le tino,
  • Le maualuga o le toto maualuga (i le avea ai o se adjuvant i totonu o fualaau faasaina),
  • Fesuiaiga o le mumū mai meaola o loʻo siomia ai i vaʻa toto,
  • O le toto o le toto toe toto e maua ai le maʻi o le maʻisuka (pei o se adjuvant i totonu o fualaau oona),
  • Faʻasologa o taimi e le atoatoa ai veins,
  • Paʻu ma le fulafula e mafua mai i manuʻa eseese.

3. Metotia o le talosaga

I tulaga uma lava, o le fualaau faasaina e ave saʻo ma meaai.
Gel troxevasin:
O le vailaʻau e faʻaaogaina i se mea lamolemole ile vaega na afaina (e aunoa ma se mea e faaleagaina) ma faʻamaʻa atoa i totonu o le paʻu e ala i le faʻaaogaina o masini faʻafefe. Troxevasin e tatau ona faʻaaoga soo i le taimi e tasi, faalua i le aso. O le umi o togafitiga i lenei mataupu ua fuafuaina e le fomaʻi.

  • E le faatagaina le gel e ulufale atu i manuʻa matala, mucous membranes poʻo mata,
  • I le leai o se togafitiga talafeagai, e tatau ona feutagai ma lau fomaʻi, o ia o le a filifili i le talafeagai o le faʻaaoga atili o le fualaau faasaina,
  • O le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e tagata gasegase ua sili atu i le 15 tausaga le matua e tatau ona faia ma le faʻaeteete ma faʻapitoa i se falemaʻi, ona o le le lava o faʻamatalaga e mafai ona faʻamaonia pe teena ai le iai o se aʻafiaga leaga o Troxevasin,
  • Mo faʻamaʻi e tuʻu mai faatasi ma le faateleina o le permeability o vaʻa toto, e tatau ona faʻaaogaina le fualaau faʻatasi i le tasi lava taimi ma le acid ascorbic,
  • O le fualaau faasaina e le mafua ai le moe, fenumiai ma e le mafua ai isi faalavelave i le gaioiga o le tino, lea e faamaonia ai mo le faaaogaina e tagata gasegase o latou gaoioiga e fesootaʻi ma se vave vave, pulea o auala faigata po o taavale.

10. Tulaga o le teuina

Soifua ile tausiga - e le silia le 5 tausaga.

  • troxenutin - 300 mg,
  • Tagata faʻatau: lactose monohydrate, magnesium stearate.
  • troxenutin - 20 mg,
  • Tagata faʻatau: carbomer, trolamine (triethanolamine), disodium edetate dihydrate, benzalkonium chloride, sua mama.

    Tosiga ma le pulega

    O le gel e faʻaaogaina i le nofoaga ua afaina 2 taimi i le aso i le taeao ma le afiafi, solo lemu seia maeʻa.

    Afai e tatau ai, e mafai ona faʻaaogaina le gel i lalo o ni fusi poʻo ni totini e gaosia.

    O le manuia o le togafitiga o fualaau faasaina i se tulaga lautele e faalagolago i lona masani ona faaaoga mo se taimi umi.

    Afai o le faʻafitauli o le faʻamaʻi o loʻo mamafa pe le alu pe a maeʻa le 6-7 aso o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi o le a ia fautuaina nisi togafitiga ma fuafua le umi o le togafitiga.

    Mataupu faavae o le taotoga

    O vaega taua o le suauʻu e maua ai mea nei:

    • venotonic
    • angioprotective
    • faʻatau
    • anti-inflammatory
    • antioxyidant.

    O le taunuuga o le Venotonic e faʻaalia ai le faateleina o le leo o vevela maso o le muscle, lea e maua ai le elasticity sili ona lelei, lamolemole ma le maualalo o le manava.

    Ona o le faateleina o le leo, o le tafe o le toto e masani ona masani ai, o le toto e amata ona tuʻuina atu i le fatu e aunoa ma ni faafitauli, e aunoa ma le faʻavaivai i vae.

    O le faʻaleagaina o aʻafiaga e faʻamalosia ai puipui o toto toto, faʻateleina ai lo latou tetee atu i aʻafiaga o le siosiomaga. O lenei aafiaga e mafai ai e vaa ona taofiofi avega lelei, aʻo tausisia pea a latou galuega masani.

    Faatasi ai ma le aafiaga anti-inflammatory, o mea uma lava e matua manino lava: e taofia ai le mumu o loʻo tupu i totonu o le vevela o le puipui ma i totonu o mea vavalalata lata ane.Aʻo le faʻatinoga o le gaioiga, ua fuafuaina e faʻafefete i le edema o tisipese lautele. O le mafuaaga autu o sea edema o le taumafaina o le toto vevela lea ua oso i totonu o vaa ma le leo vaivai.

    O le faʻaleagaina o aʻafiaga e faʻaleagaina ai vaega mole mole o radical free e faaleagaina ai sela o puipui puipui. O se taunuuga o nei mea leaga, o le puipui ua liua ma vaivai.

    O se faʻamatalaga faapitoa o le aʻafiaga o le manogi o Troxevasin i luga o ipu laiti (o loʻo faʻaaogaina capillaries). O vailaʻau e fesoasoani i:

    • faaitiitia o le vaivai ma le gafatia o capillaries,
    • faamalolosia puipui puipui,
    • vaivai vaivai mumū i totonu o puipui puipui,
    • faʻaitiitiga o le faʻasalaga o le platelet i puipui mumū mumū, i se isi faaupuga, o le fausiaina o fusi toto e puipuia,
    • faaleleia o meaʻai paleni,
    • aveese le tiga e mafua mai i le afaina o capillaries,
    • faavaivaia o faailoga o le le atoatoa o le vevela,
    • aveeseina le tele o le faalialiavale.

    O le fia iloa o le mea moni o le oloa o lo o fesiligia o loʻo avanoa i ituaiga e lua: capsules (mo le faʻaaogaina totonu) ma le gel (mo le faʻaaogaina fafo). E pei o lea, o le ituaiga o suauu i totonu o le fualaau faasaina e le o iai, ae o le tele o tagata na latou taʻua lena mea. I le aluga o taimi, o lenei igoa na aʻafia, o se taunuuga lea o le suauu ma le Troxevasin gel ua avea ma upu tutusa tutusa (e ui lava e le saʻo lenei faʻamatalaga).

    O lenei oloa ua faatauina atu i afifi. I totonu o pusa e 2 vaega: O le suauu Troxevasin lava ia ma faatonuga mo le faʻaogaina, o le tau o le oloa e masani ona faʻaalia i luga o pusa. E gaosia e le au gaosiga ni vailaʻau i totonu o le 40 g. O nei paipa e mafai ona alumini poʻo le laminate. O laupepa e masani lava ona faia i pepa pepa.

    E mafai e tagata faaaoga ona faigofie ona malamalama i le tuufaatasiga o le vailaʻau o le Troxevasin, o faatonuga e sau ma le pusa o loʻo i ai se lisi atoa o vaega autu ma ausilali. O le mea lea, o le mea autu o le fualaau faasaina o se elemene taua o le telefoni. 1 g o le oloa gaosia e aofia ai le 20 mg o lenei vaega.

    Ae o vaega o ausilali, o lo latou faʻamoemoe e pei ona taua i lalo:

    • 6 mg carbomer,
    • 7 mg o le gaʻo,
    • 0.5 mg disodium edetate,
    • 1 mg benzalkonium chloride,
    • 965.5 mita o vai faamama.

    I le vailaʻau o le Troxevasin, o le tau e sili atu nai lo le taliaina. Mo le afifiina o le 40-kalama o le ae manaomia e totogi mai le 190 i le 230 rupu. (e faʻalagolago lava i le tulaga o le faʻatau atu, aua o le tele o vailaau faʻatagata e iai a latou lava tau faʻatau). E fautuaina ina ia faaeteete i mea e le mafaamatalaina e taugofie ai se tau. E mafai ona faʻatau oloa faʻatau i ia nofoaga.

    E toatele tagata atonu e fiafia i le fesili: o le a se mea e mafai ona suia Troxevasin. O le mea e lelei ai, o lenei vailaʻau e tele naua analogues. Aemaise lava, o togafitiga manuia e mafai ona faia e ala i le:

    Faaiuga

    O le manogi o le Troxevasin e aoga tele ma lautele, aua e faatagaina e faʻaaogaina e tamaiti ma tina faʻamoemoe. Ae peitaʻi, a faʻaaogaina, e manaʻomia ona e mulimuli i nisi o tulafono ina ia puipuia ai oe lava mai le faʻaalia o aʻafiaga.

    Faatonuga mo le faʻaaogaina o le suāuʻu Troxevasin e faigofie lava, e ui lava o loʻo i ai ni mea taua. E tatau ona faʻaaogā le vailaʻau i le mea ua faaleagaina faʻatasi ai ma le faʻagasolo malieina o faʻagasologa seia maeʻa ona gauaʻi. E tatau ona faia le taualumaga i taeao ma afiafi. Afai e talafeagai, a maeʻa ona faʻaaogaina le oloa, e mafai ona afifiina le vaega o loʻo togafitia i se fusi faʻalanu, pe afai e fautuaina e faʻaaoga le lino faʻamalosi (totini, tights) i le eria e masani ona ufitia i lavalava.

    Mo le mauaina o se taunuuga sili ona lelei, e tatau ona e faʻaaogaina fualaau faasaina i aso uma mo se taimi umi.O le taunuʻuga autu pe'ā faʻaaoga le Troxevasin e tatau ona atoatoa (pe toetoe lava atoa) le o ese atu o le edema, syndromes tiga, ma le malosi i pito pito i lalo.

    E tatau ona e faʻamaeʻa le ala o le pulega pe a maeʻa le faʻavaivai o faailoga. Afai e faʻaalia e le fomaʻi ia lava i taimi uma, e tatau ona e toe faʻaaogaina le suāuʻu. Talu ai o faailoga a tagata taʻitasi o le faʻamaʻi ua faʻaitiitia i vitio eseese, e faigata tele ona fuafua le taimi aupito sili ona lelei o le vasega. E mafai ona ave le 7-14 aso poʻo le sili atu i le masina. Faʻatapulaʻaina e na o mataupu ma tamaiti ma fafine maʻitaga. E mafai e tamaiti uma ma tina faʻamoemoe ona faʻaogaina le suauu mo 2-3 vaiaso. Afai ei ai se manaʻoga mo se vasega lona lua, o lona uiga, i soo se tulaga, e tatau ona e faatali 2-3 masina ma faatoa toe amata lea ona e aveina Troxevasin (i lenei vaitau lata mai, e mafai ona e faʻaaoga sui mo le vailaau faʻamatalaina).

    I totonu o fualaau faasaina e pei o le suauu o Troxevasin, o faatonuga mo le faʻaaogaina faʻapitoa e faʻasaina ai le togafitia o manuʻa matala, mucous membranes ma vaega latalata i mata. E le gata i lea, e le mafai ona tuʻuina atu lenei meafaigaluega i totonu o le ausa poʻo le puipui. Faʻaaoga e tatau lava ona faʻapitoa i fafo.

    O faʻamaʻi faʻamaʻi i aso nei o se tasi o faʻalavelave sili ona taatele o le cardiovascular system. E matua faigata lava ia i latou. Faatasi ai ma le aoga o meaʻai, Troxevasin, lea o loʻo maua i le tulaga o sooupu i fafo ma capsules mo le lotoifale, e tatau ona matauina. O se tasi lea o fualaau sili ona taatele o fualaau faasaina, o lona aoga e matauina e fomaʻi ma tagata gasegase.

    Troxevasin sa i luga o le lisi o fualaau aupito sili ona lelei ua faatonuina mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi mo le tele o tausaga. Ae le o tagata gasegase uma e iloa le auala e galue ai fualaau faasaina, ma pe faʻapefea ona faʻaaoga saʻo.

    Vaega o vailaʻau

    Troxevasin o se vailaʻau tuʻufaʻatasiga lea e aʻafia ai le vaega o angioprotectors ma faʻamaumauga o le microcirculation, o loʻo i ai se aafiaga antithrombotic ma toe faʻafouina. Troxevasin o se igoa tau fefaʻatauaʻiga lea e iloa e tagata gasegase, ma e iloa foi e fomaʻi ma fomaʻi le INN - Troxerutin.

    O le aotelega o Troxevasin o le puipuia lea o faʻamaʻi o vaʻa o pito i lalo, le aveesea o faʻamaʻi e maua ai le le atoatoa o le tino, ma le puipuia o faʻafitauli.

    E le gata i lea, o le fualaau faasaina e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le tulaga ma le manua ma isi manua, faʻapea foʻi i le tele o isi tulaga.

    Faiga faʻavae ma le tau faʻatatau

    Troxevasin e tolu ituaiga: capsules mo le faʻafofoga tautala ma lua ituaiga gel (Troxevasin ma Troxevasin Neo). I le averesi, o le tau o le fualaau faasaina e eseese mai le 200 i le 700 ruuga., E fuafua i le pepa. O le tau faʻatatau i Moscow ma St. Petersburg o loʻo tuʻuina atu i le laulau (Laulau 1).

    Laulau 1 - Tau

    O le tau atonu e siʻitia pe faʻaititia, talu ai ua filifilia e le vaega o fale talavai ia lava tau mo vailaʻau.

    O le gaioiga gaosi o Troxevasin o le faʻaaogaina lea, o se vailaʻau faʻapipiʻi suamalie o le sosolo. O tagata e maua fualaau taʻitasi o fualaau faasaina e ese, ma e tatau ona mafaufauina i se laulau (Laulau 2).

    Laulau 2 - Tau

    O le faailoga faʻatauga Troxevasin e na o le kamupani Bulgarian pharmaceutical company - BalkanPharma. Ae o loʻo i ai foi fualaau faʻasaina mai i gaosiga eseese e faʻavae i luga o le telefoni.

    Fale faʻamaloilo

    Troxevasin e iai ni aʻafiaga i le taimi lava e tasi: angioprotective, anti-inflammatory, anticoagulant, antioxidant ma decongestant. O ia gaioiga e matauina ona o le faʻaleleia o le toto e ala atu i veins ma capillaries, faʻaitiitia le mafai ona mafai ona faʻaogaina ma faʻalauteleina le leo o puipui puipui.

    O le vailaau faʻasaina e puipuia ai laʻi laiti mai le pipii faʻatasi ma pipii i puipui o toto toto, ma puipuia ai le fausiaina o fusi toto. Faʻalēpunuina toto o loʻo faʻapipiʻi.

    O le gasegase o mea e faʻalavelaveina ai le gaioiga o se enzyme e faʻaumatia ai le hyaluronic acid. O le iʻuga, o loʻo faʻamalosia ai siama siama, ma o le puipui o le vaa e avea ma mea sili ona mamafa. Faatasi ai ma le masani ona faʻaaogaina fualaau faasaina, faaleleia atili galuega o meaola, o le vai e le faʻapipiʻiina i totonu o masini, pasese passes, tiga ma le mamafa i vae e aluese.

    Troxevasin Neo e sili atu lona malosi ona o mea o loʻo iai i le heparin. O le gel e faʻavaveina ai le toto, faʻafefe ai le toto, o loʻo i ai se aʻafiaga o le inflammatory ma e iai sona aafiaga lelei i le fesoʻotaʻiga. O le i ai o le dexpanthenol e faʻaolaina ai le faʻaleleia o le heparin ma mafai ai e oe ona toe faʻafoʻi le mea ua afaina i le taimi sili ona puupuu.

    O le mea galue malosi e faʻapupulaina i totonu o le vetotiolum ma puipuia ai le faʻaleagaina o siama kulupu e mafua mai i auala e faʻamalolo. I ni nai minute, o le troxvasin i le foliga o se gel e lilo i totonu o le paʻu o le paʻu, ma a maeʻa le afa itula e ulu atu i totonu o le loloto.

    Pe a faʻaaoga capsules pe a mavae le 2 itula, e mataʻituina le maualuga o le maualuga o le vaega galue i totonu o le toto. O le aʻafiaga o le vailaau faʻasaina e tausia i le 8 itula i le maeʻa ai o le pulega. O le pasi atu i le ate, o le gaioiga malosi o loʻo faʻateleina faatasi ma le talo ma e na o le 20% o loʻo faʻaaogaina e fatugaʻo.

    Faailoga ma le faʻailoga

    O ituaiga taʻitasi o fualaau faasaina ei ai faʻamatalaga tutusa mo le faʻaaogaina, ina ia mafai ona faʻalagolago le tasi i le isi. O le tele o taimi, o capsules ma gel ua faʻamaonia e faʻamalolo ai faʻamaoniga o le le atoatoa o le tiga:

    1. O le vaivai ma le vaivai i vae.
    2. Paʻu ma fula i le pito i lalo.
    3. Fuga i totonu o maso o le tamai povi.
    4. Spider veins.

    Faʻaaliga mo le faʻaogaina totonu o capsules:

    1. Vaʻa vevela.
    2. Flammation o le tino o le toto.
    3. Phlebitis ma le postphlebitis syndrome.
    4. Faʻasalaga o meaʻai o le gaʻo ma veins varicose.
    5. Falemaʻi faʻasolo.
    6. Apalai gase ma le masani.

    O capsules e faʻaaoga foi e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa o le retinopathy e mafua mai i le maʻisuka, toto maualuga ma le atherosclerosis, faʻapea foi ma le puipuia pe a uma le vevela ma le aveeseina o nonoa vailaʻau.

    Faailoga mo le faʻaaogaina o le gel:

    O le gel e faʻaaogaina e vave ona aʻafia ai gaioiga ma pulupulu e tupu pe a uma ona tuʻuina atu i le intramuscularly. E mafai ona faʻaaogaina e fai ma meafaigaluega e faʻaleleia ai le toto ma faʻamavaeina ai faailoga o le faʻamaʻi-syndrome o le ischemic i le cervical osteochondrosis.

    Troxevasin o soʻo se ituaiga e le mafai ona faʻaaogaina pe afai ei ai le hypersensitivity i le gasegase poʻo soʻo se isi vaega o le fualaau faasaina.

    O faʻamaoniga i le ave o vailaau i le pepa o le:

    1. Faʻavavega o le maʻi o le manava o le manava ma duodenum.
    2. O le vaega laititi o gastritis chronic.
    3. O le tolu masina muamua o le maitaga.

    E manaʻomia le faʻaeteete pe afai e faʻatapulaʻaina capsules mo tamaiti e 3 i le 15 tausaga le matutua, faʻapea foʻi ma gasegase o soʻo se matua ma le le atoatoa ma le faʻasolosolo o le tino.

    Troxevasin ma Troxevasin Neo e le tatau ona ufiufi i totonu o le mucous membranes, faapea foi i totonu o le paʻu i luma o le toto o le toto, faʻaleagaina, faʻasalaga ma le faʻapipiʻiina o siama. E le gata i lea, e le lava suʻesuʻega i le aafiaga o Troxevasin i luga o tamaiti, o le mea lea e naʻo luga o le fautuaga a le fomaʻi e mafai ai.

    Faatonuga lautele mo le faʻaaogaina

    E tele gasegase e talitonu o Troxevasin o se fofo saogalemu, o se mea pei o vitamini, ma amata ona faʻaaoga e aunoa ma le mulimuli i faatonuga. Ae o le tausisia o fautuaga faafomaʻi o le ki lea i le vave faʻaitiitia o faailoga e aunoa ma le atinaʻe o aʻafiaga o itu.

    Troxevasin Gel e mo na o le faaaogaina i fafo. Faalua ona tapunia le oloa i le nofoaga ua afaina - i le taeao ma le afiafi. Faʻasalaga tiga e mafai ona faʻatagaina faatolu i le aso.

    E tatau ona faʻamaluluina le faʻamamaina, e le mafai ona e faʻamalosi malosi ina ia le faʻaosofia ai le sili atu o le faaleagaina o le vaʻa. Ua fautuaina e le au poto le soloina o le suauu i totonu o vae i ni fausaga tusitusia mai le pito i lalo.

    A maeʻa ona faʻaaogaina le gel ma faʻamalamalama atoa - e tupu lenei mea i totonu o le 5-10 minute - e mafai ona e faʻaaogaina ni fusi e fai ai ni fusi poʻo se faʻaogaina o totini. Ae e tatau pe leai foi, e tatau ona e fesili i lau fomaʻi.

    A maeʻa ona faʻaaogaina le gel, o le faʻavauvau i pito i lalo e mou atu e le sili atu i le afa itula mulimuli ane. E masani lava o se vasega e 7-aso e lava lea e iloa ai pe fesoasoani le vailaʻau pe leai foi. Afai o le taimi lea o le a le o ese atu ai le faailoga poʻo le le lelei o loʻo matauina, ona e talanoa lea i lau fomaʻi. I le faapalepale lelei, o le 4-vaiaso le vasega ua faatonuina.

    Le faʻaaogaina o capsules e mafai ona mafai pe a uma ona 'ai, ina ia le faʻaosoosoina ai ni mea e leʻo ai meaʻai. I le taimi muamua, ua faatonuina e ave le 1 capsule faatolu i le aso.

    Le aoga o togafitiga e mafai ona matauina i le maeʻa ai o le 14 aso o le taliaina. Ma, afai e le tutupu ni mea leaga, ia faaauau pea ona ave i le fua tutusa pe faaitiitia i le tausiga ole tausiga - 2 capsules i aso taitasi, o lona uiga, 1 taeao ma le afiafi. I le retinopathy o le maʻisuka, o aso uma o le 900-1800 mg i le aso (3-6 capsules).

    I nisi tulaga, e taofia e le fomaʻi togafitiga ina ua maeʻa le lua vaiaso, ma, i le taimi lava e tasi, o le gaioiga o capsule e faʻaauau mo le tele o vaiaso. O le umi o le taimi o togafitiga e 3-4 vaiaso, i tulaga taʻitasi, e mafai ona faʻalautele le vasega. E tatau ona i ai se malologa i le va o vasega e 3-4 masina.

    Troxevasin Neo: O a eseesega mai se gel masani?

    E mafai ona malamalama i le eseesega i le va o Troxevasin ma Troxevasin Neo e ala i le mafaufau i la latou tuufaatasiga. O nei vailaʻau uma e lua o loʻo gaosia e le kamupanī Paseka Bulgarian, ma i tutusa foi ituaiga tui 40 mg.

    Ae ui i lea, o Troxevasin o loʻo avanoa i faʻamalama alumini, lea e masani ona oʻo atu ai i nisi faʻalavelave - e masani lava ona e tafe ma ua amata ona oso mai le gel mai itu uma. Troxevasin Neo o loʻo maua i paʻu palasitika, ae o le olaga ola i totonu o lea afifiina ua na o le 2 tausaga, e tolu tausaga le itiiti ifo nai lo le ola masani masani.

    O le elemene aoga autu o itu uma e lua, e aofia ai le 20 mg / g. Ae e le pei o Troxevasin, Troxevasin Neo o loʻo i ai se mea e sili atu lona alualu i luma. I le faʻaopoopoga i le gasegase, e aofia ai le heparin ma le dexpanthenol. O le mafuaaga lena e sili atu ai le tau nai lo le gels masani.

    Troxevasin Neo e faʻaaogaina i le auala lava e tasi e pei o se geli masani. O sina gel laitiiti e tatau ona ufiufi i moli eletise, e alu ese mai le pito i lalo. E manaʻomia lou faʻaaogaina o le gel 2-3 taimi i le aso, pe a manaʻomia, pe'ā uma ona e faʻaaogaina, e mafai ona e tuʻuina totini pepe.

    A uma ona tapunia le gel, e mafai ona matauina le mumu o le paʻu, lea o loʻo faʻamatalaina e tala o le heparin. O le vailaʻau masani e le mafua ai na tali.

    O le faʻaaogaina o le gel e tatau ona masani, a leai o le a le galue e ausia ai le mea e manaʻo ai. I le averesi, o le togafitiga e tusa ma le 2-3 vaiaso. A o faagasolo lea taimi, e mafai ona e faʻamalo ese uiga le lelei ma faʻamaonia le taʻa toto i liona. Afai e tatau ai, o le umi o le togafitiga e faʻaopopoina, ae naʻo le faʻasolo mai o le fomaʻi.

    Faʻamama

    O le Troxevasin mo le afaina o le taofiofi e mafai ona faʻataʻitaʻiina uma i foliga o capsules ma gel. O le faʻaaogaina o capsules e maua ai se faʻavae tumau ma tumau. A maeʻa se togafitiga, o faʻamaoniga e le oʻo mai mo le itiiti ifo ma le tasi le masina.

    O fualaʻau ua faatonuina e faʻaalu faatolu i le aso mo le tasi le fasi pepa mo le 2 vaiaso. A maeʻa ona faʻaaogaina faailoga, ua faatonuina e ave le 1 capsule faalua i le aso e puipuia ai le toe foʻi mai. I le averesi, o le vasega atoa e tofia mo le 1 masina.

    O le gel e mafai ona faʻaaogaina i na o le ita mai fafo. E faʻaaogaina i se fasi manifinifi i laʻau o le hemorrhoidal, pe a uma ona fufulu le palapala. E talia le faʻaaogaina o tusi talosaga - faʻaaoga se tamai gel i luga o se sipuni o le cotton pe ufiufi ma faʻaoga tuusaʻo i luga o le 'upega tafaʻilagi. E sili le faʻaaogaina o lenei metotia aʻo leʻi moe ma alu ese le tusi i le po atoa.

    Faʻatasi ma veins varicose

    Amata le faʻaaogaina o le Troxevasin i le taimi lava e maeʻa ai faailoga muamua o veins varicose. O le a fesoasoani lea e le gata ina faʻaumatia faʻamaʻi le lelei, ae faʻasaʻo ai foi le atinaʻe atili o le faʻamaʻi.

    O capsules e faʻaaogaina i se ala masani - 1 capsule tolu taimi i le aso. Ona faʻaitiitia ai lea o le togafitiga pe taofia le togafitiga. I le taimi lava lea e tasi ma pusa, e tatau ona faʻaaoga le gel i pito pito i lalo. Faʻalagolago i le mamafa o faʻamaoniga, ua faatonuina e faʻaaoga le vailaʻau 2-3 taimi i le aso. Ole togafitiga e 3-4 vaiaso, ae e mafai e le fomaʻi ona faʻalautele le togafitiga mo isi vaiaso. A o faagasolo le tausaga, e lua vasega e manaʻomia mo se malologa o le 3-4 masina.

    Faʻatasi ma rosacea ma maunu

    Couperosis o foliga o se tulaga lea eo faatasi ma le solia o le microcirculation o le toto, ma o le taunuuga lea e amata ai ona maua le paʻu o le paʻu i le paʻu. O lenei faʻamaʻi e tatau ona tau, pe a le o lea o le a amata ona alualu i luma, ma o le a vave ona fenumiai foliga ona o le le lava o meaʻai ma le okesene.

    Troxevasin fesoasoani e faʻasaʻo le faʻaogaina o le toto e ala i capillaries, o le faʻafefe o le vai ma faʻamalosia ai siama. O se taunuuga, o le paʻu e sili atu ona faigofie, maua mai se lanu lanu, ma ua amata ona sosolo mataʻitusi fou. O se gel e talafeagai mo le togafitiga o le rosacea, ona o le mea tonu lava e taulaʻi i le taulaiga o le le mautonu o le taʻavale.

    Mo togafitiga, e le itiiti ifo i le 15 aso e tatau ai, ae sili atu pe afai o le togafitiga e oʻo atu i le 4 vaiaso. O le gel e tatau ona faalua i le aso ile foliga faamama, aloese mai le oloa ile mucous membranes o laumata ma le gutu. I tulaga ogaoga, o le faʻaaogaina o le gel e mafai ona tuʻufaʻatasia ma pusa inu - 1 capsule faalua i le aso.

    Mai faʻamaʻi ma tuʻimomomo

    Troxevasin, faʻafetai i lona faiga o gaioiga, fesoasoani e faʻaumatia faʻamaʻi, tuʻimomomoia ma tuʻimomomo.

    Faʻapipiʻiina o fesoasoani o le gel e faʻafaigofieina ai le metabolism, microcirculation o le toto, faʻaitiitia le faʻamaʻavale, ei ai foi lona faʻalogiga, ma o le liona e oʻo i le tiga.

    Aʻo leʻi faʻaaogaina le gel, e tatau ona faʻamamaina le vaega o loʻo aʻafia, ma ia mautinoa e leai ni manua ma ni maʻila. O le Troxevasin e tatau ona faʻauʻuina i le 2-4 taimi i le aso ma faʻamalamalamaga malamalama. E masani lava 4 aso e lava e faʻaumatia ai le manua. Ma o le faʻaaogaina o le gel i le taimi lava e uma ai se manuʻa e mafai ona fesoasoani e aloese ai mai le faamanualia. Troxevasin Neo e le mafai ona faʻaaoga i itula muamua pe a maeʻa se manuʻa, ina ia aua le faʻamalosia le tulaga, talu ai o loʻo i ai se aafiaga mafanafana.

    Mai i cones pe a uma le injections

    Talu ai ona o le Troxevasin e iai lona faʻalauiloaina ma le faʻaleagaina o aʻafiaga, e mafai ona faʻaaogaina mai cones e tupu pe a uma le injections. O le a faʻamalosi ai capillaries i ni nai aso, faʻaleleia le microcirculation ma faʻaitiitia le tiga.

    E manaʻomia lou faʻaaogaina o le gel 2-3 taimi i le aso, solo le gaioiga i le itu o maso. E mafai ona e faʻaaoga faʻamalosi - faʻaaoga sina vaega ole gel i luga o le gau ma faʻapipiʻi luga o le liona. E masani lava o le 10-14 aso e lava lea e faʻaumatia uma ai i luga o papa.

    Mai le fulafula ma taga i lalo o mata

    O le gaioiga a Troxevasin mai le edema i lalo o mata e talitutusa lava ma le faiga o gaioiga mo faʻamaʻi ma tuʻimomomo. O le gel e vave lava ona faʻaaogaina i luga ole palapala ma e le toe i ai se toe i luga o le paʻu, lea e mafai ai ona faʻaaogaina aʻo leʻi faʻaogaina.

    O le oloa e tatau ona faʻaaoga ma le faʻaeteete ina ia le maua ai le gel i luga o le mucous membrane. E manaʻomia lou suʻeina i ni suiga manino. E masani lava e lava le faʻaaogaina o le gel i le aso i le maeʻa ai o le moe ma pe a mavae ni nai itula e matua mou atu le fula. Ina ia faʻaumatia atoa le "ato", e 2 vaiaso le vasega e lava.

    Faʻaaogā le gel i mata ma le faʻaeteete ma na o le maeʻa le suʻega mo allergies - siaki sina vaega ole gel i luga o le tulilima ma tuliloa le tali.

    Faatasi ai ma pulumu ma osteochondrosis

    I le taimi o le faʻagasolo, e matauina le tiga tele, fulafula ma le pala.O faʻamaoniga lava e tasi eo faatasi ma le osteochondrosis. I tulaga uma e lua, e mafai ona e taulimaina ia faailoga i le Troxevasin.

    O le gel e fesoasoani e faʻaitiitia ai le palasi o capillaries, faʻaleleia le tafe toto ma vavalaʻau, ma vave ona faʻaitiitia le tiga ma le mumu. O lona faaaogaina e fesoasoani i le faatelevaveina o le faamaloloina o mea ua faaleagaina. O le gel e tatau ona ufiufi i le vaega e aafia i le tolu taimi i le aso poʻo le faʻaaogaina o faʻamau.

    O le Troxevasin e galue foi ma le osteochondrosis o le tino - e faʻaleleia ai le toto, faʻaitiitia le tiga ma faʻamalolo ai le mumū. A maeʻa se togafitiga, o faʻamaoniga o le le lelei o le gasologa o le taʻavale - ulu tiga, vaivaiga, vevela. Ae afai e lava le faʻaaogaina fafo o le taimi aʻo faʻalauteleina, ona oʻo lea i le osteochondrosis, olopalaina le gel e sili ona tuʻufaʻatasia ma pusa.

    I le taimi o le maitaga

    O ituaiga uma o Troxevasin e le tatau ona faʻaaogaina i le tolu masina muamua o le maitaga, aʻo faʻapipiʻiina le totoina o totoga i totonu. A maeʻa le 12 vaiaso o le maʻitaga, e mafai ona faʻatagaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina, ae naʻo pe afai e leai se faʻailogaina.

    E masani lava, o fafine maʻitaga ua faatonuina e faʻaaoga se gel - rubʻaiga masani i totonu o veins e aafia ai poʻo le faʻaaogaina o talosaga i le faʻafefeteina i fafo e faalua i le aso - i le taeao ma le afiafi. O le faʻaaogaina o Troxevasin Neo e le manaʻomia, talu ai e le lava ni faʻamatalaga i le aafiaga o le heparin i le fetus.

    O fualaʻau e faʻasinoina i mataupu e le lava le faʻaaogaina o le gel. O fafine ua maʻitaga e le sili atu ma le 3 capsules i aso taitasi, e vaevaeina i ni atumaga se tolu. Afai e vave ona alu ese ia faailoga, ona faʻaititia lea o le doses i le 2 capsules i le aso. O le taimi e fautuaina ai le togafitiga e 15 aso, ae afai e tatau ai, o le togafitiga e faʻalauteleina, pe afai o le fafine e faʻafefe lelei togafitiga.

    E masani lava, o le Troxevasin e faʻafefe lelei ma e le afaina ai ni gaioiga. Nai lo lena, e taofia ai le atinaʻeina o aʻafiaga leaga i luga o le tamaititi. O le vaʻaia o le toto e mafai ona oʻo atu i le hypoxia o le fetal ma le faʻapipiʻi o paʻu toto i totonu o vaʻa o le placenta. O nei mea uma e mafai ona mafua ai le tuai i le tuputupu ae o tama, atinaeina o mea e le atoatoa ma le faʻamaʻaloga vave o le maʻitaga.

    Faʻatasi ma le lactation ma le lactostasis

    E le lava le vein ma o le atinaʻeina o le afaina o mea masani mo fafine maʻitaga, ae tusa lava pe a uma le fananau mai, o nei faʻalavelave e faʻalavelave pea i tamaitai. I lenei tulaga, e talafeagai le faatonuina o vailaʻau e faʻamalosia ai toto toto, taofi le mumū ma taofia le malepelepe o veins.

    Troxevasin, e tusa ai ma fuainumera, o loʻo faʻamatalaina i le 30 mataupu mai le 100 mo togafitiga o veins varicose, thrombophlebitis ma le afaina. O le mea lea, e masani ona faʻamatalaina i le taimi o le susu. Ae i le taimi o le togafitiga o le tamaititi, e tatau ona faʻafeiloaʻi i le fafagaina, talu ai e leʻi i ai ni suʻesuʻega i le aʻafiaga o le faʻataʻitaʻiga i luga o le tino o le pepe pepe.

    O fualaʻau ua faatonuina ina ia faia i totonu o le 10-14 aso, tasi i le taimi 3 taimi i le aso. O le togafitiga e mafai ona faʻalauteleina ina ia maua ai se taunuuga tumau. O le gel e solo 2-3 taimi i le aso poʻo le compresses e faʻaaoga, e fuafua i le siama.

    O le Troxevasin gel e mafai foi ona faʻaaoga e togafitia ai le lactostasis. E vave lava ona aveese le tiga i totonu o le pusa, faʻamaʻo ai faʻamaufaʻailoga, faʻafefeteina le fulafula ma faʻasaʻo ai le faʻaogaina o mea e le fiafia. E fautuaina e solo le gel pe a uma ona faʻalautele le susu 2-3 taimi i le aso mo le 7-10 aso. Afai o le laststis e tupu i se faʻalavelave matuia, ona fautuaina lea e le fomaʻi le aveina o capsules 1 faatolu i le aso, ma mo tiga matuitui - 2 faalua i le aso.

    Peitai e le mafai ona togafitia le lactostasis ma Troxevasin na o ia, o le mea lea, o le togafitiga e tatau ona atoatoa: massage, physiotherapy, compresses, NSAID ua faatonuina, ma o vailaau e faatonuina pe a faaopoopo se siama.

    O faatonuga mo capsules e taʻu mai ai ua solia le Troxevasin i tamaiti ei lalo ifo o le 15 tausaga le matua, ae mafai ona faʻaaoga ma le faʻaeteete mai le 3 tausaga i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.A o laʻitiiti, o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract e sili atu ona atiaʻe, o lea e tatau ai ona e siaki pea le tulaga o le tamaititi.

    O le gel e leai ni tapulaa, ae e le o fautuaina e fomaʻi le tapunuina o le oloa i le tele o taimi, aemaise i vaega tetele o le tino.

    O le faʻaaogaina o Troxevasin e faʻateʻa ese ai se tamaititi o se tuʻimomomoʻo poo se tuʻimomomoina e le afaina ai le soifua maloloina. O le mea pito sili ona taua, o le tamaititi e le faʻafuasei ona foloina le gel pe le toe aveina foi le isi pusa. Afai e tupu lenei mea, e tatau ona e faia le vomiting ma saili fesoasoani faafomaʻi.

    Faʻaiʻuga matuia ma le faʻalavelave

    O le tele lava o taimi, e mataʻituina ai ni mea leaga i le ave o capsules.

    E aofia ai:

    • toso
    • tipi i le manava
    • taʻavale
    • vili
    • manava manava
    • afaina o le manava ma le duodenum.

    Ona o le faʻaleleia o le toto, o le faʻaaogaina o capsules e mafai ona faʻaalia ai le vevela i le foliga. O isi gaioiga e faʻaalia i faailo o se allergy: faʻavave pe urticaria. Le maʻau masani masani. O ni uiga le lelei e le tumau ma e mou atu loa pe a maeʻa le faʻamalolo.

    O le gel na mafua ai na o tali i le lotoifale:

    O le fualaau faasaina e le afaina ai lagona o le psychomotor, o le mea lea, e faatagaina ai le faʻaaogaina o Troxevasin pe a ave se taavale ma faia le galuega e manaʻomia ai ni tali vave.

    O faʻasologa o faʻamaoniga e tupu na o le pau lava le taimi e ave ai capsules, faʻaaogaina fafo o le gel, e leai ni faʻamaoniga o le televave na lipotia.

    1. Naua ma vili.
    2. Faʻasalaga faʻapitoa.
    3. Tigā.
    4. Laulu o foliga.

    Faatasi ai ma ia faailoga, e tatau ona fufuluina le manava po o isi togafiti. I tulaga ogaoga, e talafeagai le togafitiga faʻapitoa.

    Ava malosi

    Trodevasin capsules e faʻafefiloi i le ate ma faʻafesoʻotaʻi le malosi mo le 6-8 itula. O le mea lea, o le inu ava malosi ao ave ni kapoti e le taliaina - o le ate ua amata ona tupu le faʻalavelave mamafa.

    O le inuina o le ava i le togafitiga ma Troxevasin e taʻitaʻia ai le atinaʻe o taunuuga nei:

    O le puipuia o lenei mea, inu ava malosi e tagata e mafai ile 18 itula i le maea ai ma le 8 itula ao le i aveina le kapula. Mo tamaitai, ua umi lenei taimi - mo le 24 ma le 14, i le faasologa.

    O le inuina o le ava ao faʻaaogaina le gel o le a le afaina ai le soifua maloloina. Ae e tatau i tagata gasegati ona manatuaina o le ava malosi e afaina tele ai toto toto ma e mafai ona faʻaleagaina le ala o le maʻi. O le mea lea, i le le lava o le malosi ma le afaina, e le manaomia le faʻaaogaina o sina ava malosi.

    E ui o le Troxevasin e sili ona lauiloa, e mafai ona suia i isi fualaau oona o loʻo i ai ni vailaʻau poʻo isi mea gaosi.

    Fausaga

    O le pito sili ona taugofie ma sili ona lauiloa o Troxevasin. O loʻo maua foi i le paʻu ma le gel forms. O le tele o suʻesuʻega e maua mai e kamupani vailaʻau faʻapitoa, o lea o le tau e matua tele lava.

    Laulau 3 - ituaiga o gaosiga

    O isi faʻavae analogues e mafai foi ona iloiloina i le Laulau. 4.

    Laulau 4 - Analogues fausia o Troxevasin

    E mafai ona maitauina o sauniuniga tuʻufaʻatasiga o loʻo aofia ai le telefoni.

    Laulau 5 - Faʻafefiloi fualaau oona ei ai troicavasin

    E tele fomaʻi fautuaina le faatauina o le Troxerutin, talu ai o loʻo i ai sona aafiaga tutusa i Troxevasin. Gels e lauiloa foi, lea e faaopoopo i le troxerutin e aofia ai foi le indomethacin. O ia gels o loʻo i ai se malosi malosi e tetee atu ai i le ita ma faʻamalosi.

    Isi analogues

    O tapenapenaga e aunoa ma le faʻasolosolo e leai se aoga ma e lauiloa foi i togafitiga o le le atoatoa o le tino.

    Pusa 6 - Faʻamaumauga e leai ni faʻatulagaga o Troxevasin

    UlutalaFaiga faʻapolopoloGaioiga galueTau faʻatatau
    Pills500-800 suʻe.
    Pills650-1800 tusi.
    Gel gelDiosmin420 suʻe
    Immunovit CPillsRutin, acid ascorbic140 solo
    PillsDiosmin, Hesperidin750-2400 suʻe.
    TaofiaDiosmin, Hesperidin760-1400 tusi.
    PillsRutin, acid ascorbic60 solo

    Imunovit C ma le Faʻaaogāina e faʻaaogaina naʻo se vaega o le faʻamalosiga faʻamalositino ma ua tuʻufaʻatasia lelei ma Troxevasin, aʻo latou faʻaleleia lona aafiaga.

    Fualaau faasaina i luga o le Hone. Talosaga: vailaau vevela vevela, fulafula o vae, tuʻimomomo, afaina.

    Tausaga fuafuaina (i le taimi na lolomiina ai le tusiga) mai 164 rubles.

    I lenei tusiga o le a matou taʻuina atu ia te oe faatonuga mo le faʻaaogaina o le Troxevasin gel. O le ae iloa e uiga i foliga o le fualaau faasaina. O fea mataupu e mafai ona faʻaaogāina, ma e sili atu le faʻaogaina o se tutusa.

    Le fualaau faasaina o le vaega o le pharmacological o angioprotectors

    O se vailaau mai fafo o le kulupu o venotonic agents. O se tutusa tutusa o se malamalama lanu enaena ma se mea faapitoa, ae manaia le manogi.

    E faʻaaogaina e faʻamalolo ai le fulafula, tiga o le pito i lalo, tuʻimomomo.

    O togafitiga sili ona aoga e maua ai le umi o le togafiti.

    O se vailaau lautele e faʻaaogaina i le vave amata o le vevesi puipui o lapisi ma i le iʻuga o le taimi o le faʻaleleia o togafitiga. E mafai ona tuʻuina faʻatasi ma le acid ascorbic e faʻamalosia ai le aʻafiaga.

    Faatonuga mo le faaaogaina, metotia

    E faʻaaoga i fafo. O le vailaʻau vailaʻau e faʻaaogaina i le vaega ua afaina i ni moli mama e ala i le paʻu i totonu o le paʻu seia maeʻa ona faʻaaoga.

    Taua! E le mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau i matala matala, o mucous membranes ma vaega o le paʻu o le paʻu.

    E tatau ona mulimuli i fautuaga a tagata tomai faapitoa i le taimi o togafitiga, ia amanaʻia faʻamaoniga:

    • faʻapipiʻi faʻaaogaina faʻatasi ai ma faʻamalosi faʻapipiʻi mo faʻamaʻi pipisi,
    • afifi, po o se gau gau i le gel e faʻaaogaina i le uʻu mo le afaina,
    • o le gel e faʻaaogaina i le tulaga o manua vaivai o manu ma isi faʻalavelave leaga.

    Faaaoga faalua i le aso, taeao ma afiafi mo le masina e tasi.

    Faʻalogo! O le togafitiga o togafitiga e filifilia taitoatasi i feutagaiga ma se fomaʻi. O faʻatalanoaga e mafai ona maua mai lau GP poʻo le faʻaletalosolo.

    A maeʻa le mou ese atu o le valevale ma isi faʻafitauli o le le atoatoa o le tino, e mafai ona taofi le faʻaaogaina o le vailaʻau.

    O le faagasologa o togafitiga e toe faʻaauau i le tulaga o le toe faʻaaogaina o faʻamaoniga, ma o loʻo faʻatinoina seia maeʻa ona faʻaaogaina.

    A o faagasolo le tausaga, e 2-3 vasega e faatagaina i se vaitaimi e oo i le 4-5 masina. Afai e le mou atu faailoga i totonu o le 7 aso o le masani ona faʻaaogaina, ona tatau lea ona e sailia le fesoasoani a se fomaʻi.

    Faaaogaina o fualaau faasaina e aunoa ma ni tapulaa e faatagaina mo tagata matutua. Ina ia faʻaleleia le malosi o le tino, e mafai ona tuʻu faʻatasi ma se faʻaopoopoga faaopoopo o le acid ascorbic.

    Faʻamataʻuga itu

    E leai sona aʻafiaga i le tino. Ae i nisi tulaga, e tatau ona e faʻamoemoe i se itu e faʻaalia.

    I le avea ai o se tulafono, o le faʻamaoniga o loʻo faʻaalia e se faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le fausiaina o maʻi pipisi i luga o le mucosa gastrointestinal, ma le maʻi tiga. I nei tulaga, e tatau ona e faʻaaogaina lona faʻaaogaina ma feutagai ma se tagata poto faapitoa.

    Lenei e taugofie

    O le tau o Troxevasin i ituaiga eseese mo le faaaogaina i fafo e leai se eseesega tele, i itu eseese e ese mai le 150 i le 190 rubles. O le oloa o loʻo faʻapipiʻiina i palasitika poʻo alumini alumini o le 40 g. E tasi le pusa e lava mo le taʻi vaiaso o togafitiga.

    O le Troxevasin Neo gel e ese i le tuufaatasiga (e faaopoopo atu i sodium heparin ma dexpanthenol o loo i ai) ma i le tau e 220 i le 280 rupu.

    E mafai ona sui le suauʻu i le gel Troxevasin

    O le suauu ma le gel e eseese i le tutusa, ae ui i lea, o le pasene o le mea autu e tutusa ma o le fualaau faasaina e tutusa.

    E mafai ona faʻaaogaina le suauu manogi poʻo le gel i le itu (i le taeao - gel, ma i le po - suauu).

    O le Troxevasin gel mo le togafitiga o pathoces vascular e mafai ona faʻaaoga i le taeao.

    O fea e sili atu - suauʻu poʻo Troxevasin gel

    O le ituaiga o fualaau faasaina ua filifilia, e taulai atu i foliga o le gasegase o le faamai, faapea foi i le tulaga o le paʻu.

    O tagata talavou ma faʻamaʻi vein e masani ona faʻaaogaina sauniuniga i fafo i foliga o se gel. O le oloa e vave faʻavevelaina, faʻaliliu le paʻu, faʻasaʻo le fulafula ma le tiga i vae.

    Tagata matutua ua matutua e fiafia e faʻaoga mea manogi. Afai o le paʻu e vevela ma manifinifi, e faigofie ona faʻaaoga vailaau e faʻaaoga ai le gaʻo.

    I le togafitiga o le afaina, o le suauu e masani ona faʻaaogaina - e sili atu ona faigofie ona faʻaaogaina i siama.

    O le lelei o togafitiga faʻatasi ai ma le ointments ma gels e tutusa lava, ae peitai, o faʻamaʻi tino e sili atu ona taatele pe a faʻaogaina mea manogi. E faʻamatalaina lenei mea i le mea moni o le suauu e faʻaaogaina i totonu o se papa mafiafia, mea e paʻu ai le paʻu ma faʻafefe ai le manava o le paʻu. Mo lenei mafuaʻaga, o nisi taimi e vevela, faʻaleagaina poʻo le fulafula o le ituaiga urticaria e tupu.

    Le manatu o fomaʻi

    Ekaterina, o le lōia

    E masani ona fesiligia tagata maʻi e faʻamalosi togafitiga latou te matamata i luga o televise - Phlebodia, Detralex poʻo Lyoton. Troxevasin, i le isi itu, e lauiloa i tagata matutua. O le meafaigaluega o le taimi e tofotofoina, e galue lelei i veins varicose ma le thrombophlebitis leʻo.

    I le laasaga muamua o veins varicose, o le Troxevasin-gel e vave faʻasaʻo le tiga ma le fulafula, toe faʻafoʻi le toto toto. E mafai ona e faʻafefiloi fualaau oona i totonu (capsules) ma fafo.

    O eseesega autu

    Ina ia malamalama i le eseesega i le va o Troxevasin ma Troxerutin, o le a le manaʻomia lou suesue i faatonuga. Na pau lava le eseesega i le va o vailaʻau e tutusa lelei o le gaosiga ma le tau. Troxevasin e tele taimi sili atu ona taugata nai lo lona tau.

    O le a le eseesega i le va o Troxevasin ma Troxerutin? O le eseesega e le gata i le tau, ae i le numera o capsules. O lea, i totonu o se pusa o Trocerutin e na o le 30 capsules, aʻo iai i se analog 50. Faatasi ai ma se taimi tutusa o le vasega, o le toesea i le mataupu muamua e sili atu nai lo le manino. Ae o pulumu ma gel e gaosia i le tutusa lava volumes - 40 g ia taʻitasi.

    Analogues o fualaau faasaina

    O le eseesega i le va o le Toga o le Troxevasin ma le Troxerutin e malamalama lelei i ai, ae e tele isi faʻaoga tutusa o nei vailaʻau. Afai e le fetaui oe i se mafuaaga se tasi poʻo se tasi o togafitiga, e mafai ona e filifilia se vailaau faʻasaina e faʻavae i luga o le gasegase faʻatasi ma se aʻafiaga tutusa:

    1. Troxegel. E maua i foliga o se gel ma o se tutusa o Troxevasin. E faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa mo vailaʻau vevela poʻo le le atoatoa o le vevela. I le faaopoopo atu i le togafiti o togafitiga, o Troxegel o loʻo i ai se faʻamalosia malosi i luga o toto.
    2. Troxevenol. O loʻo taʻua o se tasi o analogene sili ona lelei o Troxerutin, na faia i foliga o se gel. Faʻafeiloaʻi le fulafula, tiga, faʻamalosi toto toto, faʻaleleia le vein elasticity ma le gafatia o puipui. E mafai ona faʻaaogaina i soo se laasaga o veins varicose, faʻamaʻi pipisi, paʻu o le paʻu, ma le toe foʻi mai pe a uma le taotoga vascular. I tulaga o le lelei, e sili atu le lelei nai lo le Troxerutin. O le vailaau faasaina e faasaina mo le faʻaaogaina i le maila ma gastritis.
    3. Venorutinol. E maua i le gel ma le capsule forms. Faamalosi toto, faʻaleleia toto toto. O se mea e sili ona maualuga e mafua ai le maʻi tigaina, mago mucous mu i totonu o le vaega o meaʻai. E le mafai ona e ave tagata i le lactase.
    4. Phleboton. Pagakeke Bulgarian e le taugata mo le faaaogaina i fafo. I le faʻaopopo i le faʻamalosiina o toto toto ma faʻasaʻo le toto, o le a faʻaleleia le tafe o le toto. E mafai ona faʻaaogaina e le gata mo vein vevela, ae mo togafitiga foi o manua ma isi manuʻa. Ole aʻafiaga tele o le fualaau faasaina o se numera tele o aʻafiaga.

    O le aoga o nei analogues e mafai ona eseese e fuafua i le faʻaogaina o le telefoni ma mea e aʻafia ai i le tuufaatasiga. O se matafaioi tele e faia e tagata taʻitoʻatasi o le tino o tagata maʻi taitasi.

    E le mafai ona e fai atu ma le mautinoa po o le a le toe iloiloga sili, Troxevasin poʻo le Troxerutin. Faatasi ai ma tagata faʻatau oloa o loʻo i ai uma le faamalieina ma le le faamalieina i le gaioiga o fualaau faʻasaina. O le toʻatele o tagata mamaʻi e viia pea gels, ma o faitioga autu e fesoʻotaʻi ma le eseesega i le tau.

    O le le fiafia foi e fesootai ma le aoga maualalo o le fualaau faasaina, o nei tagata gasegase e matauina le leai o se togafitiga, e ui lava i se toomaga o faailoga. E taua le maitauina iinei e faapea, i le taimi mulimuli o vailaʻau veinese e tasi e le aoga, e tatau ona faaopoopoina i fualaau faasaina ma isi togafitiga togafitiga.

    Natalya:"Sa masani ona ou faʻaaogaina Troxevasin, ae na ou mauaina se sui taugofie mo lena mea. E leai se eseesega i le faʻatinoga, ae o se tau faʻaalu tele."

    Anna:"E i ai au veinsose veins ma e faaopoopo atu i le ofuina o le mea e fai ai faamalosi, na fautuaina au e le fomaʻi i le gel e tusa ai ma faatonuga, o se maliega lelei, vave vave ona galu.

    Faʻamaumauga ma Faʻaaoga

    O le aafiaga autu o le suauu:

    • Ua faʻamalosia puipui puipui, o le tafe toto ua faʻatulafonoina, o le taunuuga lea ua faʻaumatia ai le malologa i pito,
    • Faʻaleagaina o aʻafiaga. Ua faʻamalosia puipui o toto toto, o le tetee atu i tulaga leaga faʻaleagaina ua faateleina. O vaʻa e mafai ona tuʻuina atu mamafa mamafa e aunoa ma se faʻaleagaina,
    • E taofi le mumunia o puipui o le tino, maso, liga,
    • Edema e mafua mai le afu (līlūina o le toto plasma e ala i toto toto) mai veins e maua ai se leo vaivai, ua faʻaititia,
    • O le aʻafiaga o le antioxidant o le faʻaumatiaina o molelaʻau e mafai ona faʻaleagaina puipui tetele, faʻavave ma faigofie ona ulu.

    Talu ai ona o lenei aafiaga o le gel i luga o tamai vaa, ua tupu ai le togafitiga mulimuli:

    • O le faʻasolosolo ma le palasi o capillaries e faʻaitiitia
    • O puipui o vaʻa malolosi
    • Puipuiga o le faʻapipiʻiina o pupuni o le toto, talu ona faʻaitiitia le faʻagasologa o le faapipii o le platelet i le puipui o le vaa,
    • Ua aveese le fusi
    • Faʻaleleia le tafe toto
    • O le tiga e mafua mai i le afaina o le capillaries ma talatala lata ane ua faaitiitia.
    • O nisi o faailoga o le le atoatoa o le vevela o le a mou atu.

    O ia ituaiga o kulimi Troxevasin e faʻaaoga e togafitia ai tulaga nei:

    • Faʻafitauli le atoatoa
    • Eseese ituaiga o pala,
    • Falemaʻi faʻasolo
    • Vaʻaiga maualuga e mafai ona maua,
    • Eseesega, vaʻaia, vaʻaia.

    Troxevasin Neo, faʻaopoopoga i le vaega autu, e aofia ai foi le heparin ma le dexpanthenol. Ona o lenei mea, o le gel e i ai isi mea faaopoopo. Heparin e taofia ai le totoina o le toto, o le puipuia lea o pupuni toto. Dexpanthenol faʻaleleia le faʻaleleia o le heparin, e maua ai le faʻafouina o mea ua faaleagaina.

    Mo nisi ituaiga o faʻamaʻi, o le faʻatulagaga tutusa o capsules troxevasin e fautuaina. Afai ole laʻititi faʻaleaga, e na o le suauu e faʻaaoga.

    Mo ituaiga eseese o le phlebitis ma le ulcer ulcer, o le faʻaaogaina o Troxevasin Neo e fautuaina, lea e malosi ai le antithrombotic ma le toe faʻafouina.

    O nei gels e faʻaaogaina:

    • O le faʻaalia o faailoga eseese o le le atoatoa o le tino,
    • Vailaau vevela ma dermatitis, faʻaosofia e lenei faʻamaʻi,
    • O le thrombophlebitis maualuga, periphlebitis,
    • Falemaʻi faʻasolo
    • Fetogi, tuʻimomomoina,
    • Hemorrhoids
    • Na gase le vae i le po
    • I le maualuga o le permeability capillary (i le taimi o le suka, ARVI),
    • O nisi o aʻafiaga i tua pe a uma le faʻamalauina o maʻi,
    • Paresthesia - leai se lagona lelei i vae i le po ma i le taimi o le fagua,
    • A maeʻa ona aveese le vevela ma le afaina o le tino, ma le vevela o veins. Fesoasoani e toe faʻafoisia galuega faʻavae,
    • Faʻatasi ma le maʻisuka, atherosclerosis, maualuga maualuga, e faʻaaogaina o se adjuvant, lea e faʻaleleia ai le toto,
    • Amata mai le vaiaso lona 13 o le maitaga ma le faʻaleagaina o le le atoatoa ma le afaina.

    Faʻaitiitia o faʻamaʻaloga ma le fulafula

    O le galuega autu a Troxevasin o le faʻamalosi lea o puipui lapisi, faʻasaʻo le mumu. E le gata i lea, o le gaioiga o le gel o le faʻamoemoe lea e aveese le suavai mai i le masini ma faʻamavaeina ai le toto, ma o le a faʻapipiʻi mai ai se manua. O tagata ei ai ni mea eleelea e mafai ona faʻaaogaina le suauʻu mo faamoemoega faʻasolosolo.

    Faʻafefea ona faʻaaoga le gel? E faʻaaoga i le vaega ua afaina ma solo lelei. Afai ei ai se faʻaleagaina, ona le tatau ai lea ona i totonu le suauu. Afai e manaʻomia, e faʻaaogaina se fusi. E fautuaina le faʻatinoga e faia i le tele o taimi i le ao - o le a fesoasoani vave e aveese le gaogao.

    O le manogi o le Troxevasin e fesoasoani e aveese le fulafula ma "ato" i lalo o mata. E mafai lenei mea pe afai o le mafuaʻaga e fulafula, ae le gaʻo. Faatasi ai ma le ulu atu o le gel i totonu o le tino, o le susunuina o puipui o le vaa ua fausiaina, o le le mafai ona maualalo o capillaries ua faaitiitia. O se taunuuga, e le toto le suavai i totonu o le tino, ae o le tele o le aofaʻi o le vai e mou atu malie lava. Ma o le faagasologa o le edema e aluese. O sina gel e faʻaaogaina i le vaega i lalo o mata ma solo lemu. Afai e le malosi le fula, ona mafai lea ona e faia le faʻaseʻe tasi i le afiafi. Faatasi ai ma le tele o le fula, o le suauʻu e tatau ona faʻaaogaina i le taeao ma le afiafi. I le silia ma le 14 aso, o le fesuiaiga e foia.

    E mafai ona e faʻaaogaina se gel i luga o le itu o le edema ma se papa mafiafia ma tuʻu ai e faʻamago mo le afa itula. Ona fufulu lea ma faʻaaoga se kulimi fafaga i lalo ole laumalie pito i lalo. E talafeagai le faia o sea taualumaga faʻatasi ma se vaeluaga o aso e lua. E mafai ona e maua le tele o iloiloga lelei e uiga i le faʻaaogaina o le gel e aveese ai le vaʻaia. E oʻo lava i se hematoma tele, o Troxevasin mo le 3 i le 5 aso e fesoasoani e fofo ai le manua.

    Contraindications ma aʻafiaga itu

    O le kulimi e le fautuaina mo le faʻaaogaina:

    • Troxevasin Neo e le fautuaina mo tagata gasegase i lalo o le 18 tausaga,
    • Faʻasaʻi manuʻa
    • I le taimi o le faʻagasologa (le faʻasaʻolotoina o le vai lea e ulu i totonu o capillaries vaivai),
    • Troxevasin e le fautuaina i le taimi muamua o le tolu masina.

    O le faʻaaogaina o le gel i nisi taimi e faʻaosofia ai le tupuga o se faʻafefe i le tino i le ituaiga o urticaria, toso, eczema.

    Faatonuga mo le faʻaaogaina o suauu Troxevasin

    O lenei vailaau e mai i le vaega o vailaʻau o le venotonic agents (angioprotectors) mo le faaaogaina i fafo. Troietvasin o le suauʻu faʻamalolo e iai le tutusa tutusa, o le lanu enaena, ei ai se mea patino, ae manaia manogi. E mafai ona e faʻatau i soʻo se fale talavai, peitaʻi, o le faʻamatalaga e le tatau ona avea ma taʻiala e faʻaaoga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma se fomaʻi faʻapitoa, phlebologist. Ole fua o le tagata lava ia e le afaina ai le soifua maloloina, aua o le tuufaatasiga o le suauu e le o aofia ai mea matautia oona.

    O le vaega malosi o Troxevasin o le faʻaaogaina, o le antioxidant, anti-inflammatory, anti-edematous properties, o se vailaau o le tele o ituaiga o gaioiga. O lenei vailaʻau e tele ituaiga o faʻamagaloga - suauu, gel ma papa maʻalaʻau, o la latou tuufaatasiga na o le faʻaleleia atili o le togafitiga e manaʻomia. O le gaioiga malosi a le Troxevasin o le suauu (Troxevasin) e maua ai suiga nei i le tulaga masani ma le manuia o se tagata maʻi maʻi:

    • faaitiitia le tiga i le eria o velen fulafula,
    • suauʻu e faʻasaʻo le vaivai tele o pito i lalo,
    • faʻamalosia ma toe faʻaleleia le gaogao o puipui o veins, toto toto, capillaries,
    • suauu e maua ai le puipuia o veins varicose,
    • faamamaina le mumu ma le fula o le toto toto,
    • faaleleia le tino o meaʻai i manuʻa i le tulaga o le cellular,
    • suauʻu e faʻafefea ai masini lapisi,
    • faʻaleleia totoga o le toto i le itu o le faʻafesoʻotaʻi ma le vailaʻau vailaʻau,
    • suauu e faʻaititia ai le tele o laʻau o le hemorrhoidal, aveesea le mumū,
    • faʻamaʻaʻaʻa le faʻamaʻapeʻa, fulafula veins i luga o vae ma sili atu.

    O le vailaʻau O le kulimi Troxevasin o le a galue i le lotoifale pe a faʻaaogaina i luga, e masani ona faʻaaogaina e fafine nai lo alii.O vaega autu o togafitiga ogaoga o veins vevela ma faʻavavevaveina o le afaina ma toe faʻafoʻi. O togafitiga faasao ma Troxevasin e sili atu fesoasoani, ma e fetaui lelei i ata nei:

    • togafiti
    • veinsose veins
    • pipiʻi,
    • faateleina le faateleina
    • varicose dermatitis,
    • traumatic edema,
    • gasegase o le muso o le alualu i luma
    • pulupulu, hematomas, dislocations,
    • tui, varicose ulia,
    • le faʻavaeina o afifi,
    • e avea o se fesoasoani i le gynnecology mo le toe fuataiina lelei o paʻu mucous ua faaleagaina, faaaoga i luga o le fautuaga a se tagata tomai faapitoa.

    Faʻaiʻuga

    Talu ai ona o le vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i fafo, o le tikeri o le faʻavasegaina o vaega malosi mai le vaega o meaʻai e itiiti lava, ma le aʻafiaga o aʻafiaga o aʻafiaga. O le faʻaaogaina o le suauu o Troxevasin e saogalemu mo le soifua maloloina, sei vagana ai le gasegase i le paʻu o se maʻi maʻi. O le iʻuga o lenei fegalegaleaiga, o loʻo maua i luga o le pito i luga o le epidermis, faʻafitauli o le lotoifale ma le maʻi, o loʻo faʻatusalia e urticaria, mumu ma le fulafula o le paʻu, faʻamaʻi tigaina. O isi togafitiga e manaʻomia e taofi, piki ma faʻaaoga se isi vailaʻau.

    Fuʻa ma le tuʻimomomoina

    O le kulimi Troxevasin e faʻaaogaina e tamaitai ma le faʻaleleia o le fulafula ma le tiga o vae pe a maeʻa se aso umi e faʻaalu ai ni seevae o luga. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le vailaau i lea aso i lea aso - i le afiafi, pe a malolo vae mai aso mamafa. Troxevasin galue vave ma leai se faʻaletonu, e mafai ai e oe ona lagona le faʻalogo lelei. E le gata i lea, o lenei suauʻu e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻamaʻavale, mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o mata pe a maeʻa le taeao. E le gata i lea, e mafai ona e faʻaaogaina mea aoga o se vaitaimi eseese.

    Bruises ma abrasions

    O sea tofiga e fetaui lelei mo se tamaititi ma se talavou pe afai e aliali mai le malepelepe ma le hematomas i luga o le paʻu. I lenei auala masani, e mafai ona faʻamālōlōina faʻavavega, tuʻimomomoia, vaʻaia, ma faigofie faʻaleagaina o masini vaivai. O le foci o togafitiga e manaʻomia ona lūlūina i se mea manifinifi o le manogi o Troxevasin, faʻapipiʻi lemu i totonu o siama seia maeʻa ona faʻafefiloi. Afai ei ai sau fesili e uiga i le metotia o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, e mafai ona e faitauina ma le faʻaeteete ia faʻataʻitaʻiga ata i luga o upega tafaʻilagi o le Web Wide Web. O le togafitiga e 3-5 aso.

    Le tau o le troxevasin

    O le tau o se vailaau faafomai, o lona uiga, 200 rubles. E maua le suauʻu Troxevasin i falemaʻi uma, faʻatuina e aunoa ma se faʻasalalauga. Talu ai ona e le mafai e le fua o le tagata lava ia ona faʻaleagaina le soifua maloloina o le tagata faʻatau, e mafai ona e faʻatau lenei vailaʻau i le Initaneti. O le faʻatalosagaina ma le faʻafeiloaʻiga e le mafua ai ni faʻafitauli, ae e moni lava le teuina i luga o le faʻatau mai o le suauʻu Troxevasin. Afai e tumau pea le faatauina o mea mo le tagata maʻi i tua atu o le mea moni, o tau o vailaau i falemaʻi moni i Moscou ma St. Petersburg o loʻo faʻaalia i lalo.

    Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase

    Ekaterina S., fomaʻi, poto masani galuega 27 tausaga
    Ole suauu Troxevasin e masani ona faʻataʻitaʻiina mo tagata matutua. O le toatele oi latou e le talitonu i fualaau fou, ma ua manatu lenei mea o se vaifofo faamaonia. E lelei le faʻafeiloaʻi, o ni nai faʻafitauli matuia. Faatasi ai ma togafitiga tuʻufaʻatasia, e tatau ona manatua i le mafaufau e leʻo faʻaaogaina capsules mo faʻateleina o faʻamaʻi pipisi maʻi poʻo gastritis tumau.

    Vladimir E., failautusi, poto masani 18 tausaga
    O le fualaau faasaina e masani ona faʻaaogaina i le togafitiga o le afaina ai ma le le lava o le malosi. E aoga tele i le faʻatasi ma le physiotherapy magnetic magnet, lea e faʻatinoina e alalaupapa uila. Ona o le mea moni o le maualuga o le toto e mafai ona faaitiitia i nofoaga o le edema ma le thrombosis, e tatau ona mataʻituina le tulaga o le maʻi ma faia ai se fetuutuunaiga ole fua.

    Nikolay D., 41 tausaga, Vladivostok
    Troxevasin gel o se meafaigaluega taua mo tagata tafafao maimoa. Ou te ofuina se pusa tioata i totonu o laʻu ato faafafa, ou te faaaogaina soo. Fesoasoani i tuʻimomomo, vaʻaia, abrasions (pe a le o le toto).

    Elena S., 23 tausaga, Ekaterinburg
    Troxevasin - suauʻu poʻo le gel - sa masani ona i ai ma loʻu tinamatua i le vailaau vailaʻau. Na oo mai i le taimi na ou tausia ai masina mulimuli o le maʻitaga. Sa faigata ona savali, vae ua fufula. Faʻatautaia ma se fomaʻi-fomaʻi. Na ou iloa e le afaina lenei tamaititi. Na faia e le tane se masini mumu i le taeao ma le afiafi, ma solo le vailaʻau. A uma lena, taoto i lalo mo le 10-15 minute.

    Julia K., 38 tausaga, Stavropol
    Ou te galue o se fesoasoani fesoasoani. O nisi taimi e te le nofo i lalo i se aso. I le afiafi, o vae e pei o le taʻitaʻi. Ina ua amata ona ou sufuluina le suauu o Troxevasin i le po, na amata ona faigofie. Ou te faʻaaogaina le meafaigaluega lava e tasi pe a osofaʻi ma tuʻimomomoina i lalo o mata. O le mea taua o le faʻapipiʻi ma le faʻaeteete ina ia le oʻo i luga o le membrane mucous.

  • Tuua Lau Faamatalaga